Profil firmy BIS IZOMAR

BIS IZOMAR

Warszawa

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o BIS IZOMAR

doodeek 2016-06-28 23:33:42
To jeszcze mało wiesz kolego.
0
tr 2016-05-13 17:54:22
no masz racje niestety nikogo nie szukaja no ale wiesz jezeli Ci bardzo zalezy to mzoesz sprobowac sie jakos z nimi bezposrednio skontaktowac a jezeli nie maja ofert to zawsze mzoesz sie zapytac czy nie przyjeliby Cie na przyklad do siebie na staz jakis
0
khbnkjn 2016-04-11 21:52:14
hej! dawno nikt tu chyba nie zaglądał. A ja właśnie poszukuję pracy i trafiłam na tą firmę, tylko z przykrością stwierdzam że chyba nie szukają nikogo :(
0
Ix 2015-06-24 00:58:11
trochę to zagmatwane, bo nie wiem jak technicznie to zostało rozwiązane i jaki wpływ ma to na teraźniejszość i rzeczywistość pracy osób zatrudnionych. Można tylko mieć nadzieje, że zmiany, które za sobą niosą roszady przyniosą coś lepszego, bardziej zorganizowanego, a problemy nie będą zamiatane pod dywan.
0
leww 2015-06-23 20:06:28
BIS izomar sie rozleciał ,cześc pracowników przejeła firma bis multiservis a drugą cześć ludzi przejeła firma bilfinger industrial services polska. siedzibe ma tam co bis izomar był.jakieś pytania?
0
Fikus 2015-04-30 05:15:19
Zerknijcie najpierw w KRS i odpowiedzcie sobie na pytanie czy firma zniknęła całkowicie z rynku czy tylko usunęła sobie stronę internetową, bo to bez różnicy na pewno nie zostaje.
0
Awej 2015-04-16 00:33:33
Nie wiem jak to ostatnio było ale z tego co pamiętam to posiadali oni stronę internetową. I nie była to taka zła firma. Ciekawe czemu tak nagle zniknęli.
0
donata N. 2015-03-30 16:10:42
no to smuteczek jeśli na serio nie ma już BIS IZOMAR wśród żywych bo przecież firma miała opinię dobrego i solidnego pracodawcy, a ja chciałam mieć okazję się o tym osobiście przekonać wkrótce. a tu proszę, taka niespodzianka... z drugiej strony brak strony internetowej mnie trochę odstraszał od firmy muszę przyznaćź
0
lewww 2015-03-22 17:12:05
firma już nieistnieje taka nazwa jak bis izomar to przeszłość
0
glimp 2015-01-28 02:57:46
szczerze przyznam , że nie widziałem ogłoszeń do Bis Izomar ostatnimi czasy. Tak jak pisała @kachna, ciężko jest znaleźć również o nich opinie czy informacje w internecie. Mam jednego znajomego który tutaj pracował i mówił , że trzeba raczej się do nich samemu pofatygować albo mieć kogoś własnie znajomego , aby dowiedzieć się o nich czegoś więcej
0
lolaLala 2015-01-05 14:24:02
szanowna Kachna, nie każda firma potrzebuje strony internetowej do promocji, nie bądź aż taka wymagająca proszę. mimo wszystko firma BIS IZOMAR ma dobrą renomę i wszyscy na mieście rekomendują praca tam. natomiast czy rzeczywiście można się tam teraz dostac na jakieś stanowisko przy robotach budowlanych?
0
kachna 2014-11-17 20:31:00
znowu firma bez strony internetowej, nie sądziłam że w tych czasach to jeszcze możliwe a jednak. u nich można się do jakichś maszyn albo na roboty budowlane i podobne załapać? chętnie bym na coś takiego spróbowała się dostać tylko nic o ofertach pracy w internatach nie mogę znaleźć o Biz Izomar. powiecie coś więcej?
0
byniu 2014-11-03 18:17:04
firma w upadłości
0
kolo 2014-10-15 12:41:27
hej, czy ktos odwiedza w ogole to forum z bylych lub obecnych pracownikow? Jakos nie moge nikogo znalezc, a czlowiek chce sie dowiedziec czegos o tej firmie
0
pracownik 2014-07-23 21:58:02
po połączeniu lipa totalna z 1600 pracowników zostało około 40. Sam złożyłem wymówienie jeszcze miesiąc i po firmie
0
traczu 2014-03-07 10:59:12
jak właściwie pracuje się po połączeniu dwóch spółek? chciałem przeczytać o tym coś więcej na ich stronie, ale chyba padła
0
Gwintuch 2014-02-20 23:38:24
Pozycja firmy chyba ostatnio mocno osłabła. Zresztą tak jak forum. Z drugiej strony się nie dziwię, bo jak wcześniej pisali pracownicy kiepsko opłacani to i kto ma pracować...
2
ggggg7355 2013-10-12 18:23:01
w karlsruhe jeszcze cos robią czy już nic?
1
hulakx 2013-10-09 23:23:10
(usunięte przez administratora), dlaczego pracownikom nie wypłaca się pensji? Czy wynika to z braku zamówień na usługi świadczone przez Izomara?
0
anonim 2013-07-11 12:31:19
Możecie powiedzieć coś więcej o wyjazdach o co chodzi z tymi delegacjami firmowymi?Dlaczego są ,jedną wielką lipą'?
0
gość 2013-07-10 20:07:39
1700 zł do ręki ale zdarza się to bardzo rzadko...zarobki raczej poniżej tej kwoty..
0
anonim 2013-07-07 14:06:09
Czy kwota 1700 zł , o której piszesz jest kwotą brutto ,czy netto?Spodziewać by się można że w BisIzomar zarabia się znacznie więcej..
0
Anonim 2013-07-07 05:15:05
Dobry dojazd do miejsca pracy?
0
gość 2013-05-10 20:16:02
Jedyny plus firmy to wypłacane o czasie pobory....nic więcej. Mimo solidnej pracy i wielu nadgodzin nie przekracza się 1700 zł. "Delegacje " to jedna wielka porażka...Oszustwo na każdym kroku.
0
czesio 2012-12-20 11:28:38
odeszlem z tego syfu(usunięte przez administratora)
0
czesio 2012-12-20 11:24:26
bieda
0
anon 2012-12-20 09:16:34
firma wyplacalna tyle ze nie wszystko placi,hehe,tzn nadgodziny za granica zapomnij,soboty zapomnij,zarobisz ok 6 tys zl i teraz odlicz jedzenie,(usunięte przez administratora) jak palisz to fajki zostanie ci moze 3 tys a jezeli jestes jedynym zywicielem rodziny to ona w kraju tez musi zyc,mowa ze ktos zarobi 6tys i sie cieszy to dla mnie dziwne nie ma cie w domu 2m-ce jedziesz do domu to musisz wziac urlop niemiecki,a przeciez moglbys pozniej wziac z ulag ekwiwalent,przejazdowka trwa bardzo krótko i juz wracasz,ok praca w delegacji ale za jakie pieniadze wiec zycze powodzenia i wybor nalezy do ciebie :):):)
0
Pracownik 2012-12-04 20:04:17
pracownik - 2012-11-17 22:05:56

panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
Prawda w 100 procentach
0
pracownik 2012-11-17 22:05:56
panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
0
szkoda gadać 2012-09-28 01:11:56
Panie(usunięte przez administratora) gratuluję menadżerskich zdolności promowania (usunięte przez administratora) , którzy na boku obrabiają Panu (usunięte przez administratora), ale na każdej budowie to normalne. Warto może na koniec kariery być jednak człowiekiem, bo życie to do cholery nie bajka , za każdą Pana decyzją stoi człowiek . Izomar - brak menadżerów od zarządzania personelem - smarkacze , którzy dłubią w nosie albo (usunięte przez administratora). Ktoś tam podobno upomniał się o (usunięte przez administratora) z Niemiec - 100 euro za media bez pokwitowania ściągają z ludzi co miesiąc jeśli nie dasz to piszą że wziąłeś zaliczkę/ Ludzie mają was za bandę przygłupów chyba to nie jest za najmocniejsze słowo
0
gosc 2012-09-10 20:18:46
moze mi ktos napisac ile sie zarabia w tej firmie chodzi ile na godz. dla poczatkujacych w polsce???????
0
www 2012-09-03 20:16:08
Właśnie nie dawno zakończyłem współprace z tą nędzną firmą wiem tylko jedno jak rządził Pan (usunięte przez administratora) było zupełnie w 100%lepiej teraz jest syf..
0
jareck 2012-09-01 12:45:58
nie wiem kolego ale moge ci powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze samo wyslanie cv nie wystarczy, chyba ze masz ogromne doswiadczenie i umiejetnosci. Generalnie to trzeba dzwonic i meczyc ich zeby cie przyjeli, masz wtedy najwieksze sznase inaczej to lipa.
0
OLO 2012-08-31 15:22:58
mik - 2012-08-04 03:01:12

Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
Czy ktoś może wie, czy są w tej chwili potrzebni pracownicy, robotnicy ? Jak to jest z tym językiem angielskim czy niemieckim na wyjazdach?
0
mik 2012-08-04 03:01:12
Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
0
izoler 2012-06-20 14:45:40
Witam , dostałem ofertę pracy z tej firmy na Niemcy , chciałbym się dowiedzieć jakiś szczegółów na temat pracy w tej firmie .Chodzi mi o kasę , zjazdy do domu , warunki na kwaterach , atmosfera w pracy ?
0
84 2012-06-03 11:42:02
No więc tak- jeśli chodzi o kontrakty Niemcy stawki 13.40 euro brutto dla fachowców i pociotków, 11.05 dla nowych i reszty, płacą tylko za 8 godz, nadgodziny i soboty za fri...razem ok 30- 40 godz.Do tego trzeba doliczyć doplatę za media(usunięte przez administratora) 100 euro ...
0
ja 2012-05-11 00:19:54
a mozesz kolego napisac cos wiecej o tej firmie
np. to od jakiej stawki sie zaczyna w Polsce ile mozna zarobic za granica czy firma wyplacalna itd??????????????/
0
Rybak 2011-03-22 21:11:58
UWAGA ! PRZED WYJAZDEM NA KONTRAKT KRAJOWY BĄDŹ TEZ ZAGRANICZNY PODPISUJCIE ANEKSY DO UMOWY PRZED WYJAZDEM NA BUDOWĘ. NA MIEJSCU OKAŻE SIĘ ,ZE STAWKA JEST INNA - CZYTAJ : O WIELE MNIEJSZA OD OBIECYWANEJ ! PRZED ROZPOCZĘCIEM WSPÓŁPRACY RADZE POROZMAWIAĆ Z LUDŹMI PRACUJĄCYMI W TEJ FIRMIE DŁUŻEJ ABY NIE BYĆ (usunięte przez administratora)! UCZCIE SIĘ Z CUDZYCH BŁĘDÓW ! BO W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIECIE BEZWZGLĘDNIE (usunięte przez administratora)! POWODZENIA ! SZANUJCIE SIĘ !
0
radeck 2010-10-14 13:58:59
moj znajomy pracuje w tej firmie na budowie i jakos nie nazeka na brak wynagrodzenia 3tys na miesiac zarabia z tego co wiem a jak byli za granicą to nawet wiecej wiec jak komus sie nie chce robic i go zwolnili to teraz pisze take kom. a nie inne. pozdro.
2
kolo 2010-06-12 18:33:34
ludzie w firmie siedza bo chca zarabiac na zycie tylko za godziwe pieniadze a to ze nie odchodza to tylko swiadczy o tym ze jeszcz maja nadzieje ze przyjda lepsze czasy i pieniadze pewnie ze jest kilku na ktorych trzeba robic bo mysla tylko jak odbebnic 8 godz. i do domu i w tym momencie niektorzy ublizaja swoimi wypowiedziami tym ktorzy solidnie pracuja a sa tacy w firmie
0
anonim 2010-06-12 18:24:15
Prawdopodobnie byles na kilku kontraktach z rzedu i ty nie narzekasz lecz inni zasuwaja w popiole i welnie za bardzo male pieniadze (1800zl) az wstyd komus mowic ile sie zarabia niestety takie sa realia i ktos moze sie z tym nie zgadzac ale to zawsze jest indywidualna sprawa kazdy ma swoje zdanie zastanawiam sie tylko czy te pensje to nie jest pretekst do tego aby ludzie sami zaczeli sie zwalniac
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS IZOMAR