Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o J.Z.R.

zdjecie uzytkownika
Helmut - 2012-12-13 09:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maro musisz przeglądać oferty pracy na stronce JZR, od czasu do czasu przyjmują malarzy na górę, pozdro
zdjecie uzytkownika
gebels - 2012-12-13 21:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Helmut - 2012-12-13 09:18:21

maro musisz przeglądać oferty pracy na stronce JZR, od czasu do czasu przyjmują malarzy na górę, pozdro
MARO jak masz tapeciarza-malarza łodzi podwodnych to jesteś przyjety :-P
zdjecie uzytkownika
były - 2012-12-24 14:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ty bredziesz W jsw wegiel jest jednorazowo wyplacany lub jak chcesz to co miesiac do wyplaty tak jak w zlodziejskich JZR
zdjecie uzytkownika
obecny - 2012-12-24 19:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były - 2012-12-24 14:52:01

co ty bredziesz W jsw wegiel jest jednorazowo wyplacany lub jak chcesz to co miesiac do wyplaty tak jak w zlodziejskich JZR
nie ma to jak opluwać jzr - a niejednemu uratowały życie
zdjecie uzytkownika
obecny - 2012-12-24 19:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ten wigilijny dzień, kiedy w kościele uderzają dzwony, przyjmijcie życzenia pełne radości, a w Nowym 2013 Roku szczęścia i pomyślności.
zdjecie uzytkownika
rylek - 2013-01-08 17:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xx - 2012-11-29 19:43:52

W porownaniu z poprzednia firma zwrot o 180 stopni. Dozor w porzadku, kompletny arbaj, nawet krem do rak. Dobry socjal i w porzadku ludzie. Robota jak robota, komu sie nie chce lub oczekuje 5 tys jako sleper niech szuka pracy za granica na tasmie.
ten krem dostałeś po to abyś mógł sobie głowę posmarować i włazić kierownikowi każdy wie gdzie, wtedy zarobisz jak kumpli [usunięte przez moderatora]. Pasi ci boś nowy, popracujesz dłużej to zmienisz zdanie.
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2013-01-09 13:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rylek - 2013-01-08 17:14:06

xx - 2012-11-29 19:43:52

W porownaniu z poprzednia firma zwrot o 180 stopni. Dozor w porzadku, kompletny arbaj, nawet krem do rak. Dobry socjal i w porzadku ludzie. Robota jak robota, komu sie nie chce lub oczekuje 5 tys jako sleper niech szuka pracy za granica na tasmie.
ten krem dostałeś po to abyś mógł sobie głowę posmarować i włazić kierownikowi każdy wie gdzie, wtedy zarobisz jak kumpli [usunięte przez moderatora]. Pasi ci boś nowy, popracujesz dłużej to zmienisz zdanie.
robilbys w budwaku za 1200-1300 w przodku w budwaku to po dostaniu do jzr nawet bys zlego slowa nie powiedzial. Jestes pewnie takim typem polaka, ktory sadzi, ze jak komus sie powodzi to od razu musi z ucha strzelac, a nawet jakbys na dupie siedzial i dostawal za to duze pieniadze i tak by Ci nie pasowalo.
zdjecie uzytkownika
zły - 2013-01-09 14:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak zwykle przed 14 ogolili nas z ciężko zapracowanych pieniędzy kpina
zdjecie uzytkownika
G-7 - 2013-01-10 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zły - 2013-01-09 14:17:40

I jak zwykle przed 14 ogolili nas z ciężko zapracowanych pieniędzy kpina
A to tak co byś za dużo pieniędzy czasem nie miał ... Ciekaw jestem jak nowo liczone 14-stki wyjdą ale z pewnością bez korzyści dla pracownika .
zdjecie uzytkownika
dobry pracownik - 2013-01-11 10:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Mam pytanie do pracowników JZR. Czy istnieje możliwość dostania się do Waszej firmy osobie która nie ma doświadczenia w pracy na dole, lecz jest w trakcie nauki w technikum górniczym ??
Za odpowiedzi dziękuję
zdjecie uzytkownika
najlepszy - 2013-01-11 20:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do biedronki za ochroniarza.Takich jak ty to mamy już na pęczki.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2013-01-12 16:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie tego wiepsza pokarało,od Krypola oswobodziłeś nas Panie.
zdjecie uzytkownika
Borynia - 2013-01-13 19:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was !!

jak tam 14 - nastki ? bo na Boryni porazka ;/!! najpierw wyplate dali chodz byla dobra a potem 14 -nastke i mysla ze sprawa z tym ucichnie ;/
Pozdrawiam ( rok temu byla lepsza 14-nastka niz teraz ) ehh
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-01-15 08:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie dziwicie się czternastką a czemu? Nasi przedstawiciele podpisali porozumienie z pracodawcą, to że nie znają się na ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nkach to nie nasza wina my tylko zaoszczędziliśmy firmie parę złotych:) Niestety następny wybór przedstawicieli związkowych powinien być bardziej przemyślany, bo walczenie o dobrobyt załogi nie polega na "lansie" swojej osoby i organizacji związkowych.
zdjecie uzytkownika
PRZODEK JZR - 2013-01-19 19:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,, KROTKO I NA TEMAT'' WIDAC ZE KIEROWNICTWO Z ZOFII MA SERCE Z ,,FIRMY'' KTORE PRZYSZLO Z PRG ZENADA POMYSLCCIE O LUDZIACH ONI PODNOSZA KWALIFIKACJE A STAWKA STOI!
zdjecie uzytkownika
mali - 2013-01-19 20:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie podobają się 14-stki-pokołny i podziękowania kierowac do pana W.,G i innych przedstawicieli Jedności,którzy nam to załatwili.Pytanie nasuwa się jedno w tym kontekście,dla kogo Ci panowie pracują.
zdjecie uzytkownika
ck32 - 2013-01-20 11:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dla kogo, dla firmy
zdjecie uzytkownika
jokoono - 2013-01-23 13:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie mój i władco nie wracaj już na Budryk.Gdy ciebie nie ma ładowareczka na C-8 chodzi jak pszczółeczka,metry posuwają jak lawina,nikt nie chowa się po dziurach wołając"uwaga nadchodzi".Ludzie chodzą w wyrobisku wyluzowani,dozór ma takie ludzkie oblicze,nie przypominają już wystraszonych kundelków.Boże tak dawno już mi nikt nie ubliżył mówiąc do mnie"ty [usunięte przez moderatora]".Moze i Pan Prezes spojrzy na nas łaskawszym okiem i da trochę więcej grosza.
zdjecie uzytkownika
Adam Nielek - 2013-01-28 18:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musicie zbierac papierki bo to jest najwazniejsze a na samym koncu przodek.
zdjecie uzytkownika
ck32 - 2013-02-01 08:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jestes taki kozak to ujawnij sie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-01 14:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szympek - 2013-01-31 17:24:31

Co myslisz matole żę taki śmeiszny jesteś obraź go jeszcze raz a w nocy spokojnie po ulicy nie przejdziesz...Nadajesz się tylko do tarcia chrzanu..Już dziś ci życzę żebym Cię w przyszłości poznawać nie musiał bo to ty tym razem skończysz na chirurgi w szpitalu!!!
Mundek, marnujesz talent pod ziemia:P

Inzynier, idz pod ociosem poukladac
zdjecie uzytkownika
Szympek - 2013-02-01 15:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj kozak to jesteś ty...Na internecie to tylko frajerzy wypisują. jesteś taki mądry to dawaj numer to mozemy pogadać na żywoo....
zdjecie uzytkownika
szympek - 2013-02-02 12:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będe dalej z tb pisał bo jesteś zadufany w sobie,wszystko wiesz najlepiej Bayy:)).
zdjecie uzytkownika
mali - 2013-02-02 19:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szympek - 2013-02-02 12:43:50

Nie będe dalej z tb pisał bo jesteś zadufany w sobie,wszystko wiesz najlepiej Bayy:)).
Janusz,coś Ty sobie za ksywę zapodał;Szympek?Ja tak nazwałem swojego psa,i jak tak patrzę na niego to chyba macie coś wspólnego-jemu też piana z pyska leci.
zdjecie uzytkownika
khkdgf - 2013-02-02 21:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak narazie przychodzą ludzie bez doswiadczenia jako pomoc dołowa i przyjmuja podania tylko i wyłącznie wtedy gdy na str jzr.pl w zakładce praca w jzr pojawi sie wpis kogo potrzeba :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
75 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Z.R.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x