Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Agata Meble

zdjecie uzytkownika
Ola - 2010-02-25 22:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dla mnie salon super a obsługa też!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-03 19:30:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...zgadzam się!
zdjecie uzytkownika
magazynier zzzzz - 2010-10-14 17:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja kocham mojego kierownika i kto na niego cos powie to nie prawda... a lizol jest super
zdjecie uzytkownika
ja - 2010-11-29 08:12:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahhaha, 5 jest the best-Grubo tam jest.........hahhahaha, najlepszy dział........tak jak i cała ta buda jest naj!
zdjecie uzytkownika
d.g - 2011-05-30 20:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się!
I to by było na tyle...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-12 19:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fajny sklep
zdjecie uzytkownika
palacz - 2012-02-03 23:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sluchaj zawiedziona nie palisz super twoje zdrowie ale nie mow ,ze pracujesz za kogos kto to robi bo moze 3 miesiace to zamalo abys zrozumiala ,ze pracujesz sama na siebie i swoja wyplate a zobacz kto pali bo uwazam ,ze ci co wyrabiaja zajebiscie swoje plany....i fajki tu nie przeszkadzaja tylko walka o klienta
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-03-01 21:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a teraz uwaga na tajemniczego klienta
zdjecie uzytkownika
paleta - 2012-03-19 17:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Witam mam pytanie do pracowników magazynu , co się dzieje z paletami euro? czy oddawane są do czeladzi? bo u nas kierownik sprzedaje a kasę bierze dla siebie? okrada firmę ktoś powinien tym się zainteresować, miesięcznie zarabia 200 zł z palet
zdjecie uzytkownika
beny - 2012-05-11 13:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten [usunięte przez moderatora] dalej rządzi w szczecinie?hehe już nie długo
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-01-25 16:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Podpowie może ktoś jak ma na imię i nazwisko [usunięte przez moderatora] z dyrekcji który przeprowadza rozmowę w sprawie pracy??
zdjecie uzytkownika
nieLUBIEcieGRUBASIE - 2013-04-04 20:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia [usunięte przez moderatora] :D on nie chce nic mowic... to silniejsze od niego ... gdyby tylko zdawalby sobie sprawe...
zdjecie uzytkownika
lola - 2013-10-02 20:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co wy gadacie a ja byłam pewna że to takie [usunięte przez moderatora] meble to raczej odradzacie zakup ich mi?Już miałam nawet wybrane dla siebie...
zdjecie uzytkownika
ptak - 2014-09-24 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Czy warto tam pracowac? Dobrze płacą?
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-10-10 00:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ptak, to pewnie zależy na jakim stanowisku. Jak o sobie piszą są wiarygodnym pracodawcą, który ze względu na nieustanny rozwój sieci salonów AGATA MEBLE tworzy nowe miejsca pracy. Jako spółka dynamicznie rozwijająca się pragną, aby z AGATĄ rozwijali się również pracownicy, dlatego dbają o podnoszenie kwalifikacji zawodowych osób zatrudnionych w firmie, organizując systematyczne szkolenia.
zdjecie uzytkownika
BUŁA - 2014-11-15 11:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w dniu 18.09.2014 kupiłem dwie komody za gotówkę. miałem czekać miesiąc. Meble przyjechały. Pojechałem, odebrałem na własny koszt. Waga towaru 68 kg. Do sklepu mam 15 km. Po przyjeżdzie do domu okazało się, że towar jest niezgodny z zamówieniem. Dzisiaj mamy 15.11.2014 , oni obracają moją gotówką a ja nie mam nadal mebli. Codzienne okłamywanie przez dział reklamacji, że kurier będzie jutro, pojutrze, za tydzień itd. Co to za traktowanie klienta??? To wszystko dzieje się w Agata Meble Szczecin. Z tego co się orientuje to termin realizacji reklamacji wynosi 14 dni kalendarzowych. Ja wiem, że jestem tylko szarym żuczkiem, a Agata Meble to potężna firma ale zrobię wszystko żeby za to zapłacili. Za moje nerwy, czas, połączenia telefoniczne, dojazdy do sklepu i inne. APEL DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH PRZEZ AGATA MEBLE : ZRÓBMY COŚ Z TYM. TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE. ZAŻENOWANY I OSZUKANY KLIENT
zdjecie uzytkownika
E-rzecznik Agata Meble - 2014-11-26 14:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Panie,
Bardzo prosimy o ponowienie kontaktu poprzez formularz zgłoszeniowy zawarty na naszej stronie www.agatameble.pl/firma/kontakt w formularzu prosimy o podanie numeru reklamacji, sprawdzimy jak wygląda Pana sprawa i zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby proces reklamacyjny zakończył się jak najszybszciej. Pozdrawiam
E-rzecznik Agata Meble
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-20 21:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-12-20 21:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie sa zarobki na stanowisku srzedawca? Godziny pracy i atmosfera? Zastanawiam sie czy aplikowac Cv ;)
zdjecie uzytkownika
klakson wąs - 2014-12-29 18:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również moge pracować jako sprzedawca w Agata meble szczecin tylko możecie napisać w jakich godzinach się pracuje i jak nadgodziny się przeliczają ewentualnie bo sytuacja finansowa jest dla mnie najważniejszym kryterium przy wyborze pracodawcy. z góry dziękuję za wszystkie rzetelne i szczere odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
Hania - 2014-12-30 21:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo miła i kompetentna obsługa na dziale dodatków i kas. Ogólnie salon Agata na wysokim poziomie.
zdjecie uzytkownika
TRANSPORT 608-282-962 - 2015-02-21 22:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) ni transport sprawdź 608-282-962
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 13:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
elkapatelka - 2015-08-25 13:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka,

jest ktos kto pracuje lub pracowal w salonie w ostatnim czasie?
warto aplikowac?
jaka atmosfera i przede wszystkim zarobki?
zdjecie uzytkownika
eikk - 2015-08-26 19:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeglądając oferty pracy natknęłam się na wpis firmy Agata Meble, szukają oni kasjerów w Biurze Obsługi Klienta w Lublinie i Kaliszu...osobom zatrudnionym gwarantują pełną wyzwań pracę w rozwijającej się firmie,przyjazną atmosferę w pracy oraz wynagrodzenie adekwatne do umiejętności i zaangażowania.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agata Meble
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agata Meble?
Zadaj pytanie
alert