Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

Pracowałeś w firmie INTER-AUTO KRAKÓW i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ARKADIUSZ - 2014-03-07 13:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowych samochodów się nie kupuje dzisiaj chyba że ma się za dużo pieniędzy i lubi problemy oraz chiński sznyt. Producenci czerpią teraz zyski z serwisów celowo obniżając i tak już słabą jakość wykonania. Jak się zacznie sypać to całe moduły trzeba wymieniać o kosztach lepiej nie mówić. Nowe samochody teraz to chińskie plastiki przeznaczone na 70 tkm i na złom.
zdjecie uzytkownika
Mazda - 2014-03-07 13:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pracowałem, szczerze odradzam tam pracę i staże. Towarzystwo tam pracujące niemiłe
klimat zimny i ponury samochody słabe jakościowo,( usunięte przez administratora )
Szukajcie gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
R - 2014-03-13 18:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mazda - 2014-03-07 13:06:35]:
Firma Inter Auto sprzedaje w tej chwili samochody 7 marek. Skoda, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Opel, Kia. Zastanawiam się czy nie jest tak, że zarzucenie którejkolwiek z tych marek, że jest słaba jakościowo nie świadczy albo o słabej znajomości rynku, albo o chęci zaszkodzenia firmie lub osobie (konkurencja?).

( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Anioł Stróż - 2014-04-05 00:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O Boże tylko nie tam !!! /przestrzegam wybrańców ..macie możliwości !, zbywacie wiedzę więc .. sami zobaczcie co piekiełko nam przygotowało polecam Fiat Interauto ( usunięte przez administratora )..polecam :((
zdjecie uzytkownika
miśio - 2014-05-03 20:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
brawo firma kierowana przez idiotów...łamiaca wszelkie przepisy,,,prawa i obowiazki pracowników..wszyscy w koło maja tańczyć jak oni powiedzą..jak nie to wylot..niestety przekonbałem się na własnej osobie..banda kretynów..
zdjecie uzytkownika
Herbi1303 - 2014-05-15 23:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

poszukuje ludzi, którzy zakupili samochód w Inter Auto i mają z nim problemy tzn. sprzedano mu auto uszkodzone bez jego wiedzy, może ktoś z były pracowników mógłby pomóc w tej sprawie?

zdjecie uzytkownika
lorek - 2014-05-21 13:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tylko jeśli wszyscy będą chcieli nagle odejść z Inter-Auto to nie sądzą, aby znaleźli sobie nowe zatrudnienie tak szybko
zdjecie uzytkownika
grzechu - 2014-06-26 09:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lorek - 2014-05-21 13:03:26]:
proponuje do tvn sie zglosic i opowiedziec im o tym kiedys juz byla w tej firmie sprawa ze skoda ktora zardzewiala w rok konpletnie. Po emisji programu od razu zaczeli klientowi robic dobrze.
zdjecie uzytkownika
lorek - 2014-06-28 21:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grzechu - 2014-06-26 09:54:58]:
tylko że na taki program w telewizji można czekać naprawdę bardzo długo... a oni podobnych spraw mają na pęczki
zdjecie uzytkownika
klientka Zofia - 2014-07-26 18:07:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,kupiłam samochód w Inter Auto przy odbiorze okazało sie ,ze jest malowany .
Przy odbiorze fv nie otrzymałam takiej informacji dopiero przy odbiorze .
Ostrzegam byłam z tym samochodem u innego dealera okazało sie skąd maja takie ceny kupują od skody samochody uszkodzone bo inni dealerzy ich nie chcą.
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-08-12 23:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno były przypadki na obiekcie OPEL/Chevrolet/Kia z naprawianymi samochodami a sprzedawane jako nowe.
zdjecie uzytkownika
białek - 2014-09-03 14:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze przyznam , że nie widzę różnicy pomiędzy dealerem w postaci Inter-Auto , a innymi tego typu firmami. Sam korzystałem z ich usług. Mianowicie zakupiłem auto w salonie Jeepa i AlfyRomeo i przyznam, że nie mam do niego większych zastrzeżeń. Samochód był nowy i tak też się sprawował. Także ode mnie plus
zdjecie uzytkownika
Yahu - 2014-10-05 00:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [grzechu - 2014-06-26 09:54:58]:
Szkoda że nie znasz finału tej sprawy gdzie auto było użytkowane /teren budowy / a tak na marginesie sprawa w sądzie wygrana przez dealera - klient na poczet wpłacił 15 tys pln na poczete GOPR ale TVN turbo tego już nie prostuje , szukają tylko afery i to co klient powiedział i tak wygląda wizja "klient ma zawsze racje"
zdjecie uzytkownika
yaho - 2014-10-05 00:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pjp - 2013-10-03 07:53:49]:
Możesz pracować 3 godziny liczą sie efekty , a nie siedzenie na google pl ci co narzekają ratuje tylko emerytura w pracy liczą minuty ile pozostało nic sobą nie reprezentując -zasiłek
zdjecie uzytkownika
yaho - 2014-10-05 00:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klientka Zofia - 2014-07-26 18:07:27]:
A gdzie kupiłaś ? i dlaczego tak stwierdzasz że malowane ? bo jeżeli uszkodzone należy się upust w związku" prawda jest taka że czasami fabryka lakieruje to samo nadwozie 2x ale w sumie to korzystnie wpływa na eksplatacje poprostu życie - klient zawse o tym wie a upust idzie do kieszenie nabywcy i to jest normalne jeżeli nie pasuje upust zawsze może zrezygnować z zakupu a nie pózniej narzekać cała Polska
zdjecie uzytkownika
wolny - 2014-10-06 17:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najmniej etyczny zawod swiata sprzedawca samochodow. Prawda w tym 100% pracowalem u siwka uszkodzone wozy to norma, skapy jest i kombinuje bo ma pod nosem blacharnie to klepie.Jakby sprzedawca mial mowic prawde np. o trwalosci nowych i tych juz z historia to by niewiele sprzedal
zdjecie uzytkownika
r - 2014-10-08 08:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nick - 2014-08-12 23:22:38]:
To jakiś absurd. Nie ma takiej praktyki ani u dostawców ani u dealerów. 10 albo więcej lat temu sprzedawano uszkodzone auta w PGD, ale to były wtedy samochody z dużymi obniżkami. Kim jesteś i jaki masz cel w tym co piszesz?
zdjecie uzytkownika
Stach - 2014-10-08 09:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r - 2014-10-08 08:01:32]:
To prawda która boli i chce się ją ukryć :-) autka czasami są uszkadzane przy transporcie lekko nie lekko ,ale to uszkodzenie a jednak było to zatajane, mam na to świadków byłych pracownikach opla, kia, skody. Natomiast absurdem jest to że pracownik w interauto pracuje po 10 i więcej godzin bywa że w soboty i niedziele, a na na umowie jest że ma 8 h tryb pracy. Pracownik taki zarabia 2000 lub więcej a podatki odprowadzane są przez kreatywną księgowość z umowy za najniższą krajową. Mówiąc krótko to poważne przestępstwo podatkowe, i tak jest od początku istnienia IA. Dlatego też się zwolniłem ponieważ nie dam się tak oszukiwać a pieniądze w kopercie są po prostu wyprane. Ja rozumiem że siwek to taki kacyk po zawodówce typu wschodniego ale traci na tym nie tylko sprzedawca ale i nasz kraj. 1..2..3.. moderator zaraz to usunie :-)
zdjecie uzytkownika
nie mam skrupułów - 2014-10-22 18:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze to nie bardzo mnie instersuje co firma sprzedaje, bo jeśli ktoś jest dobrym sprzedawcą to ze wszystkim sobie poradzi i nie musi zwracać uwagi na to co sprzedaje ;) mnie najbardziej interesują w jaki sposó są rozliczani rpacownicy i jak się dostaje wypłątę i w jakiej kwocie? mam nadzieje, że wyraziłem się jasno i dostanę szybko odpowiedź
zdjecie uzytkownika
Wiesiek z bonczej kuniny - 2014-10-22 20:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowalem kiedys w Interauto i wiem ze nie była to firma dla tych ktorzy byli miękim batem robieni. Albo miales chatakter i umiałeś sprzedawać alvo byłeś zwykłym leniem i nieudacNikiem który jedyne co potrafił to nadawać na firmę gdy cokolwiek sie mu nie udalo. Ogólnie spoko firma gdzie mega się rozwiniesz i dobrze zarobisz ale mięczaki odpadają. Jeżeli umiesz sprzedawać i masz jaja to wysyłaj CV, jeżeli tylko chcesz przebytować udając że coś robisz to daj sobie spokój bo skończysz na tym forum płacząc że Cię oszukali i inne tego typu bzdety.
zdjecie uzytkownika
dyzio. - 2014-10-31 22:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma. Zarzad mysli ze za 2200 kupił życie pracownika. Unikajcie tej szopy!!!
zdjecie uzytkownika
szczęśliwy bo były :-) - 2014-11-06 10:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dyzio. - 2014-10-31 22:40:42]:
Potwierdzam że tak jest w tych zimnych szopach z tym wyjątkiem że te 2200 to z nadgodzinami, soboty, niedziele nie rzadko jakieś dodatkowe prace porządkowe. Garnitur sam musisz sobie kupić za własne pieniądze, za 2 miesiące wygląda na sfilcowany bo łazisz w nim codziennie. Szef jest sztywniakiem, z dziada Pan co to się na młotłoryzacji dorobił.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-17 23:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie mam skrupułów mnie raczej bardziej interesuje czy sprzedający wie co sprzedaje i w sposób rzetelny poinformuje mnie na temat sprzedawanego produktu, a nie ktoś na siłę próbuje wciskając w ładne słowa ubrane. Niech pan sobie weźmie właśnie ten bo ma genialny kolor a to czy jest funkcjonalny to nie ważne, nie cierpie takich sprzedawców
zdjecie uzytkownika
nick - 2014-11-19 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
idzie zima - szkoda pracowników! w poniedziałki temperatura z rana max8-9 stopni, w piątek szopa się nagrzewa i jest około 15. Niestety przez weekend piece wylaczaja i w poniedziałek dalej to samo.
zdjecie uzytkownika
piotr wyziebniety pracownik - 2014-11-26 05:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tanio sprzedam garnitury z groba podpinka nauszniki pod kolor krawata gacie filcowane wszystko moze byc hurtem dla wyziebionych pracownikow inter auto.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy INTER-AUTO KRAKÓW?
Zadaj pytanie
x