Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Agata Meble

Opinie o Agata Meble

Pracowałeś w firmie Agata Meble i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-03-01 21:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz uwaga na tajemniczego klienta
zdjecie uzytkownika
paleta - 2012-03-19 17:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam mam pytanie do pracowników magazynu , co się dzieje z paletami euro? czy oddawane są do czeladzi? bo u nas kierownik sprzedaje a kasę bierze dla siebie? okrada firmę ktoś powinien tym się zainteresować, miesięcznie zarabia 200 zł z palet
zdjecie uzytkownika
para adelante - 2012-04-08 13:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Kaliszu też ciągle kierownik magazynu sprzedaje palety euro a pieniądze zabiera dla siebie już było to zgłaszane do dyrekcji ale nic z tym nie zrobili a on tylko ciągle gada ze jest nietykalny bo prezes go nie zwolni, żałosne .
zdjecie uzytkownika
szkoda mi Was - 2012-04-12 11:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OGÓLNIE TO STRASZNY SYF TEN SKLEP, TOWAR I KADRA. SZKODA PRACOWNIKÓW, KTÓRZY JAK SZCZURY GONIĄ ZA....NO WŁAŚNIE, ZA CZYM? NAGONKA, OBŁUDA, [usunięte przez moderatora] WSPÓŁCZUJĘ TYM, KTÓRZY TAM PRACUJĄ
zdjecie uzytkownika
beny - 2012-05-11 13:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten [usunięte przez moderatora] dalej rządzi w szczecinie?hehe już nie długo
zdjecie uzytkownika
harcerz - 2012-07-10 18:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Jakość mebli faktycznie jest słaba,ale za tą cenę w większości tego typu mebli nie jest wygórowana.Jeśli chodzi o resztę to tu jest porażka.To jest loteria,co się trafi!Kupiłem swoje \'wymarzone\' meble do salonu i ...Półki szklane okazały się za krótkie,ogólnie bubel,ale to jest nic.Po rozpakowaniu okazało się,że brakuje pakietu śrub do montażu szyb.Zareklamowałem.Powiedzieli,że musze czekać tydzień bo przyjdą pocztą,jeżeli nie mam zadz,na sklep.Po tygodniu dzwonie i okazuje się,że musze czekać następne 2 tyg.ponieważ jest sezon urlopowy i do 16 lipca nikt nie pracuje u producenta.Szlak mnie trafia,mam rozpakowane meble rozwalone po całym domu i muszą tak leżeć jeszcze tyle czasu.To nie jest moja wina,że ktoś zapomniał włożyć kilka śrub.Co by było gdybym ja zapomniał zapłacić???
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-11-29 12:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie nie można w tak prosty sposób śmiać się nawet z [usunięte przez moderatora].Jest mi jej bardzo szkoda dziewczyna jest troszkę chora nie chodzi o jej orientację ale kłamstwa .Nie wierzę ,że [usunięte przez moderatora] nie wie ,iż wszyscy na salonie wiedzą ,że nie istnieje [usunięte przez moderatora] o którym potrafi wymyślać takie bzdury i fantazje tylko,że jest Agata,która jak nie ma reszty Dyrekcji często ją odwiedza .Moja rada dla [usunięte przez moderatora] nie kłam bo wszyscy wiedzą nikt nie każe Ci się z tego tłumaczyć po prostu nic nie mów nie ośmieszaj się ....za dużo opowiadasz swoim koleżanką z góry i tak prawda wyszła na jaw .Życzę prawdy nie brnij w takie fantazje bo ludzie nie odbieraja tego za normalne
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-11-29 12:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowałam w Agacie w Szczecinie dwa lata i całe szczęście w porę zdążyłam odejść bo jak słuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tam teraz się dzieje jest przesadą..Fala zwolnień... idzie to zrozumieć może taka polityka firmy lecz argumenty Dyrekcji dlaczego zwalniają dają dużo do życzenia...Jest mi bardzo szkoda pracowników ,że tak wiele znoszą i pozwalają na to ..nie jestem w stanie wyobrazić sobie sytuacji w której Dyrektor podchodzi do pracowników i stawia im warunki jak przez ileś miesięcy nie zrobią 120 % lub 100% aby podskoczyć w tabeli to ich zwolni zaznaczę ,że nie są to pracownicy ,którzy mają 80% tylko więcej .Logiczne jest ,że każdy przychodzi po to aby zarobić .Zmiana kierownictwa na pokach i magazynie szok ! Dorosła kobieta ,ktora nazywa swoje koleżanki z poku brudnymi krowami sprawia ,że zostają zwalniani ludzie ,którzy nie chodza i nie płaczą udając pokrzywdzone jak ona .Awantury przy klientach przesada i wstyd dla firmy lecz tu raczej nie obwiniała bym pracowników tylko Dyrekcję ,która tak doskonale interesuje się plotami co kto na kogo mówi zamiast zająć się tylko pracą ...Magazyn ponoć masakra montaż i serwis to żart tak doskonale dobrani pracownicy ,którzy nic nie potrafią ale co się dziwić skoro zatrudnia ich człowiek ,który nie odróżnia Pani Dekorator od dekorantki ...i nie wie jak się pisze skóra .Mam tam wiele znajomych bo ludzie są cudowni jednak każdy z nich szuka czekoś bo w takich warunkach nikomu normalnemu do pracy nie idzie się miło .Pozdrawiam starą ekipę .
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-01-21 18:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Ja w pełni zgadzam się z opinia byłej pracownicy ,że wszystko uzależnione jest od tego jak zachowuje sie góra.Skoro organizuje się zebrania na których pracowników nazywa się glonami no coż kultura ale tak jest jak samemu zaglada się w lustro...to kompleksy wychodzą nie raz .A odnośnie [usunięte przez moderatora] och trudny człowiek fakt bardzo prosty lecz pracowity jak coś się dzieje robi z innymi a nie stanie z lizakiem w buzi jak pewna dama ...Jedyne co mnie zastanawia to to kto tak na prawde rządzi on czy daje manipulować sie plotami pań...Jest bardzo nie słowny na coś się umawia a po miesiącu wychodzi zupełnie inaczej a to o nim jako o człowieku nie świadczy dobrze ...Panie organizuja idiotyczne zebrania ,które śmieszą kto co na kogo powiedział masakra co je tak naprawde to obchodzi chciały zmienic salon na lepszy no ale rezultaty widzimy sami ...dobrze ze kasa jest chociaż adekwatna do pracy chodz niektórych ludzi brakuje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-01-25 16:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Podpowie może ktoś jak ma na imię i nazwisko [usunięte przez moderatora] z dyrekcji który przeprowadza rozmowę w sprawie pracy??
zdjecie uzytkownika
nieLUBIEcieGRUBASIE - 2013-04-04 20:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia [usunięte przez moderatora] :D on nie chce nic mowic... to silniejsze od niego ... gdyby tylko zdawalby sobie sprawe...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 17:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czytam inne fora na goworku i Agata meble ma raczej negatywne opinie, w szczecinie też tak kiepsko? trudno wyrobić plan, w ogóle jakas szansa na 120%?
zdjecie uzytkownika
GÓWNIANE MEBLE - 2013-10-01 22:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam sprzedają gówniane do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] meble !!! prawie takie same jakościowo jak w IKEA !!!!Berlin!!!!. Jeszcze [usunięte przez moderatora] stosują na pracownikach !!!!.
Ja już tam mebli nie kupie i moi znajomi RÓWNIEŻ !!!!!.
zdjecie uzytkownika
lola - 2013-10-02 20:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy gadacie a ja byłam pewna że to takie [usunięte przez moderatora] meble to raczej odradzacie zakup ich mi?Już miałam nawet wybrane dla siebie...
zdjecie uzytkownika
bzyku - 2014-06-22 22:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie nie kupujcie tego szajsu albo każdy element obejrzyjcie ja na reklamacje czekam miesiąc masakra miałem 10 kartonów nie sposób na miejscu sprawdzić na wierzchu kartony ok a w środku wióry i już miesiąc czekania a co dalej???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
bodo11 - 2014-09-18 18:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisałem umowę w 25.03.2014, na meble kuchenne z montażem, a teraz mamy 18.09.2014 i sprawa jeszcze nie zakończona- wieczne reklamacje i odwołania od reklamacji. Ogólnie AgataMeble to firma przy, której ręce opadają razem z gaciami.Ludzie nie kupujcie tam mebli.Chyba, że polecacie ją swojemu wrogowi.
zdjecie uzytkownika
ptak - 2014-09-24 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy warto tam pracowac? Dobrze płacą?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-10-10 00:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ptak, to pewnie zależy na jakim stanowisku. Jak o sobie piszą są wiarygodnym pracodawcą, który ze względu na nieustanny rozwój sieci salonów AGATA MEBLE tworzy nowe miejsca pracy. Jako spółka dynamicznie rozwijająca się pragną, aby z AGATĄ rozwijali się również pracownicy, dlatego dbają o podnoszenie kwalifikacji zawodowych osób zatrudnionych w firmie, organizując systematyczne szkolenia.
zdjecie uzytkownika
BUŁA - 2014-11-15 11:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dniu 18.09.2014 kupiłem dwie komody za gotówkę. miałem czekać miesiąc. Meble przyjechały. Pojechałem, odebrałem na własny koszt. Waga towaru 68 kg. Do sklepu mam 15 km. Po przyjeżdzie do domu okazało się, że towar jest niezgodny z zamówieniem. Dzisiaj mamy 15.11.2014 , oni obracają moją gotówką a ja nie mam nadal mebli. Codzienne okłamywanie przez dział reklamacji, że kurier będzie jutro, pojutrze, za tydzień itd. Co to za traktowanie klienta??? To wszystko dzieje się w Agata Meble Szczecin. Z tego co się orientuje to termin realizacji reklamacji wynosi 14 dni kalendarzowych. Ja wiem, że jestem tylko szarym żuczkiem, a Agata Meble to potężna firma ale zrobię wszystko żeby za to zapłacili. Za moje nerwy, czas, połączenia telefoniczne, dojazdy do sklepu i inne. APEL DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH PRZEZ AGATA MEBLE : ZRÓBMY COŚ Z TYM. TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE. ZAŻENOWANY I OSZUKANY KLIENT
zdjecie uzytkownika
E-rzecznik Agata Meble - 2014-11-26 14:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie,
Bardzo prosimy o ponowienie kontaktu poprzez formularz zgłoszeniowy zawarty na naszej stronie www.agatameble.pl/firma/kontakt w formularzu prosimy o podanie numeru reklamacji, sprawdzimy jak wygląda Pana sprawa i zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby proces reklamacyjny zakończył się jak najszybszciej. Pozdrawiam
E-rzecznik Agata Meble
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-12-20 21:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sa zarobki na stanowisku srzedawca? Godziny pracy i atmosfera? Zastanawiam sie czy aplikowac Cv ;)
zdjecie uzytkownika
klakson wąs - 2014-12-29 18:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również moge pracować jako sprzedawca w Agata meble szczecin tylko możecie napisać w jakich godzinach się pracuje i jak nadgodziny się przeliczają ewentualnie bo sytuacja finansowa jest dla mnie najważniejszym kryterium przy wyborze pracodawcy. z góry dziękuję za wszystkie rzetelne i szczere odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Hania - 2014-12-30 21:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła i kompetentna obsługa na dziale dodatków i kas. Ogólnie salon Agata na wysokim poziomie.
zdjecie uzytkownika
TRANSPORT 608-282-962 - 2015-02-21 22:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferuję tani transport sprawdź 608-282-962
zdjecie uzytkownika
donoicielka - 2015-06-14 21:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agata Meble w Poznaniu to jedna wielka Dziekanka. Moim zdaniem, powinni przenieść cały szpital z Gniezna do tego salonu, ale bez łóżek, bo łóżka już są i czekają na pacjentów.
W tej firmie jest wiele osób, które mają delikatnie mówiąc nierówno pod sufitem.
Najbardziej utkwiły mi dwa przypadki:
Pierwszy przypadek to były pracownik, który wierzył, że jest świętym mikołajem i wrzucał banknoty 200 złotowe do szafek w szatni męskiej.
Drugi przypadek bardziej złożony, to sprzedawca z punktu obsługi numer 2 o ksywie KACZOKOŃ, bo tak ją nazywają w salonie, pewnie ze względu na jej wygląd. Mordka kaczki, tyłek konia, o osobowości mitomanki- wiecznie kłamiącej i opowiadającej niestworzone historie.
Często jak jestem na śniadaniu w szatni i ona wchodzi, zaczyna opowiadać swoje zakłamane historie, wielokrotnie wtrącając się w rozmowę, kiedy rozmawiam z inną koleżanką między innymi, że ma dom budowany bez fundamentów, że miała raka i brała chemię w tabletkach wynikiem czego był przeszczep włosów i leczenie zębów za 10-15 tys. złotych. Tyle, że jej uzębienie przypomina bardziej grabie do wykopu kartofli w polu. Sama osobiście takie mam w szopie. A także inne bzdury z przekazu innych osób, bo plotki na salonie rozchodzą się z prędkością światła. Chociażby to, że ma 4 nerki, wszystko zwiedziła i wszędzie była. Najbardziej utkwiła mi jej historia o jej kocie, że tyle przeszedł, był przejechany wiele razy przez samochód, obdzierany, naciągany i zszywany, łącznie z ogonem. Myślę, że jej lekarz w celu łagodzenia u niej objawów choroby psychicznej zalecił jej lepienie kota z plasteliny. Zastanawiam się, co ona musi opowiadać za kłamstwa klientom, a później przychodzą do nas i narzekają, że ich zbywamy, oszukujemy itd.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata Meble

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agata Meble?
Zadaj pytanie
alert