Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o AVIA FOP S.A.

Pracowałeś w firmie AVIA FOP S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
damian - 2014-01-02 18:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od zawsze było tak w avia, czy to chwilowe problemy? Ktoś jeszcze może się wypowiedzieć? Wszystkie działy maja przestoje?
zdjecie uzytkownika
damian - 2013-12-23 22:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
byly robol, to jak nie ma amteriałów to siedzi sie w pracy i nic nie robi, czy idziecie do domu w ramach bezpłatnego urlopu? Nie zgłaszacie braku materiału wczesniej, widzac, że sie kończy?
zdjecie uzytkownika
Ewil - 2013-12-19 23:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stefan, a są jakies systemy premiowania, jasno postawione reguły, czy tez jakiś system kar? Polecasz w ogóle avia?
zdjecie uzytkownika
karin - 2013-11-25 21:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
21 zł brutto? Serio, tak proponują? Ktoś dostał tyle na starcie? na jakiej umowie to jest? Chodzi mi o rodzaj i czas umowy. Z góry dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2013-10-09 21:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozna sie nauczyc tylko zalezy gdzie celujesz. Produkcja, konstrukcja, kontrola?
W firmie bywa roznie jak wszedzie, zalezy jak sprzedaz idzie ale to chyba jedyna firma Polska z takimi zaawansowanymi maszynami.
Ja mam dobre wspomnienia, bardzo mloda kadra, swietna atmosfera.
Nawet sie troche "nachapalem" no i umowa o prace.
Pzdr.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2013-08-14 16:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chociaz można sie czegoś nauczyć w Avia fop? Robią jakiekolwiek szkolenia, chociaż bhp? Szkolenia płatne? Dofinansowania do kursów?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nadal są opóźnienia w wynagrodzeniach z( usunięte przez administratora ) ? Ile wynoszą średnio? Jakieś szans na awans? Co z socjalem, są trzynastki?
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-07-08 12:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale wiecie jak możecie to napiszcie kwotę jeśli chodzi mi o zarobki. Bo to naprawdę ułatwiłoby sprawę
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-07-08 12:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darku, odradzam. Jeśli masz stalowe nerwy i nie boisz się walki z absurdem jest o praca dla Ciebie. Mogę powiedzieć, że za swojej kadencji przeżyłem już niejednego technologa:) A zarobki śmieszne jak na takie stanowisko. W tesco na kasie więcej dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-06-21 10:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Coś zarobie? To ile tam się zarabia? Napisz kwotę jak możesz bo wiesz ostatecznej decyzji to jeszcze nie podjąłem
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2013-06-20 22:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zwykle na tym stanowisku są zwykłe umowy o pracę ze stałą pensją miesięczną. Jeśli chcesz pochodzić po krawędzi to dołącz do zespołu. Przynajmniej będziesz miał czas na poszukanie innej pracy a jednocześnie coś zarobisz.
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-06-19 10:23:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik były a dlaczego? Wiesz jeśli możesz to napisz. Na tym konkretnym stanowisku to jaka jest umowa?
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2013-06-18 22:18:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli masz inną możliwość podjęcia pracy to omijaj AVIE z daleka!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-06-18 21:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z tym stanowiskiem tego technologa to jak jest? Warto aplikować na to stanowisko czy raczej odradzacie?
zdjecie uzytkownika
radek - 2013-06-18 20:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zastanawiam się nad stanowiskiem technolog programista. Jeśli możecie to napiszcie info odnoście tego stanowiska
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-06-18 19:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rodzaj umowy zależy od stanowiska na jakie masz zamiar się ubiegać.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-18 09:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że jakaś reklama tutaj się pojawiła. A ja tylko chciałem wiedzieć jaką dają umowę? Za porady prawnę chyba podziękuje
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-06 21:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aha. A jakie tam są stosunki między pracownikami? Wiesz pytam się bo zawsze przyjemniej się pracuje jak jest dobre atmosfera między sobą niż jak jest zła. A czy mogłbyś jeszcze napisać jaką tam dostanę umowę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 23:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znaczy chodzi o to że jeszcze nigdy nie spotkałem się z czymś takim. Zawsze spotykałem się z tym że były określone warunki dla nowych osób i fakt można było negocjować ale nie aż tak. A jaką dają tam umowę?
zdjecie uzytkownika
pracownik były - 2013-06-05 23:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, dobrze rozumiesz. Każda umowa jest efektem zawartego kompromisu pomiędzy pracodawcą a pracownikiem, chyba wiesz ile jesteś wart i ile potrzebujesz pieniędzy aby przetrwać od pierwszego do ostatniego. Chyba brak Ci jeszcze doświadczenia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 22:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wychodzi na to że jak znam się na rzeczy ale mam naturę taką że jestem z kolegami a nie przeciwko nim to dobrze w tej firmie mi nie będzie tak mam to rozumieć? Dziwne jest dla mnie to negocjowanie umowy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 20:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik były naprawdę aż tak mało tam się zarabia? To nawet nie wiem czy chce wiedzieć ile jest bez nadgodzin i bez sobót. A czy możecie napisać coś na temat traktowania pracowników w Avia Fop Warszawa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-04 17:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam pracy i właśnie zastanawiałem się nad Avia Fop Warszawa. pracownik były piszesz że stawki żałosne na produkcji a czy mógłbyś napisać jakie są te stawki tak mniej więcej. Będę bardzo wdzięczny za pomoc
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-05-21 10:16:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaprosili mnie na jutro na rozmowę w sprawie pracy do Avia Fop i postanowiłem poszukać jakiś aktualnych informacji na temat tego jak tam się pracuje. Ile mogę średnio miesięcznie zarobić i na jakich warunkach zatrudniane są nowe osoby? Chodzi mi o to jaka jest umowa. Jest tam możliwość jakiegoś awansu lub rozwoju zawodowego?
zdjecie uzytkownika
niko - 2009-02-12 16:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słowa kojarzące się z AVIA FOP S.A. (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): produkcja cała parą
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako średnią .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są otwarci
Najbardziej podobało mi się w AVIA FOP S.A.: sama istota zakładu produkcyjnego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AVIA FOP S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AVIA FOP S.A.?
Zadaj pytanie
x