Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o About You.PL

Pracowałeś w firmie About You.PL i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wqd - 2014-04-08 15:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 2 lat daja te same ogloszenie
zdjecie uzytkownika
szoper - 2014-05-26 21:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
na jakim właściwie stanowisku pracowałeś w aboutyou? byłeś w HRze? może jako informatyk miałbym tu lepsze warunki...
zdjecie uzytkownika
jan - 2014-07-11 13:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Pracowałem w firmie przez 3 miesiące, to i tak długo. Rotacja jest ogromna, może to zdziwić ale w przeciągu mojego pobytu odeszło 8 osób, dla sprawdzenia wiarygodności mojej wypowiedzi możecie znaleźć wciąż aktualne ogłoszenia na Handlowca i Pracownika Operacyjnego/Project Managera do nich do firmy.
Co najważniejsze tworzą system premiowy i dają bardzo niską podstawę obiecując kokosy (twierdzą, że jak się postarasz to zarobisz),(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2014-08-05 15:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [mark - 2014-04-08 15:28:41]:
Tego to już nie wiem, ale na bank musi to być w celach rekrutacyjnych bo Krajowy Rejestr Agencji Zatrudnienia pilnuje takich rzeczy niesamowicie. Nie przeżyliby roku nawet.
zdjecie uzytkownika
mar - 2014-08-20 14:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zbierają dane.
zdjecie uzytkownika
N. - 2014-09-12 17:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma sprawiająca, czy chcąca sprawiać wrażenie profesjonalnej i dużej, a prawda jest taka,( usunięte przez administratora ) Chwali się na swojej stronie oddziałami w różnych miastach Polski, dziwne że prócz adresu nie ma tel kontaktowego do oddziału. W dzisiejszych czasach weryfikacja informacji w sieci to kwestia krótkiej chwili, a AY myśli że nikt tego nie zauważy. Oczywiście kapitał zakładowy też wiele mówi.
Pozdrawiam cwaniaczków.
zdjecie uzytkownika
Angel - 2014-09-25 11:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mar - 2014-08-20 14:39:35]:
Też mi się tak wydaje, zbierają dane, a później sprzedają. Do mnie nie zadzwonili, za to miałam mnóstwo telefonów z banków, szkół językowych, sieci komórkowych itp. Żenada...
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-25 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Czytam opinię i wychodzę z założenia, że osoby piszące "negatywy" zapewne nie mogą znaleźć pracy w naszej RP, niestety znam realia gdyż sama szukałam ciekawej i godnej polecenia pracy od przeszło roku i dobrze was rozumiem. Ale od miesiąca w końcu znalazłam wymarzoną pracę w Toruniu i to za sprawą About You. Zatem jako forma podziękowania za profesjonalne i indywidualne podejście do mnie przez About You poczuwam się do tego, że należy się im również kilka dobrych słów. Każdy z nas wie, że rzadko osoby zadowolone piszą na różnego rodzaju forach, zaś czas na wylewanie żali znajdzie każdy, ale niestety tak też bywa na tym świecie. Raz jeszcze dziękuje About You za znalezienie pracy.
zdjecie uzytkownika
pokokolooom - 2014-10-06 21:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Niestety miałem przyjemność współpracować z tą firmą. Jest to firma, która tak jak ktoś tu wcześniej wspomniał obiecuje jedynie złote góry. Oferują śmiesznie niską podstawę, zachęcają prowizjami i premiami, które są nieosiągalne. Firma zatrudnia co rusz nowych stażystów, którzy za marne pieniądze (usunięte przez administratora) Rotacja jest bardzo duża, ponieważ nikt nie wytrzymuje tam dłużej niż kilka miesięcy. Cały czas poszukują nowych pracowników, stażystów (bo oczywiście jest to tania siła robocza). Nienormowane godziny pracy (czyt. siedzisz od 8.30 do 20). Naprawdę nie polecam współpracy z tymi ludźmi. Nie dość, że pieniądze śmiesznie niskie, to jeszcze beznadziejna atmosfera wśród pracowników. (usunięte przez administratora) NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2014-10-07 11:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Od wczoraj rozpoczęłam pracę o jakiej marzyłam. Bardzo dziękuje firmie About You gdyż to właśnie dzięki tej firmie zdobyłam pracę. Rekrutacja przeprowadzona w pełni profesjonalnie i rzetelnie. Nie ma żadnych uwag, a wręcz przeciwnie poczuwa się do obowiązku (zresztą miłego obowiązku :) aby w pełni świadomie polecić About You kandydatom, którzy faktycznie szukają nowych perspektyw zawodowych. Raz jeszcze DZIĘKUJE.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2014-10-16 15:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wasze argumenty typu "piszecie tak, bo pewnie sami nie dostaliście pracy" są śmieszne, ponieważ istnieją firmy które nie posiadają negatywnych opinii, bądź przynajmniej stosunek negatywnych do pozytywnych nie wynosi 10:2.
I co wszyscy nagle się na Was uwzięli?
Polecam każdemu kto szuka pracę, przejrzyjcie wszystkie opinie o pracodawcy zanim zainwestujecie swój czas i podchodźcie do nich ze zdrowym rozsądkiem.
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-10-18 16:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracowałam w podobnej firmie. Na jedno ogłoszenie spływa od kilku do kilkunastu tyś CV a pracę dostanie jedna osoba (chyba że klient życzy sobie zatrudnić więcej osób). Z takiej masy ludzi zadowolona będzie jedna która pracę dostanie a reszta... szuka dalej i w swojej złości wypisuje swoje żale na takich stronach jak ta a może warto się wyróżnić czymś wyjątkowym albo szukać pracy poza Polską tam jest łatwiej.Ja tak zrobiłam :)
zdjecie uzytkownika
zszokowaNA - 2014-10-21 18:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora) Tak samo jak nie warto tam pracować. Szkoda Waszego zdrowia, strata czasu. Praca od rana do nocy(usunięte przez administratora) Kasa gorzej niż gorsza. Atmosfera do bani. Poziom zerowy. Omijać i jeszcze raz omijać....
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-10-29 17:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zszokowaNA - 2014-10-21 18:09:38]:
To na jakim stanowisku pracowałaś ? Sama odeszłaś czy Cie zwolniono ? Opinie są różne a skoro nie odpowiada Ci ten pracodawca to co było nie tak? Ja chciałam wysłać CV do nich na pracownika biurowego ale nie mam pojęcia jakie mają warunki... Ktoś podzieli się wiedzą? Jakie jest wynagrodzenie i umowa? Jakiś socjal jest możliwy?
zdjecie uzytkownika
szukający - 2014-12-17 14:27:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Strasznie lakonicznie piszecie:
Firma do bani, niska płaca, ale piszcie konkretniej na jakim stanowisku, gdzie, czy to w samej firmie czy w docelowej dla której rekrutowali!!
Przeglądam ogłoszenia systematycznie już od kilku miesięcy i widać, że niektóre ogłoszenia systematycznie pojawiają się ponownie przez te same firmy - dla mnie to wystarczające świadectwo jakości, lub wymagań, bo jeśli w ciągu 4 m-cy jeden pracodawca systematycznie ponawia 3 razy to samo ogłoszenie w równych odstępach czasu to mówi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-12-18 18:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Wysyłałam do tej firmy kilka razy swoje cv na stanowisko pracownika biurowego. Kiedy odezwali się do mnie za pierwszym razem bardzo się ucieszyłam, jednak moja radość nie trwała długo. Zaproponowano mi pracę w Avivie. Od razu podziękowałam. W przeciągu 2 miesięcy zadzwonili do mnie jeszcze z propozycją pracy w Allianz na stanowisku doradcy finansowo - ubezpieczeniowego. Zgodziłam się, myśląc co mi szkodzi i poszłam na rozmowę z przedstawicielem. Co mi zaproponowali? Oczywiście pracę zwykłego przedstawiciela i miałam otworzyć WŁASNĄ DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ. Nie na to się pisałam. Radzę nie wysyłać CV do nich, bo nie ma tam żadnej pracy stacjonarnej jak obiecują, a praca w terenie w firmach ubezpieczeniowych!!
zdjecie uzytkownika
antyzwiazek - 2014-12-19 15:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hej kochani, jeśli interesuje was zatrudnienie w firmie About You to właśnie pojawiła się świeżutka oferta pracy. Warto zobaczyć bo podobno mało miejsc a dużo ludzi chętnych. About You.Pl Doradztwo Personalne dla swojego Klienta (lidera pośród firm z branży finansowo-ubezpieczeniowej) ... (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kandydat - 2015-01-14 12:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Od jakiegoś czasu obserwuję pojawianie się pewnej oferty w tej agencji w sprawie której byłem na rozmowie. Minęło już 6 m-c i w dalszym ciągu szukają. Śmiem twierdzić że to zwykła "ściema" i tylko zbierają dane adresowe do celów marketingowych.
zdjecie uzytkownika
bryan - 2015-03-02 22:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sprawa się ma do podjęcia z nimi współpracy w kwestii gromadzenia ewentualnytch potencjalnych odbiorców?? samo zbieranie danych adresowych do celów marketingowych o niczym nie świadczy. Czy wspomniana na facebooku praca jest nadal aktualna i nadal doobjęcia ?? mógłby ktoś wypowiedzieć się w tej sprawie?? Może to chodzi o przyłączenie się do nich i reprezentowanie innych marek
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-03-18 08:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bryan - 2015-03-02 22:28:14]:
do bryan: :Czy wspomniana na facebooku praca jest nadal aktualna i nadal doobjęcia ??" - prosimy o kontakt telefoniczny z naszą centralą w Gdańsku, a z pewnością dostanie Pan odpowiedź na pytanie dotyczące konkretnego ogłoszenia.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-03-24 13:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że ostatnie pytanie kolegi pawła pozostało niestety bez odpowiedzi a uważam że powinno odpowiedź znaleźć bo jest dość istotne moim zdaniem. a mianowiecie też chce wiedzieć czy wspomniana oferta pracy jest nadal aktualna i ewentualnie czy da się gdzieś wysłać papiery konkretnie bez dzwonienia po jakichś centralach
zdjecie uzytkownika
fuji - 2015-05-26 21:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda , że taka zabawa danymi nie jest legalna. Dane które im wysyłasz są tak naprawdę tylko na potrzeby rekrutacji, choć z drugiej strony trudno jest firmie udowodnić , że to akurat ona przekazała Twoje dane do call center... no bo niby jak ? przecież bez problemów wszystkiego od razu się wyprą
zdjecie uzytkownika
daydreamer - 2015-06-17 00:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktokolwiek tutaj był na stażu i może mi powiedzieć ile AboutYou płaci?
dziękuję z góry! :)
zdjecie uzytkownika
torek - 2015-06-26 01:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda, że nie napisałeś jakie dokładnie stanowisko by Cie tutaj interesowało, ale z tego co widziałem to poszukują dla przykładu account managera, przedstawicieli handlowych i pracowników biurowych jak w ogłoszeniu http://www.gowork.pl/praca_podglad,5919663?keywords=®ion=gniezno . Wynagrodzenie to niby podstawa i prowizja.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-07-06 12:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomek - 2014-10-16 15:41:06]:
Pracujesz 1 dzień i już wiesz, że to praca marzeń?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2015-07-28 13:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ola właśnie to samo mnie zastnawia. Po pierwszym dniu można mieć co najwyzej dobre wrażenie o danej firmie, ale nie mówić, że to praca marzeń czy beznadziejna. widze jednak, że sporo ofert pracy oststnio od nich jest, zwłaszcza na przedstaiciela handlowego i na programiste oho, a to raczje dobrze płatne branże.
zdjecie uzytkownika
madzia - 2015-08-04 11:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Aplikowałam na stanowisko pracownika biurowego do About You, a zadzwoniła uprzejma Pani z nationale nederlanden żeby zaproponować mi stanowisko przedstawiciela ubezpieczeniowego....heloł
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-08-06 06:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2014-09-25 13:30:57]:
to bardzo dziwne ale ten sam tekst czytałam już na innych forach pod inną firmą...
zdjecie uzytkownika
Olka - 2015-08-12 19:59:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [madzia - 2015-08-04 11:02:32]:
Ta firma tak właśnie działa.
zdjecie uzytkownika
moix - 2015-08-27 16:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja widziałam właśnie, że firma ,,About You.PL Sp z o.o.,, umieściła swoje ogłoszenie- poszukują pracowników na stanowisko menadżera projektów inwestycyjnych,doradcy klienta,kierownika oddziału doradcę klienta biznesowego, przedstawiciela handlowego, programisty PHP, praca w kilku miejscach w Polsce..
zdjecie uzytkownika
Wigor - 2015-09-23 14:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brałem udział w rekrutacjach prowadzonych przez tą firmę, pierwszy telefon był w sprawie umówienia na rozmowę z osobą rekrutującą. Druga rozmowę prowadził Pan( usunięte przez administratora ) nie była ona przyjemna, ani sympatyczna, wyczuwalny był ton władczy w głosie... firma prowadziła rekrutację dla firmy wydawniczej, lecz w oparciu o własną działalność gospodarczą, warunki słabe więc podziękowałem. Po kilku miesiącach znowu dzwonią z About w sprawie tej samej firmy i znowu ten sam scenariusz, ponowie niesympatyczna chwila rozmowy z Panem ( usunięte przez administratora ).. Ton głosu i sposób prowadzenia rozmowy nic się nie zmienił... Przecież firmy rekrutacyjne powinny mieć swoją bazę, w której łatwo można odnaleźć kandydata i sprawdzić, czy już brał udział w rekrutacji dla danej firmy, a nie wydzwaniać po kilka razy z ofertą ciut zmienioną do tych samych kandydatów, przy czym ich już nie pamiętając i zaczynając rekrutację od początku. Gdzie podziały się notatki z poprzedniej rozmowy?
zdjecie uzytkownika
wedfr - 2015-09-26 22:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć, a wiecie że obecnie w firmie szukają nadal pracowników na stanowisko przedstawiciela handlowego w Gliwicach, Bytomiu, Rzeszowie, Koszalinie, Elblągu, doradcy klienta biznesowego w Gdańsku, Gdyni, Zielonej Górze, Katowicach, Opolu, może ktoś z was byłby zainteresowany podjęciem pracy tam u nich w firmie
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2015-10-03 14:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co wszystko na działalność gospodarczą i nędzne pieniądze bo tylko system prowizyjny za wynagrodzenie? Nie dzięki! Promujcie się wśród innych idiotow.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-27 02:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś poszukiwali bardzo dużo osób, wydaje mi się, że po nowym roku bedzie to samo, bo beda inne koszta, inna władza przede wszystkim. Zastnawiam się teraz czy opłaca się być przedstawicielem handlowym handlowym u nich, ktoś moze pracował na takim stanowisku? wiem, ze weekendy sa zawsze wolne u nich.
zdjecie uzytkownika
dona - 2015-11-09 18:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mysle ze @tomek wasrto sprobowac u nich pracy jako przedstawiciel handlowy gdyz oferuja narzędzia do wykonywania pracy. coaching pod opieką doświadczonego Menadżera,stabilne wynagrodzenie, perspektywę i rozbudowaną ścieżkę rozwoju w nowoczesnej instytucji wiec cala oferta wydaje sie w porzadku. sporbuj a sam sie przekonasz.
zdjecie uzytkownika
4567 - 2015-11-11 21:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dona z tego co ja patrzyłem to od jakiegoś czasu można u nich aplikoać na przedstawiciela handloego, ciekawe jakie warunki..
zdjecie uzytkownika
król - 2015-11-14 01:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dona - o rany coaching to brzmi poważnie, wiadomo że są to szkolenia, ale fajnie że tak profesjonalnie podchodzą do sprawy.
zdjecie uzytkownika
babcia2 - 2015-11-16 13:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@król w profesjonalizm ich nie wątpię, zobacz ile mają ofert pracy i na jakie ciekawe stanowiska np. spedytor, nie to nie takie biuro jak wiele pospolitych co dają byle jaką robotę
zdjecie uzytkownika
dona - 2015-12-03 16:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez dalej mysle ze warto sprobowac, wczesniej pisalam o ph ale sa tez widze inne fajne teraz stanowiska jak key accont manager czy doradca klienta, i potrzymuje ze warto sprobowac
zdjecie uzytkownika
Jelonek87 - 2016-01-18 14:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wedfr - 2015-09-26 22:43:39]:
Tzn. u was? ;)
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-18 20:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mają kilka stanowisk różnych do wyboru, ciekawa jest oferta Pracownika Biura gdzie,oferują stabilne zatrudnienie i pelny wymiar godzin,wszystkie niezbedne urzadzenia do pracy,trzeba posiadac doświadczenie na podobnym stanowisku poza tym wymagan innych trudnych nie ma.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-24 11:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@iza pracownik biurowy fajny, ale ja to bym jednak wolał na doradcę biznesowego, głównie z tego względu, że masz tutaj niezbędne narzędzia pracy. A wiadomo, że jest też umowa, stabilne zatrudnienie, wszystko to co na pracownika biurowego.
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-02-09 21:53:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa praca jako Specjalista ds. sprzedaży usług spedycji morskiej, bo trzeba odpowiednią szkołę skończyć.. no ale co do komentarzy to naparwde praca nie wydaje się być zła.
zdjecie uzytkownika
chon - 2016-02-13 13:14:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brał ktoś z Was udział w rozmowie kw. na stanowisko Rekrutera w tej firmie, lub wie jak wygląda praca w tej firmie na ww. stanowisku?
zdjecie uzytkownika
trosks - 2016-02-13 13:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmowa o pracę nie jest czymś wyjątkowo ciężkim w tej firmie @chon, jeśli spełniasz wymagania to Cię przyjmą. Wymagają doświadczenie co najmniej rocznego
zdjecie uzytkownika
bolek - 2016-02-22 21:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ula, to aplikuj jako doradca klienta. tutaj warunki podobno dobre, w ogloszeniu nawet napisali, ze daja wynagrodzenie stałe na wysokim poziomie wzbogacone o korzystny system premiowy i narzędzia pracy: komputer, telefon, samochód.
zdjecie uzytkownika
wlkp - 2016-03-08 09:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od trzech lat to samo ogłoszenie co miesiąc! Czy ten "handel" aplikacjami jest legalny?
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-03-08 09:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki handel aplikacjami? na razie tylko widze oferte pracy jako przestawiciel handlowy, ale umowa wygląda naparwde dobrze moim zdaniem jednak, dają premie i samochód.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-22
Żródło: Gowork.pl
Maków Podhalański
(małopolskie)
About You.Pl Doradztwo Personalne dla swojego Klienta który jest liderem w branży budownalen aktualnie poszukuje kandydatów na stanowisko:   Przedstawiciela Handlowego    Oczekujemy: •        Doświadczenia w kontaktach z klientem •        Wykształcenia min. średniego •        Wysokiej kultury osobist
zdjecie uzytkownika
piejdżdi - 2016-03-13 14:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@maniek oj nie tylko oferty na przedstawiciela hadnlowego są. Ja widzę jeszcze na pracownika administracyjno-biurowego, na specjalistę ds. sprzedaży usług spedycji morskiej czy doradcę klienta biznesowego. Chociaż fakt faktem to stanowisko ph najbardziej do mnie przemawia. Pewnie głównie dzięki temu, że jest umowa o pracę i fajny system prowizyjny.
zdjecie uzytkownika
szoper - 2016-05-05 18:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2016-03-08 09:52:00]:
nie ma tutaj oczywiście wymarzonej oferty jak to niektórzy przedstawiają, ale na pewno można powiedzieć , że jest ona solidna. Ja chętnie zaaplikuje na pracownika wsparcia administracji w aboutyou.pl.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie About You.PL!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie About You.PL
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert