Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Ramirent

Pracowałeś w firmie Ramirent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
haha - 2014-02-22 21:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kolego Dyrektorze zapomiałeś dodać, że pewnie nadal jesteś podczepiony pod ta firmę, jak wszyscy wielcy, a to karczmarz maszyny naprawia nawet i te dobre hehe a to z 2 gej strony naszego kraju grunt Ramik od lat wynajmuje, to znowu w centrum jeden ma spore udziały w windach i można by tak wymieniać i wymieniać tylko po co
zdjecie uzytkownika
Mariusz B. - 2014-02-28 18:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jednak istnieje sprawiedliwość na tym Świecie!!! WALABLENDER ODDAŁ FARTUCHA!!!
Zatem zapraszam wszystki do konkurusu pod tytułem : "Kto następny?"
Ja stawiam na Śliskiego!! Numer dwa Tobołek.... Piękny Marian nr.3 O to moje typy. A jakie są Wasze? Zapraszam do zabawy!!
zdjecie uzytkownika
x-men - 2014-03-01 18:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gonzo te ten AS co kiedyś kontenerami sie zajmował a teraz udaje prace w najbardziej potężnym i potrzebnym dziale KAM gdzie zrzeszeni są sami spece. Wiem, że po palcu taboretowi wchodził od zawsze ale rodzina z blenderem hmm. Ogolnie ta firma jest fenomenem na skalę europejska, dojona na każdym kroku, latami pracują kolesie co nawet nie wiedzą dokładnie w jakiej firmie pracują, jeżdżą tylko z miejsca na miejsce aby statystki dobrze wyglądały zadasz takiemu pytanie merotyrocznie to jak zacznie kręcicić to niewiadomo czy się śmiać czy płakać, jedno jest pewne chyle czoła tym, którzy ubierają to w koronkowe figi i przekazują do reniferów, gdyby oni byli świadomi co się tu wyrabia to czuje ze 50% tych nikomu niepotrzebnych obiboków zasiliła by wolny rynek pracy. I z tego własnie miejsca z całego serca im życzę ;-)
zdjecie uzytkownika
Mariusz B. - 2014-03-12 09:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Totalna kicha!! Pan Admin jest karmiony przez Asów zarządzania....Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-12 10:17:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje w ogóle nie rozumiem czemu wpisy są usuwane. Nie były wymienione personalia osób ani nikt nie został obrażony więc czemu? Jeżeli zacznie być ograniczana wolność wypowiedzi to ludzie nie będą odwiedzać tego portalu. Taki mały apel do Admina jeżeli zależy Państwu na ilości odwiedzających to proszę zastanowić się czy wartko aż tak bardzo selekcjonować wypowiedzi wiadomo, że czasem nie jest na miejscu pisanie pewnych pikantnych scenariuszy ale proszę mi uwierzyć, że nie są to wymysły chorej wyobraźni ludzi zamieszczających te wpisy tylko niestety szara rzeczywistość. Od lat cenimy sobie możliwość swobodnego wypowiadania się za pośrednictwem Państwa portalu – zmienił on wielokrotnie rzeczywistość w tej organizacji i to w niektórych przypadkach bardzo korzystnie proszę o tym pamiętać…. Redaktor Naczelny Interneta
zdjecie uzytkownika
Mariusz B. - 2014-03-13 15:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i następny ODDAŁ FARUCHA!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-13 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Od lat cenimy sobie możliwość swobodnego wypowiadania się za pośrednictwem Państwa portalu – zmienił on wielokrotnie rzeczywistość w tej organizacji i to w niektórych przypadkach bardzo korzystnie proszę o tym pamiętać…. Redaktor Naczelny Interneta" - Redaktorze czy tak dla Ciebie nazywa sie wylewanie pomyj na wszystkich i to jeszcze anonimowo???? to może się ujawnij i wtedy mów o co ci chodzi- czy może brak odwagi???
zdjecie uzytkownika
kiedyś...kiedyś... - 2014-03-13 20:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"nosił korek razy kilka ponieśli i korka"
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-13 22:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co to da że sie ujawnie co to zmieni?
zdjecie uzytkownika
Hugo szef - 2014-03-16 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak. Kolejne nominacje będą związane również z bezdusznym podejściem do ludzi jak i tym samym działaniem na szkodę firmy. Analizy danych, które spłynęły do zarządu w Finlandii nadal trwają, bo jest ich tak dużo. Cóż kolejnym nominowanym mogę życzyć tylko miłych poszukiwań nowej branży, może farmaceutycznej, albo gastronomicznej :).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-16 16:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) mogli by w końcu zwolnić
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-25 13:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedźcie czy to prawda, że "kierownicy" oddziałów dostaną auta?
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-25 17:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-25 13:04:04]:
Redaktor Naczelny Interneta do Ciebie

(usunięte przez administratora) pracujesz w tej firmie, że tak Cię wszystko interesuje
wypad
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 06:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U kmuś tu puszczają nerwy ;-) może ty się ujawnisz ? zobaczymy, który to z ciebie flustrat w szeregach firmy ;-)
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-26 09:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 06:52:47]:
nie nie puszczają mi nerwy
Poprostu jakbyś pracował w firmie to byś miał informację odnośnie samochodów,
a skoro nie pracujesz to co Cię to interesuję??????zajmij się sobą, rodziną i własnymi sprawami, nie szukaj plotek i sensacji. Z tego co widzę to Ty jesteś mocno sflustrowany.
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 13:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikusiu skąd takie wnioski, że nie pracuje ? to, że pewne ruchy są robione poza oficjalnym gremium to wie każdy a Ty jak widać bardzo się emocjonujesz każdą nową sytuacją podaną do wiadomości publicznej ;-) Taka moja mała rada jeżeli masz czyste łapki ( choć jakbyś miał Twoje reakcje byłby inne) nie musisz się niczym przejmować ;-) i wyluzuj trochę bo pompka ma ograniczoną zdolność przetłaczania złych rzeczy i po co masz jak jeden z wyżach szeblem asiorków się leczyć. Tak na marginesie bardzo mnie ciekawi jaki będzie klucz przyznawania służbowych furmanek jak znam życie to = odległość od oddziału do domu / wyprostowany palec w odcinku miedniczym * znajomość z wpływowym „ póki co „ „ menagerem „
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-26 17:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehehe skoro tak dopytujesz o te fury to pewnie jesteś jednym z kierowników oddziałów? a o ręce się nie martw były i będą czyste (chciałbyś mieć takie)pompa też da radę.
Jak jesteś ciekawy to poszukaj informacji w firmie a nie na jakimś forum na zasadzie plotek.
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 19:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pikuś to ostani post w Twoją stronę bo szkoda mi czasu na flustrata, wzasadzie jednego z wielu wśród naszych szeregów, czekaj na dalsze rozdania kart ;-) może Ty będziesz następny hehehehe średnia krajowa To 3834,17 brutto wiec jakbyś poczuł się źle to chwile z głodu nie chlapniesz chyba, że jak jeden z poprzednich MC kanapkowóców masz ostre kredo to będziesz musiał albo uchylać na centralnym albo ogórki u sąsiadów od bmw ;-) wsypywać do kosza powodzenia ,,, tik … rik …tik buhahahah
zdjecie uzytkownika
PISTOLERO - 2014-03-26 19:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
są już pewne szczątkowe wyniki losowania wiemy już kto będzie tym wybranym tak jak ktoś napisał wzór przydziału według tajemnego klucza dostepu do komputera SYJONU tak i tu ma to swoje odzwierciedlenie tak jak liczba PI ;-
} więc kto zgadnie kogo zaszczyt strzeli ??? (usunięte przez administratora)aha i oryginalna plakietka ochroniarza w kąpiecie z używaną oponą od stara
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-02-28
Żródło: nuzle.pl
Gliwice
(Śląskie)
Zatrudnię kierowcę kategorii C+E,w ruchu lokalnym na terenie Śląska.Praca na chłodniach.Praca w Gliwicach,od poniedziałku do piątku(możliwość dorobienia w weekendy).Oferta aktualna od zaraz.Ze względu na codzienny dojazd najlepiej kierowca z okolic Gliwic.Wymagana książeczka sanepidowska oraz doświadczenie na chłodniach.
zdjecie uzytkownika
pikuś - 2014-03-27 18:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-26 19:31:42]:
Dla Ciebie Pan Pikuś to po pierwsze
po drugie ja jestem ten od rozdawania kart, a Ty jesteś w tej talii podejrzewam
co najwyżej waletem:)))
zdjecie uzytkownika
Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-27 19:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakbyś był tym od rozdawania kart to po 1sze nie siedziałbyś tu gdzie siedzisz a po 2 to nie kazałbyś na siebie mówić Pan bo na Pana to trzeba mieć pieniądze i godność popartą przez innych a ty jesteś po proatu zagubionym człowieczkiem, który stracił otwór w którym to w lini prostej ruchem posuwisto - zwrotnym robiłeś swoja pozycję. a tu nagle zaczęła się tzw. czystka i jesteś tak bardzo zagubiony, że aż mi cię szkoda. język przygotowany śliski i prężny a niema otworka i co teraz zrobić ??? hmm dam kolejną radę po prostu czekaj i mniej nadzieje, że znowu znajdziesz pancia ;-) Picusiu PS. Sam twój pseudonim już wiele wyjaśnia hehehe ale co i tacy muszą psuć powietrze na tym globie .
zdjecie uzytkownika
Hugo szef - 2014-03-30 09:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Redaktor Naczelny Interneta - 2014-03-27 19:48:56]:
LUBIĘ TO - ładnie napisane. Ja mam radę dla odsuniętych. Panie i Panowie trzeba się z losem pogodzić, wyciągnąć wnioski i może uda się w innej branży.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-04-01 16:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po obserwacji funkcjonowania jednego z serwisow stwierdzic mozna ze ludzie pracuja na etacie sprzataczek. Wiecznie sprzatane na przyjazd wladz wyzszych, mam wrazenie ze juz bardziej i glebiej nie idzie komus wejsc...
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2014-04-04 22:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darolizowdupowłazie tyk tyk jeszcze troche i przyjdzie czas na rozliczenie twojej pracy nie myśl, że jesteś wybrany ;-) Morfeusz też tak myślał ;-) a ja znam neo i powieda, że każdy będzie rozliczony pozdrawiam ;-)))))))
zdjecie uzytkownika
Agent - 2014-04-05 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niestety nie mam dobrych wiadomości byłem u wyroczni i potwierdza słowa "sprawiedliwego"(usunięte przez administratora) musisz zostać odłączony wracaj robić kanpki ps. ja lubie kanakpę drwala ;-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
48 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramirent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x