Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
czeslawspiewa - 2015-02-07 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha dokładnie!!!! Dzieciaki i ich pierwsza praca. Cóż ludzie nie potrafią znieść krytki ale co zrobić to wina bezstresowego wychowania bo mamusia i tatuś nie pozwalali krzyczeć na córeczkę i synusia i wyrosły takie pyskate bachory:) ja pracuje 5 Miechów godzinowka spoko w Olsztynie za taka kasę siedząc na tyłku to dobra fucha gdzie indziej trzeba się nazap....zeby zarabic hajs, czasem jakas prowizja nawet wpadnie. Ludzie spoko, a z kierownictwem zawsze można się dogadać logiczne ze cwanakow nie lubią..
zdjecie uzytkownika
pracujacyw2014 - 2015-02-19 00:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazam ze jak na telemarketing to praca nie jest wymagajaca. W kółko gadanie jednej regulki. Kreatywni oczywiscie wiedza jak radzic sobie z monotonia.. Grafik elastyczny, pieniazki na czas, - mozna samej podstawy 1500 na reke wycisnac + od czasu do czasu prowizje. Znałem gościa ktory miesiac w miesiac wyrywal ponad 3000. Pracowałem w tej firmie ponad poł roku, wczesniej w poprzedniej firmie mialem szanse (na zastepstwo ale jednak :)) byc opiekunem grupy. Sprzedawalismy prad klientom znaczy umawialismy spotkania dla handlowcow. Pracowalo nas grubo ponad 50 osob. I wierzcie mi lub nie uwazam ze 5 menagerow na 50 i jest co robic. wypada 10 na osobe. A gdzie 150 osób? Zdaje sie ze w Coltelu jest 2 kierownikow i 5 dziewczyn od szkolen i couchingow. Osobiscie uwazam ze oni robia naprawde niezla robote i jak napisala my.job.my.pleasure - 2015-02-07 09:13:07
"nie dają sobie pracownikom wejść na głowę bo przy takiej ilości podwładnych jest to naprawdę nie łatwe."Nie dziwi wiec ze czasem ktorys(as) krzyknie, zabroni czy poprostu sie po w.k.u.r.... Obserwujac tyle holoty to podziwiam pana D. i pana M. Ci to musza miec stalowe nerwy.
LUDZIE!!! nie narzekac tylko do roboty, troche pokory skoro juz zdecydowaliscie sie pozostac w Polsce. Zawsze mozna wyjechac. Ale zdala od rodziny, czesto zimno, ciezko...wiem bo bylem :)

Podsumowujac praca jak kazda. Ogolnie wporzadku. SUPER LUDZIE.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-02-20 20:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Prawdomówna - 2015-03-01 21:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te pouczające komentarze, mające za zadanie nastraszyć wyrażających swoje opinie są pisane przez kierownictwo :) Określić pracę w Coltelu w trzech punktach (hmmmm...)- świetni współpracownicy, wyczerpująca psychicznie praca i jeszcze bardziej niszczący psychikę "głównodowodzący". Pracowników traktują jak zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo i tutaj dopisz sobie sam kolejny negatywny epitet. Pozwalają sobie mówić po imieniu, zgrywają przyjaznych luzaków a tak naprawdę zmieszają Cię z błotem kiedy będą mieli gorszy dzień. Chamstwo i buractwo wylewa im się nogawkami.
Pan Dyrektor- lubi się pośmiać z podwładnych, ulubioną rozrywką jest okazywanie braku szacunku przy publiczności (rzadko kiedy się zdarza żeby zwrócił Ci uwagę dyskretnie, im więcej osób słyszy jak Cię gnoi- tym lepiej).
Pan Kierownik- jak ma dobry humor to go nie obchodzisz ale jak (nie daj Boże) podpadniesz, to nie da Ci spokoju, przyczepi się nawet do krzywo zapiętej koszuli.
Pani Kierownik- niech nie zmyli Was jej uroczy śmiech: facetów kocha, panny nie mają już tak łatwo (a przynajmniej te, które z facetami się trzymają).
To jest tylko skrót, uwierzcie, możecie sprawdzić sami ale nie polecam.
ps. prowizja nie urwie Ci niczego z zachwytu, chociaż raz na jakiś czas zdarzy się dobra (taka mamiąca nadzieja, że jest po co tutaj pracować) :)
zdjecie uzytkownika
Prawdomówna - 2015-03-01 21:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te pouczające komentarze, mające za zadanie nastraszyć wyrażających swoje opinie są pisane przez kierownictwo :) Określić pracę w Coltelu w trzech punktach (hmmmm...)- świetni współpracownicy, wyczerpująca psychicznie praca i jeszcze bardziej niszczący psychikę "głównodowodzący". Pracowników traktują jak zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo i tutaj dopisz sobie sam kolejny negatywny epitet. Pozwalają sobie mówić po imieniu, zgrywają przyjaznych luzaków a tak naprawdę zmieszają Cię z błotem kiedy będą mieli gorszy dzień. Chamstwo i buractwo wylewa im się nogawkami.
Pan Dyrektor- lubi się pośmiać z podwładnych, ulubioną rozrywką jest okazywanie braku szacunku przy publiczności (rzadko kiedy się zdarza żeby zwrócił Ci uwagę dyskretnie, im więcej osób słyszy jak Cię gnoi- tym lepiej).
Pan Kierownik- jak ma dobry humor to go nie obchodzisz ale jak (nie daj Boże) podpadniesz, to nie da Ci spokoju, przyczepi się nawet do krzywo zapiętej koszuli.
Pani Kierownik- niech nie zmyli Was jej uroczy śmiech: facetów kocha, panny nie mają już tak łatwo (a przynajmniej te, które z facetami się trzymają).
To jest tylko skrót, uwierzcie, możecie sprawdzić sami ale nie polecam.
ps. prowizja nie urwie Ci niczego z zachwytu, chociaż raz na jakiś czas zdarzy się dobra (taka mamiąca nadzieja, że jest po co tutaj pracować) :)
zdjecie uzytkownika
ladyHARDCOR - 2015-03-16 08:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Klimat nie jest zły ale premia o której każdy słyszał a nigdy nie widział daje do myślenia co po przepracowanych 100 h i średniej ponad 2,O daje nam miesięczne wynagrodzenie o kwocie 490 zł ....jak ktoś lubi siedzieć po 8 h w pracy plus soboty za 4 zł za godzine to jest to praca marzeń.... ŻAL ŻAL ŻAL I JESZCZE RAZ ŻAL Na przerwy schodzi sie dwie minuty później ale wróć dwie minuty później to zobaczysz jak "miłe" potrafi być kierownictwo i przydupasy wielcy trenerzy co chodzą na "makowca" do kierownika jak powiesz że coś Ci sie w ich pracy nie podoba.... Jak ktoś lubi cyrk to Coltel wymiata (najlepsze jest to że na OLx w ogłoszeniu z pracą z ich firmy jest podana stawka 11 zł za h oraz grafik ustalany pod Ciebie, hahaa spróbuj powiedzieć że nie przyjdziesz do pracy bo masz np zajęcia, więc skoro masz zajęcia to bedziesz siedzieć dłużej w pracy lub odrobisz w soboty, to cała filozofia ZMIENNEGO ZAJEBISTEGO GRAFIKU USTALANEGO POD CIEBIE" i jak sami piszą PRACA DLA LUDZI Z AMBICJAMI ....widać nie mam ich i wale taką robotę lepiej sobie w domu posiedzieć niż zapieprzać na premie dla trenerków
zdjecie uzytkownika
Pracuje w Coltel - 2015-04-13 20:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coltel to chlew na kółkach !
a Dominik skończony Dupek i Nadufany Pigmej. Czepiaja sie że za mało zaproszeń a jak wyrobisz 200% normy to nawet dobrego słowa nie powiedzą. Drobni Telemarketerzy a jak powiesz że nie lubisz Karola Okrasy ( Osrały )Tylko innych Lepszych Kucharzy ( a jest ich Pełno ) To Cie znienawidza. Jeżeli nie bedziesz spełniać normy to utną Ci godziny z 6.5 do 5 i zarobisz 30 zł dziennie za Siedzinie na słuchawkach. NIE POLECAM SZUKAM INNEJ PRACY WOLE NAWET ROZDAWAC ULOTKI NIZ SIEDZIEĆ Z SAMYMI PODPIERDALACZAMI I SŁUŻBISTAMI. A Dominik Nawet sie boi wyjśc przed Dukat lub do Aury. Tylko praking winda biuro Tak go Ludzie nienawidza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sylwwia Coltel - 2015-04-13 20:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Rozmowa rekrutacyjna ^^ Ledwo Go Widac zza biurka i każdego biora i ryją każdemu Banie :) Nie Licz na To że dostaniesz prowizje jak nie dasz dupy Michalowi albo jak nie bedziesz lizać Dupy Dominikowi. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-04-15 08:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wie jak to jest jezeli to oni mnie zwolnią w ciagu pierwszego miesiaca pracy, a nie ze sam odejde? Tez pobieraja 500zl kary?
zdjecie uzytkownika
patelnia filipiaka - 2015-04-15 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak pobierają - Ja miałam taką sytuacje. Zwolnili mnie po trzech tygodniach bo cały czas się spóźniałam po jakimś czasie dostałam wezwanie na policję bo nie zapłaciłam rzekomej kary. Teraz nie wiem co mam robić bo czeka mnie rozprawa grozi mi sąd apelacyjny a komornik zajął dochody moich rodziców. Mało tego przestałam odbierać jakiekolwiek telefony ( co oczywiście utrudnia mi znalezienie nowej pracy) bo cały czas do mnie dzwonią i wysyłają smsy z windykacją. Ale mimo wszytko miło wspominam tą pracę... :)
zdjecie uzytkownika
wwwcoltelsrorterwww - 2015-04-16 22:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami ! kierownicy biorą pieniądze za siedzenie i wbijanie dupy w ten skórzany fotel a ludziom płacą grosze ( chyba ze nie wychodzisz z tego pierdolnika to zarobisz 1600 ).! wielkie mi co... pożal się boże ! zapomnijcie o jakichkolwiek prowizjach. wszystko to co napisane na olx to konkret ściema. grafik podstosowany pod ciebie ? guzik prawda. pytasz czy jak coś ważnego ci wypadnie to michałek odpowiada " to wypadniesz sama ". ! Jeśli chodzi o zaproszenia to owszem chwalą jak ma się ich dużo , ale jeśli przykładowo masz 0 albo 1 to dominiś opierdala przy wszystkich. a trenerki ? srają wyżej jak dupę mają ^^ wielkie mi specjalistki :D a jeszcze najlepsze jest proszenie ludzi żeby robili nadgodziny bo za dużo wolnych stanowisk... żenada. niech sami sobie odpowiedzą dlaczego tak jest że jest ciągle zmiana osób... pierdolnik na kółkach ! jedyna osoba do której nic nie mam to pani Beata.

Pozdrawiam pracujących tam i osoby, które decydują się na ten pierdolnik !
sama sobie współczuję że w ogóle zdecydowałam się na to coś ! ;)
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-04-17 00:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak kochana p.Beatka- może przyznajmy jej pokojową nagrodę Nobla i order u-śmiechu..........:/
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-17 21:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2015-04-15 08:31:20]:
ta niby kara to tylko straszenie , ja odeszłam po 2 dniach pracy bo nie podobało mi się i usłyszłam od kolegi że on też tam pracował to nie wypłacili mu całej wypłaty, odchodząc zgnoiłam jeszcze tego całego dominisia i od roku żadne wezwanie mi nie przyszło
zdjecie uzytkownika
mała czarna - 2015-04-30 13:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja uważam, że komuś komu nie chciało się pracować miał jakieś zatargi z kierownikami lub z Dominikiem. Ja pracuję w tej firmie co prawda krótko, ale nie widziałam jeszcze w "akcji" Michała. Atmosfera jak dla mnie OK. Każdy dzień wolny do dogadania, kasa póki co też na czas.Fajni ludzie, tylko trzeba być do nich również dobrze nastawionym. Pamiętajcie to są tylko ludzie, nie maszyny, każdy może mieć zły dzień i jak to mówią" Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu". I to powiedzenie idzie w dwie strony. Dominik też facet bardzo fajny i życiowy, no nie wiem czego wy się czepiacie.No czasem też nerwy ponoszą, ale to chyba jak każdego. On też pracuje pod presją Wawy i też po łbie za nas pewnie czasem obrywa. Nie zrozumie tego działania nikt, kto nie ma lub nie miał własnej firmy. A kierowanie ludźmi nie jest proste. Łatwo tylko siedzieć przed kompem i pisać takie rzeczy, oczerniając innych. Zastanówcie się. Usiądź sobie na jego miejscu i pokieruj tyloma ludźmi, robiąc każdemu dobrze. Nigdy wszystkim się nie dogodzi i to jest normalne. Ludzie zrozumienia trochę!!!!!!! A trenerki... Dziewczyny też starają się jak mogą, tam jest tyle stanowisk, że nie zawsze jest jak w jednym momencie wszystkim pomóc.Więc recepta na pracę w COLTELU : Idź z dobrym nastawieniem, z uśmiechem i bez kombinacji. Bądź szczery i wyrozumiały a będzie ci to wynagrodzone:) Pozdrawiam wszystkich marudziarzy i uśmiechu na buźkach Wam życzę:)
zdjecie uzytkownika
Mistrzkierownicy - 2015-05-10 02:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szykuje sie impreza firmowa. Dziewczynki znów dostaną premie. Nasza koleżanka o czarnych włosach i dużym biuście znów obskoczy dwóch.
zdjecie uzytkownika
TaoMAN - 2015-05-12 13:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrzkierownicy - 2015-05-10 02:00:20]:
Tak pewnie będzie jechała na dwa baty. Ciekawe ile orgazmów zapewni swoim PANOM. Czytałam że kobieta może osiągnąć kilka orgazmów, facet już nie bardzo... Pojedynczo czy od razu dwóch na raz obrobi? Jakieś przypuszczenia?
zdjecie uzytkownika
DUŻA czarna - 2015-05-12 13:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała czarna - 2015-04-30 13:03:51]:
"Każdy dzień wolny do dogadania, kasa póki co też na czas." kasa może i tak ale szczególnie na matury dają wolne. Mi nie dali i nikomu nie dają, nie ma czegoś takiego jak wolne do dogadania! NIE PISZ BZDUR ! jak moge mieć dobre nstawienie, skoro wszystko zależy od klienta, nie ode mnie! ja nie mam wpływu
zdjecie uzytkownika
mała czarna - 2015-05-21 08:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy ma chyba prawo do swojego zdania, prawda? Dobre nastawienie (tu nie chodziło mi o klientów, telefony itp), tylko do ludzi,z którymi pracujesz. Jak jesteś w stosunku do nich ok, to być może i Tobie się to opłaci (np wolnymi dniami). A nie tak jak co niektórzy na maxa wykorzystali KORTOWIADĘ i nie było ludzi do pracy bo KORTOWIADA wazniejsza. Kurczę ludzie to jest praca jak każda inna i czy Wam się podoba czy nie, trzeba ją szanować bo za darmo tego nie robisz. A jakość Twojej pracy przekładana jest na wypłatę(może nie jest duża ale jest). Zawsze można posiedzieć w domu i mieć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wszystko a przy tym nie zarobisz napewno nic... Także wybór należy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
xDDDDDDDDDDDDDDDD - 2015-05-24 19:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TaoMAN - 2015-05-12 13:06:55]:
o kim mowa? bo żadna z nich nie ma dużych cycków!
zdjecie uzytkownika
xddddddddddd - 2015-05-24 19:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2015-04-17 21:55:13]:
fałszywa! Dominik i Michał do dogadania. Trenerki -.-
ludzie? nigdzie nie poznam takiego towarzystwa!
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-05-27 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xddddddddddd - 2015-05-24 19:51:54]:
no właśnie....o kogo chodzi....byłem na imprezie i nie widziałem, żeby ktoś się puszczała.....co to za jedna?
zdjecie uzytkownika
dziadek do orzechów - 2015-05-29 14:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to nie wiecie???? To ta mała czarna z tych co potwierdzają zaproszenia i co gada głośno na przerwach o ciuhach i chłopaku swoim co go w rogi wali i cycki tez ma.
zdjecie uzytkownika
chuck norris - 2015-05-31 20:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się w 100% z kreatywnym nickiem. Coltel- cyrk na kółkach. Za złe wyniki pracy gwarantowany opie*dol oczywiście, a trenerki nie nadają się do przeprowadzenia szkoleń i coachingów aby wyniki były lepsze. Pracownicy nie są szanowani i nie można liczyć na przyzwoitą wypłatę, nikt nie zna nawet stawek prowizyjnych. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
duza_biala - 2015-06-02 12:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziadek do orzechów - 2015-05-29 14:07:09]:
chodzi Ci o tę małą, co zawsze siedzi pod ścianą pod kiblem???
zdjecie uzytkownika
Pracował w Coltel - 2015-06-02 21:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak Dorwe Tego pigmeja to ma wpierdol gwarantowany. Śmieć Kobietom ubliża bo sam ma kompleksy Czarnuch. Tak a Ta Mała czarna daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi lody i ma premie i nic nie robi w pracy ^^ no taa dasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obciagniesz loda z polykiem to i masz fuche dobra .... Pozdrawiam i Nie Polecam Każdemu ale to Każdemu gadam i na moim FanPageu o ponad 6k lajków napisałem o tej firmie opinie mam nadzieje ze dojdzie to do właściwych osób :)
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-06-09 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytałam wszystkie opinie zaraz po rozmowie o pracę, pomyślałam "boże, a co będzie jak mnie tam przyjmą?"
Z racji tego, że już jakiś czas tam nie pracuję to postanowiłam wyrazić swoje zdanie.
Rozmowa przebiegała tak jakbym co najmniej ubiegała się na miejsce kierownika zarządu "a czym dla pani jest sukces?", a Pan prowadzący ze mną rozmowę (niski blondyn?) sprawiał wrażenie zadufanego w sobie i pokazując mi ukrytą wiadomość "ta próbuj sobie, staraj się, może zrobimy Ci łachę", ale biorąc pod uwagę, że to była moja pierwsza rozmowa i zależało mi raczej średnio, bo chciałam popracować dla zajęcia czasu, a nie dla kariery i kasy to ja również sprawiałam takie same wrażenie. Pan się na mnie wkurzył, że jak to nie chcę pracować od zaraz, a najlepiej od jutra, no tak to nie chcę. Aczkolwiek chciałam zacząć pracę 2 tygodnie po rozmowie. No i mijają dwa tygodnie i słyszę głos w słuchawce "zapraszamy na szkolenie", mówię sobie "dobra to lecę!". Poszłam i spodobało mi się, serio, uważam, że jak za brak doświadczenia, wykształcenia i wieku płacą bardzo dobrze, a na pewno lepiej niż konkurencyjne call center w Olsztynie, wszystkie bary i sieciówki w galerii. Co do grafiku, nie miałam problemu, powiedziałam kiedy chcę pracować oraz powiedziałam z góry, że w dniu tym i tym nie będę dyspozycyjna o tej i o tej godzinie, w zamian dostałam inny dzień i też mi to odpowiadało, soboty są też do wyboru własnego, więc można sobie wszystko rozplanować. Szefostwo miłe, pomocne, chociaż dużo z nimi nie gadałam, "dzień dobry, poproszę o nowy projekt". Nie widziałam i nie słyszałam też opisywanych przez wielu sytuacji seks afer w biurze, ale może to dlatego, że jestem osobą, która jak jest z pracy to jest w pracy, a nie ogląda wszystkich wokół. Jednak co do tego, że faktycznie kierownicy coltelu piszą niektóre komentarze, to może coś w tym jest, bo jedna z kierowniczek często na tej stronie siedzi. Generalnie praca jak praca kwestia nastawienia, jeśli chce Ci się gadać 8 godzin, jesteś w miarę kreatywny i masz podejście do rozmowy z ludźmi, a Twoja dykcja nie brzmi jakbyś dubblingował "mode na sukces", to to praca dla Ciebie, jeśli masz zamiar się spóźniać i "slizgać" się z robotą, pisać eski i parzyć non stop herbatki, to zatrudnij się w kawiarence za 6,5zł. Co do przerw też nie miałam zastrzeżeń, spokojnie 30min + 5 starcza, podczas jednej 15 minutowej jest czas na to żeby zjeść, pójść na petka, zrobić herbatkę i wskoczyć do toalety . Mi się praca podobała, szybko mi czas mijał, wiec może dlatego nie miałam czasu, aby do kogoś popyskować czy robić dym (no bo o co i po co?), a zresztą widziałam, że są ze mnie zadowoleni, więc po co psuć sobie atmosferę, wystarczy, że wśród klientów zjawi się taki co Cię z błotem i gównem obrzucą, wypłatę wspominam dobrze (ok. 2k), jak na taką pracę to byłam zadowolona. Generalnie wspominam miło, jako praca na kilka miesięcy jest idealna, no chyba, że kogoś to bardzo kręci, to może być i na stałe, bo pieniądze nie są złe i zawsze w terminie. Nie powiem jak z premiami, bo ja nie pracowałam dla kasy i raczej nie miałam parcia na nie, aczkolwiek słyszałam, że premia zdarza się rzadko. No i bardzo dużym plusem dla mnie był dostęp do różnego rodzaju wody, oraz ładne i czyste toalety.
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-06-09 18:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.S. Dziwicie się, że dostajecie zj*bkę, za małą ilość zaproszeń? bo ja nie. Moim zdaniem każdego da się przegadać i pokazać mu jakie te spotkania są super atrakcyjne, wiele razy miałam sytuacje w której nawet zdania nie dokończyłam, a już usłyszałam "nie", ale wtedy pytałam po prostu o cokolwiek i zaczynałam zachwalać i zawsze ktoś zaproszenie brał albo dla siebie, albo dla znajomych. Jak mówiłam kwestia podejścia, ja nie waliłam tekstów z kartek ze szkolenia, tylko mówiłam tak jakbym ja chciała tam być, ba jakbym już tam była i w życiu nic lepszego nie przeżyła, no i szanowałam tych ludzi, jak mówili, że są w szpitalu to pocieszałam na nie mówiłam "a to super, bo wie pan, może pan to zaproszenie oddać" (no ludzie w piwnicach was rodzice trzymali, żeby takie teksty rzucać?). Ja dziennie wysyłałam od 30 w górę zaproszeń i często słyszałam już w połowie od tego wysokiego kierownika od grafiku "no świetnie Ci idzie", więc jak ktoś trafia w ciągu dnia tylko na baby, które czekają od 8 przy telefonie, żeby rzucić się na te gadżety to z 9 zaproszeń zdobędzie bankowo, ale to przecież nie o to chodzi w idei rozsyłania zaproszeń.
zdjecie uzytkownika
coltelsroltel - 2015-06-10 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee jak wszedzie zapro trzeba robic, nie ma za to zadnych premii, jedynie dzieki od szefa, albo falszywy usmiech od szefowej.
zdjecie uzytkownika
nowy coltele - 2015-06-10 21:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A która to szefowa czy kierowniczka? bo ich tam dużo jest.
zdjecie uzytkownika
do_NOWY COLTELE - 2015-06-15 11:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy coltele - 2015-06-10 21:24:48]:
@ nowy coltele
Najniższy - Pan Dyrektor
Ciemny niczym arab (fan ketchupu z KFC) - pan kierownik
uśmiechnięta blondynka - pani kierownik
Reszta to trenerki
zdjecie uzytkownika
Paulaa - 2015-06-16 17:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba słabo tam płacą że michał m. pokusił się o kechup z kfc :D
zdjecie uzytkownika
Proszę o szczerą odpowiedż - 2015-07-02 19:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie chcodzi mi o to czy jeśli przepracuje 30 dni i poproszę wypowiedzenie to musze płacić karę , czy to jest tak że jeśli nie przepracuje 30 dni i złoże wypowiedzenie to wtedy mogą na mnie nałożyć karę ?
I jeszcze jedno pytanie czy jak by oni sami mnie zwolnili przed upływem 30 dni to też mogą nałożyć na mnie karę ?
zdjecie uzytkownika
Sajmon95 - 2015-07-03 11:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy się nie zdarzyło, z tego co wiem, żeby na kogoś karę nałożyli. Po pierwsze w umowie nie masz wysokości kary, więc jest to niewiążące ze względu na to, że nie mogą sobie zaśpiewać raz 500, raz 300, raz 600zł! To tylko bat na Was, żebyście miesiąc robili - moim zdaniem.
Jeżeli minie 30 dni idziesz do któregoś z kierowników i składasz wypowiedzenie. Nie dostajesz żadnej kary. Nie będziesz przychodził do pracy to sami Cię zwolnią.
Jeżeli zwolnienią Cię sami to NIE NAKŁADAJĄ KARY, nie rób z nich takich tyranów ;). Rzekoma kara dotyczy tylko sytuacji, gdy nie przepracujesz miesiąca. Choć moim zdaniem to kwestia dogadania się z Dominikiem czy Michałem ;).
zdjecie uzytkownika
xpilnex - 2015-07-10 13:29:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dni po rozmowie dostaliście telefon że chcą was zatrudnić ?
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-07-24 14:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xpilnex - 2015-07-10 13:29:00]:
dostałam odpowiedź jeszcze tego samego dnia z zaproszeniem na szkolenie
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-08-02 21:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do osób pracujących w oddziale w Radomiu. Czy firma prowadzi teraz rekrutację w Radomiu? Pracowałem w dwóch call center teraz chciałbym spróbować tam.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik BYDGoszcz - 2015-08-11 07:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddzial w bydgoszczy: kieroeniczka i dyrektorka mile jedynie przed podpisaniem umowy potem zaczyna sie pieklo , zero szacunku do pracownika,chamstwo. Szkolenie niby platne ja napisalam wypowiedzenie po tygodniu (chociaz dyrektorka stanowczo nie chciala mi zlozyc wypowoedzenia) ,na rozwiazaniu umowy wpisane za porozumieniem stron .nikt nie zna kosztow szkolenia , niech sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pocaluja. Firma nie jest godna zaufania,nie polecam. Nie potrzebny stres. Dyrektorka mloda w wieku max25 lat tak jak kierowniczka...
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-08-17 14:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem ze Coltel jest firmą Call Center, oferującą profesjonalne usługi w zakresie telemarketingu i kompleksowej obsługi klienta, z wykorzystaniem wszystkich dostępnych kanałów komunikacji bezpośredniej.. ale 30 dni to i tak malo jak na przepracowanie w poprzednije firmie mialam 3 miesiace konieczne do przepracowania bez mozliwosci wypowiedzenia, no chyba ze by mnei teoretycznie zwolnili ;)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-08-17 14:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiem ze Coltel jest firmą Call Center, oferującą profesjonalne usługi w zakresie telemarketingu i kompleksowej obsługi klienta, z wykorzystaniem wszystkich dostępnych kanałów komunikacji bezpośredniej.. ale 30 dni to i tak malo jak na przepracowanie w poprzednije firmie mialam 3 miesiace konieczne do przepracowania bez mozliwosci wypowiedzenia, no chyba ze by mnei teoretycznie zwolnili ;)
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2015-10-03 00:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie opowiadaj głupot-pracowałam tam bo nie miałam na życie. W między czasie sie uczyłam i płakałam...Panowie zadufani w sobie-jak widać to nie jest tylko moja opinia. Skończyłam szkołę dostałam pracę swojego życia-pracodawca z rana usmiecha sie do mnie-mówi grzecznie dzień dobry Pani Ewelino , dostajemy świeżą prasę , nie zmieniamy butów jak dzieci w przedszkolu,nikt nas nie ucisza ani nie wylicza nam przerw. Nikt nie grozi, nie obraża nie poniża...może zmień pracę jak ja i wtedy przejrzysz na oczy jak powinien być traktowany pracownik-uwierz-im wiecej otrzyma szacunku tym więcej będzie mu się chciało,tym wiecej i bardziej się wykaże w pracy.Im szybciej Pan Dominik z Michałem to zrozumieja,tym lepiej dla nich-oni też MUSZĄ mieć jakiś wkład żeby wszystko współgrało.
zdjecie uzytkownika
Huhu - 2015-10-03 12:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ewelina może mogłabyś napisać, ile więc czasu przepracowałaś w firmie Coltel. To dość ważne, bo wyrobić sobie obiektywną opinię można, ale po pewnym czasie. Według mnie takim minimum są trzy miesiące, aby faktycznie się przekonać o tym, jaka jest firma i czego się po niej można spodziewać. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
do-Hu-hu - 2015-11-04 20:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jaha
a najlepiej podaj swoje nazwisko-szybciej spawdzimyś, coś za ewelina
podpisano
coltel olsztyn
zdjecie uzytkownika
o rety - 2015-11-05 01:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Huhu - no ja jestem w ogóle ciekawy jaka umowa jest u nich podstawą zatrudnienia, może ktoś wie? Skoro zapewnione są szkolenia to już jest dobrze, na pewno relacje w oddziale w Bydgoszczy poprawiły się między kierowniczką a pracownikami. Praca w młodym zespole zawsze ma swoje plusy, więc na pewno można się nad nimi zastanowić. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-11-17 13:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xDDDDDDDDDDDDDDDD - 2015-05-24 19:49:36]:
Witam, również pracowałam w Cyrku na kółkach. Uważam, że praca w tej firmie jest patologiczna, Dominik z powodu kompleksów wyżywa się na ludziach. Nikt nie odpowiada za to, że Bóg nie dał mu wzrostu. Beata chyba jest najnormalniejsza ze szystkich, a ten nowy Michał porażka. Tylko hardkory tam pracują dłużej niż 6 mc. Stawka godzinowa jest dobra, ale po trzech miesiącach żygać się chce tym pierdolnikiem. Więc mnie zwolnili bo mało godzin pracowałam, nie cierpiałam z tego powodu, tydzień później zaczęłam pracę w MOPS. Mam nadzieję, że Agata P zrobi wymarzoną karierę.
zdjecie uzytkownika
Ziółonek - 2015-11-22 10:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jejku, jak ktoś chce pracować to będzie pracował, jak nie to nie. Ja osobiście potrzebowałam pieniędzy podczas studiów dziennych to tam dorabiałam. Praca ma charakter jaki ma, jest monotonna i nudna. Czasami trafi się niezbyt przyjemny klient. Atmosfera i tak jest lepsza odkąd nie ma tam Michała M. Ogólnie przydałoby się większe zaufanie dla "sprawdzonego" pracownika i ze strony niektórych więcej szacunku, zadowolony pracownik to też wydajny pracownik ;). Jednakże samą pracę wspominam dobrze, to praca w otoczeniu samych młodych ludzi, każdy jest pomocny i uśmiechnięty. Nawiązałam tam sporo fajnych znajomości :)). Jako pracę dla studenta / ucznia polecam.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-12-08 16:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś napisać jak wygląda praca w oddziale w Radomiu. Mam 3 lata doświadczenia w pracy w call center. Czy pieniądze są na czas? Czy jest baza? Czy nie wyganiają do domu gdy nie ma bazy lub gdy ma się mało sprzedaży? Czy jest szansa na popracowanie tam dłużej?
zdjecie uzytkownika
oaoa - 2015-12-09 03:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aaaa jasne, ze baze dostajesz, masz ją gotową, zweryfikowaną i wszystko gra, tylko właśnie zarobki wiem, ze sa uzaleznione od długości doswiadczenia.
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2016-01-26 15:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam tam pare miesięcy, gdyby nie fakt, że sytuacja finansowa mnie do tego zmuszała i nie mogłam sobie pozwolić na rzucenie tej pracy i wielotygodniowe poszukiwanie innej, rzuciłabym ją po pierwszym miesiącu. Pan dyrektor? Ostatni cham i prostak, sprawia mu przyjemność poniżanie ludzi, gnojenie ich przy innych. Sam jest niedowartościowanym człowiekiem, cierpiącym na kompleks niższości. Jedyną normalną osobą, z którą można było się porozumieć i dogadać był Michał M., u niego nie było żadnych problemów. Trenerki? myślę, że każda miała upatrzone osoby które lubiła, a kiedy było inaczej, podobnie jak pan dyrektor, poniżała je z tym że w zamkniętym pokoju. Nie łudźcie się tą premią, w ciągu całej kariery dostaje się je dwie, nie ma żadnych prowizji od wyników.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Czekalam na rozmowe ponad 10min, niedoinformowanie, niewiedza kierownika o podstawach.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
luq97 - 2016-02-01 03:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem wczoraj telefon o pracy właśnie w firmie Coltel w Olsztynie. I po tych wpisach zastanawiam się czy w ogóle tam iść na rozmowę jednakże jestem w takiej sytuacji iż potrzebuję gotówki. Mianowicie głównym pytaniem byłoby czy da się normalnie pracować beż słuchania żadnej krytyki lub bycia poniżanym? Jestem na ogół człowiekiem raczej spokojnym i sympatycznym także nerwy mam jak najbardziej na wodzy ale wiadomo do czasu. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
natalia - 2016-02-04 20:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro zgłosiłeś się do nich i zaprosili Cię na rozmowę to idź bez zastanowienia. Przecież po kilku dniach będziesz w stanie zobaczyć, jak sytuacja wygląda :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert