Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CeDo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CeDo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-01 00:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepek - 2015-06-30 04:59:09]:
Socjal mega -ha,ha lepek ty chyba z hr-u jeteś - socjal słaby , jedyny plus bezpłatny transport , dofinansowanie,impreza integracyjna i woda to raczej nie jest mega tylko standard :) . Powiem krótko , super praca dla absolwentów na rok dwa , a potem ... czas na zmiany .
zdjecie uzytkownika
LIMP - 2015-07-01 00:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bez powodu w tej firmie pracuje bardzo mało mieszkańców Kątów Wrocławskich. Większość pracowników produkcji jest spoza Kątów i to jest najlepsza ocena tej firmy .
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-07-01 17:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylem na rozmowie wstepnej(testy i rozmowa z panem w okularach).Testy zdalem bardzo dobrze,zostala tylko rozmowa z kierownikiem magazynu.Zrazil mnie zwoja osoba,nie lubie chamstwa,bardzo agresywny czlowiek,strata czasu i liche pieniadze.
zdjecie uzytkownika
Kiter - 2015-07-30 11:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liche pieniądze - co konkretnie masz na myśli, bo według mnie jest sporo zdecydowanie gorszych firm, które świadcząc usługi nie liczą się z pracownikiem. A tutaj w CeDo jakoś w miarę to wygląda. Oczywiście ten kto wymaga gwiazdki z nieba może od razu zapomnieć spełnienia marzenia, ale szczerze - oferty pracy mają przyzwoite.
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-08-06 23:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wygląda sprawa z transportem, dopłacacie coś do dojazd? Będę jeździł na trasie Strzegom -Kąty Wr.? Jeździcie busem czy autobusem?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-08-07 16:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na trasie żarowskiej jest masakra z autobusem, bez klimatyzacji, nie ma czym oddychać, nie wiem jak jest na Strzegomiu
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-08-17 23:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kiter - 2015-07-30 11:44:05]:
Pewnie ,że jest sporo gorszych firm . Ale prawda jest taka ,że płacą słabo. Jak ktoś nie ma innej pracy to może próbować . Ja znalazłem pracę na magazynie pod Wrocławiem. Wprawdzie muszę kawałek dojeżdżać ale zarobek o prawie 1000 brutto większy a i warunki pracy bez porównania lepsze .
zdjecie uzytkownika
Jabra - 2015-08-17 23:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji: warunki średnio ciężkie tzn. hałas, wysokie tmp., no i nabiegać się trzeba . Do tego praca ,także w święta i weekendy . Ogólnie można wytrzymać ,ale zarobki jak na taką pracę słabe. Gdyby nie dodatki za 4zmiany i nadgodziny to byłoby bardzo słabo.
zdjecie uzytkownika
Oyo - 2015-08-18 14:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W mojej opinii dla początkujących praca ok, jednak osoby ,które myślą o lepszych zarobkach i rozwoju nie mają tu czego szukać.
zdjecie uzytkownika
A - 2015-08-19 15:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-05-31 11:41:17]:
ASTRONAUTĄ a nie astronałtą. Nic dziwnego, że rozmowa była dla Ciebie patologiczna :)
BRAWO!
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-08-29 14:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszecie, że zarobki bardzo słabe, ale co to właściwie znaczy, to ile się tam zarabia 700 zł na miesiąc, 1500 zł, tak orientacyjnie chociaż napiszcie, bo w ofertach pracy na operatora maszyn na linie produkcyjną nie pisza i to samo jeśli chodzi o technika utrzymania ruchu, a to już poważniejsze stanowiska.
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-09-04 18:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mnie też interesują zarobki na stanowisku operatora wózka widłowego, ktoś może się wypowiedzieć? a poza tym jak wygląda dojazd np. że Świdnicy? też ten transport przez Świdnicę jedzie czy trzeba do Żarowa dojechać?
zdjecie uzytkownika
Dodo - 2015-09-11 17:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba dojechać do Żarowa. A płacą : operator chyba coś około 5000,00 brutto - kwartalnie oczywiście :))))
zdjecie uzytkownika
doswiadczony - 2015-09-25 08:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje 7 lat mam najwyższe wynagrodzenie dla operatora a za to co tam robie to i tak mało mi placa
zdjecie uzytkownika
starszy - 2015-09-25 09:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CEDO 2 TO SENATORIUM W PORÓWNANIU DO JEDYNKI
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-09-28 16:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
faktycznie, tak słabo? w Świdnicy wózkowy podstawy ma koło 2500 brutto, myślałem, że tam w Kątach lepsze zarobki
zdjecie uzytkownika
oaka - 2015-09-28 17:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! widziałem, że teraz rekrutują jeszcze do nich do firmy i jest sporo nowych ogłoszeń. Konkretnie spodobała mi się na magazyniera w Kątach Wrocławskich, ale mają sporo warunków: kompleksowa obsługa magazynu surowców i wyrobów gotowych (terminowy i prawidłowy rozładunek – załadunek towarów) i tym podobne rzeczy.
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-10-01 19:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konkretnie ogłoszenie rekrutacyjne powinno brzmieć tak :
Poszukujemy do pracy na stanowiskach operatora, pakowacza.
Wymagania : chęć przebywania poza domem w weekendy i święta, umiejętność poruszania się truchtem - okresowo nawet kłusem, zdolność absorbcji dużych ilości wody w okresie letnim, umiejętność pracy za dwóch - okresowo nawet za trzech, znajomość mechaniki, pneumatyki, mechatroniki, telemetrii oraz robotyki. W zamian za oddanie i pełne zaangażowanie oferujemy : wynagrodzenie zasadnicze na poziomie najniższej krajowej , możliwość pracy po 16 godzin, pakiet ubezpieczeniowy w jednej z najgorszych firm ubezpieczeniowych, transport pracowniczy zabytkową flotą -pomimo,iż najstarsze z pojazdów mają ok.30 lat. nie będziesz musiał płacić za przejazd. Gwarantujemy także ,iż zatrudniając się w naszej firmie zostaniesz uwolniony od przykrych obowiązków domowych, ponieważ zapewnimy dla ciebie pracę także w okienka. Wśród znajomych,którzy usłyszą gdzie pracujesz zyskasz uznanie i będziesz uważany za TWARDZIELA !!!
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-10-03 19:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10/10 kolego :D
zdjecie uzytkownika
anka - 2015-10-03 21:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super podsumowanie. zwłaszcza to uznanie wśród znajomych. Taaa praca w cedo to praca marzeń. wszyscy ci jej będą zazdrościć.
zdjecie uzytkownika
Mk - 2015-10-12 16:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w tej firmie to patologia :D pracownik z dwu letnim stażem zarabia dużo mniej niż świeży pracownik zatrudniony przez agencje ;p
zdjecie uzytkownika
Duda - 2015-10-16 18:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
C zasami E wentualnie D adzą O dpocząć . . .
zdjecie uzytkownika
plock87 - 2015-10-20 18:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k. - 2015-06-20 21:52:38]:
mogę poprosić o pytania które były na rozmowie?bardzo proszę
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-29 00:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że tutaj można sporo się nauczyć, a przynajmniej tak słyszałem, bo oraganizują jakieś cykliczne szkolenia. Co do pytań @plock87 to raczej pytają o różne rzeczy, doświadczenie, poprzednie obowiązki a teraz to jeszcze wszystko zależy od tego o jakim stanowisku mówisz, bo to różnie bywa.
zdjecie uzytkownika
oerator - 2015-10-29 19:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego nowy praconik zarabia wiecej niz ja z 4 letnim stazem.lepiej sie zwolnic i zatrudnic.
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-11-04 17:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! widze, że u nich jest wolny etat na młodszego planiste, tylko pytanie jak wygląda tam rekrutacja.. wymagań nie mają za dużo, bo chcą tylko bardzo dobrj znajomości obsługi EXCEL (praca z raportami poprzez tworzenie i wyciąganie danych i nastawienie na uczenie się nowych obszarów, poszukiwanie wiedzy i zdobywanie doświadczeń.
zdjecie uzytkownika
plock87 - 2015-11-05 16:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-10-29 00:49:56]:
Dziękuje za odpowiedz, mam na myśli młodszego planistę produkcji?jeżeli ktoś chciałby mi pomóc, bardzo proszę o opis rekrutacji, pytań rekrutacyjnych, jak wyglądała weryfikacja angielskiego?czy są etapy rekrutacji?jak wygląda weryfikacja Excela?
zdjecie uzytkownika
plock87 - 2015-11-05 16:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [plock87 - 2015-11-05 16:31:23]:
moj email plock87@gmail, dziękuję
zdjecie uzytkownika
baska - 2015-11-06 20:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to świetnie ja też jestem zainteresowana @plock87, jeżeli bedziesz coś wiedział również daj znać, oferują dobre wynagrdzenie właśnie aplikowałam
zdjecie uzytkownika
Dock - 2015-11-08 12:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kajtek - 2015-11-04 17:19:30]:
Bo nowego trzeba jakoś przyciągnąć , a Ciebie już mają :)
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-11-08 12:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam , mam pytanie do osób zatrudnionych na produkcji . Czy były prowadzone jakieś badania nt. szkodliwości warunków pracy pod kątem emisji glinu z aluminium. Zastanawiam się nad podjęciem tam pracy , ale nie chciałbym pracować w szkodliwym środowisku, a powszechnie przecież wiadomo ,że praca przy aluminium może powodować nowotwory i chorobę alzheimera?
zdjecie uzytkownika
kamtro - 2015-11-09 00:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, mi też się podoba ta oferta, bo nie oszukujmy się, wymaganie znajomości i dobrej obsługi programu exel to nie jest jakaś trudna sprawa. bo chcą tylko bardzo dobrj znajomości obsługi EXCEL.
zdjecie uzytkownika
Www - 2015-11-11 03:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kajtek chyba to nie jest ich jedyna oferta pracy zbliżona do tych wymagań, które wyliczasz. Można znaleźć zatrudnienie też jako menedżer zakupów.
zdjecie uzytkownika
Pinokio - 2015-11-15 20:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi się tutaj podoba, jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w mokry jesienny wieczorek. Bubel się nawija, a je se siedzę i pierdzę, jest super bo w dupcię ciepło i dzisiaj nawet pot rowkiem nie cieknie. Trochę mi z butów capi bo do przerwy pobiegałem,ale da się jakoś ten smrodek znieść. Najgorsze w tej pracy jest to, że jak na przerwie nażrę się parówek to wzdęcia mnie później wykańczają, a jak ktoś na hali trafi w mój ślad zapachowy to mu się robić odechciewa. Dobrze jest i tyle wam powiem, kasę mam , od mamy podbierać nie muszę jak mi się browarka albo dziuni jakiejś zachce . A tak, teraz mi się przypomniało, jest jeden minus bo po pracy z pukanka dziuni nici. Jak ostatnio po pracy do niej poszedłem, było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za cycka złapałem, dreszczochy poczułem, no wiecie chemia działała . I pewnie byłby finalik zarąbisty ale dziuni do głowy przyszło żebym buty zdjął . No to zdjąłem ... na początku udawała ,że nie czuje ,ale długo nie wytrzymała i mówi do mnie żebym spadał nogi umyć. A ja napalony już byłem to gdzie mi tam mycie nóg w głowie. No, ale nalegała to poszedłem do tej łazienki, odkręciłem wodę ,ale mnie coś naszło i na ręcznym chwilę pojechałem przy okazji tego mycia. Wychodzę po chwili do niej, a mój master niedysponowany :(. Kurczę kijowa jednak ta praca .
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-11-26 19:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie myjesz sie brudasie warunki masz zeby sie umyc nie zmieniasz skarpet kobiety mowia ze smierdzi od MERZCZYZN BO BRAKUJE IM CZASU AUTOBUS IM UCIEKNIE
zdjecie uzytkownika
kolega z pracy... - 2015-11-27 04:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie kolego a co to za niewiasta sam chętnie skorzystam możesz chociaż imię podać
zdjecie uzytkownika
lektor - 2015-11-28 17:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesli niechce ci sie zyc,lubisz zapieprzac za dwoch i dostawac za to smieszne pieniadze,to swietna robota wlasnie dla ciebie.aaaaaa i jeszcze te ochlapy socjalne.w tym roku pracownicy cedo dostali worek prodoktow cedo.......BUBLI ktore zostaly zwrocone. Byly worki bez zgrzewu,rekawiczki latexowe bez palcow itp. A na bozenarodzenie dostali( operatorzy) 120 zl na raczke. Tj 200zl brutto
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-12-02 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! szukam pracy i co powiecie o ofercie jako operator maszyn z lini produkcyjnej? wydaje mi się, ze całkiem dobrze to wygląda, bo są podwyżki co rok na pewno u nich.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-12-03 21:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki sa bardzo dobre nie kturym pracownikom by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] maslem smarowal i tak by nazekali powinien byc psycholog cwaniakow hamow mylapywac
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-12-04 17:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki są bardzo dobre,szczególnie dla wieprza z 4C.
zdjecie uzytkownika
Patrichia - 2015-12-11 01:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kocham Cedo i zostanę tu do końca świata :)
zdjecie uzytkownika
ochh - 2015-12-12 22:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają teraz ogłoszenie na operatora maszyn. Super że jest premia absencyjna i benefity socjalne, a nawet zapewniona umowa o pracę, bo stabilne zatrudnienie to podstawa.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2016-01-07 17:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak macie uprawienia odpowiednie to i stanowisko Magazynier – Operator Wózka Widłowego wydaje się dosyć ciekawe, tylko, ze to praca na magazynie jest jednak.
zdjecie uzytkownika
ząbek - 2016-01-10 00:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ooo - 2016-01-07 17:59:41]:
praca jak praca. Wiadomo jednak , że kwestie związane z warunkami, a zwłaszcza z wynagrodzeniami są w pewien sposób ograniczone w tym przypadku niestety.
zdjecie uzytkownika
Dionizy - 2016-01-12 19:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ząbek no tak, ale wiadomo, że operator wózka widłowego zarabia więcej niż taki zwykły magazynier. CeDo zapewnia umowę o pracę oraz dodatek za pracę w systemie zmianowym, który wynosi 10%. Są także premie kwartalne. Więc patrząc na tą ofertę wcale bym nie powiedział, ze wynagrodzenia są jakoś bardzo ograniczone na tym stanowisku. Oferta bardzo fajna.
zdjecie uzytkownika
kita - 2016-01-14 21:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zarabiam 5tys i jestem happy, a jak kogos podpiernicze to jeszcze premia bedzie
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-15 02:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedz mi @Kita na którym dziale zarabiasz takie pieniądze, bo ja też generalnie zastanawiam się nad aplikacją do CEDO, może mi coś podpowiesz i będzie ok?
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2016-02-03 21:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ok ,zarobki słabe - nic dodać , nic ująć .
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja?przyjeli mnie,bez mrugniecia okiem.po miesiacu juz wiedzialem dlaczego zapier....OL!!! I lipna atmosfera.wkurzeni ludzie. Jeden z operatorow zapytal ile dostalem na poczatek.gdy powiedzialem,ze 2155, to zrobil sie zielony,bo on pracuje 7 lat i ma tyle. Co lepsze,co niektorzy pracuja tam za dwoch,miedzy innymi ja.za to ze kierownik zostawil mnie samego jako operatora na liniach dla dwoch,dostalem starszego operatora czyli 2330 zl a pracuje 5 miesiecy.haha.reszta robi za dwoch i ma np 2030 zl a pracuja po kilka lat
Pytania: Ile chcesz zarabiac
zdjecie uzytkownika
kotex - 2016-02-04 10:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolo powiedz prosze o jakich zarobkach mniej wiecej rozmawiamy ? Zastanawiam sie teraz nad stanowiskiem operatora maszyn, podobno dają sporą podstawę bo i 2 tyś
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2016-02-04 15:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Facet z rekrutacji to jakiś debil, trzeba jakieś testy rozwiązywać co trwa 2 godziny. Trochę dziwne, że nie trzeba robić przysiadów albo pompek na kościach bo chyba też trzeba być sprawnym fizycznie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CeDo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert