brak logo

"Sun-Power"

Grubbenvorst

Opinie o "Sun-Power"

Marcin 2013-09-02 16:14:07
Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć jak było po zakończeniu stażu?
Czy wszystko Wam wyrównali tak jak mówią,
czy ktoś mógłby mi napisać na meila jak to wyglądało po zakończeniu stażu (usunięte przez administratora)
pozdrawiam
2
El 2014-03-10 21:26:19
Witam! Czy jest ktoś kto jedzie w tym roku na zbiory truskawki? I może jakieś opinie z zeszłego roku??
El 2014-03-10 21:27:20
Witam! Czy jest ktoś kto jedzie w tym roku na zbiory truskawki? I może jakieś opinie z zeszłego roku??
2
anonim 2014-06-05 22:22:06
Witam. Czy moze ktos powiedziec czy po wysłaniu zgloszenia do sun power lepiej czekac aż się odezwą czy zadzwonic do nich?
janek 2014-06-24 18:04:54
ooo, mnie też te truskawki interesują, a Ty @El kiedy byś się wybierał? ciekawe jak z umowami i zakwaterowaniem już tam na miejscu, mam nadzieje, że warunki będą w miarę znośne i przede wszystkim, że codziennie będzie praca
KAMIL 2014-07-01 11:15:51
WITAM chcialbym skorzystac z tej firmy oferty i nie wiem czy sie oplaca...
1
kargul542 2014-07-16 01:30:42
Mam 14 lat i chce spytać czy przyjeliby mnie do sun power na lato akurat mam blisko i chce sie dowiedziec
koala 2014-07-16 17:51:36
z tego co się orientuje, osoba pełnoletnia to taka, która ukończy 18 lat, więc chyba @kargul542 bedziesz jeszcze musiał chwilę poczekać, bo nie sądzę, żeby zatrudniali osoby poniżej 18 czy 16 lat, bo tutaj prawo Holenderskie działa i Polskie.... A jeśli chodzi już o samą firmę, to duży plus, bo zapewniają pracownikom opiekę i pomoc, interesują się tym czy wszystkie sprawy zostały uregulowane zanim rozpoczną pracę. Podoba mi się u nich zdanie" Dla naszych zleceniodawców ważne jest, aby oni ze swoimi pytaniami i wszelkimi sprawami związanymi z pracą, mogli zwracać się do jednej osoby kontaktowej, ich opiekuna klienta" gdyby rzeczywistość była właśnie taka byłoby super, chętnie bym aplikował do nich
tymw 2015-01-31 14:59:07
według Polskiego prawa z tego co wiem, to właśnie można zatrudniać tylko osoby pełnoletnie. Chociaż nie wiem czy nie ma jakiś odstępstw, że do jakiś konkretnie określonych prac można zatrudniać od 16 roku życia, musiał byś to sobie @Kargul542 sprawdzić, ale Ciebie teraz nawet i to nie ratuje. I nie spiesz się do pracy, w życiu się jeszcze napracujesz
czarny 2015-02-04 19:47:30
Pracował ktoś w 2014roku bo chciał bym się zapytać czy coś się zmieniło jakie umowy dają ile wychodzi na godzinę itp z góry dziękuje
1
zibi 2015-02-22 07:33:06
Z tego co mi się obiło o uszy czy też nawet w telewizji słyszałem to o 16 roku życia można spokojnie pracować przy czym jest to praca na nieco innych warunkach. Wymiar godzin na pewno nie jest taki sam. Pracowałem kiedyś w pewnej firmie i byli własnie jacys małoletni pracownicy. Nie wiecie czy Sun-Power ma niedługo jakąś rekrutację?
szołman 2015-03-08 12:52:14
szkoda tylko że póki co te Wasze dywagacje odnośnie pracy nie mają żadnego sensu bo ta o ile się nie myla Holenderska firma w chwili obecnej nikogo do pracy nie poszukuje. Ale z ciekawości wszedłem na ich stronę i slogany mają rzeczywiście całkiem nieźle trafiające do umysłów ludzi, także nie dziwie się , że kuszą
tymek 2015-03-22 20:51:01
kuszą bardzo do tej pracy, też widizałem tę stronę, ale bardzo chętnie bym sięchciał doweidzieć na temat jak to na prawdę wygląa od was. mam nadzieje, że ktoś się podzieli konkretnymi wypoweidziami na temat tej pracy za granicą w holadnii. Możecie mi powiedzieć coś na ten temat? proszę o wypowiedzi tylko osoby dobrze poinformowane.
3
amin 2015-05-08 19:32:00
tak kusza opowiadaja niestworzone historie ze jest praca a na miejscu co innego okazuje sie pracy nie ma hotel w Tienray warunki zle pokoje 6 osobowe 8 osobowe lozka pietrowe pokoje 4 osobowe ciasne lozka pietrowe prawdziwy kolchoz nie polecam naciagnac sie na tom firme mowia pieknie ze jest praca a pozniej nie ma tej pracy jak tam zajedziesz
amin 2015-05-08 19:34:27
ja bym polecila inna firme dla ciebie zebys sobie poszukal
1
marek 2015-05-13 18:40:42
jeśli ktoś jest chętny do pracy to muszę Was ostrzeć, że robią bardzo profesjonalne ogłoszenia. Jest jedno na stanisko Construction Mechanic oczywiście w języku angielskim, więc szukają kogoś do międzynarodowej wspópracy, a oprócz tego w obowiazkach będa zajecia takie jak monitorwanie, planowanie czyli podstawowe zadania.
nick 2015-06-11 18:17:32
Nie polecam tej firmy robia ludzi w balona zachecajac zeby ktos przyjechal do ich firmy a puzniej sie okazuje ze pracy nie ma zwalniaja ludzi za nic rotacja non stop w Tienray som skandaliczne warunki i ci park menadrzer co tam nic nie robia jeszcze raz nie polecam tej firmy mozna z niczym z tamtad przyjechac
patryk 2015-06-30 12:09:14
To ja nie rozumiem po co w ogóle poświęcaja czas i pieniądze na rekrutację, jeśli wiedzą, że nie ma zbytnio pracy i jest duże prawdopodobieństwo przestoju z robotą. PRzecież w takiej sytuacji to raczej jasne, że nowy personel nie jest potrzebny, chyba, że starsi stazem odchodzą, a starają się utrzymac w miarę stałe zatrudnienie.
lukas 2015-07-17 22:14:35
Rekrutują bo ktoś musi opłacać zakwaterowanie.... cała tajemnica ,wiekszość biur tak robi,wyslą Cię do pracy abyś zarobił na opłaty a o reszte się martw sam
adam 2015-08-06 16:48:26
Dziwne bo Ja wiem, ze akurat ta firma nie wymaga byś mieszkał na ich zakwaterowaniu i spokojnie możesz mieć swoje prywatne. To samo tyczy sie ubezpieczenia, można miec swoje. Ja polecam to firme.
Xenon 2015-08-17 10:37:27
Witam
Jezeli jedziesz jako spawacz aluminium to odradzam. Brak wyciagow wentylacyjnych i non stop spawanie kanalow aluminiowych. Czesto od 6-20 !!!!!!
Przemek 2015-08-17 11:49:29
Ja własnie tam bede pracować od 24.08, kolego pracowałeś tam juz? jak Dlugo ? jakieś problemy większe czy tylko to ze czasami więcej godzin ale to akurat dla mnie atut. Moj kolega juz tam pracuje i mówi ze praca jest jak najbardziej ok, i tylko odpadają cwaniaki i obiboki.
Xenon 2015-08-19 15:15:29
Pracowalem i dale sobie spokoj, co jest nie tak? Im wiecej godzin tym wiekszy podatek wiec moze ci wyjdzie 7-8 na 1h, brak odciagow od dymu ze spawania (jak chcesz pozyc), Przyjebany brygadzista, Tam masz non stop spawac , zgodnie z przepisami vca powinienes miec co chwila przerwe (oni nie wymagaja vca) wiec to praca dla frajerow za ta stawke. o wszystko trzeba sie prosic, reszte sam zobaczysz
Xenon 2015-08-24 15:53:07
Juz Cie wyrzucili?Hahahaha
amin 2015-08-24 21:28:12
Najgorszemu wrogowi bym nie polecila tej firmy najgorsza w calej holandi
eden 2015-08-25 20:12:23
no to jak zwykle zdania podzielone co do pracy tam.. ale to normalne ja tez chcialbym sprobowac tam swoich sil. bo wiadomo nigdzie tyle nei zarobie co za granica. a widze ze sa i pozytywne opiniee. a mozem imo wszystko ktos zyczliwy napisze czy aktualnie takze beda trwaly jakies nabory do firmy ? bylbym wdzieczny
skok 2015-08-26 21:33:09
Witam.Nie polecam wyjazdu na truskawki do szklarni, mało godzin, nie opłaca się.Warunki w hotelu Tenrain-ubogie,trzeba sprzątać,w nocy alarmy,swobody żadnej traktowanie jak dzieciaków.Słabo.
1
Bok 2015-09-24 23:22:52
Skoro ktoś się decyduje na wyjazd za granicę do pracy, to na pewno liczy na to, że sporo tam zarobi, a tu po opiniach widzę, że nie można na to liczyć w tym przypadku. Zastanawiam się, czy tak było zawsze, czy to jakaś sytuacja chwilowa. Liczę, że więcej pracowników się wypowie na temat wyjazdów tam za pracą.
zibi 2016-01-08 20:09:02
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki własnie, ale tutaj akurat nie szukam bo koniec końców podobno wyjazd z Sun Power jest nie do końca opłacalny
1
podlasianka 2016-02-12 22:13:37
Co jest z Sun-power?Zniknela ich strona internetowa,a gdy sie dzwoni na ich nr NL to wlacza sie automatyczna sekretarka ktora po polsku mowi aby zarejestrowac sie na stronie. Stronie,ktora nie istnieje.
Bartek 2016-02-13 11:30:15
Dziwne, może to jakiś błąd.. Albo strona jest zwyczajnie w przebudowie. Nie doszły mnie słuchy by w firmie coś złego się w ostatnim czasie działo :) jak ktoś się czegoś dowie, to niech da znać
Marko 2016-02-18 21:03:03
nie, w firmie nie dzieje się nic złego, niedługo nawet ma wyjść trochę nowych ofert pracy :) na pewno pojawią się na gowork więc jak szukacie akurat pracy to warto zaglądać
burn it 2016-02-28 21:29:54
Zobacz, że to jest dobry znak @Marko. Skoro rotacja jest zerowa, to wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia jak i atmosfera. Pewnie i wypłata pojawia się o czasie.
er 2016-03-04 18:08:19
pewnie wlasnie tak ejst skoro nikt z pracy nie odchodzi @burn it.. to znaczy ze warunki sa na prawde dobre ale to dobrze tez swaidczy przeciez o firmie
koza 2016-03-07 16:16:10
Witam. Wybieram się przez tą firme do pracy przy pomidorach. Karza przyjechac na hotel.Tam sie wszystko okaze. Ktoś wie jak to teraz tam wygląda? jakie są warunki?Czy są wyplacalni? czy to nie sciema? czy na miejscu nie okaze sie, ze nie ma pracy? prosze kogos o odpowiedz
grzechu 2016-03-07 17:56:03
@koza ja tez jestem ciekawy chociaz jeszcze nie zdecydowalem sie na wyjazd. Ale jak by się pojawiła jakas oferta pracy od nich to chętnie sprobuje. Wiecie moze czy dają umowe o pracę?
Bartas 2016-04-10 08:39:49
Wybiera się ktoś w tym miesiącu do pracy przez SUN-Power? pozdrawiam
zibi 2016-04-10 09:58:01
jeden z moich znajomych startował tam w zeszłym miesiącu. Jak chcesz to mogę podpytać jak mu jest .
Jacol 2016-04-11 16:01:21
Siemanko, ja się wybieram i w ten weekend mam się już zameldować na hotelu, pozdro:)
Konrad 2016-04-22 20:18:35
APEL DO TECHNICZNYCH W TYM I SPAWACZY , TRZYMAJCIE SIE Z DALA OD SUN POWER !
JEŚLI MACIE INNE PROPOZYCJE TO RADZĘ Z NICH SKORZYSTAĆ . JAKO SPAWACZ DOSTAŁEM OD NICH PROPOZYCJĘ ....ŚMIECH NA SALI JAK TAM PRZYJECHAŁEM OBIECYWALI PRZEZ TEL. NAWET WYJAZD DO DUBAJU :) SUN POWER TRUDNI SIE W WIĘKSZOŚCI ZBIERCTWEM PIECZAREK KWIATÓW ITP CHWASTÓW . TO NIE FIRMA DLA TECHNICZNYCH BOWIEM STAWKI SPAWACZY TAM SA PORÓWNYWALNE Z TYMI Z PRODUKCJI .
ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! POZDROWIENIA DLA TEGO WIATRAKA CO REKRUTUJE I TEJ NIE ATRAKCYJNEJ POLKI , POPRZEWRACAŁO SIĘ W GŁÓWKACH !! śMIECH NA SALI ALE STAWKI !!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZCIWYCH LUDZI
per 2016-05-10 23:13:28
Dobrze, żę atmosfera u nich dopisuje, to zdecydowanie dobry znak.
ania 57 2016-06-03 16:17:16
moja opinia o Sun-Power koszmar totalna porazka kary kary KARY!!!!!
PRACY NIE MA SCIAGAJA LUDZI
LUDZIE IDA DO PRACY NA 1-3 DNI JA TAK SIDZIALAM 21 LAT TO OSOBA ZASTARA NAPRZYKLAD DO ZBIORU POMIDOROW PARANOJA
ZEBY ZROBIC PRANIE TRZEBA CZEKAC DO 18 ABY WZIASC ZETON BO P MENAGER NIE MA WSZCZESNIEJ CZASU ZEBY COS ZALATWIC TO TRZEBA SIE UMOWIC KOSZMAR
ania57 2016-06-03 16:43:41
to biuro to koszmar nie mozesz chorowac bo dostajesz kare zaslabniesz w pracy zjedziesz na hotel dostajesz kare 130 euro pokoje kontroluja podczas nieobecnosci to koszmar traktuja ludzi okropnie za zerwanie umowy kara 200 euro ludzie maja siedziec cicho i tolerowac to co tu sie dzieje
ania 57 2016-06-05 17:11:12
jezeli moge ci doradzic to nie jedz do pracy z sun-power albo wez sobie dodatkowa gotowke na kary a lista jest dluga wlasni z tamtad odeszlam a pracy nie ma
less 2016-07-09 11:18:56
Atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, to już dobrze.
wiolka. 2016-07-11 20:07:10
Czy aktualnie sun power ma duo pracy? O co chodzi z karami?
rttr 2016-07-13 21:15:48
@wiolka. no ale jak to co Ty piszesz z jakimi karami? nie do konca to w sumie rozumiem..co do pracy u nich to teraz nie maja zadnych ofert do siebie..
ahaa 2016-07-25 19:33:05
skur... jebane tylko potrafia kary dawac i ludzi wyzywac od brudasow i arkocholikow nie jedzcie tam bo po kilku miesiacach was wyrzuca i nawyzywaja oszusci zajebani :)
2
hujjjj 2016-07-25 19:47:12
chada tylko potrafi kary wpierdalac a reszta nie słucha ludzi tylko pojebanego menagera pozdrawiam was skurwiele jebani !!!
2
59 2016-08-03 22:13:04
@ahha o możesz powiedzieć o jakie kary i za konkretnie chodzi?
Zostaw swoją opinię o "Sun-Power" - Grubbenvorst
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Sun-Power"