Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
do bura - 2014-03-05 19:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bura - 2014-03-05 01:11:18]:
Co do kibli to jeszcze "lepiej" na ok 70 stanowisk pracy 2 WC porażka...
zdjecie uzytkownika
stokrota - 2014-03-06 19:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coltel to jest żenada na maxa, teraz cieszą się że Eco Vital padło, a dyrektor wypytuje byłych pracowników eco o dosłownie wszystko jak przyjdą na rozmowę kwalifikacyjną, kto? co? ile ? itd. i się przy tym uśmiecha, tak nie zachowuje się osoba na stanowisku dyrektora (o ile można go tak nazwać)
zdjecie uzytkownika
yxz - 2014-03-06 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedys w coltelu i nikomu nie polecam, masakra wałek z prowizjami,czas na siku wyznaczony, atmosfera grobowa, a imprezy firmowe to jedna wielka podlizucha dla kierownictwa żeby potem prowizje dostać. Z ręką na sercu najgorszemu wrogowi nie polecam.
zdjecie uzytkownika
nianiek - 2014-03-12 18:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak komuś się nie podoba praca, to po co pracuje? Trzeba skończyć 3 kierunki studiów i zrobić 2 podyplomówki to w Olsztynie może znajdzie się lepszą pracę. A tak młodzi myślą, że skończą 1 kierunek na UWM, albo jeszcze lepiej.. na jakiejś prywatnej uczelni i znajdą pracę za 2000zł...żen :)
zdjecie uzytkownika
agn :) - 2014-03-18 10:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu. Było naprawdę fajnie. Nie zdajecie sobie sprawy jak wygląda praca w innych firmach telemarketingowych, nie mówię tylko o Olsztynie. Cieszcie się, że macie takie warunki, imprezy, możliwość zarobku oraz kierownictwo. Szczerzę mogę powiedzieć, że da się tam naprawdę dobrze zarobić, amosfera była świetna. Młodzi ludzie, szkolenia, imprezy integracyjne. Co do dyrektora to fakt ma swoje humory, ale jak każdy. Tak naprawdę odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, na pewno niejeden z Was chciałby tak prowadzić firmę. A to co piszecie o kierowniku to aż się nie chce wierzyć, przecież to wiecznie uśmiechnięta osoba, złego słowa nie mogłabym powiedzieć. Szkoda, że musiałam odejść, bo naprawdę miło wspominam te (prawie)3 lata :)
zdjecie uzytkownika
john - 2014-03-18 12:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle ze wiekszosci z was nawet trzy kierunki i osiem podyplomowek nie pomoze, bo liczy sie cos wiecej czego wy drogie studenty nie posiadacie. Inteligencja emocjonalna! Tak. Mozecie to sobie teraz wygooglowac. Dorabiacie wszystkim wąsy a pozniej sie dziwicie ze tylu wasatych dookola.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-03-18 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam ponad 5 miesiecy w oddziale w olsztynie Szefostwo nie uczciwe premie dostaja tylko ci ktorzy sie podlizuja wyrabianie normy nie am tu nic do rzeczy wyplaty jezeli przypadaly 15 w sobote byly w poniedzialek o godzinie 18 ostatnim przelewem teraz jest wtorek 18 a ja wyplaty dalej nie otrzymalam zwalniaja za pierdoly nie polecam jedyne co jest mile to towarzystwo w pracy i to jedyny plus
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2014-03-18 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była Pracownica - 2014-03-18 20:05:22]:
"nie uczciwe" - naucz się ortografii, to może znajdziesz lepszą pracę :)
zdjecie uzytkownika
forsycja - 2014-03-24 19:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w oddziale w Olsztynie to koszmar... Pan D. wiecznie naburmuszony. Wystarczyło na niego spojrzeć żeby zepsuć sobie humor na resztę dnia. Albo jest strasznie niedowartościowany przez co wyżywa się na innych, albo po prostu ma taki charakter. Na wejściu zmiana obuwia, wyznaczone przerwy na WC, konfiskowanie telefonów za wyjęcie z torebki HAHA! Śmiech na sali- tak można opisać pracę w oddziale w Olsztynie. Zastanów się 100 razy nad podjęciem tam pracy. Jeśli nie chcesz wracać do domu i płakać w poduszkę to trzymaj się z daleka. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dalia - 2014-03-26 16:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te opinie, mam wrażanie, że dla większości osób jest to ich pierwsza w życiu praca i że nie dorośli jeszcze do tego, by funkcjonować w dorosłym świecie zawodowym. Cóż, a jeśli ktoś z powodu przestrzegania czystości (zmiana obuwia) i stosowania się do zasad regulaminu płacze w poduszkę, to zazdroszczę takich powodów do płaczu. Ludzie przejrzyjcie na oczy! Gdzie wy chcecie pracować, skoro tylko narzekać potraficie?! Czasy gimnazjum już dawno minęły...zdziwieni? Tak wygląda dorosłe życie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-26 16:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2013-11-22 14:10:00]:
Nikt tam nie płakał z powodu przestrzegania regulaminu czy zmiany obuwia. Jacy wy jesteście obłudni. Tylko z powodu złego traktowania i tego że nikt z szefostwa nie traktuje pracowników z należytym szacunkiem. Sami nie mają pojęcia o tym co robią a na pracownikach się to odbija. Masakra i tyle. Wiecznie trzeba było patrzeć jaki Pan D. ma nastrój bo jak zły to wszyscy którzy tam parcowali wiedzą jak było.
zdjecie uzytkownika
grapcio1234 - 2014-04-12 15:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawa jestem czy jeszcze pracuje w Coltelu pani A......ka najlepsza przyjaciółka Kurdupla -wiadomo w jakim sensie ?
zdjecie uzytkownika
Kevin - 2014-06-03 13:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam pracy(usunięte przez administratora)za byle co zwalniają, nie ludzkie zachowanie kierowników. odradzam!
zdjecie uzytkownika
Max - 2014-06-25 09:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracowałem tam kilka miesięcy,jedynym plusem była fajna atmosfera między pracownikami, można poznać naprawdę pozytywnych sympatycznych ludzi.
Szefostwo nie szanuje pracowników kilka razy dziennie dodają nowe ofert pracy bo co dziennie ktoś odchodzi - to mówi samo za siebie.
Obecnie pracuje w firmie transcom jeśli kto się zastanawia między tymi firmami to polecam transcom inna atmosfera i podejście do pracownika.
zdjecie uzytkownika
zakonnica - 2014-06-26 12:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest dokładnie z tym grafikiem bo każdy pisze coś innego? ktoś to odgórnie ustala czy samemu się wybiera np. te 2 soboty w miesiącu, lub na którą zmianę przychodzę?
i jak to jest z przerwami na toaletę..czy cokolwiek?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-06-30 21:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dołącze sie do pytania, bo colTel poszukuje wielu konsultantów telefonicznych i troche mnie to martwi, czy to aby nie oznaka rotacji w firmie.
zdjecie uzytkownika
zła - 2014-07-01 12:24:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2014-06-30 21:27:13]:
oczywiście Tomku, jest oromna rotacja w firmie, większość pracowników wytrzymuje do miesiąca,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
katia - 2014-07-01 19:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sobotę możesz sobie wybrać w które chcesz pracować, jeśli chodzi o elastyczny grafik- to polega to na tym że pod koniec miesiąca ustalasz grafik, tydzień pracujesz na 8 do 14,30 a następny tydz na 14,30 do 21( to jest ich zdaniem elastyczny grafik) jeśli coś Ci wypadnie to musisz zamienić się z kimś z grupy.
Jeśli chodzi o premie to można o nich pomarzyć.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-07-03 19:31:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie nazywa praca w systemie dwu zmianowym, a nie elastyczny grafik, chociaz o tyle dobrze, że mozna sie wymieniać z kolegami. Czyli pracujecie ciągle po 6h 30 minut?
zdjecie uzytkownika
Tyzia - 2014-07-15 12:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze? Praca w Coltel to stres. Nie dlatego że praca jest zła, bo sama w sobie nie krzyczy o pomstę do nieba. Nie przeszkadzało mi samo dzwonienie, jedynie fakt że kierownictwo było wredne, patrzyli się na Ciebie z góry i uważali się za bóg wie kogo. Odeszłam bo jestem zbyt wrażliwą osobą by być w stanie stawić czoła arogancji ludzi. Prawda jest taka, że przerwa na siku jest TYLKO na siku, bo jeśli wyjdziesz zadzwonić kierownictwo wychodzi i robi Ci wielkie upomnienie, że musisz im mówić że podczas SWOJEJ PRZERWY idziesz zadzwonić. Oczywiście nie chodzi mi o 15 czy 10 tylko o 5. Poza tym kolejną sprawą jest GRAFIK którego na umowie zlecenia być nie powinno. Przy rozmowie o pracę powiedziano mi że jest możliwość żebym pracowała na rano kiedy będzie taka potrzeba, kiedy zwróciłam się o dwa tygodnie na rano bo mama miała popo i nie miał kto się zająć siostrą zostałam poczęstowana tekstem : wynajmij sobie niańkę, i za karę otrzymałam cały tydzień pracy w kratkę co jest naprawdę uciążliwe. Praca boli ludzi wrażliwych . . . Ci, którzy są niewrażliwi na wulgaryzmy muszą stawić czoła kierownictwu.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-07-16 11:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grafik śmiech na sali gdy potrzebujesz wolne jednego dnia bo musisz coś załatwić jest wielkie ale a potem tyrasz po 13 godzin żeby odrobić co nigdzie indziej na umowie zlecenie nie ma. Umowa zlecenie polega na tym że biorę zlecenie albo nie. Jedynym wyjściem na wolne jest L4,
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-07-24 23:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tyzia, w takim wypadku bądźmy konsekwentni, skoro przeszkadza Ci grafik, to nie powinnaś narzekać na odliczanie czasu przerwy. Umowy zlecenia nie obowiązują normy czasu pracy, ale już pewien harmonogram czasu pracy tak. Nie rozumiem tez stwierdzenia za kare mam tydzień pracy w kratkę, skoro poszli ci na rękę z jakimś dniem wolnym, to pewnie potem wrzucili Cie na zastępstwo. To jest praca, nie wiem czego oczekujecie, czasem idzie się na pierwszą zmianę, czasem na drugą. Chyba się z tym liczyliście aplikując do ColTela.
zdjecie uzytkownika
aldziak17 - 2014-08-07 10:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest słaba, kierownictwo jest nieprzychylne do próśb pracowników. I niech mi nikt nie mówi, że tak jest na umowie - zlecenie. Pracowałem już w konkurencyjnej firmie na słuchawkach i problemu z grafikiem NIE BYŁO, każdy dawał swoją dyspozycję i tak ustalano grafik. I atmosfera w pracy była inna. Tutaj z czystej złośliwości nie idą na rękę.

Cyt. arek: "To jest praca, nie wiem czego oczekujecie, czasem idzie się na pierwszą zmianę, czasem na drugą. Chyba się z tym liczyliście aplikując do ColTela."
Tak, to jest praca i wymagamy szacunku i ELASTYCZNEGO CZASU PRACY jak obiecywano w ogłoszeniach i na rozmowie, więc mi tu proszę nie gadać głupot. W tej firmie umowa słowna nie ma problemu. Tu zwalniają ludzi jak wrócą z L4. Konkurencja też tak robiła, a już jej nie ma. Pracownicy zaczęli składać skargi do Inspekcji Pracy. Umowa to śmieciówka, ale ludzie pracujący to nie śmieci.
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-08-07 13:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja zawsze mają ze wszystkim problem jak ma się ciężką sytuację i nie ma możliwości aby iść do pracy to jest problem. Ludzi traktują jak śmieci jak coś się nie spodoba albo mają zły humor potrafią zwolnić pół kadry w jednym dniu a potem zdziwienie, że nie mają szacunku bardzo się cieszę, że już z tej firmy odeszłam.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-08-10 13:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wyrobisz normy zaproszen strasza,z zwolnia z pracy czysty mobing nie polecam!;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski