Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Universal Agent

Pracowałeś w firmie Universal Agent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kol - 2015-03-07 20:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie są projekty związane z telewizja satelitarna?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-03-10 12:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kol - 2015-03-07 20:26:22]:
satelitarnej nie ma jest cyfrowa
zdjecie uzytkownika
kolonme - 2015-03-10 15:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-03-10 12:48:02]:
a tv z talerzem to jest satelitarna czy cyfrowa? :)
zdjecie uzytkownika
kiedy - 2015-03-10 18:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
infolinia z pewnością wróci ale kiedy? jak przyjdą Szwedy

(zapamiętane z dzieciństwa)
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-10 21:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dosprzedaz canal+? do kiedy ta akcja potrwa?
zdjecie uzytkownika
p - 2015-03-10 23:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już jej nie ma
zdjecie uzytkownika
k2 - 2015-03-12 08:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [nick - 2015-02-25 08:30:52]:
Zdecydowanie NIE mówię tej firmie!!!Najgorsza praca jak może być, chodzi mi tu również o traktowanie pracowników!!!! Masz wyniki jesteś doceniany, masz u nich jakieś przywileje, nie masz wyników traktują Ce jak osobę drugiej kategorii...Wiem bo sama przez to przechodziłam...Kiedy miałam pełno zamówień w ich oczach byłam kimś, ale nie zawsze było kolorowo..( usunięte przez administratora ).NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!!!
zdjecie uzytkownika
Olti - 2015-03-16 14:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w tej firmie już ponad pół roku, wiadomo za kolorowo nie jest, ale żeby było tak źle jak piszą inni? nie wydaje mi się. Praca ciężka, trzeba mieć gadane i się męczyć z tymi ludźmi, ale za tyle godzin ile wypracowałam kasa zawsze była plus do tego wpadnie prowizja to jest nawet w porzo. Nie rozumiem roszczeniowej postawy co poniektórych osób. Myślicie że za brak wyników i nic nie robienie ktoś Was będzie trzymał i Wam jeszcze za to będzie płacił? No chaba jeszcze się taka firma w Polsce nie znalazła :)
zdjecie uzytkownika
Olti - 2015-03-16 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aha, a co do stawek. Wychodzi mi ok 7-8zł na rękę za godzinę. wg mnie nie jest to mało. A jeśli ktoś uważa że mało to niech spróbuje pracy w knajpach na rynku - tam płacą 3-4 zł na rękę, a zajob jest taki że nawet czasu na łyk wody nie ma, napiwki też nie wynagradzają tej pracy, wiem bo przeniosłam się właśnie z knajpy do ua. Tu sobie siedzę i gadam za większą kasę.
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-03-16 16:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W budynku jest zainstalowany system monitoringu. W pomieszaniach biurowych zajmowanych przez Universal Agent również są kamery. Nikt nie zgłaszał nam kradzieży. Gdyby taka sytuacja była moglibyśmy sprawdzić to na monitoringu.
zdjecie uzytkownika
masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No nie żartuj że nie dość że nas podsłuchują to jeszcze podglądają , po co do kur.....
!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nagrywanie - 2015-03-18 10:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
to nie nowość, bo w innych call centrach przy zyczkowskiego i na wadowickiej jest tak samo nagrywanie audiowizualne wszystkich pracowników
zdjecie uzytkownika
Trufu - 2015-03-18 13:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [masakraaaaaa - 2015-03-17 12:15:48]:
Dla Twojego bezpieczeństwa - pomyśl trochę. Jak ci kiedys ktoś zwinie fona to będzie wiadomo przynajmniej kto, nie sądze że ktoś chciałby cię podglądać dla własnej przyjemności. poza tym, co wy tam takiego robicie oprócz siedzenia przed kompem, żeby wam monitoring przeszkadzał?
zdjecie uzytkownika
odp ma trufu - 2015-03-18 22:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z pewnością uwierzę że ta inwigilacja to dla bezpieczeństwa pracowników stary pierdaty terefere , no właśnie w kiblu też jest ?
zdjecie uzytkownika
DogEatsDog - 2015-03-19 09:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie burzysz się, np. na monitoring w sklepie?
zdjecie uzytkownika
Ta - 2015-03-20 09:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko, ze monitoring na sali nie działa, wiec naprawde nie macie sie co burzyć. Info sprawdzone.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-03-24 22:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ufff to super
zdjecie uzytkownika
@Al bandi - 2015-03-27 20:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę że łatwo się wpisujesz między tych którzy z lubością innym ubliżają. Mój komentarz był skierowany właśnie do tych którzy bez podstaw wylewają na innych pomyje, do tych którzy potrafią wydrwić i wyśmiać wszystko by sobie poprawić samopoczucie. Nie chce mi się komentować człowieku Twojej wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
czornos - 2015-03-27 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mniej niz 1% ze sprzedaRZy dostają ci co nie sprzedają bo nie umiejo!
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-04-03 15:27:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szanowni goworkowicze - życzymy Wam spokojnych Świąt. Odpocznijcie sobie :)
ps. Bardzo prosimy aby opinie dotyczyły firmy, a nie osób. Pisząc o konkretnych osobach łamiecie prawo i mogą zostać podjęte kroki prawne (przez pokrzywdzone osoby) zmierzające do zadośćuczynienia w imieniu prawa.
Życzymy Wam na te Święta Wielkiej Nocy wyciszenia, spędzenia czasu z rodziną, pogody ducha. Życie stwarza przed nami wiele możliwości i tylko od nas samych zależy, które staną się naszą drogą. Sukcesów zawodowych, ale również prywatnych, tych dużych i tych małych. Oczywiście dużo zdrowia! Radosnych Świąt!
zdjecie uzytkownika
rrSm - 2015-04-06 01:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I tym miłym akcentem kończymy goworkową wojnę :-P
zdjecie uzytkownika
An. - 2015-04-08 08:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Universal Agent - 2015-04-03 15:27:25]:
Dlaczego usuwacie posty??????
zdjecie uzytkownika
hm... - 2015-04-08 14:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
widzimy ze UA boi się o opinie i pousuwało większość negatywnych postów z forum.. nie ładnie ojjj nie ładnie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Telefon po wysłaniu cv, umówione spotkanie na następny dzień, brak problemów z dotarciem.
Pytania: Typowe o dyspozycyjność, nastawienie i motywację, potem sprzedaż kwiatka który stał w rogu, nietypowe zastosowania widelca.
zdjecie uzytkownika
Universal Agent - 2015-04-08 18:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę poczytać tutaj:
http://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy#10

Wszelkie opinie są dla nas cenne, jednak najcenniejsze są opinie konstruktywne. Trudno nam odnosić się do anonimowych wpisów, które z opiniami o pracy często mają niewiele wspólnego.
Jeśli chcecie podzielić się Waszymi spostrzeżeniami możecie pisać na adres: uwagi@universalagnet.pl (opisując konkretną sytuację i przedstawiając się - anonimów nie czytamy, jednocześnie zapewniamy poufność).
Po raz kolejny prosimy aby informacje, którymi chcecie podzielić się z innymi na forum, dotyczyły firmy, a nie osób w niej pracujących.
Pozdrawiamy - zespół Universal Agent.

zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-13 15:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca pracą, ale są firmy gdzie na podobnych stanowiskach zarabia się więcej. Jasne, że można pracować i po 12h dziennie i sie cieszyć, ze dużo pieniędzy, ale albo są dobre dni albo nie. Chce się oferować coś fajnego normalnym ludziom i raz się da i jest fajnie, a raz nie ma co i człowiek się czuje jak debil...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Universal Agent?
Zadaj pytanie
alert