Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "Sun-Power"

Pracowałeś w firmie "Sun-Power" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-02-16 21:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak w temacie,opinia o firmie Sun-power,niewiem jak jest w innych miejscowościach w których pracują ludzie i jak jest na domkach ale ja mieszkam w Hotelu Tienray i jest koszmar,mam swój pokój także łazienke mam swoją,ale jest poważny problem z kuchnią i z pralnią,na szczęście mam swoją prywatną suszarke i mam ją w pokoju.
Jest masakra jesli trzeba w weekend wyprać ubrania robocze po całym tygodniu,są kolejki bo są 3 pralki a czwarta jedynie tylko dla pracowników hotelu.Z tym że przez pare dni pralnia była zamknięta od 9 do 14 bo panie z hotelu musiały skorzystać z pralek z sun power,jakim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawem jak my nie mozemy prac w tej jednej.
A jeśli chodzi o kuchnie,to jest jeszcze gorzej bo wiecznie syf i trzeba dosłownie po ludziach sprzątać.Przez 3 dni stały garnki i talerze nieumyte,starzyści przyszli na hotel i po co myć,inni umyją,a kartki wiszą,regulaminy,bóg wie co jeszcze a tu dalej syf,ludzie jeśli chcecie iść do tej firmy to oczywiście proszę bardzo ale nie na ten hotel Tienray bo zaniedługo tutaj bedzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
asd - 2013-03-21 19:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radze tam jechać,oszukują. Nie płacą tyle ile mówią. Mieszkanie jest płatne odciągają pieniądze za wszystko. Za mieszkanie co tydzień 67 euro i 20 euro za ubezpieczenie. Warunki mieszkalne sa fatalne 4 pralki na ponad 100 osób jedna kuchnia i toaleta jedna na 2 pokoje w których są po 4 osoby . Mój znajomy przepracował tydzień a wcześniej tydzien nie pracował i pobrali mu za mieszkanie i wypłaty ma na minusie. Syf w pokojach,mała lodówka w pokojach na 4-5 osób,w kuchni w zamrażalnikach "pożyczają" co jest w niej zawarte. Także banda (usunięte przez administratora) i nic więcej. Nie polecam tam jechać jeśli ktoś się wybiera. Kraty na oknach także żadne pozytywne opinie nie są realne wszystko kłamstwo. W umowie jest że 70 euro dofinansowania jest do mieszkania a to nie prawda ponieważ my płacimy 67 euro. Co innego piszą w umowie co innego podpisujemy i co innego jest z nami robione,potrzebują taniej siły roboczej i nic więcej. Tyrają ludzie jak nie wiem a płacą krocie.
zdjecie uzytkownika
Gal anonim - 2013-03-27 07:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Na początku opowiem o początkowej fazie pracy tzn. praca od marca... Jeżeli ktoś chce jechać pracować przez sun-power od marca to nie polecam. Dlaczego? ponieważ nie pracujesz po 38 godzin tygodniowo np. na pomidorach,ogórkach czy truskawkach. Byłem niedawno w Holandii i ludzie pracują po 2 godziny dziennie. Z tego co zarobią pobierają 67.47 euro za domek i 20,02 za ubezpieczenie. Owszem dofinansowanie do mieszkania jest, ale po przepracowanych godzinach. Prosty rachunek, jeżeli masz 20 lat to twoja stawka za godzinę wynosi 6,47 i jeżeli pracujesz przy pomidorach i w tygodniu masz 12 godzin to masz 77,47 euro. Dodatku do mieszkania masz wtedy 17,44euro czyli do 77,47 musisz dodać to 17,44 i odjąć 67,47 oraz ubezpieczenie 20,02


12 godzin razy stawka 6,47= 77,47
Dodatek do miszkania: 12 godzin razy 1,47=17,47

77,47+17,47=94,94 euro-67,47-20.02=7,45

7,45euro- to jest wypłata za jeden tydzień pracy przez sun-power.

Jeżli ktoś dobrze pomyśli to uświadomi Sobie że po przepracowaniu 3 tygodni zarobi 22,35 euro. I tak może zarabiać nawet przez 3-5 tygodni, dopiero później zacznie minimalnie zarabiać więcej.

Pozdrawiam i życzę powodzenia osobom które się zdecydowały wyjechać lub jechać pracować przez sun-power.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2013-03-27 08:37:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zawsze mozesz znalezc sobie inne lokum,wtedy Ci Sun Power za nie nie odciagnie i dostaniesz normalna wyplate.Woda,prad,gaz i inne media tez kosztuja wiec niby dlaczego Sun Power mialby placic za to,co zuzyles.
zdjecie uzytkownika
anrska - 2013-03-31 12:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,gdy zaczęlam pracować przez tą firme bylo wszystko dobrze,pozniej wiadomo byla likwidacja i coraz mniej pieniedzy zarabialam a teraz to jest totalna porazka,niechce mi sie tu siedziec ale jeszcze poczekam,zarobilam 156 euro i wszystko mi zabrali,za zaliczke pobieraja oplate w wysokości 10%,koszmar,tego nie powinno byc,za mieszkanie pobieraja za calość,to jest chore(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Adusia - 2013-04-24 15:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zgłosilam się tam na zbiór truskawek wysłałam cv wypełniłam formularz . Jeżeli ktoś był nie dawno i pracował przez to biuro niech napisze jak tam jest . Bo czytam tutaj z opini i każdy coś innego mówi . A chciałabym tam pojechać tylko nie wiem czy się opłaca
zdjecie uzytkownika
anrska - 2013-05-23 14:26:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Adusia
Zależy gdzie sie trafi raz jest gorzej raz jest lepiej ale chodzi mi o to że nie powinno się płacić za mieszkanie całej kwoty nawet jak jestes na urlopie, powinno sie placic przynajmniej połowe, jeśli nie zaplacisz a w pokoju jestes z partnerem i on zostaje bedziecie rozdzieleni poniewaz nie placisz za lokum, popieprzone, wiem ze dobry jest prywatny lokum z tym że musi cie na to stac a czasami niektorych nie stac na to.Bo zarobki na to nie pozwalaja,W innych firmach ktorych pracowalam gdy jest sie na urlopie to placi sie polowe za mieszkanie ale na czyms innym sie traci i to duzo pieniedzy
zdjecie uzytkownika
Bbbbb - 2013-05-23 18:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gal anonim - 2013-03-27 07:35:41

Witam! Na początku opowiem o początkowej fazie pracy tzn. praca od marca... Jeżeli ktoś chce jechać pracować przez sun-power od marca to nie polecam. Dlaczego? ponieważ nie pracujesz po 38 godzin tygodniowo np. na pomidorach,ogórkach czy truskawkach. Byłem niedawno w Holandii i ludzie pracują po 2 godziny dziennie. Z tego co zarobią pobierają 67.47 euro za domek i 20,02 za ubezpieczenie. Owszem dofinansowanie do mieszkania jest, ale po przepracowanych godzinach. Prosty rachunek, jeżeli masz 20 lat to twoja stawka za godzinę wynosi 6,47 i jeżeli pracujesz przy pomidorach i w tygodniu masz 12 godzin to masz 77,47 euro. Dodatku do mieszkania masz wtedy 17,44euro czyli do 77,47 musisz dodać to 17,44 i odjąć 67,47 oraz ubezpieczenie 20,02





12 godzin razy stawka 6,47= 77,47

Dodatek do miszkania: 12 godzin razy 1,47=17,47



77,47+17,47=94,94 euro-67,47-20.02=7,45



7,45euro- to jest wypłata za jeden tydzień pracy przez sun-power.



Jeżli ktoś dobrze pomyśli to uświadomi Sobie że po przepracowaniu 3 tygodni zarobi 22,35 euro. I tak może zarabiać nawet przez 3-5 tygodni, dopiero później zacznie minimalnie zarabiać więcej.



Pozdrawiam i życzę powodzenia osobom które się zdecydowały wyjechać lub jechać pracować przez sun-power.
Boze,co za bzdury....W kazdej pracy bywa tak ,ze nie ma godzin,ale nie przesadzajmy,ze po trzech tygodniach pracy dostaniesz 22,35 euro ! Prosze cie !!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-02 09:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Regulowany czy nieregulowany czas pracy?
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-09-02 16:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy mógłby ktoś powiedzieć jak było po zakończeniu stażu?
Czy wszystko Wam wyrównali tak jak mówią,
czy ktoś mógłby mi napisać na meila jak to wyglądało po zakończeniu stażu (usunięte przez administratora)
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
El - 2014-03-10 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy jest ktoś kto jedzie w tym roku na zbiory truskawki? I może jakieś opinie z zeszłego roku??
zdjecie uzytkownika
El - 2014-03-10 21:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Czy jest ktoś kto jedzie w tym roku na zbiory truskawki? I może jakieś opinie z zeszłego roku??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-05 22:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy moze ktos powiedziec czy po wysłaniu zgloszenia do sun power lepiej czekac aż się odezwą czy zadzwonic do nich?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-24 18:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo, mnie też te truskawki interesują, a Ty @El kiedy byś się wybierał? ciekawe jak z umowami i zakwaterowaniem już tam na miejscu, mam nadzieje, że warunki będą w miarę znośne i przede wszystkim, że codziennie będzie praca
zdjecie uzytkownika
KAMIL - 2014-07-01 11:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM chcialbym skorzystac z tej firmy oferty i nie wiem czy sie oplaca...
zdjecie uzytkownika
kargul542 - 2014-07-16 01:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 14 lat i chce spytać czy przyjeliby mnie do sun power na lato akurat mam blisko i chce sie dowiedziec
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-07-16 17:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuje, osoba pełnoletnia to taka, która ukończy 18 lat, więc chyba @kargul542 bedziesz jeszcze musiał chwilę poczekać, bo nie sądzę, żeby zatrudniali osoby poniżej 18 czy 16 lat, bo tutaj prawo Holenderskie działa i Polskie.... A jeśli chodzi już o samą firmę, to duży plus, bo zapewniają pracownikom opiekę i pomoc, interesują się tym czy wszystkie sprawy zostały uregulowane zanim rozpoczną pracę. Podoba mi się u nich zdanie" Dla naszych zleceniodawców ważne jest, aby oni ze swoimi pytaniami i wszelkimi sprawami związanymi z pracą, mogli zwracać się do jednej osoby kontaktowej, ich opiekuna klienta" gdyby rzeczywistość była właśnie taka byłoby super, chętnie bym aplikował do nich
zdjecie uzytkownika
tymw - 2015-01-31 14:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według Polskiego prawa z tego co wiem, to właśnie można zatrudniać tylko osoby pełnoletnie. Chociaż nie wiem czy nie ma jakiś odstępstw, że do jakiś konkretnie określonych prac można zatrudniać od 16 roku życia, musiał byś to sobie @Kargul542 sprawdzić, ale Ciebie teraz nawet i to nie ratuje. I nie spiesz się do pracy, w życiu się jeszcze napracujesz
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-02-04 19:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś w 2014roku bo chciał bym się zapytać czy coś się zmieniło jakie umowy dają ile wychodzi na godzinę itp z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-02-22 07:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tymw - 2015-01-31 14:59:07]:
Z tego co mi się obiło o uszy czy też nawet w telewizji słyszałem to o 16 roku życia można spokojnie pracować przy czym jest to praca na nieco innych warunkach. Wymiar godzin na pewno nie jest taki sam. Pracowałem kiedyś w pewnej firmie i byli własnie jacys małoletni pracownicy. Nie wiecie czy Sun-Power ma niedługo jakąś rekrutację?
zdjecie uzytkownika
szołman - 2015-03-08 12:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda tylko że póki co te Wasze dywagacje odnośnie pracy nie mają żadnego sensu bo ta o ile się nie myla Holenderska firma w chwili obecnej nikogo do pracy nie poszukuje. Ale z ciekawości wszedłem na ich stronę i slogany mają rzeczywiście całkiem nieźle trafiające do umysłów ludzi, także nie dziwie się , że kuszą
zdjecie uzytkownika
tymek - 2015-03-22 20:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kuszą bardzo do tej pracy, też widizałem tę stronę, ale bardzo chętnie bym sięchciał doweidzieć na temat jak to na prawdę wygląa od was. mam nadzieje, że ktoś się podzieli konkretnymi wypoweidziami na temat tej pracy za granicą w holadnii. Możecie mi powiedzieć coś na ten temat? proszę o wypowiedzi tylko osoby dobrze poinformowane.
zdjecie uzytkownika
amin - 2015-05-08 19:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tymek - 2015-03-22 20:51:01]:
tak kusza opowiadaja niestworzone historie ze jest praca a na miejscu co innego okazuje sie pracy nie ma hotel w Tienray warunki zle pokoje 6 osobowe 8 osobowe lozka pietrowe pokoje 4 osobowe ciasne lozka pietrowe prawdziwy kolchoz nie polecam naciagnac sie na tom firme mowia pieknie ze jest praca a pozniej nie ma tej pracy jak tam zajedziesz
zdjecie uzytkownika
amin - 2015-05-08 19:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tymek - 2015-03-22 20:51:01]:
ja bym polecila inna firme dla ciebie zebys sobie poszukal
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-13 18:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś jest chętny do pracy to muszę Was ostrzeć, że robią bardzo profesjonalne ogłoszenia. Jest jedno na stanisko Construction Mechanic oczywiście w języku angielskim, więc szukają kogoś do międzynarodowej wspópracy, a oprócz tego w obowiazkach będa zajecia takie jak monitorwanie, planowanie czyli podstawowe zadania.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-06-11 18:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amin - 2015-05-08 19:32:00]:
Nie polecam tej firmy robia ludzi w balona zachecajac zeby ktos przyjechal do ich firmy a puzniej sie okazuje ze pracy nie ma zwalniaja ludzi za nic rotacja non stop w Tienray som skandaliczne warunki i ci park menadrzer co tam nic nie robia jeszcze raz nie polecam tej firmy mozna z niczym z tamtad przyjechac
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-06-30 12:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja nie rozumiem po co w ogóle poświęcaja czas i pieniądze na rekrutację, jeśli wiedzą, że nie ma zbytnio pracy i jest duże prawdopodobieństwo przestoju z robotą. PRzecież w takiej sytuacji to raczej jasne, że nowy personel nie jest potrzebny, chyba, że starsi stazem odchodzą, a starają się utrzymac w miarę stałe zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-07-17 22:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutują bo ktoś musi opłacać zakwaterowanie.... cała tajemnica ,wiekszość biur tak robi,wyslą Cię do pracy abyś zarobił na opłaty a o reszte się martw sam
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-08-06 16:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukas - 2015-07-17 22:14:35]:
Dziwne bo Ja wiem, ze akurat ta firma nie wymaga byś mieszkał na ich zakwaterowaniu i spokojnie możesz mieć swoje prywatne. To samo tyczy sie ubezpieczenia, można miec swoje. Ja polecam to firme.
zdjecie uzytkownika
Xenon - 2015-08-17 10:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jezeli jedziesz jako spawacz aluminium to odradzam. Brak wyciagow wentylacyjnych i non stop spawanie kanalow aluminiowych. Czesto od 6-20 !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2015-08-17 11:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja własnie tam bede pracować od 24.08, kolego pracowałeś tam juz? jak Dlugo ? jakieś problemy większe czy tylko to ze czasami więcej godzin ale to akurat dla mnie atut. Moj kolega juz tam pracuje i mówi ze praca jest jak najbardziej ok, i tylko odpadają cwaniaki i obiboki.
zdjecie uzytkownika
Xenon - 2015-08-19 15:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem i dale sobie spokoj, co jest nie tak? Im wiecej godzin tym wiekszy podatek wiec moze ci wyjdzie 7-8 na 1h, brak odciagow od dymu ze spawania (jak chcesz pozyc), Przyjebany brygadzista, Tam masz non stop spawac , zgodnie z przepisami vca powinienes miec co chwila przerwe (oni nie wymagaja vca) wiec to praca dla frajerow za ta stawke. o wszystko trzeba sie prosic, reszte sam zobaczysz
zdjecie uzytkownika
Xenon - 2015-08-24 15:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz Cie wyrzucili?Hahahaha
zdjecie uzytkownika
amin - 2015-08-24 21:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xenon - 2015-08-24 15:53:07]:
Najgorszemu wrogowi bym nie polecila tej firmy najgorsza w calej holandi
zdjecie uzytkownika
eden - 2015-08-25 20:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak zwykle zdania podzielone co do pracy tam.. ale to normalne ja tez chcialbym sprobowac tam swoich sil. bo wiadomo nigdzie tyle nei zarobie co za granica. a widze ze sa i pozytywne opiniee. a mozem imo wszystko ktos zyczliwy napisze czy aktualnie takze beda trwaly jakies nabory do firmy ? bylbym wdzieczny
zdjecie uzytkownika
skok - 2015-08-26 21:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Nie polecam wyjazdu na truskawki do szklarni, mało godzin, nie opłaca się.Warunki w hotelu Tenrain-ubogie,trzeba sprzątać,w nocy alarmy,swobody żadnej traktowanie jak dzieciaków.Słabo.
zdjecie uzytkownika
Bok - 2015-09-24 23:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ktoś się decyduje na wyjazd za granicę do pracy, to na pewno liczy na to, że sporo tam zarobi, a tu po opiniach widzę, że nie można na to liczyć w tym przypadku. Zastanawiam się, czy tak było zawsze, czy to jakaś sytuacja chwilowa. Liczę, że więcej pracowników się wypowie na temat wyjazdów tam za pracą.
zdjecie uzytkownika
zibi - 2016-01-08 20:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bok - 2015-09-24 23:22:52]:
Chciałbym zmienić swoją dotychczasową pracę ze względu na niskie zarobki własnie, ale tutaj akurat nie szukam bo koniec końców podobno wyjazd z Sun Power jest nie do końca opłacalny
zdjecie uzytkownika
podlasianka - 2016-02-12 22:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest z Sun-power?Zniknela ich strona internetowa,a gdy sie dzwoni na ich nr NL to wlacza sie automatyczna sekretarka ktora po polsku mowi aby zarejestrowac sie na stronie. Stronie,ktora nie istnieje.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-02-13 11:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, może to jakiś błąd.. Albo strona jest zwyczajnie w przebudowie. Nie doszły mnie słuchy by w firmie coś złego się w ostatnim czasie działo :) jak ktoś się czegoś dowie, to niech da znać
zdjecie uzytkownika
Marko - 2016-02-18 21:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie, w firmie nie dzieje się nic złego, niedługo nawet ma wyjść trochę nowych ofert pracy :) na pewno pojawią się na gowork więc jak szukacie akurat pracy to warto zaglądać
zdjecie uzytkownika
burn it - 2016-02-28 21:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz, że to jest dobry znak @Marko. Skoro rotacja jest zerowa, to wszystkim odpowiadają warunki zatrudnienia jak i atmosfera. Pewnie i wypłata pojawia się o czasie.
zdjecie uzytkownika
er - 2016-03-04 18:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie wlasnie tak ejst skoro nikt z pracy nie odchodzi @burn it.. to znaczy ze warunki sa na prawde dobre ale to dobrze tez swaidczy przeciez o firmie
zdjecie uzytkownika
koza - 2016-03-07 16:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wybieram się przez tą firme do pracy przy pomidorach. Karza przyjechac na hotel.Tam sie wszystko okaze. Ktoś wie jak to teraz tam wygląda? jakie są warunki?Czy są wyplacalni? czy to nie sciema? czy na miejscu nie okaze sie, ze nie ma pracy? prosze kogos o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
grzechu - 2016-03-07 17:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@koza ja tez jestem ciekawy chociaz jeszcze nie zdecydowalem sie na wyjazd. Ale jak by się pojawiła jakas oferta pracy od nich to chętnie sprobuje. Wiecie moze czy dają umowe o pracę?
zdjecie uzytkownika
Bartas - 2016-04-10 08:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś w tym miesiącu do pracy przez SUN-Power? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zibi - 2016-04-10 09:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartas - 2016-04-10 08:39:49]:
jeden z moich znajomych startował tam w zeszłym miesiącu. Jak chcesz to mogę podpytać jak mu jest .
zdjecie uzytkownika
Jacol - 2016-04-11 16:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bartas - 2016-04-10 08:39:49]:
Siemanko, ja się wybieram i w ten weekend mam się już zameldować na hotelu, pozdro:)
zdjecie uzytkownika
Konrad - 2016-04-22 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
APEL DO TECHNICZNYCH W TYM I SPAWACZY , TRZYMAJCIE SIE Z DALA OD SUN POWER !
JEŚLI MACIE INNE PROPOZYCJE TO RADZĘ Z NICH SKORZYSTAĆ . JAKO SPAWACZ DOSTAŁEM OD NICH PROPOZYCJĘ ....ŚMIECH NA SALI JAK TAM PRZYJECHAŁEM OBIECYWALI PRZEZ TEL. NAWET WYJAZD DO DUBAJU :) SUN POWER TRUDNI SIE W WIĘKSZOŚCI ZBIERCTWEM PIECZAREK KWIATÓW ITP CHWASTÓW . TO NIE FIRMA DLA TECHNICZNYCH BOWIEM STAWKI SPAWACZY TAM SA PORÓWNYWALNE Z TYMI Z PRODUKCJI .
ZDECYDOWANIE ODRADZAM ! POZDROWIENIA DLA TEGO WIATRAKA CO REKRUTUJE I TEJ NIE ATRAKCYJNEJ POLKI , POPRZEWRACAŁO SIĘ W GŁÓWKACH !! śMIECH NA SALI ALE STAWKI !!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZCIWYCH LUDZI
zdjecie uzytkownika
per - 2016-05-10 23:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, żę atmosfera u nich dopisuje, to zdecydowanie dobry znak.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie "Sun-Power"!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Sun-Power"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert