brak logo

CeDo Sp. z o.o.

Kąty Wrocławskie

Opinie o CeDo Sp. z o.o.

masakra 2016-07-28 13:43
tam są cały czas przyjęcia.... poczytaj inne opinie na temat dodatków itd... tam rotacja jest cały czas.... upał 50 stopni.... itd... tak że powodzenia....
2
Operator. O. 2016-08-25 18:51
Boże święty co osoba to inna opinia. Czasami takie głupoty gadacie że szok. Jak się komuś nie chce pracować to szuka dziury w całym. Ja tam pracuje już jakiś czas jako operator. Owszem latem bywa ciężko przez upały,ale cenie sobie swoje stanowisko. Zarobki nie są złe porównując z innymi firmami, a i praca nie jest najgorsza. Są dni,kiedy wszystko się pierniczy i jest jazda, Ale są i takie kiedy człowiek nie ma co ze sobą zrobić. Jak ktoś chce pracować to nie będzie narzekać. Pozdrawiam
2
DEENIM 2016-08-28 23:40
Warunki pracy są ciężkie , wysoka temperatura na halach + wdychanie oparów ewentualnie wdychanie aluminium, co to oznacza dla zdrowia ... wiadomo. Do tego praca w weekendy. Czego chcieć więcej :)
3
Operator O. 2016-08-29 23:10
Co mam na myśli twierdząc kasa nie jest zła? Otóż w porównaniu z innymi fabrykami zarobki są ok, choć mogłoby być lepiej. A jeśli ktoś ma zobowiązania,kredyt i dziecko to będzie pracował nawet w CeDo. Ludzie piszą,że warunki ciężkie i ogólnie narzekają na pracę operatora. Wstydźcie się chłopcy, bo kobieta operator narzeka dużo mniej niż wy :)
3
Roland 2016-09-13 15:44
Nie polecam , warunki pracy cięzkie , płaca bliska minimalnej .
4
Krzysiu 2016-09-23 15:39
Co się stało, że potrzebują kierownika? Stary odszedł?
1
szczerze 2016-10-02 12:33
Teraz przyjmują jak leci operatorów co do niczego sie nie nadają pakowaczki z upośledzeniem którym obsługa miotły sprawia problemy. Potrafią spiep... każdą paletyzacje źle pakować i przy najlzejszym zleceniu na najprostszej lini zadać pomocy. Kase biorą jak stare pakowaczki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robią a stare pakowaczki muszą im pomagać i ich buble przebierać
7
Operator O. 2016-10-02 22:03
zgadzam się w pełni. jak ja się przyjęłam trzeba było się starać, prosić i czekać na podwyżkę, a teraz ludzie przychodzą i na start dostają to, co starzy pracownicy po kilku latach,a do tego większość swoją pracą nawet na najniższą krajową nie zasługują. A tak po za tym to nie narzekam, bo mam pracę i nawet ok płacę.
2
Gosia 2016-10-21 11:08
Ide na rozmowe do cedo 2 czy moze ktos wie jakie tam warunki panuja słyszałam że nie jest źle
4
specjalistka ds. kadr i płac 2016-11-08 07:44
firma nieprzyjazna, ludzie beznadziejni, płaca bliska minimalnej, zero szansy na rozwój zawodowy, trzeba cały czas stwarzać pozory i jako psycholog mówię ludziom to, co chcą usłyszeć a nie to co jest prawdą i dzięki temu jakoś wytrzymuję w pracy. Przyjmowani są coraz gorsi i upośledzeni pracownicy. NIE POLECAM!
22
Hanna 2017-03-01 10:06
CeDo Sp. z o.o. aktualnie poszukuje kilku osób! Opublikowane oferty pracy firmy dotyczą stanowisk takich jak Pomocnik Operatora – Linia Produkcyjna, Pakowacz – Linia Produkcyjna, Kierownik ds. Kluczowych Klientów k/m. Co sądzicie? ;)
1
Skiba 2017-03-08 18:33
Nie polecam,chociaż przepracowałem 17 lat.Póki był Wujek było oki.teraz jest połowa Ukrainy i polecam spadać stamtąd.
Hanna 2017-03-09 09:51
@Skiba to za Tobą bardzo długi staż pracy! A dlaczego zrezygnowałeś? W wyniku tych zmian, o których piszesz?
1
Skiba 2017-03-10 12:55
Nieodpowiednia atmosfera na produkcji.Cięzko to opowiedzieć w dwóchzdaniach.Brak szacunku dla pracownika.
Hanna 2017-03-10 13:17
@Skiba dzięki za Twoje wyjaśnienie. Ciekawe czy obecnie zaszły jakieś zmiany.
Nowy 2017-03-14 17:43
Potrzebuje nr do Piotrka Smutka z cedo 2
Skiba 2017-03-24 14:56
Tak .zaszły.na lepsze.polecam wszystkim tą firmę szczególnie Brygadę z 4c.Kierownik zmiany to p....ł.Jak nie robisz l....a.To nie popracujesz.Kradnie jak inni.Sam widziałem.Truskawkowe 60 l. lubi.jego przydupasy kradną wszystko.sprawdzcie przedostatnie drzwi sterylnej.nie ma alarmu.workami wynoszą a kierownik przyzwala.Na razie tyle.pozdrawiam.
Pracownik 2017-03-24 23:46
Co ty chcesz od zmiany 4C ? Ludzie są Wporzadku zrani, atmosfera nawet ok. Zwolnili cię za twoją własną głupotę,a teraz wygadujesz bzdury Piotrze. Podpisujesz się skiba ale wszyscy doskonale wiedzą że to pisze Piotrek J. Pozdrawiam
5
Wera 2017-03-25 13:01
Tak tak panie Piotrze Jasiński wpisujesz się jako Skiba nie ładnie tak robić czeba sie do psychiatry udać ponownie bo znowu na łeb coś siada a to że nie pracujesz to z własnej winy było nie pić to by nie było dyscyplinarki a teraz głupoty wypisujesz a za pomówienia można w sądzie wylądować i ciekawe czy w Nowym zakładzie wiedzą co za czubka przyjmują i kąfidenta z jakim życiorysem pozdrawiam. A praca jest ok i za 4c też
3
4c 2017-03-25 20:14
jasinski no prosze.byly trener i łajdak..żal ci d..e sciska o truskawkowe 60.a sam nie brales.ha ha.sprzedawales i miales za co pic.pozdro z 4c.
2
Pracownik 2017-03-25 21:17
haha dokładnie sam brał, a teraz wypisuje. No ale tak Piotr się zakochał i nawrócił Hehehe
2
Hanna 2017-03-27 11:02
Wiecie, że w 2011 roku CeDo otworzyło nową fabrykę w Wietnamie?Jest to już czwarta fabryka firmy na świecie.
d.z 2017-03-27 17:30
Który to byl ten cwelik Jasiński bo nie kojarzę????
Boss 2017-03-27 18:08
Na fb sprawdź
d.z. 2017-03-30 10:34
Trafiony zatopiony
1
marianna 2017-04-01 18:28
Pan Piotr niestety ma rację co do niektórych rzeczy Ale sam na własne zyczenie ma co ma .
Tak to jest w zakładach ze kierownicy mają swoich tak jak napisał przydupasow mogą wszystko urlopik załatwić z dnia na dzień a jak idziesz jako zwykły pracownik to załatw sobie zastępstwo albo nie ma urlopu. No nic sie z tym nie da zrobic. Nawet potrafią alkochol pic w pracy o nic z tym kier.. Nie robia. Bo nie ma ludzis do pracy tylko Ukraińców przyjmują co nie znają polskiego . Jeszcze mają większe stawki niż starsi pracownicy w sumie cedo spada na psy zero podwyżek jeszcze teraz nadchodzi lato to nie dość że będzie góraco to zero pożadych pieniędzy pozdrawiam to niepowtarzalną 4 c jak widać haha. Tam to jest najwięcej przydupasow Pana Jareczka
1
Piotr 2017-04-02 08:25
Nie wchodziłem na forum bardzo dawno. Ale napiszę panu Bartodziejskiemu.To co napisał na mój temat jest karalne, i idę z tym na Policję,Powodzenia i lody częściej róbcie.Pa.
Rr 2017-04-02 14:11
Ludzie nie macie innych problemów w swoim życiu
Hanna 2017-04-03 11:14
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy na temat pracy w CeDo Sp. z o.o., a nie na temat poszczególnych osób.
Kalina 2017-04-03 16:08
jak się nazywa obecny dyrektor cedo?
robert 2017-04-12 07:39
nie polecam magazynu pracuja tam prawie same żule bez honoru i zasad a pracownicy przychodza i uciekają
3
Hanna 2017-04-12 09:11
@robert, a co powiesz na temat warunków pracy na magazynie?
robert 2017-04-13 07:26
w zimie za zimno w lecie za goraco i oddycha sie chemią poza tym niezly terror psychiczny
Hanna 2017-04-13 09:42
@robert terror psychiczny? Jakie sytuacje masz tu na myśli?
robert 2017-04-14 23:15
widze ze klopotliwych dla firmy komentarzy sie nie publikuje pozdro
robert 2017-04-14 23:18
kierownik magazynu terroryzuje mlodych pracownikow ktorzy odwalaja najwiecej roboty to samo tyczy sie starych pracownikow ktorzy niszcza mlodych z niewiadomego powodu z takim mobbingiem nie spotkalem sie jeszcze w zadnej firmie!
6
Maniek Strzelba 2017-04-17 15:31
Totalna katastrofa.zlodzieje nic wiecej.za 15 lat pracy nawet premi na wielkanoc nie mam.dostalem medal i smieszne grosze.i wolny jeden dzien raz w roku ciezko.zeby mecz ogladnac z rodzina.
wujek Manfred 2017-04-19 12:15
Na produkcji unosi sie smród kalu a jesli chodzi o magazyn to czuć stale aromat taniego wina czy tez innych tanich napoji wyskokowych. Dla każdego cos dobrego. Nazwiska dyrektora nie znam bo po co!!!???
2
Hanna 2017-04-19 14:30
@robert, jeżeli jakiś komentarz został zarchiwizowany to musiał być on niezgodny z Regulaminem Serwisu GoWork.pl
@robert wspominasz również o tym, że w firmie panuje mobbing. Według Kodeksu Pracy mobbing oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, wywołujące u niego zaniżoną ocenę przydatności zawodowej, powodujące lub mające na celu poniżenie lub ośmieszenie pracownika, izolowanie go lub wyeliminowanie z zespołu współpracowników. Czy naprawdę spotkałeś się z takimi sytuacjami?
2
robert 2017-04-19 19:15
dokladnie z takimi chory zaklad i tyle
1
robert 2017-04-19 19:15
dokladnie z takimi chory zaklad i tyle
Hanna 2017-04-20 11:03
@robert w takim razie polecam zgłosić zaistniałą sytuację do swojego przełożonego/kierownika/dyrektora.
robert 2017-04-20 13:52
i tak zrobimy
Tania 2017-04-20 17:25
Ja ja naturlich
2
Tomek 2017-04-20 18:00
Nic dodac nic ująć .Tez tam robiłem na szczęście nie za długo . Ciągły falsz i kopanie dolkow pod mlodymi pracownikami. Szkoda czasu .pozdro
3
cygański książę 2017-04-20 18:14
dopoki mamy pod dostatkiem palet bedziemy tu siedzieć az wyrzuca nas na smietnik historii
1
stop obludzie 2017-05-02 14:45
Panie nie jesteś na bieżąco.Są tacy co z przyczepka na nocki przyjezdzaja
1
cygański książe 2017-05-03 12:22
kto chce kupic palety? 10 zl za nowke euro!
Były pracownik 2017-05-03 15:51
Czy Szot- kierownik produkcji jeszcze pracuje?
2
Pracownik 2017-05-09 21:55
ludzie dajcie spokój. Potraficie pier.... tylko na innych, a swojego zachowania nie widzicie. W oczy zawsze mili,az w dupe wchodzą,a za plecami obluda wyzwiska i obgadywanie. Wstyd z niektórymi pracować.
Zostaw swoją opinię o CeDo Sp. z o.o. - Kąty Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CeDo Sp. z o.o.