brak logo

INTER-AUTO KRAKÓW

Kraków

Opinie o INTER-AUTO KRAKÓW

stary 2016-07-02 11:45
Dosyć tej nagonki. Firma jest ok. Na janosgórskiej ludzie chodzą zadowoleni. Wymagania są , ale są i zarobki. Nie ma co narzekać. Firma duża, nic złego co czytałem o dyr W się nie potwierdziło. Jest słowny i nie opowiada bajek, co nie jest takie znowu powszechne.
2
ciekawy 2016-07-02 12:35
Na Andersa nowy dyr jest to fakt.( usunięte przez administratora )
młodszy 2016-07-05 09:16
Zrobiło się z tego serwisu dobre miejsce do pracy.Aż fajnie przychodzić. Po przyjściu nowego kierownika serwis zaczął normalnie działać. Krzaku jest ok. Dyr. W. też nie ma strachu. Jest porządek . Masz rację stary dość nagonki.
4
. 2016-07-08 14:09
Siwek zatrudnia 350 osób z których prawie 2/3 ma staż pracy ponad 7 lat. Jakoś nie czują się skrzywdzenia, bo jakby się czuli to by pewnie ich tam nie było.
5
ONA 2016-07-08 14:12
Ja polecam. Miała pewne obawy, ale nie wygląda to źle. Kasa jest i jest ok. Zapiepszam, ale przynajmniej wiem za co.
2
Zainteresowany 2016-07-18 09:39
Od jakiej kwoty ubezpieczają skoro dobra kasa to znaczy żer na umowie też jest ok ?
ONA 2016-07-18 12:20
Przynoszą listę płac do podpisu i do tej pory się zgadzało.
5
nosoro 2016-07-22 20:34
Ile dostajesz na rękę?
Tomek 2016-08-01 14:27
Nie polecam tej firmy, dużo godzin i wynagrodzenie wg mnie slabe a atmosfera jak kogoś to obchodzi nie specjalna
30
Tamten 2016-08-03 17:15
Szkoda czasu
16
rzeszowiak 2016-08-20 18:08
Witam
Jak wyglada sprawa z targetem handlowca ile samochodów musi sprzedać w ciągu miesiaca aby pracodawca byl z niego zadowolony .
były pracownik 2016-09-15 13:02
sprzedasz 1 będzie mało , sprzedasz 50 zapyta dlaczego nie sprzedałeś 100. Nigdy nie będzie zadowolony ... wiem z doświadczenia. Pracowałem tam 2 lata w Krk.
18
wolny 2016-10-13 12:34
Wróżbita czy jakiś inny? Skąd wymyśliłeś taką historie?
3
Powrót 2016-10-17 21:08
No jesli potrzebujecie dobrych samochodów i fajnie chcecie trafić, to zdecydowanie mozna polecić ten salon, fury są naprawdę do wyboru do koloru, jak dla mnie to dobra wiadomość, pracownicy mili i pomogą
8
AKTUAL 2016-12-03 22:30
Na którym obiekcie? Zresztą. Ludzie przychodzą i odchodzą jak wszędzie , w firmie w której pracuje ponad 300 osób trudno żeby było inaczej. Frustratów, którym się nie udało co widać po tym forum nie brakuje. Gdyby było jak piszesz to by ta firma nie istniała.
4
podwiśnią 2016-12-09 05:16
U mnie było zlecenie, umowa na 3 miesiące a teraz mam umowę stałą. Ciekawe co było inaczej.
4
Wiki 2017-01-05 11:51
Firma nie warta uwagi. Na rozmowie obiecywane dobre pieniądze jednak po wypłacie wyglada to słabo. Mizerna podstawa, plus premia uznaniowa z która różnie bywa, trzeba sie prosić. A jak nie to dostajesz najniższą i radź sobie sam.
28
Krk 2017-01-06 19:31
Nie warto zawracać sobie głowy :/
21
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2017-02-19 22:53
Weź Kamil, nie piedol. Z 1 samochodem sprzedanym miesięcznie chciałeś tu pracować? A firma jest ok. Płaci jak należy. Gdzie doradca w serwisie może zarobić ponad 4 na rękę a mechanik jak jest dobry to regularnie nawet 3,5 na rękę? O płacach najlepszych handlowców zapomnij. Nie ta liga. ;-)
hala 2017-02-20 05:36
Przyjąłem się tu i nie narzekam idzie zarobić.
zainteresowany 2017-02-21 08:49
Chciałem zapytać bo się zastanawiam nad zmianą pracy, jak się zarabia 4,5 tys pln do ręki to jest 7 tys brutto na umowie inaczej chyba być nie może.
X95 2017-02-22 01:27
Nie trafiłeś. Nie jestem Kamilem. Pokaż mi który mechanik na jasnogórskiej zarabia tyle ile mówisz:)
7
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2017-02-22 20:57
To znaczy co mam zrobić? Podać tu nazwiska ?!
1
prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 2017-02-25 20:23
Ale 2 na rękę to na Jasnogórskiej dostaje myjkowy ...
miastowy 2017-02-27 19:15
Pikachu. Spadaj trolu, firma jest ok. Zarobki są naprawdę przyzwoite, rozwój się też liczy, bo firma stawia na swoich. Jak ma kogoś awansować to w pierwszej kolejności są to ludzie z firmy. Na Jasnogórskiej 2 nowych kierowników jest z firmy. A przede wszystkim firma jest stabilna, czego nie da się powiedzieć o znacznej większości dealerów w krakowie. Trzeba pracować, ale przynajmniej wiem za co.
1
. 2017-02-27 23:14
Kto tam jest z firmy? XD Kierowniczka z Peugeota, która nie pracowała wcześniej w salonie samochodowym czy kierownik z Kii, który uprzednio był w Hyundaiu? XD
4
miastowy 2017-02-28 05:33
no i ?
. 2017-02-28 07:53
No i? No i to, że głupoty gadasz. Twoje słowa nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Na jasnogórskiej nie ma kierowników, którzy uprzednio pracowali na niższych stanowiskach w InterAuto. Każdy kto tam pracował o tym wie, Ameryki nie odkryłem.

Zresztą, czegoś nie rozumiem. Dlaczego wam, kierownictwu (bo nie wierzę by jakiś pracownik z własnej woli pisał kłamstwa), tak zależy na sztucznym poprawianiu opinii firmy na takich portalach? Przecież każde kłamstwo wyjdzie na jaw prędzej czy później. Po miesiącu pracy każdy nowy pracownik zaczyna rozumieć gdzie się znalazł. Nie lepiej wziąć sobie do serca kilka rad i zmienić coś w firmie?
13
ppp 2017-02-28 08:12
Taniej jest pisać, a oszczędności w firmie są na pierwszym miejscu , najczęściej kosztem pracownika.
15
miastowy 2017-03-01 08:13
Oj kropeczka kłamczuszku.
Kierownik Serwisu Kia, wcześniej mistrz hali, kierownik Serwisu Peugeot wcześniej doradca w serwisie Peugeot na Jasnogórskiej. Kierownik jednego z działów części to pracownik , który wcześniej pracował na magazynie. Kierownik serwisu Fiat był wcześniej gwarantem choć na innym salonie siwka.
1
n 2017-03-01 10:31
Pracuję w tej firmie już ładnych kilka miesięcy, i jestem zaskoczony. Firma jak firma, nie pierwsza i nie ostatnia w której pracuję. Na pewno poukładana. Na tym forum jest wiele kłamstw na jej temat. Za pensją idzie lista a jak ktoś pracuje to zarobi.
4
*** 2017-03-23 13:32
Nie polecam !!! Ryba psuje się od głowy a głową firmy jest WS... który w ogóle nie szanuje ludzi ...
21
nowy 2017-04-07 19:28
Praca tragedia. Śmieszne pieniądze( usunięte przez administratora )Niestety do tego dochodzi kiepska atmosfera ( usunięte przez administratora ) Jak ktoś chcę sobie zepsuć najbliższe parę miesięcy do zapraszam :p
17
pyzaty 2017-04-18 15:00
dobra szkoła jazdy, najlepiej się przekonać przychodząc popracować,
dla tych co nie chcą, nie mogą, nie lubią, lepiej niech nie przychodzą- szkoda czasu
w której jest lepiej, mniej wymagają, a lepiej płacą ?
a co ja umiem i co mogę zaoferować ?
6
Rumburak - czarodziej pierwszej klasy 2017-04-21 16:16
Opinia świadczy o tym, że pracował pan tak krótko, że nie wie pan nawet gdzie w sąsiednim pokoju znajdowała się niszczarka na papier, przekonuje to o żenująco niskim poziomie zaangażowania ..... Po godzinach gdy trzeba zostać to zawsze jest to rozliczane z pracownikiem, ale nie zaraz na drugi dzień - nikt tak nie działa ...... Ta tzw. druga część kasy to premia , to na co się pan umawiał zawsze wypłacane jest na czas dla pracowników.
Musiał mieć pan dużo czasu w pracy, skoro wystarczyło go panu, żeby patrzeć na to kto trzyma, a kto nie ręce w kieszeniach..... Nie dziwne by było gdyby dużo osób z pana było niezadowolonych..... chyba więc już pan nie pracuje w tej firmie.... Swoją drogą personalne komentarze które pan formułuje przekonują o frustracji ( czyżby kryzys wieku średniego ? ) i braku argumentów przy silnej potrzebie formułowania jakichkolwiek zarzutów - choćby gołosłownych ......
7
Tadek 2017-04-21 18:59
Aha Akademia Interauto Hehe bez zbędnych słów
7
Johnycash 2017-05-06 00:44
Szkoda, bo Ci, którzy wylewają tutaj swoje żale tak naprawdę nigdy nie będą z niczego w życiu zadowoleni - zresztą co tu dużo pisać: to nie jest praca dla lalusiow, którzy ciągle płaczą jak im jest źle, a po godzinach siedzą na forach. Pracuje tutaj już dłuższy czaś. Raz jest gorzej, raz lepiej - jak wszedzie. (usunięte przez administratora) Najpierw trzeba dac coś z siebie, a potem wymagać od innych, ale co tam - najlepiej sprzedać 2 auta na pół roku i robić z siebie sierotke na forach, że firma nie wypłaca premii. Powodzenia!
4
Johnycash 2017-05-06 00:58
Raczej nikt nie będzie płakał po Twoim zwolnieniu sierotko - w każdej następnej firmie też będziesz płakał jak to nie jest źle... Ojoj...
4
Mateusznn 2017-05-31 17:38
Oj widzę ze opinie znikają, tylko szkoda że tylko negatywne. Żenada !!! ( usunięte przez administratora ) Nie warto tracić nerwów i czasu. Zero perspektyw, obiecują wiele ale niestety bez pokrycia. Nie polecam.
10
zygfryd 2017-06-03 01:39
rotacje pracowników maja tam przeogromna, dzien za dniem nowe ogloszenie w poszukiwaniu pracownika, jak nie sprzedawca to serwisant, pewnei nie bez powodu ludzie ciagle ochodza
7
nick 2017-06-08 19:22
kolejny sprzedawca poszukiwany .... kolejny .... kolejny .... itd .... bez konca
6
takie_sobie_zlecenie 2017-06-08 20:34
czasem pisze coś, nie widzę zaraz posta. Dziwne. Znika.
No cóż, (rum) burak raje rady.
Skoro kadrowe puszcza się z dyscyplinarką , a nowej szuka od kwartału, nie dziwi, że nikt dla idei pracować nie będzie.
6
nick 2017-06-09 00:38
to bzdury
1
IA 2017-06-09 07:12
Kolejny awans w Inter Auto. Sprzedawca z Jasnogórskiej został zastępcą kierownika na Zakopiance. Powodzenia
1
nick 2017-06-13 17:26
niemalze wydarzenie dekady cos w tej firmie niespotykanego ?
2
IA 2017-06-14 22:44
Polityka firmy taka jest. Firma ciągle się rozrasta. To kolejny awans w strukturach firmy. W tym roku to 5ty awans pracownika liniowego na managera.
1
Bąk 2017-06-16 18:10
A iluż to wartościowych pracowników odeszło .
3
nicky 2017-06-17 01:16
wychodzi na to ze menagerowie nie moga juz spac spokojnie zaczeli rotowac w szybkim tempie :-) ..... co za zycie blady strach pada nawet na kierownikow ...... ciekawe kiedy przyjdzie dzien na dyrektorow
3
AI 2017-06-20 10:52
To element rozwoju. Powstają nowe Salonu, Serwisy się rozrastają, i jest potrzeba tworzenia nowych stanowisk związanych z zarządzaniem. Jak w każdej konkretnej firmie takie zmiany mają charakter planowy i nie są związane z rotacją na stanowiskach menedżerskich. Sprzedawca z Jasnogóskiej nie zastąpił żadnego byłego ani obecnego menedżera na Zakopiańskiej.
leszcz 2017-06-25 18:01
Praca dla mlodych, ktorzy chca zdobyc doswiadczenie. Popracowac zeby miec wpis w CV i uciekac.
Zostaw swoją opinię o INTER-AUTO KRAKÓW - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTER-AUTO KRAKÓW