Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
boryczka - 2014-08-28 21:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nigdy nie byłam przekonana co call center i chyba miałam rację. kolega mnie namówił żebym wysłała CV,i poszła na rozmowę. dziewczynka która mnie "rekrutowała" chyba sama nie wie z czego żyje. czułam się jakbym to ja ja rekrutowała a nie odwrotnie. hahaha porażka!
zdjecie uzytkownika
zaznajomiona w temacie - 2014-08-31 23:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Gumtree obecują 14 złotych na godzinę na projekcie infolinii przychodzącej telewizji N, a na szkoleniu dają kartkę, na której jest napisane, że przy przepracowaniu 160 godzin stawka jest 10.50 zł/godzinę brutto. A więc pytam dlaczego na Gumtree i na rozmowie o pracę podają nieprawdziwe stawki?

Szkolenie trwa 6 dni i jest płatne po przepracowaniu 170 godzin. Aplikacja robocza jest niefukncjonalna i bardzo utrudnia pracę. Aby przedłużyć umowę Klientowi trzeba powtarzać operację 3 razy i nie można jej wyedytować, jeśli wprowadzi się coś błędnie.

Niby nie jest to telesprzedaż, ale jeśli Klientowi kończy się umowa w ciągu 6 miesięcy, to naszym obowiązkiem jest przedłużenie mu umowy. W krótkim czasie szkolenia trzeba wchłonąć tyle wiedzy, że większość osób nie daje rady i dlatego jest ciągle rekrutacja na to stanowisko, pomimo że jest to infolinia przychodząca.
zdjecie uzytkownika
@nudyyy - 2014-09-01 12:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość nie daje rady na infolinii i na sprzedażce tez, nie ze względu na ogrom wiedzy tylko powodem jest to, ze większość kadry na nc nie pracuje z konsultantami, każdy robi co chce i dziwić sie ze sa pustki i takie wyniki, moje szkolenie miało ok 21 osób a zostałem ja i 2 inne osoby ! A co do liderów za chwile bedzie ich wiecej od konsultantów
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-09-18 21:21:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam aplikować właśnie na infolinię, ale jak widzę wasze opinie, to chyba sensu nie ma...
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-09-19 15:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma, przez która rocznie przewijają się setki pracowników nie podchodzi poważnie do osób, które zatrudnia. Tak jest też w przypadku UA. Jeśli nie macie innej alternatywy- może warto popracować. Jednak nie warto z tą firmą wiązać przyszłości czy rezygnować z jakichkolwiek innych planów. Jak tylko nadarzy się inna praca- bez skrępowania odejdzie do niej z dnia na dzień. Wdrożyć, Wydoić, Wyrzucić- to filozofia firmy. Bądźcie tego świadomi.
zdjecie uzytkownika
usunięty - 2014-09-23 18:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahahhahahahhahaha szybciej usuwajcie negatywne komentarze :D


Morał jest jeden: unikajcie Patrysi !!!!!!!!!!!!!!!!!111
zdjecie uzytkownika
Yolo - 2014-09-24 11:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te komentarze, czytam i oczom nie wierzę, że tyle jadu w ludziach. Pracuje tam pół roku. Na początku faktycznie szło mi ciężko bo jak papalc do ludzi przez 8 godzin cały czas i sprzedawać? Ale jakoś się rozkręciłam, potem podnieśli nam stawki godzinowe i naprawdę jest ok. Co chwilę jakieś konkursy, suszarki! maszynki, kubki, bilety do kina,za to ,ze sie pracuje.. pracowałam w innych CC i tu jest najlepiej. Pieniądze są zawsze na czas, zgadzają się, jest ok.

A jeśli ktoś narzeka.. cóż, nie każdy wytrzyma pracę w CC
zdjecie uzytkownika
sciema - 2014-09-24 23:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale ściema, dopiero od dwòch miesięcy jakoś jest wprowadzone podwyższenie stawki godzinowej W ZALEZNOSCI OD ILOSCI PRZEPRACOWANYCH GODZIN, z powyższego komentarza można wywnioskowac ze podnoszą stawki od tak. Otóż nie.Nie ma nic za darmo tak naprawdę ta suszarke odrabiasz cały miesiąc
zdjecie uzytkownika
Yolo - 2014-09-25 11:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak,czym więcej pracujesz tym masz wyższą stawkę godzinową, ale to chyba ok? Ja sobie pracuje w okolicy całego etatu to mam największą :) Ale chodzę do pracy, po to,aby zarabiać.

Tak podniesli 2 miesiące temu, ale podnieśli i naprawdę zarabiam więcej :)
zdjecie uzytkownika
D. - 2014-09-25 19:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sciema - 2014-09-24 23:23:19]:
Dlaczego w was tyle jadu??? Stawka od zawsze wynosiła 8,20 i tyle jest na umowie to że otrzymujemy dodatki zależne od przepracowanych godzin to jest dobra wola firmy. Jeśli takie warunki wam nie odpowiadają to dlaczego nadal tu pracujecie? Droga wolna można pracować w innej firmie gdzie nie ma prowizji albo gdzie płacą tylko za sprzedaż a nie za godziny.
Szczerze polecam tą pracę pieniądze zawsze na czas :)
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-09-25 19:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy na projekcie infolinii przychodzącej nc+ jest cięzko? od dawna jest ten projet juz czy dopiero wszedl? I czy jest mozliwosc dostania umowy o prace kiedy skonczy mi sie status studenta (kwiecien) jesli beda ze mnie zadowoleni?
zdjecie uzytkownika
nowa - 2014-09-25 19:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha i w jakich godzinach sie pracuje, od ktorej do ktorej? Z gory dzieki za info :)
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-09-25 23:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego tu się usuwa negatywne komentarze??? Pisalem o wysokosci stawek, że 12,50 zł jakie podaja na rozmowie to bulszit...i wykasowano moj post..............
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-09-25 23:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy to prawda, że jak sie przepracuje ponizej pol etatu-80 h, to nie ma kaski w ogole?
zdjecie uzytkownika
dfg - 2014-09-26 08:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [miki - 2014-09-25 23:56:14]:
Nie :D za każdą minutę płacą :D mój pierwszy rachunek wynosił 13 zł i coś tam i wypłacili za 1 minuty moje pracy :D
zdjecie uzytkownika
Tvhni - 2014-09-26 11:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda w oczy kole, łatwiej jest skasować niewygodne komentarze niz na nie odpowiadać
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-09-27 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się przepracuje w miesiącu poniżej 80h to nie ma dodatkowej premii, tylko sama goła podstawa. Nie polecam
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-09-27 14:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się przepracuje w miesiącu poniżej 80h to nie ma dodatkowej premii, tylko sama goła podstawa. Nie polecam pracy w ua
zdjecie uzytkownika
Pola - 2014-09-28 20:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja skladam doniesienie w sadzie pracy za mobing i znecanie psychiczne przez patrycje i pawla. Omijajcie projekt nc+
zdjecie uzytkownika
. - 2014-09-28 22:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2014-09-28 20:13:23]:
Dlaczego się tak uczepiłaś Patrycji ?? teraz Paweł też jest zły?
Wypisywanie takich bredni nie jest w porządku, nie spotkałem się z mobbingiem w tej pracy liderzy pomagają i są mili:) a osoba która wypisuje takie głupoty jest zawistna i tyle w tym temacie
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2014-09-29 09:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro takie wpisy się pojawiają, widocznie musi być w tym coś z prawdy. Sam wiem bo już to przerabiałem z wymienionymi osobami.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-09-30 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale dlaczego jest tak ciezko skoro my nie dzwonimy do klienta tylko on do nas ? powinno byc latwiej niz na infol. wychodzącej...
a pracuje sie w niedziele tez?
zdjecie uzytkownika
Celina - 2014-09-30 22:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rodicz - 2014-08-12 16:12:26]:
Ja pracuję ponad rok. Jako mama małych szkrabów potrzebowałam elastycznego pracodawcy. Grafik jaki chcę. Dziecko zachoruję to nie boję się, że mnie zwolnią! Płaca na czas i wszystko- co ważne. A jak ktoś uważa, że można walić w CH i powinni mu za to podziękować to faktycznie czego tu szukać! AAAAAAAAAAAAA co ważne trzeba myśleć, a to już niektórych przerasta :) Jeśli szukasz płacy w której płaca jest adekwatna do wysiłku śmiało POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
usunięty - 2014-10-01 01:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłaszam konkurs na najszybciej usunięty negatywny komentarz :D Firma nie potrafi pogodzić się z krytyką :'( team patrysi forever !!!!!! huhu

A Celina szuka płacy, w której płaca blabla.. szukaj płacy dalej!!!!!
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-10-01 13:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy może ktoś merytorycznie wypowiedzieć o projekcie nc+ infolinii, bo nie wiem, czy aplikować?...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x