Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Desim Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Desim Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nie zle - 2014-12-11 08:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IZabell i nie tylko
zdjecie uzytkownika
niki - 2014-11-22 20:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IZabell?
zdjecie uzytkownika
nie zle - 2014-11-22 19:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaja jak leci bo jak sie ktos przyjmuje i liczy po 3 miechach na kokosy to sory nie tu i nie po takim czssie. Trzeba robic jak wszedzie. Fajne sa impry [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszyscy daja.
zdjecie uzytkownika
huszti - 2014-11-21 12:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-10-28 19:56:11]:
a z Twojej strony @kris to pytanie czy też stwierdzenie ? z tego co ja wiem to rzeczywiście spawaczy poszukują i tak jak pisał wyżej @robek, nie szukają jedynie spawaczy. Mają wakaty na wszystkie chyba możliwe stanowiska w swojej firmie. Nie świadczy to o nich raczej najlepiej, chyba że to taki nagły rozwój
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-10-28 19:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a są przyjęcia spawaczy. mam cztery metody 111, 311, 135, 141
zdjecie uzytkownika
robek - 2014-09-08 18:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dolli - 2014-07-01 19:43:42]:
ja muszę przyznać , że firma Desim poszukuje ciągle co raz to nowych pracowników na wszystkie możliwe stanowiska w firmie. To dla mnie dość niespotykany sposób rekrutacji. Zastanawiam się tylko czy rzeczywiście jeśli zaaplikuje na inżyniera budowy to mogą mieć dla mnie robotę czy to tylko takie zbieranie CV
zdjecie uzytkownika
dolli - 2014-07-01 19:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje tu juz 5 rok i nie narzekam. Co prawda zaauwam za dwich ale i tak samo mam placone.wiec ten kto pisze ze jest do bani to nie wie co mowi i nigdze chyba nie pracowL wiec niech sie ne wypowiada lepiej. Dla mnie jest dobrze ;-)
zdjecie uzytkownika
dolli - 2014-06-16 15:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zodowolony - 2014-06-16 10:02:20]:
możesz jeszcze napisać od jak dawna tutaj pracujesz? rozumiem, że jak już się zaadoptujesz to jest praca na dłużej?
zdjecie uzytkownika
zodowolony - 2014-06-16 10:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam. jak ktoś chce pracować a nie się opieprzac to ma niezla kase. fakt ze trzeba się narobić ale gdzie jest w tych czasach cos darmo?? nie sztuka zjechać i się obijac po katach i czekac na szybsza klatke do wyjazdu. Pan Radek jest spoko i walczy o ludzi ale sam swiata n ie zwojuje i tez jest uzależniony placowo od "góry" która niestety daje czasem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po calosci. Jak ktoś chce robic to robi i zarabia a jak ktoś chce sciemniac to jego wybór. Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-03-26 16:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
umowy na czas określony, na stałe nie ma szans.kasa coraz mniejsza ludzie przychodzą i odchodzą.premia raz jest raz nie ma z przewagą na nie ma.fikniesz raz i cię wyleją,atmosfera strasznie kiepska,robisz po dwie zmiany i nie możesz się odezwać bo nara,wypłata jest na czas plus bony zjazdowe 10zł za zjazd
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-12-18 09:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Marek a mogłbys jeszcze napisac na jaką umowe można tam liczyć ?? o prace czy zlecenie? rozumiem że w soboty sie pracuje ale niedziele są wolne ? a przslugują jakies premie najlepszym ? są może dodatko socjalne, paczki czy bony na swieta ? Z gory dzieki za info, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Marek84@onet. pl - 2013-11-17 15:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dziale gorniczo-budowlanym jest nie lepiej,na poczatek jak sie przyjmujesz do pracy po 1 miesiacu masz dobra wyplate,a po nastepnych miesiacach coraz to mniej,robisz soboty i zostajesz na miedzyzmiany to na wyplcie tego nie odczuwasz ,zalezy jak dlugo pracujesz ,maszyny w firmie a zwlaszcza samochody ,ktorymi jezdzimy na dole kopalni do pracy ciagle sie psuja ,a gornicze maszyny tez nie lepiej wygladaja choc niektore sa po kapitalnym remoncie i zdarza sie ,ze firma wydzwania do ludzi i daje wolne.Wpracy sa ludzie ,ktorzy z innych ludzi robia (usunięte przez moderatora) i ztego powodu zarabiaja lepiej od innych.Ogolnie mowiac to jest zenada chlopaki z dwiema sobotami i miedzyzmiana zarabiaja po 1300 na reke.Nic dodac nic ujac to zenada,jedynie co to operatorzy sie zmieniaja w tej firmie,masakra.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 21:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z pracowników może się wypowiedzieć na temat firmy Desim sp.z.o.o? na czym polega praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-06-30 20:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś coś wie na temat atmosfery i zarobków w desimie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 16:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
/MM/ to jaka jest ta płaca w Desim? Da sie byc niezależnym finansowo? Jaka atmosfera panuje w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-05-08 15:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest nie tak z tą firmą desim
zdjecie uzytkownika
MM - 2013-02-17 14:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka praca taka płaca!
zdjecie uzytkownika
krzyszto - 2012-09-19 17:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ansulu zarobki tragiczne... zeby zarabiac 1300 zl pod ziemia to jest jakas pomylka.... normalnie snie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Desim Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Desim Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x