Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Zarmen Sp. z.o.o

Pracowałeś w firmie Zarmen Sp. z.o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hihot - 2009-08-18 22:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki [usunięte przez moderatora] :D Polecam.
zdjecie uzytkownika
Gorbaczov - 2009-12-10 19:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ZARMEN - Jedna wielka Mafia złodziejska gdzie robią przekręty a z ludzi Niewolników a jeśli chodzi o płace to zależy kto i gdzie i na jakie stanowiko trafi.
Ślusarz od 1000 - do 1300,-
Ślusarz-Spawacz -1100 - 1500,-
Brygadzista - 1300 - 1600,- plus gratisowa dzienna nerwica z przełożonym :(
Mistrz - 2000 - 3500,- (oficjalnie) a zapewnie mają więcej
Kierownik - ???? Wystarczająco by zmieniać samochód raz w roku (mowa o nowy)
Ogólnie pracuję już w Zarmenie ponad 7 lat i z roku na rok widzę że jest coraz gorzej...
-Zmuszanie przymusowe do nadgodzin w systemie zastraszania od strony kierownika!!
-Prakycznie za krzywe spojrzenie na mistrza to utrata Premii... nie wspomiając że w Zarmenie na stanowisku Mistrza to 80% głąby nieznających się na robocie (jedynie co potrafią to kapować)
-Brak haczyków na nich bo mają dobry zaspół kadrowy by zatuszować wszystko w papierach
-No i najlepsze to jest jak na zbliżające święta potrafią wszystkim pracownikom zabrać premie twierdząc że firma jest w kryzysie (jak co roku) zostawiając nam gołą płacę od 960,- do 1500,-

Wesołych Swiąt wszystkim a Panu Prezesowi Zarządu aby Karp mu w gardle stanoł za naszą krzywdę
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2010-01-06 19:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zarmen-:)) śmiać się chce jakich majstrów i kierowników mają na stażu-.....znajomość pracy= 0...podejście do pracownika= 0 znajomość kodeksu pracy= -100-:)).Nie mi jest co prawda oceniać tych debili ale mam obawy,że przy dłuższym przebywaniu z tymi palantami sam stanę się debilem lub stracę poczucie tego czego już się w swoim zawodzie nauczyłem,bo tak NAPRAWDĘ [usunięte przez moderatora] nie trzeba szukać-sami sie rodzą i są majstrami i kierownikami tej firmy.Gratulacje dla prezesa-ma naprawdę styl i znajomość przyjmowania średniej kadry.A teraz do majstra-[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-01-07 19:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
[usuniete przez admina] przecież te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Zarmenu to nawet podstawowych zwrotów blacharskich nie znają a brygadzista [usunięte przez moderatora] porazka ludzkosci móg się zającem ulęgnąć to by psy pocieche miały bynajmniej zero zasad BHP
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-01-14 17:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś zostałem poinformowany przez szefa że gdy odchodzi sie z firmy trzeba rozliczyć się nawet ze starych butów roboczych i zdać czapkę ?
Pewnie dostanie ją jakiś inny nieszczęśnik razem z używanymi butami .
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2010-01-21 13:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyścig szczurów. Złe podejście do personelu każdego szczebla.Sami nie wiedzą, kogo chcą zatrudnić. Lekceważenie nie tylko pracowników, ale i kandydatow do pracy. Ciekawe, co to są w ogóle za kedni. Ci z Zarmenu. Faktycznie złopdziejstwi ch draństwo.
zdjecie uzytkownika
Nikodem Dyzma - 2010-01-21 13:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad tyle z łości, przecież to gazela biznesu. Tam powinno się dobrze pracować i świetnie zarabiac.
zdjecie uzytkownika
odwaga - 2010-01-27 22:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez tam pracuje, ale nie mam takiego zdania, dostaje wypłate może nie taka jak bym chciał lecz zawsze na czas. Takie gadanie jak w waszym wydaniu jest wredne, może któryś sie odwazy i powie ile razy byliście w pracy po wódce, ile razy nie pracowaliscie a dniówka zapisana, to możecie pisac anonimowo jezeli oczywiscie macje JAJA Natomiast wulgaryzmy i zle opinie piszcie pod własnym nazwiskiem.
Jezeli tak narzekacie to znajdxcie inna prace to pozostałym bedzie tylko lepiej. Paweł Bąk Zarmen
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2010-02-09 11:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny panie Bąk pozwole sobie przytoczyć rozmowe z brygadzistą budowa w Płocku - Orlen . Jest minus 18 stopni facet wysyła ludzi na 40 metrową kolumne która jest bardzo oblodzona i rusztowanie zostawia wiele do życzenia i moje pytanie jest takie by się podpisał pod tym że ci ludzie mogą tam wejść .On nam odparł że kiedyś pracowało się w gorszych warunkach -wezcie piasek w kieszenie i do góry s........ć.
Itak jak stało 20 chłopa wszyscy mu podziękowali za współprace.
POZDRAWIAM PANA [usunięte przez moderatora].A jeśli chodzi o temat JAJ naprwde je trzeba mieć by pisać takie bzdury panie Bąk.
zdjecie uzytkownika
observer - 2010-02-12 12:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to wszystko i mysle sobie,że jak to kiedyś peknie ( w wrzody w końcu pękają), to będzie heca na cały kraj. A może i następna aferka finansowa i nie tylko. A swoją drogą ciekawe, co to za jedni?
zdjecie uzytkownika
Max - 2010-03-21 13:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapytajcie swoich kolegów pracujących na umowę zlecenie ile zarabiają... To co z nimi robią to... delikatnie mówiąc brak szacunku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 13:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 13:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czekam tylko na koniec az sie to wszystko rozsypie
zdjecie uzytkownika
leopard - 2010-10-05 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak tylko, że u nas w Polsce jest ogromne bezrobocie i oni to (podobnie jak i inne firmy) wykorzystują.
zdjecie uzytkownika
pozdrawiam :) - 2010-10-05 15:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak sobie czytam te wypowiedzi i właściwie większość jest prawdziwa, no ok, może wulgarna, ale człowiek z bezsilności wszystkiego się chwyta :) Natomiast twoje podejście też mnie jakoś specjalnie nie dziwi, bo pracownicy biurowi w sumie mają tam całkiem fajnie :))
zdjecie uzytkownika
byly - 2010-10-24 19:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po opiniach na temat tej firmy widze ze nic sie nie zmienilo oprocz kasy kiedys zarabialem wiecej .czyli jakies 5 lat temu ale myslalem ze biale kaski juz siedza przykro ze nie .pozdrawiam ,szukajcie nowej pracy jedyna szansa
zdjecie uzytkownika
maku - 2011-12-18 18:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zarmen ,to porażka banda [usunięte przez moderatora] nieudolnych kierowników którzy nie znają się na robocie,przykre to ale prawdziwe i niedługo tylko oni tam zostaną ,kto zna się na robocie nie będzie tam robił,,,,
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-03 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jakie wynagrodzenie w Zarmen Sp. z.o.o Chorzów?
zdjecie uzytkownika
lupo - 2014-04-25 00:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pomimo tych wszystkich przewinień Zarmenu o których wspominał @ass von hole, firma nadal jakoś prosperuje?
zdjecie uzytkownika
budi - 2014-05-10 02:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak prosperują normalnie, szukają nawet nowych pracowników na stanowisko nawijacza silników elektrycznych
zdjecie uzytkownika
pan ośka - 2015-01-29 12:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawijacz silników elektrycznych? robię w tym biznesie już trochę ale to przyznam szczerze byłaby dla mnie nowość. jakie trzeba mieć kompetencje i kwalifikacje żeby dostać takie miejsce pracy u nich i z jamkim wynagrodzeniem netto się oczywiście to wiąże? z góry bardzo dziękuję za rzetelne odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-01-29 13:52:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan ośka - 2015-01-29 12:30:12]:
Od jakiegoś czasu poszukiwany jest do oddziału warszawskiego pracownik który zna się na przewijaniu silników, płaca jest dobra( adekwatna do wykonywanej pracy) jeśli jest Pan zainteresowany to wszelkie szczegółowe odpowiedzi może Pan uzyskać podczas rozmowy po przesłaniu CV na maila beata.zareba@zarmen.pl
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-07-20 13:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a nie wiem gdzie @Beata widziałaś taką właśnie ofertę pracy, bo ja nie widze, żeby było jakieś ogłoszenie od nich.. wydaje mi się, że tutaj nie ma, tylko poprzez stronę można do nich rekrutować, no chyba, ze pamietasz na jakiej stronce było ogłoszenie... zastnawiam się jak tamz kasą, bo słyszałem, ze można spokojnie 3 tys zarobić.
zdjecie uzytkownika
again - 2015-10-23 19:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Miałem tam staż. Pracodawca jak wielu innych na rynku pracy. Pracownicy to co innego. Ta firma swobodnie może otworzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w dosłownym słowa tego znaczeniu. Jeżeli nie zależy ci na pieniądzach, a chcesz się nieźle zabawić, to się tam zatrudnij. Tak chętnych kobiet jak tam, nigdzie nie spotkałem. Tam, jak w filmie, każdy z każdym, w pracy, w służbowym samochodzie, gdzie dusza zapragnie.
zdjecie uzytkownika
Celina - 2015-10-23 23:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak na chwilę stażu, to sporo masz do powiedzenia @again na temat tej firmy. Wydaje mi się, że to, czy w firmie ktoś z kimś i po coś, to nie powinno mieć żadnego znaczenia. Dla ludzi szukających pracy, ważne jest to, czy firma jest wypłacalna i czy płaci pieniądze adekwatne do wykonywanej pracy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-12-02 16:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest grudzien a ja nie dostałem jeszcze pensji za pazdziernik, boje sie pomyslec kiedy dostane pensje za listopad, pewnie po nowym roku.
zdjecie uzytkownika
Opozycja - 2015-12-02 22:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To poważna sprawa @Marcin zgłaszałeś to do PiPu albo np. Urzędu skarbowego że tak zalegają? Miałeś umowę o pracę, albo o cokolwiek, daj znać bo źle to świadczy o nich, ile wiszą, ile miesięcznie zarobków, opowiedz po kolei
zdjecie uzytkownika
Matifiesta - 2016-01-05 22:19:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanko do mieszkańca czestochowy słyszałem ze owa firma zarmen przejeła od was koksownie czy mozecie mi powiedziec czy polecacie czy odradzacie podjac tam prace? tylko szczerze
zdjecie uzytkownika
mach - 2016-01-06 18:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy cos w tej firmie sie dzieje? Dawno nie widzialem zadnego ogloszenia o prace. @Matifiesta widziales gdzies jakies ogloszenie? Chetnie bym sie tam zatrudnil
zdjecie uzytkownika
Matifiesta - 2016-01-07 11:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maja byc przyjecia od kwietnia machu ale jaka kasa nie powiedzieli mi dlatego tu zadalem pytanie bo nie wiem jak oni tam placa ale maja przyjmowac z uprawnieniami sepowskimi
zdjecie uzytkownika
mussol - 2016-01-09 21:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy jeszcze jakie stanowisko masz na myśli. Ogólnie rzecz biorąc na produkcji zarobki są w graniach 2000 złotych. Jednak nie wiem czy to Cię interesuje
zdjecie uzytkownika
Matifiesta - 2016-01-18 16:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macho ale 2 sprawy po 1 to mowisz o koksowni czy ogolnie o zarmen? a po 2 jesli mowisz o koksowni to chodzi mi o stanowisko energetyk na kotly bo mam takie papiery
zdjecie uzytkownika
nauka - 2016-01-20 21:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tego się na forum nie dowiesz, sam widzisz, że ciężko się dogadać. Skoro masz papiery, to uderzaj do Zarmen bezpośrednio, tak chyba najszybciej :) info od źródła
zdjecie uzytkownika
Matifiesta - 2016-01-25 16:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nauka ja wiem ze nikt nie powie i licze sie z tym ze czasy czestochowskiego przemyslu ciezkiego juz za nami niestety huta ukrainska koksownia polska bo wiadomo polak polaka tylko umie tylko wydoic jak krowe a nic w zamian tylko po prostu zastanawiam sie czy sie na koksownie porywac bo u mnie w hucie katowice tez szalu nie ma ale ponad 2 mam
zdjecie uzytkownika
piniondz - 2016-02-05 19:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest to bardzo dobre rozwiązanie @nauka bowiem firma co jakiś czas zatrudnia, więc jak będą mieli CV i będziesz się nadawał to zadzwonią, zarobki niezłe, koło 3000 netto.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-03-22 14:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówi się, że to jest porządna firma i tego się trzymajmy.
Przyjdź do nas zobaczysz, tak trzeba odpowiadac tym zlośliwym krytykantom.
Kto nie prowadził w ostatnich latach biznesu, a przecież ci co szukaja pracy fizycznej to nie maja o tym pojęcia, to nie ma posiadają wiedzy o tym jak przechodzi się od oferty do umowy na jakąś realizacje. Na końcu drogi jest ten przyslowiowy pasek z kasy( lub na koncie)
zdjecie uzytkownika
kawe - 2016-04-07 17:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie wiele zależy też od tego na jakim stanowisku jesteś zatrudniony lub na jakie się ubiegasz. Ja widziałęm, że wczesniej szukali Mechaników czy Kierowników produkcji a na tych stanowisku możesz chyba trochę wyciągnąć?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-04-20 12:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam ustaloną rozmowę o pracę.Zastanawiam się czy jest sens tracić czas?Jak przebiega taka rozmowa?Jakie zarobki są na stanowisku biurowym?Jaka tam jest atmosfera itp???
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2016-05-04 12:44:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
współczuję nowo zatrudnionej tam osobie...
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-05-08 20:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ha ha ale dlaczego? poza tym teraz nie maja nowych ofert przeciez..pamietam ze byla na stanowisko mechanika/ elektromechanika wiadomo ze na takim stanowisku to trzeba miec odpowiednie wyksztalcenie mechaniczne
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-06-26 19:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest tak porządna że potrafią wydymać robola bez zmrużenia oka
zdjecie uzytkownika
erf - 2016-06-27 20:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej no ja tez pamietam ze ta oferta pracy byla od nich na mechanika i chyba tez kierownika produkcji ale to juz na prawde jakos dawno temu w sumie bylo..no coz mozliwe ze cos sie pojawi nowego od nich

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Zarmen Sp. z.o.o!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zarmen Sp. z.o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert