Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Desim Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Desim Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dolli - 2014-07-01 19:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje tu juz 5 rok i nie narzekam. Co prawda zaauwam za dwich ale i tak samo mam placone.wiec ten kto pisze ze jest do bani to nie wie co mowi i nigdze chyba nie pracowL wiec niech sie ne wypowiada lepiej. Dla mnie jest dobrze ;-)
zdjecie uzytkownika
dolli - 2014-06-16 15:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zodowolony - 2014-06-16 10:02:20]:
możesz jeszcze napisać od jak dawna tutaj pracujesz? rozumiem, że jak już się zaadoptujesz to jest praca na dłużej?
zdjecie uzytkownika
zodowolony - 2014-06-16 10:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie narzekam. jak ktoś chce pracować a nie się opieprzac to ma niezla kase. fakt ze trzeba się narobić ale gdzie jest w tych czasach cos darmo?? nie sztuka zjechać i się obijac po katach i czekac na szybsza klatke do wyjazdu. Pan Radek jest spoko i walczy o ludzi ale sam swiata n ie zwojuje i tez jest uzależniony placowo od "góry" która niestety daje czasem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po calosci. Jak ktoś chce robic to robi i zarabia a jak ktoś chce sciemniac to jego wybór. Ja jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
górnik - 2014-03-26 16:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
umowy na czas określony, na stałe nie ma szans.kasa coraz mniejsza ludzie przychodzą i odchodzą.premia raz jest raz nie ma z przewagą na nie ma.fikniesz raz i cię wyleją,atmosfera strasznie kiepska,robisz po dwie zmiany i nie możesz się odezwać bo nara,wypłata jest na czas plus bony zjazdowe 10zł za zjazd
zdjecie uzytkownika
kamil - 2013-12-18 09:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Marek a mogłbys jeszcze napisac na jaką umowe można tam liczyć ?? o prace czy zlecenie? rozumiem że w soboty sie pracuje ale niedziele są wolne ? a przslugują jakies premie najlepszym ? są może dodatko socjalne, paczki czy bony na swieta ? Z gory dzieki za info, pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Marek84@onet. pl - 2013-11-17 15:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dziale gorniczo-budowlanym jest nie lepiej,na poczatek jak sie przyjmujesz do pracy po 1 miesiacu masz dobra wyplate,a po nastepnych miesiacach coraz to mniej,robisz soboty i zostajesz na miedzyzmiany to na wyplcie tego nie odczuwasz ,zalezy jak dlugo pracujesz ,maszyny w firmie a zwlaszcza samochody ,ktorymi jezdzimy na dole kopalni do pracy ciagle sie psuja ,a gornicze maszyny tez nie lepiej wygladaja choc niektore sa po kapitalnym remoncie i zdarza sie ,ze firma wydzwania do ludzi i daje wolne.Wpracy sa ludzie ,ktorzy z innych ludzi robia (usunięte przez moderatora) i ztego powodu zarabiaja lepiej od innych.Ogolnie mowiac to jest zenada chlopaki z dwiema sobotami i miedzyzmiana zarabiaja po 1300 na reke.Nic dodac nic ujac to zenada,jedynie co to operatorzy sie zmieniaja w tej firmie,masakra.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-08 21:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z pracowników może się wypowiedzieć na temat firmy Desim sp.z.o.o? na czym polega praca w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-06-30 20:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś coś wie na temat atmosfery i zarobków w desimie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 16:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/MM/ to jaka jest ta płaca w Desim? Da sie byc niezależnym finansowo? Jaka atmosfera panuje w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2013-05-08 15:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest nie tak z tą firmą desim
zdjecie uzytkownika
MM - 2013-02-17 14:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka praca taka płaca!
zdjecie uzytkownika
krzyszto - 2012-09-19 17:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ansulu zarobki tragiczne... zeby zarabiac 1300 zl pod ziemia to jest jakas pomylka.... normalnie snie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte !!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Desim Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x