Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o About You

Pracowałeś w firmie About You i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lara - 2010-04-01 13:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
We wtorek mam spotkanie w tej firmie odnosnie drugiego etapu rekrutacji ( pierwszy juz przeszlam ), czy ktos kto juz przebyl cala rekrutacje moze mi powiedziec jak to wlasciwie wyglada i czy warto sie w ogole w to "bawic". Prosze o jakies wasze opinie na adres ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Luc - 2013-02-06 16:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odkopuje temat po 3 latach,żeby napisać coś co mnie wkurza.Ludzie chcąc sprawdzić opinie o pracodawcy natrafiają na informacje, że "zły,nie warty uwagi,lekceważący stosunek do ludzi itp". Aż tu wchodzę na tę stronę i czytam pytanie czy się w to "bawić"...ludzie,traktujcie innych z szacunkiem a nie pytacie czy się bawić.Znając opinie nierobów i idiotów, którzy nie dostali się na rekrutacje uważacie ich opinie za wiążące...95% opinie o firmach są właśnie takie bo ludzie, którzy się nie dostali piszą w przypływie żalu,że firma jest zła.
zdjecie uzytkownika
xdladybirdxd - 2013-02-23 20:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2013-05-02 13:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poważnie nikt nie dostał tam pracy? Budują sobie bazę CV, czy jak? Może jednak ktoś pracuje?
zdjecie uzytkownika
Nela - 2013-05-15 15:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja właśnie miałam im wysłać swoje dokumenty aplikacjne. Dobrze, ze weszłam na to forum.
zdjecie uzytkownika
Tomo - 2013-06-03 23:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam swoje pytanie: Poważnie nikt nie dostał tam pracy? Budują sobie bazę CV, czy jak? Może jednak ktoś pracuje? Odpiszcie, proszę, bo zastanawiam się nad aplikacją do About You. Pozdrawiam, Tomo
zdjecie uzytkownika
kaska - 2013-06-21 21:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dzieki ci losie, ze cos mnie tknelo i najpierw sprawdzilam co to jest...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 17:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli nikt w About You pracy nie znajdzie? Przeciez musza miec tez pracowników do zbierania tych CV, ale rozumiem, że nikt nie napisze, że pracuje i to prawda, sprzedajemy dane.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-12 16:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no bo właśnie dość czesto pojawia się to ogłoszenie z About you o którym piszesz (usunięte przez administratora), nawet cv wysłalam i jak wiadomo ebz odzewu tylko po co to robią?
zdjecie uzytkownika
młoda - 2013-10-09 12:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to przykre bo myślałam ze firma jest ok, ale niestety wymagają sporo, od kandydatów, jak każdy pracodawca, ale jeśli mówi się: "damy znać do jutra, nie ważne jaka będzie decyzja, czy na "tak" czy na "nie"" to się oddzwania, w szczególności jeśli ktoś zaszedł daleko w rekrutacji....
zdjecie uzytkownika
szaman - 2013-12-27 18:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadal się tak nie odzywają? No i co to za wymagania od kandydatów ponad miarę? Do jakiej pracy obecnie szukają?
zdjecie uzytkownika
Body - 2014-01-28 16:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xdladybirdxd - 2013-02-23 20:02:41]:
w 100% się zgadzam z tą opinią przeglądając poniższe choćby komentarze "myślałam, że firma jest ok, ale niestety wymagają sporo" - wnioskuję że ok byłaby firma dająca 5000 na rękę na umowę o pracę wymagająca 18 lat i siedzenia w jednym miejscu i grania w pasjansa...
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-01-28 17:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
odpowiedź dla anonima z 2013-06-30 17:36:56 :
w każdym przesyłanym CV jest klauzula o przetwarzaniu danych osobowych wyrażająca na ich przetwarzanie TYLKO w celach rekrutacyjnych. Nic więc nikomu nie jest sprzedawane, a CV służą znalezieniu pracy każdemu kto je składa. Gdyby wbrew prawu firma sprzedawała dane, to nie funkcjonowałaby tak długo tylko po kilku miesiącach trafiła przed sąd. Poznajcie prawo, zanim zaczniecie oskarżać.
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-04-08 15:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maciek - 2014-01-28 17:22:58]:
To po co w kazdej miejscowosci daja ogloszenie o prace i tak juz chyba 2 lata i takich firm jest wiecej.
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-04-08 15:28:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od 2 lat daja te same ogloszenie
zdjecie uzytkownika
wqd - 2014-04-08 15:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 2 lat daja te same ogloszenie
zdjecie uzytkownika
szoper - 2014-05-26 21:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakim właściwie stanowisku pracowałeś w aboutyou? byłeś w HRze? może jako informatyk miałbym tu lepsze warunki...
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-11 13:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w firmie przez 3 miesiące, to i tak długo. Rotacja jest ogromna, może to zdziwić ale w przeciągu mojego pobytu odeszło 8 osób, dla sprawdzenia wiarygodności mojej wypowiedzi możecie znaleźć wciąż aktualne ogłoszenia na Handlowca i Pracownika Operacyjnego/Project Managera do nich do firmy.
Co najważniejsze tworzą system premiowy i dają bardzo niską podstawę obiecując kokosy (twierdzą, że jak się postarasz to zarobisz),(usunięte przez administratora)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-31
Żródło: Gowork.pl
Kalisz
(wielkopolskie)
Nasz Klient jest firmą, która aktywnie działa w branży Human Resources. W związku z dynamicznym rozwojem w chwili obecnej poszukuje kandydatów  na stanowisko:     KALISZ   PRACOWNIKA BIUROWEGO   OPIS STANOWISKA:   Osoba na tym stanowisku zajmować się będzie m.in.: Wykonywaniem czynności administracyjno-biurowych, Selekcją dokumentów aplikacyjnych, Pomocą przy umawianiu spotkań rekrutacyjnych, T
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-08-05 15:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mark - 2014-04-08 15:28:41]:
Tego to już nie wiem, ale na bank musi to być w celach rekrutacyjnych bo Krajowy Rejestr Agencji Zatrudnienia pilnuje takich rzeczy niesamowicie. Nie przeżyliby roku nawet.
zdjecie uzytkownika
mar - 2014-08-20 14:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zbierają dane.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie About You
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski