Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Aldora

zdjecie uzytkownika
SUN32 - 2014-10-20 10:29:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha dodam jeszcze że praca jest przy pielęgnacji sadzonek pomidora. Pracował ktoś? Zapodajcie jakieś info.
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-21 13:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czekam na wyjazd z Aldory na dniach. Czekam na telefon z biura ;-)prawdopodobnie w sobotę będę jechał. Ktoś jeszcze się załapał?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-21 19:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No witam, również dostałem sms, skany dowodu i Sofi do 9 jutro.Rozpoczęcie pracy w poniedziałek 27 więc raczej w sobotę wyjazd też niby na pielegnację sadzonek pomidora he okaże się również proszę o inf, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-21 22:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
GIT, marko a skąd będziesz jechał? Może się gdzieś w podróży stykniemy :) :)
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2014-10-22 13:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc pracuje ktos w tej firmie po 30stce? mam 29 aplikowalem kilka razy ale zero odzewu ,mam dosw w szklarni w nl i sofi.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 15:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
misiek z zach-pom niedaleko Stargardu przez tą firmę z Olsztyna a Ty ?
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-22 15:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świętokrzyskie, więc raczej się nie stykniemy. Dzwonili już do Ciebie?
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 16:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ale może trafimy na te same zakwaterowanie i szklarnie, dziś dostałem maila, że dzień przed wyjazdem tj 24 będą dzwonić. Z opinii forum i kilku osób moich znajomych którzy tam pracowali nie jest źle niby dobra agencja-wyjdzie w praniu ;)
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-22 20:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie dobrze ;) póki co u Mnie cisza. Czekam. Jak będę już wiedział, że jadę to napiszę Ci swojego maila. ;) to się sklikamy już w NL.
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-22 20:53:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek31 - 2014-10-22 20:16:33]:
Ok ok ;) W piątek się z tobą skontaktują aby potwierdzić wyjazd na 100 %
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-10-23 09:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie znać jak już będziecie wiedzieć na jaki adres jedziecie zawsze raźniej hee na maila : pako333@poczta.onet.pl ;) pozdro
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-23 13:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wojtek - 2014-10-22 13:30:18]:
Hmm... trudno wyczuć dlaczego nie chcą Cię wziąść. U Mnie też wszystko pod wielkim znakiem zapytania. Mam 32 lata. Babeczka z biura w Kędzierzynie Koźlu powiedziała mi przez telefon, że skontaktuje się ze Mną w środę, najpóźniej w czwartek. Wyjazd podobno w sobotę. A ja nadal nic nie wiem. Nie ta firma to inna :-)
zdjecie uzytkownika
misiek31 - 2014-10-23 16:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marko - 2014-10-23 09:29:53]:
Wszystko spoko. Ale do Mnie nikt nie zadzwonił, także chyba nie pojadę. Tak myślę, bo w zasadzie jutro jakby się odezwali to za mało czasu jest na przyszykowanie kasy i swoich rzeczy. A ile jeszcze spraw do załatwienia przed wyjazdem. Trochę nie w porządku. Wysyłając do ludzi wiadomości o przesłaniu dokumentów powinno być równoznaczne ze 100% wyjazdem. W przypadku tej firmy to niemożliwe z tego co widzę. Także...
Powodzonka ;)
zdjecie uzytkownika
żebyNieByło - 2014-11-05 13:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle kogoś szukają, mam nadzieję, że to dlatego, że są dobrym pośrednikiem i mają zlecenia, a nie dlatego, że ludzie od nich odchodzą ;) teraz na tapecie elektryk, ślusarz, spawacz i monter instalacji stalowych
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-11-19 16:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żebyNieByło, ja nie powiedziałbym, żeby tak ciągle kogoś szukali, wszedłem właśnie na ich stronę internetową i owszem ogłoszenia sa, ale daty mnie przeraziły. Te stanowiska które wymieniłeś pojawiały się 6 czerwca, razem z dwoma innymi ofertami, kolejne oferty to już był luty. Także szukają bardzo rzadko bym powiedział.
zdjecie uzytkownika
zyczliwa - 2014-11-20 10:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUN32 - 2014-10-20 10:29:04]:
przestroga dla wszystkich to banda oszustow i degeneratow oszukuja na wyplatach traktuja ludzi jak smieci wrazie choroby niemasz pomocy wtedy zamawiaja ci busa do Polski zeby sie ciebie pozbyc taka jest opieka koordynatora wszystko to co obiecuja i powinienes prawnie dostac niema tego to jest zywe PIEKLO
zdjecie uzytkownika
Renata - 2014-11-20 10:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ola - 2014-08-28 23:49:42]:
witam to prawdwa wyzucaja ludzi nawet po dwoch dniach tempo jest narzucone kosmiczne jezeli im sie nie spodobasz to wyrzucaja cie i nie wazne czy masz na busa do Polski czy nie NIE POLECAM TEJ FIRMY !!!
zdjecie uzytkownika
ROMAN - 2014-11-20 11:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boos - 2014-09-29 17:35:01]:
UWAGA strzezcie sie przed ta firma placa marnie a normy takie jak w akordzie nie do wyrobienia dlatego ciagle szukaja ludzi masowy przemial . Biuro w Kedzierzynie tylko ladnie mowi i wertuje jeden za drugim
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-11-20 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SUN32 - 2014-10-20 10:29:04]:
firma oszustow
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-03 19:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roman, ale co to znaczy marnie? dla każdego "marnie" znaczy co innego, wiec co to jest wegług Cuebe.... Przecież jeśli ktoś ma rodzinę na utrzymaniu i nie ma za co kupić jedzenia dzieciom, to on pójdzie do każdej pracy.. ech ludzie, najlepiej każdy chciałby pracować za sumę z czterema zerami na końcu..
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-03 19:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Roman, ale co to znaczy marnie? dla każdego "marnie" znaczy co innego, wiec co to jest wegług Cuebe.... Przecież jeśli ktoś ma rodzinę na utrzymaniu i nie ma za co kupić jedzenia dzieciom, to on pójdzie do każdej pracy.. ech ludzie, najlepiej każdy chciałby pracować za sumę z czterema zerami na końcu..
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-12-05 16:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, chce aplikować na zbior pomidorow , obrywanie kwiatostanu, sadzenie plant klipsowanie,obrywanie liści. Moze ktos napisac cos na temat tego jak wyglada praca ? Z góry dziękuje.
zdjecie uzytkownika
jakas - 2014-12-06 18:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Marnie płacą to prawda. Ja tam miałam płacone 5,50 Euro za godzinę, a tempo na prawdę narzucają okropne raczej mało kto z tym wyrabia. Do porównania jak przeszłam do innego biura miałam 7,09 Euro za godzinę. I jeszcze za to że przeszłam do innego biura potrącili mi jakieś śmieszne koszty , ale tak to jest jak biuro pracy otwierają turki... Złodzieje !!!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-19
Żródło: Gowork.pl
Z całego terenu Niemiec
( )
                                             Agencja Zatrudnienia Aldora Sp. z o.o. (certyfikat nr 9029)                &
zdjecie uzytkownika
thor - 2014-12-07 09:41:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aldora szuka mliodych ludzi max 22lata zeby zapierniczali jak roboty,a placili im po ok 5eur/h.Nie wiem czy to mlodym sie oplaca zarabiac 110eur tyg. i zbierac po 500kg/h.Wasz wybor.
zdjecie uzytkownika
bolik - 2014-12-17 23:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [thor - 2014-12-07 09:41:28]:
opłaca nie opłaca , jakoś zarabiać na siebie muszą. A skoro nie widzą innej lepszej opcji na to , aby się utrzymać to co zrobisz... Myślę , żę gdyby Ci ludzie mieli okazje i możliwości do lepszego zarobku w innym miejscu to by to robili, a skoro siędzą tutaj za takie pieniadze to widocznie im to jednak pasuje
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aldora?
Zadaj pytanie
x