Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CCC

Pracowałeś w firmie CCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mika - 2015-01-20 09:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
popieram opinie przedmówców, buty dramat, śmierdzące, zrobione z jakiś fatalnych tworzyw, to co nazywają skóra to nawet koło skóry nie leżało. Stragan, rynek tylko na głowę nie kapie. I chyba tylko za to się płaci. Pracownicy w sklepach są leniwi, niechętni do pomocy, zapytani o coś demonstrują swoje niezadowolenie, zazwyczaj zajęci sobą, rozmową z koleżanką. Przy reklamacji klient traktowany jest jak intruz, rozpadło się po tygodniu to twój problem, źle chodzisz to zniszczyłeś. Prawo i kultura nie są znane w tej firmie, ale cóż, ryba psuje się od głowy!
zdjecie uzytkownika
sosnowiczanka - 2015-01-22 19:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiki364 - 2014-01-31 19:11:26]:
Napisze krótko firma ccc zwłaszcza ta w Polkowicach produkująca buty firmy Lasocki to OSZUŚCI I ZŁODZIEJE buty to koszt niemały tej marki ale jeśli chodzi o reklamacje to mają głęboko w poszanowaniu d..... swoich klientów nie uznają reklamacji potrafią kleic popękane podeszwy nie wymieniając na nowe mimo umowy zawartej gdzie klient nie godzi się na naprawę tylko WYMIANĘ NA NOWE , NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE CCC OSZUŚCI I NACIĄGANE ODRADZAM KAŻDEMU I BĘDĘ ODRADZAC WSZYSTKIM ZNAJOMYM ZAKUPÓW W TYM SZAMBIE
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-01-26 14:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [szukajaca pracy - 2014-07-30 11:13:20]:
ng2 kochana to ccc. Spółka zmieniła nazwę 2 lata temu, by uniknąć płacenia podatku. tyle wiesz ile zjesz
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2015-01-26 14:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [hania - 2014-08-01 12:25:18]:
PRACUJE W FIRMIE 6 LAT I ZARABIAM NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ, WIĘC TU RACZEJ SIE NIE DOROBISZ
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2015-02-06 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś na rozmowie kwalifikacyjnej dowiedziałem się że dojazd do zakładu, autobusem firmowym jest tylko dla wybranych. Ja jako cieć mam sobie załatwić własny dojazd na swój koszt. "Firme" w której każdy jest inaczej traktowany to ja mam w głębokim poważaniu, niech sami pracują dla mafiozy.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-10 08:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy pracuje jescze Bogus G. z biedronki?????
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-13 11:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma.
Ale jakie ROMANSE w niektórych działach.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-16 10:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektórzy próbują się ukrywać, ale często to im nie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
bllaa - 2015-02-17 13:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To musi być tam bardzo ciekawie skoro są romanse :d
zatrudnia się tam :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-18 18:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak?
To musisz zatrudnić się w odpowiednim dziale.
zdjecie uzytkownika
bllaa - 2015-02-18 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ależ oczywiście. Powiedzcie tylko który to dział i jestem :)a tak poważnie to przy zatrudnieniu można mówić na jaki dział się idzie? No i oczywiście gdzie jest najlepiej?
zdjecie uzytkownika
nicki - 2015-02-21 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się dostac?
zdjecie uzytkownika
Stara pracownica - 2015-02-24 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
MOBBING I TERROR, przełożona ujada jak wściekła, nonstop dokładają robotę, wymuszają w dni wolne prace!!!
OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM.
zdjecie uzytkownika
CCC autobus - 2015-02-26 12:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema ma ktoś na zbyciu bilet na autobus CCC z Lubina na ten iebieski Royal Class?
zdjecie uzytkownika
CCC autobus - 2015-02-26 12:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CCC autobus - 2015-02-26 12:24:29]:
Niebieski*
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-03-03 17:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ciężko.
zdjecie uzytkownika
SalesmanX - 2015-03-05 10:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pracuje się bezpośredni w Centrali? czy menadzerowie mają swobodę działania, czy są sterowani ręcznie? czy kadra jest kompetentna? tj czy posiadają odpowiedni /wymagany do stanowiska poziom kwalifikacji
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2015-03-09 18:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepskie buty, pękł obcas i odrzucili reklamację chyba stwierdzili że to moja wina bo chodziłem w butach. może te buty są tylko na wystawę?
zdjecie uzytkownika
An - 2015-03-11 19:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.. Czy orientuje się ktoś na temat dojazdu z Lubina do Polkowic na strefę? Czy SA jakieś autobusy/busy?
zdjecie uzytkownika
hania1111 - 2015-04-08 00:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na litosc przychodzi klient gnoji pracownika jaki bubel sprzedajemy a za chwile podchodzi do kasy z nowymi butami, to jest masakra,,....
zdjecie uzytkownika
NIE - 2015-04-12 14:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SalesmanX - 2015-03-05 10:36:04]:
"Czy kadra jest kompetentna ?" O tym przekonasz się już na rozmowie z panią kierownik od zasobów ludzkich, Monika G. Tam nawet dobrych manier brakuje nie mówiąc już profesjonalizmie. Dalej tylko gorzej.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-21 14:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadziejne buty, moje zdanie nie różni się wiele od poprzedników. Słaba jakość wygórowana cena... ostatnio kupiłam buty w zwykłym sklepie i jakoś wytrzymały mi dłużej niż te za 100 zł. Buty są ładne ale tylko i wyłącznie na półce w sklepie.
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-04-26 10:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PRACA NIEWOLNICZA A SZCZEGÓLNIE W BIAŁYMSTOKU PO 10 GODZINACH PRACY ROBIĄ KIEROWNICZKI IWENTARYZACJĘ . BO Z GÓRY TAK KAŻĄ PO 2 GODZINIE W NOCY TRZEBA WRACAĆ NA WŁASNY KOSZT DO DOMU LUB PRZY ZWOŻENIU STAREGO TOWARU I ROBIĄ TAK GRAFIK PRACY ŻE NA DRUGI DZIEŃ MASZ NA 8,30 LUB 9.00 DO PRACY A TYLKO SIĘ POSTAW TO ZOSTAJESZ ZWOLNIONA ZA JAKIŚ CZAS LUB NIE PRZEDŁUŻA CI UMOWY .
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-05-12 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie, rekrutują teraz na stanowiska młodszych specjalistów, na jakie zarobki tam można liczyć na takim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-05-19 12:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niepolecam pracy w firmie ccc faktory .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CCC?
Zadaj pytanie
alert