Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Aldora

zdjecie uzytkownika
do prtacownik - 2014-08-31 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-30 16:31:22]:
jakie sa zarobki za miesiac po odliczeniu mieszkania ubezpieczenia do jazdy do pracy w wieku 22 lata
zdjecie uzytkownika
strus - 2014-09-11 00:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDRAWIAM P Almeide WOLLEGO Harowalem 2,5 sezonu na MADE .Teraz lajcik w DE ZA 2200 eur za 7 stunde Pozdrawiam Wszystkich i pozdrowcie Dirka i braciszka czus
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-09-29 17:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jak wyglada praca na pomidorach otrzymalem taka oferte czy sa godziny norny itp z gory dzieki.
zdjecie uzytkownika
rozal - 2014-10-08 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mozna wywnioskowac to aldora oferuje wzglednie dobre warunki, ale wcale nie najlepsze. Oczywiscie znajda sie i tacy, ktorzy prace beda traktowali serio, ale w wiekszosci podejrzewam, ze ludzie sie za specjalnie nie przykladaja. Poza tym zastanawiam sie jak po 3 dnoch moga kogos zwolnic. Gdzie tu logika.
zdjecie uzytkownika
oszukiwani - 2014-10-11 16:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy Aldora dlaczego dajecie sie robic w balona,,niby do pensji tygodniowej macie dodatek do mieszkania tak jak mowia koordynatorzy ale sami zauwazcie ze tego nie macie...porownajcie sobie wypłaty z osobami co mieszkaja na prywatnych mieszkaniach,maja wiecej o 68e jak ci co mieszkaja na mieszkaniu Aldora..biora za was pieniadze a Wy tego nie dostajecie-poprostu Was oszukuja,a wy dajecie sie w balona robic,,,okradaja was w żywe oczy.....sami taki dodatek sobie załatwcie w belastingu....
zdjecie uzytkownika
SUN32 - 2014-10-20 10:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich :) W tamtym tygodniu zarejestrowałem się na stronie Aldory. Na 2 dzień zadzwoniłem do biura z zapytaniem czy jest praca, facetka powiedziała że na razie nic nie mają, a dzisiaj przyszedł mi SMS żebym odczytał ich maila. W mailu jest propozycja wyjazdu. ale dokumenty czyli skan dowodu i skan numeru sofi (bo posiadam) kazali mi wysłać do jutra do godziny 9 rano. Czy ktoś jeszcze dostał takiego Sms'a?
zdjecie uzytkownika
SUN32 - 2014-10-20 10:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha dodam jeszcze że praca jest przy pielęgnacji sadzonek pomidora. Pracował ktoś? Zapodajcie jakieś info.
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-21 13:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na wyjazd z Aldory na dniach. Czekam na telefon z biura ;-)prawdopodobnie w sobotę będę jechał. Ktoś jeszcze się załapał?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-21 19:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No witam, również dostałem sms, skany dowodu i Sofi do 9 jutro.Rozpoczęcie pracy w poniedziałek 27 więc raczej w sobotę wyjazd też niby na pielegnację sadzonek pomidora he okaże się również proszę o inf, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-21 22:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GIT, marko a skąd będziesz jechał? Może się gdzieś w podróży stykniemy :) :)
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-10-22 13:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pracuje ktos w tej firmie po 30stce? mam 29 aplikowalem kilka razy ale zero odzewu ,mam dosw w szklarni w nl i sofi.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 15:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek z zach-pom niedaleko Stargardu przez tą firmę z Olsztyna a Ty ?
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-22 15:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świętokrzyskie, więc raczej się nie stykniemy. Dzwonili już do Ciebie?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ale może trafimy na te same zakwaterowanie i szklarnie, dziś dostałem maila, że dzień przed wyjazdem tj 24 będą dzwonić. Z opinii forum i kilku osób moich znajomych którzy tam pracowali nie jest źle niby dobra agencja-wyjdzie w praniu ;)
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-22 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie dobrze ;) póki co u Mnie cisza. Czekam. Jak będę już wiedział, że jadę to napiszę Ci swojego maila. ;) to się sklikamy już w NL.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 20:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek31 - 2014-10-22 20:16:33]:
Ok ok ;) W piątek się z tobą skontaktują aby potwierdzić wyjazd na 100 %
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-23 09:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie znać jak już będziecie wiedzieć na jaki adres jedziecie zawsze raźniej hee na maila : pako333@poczta.onet.pl ;) pozdro
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-23 13:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2014-10-22 13:30:18]:
Hmm... trudno wyczuć dlaczego nie chcą Cię wziąść. U Mnie też wszystko pod wielkim znakiem zapytania. Mam 32 lata. Babeczka z biura w Kędzierzynie Koźlu powiedziała mi przez telefon, że skontaktuje się ze Mną w środę, najpóźniej w czwartek. Wyjazd podobno w sobotę. A ja nadal nic nie wiem. Nie ta firma to inna :-)
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-23 16:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marko - 2014-10-23 09:29:53]:
Wszystko spoko. Ale do Mnie nikt nie zadzwonił, także chyba nie pojadę. Tak myślę, bo w zasadzie jutro jakby się odezwali to za mało czasu jest na przyszykowanie kasy i swoich rzeczy. A ile jeszcze spraw do załatwienia przed wyjazdem. Trochę nie w porządku. Wysyłając do ludzi wiadomości o przesłaniu dokumentów powinno być równoznaczne ze 100% wyjazdem. W przypadku tej firmy to niemożliwe z tego co widzę. Także...
Powodzonka ;)
zdjecie uzytkownika
żebyNieByło - 2014-11-05 13:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle kogoś szukają, mam nadzieję, że to dlatego, że są dobrym pośrednikiem i mają zlecenia, a nie dlatego, że ludzie od nich odchodzą ;) teraz na tapecie elektryk, ślusarz, spawacz i monter instalacji stalowych
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-19 16:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żebyNieByło, ja nie powiedziałbym, żeby tak ciągle kogoś szukali, wszedłem właśnie na ich stronę internetową i owszem ogłoszenia sa, ale daty mnie przeraziły. Te stanowiska które wymieniłeś pojawiały się 6 czerwca, razem z dwoma innymi ofertami, kolejne oferty to już był luty. Także szukają bardzo rzadko bym powiedział.
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2014-11-20 10:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUN32 - 2014-10-20 10:29:04]:
przestroga dla wszystkich to banda oszustow i degeneratow oszukuja na wyplatach traktuja ludzi jak smieci wrazie choroby niemasz pomocy wtedy zamawiaja ci busa do Polski zeby sie ciebie pozbyc taka jest opieka koordynatora wszystko to co obiecuja i powinienes prawnie dostac niema tego to jest zywe PIEKLO
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-11-20 10:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-08-28 23:49:42]:
witam to prawdwa wyzucaja ludzi nawet po dwoch dniach tempo jest narzucone kosmiczne jezeli im sie nie spodobasz to wyrzucaja cie i nie wazne czy masz na busa do Polski czy nie NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-24
Żródło: Gowork.pl
Z całego terenu Niemiec
( )
                                             Agencja Zatrudnienia Aldora Sp. z o.o. (certyfikat nr 9029)                &
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2014-11-20 11:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boos - 2014-09-29 17:35:01]:
UWAGA strzezcie sie przed ta firma placa marnie a normy takie jak w akordzie nie do wyrobienia dlatego ciagle szukaja ludzi masowy przemial . Biuro w Kedzierzynie tylko ladnie mowi i wertuje jeden za drugim
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-20 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUN32 - 2014-10-20 10:29:04]:
firma oszustow
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x