Universal Agent

Kraków

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Universal Agent

czornos 2015-03-27 20:43:20
mniej niz 1% ze sprzedaRZy dostają ci co nie sprzedają bo nie umiejo!
2
Universal Agent 2015-04-03 15:27:25
Szanowni goworkowicze - życzymy Wam spokojnych Świąt. Odpocznijcie sobie :)
ps. Bardzo prosimy aby opinie dotyczyły firmy, a nie osób. Pisząc o konkretnych osobach łamiecie prawo i mogą zostać podjęte kroki prawne (przez pokrzywdzone osoby) zmierzające do zadośćuczynienia w imieniu prawa.
Życzymy Wam na te Święta Wielkiej Nocy wyciszenia, spędzenia czasu z rodziną, pogody ducha. Życie stwarza przed nami wiele możliwości i tylko od nas samych zależy, które staną się naszą drogą. Sukcesów zawodowych, ale również prywatnych, tych dużych i tych małych. Oczywiście dużo zdrowia! Radosnych Świąt!
3
rrSm 2015-04-06 01:00:23
I tym miłym akcentem kończymy goworkową wojnę :-P
1
An. 2015-04-08 08:15:39
Dlaczego usuwacie posty??????
0
hm... 2015-04-08 14:38:39
widzimy ze UA boi się o opinie i pousuwało większość negatywnych postów z forum.. nie ładnie ojjj nie ładnie
2
Universal Agent 2015-04-08 18:04:53
Proszę poczytać tutaj:
http://www.gowork.pl/faq_uzytkownicy#10

Wszelkie opinie są dla nas cenne, jednak najcenniejsze są opinie konstruktywne. Trudno nam odnosić się do anonimowych wpisów, które z opiniami o pracy często mają niewiele wspólnego.
Jeśli chcecie podzielić się Waszymi spostrzeżeniami możecie pisać na adres: uwagi@universalagnet.pl (opisując konkretną sytuację i przedstawiając się - anonimów nie czytamy, jednocześnie zapewniamy poufność).
Po raz kolejny prosimy aby informacje, którymi chcecie podzielić się z innymi na forum, dotyczyły firmy, a nie osób w niej pracujących.
Pozdrawiamy - zespół Universal Agent.

1
gość 2015-04-13 15:27:14
Praca pracą, ale są firmy gdzie na podobnych stanowiskach zarabia się więcej. Jasne, że można pracować i po 12h dziennie i sie cieszyć, ze dużo pieniędzy, ale albo są dobre dni albo nie. Chce się oferować coś fajnego normalnym ludziom i raz się da i jest fajnie, a raz nie ma co i człowiek się czuje jak debil...
1
chochoł 2015-06-04 23:34:52
Co to (usunięte przez administratora)uniwesal agent już nie istnieje ? zero wpisów od dwóch miechów ?
2
hehe 2015-06-08 09:09:24
niestety istnieje, ale forum zostało dokładnie wyczyszczone z negatywów ;-)
0
poster 2015-06-19 19:10:11
firma Universal Agent S.A. poszukuje obecnie osób na terenie Krakowa. Stanowisko na które ludzie mogą aplikowac to doradca do spraw klienta. Linki z ofertą pracy : http://www.nuzle.pl/doradca-dsobslugi-klienta-praca-w-krakowie-wieliczka,17220051 oraz http://www.nuzle.pl/doradca-ds-klienta-praca-w-krakowie-niepolomice,17221412
0
majki 2015-08-11 23:33:33
Oj ta firma w ostatnim czasie szuka bardzo wielu osób. I to właśnie też do różnych miast, co prawda większość ofert jest do Krakowa, no ale są też oferty z innych miast. np Wieliczka czy też Niepołomice. Firma wydaje się być dobra no ale ciężko coś powiedzieć, zanim samemu się nie spróbuje w niej pracy.
0
WB 2015-12-19 23:27:45
Z początkiem roku pracowałam krótko w tej firmie i zrezygnowałam z tej pracy dlatego, że zbyt dużo musiałam wydawać na dojazd. Miałam małe spięcie z jedną z liderek (D.B.), ale sobie wyjaśniłyśmy i było dobrze. Gdyby nie koszty dojazdu to być może pracowałabym tam dłużej. Nie wiem jak tam jest teraz.
0
sail 2015-12-20 03:45:45
firma jest dobra, faktycznie dojazd mógł stwarzać pewne problemy, ale ludzie, którzy są na miejscu według mnie powinni być zadowoleni z tej pracy i stawek, bo już koło 12-13 zł można mieć na godzinę podobno
0
kolo 2015-12-29 13:36:10
@sail skoro zarobki to nawet 12/13zł za godzinę, to rzeczywiście mogą wyjść z tego niezłe zarobki. I nawet są oferty dla studentów i są zapewnione elastyczne formy współpracy.
0
gffgfg 2015-12-31 18:01:41
@kolo dla studentów- tak, ale widzialem ze ogolnie to tez szukaja doradcy klientów firmy kosmetycznej czy tez osoby do pracy w liniach lotniczych Ryanair
0
zosia 2016-01-02 21:02:55
mi się podoba u nich praca jako doradca klientów firmy kosmetycznej, bo wsytarczy mieć rozeznanie w branzy i dobrze przejśc rozmowę symulacyjną, ktora jest u nich.
0
Jarek 2016-01-05 00:06:58
Ofert pracy mają sporo, to trzeba przyznać. Obawiam się jednak, że części z nich, głównie te z połowy listopada, mogą być już nieaktualne, a szkoda by tak było, bo podoba mi się oferta w Ryanair... Ale wyślę CV i zobaczymy :)
0
xyz 2016-01-18 19:28:52
Atmosfera na pewno spoko ale jeśli chodzi o wynagrodzenia nie zdazyło mi sie żebym dostał pełnie wypracowanej prowizji. Zawsze 1 czy dwie stówki obetną wiec pod tym kontem troche to odbiera motywacje do zbierania zamówień.
1
magik 2016-01-18 20:07:34
pewnie to wszystko jest uzasadnione, bez powodu tego nie robią, chyba jako jedyni wymagaja 20 godzin dyspozycyjnosci od studentów a od innych 30 tygodniowo wiec super,praca do wyboru w godz.9-20, dodatkowo za kazde polecenie osoby do nich zyskujesz 320 zł, chyba najlepsi :)
0
magik sragik 2016-01-21 12:57:40
oczywiście że bez podstawy tego nie robią.. kiedyś wypuszczali do domu wcześniej jak się nie miało żadnej sprzedaży, a żeby otrzymać podstawę trzeba było mieć określoną ilość godzin przepracowaną, co kończyło się obcięciami stawki bo ilość godzin przez wcześniejsze wypuszczanie się nie zgadzała, ogólnie to wał na wale jednym wielkim, szczerze- chyba nie pracowaleś w innym biurze, gdzie faktycznie sprzedaje się ludziom coś, co jest im potrzebne. Polecenie?? W moim obecnym miejscu też jest polecenie ale nie muszę z niego korzystać zeby dorobić, bo mam i tak baardzo satysfakcjonującą wypłatę. Polecam inne biura, gdzie jest na prwadę uczciwie!
0
kasia 2016-01-21 13:25:34
też wydaje mi sie, ze spokojnie można zarobić u nich na tym stanowisku, a poza tym to i dobre warunki sa jako praca u nich no i darmowa siłownia jest widziałam.
0
Jarek 2016-01-24 16:12:10
@kasia, no ciekawe maja formy zachęcania tu do pracy, nawet tytuł ogłoszenia jak Wiarygodna stawka + wiarygodne prowizje może zachecić. Co ciekawe napisali, że można zarobić 1764 zł posiadając status studenta/ucznia; 1932 zł w pozostałych przypadkach.
0
Tfusia 2016-01-27 08:12:05
Pracowałam w Krakowie i jestem bardzo zadowolona. 1800 zł za miesiąc byłam w stanie sobie zarobić przy pracy ok 7czasami 8 godzin dziennie. Sprzedawałam kosmetyki. Bardzo miła atmosfera i nie najgorsze zarobki jak na tak nie wymagającą pracę ( tylko trzeba to po prostu lubić, ja lubię rozmawiać z ludźmi więc dla mnie to nie problem ) w wakacje wybieram się znowu.
0
jopek 2016-01-27 20:43:40
bardzo zadowolona z takich pieniędzy? Moim zdaniem to nie jest szałowa kasa, ale dla każdego dobre jest co innego. Moim zdaniem jako agent ubezpieczeniowy powinni dawać więcej
0
calypso 2016-02-08 18:40:47
@jopek podstawa jest taka jak u konkurencji, na premiach powinno się zarabiać jak najwięcej. Mnie zainteresowała praca przy projekcie bankowym bo oferują umowę o pracę i premie oraz szkolenie za które zapłacą
0
sssdąf 2016-02-10 08:55:26
na projekt ubezpieczeniowy daja 13 za godzine, dodatkowo prowizje, chyba aplikuje
0
Filip 2016-02-10 19:53:59
ooo spoko opcja, 13 złotych, nawet jak brutto, to nie najgorsza stawka. Zastanawiam się jak to jest z pracą pod studentów, czy ten grafik faktycznie może być elastyczny?
0
kuba 2016-03-02 21:03:13
ile mozna zarobic na projekcie popularnonaukowym??od7.30-15.30 ?
0
karola 2016-03-07 22:18:28
ile realnie sie tam zarabia i robi sprzedazy na projekcie wiedza i praktyka
0
Mery 2016-03-08 12:52:23
jak skonstruowana jest umowa, czy w umowie jest np. zawarta ilość publikacji jaką należy sprzedać, czy nie ma w niej o tym mowy???
0
mig 2016-03-08 21:06:40
mery, tak naprawdę trzeba byłoby na rozmowie rekrutacyjnej zobaczyć jakie są zapisy umowy. Ja jej nie podpisywałem, ale słyszałem piąte przez dziesiąte. Podobno ten kto chce to zarobi przyzwociei ;]
0
Mery 2016-03-09 08:52:52
Mig dzieli pytam bo juz sie spotkalam z taka umowa ze jak sie nie sprzeda określonej ilości danego produktu to nie wypłacają pensji
0
nopeman 2016-03-09 09:34:52
pozdro dla osob ktore szukaja infomracji w forach a nie w firmie. Mysle ze zrobicie wszedzie ogromna kariere =D
0
Meg 2016-03-09 17:28:31
czy ktoś może napisać jak pracuje się na projekcie Ryanair Infolinia niemieckojęzyczna
0
Magik 2016-03-17 13:14:04
Podobają mi się powiem szczerze te ich ogłoszenia, są napisane wyjątkowo kreatywnie i zabawnie, moja koleżanka pisała kiedyś podobne, więc to zawsze podnosi morale
0
hans 2016-03-29 15:59:09
Jakie jest najniższe wynagrodzenie, na ile dają umowy i czy dają kase za szkolenie?
Pozdro
0
kolo 2016-04-01 22:53:35
Umowa jest na rozsądnych warunkach i jest raczej przestrzegana, więc nie ma co narzekać. Wiecie czy jest szansa na jakieś zatrudnienie dla studentów? Dzięki
0
Mikołaj 2016-04-10 11:48:31
Tam zatrudniają głównie studentów, zresztą każdego jak leci bo jest rotacja ogromna, na początek 6-8 zł na rękę więc się zastanów czy jest sens robić na słuchawce za takie pieniądze
0
truuskaawka 2016-04-15 22:19:24
Czy ktoś wie, jak się pracuje przy projektach niemieckojęzycznych?
0
xyz 2016-04-22 20:47:32
praca na infolinii niemieckojęzycznej - odbieranie telefonów od klientów lub na niemieckojęzycznym czacie - odpisuje się zwykle na ok 4 czaty równocześnie, godziny pracy do ustalenia, co chciałabyś wiedzieć?
0
hah 2016-05-01 23:03:01
@xyz ja bym chciała wiedzieć czy tam sie w maire spokojnie pracuje, jaka panuje atmosfera między ludźmi?
0
truuskaawka 2016-05-02 09:56:01
A ile można zarobić miesięcznie przy takim projekcie?
0
xyz 2016-05-05 22:42:46
pensja zależy od ilości przepracowanych godzin. 16 zł za godz brutto, jaka kwota netto z tego wyjdzie zalezy czy jestes studentem czy nie, student pracujac po 8 godz dziennie powinien zarobic ok 2200
0
xyz 2016-05-05 22:44:18
pracuje sie spokojnie a atmosfera jest domowa bo na projekcie jest w tej chwili malo osob
0
hah 2016-05-06 22:03:00
@xyz dzięki za odpowiedź :) pytam, bo atmosfera jest dla mnie naprawde ważna w pracy, bez tego nie ma szans żeby sie zatrudnić (jak dla mnie oczywiście). A widzę że szukają do pracy przy projekcie np. telewizyjnym
0
xyz 2016-05-07 11:45:09
jaka jest atmosfera na innych projektach niż niemieckojęzyczne nie wiem, ale z tego co widać w pokoju socjalnym, kiedy przychodzą ludzie z różnych projektów to jest ok
0
truuskaawka 2016-05-13 21:54:10
A słyszat ktoś o mailowej obsłudze klienta niemieckiego?
0
magik 2016-06-16 11:18:14
@truuskaawka widzę, że właśnie poszukują pracowników do takiej pracy, głównie studentów, Wymagania całkiem ok - biegła znajomość języka niemieckiego (w piśmie: poprawność gramatyczna, ortograficzna) – warunek konieczny no i dyspozycyjność min. 20 - 25 godzin tygodniowo
1
Nokasha 2016-06-28 12:23:07
Nie polecam tej agencji, ostatnio byłam na rozmowie i Pani dopiero PO rozmowie oświadczyła mi, że rekturacja na stanowisko została wstrzymana.. A mogła powiedzieć to przez tel, a ja musiałam sie przez całe miasto przebijać.
0
brukiew 2016-06-28 14:56:46
przy tak ogromnej ilości rekrutacji, pewnie przy tysiącach chętnych wysyłających dokumenty aplikacyjne, takie wpadki drobne i okazjonalne mogą zię zdarzyć. nic wielkiego. wazne że oferują tak dobre stanoiwiska jak np. dla linii lotniczych za 16 zł za godzinę za czat
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Universal Agent