Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CCC

Pracowałeś w firmie CCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bllaa - 2015-02-17 13:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To musi być tam bardzo ciekawie skoro są romanse :d
zatrudnia się tam :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-18 18:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak?
To musisz zatrudnić się w odpowiednim dziale.
zdjecie uzytkownika
bllaa - 2015-02-18 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ależ oczywiście. Powiedzcie tylko który to dział i jestem :)a tak poważnie to przy zatrudnieniu można mówić na jaki dział się idzie? No i oczywiście gdzie jest najlepiej?
zdjecie uzytkownika
nicki - 2015-02-21 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się dostac?
zdjecie uzytkownika
Stara pracownica - 2015-02-24 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
MOBBING I TERROR, przełożona ujada jak wściekła, nonstop dokładają robotę, wymuszają w dni wolne prace!!!
OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM.
zdjecie uzytkownika
CCC autobus - 2015-02-26 12:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Siema ma ktoś na zbyciu bilet na autobus CCC z Lubina na ten iebieski Royal Class?
zdjecie uzytkownika
CCC autobus - 2015-02-26 12:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CCC autobus - 2015-02-26 12:24:29]:
Niebieski*
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-03-03 17:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ciężko.
zdjecie uzytkownika
SalesmanX - 2015-03-05 10:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pracuje się bezpośredni w Centrali? czy menadzerowie mają swobodę działania, czy są sterowani ręcznie? czy kadra jest kompetentna? tj czy posiadają odpowiedni /wymagany do stanowiska poziom kwalifikacji
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2015-03-09 18:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepskie buty, pękł obcas i odrzucili reklamację chyba stwierdzili że to moja wina bo chodziłem w butach. może te buty są tylko na wystawę?
zdjecie uzytkownika
An - 2015-03-11 19:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.. Czy orientuje się ktoś na temat dojazdu z Lubina do Polkowic na strefę? Czy SA jakieś autobusy/busy?
zdjecie uzytkownika
hania1111 - 2015-04-08 00:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na litosc przychodzi klient gnoji pracownika jaki bubel sprzedajemy a za chwile podchodzi do kasy z nowymi butami, to jest masakra,,....
zdjecie uzytkownika
NIE - 2015-04-12 14:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SalesmanX - 2015-03-05 10:36:04]:
"Czy kadra jest kompetentna ?" O tym przekonasz się już na rozmowie z panią kierownik od zasobów ludzkich, Monika G. Tam nawet dobrych manier brakuje nie mówiąc już profesjonalizmie. Dalej tylko gorzej.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-21 14:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadziejne buty, moje zdanie nie różni się wiele od poprzedników. Słaba jakość wygórowana cena... ostatnio kupiłam buty w zwykłym sklepie i jakoś wytrzymały mi dłużej niż te za 100 zł. Buty są ładne ale tylko i wyłącznie na półce w sklepie.
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-04-26 10:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PRACA NIEWOLNICZA A SZCZEGÓLNIE W BIAŁYMSTOKU PO 10 GODZINACH PRACY ROBIĄ KIEROWNICZKI IWENTARYZACJĘ . BO Z GÓRY TAK KAŻĄ PO 2 GODZINIE W NOCY TRZEBA WRACAĆ NA WŁASNY KOSZT DO DOMU LUB PRZY ZWOŻENIU STAREGO TOWARU I ROBIĄ TAK GRAFIK PRACY ŻE NA DRUGI DZIEŃ MASZ NA 8,30 LUB 9.00 DO PRACY A TYLKO SIĘ POSTAW TO ZOSTAJESZ ZWOLNIONA ZA JAKIŚ CZAS LUB NIE PRZEDŁUŻA CI UMOWY .
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-05-12 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mam pytanie, rekrutują teraz na stanowiska młodszych specjalistów, na jakie zarobki tam można liczyć na takim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-05-19 12:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niepolecam pracy w firmie ccc faktory .
zdjecie uzytkownika
sław - 2015-05-25 17:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałbym podzielić się moimi uwagami do produktów CCC, zakupiłem córce trampki sznurowane, po ok. 3 miesiącach odkleiła się wewnętrzna wkładka i nie może dziecko chodzić, oddałem do reklamacji, otrzymałem odpowiedź, że źle dobrałem but do nogi i reklamacja jest niezasadna, odwołałem się i również niezasadna. Najlepsze jest to , że sprzedawczynie same dobierały but do nogi dziecka, zachęcając do kupna tego obuwia , teraz sklep odżegnuje się od odpowiedzialności za niezgodność towaru. Kolejny klient w plecy , już nigdy tam niczego nie kupię. pozdrawiam pędzę do konkurencji
zdjecie uzytkownika
komba - 2015-05-28 14:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, no niestety @sław, teraz to z tymi reklamacjami bardzo różnie bywa, żadko kiedy w jakimkolwiek sklepie uznają, bo to są dla nich koszta, obojętnie czy chodzi o ccc czy inny sklep. Dlatego praca sprzedawcy nie jest prosta, bo jest się narażonym na niezadowolenie klientów. Teraz w ccc chyba jakaś zbiorowa rekrutacja, bo szukają sprzedawców na pewno w Białymstoku, Gliwicach i Krakowie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-04 10:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w CCC w Polkowicach tylko dla zdesperowanych! To jest obóz pracy! Nie można usiąść choćby na 2 min. czy nawet oprzeć się o stół czy paletę!!! HORROR!!!!
zdjecie uzytkownika
al'zahar - 2015-06-08 19:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maja - 2015-04-21 14:35:20]:
Kompetencji ludzi od HR to nie posiadają żadnych... Pani od HR IGA M to traktuje firmę jak pokaz mody i teatr - stroi tylko miny i tyle... A tak ogólnie to też nieciekawie. W moim dziale szefostwo wydziera się na pracowników, nie potrafi dokładnie określić czego oczekuje i później ma pretensje, czepia się o wszystko i tu sprawdza się powiedzenie "co wolno wojewodzie to nie obie smro.....dzie". Szefostwo może gadać godzinami przez telefon na nie służbowe sprawy i się opierdzielać a my jak mamy chwilkę odpoczynku bo jest czas, że jest więcej luzu to nic nie możemy zrobić prywatnego, tylko praca, praca, praca a jak nie masz nic do roboty to twoja wina i jesteś na dywaniku. Szczerze odradzam, zła atmosfera, idzie się niekiedy załamać.
zdjecie uzytkownika
bujkjj - 2015-06-10 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę omijać centralę szerokim łukiem permanentne rekrutacje bo ludzie uciekają bo maja dość... brak szacunku dla ludzi...
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2015-06-13 17:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-02-16 10:11:13]:
kwitnie:)
zdjecie uzytkownika
narzeczony - 2015-06-18 07:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to wyzysk całkowity ostaynio jedna z bliskich osób pracująca w tej wyzyskującej firmie pracowała na inwentaryzacji około 16 godz to już tak jak chińczyki ten Manager na mazowieckie Pan N. to prostak i chamisko jakiego nie ma w Polsce obiecuje że mój adwokat zajmie się tym
zdjecie uzytkownika
widelec - 2015-06-18 13:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja radzę unikać pracy w sklepie w regionie górny śląsk + kraków - beznadziejny regionalny, poziom poniżej zera - mobbing, wyzysk, chamstwo, jego ocena sytuacji zależy tylko od humoru w jakim obecnie się znajduje. Dla jasności nie piszę źle o firmie jako takiej, o sklepie i współpracownikach, tylko o regionalnym.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CCC?
Zadaj pytanie
alert