Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CCC

Pracowałeś w firmie CCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
CCC autobus - 2015-02-26 12:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CCC autobus - 2015-02-26 12:24:29]:
Niebieski*
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-03-03 17:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ciężko.
zdjecie uzytkownika
SalesmanX - 2015-03-05 10:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pracuje się bezpośredni w Centrali? czy menadzerowie mają swobodę działania, czy są sterowani ręcznie? czy kadra jest kompetentna? tj czy posiadają odpowiedni /wymagany do stanowiska poziom kwalifikacji
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2015-03-09 18:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepskie buty, pękł obcas i odrzucili reklamację chyba stwierdzili że to moja wina bo chodziłem w butach. może te buty są tylko na wystawę?
zdjecie uzytkownika
An - 2015-03-11 19:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.. Czy orientuje się ktoś na temat dojazdu z Lubina do Polkowic na strefę? Czy SA jakieś autobusy/busy?
zdjecie uzytkownika
hania1111 - 2015-04-08 00:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na litosc przychodzi klient gnoji pracownika jaki bubel sprzedajemy a za chwile podchodzi do kasy z nowymi butami, to jest masakra,,....
zdjecie uzytkownika
NIE - 2015-04-12 14:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [SalesmanX - 2015-03-05 10:36:04]:
"Czy kadra jest kompetentna ?" O tym przekonasz się już na rozmowie z panią kierownik od zasobów ludzkich, Monika G. Tam nawet dobrych manier brakuje nie mówiąc już profesjonalizmie. Dalej tylko gorzej.
zdjecie uzytkownika
Maja - 2015-04-21 14:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Beznadziejne buty, moje zdanie nie różni się wiele od poprzedników. Słaba jakość wygórowana cena... ostatnio kupiłam buty w zwykłym sklepie i jakoś wytrzymały mi dłużej niż te za 100 zł. Buty są ładne ale tylko i wyłącznie na półce w sklepie.
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-04-26 10:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PRACA NIEWOLNICZA A SZCZEGÓLNIE W BIAŁYMSTOKU PO 10 GODZINACH PRACY ROBIĄ KIEROWNICZKI IWENTARYZACJĘ . BO Z GÓRY TAK KAŻĄ PO 2 GODZINIE W NOCY TRZEBA WRACAĆ NA WŁASNY KOSZT DO DOMU LUB PRZY ZWOŻENIU STAREGO TOWARU I ROBIĄ TAK GRAFIK PRACY ŻE NA DRUGI DZIEŃ MASZ NA 8,30 LUB 9.00 DO PRACY A TYLKO SIĘ POSTAW TO ZOSTAJESZ ZWOLNIONA ZA JAKIŚ CZAS LUB NIE PRZEDŁUŻA CI UMOWY .
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-05-12 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
mam pytanie, rekrutują teraz na stanowiska młodszych specjalistów, na jakie zarobki tam można liczyć na takim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-05-19 12:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niepolecam pracy w firmie ccc faktory .
zdjecie uzytkownika
sław - 2015-05-25 17:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałbym podzielić się moimi uwagami do produktów CCC, zakupiłem córce trampki sznurowane, po ok. 3 miesiącach odkleiła się wewnętrzna wkładka i nie może dziecko chodzić, oddałem do reklamacji, otrzymałem odpowiedź, że źle dobrałem but do nogi i reklamacja jest niezasadna, odwołałem się i również niezasadna. Najlepsze jest to , że sprzedawczynie same dobierały but do nogi dziecka, zachęcając do kupna tego obuwia , teraz sklep odżegnuje się od odpowiedzialności za niezgodność towaru. Kolejny klient w plecy , już nigdy tam niczego nie kupię. pozdrawiam pędzę do konkurencji
zdjecie uzytkownika
komba - 2015-05-28 14:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ech, no niestety @sław, teraz to z tymi reklamacjami bardzo różnie bywa, żadko kiedy w jakimkolwiek sklepie uznają, bo to są dla nich koszta, obojętnie czy chodzi o ccc czy inny sklep. Dlatego praca sprzedawcy nie jest prosta, bo jest się narażonym na niezadowolenie klientów. Teraz w ccc chyba jakaś zbiorowa rekrutacja, bo szukają sprzedawców na pewno w Białymstoku, Gliwicach i Krakowie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-04 10:04:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca w CCC w Polkowicach tylko dla zdesperowanych! To jest obóz pracy! Nie można usiąść choćby na 2 min. czy nawet oprzeć się o stół czy paletę!!! HORROR!!!!
zdjecie uzytkownika
al'zahar - 2015-06-08 19:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maja - 2015-04-21 14:35:20]:
Kompetencji ludzi od HR to nie posiadają żadnych... Pani od HR IGA M to traktuje firmę jak pokaz mody i teatr - stroi tylko miny i tyle... A tak ogólnie to też nieciekawie. W moim dziale szefostwo wydziera się na pracowników, nie potrafi dokładnie określić czego oczekuje i później ma pretensje, czepia się o wszystko i tu sprawdza się powiedzenie "co wolno wojewodzie to nie obie smro.....dzie". Szefostwo może gadać godzinami przez telefon na nie służbowe sprawy i się opierdzielać a my jak mamy chwilkę odpoczynku bo jest czas, że jest więcej luzu to nic nie możemy zrobić prywatnego, tylko praca, praca, praca a jak nie masz nic do roboty to twoja wina i jesteś na dywaniku. Szczerze odradzam, zła atmosfera, idzie się niekiedy załamać.
zdjecie uzytkownika
bujkjj - 2015-06-10 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radzę omijać centralę szerokim łukiem permanentne rekrutacje bo ludzie uciekają bo maja dość... brak szacunku dla ludzi...
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2015-06-13 17:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-02-16 10:11:13]:
kwitnie:)
zdjecie uzytkownika
narzeczony - 2015-06-18 07:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w tej firmie to wyzysk całkowity ostaynio jedna z bliskich osób pracująca w tej wyzyskującej firmie pracowała na inwentaryzacji około 16 godz to już tak jak chińczyki ten Manager na mazowieckie Pan N. to prostak i chamisko jakiego nie ma w Polsce obiecuje że mój adwokat zajmie się tym
zdjecie uzytkownika
widelec - 2015-06-18 13:56:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja radzę unikać pracy w sklepie w regionie górny śląsk + kraków - beznadziejny regionalny, poziom poniżej zera - mobbing, wyzysk, chamstwo, jego ocena sytuacji zależy tylko od humoru w jakim obecnie się znajduje. Dla jasności nie piszę źle o firmie jako takiej, o sklepie i współpracownikach, tylko o regionalnym.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-02 08:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
freedom - 2015-07-02 08:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracowałam w tej firmie rok i byłam wyczerpana fizycznie i psychicznie. Zarabiałam tam około 1000 zł. Najwięcej godzin które tam przepracowałam to 19 godz czyli dzień i noc .. a co poniektórzy jechali na 2 godz do domu i wracali na 12 godz do pracy ... byłam jedną z tych osób i przez te 12 godz stałam i spałam na stojąco .... Wspomnę jeszcze że nocna stawka to było 5 zł na godz czyli za noc dostałam 45 zł (MASAKRA). Co jakiś czas odwiedzał nas nasz "kochany" regionalny nigdy nikt nie dostał od niego pochwały wręcz przeciwnie po jego wizycie wszystkie płakałyśmy. Przez 12 godzin pracy masz tylko jedną przerwę 30 min a przez kolejne 11 godz i 30 min nie mogłaś usiąść i odpocząć nawet gdy nie było klientów na sklepie musiałyśmy stać! NIE POLECAM TEJ PRACY NIKOMU !!!
zdjecie uzytkownika
Nikola - 2015-07-04 14:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przepracowałam 3 miesiące we wrocławskim CCC i nie miałam zamiaru już ani dnia więcej.

Plusy:
- Stabilna praca
- Płaca na czas
- Umowa o pracę
- Możliwość zamiany z koleżanką

Minusy:
- Zebrania
- Nie możesz porozmawiać z koleżankami z pracy nawet jak nikogo nie ma
- Nie możesz się nawet oprzeć o regał ani siąść.
- Pensja jedna, a robisz za sprzątaczkę, śmieciarza, ochroniarza i sprzedawcę
- Bałagan na sali, bo jest za mało osób na dział. Problem jednego buta to standard.
- Poganianie
- W weekendy po 12 h
- Nie można używać komórki nawet po to by pstryknąć zdjęcie buta i szukać na magazynie. XXI wiek
- Etat 3/4, a dobijasz do pełnego
- Wzywanie z dnia na dzień do pracy lub przedłużanie pracy bez wcześniejszego poinformowania
- Ciężkie dostawy
zdjecie uzytkownika
doris - 2015-07-14 14:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
UWAGA!CCC BRAK REKLAMACJI!! kupiłam buty ze skory,po miesiącu użytkowania wylądowały w śmietniku.Poinformowałam swoja cała rodzine,znajomych i Was informuje.
zdjecie uzytkownika
amelinka - 2015-08-20 11:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@doris twój problem i żale trafiły w złe miejsce, tutaj oceniamy firmę jako pracodawcę i proszę uszanuj to koleżanko. ja np,. zamierzam starać się u nich o zatrudnienie jako zastępca kierownika sklepu w LEgionowie i liczą na pomocne komentarze odnośnie wynagrodzenia itd. a ty tutaj robisz szum że ci podeszwa w bucie odkleja czy cośtam, no proszę...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-23 11:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
cococo - 2015-08-23 11:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak się trafi na dobry zespół to jest ok, ale wiadomo zawsze znajdzie się jakaś łajza... albo dwie. Jednak ja chciałem zapytać o ekwiwalent za pranie czy ktoś kiedyś dostał go w tej firmie(salon sprzedaży nie biura) oraz czy ktoś się orientuje czy przy wprowadzaniu grafiku w ten ich program księgowy nie robią czasem przekłamań odnośnie godz.pracy żeby nie wychodziły im nadgodziny, tzn rozpisują godziny tak żeby nie były przekroczone norny?????????????? Jak to sprawdzić?
zdjecie uzytkownika
Chmura - 2015-08-26 12:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi Drodzy, wiecie coś o pracy w CCC Polkowice w dziale HR? Jakie są zarobki itd?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CCC?
Zadaj pytanie
alert