Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

zdjecie uzytkownika
damian - 2014-01-02 23:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, super dzięki, tak pewnie zrobię! Pewnie napisze tez list motywacyjny. Możesz mi pomóc i powiedzieć, co dopisac, by trafic na produkcje tych płyt pilsniowych, bo na produkcji pracujesz tak? Jakieś doświadczenie, specjalna wiedza wymagana? Pozdrawiam i dziękuje raz jeszcze.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-01-01 12:21:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Adres to Ofiar Katynia 17.Najlepiej zanieś do sekretariatu tam taka śliczna sekretarka pracuje.Normalnie laleczka.Na portierni nie zostawiaj oni ledwo potrafią się wysłowic.Szkoda gadać.Wchodzisz po lewej masz portiernię oczywiscie bez ich zgody nie wejdziesz,A na wprost masz sekretariat.Mówisz że chcesz złożyc CV w sekratariacie i tyle.Jak coś to powiedz że złożysz skargę u pana Prezesa.Pozdrawiam!Ps-Prezesem jest Pan ( usunięte przez administratora ) Równy gosc.
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-31 17:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To gdzie zostawić CV w jakims sekretariacie, czy portierni, mogę poprosić o adres? No i równiez życze wszystkiego najlepszego!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-31 12:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc!Nie musisz czekać na ogłoszenie!CV do reki i jazda do zakładu.W ten sposób ja sam znalazłem sie w firmie.Chociaż miałem znajomości ale nie chciałem z nich korzystać.A tego majstra pipy nie słuchaj bo to debil jak i inni mistrzowie na tej ziemi.Zdrowia i wszystkiego dobrego w 2014 roczku również dla wszystkich pracowników tego wspaniałego zakładu!!!DO SIEGO ROKU!!!ALLELUJA I DO PRZODU!!!
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-30 21:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to miło to słyszeć, to przyjęcia tez bedą? Myslisz, ze czekac na jakies ogłoszenie, czy zawieźć CV, jak Ty się do nich dostałeś?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-30 18:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaja jajami!oczywiście że polecam!Nie jest żle.Nieraz się człowiek narobi ale się opłaca bo wtedy zarobisz.Po nowym roku mają być podwyzki o ok.200zł na osobę.Starsi stażem dostaną więcej.Więc nie jest tak żle jak na Przemyśl.Masz ochotę składaj papiery i do roboty.Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-30 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba atmosfere macie zabawną, skoro takie żarty się Was trzymają. To pracownik możesz poweryfikować te opinie wyżej, no i napisac, czy polecasz fibris?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-30 12:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
człowieku, jakie premie??, majster jaja sobie robi, tam żadnej premii nie powąchasz, możesz powąchać ćwiartkę premii Majstra który dostaje ją chyba za wąchanie jaj przełożonego...haha premię w tym zakładzie to tylko prezes zabiera..
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-29 17:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Majster, to słowo niecenzuralne to była druga cześć Twojego nicka. To za co np. przyznaja premie? Trzeba wyrabiac jakies plany?
zdjecie uzytkownika
gfk - 2013-12-29 14:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Co było przyczyną, na razie nie wiadomo, wciąż ustalają to odpowiednie służby."
Czytać Zycie Podkarpackie z 18.12.2013
zdjecie uzytkownika
gfk - 2013-12-29 14:04:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- Cały czas pracujemy nad skróceniem okresu bezczynności. Każdy dzień przynosi sporo pozytywów i mamy nadzieję, że nie dojdzie do realizacji najczarniejszego scenariusza, czyli ogłoszenia upadłości - mówi prezes Fibris SA (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-29 10:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno!Prosze nie używac w stosunku do mojej osoby słów niecenzuralnych!Sprawa może zostac zgłoszona do prokuratury!
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-29 10:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że mamy!Każdemu według jego zasług!Zasady są jasne i uczciwe!W rzadko której firmie tak jest!Pozdrawiam! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-28 21:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Majster [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Ty tak powaznie, czy się zgrywasz? Macie w ogóle jasny system premiowania, czy premie sa bardziej uznaniowe?
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-27 19:50:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak!Oczywiście!Będzie dużo zamówień i będą wysokie premie!Tylko pracować i nie narzekac jak inni a będzie wszystko dobrze!!!Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-27 18:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To super! Coś jeszcze się polepszyło, jakies zmiany? W inne miesiące tez da rade dostac premię? Pozdrawiam i dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-26 20:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak już lepiej!!!Na święta dali po 500pln!!!Choinka też była!A będzie coraz lepiej czego wszystkim życzę!!!
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-25 17:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i proprawiła się sytuacja w fibris? nadal wysyłają na urlopy, na święta dali cos pracownikom, zorganizowali choinke dla dzieci?
zdjecie uzytkownika
ASESOR - 2013-12-18 15:36:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
WESOŁYCH ŚWIĄT I DOSIEGO ROKU ŻYCZY BYŁ PRACOWNIK TEGO PRZYBYTKU OBY WAM TEŻ SIĘ UDAŁO ZMIENIĆ PRACĘ NA LEPSZĄ -PS. PALI SIĘ PALI SIĘ NA PRODUKCJI CISZA TRANSFORMATOR TRAFIŁ SZLAG CZYJA TO JEST WINA
zdjecie uzytkownika
pomocna dłoń - 2013-12-14 11:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Byłeś tam? Jakoś nie widać efektów ..........................
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-06 12:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o podanie nazwiska może coś da się załatwić jesli chodzi o podwyżkę!Chociaż niczego nie obiecuję!Ale będę interweniował!I proszę się tak nie denerwować!Stres zabija!A jak coś to zalecam wizytę u psychiatry!Bardzo dobry przyjmuje na ul.Focha.
zdjecie uzytkownika
antyjude - 2013-12-06 09:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)-ja chcę godnie zarabiać w POLSCE a nie na emigracji i niejestem leniem i cwaniakiem a i tak dostaje ochłapy za prace 3 zmianową trudną i w warunkach szkodliwych -pracownik powinien za tą prace dostawać 1600 zł netto -sytuacja na światowych rynkach powiadasz a(usunięte przez administratora).człowieku ty masz różowe okulary na nosie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2013-12-05 20:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie tam plotki? To fakt, o którym oczywiście głośno się nie mówi ...... cichosza hehehehe:) Jak ktoś ten bajzel kupi to tylko głupi. Za symboliczną złotówkę oczywiście.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja rozpoczęła się już niefortunnym przełożeniem terminu spotkania z uwagi na fakt, iż Prezes nie może się dostosować do zaproponowanego raptem tydzień wcześniej, terminu spotkania-dla mnie lekceważące. Jak na tak frywolne podejście do zatrudnienia najważniejszego pracownika dla spółki, który ma rzetelnie i transparentnie zarządzać wszystkimi wydatkami firmy już wydało mi się niefachowe.
Po tygodniu od rozmowy w Przemyślu Dyrektor zakładu składa mi propozycję pracy za marne pieniądze(okres próbny) co do odpowiedzialności, oraz niby mieszkanie, które de facto okazuje się pustymi pokojami biurowymi po remoncie z dostępem do "łazienki" na korytarzu.
Po prawie trzech tygodniach od zaakceptowania przeze mnie powyższych warunków i przeprowadzeni z owym Dyrektorem zakładu rozmów telefonicznych i przesłaniu listów referencyjny z poprzednich zakładów w których współzarządzałem oraz kierowania merytorycznych pytań co do charakteru pracy, poprosiłem o przesłanie mi projektu umowy, tak abym nie został postawiony przed faktem dokonanym po 300 kilometrowej podróży do bądź co bądź dużego, niby rokującego zakładu pracy.
Oczywiście umowę otrzymałem na trzy dni przed przyjazdem na warunkach samozatrudnienia w proponowanych pieniądzach, a o niby mieszkaniu już nie było mowy. z zaproponowanej kwoty po opłaceniu pobytu, podatków i vatu nie zostało by mi nic! Wnioskuję z całego procesu naboru, że komuś zależy na niegospodarnym rekrutancie a nie na fachowcu, który mógłby coś wnieść a nie wynieść z Fibris S.A.. Może się mylę, ale...
Pytania: Pytania były bardzo ogólne,odnoszę wrażenie, że Prezes i Dyrektor nie wiedzieli o podstawowym funkcjonowaniu działu i generowanych wydatkach.
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-05 16:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Bzdury!!!Po pierwsze sprzątaczka w szkole pracuje na 1/4 etatu więc zarabia ok.300pln.Prawdą jest że praca jest ciężka ale zakładu w tej chwili nie stać na podwyżki.Od nowego roku wzrasta minimalna pensja na 1680 pln. brutto.niewiele ale zawsze to 80pln.Płaca zawsze jest na czas.Bzdura że zakład jest zadłużony!!!To jakieś plotki!Jeśli sytuacja na światowych rynkach się poprawi napewno będą podwyżki płac oczywiście dla tych którzy na to zasługują!Lenie i cwaniaczki pozostaną z najniższą krajową!Zresztą droga wolna!!!Europa otwarta i czeka z wyciągniętymi rękoma!!!Tylko żebyście póżniej nie koczowali na dworcu w Berlinie.
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2013-12-05 14:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tam przymusowe urlopy? Firma zadłużona w ... [słowo niecenzuralne] - ponad 40.000.000 peelenów kredytu + odsetki do spłacenia ... więc jakie mają być tam pieniądze? Na wyżywienie samego siebie może i wystarczy, rodziny z tego nie utrzymasz ........ Ciężka harówa w trudnych i uciążliwych warunkach, praca na 3 zmiany, również w niedziele. Jest niebezpiecznie, uwaga na kończyny ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fibris S.A.?
Zadaj pytanie
alert