Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Universal Agent

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Olti - 2015-03-16 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
aha, a co do stawek. Wychodzi mi ok 7-8zł na rękę za godzinę. wg mnie nie jest to mało. A jeśli ktoś uważa że mało to niech spróbuje pracy w knajpach na rynku - tam płacą 3-4 zł na rękę, a zajob jest taki że nawet czasu na łyk wody nie ma, napiwki też nie wynagradzają tej pracy, wiem bo przeniosłam się właśnie z knajpy do ua. Tu sobie siedzę i gadam za większą kasę.
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-03-16 16:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W budynku jest zainstalowany system monitoringu. W pomieszaniach biurowych zajmowanych przez Universal Agent również są kamery. Nikt nie zgłaszał nam kradzieży. Gdyby taka sytuacja była moglibyśmy sprawdzić to na monitoringu.
zdjecie uzytkownika
masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No nie żartuj że nie dość że nas podsłuchują to jeszcze podglądają , po co do kur.....
!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nagrywanie - 2015-03-18 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
to nie nowość, bo w innych call centrach przy zyczkowskiego i na wadowickiej jest tak samo nagrywanie audiowizualne wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
Trufu - 2015-03-18 13:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
Dla Twojego bezpieczeństwa - pomyśl trochę. Jak ci kiedys ktoś zwinie fona to będzie wiadomo przynajmniej kto, nie sądze że ktoś chciałby cię podglądać dla własnej przyjemności. poza tym, co wy tam takiego robicie oprócz siedzenia przed kompem, żeby wam monitoring przeszkadzał?
zdjecie uzytkownika
odp ma trufu - 2015-03-18 22:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z pewnością uwierzę że ta inwigilacja to dla bezpieczeństwa pracowników stary pierdaty terefere , no właśnie w kiblu też jest ?
zdjecie uzytkownika
DogEatsDog - 2015-03-19 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie burzysz się, np. na monitoring w sklepie?
zdjecie uzytkownika
Ta - 2015-03-20 09:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda tylko, ze monitoring na sali nie działa, wiec naprawde nie macie sie co burzyć. Info sprawdzone.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-24 22:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ufff to super
zdjecie uzytkownika
@Al bandi - 2015-03-27 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że łatwo się wpisujesz między tych którzy z lubością innym ubliżają. Mój komentarz był skierowany właśnie do tych którzy bez podstaw wylewają na innych pomyje, do tych którzy potrafią wydrwić i wyśmiać wszystko by sobie poprawić samopoczucie. Nie chce mi się komentować człowieku Twojej wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
czornos - 2015-03-27 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mniej niz 1% ze sprzedaRZy dostają ci co nie sprzedają bo nie umiejo!
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-04-03 15:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowni goworkowicze - życzymy Wam spokojnych Świąt. Odpocznijcie sobie :)
ps. Bardzo prosimy aby opinie dotyczyły firmy, a nie osób. Pisząc o konkretnych osobach łamiecie prawo i mogą zostać podjęte kroki prawne (przez pokrzywdzone osoby) zmierzające do zadośćuczynienia w imieniu prawa.
Życzymy Wam na te Święta Wielkiej Nocy wyciszenia, spędzenia czasu z rodziną, pogody ducha. Życie stwarza przed nami wiele możliwości i tylko od nas samych zależy, które staną się naszą drogą. Sukcesów zawodowych, ale również prywatnych, tych dużych i tych małych. Oczywiście dużo zdrowia! Radosnych Świąt!
zdjecie uzytkownika
rrSm - 2015-04-06 01:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I tym miłym akcentem kończymy goworkową wojnę :-P
zdjecie uzytkownika
An. - 2015-04-08 08:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Universal Agent - 2015-04-03 15:27:25]:
Dlaczego usuwacie posty??????
zdjecie uzytkownika
hm... - 2015-04-08 14:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzimy ze UA boi się o opinie i pousuwało większość negatywnych postów z forum.. nie ładnie ojjj nie ładnie
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-04-08 18:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę poczytać tutaj:
http://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy#10

Wszelkie opinie są dla nas cenne, jednak najcenniejsze są opinie konstruktywne. Trudno nam odnosić się do anonimowych wpisów, które z opiniami o pracy często mają niewiele wspólnego.
Jeśli chcecie podzielić się Waszymi spostrzeżeniami możecie pisać na adres: uwagi@universalagnet.pl (opisując konkretną sytuację i przedstawiając się - anonimów nie czytamy, jednocześnie zapewniamy poufność).
Po raz kolejny prosimy aby informacje, którymi chcecie podzielić się z innymi na forum, dotyczyły firmy, a nie osób w niej pracujących.
Pozdrawiamy - zespół Universal Agent.

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-13 15:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca pracą, ale są firmy gdzie na podobnych stanowiskach zarabia się więcej. Jasne, że można pracować i po 12h dziennie i sie cieszyć, ze dużo pieniędzy, ale albo są dobre dni albo nie. Chce się oferować coś fajnego normalnym ludziom i raz się da i jest fajnie, a raz nie ma co i człowiek się czuje jak debil...
zdjecie uzytkownika
chochoł - 2015-06-04 23:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co to (usunięte przez administratora)uniwesal agent już nie istnieje ? zero wpisów od dwóch miechów ?
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-06-08 09:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chochoł - 2015-06-04 23:34:52]:
niestety istnieje, ale forum zostało dokładnie wyczyszczone z negatywów ;-)
zdjecie uzytkownika
poster - 2015-06-19 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Universal Agent S.A. poszukuje obecnie osób na terenie Krakowa. Stanowisko na które ludzie mogą aplikowac to doradca do spraw klienta. Linki z ofertą pracy : http://www.nuzle.pl/doradca-dsobslugi-klienta-praca-w-krakowie-wieliczka,17220051 oraz http://www.nuzle.pl/doradca-ds-klienta-praca-w-krakowie-niepolomice,17221412
zdjecie uzytkownika
majki - 2015-08-11 23:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj ta firma w ostatnim czasie szuka bardzo wielu osób. I to właśnie też do różnych miast, co prawda większość ofert jest do Krakowa, no ale są też oferty z innych miast. np Wieliczka czy też Niepołomice. Firma wydaje się być dobra no ale ciężko coś powiedzieć, zanim samemu się nie spróbuje w niej pracy.
zdjecie uzytkownika
WB - 2015-12-19 23:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z początkiem roku pracowałam krótko w tej firmie i zrezygnowałam z tej pracy dlatego, że zbyt dużo musiałam wydawać na dojazd. Miałam małe spięcie z jedną z liderek (D.B.), ale sobie wyjaśniłyśmy i było dobrze. Gdyby nie koszty dojazdu to być może pracowałabym tam dłużej. Nie wiem jak tam jest teraz.
zdjecie uzytkownika
sail - 2015-12-20 03:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest dobra, faktycznie dojazd mógł stwarzać pewne problemy, ale ludzie, którzy są na miejscu według mnie powinni być zadowoleni z tej pracy i stawek, bo już koło 12-13 zł można mieć na godzinę podobno
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-12-29 13:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sail skoro zarobki to nawet 12/13zł za godzinę, to rzeczywiście mogą wyjść z tego niezłe zarobki. I nawet są oferty dla studentów i są zapewnione elastyczne formy współpracy.
zdjecie uzytkownika
gffgfg - 2015-12-31 18:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kolo dla studentów- tak, ale widzialem ze ogolnie to tez szukaja doradcy klientów firmy kosmetycznej czy tez osoby do pracy w liniach lotniczych Ryanair
zdjecie uzytkownika
zosia - 2016-01-02 21:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się podoba u nich praca jako doradca klientów firmy kosmetycznej, bo wsytarczy mieć rozeznanie w branzy i dobrze przejśc rozmowę symulacyjną, ktora jest u nich.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-01-05 00:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ofert pracy mają sporo, to trzeba przyznać. Obawiam się jednak, że części z nich, głównie te z połowy listopada, mogą być już nieaktualne, a szkoda by tak było, bo podoba mi się oferta w Ryanair... Ale wyślę CV i zobaczymy :)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-01-18 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Atmosfera na pewno spoko ale jeśli chodzi o wynagrodzenia nie zdazyło mi sie żebym dostał pełnie wypracowanej prowizji. Zawsze 1 czy dwie stówki obetną wiec pod tym kontem troche to odbiera motywacje do zbierania zamówień.
zdjecie uzytkownika
magik - 2016-01-18 20:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie to wszystko jest uzasadnione, bez powodu tego nie robią, chyba jako jedyni wymagaja 20 godzin dyspozycyjnosci od studentów a od innych 30 tygodniowo wiec super,praca do wyboru w godz.9-20, dodatkowo za kazde polecenie osoby do nich zyskujesz 320 zł, chyba najlepsi :)
zdjecie uzytkownika
magik sragik - 2016-01-21 12:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magik - 2016-01-18 20:07:34]:
oczywiście że bez podstawy tego nie robią.. kiedyś wypuszczali do domu wcześniej jak się nie miało żadnej sprzedaży, a żeby otrzymać podstawę trzeba było mieć określoną ilość godzin przepracowaną, co kończyło się obcięciami stawki bo ilość godzin przez wcześniejsze wypuszczanie się nie zgadzała, ogólnie to wał na wale jednym wielkim, szczerze- chyba nie pracowaleś w innym biurze, gdzie faktycznie sprzedaje się ludziom coś, co jest im potrzebne. Polecenie?? W moim obecnym miejscu też jest polecenie ale nie muszę z niego korzystać zeby dorobić, bo mam i tak baardzo satysfakcjonującą wypłatę. Polecam inne biura, gdzie jest na prwadę uczciwie!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2016-01-21 13:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też wydaje mi sie, ze spokojnie można zarobić u nich na tym stanowisku, a poza tym to i dobre warunki sa jako praca u nich no i darmowa siłownia jest widziałam.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-01-24 16:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kasia, no ciekawe maja formy zachęcania tu do pracy, nawet tytuł ogłoszenia jak Wiarygodna stawka + wiarygodne prowizje może zachecić. Co ciekawe napisali, że można zarobić 1764 zł posiadając status studenta/ucznia; 1932 zł w pozostałych przypadkach.
zdjecie uzytkownika
Tfusia - 2016-01-27 08:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. 1800 zł za miesiąc byłam w stanie sobie zarobić przy pracy ok 7czasami 8 godzin dziennie. Sprzedawałam kosmetyki. Bardzo miła atmosfera i nie najgorsze zarobki jak na tak nie wymagającą pracę ( tylko trzeba to po prostu lubić, ja lubię rozmawiać z ludźmi więc dla mnie to nie problem ) w wakacje wybieram się znowu.
zdjecie uzytkownika
jopek - 2016-01-27 20:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tfusia - 2016-01-27 08:12:05]:
bardzo zadowolona z takich pieniędzy? Moim zdaniem to nie jest szałowa kasa, ale dla każdego dobre jest co innego. Moim zdaniem jako agent ubezpieczeniowy powinni dawać więcej
zdjecie uzytkownika
calypso - 2016-02-08 18:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jopek podstawa jest taka jak u konkurencji, na premiach powinno się zarabiać jak najwięcej. Mnie zainteresowała praca przy projekcie bankowym bo oferują umowę o pracę i premie oraz szkolenie za które zapłacą
zdjecie uzytkownika
sssdąf - 2016-02-10 08:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na projekt ubezpieczeniowy daja 13 za godzine, dodatkowo prowizje, chyba aplikuje
zdjecie uzytkownika
Filip - 2016-02-10 19:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo spoko opcja, 13 złotych, nawet jak brutto, to nie najgorsza stawka. Zastanawiam się jak to jest z pracą pod studentów, czy ten grafik faktycznie może być elastyczny?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2016-03-02 21:03:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile mozna zarobic na projekcie popularnonaukowym??od7.30-15.30 ?
zdjecie uzytkownika
karola - 2016-03-07 22:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile realnie sie tam zarabia i robi sprzedazy na projekcie wiedza i praktyka
zdjecie uzytkownika
Mery - 2016-03-08 12:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak skonstruowana jest umowa, czy w umowie jest np. zawarta ilość publikacji jaką należy sprzedać, czy nie ma w niej o tym mowy???
zdjecie uzytkownika
mig - 2016-03-08 21:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mery, tak naprawdę trzeba byłoby na rozmowie rekrutacyjnej zobaczyć jakie są zapisy umowy. Ja jej nie podpisywałem, ale słyszałem piąte przez dziesiąte. Podobno ten kto chce to zarobi przyzwociei ;]
zdjecie uzytkownika
Mery - 2016-03-09 08:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mig dzieli pytam bo juz sie spotkalam z taka umowa ze jak sie nie sprzeda określonej ilości danego produktu to nie wypłacają pensji
zdjecie uzytkownika
nopeman - 2016-03-09 09:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro dla osob ktore szukaja infomracji w forach a nie w firmie. Mysle ze zrobicie wszedzie ogromna kariere =D
zdjecie uzytkownika
Meg - 2016-03-09 17:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może napisać jak pracuje się na projekcie Ryanair Infolinia niemieckojęzyczna
zdjecie uzytkownika
Magik - 2016-03-17 13:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobają mi się powiem szczerze te ich ogłoszenia, są napisane wyjątkowo kreatywnie i zabawnie, moja koleżanka pisała kiedyś podobne, więc to zawsze podnosi morale
zdjecie uzytkownika
hans - 2016-03-29 15:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie jest najniższe wynagrodzenie, na ile dają umowy i czy dają kase za szkolenie?
Pozdro
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-04-01 22:53:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa jest na rozsądnych warunkach i jest raczej przestrzegana, więc nie ma co narzekać. Wiecie czy jest szansa na jakieś zatrudnienie dla studentów? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2016-04-10 11:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam zatrudniają głównie studentów, zresztą każdego jak leci bo jest rotacja ogromna, na początek 6-8 zł na rękę więc się zastanów czy jest sens robić na słuchawce za takie pieniądze
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon po wysłaniu cv, umówione spotkanie na następny dzień, brak problemów z dotarciem.
Pytania: Typowe o dyspozycyjność, nastawienie i motywację, potem sprzedaż kwiatka który stał w rogu, nietypowe zastosowania widelca.
zdjecie uzytkownika
truuskaawka - 2016-04-15 22:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie, jak się pracuje przy projektach niemieckojęzycznych?
zdjecie uzytkownika
xyz - 2016-04-22 20:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truuskaawka - 2016-04-15 22:19:24]:
praca na infolinii niemieckojęzycznej - odbieranie telefonów od klientów lub na niemieckojęzycznym czacie - odpisuje się zwykle na ok 4 czaty równocześnie, godziny pracy do ustalenia, co chciałabyś wiedzieć?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Universal Agent!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert