Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CCC

Pracowałeś w firmie CCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
haha - 2015-11-30 15:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dawno nie spotkałam tak niepoważnej firmy. Zorganizowali pokazówkę w Poznaniu z prezentacją w PowerPoincie, kawka, herbatka, szał. Babki z HR (spóźniły się i wyjechały tekstem: No to zaczniemy od przerwy, hihi) zachwalały, jaka to cudowna praca, jakie korzyści, premie, zniżki, elastyczny czas pracy, opieka medyczna, możliwości awansu i prezenty na święta. Regionalny pięknie opowiadał, jak to zwalcza mobbing w podległych mu salonach, a pensje są ustalane indywidualnie i na pewno wyższe od minimalnej krajowej. Niestety, dałam się nabrać na gładkie słówka. Później, podczas rozmowy kwalifikacyjnej już w salonie, usłyszałam, że mogę co najwyżej liczyć na 1000 zł za 3/4 etatu, a o premiach i zniżkach lepiej zapomnieć. Straciłam tylko czas. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-12-02 19:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakie zarobki mozna liczyc w regionie szczecina? prosze tylko o szczerze odpowiedzi i jaka atmosfera panuje w salonach. mam do zaproszenie do nich na rozmowe :) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
luks - 2015-12-04 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiem piotr to na stanowisku sprzedawcy w salonie ccc zarobki sie ksztaltuja tak od 1750 zl brutto, jednakze wiecej info dostaniesz racczej juz na rozmowie
zdjecie uzytkownika
talar - 2015-12-04 20:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na 3/4 masz ok. 1007 zl
zdjecie uzytkownika
paulina - 2015-12-15 00:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki może nie powalają, ale jednak można pracować z umową i w miejscu, gdzie jest względny spokój. Szukają teraz np. zastępców kierownika sklepu, jak ktoś nie chce być zwykłym sprzedawcą
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-12-28 00:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luks - 2015-12-04 20:05:22]:
Zarobki liczone od najniższej krajowej, socjal i premie dla wybrańców, ogólnie porażka, ale sami ludzie są sobie winni,bo idą do pracy, nie znając swoich praw- tylko obowiązki-żenada, a prezes się bogaci na analfabetach
zdjecie uzytkownika
kara - 2015-12-31 15:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiadziałam, ze mieli wczesniej wiele ofert na stanowisko kierownika sklepu w róznych miastach, trzeba posiadac doswiadczenie w kierowniu zespolem, ale daja umowę.
zdjecie uzytkownika
zabsa - 2016-01-03 13:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to łaske robia ze umowe dają?
zdjecie uzytkownika
Jawiemwszystkolepiej - 2016-01-04 00:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zabsa no nie, chodzi pewnie o to, że w takich sieciówkach umowa o pracę jest rzadkością i jednak fajnie jak jakaś firma, tutaj CCC, ją pracownikowi zapewnia. Z tego co się orientuję nie tylko umowa jest na plus, ale i socjal.
zdjecie uzytkownika
zosiaaaa - 2016-01-04 20:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest ktos kto pracuje w ccc na stojadlach lub w Mińsku mazowieckim? Jak tam jest? Chciałam złożyć cv i nie wiem.
zdjecie uzytkownika
z - 2016-01-04 20:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki socjal? Chyba nie wiesz o czym KFDnpiszesz.
zdjecie uzytkownika
griz - 2016-01-06 14:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciagle szukaja wielu pracownikow. To jest dobra opcja jesli ktos nie moze pracowac na pelny etat bo jest np studentem a chce sobie dorobic. Jako konsument polecam produkty tej firmy
zdjecie uzytkownika
ghsdfgh - 2016-01-09 15:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś lubiłam kupować buty w CCC, ale teraz wolę na allegro. Jakość ta sama a cena trzy razy niższa. Buciki na jeden sezon, z wyjątkiem paru, które mam już kilka lat. A jedne sandałki to nawet miesiąca nie wytrzymały... To ja już wolę na allegro kupować buty za 30-40zł, jakość taka sama jak w ccc, ale sporo tańsze. Buty w ccc nie są warte swojej ceny, dla mnie buty za 80zł są drogie i powinny być porządne, a nie raz wyjdziesz na spacer i już zdarty obcas.
zdjecie uzytkownika
ej - 2016-01-10 12:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Polsce Miłek już wypalony jest , wszyscy wiedzą ze buty z CCC to jedna wielka kicha, dlatego startuje ze sklepami poza granice kraju gdzie jeszcze nie "znajo" ale sie "poznajo"...:) Buty kupowane w chinach hurtowo w Polkowicach przepakowane w inne kartony ,logo itp... i idą dalej w świat za 200% ceny Biznes jest Biznes :)))
zdjecie uzytkownika
3323233232 - 2016-01-10 15:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w CCC jest teraz spora rotacja x rego co sie ornituje wiec jesli ktos jest zainteresownay praca u nich to ma teraz sznase bo poszukuja np. sprzedawcy..
zdjecie uzytkownika
ja tylko pytam - 2016-01-11 22:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobic na lince w ccc factory bo bede skladala tam cv
zdjecie uzytkownika
d - 2016-01-12 12:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mniej jak 1500, bynajmniej tyle mi oferowali :)))
zdjecie uzytkownika
anonymus - 2016-01-12 20:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w ccc factory to strata czasu zdrowia i życia.
zdjecie uzytkownika
korki - 2016-01-13 00:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonymus - 2016-01-12 20:33:24]:
tak pewnie, @anonymous to lepiej siedzieć w domu i nic nie robić, nawet te 1500 złotych pomimo , że są niedużymi pieniedzmi są lepsze niż nic i tyle ....
zdjecie uzytkownika
Galla - 2016-01-13 10:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [korki - 2016-01-13 00:06:43]:
@korki: może i nie wielkie pieniądze dobre dla kawalera :)Ale wiedz ze z tych 1500, zacznij zbierać co miesiąc po 1000 na konto w celu zreperowania zdrowia, kręgosupa etc... i za 500 faktycznie można sobie życie ułożyć.
Powiem ci tak to w Biedronce za start masz 2000 praca może też nie lekka ale zdrowie najważniejsze Pamietaj!
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2016-01-13 10:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
LUDZIE to co wy tam jeszcze robicie.Odwagi pracy jest bardzo dużo w innych butikach proszą się o sprzedawcę. Dla chcącego nic trudnego wiem wszyscy się boimy zmian głowa do góry.Słyszałam nie jedną opinię o wyzysku ludzi w waszej Firmie ludzie leczą się psychicznie stracili na swojej godności i wartości.Są odpowiednie instytucje które pomagają zwalczać wyzysk. ODWAGI
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-01-18 08:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Q to czemu tak sadzisz ?? Co tam jest nie tak
zdjecie uzytkownika
daria - 2016-01-18 15:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, ze troche przesadzacie. CCC to firma znana na całą Polskę i nie mają jednego sklepu. Może wina leży w konkretnej placówce a nie w całej firmie. Popatrzcie na oferty CCC, wyglądają korzystnie
zdjecie uzytkownika
sprzedawca - 2016-01-22 20:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko jest nie tak prace nocne a oddalanie reklamacji na sklepie to na porządku dziennym i wlasnie przez to wychodzą przed klientem na debila. Znana marka dla biedniejszego klienta traci klienta właśnie przez reklamacji. Moja koleżanka kupiła dla dziecka buty zimowe i po miesiącu okolice zapiętki sie wytarły było tam jakieś tworzywo twarde ,że dziecko miało rany do krwi a chodzi do zerówki i zmienia na trampki mało noszone .A decyzja zwykłego sprzedawcy , który z góry musi oddalić na sklepie bo tak mu każą jest odmowna. obuwie niewłaściwie użytkowane przez klienta uszkodzenie mechaniczne.chyba każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej kumpeli buty kosztowały prawie 90 zł,to nie mało na jeden sezon dla dzieciaka. Droga firmo tak jak szybko zdobyłaś zaufanie klienta tak szybko stracisz konkurencja rośnie pamiętaj kij ma zawsze dwa końce.Pracy jest dużo odwagi sprzedawcy bo będzie coraz gorzej .Widzieliście w innych salonach jak siedzą i ksiażki czytaj a mają taką samą podstawę jak wy. powodzenia
zdjecie uzytkownika
luksja - 2016-01-22 20:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ccc ma renomę na cały kraj, można tam znaleźć i tańsze produkty średniej jakości i bardzo dobre i droższe buty oraz torebki. sporo sprzedawców ostatnio szukają, obiecują umowę o pracę.
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2016-01-22 20:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poczytaj sobie troche prawo pracy bo widze ze nie masz pojecia o czym piszesz... Nadgodziny sa w momencie kiedy liczba godzin przekroczy caly etat. Rowniez wtedy jak jestes zatrudniony na etat mniejszy niz caly np. 3/4
zdjecie uzytkownika
kwalika - 2016-01-25 08:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no ale tak jest, czy ktoś mówi inaczej ?:) ja do nich teraz będę aplikować na stanowisko specjalisty ds. kosztorysowania w polkowicach :) mam nadzieję, że zaproszą mnie na rozmowę kwalifikacyjną
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-02-09 09:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym nawiązać do sklepu CCC w Braniewie,pracownice chodzą wystraszone po sklepie gdy rządzi tam pani KIEROWNIK, która wprowadza reżim w sklepie, jest bardzo niemiła , nieuprzejma, problemowa,co zniechęca do zakupów.
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-02-09 15:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety większość kierowniczek taka jest i niewiele na to można poradzić.. no i wydaje mi się, że jako sprzedawc dobre s premie, bo podobno do tysiąca w góre dochodzą.
zdjecie uzytkownika
Praciownik - 2016-02-10 13:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracuję w CCC już pół roku i zaczynam właśnie szukać czegoś innego. Wszystko, co tu było napisane jest prawdą. Podpisuję się rękami i nogami pod wszystkim! To, że pensja marna, to swoją drogą. Najgorsze jest to, że nie ma możliwości awansu, premii tyle, co kot napłakał. Na sklepie musisz być kasjerem, sprzedawcą, ochroniarzem i sprzątaczką. Klient jest Twoim panem i władcą, nawet ten chamski i bezczelny, zawsze musisz każdemu lizać dupsko. Grafik zazwyczaj nie jest stały, zmienia się po 50 razy w ciągu miesiąca, bo tu ktoś ma l4, tu ktoś przedłużył l4, tu ktoś ma urlop i nie może z niego zrezygnować, bo coś tam.. Następny dzień masz wolny, a o 22 się okazuje, że jednak nie, bo MUSISZ przyjść do pracy. Praca po 12h dziennie, cykl różny, poniedziałek i wtorek po 12h godzin, zazwyczaj tylko jeden dzień wolny i znów dwa dni harowania po 12h. U nas akurat jest tak, że przychodzisz do pracy na 9:00, ale zostajesz jeszcze na nocce, bo akurat zwózka czy inwentaryzacja, no i jak dobrze pójdzie, to idziesz do domu o 4, czy 5 nad ranem. Zdarzało się tak, że pracowały u nas dziewczyny po 24 godziny i co? Jest to legalne? Firma tak wyzyskuje pracowników i traktuje ich jak psy. Nocki są liczone jak zwykłe dniówki, a braki inwentaryzacyjne są podciągane z premii pracowników. Nikogo nie obchodzi Twoje samopoczucie, jak przyniesiesz l4, to kierowniczka się wku*wi, najlepiej, żebyś przyszła do pracy z 39-stopniową gorączką. Na dodatek tak podkręcą klimatyzację, że zamarzasz, a na Twoje prośby nikt nie reaguje i odpowiada Ci, że klimatyzacja jest dla klientów, a nie dla nas, a sam prezes mówi, że jakbyśmy się więcej ruszały i PRACOWAŁY to by nam zimno nie było! Skandal i tragedia. Nie wiadomo, czy mam się śmiać czy płakać. Na początku byłam zadowolona, bo to jest moja pierwsza praca, ale po tych sześciu miesiącach mam dosyć bycia piątym kołem u wozu i bycia wykorzystywana. Na planowaniu dnia zazwyczaj mam setki rzeczy do zrobienia, co spokojnie można by było rozłożyć na dwie pracownice, ale nie, muszę sama to robić, a mam płacone tylko za siebie samą. Najlepsze jest to, że miałam ostatnio kasę, witrynę, torebki, dział damski i dziecięcy. Nie dam rady niestety się rozdwoić, a sam starszy sprzedawca zazwyczaj nic nie robi i jak nie ma wtedy kierownika na zmianie, to sama się rządzi. Uważam, że jak na taki spory nakład pracy, to wynagrodzenie jest strasznie kiepskie, do tego traktują Cię jak najgorszego. Drugą sprawą są sztuki na paragonie. Ostatnio wymyśliły sobie konkursik między wszystkimi kasjerkami, że ta która będzie miała najwyższy wskaźnik, będzie miała każdy weekend wolny w danym miesiącu, a ta, która wypadnie najgorzej będzie pracowała każdy weekend. Tragedia totalna, tylko dlatego, aby zwiększyć sprzedaż, a ludzie jak kupią raz te wszystkie pasty, impregnaty, to zazwyczaj służą im długo i nie kupują tego ścierwa przy każdych zakupach, a kasjerki muszą się poniżać i wciskać każdemu to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najgorszy czas jest wyprzedażowy, kiedy klienci robią dosłowny chaos w całym sklepie, nie szanują niczyjej pracy, tu Ci rozpi****lą, zaczynasz to sprzątać, a trzech innych gdzie indziej Ci rozpieprza, do tego czterech innych jeszcze Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawraca, bo nie potrafią drugiego buta znaleźć, a właściwy kartonik z obuwiem jest obok nich, tylko ciężko im tyłek schylić i popatrzeć. Podsumowując, praca do łatwych nie należy, gdyby szanowała moją godność i mój czas- mogłabym zostać tu na dłużej.
zdjecie uzytkownika
gott - 2016-02-18 13:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jestem pracownikiem ccc juz dosc dlugo. racja kokosow sie nie zarabia ale uwazam ze to stablina firma w ktorej jest pewne ze dostaniesz wynagrodzenie nie trzeba walnczyc o swoje pieniadze! jedyny minus tej pracy to faktycznie zarobki i to ze najczesciej przyjmuja na niepelny etat. co do ekipy to juz oczywiscie zalezy od salonu i KIEROWNIKA
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2016-03-11 17:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdury!to dziewczyno ja nie wiem w jakim ty sklepie pracujesz,dlaczego tak pozno zaczelas szukac czegos innego skoro ci tak zle?!?
zdjecie uzytkownika
Anet - 2016-03-13 20:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dobrze, że są tu ludzie, którzy nie narzekają na pracę w CCC tak jak ty @gott :) Ja chcę się tam zatrudnić i mam świadomość, że nie jest to praca bardzo dochodowa, ale np. na sprzedawcę, o którego chcę się ubiegać, jest elastyczny grafik, a dla mnie to ważne, bo studiuję i chcę pracę połączyć z nauką.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-16 10:34:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracy w ccc nie polecam... Pracowałam tam 3,5 miesiąca, dali umowę na 3 lata, ale dałam wypowiedzenie. Porażka. Kierownicy psychicznie siadają na pracowników, nie można ze sobą rozmawiać na sklepie, pracuje się w ciągłym stresie i strachu, bo o każdy drobiazg są pretensje i wypominanie.
Jeżeli chodzi o płace to jeszcze gorzej..
Przeważnie dają umowę na 3/4 etatu, robisz po 8 godzin i te nadgodziny nie są płacone 150%, tylko jeszcze mniej, bo przy niecałym etacie to są godziny "ponadnormatywne" i dostajesz za nie mniej niż normalnie. Ale tego Ci na początku nie powiedzą.
Obrót pracowników straszny, tam gdzie pracowałam to dziewczyny wytrzymywały po kilka dni i zwiewały. Nie dziwie się..
zdjecie uzytkownika
anka - 2016-03-16 11:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobrze o firmie świadczy fakt, że dają umowę o pracę bez większego zawahania. Jednak z kierownikami może bywać różnie i pewnie sklep sklepowi nie jest równy
zdjecie uzytkownika
Artur - 2016-03-16 21:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Proszę jakieś info na temat pracy w CCC Factory w Polkowicach, wacham sie z zaniesieniem tam CV :), po przeczytaniu tylu opinii :)
Czy wogóle przyjmują tam mężczyzn ?,bo słyszałem ze tam praca przeważnie dla kobiet. Wogóle czym zajmuje sie CCC Factory ? Jakie warunki płacowe ? Atmosfera?
zdjecie uzytkownika
pralinka - 2016-03-18 11:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sama nazwa wskazuje, to przypuszczam że tutaj pewnjie w factory może być produkcja ich wyrobów. klientów coraz więcej, w sumie są tanią dobrą alternetywą dfla tych pseudo luksusowych sieciówek z butami
zdjecie uzytkownika
słowNIK - 2016-03-24 11:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Artur - 2016-03-16 21:16:11]:
Nie waHaj się kupić słownika...
zdjecie uzytkownika
anonimowa99 - 2016-03-24 20:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w CCC pracowalam miesiac praca w ciaglym stresie nie mozna nawet porozmawiac jak nie ma klientow (jak jestes zwyklym sprzedawcom) bo od razu dostajesz zje....Jest sie równoczesnie sprzedawcom,kasjerem,sprzataczkom i ochroniarzem.Wykorzytuja ludzi na maxa za marne pieniadze.A na rozmowie kwalifikacyjnej wszystko pieknie przedstawiaja.W pierwszy dzien jak zaczelam prace pracowalam 12 godz mialam leb jak sklep.Nie pracowalabym w takim sklepie nawet za 2000 dramat.A pisze tu o jednym ze sklepów w Bielsku-Białej.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-25 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Praca w CCC nie jest łatwa towar sam się na półki nie wkłada . trzeba się narobić dla wielu osób to tak wygląda że nic nie robimy i stoimy (przeglądamy się w lustrach). A mianowicie jest co robić . Pracowałam tam 5 lat robiłam wszytko! Kierownictwo siada na psychikę pracowników , trzeba by było mieć dyktafon by to wszytko nagrać. minimalna krajowa -o awansie nie wspomnę nie ma o tym mowy bo po co robisz wszytko bo musisz , ciężko jest z praca na rynku wiec ludzie musza się godzić na tego typu zarobki. Pracownicy odpowiadają za towar skradziony , sprzątają na kolanach szorują podłogę. Nadgodziny - nie ma tam czegoś takiego wszytko jest oddawane w dniu wolnym lub jest liczone jako zwykła godzina pracy czyli (nanogodzina) jest wyzysk straszny . nie dość że nie zarabia się zbyt dobrze to jeszcze trzeba spłacać inwentaryzacje (skradzione) wiemy że złodziei jest pełno ale to nie zmienia faktu że firma podejrzewa że pracownicy wynoszą buty. Jednym słowem jest masakra w tej firmie. Kierownicy którzy pracują tam przez 10 lat są wypaleni brak szacunki dla pracowników nie potrafią nawet dobrze obsłużyć klienta. Wszyscy to widzą . Z mojej strony tyle na temat jeśli masz jakiś wybór to idź gdzie innej ale nie pchaj się do CCC , TAM NIE MA ŻYCIA PRYWATNEGO , DLA RODZINY WIECZNIE MUSISZ BYĆ W PRACY.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-25 21:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Praca w CCC nie jest łatwa towar sam się na półki nie wkłada . trzeba się narobić dla wielu osób to tak wygląda że nic nie robimy i stoimy (przeglądamy się w lustrach). A mianowicie jest co robić . Pracowałam tam 5 lat robiłam wszytko! Kierownictwo siada na psychikę pracowników , trzeba by było mieć dyktafon by to wszytko nagrać. minimalna krajowa -o awansie nie wspomnę nie ma o tym mowy bo po co robisz wszytko bo musisz , ciężko jest z praca na rynku wiec ludzie musza się godzić na tego typu zarobki. Pracownicy odpowiadają za towar skradziony , sprzątają na kolanach szorują podłogę. Nadgodziny - nie ma tam czegoś takiego wszytko jest oddawane w dniu wolnym lub jest liczone jako zwykła godzina pracy czyli (nanogodzina) jest wyzysk straszny . nie dość że nie zarabia się zbyt dobrze to jeszcze trzeba spłacać inwentaryzacje (skradzione) wiemy że złodziei jest pełno ale to nie zmienia faktu że firma podejrzewa że pracownicy wynoszą buty. Jednym słowem jest masakra w tej firmie. Kierownicy którzy pracują tam przez 10 lat są wypaleni brak szacunki dla pracowników nie potrafią nawet dobrze obsłużyć klienta. Wszyscy to widzą . Z mojej strony tyle na temat jeśli masz jakiś wybór to idź gdzie innej ale nie pchaj się do CCC , TAM NIE MA ŻYCIA PRYWATNEGO , DLA RODZINY WIECZNIE MUSISZ BYĆ W PRACY.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-03-25 21:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gott - 2016-02-18 13:08:23]:
AMEN pięknie napisane ,POPIERAM tak własnie jest
zdjecie uzytkownika
xx - 2016-03-29 18:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik nie p[rzesadzaj, praca w salonie obuwniczym sieciowym nie ma nic wspólnego z twoim życiem prywatnym, nie wiem skąd takie abstrakcyjne połączenie znalazłeś
zdjecie uzytkownika
mały - 2016-04-11 09:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga na nich. Nie pracujcie tam. Historia mojego zycia: Nadgodziny nie wypłacone, chodzenie z goraczką. Po 4 miesiącach tej orki (umowa zlecenie) dostalem 40 stopni, juz nie dałem rady przyjsc (wczesniej miesiac chodziłem z gorączka). Przyniosłem l4. Na nastepny dzień mi podziekowano. Teraz mam lepsza robotem, gdzie jestem normalnie szanowany. Unikajcie ich jak ognia, wykorzystuja ludzi, pracowalem 10 h, placili za 6.
zdjecie uzytkownika
żal - 2016-04-15 16:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję w CCC od jakiegoś czasu. Powiem szczerze, takiego wyzysku młodymi ludźmi nie widziałam nigdzie. Praca może nie jest ciężka natomiast kwestia rozliczeń za przepracowane godziny pozostawia dużo do życzenia. Kantują jak mogą. Zatrudniają wszystkich na pół etatu za najniższą krajową. Wymagania mają jakby człowiek dostawał Bóg wie jaką pensję. W celu wyjaśnienia niezgodnego wynagrodzenia należy kontaktować się z kadrami w Polkowicach. Tu zaczyna się problem z dodzwonieniem się. Jest piątek 15. Dzwownię dobre 40 minut i nic w końcu odbiera łaskawie jakaś Pani i informuję, że dzisiaj tylko do 14,30 pracują . Proszę dzwonić w poniedziałek lub napisać maila do swojej kadrowej. Nic w tym dziwnego. Proszę o podanie adresu mailowego do kadrowej , podaję nazwisko. I co słyszę? Pani nie jest osobą upoważnioną do podawania tego adresu. Ludzie !!!!! Słyszę, że mam poprosić kierowniczkę sklepu o podanie adresu mailowego. Nie to już staję się śmieszne. Ochrona danych ??? Może nie było by w tym nic tak wkurzającego, gdyby nie fakt, że kierowniczka w sklepie w Poznaniu (Pestka) jest osobą niekompetentną . Problematyczną, od której nie można nic w sposób prosty, grzeczny wyegzekwować. Pani Kierownik hahah. Do tego proszę Pani trzeba mieć predyspozycje, albo przejść jakieś konkretne szkolenie. Angaż na papierze nie zrobi z Pani kogoś lepszego od zwykłego pracownika. Więcej pokory każdej z Pań życzę. Ludzie jak Wam nie zależy na normalnej pensji to się przyjmujcie. Jeżeli się szanujecie to omijajcie CCC szerokim łukiem. A i jeszcze jedno CCC czyli cena czyni cuda. Mają rację tylko jeszcze muszą dodać KOSZTEM PRACOWNIKA .
zdjecie uzytkownika
nick - 2016-04-20 11:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam.
zdjecie uzytkownika
pawelo - 2016-04-23 22:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haha - 2015-11-30 15:38:11]:
ogolnie jak wchodzisz w d.... kierownikowi i pod..... innych pracownikow to jestes gosc. a jak nie to nie masz premii :D jasne ? jasne
zdjecie uzytkownika
76 - 2016-04-28 19:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale rpzeciez chyba premia uzalezoniona jest od tego jak pracujesz od efektow pracy ogolnie prawda?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa trwała 4 minuty.Dyspozycyjność, nadgodziny i informacje, że jest ciężko.
Pytania: Jesteś dyspozycyjna? Czasem nawet na nocki?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2016-05-04 09:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Premia uzależniona jest od jakości włażenia w d... kierownikowi, wszystko co jest napisane nt. pracy w CCC tu czy na forach to prawda. Obóz pracy i tyle. Desperatom wybierajacym się tam do pracy życzę dużo, bardzo dużo siły fizycznej i tej psychicznej. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2016-05-05 22:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aj tam, nie wierzę, żeby tak było w każdym CCC w Polsce. Premia to premia, wystarczy chcieć :) Praca jako sprzedawca obuwia na pewno do najłatwiejszych nie należy..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie CCC!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert