Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Fibris S.A.

Pracowałeś w firmie Fibris S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mistrz - 2011-01-30 18:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może nowy członek zarządu bezinteresowny, inteligentny,dobrze ułożony z rodzinnym zamiłowaniem do Fibrisa, poprowadzi firmę do sukcesu?!!!
zdjecie uzytkownika
Fibrisówka - 2010-09-07 05:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, sytuacja tak się polepszyła, ze premię zabrali. Firma biedna, kryzys itp.
zdjecie uzytkownika
ultramaryna - 2010-07-02 21:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sytuacja w Fibris S. A. poprawiła się?
zdjecie uzytkownika
UWAGA - 2010-01-30 12:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przydupasy są na każdym dziale, a do tego nic nie robią a maja dużo do powiedzenia.liza [usunięte przez admina]kierownikom a za plecami śmieją się z nich jakie to cymbały.Ja radził bym [usunięte przez admina] przydupasom, bo czasem człowiek przyjdzie do pracy zrobi swoje a nawet więcej i nie chwali się tym, a następnego dnia dowiaduje się ze nic nie robi albo coś źle zrobił.
zdjecie uzytkownika
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj - 2010-01-30 10:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie kolwiek nie pójdziecie to zarobicie 950 zł , i tez będziecie mówić ze [usunięte przez moderatora]. Co wy [usunięte przez moderatora] wiecie o [usunięte przez moderatora].KAPUSIE[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
M.K - 2010-01-30 09:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieroby z produkcji
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2010-01-24 10:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spędziłem kilka ładnych lat w Fibris S.A. a wcześniej w ZPP i muszę stwierdzić że ten zakład nigdy nie płacił rewelacyjnych pieniędzy ale to co robią teraz jest tragedią. Faktycznie nikt nikogo nie zmusza do pracy w tym zakładzie i znam przypadki że nowi pracownicy rezygnowali po 90 min. pracy. Rotacja ludzi w tym zakładzie jest ogromna co powoduje brak dobrze wyszkolonej kadry pracowniczej. Może ktoś spróbuje policzyś ile osób przewinęło się przez dział produkcji, lakierni w ostatnich latach. Ile osób odeszło z surowca, gospodarki wodnej, ilu wózkowych się zmieniło. W tym zakładzie zostają tylko starzy pracownicy czyli prawie emeryci i ludzie którzy nie mogą znaleźć pracy nigdzie indziej bo ich umiejętności są jakie są i pewnie nigdy się nie zmienią. Niestety kierownictwo ma to gdzieś.
zdjecie uzytkownika
Dawny pracownik - 2010-01-22 16:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wiadomo różnie w Fibris jest, ale nie znaczy to , że człowiek nie ma prawa wyboru, co do wyboru zakładu pracy. Byłem świadkiem w pewnych sytuacjach konfliktowych pomiędzy kierownikiem a pracownikiem fizycznym , gdzie stwierdzam ze stuprocentową pewnością- oceniając daną sytuację z boku i po cichu ją rozważając - i zgadzam się z taką opinią , że pracownik fizyczny jest bardzo słabo opłacany. Tu nie chodzi o sprowokowanie konfliktu, ten zakład się modernizuje, ale nie znaczy to , że kosztem ciężkiej i znojnej pracy ludzi. Jeśli kadra zarządzająca chce być szanowana i poważana w oczach pracowników zakładów powinna dawać przykład, a tego nie robi . Pracownikom się zabiera wszelkie uzgodnione wcześniej dodatki, a kierownicy działów otrzymują wysokie premie motywacyjne po to , by mieli za co się bawić, popijać w Krasiczynie. Jak to może służyć dobrej atmosferze i wizerunkowi zakładu ? Tak to wygląda od dłuższego czasu w Fibris. Trzeba wpuścić Bin Ladena , żeby zrobił z nimi porządek.
zdjecie uzytkownika
Młody - 2010-01-20 22:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mistrz [usunięte przez moderatora],kiedyś pasł owce w baraniarni.Więc teraz pasie owieczki w fibrisie.
zdjecie uzytkownika
majk - 2010-01-18 11:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
istny cyrk w tych plytach sie dzieje. Pan [usunięte przez moderatora] wysyla ludzi do odkrecania matryc przy 180 stopniach celsjusza !!!!!!!!!! istna lamanie prawa i przepisów BHP Płytami powinna prokuratura sie zainteresowac
zdjecie uzytkownika
Alf - 2010-01-15 19:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fibris to zakład w którym nie są przestrzegane żadne prawa kodeksu pracy i przepisy BHP. Całkowity brak zapewnienia bezpieczeństwa pracy. Gdyby ktoś się temu dokładnie i obiektywnie przyjżał to zakład został by wyłączony z ruchu.
zdjecie uzytkownika
XxX - 2010-01-15 19:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wszystko co tu czytam jest prawdą. Z małymi poprawkami jak np. nowy Dyrektor [usunięte przez moderatora]zabiera pracowników na swoją budowę nie tylko po godzinach ich pracy a na stanowiska kierownicze typuje swoich pupilków mających mizerną wiedzę z zakresu produkcji jak np. nowo typowany kierownik lakierni. Tyczy się to również mistrzów i brygadzistów działu produkcji. Niestety traci na tym efektywność produkcyjna i nawet nie chcę myśleć gdzie zmierza zakład. wydaje mi się że panowie Prezesi powinni się temu lepiej przyjrzeć a na pewno wyjdą jeszcze ciekawsze kawałki o których tutaj nie wypada pisać. W każdym razie Pan Dyrektor nie jest taki święty i ma na sumieniu nie jeden przekręt tak jak i promowani przez niego ludzie. Natomiast są to osoby potrafiące zamydlić oczy każdemu także prezesom i właścicielowi. Może warto sprawdzić jak i dzięki komuś niektórzy ukończyli studia? Pamiętam czasy gdy wszystkie paski odpadów płyt twardych o grubości 0d 3mm w zwysz były podpisywana do dyspozycji kierownika TP. Takiej ilości płyt nie da się spaliś nawet w największym piecu CO używanym do celów prywatnych zwłaszcza w bloku, dochodzą jeszcze siatki obiegowe itd... Ale zwalniani są pracownicy fizyczni za kawałek złomu, kilka płytek ... Panowie Prezesi przejżyjcie wreszcie na oczy
zdjecie uzytkownika
danan - 2010-01-10 14:09:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] FIBRIS
zdjecie uzytkownika
byly - 2010-01-10 12:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naslac na nich wsyztkie sluzby , SIP , BHP, moze troche poprawi sie sztuacja
zdjecie uzytkownika
olaboga - 2010-01-10 12:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcecie byc upokarzani, pracowac w niegodziwych warunkach, zarabiac tyle zeby wystarczylo ledwie na opłaty domowe , to zapraszam do fibrisa. ........dyrekcja z przyjemnaścia przyjmnie nastepnego łosia zeby im nabijał kapuche . Rozspasłe, bez ambicji dowództwo ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracownika. Zwiazki zawodowe zapanbrat z wielebną dyrekcją rownierz maja w powazaniu swoich zwiazkowców, grają tak jak im zagra miłosciwie nam panująca dyrekcja . Ludyie nie dajcie sie opamic
zdjecie uzytkownika
filer - 2009-12-29 14:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wszystkie wypowiedzi moge napisać tylko jedno TO SZCZERA PRAWDA boli to ale tak jest człowiek tam tyrał mój dział to była lakiernia zmiana szkoda gadać teraz mi się chce z tego śmiać jak o tym pomyśle ludzie zaszczuci i przestraszeni osobnik po podstawówce jako mistrz zmianowy parodia starzy pracownicy tak obsra... że historia wciskają im ochłapy i gra muzyka nikt się słowem nie odezwie bo boją się zwolnień młody przychodzi do pracy i ma wyższą podstawową tu brakuje słów MASZ TYRAĆ i nikogo nie obchodzi że nie masz czasem sił że jesteś zmęczony ich słowa ,,Jak się nie podoba to się zwolnij '' banda daremniaków i nic więcej szkoda mi tylko tych ludzi którzy naprawde charują na tych maszynach
zdjecie uzytkownika
Ukrainiec - 2009-12-11 15:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahaha jak to czytam to nie wiem co powiedziec
FIBRIS SA - zakład dla pasjonatów zarobki marne od 1. stycznia lepeij na zasiłku siedziec za 700 stówek i nic nie robic niz w fibrisie za 900 tyrac jak wół i uważac na[usunięte przez moderatora] i jego bande. nie daj boze podpaśc nowemu dyrektorowi [usunięte przez moderatora]
bo jak nic zgnoji czleka, no chyba ze tyrasz po godzinach na jego budowie !!!! wtedy to jestes gośc i nawet jak popijesz w pracy to nie ma silnego na ciebie.
a i sam zarząd nie najbogatszy skoro sam[usunięte przez moderatora] nie ma na myjnie samochodową - tylko mu pracownicy musza myć a on krązy jak sęp po hali czy ktoś przy maszynie nie spi !!!! najlepiej zabrac każdemu premie bo zarząd na sylwestra w Krasiczynie nie bedzie miał !!!!!
potwierdzam obóz pracy dla naiwnych !!!!
po kilkunastu latach pracy dostajesz nędzne 1000 zł a gdzie socjalne???? ostatnio nawet odpady zakazano ludziom sprzedawac
a gdzie nalezny im deputat?????
ukłon do pazernego zarządu to MY NA WAS PRACUJEMY !!!!!!!
gdyby nie my to i wy mielibyscie wielkie G!!!!!
jak ktos ma rozum to ominie fibris szerokim łukiem !!!![usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] na maksa !!!!
pierwsza lepsza kontrola i powini zamknąc ten kołchoz !!!!!
zdjecie uzytkownika
prezes - 2009-12-05 17:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wszystkie wypowiedzi i sie zgadzam to co sie dzieje wtym kolchozie to przekracza ludzkie pojecie ale w koncu kryzys kiedy minie sam pracuje tam juz pare miesiecy i bym schecia z tamton zwial tak jak wiekszosc osob jedyna pociecha jest przekroczyc brame po 12-godz meki w tym kolchozie osoby kture maja zamiar tam pusc do pracy niech sie dobrze zastanowia bo warunki pracy uragaja ludzkiej godnosci
zdjecie uzytkownika
angus - 2009-11-27 15:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w fibrisie to tam sie nie pracuje tylko charuje jak wół i najlepiej nie siedziec. A i uwaga na ruda agatke ,bo cie z tej roboty wyrzuci za ktoa dostaje sie ochlapy tylko 945zl i to z łaską daja,,,,,,,....
zdjecie uzytkownika
kiełbasa - 2009-11-22 11:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam 5 miesiecy jako operator zurawia do drewna i za kazdym razem jak wzialem ta jalmuzne, ktora tamtejsi komunisci co tam pracuja nazywaja wyplata myslalem ze pojde temu prezesowi ja wetknac do gardla, brakowalo mi na wszystko wiec postanowilem z tamtad odejsc. Ludzie, czy my zyjemy w ZSSR gdzie trzyma sie samochod w stodole a do pracy trzeba jezdzic autobkiem, bo nie ma na paliwo ? Za 900-1000zl ja mam zyc i mieszkac w kartonie przed siatka fibrisu ? Panie [usunięte przez moderatora], jeszcze pan sie bedzie w piekle smazyl za ten wyzysk ludzi. Pamietam czlowieka, ktory na 30-lecie pracy dostal pare groszy i kupil sobie telewizor LCD i szczycil sie po calych plytach, to jego najwieksze osiagniecie w zyciu ! Ludzie ide szkoda czasu ....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: pracuj.pl
Przemyśl
(podkarpackie Zobacz lokalizację na mapie »)
FIBRIS S.A.FIBRIS  Spółka Akcyjna z siedzibą w Przemyślu ul. Ofiar Katania 17  poszukuje osób  na stanowisko:Dyrektor Handlowy Miejsce pracy: Przemyśl Region: podkarpackieOpis stanowiska:nadzór nad pracą pionu handlowego,długoterminowe planowanie działań handlowych i marketingowych w odniesieniu do uzgodnionych tematów i projektów,zwiększanie udziału w rynku - rozwój sprzedaży w kraju i za granicą,inicjowanie działań podnoszących efektywność spr
zdjecie uzytkownika
murzyni - 2009-10-30 20:50:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że jest 21-wszy wiek a praca w Fibrysie wygląda jak za głębokiej komuny. Jesteśmy w UE a w tym zakładzie pracy ludzie są traktowani jak polscy biali murzyni.Nikt nie ma prawa traktować ludzi jak zwierzeta bo każdemu człowiekowi należy się szacunek i godność,nie ważne czy mieszka w kartonie czy w pięknym domie z basenem. Prezese bądz człowiekiem bo to sie kiedyś napewno na tobie zemści za [usunięte przez moderatora]na ludziach.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2009-10-30 12:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] i nic więcej zamiast wieżyczek strzelniczych zamontowali kamery. A zarobki jakie 1000zl netto a 960 nie łaska. Zabrali wszystkie dodatki jakie tylko były możliwe do odebrania nawet w podłych super marketach ludzie dostają talony czy bony gotówkowe na święta ale tutaj w Fibrisie masz być wdzięczny że masz prace i najlepiej jak byś nie załatwiał potrzeb fizjologicznych nie pił żadnych napoi typu herbata ,kawa najlepiej wogle nie otchodził od maszyny przez 12 godzin tylko ze niestety nawet maszyny tego nie wytrzymują bo się psują. Aha i zapomniałem dodać jak jesteś juz stary i schorowany z tej cudownej pracy w świetnych warunkach to po 30 latach najwyżej możesz dostać kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i radz sobie sam. Moja opinia to chamy bez ambicji normalni [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez moderatora] psełdo kapitaliści jeśli masz odrobinę szacunku dla siebie i cos troszkę małego rozumku w głowie to na litość Boską nie idz tam do pracy!!!
zdjecie uzytkownika
samar - 2009-09-03 12:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za niedługo nie będzie ulic o nazwie Ofiar Ktynia ta ulica będzie nosiła nazwę ( OFIAR FIBRISU ) A do tego jeszcze powinni zrobić marmurową tablice przy wejściu do zakładu z wypisanymi nazwiskami ludzi któży tam polegli i polegną za marne pieniądze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-22 13:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawdę w dawnych ZPP w Pzemyslu , zarabia się około 1200 -1300 pln brutto? Przecież netto / na rękę/ wychodzi około 1000 pln.
Przecież to jest klasyczny[usunięte przez moderatora] , pomimo tragicznej sytuacji na rynku pracy w Przemyślu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-12 13:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] dla pracowników i nic więcej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fibris S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski