Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

Pracowałeś w firmie INTER-AUTO KRAKÓW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nick - 2014-08-12 23:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno były przypadki na obiekcie OPEL/Chevrolet/Kia z naprawianymi samochodami a sprzedawane jako nowe.
zdjecie uzytkownika
białek - 2014-09-03 14:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szczerze przyznam , że nie widzę różnicy pomiędzy dealerem w postaci Inter-Auto , a innymi tego typu firmami. Sam korzystałem z ich usług. Mianowicie zakupiłem auto w salonie Jeepa i AlfyRomeo i przyznam, że nie mam do niego większych zastrzeżeń. Samochód był nowy i tak też się sprawował. Także ode mnie plus
zdjecie uzytkownika
Yahu - 2014-10-05 00:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grzechu - 2014-06-26 09:54:58]:
Szkoda że nie znasz finału tej sprawy gdzie auto było użytkowane /teren budowy / a tak na marginesie sprawa w sądzie wygrana przez dealera - klient na poczet wpłacił 15 tys pln na poczete GOPR ale TVN turbo tego już nie prostuje , szukają tylko afery i to co klient powiedział i tak wygląda wizja "klient ma zawsze racje"
zdjecie uzytkownika
yaho - 2014-10-05 00:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pjp - 2013-10-03 07:53:49]:
Możesz pracować 3 godziny liczą sie efekty , a nie siedzenie na google pl ci co narzekają ratuje tylko emerytura w pracy liczą minuty ile pozostało nic sobą nie reprezentując -zasiłek
zdjecie uzytkownika
yaho - 2014-10-05 00:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka Zofia - 2014-07-26 18:07:27]:
A gdzie kupiłaś ? i dlaczego tak stwierdzasz że malowane ? bo jeżeli uszkodzone należy się upust w związku" prawda jest taka że czasami fabryka lakieruje to samo nadwozie 2x ale w sumie to korzystnie wpływa na eksplatacje poprostu życie - klient zawse o tym wie a upust idzie do kieszenie nabywcy i to jest normalne jeżeli nie pasuje upust zawsze może zrezygnować z zakupu a nie pózniej narzekać cała Polska
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-10-06 17:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najmniej etyczny zawod swiata sprzedawca samochodow. Prawda w tym 100% pracowalem u siwka uszkodzone wozy to norma, skapy jest i kombinuje bo ma pod nosem blacharnie to klepie.Jakby sprzedawca mial mowic prawde np. o trwalosci nowych i tych juz z historia to by niewiele sprzedal
zdjecie uzytkownika
r - 2014-10-08 08:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nick - 2014-08-12 23:22:38]:
To jakiś absurd. Nie ma takiej praktyki ani u dostawców ani u dealerów. 10 albo więcej lat temu sprzedawano uszkodzone auta w PGD, ale to były wtedy samochody z dużymi obniżkami. Kim jesteś i jaki masz cel w tym co piszesz?
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-10-08 09:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r - 2014-10-08 08:01:32]:
To prawda która boli i chce się ją ukryć :-) autka czasami są uszkadzane przy transporcie lekko nie lekko ,ale to uszkodzenie a jednak było to zatajane, mam na to świadków byłych pracownikach opla, kia, skody. Natomiast absurdem jest to że pracownik w interauto pracuje po 10 i więcej godzin bywa że w soboty i niedziele, a na na umowie jest że ma 8 h tryb pracy. Pracownik taki zarabia 2000 lub więcej a podatki odprowadzane są przez kreatywną księgowość z umowy za najniższą krajową. Mówiąc krótko to poważne przestępstwo podatkowe, i tak jest od początku istnienia IA. Dlatego też się zwolniłem ponieważ nie dam się tak oszukiwać a pieniądze w kopercie są po prostu wyprane. Ja rozumiem że siwek to taki kacyk po zawodówce typu wschodniego ale traci na tym nie tylko sprzedawca ale i nasz kraj. 1..2..3.. moderator zaraz to usunie :-)
zdjecie uzytkownika
nie mam skrupułów - 2014-10-22 18:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szczerze to nie bardzo mnie instersuje co firma sprzedaje, bo jeśli ktoś jest dobrym sprzedawcą to ze wszystkim sobie poradzi i nie musi zwracać uwagi na to co sprzedaje ;) mnie najbardziej interesują w jaki sposó są rozliczani rpacownicy i jak się dostaje wypłątę i w jakiej kwocie? mam nadzieje, że wyraziłem się jasno i dostanę szybko odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Wiesiek z bonczej kuniny - 2014-10-22 20:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem kiedys w Interauto i wiem ze nie była to firma dla tych ktorzy byli miękim batem robieni. Albo miales chatakter i umiałeś sprzedawać alvo byłeś zwykłym leniem i nieudacNikiem który jedyne co potrafił to nadawać na firmę gdy cokolwiek sie mu nie udalo. Ogólnie spoko firma gdzie mega się rozwiniesz i dobrze zarobisz ale mięczaki odpadają. Jeżeli umiesz sprzedawać i masz jaja to wysyłaj CV, jeżeli tylko chcesz przebytować udając że coś robisz to daj sobie spokój bo skończysz na tym forum płacząc że Cię oszukali i inne tego typu bzdety.
zdjecie uzytkownika
dyzio. - 2014-10-31 22:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma. Zarzad mysli ze za 2200 kupił życie pracownika. Unikajcie tej szopy!!!
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy bo były :-) - 2014-11-06 10:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dyzio. - 2014-10-31 22:40:42]:
Potwierdzam że tak jest w tych zimnych szopach z tym wyjątkiem że te 2200 to z nadgodzinami, soboty, niedziele nie rzadko jakieś dodatkowe prace porządkowe. Garnitur sam musisz sobie kupić za własne pieniądze, za 2 miesiące wygląda na sfilcowany bo łazisz w nim codziennie. Szef jest sztywniakiem, z dziada Pan co to się na młotłoryzacji dorobił.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-17 23:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@nie mam skrupułów mnie raczej bardziej interesuje czy sprzedający wie co sprzedaje i w sposób rzetelny poinformuje mnie na temat sprzedawanego produktu, a nie ktoś na siłę próbuje wciskając w ładne słowa ubrane. Niech pan sobie weźmie właśnie ten bo ma genialny kolor a to czy jest funkcjonalny to nie ważne, nie cierpie takich sprzedawców
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-19 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
idzie zima - szkoda pracowników! w poniedziałki temperatura z rana max8-9 stopni, w piątek szopa się nagrzewa i jest około 15. Niestety przez weekend piece wylaczaja i w poniedziałek dalej to samo.
zdjecie uzytkownika
piotr wyziebniety pracownik - 2014-11-26 05:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tanio sprzedam garnitury z groba podpinka nauszniki pod kolor krawata gacie filcowane wszystko moze byc hurtem dla wyziebionych pracownikow inter auto.
zdjecie uzytkownika
dyzio - 2014-12-24 13:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wszyscy pracownicy inter auto dostali weksle do podpisu?
jeden z punktów weksla mianowicie "tere tere .... zwrot poniesionych kosztów za ew utratę autoryzacji w skutek niedbalstwa lub niezaliczenia tajemniczego klienta" pracownik zakopiańska.
zdjecie uzytkownika
maroon - 2015-01-01 21:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To już jest poniżej krytytki !!
zdjecie uzytkownika
Aleks - 2015-01-12 12:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Herbi1303 - 2014-05-15 23:21:23]:
Chcial pan,pani pracowac w firmie FIAT czy w INTERAUTO?
zdjecie uzytkownika
kijaniak - 2015-01-21 19:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie mam skrupułów - 2014-10-22 18:56:31]:
Kurcze czytając tą opinie myślałem przez chwilę że to o kia patecki...tam jest tak samo
zdjecie uzytkownika
Happy bo nie w IA - 2015-01-23 21:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kijaniak - 2015-01-21 19:48:54]:
Dramat kołchoz płacą tragicznie albo ściemniają że coś tam pracownik nie zrobił jak trzeba i ciach niema wypłaty
zdjecie uzytkownika
potencjalny - 2015-02-02 14:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Więc jak na razie wszyscy odradzają pracy w tym serwisie
zdjecie uzytkownika
GARGAMEL - 2015-02-05 10:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maroon - 2015-01-01 21:53:18]:
głupi tylko to podpisał jest to nie LEGALNE
zdjecie uzytkownika
TAKI TAM - 2015-02-05 10:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [potencjalny - 2015-02-02 14:23:47]:
NIE POLECAM JAK BYM WIEDZIAŁ JAK TU JEST TO BYM NIGDY NIE PRACOWAŁ W INTER AUTO
ZGRAJA OSZUSTÓW, KŁAMCÓW, CWANIAKÓW, KAŻYD UMYWA RĘCE, KIEROWNIK JAK BY MÓGŁ TO KLIENTOWI BY LODA ZROBIŁ I ZAPŁACIŁ ZA PRZEGLĄD SAMOCHODU
zdjecie uzytkownika
x - 2015-02-09 20:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jesteście wszycy nieudacznikami bez jaj. Firma jak każda i tyle. albo pracujesz albo nie. Wtedy najprostsza droga to droga do wyjścia. Pa. I tyle.
zdjecie uzytkownika
Sprytny Wiesław - 2015-02-19 18:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
------------------------------------***UWAGA***------------------------------
NA OGŁOSZENIE O PRACE W INTER-AUTO SKODA UL. ZAKOPIAŃSKA NA STANOWISKO DORADCA SERWISOWY, MECHANIK
NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ,
-PIERWSZĄ UMOWA TO ZLECENIE POTEM O PRACE, UBEZPIECZAJĄ OD MINIMALNEJ STAWKI, POTEM DODAJĄ KOPERTĘ JAKO PREMIA UZNANIOWĄ OD WIDZI MI SIĘ PRZEŁOŻONEGO, JAK COŚ ZAWALISZ TO CI UCINAJĄ PREMIĘ JAK COŚ ZROBISZ DOBRZE TO NAWET NIE POCHWALĄ DODAJĄ CO MIESIĄC ZAKRES OBOWIĄZKÓW ALE NIC W ZAMIAN,
SOBOTY PRACUJESZ 2X W MIESIĄCU ZA DARMO NA CHWAŁĘ PANA PREZESA.
- KADRA ZARZĄDZAJĄCA TO ISTNA SPYCHOLOGIA JAK JEST PROBLEM TO ZNIKAJĄ I PRACOWNIK NIECH PŁACI ZA WSZYTKO
- BRAK UBRAŃ FIRMOWYCH ANI DODATKU ZA UŻYWANIE ODZIEŻY PRYWATNEJ I PRANIE JEJ
- OGRZEWANIE DZIAŁA TYLKO JAK JEST KADRA ZARZĄDZAJĄCA 8-18 POTEM ZIMNO
- NERWOWA ATMOSFERA
- PRZEŁOŻONY NIGDY NIE POSTAWI SIĘ ZA PRACOWNIKIEM TYLKO ZAWSZE ZA KLIENTEM
-SPÓŹNIAJĄ SIĘ Z PENSJĄ I PREMIA O 10 DNI I NIKT SIĘ TYM NIE PRZEJMUJE ROBIĄ WIELKĄ ŁASKĘ ŻE PŁACĄ,JAK BY MOGLI TO BY NIE PŁACILI NAJLEPIEJ
NIE POLECAM NIE WCHODŹCIE W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] BO POTEM CIĘŻKO WYJŚĆ, UNIKAJCIE TEJ FIRMY!!!
-
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy INTER-AUTO KRAKÓW?
Zadaj pytanie