Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Aldora

zdjecie uzytkownika
POLO - 2016-02-27 17:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2016-02-06 15:34:05]:
BIORA GLUPICH SILNYCH I NAJLEPIEJ ZEBY SIE NIE ODZYWALI
zdjecie uzytkownika
Kkkk - 2016-03-11 13:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie ile godzin tygodniowo mozna pracowac najwiecej i czy sie oplaca wyjezdzac
zdjecie uzytkownika
kornelia90 - 2016-03-12 12:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy wyjazd się opłaca bardziej niż siedzenie i nic nie robieniem @kkk! ja teraz chcę jechać do Zwolle do szklarni z pomidorami. chcą dyspozycyjności na dłuższy czas, ciekawe jednak konkretnie na ile. wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-13 14:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę z mężem tam w sobotę prawdopodobnie a ty kiedy
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-13 14:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę z mężem tam w sobotę prawdopodobnie a ty kiedy
zdjecie uzytkownika
Kkk - 2016-03-14 03:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez w sobote mam jechac teraz i zobaczymy jak to bedzie
zdjecie uzytkownika
Magik - 2016-03-14 12:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile jest roboty na szklarni z pomidorami? Ja rozumiem, że one są gigantyczne, albo jest ich dużo, ale chodzi mi o to, że przez większość czasu przecież one rosną tylko
zdjecie uzytkownika
polipoli - 2016-03-16 10:48:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy ktoś wie coś na temat tego wyjazdu który miał być w sobotę ?
Bo coś mi się wydaję że znó przełożą wyjazd... albo że go wogóle nie bedzie...
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-16 12:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też miałam jechać w tamtą sobotę i przełożyli na ten tydzień.dzwonilam wczoraj i ma być bo niby koordynator potwierdził wyjazd zobaczymy co w piątek bendzie
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-16 12:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam nadzieję że wyjazd bendzie
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-16 13:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i ja mam nadzieje, ze jednak wyjazd dojdzie do skutku, ale dziwne takie przekładanie jest jednak.. no a co powiecie na prace ta jako pracownik szklarnii teraz?
zdjecie uzytkownika
Polipoli - 2016-03-16 13:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No lepiej jednak żeby przełożyli jak pracy na razie nie ma niż jechać i siedziec na wolnym. Ale to jest denerwujaca taka niepewność... Bo nawet się przygotować nie można do wyjazdu. Maja dzwonić w piątek by potwierdzić wyjazd bądź odwołać... Zobaczymy . co do pracy na szklarni ja pracowalam przy kwiatach. Robota lekka nie była ale mi się podobało :) najgorsze są upały... I jak narzucają tempo bo w takiej gorączce ciężko pracować
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-16 14:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dziś dzwoniłam i koordynator niby im z holl potwierdził wyjazd
zdjecie uzytkownika
Polipoli - 2016-03-16 15:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nam nic takiego nie powiedzieli tylko że w piątek będą potwierdzać. A o której dzisiaj dzwonilas ?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-03-16 20:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja słyszałem że to oszuści sciemniaja z wypłatą ludzie wracają bez grosza
zdjecie uzytkownika
Polipoli - 2016-03-17 10:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doświadczenie nauczylo mnie że zawsze znajdą się jakieś zle opinie i najlepiej samemu sprawdzić. Mam nadzieję że nie jest tak jak mówisz ... Byłam już w 2 agencjach na które też najeżdżali ale nie było tak źle.. Zależy jak się trafi komu... Zresztą wszystkie agencję oszukują ...
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-18 08:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to czekam za tel zobaczymy co dziś powiedzą
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-18 11:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam potwierdzenie wyjazdu. Jutro rano ruszam
zdjecie uzytkownika
Polipoli - 2016-03-18 11:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A my nie :( niby jakieś opóźnienia są i chyba po świętach dopiero pojedziemy :(
zdjecie uzytkownika
Polipoli - 2016-03-18 11:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A my nie :( niby jakieś opóźnienia są i chyba po świętach dopiero pojedziemy :( daj znać jak coś jak praca , mieszkania itp... :)
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-18 11:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podaj maila to się zgadamy
zdjecie uzytkownika
Polipoli - 2016-03-18 13:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak też jedziemy jutro :) pewnie się spotkamy w busie :) wiesz już dakad dokładnie jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
lopo - 2016-03-18 15:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i teraz znowu widze jest popularna praca sezonowa, bo szukają osób do szklarni z tego co widze i to na Rotterdam, Zwolle, stawki są podobno so ustalenia.
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-18 15:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę własnym autem jaki masz adres podany
zdjecie uzytkownika
Polipoli - 2016-03-18 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Schiedam a Ty ?
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-18 17:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też a ulica
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-03-18 17:46:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hotolotel@gmail.com napisz
zdjecie uzytkownika
Magik - 2016-03-20 15:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No szukają do roterdamu, zaczyna się nowy sezon więc trzeba się łapać póki można i póki mają pieniądze na wypłaty te najwyższe, polecam próbować od już
zdjecie uzytkownika
kejti - 2016-03-21 21:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc dojezdza ktos z was do pracy przy pomidorach kolo roterdamu Chodzi mi o kogos z wlasnym zakwaterowaniem a nie firmowym
zdjecie uzytkownika
gg - 2016-03-21 22:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto z was wyjezdza 28 do Rotherham?
zdjecie uzytkownika
gargamel - 2016-03-22 08:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam wyjeżdżać 28 marca, rejon Rotterdam/Zwolle
zdjecie uzytkownika
gg - 2016-03-22 11:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez mam jechac
zdjecie uzytkownika
bbb - 2016-03-22 13:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos z okolic łodzi 28 do Roterdamu/ zwolle
zdjecie uzytkownika
mikj - 2016-03-22 18:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajnie, ze wam sie udalo dostac do firmy i wyjezdzacie lada dzien, zycze powodzenia, pewnie bedziecie bardzo zadowloeni bo widzialem, ze umowa o prace i zakwaterwoanie zapewnone, do mnie sie nie odezwali
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2016-03-30 15:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Angela - 2016-03-16 12:06:12]:
Miło witam co chodzi o opóznienie wyjazdu to jest to spowodowane że pomidory jeszcze nie dojrzały ale jeszcze może z tydzień i będą gotowe do zbioru natomiast co chodzi o pracę w szklarni to jest co robić szklarnie są ogromne zarobek to 9.26 brutto minus 20 e dojazd i mieszkanie chyba 75 albo 80 e co chodzi o godziny tygodniowe to tak 43/45 wypłaty w piątek przelew na konto zakwaterowanie to schiedam hotel lub mieszkanie w bloku i bardzo ważna sprawa pamiętać o wyrobieniu sobie ubezpieczenia nie olewajcie tego bo firma nie załatwia tego jak jakieś pytanka to pytać pracuje tam i wiem co jest co a kordynator nazywa się Andrzej Mucha biuro w Vlaardingen
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-03-30 15:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i wydaje mi się, że u nich dobrze się zarabia co prawda z pomidorami musi być sezon, ale pracy nie brakuje, trzeba je wychodowac i potem zadbać o transport.
zdjecie uzytkownika
Dzudza - 2016-04-08 15:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kto wyjezdza 16 do szklarni na pomidory ?
zdjecie uzytkownika
Angela - 2016-04-16 03:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie agencja jest w porządku. Dobre wypłaty zapewnione godziny. Jedyne co absolutnie odradzam to wyjazd w przypadku pracy na szklarni SOLYCO. Tragedia kolchoz... Przepracowalam 3 tyg i zwolniła się ze względu na niewolnicza pracę i brygadzistke Monikę która jest nie do zniesienia. Robi z ludzi idiotow a sama nie wie co do końca ma robić i jak powinno być. Straszy zwolnieniem od 1 dnia... Po tyg pracy wymaga tepa równego z ludźmi pracującymi tam po kilka lat. Przemial ludzi na tej szklarni jest masakryczny... Szukają tam zdesperowanych debil bez żadnych perspektyw na inną pracę. WIEC JEZELI MACIE JECHAC NA SOLYCO ODRADZAM!!
zdjecie uzytkownika
facet - 2016-04-19 17:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukam dziewczyny z Podkarpacia na wspólny wyjazd w parze do Holandii do pracy,przez to biuro lub inne,Ja facet 33 lat ,podkarpacie ,moj e-mail Buli-82@wp.pl
zdjecie uzytkownika
jhgf - 2016-04-29 16:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie fajnie ze mozna liczyc na jakies oferty za granica
zdjecie uzytkownika
bew - 2016-05-04 13:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak u nich jest na prawde na zbiorze pomidora ,jacy ludzie mieszkania ,czy czy niema patologi na domkach ,typu cpanie ,i picie codziennie ???
zdjecie uzytkownika
Magik - 2016-05-05 14:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Normalnie jest i wszystko w porządku, nie ma patologii, spokojnie
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-05-06 12:53:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie w biurze sa tragicznie nie uprzejme ,zero uprzejmości do klijentów
zdjecie uzytkownika
sds a - 2016-05-12 10:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie maja mieszkania,jacy sa ludzie na domkach ,czy warunki i biuro są w porządku
zdjecie uzytkownika
adi - 2016-05-12 11:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś w tą sobote na pomidory ,mój email buli-82@wp.pl
zdjecie uzytkownika
edi - 2016-05-12 13:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś mi tu smierdzi... zero konkretnych odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
do adi . Tede - 2016-05-13 01:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem już w aldorze 4 tygodnie i powiem Ci tylko że jest ciężko i gorąco w ... ale jak trafisz do Shidam bedziesz zadowolony
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-05-16 16:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy warto jechac przez to biuro,czy normalni ludzie mieszkaja na domkach ,jak ogólnie są warunki,pieniądze na czas?itp ,prosze o opinie kogos kto tam pracuje
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-24
Żródło: Gowork.pl
Rotterdam/Zwolle
( )
PRACA NA SZKLARNI Z POMIDORAMI. Agencja Zatrudnienia ALDORA Sp. z o.o. ( certyfikat nr 9029 ) poszukuje Kandydatów do szklarni z pomidorami. Pracownik szklarni z pomidorami Miejsce pracy: Rotterdam, Zwolle, Holandia Obowiązki: - pielęgnacja sadzonki pomidora - zbiór pomidorów - obcinanie liści Wymagania: - gotowość do
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-05-25 12:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aldora po Patologia ,zero organizacji z zakwaterowaniem ,sciagaja ludzi na mieszkania nie mają wolnych miejsc ,ludzie musza spać ,w korytarzach lub kuchniach na podłodze.A dzwoniąc do kordynatora ,Tego debila Andzrzeja że masz taka sytuacje że śpisz na podłodze ,jego odpowiedz na to jest taka ,że jego to nie obchodzi,po za tym ,na domkach picie ćpanie najgorszy margines ,no i syf ,w niektórych mieszkaniach szczury chodzą po pokojach,zatkane krany kible ,Po prostu tragedia
zdjecie uzytkownika
dhd - 2016-05-27 12:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie ,zero organizacji ,kordynator Andrzej i jego przydupasy totalnie nie ogarnięci ,przeludnione mieszkania ,brud i Polska pijana i na ćpana hołota

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Aldora!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert