logo Aldora

Aldora

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o Aldora

kornelia90 2016-03-12 12:50:20
każdy wyjazd się opłaca bardziej niż siedzenie i nic nie robieniem @kkk! ja teraz chcę jechać do Zwolle do szklarni z pomidorami. chcą dyspozycyjności na dłuższy czas, ciekawe jednak konkretnie na ile. wie ktoś coś?
Angela 2016-03-13 14:46:07
Ja jadę z mężem tam w sobotę prawdopodobnie a ty kiedy
Angela 2016-03-13 14:46:32
Ja jadę z mężem tam w sobotę prawdopodobnie a ty kiedy
Kkk 2016-03-14 03:22:36
Ja tez w sobote mam jechac teraz i zobaczymy jak to bedzie
Magik 2016-03-14 12:55:41
Ile jest roboty na szklarni z pomidorami? Ja rozumiem, że one są gigantyczne, albo jest ich dużo, ale chodzi mi o to, że przez większość czasu przecież one rosną tylko
polipoli 2016-03-16 10:48:40
Hej. Czy ktoś wie coś na temat tego wyjazdu który miał być w sobotę ?
Bo coś mi się wydaję że znó przełożą wyjazd... albo że go wogóle nie bedzie...
Angela 2016-03-16 12:06:12
Też miałam jechać w tamtą sobotę i przełożyli na ten tydzień.dzwonilam wczoraj i ma być bo niby koordynator potwierdził wyjazd zobaczymy co w piątek bendzie
Angela 2016-03-16 12:09:54
Mam nadzieję że wyjazd bendzie
1
kuba 2016-03-16 13:02:11
no i ja mam nadzieje, ze jednak wyjazd dojdzie do skutku, ale dziwne takie przekładanie jest jednak.. no a co powiecie na prace ta jako pracownik szklarnii teraz?
Polipoli 2016-03-16 13:45:27
No lepiej jednak żeby przełożyli jak pracy na razie nie ma niż jechać i siedziec na wolnym. Ale to jest denerwujaca taka niepewność... Bo nawet się przygotować nie można do wyjazdu. Maja dzwonić w piątek by potwierdzić wyjazd bądź odwołać... Zobaczymy . co do pracy na szklarni ja pracowalam przy kwiatach. Robota lekka nie była ale mi się podobało :) najgorsze są upały... I jak narzucają tempo bo w takiej gorączce ciężko pracować
Angela 2016-03-16 14:07:26
Ja dziś dzwoniłam i koordynator niby im z holl potwierdził wyjazd
Polipoli 2016-03-16 15:43:06
Nam nic takiego nie powiedzieli tylko że w piątek będą potwierdzać. A o której dzisiaj dzwonilas ?
Robert 2016-03-16 20:03:06
A ja słyszałem że to oszuści sciemniaja z wypłatą ludzie wracają bez grosza
Polipoli 2016-03-17 10:03:12
Doświadczenie nauczylo mnie że zawsze znajdą się jakieś zle opinie i najlepiej samemu sprawdzić. Mam nadzieję że nie jest tak jak mówisz ... Byłam już w 2 agencjach na które też najeżdżali ale nie było tak źle.. Zależy jak się trafi komu... Zresztą wszystkie agencję oszukują ...
Angela 2016-03-18 08:37:53
No to czekam za tel zobaczymy co dziś powiedzą
Angela 2016-03-18 11:10:39
Mam potwierdzenie wyjazdu. Jutro rano ruszam
Polipoli 2016-03-18 11:33:44
A my nie :( niby jakieś opóźnienia są i chyba po świętach dopiero pojedziemy :(
Polipoli 2016-03-18 11:34:33
A my nie :( niby jakieś opóźnienia są i chyba po świętach dopiero pojedziemy :( daj znać jak coś jak praca , mieszkania itp... :)
Angela 2016-03-18 11:45:00
Podaj maila to się zgadamy
Polipoli 2016-03-18 13:38:21
Jednak też jedziemy jutro :) pewnie się spotkamy w busie :) wiesz już dakad dokładnie jedziesz ?
lopo 2016-03-18 15:32:00
no i teraz znowu widze jest popularna praca sezonowa, bo szukają osób do szklarni z tego co widze i to na Rotterdam, Zwolle, stawki są podobno so ustalenia.
Angela 2016-03-18 15:57:40
Jadę własnym autem jaki masz adres podany
Polipoli 2016-03-18 17:04:20
Schiedam a Ty ?
Angela 2016-03-18 17:41:52
Też a ulica
Angela 2016-03-18 17:46:56
Hotolotel@gmail.com napisz
Magik 2016-03-20 15:50:19
No szukają do roterdamu, zaczyna się nowy sezon więc trzeba się łapać póki można i póki mają pieniądze na wypłaty te najwyższe, polecam próbować od już
kejti 2016-03-21 21:35:33
Czesc dojezdza ktos z was do pracy przy pomidorach kolo roterdamu Chodzi mi o kogos z wlasnym zakwaterowaniem a nie firmowym
gg 2016-03-21 22:49:18
Kto z was wyjezdza 28 do Rotherham?
gargamel 2016-03-22 08:27:41
Ja mam wyjeżdżać 28 marca, rejon Rotterdam/Zwolle
gg 2016-03-22 11:28:41
Tez mam jechac
bbb 2016-03-22 13:14:15
Jedzie ktos z okolic łodzi 28 do Roterdamu/ zwolle
mikj 2016-03-22 18:44:49
fajnie, ze wam sie udalo dostac do firmy i wyjezdzacie lada dzien, zycze powodzenia, pewnie bedziecie bardzo zadowloeni bo widzialem, ze umowa o prace i zakwaterwoanie zapewnone, do mnie sie nie odezwali
ktoś tam 2016-03-30 15:38:11
Miło witam co chodzi o opóznienie wyjazdu to jest to spowodowane że pomidory jeszcze nie dojrzały ale jeszcze może z tydzień i będą gotowe do zbioru natomiast co chodzi o pracę w szklarni to jest co robić szklarnie są ogromne zarobek to 9.26 brutto minus 20 e dojazd i mieszkanie chyba 75 albo 80 e co chodzi o godziny tygodniowe to tak 43/45 wypłaty w piątek przelew na konto zakwaterowanie to schiedam hotel lub mieszkanie w bloku i bardzo ważna sprawa pamiętać o wyrobieniu sobie ubezpieczenia nie olewajcie tego bo firma nie załatwia tego jak jakieś pytanka to pytać pracuje tam i wiem co jest co a kordynator nazywa się Andrzej Mucha biuro w Vlaardingen
romek 2016-03-30 15:57:30
no i wydaje mi się, że u nich dobrze się zarabia co prawda z pomidorami musi być sezon, ale pracy nie brakuje, trzeba je wychodowac i potem zadbać o transport.
Dzudza 2016-04-08 15:43:47
Witam kto wyjezdza 16 do szklarni na pomidory ?
Angela 2016-04-16 03:54:40
Ogólnie agencja jest w porządku. Dobre wypłaty zapewnione godziny. Jedyne co absolutnie odradzam to wyjazd w przypadku pracy na szklarni SOLYCO. Tragedia kolchoz... Przepracowalam 3 tyg i zwolniła się ze względu na niewolnicza pracę i brygadzistke Monikę która jest nie do zniesienia. Robi z ludzi idiotow a sama nie wie co do końca ma robić i jak powinno być. Straszy zwolnieniem od 1 dnia... Po tyg pracy wymaga tepa równego z ludźmi pracującymi tam po kilka lat. Przemial ludzi na tej szklarni jest masakryczny... Szukają tam zdesperowanych debil bez żadnych perspektyw na inną pracę. WIEC JEZELI MACIE JECHAC NA SOLYCO ODRADZAM!!
facet 2016-04-19 17:53:45
Szukam dziewczyny z Podkarpacia na wspólny wyjazd w parze do Holandii do pracy,przez to biuro lub inne,Ja facet 33 lat ,podkarpacie ,moj e-mail Buli-82@wp.pl
jhgf 2016-04-29 16:44:22
wlasnie fajnie ze mozna liczyc na jakies oferty za granica
bew 2016-05-04 13:41:00
a jak u nich jest na prawde na zbiorze pomidora ,jacy ludzie mieszkania ,czy czy niema patologi na domkach ,typu cpanie ,i picie codziennie ???
Magik 2016-05-05 14:15:49
Normalnie jest i wszystko w porządku, nie ma patologii, spokojnie
aga 2016-05-06 12:53:38
panie w biurze sa tragicznie nie uprzejme ,zero uprzejmości do klijentów
sds a 2016-05-12 10:53:10
a jakie maja mieszkania,jacy sa ludzie na domkach ,czy warunki i biuro są w porządku
adi 2016-05-12 11:56:31
jedzie ktoś w tą sobote na pomidory ,mój email buli-82@wp.pl
edi 2016-05-12 13:42:34
coś mi tu smierdzi... zero konkretnych odpowiedzi
do adi . Tede 2016-05-13 01:22:27
Jestem już w aldorze 4 tygodnie i powiem Ci tylko że jest ciężko i gorąco w ... ale jak trafisz do Shidam bedziesz zadowolony
olo 2016-05-16 16:12:10
czy warto jechac przez to biuro,czy normalni ludzie mieszkaja na domkach ,jak ogólnie są warunki,pieniądze na czas?itp ,prosze o opinie kogos kto tam pracuje
marek 2016-05-25 12:54:55
Aldora po Patologia ,zero organizacji z zakwaterowaniem ,sciagaja ludzi na mieszkania nie mają wolnych miejsc ,ludzie musza spać ,w korytarzach lub kuchniach na podłodze.A dzwoniąc do kordynatora ,Tego debila Andzrzeja że masz taka sytuacje że śpisz na podłodze ,jego odpowiedz na to jest taka ,że jego to nie obchodzi,po za tym ,na domkach picie ćpanie najgorszy margines ,no i syf ,w niektórych mieszkaniach szczury chodzą po pokojach,zatkane krany kible ,Po prostu tragedia
dhd 2016-05-27 12:21:35
zgadzam sie ,zero organizacji ,kordynator Andrzej i jego przydupasy totalnie nie ogarnięci ,przeludnione mieszkania ,brud i Polska pijana i na ćpana hołota
B 2016-05-31 11:24:16
A jak jest w Holandii w rejonie Rotterdamu/Zwolle.
kja 2016-06-02 18:47:51
słuchajcie, a jakie sa u nich warunki tak ogólnie, jest czysto i cały sprzęt na miejscu? Chyba teraz to naparwde sporo osób potrzebują, bo dział się rozrasta, widziałem oferte pracy jako Konsultant/ka do spraw rekrutacji, wiec działania naprawe ida pełną parą jak na razie.
Zostaw swoją opinię o Aldora - Kędzierzyn-Koźle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Aldora