Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Aldora

zdjecie uzytkownika
laser - 2015-03-10 02:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze, że na forum jest dość spore zainteresowanie możliwością podjęcia pracy w Aldora. Jednak z tego co widze brak aktualnie ogłoszeń, może jednak jest tu jakiś pracownik, który coś słyszał o planowanej rekrutacji? W ogóle w jaki sposób tutaj aplikowaliście, gdzie pojawiło się ich ogłoszenie, może można aplikować w ciemno?
zdjecie uzytkownika
piotr90 - 2015-03-16 18:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema ja mam wyjechac w sobote na zaki przy pomidorach niech ktos mi powie jak tam u nich jest z zakwaterowaniem da sie tam zyc czy szczury chodza w nocy po lozkach tak jak ostatnio mialem w nl? i czy net jest?
zdjecie uzytkownika
roman - 2015-03-24 15:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@piotr90 jak wygląda zrudnienie u nich, idziesz tylko na rozmowe rekrutacyjną i to wszystko, czy coś jeszcze trzeba robić? kurcze, sam nie wiem już co można tutaj zmienić czy iść do nich konkretnie i potem napisac co i jak czy jednk posłuchac się przestróg? poczekam jeszcze chwile na reszte informacji.
zdjecie uzytkownika
daj se spokój - 2015-03-28 13:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwestia zarobków: właśnie dostałam pierwszą tygodniówkę,za 16,5 godzin 60 euro, kwestia pracy: obcinanie trosów pomidora: 400 kg na godzinę taka jest norma w sezonie, poza sezonem około 300 kg, jeśli nie zrobisz to dostajesz ostrzeżenie,że pojedziesz do Polski, żeby mieć taką normę trzeba dać z siebie wszystko, czyli bardzo szybko zapierniczać, na dłuższą metę przy wysokiej temperaturze jest to nie wyobrażalne, duża presja, odradzam, straciłam czas i pieniądze, nie mówiąc już o zszarganych nerwach w pracy..
zdjecie uzytkownika
Tygrys - 2015-04-05 11:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Żal mi tych ludzi co pracuja w tym syfie sa to takie osoby ktore nie znalazly by sobie innej pracy bo mysla ze na Aldorze swiat sie konczy za marne 9euro brutto .Pamietajcie zyje sie tylko raz i czy warto tak sie ponizac i dawac upokarzac za te marne 4 tys złotych mc. Pozdrawiam Solyco 2 :)
zdjecie uzytkownika
tomek ostr. - 2015-04-13 13:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam mam ppytanie czytam różne opinie mam jechac na pomidory na pielegnacjie. Wie moze ktoś na czym polega ta pracy jakie sa warunki mieszkaniowe z tej firmy
zdjecie uzytkownika
bylem_widziałem_wrócilem - 2015-05-08 07:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla ludzi ktorzy nigdy nie pracowali przy pomidorach to nawet nie starajcie sie o prace. Bylem na szklarnii DeLier .. całe 3 dni. Smierdzacy ciapek turas, po tym jak dawalem z siebie wszystko / norma nie do ogarniecia / powiedział arbajt its ołwer ;-) Zero farmazonow. Koordynator Krzysiek, nawet spoko. Mieszkanie bez niczego, ale do ogarniecia. Praca dramat dla mege desperatow, bo uwierzcie ze w pracy i to w sektorze nie ogrodnicznym w Holandii jest mnostwo.
zdjecie uzytkownika
nowyy - 2015-05-13 15:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aldora potrzebuje opini bo sobota mam wyjazd.NA POMIDORY
zdjecie uzytkownika
Uczciwy - 2015-05-13 17:21:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowyy - 2015-05-13 15:49:26]:
byles juz kiedys? jak nie, to wcale nie jedz. Zaorają Cie Polaczki w rajkach a Turas wywali na zbity pysk
zdjecie uzytkownika
nowu - 2015-05-13 17:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie pracowałem na pomidorach
tylko przy scinianiu lisci pomidora
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2015-05-13 17:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uczciwy daj do siebie gg
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-05-21 13:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wybiera się ktoś w sobotę na pomidory?
zdjecie uzytkownika
Bylypracownik - 2015-06-29 18:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco odradzam prace w tej firmie. A juz na made i zirkze to przede wszystkim. Właściciel szklarni i jego stuknieci bracia chcą zakatowac człowieka. Szukajcie roboty gdzie indziej. Tutaj się możecie wykończyć fizycznie i psychicznie.
zdjecie uzytkownika
matti24pl - 2015-07-08 20:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś w sobotę 11.07 do pielęgnacji sadzonek ogórków?
zdjecie uzytkownika
SM - 2015-07-08 21:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam jechać,gdyż tam same homo ludzie pracują,mieszkałem na jednym z domków i jest tam Sid i Krzempek co lubią ten sport..nie polecam trafic na ich domek bo upalą Was marihuana i dadza Kraka i Was wybzykaja,,,lubią klimat sneakers.
zdjecie uzytkownika
SM - 2015-07-08 21:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tam jechać,gdyż tam same homo ludzie pracują,mieszkałem na jednym z domków i jest tam Sid i Krzempek co lubią ten sport..nie polecam trafic na ich domek bo upalą Was marihuana i dadza Kraka i Was wybzykaja,,,lubią klimat sneakers.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-08 21:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SM - 2015-07-08 21:06:08]:
jestem pracownikiem Aldory którzy to są i gdzie mieszkają dam im buty do powochania moje robocze i może mi obciągną druta,zalałbym im ryja,,, :)
zdjecie uzytkownika
Fabristraat - 2015-07-08 21:16:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-07-08 21:10:28]:
A zawsze Wiedziałem ze Sid jest Homo nie pewny.Powodzenia mu życzę by go bzykali wszyscy domownicy..Gargamel do dzieła :)
zdjecie uzytkownika
SM - 2015-07-09 18:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I pan MIC niech też nie będzie taki mądry bo też pozaluje. Zadzic może w pl a nie tu.!!!
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 20:27:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
madruuu - 2015-07-22 20:28:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak bym nie wchodził innym ludziom do łóżka i nie puszczał nie wiadomo jakich plotek bo jednak to może się nieciekawie później skończy. Wydaje mi się jednak, że sama praca w Aldorze nie jest zła i gorsze opinie należą do osób które po prostu nie dawały sobie w tej firmie rady, bo jednak nie jest to prosta praca.
zdjecie uzytkownika
hihi - 2015-07-23 17:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Roman erotoman 4 lata pracowal i w maju zostal wyjebany za dobieranie sie do dziewczyn .. pewien chlopaczek pieknie mordke mu zlal :) a szefuncio od razu typa wyje*al ;]
zdjecie uzytkownika
M.M - 2015-07-26 08:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mialem okazje byc raz na domku Sida i mysle ze bardziej wszyscy powinni uwazac nie na Sida tylko na malego Tomka.To konfident jakiego trudno spotkac.Na wszystkich szklarniach ludzie mowia ze Tomek to konfident i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlatego dziwie sie ze ci co z nim robia na zierkze siedza cicho.albo udaja ze nie widza albo sa uposledzeni.obudzcie sie ludzie z zierkze,zalozcie mu spodnice na te krotkie krzywe nozki i przegoncie jak najdalej od aldory.albo zdepczcie bo to WSZA.
zdjecie uzytkownika
kamilo - 2015-08-06 12:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jade w sobote :) co tam.?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-09-01
Żródło: Gowork.pl
Rotterdam/Zwolle
( )
Agencja Zatrudnienia ALDORA Sp. z o.o. ( certyfikat nr 9029 ) poszukuje Kandydatów do szklarni z pomidorami (snoeje).   Pracownik szklarni z pomidorami(snoeje) Miejsce pracy: Rotterdam/ Zwolle Obowiązki: - obrywanie kwiatostanu na wózkach elektrycznych, tzw.snoeje - pielęgnacja sadzonki pomidora - sadzenie plant i klipsowanie - zbiór po
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-09 10:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-08-09 10:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam sie z opinia m.m.mialem okazje pracowac na szklarni z tomkiem i przez niego i jego donosicielstwo wyrzucili mnie po 4 dniach.przystanalem na chwile w rajce;tomek powiedzial ze zrobi mi zdjecia i pokaze szefowi jak sie obijam potem poszedl do szefa podpierniczyl mnie i za 15 minut szef wyslal mnie na kantyne.pojechalem tam za pozyczone pieniadze i przez tego knota siedze w polsce z dlugami.zycze mu zeby zdechl.uwazajcie na niego!!!!
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-22 17:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może kogoś zainteresuje: Pracownik szklarni z pomidorami - snoeje. Ale różne stawki dla różnego wieku. Aż dziwnie że taki podział: 18 lat - 6, 42 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 55 euro ) 19 lat - 7, 33 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+10 euro ) 20 lat - 8, 25 euro ( zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+10 euro ) 21 i więcej- 9, 16 euro (zakwaterowanie płatne tygodniowo w wysokości 75+20 euro)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Aldora?
Zadaj pytanie
alert