Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agata meble szczecin

Pracowałeś w firmie Agata meble szczecin i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-01 22:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie! czy wy wiecie co to jest dyktafon i aparat fotograficzny? a moze wiecie także co to jest Państwowa Inspekacja Pracy? Moze wystarczy tam przeslac pare linkow doYouTuba z nagraniami . Warto pamietać też o właścielach [usunięte przez moderatora] (a takze radzie nadzorczej), którzy powierzyli dyrektorom poszczególnych salonów skuteczne zarzadzanie. Spis włascicieli jest dostepny w KRS-ie. Moze jak sie dowiedza ze zarzadzanie salonem polega na ogladaniu TV to zastanowia sie, czy warto placic co miesiac gosciowi 15 tys PLN
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-15 23:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agata to syf najgorszy z możliwych, tylko Ci co kablują na innych wymyślone fanaberie mają się nieźle.
Zastanawia mnie tylko skąd [usunięte przez moderatora] miała takie plecy żeby awansować?
Z czego się bierze jej pozycja? Kogo zna?
Bo ogólnie jest beznadziejna i naaje się tylko na sprzedawcę,
Dyro natomiast, nie szanowny i bucowaty [usunięte przez moderatora] nadaje się tylko do ustawiania BFM-ów na magazynie i to jeszcze z pomocą co najmniej 2 magazynierów ( 1 za niego myśli, drugi pokazuje).
OGÓLNIE KATASTROFA!!!!
TEN [usunięte przez moderatora] KIEROWNIK TEŻ JEST FARBOWANYM LISEM (niby miły i pomocny) UWAŻAJCIE NA [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Marek.S - 2011-06-30 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz inną pracę to można pobawić się w dyktafon, gorzej jak człowiek nie ma czegoś rezerwowego. Teraz jestem mądry i mam [usunięte przez moderatora] na prostaczka dyrektora i jego świtę. Prawda jest taka że serwis reklamacyjny musiał dowozić klientom meble które zakupili odstawiając na bok realizację reklamacji. Firma transportowa odmówiła dostarczania mebli BFM których jedna bryła waży około 120kg !!!!! uznając to za łamiące przepisy BHP. Z polecenia dyrektorka my musieliśmy tachać po klatkach schodowych nieporęczne bryły często uszkadzając je. Oczywiście naprawę zlecaliśmy z własnych kieszeni bo jak pajac na górze by się dowiedział zabrał by nam premię.
CO NA TO BATIUQ?????????????????????
PANIE [usunięte przez moderatora]. ???? CO PAN NA TO?????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-15 11:54:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co to jest szczyt bezczelności podawanie się za kogoś!
Nie rozumiem osoby ktora podawała sie za [usunięte przez moderatora]
Czym sie kierowała?Brakiem chyba jaj i odwagi.
Pracowałem z ta osobą kazdy z nas narzeka na prace.
Po za tym ta osoba nie używa tego imienia tchórzu!!
Szkoda że my ludzie jesteśmy dla siebie tacy okropni.
Pomyśl tchórzu nad tym.
Nie rozumiem jak można bezcześcić imię tej osoby.
Mało tego domyślam się kto to jest i napewno nie jest to osoba ktora sama sie zwolniła z Agaty tylko ja zwolniono mało tego pracowała w reklamacji.Ale ja nie bede się zniżać do jej poziomu żeby podawać imie i nazwisko danej osoby.
Pozdrowienia dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-12 19:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny sklep
zdjecie uzytkownika
tomek - 2011-10-27 09:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak fajnie jak nie ma [usunięte przez moderatora] w pracy to jest taki spokój aby nie wracała juz do szczecina hehe pozdrawiam środkowym palcem
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2011-12-05 21:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za firma ze jak przychodzisz rano do pracy to Ci mówią abyś poszła do domu bo umowy nie przedłużają nie maja odwagi wcześniej powiedzieć
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2011-12-05 21:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie palisz to firma nie dla Ciebie!!!!!! filma promuje palaczy przerwa co chwile dla nich a Ty biedna [usunięte przez moderatora] za nich taka to firma!!!!!!
zdjecie uzytkownika
palacz - 2012-02-03 23:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sluchaj zawiedziona nie palisz super twoje zdrowie ale nie mow ,ze pracujesz za kogos kto to robi bo moze 3 miesiace to zamalo abys zrozumiala ,ze pracujesz sama na siebie i swoja wyplate a zobacz kto pali bo uwazam ,ze ci co wyrabiaja zajebiscie swoje plany....i fajki tu nie przeszkadzaja tylko walka o klienta
zdjecie uzytkownika
pale bo lubie ale pracuje - 2012-02-03 23:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to palenie do 16.30 promowanie fajek hehe (moglo by sie to zmienic)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-03-01 21:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz uwaga na tajemniczego klienta
zdjecie uzytkownika
paleta - 2012-03-19 17:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam mam pytanie do pracowników magazynu , co się dzieje z paletami euro? czy oddawane są do czeladzi? bo u nas kierownik sprzedaje a kasę bierze dla siebie? okrada firmę ktoś powinien tym się zainteresować, miesięcznie zarabia 200 zł z palet
zdjecie uzytkownika
para adelante - 2012-04-08 13:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Kaliszu też ciągle kierownik magazynu sprzedaje palety euro a pieniądze zabiera dla siebie już było to zgłaszane do dyrekcji ale nic z tym nie zrobili a on tylko ciągle gada ze jest nietykalny bo prezes go nie zwolni, żałosne .
zdjecie uzytkownika
szkoda mi Was - 2012-04-12 11:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OGÓLNIE TO STRASZNY SYF TEN SKLEP, TOWAR I KADRA. SZKODA PRACOWNIKÓW, KTÓRZY JAK SZCZURY GONIĄ ZA....NO WŁAŚNIE, ZA CZYM? NAGONKA, OBŁUDA, [usunięte przez moderatora] WSPÓŁCZUJĘ TYM, KTÓRZY TAM PRACUJĄ
zdjecie uzytkownika
beny - 2012-05-11 13:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten [usunięte przez moderatora] dalej rządzi w szczecinie?hehe już nie długo
zdjecie uzytkownika
harcerz - 2012-07-10 18:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Jakość mebli faktycznie jest słaba,ale za tą cenę w większości tego typu mebli nie jest wygórowana.Jeśli chodzi o resztę to tu jest porażka.To jest loteria,co się trafi!Kupiłem swoje \'wymarzone\' meble do salonu i ...Półki szklane okazały się za krótkie,ogólnie bubel,ale to jest nic.Po rozpakowaniu okazało się,że brakuje pakietu śrub do montażu szyb.Zareklamowałem.Powiedzieli,że musze czekać tydzień bo przyjdą pocztą,jeżeli nie mam zadz,na sklep.Po tygodniu dzwonie i okazuje się,że musze czekać następne 2 tyg.ponieważ jest sezon urlopowy i do 16 lipca nikt nie pracuje u producenta.Szlak mnie trafia,mam rozpakowane meble rozwalone po całym domu i muszą tak leżeć jeszcze tyle czasu.To nie jest moja wina,że ktoś zapomniał włożyć kilka śrub.Co by było gdybym ja zapomniał zapłacić???
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-11-29 12:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie nie można w tak prosty sposób śmiać się nawet z [usunięte przez moderatora].Jest mi jej bardzo szkoda dziewczyna jest troszkę chora nie chodzi o jej orientację ale kłamstwa .Nie wierzę ,że [usunięte przez moderatora] nie wie ,iż wszyscy na salonie wiedzą ,że nie istnieje [usunięte przez moderatora] o którym potrafi wymyślać takie bzdury i fantazje tylko,że jest Agata,która jak nie ma reszty Dyrekcji często ją odwiedza .Moja rada dla [usunięte przez moderatora] nie kłam bo wszyscy wiedzą nikt nie każe Ci się z tego tłumaczyć po prostu nic nie mów nie ośmieszaj się ....za dużo opowiadasz swoim koleżanką z góry i tak prawda wyszła na jaw .Życzę prawdy nie brnij w takie fantazje bo ludzie nie odbieraja tego za normalne
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2012-11-29 12:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałam w Agacie w Szczecinie dwa lata i całe szczęście w porę zdążyłam odejść bo jak słuc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tam teraz się dzieje jest przesadą..Fala zwolnień... idzie to zrozumieć może taka polityka firmy lecz argumenty Dyrekcji dlaczego zwalniają dają dużo do życzenia...Jest mi bardzo szkoda pracowników ,że tak wiele znoszą i pozwalają na to ..nie jestem w stanie wyobrazić sobie sytuacji w której Dyrektor podchodzi do pracowników i stawia im warunki jak przez ileś miesięcy nie zrobią 120 % lub 100% aby podskoczyć w tabeli to ich zwolni zaznaczę ,że nie są to pracownicy ,którzy mają 80% tylko więcej .Logiczne jest ,że każdy przychodzi po to aby zarobić .Zmiana kierownictwa na pokach i magazynie szok ! Dorosła kobieta ,ktora nazywa swoje koleżanki z poku brudnymi krowami sprawia ,że zostają zwalniani ludzie ,którzy nie chodza i nie płaczą udając pokrzywdzone jak ona .Awantury przy klientach przesada i wstyd dla firmy lecz tu raczej nie obwiniała bym pracowników tylko Dyrekcję ,która tak doskonale interesuje się plotami co kto na kogo mówi zamiast zająć się tylko pracą ...Magazyn ponoć masakra montaż i serwis to żart tak doskonale dobrani pracownicy ,którzy nic nie potrafią ale co się dziwić skoro zatrudnia ich człowiek ,który nie odróżnia Pani Dekorator od dekorantki ...i nie wie jak się pisze skóra .Mam tam wiele znajomych bo ludzie są cudowni jednak każdy z nich szuka czekoś bo w takich warunkach nikomu normalnemu do pracy nie idzie się miło .Pozdrawiam starą ekipę .
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-01-21 18:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Ja w pełni zgadzam się z opinia byłej pracownicy ,że wszystko uzależnione jest od tego jak zachowuje sie góra.Skoro organizuje się zebrania na których pracowników nazywa się glonami no coż kultura ale tak jest jak samemu zaglada się w lustro...to kompleksy wychodzą nie raz .A odnośnie [usunięte przez moderatora] och trudny człowiek fakt bardzo prosty lecz pracowity jak coś się dzieje robi z innymi a nie stanie z lizakiem w buzi jak pewna dama ...Jedyne co mnie zastanawia to to kto tak na prawde rządzi on czy daje manipulować sie plotami pań...Jest bardzo nie słowny na coś się umawia a po miesiącu wychodzi zupełnie inaczej a to o nim jako o człowieku nie świadczy dobrze ...Panie organizuja idiotyczne zebrania ,które śmieszą kto co na kogo powiedział masakra co je tak naprawde to obchodzi chciały zmienic salon na lepszy no ale rezultaty widzimy sami ...dobrze ze kasa jest chociaż adekwatna do pracy chodz niektórych ludzi brakuje
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-01-25 16:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Podpowie może ktoś jak ma na imię i nazwisko [usunięte przez moderatora] z dyrekcji który przeprowadza rozmowę w sprawie pracy??
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: pracuj.pl
Katowice
(śląskie)
Katowickie Przedsiębiorstwo Meblowe „AGATA” S.A.poszukuje kondydata/tkę na stanowisko:Młodszy Specjalista ds. Logistyki Miejsce pracy: Katowice Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie wspierała Dział Logistyki w następujących obszarach:stała współpraca z Sekretariatemkontrola faktur transportowych i serwisowychrozliczanie szkód samochodowychprowadzenie dokumentacji  Działu LogistykiOczekujemy:wykształcenia wyższego kierunkowego lub minimum ro
zdjecie uzytkownika
nieLUBIEcieGRUBASIE - 2013-04-04 20:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia [usunięte przez moderatora] :D on nie chce nic mowic... to silniejsze od niego ... gdyby tylko zdawalby sobie sprawe...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 17:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czytam inne fora na goworku i Agata meble ma raczej negatywne opinie, w szczecinie też tak kiepsko? trudno wyrobić plan, w ogóle jakas szansa na 120%?
zdjecie uzytkownika
GÓWNIANE MEBLE - 2013-10-01 22:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tam sprzedają gówniane do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] meble !!! prawie takie same jakościowo jak w IKEA !!!!Berlin!!!!. Jeszcze [usunięte przez moderatora] stosują na pracownikach !!!!.
Ja już tam mebli nie kupie i moi znajomi RÓWNIEŻ !!!!!.
zdjecie uzytkownika
lola - 2013-10-02 20:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy gadacie a ja byłam pewna że to takie [usunięte przez moderatora] meble to raczej odradzacie zakup ich mi?Już miałam nawet wybrane dla siebie...
zdjecie uzytkownika
bzyku - 2014-06-22 22:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ludzie nie kupujcie tego szajsu albo każdy element obejrzyjcie ja na reklamacje czekam miesiąc masakra miałem 10 kartonów nie sposób na miejscu sprawdzić na wierzchu kartony ok a w środku wióry i już miesiąc czekania a co dalej???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata meble szczecin
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski