Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lesiu - 2014-10-08 14:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To malo ci dali jak tylko 550. Zenada. Ja teraz pracuje ale licze ze dostane duzo wiecej. Atmosfera jest straszna bo panuje psychoza strachu. Popieram przedmówców- dobrze maja takie d***dajki jak ta julita , jak sie ma prace po znajomosci i wchodzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownikowi to sie ma dobrze.
zdjecie uzytkownika
student - 2014-10-08 15:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coltel nieustannie poszukuje KONSULTANTÓW TELEFONICZNYCH (Miejsce pracy: Warszawa, Lublin, Olsztyn, Toruń, Łódź, Chełm, Radom, Bydgoszcz). Jak napisali, od kandydatów oczekują: -łatwości nawiązywania kontaktów -komunikatywności -zapału do pracy -uśmiechu -życzliwości, kreatywności -mile widziane osoby do 26 roku życia (również uczące się)
zdjecie uzytkownika
altel - 2014-10-16 15:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciągle poszukują, bo ciągle ktoś odchodzi. Miesiąc popracują i uciekają.
Ciągle wałki na kase i wieczne pretensje. Piszą że najlepiej do 26 roku życia bo młodych łatwiej w konia zrobić.
Uśmiech i życzliwość jest też wskazana żeby tak jak nasza szmata w(usunięte przez administratora) wchodzić i dorabiać z szefem po godzinach.
zdjecie uzytkownika
timo - 2014-10-17 10:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Zmiencie robotę gimbusy. Kasy w Tesco i realu to odpowiednie miejsce dla takich głąbów jak wy.
zdjecie uzytkownika
panda - 2014-10-20 14:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [paulaa - 2014-10-07 11:15:59]:
A dlaczego tylko 550 zl>>?? jak to wogóle się ma do stawki godzinowej - to tak jak byś przerobila tylko 100 h w ciągu miesiąca.A w ogóle jak tłumaczyli Ci dlaczego tylko tyle kasy zarobiłaś??
zdjecie uzytkownika
he - 2014-10-21 10:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszcie wiecej na forum to glupki którzy takie bzdety czytaja omina coltel dalekim łukiem. Mądrzejszy domysli sie ze to bzdury, wyssane z palce półprawdy, wpisy konkurencji. Pracuję ponad rok i wiem tak jak i moi współpracownicy - że nikt tu nikogo na kasie nie oszukuje. Fakt system prowizyjnt jest dosc skomplikowany i dlatego niektórzy młodzicy nie potrafia dokladnie wyliczyc prowizji. Podstawa 9 zł brutto po miesiącu 10 brutto razy liczba godzin daje wyplate (minus podatek). Skoro dostalas 550 zł to zaczelas prace w srodku miesiaca :)
zdjecie uzytkownika
zeno - 2014-10-21 10:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałem i mogę powiedzieć ze też mnie zdziwił pierwszy rachunek który podpisałem. Zatrudnilem się 15 lipca i pierwsza wypłatę dostałem 14 sierpnia za te 15 dni w lipcu. Potem pracowałem cały sierpień i juz 15 września kasa była za cały sierpień. Pracowałem do 10 września i teraz napisali mi SMS ze mam przyjść podpisać rachunek i dostałem wyplate za te 10 dni we wrześniu. Także niemożliwe jest to ze ktoś nie dostal kasy za godz.tez się balem ale wszystko ok, trzeba tylko cierpliwie czekać i pracować pełny miesiąc a kasa będzie normalna
zdjecie uzytkownika
zeno - 2014-10-21 10:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam pracowałem i mogę powiedzieć ze też mnie zdziwił pierwszy rachunek który podpisałem. Zatrudnilem się 15 lipca i pierwsza wypłatę dostałem 14 sierpnia za te 15 dni w lipcu. Potem pracowałem cały sierpień i juz 15 września kasa była za cały sierpień. Pracowałem do 10 września i teraz napisali mi SMS ze mam przyjść podpisać rachunek i dostałem wyplate za te 10 dni we wrześniu. Także niemożliwe jest to ze ktoś nie dostal kasy za godz.tez się balem ale wszystko ok, trzeba tylko cierpliwie czekać i pracować pełny miesiąc a kasa będzie normalna
zdjecie uzytkownika
Codziennie niskie... - 2014-10-23 14:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zeno - 2014-10-21 10:32:21]:
Jak się nie podoba w COLTELU to zapraszam do Bierdonki. Właśnie otwieramy się w nowej lokalizacji tj. Warmia Towers Olsztyn i poszukujemy magazynierów i kasjerów/kasjerek. Warunki są znane czyli Umowa o pracę + premie (w tym od obrotu sklepu). Zapraszam do wypełnienia formularza na stronie Jeronimo Martins!
zdjecie uzytkownika
Eloszka - 2014-10-30 11:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca sama w sobie jest okej - fajna atmosfera, mili i życzliwi ludzie.
JEDEN MINUS- kierownictwo i ciągły stres ze masz 8 zaproszeń, a powinieneś zrobic 10 ;/ To że masz ciężki projekt i nie idzie to nikogo nie interesuje, to JEST TWOJ problem, szkolenie jak i jakość tych "coughtingów" PORAŻKA . Brak kompetencji!!!!! Jeśli jest odpowiednia motywacja to praca idzie o wiele lepiej !!!
Odchodzę po 3 miesiącach i jestem najszczesliwszym bezrobotnym na świecie.
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-10-30 18:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ile nie zrobisz zaproszen zawsze malo do tego kierownictwo nie idzie na ręke z grafikiem jedynie Pani Beata kierowniczka jest naprawde ciepła i sympatyczna osoba w tej firmie!
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2014-10-31 08:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdemu odradzam chęci nawet spróbowania pracy w COLTELU. Pracowałam tam 3 miesiące i nie mam zamiaru ani dnia dłużej. Z każdym projektem zastanawiasz się czy wyrobisz normę i nie dostaniesz ochrzanu za wynik. Michał i Dominik to prostaki i gbury którzy swoje humorki i foszki przelewają na pracowników. Potrafią jeszcze grozić ,że wyrzucą Cię z pracy. Jednym słowem : obóz koncentracyjny.
zdjecie uzytkownika
marietta - 2014-10-31 14:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest jest z ewentualnymi prowizjami i czy system wynagradzania dodatkowego jest jasny i przejrzysty czy trzeba firmie pod tym względem patrzec na każdym kroku na ręce? wiadomo jak to w call center bywa. orientujecie się na jakich zmianach się robi i w jakich godzinach? mam nadzieję że weekendy wolne:(
zdjecie uzytkownika
czak noris - 2014-10-31 17:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Walka z czarnym PR-em jest dość trudna. Bardzo łatwo i przyjemnie jest stać się anonimowym forumowiczem i przelewać swoje wszelkie rozgoryczenia i żale klikając tylko ENTER. Większości młodym ludziom wychowanym w dobie cyberprzestrzeni, o wiele łatwiej jest wziąć do reki klawiaturę i ze złości napisać obraźliwy komentarz na forum, chowając się pod płaszczem zmyślonego internetowego Nicku. Dlaczego? Młodzi ludzie przyzwyczajeni są do tego, że w Internecie można „powiedzieć” wszystko, a rzetelność przekazywanych informacji nie ulega żadnej weryfikacji. Młodzi ludzie zastanówcie się czy warto pisać nieprawdę i oczerniać innych i miejcie na uwadze to, że takie działania nie są bezkarne, , a pomawiając w Internecie, pisząc nieprawdę, możecie zostać ukarani wyrokiem za pomówienie (inaczej zniesławienie). Zniesławienie jest występkiem, który polega na pomówieniu firmy (lub osoby, jednostki organizacyjnej, itd.) mogącym narazić ją na utratę wiarygodności, zaufania publicznego. Występuje w momencie, kiedy utrata wiarygodności ma wpływ na działalność firmy, wykonywany zawód pomówionego, itd. Przykładowo, pomówiony o zamiłowanie do hazardu czy alkoholu prawnik, traci wiarygodność w oczach klientów, tak samo, jak sklep internetowy, który oskarżony jest przez kogoś (zniesławiony) o nieuczciwość. W obu przypadkach nieprawdziwe, oczerniające firmę i osobę informacje, które ktoś przekazał innym, są szkodliwe. Sprawcę można skutecznie pociągnąć do odpowiedzialności karnej, jeśli udowodnimy, że jego zachowanie wypełnia wszystkie znamiona przestępstwa określone w art. 212 K.k., a mianowicie:
- Sprawca naruszył dobro prawne chronione przez art. 212 K.k., czyli dobre imię pokrzywdzonego poprzez zarzucenie mu negatywnych właściwości, np. lenistwa, niekompetencji, uzależnienia od alkoholu czy innych środków odurzających, brak przyzwoitości.
- Sprawca pomówił pokrzywdzonego o jakieś negatywne cechy, niesłusznie zarzucił coś pokrzywdzonemu, oskarżył go o coś, posądził; zniesławienie może być dokonane w każdej formie, np. werbalnie, za pomocą pisma, wizerunkiem, karykaturą, gestem. Dlatego Drogi Forumowiczu, zanim napiszesz komentarz spójrz prawdzie w oczy i zastanów się czy warto pisać nieprawdę i zamiast spędzać czas na forum poczytaj mądre lektury na temat inteligencji emocjonalnej.
zdjecie uzytkownika
..... - 2014-10-31 20:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weekendy robisz po 10 godzin dwie soboty w miesiacu:)
zdjecie uzytkownika
Dziadzio. - 2014-11-01 00:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga Oburzona! Porównywanie jakiejkolwiek pracy do obozu koncentracyjnego jest bulwersujące. Masz prawo mysleć sobie co chcesz ale stosowanie tego typu porównań świadczy jedynie o Twojej bezmyślności, kompletnym braku taktu i wyczucia. Proponuję abyś odświeżyła sobie informacje z historii na temat obozów koncentracyjnych. Może kolejnym razem pomyślisz nad doborem odpowiedniego słownictwa. Trochę pomyślunku dziewczyno!!! Przynosisz wstyd swemu pokoleniu.
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2014-11-01 21:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [..... - 2014-10-31 20:19:57]:
Ludzie piszą swoje opinie po przebytej pracy tam. Sama tam pracowałam i wiem, że to był największy błąd kiedy podpisałam tam umowę od razu nie wiedząc o wałku, że trzeba przepracować 30 dni bo inaczej zwraca się koszty szkolenia. Wiadomo z jakiego powodu te 30 dni.. żeby zmusić do pracy chociażby na ten okres... Żałosne. I nie wypisujemy PRAWDY żeby ,,wyżyć się "... ;D a w celu PRZESTROGI dla innych !
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-11-02 15:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To oburzona po co siedziałaś tam 3 miesiące a nie 1 skoro Cię tak wkręcili??
zdjecie uzytkownika
cyc - 2014-11-11 08:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytam te nieprzychylne opinie o Coltelu , to i tak kropla w morzu bo ludzie boją się całą prawdę wyjawić, wiadomo dlaczego, (brak pracy, bieda).Wielkie chamstwo , brak taktu, podejścia, profesjonalizmu kierownictwa aby kierować ludźmi .
Ludzie , którzy donoszą często wyssane z palca historie, żenada, prostactwo, tacy właśnie mają tam pracę ale i tak do czasu, wszystko kiedyś się skończy."To co dajemy kiedyś do nas wróci"
zdjecie uzytkownika
pracownik z Kocborowa - 2014-11-25 21:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co oni teraz tam robią! zatrudniają na potęgę (a wszystkie stanowiska obsadzone na dwóch zmianach). ale zawsze jest miejsce ... jaki sens? ano taki że przecież jest ta MAGICZNA KARA za odejście jak sie nie przepracuje miesiąca. to tylko 500 zł. więc o co chodzi? zatrudniają, a przed mniesiącem zwalniają i następni... Poźniej wypłacą grosze bo pobierają 500 zł kary. im sie opłaca, przez miesiąc też spotkania mają umówione. a zwalniaja za byle co, za zmainę komputera, za spoźnienie, za byle pomyłkę, zawsze jest powód. pozdrawiam profesjonalnego tyrana Michała (co ma nazwisko jak rodzaj samolotu bojowego :) być przez niego zbesztanym - bezcenne doświadczenie. robi to z taką pasją w oczach, widać ze władza i gnojenie ludzi to jego żywioł. jeśli chcesz być profesjonalnie zbesztany, styrany, wydymany i upokorzony, jeśli chcesz poczuć się jak prawdziwy śmieć - zapraszam
zdjecie uzytkownika
ciacho - 2014-11-25 23:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzymajmy się faktów.Jeśli rozwiązanie umowy nastąpiło z inicjatywy pracodawcy to nie ma kary więc nie siej Pracowniku z Kocborowa czarnego PRu.A....co do reszty.....no cóż....zwalniają, trudno.Pracuję tu już pół roku i jeszcze nie spotkałem się z tym aby wywalili jakiegoś spoko pracownika.No i też jakoś jeszcze nikt mnie nie wydymał.....może za brzydki jestem.
zdjecie uzytkownika
mania - 2014-11-26 15:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna wielka PATOLA ..
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2014-11-26 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak, dokładnie jedyne na czym się znają to gnojenie ludzi i grożenie , że się za bzdurę zwolni. Profesjonalizm w każdym calu. Widać , że na pewno potrafią wymienić cechy DOBREGO kierownika i to czym powinien się kierować. Nikomu nie życzę pracy tam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Sympatyczna rozmowa z D.
trwała 5 min
Pytania: co jest Twoim największym sukcesem i największą porażką \
od kiedy możesz zacząć prace
jesteś nastawiony na cel czy na jakość
zdjecie uzytkownika
tetr - 2014-11-28 18:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hmmm... jak widzę opinie są podzielone i nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie, a więc - czy wypłacają terminowo i czy jest możliwość nadgodzin? ktoś się orientuje w tym temacie? i np. jak ktoś chce wziąć urlop to czy jak napisze odpowiedni wniosek to przyznają mu go bez problemu czy o każdy urlop trzeba się wykłócac?
zdjecie uzytkownika
ol - 2014-11-30 10:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wyplaty sa zawsze po 15 z dzien lub dwa:) nadgodziny mozna brac,urlop nam się nie nalezy prawo do urlopu maja kierownicy :) jak chcesz sie wykłócac to nie popracujesz tam długo pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Coltel Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
x