Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o J.Z.R.

zdjecie uzytkownika
biedak - 2013-07-09 15:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora]Kto to widział pod ziemią w przodku zarobić 1760 zł. z tego 400zł na paliwo opłaty czynszu za mieszkanie i gdzie reszta panie [usunięte przez moderatora] ?! pan też musi liczyć pieniądze do końca miesiąca żeby starczyło wątpie .
Barbórka 2013 w JZR 2200zł. śmiech na sali !!!
zdjecie uzytkownika
ZAł AMANY!!!! - 2013-07-09 16:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to zaczeło się o Krupinskim nikt nie pisał ale to już mit, Doczekał się pan panie [usunięte przez moderatora].a przerobu 760000tyś ludzi ( niewolników) 70 a premi GG na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] 24000 tyś.Tak dalej być nie może Precz z ludzmi nie mającymi pojęcia o górnictwie .Trzeba zrobic referendum o dymisji pana [usunięte przez moderatora] bo inaczej utoniemy my jak my ale nasze rodziny a w szczególnosci nasze kochane dzieciaki .
zdjecie uzytkownika
Do załamany - 2013-07-09 16:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mało tego pan [usunięte przez moderatora] dołożył sobie metry aby Jemu iJego kolegom nie zabrali premi a ludzi jak zwykle olał ale kiedyś mu za to odpłacimy .Najstarszy bastion jakim jest krupinski pada .Smutne ale prawdziwe.Dziękujemy Panie [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Przybity - 2013-07-09 19:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczęło się o krupinskim i oby to szybko nie ucichlo jak to zwykło bywać. Skąd brać motywację do dalszej pracy skoro z miesiąca na miesiąc jest coraz mniej. Nie odpowiadają mi stwierdzenie ze skoro mi źle to sobie zmień. Po to robimy żeby firma miała a co a tym idzie i my. A tu widać ze tylko [usunięte przez moderatora] u góry mają. I jeszcze niech [usunięte przez moderatora] prześle notkę ze ZRG przynosi straty. Niech w takimwypadku JSW zlikwiduje firmę skoro jest tak źle ale nie lepiej tutaj dać ochlapy żeby kopalniaki mieli. Chyba się zaraz spawiuje eh...
zdjecie uzytkownika
FAKT - 2013-07-10 10:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak chłopaki z Krupińskiego w końcu przyszedł czas by zaprotestować na nas ile czasu to mogło trwać i trwać wmawianie nam że metrów nie ma albo że straty przynosimy tylko skrajni [usunięte przez moderatora]mogą w to wierzyć. Być może władza z G-3 tak myśli że ma załogę młodą i poddaną i mogą ich [usunięte przez moderatora] jak tylko się da.Prawda jest taka że to właśnie jedna z najlepszych załóg górniczych JZR to my właśnie napędzamy w większości budżet i to my pracujemy rzetelnie.Wystarczy zobaczyć ogólną absencje L-4. Ludzie pracują sumiennie wykonują dobrą robotę a oni twierdzą że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to warte i kasy nie będzie. To my mamy ponosić konsekwencje za nieudolną strategie firmy. Nowy kombajn KR-150z kicha i bubel za który my musimy płakać że postępu nie ma a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda postęp jest w takich warunkach jakie mamy to jest sukces i wiedzą o tym. Więc [usunięte przez moderatora] jak teraz nam w twarz popatrzycie panie kierowniku punktu pracy jak powiecie ludziom że to jest dobra wypłata jak na nas? śmiech na sali. Z pełną pogardą i oburzeniem dla was za to co ludziom którzy na was robią zgotowaliście. Odpoczywajcie w pokoju za niedługo pewnie wczasy, biby, bankiety i swawole a nam solą w oczy. I na koniec [usunięte przez moderatora].wam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Możecie być dumni przecież cel osiągnięty ale to tylko wasze mrzonki. Ekipa z Krupińskiego zrewanżuje się za waszą [usunięte przez moderatora] troskę. Brawo dla poprzednich którzy otwarli temat Krupińskiego. Szczęść Boże.
zdjecie uzytkownika
kay - 2013-07-11 13:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko narzekania zyjecie w wolnym kraju nie musicie pracowac w jzr znajdzcie prace na miare waszych kwalifikacji i aspiracji
zdjecie uzytkownika
FADO - 2013-07-16 23:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś się orientuje kiedy będą przyjęcia ?
zdjecie uzytkownika
HANYS - 2013-07-17 18:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chcialbym sie dowiedziec jak jest z przejsciem pod kopalnie z jzr slyszalem ze sie trudno wydostac jest to prawda?
zdjecie uzytkownika
Żebrak z JZR - 2013-07-19 15:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłaty takie że wstyd się przyznawać iż jestem pracownikiem tej firmy. Od kilku miesięcy jestem biedakiem i dziadem pracując w przodku na Krupińskim. Kiedyś mogłem jakoś pokleić od 10-ego do 10-ego a teraz niestety praca jest ale za plugawą pensję. Władzo tej firmy litości pozwólcie żyć.Jak to sobie wyobrażacie że ludzie będą jak niewolniki robić? przecież to nie jest możliwe by przetrwać a gdzie dojazd na Krupiński? po 300 zł. miesięcznie? Przykre ale tak być nie może. Młodzi jeśli was interesuje praca w tej firmie to nastawcie się na 1700 zł. Górnicy w przodku 2300.[usunięte przez moderatora] POWODZENIA. A pod kopalnie z tej firmy to jakieś bzdury z przed 6 lat i nie wiem kto wam takich pierdół naopowiadał. To już nie jest firma JSW [usunięte przez moderatora]. próbują jeszcze ludzi [usunięte przez moderatora] by parę miesięcy pociągnąć na ich plecach. Jakie to żałosne ale jak wszystko z resztą w tej naszej [usunięte przez moderatora] zakłamanej ojczyźnie.
zdjecie uzytkownika
murzyn - 2013-07-25 09:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIK się tym zajmie. Ktoś napisał żeby się zwolnić jak nie pasuje a to nie jest tak jeszcze jest umowa o pracę i obowiązki pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
kwk - 2013-07-25 09:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakich 6-ciu lat niecałe 3 lata temu z jzr pod KWK odeszło z 10 osób o ile pamiętam.pzdr
zdjecie uzytkownika
prezes - 2013-07-25 09:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie przecież super związki zróbcie strajk jak wam tylko mało
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2013-07-25 21:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora].Oni mają etat, niezależnie od wyników co miesiąc mają te same pieniądze, napewno nie małe.Związki nic nie pomogą.Swoją drogą-o strajku w JZRsłyszałem już nie jeden raz -i co?Zostało Wam pokrzyczeć na tym forum, nikt się z JZR nie ruszy, bo przecież płacą branżówkę i inne premie, a i tak każdy powie, że dostał ochłapy...
zdjecie uzytkownika
Borynia - 2013-07-27 12:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestescie za strajkiem ?? czy tylko tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] glupio i sie boicie ? trzeba cos dzialac i ruszyc bo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i robimy co chca a placic nie chca ;/ rachunki sie same nie zaplaca..
zdjecie uzytkownika
Fado - 2013-07-28 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czy ktoś wie coś o przyjęciach do jzr? były rozmowy z kandydatami w czerwcu i cisza.Proszę odpiszcie jeśli ktoś coś wie.
zdjecie uzytkownika
KEMPA KP - 2013-07-31 00:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PAN [usunięte przez moderatora] bezlitośnie niszczy dozór, którzy są wykształceni i mają pojęcie o górnictwie, on sam po tech, myśli że jest ważny. [usunięte przez moderatora]. Śmiechu warte. Odradzam JZR. stanowczo. [usunięte przez moderatora] Ten co o nim piszę to skojarzy. a [usunięte przez moderatora] również do odwołania, skoro trzyma ludzi którzy walczą ze swoim dozorem! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2013-08-11 20:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem krótko JZR to firma robiąca jaja z ludzi
w czerwcu byłem na rozmowie jako pomoc elektromontera po tygodniu zadzwonili ze jestem na liście do zatrudnienia wiec spytali ile mnie obowiązuje wypowiedzenie w pracy w której aktualnie pracuje
powiedziałem ze 3 miesiące wiec zapytałem jeszcze raz czy mnie zatrudnia kobieta mówiła ze za pyta prezesa i zadzwoni na drugi dzień
na drugi dzień zadzwoniła i powiedziała ze mam dać wypowiedzenie i we wrześniu mnie zatrudnią 4 dni temu nagle telefon od kobiety chyba sekretarki ze mnie przepraszają ze przegrali parę przetargów i mnie nie zatrudnia to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest firma i co ja teraz mam zostać bez środków do życia bez pracy [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
RYL Z JZR - 2013-08-12 00:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK TO SĄ WŁAŚNIE JZR. Z LUDZI ROBIĄ JAJA TAK JAK Z ZAROBKAMI, [usunięte przez moderatora] NIE DBAJĄ O NICH, [usunięte przez moderatora] CHYBA DO PIP-U TRZEBA IŚĆ ;)
zdjecie uzytkownika
RYL - 2013-08-14 08:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasy nie ma! i nie będzie. GG? miało coś być lepiej. Żałosne szkoda pisać na ten temat. Piszą obwieszczenia że firma dobrze stoi [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
WIDZĘ I MYŚLĘ - 2013-08-17 23:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie. Zacznijmy od jednej podstawy. Zaliczyłem kilka kopalń spółki i powiem na forum jedno. Pierwsza zasadą polityki pracy jaką ja bym zmienił w tej spółce aby poprawić pogarszajacy stan jest to zmiana organizacji pracy dozoru. Boją sie [usunięte przez moderatora] z KWK i cisna. Jesli się to zmieni to będą [usunięte przez moderatora] go pilnowac jak swojego. I po drugie niech ktoś ze zarzadu spółki wezmie się za to a nie krytykowac ze powierzchnia jest gigus a my tylko dno. Przyjdzie panowie na kilka dni i zobaczycie na jakich tasmach robimy, jak jest z materialem (logistyka) i mozna wiele opisywać .
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 07:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak przyęć
zdjecie uzytkownika
popwierzchnia - 2013-09-08 12:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w-3 dozor to same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i szczego tu później zyski jak złom ginie wtonach
zdjecie uzytkownika
paszkiet z Pniówka - 2013-09-21 10:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam JZR stanowczo.Brudna osoba będzie zawsze brudną osoba na sumieniu i nie da zarobić.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2013-10-09 20:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam Wasze kolejne pobory Panowie?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-10 09:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Budryk - Obóz pracy! Pracujesz świątek piątek i niedziele a wypłata jak dla nowo przyjętego...
zdjecie uzytkownika
huha - 2013-10-10 16:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [FADO - 2013-07-16 23:35:52]:
Z tego co wiem to przyjęcia na cały najbliższy rok zostały wstrzymane. Więc radzę szukać szczęścia gdzieś indziej.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-10-18 22:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Bardzo rzetelna firma
zdjecie uzytkownika
Fakt - 2013-10-30 15:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma co tu pisać. A za dużo już nie wolno bo zostanie usunięte. Daremna firma i tyle.Czekam na okazję by się wyrwać.
zdjecie uzytkownika
prosty ryl - 2013-11-06 16:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Cóż mogę powiedzieć po 2 latach pracy w tej firmie ŻENADA. Mam zarobki niższe niż te sprzed dwóch lat. Rodzina na utrzymaniu, dzieci...opłaty...

Dozór na Boryni nauczył się traktować ludzi jak przedmioty, coś im się nie podoba to słyszymy -5, -10 za co ? Ze robimy jako ślepry na najniższej stawce roboty ciesielskie, transport po 100 metrów pod górę z obudową klękając przy tym dosłownie, obsługa przenośników, pobierki, porządki i Bóg wie co jeszcze...Nikt nie docenia pracowników "po tyłach" liczy się przodek, GG które nam zabrali - kim my jesteśmy też mam gęby do jedzenia, też mamy rodziny, TEŻ JESTEŚMY LUDŹMI!!!
zdjecie uzytkownika
x - 2013-11-08 09:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wyplaty takie, jak rzuca sie biedakom drobne na ulicy. Tak jak przedmowca, jeszcze pare miesiecy temu wyplaty byly troche lepsze, ale k**wa, takie ochlapy za caly aktualny miesiac? I tak jak przedmowca, gdyby nie my po tylach, to na przodku nie ma postepu, ale tego Brudny nie wie, bo co on wie o gornictwie.
A jak ktos sie upomni o swoje, zawsze slyszymy 'jak sie nie podoba to droga wolna'. Kto by przypuszczal, ze takie cos w JZR.
zdjecie uzytkownika
koko channel - 2013-11-10 14:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Fakt, z tego co wiem, najmniej kompetentny dozór jest na boryni.
zdjecie uzytkownika
GÓRNIK - 2013-11-25 21:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za firma?
zdjecie uzytkownika
:) - 2013-11-26 20:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyna w swoim rodzaju.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-04 13:02:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W dniu naszego święta życzę wam tyle zjazdów co wyjazdów i wszystkiego najlepszego aby było lepiej w życiu osobistym ii zawodowym (żeby lepiej płacili itp,) niektórzy nie wiedza jak się ciężko górnik na dole na pracuje żeby zarobić na życie. Pozdrawiam SZCZĘŚĆ BOŻE
zdjecie uzytkownika
Bezurazy - 2013-12-10 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Popytaj dobrze to dowiesz się prawdy o (usunięte przez administratora) i czy warto się spinać.
zdjecie uzytkownika
ŚmiechuWarte - 2013-12-10 14:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NO? NO? PANOWIE SZEFOWIE ZE ZWIĄZKÓW JZR-owskich PEŁEN SZACUN ZA WASZĄ DETERMINACJĘ ZA POPRAWĘ PŁAC DLA DOŁOWCÓW JESTEŚCIE THE BEST. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
zwykly - 2013-12-17 08:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i już sie zaczeło na stronie jzr w zakladce praca potrzebuja inst.strzalowego ale juz niema wzmianki o 14 pensji i o baranzowce mam nadzieje ze zwiazki cos z tym zrobia bo jak nie to trza bedzie sie zbierac z tej firmy niby najlepszej bo wlascicielem jest jsw ... smiechu warte
zdjecie uzytkownika
koko channel - 2013-12-18 21:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zwykly - 2013-12-17 08:59:27]:
A to 14 i nagrodę branzowa tez chcą zabrać ?????? !
zdjecie uzytkownika
ZAł AMANY!!!! - 2013-12-19 17:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koko channel - 2013-12-18 21:30:13]:
A co zdziwko teraz zacytuj sobie słowa piosenki Ale to już było i nie wr!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
gornik - 2013-12-21 21:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jzr to dobra firma ale ludziom robic sie niechce
zdjecie uzytkownika
koko - 2013-12-30 20:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gornik - 2013-12-21 21:53:11]:
hehe za takie pieniądze ? z tak ograniczonym dozorem... ? się jeszcze dziwisz cio.to
zdjecie uzytkownika
z - 2013-12-30 20:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martw sie Gornik, bedzie jeszcze gorzej, wiem co mowie.
zdjecie uzytkownika
Górnik JZR - 2013-12-31 09:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JZR-y górnicy to nieoficjalnie super pododdziały tak zw. przygotówek JSW. Prezesi tejże spółki kiedyś to docenią jak braknie JZR-ów a braknie bo ludzie już zaczynają interesować się i szukać lepszych wynagrodzeń w firmach obcych. Ok.Ktoś napisze ,TO SOBIE SZUKAJCIE' ale takie słowa tylko dowód na lekceważenie ludzi i arogancja władzy.Podobno nawed własnegopsa jak się kopie kiedyś w końcu odejdzie. Lecz straty pójdą w miliony bo górnicy z JSW za takie pieniądze nie pracują a i obce firmy coraz częściej negocjują przetargi tak by ich pracownicy wykwalifikowani nie uciekali do konkurencji a one mogły dalej funkcjonować w raz z wykwalifikowaną załogą dalej. Może JSW powinna obudzić się z letargu i przyjrzeć się płacą w JZR-ach ludzi którzy robią najgorszą robotę za 1/3 tego co oddziały JSW.SA. Przecież wszyscy o tym wiedzą że tak jest. Chyba że są jakieś wyższe wartości niż poszanowanie i wynagrodzenie za pracę. Kapitalizm jak wiadomo tworzy bogaczy i żebraków lecz trudno przyjąć fakt dlaczego za taką samą pracę jak koledzy z JSW jesteśmy tak daleko z wynagrodzeniem że upokorzenie to najłagodniejsze ze słów. A jak na razie wszystkim kolegom z JZR-ów za ciężki rok 2013. Do siego roku 2014.
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-01-02 22:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ilu z Was odeszło do innych firm z JZR? Plujecie na swoją firmę, a i tak nikt nie odejdzie!!!Ci co mają zarobić i tak zarobią, reszta będzie chodzić i marudzić.Swoją drogą- nie chcę oceniać szefostwa, ale KPP i reszta dozoru wyższego, średniego i niższego to 90% (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dozór - 2014-01-04 00:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To ja proponuję wam pokazać się i zrobić zatwierdzenia. Nikt wam nie broni pracować jako sztygarzy, może w końcu któryś z was nam sztygarom pokaże jak mamy wykonywać dobrze swoje obowiązki. Serdecznie zapraszam nic trudnego wystarczy z firmy pobrać zaświadczenie o zatrudnieniu pojechać do OUG złożyć odpowiednie papiery i umówić datę egzaminu. Narzekać i psioczyć na innych jest bardzo prosto, ale już trzeba wziąć na siebie odpowiedzialność to wy się zaraz wszyscy tracicie. I Panowie mam do was serdeczną prośbę jak macie do kogoś jakiś problem to nie piszcie tego na forum tylko załatwcie sobie takie sprawy na oddziele. Szkoda że większość z was potrafi obrażać innych, narzekać jak to mamy źle itp tylko na tym forum. Ale jak już przyjeżdża władza na oddział to tylko parę osób potrafi tak naprawdę powiedzieć co myśli. Ja bardzo was przepraszam drodzy górnicy za ten wywód, ale niektóre komentarze aż żal czytać. Dosiego roku i aby wam się wiodło w życiu.
zdjecie uzytkownika
jarzabek - 2014-01-07 22:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie Dozór w JZR to d...le,ale 40% załogi im dorównuje.
zdjecie uzytkownika
;) - 2014-01-08 07:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To że mało zarabiamy nie jest winą ani ludi ani dozoru bo przecież oni nam nie płacą i nie oni odpowiadają za stawki no! jedynie kierownictwo za premie. Ja wiem czyja to wina.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-08 20:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą przyjęcia w JZR??
zdjecie uzytkownika
Bidon - 2014-01-08 20:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-01-08 20:11:00]:
Podobno od kwietnia.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-01-08 20:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym co się nie podoba niech się zwolnią i będą szybciej;)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie J.Z.R.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie J.Z.R.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert