Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pojara - 2015-01-25 19:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze nie rozumiem ludzi, którzy marudzą, wieszają psy na firmie a dalej pracują.Może pora poszukać czegoś innego i nie truć życia sobie i innym. Senioritta nagadujesz tu na kierownictwo, trenerki a ciekawe czy miałabyś odwagę powiedzieć to, co myślisz im wszystkim w twarz?No ale niestety obłuda to coraz częściej spotykane zjawisko w dzisiejszych czasach.Ja pracuje już prawie 3 miesiące i jestem zadowolony.Martwi mnie jednak to, że na żywo w pracy pewnie rozmawiam i siedzę przy stole albo na sali z tak fałszywymi ludźmi jak Ty Seniorrita.
zdjecie uzytkownika
gam - 2015-02-05 01:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te komentarze zastanawiam się czy ja przypadkiem nie pracuje w innym miejscu. Pracuje tu miesiąc i nie dostałam jak na razie żadnego ochrzanu. Dominik nawet raz mnie pochwalił za to że miałam dużo zaproszeń. Co do grafiku chciałam mieć 14 luty wolne i poszłam z tym do Dominika powiedział że sam by się ze mną zamienił bo tego święta nie obchodzi i się śmiał powiedział że jeśli znajdę kogoś na zmanę to nie ma problemu. Dziewczyny które dłużej pracują kazały mi iść do Michała poszłam i bez problemu zamienił mi sobotę. tyle razy wyciągałam tel i nie dostałam ochrzanu, tak samo rozmawiając. co jeśli chodzi do dziewczyn które "szkolą" to moim zdaniem najlepsza jest Ela. Bo u tej drugiej blondynki na szpileczkach na szkoleniu nic się nie nauczyłam. Praca jak praca po dwóch dniach też miałam dość ale to jest kwestia przyzwyczajenia się. Ludzię są wspaniali ;)
zdjecie uzytkownika
gumis - 2015-02-06 17:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W pełni się z Toba zgadzam Gam jednak miałbym zastrzeżenia co do wspomnianej przez ciebie p.E. Bo miałem okazje być uczestnikiem jej "szkolenia" które wyglądało jak wykład...a pozostałe dziewczyny i ta druga blondynka są ok i z dużym doświadczeniem miałem okazje z kazda z nich mieć doszkalanie bo nic ze szkolenia p. E. Nie wyniosłem. Dziewczyny wiadomo maja swoje humory ale to ich praca przecież są rozliczane z wynikow
zdjecie uzytkownika
my.job.my.pleasure - 2015-02-07 09:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mania - 2014-11-26 15:55:43]:
Mając porównanie z innymi zakładami mogę śmiało powiedzieć że Coltel to uczciwa firma. Pensja zawsze na czas, grafik ustalany dużo wcześniej -ewentualnie można się z kimś zamienić bądź też spojojnie porozmawiać o oczekiwaniach. Praca wymaga też umiejętności bo jeśli nie potrafisz ułożyć schematu w głowie i nie jesteś osobą o silniej osobowości to cóż praca nie jest dla ciebie.Liczy się wydajność pracy pracownika oczywista rzecz wyślesz więcej zostaniesz
bardziej docenionym pracownikiem. Dla tych którzy męczą się w pracy to znak że ta praca poprostu nie jest dla nich.Chociaż jaka praca nie męczy... Haha Pracując trzy miesiące z pracy muszę zrezygnować z przyczyn wyższych.Mam wrażenie ze pisane wcześniej komentarze wyszły spod rąk dzieci które dostały pierwszą pracę. Kierownictwo jest w porządku nie dają sobie pracownikom wejść na głowę bo przy takiej ilości podwładnych jest to naprawdę nie łatwe. Także zdeterminowanym i potrafiącym się angażować oczywiście polecam pracę. Mile osoby kontakty ;-)
zdjecie uzytkownika
czeslawspiewa - 2015-02-07 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha dokładnie!!!! Dzieciaki i ich pierwsza praca. Cóż ludzie nie potrafią znieść krytki ale co zrobić to wina bezstresowego wychowania bo mamusia i tatuś nie pozwalali krzyczeć na córeczkę i synusia i wyrosły takie pyskate bachory:) ja pracuje 5 Miechów godzinowka spoko w Olsztynie za taka kasę siedząc na tyłku to dobra fucha gdzie indziej trzeba się nazap....zeby zarabic hajs, czasem jakas prowizja nawet wpadnie. Ludzie spoko, a z kierownictwem zawsze można się dogadać logiczne ze cwanakow nie lubią..
zdjecie uzytkownika
pracujacyw2014 - 2015-02-19 00:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwazam ze jak na telemarketing to praca nie jest wymagajaca. W kółko gadanie jednej regulki. Kreatywni oczywiscie wiedza jak radzic sobie z monotonia.. Grafik elastyczny, pieniazki na czas, - mozna samej podstawy 1500 na reke wycisnac + od czasu do czasu prowizje. Znałem gościa ktory miesiac w miesiac wyrywal ponad 3000. Pracowałem w tej firmie ponad poł roku, wczesniej w poprzedniej firmie mialem szanse (na zastepstwo ale jednak :)) byc opiekunem grupy. Sprzedawalismy prad klientom znaczy umawialismy spotkania dla handlowcow. Pracowalo nas grubo ponad 50 osob. I wierzcie mi lub nie uwazam ze 5 menagerow na 50 i jest co robic. wypada 10 na osobe. A gdzie 150 osób? Zdaje sie ze w Coltelu jest 2 kierownikow i 5 dziewczyn od szkolen i couchingow. Osobiscie uwazam ze oni robia naprawde niezla robote i jak napisala my.job.my.pleasure - 2015-02-07 09:13:07
"nie dają sobie pracownikom wejść na głowę bo przy takiej ilości podwładnych jest to naprawdę nie łatwe."Nie dziwi wiec ze czasem ktorys(as) krzyknie, zabroni czy poprostu sie po w.k.u.r.... Obserwujac tyle holoty to podziwiam pana D. i pana M. Ci to musza miec stalowe nerwy.
LUDZIE!!! nie narzekac tylko do roboty, troche pokory skoro juz zdecydowaliscie sie pozostac w Polsce. Zawsze mozna wyjechac. Ale zdala od rodziny, czesto zimno, ciezko...wiem bo bylem :)

Podsumowujac praca jak kazda. Ogolnie wporzadku. SUPER LUDZIE.
zdjecie uzytkownika
major - 2015-02-20 20:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma krzak. Zdecydowanie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Prawdomówna - 2015-03-01 21:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te pouczające komentarze, mające za zadanie nastraszyć wyrażających swoje opinie są pisane przez kierownictwo :) Określić pracę w Coltelu w trzech punktach (hmmmm...)- świetni współpracownicy, wyczerpująca psychicznie praca i jeszcze bardziej niszczący psychikę "głównodowodzący". Pracowników traktują jak zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo i tutaj dopisz sobie sam kolejny negatywny epitet. Pozwalają sobie mówić po imieniu, zgrywają przyjaznych luzaków a tak naprawdę zmieszają Cię z błotem kiedy będą mieli gorszy dzień. Chamstwo i buractwo wylewa im się nogawkami.
Pan Dyrektor- lubi się pośmiać z podwładnych, ulubioną rozrywką jest okazywanie braku szacunku przy publiczności (rzadko kiedy się zdarza żeby zwrócił Ci uwagę dyskretnie, im więcej osób słyszy jak Cię gnoi- tym lepiej).
Pan Kierownik- jak ma dobry humor to go nie obchodzisz ale jak (nie daj Boże) podpadniesz, to nie da Ci spokoju, przyczepi się nawet do krzywo zapiętej koszuli.
Pani Kierownik- niech nie zmyli Was jej uroczy śmiech: facetów kocha, panny nie mają już tak łatwo (a przynajmniej te, które z facetami się trzymają).
To jest tylko skrót, uwierzcie, możecie sprawdzić sami ale nie polecam.
ps. prowizja nie urwie Ci niczego z zachwytu, chociaż raz na jakiś czas zdarzy się dobra (taka mamiąca nadzieja, że jest po co tutaj pracować) :)
zdjecie uzytkownika
Prawdomówna - 2015-03-01 21:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te pouczające komentarze, mające za zadanie nastraszyć wyrażających swoje opinie są pisane przez kierownictwo :) Określić pracę w Coltelu w trzech punktach (hmmmm...)- świetni współpracownicy, wyczerpująca psychicznie praca i jeszcze bardziej niszczący psychikę "głównodowodzący". Pracowników traktują jak zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cierwo i tutaj dopisz sobie sam kolejny negatywny epitet. Pozwalają sobie mówić po imieniu, zgrywają przyjaznych luzaków a tak naprawdę zmieszają Cię z błotem kiedy będą mieli gorszy dzień. Chamstwo i buractwo wylewa im się nogawkami.
Pan Dyrektor- lubi się pośmiać z podwładnych, ulubioną rozrywką jest okazywanie braku szacunku przy publiczności (rzadko kiedy się zdarza żeby zwrócił Ci uwagę dyskretnie, im więcej osób słyszy jak Cię gnoi- tym lepiej).
Pan Kierownik- jak ma dobry humor to go nie obchodzisz ale jak (nie daj Boże) podpadniesz, to nie da Ci spokoju, przyczepi się nawet do krzywo zapiętej koszuli.
Pani Kierownik- niech nie zmyli Was jej uroczy śmiech: facetów kocha, panny nie mają już tak łatwo (a przynajmniej te, które z facetami się trzymają).
To jest tylko skrót, uwierzcie, możecie sprawdzić sami ale nie polecam.
ps. prowizja nie urwie Ci niczego z zachwytu, chociaż raz na jakiś czas zdarzy się dobra (taka mamiąca nadzieja, że jest po co tutaj pracować) :)
zdjecie uzytkownika
ladyHARDCOR - 2015-03-16 08:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Klimat nie jest zły ale premia o której każdy słyszał a nigdy nie widział daje do myślenia co po przepracowanych 100 h i średniej ponad 2,O daje nam miesięczne wynagrodzenie o kwocie 490 zł ....jak ktoś lubi siedzieć po 8 h w pracy plus soboty za 4 zł za godzine to jest to praca marzeń.... ŻAL ŻAL ŻAL I JESZCZE RAZ ŻAL Na przerwy schodzi sie dwie minuty później ale wróć dwie minuty później to zobaczysz jak "miłe" potrafi być kierownictwo i przydupasy wielcy trenerzy co chodzą na "makowca" do kierownika jak powiesz że coś Ci sie w ich pracy nie podoba.... Jak ktoś lubi cyrk to Coltel wymiata (najlepsze jest to że na OLx w ogłoszeniu z pracą z ich firmy jest podana stawka 11 zł za h oraz grafik ustalany pod Ciebie, hahaa spróbuj powiedzieć że nie przyjdziesz do pracy bo masz np zajęcia, więc skoro masz zajęcia to bedziesz siedzieć dłużej w pracy lub odrobisz w soboty, to cała filozofia ZMIENNEGO ZAJEBISTEGO GRAFIKU USTALANEGO POD CIEBIE" i jak sami piszą PRACA DLA LUDZI Z AMBICJAMI ....widać nie mam ich i wale taką robotę lepiej sobie w domu posiedzieć niż zapieprzać na premie dla trenerków
zdjecie uzytkownika
Pracuje w Coltel - 2015-04-13 20:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coltel to chlew na kółkach !
a Dominik skończony Dupek i Nadufany Pigmej. Czepiaja sie że za mało zaproszeń a jak wyrobisz 200% normy to nawet dobrego słowa nie powiedzą. Drobni Telemarketerzy a jak powiesz że nie lubisz Karola Okrasy ( Osrały )Tylko innych Lepszych Kucharzy ( a jest ich Pełno ) To Cie znienawidza. Jeżeli nie bedziesz spełniać normy to utną Ci godziny z 6.5 do 5 i zarobisz 30 zł dziennie za Siedzinie na słuchawkach. NIE POLECAM SZUKAM INNEJ PRACY WOLE NAWET ROZDAWAC ULOTKI NIZ SIEDZIEĆ Z SAMYMI PODPIERDALACZAMI I SŁUŻBISTAMI. A Dominik Nawet sie boi wyjśc przed Dukat lub do Aury. Tylko praking winda biuro Tak go Ludzie nienawidza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Sylwwia Coltel - 2015-04-13 20:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Rozmowa rekrutacyjna ^^ Ledwo Go Widac zza biurka i każdego biora i ryją każdemu Banie :) Nie Licz na To że dostaniesz prowizje jak nie dasz dupy Michalowi albo jak nie bedziesz lizać Dupy Dominikowi. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-04-15 08:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos wie jak to jest jezeli to oni mnie zwolnią w ciagu pierwszego miesiaca pracy, a nie ze sam odejde? Tez pobieraja 500zl kary?
zdjecie uzytkownika
patelnia filipiaka - 2015-04-15 18:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak pobierają - Ja miałam taką sytuacje. Zwolnili mnie po trzech tygodniach bo cały czas się spóźniałam po jakimś czasie dostałam wezwanie na policję bo nie zapłaciłam rzekomej kary. Teraz nie wiem co mam robić bo czeka mnie rozprawa grozi mi sąd apelacyjny a komornik zajął dochody moich rodziców. Mało tego przestałam odbierać jakiekolwiek telefony ( co oczywiście utrudnia mi znalezienie nowej pracy) bo cały czas do mnie dzwonią i wysyłają smsy z windykacją. Ale mimo wszytko miło wspominam tą pracę... :)
zdjecie uzytkownika
wwwcoltelsrorterwww - 2015-04-16 22:35:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami ! kierownicy biorą pieniądze za siedzenie i wbijanie dupy w ten skórzany fotel a ludziom płacą grosze ( chyba ze nie wychodzisz z tego pierdolnika to zarobisz 1600 ).! wielkie mi co... pożal się boże ! zapomnijcie o jakichkolwiek prowizjach. wszystko to co napisane na olx to konkret ściema. grafik podstosowany pod ciebie ? guzik prawda. pytasz czy jak coś ważnego ci wypadnie to michałek odpowiada " to wypadniesz sama ". ! Jeśli chodzi o zaproszenia to owszem chwalą jak ma się ich dużo , ale jeśli przykładowo masz 0 albo 1 to dominiś opierdala przy wszystkich. a trenerki ? srają wyżej jak dupę mają ^^ wielkie mi specjalistki :D a jeszcze najlepsze jest proszenie ludzi żeby robili nadgodziny bo za dużo wolnych stanowisk... żenada. niech sami sobie odpowiedzą dlaczego tak jest że jest ciągle zmiana osób... pierdolnik na kółkach ! jedyna osoba do której nic nie mam to pani Beata.

Pozdrawiam pracujących tam i osoby, które decydują się na ten pierdolnik !
sama sobie współczuję że w ogóle zdecydowałam się na to coś ! ;)
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-04-17 00:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak kochana p.Beatka- może przyznajmy jej pokojową nagrodę Nobla i order u-śmiechu..........:/
zdjecie uzytkownika
hhhh - 2015-04-17 21:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2015-04-15 08:31:20]:
ta niby kara to tylko straszenie , ja odeszłam po 2 dniach pracy bo nie podobało mi się i usłyszłam od kolegi że on też tam pracował to nie wypłacili mu całej wypłaty, odchodząc zgnoiłam jeszcze tego całego dominisia i od roku żadne wezwanie mi nie przyszło
zdjecie uzytkownika
mała czarna - 2015-04-30 13:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja uważam, że komuś komu nie chciało się pracować miał jakieś zatargi z kierownikami lub z Dominikiem. Ja pracuję w tej firmie co prawda krótko, ale nie widziałam jeszcze w "akcji" Michała. Atmosfera jak dla mnie OK. Każdy dzień wolny do dogadania, kasa póki co też na czas.Fajni ludzie, tylko trzeba być do nich również dobrze nastawionym. Pamiętajcie to są tylko ludzie, nie maszyny, każdy może mieć zły dzień i jak to mówią" Jak Bóg Kubie, tak Kuba Bogu". I to powiedzenie idzie w dwie strony. Dominik też facet bardzo fajny i życiowy, no nie wiem czego wy się czepiacie.No czasem też nerwy ponoszą, ale to chyba jak każdego. On też pracuje pod presją Wawy i też po łbie za nas pewnie czasem obrywa. Nie zrozumie tego działania nikt, kto nie ma lub nie miał własnej firmy. A kierowanie ludźmi nie jest proste. Łatwo tylko siedzieć przed kompem i pisać takie rzeczy, oczerniając innych. Zastanówcie się. Usiądź sobie na jego miejscu i pokieruj tyloma ludźmi, robiąc każdemu dobrze. Nigdy wszystkim się nie dogodzi i to jest normalne. Ludzie zrozumienia trochę!!!!!!! A trenerki... Dziewczyny też starają się jak mogą, tam jest tyle stanowisk, że nie zawsze jest jak w jednym momencie wszystkim pomóc.Więc recepta na pracę w COLTELU : Idź z dobrym nastawieniem, z uśmiechem i bez kombinacji. Bądź szczery i wyrozumiały a będzie ci to wynagrodzone:) Pozdrawiam wszystkich marudziarzy i uśmiechu na buźkach Wam życzę:)
zdjecie uzytkownika
Mistrzkierownicy - 2015-05-10 02:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szykuje sie impreza firmowa. Dziewczynki znów dostaną premie. Nasza koleżanka o czarnych włosach i dużym biuście znów obskoczy dwóch.
zdjecie uzytkownika
TaoMAN - 2015-05-12 13:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mistrzkierownicy - 2015-05-10 02:00:20]:
Tak pewnie będzie jechała na dwa baty. Ciekawe ile orgazmów zapewni swoim PANOM. Czytałam że kobieta może osiągnąć kilka orgazmów, facet już nie bardzo... Pojedynczo czy od razu dwóch na raz obrobi? Jakieś przypuszczenia?
zdjecie uzytkownika
DUŻA czarna - 2015-05-12 13:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała czarna - 2015-04-30 13:03:51]:
"Każdy dzień wolny do dogadania, kasa póki co też na czas." kasa może i tak ale szczególnie na matury dają wolne. Mi nie dali i nikomu nie dają, nie ma czegoś takiego jak wolne do dogadania! NIE PISZ BZDUR ! jak moge mieć dobre nstawienie, skoro wszystko zależy od klienta, nie ode mnie! ja nie mam wpływu
zdjecie uzytkownika
mała czarna - 2015-05-21 08:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy ma chyba prawo do swojego zdania, prawda? Dobre nastawienie (tu nie chodziło mi o klientów, telefony itp), tylko do ludzi,z którymi pracujesz. Jak jesteś w stosunku do nich ok, to być może i Tobie się to opłaci (np wolnymi dniami). A nie tak jak co niektórzy na maxa wykorzystali KORTOWIADĘ i nie było ludzi do pracy bo KORTOWIADA wazniejsza. Kurczę ludzie to jest praca jak każda inna i czy Wam się podoba czy nie, trzeba ją szanować bo za darmo tego nie robisz. A jakość Twojej pracy przekładana jest na wypłatę(może nie jest duża ale jest). Zawsze można posiedzieć w domu i mieć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to wszystko a przy tym nie zarobisz napewno nic... Także wybór należy do Ciebie.
zdjecie uzytkownika
xDDDDDDDDDDDDDDDD - 2015-05-24 19:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TaoMAN - 2015-05-12 13:06:55]:
o kim mowa? bo żadna z nich nie ma dużych cycków!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa na luzie, bardzo uprzejme traktowanie. miła atmosfera, wyrozumiałość ze strony kierownika, wszystko wyjaśnione bardzo przejrzyście i zrozumiale.
Pytania: Nie było dziwnych pytań.
zdjecie uzytkownika
xddddddddddd - 2015-05-24 19:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhh - 2015-04-17 21:55:13]:
fałszywa! Dominik i Michał do dogadania. Trenerki -.-
ludzie? nigdzie nie poznam takiego towarzystwa!
zdjecie uzytkownika
mmmmmm - 2015-05-27 22:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xddddddddddd - 2015-05-24 19:51:54]:
no właśnie....o kogo chodzi....byłem na imprezie i nie widziałem, żeby ktoś się puszczała.....co to za jedna?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Coltel Sp. z o.o. S.K.A.?
Zadaj pytanie
alert