Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CeDo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CeDo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
23 - 2015-01-03 17:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dejmon - 2015-01-02 20:03:36]:
Witam,nie wiem czy ktoś wam płaci za takie pisanie bzdur.Chłopie czy opętało cię CeDo.Tylko nie mów że jesteś ułomny,chłopie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRACY.sorki że się odezwałem.
zdjecie uzytkownika
kamilko - 2015-01-16 14:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm.. troche nie rozumiem zaistniałej sytuacji i postu owyżej kolegi @23, bo niby ma być jakąśs bzdurą, to co napisała osoba , ze dostali bony w listopadzie i że pracuje już 14 miesięcy i nie narzeka za bardzo? może ejsteś pracownikiem, który słabo pracuje no i nie dostał żadnych bonów? jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-01-30 18:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dejmon, napisałeś że zarobki są wysokie. jeśli wogóle można ci ufać, to możesz też konkretniej rozwinąć w tej kwestii swoją wypowiedź? napisz proszę ile dokładnie zarabiasz w CeDo Sp. z o.o. netto na rękę, okej? chciałabym podjąć się też takiej pracy ale mam różne oferty z różnych firm io zadecyduje kasiorka
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-01-30 18:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Brzmi to nawet dobrze, w sumie tego spodziewałem się po takiej firmie jak CeDo. Możecie jednak napisać w jakich widełkach zawierają się te wysokie zarobki i jakiego stanowiska w ogóle to się tyczy, bo watpię, by wszystkich. Wiadomo, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, także nie dla każdego pewnie będą wysokie.
zdjecie uzytkownika
Lacha - 2015-01-30 21:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co się orientuję zarobki na produkcji 1600 - 2300 brutto więc bez rewelacji ,dodatku za 4brygady nie ma co liczyć bo trzeba w soboty,niedziele i swieta pracować więc żadna łaska. Jest wiele firm ,które płacą lepiej, jedne trochę więcej inne o wiele więcej.Jeśli ktoś pisze ,że zarobki wysokie to chyba nie o tej firmie pisze:). Do tego premia kwartalna ,której obecnie nie ma bo zarząd zmienił jej sposób naliczania tak aby wynosiła ZERO a ludziska się o nią nie upominają więc pewnie prędko się to nie zmieni.
Praca operatorów całkiem znośna, gorzej pakowaczek bo zarobki niskie max.1750 brutto a nadźwigać się trzeba.
Podsumowując PLUSY : wypłata zawsze o czasie,dojazd darmowym autobusem,dobra atmosfera na zmianie choć z tym pewnie różnie, kierownictwo w miarę ok choć są wyjątki :),można dorobić przychodząc w dni wolne, płacą nadgodziny
MINUSY : niskie wynagrodzenie zasadnicze, brak dodatkowych profitów typu karty multisport,karty leczenia, darmowego ubezpieczenia itp., bardzo marne ubezpieczenie grupowe w Hestii, bardzo ale to bardzo wysokie tmp.w lecie, słabe możliwości awansu wewnętrznego, w perspektywie brak możliwości uzyskania satysfakcjonujących zarobków nawet jeśli jesteś bardzo dobrym operatorem.
Słowem dupy nie urywa, tragedii też nie ma. Moim zdaniem dobra praca na początek, ale jesli polityka płacowa firmy się nie zmieni to jak znajdę coś lepszego - spadam stąd.
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-02-17 17:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Mam pytanko odnośnie firmy. Dostałem propozycję pracy w CeDo jako magazynier/operator wózka widłoweg. Mógłby ktoś mi odpowiedzieć czy warto próbować czy lepiej nie treacić czasu?
zdjecie uzytkownika
Lacha - 2015-02-25 11:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel - 2015-02-17 17:57:03]:
Jeśli to twoja pierwsza praca to warto, jeśli masz już doświadczenie jako magazynier/operator wózka to lepiej szukaj czegoś lepiej płatnego.
zdjecie uzytkownika
Demon - 2015-03-18 16:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie bzdury, co jak co trzeba pracować w weekendy no bo wkońcu 4ro brygadówka. Pracuję na C2 jako pomocnik produkcji i zarabiam na rękę 2.3k Więc myślę że nie jest to mało za taką pracę.
zdjecie uzytkownika
kll - 2015-03-18 20:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

jaki jest tam system pracy, 4 brygady non stop, czy tylko sporadycznie?
zdjecie uzytkownika
kll - 2015-03-18 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kll - 2015-03-18 20:19:00]:
tzn, czy praca we wszystkie weekendy i zawsze 3 zmiany?
zdjecie uzytkownika
Lacha - 2015-03-20 22:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kll - 2015-03-18 20:22:10]:
tak
zdjecie uzytkownika
reks - 2015-04-30 19:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, jak w takim razie wygląda grafik, macie dwa dni wolne w tygodniu? Czy stawki się różnia, to jest z prace w nocy i w weekend płaca jakoś lepiej?
zdjecie uzytkownika
baba - 2015-05-01 19:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [reks - 2015-04-30 19:29:08]:
pracujesz w systemie 4-brygadowym, czyli:
4 dni II zmiana - 1 dzień wolnego - 4 dni I zm. - 1 dz. w. - 4 dni III zm. - 2 dni w. - 4 dni II zm. - itd.....
Za to jest dodatek za pracę w systemie 4-bryg. + dodatek za nocki
zdjecie uzytkownika
bogna - 2015-05-24 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z paleniem papierosow,mozna czy nie,jak czesto?otwieraja nowe dzialy bo duzo oglaszen?
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-05-28 09:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylam na rozmowie,trwala 3 godziny,rozwiazywalam jakies chore testy,po prostu masakra,najlepiej jak bym miala studia do ukladania kartonow na palecie!Szczerze nie polecam,nic dziwnego ze duza rotacja jak na wstepie robia z ciebie debila.
zdjecie uzytkownika
wintoch - 2015-05-31 01:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2015-05-28 09:57:26]:
to rzeczywiście komedia czego oni oczekują od swoich pracowników na takich rozmowach kwalifikacyjnych w CeDo. Ciekawy jestem czy na stanowisko Planisty w Kątach Wrocławskich też tak będzie... zaaplikowałem , ale nie chce aż tak mocno się przygotowywać. Myślicie że jest taka potrzeba? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-05-31 11:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak chcesz produkowac worki na smieci niestety musisz byc wybitnie uzdolniony,trzeba powiedziec na rozmowie ze to twoje powolanie i marzysz o tym od dziecka.Padaja pytania typu:a dlaczego chcesz pracowac?a po co ci pieniadze?jestes inteligetny?Jak dla mnie to najbardziej patologiczna rozmowa w mojej karierze zawodowej,jak jestes astronałtą to morze ci zatrudnia,ale musisz tego naprawde chcieć,jak skoncze doktorat to bede aplikował.Ps.bardzo duza rotacja,praca dla twardzieli.
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-06-08 09:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z wczasami ile i kiedy będą płacone wiadomo coś ?
zdjecie uzytkownika
@33 - 2015-06-15 12:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [***** - 2015-06-08 09:09:14]:
dokładnie
zdjecie uzytkownika
k. - 2015-06-20 21:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też byłam na rozmowie na planiste. Dwa etapy . Pierwszy rozmowa (co ,po co, dlaczego ) . Jakieś 2 zadania na logikę . Angielski

Drugi etap. 2/3 godzinki . Zadania w Excelu :)

Nie dostałam się,ale zawsze to trening na kolejne rozmowy w przyszłości :)
zdjecie uzytkownika
lepek - 2015-06-30 04:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o pracę magazynier - operator wózka widłowego to nie ma aż takiego przesiewu na rozmowach wiec jest okej. http://www.pracuj.pl/praca/magazynier-operator-wozka-widlowego-katy-wroclawskie,oferta,3995570 A socjal mega! - napoje, bezpłatny transport na trasach dojazdowych z Żarowa, Środy Śląskiej oraz Strzegomia, dofinansowanie do wypoczynku, imprezy integracyjne
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-01 00:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepek - 2015-06-30 04:59:09]:
Socjal mega -ha,ha lepek ty chyba z hr-u jeteś - socjal słaby , jedyny plus bezpłatny transport , dofinansowanie,impreza integracyjna i woda to raczej nie jest mega tylko standard :) . Powiem krótko , super praca dla absolwentów na rok dwa , a potem ... czas na zmiany .
zdjecie uzytkownika
LIMP - 2015-07-01 00:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bez powodu w tej firmie pracuje bardzo mało mieszkańców Kątów Wrocławskich. Większość pracowników produkcji jest spoza Kątów i to jest najlepsza ocena tej firmy .
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-07-01 17:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylem na rozmowie wstepnej(testy i rozmowa z panem w okularach).Testy zdalem bardzo dobrze,zostala tylko rozmowa z kierownikiem magazynu.Zrazil mnie zwoja osoba,nie lubie chamstwa,bardzo agresywny czlowiek,strata czasu i liche pieniadze.
zdjecie uzytkownika
Kiter - 2015-07-30 11:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liche pieniądze - co konkretnie masz na myśli, bo według mnie jest sporo zdecydowanie gorszych firm, które świadcząc usługi nie liczą się z pracownikiem. A tutaj w CeDo jakoś w miarę to wygląda. Oczywiście ten kto wymaga gwiazdki z nieba może od razu zapomnieć spełnienia marzenia, ale szczerze - oferty pracy mają przyzwoite.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CeDo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CeDo Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert