Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o J.Z.R.

zdjecie uzytkownika
uczciwy robol JZR - 2012-11-16 14:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo strzałowi i przodowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ą a dozór bąki zbija i siedzi pod ociosami, więc za co mają zarabiać więcej? pozatym zarobki przodowego i strzałowego są uzależnione od wykonu-metrów i ogólnie roboty a dozór ma miesięczną pensję bez dodatków!
zdjecie uzytkownika
Zdziwiony - 2012-11-16 14:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest dozór taki i taki ich tez chyba ktoś rozlicza, ale co to za przełożony co zarabia mniej od podwładnych hehehe.....
zdjecie uzytkownika
ziomalos - 2012-11-18 20:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan janusz k. jest wporzadku kto robi to on to doceni tylko chlopy z prg tego niedoceniaja ktorzy przyszli na zofiowke ,, BARANY''
zdjecie uzytkownika
Zdziwiony - 2012-11-18 22:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robie w przodku, są metry to płacą lepiej to logiczne a w sumie co mnie płace dozoru obchodzą jak ich ciulają to niech sie sami martwią, mają swoich szefow
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-11-28 10:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A KONSERWACJA ŁADOWARKI - ZNACIE TAKIE POJĘCIE ??, zarżneliście maszyne to do łopat.
zdjecie uzytkownika
xx - 2012-11-29 19:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W porownaniu z poprzednia firma zwrot o 180 stopni. Dozor w porzadku, kompletny arbaj, nawet krem do rak. Dobry socjal i w porzadku ludzie. Robota jak robota, komu sie nie chce lub oczekuje 5 tys jako sleper niech szuka pracy za granica na tasmie.
zdjecie uzytkownika
lala - 2012-11-30 10:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeśli z twoją urodą jest coś nie tak to dostaniesz karnet do fitnes clubu i do kosmetyczki
zdjecie uzytkownika
Dla Wisława - 2012-12-02 18:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam cie. Nasze zarobki nie sa zbyt dobre w przodku. zarabialo sie wiecej a kwalifikacje sa wieksze wiedz w czym problem? ale ja ci powiem w czym problem. duzo ludzi przyszlo z prg i [usunięte przez moderatora] wie z kad i to wykorzystujecie przeciwko tym co tam robili juz. czuli jednym slowiem niezadzi kierownictwo tylko brudmy chyba. to po co te kierownictwo trzeba ich zwolnic wystarczy tylko sztygar na zmianie.
zdjecie uzytkownika
AllBandi - 2012-12-12 08:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] atmosfera beznadziejna ludzie zaszczuci jakimiś metrami kto zrobi więcej jak za komuny KPP wszystkich zwalnia i widzi winne wszedzie tylko nie u siebie.Pzdr dla normalnych z G-7
zdjecie uzytkownika
Helmut - 2012-12-13 09:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maro musisz przeglądać oferty pracy na stronce JZR, od czasu do czasu przyjmują malarzy na górę, pozdro
zdjecie uzytkownika
gebels - 2012-12-13 21:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helmut - 2012-12-13 09:18:21

maro musisz przeglądać oferty pracy na stronce JZR, od czasu do czasu przyjmują malarzy na górę, pozdro
MARO jak masz tapeciarza-malarza łodzi podwodnych to jesteś przyjety :-P
zdjecie uzytkownika
były - 2012-12-24 14:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty bredziesz W jsw wegiel jest jednorazowo wyplacany lub jak chcesz to co miesiac do wyplaty tak jak w zlodziejskich JZR
zdjecie uzytkownika
obecny - 2012-12-24 19:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były - 2012-12-24 14:52:01

co ty bredziesz W jsw wegiel jest jednorazowo wyplacany lub jak chcesz to co miesiac do wyplaty tak jak w zlodziejskich JZR
nie ma to jak opluwać jzr - a niejednemu uratowały życie
zdjecie uzytkownika
obecny - 2012-12-24 19:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ten wigilijny dzień, kiedy w kościele uderzają dzwony, przyjmijcie życzenia pełne radości, a w Nowym 2013 Roku szczęścia i pomyślności.
zdjecie uzytkownika
rylek - 2013-01-08 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xx - 2012-11-29 19:43:52

W porownaniu z poprzednia firma zwrot o 180 stopni. Dozor w porzadku, kompletny arbaj, nawet krem do rak. Dobry socjal i w porzadku ludzie. Robota jak robota, komu sie nie chce lub oczekuje 5 tys jako sleper niech szuka pracy za granica na tasmie.
ten krem dostałeś po to abyś mógł sobie głowę posmarować i włazić kierownikowi każdy wie gdzie, wtedy zarobisz jak kumpli [usunięte przez moderatora]. Pasi ci boś nowy, popracujesz dłużej to zmienisz zdanie.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-01-09 13:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rylek - 2013-01-08 17:14:06

xx - 2012-11-29 19:43:52

W porownaniu z poprzednia firma zwrot o 180 stopni. Dozor w porzadku, kompletny arbaj, nawet krem do rak. Dobry socjal i w porzadku ludzie. Robota jak robota, komu sie nie chce lub oczekuje 5 tys jako sleper niech szuka pracy za granica na tasmie.
ten krem dostałeś po to abyś mógł sobie głowę posmarować i włazić kierownikowi każdy wie gdzie, wtedy zarobisz jak kumpli [usunięte przez moderatora]. Pasi ci boś nowy, popracujesz dłużej to zmienisz zdanie.
robilbys w budwaku za 1200-1300 w przodku w budwaku to po dostaniu do jzr nawet bys zlego slowa nie powiedzial. Jestes pewnie takim typem polaka, ktory sadzi, ze jak komus sie powodzi to od razu musi z ucha strzelac, a nawet jakbys na dupie siedzial i dostawal za to duze pieniadze i tak by Ci nie pasowalo.
zdjecie uzytkownika
zły - 2013-01-09 14:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak zwykle przed 14 ogolili nas z ciężko zapracowanych pieniędzy kpina
zdjecie uzytkownika
G-7 - 2013-01-10 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zły - 2013-01-09 14:17:40

I jak zwykle przed 14 ogolili nas z ciężko zapracowanych pieniędzy kpina
A to tak co byś za dużo pieniędzy czasem nie miał ... Ciekaw jestem jak nowo liczone 14-stki wyjdą ale z pewnością bez korzyści dla pracownika .
zdjecie uzytkownika
dobry pracownik - 2013-01-11 10:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie do pracowników JZR. Czy istnieje możliwość dostania się do Waszej firmy osobie która nie ma doświadczenia w pracy na dole, lecz jest w trakcie nauki w technikum górniczym ??
Za odpowiedzi dziękuję
zdjecie uzytkownika
najlepszy - 2013-01-11 20:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do biedronki za ochroniarza.Takich jak ty to mamy już na pęczki.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2013-01-12 16:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie tego wiepsza pokarało,od Krypola oswobodziłeś nas Panie.
zdjecie uzytkownika
Borynia - 2013-01-13 19:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was !!

jak tam 14 - nastki ? bo na Boryni porazka ;/!! najpierw wyplate dali chodz byla dobra a potem 14 -nastke i mysla ze sprawa z tym ucichnie ;/
Pozdrawiam ( rok temu byla lepsza 14-nastka niz teraz ) ehh
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-01-15 08:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie dziwicie się czternastką a czemu? Nasi przedstawiciele podpisali porozumienie z pracodawcą, to że nie znają się na ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nkach to nie nasza wina my tylko zaoszczędziliśmy firmie parę złotych:) Niestety następny wybór przedstawicieli związkowych powinien być bardziej przemyślany, bo walczenie o dobrobyt załogi nie polega na "lansie" swojej osoby i organizacji związkowych.
zdjecie uzytkownika
PRZODEK JZR - 2013-01-19 19:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,, KROTKO I NA TEMAT'' WIDAC ZE KIEROWNICTWO Z ZOFII MA SERCE Z ,,FIRMY'' KTORE PRZYSZLO Z PRG ZENADA POMYSLCCIE O LUDZIACH ONI PODNOSZA KWALIFIKACJE A STAWKA STOI!
zdjecie uzytkownika
mali - 2013-01-19 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podobają się 14-stki-pokołny i podziękowania kierowac do pana W.,G i innych przedstawicieli Jedności,którzy nam to załatwili.Pytanie nasuwa się jedno w tym kontekście,dla kogo Ci panowie pracują.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Z.R.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski