Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zarmen Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Zarmen Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hihot - 2009-08-18 22:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki [usunięte przez moderatora] :D Polecam.
zdjecie uzytkownika
Gorbaczov - 2009-12-10 19:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ZARMEN - Jedna wielka Mafia złodziejska gdzie robią przekręty a z ludzi Niewolników a jeśli chodzi o płace to zależy kto i gdzie i na jakie stanowiko trafi.
Ślusarz od 1000 - do 1300,-
Ślusarz-Spawacz -1100 - 1500,-
Brygadzista - 1300 - 1600,- plus gratisowa dzienna nerwica z przełożonym :(
Mistrz - 2000 - 3500,- (oficjalnie) a zapewnie mają więcej
Kierownik - ???? Wystarczająco by zmieniać samochód raz w roku (mowa o nowy)
Ogólnie pracuję już w Zarmenie ponad 7 lat i z roku na rok widzę że jest coraz gorzej...
-Zmuszanie przymusowe do nadgodzin w systemie zastraszania od strony kierownika!!
-Prakycznie za krzywe spojrzenie na mistrza to utrata Premii... nie wspomiając że w Zarmenie na stanowisku Mistrza to 80% głąby nieznających się na robocie (jedynie co potrafią to kapować)
-Brak haczyków na nich bo mają dobry zaspół kadrowy by zatuszować wszystko w papierach
-No i najlepsze to jest jak na zbliżające święta potrafią wszystkim pracownikom zabrać premie twierdząc że firma jest w kryzysie (jak co roku) zostawiając nam gołą płacę od 960,- do 1500,-

Wesołych Swiąt wszystkim a Panu Prezesowi Zarządu aby Karp mu w gardle stanoł za naszą krzywdę
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-01-06 19:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarmen-:)) śmiać się chce jakich majstrów i kierowników mają na stażu-.....znajomość pracy= 0...podejście do pracownika= 0 znajomość kodeksu pracy= -100-:)).Nie mi jest co prawda oceniać tych debili ale mam obawy,że przy dłuższym przebywaniu z tymi palantami sam stanę się debilem lub stracę poczucie tego czego już się w swoim zawodzie nauczyłem,bo tak NAPRAWDĘ [usunięte przez moderatora] nie trzeba szukać-sami sie rodzą i są majstrami i kierownikami tej firmy.Gratulacje dla prezesa-ma naprawdę styl i znajomość przyjmowania średniej kadry.A teraz do majstra-[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-01-07 19:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
[usuniete przez admina] przecież te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Zarmenu to nawet podstawowych zwrotów blacharskich nie znają a brygadzista [usunięte przez moderatora] porazka ludzkosci móg się zającem ulęgnąć to by psy pocieche miały bynajmniej zero zasad BHP
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-01-14 17:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś zostałem poinformowany przez szefa że gdy odchodzi sie z firmy trzeba rozliczyć się nawet ze starych butów roboczych i zdać czapkę ?
Pewnie dostanie ją jakiś inny nieszczęśnik razem z używanymi butami .
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2010-01-21 13:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyścig szczurów. Złe podejście do personelu każdego szczebla.Sami nie wiedzą, kogo chcą zatrudnić. Lekceważenie nie tylko pracowników, ale i kandydatow do pracy. Ciekawe, co to są w ogóle za kedni. Ci z Zarmenu. Faktycznie złopdziejstwi ch draństwo.
zdjecie uzytkownika
Nikodem Dyzma - 2010-01-21 13:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad tyle z łości, przecież to gazela biznesu. Tam powinno się dobrze pracować i świetnie zarabiac.
zdjecie uzytkownika
odwaga - 2010-01-27 22:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez tam pracuje, ale nie mam takiego zdania, dostaje wypłate może nie taka jak bym chciał lecz zawsze na czas. Takie gadanie jak w waszym wydaniu jest wredne, może któryś sie odwazy i powie ile razy byliście w pracy po wódce, ile razy nie pracowaliscie a dniówka zapisana, to możecie pisac anonimowo jezeli oczywiscie macje JAJA Natomiast wulgaryzmy i zle opinie piszcie pod własnym nazwiskiem.
Jezeli tak narzekacie to znajdxcie inna prace to pozostałym bedzie tylko lepiej. Paweł Bąk Zarmen
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-02-09 11:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny panie Bąk pozwole sobie przytoczyć rozmowe z brygadzistą budowa w Płocku - Orlen . Jest minus 18 stopni facet wysyła ludzi na 40 metrową kolumne która jest bardzo oblodzona i rusztowanie zostawia wiele do życzenia i moje pytanie jest takie by się podpisał pod tym że ci ludzie mogą tam wejść .On nam odparł że kiedyś pracowało się w gorszych warunkach -wezcie piasek w kieszenie i do góry s........ć.
Itak jak stało 20 chłopa wszyscy mu podziękowali za współprace.
POZDRAWIAM PANA [usunięte przez moderatora].A jeśli chodzi o temat JAJ naprwde je trzeba mieć by pisać takie bzdury panie Bąk.
zdjecie uzytkownika
observer - 2010-02-12 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to wszystko i mysle sobie,że jak to kiedyś peknie ( w wrzody w końcu pękają), to będzie heca na cały kraj. A może i następna aferka finansowa i nie tylko. A swoją drogą ciekawe, co to za jedni?
zdjecie uzytkownika
Max - 2010-03-21 13:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytajcie swoich kolegów pracujących na umowę zlecenie ile zarabiają... To co z nimi robią to... delikatnie mówiąc brak szacunku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 13:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 13:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
zdjecie uzytkownika
leopard - 2010-10-05 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak tylko, że u nas w Polsce jest ogromne bezrobocie i oni to (podobnie jak i inne firmy) wykorzystują.
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam :) - 2010-10-05 15:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam te wypowiedzi i właściwie większość jest prawdziwa, no ok, może wulgarna, ale człowiek z bezsilności wszystkiego się chwyta :) Natomiast twoje podejście też mnie jakoś specjalnie nie dziwi, bo pracownicy biurowi w sumie mają tam całkiem fajnie :))
zdjecie uzytkownika
byly - 2010-10-24 19:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po opiniach na temat tej firmy widze ze nic sie nie zmienilo oprocz kasy kiedys zarabialem wiecej .czyli jakies 5 lat temu ale myslalem ze biale kaski juz siedza przykro ze nie .pozdrawiam ,szukajcie nowej pracy jedyna szansa
zdjecie uzytkownika
maku - 2011-12-18 18:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarmen ,to porażka banda [usunięte przez moderatora] nieudolnych kierowników którzy nie znają się na robocie,przykre to ale prawdziwe i niedługo tylko oni tam zostaną ,kto zna się na robocie nie będzie tam robił,,,,
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-03 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jakie wynagrodzenie w Zarmen Sp. z.o.o Chorzów?
zdjecie uzytkownika
lupo - 2014-04-25 00:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pomimo tych wszystkich przewinień Zarmenu o których wspominał @ass von hole, firma nadal jakoś prosperuje?
zdjecie uzytkownika
budi - 2014-05-10 02:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak prosperują normalnie, szukają nawet nowych pracowników na stanowisko nawijacza silników elektrycznych
zdjecie uzytkownika
pan ośka - 2015-01-29 12:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawijacz silników elektrycznych? robię w tym biznesie już trochę ale to przyznam szczerze byłaby dla mnie nowość. jakie trzeba mieć kompetencje i kwalifikacje żeby dostać takie miejsce pracy u nich i z jamkim wynagrodzeniem netto się oczywiście to wiąże? z góry bardzo dziękuję za rzetelne odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-01-29 13:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan ośka - 2015-01-29 12:30:12]:
Od jakiegoś czasu poszukiwany jest do oddziału warszawskiego pracownik który zna się na przewijaniu silników, płaca jest dobra( adekwatna do wykonywanej pracy) jeśli jest Pan zainteresowany to wszelkie szczegółowe odpowiedzi może Pan uzyskać podczas rozmowy po przesłaniu CV na maila beata.zareba@zarmen.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zarmen Sp. z.o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Zarmen Sp. z.o.o?
Zadaj pytanie
alert