INTER-AUTO KRAKÓW

Kraków

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

grzechu 2014-06-26 09:54:58
proponuje do tvn sie zglosic i opowiedziec im o tym kiedys juz byla w tej firmie sprawa ze skoda ktora zardzewiala w rok konpletnie. Po emisji programu od razu zaczeli klientowi robic dobrze.
0
lorek 2014-06-28 21:09:32
tylko że na taki program w telewizji można czekać naprawdę bardzo długo... a oni podobnych spraw mają na pęczki
0
klientka Zofia 2014-07-26 18:07:27
Witam ,kupiłam samochód w Inter Auto przy odbiorze okazało sie ,ze jest malowany .
Przy odbiorze fv nie otrzymałam takiej informacji dopiero przy odbiorze .
Ostrzegam byłam z tym samochodem u innego dealera okazało sie skąd maja takie ceny kupują od skody samochody uszkodzone bo inni dealerzy ich nie chcą.
0
nick 2014-08-12 23:22:38
Na pewno były przypadki na obiekcie OPEL/Chevrolet/Kia z naprawianymi samochodami a sprzedawane jako nowe.
0
białek 2014-09-03 14:35:02
szczerze przyznam , że nie widzę różnicy pomiędzy dealerem w postaci Inter-Auto , a innymi tego typu firmami. Sam korzystałem z ich usług. Mianowicie zakupiłem auto w salonie Jeepa i AlfyRomeo i przyznam, że nie mam do niego większych zastrzeżeń. Samochód był nowy i tak też się sprawował. Także ode mnie plus
2
Yahu 2014-10-05 00:24:22
Szkoda że nie znasz finału tej sprawy gdzie auto było użytkowane /teren budowy / a tak na marginesie sprawa w sądzie wygrana przez dealera - klient na poczet wpłacił 15 tys pln na poczete GOPR ale TVN turbo tego już nie prostuje , szukają tylko afery i to co klient powiedział i tak wygląda wizja "klient ma zawsze racje"
1
yaho 2014-10-05 00:32:05
Możesz pracować 3 godziny liczą sie efekty , a nie siedzenie na google pl ci co narzekają ratuje tylko emerytura w pracy liczą minuty ile pozostało nic sobą nie reprezentując -zasiłek
0
yaho 2014-10-05 00:41:21
A gdzie kupiłaś ? i dlaczego tak stwierdzasz że malowane ? bo jeżeli uszkodzone należy się upust w związku" prawda jest taka że czasami fabryka lakieruje to samo nadwozie 2x ale w sumie to korzystnie wpływa na eksplatacje poprostu życie - klient zawse o tym wie a upust idzie do kieszenie nabywcy i to jest normalne jeżeli nie pasuje upust zawsze może zrezygnować z zakupu a nie pózniej narzekać cała Polska
0
wolny 2014-10-06 17:56:04
najmniej etyczny zawod swiata sprzedawca samochodow. Prawda w tym 100% pracowalem u siwka uszkodzone wozy to norma, skapy jest i kombinuje bo ma pod nosem blacharnie to klepie.Jakby sprzedawca mial mowic prawde np. o trwalosci nowych i tych juz z historia to by niewiele sprzedal
2
r 2014-10-08 08:01:32
To jakiś absurd. Nie ma takiej praktyki ani u dostawców ani u dealerów. 10 albo więcej lat temu sprzedawano uszkodzone auta w PGD, ale to były wtedy samochody z dużymi obniżkami. Kim jesteś i jaki masz cel w tym co piszesz?
1
nie mam skrupułów 2014-10-22 18:56:31
szczerze to nie bardzo mnie instersuje co firma sprzedaje, bo jeśli ktoś jest dobrym sprzedawcą to ze wszystkim sobie poradzi i nie musi zwracać uwagi na to co sprzedaje ;) mnie najbardziej interesują w jaki sposó są rozliczani rpacownicy i jak się dostaje wypłątę i w jakiej kwocie? mam nadzieje, że wyraziłem się jasno i dostanę szybko odpowiedź
3
Wiesiek z bonczej kuniny 2014-10-22 20:49:05
Pracowalem kiedys w Interauto i wiem ze nie była to firma dla tych ktorzy byli miękim batem robieni. Albo miales chatakter i umiałeś sprzedawać alvo byłeś zwykłym leniem i nieudacNikiem który jedyne co potrafił to nadawać na firmę gdy cokolwiek sie mu nie udalo. Ogólnie spoko firma gdzie mega się rozwiniesz i dobrze zarobisz ale mięczaki odpadają. Jeżeli umiesz sprzedawać i masz jaja to wysyłaj CV, jeżeli tylko chcesz przebytować udając że coś robisz to daj sobie spokój bo skończysz na tym forum płacząc że Cię oszukali i inne tego typu bzdety.
1
dyzio. 2014-10-31 22:40:42
Firma jak firma. Zarzad mysli ze za 2200 kupił życie pracownika. Unikajcie tej szopy!!!
2
szczęśliwy bo były :-) 2014-11-06 10:12:54
Potwierdzam że tak jest w tych zimnych szopach z tym wyjątkiem że te 2200 to z nadgodzinami, soboty, niedziele nie rzadko jakieś dodatkowe prace porządkowe. Garnitur sam musisz sobie kupić za własne pieniądze, za 2 miesiące wygląda na sfilcowany bo łazisz w nim codziennie. Szef jest sztywniakiem, z dziada Pan co to się na młotłoryzacji dorobił.
2
karol 2014-11-17 23:46:45
@nie mam skrupułów mnie raczej bardziej interesuje czy sprzedający wie co sprzedaje i w sposób rzetelny poinformuje mnie na temat sprzedawanego produktu, a nie ktoś na siłę próbuje wciskając w ładne słowa ubrane. Niech pan sobie weźmie właśnie ten bo ma genialny kolor a to czy jest funkcjonalny to nie ważne, nie cierpie takich sprzedawców
4
nick 2014-11-19 22:10:04
idzie zima - szkoda pracowników! w poniedziałki temperatura z rana max8-9 stopni, w piątek szopa się nagrzewa i jest około 15. Niestety przez weekend piece wylaczaja i w poniedziałek dalej to samo.
3
maroon 2015-01-01 21:53:18
To już jest poniżej krytytki !!
0
Aleks 2015-01-12 12:24:31
Chcial pan,pani pracowac w firmie FIAT czy w INTERAUTO?
0
kijaniak 2015-01-21 19:48:54
Kurcze czytając tą opinie myślałem przez chwilę że to o kia patecki...tam jest tak samo
0
potencjalny 2015-02-02 14:23:47
Więc jak na razie wszyscy odradzają pracy w tym serwisie
5
poczatkiFIATA 2015-03-12 22:26:19
Pracowalem chwile w Fiacie.Pan dyrektor (nzawisko jak u tego z 'ich troje')osoba bardzo twardo stapajaca po ziemi(ktos powie cham niemily i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale prawda w moim przypadku jest taka, ze ten kolo w tym niedlugim okresie mojej pracy kopnal mnie przyslowiowo w d... Nabylem pewnosci siebie i bacznie przygladalem sie w jaki sposob zarzadza zespolem.Fakt faktem odszedlem,emigrowalem do UK ale tam w nowej rzeczywistosci gdzie do calego tego polskiego g...na(zawisc,zazdrosc,kablowanie)doszedl jeszcze jeden problem RASIZM(tak, polakow nie lobia i uwazaja za kat.b,czyt.jak my romow).W niedlugim czasie awansowalem z kelnera na managera restauracji.Pamietajac caly czas stanowczosc i dyscypline dyr.Fiata, krotko po awansie na managera usonalem kilkoro osob, ktore byly obibokami,leniuchami itd.(lacznie w ciagu 8 miesiecy 6osob)well:)uczen przerósl mistrza:).niemam jaj by mu to powiedziec wprost ale chetnie bym mu flaszke dobrej szkockiej wiskey dał.szkoda, ze sie w tak niemily sposob rozeszly nasze drogi.pozdrawaim Panie dyr.W.
1
niedoszły_klient 2015-05-21 15:29:23
Nie polecam tej firmy, z działem handlowym ( FIAT ) jak i kilkoma innymi osobami nie można się normalnie dogadać, mylą się w tym co mówią, więcej tam nie zawitam !!!
0
Adam 2015-05-25 20:48:18
Witam,
Czy ktoś może mi napisać jak jest w oddziale Rzeszowskim (skody) ?
0
+ 2015-06-15 22:37:42
Pewnie jak wszedzie...
0
malecka 2015-06-16 15:20:58
w Rzeszowie jest straszna lipa, straszny przemiał pracowników, przychodzą i odchodza, umowy o pracy nie dają, może dopiero po dwóch trzech miesiącach, atmosfera w pracy też pozostawia wiele do życzenia. Szkoda w tym salonie pracować. Jak już dostaniesz umowe o prace musisz podpisać lojalke że jak się zwolnisz lub Cię zwolnią to musisz oddać koszty poniesione na Twoje szkolenia.
0
werin 2015-06-20 02:03:24
Mają nastawienie głównie na to żeby jak najwięcej zarobić, a że mają całkiem sporo pracowników to też mogą sobie pozwolić na to aby gdy ktoś nie daje rady albo nie chce pracować za niskie stawki to po prostu zatrudnić kogoś w jego miejsce, ot cała filozofia, w sumie nie jest to skomplikowane a w tym przypadku działa.
0
Janusz 2015-07-21 14:15:35
a jak wygląda sytuacja w salonie na Gen. Andersa w Krakowie?
2
aplikantka 2015-08-01 16:07:24
czy ubezpieczenie płacą od tego co się zarabia czy od mniejszej kwoty?
0
7654 2015-09-30 16:13:16
jakiś czas temu natknąłem się w internecie na oferty pracy które wstawiła firma F.H.U. Interauto s.c., szukali wtedy pracowników na stanowisko managera warsztatu samochodowego, mechanika/ elektromechanika samochodowego w Katowicach, zastanawiam się czy jakoś niedługo znów będą prowadzić rekrutację na jakieś stanowisko..
0
pędzel 2015-09-30 17:13:49
To nie ta firma.
0
kijn 2015-10-31 01:01:40
cześć wszystkim właśnie ciekawe dlaczego teraz nie ma żadnych ofert pracy od nich, z tego co pamiętam to szukali kiedyś pracowników do zatrudnienia na stanowisko managera warsztatu samochodowgo, mechanika/ elektromechanika samochodwego w Katowicach, być może za jakiś czas znów wstawią jakieś ogłoszenia
0
Kondzio 2015-12-12 13:29:11
Panowie, widocznie trafiliście na średnich pracowników. Mój dobry przyjaciel jest świetnym mechanikiem samochodowym i właśnie u nich pracuje. Jeszcze się nie zdarzyło, by oszukał klienta, bo to jak mówi "jest nieetyczne i popsułoby wizerunek firmy". Sam naprawiałem u nich swój wóz i byłem zadowolony.
0
Paweł 2015-12-18 12:42:39
Serwisuję samochody od wielu lat w różnych serwisach. Jeżeli umawiam się na jakąś usługę to zawsze ustalam co mają wykonać i mam podaną przybliżoną kwotę. Nigdy nie miałem wymienionej jakieś części bez mojej zgody. Jeżeli coś dodatkowego doszło- to mnie informowali. Zresztą w Skodzie zawsze przy odbiorze samochodu byłem informowany o każdej pozycji części i pozycji usługi robocizny.Chyba takie mają standardy.Zawsze mi to czytają, a mnie to wkurza, bo strasznie wydłuża czas.
0
qolnka 2015-12-28 16:42:02
no i dobrze, że mają taką filozofie, że cześci tylko wymianiaja po uzgodnieniu z klientem @Paweł. Teraz też ciekawa oferta jest na managera do nich do warsztatu.
1
lorek 2016-01-06 17:11:15
Szczerze mówiąc jest wiele lepszych firm i wiele osób Wam to powie. Niemniej Inter auto z roku na rok prezentuje się co raz lepiej. Ludzie tutaj często robią z siebie ofiary
2
Happy bo nie w IA 2016-01-16 09:09:28
Pracowałem w tej firmie troszkę i mam porównanie do tej w której pracuje teraz, i odradzam kandydatom zdecydowanie Inter Auto. Poziom wynagrodzenia mówiąc delikatnie dość niejasny :-), ale co pewne niski.Za garnitury grosza nie zwracają, mechanicy w zimie to mają lipę zimno bardzo z resztą na salonie nie lepiej, po kontrolach trochę się poprawia :-). Wiele by mówić w negatywie bo pozytywów brak, może poza jednym że człowiek dowie się gdzie nie warto pracować. Amen
1
pracownik 2016-01-27 09:31:12
w jednym dniu zwolniło się dwóch pracowników z działu szkód-to tylko początek. Jeżeli się nie poprawi,będą następne zwolnienia grupowe-a o dobrego pracownika jest bardzo ciężko (chyba , że zatrudni się zielonego i jakoś będzie). Niech lepiej dyrektorstwo i ( usunięte przez administratora ) zastanowią się nad tym. Więcej będzie trzeba łatać dziur istniejącymi osobami. A i one też odejdą bo,( usunięte przez administratora ) ZADOWOLONY PRACOWNIK TO DOBRY PRACOWNIK. Dobry pracownik-zadowolony pracodawca.
1
MUMIN 2016-02-02 23:58:10
CO WY TU WYGADUJECIE!!! PRACÓJE TAM 10 LAT, DOSTAŁEM AUTO SŁURZBOWE I CO MIESIĄC PRAWIE 10TYS WYPŁATY ZA CHODZENIE PO SCHODACH Z GÓRY NA DÓŁ. JAK WAM SIE NIE PODOBA TO BIAŁA KARTKA!!! HAHAHAHAHAHA
0
Luzik 2016-03-11 09:36:18
Jaka płaca taka praca. Po co mają się wysilać skoro się ich nie szanuje i mało płaci???
0
ciekawy 2016-04-06 15:05:12
...Po przeczytaniu wpisów nasuwa mi się pytanie - ile w tym prawdy ?? Kto szczerze powie ile zarabia sprzedawca samochodów a ile doradca serwisu - mowa o Zakopiance w Krakowie ??
0
fiji 2016-04-17 21:10:32
szukają teraz kogoś jako Manager warsztatuu samochodowego.
0
mati 2016-05-21 20:10:39
wczesniej widzialem nowe oferty pracy w sensie ze mieli wolne stanwoiska pracy i poszukiwali mechanikow do warszatu nie wiecie ile mzona zarobic na poczatek?
0
wiesiek hytrusek 2016-05-28 20:07:26
pracowalem tam, ( usunięte przez administratora ) Sa duzo lepsze firmy Ta jest porazka.
0
Janbol 2016-06-03 11:53:42
Na Andersa po zmianie dyrektora jest OK. Wiem bo kolega tam pracuje i naprawde sobie chwali. Nie zalega z wypłatami i atmosfera OK. Jak coś to spróbuj szczęścia. Jak jesteś dobry napewno to docenią.
2
Sondin 2016-06-13 17:21:17
Sporo zmieniło się też na Jasnogórskiej Kia, Peugeot , Fiat). Po zmianie dyrektora jest ok. . Nowy pilnuje wypłat. Jest spoko. Zarobki ponad średnią w Krakowie.
1
stary 2016-06-30 14:03:39
Potwierdzam. Facet na Jasnogórskiej lata jak z piórem, żeby wszystko pozałatwiać i jest wporzo. Mam na myśli tam gdzie jest Peugeot, Kia i Fiat.
0
Karamba 2016-06-30 21:53:43
Ale bzdury , dyrektor na jasnogórskiej jest ten sam , Fiat z Oplem zmienił budynek i pan W przeszedł razem z Fiatem. Teraz bryluje na większym obiekcie, ale ludzie się nie zmieniają i na bank nie jest ok.

Do interauto przychodzą ludzie którzy wcześniej nie mieli styczności z branżą motoryzacyjną , a na pewno nie z ASO. Ci którzy maja jakiekolwiek pojecie o pracodawcach w Krakowie omijają to miejsce szerokim łukiem :) Żaden budynek tego nie zmieni. Szefem jest cały czas ta sama osoba.
0
. 2016-07-01 15:58:13
Podobno uprawomocnił się wyrok karny na Macieja K., który pomówił Inter Auto w internecie. Wyrok wydał sąd w Wieliczce. Za zniesławienie zdaje się.

Art. 212. Zniesławienie
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
0
ssss 2016-07-01 16:20:50
Nie potwierdzam,. To co wypisywali na jego temat (W.) na tym forum, to jakieś bzdety i kłamstwa. A na tym obiekcie jest nowy. Pracujesz jest ok. Uczciwie i dużo pomaga.
0
Smok Wawelski 2016-07-01 18:48:54
Nikt nikogo nie pomawia , jedynie wygłasza swoją subiektywna opinie. Po to właśnie jest ten portal. Potencjalny pracownik , sam wyciągnie sobie wnioski.
Śmieszą mnie wpisy mówiące o tym jak w interauto jest wspaniale. Na pewno piszą to zadowoleni pracownicy :)
Kto tam pracował to wie jak jest, a ci którzy będą tam pracować , o tym się przekonają.
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW