Aldora

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o Aldora

szyszu 2016-08-08 09:07
skąd jedziesz ?
wyjazd123 2016-08-08 11:37
na pomidory, jedzie ktos ?
3
anna 2016-08-08 13:07
hej powiedzcie mi jakie sa warunki mieszkaniowe i jak jest z wypłatami
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
katii23@vp.pl 2016-08-13 21:06
Hej mam 20 lat i w sobotę z tydzień jechać do pomidorów opalaca się na 6 tyg? Ludzie z tej firmy są spoko, nie oszukują ??
Magik 2016-08-13 22:32
Wiesz, to ile masz lat to nie ma wielkiego znaczenia, ale tak powiem Ci tak, wszystko tutaj jest w porządku podpiszesz umowę i nie powinno być z niczym problemów, tak przynajmniej mi się wydaje, czytaj uważnie
Margaret 2016-08-16 19:33
Czesc,jedzie ktos teraz na pomidory?
Ja raczej się zdecyduje,yjazd jest teraz w sobote.
malgorzata.szambelan@onet.eu to mój mail,piszcie w kupie razniej!
43er 2016-08-16 19:56
@Margaret czy Ty piszesz może o tej ofercie która się pojawila dzisiaj do szklarni z pomdorami w Rotterdamie? ja tam uważam ze warto jest sprowac chociaż trochę popracować za granica i zobacczyc jak to jest wiadomo ze można sporo zarobić i się podszkolić z jezyka
Margaret 2016-08-18 13:57
@43er,tak-ja chyba pojadę w następny piątek.Odezwij się do mnie na maila,pozdrawiam!
1
dora 2016-08-19 13:21
czy jedzie ktos za tydzień na pomidory okolice Zwole,czy wiecie jak tam jest ,jakie warunki i ludzie,mieszkania podobno obok szklarni mają ,czy warto tam jechac,ile godzini itp
DRE 2016-08-23 14:07
CZY PRACUJE KTOS W ZWOLE U NICH NA POMIDORACH ,CZ WARTO TERAZ JECHC ,CZY BEDZIE DUZO GODZIN,
mAG 2016-08-25 09:41
CZY JEDZIE KTOS OD NICH W TA SOBOTE NA POMIDORY,??
wtr 2016-08-25 10:47
a z jakiego miasta jedziesz ,jesteś facetem ,pracowałes juz u nich ,
Magik 2016-09-16 23:12
Ogólnie to chyba wiadomo, że nie ma co robić jakichś dziwnych jazd, bo wypłaty są zawsze na czas i w jednej racie
inko 2016-09-27 10:44
No to dobrze, że wypłata jest terminowa @Magik, bo w końcu dbają o to, żeby wynagrodzenie było o czasie. Ciekawe tylko czy jest adekwatna do powierzanych zadań.
bum 2016-10-02 19:03
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Na pewno oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie co znacznie urozmaica zatrudnienie.
xyz 2016-10-05 16:36
nie zawsze. widocznie za krótko pracujesz/ pracowałes/as
Beta 2016-10-06 20:51
Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają
Beta 2016-10-06 20:51
Wypłaty jak w moim przypadku są terminowe ale niektórzy też na to narzekają
roman 2016-10-19 14:50
Nadal nie ma u nich ofert pracy, nie tak dawno była jako sprzedawca, ale dosłownie tylko przez chwilę, nie wiem czy ktoś z Was teraz zdążył się do nich załapać czy nie za bardzo?
Byłam to wiem. 2016-10-25 15:24
Znam to "starsze małżeństwo" dla Mnie bardzo mili ludzie, jak sam napisałeś są tam długo i najdłużej dlatego trochę już przeżyli i tez chcą mieć czysto i spokój, jak kto dba tak ma. Hmm a panoszących i cwanych się ludzi nigdzie nie brakuje, niech każdy patrzy na siebie. Wszystko w kwestii dogadania, każdy by chciał mieć tak jak się jemu podoba ale tak się niestety nie da.
Łukasz 24 2017-01-18 17:50
Jedzie ktoś końcem stycznia na pomidory jak tak to proszę pisać w komentarzach a ci co teraz są w Holandii to jestem ciekawy jaj z ogrzewaniem jest na mieszkaniach i druga sprawa czy to są pokoje w domach czy domki typu bungalow
6
ziomal 2017-01-30 19:18
Wyjeżdżając należy również pamiętać, aby zabrać ze sobą śpiwór, poduszkę i prześcieradło, sztućce, talerz, kubek, garnek i patelnia (narzędzia do gotowania), ręcznik i przybory toaletowe (usunięte przez administratora)
adam 2017-02-03 15:34
Jak warunki i jak z godzinami na pomidorach w Zwolle?
pola 2017-02-03 17:51
Wybiera się ktoś w następny weekend na pomidory?

Warto tam jechać? jak godziny pracy?
AnioLL 2017-02-04 19:10
Odezwijcie sie co i jak na tych pomidorach w Zwolle. Ja plaanuje jechac tam po swietach wielkanocnych na dłużej. Chciałbym miecwgląd sytuacje tam na miejscu.
Z ogłoszenia wynika że rekrutacja ma trwac 3 miesiace. Spoko
Korni 2017-02-07 09:08
Pracowałem przez cały zeszły rok na Made i Solyco. Było w sumie ok, były godziny, szło się jakoś dogadac z koordynatorem. Wyplaty byly, tylko dużo pracy, ale tak jest jak się jedzie do pracy fizycznej.
Ola 2017-02-08 23:14
Odezwij się jak jedziesz 11 883684566 może akurat razem :)
Ona 2017-02-17 12:50
Witam, może ktoś mi powiedzieć coś na temat pracy w szklarni w Bielle? Oraz o warunkach mieszkalnych w Schiedam? z góry dzięki
koraj 2017-02-17 13:18
Hej, na Brielle pracuje dużo kobiet ale są godziny, praca nie jest bardzo ciężka fizycznie. A w Schiedam jak na domku to spoko nawet, teraz odmalowali wszystko w parę tygodni więc nie ma syfu, póki co tłumów też nie ma bo początek sezonu, także póki co przyzwoicie. Pracuję już dwa tygodnie więc spoko, zobaczymy co będzie później.
Ona 2017-02-18 12:17
Super, w takim razie strasznie się cieszę. Ja jadę w niedzielę od poniedziałku już zaczynam pracę.
Dzięki wielkie za odpowiedz ;)
Gosia234 2017-02-21 12:27
Pracował ktoś może w Zwolle na pomidorach ? Jakie są tam opinie ?
Onaa32 2017-02-21 14:37
Pracuje tu praktycznie stała grupa osób, ktora jest w miare zgrana. Ogolnie nie jest zle.
Jjj 2017-02-26 15:23
Jedzie ktoś W okolice Zwole na pomidory w najbliższym czasie
Arek 2017-02-26 17:03
Ona i jak praca na pomidorach . sa godziny ?.
Roberrrrtus29 2017-03-09 14:59
robota jak robota fizyczna, ciężka, póki co płacą mi wszystko na czas. Zależy po co jedzie się do pracy, albo zarabiać albo imprezować i ćpać. Wystarczy pracować a nie udawać że się pracuje i liczyć na to ze nikt sie nie zorientuje. Jedyne co jest dziwne to to że jak ma się polskie konto walutowe to trzeba samemu raz w miesiącu zapłacić ubezpieczenie ale poza tym jest znośnie.
Adi 2017-03-13 20:41
Dzień dobry jadę w sobotę 18.03 tak na trzy miesiące. Mam pytanie mam mieć zagwarantowane 38 godzin i się cieszę, jak jest z mieszkaniami ile jest km do pracy i czy jest internet w domkach? Proszę o informację
Zigi84 2017-03-14 09:07
Czesc Adi. Zależy gdzie bedziesz, czasem masz naprzeciw domku szklarnie a czasem jest kilka kilometrów ale oni zawożą i odwożą. Jest internet.
Adi 2017-03-14 10:27
Bardzo dziękuję chciałbym dać radę by oni byli zadowoleni i bym ja też zarobił więc cieszę się że blisko i że dowożą że jest net, tylko pracować dzięki, jakby ktoś jechał 18.03 to proszę o info na maila (usunięte przez administratora) pozdrawiam serdecznie
Adi 2017-03-14 11:04
Jeszcze mam pytanie ile godzin pracuje się dziennie? wiem że to zależy, ale tak przeciętnie to ile i niedziele wolne tak? Proszę o informację. Druga sprawa to te normy trochę przerażają, ale może uda się po jakimś czasi je wyrobić oby jeszcze ludzie byli w miarę spoko a nie świry
Mike 2017-03-15 22:08
Fatalna firma
Mike 2017-03-16 22:04
Fatalna forma uważajcie
ellie 2017-03-23 12:23
Jedzie ktoś w tą sobotę na pomidory ? Rotterdam/Zwolle
Kam 2017-03-23 20:24
Ja mieszkam w Schiedam, pracuję w Zierikzze, więc mam aż około 70 km do pracy.
Kristi86 2017-03-24 09:26
Ja pracowalam na Made i miałam praktycznie pare metrów do szklarni bo byla naprzeciwko domku.
Neo7788 2017-03-27 16:36
Ja mam opcje jechac 1.04.2017 na pomidory Rotterdam/Zwolle. Czy wie ktos moze jak tam jest z godzinami, zakwaterowaniem? I ogolnie cxy firma uczciwa?
boby 2017-03-28 16:33
Sa godziny, nawet nadgodziny sa do wyrobienia. A zamieszkanie jest ok jak ludzie z ktorymi bedziesz mieszkac potrafią dbać o porzadek to bedzie super. Firma jak firma. Płaci w czasie, tylko ubezpieczenie musisz se sam płacic jak nie masz holanderskiego konta i tyle. Pracuj a nie udawaj to bedzie ok
Bill 2017-03-29 13:06
Neo sam wyjezdzasz czy z kims? Z jakiego woj. jestes?
Bill 2017-03-29 13:10
Neo z jakiego woj. sie wybierasz? sam jedziesz czy z partnerka?
Sylwia 2017-05-12 13:08
Hej wybieram sie do Holandii na pomidory i mam pracowac w szklarni Zirkzee ? Pracowal ktoś w tej szklarni ? I duzo tam pracuje kobiet ?
Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Aldora - Kędzierzyn-Koźle
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora