Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lucek - 2013-04-09 16:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego pozdrawiam ciebie i nie jestem lizusem,poprostu napisalem jaka jest sytuacja w TS. Opole.Na waszym blogu bylo napisane o odzew kolegow z Opola i Kalisza.To jakiego ciorta masz pretensie jak ktos napisal prawde. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
to tu - 2013-04-08 17:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazł się obrońca pani prezes lizus mamy wam współczuć my nie dostajemy wypłaty
zdjecie uzytkownika
brak kasy - 2013-04-06 00:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam na tą stronke tam sie dowiecie jak stoi opole i dalej robcie sobie nadzieje-
http://www.rynek-kolejowy.pl/40600/TS_Opole_zlozylo_wniosek_o_upadlosc.htm
ZAPRASZAM.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2013-04-05 21:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektorzy tutaj marnuja swoj talent, mogliby pisac ksiazki gatunku fantasy....Tolkien to nic...
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2013-04-05 12:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wejdą Chińczycy to się polepszy będziemy pracować za worek ryżu miesięcznie
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-04-05 00:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawca nie znany. - 2013-04-04 21:21:22

mam nadzieje ze ludzie sie najedli po swietach zrobili zapasy bo nastepna kasa to chyba bedzie na Boze cialo :) a ekk prezes super nie ma to jak PO bo kiedys milicja tez była OBYWATELSKA :) trzeba by sie wybrac kolo 10 po kase! przetarg ma byc na jakies wagony juz o tych przetargach to az uszy bola bo co tydzien sa i jakie delegacje przyjezdzaja (CHINY) jak tak mozna mydlic oczy ludzia masakra teraz to juz tylko z tej rozpaczy to smiech został. dzieki kolega z kalisza i zielonej ze pisza nadal brak opola!!! Pan "nowy" Prezes zapomnial ze stare uklady sie zmieniły i to juz nie wruci.Ludzie nie dajciez siebie robic idiotów. Ale kalisz ma gorzej niz ostrow bo u nas to chociasz wyjda po swoje.
przestań wypisywać bzdury [usunięte przez moderatora] i weź się za naukę ojczystego języka
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-04-04 21:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze ludzie sie najedli po swietach zrobili zapasy bo nastepna kasa to chyba bedzie na Boze cialo :) a ekk prezes super nie ma to jak PO bo kiedys milicja tez była OBYWATELSKA :) trzeba by sie wybrac kolo 10 po kase! przetarg ma byc na jakies wagony juz o tych przetargach to az uszy bola bo co tydzien sa i jakie delegacje przyjezdzaja (CHINY) jak tak mozna mydlic oczy ludzia masakra teraz to juz tylko z tej rozpaczy to smiech został. dzieki kolega z kalisza i zielonej ze pisza nadal brak opola!!! Pan "nowy" Prezes zapomnial ze stare uklady sie zmieniły i to juz nie wruci.Ludzie nie dajciez siebie robic idiotów. Ale kalisz ma gorzej niz ostrow bo u nas to chociasz wyjda po swoje.
zdjecie uzytkownika
ual123 - 2013-04-03 22:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co? wyplacili zalegla kase? Obie firmy (ekk, met chem) stoja czy jest praca?
zdjecie uzytkownika
o matko - 2013-03-28 22:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawca nie znany. - 2013-03-28 21:41:33

dzięki kolegą z zielonej wyspy:) i kolegą z Kalisza brakuję aby z Opola. To co się dzieje to aby brak słów w ostrowie [usunięte przez moderatora]ludzi zwolnieniem jesli pójdą po swoję zalegają z socjalnym a za marzec to strach myśleć. brak słów cos slyszalem ze w kaliszu macie apokalipse robic w firmie co daje platne urlopy Irlandia tak jak tusk chciał. Ale w piekle dla takich ludzi jest pełno miejsca !!!
z ortografii i stylu pała z wykrzyknikiem....
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-03-28 21:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki kolegą z zielonej wyspy:) i kolegą z Kalisza brakuję aby z Opola. To co się dzieje to aby brak słów w ostrowie[usunięte przez moderatora] ludzi zwolnieniem jesli pójdą po swoję zalegają z socjalnym a za marzec to strach myśleć. brak słów cos slyszalem ze w kaliszu macie apokalipse robic w firmie co daje platne urlopy Irlandia tak jak tusk chciał. Ale w piekle dla takich ludzi jest pełno miejsca !!!
zdjecie uzytkownika
ZG - 2013-03-26 20:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopy wzięli sprawy w swoje ręce chyba wiedzą że rychły koniec sie zbliża
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-03-26 18:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam w Kaliszu nędza, nawet już nie ma jak odebrać sobie reszty wypłaty, bo nawet kierownicy [usunięte przez moderatora] zakład i to służbowym autem, pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-03-26 08:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wpisy i jestem w szoku ze macie placone za wczasy u nas w kaliszu nie ma nic! ! ! nie płaca za gruszke. jedna firma a kazdy zakład inaczej prowadzony ?hmmm....
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-03-26 08:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kalisz wita u nas tez ciezko z kasa a i pracy za duzo nie ma w sumie w ogole nie ma.
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-03-25 20:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki kolega z zielonej gory za napisanie brakuje aby kolegow z opola i kalisza.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-03-24 17:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega ma racje nie dajcie się zwodzić walczcie o to co wam się należy za prace należy się zaplata w sądzie macie sprawę wygraną nam wypłacili wszystko Pozdrowienia z Zielonej Góry
zdjecie uzytkownika
SpawaczZG - 2013-03-24 12:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac ze jaj nie macie,jesli nie placa to zalezy zglosci sprawe do sadu pracy,sad pracy nakaze zaplacic zalegle pieniadze,jesli pracodawca nie zaplaci to komornik siada na konta,proste.Nam w zielonej gorze bez problemow placili,dostalismy odprawy pieniezne,nie rozumiem waszej sytuacji...
zdjecie uzytkownika
brak kasy - 2013-03-23 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy wypłacą resztę i czy za Marzec wypłacą. Brak słów będzie trzeba iść upomnić sie o reszte i socjalne bo widze że maja nas głeboko to szykujcie sie ludzie na ponowny marsz.
zdjecie uzytkownika
Pobudka... - 2013-03-02 08:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://mdziennik.pl/gospodarka/praca/juz-ponad-21-mln-polakow-nie-ma-pracy

Ale co z tym ważne żeby komus[usunięte przez moderatora]. Na forum.... Proponuje jeszcze bardziej narzekać przecież wszędzie jest tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dostaliśmy po 400 może lepiej zwolnić za sto osób i dostać po 800
zdjecie uzytkownika
RafalR - 2013-03-02 08:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o to żeby kogoś bronić czy oskarżać, wg mnie gdy by były pieniądze to napewno zostałyby zaraz wypłacone, każdy cwaniak może pisać głupoty i buntować innych. Pamietam jak klan g nie wypłacał 3 miechy i było ok. ja wierze ze sie poprawi bo jeśli bym myślał inaczej to poszedłbym gdzie indziej do pracy przecież jest tak łatwo znaleźć prace. Bez problemu możemy przebierać w ofertach i skarżyć sie na wojtka p bo przecież lepiej żeby był syf smród i brud i z dach cieklo... Ogarnij sie i[usunięte przez moderatora] jeden z drugim!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-28 20:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde bardzo dziwna na sprawa ciekawe co bedzie dalej mamy jusz marzec kolejna wypłata hahaha oby tak dalej i sami ogłosimy upadłośc wdomu powiem dzieciom może ogłosze upadłośc
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-28 16:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo o 15 komunikat i pasuje widac boją sie nas
zdjecie uzytkownika
były pracownik z ostrowa - 2013-02-25 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym strajkiem to popieram. ciekawe kiedy metchem w kaliszu stanie. pozdrawiam i współczuje.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-25 19:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie chyba ze strajku sie tu nie obędzie
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-02-23 13:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. jest mu jedynie winien usługe, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem."

Ludwig von Mises (1881-1973)

Dla wszystkich tych którzy zapomnieli czym jest praca.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x