Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: aldora pomidory b.v.


Oceniono 162 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
aldora pomidory b.v.
Grunwaldzka 3
47-220 Kędzierzyn-Koźle
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-06-27 08:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, niech gadają - przestańcie się przejmować plotkami. One mogą wnerwiać, ale póki większych szkód nie robią to olać je.
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-06-27 14:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprostu lepiej nierozmawiać o problemach 79% ludzi ma na nie ( usunięte przez administratora ) a pozostałe 20% cieszy się że je masz 1% może pomoże
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-01 01:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak właśnie uważam. Szkoda, że odsetek ludzi pomocnych jest tak mały, ale to też pokazuje co liczy się dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
Darrek... - 2014-07-08 03:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Allle się porobiło niesądzicie
zdjecie uzytkownika
OMik - 2014-07-08 07:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darrek, co się takiego porobiło, bo nie jestem w temacie a planowałem wyjechać do pracy niebawem z nimi.
zdjecie uzytkownika
Darrrek.... - 2014-07-08 15:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz podaj e-mail to nakreśle ci sytuacje
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-07-08 17:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyślij maila na kmcgry@gmail.com
z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
em - 2014-07-08 21:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darrrek.... - 2014-07-08 15:20:39]:
Moglbys i mi 'nakreslic sytuacje'? Rowniez chcialam z nimi wujechac w niedalekiej przyszlosci. Podaje maila : maaarzena22@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
Darrrek..... - 2014-07-09 16:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze chce info. Heehehehe.....
zdjecie uzytkownika
sandy - 2014-07-10 09:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja poproszę o informacje(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Abc - 2014-07-10 15:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś jedzie w tym tygodniu ?
zdjecie uzytkownika
Darrrek.... - 2014-07-10 21:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sandy wyśle tylko mam teraz dużo na głowie nowe... A przyjeżdżającym życze powodzenia....
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-11 10:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co za problem tutaj napisać ? Przecież prezentujesz swoje stanowisko i raczej nic Ci nie grozi za podawanie swojego zdania na temat firmy..
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-07-12 07:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby miało coś polecieć to pewnie by już poleciało ;) No ale rób jak uważasz, tutaj po prostu więcej osób by miało do tego dostęp.
zdjecie uzytkownika
ma - 2014-07-12 14:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdżam jutro, liczę na to, że będzie ok. Jedzie ktoś jeszcze?
zdjecie uzytkownika
ma - 2014-07-12 14:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanie. Jak przyjeżdża się do Holandii to ktoś już czeka, czy trzeba do kogoś zadzwonić? Jak to wygląda? Oczywiście zapomniałam zapytać i teraz się zastanawiam. Żeby nie było, że będę tam stała w nocy i czekała na nie wiadomo na co ;)
zdjecie uzytkownika
10.. - 2014-07-12 22:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaki masz adres na mieszkaniu zawsze ktoś czeka bo są informowani o nowych osobach
zdjecie uzytkownika
polqur - 2014-07-14 12:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Darrek... - 2014-07-08 03:13:19]:
Co się porobiło :) ?
costuch@gmail.com
zdjecie uzytkownika
wtffff - 2014-07-15 23:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problem taki że i tak to skasuja
zdjecie uzytkownika
lepikXD - 2014-07-15 23:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problemy tam to jak lep na muchy....heh ^_^
zdjecie uzytkownika
lepikXD - 2014-07-15 23:29:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha. !?!? Nooo ja tez juz tam niewracam mam namiary na robote dla zwolnionych jak ktoś chce to pisac mieszkania tez sa mozna ogarnac pare osób na prywatne taniej jak na firmowym i nieZałamywać sie:P(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kaszmian - 2014-07-16 10:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aldora z tego co widzę zajmuje się tylko i wyłącznie rynkiem holenderskim, więc jak ktoś decyduje się na współpracę z nimi to tylko w tamte kierunki... Pomimo wszystkich tych narzekań oferują dosyć stabilną pracę nie tylko przy pomidorach, ale i przy ogórkach i z tego co kojarzę przy cykorii. Za granicą zawsze można liczyć na wyższe stawki niż w Polsce więc chyba nie ma co tak strasznie narzekać. Wiadomo, warunki mieszkaniowe jednym przypasują inni będą kręcili nosami, ale według mnie nie ma takiego problemu którego nie dałoby się rozwiązać.
zdjecie uzytkownika
Wiedzmin - 2014-07-16 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pozbyl sie ma(usunięte przez administratora)bo po holendersku umie rozmawiac a wali sie M grung pod nogami kasuja wszystko to pewnie tez boja sie prawdy a ja juz mam adwokata po wyzyceniu wyplacil wyplate i wakacyjne ktore podliczyl w jednej kwocie i wysoko opodatkowal zenada jedne wielkie bagno mam nowa lepsza robote i zero stresu
zdjecie uzytkownika
Kaszmian - 2014-07-18 13:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli takie rzeczy was spotkały w aldorze to można tylko współczuć. Niektórzy rozpoczynają swoją przygodę z pracą w aldorze przy owocach i warzywach, dlatego dla nich to może być przetarcie szlaków. Myślałem, że takich historiie się nie spotyka, a jednak się pomyliłem. Mam nadzieję, że to pojedynczy przypadek.
zdjecie uzytkownika
annnnnnnnnnnnn - 2014-07-21 19:31:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ma - 2014-07-12 14:25:34]:
hej ja chce wyjechać z męzem pisałam do nich ale nie wiadomo czy rozpatrzą poytywnie nasze cv a skąd wogóle jesteście jakie miasta? bo my z Bydgosczy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie aldora pomidory b.v.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x