Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"

Pracowałeś w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łał - 2013-05-22 10:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik - 2013-05-22 10:19:59

Dokladnie tak, dzieki nam masz prace. Co bys zrobil gdybysmy my, pracownicy produkcyjni sie zwolnili, zastrajkowali? Sam bys przyszedl pracowac na hale? Ciac blachy, spawac, toczyc, frezowac, malowac? Co z tego ze firma wygrala przetarg jak nie byloby rąk ktore by to mialy robic? Wlasnie dlatego dzieki nam masz swoja prace, mozesz sobie siedziec przy komputerze i w tej chwili zbijac bąki piszac na tym forum (choc nie wydaje mi sie aby to nalezalo do twoich obowiazkow). Wiec zanim cos napiszesz dobrze sie zastanow, to my utrzymujemy wasze stanowiska nie wy nasze. Mozecie sobie robic technologie, zakupy marketing, wygrywac przetargi i konkursy ale najwazniejszy jest gotowy produkt ktory my wykonujemy, bez tego nie bylibyscie potrzebni, pamietaj o tym kolego.
tak się składa, że jestem na urlopie i mogę robić co mi się podoba
Pytanie co Ty robisz przy kompie w godzinach pracy...
co do Twojego egocentryzmu nie będę dyskutował. Uważam, że obie strony są potrzebne w takim zakładzie jak nasz ale też pamiętaj, że nie ma ludzi niezastąpionych...
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-22 10:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie tak, dzieki nam masz prace. Co bys zrobil gdybysmy my, pracownicy produkcyjni sie zwolnili, zastrajkowali? Sam bys przyszedl pracowac na hale? Ciac blachy, spawac, toczyc, frezowac, malowac? Co z tego ze firma wygrala przetarg jak nie byloby rąk ktore by to mialy robic? Wlasnie dlatego dzieki nam masz swoja prace, mozesz sobie siedziec przy komputerze i w tej chwili zbijac bąki piszac na tym forum (choc nie wydaje mi sie aby to nalezalo do twoich obowiazkow). Wiec zanim cos napiszesz dobrze sie zastanow, to my utrzymujemy wasze stanowiska nie wy nasze. Mozecie sobie robic technologie, zakupy marketing, wygrywac przetargi i konkursy ale najwazniejszy jest gotowy produkt ktory my wykonujemy, bez tego nie bylibyscie potrzebni, pamietaj o tym kolego.
zdjecie uzytkownika
łał - 2013-05-22 10:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki wam mamy pracę? proszę Cię nie rozbawiaj mnie gościu...
i nie nazywam prostych ludxmi prymitywami. nazywam tak tylko tych, którzy na to zasługują. Bo mądry człowiek nie nazwie drugiego pieskiem itd...
zdjecie uzytkownika
łał - 2013-05-22 09:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj aleś ty prymitywny. i ty domagasz sie podwyzki i premii? za swoja glupotę????
zdjecie uzytkownika
łał - 2013-05-22 09:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do tolek banan:
to sie przedstaw gosciu, skoro jestes taki odwazny. wtedy sobie pogadamy
zdjecie uzytkownika
lola - 2013-05-22 08:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Tolka Banana:
Jak Ci sie nie podoba i czujesz się jak niewolnik to się zwolnij i po temacie, a reszta sama niech za siebie decyduje.
zdjecie uzytkownika
Ninja - 2013-05-21 21:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kaliszu to samo brak wypłaty mydlili nam oczy ze do 17 zapłacą ale jak widać ni ma :(
zdjecie uzytkownika
pjej - 2013-05-18 21:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nieno sensacja gosciu...napisz do faktu, se i innych szmatławców, reprezentujących twój poziom...
zdjecie uzytkownika
nie znani sprawcy - 2013-05-18 20:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam na stronę www.gwg.pl tylko dobrze poszukajcie a znajdziecie.
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2013-05-12 19:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim zaczniesz kogoś pouczać sam naucz się pisać
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-05-11 14:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Ostrowie nie ucza pisac? pisze sie 'juz' a nie' jusz' hehe
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-05-10 22:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie to jusz jest koniec fabryki niema czym sie podniecac fabryczka jusz sie na nogi nie podniesie.
zdjecie uzytkownika
ojej - 2013-05-06 09:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to idż już i nam zajmij tą kolejkę jak takiś przewidujący
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-05-03 22:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekamy i sie spotkamy w kolejce pod UP czas leci a odsetek i długów już nikt z was nie zatrzyma do zobaczenia w kolejce drodzy państwo.
zdjecie uzytkownika
aldon - 2013-04-27 00:54:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tej gosciu (sprawcanie znany [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego forum. raz mowisz ze pracowales w ekk, raz mowisz, ze pracujesz... gadasz jakies bzdety, po prostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba masz jakies niewyrownane rachunki i jest ci zle...ale idz plakac gdzie indziej, np do psychologa..my chcemy pracowac a twoje wpisy ani nas nie krzepia ani nam w niczym nie pomagaja..ja nie mowie, ze jest dobrze ale twoje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przypomina mi, sory za wyrazenie, babe w okresie... wez znajdz swoje jaja. jezeli gdziekolwiek one chca i kieruj sie nich glosem..
zdjecie uzytkownika
hehe - 2013-04-25 21:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skad masz kolego takie zaskakujace informacje? przestan wypisywac rzeczy, ktorych nie wiesz, nie siej niepokoju i dramaturgii. a swoją niewiedzą dziel się gdzie indziej!!!!!!
zdjecie uzytkownika
to tu - 2013-04-16 20:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie są ci bohaterowie którym nikt nie zamknie ust Wystarczy że PO tupnie nogą usta zamyka blady strach pada na załoge wszyscy są posłuszni jak baranki
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-04-14 19:05:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. dodaje link stary link ale na e czasy aktualny ciekawe coz ta sprawa dalej-http://ostrow.naszemiasto.pl/artykul/776922,ostrow-ekk-wagon-jest-winien-miastu-blisko-2-miliony,id,t.html
Tak wiec ciekawe jak to teraz wyglada. brak slow ale jak placa i sie nie nic nie robi to aby tak dalej moze tak do emerytury damy rade :) hahaha
zdjecie uzytkownika
spawacz opole - 2013-04-11 15:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam jak chcecie poczytac o tym co jest w TSOpole podaje niamiary.NTO Opole Tabor szynowy Opole forum.Ale w Polsce jest wszystko dobrze poczekajmy na pozdrowienia Afryki ,od razu bedzie lzej na sercu.Ciekawe co tym razem Tusek przywiezie na lbie,czapke a moze niewiem. Czymajcie sie.
zdjecie uzytkownika
brak kasy - 2013-04-10 20:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-04-10 20:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich chetnych do podjecia walki o swoje! Każdy z nas by chciał w tych zakladach robic az do emerytury ale nie z takimi rzadzacymi wladzami!!! to jest kpina! Ludzie dzis 10 gdzie sa pieniadze jak kolega z opola wspomnial trzeba na wspolnym wiecu sie spotkac,to jutro chyba pojdziemy po kase!!!!! jak jutro nie bedzie pieniedzy na chleb dzieciecia nie bede mial za co kupic!!! dziekuje kolega z OPOLA KALISZA I ZIELONEJ GORY tu jest wspolna strona wspolne sily i szczera wypowiedz,nie zamkniecie na ust!!!!
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-04-10 19:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na której stronce TS Opole,jak byś mógł blizej podać, pozdro !
zdjecie uzytkownika
Opole spawacz - 2013-04-10 19:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was kochani przyjaciele z Ostrowa i Kalisza pozdrawiam Zielona.G. bylem tam na d.elegacji(kilka dni)bylo zajebiscje.W swoiej zlosci piszecie teksty ktorych na tej stronie nie powinno byc.Np.zona zrobi jemu loda lub nie.Ludzie piszcie o sprawach waznych co nakradli co wywiezli z zakladu to wszystko kiedys moze przydac sie w sadzie.Niewiem czy czytacie stroneTSOpole ,wczoraj ktos opisal przekrety z funduszem mistrzowskim.Pamietajcie my mozemy byc w kazdej chwili swiadkami przeciwko bandzie tych [usunięte przez moderatora]Nie mozemy sie poddawac i nie obrazajmy sie na wzaiem.Moze kiedys sie spotkamy wszyscy na jakims wiecu.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
lufek - 2013-04-10 14:40:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie w TSOpole wyplate mielismy na kontach wczoraj.Gonili nas do pracy wsoboty,mialo byc zaplacone i jak zwykle zostalismy oszokani.Przez caly miesiac mistrz [usunięte przez moderatora]zapewnial ze nadgodziny beda zaplacone i tradycyjnie najlepiej w (ostatnich miesiacach)wychodzi jemu wreczanie urlopow bezplatnych,oczywiscie na prosbe pracownika.Kochani najlepiej bedzie jak te nasze zaklady sie rozpiepsza przynajmniej bedziemy wiedzieli na czym stoimy, Pozdrowienia
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-04-09 20:49:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki ze napisałeś ale nie bron tych co ci to zabrali.Pozdro do Opola. Jutro 10 to jak mięczaki idziemy po swoje co?? ciekawe jaka bajere wam teraz puszczą!!
zdjecie uzytkownika
lucek - 2013-04-09 16:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego pozdrawiam ciebie i nie jestem lizusem,poprostu napisalem jaka jest sytuacja w TS. Opole.Na waszym blogu bylo napisane o odzew kolegow z Opola i Kalisza.To jakiego ciorta masz pretensie jak ktos napisal prawde. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
to tu - 2013-04-08 17:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znalazł się obrońca pani prezes lizus mamy wam współczuć my nie dostajemy wypłaty
zdjecie uzytkownika
brak kasy - 2013-04-06 00:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapraszam na tą stronke tam sie dowiecie jak stoi opole i dalej robcie sobie nadzieje-
http://www.rynek-kolejowy.pl/40600/TS_Opole_zlozylo_wniosek_o_upadlosc.htm
ZAPRASZAM.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2013-04-05 21:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektorzy tutaj marnuja swoj talent, mogliby pisac ksiazki gatunku fantasy....Tolkien to nic...
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2013-04-05 12:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wejdą Chińczycy to się polepszy będziemy pracować za worek ryżu miesięcznie
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-04-05 00:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawca nie znany. - 2013-04-04 21:21:22

mam nadzieje ze ludzie sie najedli po swietach zrobili zapasy bo nastepna kasa to chyba bedzie na Boze cialo :) a ekk prezes super nie ma to jak PO bo kiedys milicja tez była OBYWATELSKA :) trzeba by sie wybrac kolo 10 po kase! przetarg ma byc na jakies wagony juz o tych przetargach to az uszy bola bo co tydzien sa i jakie delegacje przyjezdzaja (CHINY) jak tak mozna mydlic oczy ludzia masakra teraz to juz tylko z tej rozpaczy to smiech został. dzieki kolega z kalisza i zielonej ze pisza nadal brak opola!!! Pan "nowy" Prezes zapomnial ze stare uklady sie zmieniły i to juz nie wruci.Ludzie nie dajciez siebie robic idiotów. Ale kalisz ma gorzej niz ostrow bo u nas to chociasz wyjda po swoje.
przestań wypisywać bzdury [usunięte przez moderatora] i weź się za naukę ojczystego języka
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-04-04 21:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje ze ludzie sie najedli po swietach zrobili zapasy bo nastepna kasa to chyba bedzie na Boze cialo :) a ekk prezes super nie ma to jak PO bo kiedys milicja tez była OBYWATELSKA :) trzeba by sie wybrac kolo 10 po kase! przetarg ma byc na jakies wagony juz o tych przetargach to az uszy bola bo co tydzien sa i jakie delegacje przyjezdzaja (CHINY) jak tak mozna mydlic oczy ludzia masakra teraz to juz tylko z tej rozpaczy to smiech został. dzieki kolega z kalisza i zielonej ze pisza nadal brak opola!!! Pan "nowy" Prezes zapomnial ze stare uklady sie zmieniły i to juz nie wruci.Ludzie nie dajciez siebie robic idiotów. Ale kalisz ma gorzej niz ostrow bo u nas to chociasz wyjda po swoje.
zdjecie uzytkownika
ual123 - 2013-04-03 22:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co? wyplacili zalegla kase? Obie firmy (ekk, met chem) stoja czy jest praca?
zdjecie uzytkownika
o matko - 2013-03-28 22:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprawca nie znany. - 2013-03-28 21:41:33

dzięki kolegą z zielonej wyspy:) i kolegą z Kalisza brakuję aby z Opola. To co się dzieje to aby brak słów w ostrowie [usunięte przez moderatora]ludzi zwolnieniem jesli pójdą po swoję zalegają z socjalnym a za marzec to strach myśleć. brak słów cos slyszalem ze w kaliszu macie apokalipse robic w firmie co daje platne urlopy Irlandia tak jak tusk chciał. Ale w piekle dla takich ludzi jest pełno miejsca !!!
z ortografii i stylu pała z wykrzyknikiem....
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-03-28 21:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki kolegą z zielonej wyspy:) i kolegą z Kalisza brakuję aby z Opola. To co się dzieje to aby brak słów w ostrowie[usunięte przez moderatora] ludzi zwolnieniem jesli pójdą po swoję zalegają z socjalnym a za marzec to strach myśleć. brak słów cos slyszalem ze w kaliszu macie apokalipse robic w firmie co daje platne urlopy Irlandia tak jak tusk chciał. Ale w piekle dla takich ludzi jest pełno miejsca !!!
zdjecie uzytkownika
ZG - 2013-03-26 20:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopy wzięli sprawy w swoje ręce chyba wiedzą że rychły koniec sie zbliża
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-03-26 18:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam w Kaliszu nędza, nawet już nie ma jak odebrać sobie reszty wypłaty, bo nawet kierownicy [usunięte przez moderatora] zakład i to służbowym autem, pozdrawiam wszystkich.
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-03-26 08:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam wpisy i jestem w szoku ze macie placone za wczasy u nas w kaliszu nie ma nic! ! ! nie płaca za gruszke. jedna firma a kazdy zakład inaczej prowadzony ?hmmm....
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-03-26 08:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kalisz wita u nas tez ciezko z kasa a i pracy za duzo nie ma w sumie w ogole nie ma.
zdjecie uzytkownika
sprawca nie znany. - 2013-03-25 20:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki kolega z zielonej gory za napisanie brakuje aby kolegow z opola i kalisza.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-03-24 17:35:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega ma racje nie dajcie się zwodzić walczcie o to co wam się należy za prace należy się zaplata w sądzie macie sprawę wygraną nam wypłacili wszystko Pozdrowienia z Zielonej Góry
zdjecie uzytkownika
SpawaczZG - 2013-03-24 12:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac ze jaj nie macie,jesli nie placa to zalezy zglosci sprawe do sadu pracy,sad pracy nakaze zaplacic zalegle pieniadze,jesli pracodawca nie zaplaci to komornik siada na konta,proste.Nam w zielonej gorze bez problemow placili,dostalismy odprawy pieniezne,nie rozumiem waszej sytuacji...
zdjecie uzytkownika
brak kasy - 2013-03-23 21:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy wypłacą resztę i czy za Marzec wypłacą. Brak słów będzie trzeba iść upomnić sie o reszte i socjalne bo widze że maja nas głeboko to szykujcie sie ludzie na ponowny marsz.
zdjecie uzytkownika
Pobudka... - 2013-03-02 08:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://mdziennik.pl/gospodarka/praca/juz-ponad-21-mln-polakow-nie-ma-pracy

Ale co z tym ważne żeby komus[usunięte przez moderatora]. Na forum.... Proponuje jeszcze bardziej narzekać przecież wszędzie jest tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Dostaliśmy po 400 może lepiej zwolnić za sto osób i dostać po 800
zdjecie uzytkownika
RafalR - 2013-03-02 08:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chodzi o to żeby kogoś bronić czy oskarżać, wg mnie gdy by były pieniądze to napewno zostałyby zaraz wypłacone, każdy cwaniak może pisać głupoty i buntować innych. Pamietam jak klan g nie wypłacał 3 miechy i było ok. ja wierze ze sie poprawi bo jeśli bym myślał inaczej to poszedłbym gdzie indziej do pracy przecież jest tak łatwo znaleźć prace. Bez problemu możemy przebierać w ofertach i skarżyć sie na wojtka p bo przecież lepiej żeby był syf smród i brud i z dach cieklo... Ogarnij sie i[usunięte przez moderatora] jeden z drugim!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-28 20:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurde bardzo dziwna na sprawa ciekawe co bedzie dalej mamy jusz marzec kolejna wypłata hahaha oby tak dalej i sami ogłosimy upadłośc wdomu powiem dzieciom może ogłosze upadłośc
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-28 16:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo o 15 komunikat i pasuje widac boją sie nas
zdjecie uzytkownika
były pracownik z ostrowa - 2013-02-25 19:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tym strajkiem to popieram. ciekawe kiedy metchem w kaliszu stanie. pozdrawiam i współczuje.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-02-25 19:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie chyba ze strajku sie tu nie obędzie
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-02-23 13:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. jest mu jedynie winien usługe, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem."

Ludwig von Mises (1881-1973)

Dla wszystkich tych którzy zapomnieli czym jest praca.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon" !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Konsorcjum Kolejowe "Wagon"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert