Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zarmen Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Zarmen Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hihot - 2009-08-18 22:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki [usunięte przez moderatora] :D Polecam.
zdjecie uzytkownika
Gorbaczov - 2009-12-10 19:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZARMEN - Jedna wielka Mafia złodziejska gdzie robią przekręty a z ludzi Niewolników a jeśli chodzi o płace to zależy kto i gdzie i na jakie stanowiko trafi.
Ślusarz od 1000 - do 1300,-
Ślusarz-Spawacz -1100 - 1500,-
Brygadzista - 1300 - 1600,- plus gratisowa dzienna nerwica z przełożonym :(
Mistrz - 2000 - 3500,- (oficjalnie) a zapewnie mają więcej
Kierownik - ???? Wystarczająco by zmieniać samochód raz w roku (mowa o nowy)
Ogólnie pracuję już w Zarmenie ponad 7 lat i z roku na rok widzę że jest coraz gorzej...
-Zmuszanie przymusowe do nadgodzin w systemie zastraszania od strony kierownika!!
-Prakycznie za krzywe spojrzenie na mistrza to utrata Premii... nie wspomiając że w Zarmenie na stanowisku Mistrza to 80% głąby nieznających się na robocie (jedynie co potrafią to kapować)
-Brak haczyków na nich bo mają dobry zaspół kadrowy by zatuszować wszystko w papierach
-No i najlepsze to jest jak na zbliżające święta potrafią wszystkim pracownikom zabrać premie twierdząc że firma jest w kryzysie (jak co roku) zostawiając nam gołą płacę od 960,- do 1500,-

Wesołych Swiąt wszystkim a Panu Prezesowi Zarządu aby Karp mu w gardle stanoł za naszą krzywdę
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-01-06 19:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarmen-:)) śmiać się chce jakich majstrów i kierowników mają na stażu-.....znajomość pracy= 0...podejście do pracownika= 0 znajomość kodeksu pracy= -100-:)).Nie mi jest co prawda oceniać tych debili ale mam obawy,że przy dłuższym przebywaniu z tymi palantami sam stanę się debilem lub stracę poczucie tego czego już się w swoim zawodzie nauczyłem,bo tak NAPRAWDĘ [usunięte przez moderatora] nie trzeba szukać-sami sie rodzą i są majstrami i kierownikami tej firmy.Gratulacje dla prezesa-ma naprawdę styl i znajomość przyjmowania średniej kadry.A teraz do majstra-[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-01-07 19:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
[usuniete przez admina] przecież te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Zarmenu to nawet podstawowych zwrotów blacharskich nie znają a brygadzista [usunięte przez moderatora] porazka ludzkosci móg się zającem ulęgnąć to by psy pocieche miały bynajmniej zero zasad BHP
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-01-14 17:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś zostałem poinformowany przez szefa że gdy odchodzi sie z firmy trzeba rozliczyć się nawet ze starych butów roboczych i zdać czapkę ?
Pewnie dostanie ją jakiś inny nieszczęśnik razem z używanymi butami .
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2010-01-21 13:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyścig szczurów. Złe podejście do personelu każdego szczebla.Sami nie wiedzą, kogo chcą zatrudnić. Lekceważenie nie tylko pracowników, ale i kandydatow do pracy. Ciekawe, co to są w ogóle za kedni. Ci z Zarmenu. Faktycznie złopdziejstwi ch draństwo.
zdjecie uzytkownika
Nikodem Dyzma - 2010-01-21 13:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad tyle z łości, przecież to gazela biznesu. Tam powinno się dobrze pracować i świetnie zarabiac.
zdjecie uzytkownika
odwaga - 2010-01-27 22:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez tam pracuje, ale nie mam takiego zdania, dostaje wypłate może nie taka jak bym chciał lecz zawsze na czas. Takie gadanie jak w waszym wydaniu jest wredne, może któryś sie odwazy i powie ile razy byliście w pracy po wódce, ile razy nie pracowaliscie a dniówka zapisana, to możecie pisac anonimowo jezeli oczywiscie macje JAJA Natomiast wulgaryzmy i zle opinie piszcie pod własnym nazwiskiem.
Jezeli tak narzekacie to znajdxcie inna prace to pozostałym bedzie tylko lepiej. Paweł Bąk Zarmen
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-02-09 11:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny panie Bąk pozwole sobie przytoczyć rozmowe z brygadzistą budowa w Płocku - Orlen . Jest minus 18 stopni facet wysyła ludzi na 40 metrową kolumne która jest bardzo oblodzona i rusztowanie zostawia wiele do życzenia i moje pytanie jest takie by się podpisał pod tym że ci ludzie mogą tam wejść .On nam odparł że kiedyś pracowało się w gorszych warunkach -wezcie piasek w kieszenie i do góry s........ć.
Itak jak stało 20 chłopa wszyscy mu podziękowali za współprace.
POZDRAWIAM PANA [usunięte przez moderatora].A jeśli chodzi o temat JAJ naprwde je trzeba mieć by pisać takie bzdury panie Bąk.
zdjecie uzytkownika
observer - 2010-02-12 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to wszystko i mysle sobie,że jak to kiedyś peknie ( w wrzody w końcu pękają), to będzie heca na cały kraj. A może i następna aferka finansowa i nie tylko. A swoją drogą ciekawe, co to za jedni?
zdjecie uzytkownika
Max - 2010-03-21 13:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytajcie swoich kolegów pracujących na umowę zlecenie ile zarabiają... To co z nimi robią to... delikatnie mówiąc brak szacunku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 13:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 13:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
zdjecie uzytkownika
leopard - 2010-10-05 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak tylko, że u nas w Polsce jest ogromne bezrobocie i oni to (podobnie jak i inne firmy) wykorzystują.
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam :) - 2010-10-05 15:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam te wypowiedzi i właściwie większość jest prawdziwa, no ok, może wulgarna, ale człowiek z bezsilności wszystkiego się chwyta :) Natomiast twoje podejście też mnie jakoś specjalnie nie dziwi, bo pracownicy biurowi w sumie mają tam całkiem fajnie :))
zdjecie uzytkownika
byly - 2010-10-24 19:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po opiniach na temat tej firmy widze ze nic sie nie zmienilo oprocz kasy kiedys zarabialem wiecej .czyli jakies 5 lat temu ale myslalem ze biale kaski juz siedza przykro ze nie .pozdrawiam ,szukajcie nowej pracy jedyna szansa
zdjecie uzytkownika
maku - 2011-12-18 18:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarmen ,to porażka banda [usunięte przez moderatora] nieudolnych kierowników którzy nie znają się na robocie,przykre to ale prawdziwe i niedługo tylko oni tam zostaną ,kto zna się na robocie nie będzie tam robił,,,,
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-03 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jakie wynagrodzenie w Zarmen Sp. z.o.o Chorzów?
zdjecie uzytkownika
lupo - 2014-04-25 00:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pomimo tych wszystkich przewinień Zarmenu o których wspominał @ass von hole, firma nadal jakoś prosperuje?
zdjecie uzytkownika
budi - 2014-05-10 02:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak prosperują normalnie, szukają nawet nowych pracowników na stanowisko nawijacza silników elektrycznych
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zarmen Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x