Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

zdjecie uzytkownika
antyjude - 2013-12-05 10:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do majstra(usunięte przez administratora) co z tego że płaca jest na czas jak ta płaca to o kant rozbić za tą prace to tyle samo ma sprzątaczka w szkole co ludzie z produkcji
ps. jaki tu spokuj na na nana nic już nie działa na na na na
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-01 17:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że jest osiągalne.Jak jest duzo zamówień to nawet i więcej.Zapraszamy do firmy!!!
zdjecie uzytkownika
rosak - 2013-11-30 19:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile jest tej premii, 4000 tysiące na reke jest osiągalne, czy nie bardzo? Oczywiście chodzi o automatyka w fibris.
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-11-30 10:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie piszcie bzdur!Nikt was tam na siłę nie trzyma!Wielu ludzi w Przemyślu nie ma szans na jakąkolwiek pracę.Płaca jest taka jaka jest ale jest na czas!Cieszcie się z tego co macie bo o pracę jest bardzo ciężko!Już nie mówię o ludziach po czterdziestce to już całkowicie koszmar!Co mają zrobić?Do tego zbliżają sie święta na które wielu niestety nie stać.Będą siedziec w domach i mysleć o tym żeby jak najszybciej minęły.
zdjecie uzytkownika
antyjude - 2013-11-28 07:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fibris to padaka że cho cho jak to możliwe że zakład który cały czas wysyła swój produkt na rynek krajowy i zagraniczny niema pieniędzy na surowiec niezbędny do produkcji a tir za tirem napakowane paletami ludzie co on te płyty za darmo rozdaje czy jak bo to przechodzi ludzkie pojęcie .ps. większości będzie wisieć na słupach aż po krówniki .bez pozdrowieni anty jude9
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-11-20 07:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3800 brutto plus premia.
zdjecie uzytkownika
cztw - 2013-11-19 19:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wiecie ile tam zarabiają automatycy?
zdjecie uzytkownika
Majster pipa. - 2013-10-13 16:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nic nie pisza bo się boją o posadę!Gdzie drugą taką dobrą znajdą?Pensja na czas!Do tego premie!Urlopowe!Paczki i bony na każde święta!Co wiecej szukac?No i praca w renomowanej i znanej na całym świecie firmie!!!Szanujcie pracę i swoich przełożonych!!!A w szczególnośći PREZESA!!!Ps.I nie wypisujcie bzdur!!!Proszę!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 11:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć chłopaki fibrisiaki!Jak tam teraz w firmie?Jak kochany prezio się ma?Jak z kasą?Czy dalej [usunięte przez administratora]?Powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
Zdzichu. - 2013-08-03 16:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ostatnio z rodzinnym i za [usunięte przez administratora] 2300 na rękę tak że jak na Przemyśl może być.Polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-03 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie wynagrodzenie w Fibris S.A. Przemyśl?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-07 20:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wam się podobają nowe umowy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-02 16:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma ma paskudną opinię. [usunięte przez administratora] psuje jej wizerunek. Atmosfera fatalna. Trzeba stąd wiać.
zdjecie uzytkownika
stara tapeciara - 2012-03-01 16:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo sobie chwalę pracę w Fibrisie. Otrzymuję bardzo wysoką pensję a mój fotel jest bardzo wygodny. Dlatego nie zamierzam stąd odejść.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-11-19 14:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem ogłoszenie. Znajoma szuka pracy i przeglądam forum, ale po tym co tu piszecie to nie wiem czy jej nie uświadomić... Może wiecie dlaczego zwalnia się to miejsce?
zdjecie uzytkownika
Ira - 2011-11-19 14:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno szukają kogoś do administracji... wiecie coś...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 09:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest lepiej.Teraz dali po 400zl.premii.Po nowym roku maja byc podwyzki.A na swieta maja byc bony towarowe.Zaczeli lepiej traktowac ludzi.Chyba prezes sie nawrocil.Brawo!!!.
zdjecie uzytkownika
prawie były - 2011-10-11 18:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja w końcu mam inną robotę. lada dzień zaniosę preziowi wypowiedzenie i w[usunięte przez administratora]mam okres rozwiazania umowy, olewam jego i ta firme tak samo jak on i ta firma olewa wszystkich swoich pracownikow. mam nadzieje ze szybko przeczytam o upadku tego[usunięte przez administratora]. ludzie szukajcie innej pracy, ja zamienie swoje zarobki brutto na x2 tylko ze netto, nie ma co sie bac szukac lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
IwoS - 2011-09-05 22:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Temat - matematyka !!!
1300 to mająludzie którzy pracują po kilka lub kilkanaście lat - kilka miesięcy włóż w bajki !!!!
Premia raz jest raz nie ma i tyle - więc wątek premii 300 lub 400 jest wątpliwy . Do dzisiaj wszyscy cekamy aż [usunięte przez administratora] zwróci nam premie z tamtego roku ( niby wstrzymane ) tatarata i sra :-)
A nawet jakbyś zarobił te 1300 + 300 to wychodzi 1600 ................................................................................................tyle że brutto . Jak Ci obetną podatek to do ręki dostaniesz nieco ponad tysiaka . A jak premi nie będzie to dostaniesz najniższą krajową czyli lekko ponad 9 stówek . NO FAKT -[usunięte przez administratora]RÓŻNICA . Kokosy że cho , cho :-) [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-09-05 19:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam czytam i juz mnie krew zalewa . Wszystko zależy czy chcesz pracować czy nie . Jeśli chcesz , jesli pokażesz że chcesz i bedziesz sie starał zarobisz na pewno po kilku miesiacach 1300 + ok 300 -400 premii .
Jak na warunki Przemyskie nie jest zle . Wiadomo warunki sa ciężkie ale mozna sie przyzwyczić
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2011-09-01 11:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopie, daj sobie z tym spokoj, ten badziew dlugo juz nie pociagnie, szkoda sie przyjmowac na miesiac dwa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-01 08:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich znajacych temat fibrisu.Chcialem zapytac jak faktycznie wyglada praca na formatyzerni i tam gdzie sa prasowane te plyty bo podobno mialy byc tam jakies przyjecia.Temat placy jest znany a jak z premiami socjalem swiatecznym i inne rzeczy.Dzieki z gory za informacje.
zdjecie uzytkownika
a - 2011-08-10 15:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież nikt Was nie trzyma tutaj na siłe, nikt Wam lufy do skroni nie przykłada! a co do premii to widocznie tak zostałeś przez kierownika oceniony.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja rozpoczęła się już niefortunnym przełożeniem terminu spotkania z uwagi na fakt, iż Prezes nie może się dostosować do zaproponowanego raptem tydzień wcześniej, terminu spotkania-dla mnie lekceważące. Jak na tak frywolne podejście do zatrudnienia najważniejszego pracownika dla spółki, który ma rzetelnie i transparentnie zarządzać wszystkimi wydatkami firmy już wydało mi się niefachowe.
Po tygodniu od rozmowy w Przemyślu Dyrektor zakładu składa mi propozycję pracy za marne pieniądze(okres próbny) co do odpowiedzialności, oraz niby mieszkanie, które de facto okazuje się pustymi pokojami biurowymi po remoncie z dostępem do "łazienki" na korytarzu.
Po prawie trzech tygodniach od zaakceptowania przeze mnie powyższych warunków i przeprowadzeni z owym Dyrektorem zakładu rozmów telefonicznych i przesłaniu listów referencyjny z poprzednich zakładów w których współzarządzałem oraz kierowania merytorycznych pytań co do charakteru pracy, poprosiłem o przesłanie mi projektu umowy, tak abym nie został postawiony przed faktem dokonanym po 300 kilometrowej podróży do bądź co bądź dużego, niby rokującego zakładu pracy.
Oczywiście umowę otrzymałem na trzy dni przed przyjazdem na warunkach samozatrudnienia w proponowanych pieniądzach, a o niby mieszkaniu już nie było mowy. z zaproponowanej kwoty po opłaceniu pobytu, podatków i vatu nie zostało by mi nic! Wnioskuję z całego procesu naboru, że komuś zależy na niegospodarnym rekrutancie a nie na fachowcu, który mógłby coś wnieść a nie wynieść z Fibris S.A.. Może się mylę, ale...
Pytania: Pytania były bardzo ogólne,odnoszę wrażenie, że Prezes i Dyrektor nie wiedzieli o podstawowym funkcjonowaniu działu i generowanych wydatkach.
zdjecie uzytkownika
robol - 2011-03-08 20:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"a może nowy członek zarządu bezinteresowny, inteligentny,dobrze ułożony z rodzinnym zamiłowaniem do Fibrisa, poprowadzi firmę do sukcesu?!!!"... to fakt, nowy czlonek zarzadu do gosc zdolny do wszystkiego, w doslownym tego slowa znaczeniu.JMMJ S.C.. Po trupach do celu ! I do przodu jak to sie mowi.
zdjecie uzytkownika
taki jeden fibrisowiec - 2011-02-22 21:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest nadzieja dla ludu styranego i dla zakladu całego...nowy kierownik od mechaników to jest RÓWNY CHŁOP !!!! rano z ludem do pracy przychodzi i z ostatnim spracowanym podwładnym,jesli trzeba,wychodzi.o swoich dba jak nikt...przywiezie,zawiezie,odwiezie i do pomocy zawsze chętny,przy każdej robocie...w głowie widać chłop poukladane ma o!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fibris S.A.?
Zadaj pytanie
x