Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ccc factory

Pracowałeś w firmie ccc factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-11-16 19:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kiti, a jak dzwonią, ze masz przyjść do pracy to wówczas za jaka stawkę pracujecie, choć trochę wyższą? Co daja z socjalnego w ccc jak sie nie ma dzieci?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-11-17 18:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2012-10-01 20:01:20]:
Tak Oni latają??
Zastanów się?
zdjecie uzytkownika
kolarz - 2013-11-24 17:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypad jak najszybciej bo hinczyk sie szybko skonczy
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2013-11-24 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolarz, co masz na myśli piszac ''hinczyk"? Bo nie pracowałem jeszcze w ccc factory. Polecasz pracę, da się coś zarobić?
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2013-12-11 10:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej!!równiez pracowałam w CCC.nie polecam.[usunięte przez moderatora] z 3/4 etatu robił sie cały etat!!!nadgodzin duzo!personel z poczatku miły,a potem?szkoda gadac!!całkowity brak kompetencji!! ogólnie NIEPOLECAM!
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-14 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio tak dużo nadgodzin, praca weekendami również? to Chociaz płacone zgodnie z kodeksem pracy tj. 150, 200%?
zdjecie uzytkownika
AZS - 2014-01-05 23:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy (usunięte przez administratora)jaki mozna sobie tylko wyobrazić pracowałem pól roku i odradzam każdemu nawet desperatom
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-01-06 17:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AZS, to czego się o nich dowiedziałes przez pół roku, bo chyba nie było tak najgorzej, skoro az tyle wytrzymałeś. Czemu w końcu odszedłeś?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-01-16 07:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaktus - 2013-12-11 10:27:46]:
kaktus jak miałas nadgodziny na 3/4 etatu to musiałaś mieć tzw.dopracowanie i więcej na wypłacie.ogólnie dziewczyny mające dopracowanie wychodzą finansowo lepiej niż dziewczyny na całym etacie.zapomniałas to dopisać chyba;)
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-01-16 13:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, czy to dobre miejsce na opinię, ale uwielbiam buty marki ccc, są świetne, dobra cena no i trwałość, oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
wiki364 - 2014-01-31 19:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w ccc jest zalezna od sklepu załogi kierownika i atmosfery panującej tam zarobki marne.dużo dzwigania ale nie ma nic za darmo mnie najgorzej przeszkadzaly wizyty (usunięte przez administratora)plusem jest w tej pracy jak sie ma normalna kierowniczke mozliwosc dopasowania grafiku do zajec na. uczelni , karty rabatowe dla pracowników
zdjecie uzytkownika
goska - 2014-02-20 14:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cztery miesiące temu kupiłam w CCC Olsztyn Sikorskiego buty. Po 3 miesiącach wierzchni materiał prawie w całości odszedł od podeszwy. Złożyłam reklamację. Reklamację odrzucona wystawiając mi pismo bez żadnego podpisu, bez opinii szewca, twierdząc że buty wykonane były prawidłowo i z dobrego materiału. Pokazałam że materiał po prostu w niektórych miejscach zwyczajnie odkleił się od podeszwy a w innych przetarł przy niej. Powiedziana że to uszkodzenia mechaniczne za za takie oni nie odpowiadają. Odwołałam się. Znów moją reklamację odrzucono twierdząc że towar był zgodny z umową a pani kierownik w sklepie powiedziała mi "może sobie pani pójść do sądu". Biedne dziewczyny przy kasie zwieszały nosy i świeciły oczami nie mogąc nic powiedzieć choć to na nich się wyżywałam. Odrzucając reklamację powołują się tylko na zgodność towaru z umową. Nie obowiązuje ich żadna gwarancja, rękojmia itp. Widziałam jak innej klientce składającej również odwołanie od reklamacji wręczone buty zniszczone a nie naprawione przez szewca mówiąc "żądała pani naprawy i zostały naprawione" .
I tyle. "pójdę sobie do sądu korzystając z usług rzecznika konsumentów a z was kto chce niech tam sobie nadal kupuje buty))))
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dlaczego? - 2014-03-23 10:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, ze kadrówki w tej firmie są bardzo niesympatyczne? Podobno sprawiają wrażenie jakby ukończyły kierunek ZZL o specjalizacji niewolnictwo i wyzysk pracownika, ale najwyraźniej takie osoby są tam preferowane. Dlaczego pracownicy nie dostają miesięcznych biletów od przewoźników z którym firma ma podpisaną umowę na dojazdy do pracy.Przecież część z nich mogłaby sobie te bilety w zeznaniu rocznym odliczyć? ach znów układy, układy, układy...
zdjecie uzytkownika
karla - 2014-04-14 04:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co rozliczyć???przecież 90% to oni płacą a my tylko 10% wiec jak niewiesz to nie pisz głupot a tak na marginesie to tych waszych bzdur nie idzie czytać,praca jest ok
zdjecie uzytkownika
klea111 - 2014-05-12 22:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca w ccc to strata czasu , zdrowia i godnosci
zdjecie uzytkownika
TAKAS - 2014-06-04 12:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZESC PRACUJE OD PARU LAT W TEJ FIRMIE I CO MUSZE TO PRACUJE ROZWIJAM SIE OWSZEM OD POL ETATU DOSZLAM DO CALEGO NAWET STANOWISKO OBEJMUJE ALE CO LUDZIE SA SOBIE WILKAMI ZLE TRAKTUJA SAMI SIEBIE(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
przed rozmowa o prace - 2014-06-04 16:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@taks. ale co? w ccc factory atmosfera jest raczej na luzie czy ludzie nie moga na siebie patrzec? jestem przed rozmowa o prace
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-06-11 17:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CCC FACTORY nie pracuje na pół etatu mamy normalną umowę o pracę to w nawiasie do wiadomości dla wszystkich piszących i czytających,NG2 to nie CCC!!!!!!więc jeżeli sobie plujecie w swoje gniazdo to piszcie że jesteście z NG2
zdjecie uzytkownika
szukajaca pracy - 2014-07-30 11:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Chciala bym sie dowiedziec jak mozna postarac sie o prace w ccc factory w polkowicach?? Wiem dac podanie... tylko ze juz wyslalam kilka i nic.. a bardzo mi zalezy na pracy w tej firmie nawet po negatywnych opiniach. Jestem mloda matka ktora nie boi sie ciezkiej pracy. Teraz pracuje ale same powiedzcie co to jest 900zl na reke w tych czasach dla matki z dzieckiem. Moze znacie jakas osobe zyczliwa ktora pomoze mi sie tam dostac??? Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
hania - 2014-08-01 12:25:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [szukajaca pracy - 2014-07-30 11:13:20]:
ja przyłączam sie do Twojej prośby mimo zę jestem w trochę innej sytuacji, moze nie gorszej, ale tez na pewno nie ciekawej. wrocilam po studiach do Polkowic i probuje znalezc prace. rodzice mowia, ze bogata gmina - praca na kazdym kroku czeka. moze i tak, ale jak sie nie ma doswiadczenia, a tylko studia to nikt z Tobą gadać nawet nie chce. drugi miesiąc szukam juz pracy a ja przeciez konczylam europeistykę! znam jezyk angielski bardzo dobrze. moge pracowac w sprzedazy, jako asystentka, nawet jak bedzie trzeba to trudno juz - pojde na praktyke albo staz. wazne tylko zeby sie na nich nie przemęczać. mam nadzieje, ze wiecie coś o ofertach, bo na stronie nie ma odnośników bez pośrednich do zlozenia oferty, z gory dziekuje za odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
miś - 2014-10-14 17:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odnośnie pracy, w ccc to można chyba do śmierci szukać. Parę miesięcy temu. było ogłoszenie tej firmy wraz z telefonem kontaktowym do HR Manager (nie wymieniam nazwiska). Po skontaktowaniu się z tą osobą wysłałem CV i czekałem na rozmowę w firmie. Ta pani powiedziała mi że oddzwoni do mnie na konkretny dzień. Minął miesiąc a telefonu jak nie było, tak nie ma. W między czasie ukazało się kilkanaście ogłoszeń odnośnie pracy. Po miesiącu od, kiedy złożyłem CV zadzwoniłem do tej osoby. Okazało się że ta pani nie zajmuje się tą sprawą. Doszedłem do wniosku, że te wszystkie ogłoszenia tej firmy to wielka ściema natomiast ludzie, którzy ogłaszają się później umywają ręcę. Ot cała to międzynarodowa firma. Krótko mówiąc firma jest do d..... . (Nie polecam)
zdjecie uzytkownika
laleczka - 2014-10-15 21:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w CCC od 2 lat. Jeśli chodzi o jakość butów, to mam uczucia mieszane, lasocki jest całkiem dobrze zrobiony,zdarzaja sie małe wpadki, natomiast reszta butów zostawia wiele do życzenia a ceny z roku na rok coraz większe ;/
Jeśli chodzi o prace? Hm....klienci coraz bardziej bezczelni, mieszają w kartonach, bałagan w butach, tragedia!! Przecież jeśli czegoś nie można znaleźć proszę nas wołać.
Natomiast reszta, czyli cały system i polityka CCC to masakra jakaś. Ludzie którzy siedzą " u góry" i wymyslają sobie tabelki z cyferkami uważają że nie mamy domów. Wymyślą sobie instrukcje która trzeba wdrożyć w 2 dni, a co tam że sklep ma 500 metrów kwadratowych, że jest ponad 15 tysięcy butów, że ludziom trzeba również pomagać, doradzać szukać, oni chca i ich nie interesuje to, że my tez mamy domy, rodziny i że tez chcemy wracac do domu.
Praca ciężka, ale atmosfera i dziewczyny z pracy duzy plus :)
zdjecie uzytkownika
ccccccc - 2014-10-30 13:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem kiedyś wysyłać CV do firmy CCC, na przedstawiciela firmy ds klientow czycos takiego, nie pamietam dolkadnie, wiem, że mialem jezdzic po roznych placowkach handlowych i szukać potencjalnych miesc dla sklepow lub klientów, ktorzy byliby zaintersowani wspolpraca na wieksza skale. Odpuscilem...żałować??
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-11-10 08:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje juz 5lat w ccc. Jesli chodzi o zarobki to powiem ze jakies kpiny za taka ciezka prace jaka wykonujemy.porazka,pracuje sie w nocy godz.do odbioru. I to kierownik robi laske ze wypusci wczesniej-nigdy nie byly platne.nocne za dzienne.Tylko inspekcje pracy naslac,a dowiedzieli by sie jaki to prezes roku.
zdjecie uzytkownika
owl - 2014-11-20 23:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [laleczka - 2014-10-15 21:05:10]:
Nie polecam również - negatywne doświadczenia z panią HR Manager (także nie wymieniam nazwiska). Nie wiem czy to jej pierwsza rozmowa kwalifikacyjna (sądząc po jej funkcji raczej nie), ale takiego podejścia i braku profesjonalizmu nie spotkałem jeszcze nigdy. Nieprzygotowana do rozmowy, do tego zachowanie balansujące na granicy dobrych manier.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ccc factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x