logo BIS IZOMAR

BIS IZOMAR

Warszawa

Opinie o BIS IZOMAR

kaja 2016-06-30 15:10:37
W wyniku połączenia spółek BIS MainServ i BIS Izomar powstaje firma Bilfinger Industrial Services Polska Sp. z o.o.. BIS MainServ, BIS Izomar i dlatego tak wszystko wygląda. Obecnie chyba już wszystko jest uregulowane z tego co widze no i dlatego to jest jasne moim zdaniem.
doodeek 2016-06-28 23:33:42
To jeszcze mało wiesz kolego.
leww 2015-06-23 20:06:28
BIS izomar sie rozleciał ,cześc pracowników przejeła firma bis multiservis a drugą cześć ludzi przejeła firma bilfinger industrial services polska. siedzibe ma tam co bis izomar był.jakieś pytania?
lewww 2015-03-22 17:12:05
firma już nieistnieje taka nazwa jak bis izomar to przeszłość
glimp 2015-01-28 02:57:46
szczerze przyznam , że nie widziałem ogłoszeń do Bis Izomar ostatnimi czasy. Tak jak pisała @kachna, ciężko jest znaleźć również o nich opinie czy informacje w internecie. Mam jednego znajomego który tutaj pracował i mówił , że trzeba raczej się do nich samemu pofatygować albo mieć kogoś własnie znajomego , aby dowiedzieć się o nich czegoś więcej
byniu 2014-11-03 18:17:04
firma w upadłości
pracownik 2014-07-23 21:58:02
po połączeniu lipa totalna z 1600 pracowników zostało około 40. Sam złożyłem wymówienie jeszcze miesiąc i po firmie
ggggg7355 2013-10-12 18:23:01
w karlsruhe jeszcze cos robią czy już nic?
1
gość 2013-07-10 20:07:39
1700 zł do ręki ale zdarza się to bardzo rzadko...zarobki raczej poniżej tej kwoty..
gość 2013-05-10 20:16:02
Jedyny plus firmy to wypłacane o czasie pobory....nic więcej. Mimo solidnej pracy i wielu nadgodzin nie przekracza się 1700 zł. "Delegacje " to jedna wielka porażka...Oszustwo na każdym kroku.
czesio 2012-12-20 11:28:38
odeszlem z tego syfu(usunięte przez administratora)
czesio 2012-12-20 11:24:26
bieda
anon 2012-12-20 09:16:34
firma wyplacalna tyle ze nie wszystko placi,hehe,tzn nadgodziny za granica zapomnij,soboty zapomnij,zarobisz ok 6 tys zl i teraz odlicz jedzenie,(usunięte przez administratora) jak palisz to fajki zostanie ci moze 3 tys a jezeli jestes jedynym zywicielem rodziny to ona w kraju tez musi zyc,mowa ze ktos zarobi 6tys i sie cieszy to dla mnie dziwne nie ma cie w domu 2m-ce jedziesz do domu to musisz wziac urlop niemiecki,a przeciez moglbys pozniej wziac z ulag ekwiwalent,przejazdowka trwa bardzo krótko i juz wracasz,ok praca w delegacji ale za jakie pieniadze wiec zycze powodzenia i wybor nalezy do ciebie :):):)
Pracownik 2012-12-04 20:04:17
pracownik - 2012-11-17 22:05:56

panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
Prawda w 100 procentach
pracownik 2012-11-17 22:05:56
panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
szkoda gadać 2012-09-28 01:11:56
Panie(usunięte przez administratora) gratuluję menadżerskich zdolności promowania (usunięte przez administratora) , którzy na boku obrabiają Panu (usunięte przez administratora), ale na każdej budowie to normalne. Warto może na koniec kariery być jednak człowiekiem, bo życie to do cholery nie bajka , za każdą Pana decyzją stoi człowiek . Izomar - brak menadżerów od zarządzania personelem - smarkacze , którzy dłubią w nosie albo (usunięte przez administratora). Ktoś tam podobno upomniał się o (usunięte przez administratora) z Niemiec - 100 euro za media bez pokwitowania ściągają z ludzi co miesiąc jeśli nie dasz to piszą że wziąłeś zaliczkę/ Ludzie mają was za bandę przygłupów chyba to nie jest za najmocniejsze słowo
1
gosc 2012-09-10 20:18:46
moze mi ktos napisac ile sie zarabia w tej firmie chodzi ile na godz. dla poczatkujacych w polsce???????
www 2012-09-03 20:16:08
Właśnie nie dawno zakończyłem współprace z tą nędzną firmą wiem tylko jedno jak rządził Pan (usunięte przez administratora) było zupełnie w 100%lepiej teraz jest syf..
jareck 2012-09-01 12:45:58
nie wiem kolego ale moge ci powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze samo wyslanie cv nie wystarczy, chyba ze masz ogromne doswiadczenie i umiejetnosci. Generalnie to trzeba dzwonic i meczyc ich zeby cie przyjeli, masz wtedy najwieksze sznase inaczej to lipa.
OLO 2012-08-31 15:22:58
mik - 2012-08-04 03:01:12

Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
Czy ktoś może wie, czy są w tej chwili potrzebni pracownicy, robotnicy ? Jak to jest z tym językiem angielskim czy niemieckim na wyjazdach?
mik 2012-08-04 03:01:12
Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
1
izoler 2012-06-20 14:45:40
Witam , dostałem ofertę pracy z tej firmy na Niemcy , chciałbym się dowiedzieć jakiś szczegółów na temat pracy w tej firmie .Chodzi mi o kasę , zjazdy do domu , warunki na kwaterach , atmosfera w pracy ?
84 2012-06-03 11:42:02
No więc tak- jeśli chodzi o kontrakty Niemcy stawki 13.40 euro brutto dla fachowców i pociotków, 11.05 dla nowych i reszty, płacą tylko za 8 godz, nadgodziny i soboty za fri...razem ok 30- 40 godz.Do tego trzeba doliczyć doplatę za media(usunięte przez administratora) 100 euro ...
ja 2012-05-11 00:19:54
a mozesz kolego napisac cos wiecej o tej firmie
np. to od jakiej stawki sie zaczyna w Polsce ile mozna zarobic za granica czy firma wyplacalna itd??????????????/
Rybak 2011-03-22 21:11:58
UWAGA ! PRZED WYJAZDEM NA KONTRAKT KRAJOWY BĄDŹ TEZ ZAGRANICZNY PODPISUJCIE ANEKSY DO UMOWY PRZED WYJAZDEM NA BUDOWĘ. NA MIEJSCU OKAŻE SIĘ ,ZE STAWKA JEST INNA - CZYTAJ : O WIELE MNIEJSZA OD OBIECYWANEJ ! PRZED ROZPOCZĘCIEM WSPÓŁPRACY RADZE POROZMAWIAĆ Z LUDŹMI PRACUJĄCYMI W TEJ FIRMIE DŁUŻEJ ABY NIE BYĆ (usunięte przez administratora)! UCZCIE SIĘ Z CUDZYCH BŁĘDÓW ! BO W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIECIE BEZWZGLĘDNIE (usunięte przez administratora)! POWODZENIA ! SZANUJCIE SIĘ !
radeck 2010-10-14 13:58:59
moj znajomy pracuje w tej firmie na budowie i jakos nie nazeka na brak wynagrodzenia 3tys na miesiac zarabia z tego co wiem a jak byli za granicą to nawet wiecej wiec jak komus sie nie chce robic i go zwolnili to teraz pisze take kom. a nie inne. pozdro.
2
kolo 2010-06-12 18:33:34
ludzie w firmie siedza bo chca zarabiac na zycie tylko za godziwe pieniadze a to ze nie odchodza to tylko swiadczy o tym ze jeszcz maja nadzieje ze przyjda lepsze czasy i pieniadze pewnie ze jest kilku na ktorych trzeba robic bo mysla tylko jak odbebnic 8 godz. i do domu i w tym momencie niektorzy ublizaja swoimi wypowiedziami tym ktorzy solidnie pracuja a sa tacy w firmie
anonim 2010-06-12 18:24:15
Prawdopodobnie byles na kilku kontraktach z rzedu i ty nie narzekasz lecz inni zasuwaja w popiole i welnie za bardzo male pieniadze (1800zl) az wstyd komus mowic ile sie zarabia niestety takie sa realia i ktos moze sie z tym nie zgadzac ale to zawsze jest indywidualna sprawa kazdy ma swoje zdanie zastanawiam sie tylko czy te pensje to nie jest pretekst do tego aby ludzie sami zaczeli sie zwalniac
Zostaw swoją opinię o BIS IZOMAR - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS IZOMAR