Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

Pracowałeś w firmie INTER-AUTO KRAKÓW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-08-31 02:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tablica.pl - 2013-07-19 10:50:17

Witam Szanowne Grono znawców tematów [usumięte przez administratora]

Pojawiły się znów nowe ogłoszenia na tablica.pl - doradca serwisowy i mistrz hali haha, cóż...
Znowu wypowiedź nie o fiacie.
zdjecie uzytkownika
pjp - 2013-10-03 07:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po ile godzin tam się pracuje. Normalnie 8 godzin i jak trzeba więcej czy siedzi się po 10 godzin i więcej z zasady?
zdjecie uzytkownika
odpowiedź dla PIP - 2013-10-05 19:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wpadnij to zobaczysz, wszyscy na to czekają
zdjecie uzytkownika
Beka z iautka - 2013-11-26 14:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w tej pożal się boże firemce, szefem jest wąsaty dziadek pod wąsem. Mówiąc krótko jest on profilu cepa ze wsi. Złodziejskie to nasienie więc okrada każdego kogo się da. Ma swoich marnie opłacanych kierowników których szmaci i pomiata ile się da, ich rola to donoszenie o wszystkim i wymyślanie bajek żeby nie zapłacić pracownikom. Uwaga na Interauto to oszuści !!!!
zdjecie uzytkownika
Janusz Bystry - 2013-11-26 14:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [. - 2013-07-04 08:06:48]:
okradną Cię będziesz pracował po 12 godzin dziennie z sobotami i niedzielami i dostaniesz figę z makiem, odradzam lepiej odpuścić to oszołomy :-)
zdjecie uzytkownika
nick - 2013-11-28 21:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma dramat! Odradzam, pracownicy nie szanuja sie wzajemnie, kazdy patrzy jak drugiego (usunięte przez administratora) za pare zlotych. Szkoda dobrych ludzi chociaz juz niewiele ich tam zostalo, bez wyksztalcenia i pojecia co niektorzy... nie ujmujac nikomu.
zdjecie uzytkownika
filip - 2013-12-19 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nick,co rozumiesz przez słowa pisząc,ze to firma dramat??może podasz jakieś konkretne sytuacje,które ci się w INTER-AUTO nie spodobały.??
zdjecie uzytkownika
. - 2013-12-20 07:46:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiadomo o co chodzi, bo w fiacie ludzi się teraz przyjmuje a nie zwalnia. Ekipa jest praktycznie stała od 3lat. Sprzedajemy po 130 samochodów misięcznie, zbieramy nagrody w serwisie za jakość. 3 dealer fiata w Polsce. Gdyby było źle to pewnie ludzie by sami odchodzili.
Viamotu już nie ma kolejne dealerstwa maja problemy z płaceniem a tu raczej tego problemu nie ma i długo nie będzie. Atmosfera jaka jest? Przyjdzie i zobacz. Tak najlepiej a nie opierać się na wypowiedziach internetowych. O Viamocie wpisów nie było a wyglada ze pracownicy zostali na lodzie. Przed świętami.
zdjecie uzytkownika
majkel - 2014-02-08 16:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [podsumowanie forum przez pracownika firmy - 2013-05-06 22:20:00]:
Dlatego inne firmy upadają bo wy samochody Fiata i innych marek sprzedajecie "na zero" zostawiając sobie tylko marże jakościowe od importera. A jako moloch wielomarkowy przelewacie z jednego obiektu na drugi itd ... A ludzie nie odchodzą bo nie mają gdzie bo niszczycie rynek dealerski w Krakowie. A jak się pracuje u Was pod tym zarozumiałym łosiem dyrektorem od Fiata i super obiecywaczem złotych gór dyrektorem na obiekcie Opla , KIA i inne to wiem bo tam trzy lata życia zmarnowałem...
zdjecie uzytkownika
byłypracownik - 2014-02-08 16:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [opelmaniak - 2013-07-02 23:55:31]:
Zapomnij człowieku! Tam normalnie jak już cię przyjmą do pracy to półtora miesiąca o umowę nie możesz się doprosić a co dopiero o pieniążki. A gość o nicku zsunaj po sposobie pisania i nicku to mi właśnie pasuje na pana dyrektora obiecywacza z obiektu Opla...
zdjecie uzytkownika
Lolwagen - 2014-02-11 20:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłypracownik - 2014-02-08 16:34:29]:
Staż za darmo :-), a prace dostaniecie najgorszą (będziecie pucować auta jak ćwoki i sprzątać po innych) po miesiącu z 10 osób łaskawie wybiorą jedną i zatrudnią za marne grosze. Klimat panujący między garniturowymi "biznesmenami" tam pracującymi jest jakby to powiedzieć lekko niemiły za 100 zł dorzucone do wypłaty skarżą na siebie nawzajem i podkładają świnki. Wiem byłem tam widziałem to i zapamiętam jako typowy przykład Polak Polakowi wilkiem.
zdjecie uzytkownika
piko - 2014-02-12 18:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
INTER-AUTO, ma na swojej stronie 4 oferty pracy, ale z zeszłego roku, powinni usuwać je jak kogoś zatrudniają, a nie.
zdjecie uzytkownika
R - 2014-02-28 15:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dzień Dobry.
Trochę o stażach w Salonach FIAT Inter Auto.

Staże w Firmie Auto są ukierunkowane na pracę z otwartymi na innych, entuzjastycznie nastawionymi osobami, które zastanawiają się nad związaniem swojej przyszłości z motoryzacją. Staże dają możliwość nauczenia się metodyki, standardów oraz procedur wykorzystywanych przy obsłudze klienta. Staż kończy się egzaminem. To czy kogoś zatrudnimy wynika zarówno z oceny egzaminu, oceny predyspozycji osoby, potrzeb firmy, jak i z chęci tej osoby do pracy w tym dającym niesamowitą satysfakcję, ale trudnym zawodzie. Nie każdy, kto przeszedł staż jednak odnajduje się w tej pracy. Na koniec bez względu na wynik egzaminu, stażysta otrzymuje zaświadczenie o ukończeniu stażu. Jeżeli zdał egzamin to jest to w zaświadczeniu odnotowane. Staże uruchamiane są stosownie do potrzeb.

Jak wygląda praca w Salonach Fiat Inter Auto? Firma nieustająco się rozwija, więc ciągle poszukujemy osób chcących związać się z jedną z największych firm motoryzacyjnych w naszym kraju. Firma jest liderem na rynku małopolskim, i dealerem z czołówki krajowej sprzedającym często miesięcznie więcej samochodów niż niejeden dealer robi to rocznie. Salony Fiat Inter Auto w zeszłym roku były na trzecim miejscu pośród autoryzowanych dealerów Fiata w Polsce pod względem liczby sprzedanych samochodów. W styczniu tego roku były na pierwszym miejscu, które to miejsce mam nadzieję przynajmniej jakiś czas utrzymać. Dziękuję naszym pracownikom za zaangażowanie i znakomite wyniki.

Ciekawych zapraszam w marcu na konsultacje. Można zgłaszać się do kierowników działów lub do mnie osobiście, w każdy piątek. Pokażemy i opowiemy tym, którzy będą tym zainteresowani.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ARKADIUSZ - 2014-03-07 13:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowych samochodów się nie kupuje dzisiaj chyba że ma się za dużo pieniędzy i lubi problemy oraz chiński sznyt. Producenci czerpią teraz zyski z serwisów celowo obniżając i tak już słabą jakość wykonania. Jak się zacznie sypać to całe moduły trzeba wymieniać o kosztach lepiej nie mówić. Nowe samochody teraz to chińskie plastiki przeznaczone na 70 tkm i na złom.
zdjecie uzytkownika
Mazda - 2014-03-07 13:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem, szczerze odradzam tam pracę i staże. Towarzystwo tam pracujące niemiłe
klimat zimny i ponury samochody słabe jakościowo,( usunięte przez administratora )
Szukajcie gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
R - 2014-03-13 18:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mazda - 2014-03-07 13:06:35]:
Firma Inter Auto sprzedaje w tej chwili samochody 7 marek. Skoda, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Opel, Kia. Zastanawiam się czy nie jest tak, że zarzucenie którejkolwiek z tych marek, że jest słaba jakościowo nie świadczy albo o słabej znajomości rynku, albo o chęci zaszkodzenia firmie lub osobie (konkurencja?).

( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Anioł Stróż - 2014-04-05 00:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O Boże tylko nie tam !!! /przestrzegam wybrańców ..macie możliwości !, zbywacie wiedzę więc .. sami zobaczcie co piekiełko nam przygotowało polecam Fiat Interauto ( usunięte przez administratora )..polecam :((
zdjecie uzytkownika
miśio - 2014-05-03 20:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
brawo firma kierowana przez idiotów...łamiaca wszelkie przepisy,,,prawa i obowiazki pracowników..wszyscy w koło maja tańczyć jak oni powiedzą..jak nie to wylot..niestety przekonbałem się na własnej osobie..banda kretynów..
zdjecie uzytkownika
Herbi1303 - 2014-05-15 23:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

poszukuje ludzi, którzy zakupili samochód w Inter Auto i mają z nim problemy tzn. sprzedano mu auto uszkodzone bez jego wiedzy, może ktoś z były pracowników mógłby pomóc w tej sprawie?

zdjecie uzytkownika
lorek - 2014-05-21 13:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tylko jeśli wszyscy będą chcieli nagle odejść z Inter-Auto to nie sądzą, aby znaleźli sobie nowe zatrudnienie tak szybko
zdjecie uzytkownika
grzechu - 2014-06-26 09:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lorek - 2014-05-21 13:03:26]:
proponuje do tvn sie zglosic i opowiedziec im o tym kiedys juz byla w tej firmie sprawa ze skoda ktora zardzewiala w rok konpletnie. Po emisji programu od razu zaczeli klientowi robic dobrze.
zdjecie uzytkownika
lorek - 2014-06-28 21:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzechu - 2014-06-26 09:54:58]:
tylko że na taki program w telewizji można czekać naprawdę bardzo długo... a oni podobnych spraw mają na pęczki
zdjecie uzytkownika
klientka Zofia - 2014-07-26 18:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,kupiłam samochód w Inter Auto przy odbiorze okazało sie ,ze jest malowany .
Przy odbiorze fv nie otrzymałam takiej informacji dopiero przy odbiorze .
Ostrzegam byłam z tym samochodem u innego dealera okazało sie skąd maja takie ceny kupują od skody samochody uszkodzone bo inni dealerzy ich nie chcą.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-08-12 23:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno były przypadki na obiekcie OPEL/Chevrolet/Kia z naprawianymi samochodami a sprzedawane jako nowe.
zdjecie uzytkownika
białek - 2014-09-03 14:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze przyznam , że nie widzę różnicy pomiędzy dealerem w postaci Inter-Auto , a innymi tego typu firmami. Sam korzystałem z ich usług. Mianowicie zakupiłem auto w salonie Jeepa i AlfyRomeo i przyznam, że nie mam do niego większych zastrzeżeń. Samochód był nowy i tak też się sprawował. Także ode mnie plus
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x