Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ccc factory

Pracowałeś w firmie ccc factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1400 wtedy miałam to ze 2 lata temu oczywiście brutto było.Koleżanki ok były jak na początek a jeśli chodzi o przerwę to ledwo zdążyłam się wysikać;P i coś zjeść a częsc kobiet po prostu na przerwie poprawia poprawki lub nadgania akord mi się tam bardzo nie podobało dlatego po 3 miesiącach zrezygnowałam i nie podpisałam umowy,
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-23 20:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim więc jeśli jestes silna psychicznie to zaryzykuj Niektóre kobiety olewają ,mniej się przejmują i jakoś trwają powodzenia:)))
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 17:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w ccc factory pracuje się na akord? Ile to godzinowo wychodzi? Co jak ktoś nie wyrobi normy dziennej albo ją przekroczy?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-10 20:40:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak na szwalni jest akord zespołowy muszą zapierdzielać żeby go wyrobić co mało kiedy się wyrabia ,,Przez 3 miesiące pracowałam i zespół nie wyrabiał tych 100% co znaczyło ze Dyrektorka przychodziła ,opierdzielała i tak w kółko.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 15:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli za niewyrobienie akordu jest opierdziel tylko? Nie ma żadnych kar? Kontrolują pracę, czy nikt w ccc factory się nie obija? Jakieś premie za wyrobienie normy?
zdjecie uzytkownika
kropka - 2013-09-17 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie kary nie wyrabiasz nie zarabiasz a, że opierdziel to owszem będą cię wciąż poganiać,,i tyle Nastaw się na zapierdzielanie....a premie są , ale dla pupilków tkz.:P.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 13:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kropka, to znaczy co się dzieje jak wyrobie 50% normy? nie zapłacą nic, czy 50% dniówki, czy inną kwotę?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-10-01 09:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie z kim można porozmawiać na temat przyjęcia do pracy jakiś telefon może ktoś ma
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2013-10-05 13:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto u Was oprowadza dzieci na wycieczkach? Zwykli pracownicy, macie za to bonusy? Bo ostatnio natrafiłem na swietlica.ops.polkowice.pl/?cat=30 podobno reportaż jest, czesto przychodza do Was ludzie, czy to akcja promocyjna etc.?
zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-10-21 22:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca w ccc hmmm pracuje tam już troche ...co mi sie nie podoba hmmmm musisz być na zawołanie kierownika jak masz dni wolne bardzo czesto dostajesz tel. do pracy...powinni tam założyć związki:) soscjale nieby jest a nie ma 250 zł od 6 lat na świeta i paczki dla dzieci... to wszystko ... najlepiej rozwijajaca sie firma w polsce a podwyżki możesz zapomnieć ... zarobki katastrofa na te czasy na miske ryżu a zyski w firmie rosna ...RKS poniża... fajne jest to ze praca z ludzmi że ekipa w pracy ok ....ale mysle ze ktos naprawde powinien zajac sie ta firma....
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2013-10-27 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry państwu bardzo lubiłam robić zakupy w waszej sieci ze względu na duży wybór dobrych marek butów zakupy zawsze robiłam w Krakowie w Galerii Krakowskiej obsługa perfekcyjna co tu mówić ale teraz mieszkam w Bochni też jest Galeria a mieszkam pod nosem sklep piękny powiększony ale załoga to dramat wraz z kierowniczką gdy zapytałam Pnie zajmują się sobą swoimi problemami ganianiem po Tesco a klienta maja sobie daleko gdzieś chciałam synowi kupić buty Lasockiego ale ich nie kupiłam ponieważ nie mogłam się doczekać na ekspedientkę o jakąkolwiek doradę lub podanie innego rozmiaru nadmieniam że szukałam kogokolwiek z obsługi bo owa Pani młodziutka goniła za swoimi sprawami wychylam się zza regału stoi taka druga Pani i pytam jej że ja proszę o kierownika a ta pani do mnie takim drwiącym głosem to ja jestem więc obróciłam się na pięcie i wyszłam prędko tam już do tego sklepu nie wstąpię bo byłam po prostu olana przez obsługę a tym bardziej mnie to zabolało że też jestem ekspedientką też obsługuję ludzi znam standardy obsługi i wiem że klient to pierwszeństwo nawet gdy wychodzę do toalety to gdy ktoś mnie o coś pyta to zatrzymuję się i poświęcam każdą wolną chwilę bo wiadomo klient nasz Pan więc bardzo proszę o wyciągnięcie jakiś konsekwencji oraz skierowanie na szkolenie standartów obsługi klienta bo warto inwestować ponieważ jesteście bardzo dużą firmą na rynku życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-11-16 19:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiti, a jak dzwonią, ze masz przyjść do pracy to wówczas za jaka stawkę pracujecie, choć trochę wyższą? Co daja z socjalnego w ccc jak sie nie ma dzieci?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-11-17 18:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2012-10-01 20:01:20]:
Tak Oni latają??
Zastanów się?
zdjecie uzytkownika
kolarz - 2013-11-24 17:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypad jak najszybciej bo hinczyk sie szybko skonczy
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2013-11-24 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolarz, co masz na myśli piszac ''hinczyk"? Bo nie pracowałem jeszcze w ccc factory. Polecasz pracę, da się coś zarobić?
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2013-12-11 10:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej!!równiez pracowałam w CCC.nie polecam.[usunięte przez moderatora] z 3/4 etatu robił sie cały etat!!!nadgodzin duzo!personel z poczatku miły,a potem?szkoda gadac!!całkowity brak kompetencji!! ogólnie NIEPOLECAM!
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-14 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio tak dużo nadgodzin, praca weekendami również? to Chociaz płacone zgodnie z kodeksem pracy tj. 150, 200%?
zdjecie uzytkownika
AZS - 2014-01-05 23:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy (usunięte przez administratora)jaki mozna sobie tylko wyobrazić pracowałem pól roku i odradzam każdemu nawet desperatom
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-01-06 17:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AZS, to czego się o nich dowiedziałes przez pół roku, bo chyba nie było tak najgorzej, skoro az tyle wytrzymałeś. Czemu w końcu odszedłeś?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-01-16 07:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaktus - 2013-12-11 10:27:46]:
kaktus jak miałas nadgodziny na 3/4 etatu to musiałaś mieć tzw.dopracowanie i więcej na wypłacie.ogólnie dziewczyny mające dopracowanie wychodzą finansowo lepiej niż dziewczyny na całym etacie.zapomniałas to dopisać chyba;)
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-01-16 13:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, czy to dobre miejsce na opinię, ale uwielbiam buty marki ccc, są świetne, dobra cena no i trwałość, oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
wiki364 - 2014-01-31 19:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w ccc jest zalezna od sklepu załogi kierownika i atmosfery panującej tam zarobki marne.dużo dzwigania ale nie ma nic za darmo mnie najgorzej przeszkadzaly wizyty (usunięte przez administratora)plusem jest w tej pracy jak sie ma normalna kierowniczke mozliwosc dopasowania grafiku do zajec na. uczelni , karty rabatowe dla pracowników
zdjecie uzytkownika
goska - 2014-02-20 14:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cztery miesiące temu kupiłam w CCC Olsztyn Sikorskiego buty. Po 3 miesiącach wierzchni materiał prawie w całości odszedł od podeszwy. Złożyłam reklamację. Reklamację odrzucona wystawiając mi pismo bez żadnego podpisu, bez opinii szewca, twierdząc że buty wykonane były prawidłowo i z dobrego materiału. Pokazałam że materiał po prostu w niektórych miejscach zwyczajnie odkleił się od podeszwy a w innych przetarł przy niej. Powiedziana że to uszkodzenia mechaniczne za za takie oni nie odpowiadają. Odwołałam się. Znów moją reklamację odrzucono twierdząc że towar był zgodny z umową a pani kierownik w sklepie powiedziała mi "może sobie pani pójść do sądu". Biedne dziewczyny przy kasie zwieszały nosy i świeciły oczami nie mogąc nic powiedzieć choć to na nich się wyżywałam. Odrzucając reklamację powołują się tylko na zgodność towaru z umową. Nie obowiązuje ich żadna gwarancja, rękojmia itp. Widziałam jak innej klientce składającej również odwołanie od reklamacji wręczone buty zniszczone a nie naprawione przez szewca mówiąc "żądała pani naprawy i zostały naprawione" .
I tyle. "pójdę sobie do sądu korzystając z usług rzecznika konsumentów a z was kto chce niech tam sobie nadal kupuje buty))))
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dlaczego? - 2014-03-23 10:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, ze kadrówki w tej firmie są bardzo niesympatyczne? Podobno sprawiają wrażenie jakby ukończyły kierunek ZZL o specjalizacji niewolnictwo i wyzysk pracownika, ale najwyraźniej takie osoby są tam preferowane. Dlaczego pracownicy nie dostają miesięcznych biletów od przewoźników z którym firma ma podpisaną umowę na dojazdy do pracy.Przecież część z nich mogłaby sobie te bilety w zeznaniu rocznym odliczyć? ach znów układy, układy, układy...
zdjecie uzytkownika
karla - 2014-04-14 04:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co rozliczyć???przecież 90% to oni płacą a my tylko 10% wiec jak niewiesz to nie pisz głupot a tak na marginesie to tych waszych bzdur nie idzie czytać,praca jest ok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
22 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ccc factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x