Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CeDo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CeDo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
abc - 2014-03-30 13:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Eryk - 2013-12-10 23:56:11]:
po prostu poprzedni kierownik zmarł. a co do pracy w CeDo nie jest źle, zarobki nie są tragiczne i zatrudnieni z podfirm mają takie same prawa jak CeDowscy: kluczyk do automatu z napojami, premię kwartalną i inne.
Pracować trzeba wszędzie nikt nie płaci pracownikowi produkcji za siedzenie na kartonach i pierdzenie w nie, a wszystko zależy od załogi i samego człowieka; jeżeli ty pomożesz to oni pomogą tobie. Jedyny mankament co mi się nie podoba to że lider mówi pakowaczkom na jaką maszynę trzeba iść 5 min przed rozpoczęciem pracy( w tym czasie należy wypełnić karty, oetykietować kartony i sprawdzić zgodność etykiet, oraz schemat paletyzacji jeżeli nowe zlecenie).
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,,,,,,, - 2014-04-20 21:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wesołych świąt i mokrego śmingusa dyngusa;)
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-05-16 17:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam od 4 miesiecy
w gorszym syfie nie pracowalem
[usunięte przez administratora] ludzi
lidezy nie roby a kierownicy
szkoda gadac
szkoda ze skladalem tu papiery
strata czasu
pakowaczki jeszcze niue maja zle (usunięte przez administratora) jeden operator nie zadko na 8 lini
co juz niekiedy przy 2 lub 3 jest co robic
odradzam cedo
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-05-16 17:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,,,,,,,,,,,,, - 2014-04-20 21:58:04]:
od kiedy agencyjni sa traktowani tak samo i maja takie same prawa.
prosze nie opowiadac pierdul
pracuje w cedo przez agencje i tak sie sklada ze nie mam tak samo jak ludzie cedowscy
jakie premie kwartalne jakie inne
ja nawet za nadgodziny kasy nie dostalem bo mi nie wolno miec nadgodzin to mi wolny dzien dali
a wracajac do premi took mam jedna 100 zl na papierku i tylko tam
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-05-31 23:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat CeDo poszukuje operatora do pracy, myslałem, żeby wysłac Cv, ale po tych komentarzach chyba odpuszcze, dzieki.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-06-23 23:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak życie mnie zmusiło do zapytania, czy może jednak ktoś poleca pracę w cedo, operatora nadal szukają, co jest trochę niepokojące, takie zapotrzebowanie?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-01 19:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo coś komuś kiedy i w jakiej kwocie będą wypłacane wczasy pod gruszą ?
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2014-07-01 19:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że zależy to od człowieka innym się praca podoba i pracują po kilkanaście lat a innym nie. Wiadomo za samo siedzenie nie będą nikomu płacić. Ja z pracy jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
staś - 2014-07-01 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można wiedzieć na jakim stanowisku pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-03 18:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukaja także technika utrzymania ruchu i byłbym zainteresowany stanowiskiem, to może jestes w stanie napisać, jakie działy są ok?
zdjecie uzytkownika
;;;;;;;;;;;;;; - 2014-07-03 21:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie napiszcie coś o wczasach kiedy będą wypłacone?
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-07-13 14:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz jedyne ogłoszenia jakie znalazłem od CeDo to Planista oraz Młodszy planista w kątach wrocławskich. Jakby ktoś był zainteresowany, to niech aplikuje.
zdjecie uzytkownika
!!!!! - 2014-08-12 18:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A dla mnie Cedo to już czasy zamierzchłe...i nigdy tam nie wrócę!!! To co się mówi o Cedo to prawda!
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-09-04 14:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;;;;;;;;;;;;; - 2014-07-03 21:12:25]:
O takie rzeczy to się w biurze pyata a nie na forum
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-06 16:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kkk, no nie zupełnie, po to właśnie powstało takie forum, aby móc zapytać nawet przed złożeniem aplikacji do CeDo, co by niepotrzebnie nie marnować ani swojego czasu, czy rekruterów z firmy, oczywiście jeśli oczekiwania pracownika i oferta firmy się nie pokrywa... CeDo jest znane głównie z firmy Paclan jak mniemam, a to nawet dobre produkty.
zdjecie uzytkownika
mik - 2014-09-06 21:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jestem ciekaw ile cedo zapłaciło osobą które piszą pozytywne opinie a takich nie brakuje a zwłaszcza tych z biur a ludzie z produkcji to są bardzo żie traktowani a ne ta paniusie robią
zdjecie uzytkownika
irnal - 2014-10-21 15:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie spokój, tutaj nikt nie pisze specjalnie nie pozytywnych opinii, popatrzcie na innych forach jak to wygląda, to dopiero jest słodzenie mega. Nie rozumiem wpisu @mik, jakie paniusie i co one robią, o co Ci tutaj chodzi? jak się robi swoje to nie ma się o co martwić i taka jet prawda zawsze i wszedzie.
zdjecie uzytkownika
KaliGM - 2014-10-28 19:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja polecam ce do .młoda kadra młodzi kierownicy (awansowani operatorzy )którzy znaja sie na rzeczy a nie jak w niektorych firmach przyjdzie kierownik prod. i mowi takie bzdury az sie smiac chce.Nie maja pojecia jak wyglada praca na prod.I co w tym wszystkim kaman.Jest duza mozliwosc awansu.Wiadomo ze trzeba sie napracowac ale za lezenie nikt nie placi.
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-10-28 19:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !PŁCA MARNA ROTACJA OGROMNA CHCESZ UROBIĆ RĘCE I NOGI IDZ DO CEDO PRZYJMUJĄ KAŻDEGO
każdego DO TEGO OBOZU PRACOWAŁAM KILKANAŚCIE MIESIĘCY

NIGDY WIĘCEJ
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-28 19:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
młoda kadra ha ha ha ha ha ha POŚMIAŁA SIĘ
zdjecie uzytkownika
DAMIAN - 2014-10-29 06:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca dla operatorów okna początku jest pracy do momentu nauczenia się później luzik płaca ok.PSKOWACZKI mają gorzej trzeba dźwigać. Czasem ręcznie etykietowac. Często ettkieciary się psują. Pakują do kartonów. Rolki niszczą ręce. Praca w hałasie PRACOWNIK SERWISU piszą 1580+30%premiera. Przychodzi do wypłaty wpływa 1530zl ewentualnie premia absencja 200 zł wiecznyyproblem by wziąć dzień wolnego UNZ tez problem ludzie zatrudnieni przez podfirme są od zatykamia dziur i czarnej roboty ciuchy dostaje się używane buty nowe ale nie wygodne i często stopa jest przepocona. W lecie temp na hali 35 -39 c masakra. W TYM ZAKLADZIE LUDZIE Z SERWISU (firma zew) NIE SA TRAKTOWANI NA ROWNI Z. PRSVOWNIKIEM CEDO.na umowę przez cedo czeka się 8-12 miesięcy a nawet dłużej. PRACA CIĘŻKA. SYSTEM PRACY 4BRYGADY WYCZERPUJĄCY. co do młodej kadry NIEZAUWAŻYLEM bo owej nie ma. pracuje bo musze
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-11-05 12:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę nie wiem jaki jest problem z urlopem na żądanie, przecież po prostu nie przychodzisz wtedy do pracy, bo coś Ci wypadło i tyle, informujesz tylko o tym swojego przełożonego, przecież jak Twoje dziecko zachowuje to on nie każe Ci chyba wracać do pracy, prawda? co do reszty - nie brzmi to pozytywnie...
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-11-07 08:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwierz nawet dla dziecka wolne to problem w tej firmie trzeba jak piesek biegać i prosić kierownika o wolne A za urlop na żądanie (prócz tekstu no to już nie przychodz wcale") potrafi docenić uwierz nieraz aż się odechciewa :( .GDYBY NIE DOWÓZ DO PRACY NIE BYŁO BY MNIE JUŻ W TEJ FIRMIE .ZRESZTĄ WIDAĆ PO ROTACJI W ZAKŁADZIE gdyby było tak kolorowo to by nie przyjmowali non stop pracowników -byle jakich każdego dosłownie
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-11-19 15:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jesteście zatrudnienia na umowę zlecenie czy na umowę o pracę, jak to wygląda dokładnie? bo pamiętajcie, że możecie iść jeszcze na jakieś zwolnienie lekarskie, a jak macie umowę o pracę, to zastanawia mnie to czy macie to płatne czy nie płatne, jak bierzecie l4? z góry dziękuje za informacje od Was.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2014-11-24 12:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy mają dawać bony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CeDo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x