Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SKRAW-MECH

Pracowałeś w firmie SKRAW-MECH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
prezes Michał - 2011-12-19 16:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żona spawacza - 2011-10-15 19:32:19

Mój mąż jako spawacz zarabia w tej firmie 3400-3700 na renke. Ale ma wszystkie uprawnienia. I tak firma za wszystko płaci.
ma spawacz duzo na renke i na dwie renki, suk.. nie ma pojecia a pisze bzdury, patologia, jeszcze analfabetka, Ręke piz.... do głu....pia. a w lodowce az piszczy, zal mi takich ludzi
zdjecie uzytkownika
frezer cnc - 2011-12-19 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to patologia, mialem z na troszke do czyniena, człowiek sie stara, chce, a te bałwany z "gory" nic nie widza, zal im powiedziec dobrgo słowa,nie wspominajac o smiesznej premi ktora jest jałomuzna, traktowanie ludzi jak bialych murzynow. pozdrowienia dla rudego prezesa,(usunięte przez administratora) z perspektywy czasu ciesze sie ze nie mam nic do czynienia z CHOŁOTA-SKRAW-MECH_ZARZAD, szkoda mi trosze chłopakow, ktorzy sa nie doceniani przez ta CHOŁOTE. A teraz (usunięte przez administratora)gdzie indziej pracujac,szkoda czasu na skraw-mech,teraz jestem doceniany, finansowo tymbardziej. prezes, zabierz jeszcze znowu premie, obetnij stawke, potem znowu drugi raz obetni i daj sie do dymisji, kup se nowy motor i jedz w ch... daleko stad. pozdrowienia dla ekipy wytrzymujacej.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-07 17:43:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podoba mi się pomysł z tymi kamerami, ale poszedłbym z tym pomysłem trochę dalej. Brak ich u technologów ( może by było widać czym się zajmują w czasie pracy) w kontroli itp. Kamery są tylko tam gdzie ludzie naprawdę pracują i od nich zależy zysk firmy dlatego trzeba ich cały czas monitorować bo szkoda każdej chwili obiboctwa robotnika który musi zarobić na wszystkich. W tej firmie stosunek pracowników umysłowych do fizycznych przekracza wszelkie granice rozsądku. Ciekawe jak by to wyglądało gdyby była to firma prywatna. O finansach niestety szkoda mówić dysproporcje między brygadami ogromne a powinno być inaczej przecież wszyscy jedziemy na tym samym "wózku".
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-02 18:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2011-12-01 07:20:12

Najlepiej jest w dziale marketingu ściema na max bo przecież pesa i tak da nam zlecenia wystarczy lizac d... wszystkim do okola.

ta firma jest smieszna a najbardzie prezes i kadry. nie ma roboty a robia nadgodziny podobno ma byc zwolnione 50 osob he \.jak maja zwalniac to niech to robia a nie czekaja na szczescie. najlepszi sa u gory pokupowali samochody a prezes i reszte jezdza sobie nimi do domu i na panienki, a stawki sa smieszne. dajcie sobie luz z ta firma mam nadzieje ze mnie zwolnia
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-12-01 07:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej jest w dziale marketingu ściema na max bo przecież pesa i tak da nam zlecenia wystarczy lizac [usunięte przez moderatora] ... wszystkim do okola.
zdjecie uzytkownika
zigi - 2011-11-19 18:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam i mam nadzieje,że Prezes tej firmy czasami tutaj wchodzi.Byłem kiedyś pracownikiem tej firmy.Pan prezes w ogóle nie wie co sie w niej dzieje!!!!!!A to przez swoich dyrektorów pana L. i pana L. Aż żal patrzeć jak caly czas robią Pana, Panie Michale w H...!!!! Niech sie Pan przyjzy na tych nowych kamerach co sie w tej firmie dzieje !!!!!!!!Tylko prosze wziąć jakieś leki nasercowe!!!!!!
zdjecie uzytkownika
żona spawacza - 2011-10-15 19:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż jako spawacz zarabia w tej firmie 3400-3700 na renke. Ale ma wszystkie uprawnienia. I tak firma za wszystko płaci.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-04 21:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak zgadzam sie w 100 % procentach skoro tak narzekasz to pewnie nalezysz do tych starszych ktorych tyracie i wykorzystujecie;/a lbo jestes jednym z tych ze zwiazkow zawodowych i siedziesz u prezesa w kieszeni! bo prawda jest firam! omijajcie ten zaklad z daleka!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2011-09-21 15:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie ile tak wychodzą spawacze????
zdjecie uzytkownika
expracownik - 2011-09-18 19:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezes [usunięte przez moderatora] , kadra zarządzająca do niczego, kadry wredne, zwiazki czytają gazety, SIP troszcy się o swoją rodzinę!!! Ludzie to co wy w tej firmie jeszcze robicie. Germania czeka! Ale u niemca trzeba pracować, nie to co w tej chorej firmie czy się stoi czy się leży dwa tysiaczki się należy. Arbei macht frei...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-13 23:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZACUN DLA SPAWACZY SPOINY NAJWYZSZEJ JAKOSCI CIEKAWE CZY IM PLACA GODZIWIE ZA TO. SZTYFTY TEZ AMBITNE. ROZWINAC SKRZYDLA MOZNA W TEJ FIRMIE, PODSZKOLIC ALE DZIEKI FACHOWCOM. ALE KADROWA JA [usunięte przez moderatora] .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-10 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam sa stawki jak 8 lat temu.Firma jedna wielka kpina
zdjecie uzytkownika
Fizol - 2011-07-13 12:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możesz na pewno liczyc na gołą stawkę godzinową (od 10do 14zł/godz.brutto) a do tego może być jakaś premia zależna od wielu niewiadomych a głównie od widzi misię brygadzistów. Do tego mogą dojść nielegalne nadgodziny, na które nie ma oddzielnych pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-05-07 15:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawkę na godzinę ma ślusarz
zdjecie uzytkownika
kolejny pracownik - 2011-03-06 09:44:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uczciwy pracowik??? a tamten to co złodziej??? Śmieszne
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-03-02 18:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eee za 8 godzin to eee 8 zl brutto
zdjecie uzytkownika
prawda - 2011-02-10 22:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żeby był zysk i sukces musi być współpraca...i przede wszystkim jedno...uczciwe podejście do pracownika...tam tego nie było jeszcze parę miesięcy temu ..nie wiem jak teraz..

Chytry traci dwa razy ...a tam z tego co pamiętam znacznie więcej...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-10 22:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
komu jeszcze się wydaje, że gdyby nie prezes to ten zakład prosperował by znacznie lepiej ? pytam bo moja wnuczka tak uważa i nie wiem co Jej odpowiedzieć... hmmm
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-30 13:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba się nudzisz koleś, podejrzewam,że jesteś jednym z magazynierów. Weź się wkońcu do roboty. Burdel tylko w tym magazynie nic więcej.Za dobrze macie i za dużo was tam jest!!!!!!!!

Tylko takie tematy cię kręcą ? - zboczone to napisz coś o zysku i sukcesie dla tej firmy. Bo to już zaczyna być obrzydliwe.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-01-28 17:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cichy może i masz rację, zakład może i jest jak każdy inny, ale kadra zarządzająca zdecydowanie nie:-)
zdjecie uzytkownika
ktos - 2010-12-22 18:11:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za firma co nie szanuje pracownikow ciagle sie oglaszaja ze szukaja nowych ludzi do pracy bo ponoc maja wiecej roboty a to fikcja tylko ludzie odchodza z tej firmy . niepolecam tego zakladu zero przyszlosci ma tam pracownik.
zdjecie uzytkownika
ziom - 2010-12-22 07:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to porażka, jak tylko możecie z dala od niej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-16 16:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaja nowych pracownikow a jesli pujdziesz na rozmowe w sprawie pracy bo ponoc tak pilnie ptrzebuja pracownikow !!!!! to maja wymagania ktore zaden czlowiek chyba nie spelni ich nigdy w zyciu !!!!! a oni moga zaofreowac marna pensje o warunkach pracy nie wspomne najlepiej abys mial 25 lat , doswiadczenie 20 letnie , i abys mial wszystkie uprawnienia!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2010-12-14 19:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też myślę,że jest beznadziejna,Wielka Pani "Kadrówka " nosi głowę u góry, ma się za niewiadomo co?, takie tam byle co.... Szkoda mi o niej pisać.Jedna wielka klika umyślaków.
zdjecie uzytkownika
....... - 2010-12-12 12:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na temat kierownictwa i szefostwa szkoda slow wogule nie dbaja o pracownika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zenada nie polecam tej firmy jako dobrego pracodawce za duzo wymagaja a obiecuja najwyzej gruzki na wierzbie!!!!!!!!! oraz puste slowa .......................
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKRAW-MECH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy SKRAW-MECH?
Zadaj pytanie
x