Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

Pracowałeś w firmie Fibris S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antyjude - 2013-12-05 10:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do majstra(usunięte przez administratora) co z tego że płaca jest na czas jak ta płaca to o kant rozbić za tą prace to tyle samo ma sprzątaczka w szkole co ludzie z produkcji
ps. jaki tu spokuj na na nana nic już nie działa na na na na
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-12-01 17:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście że jest osiągalne.Jak jest duzo zamówień to nawet i więcej.Zapraszamy do firmy!!!
zdjecie uzytkownika
rosak - 2013-11-30 19:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile jest tej premii, 4000 tysiące na reke jest osiągalne, czy nie bardzo? Oczywiście chodzi o automatyka w fibris.
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-11-30 10:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie piszcie bzdur!Nikt was tam na siłę nie trzyma!Wielu ludzi w Przemyślu nie ma szans na jakąkolwiek pracę.Płaca jest taka jaka jest ale jest na czas!Cieszcie się z tego co macie bo o pracę jest bardzo ciężko!Już nie mówię o ludziach po czterdziestce to już całkowicie koszmar!Co mają zrobić?Do tego zbliżają sie święta na które wielu niestety nie stać.Będą siedziec w domach i mysleć o tym żeby jak najszybciej minęły.
zdjecie uzytkownika
antyjude - 2013-11-28 07:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fibris to padaka że cho cho jak to możliwe że zakład który cały czas wysyła swój produkt na rynek krajowy i zagraniczny niema pieniędzy na surowiec niezbędny do produkcji a tir za tirem napakowane paletami ludzie co on te płyty za darmo rozdaje czy jak bo to przechodzi ludzkie pojęcie .ps. większości będzie wisieć na słupach aż po krówniki .bez pozdrowieni anty jude9
zdjecie uzytkownika
Majster pipa - 2013-11-20 07:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3800 brutto plus premia.
zdjecie uzytkownika
cztw - 2013-11-19 19:48:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy wiecie ile tam zarabiają automatycy?
zdjecie uzytkownika
Majster pipa. - 2013-10-13 16:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nic nie pisza bo się boją o posadę!Gdzie drugą taką dobrą znajdą?Pensja na czas!Do tego premie!Urlopowe!Paczki i bony na każde święta!Co wiecej szukac?No i praca w renomowanej i znanej na całym świecie firmie!!!Szanujcie pracę i swoich przełożonych!!!A w szczególnośći PREZESA!!!Ps.I nie wypisujcie bzdur!!!Proszę!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 11:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć chłopaki fibrisiaki!Jak tam teraz w firmie?Jak kochany prezio się ma?Jak z kasą?Czy dalej [usunięte przez administratora]?Powodzenia!!!
zdjecie uzytkownika
Zdzichu. - 2013-08-03 16:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja ostatnio z rodzinnym i za [usunięte przez administratora] 2300 na rękę tak że jak na Przemyśl może być.Polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-03 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie wynagrodzenie w Fibris S.A. Przemyśl?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-07 20:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wam się podobają nowe umowy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-03-02 16:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma ma paskudną opinię. [usunięte przez administratora] psuje jej wizerunek. Atmosfera fatalna. Trzeba stąd wiać.
zdjecie uzytkownika
stara tapeciara - 2012-03-01 16:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo sobie chwalę pracę w Fibrisie. Otrzymuję bardzo wysoką pensję a mój fotel jest bardzo wygodny. Dlatego nie zamierzam stąd odejść.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-11-19 14:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem ogłoszenie. Znajoma szuka pracy i przeglądam forum, ale po tym co tu piszecie to nie wiem czy jej nie uświadomić... Może wiecie dlaczego zwalnia się to miejsce?
zdjecie uzytkownika
Ira - 2011-11-19 14:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno szukają kogoś do administracji... wiecie coś...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-18 09:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest lepiej.Teraz dali po 400zl.premii.Po nowym roku maja byc podwyzki.A na swieta maja byc bony towarowe.Zaczeli lepiej traktowac ludzi.Chyba prezes sie nawrocil.Brawo!!!.
zdjecie uzytkownika
prawie były - 2011-10-11 18:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja w końcu mam inną robotę. lada dzień zaniosę preziowi wypowiedzenie i w[usunięte przez administratora]mam okres rozwiazania umowy, olewam jego i ta firme tak samo jak on i ta firma olewa wszystkich swoich pracownikow. mam nadzieje ze szybko przeczytam o upadku tego[usunięte przez administratora]. ludzie szukajcie innej pracy, ja zamienie swoje zarobki brutto na x2 tylko ze netto, nie ma co sie bac szukac lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
IwoS - 2011-09-05 22:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Temat - matematyka !!!
1300 to mająludzie którzy pracują po kilka lub kilkanaście lat - kilka miesięcy włóż w bajki !!!!
Premia raz jest raz nie ma i tyle - więc wątek premii 300 lub 400 jest wątpliwy . Do dzisiaj wszyscy cekamy aż [usunięte przez administratora] zwróci nam premie z tamtego roku ( niby wstrzymane ) tatarata i sra :-)
A nawet jakbyś zarobił te 1300 + 300 to wychodzi 1600 ................................................................................................tyle że brutto . Jak Ci obetną podatek to do ręki dostaniesz nieco ponad tysiaka . A jak premi nie będzie to dostaniesz najniższą krajową czyli lekko ponad 9 stówek . NO FAKT -[usunięte przez administratora]RÓŻNICA . Kokosy że cho , cho :-) [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-09-05 19:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam czytam i juz mnie krew zalewa . Wszystko zależy czy chcesz pracować czy nie . Jeśli chcesz , jesli pokażesz że chcesz i bedziesz sie starał zarobisz na pewno po kilku miesiacach 1300 + ok 300 -400 premii .
Jak na warunki Przemyskie nie jest zle . Wiadomo warunki sa ciężkie ale mozna sie przyzwyczić
zdjecie uzytkownika
syndyk - 2011-09-01 11:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopie, daj sobie z tym spokoj, ten badziew dlugo juz nie pociagnie, szkoda sie przyjmowac na miesiac dwa.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-01 08:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich znajacych temat fibrisu.Chcialem zapytac jak faktycznie wyglada praca na formatyzerni i tam gdzie sa prasowane te plyty bo podobno mialy byc tam jakies przyjecia.Temat placy jest znany a jak z premiami socjalem swiatecznym i inne rzeczy.Dzieki z gory za informacje.
zdjecie uzytkownika
a - 2011-08-10 15:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież nikt Was nie trzyma tutaj na siłe, nikt Wam lufy do skroni nie przykłada! a co do premii to widocznie tak zostałeś przez kierownika oceniony.
zdjecie uzytkownika
robol - 2011-03-08 20:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"a może nowy członek zarządu bezinteresowny, inteligentny,dobrze ułożony z rodzinnym zamiłowaniem do Fibrisa, poprowadzi firmę do sukcesu?!!!"... to fakt, nowy czlonek zarzadu do gosc zdolny do wszystkiego, w doslownym tego slowa znaczeniu.JMMJ S.C.. Po trupach do celu ! I do przodu jak to sie mowi.
zdjecie uzytkownika
taki jeden fibrisowiec - 2011-02-22 21:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest nadzieja dla ludu styranego i dla zakladu całego...nowy kierownik od mechaników to jest RÓWNY CHŁOP !!!! rano z ludem do pracy przychodzi i z ostatnim spracowanym podwładnym,jesli trzeba,wychodzi.o swoich dba jak nikt...przywiezie,zawiezie,odwiezie i do pomocy zawsze chętny,przy każdej robocie...w głowie widać chłop poukladane ma o!!!
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2011-01-30 18:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może nowy członek zarządu bezinteresowny, inteligentny,dobrze ułożony z rodzinnym zamiłowaniem do Fibrisa, poprowadzi firmę do sukcesu?!!!
zdjecie uzytkownika
Fibrisówka - 2010-09-07 05:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, sytuacja tak się polepszyła, ze premię zabrali. Firma biedna, kryzys itp.
zdjecie uzytkownika
ultramaryna - 2010-07-02 21:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sytuacja w Fibris S. A. poprawiła się?
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2010-01-30 12:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydupasy są na każdym dziale, a do tego nic nie robią a maja dużo do powiedzenia.liza [usunięte przez admina]kierownikom a za plecami śmieją się z nich jakie to cymbały.Ja radził bym [usunięte przez admina] przydupasom, bo czasem człowiek przyjdzie do pracy zrobi swoje a nawet więcej i nie chwali się tym, a następnego dnia dowiaduje się ze nic nie robi albo coś źle zrobił.
zdjecie uzytkownika
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - 2010-01-30 10:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie kolwiek nie pójdziecie to zarobicie 950 zł , i tez będziecie mówić ze [usunięte przez moderatora]. Co wy [usunięte przez moderatora] wiecie o [usunięte przez moderatora].KAPUSIE[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
M.K - 2010-01-30 09:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieroby z produkcji
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2010-01-24 10:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spędziłem kilka ładnych lat w Fibris S.A. a wcześniej w ZPP i muszę stwierdzić że ten zakład nigdy nie płacił rewelacyjnych pieniędzy ale to co robią teraz jest tragedią. Faktycznie nikt nikogo nie zmusza do pracy w tym zakładzie i znam przypadki że nowi pracownicy rezygnowali po 90 min. pracy. Rotacja ludzi w tym zakładzie jest ogromna co powoduje brak dobrze wyszkolonej kadry pracowniczej. Może ktoś spróbuje policzyś ile osób przewinęło się przez dział produkcji, lakierni w ostatnich latach. Ile osób odeszło z surowca, gospodarki wodnej, ilu wózkowych się zmieniło. W tym zakładzie zostają tylko starzy pracownicy czyli prawie emeryci i ludzie którzy nie mogą znaleźć pracy nigdzie indziej bo ich umiejętności są jakie są i pewnie nigdy się nie zmienią. Niestety kierownictwo ma to gdzieś.
zdjecie uzytkownika
Dawny pracownik - 2010-01-22 16:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wiadomo różnie w Fibris jest, ale nie znaczy to , że człowiek nie ma prawa wyboru, co do wyboru zakładu pracy. Byłem świadkiem w pewnych sytuacjach konfliktowych pomiędzy kierownikiem a pracownikiem fizycznym , gdzie stwierdzam ze stuprocentową pewnością- oceniając daną sytuację z boku i po cichu ją rozważając - i zgadzam się z taką opinią , że pracownik fizyczny jest bardzo słabo opłacany. Tu nie chodzi o sprowokowanie konfliktu, ten zakład się modernizuje, ale nie znaczy to , że kosztem ciężkiej i znojnej pracy ludzi. Jeśli kadra zarządzająca chce być szanowana i poważana w oczach pracowników zakładów powinna dawać przykład, a tego nie robi . Pracownikom się zabiera wszelkie uzgodnione wcześniej dodatki, a kierownicy działów otrzymują wysokie premie motywacyjne po to , by mieli za co się bawić, popijać w Krasiczynie. Jak to może służyć dobrej atmosferze i wizerunkowi zakładu ? Tak to wygląda od dłuższego czasu w Fibris. Trzeba wpuścić Bin Ladena , żeby zrobił z nimi porządek.
zdjecie uzytkownika
Młody - 2010-01-20 22:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mistrz [usunięte przez moderatora],kiedyś pasł owce w baraniarni.Więc teraz pasie owieczki w fibrisie.
zdjecie uzytkownika
majk - 2010-01-18 11:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
istny cyrk w tych plytach sie dzieje. Pan [usunięte przez moderatora] wysyla ludzi do odkrecania matryc przy 180 stopniach celsjusza !!!!!!!!!! istna lamanie prawa i przepisów BHP Płytami powinna prokuratura sie zainteresowac
zdjecie uzytkownika
Alf - 2010-01-15 19:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fibris to zakład w którym nie są przestrzegane żadne prawa kodeksu pracy i przepisy BHP. Całkowity brak zapewnienia bezpieczeństwa pracy. Gdyby ktoś się temu dokładnie i obiektywnie przyjżał to zakład został by wyłączony z ruchu.
zdjecie uzytkownika
XxX - 2010-01-15 19:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wszystko co tu czytam jest prawdą. Z małymi poprawkami jak np. nowy Dyrektor [usunięte przez moderatora]zabiera pracowników na swoją budowę nie tylko po godzinach ich pracy a na stanowiska kierownicze typuje swoich pupilków mających mizerną wiedzę z zakresu produkcji jak np. nowo typowany kierownik lakierni. Tyczy się to również mistrzów i brygadzistów działu produkcji. Niestety traci na tym efektywność produkcyjna i nawet nie chcę myśleć gdzie zmierza zakład. wydaje mi się że panowie Prezesi powinni się temu lepiej przyjrzeć a na pewno wyjdą jeszcze ciekawsze kawałki o których tutaj nie wypada pisać. W każdym razie Pan Dyrektor nie jest taki święty i ma na sumieniu nie jeden przekręt tak jak i promowani przez niego ludzie. Natomiast są to osoby potrafiące zamydlić oczy każdemu także prezesom i właścicielowi. Może warto sprawdzić jak i dzięki komuś niektórzy ukończyli studia? Pamiętam czasy gdy wszystkie paski odpadów płyt twardych o grubości 0d 3mm w zwysz były podpisywana do dyspozycji kierownika TP. Takiej ilości płyt nie da się spaliś nawet w największym piecu CO używanym do celów prywatnych zwłaszcza w bloku, dochodzą jeszcze siatki obiegowe itd... Ale zwalniani są pracownicy fizyczni za kawałek złomu, kilka płytek ... Panowie Prezesi przejżyjcie wreszcie na oczy
zdjecie uzytkownika
danan - 2010-01-10 14:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] FIBRIS
zdjecie uzytkownika
byly - 2010-01-10 12:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naslac na nich wsyztkie sluzby , SIP , BHP, moze troche poprawi sie sztuacja
zdjecie uzytkownika
olaboga - 2010-01-10 12:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcecie byc upokarzani, pracowac w niegodziwych warunkach, zarabiac tyle zeby wystarczylo ledwie na opłaty domowe , to zapraszam do fibrisa. ........dyrekcja z przyjemnaścia przyjmnie nastepnego łosia zeby im nabijał kapuche . Rozspasłe, bez ambicji dowództwo ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownika. Zwiazki zawodowe zapanbrat z wielebną dyrekcją rownierz maja w powazaniu swoich zwiazkowców, grają tak jak im zagra miłosciwie nam panująca dyrekcja . Ludyie nie dajcie sie opamic
zdjecie uzytkownika
filer - 2009-12-29 14:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie wypowiedzi moge napisać tylko jedno TO SZCZERA PRAWDA boli to ale tak jest człowiek tam tyrał mój dział to była lakiernia zmiana szkoda gadać teraz mi się chce z tego śmiać jak o tym pomyśle ludzie zaszczuci i przestraszeni osobnik po podstawówce jako mistrz zmianowy parodia starzy pracownicy tak obsra... że historia wciskają im ochłapy i gra muzyka nikt się słowem nie odezwie bo boją się zwolnień młody przychodzi do pracy i ma wyższą podstawową tu brakuje słów MASZ TYRAĆ i nikogo nie obchodzi że nie masz czasem sił że jesteś zmęczony ich słowa ,,Jak się nie podoba to się zwolnij '' banda daremniaków i nic więcej szkoda mi tylko tych ludzi którzy naprawde charują na tych maszynach
zdjecie uzytkownika
Ukrainiec - 2009-12-11 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha jak to czytam to nie wiem co powiedziec
FIBRIS SA - zakład dla pasjonatów zarobki marne od 1. stycznia lepeij na zasiłku siedziec za 700 stówek i nic nie robic niz w fibrisie za 900 tyrac jak wół i uważac na[usunięte przez moderatora] i jego bande. nie daj boze podpaśc nowemu dyrektorowi [usunięte przez moderatora]
bo jak nic zgnoji czleka, no chyba ze tyrasz po godzinach na jego budowie !!!! wtedy to jestes gośc i nawet jak popijesz w pracy to nie ma silnego na ciebie.
a i sam zarząd nie najbogatszy skoro sam[usunięte przez moderatora] nie ma na myjnie samochodową - tylko mu pracownicy musza myć a on krązy jak sęp po hali czy ktoś przy maszynie nie spi !!!! najlepiej zabrac każdemu premie bo zarząd na sylwestra w Krasiczynie nie bedzie miał !!!!!
potwierdzam obóz pracy dla naiwnych !!!!
po kilkunastu latach pracy dostajesz nędzne 1000 zł a gdzie socjalne???? ostatnio nawet odpady zakazano ludziom sprzedawac
a gdzie nalezny im deputat?????
ukłon do pazernego zarządu to MY NA WAS PRACUJEMY !!!!!!!
gdyby nie my to i wy mielibyscie wielkie G!!!!!
jak ktos ma rozum to ominie fibris szerokim łukiem !!!![usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] na maksa !!!!
pierwsza lepsza kontrola i powini zamknąc ten kołchoz !!!!!
zdjecie uzytkownika
prezes - 2009-12-05 17:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie wypowiedzi i sie zgadzam to co sie dzieje wtym kolchozie to przekracza ludzkie pojecie ale w koncu kryzys kiedy minie sam pracuje tam juz pare miesiecy i bym schecia z tamton zwial tak jak wiekszosc osob jedyna pociecha jest przekroczyc brame po 12-godz meki w tym kolchozie osoby kture maja zamiar tam pusc do pracy niech sie dobrze zastanowia bo warunki pracy uragaja ludzkiej godnosci
zdjecie uzytkownika
angus - 2009-11-27 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w fibrisie to tam sie nie pracuje tylko charuje jak wół i najlepiej nie siedziec. A i uwaga na ruda agatke ,bo cie z tej roboty wyrzuci za ktoa dostaje sie ochlapy tylko 945zl i to z łaską daja,,,,,,,....
zdjecie uzytkownika
kiełbasa - 2009-11-22 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam 5 miesiecy jako operator zurawia do drewna i za kazdym razem jak wzialem ta jalmuzne, ktora tamtejsi komunisci co tam pracuja nazywaja wyplata myslalem ze pojde temu prezesowi ja wetknac do gardla, brakowalo mi na wszystko wiec postanowilem z tamtad odejsc. Ludzie, czy my zyjemy w ZSSR gdzie trzyma sie samochod w stodole a do pracy trzeba jezdzic autobkiem, bo nie ma na paliwo ? Za 900-1000zl ja mam zyc i mieszkac w kartonie przed siatka fibrisu ? Panie [usunięte przez moderatora], jeszcze pan sie bedzie w piekle smazyl za ten wyzysk ludzi. Pamietam czlowieka, ktory na 30-lecie pracy dostal pare groszy i kupil sobie telewizor LCD i szczycil sie po calych plytach, to jego najwieksze osiagniecie w zyciu ! Ludzie ide szkoda czasu ....
zdjecie uzytkownika
murzyni - 2009-10-30 20:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że jest 21-wszy wiek a praca w Fibrysie wygląda jak za głębokiej komuny. Jesteśmy w UE a w tym zakładzie pracy ludzie są traktowani jak polscy biali murzyni.Nikt nie ma prawa traktować ludzi jak zwierzeta bo każdemu człowiekowi należy się szacunek i godność,nie ważne czy mieszka w kartonie czy w pięknym domie z basenem. Prezese bądz człowiekiem bo to sie kiedyś napewno na tobie zemści za [usunięte przez moderatora]na ludziach.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2009-10-30 12:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i nic więcej zamiast wieżyczek strzelniczych zamontowali kamery. A zarobki jakie 1000zl netto a 960 nie łaska. Zabrali wszystkie dodatki jakie tylko były możliwe do odebrania nawet w podłych super marketach ludzie dostają talony czy bony gotówkowe na święta ale tutaj w Fibrisie masz być wdzięczny że masz prace i najlepiej jak byś nie załatwiał potrzeb fizjologicznych nie pił żadnych napoi typu herbata ,kawa najlepiej wogle nie otchodził od maszyny przez 12 godzin tylko ze niestety nawet maszyny tego nie wytrzymują bo się psują. Aha i zapomniałem dodać jak jesteś juz stary i schorowany z tej cudownej pracy w świetnych warunkach to po 30 latach najwyżej możesz dostać kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i radz sobie sam. Moja opinia to chamy bez ambicji normalni [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] psełdo kapitaliści jeśli masz odrobinę szacunku dla siebie i cos troszkę małego rozumku w głowie to na litość Boską nie idz tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
samar - 2009-09-03 12:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za niedługo nie będzie ulic o nazwie Ofiar Ktynia ta ulica będzie nosiła nazwę ( OFIAR FIBRISU ) A do tego jeszcze powinni zrobić marmurową tablice przy wejściu do zakładu z wypisanymi nazwiskami ludzi któży tam polegli i polegną za marne pieniądze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja rozpoczęła się już niefortunnym przełożeniem terminu spotkania z uwagi na fakt, iż Prezes nie może się dostosować do zaproponowanego raptem tydzień wcześniej, terminu spotkania-dla mnie lekceważące. Jak na tak frywolne podejście do zatrudnienia najważniejszego pracownika dla spółki, który ma rzetelnie i transparentnie zarządzać wszystkimi wydatkami firmy już wydało mi się niefachowe.
Po tygodniu od rozmowy w Przemyślu Dyrektor zakładu składa mi propozycję pracy za marne pieniądze(okres próbny) co do odpowiedzialności, oraz niby mieszkanie, które de facto okazuje się pustymi pokojami biurowymi po remoncie z dostępem do "łazienki" na korytarzu.
Po prawie trzech tygodniach od zaakceptowania przeze mnie powyższych warunków i przeprowadzeni z owym Dyrektorem zakładu rozmów telefonicznych i przesłaniu listów referencyjny z poprzednich zakładów w których współzarządzałem oraz kierowania merytorycznych pytań co do charakteru pracy, poprosiłem o przesłanie mi projektu umowy, tak abym nie został postawiony przed faktem dokonanym po 300 kilometrowej podróży do bądź co bądź dużego, niby rokującego zakładu pracy.
Oczywiście umowę otrzymałem na trzy dni przed przyjazdem na warunkach samozatrudnienia w proponowanych pieniądzach, a o niby mieszkaniu już nie było mowy. z zaproponowanej kwoty po opłaceniu pobytu, podatków i vatu nie zostało by mi nic! Wnioskuję z całego procesu naboru, że komuś zależy na niegospodarnym rekrutancie a nie na fachowcu, który mógłby coś wnieść a nie wynieść z Fibris S.A.. Może się mylę, ale...
Pytania: Pytania były bardzo ogólne,odnoszę wrażenie, że Prezes i Dyrektor nie wiedzieli o podstawowym funkcjonowaniu działu i generowanych wydatkach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-22 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawdę w dawnych ZPP w Pzemyslu , zarabia się około 1200 -1300 pln brutto? Przecież netto / na rękę/ wychodzi około 1000 pln.
Przecież to jest klasyczny[usunięte przez moderatora] , pomimo tragicznej sytuacji na rynku pracy w Przemyślu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-12 13:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] dla pracowników i nic więcej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Fibris S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert