Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lisner

Pracowałeś w firmie Lisner i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Luigi - 2011-03-17 06:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beret - 2011-03-16 21:28:33

dla normalnych ludzi praca jest. elektromechanicy są potrzebni i nawet nieźle się mają. ale robią sporo....

Nie powiedział bym że sporo robią,maja idealna prace i zapewne ładny zarobek (aż chce się iść na kierunek elektryka) płaca niezła,pod tym względem nie można narzekać ale wiadomo ze jak masz dużo to chcesz jeszcze więcej... Generalnie zależy kto jest na jakim stanowisku,jedni zapier... równo a inni prawie wcale,jeśli chodzi o ludzi to jest tak jak wszędzie są w porządku ale zawsze się znajdzie parę [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] np. ten wszystko wiedzący i najlepiej robiący [usunięte przez moderatora]... Najgorzej jest jak się komuś coś wydaje. Pozdro dla Nocnej Zmiany
zdjecie uzytkownika
darek - 2011-04-01 23:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to potrzebujecie elektromechaników nadal?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2011-06-14 07:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko
Czy w tej firmie ktoś wie ,jak przedstawiciele handlowi jezdzą sobie po całym kraju po godzinach pracy-na czyj koszt? na pewno nie swój!- może wartoby było sie nad tym zastanowić.
zdjecie uzytkownika
nogel - 2011-08-05 00:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w tej firmie około 5 lata, jedyną osobą co podnosi wszystkim ciśnienie jest mała czarna [usunięte przez moderatora]. Nie spotkałem się jeszcze z tak problematyczna osobą. Jej sposób w jaki odnosi się do ludzi
pozostawia wiele do życzenia; żadnego szacunku żadnych norm moralnych. Będąc w kontakcie z innymi kierownikami panuje kultura, poziom rozmowy z czym "kierownik" [usunięte przez moderatora] nigdy się chyba nie spotkała.
Najbardziej bawi mnie jej forma pisania e-mail, totalny brak zachowania interpunkcji oraz składni. Moim zdaniem stanowisko kierownicze nie polega na darciu "RYJA" tylko na umiejętnościach interpersonalnych.
Fakt, że [usunięte przez moderatora] wzbudza starach u innych trzyma dyscyplinę, ale towarzyszy temu pogardą w oczach większości pracowników.
Ta wypowiedz nie jest tylko moim osobistym odczuciem ale potwierdzona przez rozmowę z kilkoma pracownikami, którzy na swoje nieszczęście muszą z nią pracować i tolerować - smutne to ale prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
anoni - 2011-09-14 18:28:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W nawiązaniu do braku podwyżek to jak kto rozumie, produkcja ma akord, brygadziści maja 1000zł premii, magazynierzy maja swoje wskaźniki do wyrobienia.
A z innej beczki to Panie z Pulwer, też maja po łokcie pracy, i wiem że one nie dostały nic premii a jest co ważyć!!!, wiec skoro one wyrabiają się wraz z wzrostem produkcji (tak jak akord musi wyrobić produkcja), to nie rozumiem dlaczego za spełniony akord na kuchni, nie otrzymują nic????!!
zdjecie uzytkownika
niezrzeszonY - 2011-09-14 22:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówiąc podwyżka mam na myśli podstawę, która się nie zmienia od długiego czasu (a inflacja rośnie). To o czym piszesz to są premie, które mają to do siebie, że raz są a raz ich nie ma. Wpływ na to ma wiele rzeczy (brak ryby, sałatki, sosu, pasty, awarie maszyn itp.) Jeśli chodzi o Panie z pulwer to są poszkodowane ale w równym stopniu co chyba wszyscy faceci na produkcji i kuchni, którzy nie mają akordu a dzięki nim kobiety swój akord wyrobią.
zdjecie uzytkownika
ddddddd - 2011-09-20 12:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka atmosfera panuje na magazynie połproduktów ? bo potrzebuja podobno
zdjecie uzytkownika
BLONDYNKA - 2011-09-21 07:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre rzeczy się zapomina, złe pamięta - ty masz prace ja mam zasiłek dla bezrobotnych
zdjecie uzytkownika
anoni - 2011-09-21 10:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ddddddd - 2011-09-20 12:43:11

jaka atmosfera panuje na magazynie połproduktów ? bo potrzebuja podobno

Półproduktów - czyli surowców masz na myśli:) Wczoraj przyjęto jakiegoś kolesia ale na magazyn opakowań - z tego co zdążyłem zauważyć, ale i tak jest tam za mało osób, głównie do rozładunków od momentu jak wprowadzili dużo nowości. Co do atmosfery to na surowcach jest spoko, co innego na opakowaniach - już gorzej. Moim zdaniem to Iwona, która zaopatruje produkcje w opakowani, sieje tam ferment i wpierdala się w prace innych. Tak to jest jak się żyje tylko pracą i co chwile ryczy na magazynie - jakiś absurd !!! Dla mnie takie osoby nie maja ciekawego życia prywatnego i praca jest dla nich wszystkim.
zdjecie uzytkownika
ddddddd - 2011-09-21 12:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz co no nie za bardzo sie orientuje ale z tego co mi babka w randstad tlumaczyla to polega na tym ze przyjada jakies pojemniki z sosem czy pasta czy czyms innym i polega to na ulozeniu i zwazeniu ,wpisaniu do komputera i wydruku naklejki i dalej to zabiera ktos na produkcje jak bedzie potrzebowal. A pozniej jak jakies resztki zostana to z powrotem mam to przyjac na magazyn polproduktów . Dla mnie najwazniejsza jest atmosfera w robocie bo jesli jest atmosfera i spoko wiara to praca sama idzie tak jest wszedzie. Mysle ze brosa przezylem to lisnera tez dam rade:)
zdjecie uzytkownika
bad boy - 2011-09-22 07:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten magazyn to jest magazyn kuchni podzielony ostatnio na dwie hale i dlatego potrzebna jest druga osoba na zmianie, żeby to ogarnąć bo jednej ciężko się rozdwoić. Praca raczej spokojna tylko trzeba być pod ręką cały czas.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-24 17:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAPRAWDE TAM JEST TAK ŻLE????????? A JA W PRZYSZŁYM TYGODNIU MAM PRZYJSC TAM DO PRACY!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
qwert - 2011-10-27 20:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są firmy, które wykończy nie kryzys, ale koniec kryzysu. Gdy najbardziej utalentowani pracownicy poczują ożywienie na rynku, zaczną z nich masowo uciekać. To zaś sparaliżuje działalność tych przedsiębiorstw i doprowadzi do klęski.Kryzys uśpił czujność pracodawców. Już dawno przestało im zależeć na lojalności najlepszych fachowców. A przecież to od tych ludzi zależy osiągnięcie przez firmę przewagi konkurencyjnej.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2011-10-27 20:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy skończy się kryzys, zacznie się wielka wędrówka ludów: z firmy do firmy, z przedsiębiorstwa do przedsiębiorstwa, ze spółki do spółki.
- W dotychczasowych miejscach pozostaną osoby, które gdzie indziej sobie nie dadzą rady. Natomiast jednostki ambitne, wybitne, z osiągnięciami, pójdą tam, gdzie ktoś bardziej doceni i wykorzysta ich potencjał.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2011-10-27 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA KOCHAM LISNERA POZNAŃ
KTO SZANUJE SIEBIE SZANUJE MIEJSCE PRACY .JA KOCHAM" LISNER POZNAŃ" I CHOĆ JESTEM TAM SZARĄ MYSZĄ TO I TAK NAJLEPSZA POD SLOŃCEM FIRMA JEST .I NIE ZMIENIĘ PRACY CHOĆBY MI MIELI NIE WIEM ILE PŁACIĆ ;) :) ;) LISNER I LOVE YOU ŚLEDZIKI
zdjecie uzytkownika
ŻYCIE JEST PIĘKNE - 2011-10-27 20:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna uwaga - nie jestem robotem
ja wolę żyć wielowymiarowo, praca to tylko element, jeżeli lubię to co robię w dodatku w bardzo fajnym gronie, a poza tym ta "stabilizacja pracy" pozwala mi prowadzić fantastyczne życie poza pracą to po prostu jestem SZCZĘŚLIWYM CZŁOWIEKIEM!!! Najlepiej niech każdy robi to co lubi, nie dajmy sobie wmówić nie nasz punkt widzenia. Czy wszyscy musimy być sfrustrowanymi yapiszonami? Najwięcej nie zawsze znaczy najlepiej - POCZUCIA SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA ŻYCZĘ WSZYSTKIM :)
zdjecie uzytkownika
marv - 2011-10-27 20:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to jest prawda
Tylko człowiek pewny siebie i utalentowany nie boi sie spróbowac swoich sił w nowej firmie zasmakować czegos nowego. Słaby i zakompleksiony trzyma się tego co ma i drży by go nie wywalili.
zdjecie uzytkownika
nielegalna - 2011-11-30 15:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedzcie mi,czy ktoś z was zastanawiał się,jaką pracę ma w tej firmie tzw.grupa sprzątająca?Z tego co zauważyłam to oni pracują jak mechanicy-7 dni w tygodniu...ponoć ich zarobki nie są zbyt okazałe...myślałam już o tym,by przejść do nich,ale pomóżcie-to byłaby dobra decyzja?
zdjecie uzytkownika
asd - 2011-12-03 20:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym świecie jest tak, że ktoś pracuje dla kogoś. i tego nie zmieni nikt. ale nie ma przymusu do pracy. Ludziom się nadal wydaje że "się należy" oraz jeśłi ktoś nie pracuje fizycznie to w ogóle nie pracuje. Tu musi minąć pokolenie żeby pozbyć się socjalistycznych i wygodnickich przezwyczajeś.
nikt nie dostrzega jednak innych aspektów pracy - wypłaty na czas, premie płacone, nadgodziny oddawane lub płacone, żadko kto się sam zwalnia i idzie gdzieś indziej, są osoby które potrafią współpracować z innymi i którym praca sie podoba, socjal dobry, dopłaty do dojazdów lub autobusy opłacone. Idźcie do prywaciarza do garażu, może będzie ktoś miał lepiej :):)
w zamian - totalny brak poszanowania własności pracodawcy. ale do czasu, do czasu......
zdjecie uzytkownika
dsg - 2011-12-20 08:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do członków naszego związku: dlaczego nie uczestniczycie w spotkaniach organizowanych przez pana [usunięte przez administratora]??
Na tablicy jest wywieszone pismo informujące, że było spotkanie na temat m.in. podwyżek w przyszłym roku, które miało bardzo małą frekwencję. Związek powinien być dla pracowników, a nie dla pracodawcy. Nie miejcie później pretensji, że związkowiec podpisuje wszystko co mu podsuną skoro nie możecie stawić się konkretną liczbą na spotkaniu i powiedzieć prezesowi, że coś jest dla was dobre lub nie.

zdjecie uzytkownika
RYSIOO - 2011-12-30 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM CZY KTOŚ WIE ILE ZARABIA OPERATOR WIODĄC W LISNERZE ?? I CZY SĄ NA TYM STANOWISKU JAKIEŚ NADGODZINY ITP?
zdjecie uzytkownika
RYSIOO - 2011-12-30 20:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i czy stanowisko OPERATOR WIODĄCY to praca fizyczna ?
zdjecie uzytkownika
RYSIOO - 2011-12-30 20:39:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega tam praca na tym stanowisku pracy ?
zdjecie uzytkownika
pani m - 2012-01-17 11:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Operator wiodący [usunięte przez administratora] za trzech, zarabia [usunięte przez administratora], a jak coś się [usunięte przez administratora] na dziale to ze wszystkich stron mają do niego pretensje. Praca dla ludzi o mocnych nerwach, jak się nie ma silnej psychiki to lepiej sobie darować to stanowisko. Tyle widzę po operatorze u mnie na dziale. Szczerze mówiąc żal mi ich
zdjecie uzytkownika
z wielkim k. - 2012-01-25 11:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie jest źle jak na początek mi zaproponowali 16zł brutto na godz.na magazynie
zdjecie uzytkownika
jotka - 2012-02-05 14:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że same tepaki tylko narzekają (piędziesiąt-racej pięćdziesiąt), operator wiodący bardzo pomaga w produkcji, więc głupot nie gadaj , że nie jest potrzebny, bo nieraz więcej wie niż mechanicy i sprawniej nastawi maszynę, nie ma płacone za akord, a zapierdala jak nie jedna akordowa, marnie zarabia i nie doceniają go.
zdjecie uzytkownika
jotka - 2012-02-13 12:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie jestem operatorka, ciekawe ze szlo lepiej, teraz masz dwa razy wiecej maszyn, wiec nie gadaj glupot, wiodacy to dobre stanowisko i jak mowilam POMAGA I TO DUZO, ciekawa jestem jak mechanicy dali by bez nich rade? nie mieli by na nic czasu, wiec zanim nastawiliby maszyne to przestoj trwalby kilka razy dluzej, niewiem z jakiego dzialu jestescie ale na smietanie mamy dobrego operatora ( mowie za siebie) i jestem z niego zadowolona.
zdjecie uzytkownika
stary_wyjadacz - 2012-02-15 11:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Jak nie było operatorów to jedno szło lepiej drugie gorzej. W drobnych regulacjach, naprawach niektórzy pomogą. Inni zepsują jeszcze bardziej. Spójrzcie realnie ile awarii i uszkodzeń było spowodowanych ewidentnie z winy operatorów z ich niewiedzy. Z drugiej strony patrząc skąd oni mają wiedzieć niektóre rzeczy. Który z nich jest wykwalifikowany w kierunku technicznym lub pokrewnym chyba żaden? Jeśli nie ma smykałki technicznej to nie podoła. Większość to studenci zaoczni, którym nie musi zależeć skończą studia znikną z Lisnera. Pozostali to delikatnie mówiąc „wykolejeńcy” jest robota to robią nie ważnie czy dobrze czy nie. Zresztą, co się dziwić przy tych zarobkach nie znajdą kogoś wykwalifikowanego kierunkowo. Jeśli ktoś ma poczucie własnej wartości trochę wykształcenia i odpowiednich uprawnień znajdzie sobie bardziej ambitną prace za lepsze pieniądze. Powoli przemija też mit operatora guru „nietykalnego” tych najgorszych odstrzelają.
Zresztą dominuje wśród nich motto ze operator zawsze znajdzie pracę. Dobry operator znajdzie za dobre pieniądze, „wykolejeniec” będzie się ślizgał z zakładu do zakładu.
Najlepsze są teorie głoszone przez operatorów na temat maszyn i spraw technicznych głównie do liderów i kierowników liderów ( nie mówię tutaj o wszystkich liderach niektórzy się nie dają ;) ). Liderzy ogarnijcie się trochę pomyślcie logicznie zanim uwierzycie w jakąś bajkę operatora. Przekazujecie to potem dalej, „bo operator to”, „bo operator tamto” i jest szyderczy śmiech pod nosem.
Reasumując nie mówię operatorom „NIE” tylko nie w takiej formie jak to realizuje Lisner.
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2012-07-19 00:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co myslicie o magazynie sur i opakowan jacy tam ludzie pracuja? bo by moze bede tam pracowac i zalezy mi na opinii
zdjecie uzytkownika
ptkwo - 2012-09-28 09:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wporzo są :p lepiej wez sie do roboty:)
zdjecie uzytkownika
krak - 2013-03-06 08:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszyscy powinni płacić za dojazdy, to samo tyczy się autobusów z jakiej racji mamy im sponsorować dojazdy, skoro nam zabrano a wszyscy tak samo pracujemy, mi nikt się nie pyta czy mam jak dojechać, a mam cztery przesiadki po drodze. Na pewno zakład więcej zaoszczędzi jak przestanie płacić te kolosalne, ciężkie pieniądze za autobusy, lepiej żeby za likwidację autobusów dał podwyżkę, a będzie z czego dać, masa pieniędzy co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
moze nowy - 2013-07-18 15:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema, jutro ide na rozmowę, Ale przez posrednika, mila pani mi wspomniala tylko cos o produkcji i kuchni, temp pracy 8-10*C. Ile tam się zarabia, czy na akord czy to produkcja wewnetrzna itp itd?
zdjecie uzytkownika
wagit - 2013-07-24 12:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka. Też jestem ciekaw na jakie zarobki może liczyć pracownik na produkcji i na jakie elektromechanik w tej firmie. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
KUBA - 2013-07-31 20:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na produkcji,na dziale kuchnia jest OK.Możesz spokojnie się zatrudnić.Tam chyba nie ma akordu ,ale swoje musisz zrobić,brygadziści tez są OK.Zarobisz też troche ,nie martw się tym na zapas.POLECAM
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-30 12:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponoc Norwedzy sa zainteresowani wspolpraca z Lisnerem a sprzedaz ma byc prowadzona przez Epigon SA
zdjecie uzytkownika
karl grimes - 2014-09-03 17:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie jakie obecnie formy umowy proponują i czy jakieś dobry pakiet ubezpieczeniowy jest? ogólnie dba się tam o pracownika czy raczej obóz pracy jest?
zdjecie uzytkownika
Wera - 2014-11-13 21:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie mozna aplikować do firmy ? Moze jakiś link mi podacie albo dane
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-12-04 18:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pewnie na maila możecie wysyłać te ogłoszenia albo jest jakiś formularz aplikacyjny na ich stronie, bo zwykle taką drogę komunikacji preferują firmy, albo konkretnie do nich do oddziału iść i podpytać co i jak wygląda konkretnie? dajcie znać jak macie nowe informacje jakieś... tak więc czekam i obserwuje wątek
zdjecie uzytkownika
rybkalubipływać - 2015-01-31 20:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja chyba pomyśle na zaniesieniem Cv do lisnera osobiście, bo mam wrażenie że to pewniejsza forma, i może jak zobaczą że ktoś osobiście przyszedł to spojrzą przychylnym okiem i będą chcieli zatrudnić.. echh sam nie wiem, może zgłupiałem ale to bezrobocie daje mi tak w kość że sobie nie wyobrażacie w ogóle...
zdjecie uzytkownika
dizi - 2015-04-01 20:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rybkalubipływać - 2015-01-31 20:00:14]:
Myślę , że sporo osób mogło odnieść takie wrażenie czytając Twój post @rybkalubiplywac. Na moje oko to na rynku pracy jest naprawdę sporo firm , które są w stanie zaproponować swojemu pracownikowi dużo więcej za lżejszą robotę. Zresztą wystarczy trochę posłuchać obecnych pracowników aby się przekonać
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-22 13:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli uważasz @dizi, że firma niestety nie oferuje najbardziej ciekawej oferty na rynku, zgadza się? bo jak patrzyłem na ogłoszenia elektomechanika to całkiem jest dobra stawka
zdjecie uzytkownika
konsu - 2016-02-19 13:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak elektromechanik rzeczywiście masz niezłą stawkę @maciek w porównaniu do tego co możesz dostać u konkurencji, bo jeśli masz doświadczenie 3-letnie to i zarobisz jakieś 2500 netto.
zdjecie uzytkownika
abrok - 2016-02-22 19:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maciek, teraz szukaja buyera, specjalisty ds. opakowań i operatora wiodacego. Jak dla mnie lidner to fajna firma, ich śledziki na raz to super produkt. Zwłaszcza lubie w sosie musztardowym i meksykanskim.
zdjecie uzytkownika
tre - 2016-02-28 18:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jes tez inne ogloszenie od nich na stanowisko specjalsity do spraw opakowan w Poznaniu do zadan osodby nalezy rozwój nowych opakowań;optymalizacja obecnych opakowań
zdjecie uzytkownika
ryybka - 2016-03-01 21:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to chętnie załapałbym się na tego specjalistę ds. opakowań. Zapewnione jest stabilne zatrudnienie i dobrze że dorzucają benefity, takie jak opieka medyczna czy karta sportowa.
zdjecie uzytkownika
nana - 2016-03-05 16:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ryybka pojawiło się też chyba coś dla mnie Starsza Samodzielna księgowa. Księgowość jak w każdej dobrej firmie ale może będę mógł w końcu używać w pracy angielskiego i niemieckiego. Z językami obcymi zawsze więcej płacą
zdjecie uzytkownika
kikol - 2016-03-11 17:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o język angielski to raczej nie będzie problemu, jednak troszku gorzej cała sprawa wygląda z językiem niemieckim @nana, no ale oferują umowę o pracę więc warto spróbować
zdjecie uzytkownika
LR - 2016-03-31 19:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kikol - oferują 2-letnią umowę a później na czas nieokreślony
zdjecie uzytkownika
ryybka - 2016-03-31 20:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie, że skoro umowa jest zawierana na 2 lata to jeszcze nic takiego, bo skoro później i tak jest na czas nieokreślony, to można liczyć na stabilne zatrudnienie.
zdjecie uzytkownika
remina - 2016-05-06 10:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze @ryybka, że LISNER zatrudnia pracowników na podstawie umowy o pracę, szkoda, że nie ma aktualnych ofert pracy

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lisner!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lisner
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert