Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CeDo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CeDo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Demon - 2015-03-18 16:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie bzdury, co jak co trzeba pracować w weekendy no bo wkońcu 4ro brygadówka. Pracuję na C2 jako pomocnik produkcji i zarabiam na rękę 2.3k Więc myślę że nie jest to mało za taką pracę.
zdjecie uzytkownika
kll - 2015-03-18 20:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

jaki jest tam system pracy, 4 brygady non stop, czy tylko sporadycznie?
zdjecie uzytkownika
kll - 2015-03-18 20:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kll - 2015-03-18 20:19:00]:
tzn, czy praca we wszystkie weekendy i zawsze 3 zmiany?
zdjecie uzytkownika
Lacha - 2015-03-20 22:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kll - 2015-03-18 20:22:10]:
tak
zdjecie uzytkownika
reks - 2015-04-30 19:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, jak w takim razie wygląda grafik, macie dwa dni wolne w tygodniu? Czy stawki się różnia, to jest z prace w nocy i w weekend płaca jakoś lepiej?
zdjecie uzytkownika
baba - 2015-05-01 19:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [reks - 2015-04-30 19:29:08]:
pracujesz w systemie 4-brygadowym, czyli:
4 dni II zmiana - 1 dzień wolnego - 4 dni I zm. - 1 dz. w. - 4 dni III zm. - 2 dni w. - 4 dni II zm. - itd.....
Za to jest dodatek za pracę w systemie 4-bryg. + dodatek za nocki
zdjecie uzytkownika
bogna - 2015-05-24 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z paleniem papierosow,mozna czy nie,jak czesto?otwieraja nowe dzialy bo duzo oglaszen?
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-05-28 09:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylam na rozmowie,trwala 3 godziny,rozwiazywalam jakies chore testy,po prostu masakra,najlepiej jak bym miala studia do ukladania kartonow na palecie!Szczerze nie polecam,nic dziwnego ze duza rotacja jak na wstepie robia z ciebie debila.
zdjecie uzytkownika
wintoch - 2015-05-31 01:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2015-05-28 09:57:26]:
to rzeczywiście komedia czego oni oczekują od swoich pracowników na takich rozmowach kwalifikacyjnych w CeDo. Ciekawy jestem czy na stanowisko Planisty w Kątach Wrocławskich też tak będzie... zaaplikowałem , ale nie chce aż tak mocno się przygotowywać. Myślicie że jest taka potrzeba? z góry dzięki za info
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-05-31 11:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak chcesz produkowac worki na smieci niestety musisz byc wybitnie uzdolniony,trzeba powiedziec na rozmowie ze to twoje powolanie i marzysz o tym od dziecka.Padaja pytania typu:a dlaczego chcesz pracowac?a po co ci pieniadze?jestes inteligetny?Jak dla mnie to najbardziej patologiczna rozmowa w mojej karierze zawodowej,jak jestes astronałtą to morze ci zatrudnia,ale musisz tego naprawde chcieć,jak skoncze doktorat to bede aplikował.Ps.bardzo duza rotacja,praca dla twardzieli.
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-06-08 09:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z wczasami ile i kiedy będą płacone wiadomo coś ?
zdjecie uzytkownika
@33 - 2015-06-15 12:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [***** - 2015-06-08 09:09:14]:
dokładnie
zdjecie uzytkownika
k. - 2015-06-20 21:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też byłam na rozmowie na planiste. Dwa etapy . Pierwszy rozmowa (co ,po co, dlaczego ) . Jakieś 2 zadania na logikę . Angielski

Drugi etap. 2/3 godzinki . Zadania w Excelu :)

Nie dostałam się,ale zawsze to trening na kolejne rozmowy w przyszłości :)
zdjecie uzytkownika
lepek - 2015-06-30 04:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o pracę magazynier - operator wózka widłowego to nie ma aż takiego przesiewu na rozmowach wiec jest okej. http://www.pracuj.pl/praca/magazynier-operator-wozka-widlowego-katy-wroclawskie,oferta,3995570 A socjal mega! - napoje, bezpłatny transport na trasach dojazdowych z Żarowa, Środy Śląskiej oraz Strzegomia, dofinansowanie do wypoczynku, imprezy integracyjne
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-01 00:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lepek - 2015-06-30 04:59:09]:
Socjal mega -ha,ha lepek ty chyba z hr-u jeteś - socjal słaby , jedyny plus bezpłatny transport , dofinansowanie,impreza integracyjna i woda to raczej nie jest mega tylko standard :) . Powiem krótko , super praca dla absolwentów na rok dwa , a potem ... czas na zmiany .
zdjecie uzytkownika
LIMP - 2015-07-01 00:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bez powodu w tej firmie pracuje bardzo mało mieszkańców Kątów Wrocławskich. Większość pracowników produkcji jest spoza Kątów i to jest najlepsza ocena tej firmy .
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-07-01 17:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylem na rozmowie wstepnej(testy i rozmowa z panem w okularach).Testy zdalem bardzo dobrze,zostala tylko rozmowa z kierownikiem magazynu.Zrazil mnie zwoja osoba,nie lubie chamstwa,bardzo agresywny czlowiek,strata czasu i liche pieniadze.
zdjecie uzytkownika
Kiter - 2015-07-30 11:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liche pieniądze - co konkretnie masz na myśli, bo według mnie jest sporo zdecydowanie gorszych firm, które świadcząc usługi nie liczą się z pracownikiem. A tutaj w CeDo jakoś w miarę to wygląda. Oczywiście ten kto wymaga gwiazdki z nieba może od razu zapomnieć spełnienia marzenia, ale szczerze - oferty pracy mają przyzwoite.
zdjecie uzytkownika
nowy pracownik - 2015-08-06 23:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda sprawa z transportem, dopłacacie coś do dojazd? Będę jeździł na trasie Strzegom -Kąty Wr.? Jeździcie busem czy autobusem?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-07 16:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-08-07 16:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na trasie żarowskiej jest masakra z autobusem, bez klimatyzacji, nie ma czym oddychać, nie wiem jak jest na Strzegomiu
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-08-17 23:20:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kiter - 2015-07-30 11:44:05]:
Pewnie ,że jest sporo gorszych firm . Ale prawda jest taka ,że płacą słabo. Jak ktoś nie ma innej pracy to może próbować . Ja znalazłem pracę na magazynie pod Wrocławiem. Wprawdzie muszę kawałek dojeżdżać ale zarobek o prawie 1000 brutto większy a i warunki pracy bez porównania lepsze .
zdjecie uzytkownika
Jabra - 2015-08-17 23:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na produkcji: warunki średnio ciężkie tzn. hałas, wysokie tmp., no i nabiegać się trzeba . Do tego praca ,także w święta i weekendy . Ogólnie można wytrzymać ,ale zarobki jak na taką pracę słabe. Gdyby nie dodatki za 4zmiany i nadgodziny to byłoby bardzo słabo.
zdjecie uzytkownika
Oyo - 2015-08-18 14:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W mojej opinii dla początkujących praca ok, jednak osoby ,które myślą o lepszych zarobkach i rozwoju nie mają tu czego szukać.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 15:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
A - 2015-08-19 15:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-05-31 11:41:17]:
ASTRONAUTĄ a nie astronałtą. Nic dziwnego, że rozmowa była dla Ciebie patologiczna :)
BRAWO!
zdjecie uzytkownika
kajtek - 2015-08-29 14:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy piszecie, że zarobki bardzo słabe, ale co to właściwie znaczy, to ile się tam zarabia 700 zł na miesiąc, 1500 zł, tak orientacyjnie chociaż napiszcie, bo w ofertach pracy na operatora maszyn na linie produkcyjną nie pisza i to samo jeśli chodzi o technika utrzymania ruchu, a to już poważniejsze stanowiska.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CeDo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CeDo Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert