Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CeDo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CeDo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KaliGM - 2014-10-28 19:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja polecam ce do .młoda kadra młodzi kierownicy (awansowani operatorzy )którzy znaja sie na rzeczy a nie jak w niektorych firmach przyjdzie kierownik prod. i mowi takie bzdury az sie smiac chce.Nie maja pojecia jak wyglada praca na prod.I co w tym wszystkim kaman.Jest duza mozliwosc awansu.Wiadomo ze trzeba sie napracowac ale za lezenie nikt nie placi.
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-10-28 19:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !PŁCA MARNA ROTACJA OGROMNA CHCESZ UROBIĆ RĘCE I NOGI IDZ DO CEDO PRZYJMUJĄ KAŻDEGO
każdego DO TEGO OBOZU PRACOWAŁAM KILKANAŚCIE MIESIĘCY

NIGDY WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 19:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młoda kadra ha ha ha ha ha ha POŚMIAŁA SIĘ
zdjecie uzytkownika
DAMIAN - 2014-10-29 06:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla operatorów okna początku jest pracy do momentu nauczenia się później luzik płaca ok.PSKOWACZKI mają gorzej trzeba dźwigać. Czasem ręcznie etykietowac. Często ettkieciary się psują. Pakują do kartonów. Rolki niszczą ręce. Praca w hałasie PRACOWNIK SERWISU piszą 1580+30%premiera. Przychodzi do wypłaty wpływa 1530zl ewentualnie premia absencja 200 zł wiecznyyproblem by wziąć dzień wolnego UNZ tez problem ludzie zatrudnieni przez podfirme są od zatykamia dziur i czarnej roboty ciuchy dostaje się używane buty nowe ale nie wygodne i często stopa jest przepocona. W lecie temp na hali 35 -39 c masakra. W TYM ZAKLADZIE LUDZIE Z SERWISU (firma zew) NIE SA TRAKTOWANI NA ROWNI Z. PRSVOWNIKIEM CEDO.na umowę przez cedo czeka się 8-12 miesięcy a nawet dłużej. PRACA CIĘŻKA. SYSTEM PRACY 4BRYGADY WYCZERPUJĄCY. co do młodej kadry NIEZAUWAŻYLEM bo owej nie ma. pracuje bo musze
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-05 12:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę nie wiem jaki jest problem z urlopem na żądanie, przecież po prostu nie przychodzisz wtedy do pracy, bo coś Ci wypadło i tyle, informujesz tylko o tym swojego przełożonego, przecież jak Twoje dziecko zachowuje to on nie każe Ci chyba wracać do pracy, prawda? co do reszty - nie brzmi to pozytywnie...
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-11-07 08:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwierz nawet dla dziecka wolne to problem w tej firmie trzeba jak piesek biegać i prosić kierownika o wolne A za urlop na żądanie (prócz tekstu no to już nie przychodz wcale") potrafi docenić uwierz nieraz aż się odechciewa :( .GDYBY NIE DOWÓZ DO PRACY NIE BYŁO BY MNIE JUŻ W TEJ FIRMIE .ZRESZTĄ WIDAĆ PO ROTACJI W ZAKŁADZIE gdyby było tak kolorowo to by nie przyjmowali non stop pracowników -byle jakich każdego dosłownie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-11-19 15:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jesteście zatrudnienia na umowę zlecenie czy na umowę o pracę, jak to wygląda dokładnie? bo pamiętajcie, że możecie iść jeszcze na jakieś zwolnienie lekarskie, a jak macie umowę o pracę, to zastanawia mnie to czy macie to płatne czy nie płatne, jak bierzecie l4? z góry dziękuje za informacje od Was.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2014-11-24 12:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy mają dawać bony
zdjecie uzytkownika
kukułka - 2014-12-03 18:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę na ich stronie że rekrutacja taka trochę spontaniczna w ciemno, niby piszą żeby wysłać to i tamto ale nie wiadomo tak naprawdę na jakie stanowisko, enigmatyczna sprawa trzeba przyznać, nie sądzicie?do tej pory zachęcało mnie to że w miarę wysokie zarobki są w CeDo i umowa jest zbudowana bez haczyków
zdjecie uzytkownika
Senior - 2014-12-09 17:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisać jaką opinię ma Utrzymanie Ruchu? dają radę chłopaki czy nie?
zdjecie uzytkownika
ząbek - 2014-12-17 22:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Senior - 2014-12-09 17:13:10]:
hej , słyszałem już co nieco o tej pracy w CeDo. To znaczy orientowałem się jeśli chodzi o umowy i wynagrodzenie przede wszystkim. Jednak przed zbliżającymi się świętami interesuje mnie przede wszystki to czy można liczyć na większą ilość wolnego czy nie ma na to szans w okresie świątecznym ? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
======= - 2014-12-23 21:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WESOŁYCH ŚWIĄT DLA CAŁEJ BRYGADY 4 D;)))))))))))00
zdjecie uzytkownika
gibon - 2015-01-02 11:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [======= - 2014-12-23 21:48:10]:
święta świętami i już po świętach. Ciekawe jaki będzie ten nowy rok dla wszystkich pracowników CeDo. Co do zakończenia poprzedniego roku jeszcze , to czy dostaliście w końcu te bony ? bo już ktoś o nich wspominał jakiś czas temu , a tu dalej nie ma żadnej informacji na ten temat. Mam nadzieję , że kasa się zgadza
zdjecie uzytkownika
Dejmon - 2015-01-02 20:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bony były w listopadzie. W Cedo pracuje 14 miesięcy i nie narzekam. Pracować trzeba ale zarobki są wysokie.
zdjecie uzytkownika
23 - 2015-01-03 17:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dejmon - 2015-01-02 20:03:36]:
Witam,nie wiem czy ktoś wam płaci za takie pisanie bzdur.Chłopie czy opętało cię CeDo.Tylko nie mów że jesteś ułomny,chłopie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] PRACY.sorki że się odezwałem.
zdjecie uzytkownika
kamilko - 2015-01-16 14:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm.. troche nie rozumiem zaistniałej sytuacji i postu owyżej kolegi @23, bo niby ma być jakąśs bzdurą, to co napisała osoba , ze dostali bony w listopadzie i że pracuje już 14 miesięcy i nie narzeka za bardzo? może ejsteś pracownikiem, który słabo pracuje no i nie dostał żadnych bonów? jak to wyglada?
zdjecie uzytkownika
lucek - 2015-01-30 18:22:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dejmon, napisałeś że zarobki są wysokie. jeśli wogóle można ci ufać, to możesz też konkretniej rozwinąć w tej kwestii swoją wypowiedź? napisz proszę ile dokładnie zarabiasz w CeDo Sp. z o.o. netto na rękę, okej? chciałabym podjąć się też takiej pracy ale mam różne oferty z różnych firm io zadecyduje kasiorka
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-01-30 18:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brzmi to nawet dobrze, w sumie tego spodziewałem się po takiej firmie jak CeDo. Możecie jednak napisać w jakich widełkach zawierają się te wysokie zarobki i jakiego stanowiska w ogóle to się tyczy, bo watpię, by wszystkich. Wiadomo, że punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia, także nie dla każdego pewnie będą wysokie.
zdjecie uzytkownika
Lacha - 2015-01-30 21:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co się orientuję zarobki na produkcji 1600 - 2300 brutto więc bez rewelacji ,dodatku za 4brygady nie ma co liczyć bo trzeba w soboty,niedziele i swieta pracować więc żadna łaska. Jest wiele firm ,które płacą lepiej, jedne trochę więcej inne o wiele więcej.Jeśli ktoś pisze ,że zarobki wysokie to chyba nie o tej firmie pisze:). Do tego premia kwartalna ,której obecnie nie ma bo zarząd zmienił jej sposób naliczania tak aby wynosiła ZERO a ludziska się o nią nie upominają więc pewnie prędko się to nie zmieni.
Praca operatorów całkiem znośna, gorzej pakowaczek bo zarobki niskie max.1750 brutto a nadźwigać się trzeba.
Podsumowując PLUSY : wypłata zawsze o czasie,dojazd darmowym autobusem,dobra atmosfera na zmianie choć z tym pewnie różnie, kierownictwo w miarę ok choć są wyjątki :),można dorobić przychodząc w dni wolne, płacą nadgodziny
MINUSY : niskie wynagrodzenie zasadnicze, brak dodatkowych profitów typu karty multisport,karty leczenia, darmowego ubezpieczenia itp., bardzo marne ubezpieczenie grupowe w Hestii, bardzo ale to bardzo wysokie tmp.w lecie, słabe możliwości awansu wewnętrznego, w perspektywie brak możliwości uzyskania satysfakcjonujących zarobków nawet jeśli jesteś bardzo dobrym operatorem.
Słowem dupy nie urywa, tragedii też nie ma. Moim zdaniem dobra praca na początek, ale jesli polityka płacowa firmy się nie zmieni to jak znajdę coś lepszego - spadam stąd.
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2015-02-17 17:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Mam pytanko odnośnie firmy. Dostałem propozycję pracy w CeDo jako magazynier/operator wózka widłoweg. Mógłby ktoś mi odpowiedzieć czy warto próbować czy lepiej nie treacić czasu?
zdjecie uzytkownika
Lacha - 2015-02-25 11:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Daniel - 2015-02-17 17:57:03]:
Jeśli to twoja pierwsza praca to warto, jeśli masz już doświadczenie jako magazynier/operator wózka to lepiej szukaj czegoś lepiej płatnego.
zdjecie uzytkownika
Demon - 2015-03-18 16:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie bzdury, co jak co trzeba pracować w weekendy no bo wkońcu 4ro brygadówka. Pracuję na C2 jako pomocnik produkcji i zarabiam na rękę 2.3k Więc myślę że nie jest to mało za taką pracę.
zdjecie uzytkownika
kll - 2015-03-18 20:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

jaki jest tam system pracy, 4 brygady non stop, czy tylko sporadycznie?
zdjecie uzytkownika
kll - 2015-03-18 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kll - 2015-03-18 20:19:00]:
tzn, czy praca we wszystkie weekendy i zawsze 3 zmiany?
zdjecie uzytkownika
Lacha - 2015-03-20 22:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kll - 2015-03-18 20:22:10]:
tak
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CeDo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CeDo Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie