Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-04-15 08:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wie jak to jest jezeli to oni mnie zwolnią w ciagu pierwszego miesiaca pracy, a nie ze sam odejde? Tez pobieraja 500zl kary?
zdjecie uzytkownika
patelnia filipiaka - 2015-04-15 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak pobierają - Ja miałam taką sytuacje. Zwolnili mnie po trzech tygodniach bo cały czas się spóźniałam po jakimś czasie dostałam wezwanie na policję bo nie zapłaciłam rzekomej kary. Teraz nie wiem co mam robić bo czeka mnie rozprawa grozi mi sąd apelacyjny a komornik zajął dochody moich rodziców. Mało tego przestałam odbierać jakiekolwiek telefony ( co oczywiście utrudnia mi znalezienie nowej pracy) bo cały czas do mnie dzwonią i wysyłają smsy z windykacją. Ale mimo wszytko miło wspominam tą pracę... :)
zdjecie uzytkownika
wwwcoltelsrorterwww - 2015-04-16 22:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami ! kierownicy biorą pieniądze za siedzenie i wbijanie dupy w ten skórzany fotel a ludziom płacą grosze ( chyba ze nie wychodzisz z tego pierdolnika to zarobisz 1600 ).! wielkie mi co... pożal się boże ! zapomnijcie o jakichkolwiek prowizjach. wszystko to co napisane na olx to konkret ściema. grafik podstosowany pod ciebie ? guzik prawda. pytasz czy jak coś ważnego ci wypadnie to michałek odpowiada " to wypadniesz sama ". ! Jeśli chodzi o zaproszenia to owszem chwalą jak ma się ich dużo , ale jeśli przykładowo masz 0 albo 1 to dominiś opierdala przy wszystkich. a trenerki ? srają wyżej jak dupę mają ^^ wielkie mi specjalistki :D a jeszcze najlepsze jest proszenie ludzi żeby robili nadgodziny bo za dużo wolnych stanowisk... żenada. niech sami sobie odpowiedzą dlaczego tak jest że jest ciągle zmiana osób... pierdolnik na kółkach ! jedyna osoba do której nic nie mam to pani Beata.

Pozdrawiam pracujących tam i osoby, które decydują się na ten pierdolnik !
sama sobie współczuję że w ogóle zdecydowałam się na to coś ! ;)
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-04-17 00:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak kochana p.Beatka- może przyznajmy jej pokojową nagrodę Nobla i order u-śmiechu..........:/
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-17 21:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2015-04-15 08:31:20]:
ta niby kara to tylko straszenie , ja odeszłam po 2 dniach pracy bo nie podobało mi się i usłyszłam od kolegi że on też tam pracował to nie wypłacili mu całej wypłaty, odchodząc zgnoiłam jeszcze tego całego dominisia i od roku żadne wezwanie mi nie przyszło
zdjecie uzytkownika
mała czarna - 2015-04-30 13:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja uważam, że komuś komu nie chciało się pracować miał jakieś zatargi z kierownikami lub z Dominikiem. Ja pracuję w tej firmie co prawda krótko, ale nie widziałam jeszcze w "akcji" Michała. Atmosfera jak dla mnie OK. Każdy dzień wolny do dogadania, kasa póki co też na czas.Fajni ludzie, tylko trzeba być do nich również dobrze nastawionym. Pamiętajcie to są tylko ludzie, nie maszyny, każdy może mieć zły dzień i jak to mówią" Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu". I to powiedzenie idzie w dwie strony. Dominik też facet bardzo fajny i życiowy, no nie wiem czego wy się czepiacie.No czasem też nerwy ponoszą, ale to chyba jak każdego. On też pracuje pod presją Wawy i też po łbie za nas pewnie czasem obrywa. Nie zrozumie tego działania nikt, kto nie ma lub nie miał własnej firmy. A kierowanie ludźmi nie jest proste. Łatwo tylko siedzieć przed kompem i pisać takie rzeczy, oczerniając innych. Zastanówcie się. Usiądź sobie na jego miejscu i pokieruj tyloma ludźmi, robiąc każdemu dobrze. Nigdy wszystkim się nie dogodzi i to jest normalne. Ludzie zrozumienia trochę!!!!!!! A trenerki... Dziewczyny też starają się jak mogą, tam jest tyle stanowisk, że nie zawsze jest jak w jednym momencie wszystkim pomóc.Więc recepta na pracę w COLTELU : Idź z dobrym nastawieniem, z uśmiechem i bez kombinacji. Bądź szczery i wyrozumiały a będzie ci to wynagrodzone:) Pozdrawiam wszystkich marudziarzy i uśmiechu na buźkach Wam życzę:)
zdjecie uzytkownika
Mistrzkierownicy - 2015-05-10 02:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szykuje sie impreza firmowa. Dziewczynki znów dostaną premie. Nasza koleżanka o czarnych włosach i dużym biuście znów obskoczy dwóch.
zdjecie uzytkownika
TaoMAN - 2015-05-12 13:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrzkierownicy - 2015-05-10 02:00:20]:
Tak pewnie będzie jechała na dwa baty. Ciekawe ile orgazmów zapewni swoim PANOM. Czytałam że kobieta może osiągnąć kilka orgazmów, facet już nie bardzo... Pojedynczo czy od razu dwóch na raz obrobi? Jakieś przypuszczenia?
zdjecie uzytkownika
DUŻA czarna - 2015-05-12 13:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała czarna - 2015-04-30 13:03:51]:
"Każdy dzień wolny do dogadania, kasa póki co też na czas." kasa może i tak ale szczególnie na matury dają wolne. Mi nie dali i nikomu nie dają, nie ma czegoś takiego jak wolne do dogadania! NIE PISZ BZDUR ! jak moge mieć dobre nstawienie, skoro wszystko zależy od klienta, nie ode mnie! ja nie mam wpływu
zdjecie uzytkownika
mała czarna - 2015-05-21 08:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy ma chyba prawo do swojego zdania, prawda? Dobre nastawienie (tu nie chodziło mi o klientów, telefony itp), tylko do ludzi,z którymi pracujesz. Jak jesteś w stosunku do nich ok, to być może i Tobie się to opłaci (np wolnymi dniami). A nie tak jak co niektórzy na maxa wykorzystali KORTOWIADĘ i nie było ludzi do pracy bo KORTOWIADA wazniejsza. Kurczę ludzie to jest praca jak każda inna i czy Wam się podoba czy nie, trzeba ją szanować bo za darmo tego nie robisz. A jakość Twojej pracy przekładana jest na wypłatę(może nie jest duża ale jest). Zawsze można posiedzieć w domu i mieć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wszystko a przy tym nie zarobisz napewno nic... Także wybór należy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
xDDDDDDDDDDDDDDDD - 2015-05-24 19:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TaoMAN - 2015-05-12 13:06:55]:
o kim mowa? bo żadna z nich nie ma dużych cycków!
zdjecie uzytkownika
xddddddddddd - 2015-05-24 19:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2015-04-17 21:55:13]:
fałszywa! Dominik i Michał do dogadania. Trenerki -.-
ludzie? nigdzie nie poznam takiego towarzystwa!
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-05-27 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xddddddddddd - 2015-05-24 19:51:54]:
no właśnie....o kogo chodzi....byłem na imprezie i nie widziałem, żeby ktoś się puszczała.....co to za jedna?
zdjecie uzytkownika
dziadek do orzechów - 2015-05-29 14:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to nie wiecie???? To ta mała czarna z tych co potwierdzają zaproszenia i co gada głośno na przerwach o ciuhach i chłopaku swoim co go w rogi wali i cycki tez ma.
zdjecie uzytkownika
chuck norris - 2015-05-31 20:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam się w 100% z kreatywnym nickiem. Coltel- cyrk na kółkach. Za złe wyniki pracy gwarantowany opie*dol oczywiście, a trenerki nie nadają się do przeprowadzenia szkoleń i coachingów aby wyniki były lepsze. Pracownicy nie są szanowani i nie można liczyć na przyzwoitą wypłatę, nikt nie zna nawet stawek prowizyjnych. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
duza_biala - 2015-06-02 12:28:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dziadek do orzechów - 2015-05-29 14:07:09]:
chodzi Ci o tę małą, co zawsze siedzi pod ścianą pod kiblem???
zdjecie uzytkownika
Pracował w Coltel - 2015-06-02 21:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak Dorwe Tego pigmeja to ma wpierdol gwarantowany. Śmieć Kobietom ubliża bo sam ma kompleksy Czarnuch. Tak a Ta Mała czarna daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robi lody i ma premie i nic nie robi w pracy ^^ no taa dasz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] obciagniesz loda z polykiem to i masz fuche dobra .... Pozdrawiam i Nie Polecam Każdemu ale to Każdemu gadam i na moim FanPageu o ponad 6k lajków napisałem o tej firmie opinie mam nadzieje ze dojdzie to do właściwych osób :)
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-06-09 18:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przeczytałam wszystkie opinie zaraz po rozmowie o pracę, pomyślałam "boże, a co będzie jak mnie tam przyjmą?"
Z racji tego, że już jakiś czas tam nie pracuję to postanowiłam wyrazić swoje zdanie.
Rozmowa przebiegała tak jakbym co najmniej ubiegała się na miejsce kierownika zarządu "a czym dla pani jest sukces?", a Pan prowadzący ze mną rozmowę (niski blondyn?) sprawiał wrażenie zadufanego w sobie i pokazując mi ukrytą wiadomość "ta próbuj sobie, staraj się, może zrobimy Ci łachę", ale biorąc pod uwagę, że to była moja pierwsza rozmowa i zależało mi raczej średnio, bo chciałam popracować dla zajęcia czasu, a nie dla kariery i kasy to ja również sprawiałam takie same wrażenie. Pan się na mnie wkurzył, że jak to nie chcę pracować od zaraz, a najlepiej od jutra, no tak to nie chcę. Aczkolwiek chciałam zacząć pracę 2 tygodnie po rozmowie. No i mijają dwa tygodnie i słyszę głos w słuchawce "zapraszamy na szkolenie", mówię sobie "dobra to lecę!". Poszłam i spodobało mi się, serio, uważam, że jak za brak doświadczenia, wykształcenia i wieku płacą bardzo dobrze, a na pewno lepiej niż konkurencyjne call center w Olsztynie, wszystkie bary i sieciówki w galerii. Co do grafiku, nie miałam problemu, powiedziałam kiedy chcę pracować oraz powiedziałam z góry, że w dniu tym i tym nie będę dyspozycyjna o tej i o tej godzinie, w zamian dostałam inny dzień i też mi to odpowiadało, soboty są też do wyboru własnego, więc można sobie wszystko rozplanować. Szefostwo miłe, pomocne, chociaż dużo z nimi nie gadałam, "dzień dobry, poproszę o nowy projekt". Nie widziałam i nie słyszałam też opisywanych przez wielu sytuacji seks afer w biurze, ale może to dlatego, że jestem osobą, która jak jest z pracy to jest w pracy, a nie ogląda wszystkich wokół. Jednak co do tego, że faktycznie kierownicy coltelu piszą niektóre komentarze, to może coś w tym jest, bo jedna z kierowniczek często na tej stronie siedzi. Generalnie praca jak praca kwestia nastawienia, jeśli chce Ci się gadać 8 godzin, jesteś w miarę kreatywny i masz podejście do rozmowy z ludźmi, a Twoja dykcja nie brzmi jakbyś dubblingował "mode na sukces", to to praca dla Ciebie, jeśli masz zamiar się spóźniać i "slizgać" się z robotą, pisać eski i parzyć non stop herbatki, to zatrudnij się w kawiarence za 6,5zł. Co do przerw też nie miałam zastrzeżeń, spokojnie 30min + 5 starcza, podczas jednej 15 minutowej jest czas na to żeby zjeść, pójść na petka, zrobić herbatkę i wskoczyć do toalety . Mi się praca podobała, szybko mi czas mijał, wiec może dlatego nie miałam czasu, aby do kogoś popyskować czy robić dym (no bo o co i po co?), a zresztą widziałam, że są ze mnie zadowoleni, więc po co psuć sobie atmosferę, wystarczy, że wśród klientów zjawi się taki co Cię z błotem i gównem obrzucą, wypłatę wspominam dobrze (ok. 2k), jak na taką pracę to byłam zadowolona. Generalnie wspominam miło, jako praca na kilka miesięcy jest idealna, no chyba, że kogoś to bardzo kręci, to może być i na stałe, bo pieniądze nie są złe i zawsze w terminie. Nie powiem jak z premiami, bo ja nie pracowałam dla kasy i raczej nie miałam parcia na nie, aczkolwiek słyszałam, że premia zdarza się rzadko. No i bardzo dużym plusem dla mnie był dostęp do różnego rodzaju wody, oraz ładne i czyste toalety.
zdjecie uzytkownika
kryśka - 2015-06-09 18:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P.S. Dziwicie się, że dostajecie zj*bkę, za małą ilość zaproszeń? bo ja nie. Moim zdaniem każdego da się przegadać i pokazać mu jakie te spotkania są super atrakcyjne, wiele razy miałam sytuacje w której nawet zdania nie dokończyłam, a już usłyszałam "nie", ale wtedy pytałam po prostu o cokolwiek i zaczynałam zachwalać i zawsze ktoś zaproszenie brał albo dla siebie, albo dla znajomych. Jak mówiłam kwestia podejścia, ja nie waliłam tekstów z kartek ze szkolenia, tylko mówiłam tak jakbym ja chciała tam być, ba jakbym już tam była i w życiu nic lepszego nie przeżyła, no i szanowałam tych ludzi, jak mówili, że są w szpitalu to pocieszałam na nie mówiłam "a to super, bo wie pan, może pan to zaproszenie oddać" (no ludzie w piwnicach was rodzice trzymali, żeby takie teksty rzucać?). Ja dziennie wysyłałam od 30 w górę zaproszeń i często słyszałam już w połowie od tego wysokiego kierownika od grafiku "no świetnie Ci idzie", więc jak ktoś trafia w ciągu dnia tylko na baby, które czekają od 8 przy telefonie, żeby rzucić się na te gadżety to z 9 zaproszeń zdobędzie bankowo, ale to przecież nie o to chodzi w idei rozsyłania zaproszeń.
zdjecie uzytkownika
coltelsroltel - 2015-06-10 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzieeeeeeeeeeeeeeeeee jak wszedzie zapro trzeba robic, nie ma za to zadnych premii, jedynie dzieki od szefa, albo falszywy usmiech od szefowej.
zdjecie uzytkownika
nowy coltele - 2015-06-10 21:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A która to szefowa czy kierowniczka? bo ich tam dużo jest.
zdjecie uzytkownika
do_NOWY COLTELE - 2015-06-15 11:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nowy coltele - 2015-06-10 21:24:48]:
@ nowy coltele
Najniższy - Pan Dyrektor
Ciemny niczym arab (fan ketchupu z KFC) - pan kierownik
uśmiechnięta blondynka - pani kierownik
Reszta to trenerki
zdjecie uzytkownika
Paulaa - 2015-06-16 17:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba słabo tam płacą że michał m. pokusił się o kechup z kfc :D
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa na luzie, bardzo uprzejme traktowanie. miła atmosfera, wyrozumiałość ze strony kierownika, wszystko wyjaśnione bardzo przejrzyście i zrozumiale.
Pytania: Nie było dziwnych pytań.
zdjecie uzytkownika
Proszę o szczerą odpowiedż - 2015-07-02 19:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie chcodzi mi o to czy jeśli przepracuje 30 dni i poproszę wypowiedzenie to musze płacić karę , czy to jest tak że jeśli nie przepracuje 30 dni i złoże wypowiedzenie to wtedy mogą na mnie nałożyć karę ?
I jeszcze jedno pytanie czy jak by oni sami mnie zwolnili przed upływem 30 dni to też mogą nałożyć na mnie karę ?
zdjecie uzytkownika
Sajmon95 - 2015-07-03 11:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy się nie zdarzyło, z tego co wiem, żeby na kogoś karę nałożyli. Po pierwsze w umowie nie masz wysokości kary, więc jest to niewiążące ze względu na to, że nie mogą sobie zaśpiewać raz 500, raz 300, raz 600zł! To tylko bat na Was, żebyście miesiąc robili - moim zdaniem.
Jeżeli minie 30 dni idziesz do któregoś z kierowników i składasz wypowiedzenie. Nie dostajesz żadnej kary. Nie będziesz przychodził do pracy to sami Cię zwolnią.
Jeżeli zwolnienią Cię sami to NIE NAKŁADAJĄ KARY, nie rób z nich takich tyranów ;). Rzekoma kara dotyczy tylko sytuacji, gdy nie przepracujesz miesiąca. Choć moim zdaniem to kwestia dogadania się z Dominikiem czy Michałem ;).
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Coltel Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert