Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kftp

Pracowałeś w firmie kftp i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasia - 2012-11-29 20:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też pracuję u [usuniete przez moderatora] i jest tak samo, banada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyciągniętych z buszu i tacy ludzie nami zarzadzają
zdjecie uzytkownika
qrwy - 2013-07-15 22:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Anonim - 2013-07-12 07:15:05

Czy w kftp Zabrze dają telefon służbowy?
tak dają i telefon i samochód służbowy na dojazd do pracy. dbają o pracowników!! hahahaha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-17 13:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy wiesz jak pracownicy firmy kffp są traktowani? czy są zadowoleni z pracy? ile tam zarabiają?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-07 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile dają pieniędzy?
zdjecie uzytkownika
kasiaa - 2013-08-20 12:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki są różne jednak na umowę zlecenie 1300zł na umowę o pracę pod kftp od 1400do 1600
zdjecie uzytkownika
kasiaa - 2013-08-20 12:35:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Telefon dostają tylko ci na stanowiskach a jako pracownik to możesz dostac umowę zlecenie na kturej wykorzystują ludzi
zdjecie uzytkownika
seba - 2013-08-31 12:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak można się tam dostać do pracy? Gdzie złożyć CV?
Zapraszam na GG 47894883
zdjecie uzytkownika
marti - 2013-09-07 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak atmosfera w samej pracy pomiędzy pracownikami? i jak szefowie traktują ludzi pracujących dla kftp?
zdjecie uzytkownika
Natty - 2013-10-07 21:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak wszystkie.. przepraszam, jak większa większość, firm w tym kraju ;p tym bardziej, że jak sama nazwa wskazuje, jest to fabryka, a w fabryce najważniejsza jest produkcja,norma, przepływ.. a ty jesteś tylko robotem który ma to ogarnąć i nie marudzić.. tyle ;p Nie wiem jak za granicą, ale w PL raczej nie liczyłbym na dobry zarobek, tym bardziej taki za który można się utrzymać i zabawić, czyli żyć tak jak człowieka do tego stworzono ;) nie ma też co liczyć na to, że pracodawca będzie dbał, albo doceniał pracownika.. tak wiec nie ma co marudzić, może i w kftp jest syf i [usuniete przez moderatora] sie zarabia, człowiek [usuniete przez moderatora] ale jak pójdziecie gdzie indziej to będzie to samo.. Ofc. byłym współpracownikom wali sie ścieme, że "aa.. tutaj to tak [usuniete przez moderatora] i w ogóle bajka".. niestety.. [usuniete przez moderatora] prawda :D
zdjecie uzytkownika
Orginalna - 2013-10-26 07:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] nawet nie widzisz podstawy!Pod-firma Axell tyle ci obiecuje a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przeproszeniem robią !! Nie masz płatnych urlopu L4 nic ci sie nie nalezy setki wypłacają po 4 miechach musisz przepracować 18 miesięcy by dostać się do KFTP inaczej nici a kierownicy zmiany traktuja ludzi jak jakis zwierzeta choć to też ludzie zero szacunku z ich strony ino chodza i drygu-ja !!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-12-20 02:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ogarniam wtrysków, ale wypowiem się jako były pracownik kontroli jakości w KFTP w Zabrzu. Zacznę od umowy. Pod Axellem dostaje się umowę zlecenie, czyli urlop ani L4 nie jest płacone. Zarabia się różnie, najniższa moja wypłata to 1178 złotych z groszami, największa coś ponad 1300 - kpina. No ale to jest na umowie, trudno. Co do samej pracy. Nie ma źle. Zależy jak się trafi ja długo skanowałem i skanowałem pod koniec pracy, dlatego też mnie zwolniono z powodem "decyzja odgórna, prezesa, to nie Twoja wina". Jeśli robi się coś pożytecznego, to znaczy, coś innego, niż skanowanie, to najprawdopodobniej z końcem roku, kiedy produkcja jest mała, nie zostanie się zwolnionym. Głupota, bo i tak od stycznia będą musiały być zatrudnione nowe osoby do skanowania, ale cóż - taka jest firma. Nie pracowało się źle, ludzie byli raczej okej, liderkę miałem fajną babkę, a ekipa ze zmiany też spoko. Szkoda tylko, że tak kijowo zwalniają ludzi, którzy za marne grosze zapierdzielają i starają się.
zdjecie uzytkownika
Bubuś - 2014-03-04 20:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wiola zadzwoniła do biura i upomnienie , bez rozmowy z pracownikiem skandal
zdjecie uzytkownika
jajeczko - 2014-05-13 21:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jedna rzecz , która niepokoi i jest wobec pracownika nie fer to to że można na pracownika powiedzieć co sie chce oskarżyć o wszystko , zarzucić mu wszelkie niedociągnięcia I NAWET Z PRACOWNIKIEM NIE POROZMAWIAĆ !! Szkoda że nasze władze wierzą w slowo powiedziane przez TeamL . czy Leam K. Oni mogą wszystko ... biegają latają udzielają sie do czasu aż jest ktoś z góry w zakładzie a potem totalna olewka . i jak coś jest żle to zawsze winny pracownik oni nie .. szkoda ze czasem 1 złosliwy głos decyduje o traktowaniu czy w ogóle o pracy w tej firmie . Praca jak praca .. nie narzekam . ale stosunki ludzkie złe ... szczególnie ten mądrala Ł. i jego biegające .. bez tel. ni rusz
zdjecie uzytkownika
DUCT RR EXTN - 2014-08-27 12:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na takie zarobki, to praca bajeczna ;)a takiego władka to ja dawno nie jadłem ;D
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-21 13:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciężka czy do odpowiedniego rozłożenia sił na cały dzien?> Jakos niezbyt specjalnie interesuje mnie tyranie po 12 godzin dziennie z chorym kregoslupem. Nie jestem leniem, ale nie jestem tez robotem i nie mam stalowych plecow. To nie te czasy, a jak mlodym sie teraz tak wydaje, to powodzenia na stare lata zycze
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-11-30 22:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różnie bywa, jak młody jest wysportowany, siłownia mu nie obca i martwy ciąg robi 200 kg to pewnie na plecy i prostownik narzekać nie będzie, wręcz nie ma prawa według mnie i na starość sie to nie odbije. Czyli ogółem ciężko w kftp jest fizycznie, a tak to warunki sa akceptowalne? Przy tych 12 godzinach ile macie przerw na odpoczynek?
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-01-22 19:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a czy oni jeszcze rekrutują czy nie? bo sam teraz szukam czegoś w miarę normalnego i nie wiem jak to zrobić.. szukam i tylko na jakieś dziwne ogłoszenia trafiam, a u nich widziałem całkiem porządne. Dajcie znać jak będzie ta rekrutacja, bo mówili, ze od nowego roku i chyba stanęłow końcu na niczym zupełnie.
zdjecie uzytkownika
Junbo - 2015-02-04 15:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiola ?? ona ma cos z deklem :)
zdjecie uzytkownika
jumboo - 2015-02-04 15:13:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stara - 2011-11-07 01:39:51]:
Stara jesteś piękna :)
zdjecie uzytkownika
topek - 2015-03-24 01:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, słyszałem gdzieś , że KFTP nie przyjmuje zgłoszeń do pracy w formie papierowej. Czy to rzeczywiście prawda ? bo jest to chyba dość niespotykana sytuacja obecnie. Właśnie interesuje się zatrudnieniem w tej firmie. Skusiła mnie ich oferta która obejmuje: ubezpieczenie na życie prywatną opiekę medyczną sekcje sportowe pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
wanda - 2015-04-08 19:10:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to ciekawa sprawa topek, ciekawe czy ktoś to z was tutaj potwierdzi bo jednak ja bym była za wysłaniem im formy papierowej mojego cv, nawet jestem gotowa do nich podskoczyć do siedziby firmy, bo jestem tradycjonalistką i muszę już na poczatku pokazać firmie i prracodawcy że bardzo mi zależy. ciekawe o co chodzi z tymi sekcjami sportowymi też
zdjecie uzytkownika
lesia - 2015-04-23 15:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również wolę wysłać im papierową wersję mojego cv. też chcę pokazać. natomiast podstawowe pytanie brzmi czy w siedzibie firmy przyjmą moje papierowe cv
zdjecie uzytkownika
lesia - 2015-04-23 15:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również wolę wysłać im papierową wersję mojego cv. też chcę pokazać. natomiast podstawowe pytanie brzmi czy w siedzibie firmy przyjmą moje papierowe cv
zdjecie uzytkownika
Anegdota - 2015-05-10 11:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Powiem,wam jedno w tej pracy nic nie ma tylko czysty mobbing,niska płaca.Ktoś powinien zrobić z tym porządek np.PIP.Poza tym to szkoła przetrwania i testy jak w szkole żałosne.A szkoda mówić o team liderów,kierowniku działu i produkcji.
zdjecie uzytkownika
kako - 2015-05-23 22:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie już wymyślają nie wiadomo co. Chodzi mi tutaj o pracodawcę. Myślą, że są niewiadomo kim a firma jest w sumie taka byle jaka. Ani pieniędzy ani też żadnej przyszłości. No chyba że ktoś chce do końca życia pracować za marne pieniądze. Osobiście nie polecam tej firmy. Ale jak ktoś chce ryzykować to proszę bardzo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kftp

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy kftp?
Zadaj pytanie
alert