Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIS IZOMAR

Pracowałeś w firmie BIS IZOMAR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ggggg7355 - 2013-10-12 18:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w karlsruhe jeszcze cos robią czy już nic?
zdjecie uzytkownika
hulakx - 2013-10-09 23:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora), dlaczego pracownikom nie wypłaca się pensji? Czy wynika to z braku zamówień na usługi świadczone przez Izomara?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 12:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć coś więcej o wyjazdach o co chodzi z tymi delegacjami firmowymi?Dlaczego są ,jedną wielką lipą'?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-10 20:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700 zł do ręki ale zdarza się to bardzo rzadko...zarobki raczej poniżej tej kwoty..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 14:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kwota 1700 zł , o której piszesz jest kwotą brutto ,czy netto?Spodziewać by się można że w BisIzomar zarabia się znacznie więcej..
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-07 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry dojazd do miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-05-10 20:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny plus firmy to wypłacane o czasie pobory....nic więcej. Mimo solidnej pracy i wielu nadgodzin nie przekracza się 1700 zł. "Delegacje " to jedna wielka porażka...Oszustwo na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
czesio - 2012-12-20 11:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odeszlem z tego syfu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czesio - 2012-12-20 11:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bieda
zdjecie uzytkownika
anon - 2012-12-20 09:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wyplacalna tyle ze nie wszystko placi,hehe,tzn nadgodziny za granica zapomnij,soboty zapomnij,zarobisz ok 6 tys zl i teraz odlicz jedzenie,(usunięte przez administratora) jak palisz to fajki zostanie ci moze 3 tys a jezeli jestes jedynym zywicielem rodziny to ona w kraju tez musi zyc,mowa ze ktos zarobi 6tys i sie cieszy to dla mnie dziwne nie ma cie w domu 2m-ce jedziesz do domu to musisz wziac urlop niemiecki,a przeciez moglbys pozniej wziac z ulag ekwiwalent,przejazdowka trwa bardzo krótko i juz wracasz,ok praca w delegacji ale za jakie pieniadze wiec zycze powodzenia i wybor nalezy do ciebie :):):)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-12-04 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-11-17 22:05:56

panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
Prawda w 100 procentach
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-11-17 22:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
zdjecie uzytkownika
szkoda gadać - 2012-09-28 01:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie(usunięte przez administratora) gratuluję menadżerskich zdolności promowania (usunięte przez administratora) , którzy na boku obrabiają Panu (usunięte przez administratora), ale na każdej budowie to normalne. Warto może na koniec kariery być jednak człowiekiem, bo życie to do cholery nie bajka , za każdą Pana decyzją stoi człowiek . Izomar - brak menadżerów od zarządzania personelem - smarkacze , którzy dłubią w nosie albo (usunięte przez administratora). Ktoś tam podobno upomniał się o (usunięte przez administratora) z Niemiec - 100 euro za media bez pokwitowania ściągają z ludzi co miesiąc jeśli nie dasz to piszą że wziąłeś zaliczkę/ Ludzie mają was za bandę przygłupów chyba to nie jest za najmocniejsze słowo
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-09-10 20:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze mi ktos napisac ile sie zarabia w tej firmie chodzi ile na godz. dla poczatkujacych w polsce???????
zdjecie uzytkownika
www - 2012-09-03 20:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie nie dawno zakończyłem współprace z tą nędzną firmą wiem tylko jedno jak rządził Pan (usunięte przez administratora) było zupełnie w 100%lepiej teraz jest syf..
zdjecie uzytkownika
jareck - 2012-09-01 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem kolego ale moge ci powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze samo wyslanie cv nie wystarczy, chyba ze masz ogromne doswiadczenie i umiejetnosci. Generalnie to trzeba dzwonic i meczyc ich zeby cie przyjeli, masz wtedy najwieksze sznase inaczej to lipa.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2012-08-31 15:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mik - 2012-08-04 03:01:12

Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
Czy ktoś może wie, czy są w tej chwili potrzebni pracownicy, robotnicy ? Jak to jest z tym językiem angielskim czy niemieckim na wyjazdach?
zdjecie uzytkownika
mik - 2012-08-04 03:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
zdjecie uzytkownika
izoler - 2012-06-20 14:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , dostałem ofertę pracy z tej firmy na Niemcy , chciałbym się dowiedzieć jakiś szczegółów na temat pracy w tej firmie .Chodzi mi o kasę , zjazdy do domu , warunki na kwaterach , atmosfera w pracy ?
zdjecie uzytkownika
84 - 2012-06-03 11:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No więc tak- jeśli chodzi o kontrakty Niemcy stawki 13.40 euro brutto dla fachowców i pociotków, 11.05 dla nowych i reszty, płacą tylko za 8 godz, nadgodziny i soboty za fri...razem ok 30- 40 godz.Do tego trzeba doliczyć doplatę za media(usunięte przez administratora) 100 euro ...
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-05-11 00:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozesz kolego napisac cos wiecej o tej firmie
np. to od jakiej stawki sie zaczyna w Polsce ile mozna zarobic za granica czy firma wyplacalna itd??????????????/
zdjecie uzytkownika
Rybak - 2011-03-22 21:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA ! PRZED WYJAZDEM NA KONTRAKT KRAJOWY BĄDŹ TEZ ZAGRANICZNY PODPISUJCIE ANEKSY DO UMOWY PRZED WYJAZDEM NA BUDOWĘ. NA MIEJSCU OKAŻE SIĘ ,ZE STAWKA JEST INNA - CZYTAJ : O WIELE MNIEJSZA OD OBIECYWANEJ ! PRZED ROZPOCZĘCIEM WSPÓŁPRACY RADZE POROZMAWIAĆ Z LUDŹMI PRACUJĄCYMI W TEJ FIRMIE DŁUŻEJ ABY NIE BYĆ (usunięte przez administratora)! UCZCIE SIĘ Z CUDZYCH BŁĘDÓW ! BO W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIECIE BEZWZGLĘDNIE (usunięte przez administratora)! POWODZENIA ! SZANUJCIE SIĘ !
zdjecie uzytkownika
radeck - 2010-10-14 13:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj znajomy pracuje w tej firmie na budowie i jakos nie nazeka na brak wynagrodzenia 3tys na miesiac zarabia z tego co wiem a jak byli za granicą to nawet wiecej wiec jak komus sie nie chce robic i go zwolnili to teraz pisze take kom. a nie inne. pozdro.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2010-06-12 18:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie w firmie siedza bo chca zarabiac na zycie tylko za godziwe pieniadze a to ze nie odchodza to tylko swiadczy o tym ze jeszcz maja nadzieje ze przyjda lepsze czasy i pieniadze pewnie ze jest kilku na ktorych trzeba robic bo mysla tylko jak odbebnic 8 godz. i do domu i w tym momencie niektorzy ublizaja swoimi wypowiedziami tym ktorzy solidnie pracuja a sa tacy w firmie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-12 18:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdopodobnie byles na kilku kontraktach z rzedu i ty nie narzekasz lecz inni zasuwaja w popiole i welnie za bardzo male pieniadze (1800zl) az wstyd komus mowic ile sie zarabia niestety takie sa realia i ktos moze sie z tym nie zgadzac ale to zawsze jest indywidualna sprawa kazdy ma swoje zdanie zastanawiam sie tylko czy te pensje to nie jest pretekst do tego aby ludzie sami zaczeli sie zwalniac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS IZOMAR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy BIS IZOMAR?
Zadaj pytanie
x