Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o CCC

Pracowałeś w firmie CCC i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alicja - 2014-11-30 21:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, jak się pracuje w ccc factory, bowiem jak jest w sklepie orientacyjnie wiem, ale w fabryce? Czy warunki sa akceptowalne, czy tez dostajecie jakieś zniżki na produkty do sklepów, czy to już takiej pracy nie obejmuje? Kobiety najczęściej na jakich stanowiskach pracują, jesli moge zapytać? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Ktosiek :) - 2014-12-18 01:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CCC Factory. Ludzie są zadowoleni. Wielu znajomych pracuje już na stałe i cały czas słychać o jakiś stażach. Natomiast ta "nędzarnia" po drugiej stronie ulicy zwana kiedyś "NG2" dziś "CCC".. Totalne dno! Powiem tak: sama praca poza sortownią-mordownią nie jest jeszcze taka zła - problemem są natomiast ludzie. Generalnie Panowie poprzyjmowani z wątpliwej agencji pracy "Pollux" (nie ma Cię jeden dzień w pracy - cała [i tak niepełna] premia w plecy + oczywiście dniówka) mają przekichane. Są: a) wykorzystywani, b) gnojeni, c) upokarzani przez oczywiście zatrudnionych na umowy (nie mówiąc o zamiataniu "odchodów" jakiegoś człowieka na placu - też się zdarza!). Szanse na zaszczyt = uzyskanie umowy "na stałe" są równe zeru. A przepraszam, równe -000 :) Z pojęciem mobbing przejdziecie na "Ty". Jeśli rozpaczliwie szukacie pracy i z tej całej desperacji złożycie swoje CV do "Pollux", bądź kolejny już raz (w moim przypadku tak było) to wiedzcie, że to może być początek poważnych zaburzeń! I się chyba wyleczyłem, gdyż tam nie robię :) Ponoć coś zaczynia się zmieniać, gdyż dobierają się "do tyłków" wyższym rangą (czyt. niejaki Pan SILVESTRO) uwaga - to mogą być tylko pozory. Że niby nie zgadzają się na przekręty hahaha :) Co radzić? Starać się o przyjęcie na staż/zatrudnienie w CCC Factory, ale BROŃ BOŻE nie do zakładu po drugiej stronie. Chyba, że ktoś jest masochistą i uwielbia zadawanie sobie bólu :) Chyba nie muszę wspominać o innych firmach w LSSE?? Trzymajcie się ciepło i rozważcie moje słowa :)
zdjecie uzytkownika
aleks1 - 2015-01-02 13:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podzielam opinię poprzednika .Buty lasocki ccc jest jest przerost formy nad trescia,rozpadaja się po roku uzytkowania.Reklamacje sa odrzucane jestem bardzo zawiedziona nigdy więcej butów lasockiego
zdjecie uzytkownika
pipa - 2015-01-11 21:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Buty z ccc to porażka śmierdzą,są tandetne i szybko się zniekształcają Panie Miłek to nie targ w końcu lat osiemdziesiątych trochę standardów i jakości a nie tylko nabijanie ludzi w butelke i zarabianie kasy ...
zdjecie uzytkownika
Emma - 2015-01-12 11:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich. Swoje słowa teraz kieruję do wszystkich osób które bardzo narzekają na pracę w ccc factory. Kochani! Zmieńcie pracę. Nie każdemu ona odpowiada,więc poco się męczyć i tylko wciąż narzekać. Każdy ma wybór. Albo pracujcie,albo szukajcie nowej pracy. Ja pracuję na factory od niedawna. Co zauważyłam i z czym mogę się podzielić z wami to to że na pewno jeśli się chce pracować to ta praca będzie. Nie ma rotacji. Praca na produkcji w zależności od działu bywa ciężka i z pewnością monotonna. Hałas jest bardzo męczący a do tego praca stojąca. Jednak ja nie narzekam,a nawet lubię to co robię. W zasadzie mam określone cele i wiem ile lat w zakładzie chciałabym pracować. Nie rozumiem osób narzekających na zarobki. Owszem jak dla nowych pracowników są niskie. Nieraz i Ci starzy nie są zadowoleni jak na taką pracę. Jednak i tutaj nadal jestem zdania że można pisać podania o podwyżki albo szukać naprawdę pracy lepiej płatnej. Nie możemy za dużo zmienić z góry narzuconych zasad. Jednak warto próbować może akurat. Co do ludzi bywa różnie. Ja mam fajnego przełożonego. Mówi się że w pracy nie ma przyjaciół i warto się tego trzymać:). Ludzie są różni. Nieraz można się rozczarować. Z wypłatami nigdy nie było problemu zawsze na czas! W miesiącu zdarzają się również soboty pracujące. I to chyba tyle ile mogę na razie powiedzieć. Wszystkiego dobrego pracownikom ccc factory i forumowiczom:) paaa
zdjecie uzytkownika
Ktosiek :) - 2015-01-19 11:04:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emma - 2015-01-12 11:28:16]:
W zasadzie nie mam już czego dodawać!!! Świetny komentarz, jest dokładnie tak jak mówisz!! Mam znajomych pracujących na CCC FACTORY i naprawdę sobie chwalą (a cieszą się z wolnych lipców bo wtedy jakiś przestój maszyn jest). Zarobki naprawdę fajne. Kilka komentarzy wyżej napisałem o traktowaniu w Pollux i dawnej hali NG2 (na przeciwko Factory). Naprawdę odradzam wszystkim - sam to przeżyłem :)
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-01-20 09:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram opinie przedmówców, buty dramat, śmierdzące, zrobione z jakiś fatalnych tworzyw, to co nazywają skóra to nawet koło skóry nie leżało. Stragan, rynek tylko na głowę nie kapie. I chyba tylko za to się płaci. Pracownicy w sklepach są leniwi, niechętni do pomocy, zapytani o coś demonstrują swoje niezadowolenie, zazwyczaj zajęci sobą, rozmową z koleżanką. Przy reklamacji klient traktowany jest jak intruz, rozpadło się po tygodniu to twój problem, źle chodzisz to zniszczyłeś. Prawo i kultura nie są znane w tej firmie, ale cóż, ryba psuje się od głowy!
zdjecie uzytkownika
sosnowiczanka - 2015-01-22 19:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiki364 - 2014-01-31 19:11:26]:
Napisze krótko firma ccc zwłaszcza ta w Polkowicach produkująca buty firmy Lasocki to OSZUŚCI I ZŁODZIEJE buty to koszt niemały tej marki ale jeśli chodzi o reklamacje to mają głęboko w poszanowaniu d..... swoich klientów nie uznają reklamacji potrafią kleic popękane podeszwy nie wymieniając na nowe mimo umowy zawartej gdzie klient nie godzi się na naprawę tylko WYMIANĘ NA NOWE , NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W TEJ FIRMIE CCC OSZUŚCI I NACIĄGANE ODRADZAM KAŻDEMU I BĘDĘ ODRADZAC WSZYSTKIM ZNAJOMYM ZAKUPÓW W TYM SZAMBIE
zdjecie uzytkownika
jola - 2015-01-26 14:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [szukajaca pracy - 2014-07-30 11:13:20]:
ng2 kochana to ccc. Spółka zmieniła nazwę 2 lata temu, by uniknąć płacenia podatku. tyle wiesz ile zjesz
zdjecie uzytkownika
JOLA - 2015-01-26 14:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [hania - 2014-08-01 12:25:18]:
PRACUJE W FIRMIE 6 LAT I ZARABIAM NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ, WIĘC TU RACZEJ SIE NIE DOROBISZ
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2015-02-06 11:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziś na rozmowie kwalifikacyjnej dowiedziałem się że dojazd do zakładu, autobusem firmowym jest tylko dla wybranych. Ja jako cieć mam sobie załatwić własny dojazd na swój koszt. "Firme" w której każdy jest inaczej traktowany to ja mam w głębokim poważaniu, niech sami pracują dla mafiozy.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-02-10 08:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy pracuje jescze Bogus G. z biedronki?????
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-13 11:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak firma.
Ale jakie ROMANSE w niektórych działach.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-16 10:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niektórzy próbują się ukrywać, ale często to im nie wychodzi.
zdjecie uzytkownika
bllaa - 2015-02-17 13:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To musi być tam bardzo ciekawie skoro są romanse :d
zatrudnia się tam :)
zdjecie uzytkownika
... - 2015-02-18 18:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak?
To musisz zatrudnić się w odpowiednim dziale.
zdjecie uzytkownika
bllaa - 2015-02-18 23:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ależ oczywiście. Powiedzcie tylko który to dział i jestem :)a tak poważnie to przy zatrudnieniu można mówić na jaki dział się idzie? No i oczywiście gdzie jest najlepiej?
zdjecie uzytkownika
nicki - 2015-02-21 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się dostac?
zdjecie uzytkownika
Stara pracownica - 2015-02-24 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
MOBBING I TERROR, przełożona ujada jak wściekła, nonstop dokładają robotę, wymuszają w dni wolne prace!!!
OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM.
zdjecie uzytkownika
CCC autobus - 2015-02-26 12:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema ma ktoś na zbyciu bilet na autobus CCC z Lubina na ten iebieski Royal Class?
zdjecie uzytkownika
CCC autobus - 2015-02-26 12:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CCC autobus - 2015-02-26 12:24:29]:
Niebieski*
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2015-03-03 17:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest ciężko.
zdjecie uzytkownika
SalesmanX - 2015-03-05 10:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pracuje się bezpośredni w Centrali? czy menadzerowie mają swobodę działania, czy są sterowani ręcznie? czy kadra jest kompetentna? tj czy posiadają odpowiedni /wymagany do stanowiska poziom kwalifikacji
zdjecie uzytkownika
wrocław - 2015-03-09 18:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepskie buty, pękł obcas i odrzucili reklamację chyba stwierdzili że to moja wina bo chodziłem w butach. może te buty są tylko na wystawę?
zdjecie uzytkownika
An - 2015-03-11 19:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.. Czy orientuje się ktoś na temat dojazdu z Lubina do Polkowic na strefę? Czy SA jakieś autobusy/busy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CCC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy CCC?
Zadaj pytanie