Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Aldora

zdjecie uzytkownika
praca - 2014-08-14 23:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-14 22:58:34]:
A do jakich teraz sa miast wyjazdy na pomidory
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-14 23:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chodzi o mieszkania to sa na rotterdamie i schiedamie , a szklarnie to zalezy na jaka cie przydziela ale bedziesz dojezdzal/a busem
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-14 23:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszytkich mam zamair wyjechac z kolezanka do pracy z granica do firmy aldora mamy po 22 lata.ile bedziemy pracowac tygodnio godz.ile zarabiali co ze soba trzeba zabrac czekam na wasze propozycje ania.
bo mi na umowie mam napisane 7.67 euro brutto ile netto ok
ile tak zarobie na miesiac po odliczeniu wszystkich [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Poszukuje P. - 2014-08-24 12:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są aktualne ofert pracy z aldory.
i jakie sa zarobki na mieisac czy to prawda jezeli sie nie sprawdzisz zostaniesz wyrzucony po 3 dniach ?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-08-28 23:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@poszukuje p. W zasadzie wszystkie niezbędne informacje powinny być u nich na stronie. A tutaj masz aktualne oferty pracy http://aldora.com.pl/start/oferty-pracy.html Trochę nie chce mi się wierzyć z tym, że mieliby wyrzucić gdy ktoś się nie sprawdzi. Prędzej rozstać się w pokoju i spokoju bo po co wrogów sobie robić?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-30 16:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poszukuje P. - 2014-08-24 12:01:32]:
co do wyrzucania po 3 dniach jest troche prawdy ale to musisz pyskowac itp. z poczatku po prostu sluchac i wykonywac prace , z dnia na dzien starac sie poprawiac- w sensie szybkosci by widzial brygadzista ze sie starasz ze chcesz i bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
do prtacownik - 2014-08-31 12:12:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-08-30 16:31:22]:
jakie sa zarobki za miesiac po odliczeniu mieszkania ubezpieczenia do jazdy do pracy w wieku 22 lata
zdjecie uzytkownika
strus - 2014-09-11 00:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POZDRAWIAM P Almeide WOLLEGO Harowalem 2,5 sezonu na MADE .Teraz lajcik w DE ZA 2200 eur za 7 stunde Pozdrawiam Wszystkich i pozdrowcie Dirka i braciszka czus
zdjecie uzytkownika
boos - 2014-09-29 17:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie jak wyglada praca na pomidorach otrzymalem taka oferte czy sa godziny norny itp z gory dzieki.
zdjecie uzytkownika
rozal - 2014-10-08 11:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mozna wywnioskowac to aldora oferuje wzglednie dobre warunki, ale wcale nie najlepsze. Oczywiscie znajda sie i tacy, ktorzy prace beda traktowali serio, ale w wiekszosci podejrzewam, ze ludzie sie za specjalnie nie przykladaja. Poza tym zastanawiam sie jak po 3 dnoch moga kogos zwolnic. Gdzie tu logika.
zdjecie uzytkownika
oszukiwani - 2014-10-11 16:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy Aldora dlaczego dajecie sie robic w balona,,niby do pensji tygodniowej macie dodatek do mieszkania tak jak mowia koordynatorzy ale sami zauwazcie ze tego nie macie...porownajcie sobie wypłaty z osobami co mieszkaja na prywatnych mieszkaniach,maja wiecej o 68e jak ci co mieszkaja na mieszkaniu Aldora..biora za was pieniadze a Wy tego nie dostajecie-poprostu Was oszukuja,a wy dajecie sie w balona robic,,,okradaja was w żywe oczy.....sami taki dodatek sobie załatwcie w belastingu....
zdjecie uzytkownika
SUN32 - 2014-10-20 10:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich :) W tamtym tygodniu zarejestrowałem się na stronie Aldory. Na 2 dzień zadzwoniłem do biura z zapytaniem czy jest praca, facetka powiedziała że na razie nic nie mają, a dzisiaj przyszedł mi SMS żebym odczytał ich maila. W mailu jest propozycja wyjazdu. ale dokumenty czyli skan dowodu i skan numeru sofi (bo posiadam) kazali mi wysłać do jutra do godziny 9 rano. Czy ktoś jeszcze dostał takiego Sms'a?
zdjecie uzytkownika
SUN32 - 2014-10-20 10:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha dodam jeszcze że praca jest przy pielęgnacji sadzonek pomidora. Pracował ktoś? Zapodajcie jakieś info.
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-21 13:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na wyjazd z Aldory na dniach. Czekam na telefon z biura ;-)prawdopodobnie w sobotę będę jechał. Ktoś jeszcze się załapał?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-21 19:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No witam, również dostałem sms, skany dowodu i Sofi do 9 jutro.Rozpoczęcie pracy w poniedziałek 27 więc raczej w sobotę wyjazd też niby na pielegnację sadzonek pomidora he okaże się również proszę o inf, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-21 22:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GIT, marko a skąd będziesz jechał? Może się gdzieś w podróży stykniemy :) :)
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-10-22 13:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pracuje ktos w tej firmie po 30stce? mam 29 aplikowalem kilka razy ale zero odzewu ,mam dosw w szklarni w nl i sofi.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 15:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek z zach-pom niedaleko Stargardu przez tą firmę z Olsztyna a Ty ?
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-22 15:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świętokrzyskie, więc raczej się nie stykniemy. Dzwonili już do Ciebie?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ale może trafimy na te same zakwaterowanie i szklarnie, dziś dostałem maila, że dzień przed wyjazdem tj 24 będą dzwonić. Z opinii forum i kilku osób moich znajomych którzy tam pracowali nie jest źle niby dobra agencja-wyjdzie w praniu ;)
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-22 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie dobrze ;) póki co u Mnie cisza. Czekam. Jak będę już wiedział, że jadę to napiszę Ci swojego maila. ;) to się sklikamy już w NL.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 20:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek31 - 2014-10-22 20:16:33]:
Ok ok ;) W piątek się z tobą skontaktują aby potwierdzić wyjazd na 100 %
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-23 09:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie znać jak już będziecie wiedzieć na jaki adres jedziecie zawsze raźniej hee na maila : pako333@poczta.onet.pl ;) pozdro
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-24
Żródło: Gowork.pl
Rotterdam - Zwolle
( )
                                       Agencja Zatrudnienia ALDORA Sp. z o.o. ( certyfikat nr 9029 )                                          &nb
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-23 13:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2014-10-22 13:30:18]:
Hmm... trudno wyczuć dlaczego nie chcą Cię wziąść. U Mnie też wszystko pod wielkim znakiem zapytania. Mam 32 lata. Babeczka z biura w Kędzierzynie Koźlu powiedziała mi przez telefon, że skontaktuje się ze Mną w środę, najpóźniej w czwartek. Wyjazd podobno w sobotę. A ja nadal nic nie wiem. Nie ta firma to inna :-)
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-23 16:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marko - 2014-10-23 09:29:53]:
Wszystko spoko. Ale do Mnie nikt nie zadzwonił, także chyba nie pojadę. Tak myślę, bo w zasadzie jutro jakby się odezwali to za mało czasu jest na przyszykowanie kasy i swoich rzeczy. A ile jeszcze spraw do załatwienia przed wyjazdem. Trochę nie w porządku. Wysyłając do ludzi wiadomości o przesłaniu dokumentów powinno być równoznaczne ze 100% wyjazdem. W przypadku tej firmy to niemożliwe z tego co widzę. Także...
Powodzonka ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x