Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBGiE Egbud

Pracowałeś w firmie PBGiE Egbud i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wieloletni pracownik - 2016-05-18 19:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rzeczywiście firma daleko zaszła. Nie wypłaca wynagrodzenia i traktuje swoich wieloletnich pracowników jak śmieci. Oj czekają Was pozwy!!! Firma ma fatalną opinię w branży i o czymś jednak świadczy fakt, że jedyną niedziałającą zakładką na ich stronie jest zakładka z danymi osobowymi Wielmożnych. Czyżby ktoś tu nie miał twarzy?
zdjecie uzytkownika
bsn - 2016-05-17 19:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma budowlana więc na pewno jest spora rywalizacja na rynku @Fro, ale nigdy nie mieli problemy z wygraniem porządnego kontraktu, samo zatrudnienie także jest opłacalne, otrzymuje się bowiem umowę o pracę. Ale także są dodatki jak np telefon służbowy.
zdjecie uzytkownika
Fro - 2016-04-15 11:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oczywiście, że branża jest bardzo konkurencyjna i to nie jest takie łatwe by się utrzymać @briskan, a PBGiE Egbud dobrze sobie radzi.
zdjecie uzytkownika
briskan - 2016-01-22 20:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolek - 2015-12-11 00:59:19]:
widocznie jakaś konkurencja się uaktywnia. To moim zdaniem tylko pokazuje że PBGiE Egbud jest tylko poważniejszym konkurentem na rynku wobec firm z branży
zdjecie uzytkownika
karolek - 2015-12-11 00:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznie mnie denerwuje fakt, że firma dobrze działa, ludzie bardzo nie narzekają, a jakieś hieny węszą i chcą pomagać w tym, by firma straciła na opinii, nie rozumiem jaki mają w tym cel
zdjecie uzytkownika
klex - 2015-12-08 11:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
prosze o kontakt w prawie skupu wierzytelności tego podmiotu ciekawy1905@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Kupiec - 2015-11-17 11:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
W razie kłopotu z otrzymaniem płatnościami wymienionego kontrahenta,proszę o kontakt.
Skupujemy należności.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mendi - 2015-09-14 16:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
r=tez mis ie wydaje ze firma duzo osiagnie. a biorac pod uwage ze czsto nie sa dodawane wpisy wiec pewnie jest tak dorbze. w koncu egbud juz dlugo istnieje na rynku. ponadto ma szeroki zakres uslug. ale czy ktos wie jak aktualnie teraz z naborami do firmy? bo sam chce sie do niej dostac. z gory dzieki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
olka33 - 2015-01-23 14:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Wszędzie jest ciężko, dlatego każdy z nas powinien pomyśleć o sobie i swoich najbliższych i postawić na siebie! Czasy są ciężkie, dziś mamy pracę (jakąkolwiek, ale mamy), jutro wylatujemy na bruk!Nie możemy ograniczać się do jednej dziedziny, musimy wiele umieć, znać się na paru różnych rzeczach, by w trakcie ciężkiej sytuacji, umieć się odnaleźć.Dlatego polecam serdecznie szkołę w Zgorzelcu, która i mnie uchroniła od trudnej sytuacji. To bezpłatna policealna szkoła dla dorosłych Żak. Siedziba mieści się przy Warszawskiej tam, gdzie sanepid. Mają różne kierunki, w większości darmowe! Polecam Wam, bo naprawdę pomagają w Życiu. w ofercie np. technik bhp, rachunkowość, kosmetyka. ! Ja zmieniłam z Żakiem swoje życie!
zdjecie uzytkownika
zoo - 2014-02-26 21:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca moze i ok ale placa jest strasznie zmienna,wachania sa bardzo duze,ja sie zwolnilem przez pania W.bo to kobieta która szarga nerwy,pozatym same delegacje.NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-01-15 16:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Spoko firma.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-20 08:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Pracuje w tej formie od kilku miesięcy i wszystko jest ok. Ta firma jeszcze wiele zdziała.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PBGiE Egbud!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBGiE Egbud

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert