Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o izo serwis

Pracowałeś w firmie izo serwis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
byłem - 2014-09-18 21:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
A.R - 2014-09-21 09:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janek przestań kasować posty niech ludzie wiedzą gdzie pracują lub czego mogą się spodziewać przychodząc do izo serwisu na początku było ok kasa itp firma się rozwijała nie było żadnego dziadostwa ale zacząłeś kombinować i ludzie zaczeli uciekać spędziłeś ich jak bydło na kwaterach po dziesięciu na mieszkaniu dla czterech osób jeśli nie potrafisz się dostosować do dzisiejszych czasó to daj sobie na luz czasy się zmieniły wszyscy dobrze wiemy ze coraz gorzej jes z firmą musisz cos z tym zrobić i wszyscy wiemy ze to ty grasz pierwsze skrzypce a nie twój syn
zdjecie uzytkownika
R.F. - 2014-09-21 13:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE podpisujcie umowy do BELGI .Zgnoi tu was polski niemiec szuja francowata wszystko donosi na Polaków do swojego szefa ,a sam się wozi samochodem strasznie zarobiony.
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-09-23 15:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma IzoSerwis jest młodą firmą działającą na rynku od 2007 roku, specjalizującą się w wykonywaniu izolacji przemysłowych. Teraz pojawiła sie nowa oferta pracy: Zatrudnią na stanowisko Referenta osobę z biegłą znajomością języka angielskiego. Wymagania: wykształcenie wyższe. CV proszę przysyłać na : praca@izoserwis.net.
zdjecie uzytkownika
szaman - 2014-10-01 23:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam po kilkuletniej przerwie- a wiec tak czytam te posty i smiech mnie ogarnia wiadomo jest od zawsze ze ulak kradnie gora stawki sa minimalne ale temu sie nie dziwie bo ludzie przyjmujacy sie do pracy w wiekszosci nie maja pojecia o blacharstwie dlatego o stawke nie walcza ciesza sie ze beda zatrudnieni a potem marudza .podpisuje sie kupe papierow inblanco a co do diet to uwierzcie juz troche pracuje na eksporcie i jeszcze nie zdazylo mi sie bym dostal choc jeden raz pozatym jesli jest praca pracujesz jesli niema to czekasz bez pieniedzy iles tam czasu az bedzie czyli jest jak wszedzie
zdjecie uzytkownika
makaroni - 2014-10-21 00:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja sie juz pogubiłem w tych wszystkich tutejszych opiniach, naprawdę nie wiem juz co myśleć o firmie. Jedni sobie bardzo chwalą, drudzy wręcz przeciwnie, az nie wiarygodne, by mieć tak skrajne opinie w jednej i tej samej firmie. Zróbmy tak, zufam następnej osobie, która mi odpowie, warto palikować (prosze tez o argumenty dlaczego)? Pozdrawiam i dziękuję.
zdjecie uzytkownika
CAŁA PRAWDA! - 2014-10-22 16:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
NIESTETY TRZEBA POTWIERDZIĆ, IŻ TE ZŁE OPINIE SĄ PRAWDZIWE!!! Mój mąż pracował w tej firmie kilka miesięcy i niestety wiem jakie wiążą się z tym problemy, a było ich co niemiara! To wszystko prawda, kwatery są tragiczne, niektóre nie nadawały się w ogóle do mieszkania, kuchnie i łazienki gorsze niż publiczne toalety, po kilka osób na kwaterze, kilka osób w jednym pokoju. Mój mąż kupował sobie sam ubrania i przybory BHP: od okularów ochronnych po buty, gdyż te które dostał od firmy nie nadawały się do użytku (buty obcierały, ciągłe cerowanie dziur, gdyż nie było możliwości dostania nowych spodni), a rękawiczki najgorszej jakości.... O dietach pracownik może sobie pomarzyć, nie ma nawet co sobie strzępić języka i domagać się swojego, gdyż po prostu zrobią z człowieka głupka i wmówią Ci np. że sądownie diety pracownikowi się nie należą. Za urlopy też pieniądze nie są wypłacane. Wszystkie papiery podpisuje się inblanco, nikt tak naprawdę nie wie co podpisuje i za jaką stawkę pracuje bo wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie! Nic nie można się dowiedzieć! Wstawiają urlopy płatne i niepłatne kiedy chcą, bez powiadamiania o tym pracownika! Mój mąż miał umowę na stałe, a gdy już przestał pracować i poszedł do urzędu pracy, aby mu przyznali kuroniówkę, Pani z urzędu go wyśmiała mówiąc, że mu się nie należy, gdyż ma umowę na 1/8 etatu! Przez kilka miesięcy był na urlopie bezpłatnym o czym nie wiedział i niestety nie miał odprowadzanych składek do ZUS-u, i niestety musiał z własnej kieszeni opłacić sobie składki które po kilku miesiącach urosły do kwoty kilku tysięcy złotych! A rozliczenie podatkowe to czysty koszmar! Na umowie widniała większa stawka za przepracowaną godzinę, a w rzeczywistości stawką do ręki była o wiele mniejsza, no ale musiał się rozliczyć z tej stawki godzinowej jaka była na umowie!!!! A nie za faktyczną jaką otrzymywał! Dlatego do US też musieliśmy wpłacić kolejne kilka tysięcy za podatek! A suma wpłacona do ZUS-u i US dzięki pracy w tej wspaniałej firmie wyniosła 10tys zł. WIĘC WNIOSEK NASUWA SIĘ SAM, NIE TRZEBA CHYBA NIKOMU NIC TŁUMACZYĆ! Tym sposobem pracownicy pracują na nowe samochody i mieszkania "szefostwa"! A my normalni ludzie, którzy uczciwie pracujemy na swoje rodziny wiążemy koniec z końcem i borykamy się z problemami jakie przysporzyła nam ta firma! Najwspanialsze jest to, że gdy mój mąż już nie pracował w firmie, a jego rzeczy zostały na kwaterze, Pan wspaniały prowadzący zebrał jego rzeczy do czarnego worka jakiego się używa do śmieci i przywiózł łaskawie do firmy do Tuliszkowa. Z tym że w worku nie było jego rzeczy, tylko ktoś wziął jego poduszkę do spania, osobiste buty do pracy, które sam sobie kupił, spodnie do pracy i podmienił wkładając podarte spodnie stare buty i inną, śmierdzącą poduszkę i zabrał inne osobiste rzeczy jak np. głupią ramkę do zdjęć - zostało tylko zdjęcie.... :) to jest żałosne. Każdy wie o kilku magicznych listach obecności, które się podpisuje, o magicznych kopertach... Ludzie przychodzą do biura domagając się swoich praw, nie raz już przychodzili pracownicy z pretensjami, ze wypłaty im się nie zgadzają, że mają kilka tysięcy podatku do zapłaty!! A Pan "młody Prezes" zamiast zająć się firmą to jeździ po klubach afiszując się jak tylko może i wydając fortuny w klubach np. na lożę vip-owską, a jako głowa firmy nie świeci żadną elokwencją, nawet angielskiego się nie nauczył w tych swoich prywatnych szkołach! Dlatego pracownicy w IZOSERWIS to tylko robaczki, które mają tańczyć jak im zagrają, a cała trójka "szefostwa" to wyzyskiwacze, którym los kiedyś odpłaci tym samym co uczynili innym! PAMIĘTAJCIE PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO! UCZCIWOŚĆ I CZŁOWIECZEŃSTWO TO DROGA DO SUKCESU!!!
P.S. A największa prawda jaką pracownicy piszą jest usuwana, gdyż wcześniej ktoś z biura szefa, zgłasza to do portalu tego forum! Ale właśnie po to jest to stworzone, aby każdy mógł wyrazić swoja opinie i uniknąć innym ludziom popełnienia błędu, za który my teraz płacimy.
zdjecie uzytkownika
CAŁA PRAWDA! - 2014-10-22 16:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [makaroni - 2014-10-21 00:24:22]:
NIESTETY TRZEBA POTWIERDZIĆ, IŻ TE ZŁE OPINIE SĄ PRAWDZIWE!!! Mój mąż pracował w tej firmie kilka miesięcy i niestety wiem jakie wiążą się z tym problemy, a było ich co niemiara! To wszystko prawda, kwatery są tragiczne, niektóre nie nadawały się w ogóle do mieszkania, kuchnie i łazienki gorsze niż publiczne toalety, po kilka osób na kwaterze, kilka osób w jednym pokoju. Mój mąż kupował sobie sam ubrania i przybory BHP: od okularów ochronnych po buty, gdyż te które dostał od firmy nie nadawały się do użytku (buty obcierały, ciągłe cerowanie dziur, gdyż nie było możliwości dostania nowych spodni), a rękawiczki najgorszej jakości.... O dietach pracownik może sobie pomarzyć, nie ma nawet co sobie strzępić języka i domagać się swojego, gdyż po prostu zrobią z człowieka głupka i wmówią Ci np. że sądownie diety pracownikowi się nie należą. Za urlopy też pieniądze nie są wypłacane. Wszystkie papiery podpisuje się inblanco, nikt tak naprawdę nie wie co podpisuje i za jaką stawkę pracuje bo wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie! Nic nie można się dowiedzieć! Wstawiają urlopy płatne i niepłatne kiedy chcą, bez powiadamiania o tym pracownika! Mój mąż miał umowę na stałe, a gdy już przestał pracować i poszedł do urzędu pracy, aby mu przyznali kuroniówkę, Pani z urzędu go wyśmiała mówiąc, że mu się nie należy, gdyż ma umowę na 1/8 etatu! Przez kilka miesięcy był na urlopie bezpłatnym o czym nie wiedział i niestety nie miał odprowadzanych składek do ZUS-u, i niestety musiał z własnej kieszeni opłacić sobie składki które po kilku miesiącach urosły do kwoty kilku tysięcy złotych! A rozliczenie podatkowe to czysty koszmar! Na umowie widniała większa stawka za przepracowaną godzinę, a w rzeczywistości stawką do ręki była o wiele mniejsza, no ale musiał się rozliczyć z tej stawki godzinowej jaka była na umowie!!!! A nie za faktyczną jaką otrzymywał! Dlatego do US też musieliśmy wpłacić kolejne kilka tysięcy za podatek! A suma wpłacona do ZUS-u i US dzięki pracy w tej wspaniałej firmie wyniosła 10tys zł. WIĘC WNIOSEK NASUWA SIĘ SAM, NIE TRZEBA CHYBA NIKOMU NIC TŁUMACZYĆ! Tym sposobem pracownicy pracują na nowe samochody i mieszkania "szefostwa"! A my normalni ludzie, którzy uczciwie pracujemy na swoje rodziny wiążemy koniec z końcem i borykamy się z problemami jakie przysporzyła nam ta firma! Najwspanialsze jest to, że gdy mój mąż już nie pracował w firmie, a jego rzeczy zostały na kwaterze, Pan wspaniały prowadzący zebrał jego rzeczy do czarnego worka jakiego się używa do śmieci i przywiózł łaskawie do firmy do Tuliszkowa. Z tym że w worku nie było jego rzeczy, tylko ktoś wziął jego poduszkę do spania, osobiste buty do pracy, które sam sobie kupił, spodnie do pracy i podmienił wkładając podarte spodnie stare buty i inną, śmierdzącą poduszkę i zabrał inne osobiste rzeczy jak np. głupią ramkę do zdjęć - zostało tylko zdjęcie.... :) to jest żałosne. Każdy wie o kilku magicznych listach obecności, które się podpisuje, o magicznych kopertach... Ludzie przychodzą do biura domagając się swoich praw, nie raz już przychodzili pracownicy z pretensjami, ze wypłaty im się nie zgadzają, że mają kilka tysięcy podatku do zapłaty!! A Pan "młody Prezes" zamiast zająć się firmą to jeździ po klubach afiszując się jak tylko może i wydając fortuny w klubach np. na lożę vip-owską, a jako głowa firmy nie świeci żadną elokwencją, nawet angielskiego się nie nauczył w tych swoich prywatnych szkołach! Dlatego pracownicy w IZOSERWIS to tylko robaczki, które mają tańczyć jak im zagrają, a cała trójka "szefostwa" to wyzyskiwacze, którym los kiedyś odpłaci tym samym co uczynili innym! PAMIĘTAJCIE PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO! UCZCIWOŚĆ I CZŁOWIECZEŃSTWO TO DROGA DO SUKCESU!!!
P.S. A największa prawda jaką pracownicy piszą jest usuwana, gdyż wcześniej ktoś z biura szefa, zgłasza to do portalu tego forum! Ale właśnie po to jest to stworzone, aby każdy mógł wyrazić swoja opinie i uniknąć innym ludziom popełnienia błędu, za który my teraz płacimy.
zdjecie uzytkownika
czab - 2014-10-28 21:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [CAŁA PRAWDA! - 2014-10-22 16:31:59]:
potwierdzam 98% tego co napisaliscie prawda ale jak zawsze jest jeszcze inna prawda są osoby co dostają naprawde dużo w porównaniu z innymi....
zdjecie uzytkownika
gall - 2014-11-05 17:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak czytam te opinie to zastanawiam się czy ludzie rzeczywiście chodzą do szkoły ?...trudno jest po prostu niektórych zrozumieć choć piszą jak sie wydaje ...po polsku..????
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-11-06 16:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ich stronie jest informacja że wykonuję tez ilozacje dla klientów zagranicznych, czy to się na jakimś etapie kariery może wiązać z wyjazdami zagranicznymi albo jakimś stanowieskiem o charakterze zagranicznym? nie chciałbym niestety utknąć na zawsze w tym słabo opłacanym polskim piekiełku, pozdrawiam was
zdjecie uzytkownika
szaman - 2014-11-07 19:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o widze ze ktos chce kariere robic no to zapraszam zycze duzo szczescia kolego ty w izo masz (usunięte przez administratora)a nie kariere robic a teraz do Gali masz racje z niektorymi opiniami ze sa fatalne lecz niestety sa prawdziwe moze wiekszosc z tych osob nie potrafi sie wyslowic ale to nie jest powodem do tego by ludzi z ciezko zarobionych pieniedzy okradac a w tej firmi widzialem tyle kombinacji ze glowa boli-pewnie gdzies w innych firmach jest podobnie-
zdjecie uzytkownika
autor - 2014-11-19 15:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem tak, pracuje w tej firmie juz 4 lata i przynajmniej stawke jaka ustalalem z szefem otrzymalem i wyplata jest miesiac w miesiac na czas a nie jak w innych firmach . wiadomo jak wszedzie robota raz jest raz nie ma to sieprzesunie jakas budowa, to wyskoczy w dnia na dzien jakas nowa ale wiekszosc czasu jest praca. dlatego sadze ze jak ktos nie ma pracy , siedzi w domu i szuka to polecam sprawdzic i przyjsc do izoserwis .
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-27 19:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [autor - 2014-11-19 15:49:22]:
do autor ty to masz dobrze o szesnastej piszesz posty ja o tej godzinie to pracuje no ale ja na budowie a ty---- ale masz racje grosz jest na czas
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-12-17 16:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie, ja się zastanawiam jak to jest, że macie tam wolne już o godz 16.00, no ale widze, że jednak jest inaczej.. torche to dziwne, ze ktoś wchodzi na takie forum w godzinach swojej pracy i ma czas na pisanie o niej.. no chyba, ze wten sposób spędzacie swoje przerwy, no to wtedy co innego jest już.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-01-09 16:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słuchajcie jak sprawa wygląda jeśli chodzi konkretnie o to co mamy robić jako nowi pracownicy? takie osoby dostają jakiegoś swojego opiekuna na przykład czy jak sprawa wygląda dokładnie? bo ja nie wiem czy opłaca mi się aplikować do nich czy nie, bo jednak macie fjne oferty i chciałbym tam pracować jednak.
zdjecie uzytkownika
autor - 2015-01-09 19:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [radek - 2014-12-17 16:26:27]:
Kolego Radku akurat byłem na wolnym w domu
zdjecie uzytkownika
adamus - 2015-01-15 11:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam panie Michale Siebka ile pan zarobił w estoni na sprzedarzy kilku ton aluminium i ile pan zapłacił za milczenie pracowników ????pan Jan i tak się dowie !
zdjecie uzytkownika
Kodeks Karny - 2015-01-16 16:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Art. 212 KK
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.
zdjecie uzytkownika
poszukuje pracowników - 2015-06-30 12:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, Poszukuje specjalistów w dziedzinie izolacji przemysłowych.
Dobre zarobki, duże możliwości rozwojowe.
Chętnych proszę o kontakt e-mail: slabyl@o2.pl
zdjecie uzytkownika
fiskus - 2015-08-22 00:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś poszukuje obecnie pracy w tej branży to śmiało można polecić mu firmę Izo Serwis. Na pewno nauczysz się tutaj zawodu, a to najważniejsze przy rozpoczynaniu przygody z pracą. Moim zdaniem są oni jedną z lepszych firm izolacyjnych na rynku i współpracują z wieloma gigantami budowlanymi obecnymi na rynku
zdjecie uzytkownika
szaman - 2015-09-11 20:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fiskus - 2015-08-22 00:40:30]:
o matko jedyna co ty piszesz
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-09-12 20:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto placi za staz ktory trzeba odbyc w tej izo serwis. Sadze ze posrednio urzad pracy ok.(900zl za miesiac) a docelowo podatnik.Czyli swietna firma ktora ma pracownikow za free przez 6 miesiecy
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-09-20 20:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto tam prowadzi w ogóle rekrutacje.Kuba wysyła do taty Janusza a rozmowe rekrutacyjną prowadzi mama Maryla zadajac super pytania probujac dorowadzic cie do poziomu tepego idioty ktory niewie co to jest izolacja a co to jest osłona izolacji
zdjecie uzytkownika
biedronka - 2015-09-21 13:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam to jest doskonałe rozwiązanie dla firmy. Szkoda tylko, że tak robią, bo to jednak nie świadczy o nich dobrze. Fajnie jest mieć stażystów, niby czegoś ich tam nauczyć, a tak naprawde ma się tanią siłę roboczą.. i czas i pieniądze jakoś idą do przodu. Szkoda, wielka szkoda, że tak robią.. Nie wygląda to dobrze
zdjecie uzytkownika
kewin - 2015-10-16 19:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poraszka
zdjecie uzytkownika
fiskus - 2015-10-21 16:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
IzoSerwis jest firmą działającą na rynku od 2007 roku, specjalizującą się w wykonywaniu izolacji przemysłowych. @kewin jeśli piszesz już , że firma jest tak zła, to napisz to raz poprawną polszczyzną a dwa mógłbyś rzucić jakiś jeden chociaż argument bo tak to nie wiadomo o co naprawdę Ci chodzi ....
zdjecie uzytkownika
siekierka - 2015-11-28 12:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jest po prostu super przed wyjazdem pytasz się janusza o stawkę on gasi te teksem " będziesz pan zadowolony" później 10-ego sprawdzasz przelew a tam masz po 5 euro za godzinę.
zdjecie uzytkownika
fiskus - 2015-11-28 17:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie. Firma jest bardzo dobrym miejscem do rozpoczęcia swojej przygody z tą branżą. Na początku wiadomo , że najważniejsza jest praktyka, którą tutaj łatwo jest zdobyć dzięki pomocy innych.
zdjecie uzytkownika
P0 IZO 12 - 2015-12-29 15:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SIEKIERKA NIE WIEM KIEDY I ZA JAKA PRACĘ OTRZYMAŁEŚ 5 EURO ZA GODZINĘ? PEWNIE MASZ NA MYŚLI SWOJĄ KARIERĘ NA SZPARAGACH CZY OGÓRKACH U NIEMCA. TAK TYLKO WNIOSKUJĘ Z TEGO, CO PISZESZ :) NIE MA CO SIĘ ŻALIĆ JAK TO JEST ŹLE I NIEDOBRZE TYLKO TRZEBA ZAKASAĆ RĘKAWY I BRAĆ SIĘ DO ROBOTY... KOMENTARZE TWOJE, JAKIEGOŚ KEVINA, EWY I TYM PODOBNYCH DURNI NIE ODNOSZĄ SIĘ W OGÓLE DO SYTUACJI PANUJĄCEJ W FIRMIE POD WZGLĘDEM WYPŁATY WYNAGRODZEŃ. JEDEN PSEUDO KOZACZEK SCHOWANY POD BYLE JAKIM NICKIEM PRÓBUJE COŚ UGRAĆ I NAKRĘCAĆ INNYCH ALE JAK WIDAĆ PO CZĘSTOTLIWOŚCI WPISÓW MA MARNĄ PUBLIKĘ... A CO DO KEVINA TO PROSTY KOMENTARZ-JAKBY IZOSERWIS PŁACIŁ NAPRAWDĘ PO 5 EURO ZA GODZINĘ, TO Z PRZYJEMNOŚCIĄ ODDAŁBYM ZE SWOJEGO 5 EURO ZA GODZINĘ 2 EURO DLA CIEBIE, ŻEBYŚ SIĘ ZAPISAŁ NA KURS DOKSZTAŁCAJĄCY Z JĘZYKA POLSKIEGO. NA ZDROWIE
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-12-29 17:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a sa teraz teraz jakies przyjecia pilne??
zdjecie uzytkownika
ramps - 2016-01-03 21:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ostatnim czasie nie widziałem żadnych ogłoszeń o pracę do tej firmy, no ale nie można się zniechęcać i trzeba systematycznie przeglądać ogłoszenia...
zdjecie uzytkownika
P0 IZO 12 - 2016-01-04 16:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLA DOBRYCH PRACOWNIKÓW PAN JAN ZAWSZE MIEJSCE ZNAJDZIE...
zdjecie uzytkownika
oppps - 2016-01-06 15:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma przyjęć, a szkoda. Wydaje mi się, że jak kogoś firma interesuje, to powinien się przejść tam osobiście i zagadać. Nawet jak teraz nie potrzebują, to pewnie w przyszłości się odezwą.
zdjecie uzytkownika
jeden z durni - 2016-01-06 18:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pozdrowienia dla P0 IZO 12 chłopak tak się podniecił wpisami na temat firmy, że od tygodnia pisze z włączonym Caps Lockiem aż oczy bolą od czytania jego wypocin i jeszcze szasta Eurosami od Janka i nazywa tych co piszą prawdę durniami, ano prawda w oczy kole.
zdjecie uzytkownika
hejal - 2016-01-10 01:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie trochę racji ma, jeśli ktoś się stara to będzie doceniony, oczywiście za staraniem powinny też iść wyniki. Trzeba jednak od czegoś zacząć. Ale atmosfera raczej spoko
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-10 15:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najbardziej to są docenieni ci co na innych szefowi donoszą,a takich nie brakuje, oni to mają jak pączki w maśle.
zdjecie uzytkownika
sezonowiec - 2016-01-12 17:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@karol no to wychodzi na to, że doceniani są ci, którzy donoszą (bardzo nieładnie!) oraz ci, którzy ciężko pracują, bo nie wierzę, że firma nie docenia tych, którzy się starają. Przecież w przeciwnym razie to już dawno by upadli gdyby mieli inną politykę.
zdjecie uzytkownika
Janek - 2016-02-09 12:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Czy ktos pracuje w Finlandii dla tej firmy bo staram sie o prace .Panowie powiedzcie cos czy warto , stawka godziny i warunki
zdjecie uzytkownika
szaman - 2016-02-18 22:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janek - 2016-02-09 12:46:17]:
a moze Ty napisz co potrafisz w tej branzy zdzialac bo sierot jest pod dostatkiem
zdjecie uzytkownika
marek - 2016-02-21 17:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szaman - 2016-02-18 22:07:34]:
słyszałem, że potrzebują silnych i głupich co się o stawkę nie pytają.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-03-22 14:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kodeks Karny - 2015-01-16 16:55:13]:
Michas ty naprawde tak zrobiles,jestes wielki
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2016-03-26 09:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos wie moze jak jest na rusztowaniach w izoserwisie . Podobno rusza projekt w Dani ?? Wie moze ktos cos ???
zdjecie uzytkownika
luk - 2016-04-08 08:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też szukam takich informacji @piotrek może ktoś w końcu poratuje bo ja chciałbym wyjechać niemal natychmiast..a słyszałem, że warto kasa podobno jest tam bardzo duża
zdjecie uzytkownika
@były pracownik - 2016-04-09 10:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie nikt nie ma pojęcia o rusztowaniach, podpisujesz umowę jedziesz na niemcy i robisz jako najemnik w niemieckiej firmie ze stawką 6-7 euro czyli bieda.
zdjecie uzytkownika
POP - 2016-04-16 08:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [@były pracownik - 2016-04-09 10:17:48]:
Co ty wypisujesz tępy baranie? jakie 6-7 euro? tyle ci chyba zostawało jak resztę traciłeś na wódkę, bo wnioskując po tym, co wypisujesz to raczej nie trzeźwiałeś i pewnie dlatego cie wywalili z firmy. W sumie to sam się wykluczyłeś. Nie wylewaj swojego nieudacznictwa na forum, bo czytają to ludzie, którzy pewnie z chęcią by się zatrudnili i wyjechali po to, aby zarobić na rodzinę, a takie durne komentarze wyssane z palca powodują, że potencjalni pracownicy są zdezorientowani w swoich działaniach. Ogarnij się !!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-16 13:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były pracownik ma racje z soka bau kasy nie masz za urlopy diety nie masz a najlepiej jak byś robił bez zjazdu kto znajdzie lepsza robotę to nie zagosci tu długo ale może już niedługo bo słyszałem ze ktoś łatwi sprawę z arbaitcajtem a póżniej w polsce to może coś się zmieni a ma to być grupowy wniosek i podpisujesz wnioski urlopowe i zaliczki in blanko to nawet nie wiesz co i jak ale zaliczek żadnych w firmie niema
zdjecie uzytkownika
szaman - 2016-04-21 23:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POP - 2016-04-16 08:03:30]:
czemu sie podniecasz chlopaki na rusztowaniach nie zarabiaja wiecej
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-04-23 12:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [POP - 2016-04-16 08:03:30]:
człowieku oprócz obrażanie mnie nie napisałeś żadnego konkretu, a ja przepracowałem w firmie prawie 3 lata więc wiem o czym pisze, jak jesteś taki bystry to opowiedz coś o firmie konkretnego?
zdjecie uzytkownika
POP - 2016-05-01 19:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-04-16 13:21:56]:
TY "pracownik", co to jest arbaitcajt? Rozbawiłeś mnie tym hehehehehehe. Masz więcej takich słówek używanych przez siebie? Wnioskuję, że pisałeś to po kilku kolejkach hehehehe. Zabawny gość z ciebie. Pewnie teraz można cię oglądać w jakimś kabarecie hehehehe. Pozdrawiam cię serdecznie.....

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie izo serwis!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie izo serwis

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert