CCC

Polkowice

Opinie o CCC

paulina 2015-12-15 00:13:33
Zarobki może nie powalają, ale jednak można pracować z umową i w miejscu, gdzie jest względny spokój. Szukają teraz np. zastępców kierownika sklepu, jak ktoś nie chce być zwykłym sprzedawcą
mila 2015-12-28 00:29:21
Zarobki liczone od najniższej krajowej, socjal i premie dla wybrańców, ogólnie porażka, ale sami ludzie są sobie winni,bo idą do pracy, nie znając swoich praw- tylko obowiązki-żenada, a prezes się bogaci na analfabetach
kara 2015-12-31 15:50:20
wiadziałam, ze mieli wczesniej wiele ofert na stanowisko kierownika sklepu w róznych miastach, trzeba posiadac doswiadczenie w kierowniu zespolem, ale daja umowę.
zabsa 2016-01-03 13:03:20
A to łaske robia ze umowe dają?
Jawiemwszystkolepiej 2016-01-04 00:27:28
@zabsa no nie, chodzi pewnie o to, że w takich sieciówkach umowa o pracę jest rzadkością i jednak fajnie jak jakaś firma, tutaj CCC, ją pracownikowi zapewnia. Z tego co się orientuję nie tylko umowa jest na plus, ale i socjal.
zosiaaaa 2016-01-04 20:10:22
Czy jest ktos kto pracuje w ccc na stojadlach lub w Mińsku mazowieckim? Jak tam jest? Chciałam złożyć cv i nie wiem.
z 2016-01-04 20:11:06
Jaki socjal? Chyba nie wiesz o czym KFDnpiszesz.
griz 2016-01-06 14:37:27
ciagle szukaja wielu pracownikow. To jest dobra opcja jesli ktos nie moze pracowac na pelny etat bo jest np studentem a chce sobie dorobic. Jako konsument polecam produkty tej firmy
ghsdfgh 2016-01-09 15:51:18
Kiedyś lubiłam kupować buty w CCC, ale teraz wolę na allegro. Jakość ta sama a cena trzy razy niższa. Buciki na jeden sezon, z wyjątkiem paru, które mam już kilka lat. A jedne sandałki to nawet miesiąca nie wytrzymały... To ja już wolę na allegro kupować buty za 30-40zł, jakość taka sama jak w ccc, ale sporo tańsze. Buty w ccc nie są warte swojej ceny, dla mnie buty za 80zł są drogie i powinny być porządne, a nie raz wyjdziesz na spacer i już zdarty obcas.
ej 2016-01-10 12:20:42
W Polsce Miłek już wypalony jest , wszyscy wiedzą ze buty z CCC to jedna wielka kicha, dlatego startuje ze sklepami poza granice kraju gdzie jeszcze nie "znajo" ale sie "poznajo"...:) Buty kupowane w chinach hurtowo w Polkowicach przepakowane w inne kartony ,logo itp... i idą dalej w świat za 200% ceny Biznes jest Biznes :)))
5
3323233232 2016-01-10 15:25:43
w CCC jest teraz spora rotacja x rego co sie ornituje wiec jesli ktos jest zainteresownay praca u nich to ma teraz sznase bo poszukuja np. sprzedawcy..
1
ja tylko pytam 2016-01-11 22:57:57
Ile można zarobic na lince w ccc factory bo bede skladala tam cv
1
d 2016-01-12 12:48:44
Nie mniej jak 1500, bynajmniej tyle mi oferowali :)))
anonymus 2016-01-12 20:33:24
Praca w ccc factory to strata czasu zdrowia i życia.
1
korki 2016-01-13 00:06:43
tak pewnie, @anonymous to lepiej siedzieć w domu i nic nie robić, nawet te 1500 złotych pomimo , że są niedużymi pieniedzmi są lepsze niż nic i tyle ....
Galla 2016-01-13 10:28:17
@korki: może i nie wielkie pieniądze dobre dla kawalera :)Ale wiedz ze z tych 1500, zacznij zbierać co miesiąc po 1000 na konto w celu zreperowania zdrowia, kręgosupa etc... i za 500 faktycznie można sobie życie ułożyć.
Powiem ci tak to w Biedronce za start masz 2000 praca może też nie lekka ale zdrowie najważniejsze Pamietaj!
sprzedawca 2016-01-13 10:33:41
LUDZIE to co wy tam jeszcze robicie.Odwagi pracy jest bardzo dużo w innych butikach proszą się o sprzedawcę. Dla chcącego nic trudnego wiem wszyscy się boimy zmian głowa do góry.Słyszałam nie jedną opinię o wyzysku ludzi w waszej Firmie ludzie leczą się psychicznie stracili na swojej godności i wartości.Są odpowiednie instytucje które pomagają zwalczać wyzysk. ODWAGI
3
Anonim 2016-01-18 08:32:17
Q to czemu tak sadzisz ?? Co tam jest nie tak
1
daria 2016-01-18 15:01:22
Wydaje mi się, ze troche przesadzacie. CCC to firma znana na całą Polskę i nie mają jednego sklepu. Może wina leży w konkretnej placówce a nie w całej firmie. Popatrzcie na oferty CCC, wyglądają korzystnie
sprzedawca 2016-01-22 20:16:39
Wszystko jest nie tak prace nocne a oddalanie reklamacji na sklepie to na porządku dziennym i wlasnie przez to wychodzą przed klientem na debila. Znana marka dla biedniejszego klienta traci klienta właśnie przez reklamacji. Moja koleżanka kupiła dla dziecka buty zimowe i po miesiącu okolice zapiętki sie wytarły było tam jakieś tworzywo twarde ,że dziecko miało rany do krwi a chodzi do zerówki i zmienia na trampki mało noszone .A decyzja zwykłego sprzedawcy , który z góry musi oddalić na sklepie bo tak mu każą jest odmowna. obuwie niewłaściwie użytkowane przez klienta uszkodzenie mechaniczne.chyba każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej kumpeli buty kosztowały prawie 90 zł,to nie mało na jeden sezon dla dzieciaka. Droga firmo tak jak szybko zdobyłaś zaufanie klienta tak szybko stracisz konkurencja rośnie pamiętaj kij ma zawsze dwa końce.Pracy jest dużo odwagi sprzedawcy bo będzie coraz gorzej .Widzieliście w innych salonach jak siedzą i ksiażki czytaj a mają taką samą podstawę jak wy. powodzenia
luksja 2016-01-22 20:20:14
ccc ma renomę na cały kraj, można tam znaleźć i tańsze produkty średniej jakości i bardzo dobre i droższe buty oraz torebki. sporo sprzedawców ostatnio szukają, obiecują umowę o pracę.
Aaa 2016-01-22 20:27:44
Poczytaj sobie troche prawo pracy bo widze ze nie masz pojecia o czym piszesz... Nadgodziny sa w momencie kiedy liczba godzin przekroczy caly etat. Rowniez wtedy jak jestes zatrudniony na etat mniejszy niz caly np. 3/4
1
kwalika 2016-01-25 08:32:59
no ale tak jest, czy ktoś mówi inaczej ?:) ja do nich teraz będę aplikować na stanowisko specjalisty ds. kosztorysowania w polkowicach :) mam nadzieję, że zaproszą mnie na rozmowę kwalifikacyjną
1
Nick 2016-02-09 09:36:46
Chciałbym nawiązać do sklepu CCC w Braniewie,pracownice chodzą wystraszone po sklepie gdy rządzi tam pani KIEROWNIK, która wprowadza reżim w sklepie, jest bardzo niemiła , nieuprzejma, problemowa,co zniechęca do zakupów.
3
eryk 2016-02-09 15:02:45
niestety większość kierowniczek taka jest i niewiele na to można poradzić.. no i wydaje mi się, że jako sprzedawc dobre s premie, bo podobno do tysiąca w góre dochodzą.
Praciownik 2016-02-10 13:34:46
Pracuję w CCC już pół roku i zaczynam właśnie szukać czegoś innego. Wszystko, co tu było napisane jest prawdą. Podpisuję się rękami i nogami pod wszystkim! To, że pensja marna, to swoją drogą. Najgorsze jest to, że nie ma możliwości awansu, premii tyle, co kot napłakał. Na sklepie musisz być kasjerem, sprzedawcą, ochroniarzem i sprzątaczką. Klient jest Twoim panem i władcą, nawet ten chamski i bezczelny, zawsze musisz każdemu lizać dupsko. Grafik zazwyczaj nie jest stały, zmienia się po 50 razy w ciągu miesiąca, bo tu ktoś ma l4, tu ktoś przedłużył l4, tu ktoś ma urlop i nie może z niego zrezygnować, bo coś tam.. Następny dzień masz wolny, a o 22 się okazuje, że jednak nie, bo MUSISZ przyjść do pracy. Praca po 12h dziennie, cykl różny, poniedziałek i wtorek po 12h godzin, zazwyczaj tylko jeden dzień wolny i znów dwa dni harowania po 12h. U nas akurat jest tak, że przychodzisz do pracy na 9:00, ale zostajesz jeszcze na nocce, bo akurat zwózka czy inwentaryzacja, no i jak dobrze pójdzie, to idziesz do domu o 4, czy 5 nad ranem. Zdarzało się tak, że pracowały u nas dziewczyny po 24 godziny i co? Jest to legalne? Firma tak wyzyskuje pracowników i traktuje ich jak psy. Nocki są liczone jak zwykłe dniówki, a braki inwentaryzacyjne są podciągane z premii pracowników. Nikogo nie obchodzi Twoje samopoczucie, jak przyniesiesz l4, to kierowniczka się wku*wi, najlepiej, żebyś przyszła do pracy z 39-stopniową gorączką. Na dodatek tak podkręcą klimatyzację, że zamarzasz, a na Twoje prośby nikt nie reaguje i odpowiada Ci, że klimatyzacja jest dla klientów, a nie dla nas, a sam prezes mówi, że jakbyśmy się więcej ruszały i PRACOWAŁY to by nam zimno nie było! Skandal i tragedia. Nie wiadomo, czy mam się śmiać czy płakać. Na początku byłam zadowolona, bo to jest moja pierwsza praca, ale po tych sześciu miesiącach mam dosyć bycia piątym kołem u wozu i bycia wykorzystywana. Na planowaniu dnia zazwyczaj mam setki rzeczy do zrobienia, co spokojnie można by było rozłożyć na dwie pracownice, ale nie, muszę sama to robić, a mam płacone tylko za siebie samą. Najlepsze jest to, że miałam ostatnio kasę, witrynę, torebki, dział damski i dziecięcy. Nie dam rady niestety się rozdwoić, a sam starszy sprzedawca zazwyczaj nic nie robi i jak nie ma wtedy kierownika na zmianie, to sama się rządzi. Uważam, że jak na taki spory nakład pracy, to wynagrodzenie jest strasznie kiepskie, do tego traktują Cię jak najgorszego. Drugą sprawą są sztuki na paragonie. Ostatnio wymyśliły sobie konkursik między wszystkimi kasjerkami, że ta która będzie miała najwyższy wskaźnik, będzie miała każdy weekend wolny w danym miesiącu, a ta, która wypadnie najgorzej będzie pracowała każdy weekend. Tragedia totalna, tylko dlatego, aby zwiększyć sprzedaż, a ludzie jak kupią raz te wszystkie pasty, impregnaty, to zazwyczaj służą im długo i nie kupują tego ścierwa przy każdych zakupach, a kasjerki muszą się poniżać i wciskać każdemu to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Najgorszy czas jest wyprzedażowy, kiedy klienci robią dosłowny chaos w całym sklepie, nie szanują niczyjej pracy, tu Ci rozpi****lą, zaczynasz to sprzątać, a trzech innych gdzie indziej Ci rozpieprza, do tego czterech innych jeszcze Ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawraca, bo nie potrafią drugiego buta znaleźć, a właściwy kartonik z obuwiem jest obok nich, tylko ciężko im tyłek schylić i popatrzeć. Podsumowując, praca do łatwych nie należy, gdyby szanowała moją godność i mój czas- mogłabym zostać tu na dłużej.
8
gott 2016-02-18 13:08:23
witam jestem pracownikiem ccc juz dosc dlugo. racja kokosow sie nie zarabia ale uwazam ze to stablina firma w ktorej jest pewne ze dostaniesz wynagrodzenie nie trzeba walnczyc o swoje pieniadze! jedyny minus tej pracy to faktycznie zarobki i to ze najczesciej przyjmuja na niepelny etat. co do ekipy to juz oczywiscie zalezy od salonu i KIEROWNIKA
2
ewcia 2016-03-11 17:47:18
Bzdury!to dziewczyno ja nie wiem w jakim ty sklepie pracujesz,dlaczego tak pozno zaczelas szukac czegos innego skoro ci tak zle?!?
Anet 2016-03-13 20:17:55
To dobrze, że są tu ludzie, którzy nie narzekają na pracę w CCC tak jak ty @gott :) Ja chcę się tam zatrudnić i mam świadomość, że nie jest to praca bardzo dochodowa, ale np. na sprzedawcę, o którego chcę się ubiegać, jest elastyczny grafik, a dla mnie to ważne, bo studiuję i chcę pracę połączyć z nauką.
xxx 2016-03-16 10:34:18
Pracy w ccc nie polecam... Pracowałam tam 3,5 miesiąca, dali umowę na 3 lata, ale dałam wypowiedzenie. Porażka. Kierownicy psychicznie siadają na pracowników, nie można ze sobą rozmawiać na sklepie, pracuje się w ciągłym stresie i strachu, bo o każdy drobiazg są pretensje i wypominanie.
Jeżeli chodzi o płace to jeszcze gorzej..
Przeważnie dają umowę na 3/4 etatu, robisz po 8 godzin i te nadgodziny nie są płacone 150%, tylko jeszcze mniej, bo przy niecałym etacie to są godziny "ponadnormatywne" i dostajesz za nie mniej niż normalnie. Ale tego Ci na początku nie powiedzą.
Obrót pracowników straszny, tam gdzie pracowałam to dziewczyny wytrzymywały po kilka dni i zwiewały. Nie dziwie się..
2
anka 2016-03-16 11:16:19
Bardzo dobrze o firmie świadczy fakt, że dają umowę o pracę bez większego zawahania. Jednak z kierownikami może bywać różnie i pewnie sklep sklepowi nie jest równy
Artur 2016-03-16 21:16:11
Witam,
Proszę jakieś info na temat pracy w CCC Factory w Polkowicach, wacham sie z zaniesieniem tam CV :), po przeczytaniu tylu opinii :)
Czy wogóle przyjmują tam mężczyzn ?,bo słyszałem ze tam praca przeważnie dla kobiet. Wogóle czym zajmuje sie CCC Factory ? Jakie warunki płacowe ? Atmosfera?
pralinka 2016-03-18 11:19:44
jak sama nazwa wskazuje, to przypuszczam że tutaj pewnjie w factory może być produkcja ich wyrobów. klientów coraz więcej, w sumie są tanią dobrą alternetywą dfla tych pseudo luksusowych sieciówek z butami
słowNIK 2016-03-24 11:09:32
Nie waHaj się kupić słownika...
anonimowa99 2016-03-24 20:53:52
Nie polecam pracy w CCC pracowalam miesiac praca w ciaglym stresie nie mozna nawet porozmawiac jak nie ma klientow (jak jestes zwyklym sprzedawcom) bo od razu dostajesz zje....Jest sie równoczesnie sprzedawcom,kasjerem,sprzataczkom i ochroniarzem.Wykorzytuja ludzi na maxa za marne pieniadze.A na rozmowie kwalifikacyjnej wszystko pieknie przedstawiaja.W pierwszy dzien jak zaczelam prace pracowalam 12 godz mialam leb jak sklep.Nie pracowalabym w takim sklepie nawet za 2000 dramat.A pisze tu o jednym ze sklepów w Bielsku-Białej.
Pracownik 2016-03-25 21:23:23
Witam. Praca w CCC nie jest łatwa towar sam się na półki nie wkłada . trzeba się narobić dla wielu osób to tak wygląda że nic nie robimy i stoimy (przeglądamy się w lustrach). A mianowicie jest co robić . Pracowałam tam 5 lat robiłam wszytko! Kierownictwo siada na psychikę pracowników , trzeba by było mieć dyktafon by to wszytko nagrać. minimalna krajowa -o awansie nie wspomnę nie ma o tym mowy bo po co robisz wszytko bo musisz , ciężko jest z praca na rynku wiec ludzie musza się godzić na tego typu zarobki. Pracownicy odpowiadają za towar skradziony , sprzątają na kolanach szorują podłogę. Nadgodziny - nie ma tam czegoś takiego wszytko jest oddawane w dniu wolnym lub jest liczone jako zwykła godzina pracy czyli (nanogodzina) jest wyzysk straszny . nie dość że nie zarabia się zbyt dobrze to jeszcze trzeba spłacać inwentaryzacje (skradzione) wiemy że złodziei jest pełno ale to nie zmienia faktu że firma podejrzewa że pracownicy wynoszą buty. Jednym słowem jest masakra w tej firmie. Kierownicy którzy pracują tam przez 10 lat są wypaleni brak szacunki dla pracowników nie potrafią nawet dobrze obsłużyć klienta. Wszyscy to widzą . Z mojej strony tyle na temat jeśli masz jakiś wybór to idź gdzie innej ale nie pchaj się do CCC , TAM NIE MA ŻYCIA PRYWATNEGO , DLA RODZINY WIECZNIE MUSISZ BYĆ W PRACY.
2
Pracownik 2016-03-25 21:24:41
Witam. Praca w CCC nie jest łatwa towar sam się na półki nie wkłada . trzeba się narobić dla wielu osób to tak wygląda że nic nie robimy i stoimy (przeglądamy się w lustrach). A mianowicie jest co robić . Pracowałam tam 5 lat robiłam wszytko! Kierownictwo siada na psychikę pracowników , trzeba by było mieć dyktafon by to wszytko nagrać. minimalna krajowa -o awansie nie wspomnę nie ma o tym mowy bo po co robisz wszytko bo musisz , ciężko jest z praca na rynku wiec ludzie musza się godzić na tego typu zarobki. Pracownicy odpowiadają za towar skradziony , sprzątają na kolanach szorują podłogę. Nadgodziny - nie ma tam czegoś takiego wszytko jest oddawane w dniu wolnym lub jest liczone jako zwykła godzina pracy czyli (nanogodzina) jest wyzysk straszny . nie dość że nie zarabia się zbyt dobrze to jeszcze trzeba spłacać inwentaryzacje (skradzione) wiemy że złodziei jest pełno ale to nie zmienia faktu że firma podejrzewa że pracownicy wynoszą buty. Jednym słowem jest masakra w tej firmie. Kierownicy którzy pracują tam przez 10 lat są wypaleni brak szacunki dla pracowników nie potrafią nawet dobrze obsłużyć klienta. Wszyscy to widzą . Z mojej strony tyle na temat jeśli masz jakiś wybór to idź gdzie innej ale nie pchaj się do CCC , TAM NIE MA ŻYCIA PRYWATNEGO , DLA RODZINY WIECZNIE MUSISZ BYĆ W PRACY.
Pracownik 2016-03-25 21:37:37
AMEN pięknie napisane ,POPIERAM tak własnie jest
xx 2016-03-29 18:54:40
@pracownik nie p[rzesadzaj, praca w salonie obuwniczym sieciowym nie ma nic wspólnego z twoim życiem prywatnym, nie wiem skąd takie abstrakcyjne połączenie znalazłeś
mały 2016-04-11 09:06:29
Uwaga na nich. Nie pracujcie tam. Historia mojego zycia: Nadgodziny nie wypłacone, chodzenie z goraczką. Po 4 miesiącach tej orki (umowa zlecenie) dostalem 40 stopni, juz nie dałem rady przyjsc (wczesniej miesiac chodziłem z gorączka). Przyniosłem l4. Na nastepny dzień mi podziekowano. Teraz mam lepsza robotem, gdzie jestem normalnie szanowany. Unikajcie ich jak ognia, wykorzystuja ludzi, pracowalem 10 h, placili za 6.
1
żal 2016-04-15 16:13:37
Pracuję w CCC od jakiegoś czasu. Powiem szczerze, takiego wyzysku młodymi ludźmi nie widziałam nigdzie. Praca może nie jest ciężka natomiast kwestia rozliczeń za przepracowane godziny pozostawia dużo do życzenia. Kantują jak mogą. Zatrudniają wszystkich na pół etatu za najniższą krajową. Wymagania mają jakby człowiek dostawał Bóg wie jaką pensję. W celu wyjaśnienia niezgodnego wynagrodzenia należy kontaktować się z kadrami w Polkowicach. Tu zaczyna się problem z dodzwonieniem się. Jest piątek 15. Dzwownię dobre 40 minut i nic w końcu odbiera łaskawie jakaś Pani i informuję, że dzisiaj tylko do 14,30 pracują . Proszę dzwonić w poniedziałek lub napisać maila do swojej kadrowej. Nic w tym dziwnego. Proszę o podanie adresu mailowego do kadrowej , podaję nazwisko. I co słyszę? Pani nie jest osobą upoważnioną do podawania tego adresu. Ludzie !!!!! Słyszę, że mam poprosić kierowniczkę sklepu o podanie adresu mailowego. Nie to już staję się śmieszne. Ochrona danych ??? Może nie było by w tym nic tak wkurzającego, gdyby nie fakt, że kierowniczka w sklepie w Poznaniu (Pestka) jest osobą niekompetentną . Problematyczną, od której nie można nic w sposób prosty, grzeczny wyegzekwować. Pani Kierownik hahah. Do tego proszę Pani trzeba mieć predyspozycje, albo przejść jakieś konkretne szkolenie. Angaż na papierze nie zrobi z Pani kogoś lepszego od zwykłego pracownika. Więcej pokory każdej z Pań życzę. Ludzie jak Wam nie zależy na normalnej pensji to się przyjmujcie. Jeżeli się szanujecie to omijajcie CCC szerokim łukiem. A i jeszcze jedno CCC czyli cena czyni cuda. Mają rację tylko jeszcze muszą dodać KOSZTEM PRACOWNIKA .
3
nick 2016-04-20 11:09:36
Potwierdzam.
pawelo 2016-04-23 22:17:15
ogolnie jak wchodzisz w d.... kierownikowi i pod..... innych pracownikow to jestes gosc. a jak nie to nie masz premii :D jasne ? jasne
76 2016-04-28 19:11:07
no ale rpzeciez chyba premia uzalezoniona jest od tego jak pracujesz od efektow pracy ogolnie prawda?
Były pracownik 2016-05-04 09:33:50
Premia uzależniona jest od jakości włażenia w d... kierownikowi, wszystko co jest napisane nt. pracy w CCC tu czy na forach to prawda. Obóz pracy i tyle. Desperatom wybierajacym się tam do pracy życzę dużo, bardzo dużo siły fizycznej i tej psychicznej. NIE POLECAM!
patrycja 2016-05-05 22:01:13
aj tam, nie wierzę, żeby tak było w każdym CCC w Polsce. Premia to premia, wystarczy chcieć :) Praca jako sprzedawca obuwia na pewno do najłatwiejszych nie należy..
Darko 2016-05-18 00:06:15
od tvn dostali nagrode,a buty sie sypią
frida 2016-05-25 09:52:53
co myslicie o dyskryminacji osoby niepelnosprawnej w ccc taka osoba pomijana jest w szkoleniach w wdrazaniach w systemie nauka zmykania dnia ,prowadzeniu zmiany itp ale do cieżkich prac jak rozpakowanie towaru i przekładanie sklepu sprzątania iinnych cięzkich robót jest dobra co otym myslicie napiszcie ...?
2
frida 2016-05-25 10:15:34
jezeli spotkaliscie sie z podobnym traktowaniem w ccc to piszcie porównamy swoje doswiadczenia
1
staz 2016-07-09 14:31:22
Witam. Jestem na stażu od 3 miesięcy, na początku sie bardzo ucieszyłam, ale po pierwszym dniu wyszlam z placzem do domu, niedosc ze nogi poodpazane od tych balerin, to stoj przez 8 godz i idz na 15 min na przerwe. Zastępca kierownika byla bardzo mila i nie wykorzystywala swojego stanowiska a kierowniczkato taka fran*ca ze szok. Nawet stanąć i pogadać z kolezanka z pracy nie możesz . Nie wiem kto wymyslil takie chore zasady w tym CCC . Nie masz klientów usiać i siedz, albo zalóz adidasy i chodź po sklepie w wygodnych butach. rozumiem ze moge jeszcze trafić na lepsza albo na jeszcze gorsza prace, ale bez przesady. Nogi odpadają. A jeśli chodzi o zarobki to nie wiem jakie sa. Gadalam z dziewczyna co jest na 3/4 etatu i ma niecaly 1000 zl. A ja ze jestem na stażu to jestem po prostu tania sila robocza, okresu próbnego na bank nie przyjmę, nawet moga mnie za to z urzędu pracy wyrzucić, ale chociaż nie bede chodzila jak kleka. Woj. Łódzkie
Zostaw swoją opinię o CCC - Polkowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC