Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nagrywanie - 2015-03-18 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
to nie nowość, bo w innych call centrach przy zyczkowskiego i na wadowickiej jest tak samo nagrywanie audiowizualne wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
Trufu - 2015-03-18 13:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
Dla Twojego bezpieczeństwa - pomyśl trochę. Jak ci kiedys ktoś zwinie fona to będzie wiadomo przynajmniej kto, nie sądze że ktoś chciałby cię podglądać dla własnej przyjemności. poza tym, co wy tam takiego robicie oprócz siedzenia przed kompem, żeby wam monitoring przeszkadzał?
zdjecie uzytkownika
odp ma trufu - 2015-03-18 22:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z pewnością uwierzę że ta inwigilacja to dla bezpieczeństwa pracowników stary pierdaty terefere , no właśnie w kiblu też jest ?
zdjecie uzytkownika
DogEatsDog - 2015-03-19 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie burzysz się, np. na monitoring w sklepie?
zdjecie uzytkownika
Ta - 2015-03-20 09:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko, ze monitoring na sali nie działa, wiec naprawde nie macie sie co burzyć. Info sprawdzone.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-24 22:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ufff to super
zdjecie uzytkownika
@Al bandi - 2015-03-27 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że łatwo się wpisujesz między tych którzy z lubością innym ubliżają. Mój komentarz był skierowany właśnie do tych którzy bez podstaw wylewają na innych pomyje, do tych którzy potrafią wydrwić i wyśmiać wszystko by sobie poprawić samopoczucie. Nie chce mi się komentować człowieku Twojej wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
czornos - 2015-03-27 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mniej niz 1% ze sprzedaRZy dostają ci co nie sprzedają bo nie umiejo!
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-04-03 15:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowni goworkowicze - życzymy Wam spokojnych Świąt. Odpocznijcie sobie :)
ps. Bardzo prosimy aby opinie dotyczyły firmy, a nie osób. Pisząc o konkretnych osobach łamiecie prawo i mogą zostać podjęte kroki prawne (przez pokrzywdzone osoby) zmierzające do zadośćuczynienia w imieniu prawa.
Życzymy Wam na te Święta Wielkiej Nocy wyciszenia, spędzenia czasu z rodziną, pogody ducha. Życie stwarza przed nami wiele możliwości i tylko od nas samych zależy, które staną się naszą drogą. Sukcesów zawodowych, ale również prywatnych, tych dużych i tych małych. Oczywiście dużo zdrowia! Radosnych Świąt!
zdjecie uzytkownika
rrSm - 2015-04-06 01:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tym miłym akcentem kończymy goworkową wojnę :-P
zdjecie uzytkownika
An. - 2015-04-08 08:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Universal Agent - 2015-04-03 15:27:25]:
Dlaczego usuwacie posty??????
zdjecie uzytkownika
hm... - 2015-04-08 14:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzimy ze UA boi się o opinie i pousuwało większość negatywnych postów z forum.. nie ładnie ojjj nie ładnie
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-04-08 18:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę poczytać tutaj:
http://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy#10

Wszelkie opinie są dla nas cenne, jednak najcenniejsze są opinie konstruktywne. Trudno nam odnosić się do anonimowych wpisów, które z opiniami o pracy często mają niewiele wspólnego.
Jeśli chcecie podzielić się Waszymi spostrzeżeniami możecie pisać na adres: uwagi@universalagnet.pl (opisując konkretną sytuację i przedstawiając się - anonimów nie czytamy, jednocześnie zapewniamy poufność).
Po raz kolejny prosimy aby informacje, którymi chcecie podzielić się z innymi na forum, dotyczyły firmy, a nie osób w niej pracujących.
Pozdrawiamy - zespół Universal Agent.

zdjecie uzytkownika
sratytaty - 2015-04-09 23:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To właśnie to jacy ludzie tam są liderami jest niby bez znaczenia i nie wpływa na obraz tej jakże miernej miernoty której nawet firmą nazwać się nie da ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-13 15:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca pracą, ale są firmy gdzie na podobnych stanowiskach zarabia się więcej. Jasne, że można pracować i po 12h dziennie i sie cieszyć, ze dużo pieniędzy, ale albo są dobre dni albo nie. Chce się oferować coś fajnego normalnym ludziom i raz się da i jest fajnie, a raz nie ma co i człowiek się czuje jak debil...
zdjecie uzytkownika
wyzwolony z call center - 2015-04-14 20:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Liderzy którzy oprócz czystej teorii mają raczej mierne doświadczenie praktyczne. "mów tak jak masz napisane na skrypcie" a skrypty napisane jakby dzwoniło sie do kretynów - bez obrazy dla abonentów. Pląsają po sali nic nie wnosząc w pracę
zdjecie uzytkownika
olejny - 2015-04-16 09:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brudne biurka, wykladzina jakby pies ja zezarl i wyzygal. W dodatku smierdzi. Ble
zdjecie uzytkownika
DogEatsDog - 2015-04-16 11:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wąchasz wykładzinę?
zdjecie uzytkownika
olejny - 2015-04-16 14:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, smierdzi z daleka. Chodzac do pracy nie zapomnij o papierze toaletowym bo jego tez zazwyczaj nie ma - spartanskie warunki.
zdjecie uzytkownika
CatEatsCat - 2015-04-16 15:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [olejny - 2015-04-16 14:25:06]:
To oprócz tego, że wąchasz wykładzinę zjadasz papier?
No pięknie... Jeszcze chwila i napiszesz, że brakuje wody w spłuczce... :-|
zdjecie uzytkownika
olejny - 2015-04-16 15:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wody w spluczce nie ma bo ja wypiles
zdjecie uzytkownika
dogfucksliders - 2015-04-16 15:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta wypowiedz idealnie zobrazuje wam drodzy przyszli pracownicy jak infantylni sa liderzy ktorzy tu pracuja.
zdjecie uzytkownika
kiszka - 2015-04-18 08:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boże to jakiś koszmar który mnie nie opuszcza, byłam tam miesiąc a nadal mi się to śni po nocach. Potraktowali mnie jak debila, masakra. Ludzie nie wybierajcie się na szkolenie jeśli się wahacie. To firma totalny krzak!!!! Dranie i oszuści. I smród i brud i zarazki.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon po wysłaniu cv, umówione spotkanie na następny dzień, brak problemów z dotarciem.
Pytania: Typowe o dyspozycyjność, nastawienie i motywację, potem sprzedaż kwiatka który stał w rogu, nietypowe zastosowania widelca.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-04-20 22:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaro k.? lider nc+?
zdjecie uzytkownika
!! - 2015-04-21 11:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [??? - 2015-04-20 22:06:37]:
pseudo liderzy nc+ (diana też)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Universal Agent?
Zadaj pytanie