Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ccc factory

Pracowałeś w firmie ccc factory i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 15:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli za niewyrobienie akordu jest opierdziel tylko? Nie ma żadnych kar? Kontrolują pracę, czy nikt w ccc factory się nie obija? Jakieś premie za wyrobienie normy?
zdjecie uzytkownika
kropka - 2013-09-17 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie kary nie wyrabiasz nie zarabiasz a, że opierdziel to owszem będą cię wciąż poganiać,,i tyle Nastaw się na zapierdzielanie....a premie są , ale dla pupilków tkz.:P.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 13:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kropka, to znaczy co się dzieje jak wyrobie 50% normy? nie zapłacą nic, czy 50% dniówki, czy inną kwotę?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-10-01 09:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie z kim można porozmawiać na temat przyjęcia do pracy jakiś telefon może ktoś ma
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2013-10-05 13:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto u Was oprowadza dzieci na wycieczkach? Zwykli pracownicy, macie za to bonusy? Bo ostatnio natrafiłem na swietlica.ops.polkowice.pl/?cat=30 podobno reportaż jest, czesto przychodza do Was ludzie, czy to akcja promocyjna etc.?
zdjecie uzytkownika
kiti - 2013-10-21 22:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
praca w ccc hmmm pracuje tam już troche ...co mi sie nie podoba hmmmm musisz być na zawołanie kierownika jak masz dni wolne bardzo czesto dostajesz tel. do pracy...powinni tam założyć związki:) soscjale nieby jest a nie ma 250 zł od 6 lat na świeta i paczki dla dzieci... to wszystko ... najlepiej rozwijajaca sie firma w polsce a podwyżki możesz zapomnieć ... zarobki katastrofa na te czasy na miske ryżu a zyski w firmie rosna ...RKS poniża... fajne jest to ze praca z ludzmi że ekipa w pracy ok ....ale mysle ze ktos naprawde powinien zajac sie ta firma....
zdjecie uzytkownika
stały klient - 2013-10-27 12:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzień dobry państwu bardzo lubiłam robić zakupy w waszej sieci ze względu na duży wybór dobrych marek butów zakupy zawsze robiłam w Krakowie w Galerii Krakowskiej obsługa perfekcyjna co tu mówić ale teraz mieszkam w Bochni też jest Galeria a mieszkam pod nosem sklep piękny powiększony ale załoga to dramat wraz z kierowniczką gdy zapytałam Pnie zajmują się sobą swoimi problemami ganianiem po Tesco a klienta maja sobie daleko gdzieś chciałam synowi kupić buty Lasockiego ale ich nie kupiłam ponieważ nie mogłam się doczekać na ekspedientkę o jakąkolwiek doradę lub podanie innego rozmiaru nadmieniam że szukałam kogokolwiek z obsługi bo owa Pani młodziutka goniła za swoimi sprawami wychylam się zza regału stoi taka druga Pani i pytam jej że ja proszę o kierownika a ta pani do mnie takim drwiącym głosem to ja jestem więc obróciłam się na pięcie i wyszłam prędko tam już do tego sklepu nie wstąpię bo byłam po prostu olana przez obsługę a tym bardziej mnie to zabolało że też jestem ekspedientką też obsługuję ludzi znam standardy obsługi i wiem że klient to pierwszeństwo nawet gdy wychodzę do toalety to gdy ktoś mnie o coś pyta to zatrzymuję się i poświęcam każdą wolną chwilę bo wiadomo klient nasz Pan więc bardzo proszę o wyciągnięcie jakiś konsekwencji oraz skierowanie na szkolenie standartów obsługi klienta bo warto inwestować ponieważ jesteście bardzo dużą firmą na rynku życzę powodzenia
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-11-16 19:43:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiti, a jak dzwonią, ze masz przyjść do pracy to wówczas za jaka stawkę pracujecie, choć trochę wyższą? Co daja z socjalnego w ccc jak sie nie ma dzieci?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-11-17 18:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2012-10-01 20:01:20]:
Tak Oni latają??
Zastanów się?
zdjecie uzytkownika
kolarz - 2013-11-24 17:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypad jak najszybciej bo hinczyk sie szybko skonczy
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2013-11-24 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolarz, co masz na myśli piszac ''hinczyk"? Bo nie pracowałem jeszcze w ccc factory. Polecasz pracę, da się coś zarobić?
zdjecie uzytkownika
kaktus - 2013-12-11 10:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej!!równiez pracowałam w CCC.nie polecam.[usunięte przez moderatora] z 3/4 etatu robił sie cały etat!!!nadgodzin duzo!personel z poczatku miły,a potem?szkoda gadac!!całkowity brak kompetencji!! ogólnie NIEPOLECAM!
zdjecie uzytkownika
janek - 2013-12-14 20:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio tak dużo nadgodzin, praca weekendami również? to Chociaz płacone zgodnie z kodeksem pracy tj. 150, 200%?
zdjecie uzytkownika
AZS - 2014-01-05 23:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorszy (usunięte przez administratora)jaki mozna sobie tylko wyobrazić pracowałem pól roku i odradzam każdemu nawet desperatom
zdjecie uzytkownika
Franciszek - 2014-01-06 17:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
AZS, to czego się o nich dowiedziałes przez pół roku, bo chyba nie było tak najgorzej, skoro az tyle wytrzymałeś. Czemu w końcu odszedłeś?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-01-16 07:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaktus - 2013-12-11 10:27:46]:
kaktus jak miałas nadgodziny na 3/4 etatu to musiałaś mieć tzw.dopracowanie i więcej na wypłacie.ogólnie dziewczyny mające dopracowanie wychodzą finansowo lepiej niż dziewczyny na całym etacie.zapomniałas to dopisać chyba;)
zdjecie uzytkownika
Halina - 2014-01-16 13:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, czy to dobre miejsce na opinię, ale uwielbiam buty marki ccc, są świetne, dobra cena no i trwałość, oby tak dalej.
zdjecie uzytkownika
wiki364 - 2014-01-31 19:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w ccc jest zalezna od sklepu załogi kierownika i atmosfery panującej tam zarobki marne.dużo dzwigania ale nie ma nic za darmo mnie najgorzej przeszkadzaly wizyty (usunięte przez administratora)plusem jest w tej pracy jak sie ma normalna kierowniczke mozliwosc dopasowania grafiku do zajec na. uczelni , karty rabatowe dla pracowników
zdjecie uzytkownika
goska - 2014-02-20 14:10:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cztery miesiące temu kupiłam w CCC Olsztyn Sikorskiego buty. Po 3 miesiącach wierzchni materiał prawie w całości odszedł od podeszwy. Złożyłam reklamację. Reklamację odrzucona wystawiając mi pismo bez żadnego podpisu, bez opinii szewca, twierdząc że buty wykonane były prawidłowo i z dobrego materiału. Pokazałam że materiał po prostu w niektórych miejscach zwyczajnie odkleił się od podeszwy a w innych przetarł przy niej. Powiedziana że to uszkodzenia mechaniczne za za takie oni nie odpowiadają. Odwołałam się. Znów moją reklamację odrzucono twierdząc że towar był zgodny z umową a pani kierownik w sklepie powiedziała mi "może sobie pani pójść do sądu". Biedne dziewczyny przy kasie zwieszały nosy i świeciły oczami nie mogąc nic powiedzieć choć to na nich się wyżywałam. Odrzucając reklamację powołują się tylko na zgodność towaru z umową. Nie obowiązuje ich żadna gwarancja, rękojmia itp. Widziałam jak innej klientce składającej również odwołanie od reklamacji wręczone buty zniszczone a nie naprawione przez szewca mówiąc "żądała pani naprawy i zostały naprawione" .
I tyle. "pójdę sobie do sądu korzystając z usług rzecznika konsumentów a z was kto chce niech tam sobie nadal kupuje buty))))
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dlaczego? - 2014-03-23 10:26:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda, ze kadrówki w tej firmie są bardzo niesympatyczne? Podobno sprawiają wrażenie jakby ukończyły kierunek ZZL o specjalizacji niewolnictwo i wyzysk pracownika, ale najwyraźniej takie osoby są tam preferowane. Dlaczego pracownicy nie dostają miesięcznych biletów od przewoźników z którym firma ma podpisaną umowę na dojazdy do pracy.Przecież część z nich mogłaby sobie te bilety w zeznaniu rocznym odliczyć? ach znów układy, układy, układy...
zdjecie uzytkownika
karla - 2014-04-14 04:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co rozliczyć???przecież 90% to oni płacą a my tylko 10% wiec jak niewiesz to nie pisz głupot a tak na marginesie to tych waszych bzdur nie idzie czytać,praca jest ok
zdjecie uzytkownika
klea111 - 2014-05-12 22:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w ccc to strata czasu , zdrowia i godnosci
zdjecie uzytkownika
TAKAS - 2014-06-04 12:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZESC PRACUJE OD PARU LAT W TEJ FIRMIE I CO MUSZE TO PRACUJE ROZWIJAM SIE OWSZEM OD POL ETATU DOSZLAM DO CALEGO NAWET STANOWISKO OBEJMUJE ALE CO LUDZIE SA SOBIE WILKAMI ZLE TRAKTUJA SAMI SIEBIE(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
przed rozmowa o prace - 2014-06-04 16:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@taks. ale co? w ccc factory atmosfera jest raczej na luzie czy ludzie nie moga na siebie patrzec? jestem przed rozmowa o prace
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-06-11 17:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CCC FACTORY nie pracuje na pół etatu mamy normalną umowę o pracę to w nawiasie do wiadomości dla wszystkich piszących i czytających,NG2 to nie CCC!!!!!!więc jeżeli sobie plujecie w swoje gniazdo to piszcie że jesteście z NG2
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ccc factory
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x