brak logo

Pakstation Venlo

Venlo

Opinie o Pakstation Venlo

gość 2014-05-30 21:26:57
Ej Ty krysia40 Tobie sie cos dziewczynko chyba z firmami pomylilo hahahaha Na pakstation kradzieze,i brud???????? To najczystszy zaklad w jakim pracowalam.Kradziezy nie ma,sa kamery - chyba ze sama cos ukradlas.Jaka kara za wyjscie do WC???? Tobie sie chyba cos w główce poprzewracało.Tabletki jak cos cie boli daja gratis,a szczać możesz w kibelku do bólu za darmo hahaha Piszesz takie glupoty ze az zal to czytac.Zapewne zle pracowalas to cie wywalili a teraz sie mścisz bo nic nie zarobilas.Tam nikt na nikogo nie krzyczy,tylko cierpliwie tlumacza co i jak robic,a jak ktos jest kretynem i nie rozumie,i nie umie pracowac to cóz,nie nadaje sie i koniec,robic nikt tam na kogos nie bedzie.Wlasnie takie jak TY psuja opinię temu zakladowi.
krysia40 2014-05-25 13:33:26
kłamstwo,kłamstwo i jeszcze raz kłamstwo ... nie wierzcie w filmik który pokazuje jak piękna jest praca w Pakstation. Właśnie wróciłam z tej piekielnej firmy w zeszłym tygodniu i jeszcze nie mogę do siebie dojść.
brud, kradzieże, fatalne warunki okropne traktowanie to po prostu łagodnie opisane. OBÓZ pracy .
Polki traktowane są jak śmiecie ,wyzywane w sumie bez przerwy,cieżko pracują przerzucają tony dziennie ,
ciągle tylko słychać: szybciej szybciej bo Cie zwolnie !! krzyczą bez podstawnie, wyśmiewaja bez przerwy, szydzą z nas
nie mozna nawet wyjść do wc bo zaraz jest kara w wysokości 50e cokolwiek zrobisz inaczej juz sa kary .zarobki karygodne , nie ma zadnego dofinansowania do noclegu jak obiecali, zapomnieć mozna o lekarzu ,
usłyszą ze musisz pójść chociażby po tabletki przeciwbólowe juz masz kare ,
za wszystko karaja 50 e, warunki mieszkalne poprostu jak ze śmietnika , materace poprute brudne śmierdzące ,pleśń na ścianach, po wszystkich opłatach i karach , które sami przełożeni wymyślaja zarabiałysmy po 100 do 125 e na tydzień a bywało że tylko po 40 bo nie było pracy lub 80e jak za duzo było odpadów zeby pokryć sobie straty, koszmar .
Moi drodzy korzystajcie z ofert pracy ale tylko ze sprawdzonych zródeł ,ponieważ możcie za to słono zdrowiem przypłacić.
mam nadzieję ,że troszke będziecie bardziej ostrożni po tym co napisałam
pozdrawiam
321 2014-05-06 08:21:32
180 ojro na tydzień? To wydaje się być trochę słabo, bo pewnie do tego dochodzą jeszcze te wszystkie zagraniczne opłaty i wynajem pokoju...
RRrr 2014-05-05 20:09:31
porazka totalna,smieszne pieniadze,praca dla desperatow sedzacych na bezrobociu.wole siedziec w polsce za 1500 zl i dostac szacunek na jaki mi sie nalezy niz kilka euro i ma szef rzucac owocami we mnie a polaki zniszczyli psychicznie.tutaj odwolanie do paniusiek ktore zarabiaja 180 euro tygodniowo a robia z siebie nie wiadomo kogo,nekaja psychicznie mimo to ze sa takimi samymi pracownikami jak inni.
2
bp 2014-03-25 19:16:48
Czytam te opinie i w wiekszosci racja dobrze nie pierniesz a w biurze juz wiedza. Moge powiedziec tyle praca nawet nawet ale atmosfera do bani i to zalezy z kim robisz i gdzie czasami bylo milo.Ale jesli komus sie praca nie podoba to niech zmieni. Pozdro dla Wszystkich z Pakstation:-) :-)
burak 2014-01-26 11:59:03
popychacze buraka i kapusie tylko tam pracuja ludzie bez lepszych perspektyw za 20euro doniosa do biura powodzenia dla was :) :) :)
byly pracownik 2014-01-12 21:46:26
No to ty do normalnych nie nalezysz. Wspolczuje powodzenia
3
Pracownik 2014-01-03 20:04:32
Jak czytam te wszystkie opinie, to się rzygać chce.
Albo piszący znają polskie słownictwo w wersji łacińskiej, albo piszą jakby się najedli prochów.
W Pakstation Venlo pracuję w sumie już dość długo (będzie kilka lat) i wcale nie jest tak jak wszyscy tutaj straszą.
Wiadomo trzeba robić, bo nikt nie płaci za stanie.
A jak się widzi czasami tych wszystkich młodych co przyjeżdżają na wakacje, to brak słów. Podobno teraz młodzież jest wykształcono a w praktyce wychodzi, że nawet nie potrafią się dogadać w stopniu podstawowym.
Zresztą Polakowi ciężko dogodzić: jak czasami wypiszą prędzej to lament bo mało godzin, a jak trzeba cały tydzień robić o 7.00 - 19.00 to jeszcze gorzej.
Pozdro dla normalnych
2013-10-10 08:50:56
to i ja coś powiem w tej sprawie pracowałem tam bardzo długo wiec wiem co nieco wszystko co tu piszą o pracy to prawda teraz główna mafia to [usunięte przez moderatora] robią co chcą i nie ma na nich mocnych jak pójdziesz się poskarżyć do szefa to wylatujesz czyli nie podskoczysz ogólnie panuje [usunięte przez moderatora] z każdej strony i szefostwu to pasuje nikt nic z tym nie robi ogólnie nie polecam firmy pomimo ze sam pracowałem dosyć długo tam to wypadało by jakąś kontrolę wprowadzić bo to dosłownie [usunięte przez moderatora]
3
1 dzień 2013-10-10 01:41:21
pakistan to jakies nieporozumienie jeden dzien niecałe 6 h i żegnam panstwa jesli jestes pierdolniety pracujesz bo musisz znajdziesz tam swoj raj ;D
1
E&F EJV 2013-08-31 11:01:20
O Pakstation można ująć kilkoma słowami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] [usunięte przez moderatora]' Więcej o Firmie pośredniczącej E&F wiecznie brak pracy, naściągają 'studencików' (tania siła robocza) pracują za 180euro/tydz. tzw. WIEKÓWKA, a 'normalnych' pracowników dają na wolne, lub w ostateczności wysyłają na urlop do pl. Nie wspomnę juz o karaniu pracowników za błache sprawy lub niewyjaśnione, Nie dadzą się nawet usprawiedliwić,(zarypą ci najpierw z ____Euro, a później AUT z E&F. Najwięcej miesza tam [usunięte przez moderatora], tak jak kiedyś [usunięte przez moderatora]. [usunięte przez moderatora]jest koordynatorką na BB, a doprosić się ja aby coś załatwiła. Zasiadła w biurze i się jej w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracało. NIE POLECAM FIRMY E&F, DOKŁADNIE SIE ZASTANÓWCIE PRZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU TAM!!!!
5
lalka 2013-08-29 11:30:48
co za analfabeci ,ludzie jaka wy szkołe ukonczyliscie? smiech na sali haaaaa same bezmózgi pracuja na pacstation ,to swieta racja
1
Ania i nie "Cobra" 2013-08-16 01:25:14
W ODPOWIEDZI DO BYLEJ PAKISTANKI
Wiele lat temu bylam na stazu/praktyce
w sklepie spozywczym w Polsce. Pamietam dokladnie mycie kurczakow i mieszanie majonezow w celu ich ponownego sprzedania.W kazdej firmie mozna sie czegos dopatrzyc.Jesli kupujesz pomidorka z Holandii to nigdy nie mozesz miec pewnosci ze ten pomidorek z tego kraju pochodzi i odwrotnie.Czyjes pod lasem a swojego pod nosem-to wyjasnia wszystko.

Wpadne tu jeszcze kiedys Pa.
1
2013-08-16 00:59:16
Czytam i przegladam....znam to z autopsji...I co z tego?kazdy tylko narzeka a jak przayjdzie co do czego to wszystko jest O.K.Zlozcie zazalenie zrobcie cos z tym!Ale nie ....Polska mentalnosc.Naaaarzekannnie.Zarobcie w Polsce fajna kase.Po co wyjezdzac do Holandii??Albo miejcie odwage zmienic prace.Holandia jest malym krajem ale pracodawcow wielu.Kazdy jest kowalem swego losu.

Pozdrowienia.
2013-08-16 00:49:43
Moj maz tego nie czyta, ale ja tak .Wiesz co Ci grozi za takie slowa czy jestes tak pusty ze tego nie przemyslales ?Tez tam pracowalam wiem jaka jest atmosfera ale nie ublizam ludziom publicznie.Opisz to w inny sposob.Pozdrawiam serdecznie.

Zona wozkowego.
1
2013-08-16 00:42:32
Co do slowa [usunięte przez moderatora]wszyscy tak zwani "wozkowi" maja dzieci .Czy to tylko przykrywka??Super..!!! przez ostatnie 22 lata bylam oszukiwana ...ha..ha..Pozdrowienia.
1
Anonim 2013-07-23 07:15:05
Mozna bez problemu brać "na żądanie"?
1
Była Pakistanka 2013-07-21 23:03:55
No nie wiem czy tam jest tak normalnie.Pracowałam prawie rok na Pakistanie .Nie raz musiałam zacisnąć zęby,żeby nie komentować pewnych zachowań.Np.pseudo maszynowa [usunięte przez moderatora] trol.Nie było dnia,żeby nie upatrzyła sobie "ofiary"do gnębienia.I tak przez 12 godzin.Teksty typu"polska [usunięte przez moderatora] oczywiście wykrzykiwane po holendersku,rzucanie nożyczkami i wszelkie inne fanaberie wymyślane przez [usunięte przez moderatora] aby umilić nam dzień.Powiecie,zgłaszać trzeba było do biura?Nie raz było zgłaszane ale szefa i [usunięte przez moderatora] łączą jakieś zaprzeszłości i co tu dalej pisać.Wszystko co dzień powtarzało się od nowa.Kobiety dżwigają tony,nie kilogramy ale tony.Ciężkie skrzynki,ciężkie mile.a poproś o pomoc to usłyszysz'mam tyle samo płacone co ty",to mówią pseudo mężczyżni.Tak,że o pomocy zapomnij.Więkrzość jakoś się trzyma tej pracy nie wiem jak ale jak zawsze słyszałam mają [usunięte przez moderatora].Oni mają [usunięte przez moderatora] a inni muszą [usunięte przez moderatora] aby plan był zrobiony.Maszyny podkręcane na maksa ,no na "niezapowiedziane" kontrole zwalniali tempo.Na stole ,sortowanie,pakowanie ale najspokojniej.Na papryce,spoko gdyby nie następna "karierowiczka"ps.[usunięte przez moderatora],czerwony fartuszek.Niezła lawirantka,udawanie,że coś robi wychodziło jej najlepiej.Liniowe odwalały jej prace typu:zmiana foli,naklejek,odtykania lei w maszynie a ona wszystko robiła tylko nie zajmowała się swoimi obowiązkami,ciągle znikała ciekawe gdzie?Ale jakbyś się nie starała i tak dostałaś [usunięte przez moderatora] że to czy tamto jest nie tak nie od szefa tylko właśnie od niej.Inne maszynowe,spoko.Co do atmosfery to nie za ciekawa.Jeden drugiego potrafił [usunięte przez moderatora] nie wiadomo kiedy,siostra siostrę np. Tak,że trzeba było uważać co mówisz i przy kim bo tam "ściany mają uszy".Rotacja pracowników jest tutaj maksymalna.Codziennie ktoś odchodzi i przychodzi i wylatuje z pracy pod byle pretekstem.To co przeszłam w tej pracy i naoglądałam się nie sposób opisać trzeba to przeżyć.Ps.ciekawe,że na filmiku pokazowym nie ma 'malowania "pomidorów a tak dokładnie czyszczenia pędzlami z pleśni albo inne 'ciekawe"prace,które robiliśmy.Do tej pory patrze na nalepki w sklepie i unikam tych z napisem 'Pakstatin".Pozdrawiam [usunięte przez moderatora] i resztę fajnyh ludzi a wszyscy inni niech się "walą"dosłowne i w przenośni bo to im najlepiej wychodzi.

'
2
anonim 2013-07-19 13:36:55
bogdan czy wiesz jakie są konkretne zarobki w firmie Pakstation Venlo? jak do tych zarobków ma się atmosfera w pracy?
1
Bogdan 2013-07-08 16:24:35
Hej GOSC a moze sie ujawnisz ??czy masz stracha??oj nie podobasz mi sie !!!!Mieszkam w VIERSEN 20km od tej firmy i znam duzo osob zwlaszcza Polakow ktorzy tam pracowali !! i niemcow tez tak ,ze nie wprowadzaj ludzi w blad!! a moze ty tam jestes albo byles polskim [usunięte przez moderatora] !?!?!??! tak ,ze uwazaj pisz prawde ,zeby cie nie dosiegnela reka sprawiedliwosci
1
grzegorz 2013-07-07 18:23:25
To ile ściagają za ten domek w Pakstation Venlo? No i jak warunki? duzo Polaków tam pracuje, język obcy konieczny, czy da rade bez?
3
anonim 2013-06-23 18:51:31
jak dla mnie w tej firmie pracuja sami nałogowi narkomani i alkocholicy zreszata widac to gołym okiem ze same paciuloki bez perspektyw na lepsze zycie tam pracuja i jeszcze szefostwo sie zgadza na to i przymyka oko,i ciułają euro do skarpety.kto pracuje w tej firmie wie doskonale ze polak polaka okradnie i [usunięte przez moderatora],i sprzeda za 2euro.
2
stały pracownik 2013-06-19 12:09:30
ulubiony jedyny teks [usunięte przez moderatora] na każde pytanie "zapomniałam"......
1
polaczki 2013-06-15 13:16:36
ostrzegam wszystkich przed firma e&f venlo to jest jakies [usunięte przez moderatora]kordynatorka jolka posciagala nas z polski gwarantujac godziny pracy i dobre zarobki no i oczywiscie wspaniale domki a co sie okazało wiecej w polsce na bezrobotnym mozna zarobic niz przez ta nieuczciwa firme.domki zagrzybione non stop jakies kary pieniezne nakladane przez tego calego [usunięte przez moderatora] praca po 20godz w tyg na chleb ledwo co starcza a za domek trzeba placic....na szklarni goraco nawet wody nie pozwalaja sie napic w upale.
najgorszym czlowiekiem z tego calego burdelu jest chyba ten caly pazur pierwszy donosiciel z calego parku.niewspomne o tym jak serwuje [usunięte przez moderatora] konpersa i bronzowy cukier do kawy!!!to szczyt [usunięte przez moderatora] zeby mial tylko dobra pozycje.ostrzegam wszystki przed wyjazdem do tej firmy i niepolecam nikomu e&f pozdrowienia dla szefowej [usunięte przez moderatora] zyciowej niedołegi.....
1
xxx 2013-06-13 12:04:54
hej pracowałam tam tylko tydzień a dlattego że nie idzie tam więcej wytrzymać niestety:( praca ciężkoszybko sie pracujee a dalej jest zle ciagle krzyczą polaki [usunięte przez moderatora] szybciej szybciej!!!! poprostu nie da się tam wytrzymać!!! ja pracuje w holandi 3 lata i pierwszy raz takie coś widziałam.... Jeżeli ktoś sie wierzy opiniom to prosze się tam dostać do pracy i przekonać się na własnej skórze:) praca po 12 godzin stresująca i męcząca trzeba bardzo sie na dzwigać.... skrzyniee po 10kg 15kg a nawet 18 kg itak przez cały dzień masakraaa:(
2
marianek 2013-05-15 20:50:54
no tak racja jesli ktos notorycznie naduzywa marichulany i alkocholu i na dodatek daje... to oczywiste ze wszystko zawsze bedzie ok buhahah
Czarna 2013-05-09 18:50:16
Pracyje już tam długo i jest całkiem normalnie , jeżeli ktoś umie pracować i chce pracować to żaden problem. Praca jak praca ,to nie wakacje! A co na temat [usunięte przez moderatora] to nie znam lepszej osoby jako szefa! Inne firmy maja dużo gorzej. Zawsze możecie wrócić do Polski i tam wam będzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na mamy garnku!
pracownik EiF 2013-04-13 10:47:55
to prawda firma [usunięte przez moderatora] EiF pada na [usunięte przez moderatora] jest coraz gorzej sciagaja kase za wszystko nawet jak siedzisz w domku bez pracy to i tak plac i placz!!! siedzisz na chorobowym to sciaga ci z nadgodzin jawne lamanie przepisow robienie ludzi w balona. no ale tak polaczki jak robociki pracuja bo przeciez ktos musi zarobic na domek.ludzie traktowani jak niewolnicy nie gadac tylko w akordzie kaza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a doprosic sie PANI KORDYNATORKI [usunięte przez moderatora] to jakis szczyt marzen moze po dwoch tygodniach przypomni sobie ze miala przyniesc solarisa na domek ogolnie nie polecam tej firmy!!!
Ziomek 2013-03-29 08:28:08
Nie polecam pracy przez firme E&F . właściciel [usunięte przez moderatora] to kawał [usunięte przez moderatora] . ściąga nowych ludzi na park a oni 2 lub 3 tygodnie siedza bez pracy . dostaja domki zaplesniałe . potem popracuja 2 tyg i wysyła ich do domu . w tym roku dał taka podwyzke ze na wyplacie ludzie maja 3 euro mniej LOL !!!! Holenderski [usunięte przez moderatora]
1
była pakistanka 2013-02-27 14:53:03
jak widzę temat Pakstation ciągnie się nadal(zupełnie jak brazylijski serial:)przepracowałam trochę w tej firmie i doskonale wiem o czym mowa i cieszę się,że ktoś wreszcie głośno nazwał to,co tam się dzieje:mobbing(że też ja na to wcześniej nie wpadłam:)Cóż-życie toczy sie dalej;praca nawet fajna,tylko ten klimat...
czy to prawda? 2013-02-27 11:20:41
doszły mnie słuchy,że jak Łiljam staje na kole,maszynowe zwalniają maszynę,a jak nie zmieniają tempa,to dostawiają jeszcze gościa do pomocy?!?
MOBBING 2013-02-27 11:00:32
[usunięte przez moderatora] spotkałeś się kiedyś z pojęciem [usunięte przez moderatora] zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników.Jeśli na pakistanie nie odczułeś tego zjawiska na własnej skórze,to znaczy tylko jedno:że jesteś wśród [usunięte przez moderatora] swoich wspólpracowników,być może nawet podwładnych!Co znaczy ,że za wolno pracujesz?czy ktoś Ci powiedział ile palet masz przerobić w ciągu godziny?Oni czują się bezkarni w swojej długoletniej praktyce:jak nie wazelinujesz,masz opcję wypruwania z siebie flaków w tej pracy-inaczej czerwona masa może stwierdzić,że źle,lub za wolno pracujesz-możesz wylecieć pod pretekstem np;nieprzyjemnego zapachu spod pachy:)
Z niecierpliwością czekam na to,aż ktoś wreszcie to zgłosi(pamiętajcie o dowodach,jak filmiki,nagrania głosowe) i przytemperuje wreszcie [usunięte przez moderatora] itp [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] społeczne!NIE DAJCIE SIĘ PONIŻAĆ![usunięte przez moderatora] jest naruszeniem godności osobistej i podlega stosownym karom ,jak i również zadośćuczynienom finansowym.Czasem słabnie na sile,gdy się głośno nazwie sprawę po imieniu-w Angli pracodawcy zapobiegają [usunięte przez moderatora],jak tylko mogą,gdyż bez względu na to,kto z podwładnych stosuje [usunięte przez moderatora]-to pracodawca wypłaca wysokie zadośćuczynienie.Od dawna nie pracuję na pakistanie i żałuję,że nie mam zebranych dowodów,bo piętno pakistanu ciągnie się dłuuugie lata...pozdrawiam byłych,obecnych i przyszłych pracowników pakstation i życzę wiele sił;fizycznych i psychicznych
1
pakistaniec 2013-02-21 15:33:17
[usunięte przez moderatora] trzeba bylo [pracowac to by cie nie wyzucili fakt bylo ciezko na poczatku ale tak jest wszedzie mi tam sie podoba super klimat nawet nie ciezka praca;) uwaga jedna to [usunięte przez moderatora] ale to wybryk natury
1
gosc 2013-01-11 11:50:34
CI bezambini robole przewaznie [usunięte przez moderatora] za takich pol mozgich studenckow ktorzy przyjezdzaja na wakacje zarobic nie majac pojecia na czym polega praca i ktorym wszystko trzeba tlumaczyc i pokazywac jak 5 letniemu dziecku . nawet miotly nie ruszycie bo instrukcji obslugi nie ma. prawda jest taka ze przeyjezdzajac na dwa miesiace i przslizgujac sie przez ta firm wiekszasc czasu walicie w [usunięte przez moderatora] inni na was robia wiec miejcie chociaz tyle godnosci zeby nie obraz ludzi o ktorych zyciu i pracay na tej firmie nie macie pojecia
Elia 2012-12-18 03:08:18
Ludzie piszac w taki sposob, sami oddajecie poziom pracownikow w Pakistanie. Pracowalam w tym roku kilka miesiecy w tej firmie i nie polecilabym pracy nawet wrogowi. Tempo pracy to jest masakra, 80% ludzi, ktorzy tam robia to najgorszy [usunięte przez moderatora]. Jesli chodzi o godziny, to ktos pisal, ze to wina posrednika pracy - sama prawda, przeciez to oni nas planuja. Ludzie piszacy, ze jada do NL zeby pracowac i pisza, ze to jest normalna praca, chyba nie maja zielonego pojecia o tym co pisza. Pracowalam wczesniej w dwoch firmach za te same, a nawet wyzsze stawki i nigdzie nie widzialam takiego syfu i [usunięte przez moderatora]. Mozecie sobie pisac, ze nikt na sile nie trzyma, akurat mnie interesowalo duzo godzin, bo bylam tylko na wakacje, wiec mialam to generalnie [usunięte przez moderatora]. Wspolczuje ludziom, ktorzy pracuja tam latami i kariera tasmowej czy czerwonego fartucha, to dla nich szczyt marzen. Poznalam kilka fajnych osob, ale glownie to osoby w moim wieku, studenci, ktorzy smieli sie z tych bezambitnych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , ktorzy za pare groszy wiecej potrafia sie tak zeszmacic.
PS Moze gdyby ludzie ( Polacy tam pracujacy) mieliby troche oleju w glowie mogliby zrobic cos z sytuacja w Pakstation Venlo, ale maja to gdzies wola zapierdalac jak mazyny i lizac czerwonym fartuchom i panu [usunięte przez moderatora].
Żana 2012-05-23 22:02:45
Ja tam pracowałam. Świetna robota. Pozdro dla Zigi. Izy, Ani, Andrzeja,
do zemsty 2012-05-02 20:55:02
o co ciebie chodzi o czym ci pisac co na pakistanie czy co za ile gdzie i kiedy nie kumam n
monika 2012-02-24 15:06:52
mógłby ktoś podać email do nich. Pracowałam tam przez firmę wiertz ale teraz chciała bym przez E&F ale nie moge nigdzie znaleść ich emaila mój nr gg 7686430
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb 2012-01-01 02:11:45
Jestes poprostu[usunięte przez admina] tak opisujac prace bo tacy Ci..e z miacha nie umia normalnie pracowac .Mysla sobie tak \"fajnie tak osiem godzin posciemniac i euraski wpadna do portfelka \"ale kochaniutki niestety za granica tak dobrze nie ma ,trzeba zrobic swoje zeby kaska byla .A jak sie nie chce normalnie za granica pracowac to do prywaciaka w polsce zapylac a nie oczerniac inne firmy [usunięte przez admina]
anonim 2011-07-15 16:59:18
A jak ktoś chce pracować od poniedziałku do niedzieli jest to normalne jak ta osoba twierdzi to jest w błędzie i życze jej powodzenia[usunięte przez admina]
normalny 2011-04-11 21:14:29
to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stworzony przez Polaków dla Polaków pracowałem przez 4 lata na wyspach w kilkunastu pracach i z takim zachowaniem ze stronu ,,polaczków,, w czerwonych uniformach jak w Pakstation w Venlo się nie spotkałem wstyd żeby swój swojego rodaka poniżał ... szkoda słów ..... NIE POLECAM ZDECYDOWANIE I PRZESTRZEGAM
gosc 2011-01-14 13:13:14
Och och nie ma tam wogole tak zle ,ja tez tam pracowalam i niestety z takimi bzdurami sie nie spotkalam jak ty piszesz.Jezeli przyjezdza sie do pracy to powinno sie pracowac ,a nie co niektorzy maja wszystko w [usunięte przez moderatora].Niestety tempo jest ale podejzewam ze w innych pracach tak samo czeba sie wykazac.Takze prosze sie zastanowic nad tym co piszecie.
gosc 2010-09-17 10:35:55
właśnie wróciłam z tego obozu pracy i powiem tak praca jest nie najgorsza jak w szędzie trzeba pracować ale ludzie tam pracujący wykańczają człowieka psychicznie odnoszą się wulgarnie po prostu brak kultury owszem są osoby miłe pomocne ale takich osób jest garstka jak to pewien Pan mówił ''jak nie chcesz tu pracować nikt cię tu nie trzyma na twoje miejsce są tysiące ludzi którzy by chcieli tu pracować a prawda jest taka panie A że po rozmowie z ludzmi pracującymi w pakstation to pracują bo nie mają innego wyjścia a gdyby trafiła im się inna praca bez wahania by odeszli. pozdrawiam Panią Ize, Ewe, Anie, Natalie Pana Zygmunta, Przemka Romka to ta garstka ludzi naprawę jest w porządku napewno będe miło ich wspominać. nie polecam tej firmy chyba że ktoś lubi wysłuchiwać cytuję pewną panią maszynową pomidorów ''nie opierdalać się bank pusty leci" to na tyle chociaż mogłabym pisać i pisać ale dopiero co wróciłam i po co mam sobie przypominać co tam przeżyłam.
1
pakistanka 2010-09-01 20:29:05
powiem tak pracuje tammiesiac i nie jest takjak bylo pisane wczesniej bez przesady; ludzie nie sa tam ponizani przez polakow,wiadomopraca ciezka jak to w fabryce nikt nie mowil ze bedzie lekko, owszem pracuje sie tam nawett i po 12godzin.ale bez przesady nie ma tam takiego terroru jak bylo pisane wczesniej. bardzo polecam ta prace,ludzie sa tam naprawde bardzo mili i naprawde atmosfera jest bardzo mila i mi to odpowiada:)
Gregor 2010-07-24 10:42:49
Witam ja pracowałem w pakstation pół roku i to była moja naljepsza praca .Ludzie bardzo mili i nie wiem kto takie głupoty wypisuje z chęcią bym tam pojechał jeszcze raz ale nie mogę sobie załatwic może ktoś wie jak to załatwić to moje gg -20351847 z góry dziękuje pozdrawiam
origami 2010-07-12 09:48:14
jeżeli jest tak jak mówicie że tam bija kobiety lub drą ryje polak na polaka to niech się modlą żebym tam nie pojechał bo zabije to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co się tam szerzy zawsze można się zgrać pamiętajcie ludzie że po to tworzymy naród żeby sobie radzić nawzajem a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co bija kobiety znajdę i [usunięte przez moderatora] dwie rzeczy których nie trawię za które zabije bicie kobiet i pedofilia grrrr masakra

ocena celujący bo już ich celuje
anonim 2010-04-04 20:37:14
Na OBA tam praca z    ³ Pracy, szczegolnie pracowac z takimi ludzmi ktorzy tam sie dostali JAK ciut wyzej i czuja wladze nad pracownikami, wedlug burakami.ktos sa zwyklymi nikim Mnie Ãciach udac sie do inspekcji Pracy i zrobic z nimi pozadek, kazdy poniwaz ma Swoją godnosc i hasÃa gnebic moznz psychicznie, i fizycznie Druga osobe.nie Raz widziale JAK Kobiety plakaly bo hasÃa dawaly juz rady.zeby polak Polaka traktowal Tak, ABY sie miesci.turcy wagowych hasÃa glowie marokancy Zapora ogniowa trzymaja sie styczne, pomagaja Sobie sa mili siebie DLA, katolik Polak, Zapora ogniowa ma poprostu powolny hasÃa. odradzam i przestrzegam tam idzcie Nie.
gosc 2010-02-22 08:01:55
witem . pracuje na pakstation 2 lata i racja jest tam ciezko ale to co zostalo wczesniej napisane to lekka przesada . trzeba tam pracowac tak jak wszedzie tempo jest szybkie a praca jest stresujaca. ale nie oszukujmysie nikt tu nie przyjechal odpoczywac. a jak ktos tam posiedzial miesiac i mial takie straszne przezycia to no to pech. ja tam lubie ta prace bynajmnij jest wesolo:)
packstation 2010-01-21 19:20:44
witam miałam okazje tam pracować ...:( była tam miesiąc i staralam by mnie wyrzucono bo byłó wrecz tragicznie, praca na dwie zmiany po 12 godzin , czesto bylo tak ze mialam nocki dłuzej niz jeden tydzien,bylam totalnie wyczerpana , dodatkow za nocki nie było.praca jest stresujaca przez polakow, ktorzy dostajac sie na wyzsze stanowiska wyzywaja sie na tych zwyklych, (zapomnial wól gdy cieleciem był) co tam sie działo to poprostu tragedia.dziewczyny były bite( jestem tego swiadkiem, ja tylko zostałam popchnieta i na tym sie skonczyla praca tam, bo nie wytrzymały mi nerwy ) na nockach ponizane i wyzywane od [usunięte przez moderatora].płakały nad tasma doslownie mam nadzieje ze kiedys ktos bedzie miał ochote powiedzieć otwarcie i podać ich do sadu, za znecanie sie nad ludzmi , pracowłam w wielu firmach w holandii byłam tam ok 4 lat.ale czegos takiego to jeszcze nie widziałam, i nie jestem wybrzydzajaca pania w tipsach.:)
2009-02-15 16:52:50
Słowa kojarzące się z Pakstation Venlo (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako bardzo dobra .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są wporzadku .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?202,00euro
Najbardziej podobało mi się w Pakstation Venlo :praca
Najbardziej nie podobało mi się w Pakstation Venlo :wszystko jest dobre
Zostaw swoją opinię o Pakstation Venlo - Venlo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pakstation Venlo