Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzz - 2011-10-27 20:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy skończy się kryzys, zacznie się wielka wędrówka ludów: z firmy do firmy, z przedsiębiorstwa do przedsiębiorstwa, ze spółki do spółki.
- W dotychczasowych miejscach pozostaną osoby, które gdzie indziej sobie nie dadzą rady. Natomiast jednostki ambitne, wybitne, z osiągnięciami, pójdą tam, gdzie ktoś bardziej doceni i wykorzysta ich potencjał.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2011-10-27 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA KOCHAM LISNERA POZNAŃ
KTO SZANUJE SIEBIE SZANUJE MIEJSCE PRACY .JA KOCHAM" LISNER POZNAŃ" I CHOĆ JESTEM TAM SZARĄ MYSZĄ TO I TAK NAJLEPSZA POD SLOŃCEM FIRMA JEST .I NIE ZMIENIĘ PRACY CHOĆBY MI MIELI NIE WIEM ILE PŁACIĆ ;) :) ;) LISNER I LOVE YOU ŚLEDZIKI
zdjecie uzytkownika
ŻYCIE JEST PIĘKNE - 2011-10-27 20:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna uwaga - nie jestem robotem
ja wolę żyć wielowymiarowo, praca to tylko element, jeżeli lubię to co robię w dodatku w bardzo fajnym gronie, a poza tym ta "stabilizacja pracy" pozwala mi prowadzić fantastyczne życie poza pracą to po prostu jestem SZCZĘŚLIWYM CZŁOWIEKIEM!!! Najlepiej niech każdy robi to co lubi, nie dajmy sobie wmówić nie nasz punkt widzenia. Czy wszyscy musimy być sfrustrowanymi yapiszonami? Najwięcej nie zawsze znaczy najlepiej - POCZUCIA SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM :)
zdjecie uzytkownika
marv - 2011-10-27 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to jest prawda
Tylko człowiek pewny siebie i utalentowany nie boi sie spróbowac swoich sił w nowej firmie zasmakować czegos nowego. Słaby i zakompleksiony trzyma się tego co ma i drży by go nie wywalili.
zdjecie uzytkownika
nielegalna - 2011-11-30 15:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi,czy ktoś z was zastanawiał się,jaką pracę ma w tej firmie tzw.grupa sprzątająca?Z tego co zauważyłam to oni pracują jak mechanicy-7 dni w tygodniu...ponoć ich zarobki nie są zbyt okazałe...myślałam już o tym,by przejść do nich,ale pomóżcie-to byłaby dobra decyzja?
zdjecie uzytkownika
asd - 2011-12-03 20:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym świecie jest tak, że ktoś pracuje dla kogoś. i tego nie zmieni nikt. ale nie ma przymusu do pracy. Ludziom się nadal wydaje że "się należy" oraz jeśłi ktoś nie pracuje fizycznie to w ogóle nie pracuje. Tu musi minąć pokolenie żeby pozbyć się socjalistycznych i wygodnickich przezwyczajeś.
nikt nie dostrzega jednak innych aspektów pracy - wypłaty na czas, premie płacone, nadgodziny oddawane lub płacone, żadko kto się sam zwalnia i idzie gdzieś indziej, są osoby które potrafią współpracować z innymi i którym praca sie podoba, socjal dobry, dopłaty do dojazdów lub autobusy opłacone. Idźcie do prywaciarza do garażu, może będzie ktoś miał lepiej :):)
w zamian - totalny brak poszanowania własności pracodawcy. ale do czasu, do czasu......
zdjecie uzytkownika
dsg - 2011-12-20 08:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do członków naszego związku: dlaczego nie uczestniczycie w spotkaniach organizowanych przez pana [usunięte przez administratora]??
Na tablicy jest wywieszone pismo informujące, że było spotkanie na temat m.in. podwyżek w przyszłym roku, które miało bardzo małą frekwencję. Związek powinien być dla pracowników, a nie dla pracodawcy. Nie miejcie później pretensji, że związkowiec podpisuje wszystko co mu podsuną skoro nie możecie stawić się konkretną liczbą na spotkaniu i powiedzieć prezesowi, że coś jest dla was dobre lub nie.

zdjecie uzytkownika
RYSIOO - 2011-12-30 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY KTOŚ WIE ILE ZARABIA OPERATOR WIODĄC W LISNERZE ?? I CZY SĄ NA TYM STANOWISKU JAKIEŚ NADGODZINY ITP?
zdjecie uzytkownika
RYSIOO - 2011-12-30 20:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i czy stanowisko OPERATOR WIODĄCY to praca fizyczna ?
zdjecie uzytkownika
RYSIOO - 2011-12-30 20:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega tam praca na tym stanowisku pracy ?
zdjecie uzytkownika
pani m - 2012-01-17 11:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator wiodący [usunięte przez administratora] za trzech, zarabia [usunięte przez administratora], a jak coś się [usunięte przez administratora] na dziale to ze wszystkich stron mają do niego pretensje. Praca dla ludzi o mocnych nerwach, jak się nie ma silnej psychiki to lepiej sobie darować to stanowisko. Tyle widzę po operatorze u mnie na dziale. Szczerze mówiąc żal mi ich
zdjecie uzytkownika
z wielkim k. - 2012-01-25 11:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie jest źle jak na początek mi zaproponowali 16zł brutto na godz.na magazynie
zdjecie uzytkownika
jotka - 2012-02-05 14:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że same tepaki tylko narzekają (piędziesiąt-racej pięćdziesiąt), operator wiodący bardzo pomaga w produkcji, więc głupot nie gadaj , że nie jest potrzebny, bo nieraz więcej wie niż mechanicy i sprawniej nastawi maszynę, nie ma płacone za akord, a zapierdala jak nie jedna akordowa, marnie zarabia i nie doceniają go.
zdjecie uzytkownika
jotka - 2012-02-13 12:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem operatorka, ciekawe ze szlo lepiej, teraz masz dwa razy wiecej maszyn, wiec nie gadaj glupot, wiodacy to dobre stanowisko i jak mowilam POMAGA I TO DUZO, ciekawa jestem jak mechanicy dali by bez nich rade? nie mieli by na nic czasu, wiec zanim nastawiliby maszyne to przestoj trwalby kilka razy dluzej, niewiem z jakiego dzialu jestescie ale na smietanie mamy dobrego operatora ( mowie za siebie) i jestem z niego zadowolona.
zdjecie uzytkownika
stary_wyjadacz - 2012-02-15 11:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jak nie było operatorów to jedno szło lepiej drugie gorzej. W drobnych regulacjach, naprawach niektórzy pomogą. Inni zepsują jeszcze bardziej. Spójrzcie realnie ile awarii i uszkodzeń było spowodowanych ewidentnie z winy operatorów z ich niewiedzy. Z drugiej strony patrząc skąd oni mają wiedzieć niektóre rzeczy. Który z nich jest wykwalifikowany w kierunku technicznym lub pokrewnym chyba żaden? Jeśli nie ma smykałki technicznej to nie podoła. Większość to studenci zaoczni, którym nie musi zależeć skończą studia znikną z Lisnera. Pozostali to delikatnie mówiąc „wykolejeńcy” jest robota to robią nie ważnie czy dobrze czy nie. Zresztą, co się dziwić przy tych zarobkach nie znajdą kogoś wykwalifikowanego kierunkowo. Jeśli ktoś ma poczucie własnej wartości trochę wykształcenia i odpowiednich uprawnień znajdzie sobie bardziej ambitną prace za lepsze pieniądze. Powoli przemija też mit operatora guru „nietykalnego” tych najgorszych odstrzelają.
Zresztą dominuje wśród nich motto ze operator zawsze znajdzie pracę. Dobry operator znajdzie za dobre pieniądze, „wykolejeniec” będzie się ślizgał z zakładu do zakładu.
Najlepsze są teorie głoszone przez operatorów na temat maszyn i spraw technicznych głównie do liderów i kierowników liderów ( nie mówię tutaj o wszystkich liderach niektórzy się nie dają ;) ). Liderzy ogarnijcie się trochę pomyślcie logicznie zanim uwierzycie w jakąś bajkę operatora. Przekazujecie to potem dalej, „bo operator to”, „bo operator tamto” i jest szyderczy śmiech pod nosem.
Reasumując nie mówię operatorom „NIE” tylko nie w takiej formie jak to realizuje Lisner.
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2012-07-19 00:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co myslicie o magazynie sur i opakowan jacy tam ludzie pracuja? bo by moze bede tam pracowac i zalezy mi na opinii
zdjecie uzytkownika
ptkwo - 2012-09-28 09:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wporzo są :p lepiej wez sie do roboty:)
zdjecie uzytkownika
krak - 2013-03-06 08:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy powinni płacić za dojazdy, to samo tyczy się autobusów z jakiej racji mamy im sponsorować dojazdy, skoro nam zabrano a wszyscy tak samo pracujemy, mi nikt się nie pyta czy mam jak dojechać, a mam cztery przesiadki po drodze. Na pewno zakład więcej zaoszczędzi jak przestanie płacić te kolosalne, ciężkie pieniądze za autobusy, lepiej żeby za likwidację autobusów dał podwyżkę, a będzie z czego dać, masa pieniędzy co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
moze nowy - 2013-07-18 15:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema, jutro ide na rozmowę, Ale przez posrednika, mila pani mi wspomniala tylko cos o produkcji i kuchni, temp pracy 8-10*C. Ile tam się zarabia, czy na akord czy to produkcja wewnetrzna itp itd?
zdjecie uzytkownika
wagit - 2013-07-24 12:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka. Też jestem ciekaw na jakie zarobki może liczyć pracownik na produkcji i na jakie elektromechanik w tej firmie. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
KUBA - 2013-07-31 20:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na produkcji,na dziale kuchnia jest OK.Możesz spokojnie się zatrudnić.Tam chyba nie ma akordu ,ale swoje musisz zrobić,brygadziści tez są OK.Zarobisz też troche ,nie martw się tym na zapas.POLECAM
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-30 12:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoc Norwedzy sa zainteresowani wspolpraca z Lisnerem a sprzedaz ma byc prowadzona przez Epigon SA
zdjecie uzytkownika
karl grimes - 2014-09-03 17:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jakie obecnie formy umowy proponują i czy jakieś dobry pakiet ubezpieczeniowy jest? ogólnie dba się tam o pracownika czy raczej obóz pracy jest?
zdjecie uzytkownika
Wera - 2014-11-13 21:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie mozna aplikować do firmy ? Moze jakiś link mi podacie albo dane
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-12-04 18:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pewnie na maila możecie wysyłać te ogłoszenia albo jest jakiś formularz aplikacyjny na ich stronie, bo zwykle taką drogę komunikacji preferują firmy, albo konkretnie do nich do oddziału iść i podpytać co i jak wygląda konkretnie? dajcie znać jak macie nowe informacje jakieś... tak więc czekam i obserwuje wątek
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lisner?
Zadaj pytanie
x