Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eko Holding (Centrum Logistyczne)

Pracowałeś w firmie Eko Holding (Centrum Logistyczne) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Antoś - 2010-11-08 18:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ponownie. Jednak ci "ludzie" niczego sie nie nauczyli i niczego sie nie boja. W sobote doszlo do iscie dantejskich scen. Pracownicy, ktorzy skonczyli popoludniowa zmiane, wynikiem wczesniejszego "losowania" zostali wyznaczeni do inwentaryzacji, ktora zaczynala sie o godzinie 6 dnia nastepnego. Wszystko fajnie, jedno liczenie i do domu, tylko ze po paru godzinach wszystkie drzwi i bramy zostaly zamkniete. Ludziom zabroniono(!) wyjsc do domu. Malo tego, niemogli nawet wyjsc kupic cos do jedzenia czy picia. Skad mogli wiedziec ze beda przetrzymywani do godziny 16 czy 18. Wkoncu zostali laskawie wypuszczeni o godzinie 14(wow). To tyle. Macie bardzo duzo szczescia ze pracuja tam ludzie akurat tacy a nie inni, powinniscie ich zaczac doceniac wreszcie, bo kiedys trafi swoj na swego. A co do tego co sie stalo... pozbawienie ludzi wolnosci... bez komentarza.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-17 18:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jeszcze nic w porównaniu do tego co dzieje sie w biurze na chlodni...
zdjecie uzytkownika
ojej - 2011-02-20 12:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego brygadziści zmuszają Ludzi do siedzenia w pracy za darmo jak nie ma roboty ,niech mi oddadzą ze swoich pieniędzy za 3h przesiedziane .Z Kierownikiem niema co gadać na ten temat .
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-17 16:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam przeczytałem dokładnie informacje zawarte na temat Firmy EKO HOLDING z Legnicy, jestem osobą która już dzięki Bogu nie jest związana z tą Firmą ale wierzcie mi, że nie tylko tak się dzieje na magazynie, ogólnie Firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści, [usniete przez moderatora] ludzi, robią z praciwników debili, zatrudniają na wyższe stanowiska tylko swoich z rodziny lub znajomych aby móc zarządzać poprzez konflikt, w Firmie panuje chora atmosfera, Pan [usniete przez moderatora] nigdy nie nauczy się godności, Pani [usniete przez moderatora] niech się zastanowi gdzie pcha swoją [usniete przez moderatora], bo nie ładnie rozbijać związku, Pan Dyrektor niech zacznie słuchać ludzi i niech będzie wkońcu decyzyjny a Pan [usniete przez moderatora] niech zajmie się swoją rodziną a nie Panią [usniete przez moderatora] i nie wtrąca nosa w nieswoje sprawy gdyż takie rzeczy wracaja i mam nadzieję, że wkońcu któryś z Panów Prezesów utrze mu nos, chociaż trochę w to wątpię gdyż ma poparcie u jednego który drąży po ciuchu tematy i zastanawia się komu zaszkodzić by wypłynąć mowa o Panu prezesie [usniete przez moderatora].
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-11 22:52:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora ) wielkie kierownictwo z mc3 ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
eh - 2011-06-08 21:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadać nawet ciekawa sprawa w eko im człowiek szybciej składa tym mu większe progi dowalą czyli Większa wydajność = mniejsza wypłata poza tym jedna firma 3 magazyny a wszędzie inna stawka a jak przychodzi co do czego to przecież jesteśmy rodziną , już niedługo sami Wspaniali Pracownicy z Agencji nas Zastąpią co za Ulga mniejsze koszty i zero stresu
zdjecie uzytkownika
Obrotniaczek - 2011-06-08 21:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak tam w Egipcie Może jak zdobędę 545637534535pkt to pojadę ciekawe czy w biurze pracują na punkty ? i za każdy błąd zabiera im się punkciki hmmm
zdjecie uzytkownika
porada - 2011-06-08 21:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie do kierownika bo gadać to z nim nie ma sensu CZy jak średnia miesięczna na zmianę to 2300 tyś to jak ja mam zrobić żeby się nie załapać na mniejszą stawkę niż normalnie a co dopiero 2700tyś zrobić siedzieć w pracy po 14h czy w każdą sobotę na paleciaku dorabiać. NORMALNIE PROGI Powinno się liczyć na koniec miesiąca A NIE Z KOSMOSU oczywiście nikogo to nie rusza żę nas w balona robią "po bananie im damy " cyt [usniete przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
jaś - 2011-12-08 23:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co się stało, że tak rzadko wpisujecie swoje opinie na temat pracy w holdingu.Czyżby wszystkim teraz już było ok czy macie wyjebane na to. Być może Ci którzy pisali już awansowali na jakieś wyższe stanowisko lub nie pracują dla firemki.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2013-03-12 01:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ekowcow , chciałbym sie dowiedziec jak wyglad współpraca z nimi na wlasnej dzialalsnosci i na ich sprzecie bo widzialem ogloszenie ze potrzebuja kierowcow??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 16:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, bardzo byłbym wdzięczny jakby ktoś konkretnie napisał jak obecnie wygląda sytuacja w Eko Holding jeżeli chodzi o traktowanie pracowników itp
zdjecie uzytkownika
koszmar się skończył - 2013-07-31 22:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W TRANSPORCIE TEZ NIE JEST W CALE LEPIEJ Z TEGO CO OPOWIADALI MI KIEROWCY Z ZEWNĘTRZNYCH FIRM ŁADUJĄ SIE PO 4 GODZINY JADĄ W TRASE NA KILKA KOLEJNYCH GODZIN PO CZYM WRACAJĄ NA KOLEJNE BEZCENNE GODZINY ŁADOWAĆ SIE . NA KAZDYM Z MAGAZYNÓW STOJĄ W KOLEJKACH I CZEKAJĄ AŻ KTOS ŁASKAWIE DO NICH PODEJDZIE I POZWOLI SIE ŁADOWAĆ ALE KOGO ONI OBCHODZĄ NAPEWNO NIE PSEUDO LOGIS.. KTORZY CIĄGLE IM UPIĘKSZAJĄ ŻYCIE PO SWOJEMU SZCZEGOLNIE PAN [usniete przez moderatora] KTORY DO TEJ PORY OBRZYDZA KIEROWCĄ TAM PRACE
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2013-07-31 22:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koszmar się skończył - 2013-07-31 22:34:53

W TRANSPORCIE TEZ NIE JEST W CALE LEPIEJ Z TEGO CO OPOWIADALI MI KIEROWCY Z ZEWNĘTRZNYCH FIRM ŁADUJĄ SIE PO 4 GODZINY JADĄ W TRASE NA KILKA KOLEJNYCH GODZIN PO CZYM WRACAJĄ NA KOLEJNE BEZCENNE GODZINY ŁADOWAĆ SIE . NA KAZDYM Z MAGAZYNÓW STOJĄ W KOLEJKACH I CZEKAJĄ AŻ KTOS ŁASKAWIE DO NICH PODEJDZIE I POZWOLI SIE ŁADOWAĆ ALE KOGO ONI OBCHODZĄ NAPEWNO NIE PSEUDO LOGIS.. KTORZY CIĄGLE IM UPIĘKSZAJĄ ŻYCIE PO SWOJEMU SZCZEGOLNIE PAN [usniete przez moderatora] KTORY DO TEJ PORY OBRZYDZA KIEROWCĄ TAM PRACE
masz racje też słyszałem ze chłopaki lekko tam nie mają co nie którym tam wychodzą kosmiczne godziny pracy miesięcznej w porywach nawet do 300 godzin,
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-08 01:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka podstawa?
zdjecie uzytkownika
dobry wujek - 2013-08-13 23:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obserwuje z boku co dzieje się w EKO/LEDI, moim zdaniem Wasza firma idzie na dno, ludzie z Adventu zatrudnili ludzi z PoloM, ludzie z PoloM zwolnią tych co są w EKO, i zatrudnią swoich z PoloM itd. itd 2 lata max (będą się dzielić kontraktami i premiami jak w PoloM). A tu nie trzeba być z PoloM żeby wiedzieć, że hasła o zarządzaniu, strategii, wizualizacji itp to dobre są w pralniach BP, podstawa to lokalizacja (tu macie DNO całkowite-kto to robi? otwieracie sklep żeby za chwilę zamykać? gdzie rozpoznanie?), porządny warzywniak (tu macie DNO), mięsny porządny (tu macie DNO), pracownik czysty i miły (tu macie DNO bo im dajecie nn.krajową), promocje dnia DNO. Logistyka nie jest najważniejsza, DOWÓDCY są najważniejsi, proponuje od nich zacząć, a że u Was wszyscy to kumple z PoloM-to sukces macie gwarantowany.
zdjecie uzytkownika
stokrotek - 2013-08-30 22:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dobry_wujek, chyba jesteś z pm i masz ból [usniete przez moderatora], że twoja sieć już sie nie rozwija i wszyscy z niej uciekają.
zdjecie uzytkownika
wolny - 2013-11-22 19:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie z magazynu uciekają a zostają jedynie biurokraci. Z kontroli poupychali do biur a przyjęli następne. To jedyne pewne stanowiska. I nieważne jakie masz wykształcenie. Jakoś ciebie przeszkolą i posadkę masz nieźle płatną a na sklepach zarobki dalej kiepskie.
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-02-07 17:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Instrukcja obslugi drukarki dla kierownika,UWAGA wlacznik jest pod nazwa POWER , dalej juz jakos pojdzie.
Ps. Papier jest pod biurkiem
zdjecie uzytkownika
gandzia - 2014-02-10 18:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjeli takiego buca na stanowisko kierownika ,ze prezes powinien sie wstydzic , facet nie dorasta do paznokcia u malego palca pani Asi W. Myslalem ,ze mnie juz nic nie zdziwi ,a jednak . Kto zatrudnia takich ....tit...,nie mam pojecia. Osobiscie jest mi niedobrze jak go widze .
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-04-22 16:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItajcie nikt nie pisał nic co z eko po przenosinach to ja wam opisze. Wrocław spory magazyn i jak go nazywają Mercedes, szkoda że większość podzespołów w nim pochodzi z Chin lub z Tajwanu więc działa to ledwie ledwie. po halach przechadza sie teraz sporo "kierowników" których chyba jedyną umiejętnością i chyba powinnością jest pokazywanie kompletującym palcem co mają robić, pozbawieni jakiejkolwiek możliwości podejmowania decyzji wydają się być kompletnie zbędni. Co do samych kompletujących ma się wrażenie że tylko oni coś w ogóle robią na magazynie szczególnie na drugiej zmianie i nocce, gdy większość z pracowników smacznie sobie śpi po kontach kompletacja zasuwa, oczywiście dla "kierownictwa" to ciągle mało wiec pracujcie nadgodziny, dwa tygodnie bez przerwy a jak nie zostaniesz to podziękują ci tym że dostaniesz urlop w październiku, lub jak tam kierownictwu będzie wygodnie
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-04-22 16:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie muszę chyba dodawać, że nadgodziny nie są płatne ekstra, bo według NICH, kompletacja zarabia ogromne pieniądze ( jakieś 15 pln na h) i to we Wrocławiu gdzie raz że zarobki są wyższe ponadto doliczając czas dojazdu to wychodzi 10 h na dobe - mało. A praca kompletującego do lekkich nie należy. Nie ma tu miejsca na obijanie się bo po prostu niewiele się zarobi trzeba zasuwać. I nikt nawet palcem nie kiwnie żeby choć troche ułątwić życie kompletacji, przykład, działająca jedna owijarka hmm na kilkunastu kompletujących na zmianie to trochę chyba mało jak myślicie. Jak pisałem wcześniej Chiński złom. Kierownictwo w swej ignorancji uparcie twierdzą ze zatrudnią ludzi z Wrocławia, problem w tym że wrocławianie mają głęboko gdzieś pracę za te pieniądze dodam że na własnej działalności bez żadnej gwarancji iż w razie słabszych miesięcy zarobią choćby na podatki, była też próba objęcia posad przez ludzi z agencji, skończyć się to mogło i skończyło oczywiście w jeden możliwy sposób (domyślcie się jaki hehe0
Ogólnie panuje tam nieprzyjemna atmosfera głównie za sprawą kierownictwa którym jednym słowem odbiło, zwykły pracownik nie liczy się już wogóle ma być robotem,(szczególnie kompletacja) najlepiej żeby nawet nie wychodził do toalety i pracował z 12 h /doba (Prawde mówie p. A) c.d.n
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-04-26 07:50:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszuści. Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują porządne zarobki, a praniu wychodzi co innego. Praca 6 dni w tygodniu, 3 zmiany, własna działalność gospodarcza (brak wolnego i wiele innych minusów) a oni chcą za to płacić ~2000 netto (10 zł na godzine?!) o ile przyciśniesz (stawka tylko i wyłącznie akordowa - ile zrobisz tyle zarobisz). Największy wyzysk na kompletujących - tych co najwięcej tam pracują (wózkowi prawie ciągle na siedząco, mało roboty, a zarabiają po ~3000-3500 netto). Pełno kierowników łazi po hali - po co ich tylu? Ale lepiej im zapłacić niż tym co zasuwają. Odradzam Eko Holding - jeżeli chodzi o Wrocławski magazyn (Nowa Wieś, niedawno otawarty).
zdjecie uzytkownika
!# - 2014-05-06 19:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skończyły się czasy legnicy co? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-05-09 01:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skonczyly sie czasy legnicy zaczely sie czasy rotacji :) jak ni z wroclawia to z legnicy beda pracowac na kompromitacji najwiekszy sukces obecengo dyrektora z glosem h omoseksualisty - darmowy pracownik :)
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-05-09 09:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie sami jestescie sobie winni podpisujecie umowy nic nie warte a pozniej rozczarowanie ze stawka za karton glodowa trzeba bylo na rozmowach sie wypytac o warunki i nalegac na pisemne podpisanie stawek a nie slowne ogloszenie na koniec miesiaca no ale jak widac sa i tacy co beda pracowac za darmo tacy polscy murzyni :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko Holding (Centrum Logistyczne)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x