Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o "Sun-Power"

Pracowałeś w firmie "Sun-Power" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
El - 2014-03-10 21:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Czy jest ktoś kto jedzie w tym roku na zbiory truskawki? I może jakieś opinie z zeszłego roku??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-05 22:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy moze ktos powiedziec czy po wysłaniu zgloszenia do sun power lepiej czekac aż się odezwą czy zadzwonic do nich?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-24 18:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo, mnie też te truskawki interesują, a Ty @El kiedy byś się wybierał? ciekawe jak z umowami i zakwaterowaniem już tam na miejscu, mam nadzieje, że warunki będą w miarę znośne i przede wszystkim, że codziennie będzie praca
zdjecie uzytkownika
KAMIL - 2014-07-01 11:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM chcialbym skorzystac z tej firmy oferty i nie wiem czy sie oplaca...
zdjecie uzytkownika
kargul542 - 2014-07-16 01:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam 14 lat i chce spytać czy przyjeliby mnie do sun power na lato akurat mam blisko i chce sie dowiedziec
zdjecie uzytkownika
koala - 2014-07-16 17:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co się orientuje, osoba pełnoletnia to taka, która ukończy 18 lat, więc chyba @kargul542 bedziesz jeszcze musiał chwilę poczekać, bo nie sądzę, żeby zatrudniali osoby poniżej 18 czy 16 lat, bo tutaj prawo Holenderskie działa i Polskie.... A jeśli chodzi już o samą firmę, to duży plus, bo zapewniają pracownikom opiekę i pomoc, interesują się tym czy wszystkie sprawy zostały uregulowane zanim rozpoczną pracę. Podoba mi się u nich zdanie" Dla naszych zleceniodawców ważne jest, aby oni ze swoimi pytaniami i wszelkimi sprawami związanymi z pracą, mogli zwracać się do jednej osoby kontaktowej, ich opiekuna klienta" gdyby rzeczywistość była właśnie taka byłoby super, chętnie bym aplikował do nich
zdjecie uzytkownika
tymw - 2015-01-31 14:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według Polskiego prawa z tego co wiem, to właśnie można zatrudniać tylko osoby pełnoletnie. Chociaż nie wiem czy nie ma jakiś odstępstw, że do jakiś konkretnie określonych prac można zatrudniać od 16 roku życia, musiał byś to sobie @Kargul542 sprawdzić, ale Ciebie teraz nawet i to nie ratuje. I nie spiesz się do pracy, w życiu się jeszcze napracujesz
zdjecie uzytkownika
czarny - 2015-02-04 19:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracował ktoś w 2014roku bo chciał bym się zapytać czy coś się zmieniło jakie umowy dają ile wychodzi na godzinę itp z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-02-22 07:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tymw - 2015-01-31 14:59:07]:
Z tego co mi się obiło o uszy czy też nawet w telewizji słyszałem to o 16 roku życia można spokojnie pracować przy czym jest to praca na nieco innych warunkach. Wymiar godzin na pewno nie jest taki sam. Pracowałem kiedyś w pewnej firmie i byli własnie jacys małoletni pracownicy. Nie wiecie czy Sun-Power ma niedługo jakąś rekrutację?
zdjecie uzytkownika
szołman - 2015-03-08 12:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda tylko że póki co te Wasze dywagacje odnośnie pracy nie mają żadnego sensu bo ta o ile się nie myla Holenderska firma w chwili obecnej nikogo do pracy nie poszukuje. Ale z ciekawości wszedłem na ich stronę i slogany mają rzeczywiście całkiem nieźle trafiające do umysłów ludzi, także nie dziwie się , że kuszą
zdjecie uzytkownika
tymek - 2015-03-22 20:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kuszą bardzo do tej pracy, też widizałem tę stronę, ale bardzo chętnie bym sięchciał doweidzieć na temat jak to na prawdę wygląa od was. mam nadzieje, że ktoś się podzieli konkretnymi wypoweidziami na temat tej pracy za granicą w holadnii. Możecie mi powiedzieć coś na ten temat? proszę o wypowiedzi tylko osoby dobrze poinformowane.
zdjecie uzytkownika
amin - 2015-05-08 19:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tymek - 2015-03-22 20:51:01]:
tak kusza opowiadaja niestworzone historie ze jest praca a na miejscu co innego okazuje sie pracy nie ma hotel w Tienray warunki zle pokoje 6 osobowe 8 osobowe lozka pietrowe pokoje 4 osobowe ciasne lozka pietrowe prawdziwy kolchoz nie polecam naciagnac sie na tom firme mowia pieknie ze jest praca a pozniej nie ma tej pracy jak tam zajedziesz
zdjecie uzytkownika
amin - 2015-05-08 19:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tymek - 2015-03-22 20:51:01]:
ja bym polecila inna firme dla ciebie zebys sobie poszukal
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-05-13 18:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktoś jest chętny do pracy to muszę Was ostrzeć, że robią bardzo profesjonalne ogłoszenia. Jest jedno na stanisko Construction Mechanic oczywiście w języku angielskim, więc szukają kogoś do międzynarodowej wspópracy, a oprócz tego w obowiazkach będa zajecia takie jak monitorwanie, planowanie czyli podstawowe zadania.
zdjecie uzytkownika
nick - 2015-06-11 18:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amin - 2015-05-08 19:32:00]:
Nie polecam tej firmy robia ludzi w balona zachecajac zeby ktos przyjechal do ich firmy a puzniej sie okazuje ze pracy nie ma zwalniaja ludzi za nic rotacja non stop w Tienray som skandaliczne warunki i ci park menadrzer co tam nic nie robia jeszcze raz nie polecam tej firmy mozna z niczym z tamtad przyjechac
zdjecie uzytkownika
patryk - 2015-06-30 12:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja nie rozumiem po co w ogóle poświęcaja czas i pieniądze na rekrutację, jeśli wiedzą, że nie ma zbytnio pracy i jest duże prawdopodobieństwo przestoju z robotą. PRzecież w takiej sytuacji to raczej jasne, że nowy personel nie jest potrzebny, chyba, że starsi stazem odchodzą, a starają się utrzymac w miarę stałe zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-07-17 22:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutują bo ktoś musi opłacać zakwaterowanie.... cała tajemnica ,wiekszość biur tak robi,wyslą Cię do pracy abyś zarobił na opłaty a o reszte się martw sam
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-08-06 16:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukas - 2015-07-17 22:14:35]:
Dziwne bo Ja wiem, ze akurat ta firma nie wymaga byś mieszkał na ich zakwaterowaniu i spokojnie możesz mieć swoje prywatne. To samo tyczy sie ubezpieczenia, można miec swoje. Ja polecam to firme.
zdjecie uzytkownika
Xenon - 2015-08-17 10:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jezeli jedziesz jako spawacz aluminium to odradzam. Brak wyciagow wentylacyjnych i non stop spawanie kanalow aluminiowych. Czesto od 6-20 !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-17 11:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2015-08-17 11:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja własnie tam bede pracować od 24.08, kolego pracowałeś tam juz? jak Dlugo ? jakieś problemy większe czy tylko to ze czasami więcej godzin ale to akurat dla mnie atut. Moj kolega juz tam pracuje i mówi ze praca jest jak najbardziej ok, i tylko odpadają cwaniaki i obiboki.
zdjecie uzytkownika
Xenon - 2015-08-19 15:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem i dale sobie spokoj, co jest nie tak? Im wiecej godzin tym wiekszy podatek wiec moze ci wyjdzie 7-8 na 1h, brak odciagow od dymu ze spawania (jak chcesz pozyc), Przyjebany brygadzista, Tam masz non stop spawac , zgodnie z przepisami vca powinienes miec co chwila przerwe (oni nie wymagaja vca) wiec to praca dla frajerow za ta stawke. o wszystko trzeba sie prosic, reszte sam zobaczysz
zdjecie uzytkownika
Xenon - 2015-08-24 15:53:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz Cie wyrzucili?Hahahaha
zdjecie uzytkownika
amin - 2015-08-24 21:28:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xenon - 2015-08-24 15:53:07]:
Najgorszemu wrogowi bym nie polecila tej firmy najgorsza w calej holandi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 20:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
eden - 2015-08-25 20:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to jak zwykle zdania podzielone co do pracy tam.. ale to normalne ja tez chcialbym sprobowac tam swoich sil. bo wiadomo nigdzie tyle nei zarobie co za granica. a widze ze sa i pozytywne opiniee. a mozem imo wszystko ktos zyczliwy napisze czy aktualnie takze beda trwaly jakies nabory do firmy ? bylbym wdzieczny
zdjecie uzytkownika
skok - 2015-08-26 21:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Nie polecam wyjazdu na truskawki do szklarni, mało godzin, nie opłaca się.Warunki w hotelu Tenrain-ubogie,trzeba sprzątać,w nocy alarmy,swobody żadnej traktowanie jak dzieciaków.Słabo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "Sun-Power"

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy "Sun-Power"?
Zadaj pytanie
alert