Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o BIS IZOMAR

Pracowałeś w firmie BIS IZOMAR i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
khbnkjn - 2016-04-11 21:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! dawno nikt tu chyba nie zaglądał. A ja właśnie poszukuję pracy i trafiłam na tą firmę, tylko z przykrością stwierdzam że chyba nie szukają nikogo :(
zdjecie uzytkownika
Ix - 2015-06-24 00:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę to zagmatwane, bo nie wiem jak technicznie to zostało rozwiązane i jaki wpływ ma to na teraźniejszość i rzeczywistość pracy osób zatrudnionych. Można tylko mieć nadzieje, że zmiany, które za sobą niosą roszady przyniosą coś lepszego, bardziej zorganizowanego, a problemy nie będą zamiatane pod dywan.
zdjecie uzytkownika
leww - 2015-06-23 20:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BIS izomar sie rozleciał ,cześc pracowników przejeła firma bis multiservis a drugą cześć ludzi przejeła firma bilfinger industrial services polska. siedzibe ma tam co bis izomar był.jakieś pytania?
zdjecie uzytkownika
Fikus - 2015-04-30 05:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zerknijcie najpierw w KRS i odpowiedzcie sobie na pytanie czy firma zniknęła całkowicie z rynku czy tylko usunęła sobie stronę internetową, bo to bez różnicy na pewno nie zostaje.
zdjecie uzytkownika
Awej - 2015-04-16 00:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak to ostatnio było ale z tego co pamiętam to posiadali oni stronę internetową. I nie była to taka zła firma. Ciekawe czemu tak nagle zniknęli.
zdjecie uzytkownika
donata N. - 2015-03-30 16:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to smuteczek jeśli na serio nie ma już BIS IZOMAR wśród żywych bo przecież firma miała opinię dobrego i solidnego pracodawcy, a ja chciałam mieć okazję się o tym osobiście przekonać wkrótce. a tu proszę, taka niespodzianka... z drugiej strony brak strony internetowej mnie trochę odstraszał od firmy muszę przyznaćź
zdjecie uzytkownika
lewww - 2015-03-22 17:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma już nieistnieje taka nazwa jak bis izomar to przeszłość
zdjecie uzytkownika
glimp - 2015-01-28 02:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolaLala - 2015-01-05 14:24:02]:
szczerze przyznam , że nie widziałem ogłoszeń do Bis Izomar ostatnimi czasy. Tak jak pisała @kachna, ciężko jest znaleźć również o nich opinie czy informacje w internecie. Mam jednego znajomego który tutaj pracował i mówił , że trzeba raczej się do nich samemu pofatygować albo mieć kogoś własnie znajomego , aby dowiedzieć się o nich czegoś więcej
zdjecie uzytkownika
lolaLala - 2015-01-05 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szanowna Kachna, nie każda firma potrzebuje strony internetowej do promocji, nie bądź aż taka wymagająca proszę. mimo wszystko firma BIS IZOMAR ma dobrą renomę i wszyscy na mieście rekomendują praca tam. natomiast czy rzeczywiście można się tam teraz dostac na jakieś stanowisko przy robotach budowlanych?
zdjecie uzytkownika
kachna - 2014-11-17 20:31:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu firma bez strony internetowej, nie sądziłam że w tych czasach to jeszcze możliwe a jednak. u nich można się do jakichś maszyn albo na roboty budowlane i podobne załapać? chętnie bym na coś takiego spróbowała się dostać tylko nic o ofertach pracy w internatach nie mogę znaleźć o Biz Izomar. powiecie coś więcej?
zdjecie uzytkownika
byniu - 2014-11-03 18:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma w upadłości
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-10-15 12:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy ktos odwiedza w ogole to forum z bylych lub obecnych pracownikow? Jakos nie moge nikogo znalezc, a czlowiek chce sie dowiedziec czegos o tej firmie
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-23 21:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po połączeniu lipa totalna z 1600 pracowników zostało około 40. Sam złożyłem wymówienie jeszcze miesiąc i po firmie
zdjecie uzytkownika
traczu - 2014-03-07 10:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak właściwie pracuje się po połączeniu dwóch spółek? chciałem przeczytać o tym coś więcej na ich stronie, ale chyba padła
zdjecie uzytkownika
Gwintuch - 2014-02-20 23:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pozycja firmy chyba ostatnio mocno osłabła. Zresztą tak jak forum. Z drugiej strony się nie dziwię, bo jak wcześniej pisali pracownicy kiepsko opłacani to i kto ma pracować...
zdjecie uzytkownika
ggggg7355 - 2013-10-12 18:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w karlsruhe jeszcze cos robią czy już nic?
zdjecie uzytkownika
hulakx - 2013-10-09 23:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora), dlaczego pracownikom nie wypłaca się pensji? Czy wynika to z braku zamówień na usługi świadczone przez Izomara?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 12:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie powiedzieć coś więcej o wyjazdach o co chodzi z tymi delegacjami firmowymi?Dlaczego są ,jedną wielką lipą'?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-07-10 20:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1700 zł do ręki ale zdarza się to bardzo rzadko...zarobki raczej poniżej tej kwoty..
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-07 14:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy kwota 1700 zł , o której piszesz jest kwotą brutto ,czy netto?Spodziewać by się można że w BisIzomar zarabia się znacznie więcej..
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-07 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry dojazd do miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
gość - 2013-05-10 20:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyny plus firmy to wypłacane o czasie pobory....nic więcej. Mimo solidnej pracy i wielu nadgodzin nie przekracza się 1700 zł. "Delegacje " to jedna wielka porażka...Oszustwo na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
czesio - 2012-12-20 11:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odeszlem z tego syfu(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czesio - 2012-12-20 11:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bieda
zdjecie uzytkownika
anon - 2012-12-20 09:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wyplacalna tyle ze nie wszystko placi,hehe,tzn nadgodziny za granica zapomnij,soboty zapomnij,zarobisz ok 6 tys zl i teraz odlicz jedzenie,(usunięte przez administratora) jak palisz to fajki zostanie ci moze 3 tys a jezeli jestes jedynym zywicielem rodziny to ona w kraju tez musi zyc,mowa ze ktos zarobi 6tys i sie cieszy to dla mnie dziwne nie ma cie w domu 2m-ce jedziesz do domu to musisz wziac urlop niemiecki,a przeciez moglbys pozniej wziac z ulag ekwiwalent,przejazdowka trwa bardzo krótko i juz wracasz,ok praca w delegacji ale za jakie pieniadze wiec zycze powodzenia i wybor nalezy do ciebie :):):)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2012-12-04 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik - 2012-11-17 22:05:56

panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
Prawda w 100 procentach
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-11-17 22:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie walą nieżle w (usunięte przez administratora) stoją za każdym człowiekiem jak w (usunięte przez administratora) nigdy wiecej w niemczech (usunięte przez administratora) ludzi wolne soboty za darmo niby firma jest w potrzebie a do tego te 100 euro (usunięte przez administratora) kpina,robole którzy stali sie majstrami myśla że moga traktować ludzi jak bydło ludzie powiedzcie w końcu NIE
zdjecie uzytkownika
szkoda gadać - 2012-09-28 01:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie(usunięte przez administratora) gratuluję menadżerskich zdolności promowania (usunięte przez administratora) , którzy na boku obrabiają Panu (usunięte przez administratora), ale na każdej budowie to normalne. Warto może na koniec kariery być jednak człowiekiem, bo życie to do cholery nie bajka , za każdą Pana decyzją stoi człowiek . Izomar - brak menadżerów od zarządzania personelem - smarkacze , którzy dłubią w nosie albo (usunięte przez administratora). Ktoś tam podobno upomniał się o (usunięte przez administratora) z Niemiec - 100 euro za media bez pokwitowania ściągają z ludzi co miesiąc jeśli nie dasz to piszą że wziąłeś zaliczkę/ Ludzie mają was za bandę przygłupów chyba to nie jest za najmocniejsze słowo
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-09-10 20:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze mi ktos napisac ile sie zarabia w tej firmie chodzi ile na godz. dla poczatkujacych w polsce???????
zdjecie uzytkownika
www - 2012-09-03 20:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie nie dawno zakończyłem współprace z tą nędzną firmą wiem tylko jedno jak rządził Pan (usunięte przez administratora) było zupełnie w 100%lepiej teraz jest syf..
zdjecie uzytkownika
jareck - 2012-09-01 12:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem kolego ale moge ci powiedziec z wlasnego doswiadczenia ze samo wyslanie cv nie wystarczy, chyba ze masz ogromne doswiadczenie i umiejetnosci. Generalnie to trzeba dzwonic i meczyc ich zeby cie przyjeli, masz wtedy najwieksze sznase inaczej to lipa.
zdjecie uzytkownika
OLO - 2012-08-31 15:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mik - 2012-08-04 03:01:12

Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
Czy ktoś może wie, czy są w tej chwili potrzebni pracownicy, robotnicy ? Jak to jest z tym językiem angielskim czy niemieckim na wyjazdach?
zdjecie uzytkownika
mik - 2012-08-04 03:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może poprostu ludzie nie wytrzymują stresu i tak to odreagowują. Ty, jako kierownik, powinieneś też tak na to patrzeć. Może nie do końca radzą sobie np. z rozłąką z rodziną...
zdjecie uzytkownika
izoler - 2012-06-20 14:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , dostałem ofertę pracy z tej firmy na Niemcy , chciałbym się dowiedzieć jakiś szczegółów na temat pracy w tej firmie .Chodzi mi o kasę , zjazdy do domu , warunki na kwaterach , atmosfera w pracy ?
zdjecie uzytkownika
84 - 2012-06-03 11:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No więc tak- jeśli chodzi o kontrakty Niemcy stawki 13.40 euro brutto dla fachowców i pociotków, 11.05 dla nowych i reszty, płacą tylko za 8 godz, nadgodziny i soboty za fri...razem ok 30- 40 godz.Do tego trzeba doliczyć doplatę za media(usunięte przez administratora) 100 euro ...
zdjecie uzytkownika
ja - 2012-05-11 00:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozesz kolego napisac cos wiecej o tej firmie
np. to od jakiej stawki sie zaczyna w Polsce ile mozna zarobic za granica czy firma wyplacalna itd??????????????/
zdjecie uzytkownika
Rybak - 2011-03-22 21:11:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA ! PRZED WYJAZDEM NA KONTRAKT KRAJOWY BĄDŹ TEZ ZAGRANICZNY PODPISUJCIE ANEKSY DO UMOWY PRZED WYJAZDEM NA BUDOWĘ. NA MIEJSCU OKAŻE SIĘ ,ZE STAWKA JEST INNA - CZYTAJ : O WIELE MNIEJSZA OD OBIECYWANEJ ! PRZED ROZPOCZĘCIEM WSPÓŁPRACY RADZE POROZMAWIAĆ Z LUDŹMI PRACUJĄCYMI W TEJ FIRMIE DŁUŻEJ ABY NIE BYĆ (usunięte przez administratora)! UCZCIE SIĘ Z CUDZYCH BŁĘDÓW ! BO W PRZECIWNYM RAZIE BĘDZIECIE BEZWZGLĘDNIE (usunięte przez administratora)! POWODZENIA ! SZANUJCIE SIĘ !
zdjecie uzytkownika
radeck - 2010-10-14 13:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moj znajomy pracuje w tej firmie na budowie i jakos nie nazeka na brak wynagrodzenia 3tys na miesiac zarabia z tego co wiem a jak byli za granicą to nawet wiecej wiec jak komus sie nie chce robic i go zwolnili to teraz pisze take kom. a nie inne. pozdro.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2010-06-12 18:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie w firmie siedza bo chca zarabiac na zycie tylko za godziwe pieniadze a to ze nie odchodza to tylko swiadczy o tym ze jeszcz maja nadzieje ze przyjda lepsze czasy i pieniadze pewnie ze jest kilku na ktorych trzeba robic bo mysla tylko jak odbebnic 8 godz. i do domu i w tym momencie niektorzy ublizaja swoimi wypowiedziami tym ktorzy solidnie pracuja a sa tacy w firmie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-12 18:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdopodobnie byles na kilku kontraktach z rzedu i ty nie narzekasz lecz inni zasuwaja w popiole i welnie za bardzo male pieniadze (1800zl) az wstyd komus mowic ile sie zarabia niestety takie sa realia i ktos moze sie z tym nie zgadzac ale to zawsze jest indywidualna sprawa kazdy ma swoje zdanie zastanawiam sie tylko czy te pensje to nie jest pretekst do tego aby ludzie sami zaczeli sie zwalniac

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie BIS IZOMAR!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIS IZOMAR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert