Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pakstation Venlo

zdjecie uzytkownika
gość - 2014-05-30 21:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krysia40 - 2014-05-25 13:33:26]:
Ej Ty krysia40 Tobie sie cos dziewczynko chyba z firmami pomylilo hahahaha Na pakstation kradzieze,i brud???????? To najczystszy zaklad w jakim pracowalam.Kradziezy nie ma,sa kamery - chyba ze sama cos ukradlas.Jaka kara za wyjscie do WC???? Tobie sie chyba cos w główce poprzewracało.Tabletki jak cos cie boli daja gratis,a szczać możesz w kibelku do bólu za darmo hahaha Piszesz takie glupoty ze az zal to czytac.Zapewne zle pracowalas to cie wywalili a teraz sie mścisz bo nic nie zarobilas.Tam nikt na nikogo nie krzyczy,tylko cierpliwie tlumacza co i jak robic,a jak ktos jest kretynem i nie rozumie,i nie umie pracowac to cóz,nie nadaje sie i koniec,robic nikt tam na kogos nie bedzie.Wlasnie takie jak TY psuja opinię temu zakladowi.
zdjecie uzytkownika
krysia40 - 2014-05-25 13:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kłamstwo,kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo ... nie wierzcie w filmik który pokazuje jak piękna jest praca w Pakstation. Właśnie wróciłam z tej piekielnej firmy w zeszłym tygodniu i jeszcze nie mogę do siebie dojść.
brud, kradzieże, fatalne warunki okropne traktowanie to po prostu łagodnie opisane. OBÓZ pracy .
Polki traktowane są jak śmiecie ,wyzywane w sumie bez przerwy,cieżko pracują przerzucają tony dziennie ,
ciągle tylko słychać: szybciej szybciej bo Cie zwolnie !! krzyczą bez podstawnie, wyśmiewaja bez przerwy, szydzą z nas
nie mozna nawet wyjść do wc bo zaraz jest kara w wysokości 50e cokolwiek zrobisz inaczej juz sa kary .zarobki karygodne , nie ma zadnego dofinansowania do noclegu jak obiecali, zapomnieć mozna o lekarzu ,
usłyszą ze musisz pójść chociażby po tabletki przeciwbólowe juz masz kare ,
za wszystko karaja 50 e, warunki mieszkalne poprostu jak ze śmietnika , materace poprute brudne śmierdzące ,pleśń na ścianach, po wszystkich opłatach i karach , które sami przełożeni wymyślaja zarabiałysmy po 100 do 125 e na tydzień a bywało że tylko po 40 bo nie było pracy lub 80e jak za duzo było odpadów zeby pokryć sobie straty, koszmar .
Moi drodzy korzystajcie z ofert pracy ale tylko ze sprawdzonych zródeł ,ponieważ możcie za to słono zdrowiem przypłacić.
mam nadzieję ,że troszke będziecie bardziej ostrożni po tym co napisałam
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
321 - 2014-05-06 08:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
180 ojro na tydzień? To wydaje się być trochę słabo, bo pewnie do tego dochodzą jeszcze te wszystkie zagraniczne opłaty i wynajem pokoju...
zdjecie uzytkownika
RRrr - 2014-05-05 20:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
porazka totalna,smieszne pieniadze,praca dla desperatow sedzacych na bezrobociu.wole siedziec w polsce za 1500 zl i dostac szacunek na jaki mi sie nalezy niz kilka euro i ma szef rzucac owocami we mnie a polaki zniszczyli psychicznie.tutaj odwolanie do paniusiek ktore zarabiaja 180 euro tygodniowo a robia z siebie nie wiadomo kogo,nekaja psychicznie mimo to ze sa takimi samymi pracownikami jak inni.
zdjecie uzytkownika
bp - 2014-03-25 19:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te opinie i w wiekszosci racja dobrze nie pierniesz a w biurze juz wiedza. Moge powiedziec tyle praca nawet nawet ale atmosfera do bani i to zalezy z kim robisz i gdzie czasami bylo milo.Ale jesli komus sie praca nie podoba to niech zmieni. Pozdro dla Wszystkich z Pakstation:-) :-)
zdjecie uzytkownika
burak - 2014-01-26 11:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-01-03 20:04:32]:
popychacze buraka i kapusie tylko tam pracuja ludzie bez lepszych perspektyw za 20euro doniosa do biura powodzenia dla was :) :) :)
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-01-12 21:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2014-01-03 20:04:32]:
No to ty do normalnych nie nalezysz. Wspolczuje powodzenia
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-01-03 20:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te wszystkie opinie, to się rzygać chce.
Albo piszący znają polskie słownictwo w wersji łacińskiej, albo piszą jakby się najedli prochów.
W Pakstation Venlo pracuję w sumie już dość długo (będzie kilka lat) i wcale nie jest tak jak wszyscy tutaj straszą.
Wiadomo trzeba robić, bo nikt nie płaci za stanie.
A jak się widzi czasami tych wszystkich młodych co przyjeżdżają na wakacje, to brak słów. Podobno teraz młodzież jest wykształcono a w praktyce wychodzi, że nawet nie potrafią się dogadać w stopniu podstawowym.
Zresztą Polakowi ciężko dogodzić: jak czasami wypiszą prędzej to lament bo mało godzin, a jak trzeba cały tydzień robić o 7.00 - 19.00 to jeszcze gorzej.
Pozdro dla normalnych
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 08:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
to i ja coś powiem w tej sprawie pracowałem tam bardzo długo wiec wiem co nieco wszystko co tu piszą o pracy to prawda teraz główna mafia to [usunięte przez moderatora] robią co chcą i nie ma na nich mocnych jak pójdziesz się poskarżyć do szefa to wylatujesz czyli nie podskoczysz ogólnie panuje [usunięte przez moderatora] z każdej strony i szefostwu to pasuje nikt nic z tym nie robi ogólnie nie polecam firmy pomimo ze sam pracowałem dosyć długo tam to wypadało by jakąś kontrolę wprowadzić bo to dosłownie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
1 dzień - 2013-10-10 01:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pakistan to jakies nieporozumienie jeden dzien niecałe 6 h i żegnam panstwa jesli jestes pierdolniety pracujesz bo musisz znajdziesz tam swoj raj ;D
zdjecie uzytkownika
E&F EJV - 2013-08-31 11:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
O Pakstation można ująć kilkoma słowami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora]' Więcej o Firmie pośredniczącej E&F wiecznie brak pracy, naściągają 'studencików' (tania siła robocza) pracują za 180euro/tydz. tzw. WIEKÓWKA, a 'normalnych' pracowników dają na wolne, lub w ostateczności wysyłają na urlop do pl. Nie wspomnę juz o karaniu pracowników za błache sprawy lub niewyjaśnione, Nie dadzą się nawet usprawiedliwić,(zarypą ci najpierw z ____Euro, a później AUT z E&F. Najwięcej miesza tam [usunięte przez moderatora], tak jak kiedyś [usunięte przez moderatora]. [usunięte przez moderatora]jest koordynatorką na BB, a doprosić się ja aby coś załatwiła. Zasiadła w biurze i się jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracało. NIE POLECAM FIRMY E&F, DOKŁADNIE SIE ZASTANÓWCIE PRZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU TAM!!!!
zdjecie uzytkownika
lalka - 2013-08-29 11:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co za analfabeci ,ludzie jaka wy szkołe ukonczyliscie? smiech na sali haaaaa same bezmózgi pracuja na pacstation ,to swieta racja
zdjecie uzytkownika
Ania i nie "Cobra" - 2013-08-16 01:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ODPOWIEDZI DO BYLEJ PAKISTANKI
Wiele lat temu bylam na stazu/praktyce
w sklepie spozywczym w Polsce. Pamietam dokladnie mycie kurczakow i mieszanie majonezow w celu ich ponownego sprzedania.W kazdej firmie mozna sie czegos dopatrzyc.Jesli kupujesz pomidorka z Holandii to nigdy nie mozesz miec pewnosci ze ten pomidorek z tego kraju pochodzi i odwrotnie.Czyjes pod lasem a swojego pod nosem-to wyjasnia wszystko.

Wpadne tu jeszcze kiedys Pa.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-16 00:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i przegladam....znam to z autopsji...I co z tego?kazdy tylko narzeka a jak przayjdzie co do czego to wszystko jest O.K.Zlozcie zazalenie zrobcie cos z tym!Ale nie ....Polska mentalnosc.Naaaarzekannnie.Zarobcie w Polsce fajna kase.Po co wyjezdzac do Holandii??Albo miejcie odwage zmienic prace.Holandia jest malym krajem ale pracodawcow wielu.Kazdy jest kowalem swego losu.

Pozdrowienia.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-16 00:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moj maz tego nie czyta, ale ja tak .Wiesz co Ci grozi za takie slowa czy jestes tak pusty ze tego nie przemyslales ?Tez tam pracowalam wiem jaka jest atmosfera ale nie ublizam ludziom publicznie.Opisz to w inny sposob.Pozdrawiam serdecznie.

Zona wozkowego.
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-16 00:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do slowa [usunięte przez moderatora]wszyscy tak zwani "wozkowi" maja dzieci .Czy to tylko przykrywka??Super..!!! przez ostatnie 22 lata bylam oszukiwana ...ha..ha..Pozdrowienia.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-23 07:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mozna bez problemu brać "na żądanie"?
zdjecie uzytkownika
Była Pakistanka - 2013-07-21 23:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No nie wiem czy tam jest tak normalnie.Pracowałam prawie rok na Pakistanie .Nie raz musiałam zacisnąć zęby,żeby nie komentować pewnych zachowań.Np.pseudo maszynowa [usunięte przez moderatora] trol.Nie było dnia,żeby nie upatrzyła sobie "ofiary"do gnębienia.I tak przez 12 godzin.Teksty typu"polska [usunięte przez moderatora] oczywiście wykrzykiwane po holendersku,rzucanie nożyczkami i wszelkie inne fanaberie wymyślane przez [usunięte przez moderatora] aby umilić nam dzień.Powiecie,zgłaszać trzeba było do biura?Nie raz było zgłaszane ale szefa i [usunięte przez moderatora] łączą jakieś zaprzeszłości i co tu dalej pisać.Wszystko co dzień powtarzało się od nowa.Kobiety dżwigają tony,nie kilogramy ale tony.Ciężkie skrzynki,ciężkie mile.a poproś o pomoc to usłyszysz'mam tyle samo płacone co ty",to mówią pseudo mężczyżni.Tak,że o pomocy zapomnij.Więkrzość jakoś się trzyma tej pracy nie wiem jak ale jak zawsze słyszałam mają [usunięte przez moderatora].Oni mają [usunięte przez moderatora] a inni muszą [usunięte przez moderatora] aby plan był zrobiony.Maszyny podkręcane na maksa ,no na "niezapowiedziane" kontrole zwalniali tempo.Na stole ,sortowanie,pakowanie ale najspokojniej.Na papryce,spoko gdyby nie następna "karierowiczka"ps.[usunięte przez moderatora],czerwony fartuszek.Niezła lawirantka,udawanie,że coś robi wychodziło jej najlepiej.Liniowe odwalały jej prace typu:zmiana foli,naklejek,odtykania lei w maszynie a ona wszystko robiła tylko nie zajmowała się swoimi obowiązkami,ciągle znikała ciekawe gdzie?Ale jakbyś się nie starała i tak dostałaś [usunięte przez moderatora] że to czy tamto jest nie tak nie od szefa tylko właśnie od niej.Inne maszynowe,spoko.Co do atmosfery to nie za ciekawa.Jeden drugiego potrafił [usunięte przez moderatora] nie wiadomo kiedy,siostra siostrę np. Tak,że trzeba było uważać co mówisz i przy kim bo tam "ściany mają uszy".Rotacja pracowników jest tutaj maksymalna.Codziennie ktoś odchodzi i przychodzi i wylatuje z pracy pod byle pretekstem.To co przeszłam w tej pracy i naoglądałam się nie sposób opisać trzeba to przeżyć.Ps.ciekawe,że na filmiku pokazowym nie ma 'malowania "pomidorów a tak dokładnie czyszczenia pędzlami z pleśni albo inne 'ciekawe"prace,które robiliśmy.Do tej pory patrze na nalepki w sklepie i unikam tych z napisem 'Pakstatin".Pozdrawiam [usunięte przez moderatora] i resztę fajnyh ludzi a wszyscy inni niech się "walą"dosłowne i w przenośni bo to im najlepiej wychodzi.

'
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-19 13:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bogdan czy wiesz jakie są konkretne zarobki w firmie Pakstation Venlo? jak do tych zarobków ma się atmosfera w pracy?
zdjecie uzytkownika
Bogdan - 2013-07-08 16:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej GOSC a moze sie ujawnisz ??czy masz stracha??oj nie podobasz mi sie !!!!Mieszkam w VIERSEN 20km od tej firmy i znam duzo osob zwlaszcza Polakow ktorzy tam pracowali !! i niemcow tez tak ,ze nie wprowadzaj ludzi w blad!! a moze ty tam jestes albo byles polskim [usunięte przez moderatora] !?!?!??! tak ,ze uwazaj pisz prawde ,zeby cie nie dosiegnela reka sprawiedliwosci
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2013-07-07 18:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To ile ściagają za ten domek w Pakstation Venlo? No i jak warunki? duzo Polaków tam pracuje, język obcy konieczny, czy da rade bez?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-23 18:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak dla mnie w tej firmie pracuja sami nałogowi narkomani i alkocholicy zreszata widac to gołym okiem ze same paciuloki bez perspektyw na lepsze zycie tam pracuja i jeszcze szefostwo sie zgadza na to i przymyka oko,i ciułają euro do skarpety.kto pracuje w tej firmie wie doskonale ze polak polaka okradnie i [usunięte przez moderatora],i sprzeda za 2euro.
zdjecie uzytkownika
stały pracownik - 2013-06-19 12:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ulubiony jedyny teks [usunięte przez moderatora] na każde pytanie "zapomniałam"......
zdjecie uzytkownika
polaczki - 2013-06-15 13:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ostrzegam wszystkich przed firma e&f venlo to jest jakies [usunięte przez moderatora]kordynatorka jolka posciagala nas z polski gwarantujac godziny pracy i dobre zarobki no i oczywiscie wspaniale domki a co sie okazało wiecej w polsce na bezrobotnym mozna zarobic niz przez ta nieuczciwa firme.domki zagrzybione non stop jakies kary pieniezne nakladane przez tego calego [usunięte przez moderatora] praca po 20godz w tyg na chleb ledwo co starcza a za domek trzeba placic....na szklarni goraco nawet wody nie pozwalaja sie napic w upale.
najgorszym czlowiekiem z tego calego burdelu jest chyba ten caly pazur pierwszy donosiciel z calego parku.niewspomne o tym jak serwuje [usunięte przez moderatora] konpersa i bronzowy cukier do kawy!!!to szczyt [usunięte przez moderatora] zeby mial tylko dobra pozycje.ostrzegam wszystki przed wyjazdem do tej firmy i niepolecam nikomu e&f pozdrowienia dla szefowej [usunięte przez moderatora] zyciowej niedołegi.....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-13 12:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej pracowałam tam tylko tydzień a dlattego że nie idzie tam więcej wytrzymać niestety:( praca ciężkoszybko sie pracujee a dalej jest zle ciagle krzyczą polaki [usunięte przez moderatora] szybciej szybciej!!!! poprostu nie da się tam wytrzymać!!! ja pracuje w holandi 3 lata i pierwszy raz takie coś widziałam.... Jeżeli ktoś sie wierzy opiniom to prosze się tam dostać do pracy i przekonać się na własnej skórze:) praca po 12 godzin stresująca i męcząca trzeba bardzo sie na dzwigać.... skrzyniee po 10kg 15kg a nawet 18 kg itak przez cały dzień masakraaa:(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pakstation Venlo
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x