Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Zakład Mechaniczny SKRAW-MECH Spółka z o.o.

Opinie o Zakład Mechaniczny SKRAW-MECH Spółka z o.o.

Pracowałeś w firmie Zakład Mechaniczny SKRAW-MECH Spółka z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2013-10-30 00:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bardzo trudno jest przemilczeć coś, na co brak Ci słów...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-21 17:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Uciekajcie
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
.....Sam widziałem jak kierowniczka się poryczała jak prezesik jej powiedział że jest poj......a i ma wyp.....ć tresować ludzi w magazynie.....To jest jazda!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-09 18:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A kiedyś było inaczej?od zawsze pracownicy produkcji byli niewolnikami..... tylko przydupasy miały lepiej......Nawet między białymi kaskami jak ktoś przysapał to leciał na zbity pysk.....ale byly wyjątki oczywiście bo taki dział marketigu miał totalną zlewkę na wszystko a na zarządzie jak coś nie poszło przez Nich to rozkręcali zadymę ,podkręcili prezesa i leciały wyzwiska pod adresem innych.....Sam widziałem jak kierowniczka się poryczała jak prezesik jej powiedział że jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tresować ludzi w magazynie.....To jest jazda!
zdjecie uzytkownika
zz - 2013-10-08 21:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dnia 23 sierpnia br. weszła w życie bardzo fajna i sprzyjająca wszystkim pracownikom ustawa. Nie będzie pracy przez 3 miesiące to będziemy siedzieć w domu za najniższa krajową a przez pozostałe 9 miesięcy będziemy robić po 10-11 godzin żeby odrobić te 3 miesiące mając przy tym zapłacone jak za 8h. To co oznacza? Oznacza to legalne niewolnictwo, wyzysk i wszystko co z tym związane.
zdjecie uzytkownika
# - 2013-10-08 21:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty chyba masz problemy z ortografią?? Do szkoły się cofnij gamoniu!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 10:35:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
juz na sam start bedzie czołowe zderzenie z kadrami.kierowniczka przywita cie szyderczym smiechem i nastawieniem wara mi poskoczyc w kona spałam z prezesem.
potem jest tylko gorzej wieczne wyciskanie z pracownika siódmych potów przy jednoczesnym braku premi.
postepowania dyscyplinarne to coodzinnośc.
a na deser(usunięte przez administratora) /> dziwie sie tylko ze pesa współpracuje z taka nierzetelna firma jak skraw mech
no ale może o to chodzi
zdjecie uzytkownika
GRUSZKA - 2013-10-07 17:18:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuję ludzi pracujących w tej firmie w okresie od czerwca 2012 do marca2013....Słyszałem również ,że ktoś im sprawy pozakładał.....czy to prawda?
zdjecie uzytkownika
tepiacy nieukow - 2013-09-24 22:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma jest prywatna- gratuluje znajomości firmy "pracowniku"
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-09-03 21:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najgorszemu wrogowi nie życzę pracy w tej firmie.Będzie cie obserwować 38 kamer. O premii zapomnij. Bawią się gorzej jak ( dzieci ) za komuny w jakieś dziwne systemy IRIS, 5 S. Niby się liczy praca a za chwile nie karzą ci pracować bo nasyfisz i przyjdzie jakaś dziwna komisja, i będzie bałagan a jak odejdą to masz znowu zapierdalać, żeby byli zadowoleni. Kierownictwo tylko zna się na finansach a o pracy nie ma pojęcia. W tej firmie produkcją rządzą robotnicy. Góra tylko wie o tym ile wózków trzeba zrobić a gdzie są materiały do ich wykonania to nie wiedzą. Materiały dostajesz dziś a wózek był na wczoraj. Znowu zawaliłeś. Stosunek psycholi do fizoli pozostawiam bez komentarza. Związki zawodowe NSZZ Solidarność i OPZZ (przewodniczący) są jednocześnie członkami Rady Nadzorczej (konflikt interesów). Ciekawe od kogo więcej korzystają. To co piszę to tylko niewielki fragmencik bajeczki pod tytułem Skraw-Mech. Jeśli chcesz się tam zatrudnić to musisz być posłuszny jak jeniec(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magazynier - 2013-08-31 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam uprawnienia na wózki. Przyjmują do pracy?
zdjecie uzytkownika
wolff - 2013-08-27 11:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie placa na czas bo kolega pewnie wyskoczyl do kadrówy jak to ktos wczesniej okreslil a ona mu sie odplaca. Czasami warto sie powstrzymac ale nie dziwie sie koledze bo sam bym jej obuchem przy...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 21:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś od 2012 próbował rekrutować do Skraw-mech? Mam uprawnienia na spawacza ale interesuje mnie czy coś sie zmieniło od ostatniego czasu?
zdjecie uzytkownika
ziutek - 2012-12-26 19:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem iść do tej firmy, ale jak przeczytałem te opinie (i nie tylko te) zrezygnowałem....
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-11-25 23:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w tej firmie jako spawacz..na poczatku zarobki byly calkiem przyzwoite..ale pozniej non-stop szly dol..Czlowiek podnosil swoje kwalifikacje...a wymagania coraz wieksze a zarobki mniejsze..zero szcunku dla fachowcow,a pracowalo ich tam naprawde duzo...A jak nastaly rzady (usunięte przez administratora)to byla katastrofa-przerost formy nad trescia.teraz pracuje za granica i mimo ,ze jestem tam obcy to traktuja mnie lepiej jak we wlasnym kraju...wiec zamiast narzekac bierzcie sprawy we wlasne rece..ja do tej firmy juz nigdy nie wroce...
zdjecie uzytkownika
zse - 2012-11-08 17:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
baranie skończyłeś podstawówkę jeżeli piszesz imiona to pisze się z wielkiej litery a (usunięte przez administratora) jest od tego żeby pilnować pracowników białe kaski są od czegoś innego pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
usługa! - 2012-11-08 14:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszna firma , nie mają pieniędzy na zapłacenie za usługę transportową!!!
zdjecie uzytkownika
sombody - 2012-10-18 17:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to kamer kamery nie sa do obserwowania jak ludzie pracuja kamery panie adamie od czego sa białe kaski ktore i tak nic nie robia chodza ino po hali niech pan adam zacznie obserwowac co nie ktorych (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
biznesmen - 2012-04-22 21:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli szefostwo Pesy i Skraw-Me [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie traktują poważnie opinii o firmie to dużo tracą bo każdy poważny kontrahent szuka partnera wśród firm godnych zaufania. A na pewno taką firmą nie będzie firma typu Skraw-Mech. I dlatego jeżeli Pesie zależy na kontraktach to powinna coś zrobić ze skraw-mechem aby można ją było uznać za firmę produkującą dobre wyroby i żeby nie musiała z powodu nieudacznego zarządu skraw-me [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i złej organizacji pracy ponosić strat. Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
Ja_Spadam - 2012-04-18 21:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc nikomu nie polecam tej firmy. Jeżeli tam idziesz to na własne ryzyko.
zdjecie uzytkownika
Morales - 2012-04-10 10:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się, czy któryś z Was zadał sobie trud znalezienia choćby podstawowych informacji o firmie? Pracujecie tam, a niczego nie wiecie. Wiem na czym polega układ z PESA i że Skraw-Mech to spółka zależna, więc nie ma mowy o utracie kontraktu.
BTW, nie jestem pracownikiem i nie znam nikogo, kto tam pracuje. Po prostu czasem oglądam opinie o firmach, w których być może kiedyś będę pracował.
Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-11 23:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże... widzisz tą firmę i nie grzmisz...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-02-04 07:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się dno intelektualne. Dział marketingu ??? przecież to maskotki prezesa. Oni nie są od zbierania zamówień. Oni po prostu muszą rozmawiać z prezesem i finansowym udawać że ich lubią podobnie jak kadrowa czy tam księgowa. Wystarczy że Pesa nie da się skubać i po skraw- mech. Do zleceń z firm zewnętrznych często się dokłada gdzie tu zysk? Ta firma to fikcja
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-03 19:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety takich portali nie traktują poważnie, więc nikt się tymi wpisami tutaj nie przejmuje. Bo i patrząc na inne firmy to też są same negatywne komentarze. W końcu wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ale w 99% zgodzę się ze wszystkimi wpisami. To że firma w końcu zniknie to kwestia czasu. Jak może funkcjonować coś co jest zarządzane przez idiotów na "górze". Prezes nie rozróżnia cięcia laserem, od toczenia, nie wspomnę o dyrektorze finansowym, który pojęcia o zarządzaniu nie ma, a jest synem wszyscy wiedzą kogo.( w sumie pozazdrościć). Dalej patrząc dyrektor marketingu, która hmm w sumie nie wiem co tam robi i cała reszta tej załogi. Zamówień jakoś nie widać, tylko biednym pracownikom na dole premie zabierają. Firma skraw-mech ewidentnie jest idiotoprzygarniczem. W końcu nie od dziś wiadomo, że wszyscy nieudacznicy idą do Skraw-Mechu.
zdjecie uzytkownika
biznesmen - 2012-02-01 19:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Musi mieć prezes mocne plecy skoro mimo takich negatywnych opinii o firmie wciąż tą firmą kieruje. Ja takich firm unikam bo z własnego doświadczenia wiem, że takie firmy wypadają z rynku i znikają z mapy gospodarczej kraju. A szkoda bo z tego co wiem potencjał produkcyjny ma dosyć duży a i ambitnych ludzi też jej nie brakuje. Pozdrowienia dla załogi
zdjecie uzytkownika
prezes Michał - 2011-12-19 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żona spawacza - 2011-10-15 19:32:19

Mój mąż jako spawacz zarabia w tej firmie 3400-3700 na renke. Ale ma wszystkie uprawnienia. I tak firma za wszystko płaci.
ma spawacz duzo na renke i na dwie renki, suk.. nie ma pojecia a pisze bzdury, patologia, jeszcze analfabetka, Ręke piz.... do głu....pia. a w lodowce az piszczy, zal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
frezer cnc - 2011-12-19 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to patologia, mialem z na troszke do czyniena, człowiek sie stara, chce, a te bałwany z "gory" nic nie widza, zal im powiedziec dobrgo słowa,nie wspominajac o smiesznej premi ktora jest jałomuzna, traktowanie ludzi jak bialych murzynow. pozdrowienia dla rudego prezesa,(usunięte przez administratora) z perspektywy czasu ciesze sie ze nie mam nic do czynienia z CHOŁOTA-SKRAW-MECH_ZARZAD, szkoda mi trosze chłopakow, ktorzy sa nie doceniani przez ta CHOŁOTE. A teraz (usunięte przez administratora)gdzie indziej pracujac,szkoda czasu na skraw-mech,teraz jestem doceniany, finansowo tymbardziej. prezes, zabierz jeszcze znowu premie, obetnij stawke, potem znowu drugi raz obetni i daj sie do dymisji, kup se nowy motor i jedz w ch... daleko stad. pozdrowienia dla ekipy wytrzymujacej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-07 17:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podoba mi się pomysł z tymi kamerami, ale poszedłbym z tym pomysłem trochę dalej. Brak ich u technologów ( może by było widać czym się zajmują w czasie pracy) w kontroli itp. Kamery są tylko tam gdzie ludzie naprawdę pracują i od nich zależy zysk firmy dlatego trzeba ich cały czas monitorować bo szkoda każdej chwili obiboctwa robotnika który musi zarobić na wszystkich. W tej firmie stosunek pracowników umysłowych do fizycznych przekracza wszelkie granice rozsądku. Ciekawe jak by to wyglądało gdyby była to firma prywatna. O finansach niestety szkoda mówić dysproporcje między brygadami ogromne a powinno być inaczej przecież wszyscy jedziemy na tym samym "wózku".
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-02 18:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2011-12-01 07:20:12

Najlepiej jest w dziale marketingu ściema na max bo przecież pesa i tak da nam zlecenia wystarczy lizac d... wszystkim do okola.

ta firma jest smieszna a najbardzie prezes i kadry. nie ma roboty a robia nadgodziny podobno ma byc zwolnione 50 osob he \.jak maja zwalniac to niech to robia a nie czekaja na szczescie. najlepszi sa u gory pokupowali samochody a prezes i reszte jezdza sobie nimi do domu i na panienki, a stawki sa smieszne. dajcie sobie luz z ta firma mam nadzieje ze mnie zwolnia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-01 07:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest w dziale marketingu ściema na max bo przecież pesa i tak da nam zlecenia wystarczy lizac [usunięte przez moderatora] ... wszystkim do okola.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2011-11-19 18:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i mam nadzieje,że Prezes tej firmy czasami tutaj wchodzi.Byłem kiedyś pracownikiem tej firmy.Pan prezes w ogóle nie wie co sie w niej dzieje!!!!!!A to przez swoich dyrektorów pana L. i pana L. Aż żal patrzeć jak caly czas robią Pana, Panie Michale w H...!!!! Niech sie Pan przyjzy na tych nowych kamerach co sie w tej firmie dzieje !!!!!!!!Tylko prosze wziąć jakieś leki nasercowe!!!!!!
zdjecie uzytkownika
żona spawacza - 2011-10-15 19:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jako spawacz zarabia w tej firmie 3400-3700 na renke. Ale ma wszystkie uprawnienia. I tak firma za wszystko płaci.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-04 21:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadzam sie w 100 % procentach skoro tak narzekasz to pewnie nalezysz do tych starszych ktorych tyracie i wykorzystujecie;/a lbo jestes jednym z tych ze zwiazkow zawodowych i siedziesz u prezesa w kieszeni! bo prawda jest firam! omijajcie ten zaklad z daleka!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2011-09-21 15:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie ile tak wychodzą spawacze????
zdjecie uzytkownika
expracownik - 2011-09-18 19:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes [usunięte przez moderatora] , kadra zarządzająca do niczego, kadry wredne, zwiazki czytają gazety, SIP troszcy się o swoją rodzinę!!! Ludzie to co wy w tej firmie jeszcze robicie. Germania czeka! Ale u niemca trzeba pracować, nie to co w tej chorej firmie czy się stoi czy się leży dwa tysiaczki się należy. Arbei macht frei...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-13 23:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZACUN DLA SPAWACZY SPOINY NAJWYZSZEJ JAKOSCI CIEKAWE CZY IM PLACA GODZIWIE ZA TO. SZTYFTY TEZ AMBITNE. ROZWINAC SKRZYDLA MOZNA W TEJ FIRMIE, PODSZKOLIC ALE DZIEKI FACHOWCOM. ALE KADROWA JA [usunięte przez moderatora] .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-10 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam sa stawki jak 8 lat temu.Firma jedna wielka kpina
zdjecie uzytkownika
Fizol - 2011-07-13 12:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz na pewno liczyc na gołą stawkę godzinową (od 10do 14zł/godz.brutto) a do tego może być jakaś premia zależna od wielu niewiadomych a głównie od widzi misię brygadzistów. Do tego mogą dojść nielegalne nadgodziny, na które nie ma oddzielnych pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-05-07 15:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawkę na godzinę ma ślusarz
zdjecie uzytkownika
kolejny pracownik - 2011-03-06 09:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwy pracowik??? a tamten to co złodziej??? Śmieszne
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-03-02 18:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee za 8 godzin to eee 8 zl brutto
zdjecie uzytkownika
prawda - 2011-02-10 22:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żeby był zysk i sukces musi być współpraca...i przede wszystkim jedno...uczciwe podejście do pracownika...tam tego nie było jeszcze parę miesięcy temu ..nie wiem jak teraz..

Chytry traci dwa razy ...a tam z tego co pamiętam znacznie więcej...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-10 22:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komu jeszcze się wydaje, że gdyby nie prezes to ten zakład prosperował by znacznie lepiej ? pytam bo moja wnuczka tak uważa i nie wiem co Jej odpowiedzieć... hmmm
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-30 13:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba się nudzisz koleś, podejrzewam,że jesteś jednym z magazynierów. Weź się wkońcu do roboty. Burdel tylko w tym magazynie nic więcej.Za dobrze macie i za dużo was tam jest!!!!!!!!

Tylko takie tematy cię kręcą ? - zboczone to napisz coś o zysku i sukcesie dla tej firmy. Bo to już zaczyna być obrzydliwe.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-01-28 17:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cichy może i masz rację, zakład może i jest jak każdy inny, ale kadra zarządzająca zdecydowanie nie:-)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2010-12-22 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za firma co nie szanuje pracownikow ciagle sie oglaszaja ze szukaja nowych ludzi do pracy bo ponoc maja wiecej roboty a to fikcja tylko ludzie odchodza z tej firmy . niepolecam tego zakladu zero przyszlosci ma tam pracownik.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2010-12-22 07:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka, jak tylko możecie z dala od niej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-16 16:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaja nowych pracownikow a jesli pujdziesz na rozmowe w sprawie pracy bo ponoc tak pilnie ptrzebuja pracownikow !!!!! to maja wymagania ktore zaden czlowiek chyba nie spelni ich nigdy w zyciu !!!!! a oni moga zaofreowac marna pensje o warunkach pracy nie wspomne najlepiej abys mial 25 lat , doswiadczenie 20 letnie , i abys mial wszystkie uprawnienia!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-12-14 19:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też myślę,że jest beznadziejna,Wielka Pani "Kadrówka " nosi głowę u góry, ma się za niewiadomo co?, takie tam byle co.... Szkoda mi o niej pisać.Jedna wielka klika umyślaków.
zdjecie uzytkownika
....... - 2010-12-12 12:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat kierownictwa i szefostwa szkoda slow wogule nie dbaja o pracownika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zenada nie polecam tej firmy jako dobrego pracodawce za duzo wymagaja a obiecuja najwyzej gruzki na wierzbie!!!!!!!!! oraz puste slowa .......................

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zakład Mechaniczny SKRAW-MECH Spółka z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakład Mechaniczny SKRAW-MECH Spółka z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert