Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CeDo Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie CeDo Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
......... - 2013-11-17 21:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
będzie jakaś kasa na święta
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2013-11-20 21:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ale Wam się poprawi ,widziałem ofertę na Kierownika ,ale heca.
zdjecie uzytkownika
/////// - 2013-11-22 12:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o co chodzi z tym kierownikiem
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2013-12-10 23:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukaja nowego kierownika, stary odszedł? Wiecie czemu? No i serio myslicie, że będzie lepiej w cedo? Nie wiecie, czy normalnych pracowników tez beda rekrutować?
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-01-12 00:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakiego kierownika?
zdjecie uzytkownika
12344445 - 2014-02-18 18:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cedo jest super
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-02-18 18:05:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pra cowalem i szkoda ze sie zwolnilem w innych firmach jest syf
zdjecie uzytkownika
pakmen - 2014-02-19 09:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
warunki pracy pod wzgledem zatrudnienia socjalne i miedzyludzkie sa oky tylko ten system 4 brygadowy nie do wytrzymania
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-02-21 22:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientuje się ktoś jak to z tym wyrównaniem za kropki? ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-03-30 13:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Eryk - 2013-12-10 23:56:11]:
po prostu poprzedni kierownik zmarł. a co do pracy w CeDo nie jest źle, zarobki nie są tragiczne i zatrudnieni z podfirm mają takie same prawa jak CeDowscy: kluczyk do automatu z napojami, premię kwartalną i inne.
Pracować trzeba wszędzie nikt nie płaci pracownikowi produkcji za siedzenie na kartonach i pierdzenie w nie, a wszystko zależy od załogi i samego człowieka; jeżeli ty pomożesz to oni pomogą tobie. Jedyny mankament co mi się nie podoba to że lider mówi pakowaczkom na jaką maszynę trzeba iść 5 min przed rozpoczęciem pracy( w tym czasie należy wypełnić karty, oetykietować kartony i sprawdzić zgodność etykiet, oraz schemat paletyzacji jeżeli nowe zlecenie).
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,,,,,,, - 2014-04-20 21:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wesołych świąt i mokrego śmingusa dyngusa;)
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-05-16 17:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam od 4 miesiecy
w gorszym syfie nie pracowalem
[usunięte przez administratora] ludzi
lidezy nie roby a kierownicy
szkoda gadac
szkoda ze skladalem tu papiery
strata czasu
pakowaczki jeszcze niue maja zle (usunięte przez administratora) jeden operator nie zadko na 8 lini
co juz niekiedy przy 2 lub 3 jest co robic
odradzam cedo
zdjecie uzytkownika
007 - 2014-05-16 17:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [,,,,,,,,,,,,,, - 2014-04-20 21:58:04]:
od kiedy agencyjni sa traktowani tak samo i maja takie same prawa.
prosze nie opowiadac pierdul
pracuje w cedo przez agencje i tak sie sklada ze nie mam tak samo jak ludzie cedowscy
jakie premie kwartalne jakie inne
ja nawet za nadgodziny kasy nie dostalem bo mi nie wolno miec nadgodzin to mi wolny dzien dali
a wracajac do premi took mam jedna 100 zl na papierku i tylko tam
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-05-31 23:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat CeDo poszukuje operatora do pracy, myslałem, żeby wysłac Cv, ale po tych komentarzach chyba odpuszcze, dzieki.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-06-23 23:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak życie mnie zmusiło do zapytania, czy może jednak ktoś poleca pracę w cedo, operatora nadal szukają, co jest trochę niepokojące, takie zapotrzebowanie?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-01 19:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo coś komuś kiedy i w jakiej kwocie będą wypłacane wczasy pod gruszą ?
zdjecie uzytkownika
Jaś - 2014-07-01 19:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że zależy to od człowieka innym się praca podoba i pracują po kilkanaście lat a innym nie. Wiadomo za samo siedzenie nie będą nikomu płacić. Ja z pracy jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
staś - 2014-07-01 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można wiedzieć na jakim stanowisku pracujesz ?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-07-03 18:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukaja także technika utrzymania ruchu i byłbym zainteresowany stanowiskiem, to może jestes w stanie napisać, jakie działy są ok?
zdjecie uzytkownika
;;;;;;;;;;;;;; - 2014-07-03 21:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie napiszcie coś o wczasach kiedy będą wypłacone?
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-07-13 14:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Teraz jedyne ogłoszenia jakie znalazłem od CeDo to Planista oraz Młodszy planista w kątach wrocławskich. Jakby ktoś był zainteresowany, to niech aplikuje.
zdjecie uzytkownika
!!!!! - 2014-08-12 18:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A dla mnie Cedo to już czasy zamierzchłe...i nigdy tam nie wrócę!!! To co się mówi o Cedo to prawda!
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-09-04 14:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [;;;;;;;;;;;;;; - 2014-07-03 21:12:25]:
O takie rzeczy to się w biurze pyata a nie na forum
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-09-06 16:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kkk, no nie zupełnie, po to właśnie powstało takie forum, aby móc zapytać nawet przed złożeniem aplikacji do CeDo, co by niepotrzebnie nie marnować ani swojego czasu, czy rekruterów z firmy, oczywiście jeśli oczekiwania pracownika i oferta firmy się nie pokrywa... CeDo jest znane głównie z firmy Paclan jak mniemam, a to nawet dobre produkty.
zdjecie uzytkownika
mik - 2014-09-06 21:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw ile cedo zapłaciło osobą które piszą pozytywne opinie a takich nie brakuje a zwłaszcza tych z biur a ludzie z produkcji to są bardzo żie traktowani a ne ta paniusie robią
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CeDo Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x