Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coltel Sp. z o.o. S.K.A.

Pracowałeś w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
napoleon - 2013-08-27 16:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest też prowizja ale liczona ze sprzedaży na którą nie masz wpływu więc lepiej się na to nie napalać.
zdjecie uzytkownika
antycoltel - 2013-09-03 17:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam każdemu pracę w coltelu, chyba że ktoś nie ma szacunku do siebie i lubi być traktowano jak totalne zero. Kierownicy uważają się za nie wiadomo kogo, ochrzan można zebrać dosłownie za cokolwiek, swojego zdanie lepiej nie wypowiadać, a o premii można zapomnieć, dostają tylko ci którzy się podlizują i wyrobione normy nie mają nic do tego. Pierwsze dni wydają się fajne a dopiero po jakimś czasie okazuję się jak jest naprawdę, może praca nie jest ciężka ale wykańcza psychicznie, nie polecam.
zdjecie uzytkownika
mario - 2013-09-11 14:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napoleon, Ty nadal pracujesz w Coltel? bo piszesz dość rzeczowo o tym jak to wygląda od środka. Pisałeś wcześniej też coś o trudnej do zdobycia prowizji. komuś z Twoich znajomych to się udało? i jaki to musiał być procent sprzedaży?
zdjecie uzytkownika
vhgu - 2013-09-30 15:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coltel umawia na spotkania, a praca odbywa się w firmie Transcom?
zdjecie uzytkownika
xXxXxXx - 2013-11-18 18:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wchodząc do firmy wydaje się w porządku, młody zespół, miła atmosfera ale to tylko pozory. W rzeczywistości jest zupełnie inaczej, pierwsze 3 dni da się znieśc później nie jest wcale tak kolorowo.. wszystko zależy od tego czy się spodobasz i czy cie polubią.. w zupełności nie pokrywa się to z Twoją pracą. Prowizje ? Proszę Was to chyba żart.. wiele osób mi mówiło, że dobrze tam zarabia ale pracując tam odniosłem wrażenie, że kłamali. Ludzie pracują tam, wyrabiają te głupie normy i co 100 zł prowizji ? nie wierzę, że nikt nie kupił garnków za 8400 ;]. To wszystko zależy od tego czy cie lubią czy nie jak cie lubią to dostaniesz prowizje w innym przypadku zapomnij. za spojrzenie na zegarek w telefonie zabierają ci go do końca dnia, idąc siku musisz właczyc "przerwę" jak jej nie włączysz to zabierają ci te dodatkowe 5min na tydzien i jak się poprawisz to dostaniesz je znowu, trzeba chodzic w kapciach bo jest nowa wykładzina.. śmieszne ? wiem ale niestety prawdziwe. Dyrektor chodzi i jakby w ogóle nie wiedział co się dzieje tylko gada przez ten telefon a jak się coś do niego mówi to udaję,że nie słyszy. Najgorszy jest kierownik (usunięte przez administratora).. cwany lis z niego chyba chce wskoczyc na miejsce (usunięte przez administratora) Tylko chodzi i obserwuje, wiecznie ma jakiś problem i chodzi z muchą pod nosem. Ludzie idąc do pracy pracują tam "aby miesiąc" dopiero wtedy składają wypowiedzenie by nie zwracac kosztów szkolenia, które i tak się do niczego nie przydaje. Jeśli ktokolwiek ma wybór to niech nie idze tam, szczerze nie warto.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-11-22 14:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na pytanie: czy warto tam pracować? NIE.
Ludzie płaczą po kontach bo czują się tam jak w więzieniu. Naprawdę, jestem szczęśliwym byłym pracownikiem. Mam wrażenie, że kierownictwo w tej firmie ukończyło tylko przedszkole bo też taki poziom wprowadzają w tej pracy. Do pracy może tam pójść każdy, kogo iloraz inteligencji pozwala na zapamiętanie zwrotów. Nie zarobicie tam pieniędzy. Ta firma nie jest dynamicznie rozwijającą się placówką o stabilnej sytuacji finansowej.
zdjecie uzytkownika
oks - 2013-11-27 17:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepsza praca na słuchawkach, niż smażenie kurczaków :)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-02 22:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oks - 2013-11-27 17:45:12]:
taki sam syf jak eco vital UWAGA
zdjecie uzytkownika
Pablo33 - 2013-12-27 19:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracowałem tam i generalnie nie było najgorzej chociaż bolał fakt,że raz prowizja była a raz nie (pomimo wypracowanej normy) .Teraz zastanawiam sie na powrotem.Czy nadal trwaja jakieś rekrutacje? Czy cos się pozmieniało w firmie?Czy szefowie są Ci sami?
zdjecie uzytkownika
emmmas - 2014-02-26 11:33:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxx - 2013-07-11 21:20:27]:
o widaś ze któryś koordynator sie odezwał...(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-03-01 09:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jeden wielki bur-del i żenada, wielka masówka i nic poza tym, chaos, smród i zero klimy...Ludzie łażą bez butów!!! Haha w całym biurze wali spoconymi skarpetami. Przy wejściu stoi kilkadziesiąt par butów - do wyboru do koloru :P Są 3 kible z czego każdy jest zajęty. Laski starczą przed drzwiami i czekają aż będzie ich kolej, bo kończy im się przerwa. A ten bufon niby "kierownik" to jeden wielki cham i prostak. Poziom jego inteligencji równa się zero! Myśli że jest kimś bo może rządzić młodymi, cichymi dziewczynkami, które nie mają odwagi by mu coś powiedzieć. (usunięte przez administratora)NIE POLECAM !!!!!!
zdjecie uzytkownika
bura - 2014-03-05 00:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz dziewczynko słabe pojęcie o firmie. Widać, że nie zdążyłaś dobrze się zorientować jak tu jest (po tak KRÓTKIM czasie pracy), bo łazienki są dwie, a nie trzy :) Nic dziwnego, że nie umiesz liczyć, mając za sobą ledwie skończoną szkołę średnią. Arogancja i zbyt duża pewność siebie nie popłaca.
Życzę powodzenia w szukaniu pracy z tak niskim poziomem inteligencji. A niestety Olsztyn, to nie metropolia... :)
Kto nie chce pracować, zawsze będzie szukał dziury w całym :)
zdjecie uzytkownika
bura - 2014-03-05 01:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sfrustrowane gimbusy ;)
zdjecie uzytkownika
do bura - 2014-03-05 19:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bura - 2014-03-05 01:11:18]:
Co do kibli to jeszcze "lepiej" na ok 70 stanowisk pracy 2 WC porażka...
zdjecie uzytkownika
stokrota - 2014-03-06 19:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coltel to jest żenada na maxa, teraz cieszą się że Eco Vital padło, a dyrektor wypytuje byłych pracowników eco o dosłownie wszystko jak przyjdą na rozmowę kwalifikacyjną, kto? co? ile ? itd. i się przy tym uśmiecha, tak nie zachowuje się osoba na stanowisku dyrektora (o ile można go tak nazwać)
zdjecie uzytkownika
yxz - 2014-03-06 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedys w coltelu i nikomu nie polecam, masakra wałek z prowizjami,czas na siku wyznaczony, atmosfera grobowa, a imprezy firmowe to jedna wielka podlizucha dla kierownictwa żeby potem prowizje dostać. Z ręką na sercu najgorszemu wrogowi nie polecam.
zdjecie uzytkownika
nianiek - 2014-03-12 18:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak komuś się nie podoba praca, to po co pracuje? Trzeba skończyć 3 kierunki studiów i zrobić 2 podyplomówki to w Olsztynie może znajdzie się lepszą pracę. A tak młodzi myślą, że skończą 1 kierunek na UWM, albo jeszcze lepiej.. na jakiejś prywatnej uczelni i znajdą pracę za 2000zł...żen :)
zdjecie uzytkownika
agn :) - 2014-03-18 10:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu. Było naprawdę fajnie. Nie zdajecie sobie sprawy jak wygląda praca w innych firmach telemarketingowych, nie mówię tylko o Olsztynie. Cieszcie się, że macie takie warunki, imprezy, możliwość zarobku oraz kierownictwo. Szczerzę mogę powiedzieć, że da się tam naprawdę dobrze zarobić, amosfera była świetna. Młodzi ludzie, szkolenia, imprezy integracyjne. Co do dyrektora to fakt ma swoje humory, ale jak każdy. Tak naprawdę odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku, na pewno niejeden z Was chciałby tak prowadzić firmę. A to co piszecie o kierowniku to aż się nie chce wierzyć, przecież to wiecznie uśmiechnięta osoba, złego słowa nie mogłabym powiedzieć. Szkoda, że musiałam odejść, bo naprawdę miło wspominam te (prawie)3 lata :)
zdjecie uzytkownika
john - 2014-03-18 12:16:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myśle ze wiekszosci z was nawet trzy kierunki i osiem podyplomowek nie pomoze, bo liczy sie cos wiecej czego wy drogie studenty nie posiadacie. Inteligencja emocjonalna! Tak. Mozecie to sobie teraz wygooglowac. Dorabiacie wszystkim wąsy a pozniej sie dziwicie ze tylu wasatych dookola.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Była Pracownica - 2014-03-18 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam ponad 5 miesiecy w oddziale w olsztynie Szefostwo nie uczciwe premie dostaja tylko ci ktorzy sie podlizuja wyrabianie normy nie am tu nic do rzeczy wyplaty jezeli przypadaly 15 w sobote byly w poniedzialek o godzinie 18 ostatnim przelewem teraz jest wtorek 18 a ja wyplaty dalej nie otrzymalam zwalniaja za pierdoly nie polecam jedyne co jest mile to towarzystwo w pracy i to jedyny plus
zdjecie uzytkownika
dziunia - 2014-03-18 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Była Pracownica - 2014-03-18 20:05:22]:
"nie uczciwe" - naucz się ortografii, to może znajdziesz lepszą pracę :)
zdjecie uzytkownika
forsycja - 2014-03-24 19:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w oddziale w Olsztynie to koszmar... Pan D. wiecznie naburmuszony. Wystarczyło na niego spojrzeć żeby zepsuć sobie humor na resztę dnia. Albo jest strasznie niedowartościowany przez co wyżywa się na innych, albo po prostu ma taki charakter. Na wejściu zmiana obuwia, wyznaczone przerwy na WC, konfiskowanie telefonów za wyjęcie z torebki HAHA! Śmiech na sali- tak można opisać pracę w oddziale w Olsztynie. Zastanów się 100 razy nad podjęciem tam pracy. Jeśli nie chcesz wracać do domu i płakać w poduszkę to trzymaj się z daleka. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dalia - 2014-03-26 16:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te opinie, mam wrażanie, że dla większości osób jest to ich pierwsza w życiu praca i że nie dorośli jeszcze do tego, by funkcjonować w dorosłym świecie zawodowym. Cóż, a jeśli ktoś z powodu przestrzegania czystości (zmiana obuwia) i stosowania się do zasad regulaminu płacze w poduszkę, to zazdroszczę takich powodów do płaczu. Ludzie przejrzyjcie na oczy! Gdzie wy chcecie pracować, skoro tylko narzekać potraficie?! Czasy gimnazjum już dawno minęły...zdziwieni? Tak wygląda dorosłe życie.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-26 16:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2013-11-22 14:10:00]:
Nikt tam nie płakał z powodu przestrzegania regulaminu czy zmiany obuwia. Jacy wy jesteście obłudni. Tylko z powodu złego traktowania i tego że nikt z szefostwa nie traktuje pracowników z należytym szacunkiem. Sami nie mają pojęcia o tym co robią a na pracownikach się to odbija. Masakra i tyle. Wiecznie trzeba było patrzeć jaki Pan D. ma nastrój bo jak zły to wszyscy którzy tam parcowali wiedzą jak było.
zdjecie uzytkownika
grapcio1234 - 2014-04-12 15:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawa jestem czy jeszcze pracuje w Coltelu pani A......ka najlepsza przyjaciółka Kurdupla -wiadomo w jakim sensie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
16 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coltel Sp. z o.o. S.K.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x