Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ramirent

Pracowałeś w firmie Ramirent i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-01-23 14:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na eee.
Chcesz przykład? TO rozlicz co do godziny swój czas pracy: każdego dnia,tygodnia,miesiąca i odnieś to do wpływu kasy do spółki.
zdjecie uzytkownika
reno - 2015-01-28 12:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałem pracować w Ramirencie-ale po przeczytaniu opini zaczynam mieć obawy ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-04 14:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz pracować to zapraszamy, generalnie jak większość firm ma ona swoje lepsze i gorsze strony ale swoich pracowników traktuje uczciwie.
Wypłaty na czas, wszystko legalnie, bez naciągania i kombinowania. Wysokość zarobków zależy od miasta i twojego doświadczenia. Wszystko zależy jakie masz oczekiwania i o jakie stanowisko chcesz się ubiegać.
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-02-04 19:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Strasznie mnie rozbawiła poprzednia opinia hahahaha a zwłaszcza sformułowanie "ale swoich pracowników traktuje uczciwie" buhahahahahah uczciwie do momentu kiedy trzymają palec prosto w dupie albo nie są na drodze któregoś wyżej postawionego bo np. chce swojego kolegę z mc. frytek wstawić jak to zrobił jakiś czas temu pan wałkoń darolizodup
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-08 21:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To kto dostaje awans a kto nie, nie ma nic wspólnego z uczciwym traktowaniem pracowników. Niestety na pewne rzeczy nie mamy wpływu, a ludzie dobierają sobie współpracowników tak jak chcą. Awans rzecz nabyta jeden go dostanie inny nie.
Jako pracodawca Ramirent jest ok. Gdyby wszystkie firmy na rynku polskim zatrudniały ludzi na takich warunkach ( umowa o pracę, wszystko legalnie itp ) żyłoby się dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-14 08:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy tak nielubicie tego Daroliza ja to go podziwiam osobiście koleś dobry jest popatrzcie na przestrzeni czasu na jego osobę. Przyszedł od frytek tam już widać wchodzenie po palcu nie przynosiło efektu a tu… hmmmm nowe osoby przy władzy było się czym wykazać a, że poziom tychże osób strasznie wysoki ;-) to od razu to kupili wkońcu nikt tak jak on nie potrafi przez godzinę mówić o czymś co nie istnieje co nie ma znaczenia i co jest nieważne a poproszony po tym czasie o podsumowanie powie dokładnie to samo ha ha ha czyli nic z tego nie wynika de facto jak i z jego pracy a zarabia krocie  i niech ktoś powie, że nie jest kozakiem. Nikt tak jak on dla swojego kolegi zwanego bidulą nie wywalił najpierw jednego kierownika ze stolicy a potem pozwolił za służbowe pieniądze dojeżdżać codziennie 130km w jedną stronę i tyleż samo z powrotem.. a co kto bogatemu zabroni. I tak jeździł i jeździł aż nagle kierownikom fury zabierają ktoś mądry wyczaił, że łoni tylko na obiady jeżdżą a nie firmowo. I co i kolejny heroiczny czyn tego Pana a mianowicie wywala kierownika z oddziału przyrafineryjnego , żeby biduleczka nie musiał za prywatne pieniądze dojeżdżać, a pod nosem mieć cieplutką posadkę. Tylko niestety za dużo szumu się przy tym zrobiło i niedokońca to wyszło ale……. Czas.. czas odczekali chłopaki aż w strukturze ktoś mądry wymyśli nikomu niepotrzebne stanowisko ha ha ha i znowu dozgonna przyjaźń obu kolegów hmm a może i nawet więej.. kto to wie.. zwyciężyła Darrrrulllllk mianuje przyjaciela i daje fureczke co by sobie biduleczek mógł jeździć i mieć stanowisko no właśnie czy ktoś w ogóle wie jakie ha ha ha i po co one. No właśnie. wiec nikt nie zapyta. A i jeszcze jedno pamiętacie jak posunął sowjego frenda hehehe i wlazł na jego miejsce ;-) cóż miał takie prawo on go tu zwabił to i wydalił. No i co dalej będziecie po nim jechać ? nie róbcie tego śmiem twierdzić, że to jedna z lepszych osobowości w tej firmie szybki jak wicher – przebiegły jak lis – cwany jak pomysłowy dobromir a do tego za niezrobienie niczego.. a nie przepraszam już poprawiam…. za robienie złudzenia, że jest potrzebny i cieżko pracujący zarabia więcej niż wszyscy pracownicy w małym oddziale. Serdeczne pozdrowienia ;- ) by żyło się lepiej ;-)
zdjecie uzytkownika
ram - 2015-02-16 22:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do tego z wykształcenia jest katechetą a jego przyjaciel to przecież rodzina, mąż siostry...... jakoś takoś
zdjecie uzytkownika
piku - 2015-02-16 23:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj darku , darku. ....trochę się uśmiałem- wesoło tam macie u siebie.
a co u cinkciarza ze SZC słychać? ktokolwiek widział , ktokolwiek wie?
zdjecie uzytkownika
miku - 2015-02-20 19:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To się nazywa Kumoterstwo i Nepotyzm. A w Gdańsku to jak jest? Najpierw do oddziału przyjeżdża żona, a za nią mąż. To są najlepsi menadżerowie w tej firmie. Bez nich ta firma ogłosiła by upadłość. Śmiechu warte.
zdjecie uzytkownika
Mariusz B. - 2015-02-27 15:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piku - 2015-02-16 23:16:00]:
Drogi Piku o kogo pytasz? O Karczmarza czy o Korkowca....? Bo jeśli o Nich chodzi to chłopaki naprawiają maszyny.....
Powiedzcie lepiej co słychać u Tobołka? A czy Misiu pożegnał łono Ramirentu?
I ostatnie pytanie... Ha ha ha !! Kto następny odda fartucha?
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-02-27 22:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Daro Daro Daro niech to bedzie on :)
zdjecie uzytkownika
XxxL - 2015-02-28 16:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz B. - 2015-02-27 15:19:15]:
Następny będzie ten co pyta...
zdjecie uzytkownika
Mariusz B - 2015-03-19 10:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i następny ODDAŁ FARTUCHA!!!! H ha ha ha ha!! Żegnaj Piękny Marjanie!!!
zdjecie uzytkownika
onnnnn - 2015-03-30 19:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak jest coraz lepiej :) tylko czemu jeszcze ten lizus od wchodzenia po palcu nie oddał fartucha juz przecież czas najwyższy
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-01 06:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A miło, że pytasz jest ok. razem z bidulą realizują swój plan :) udawania zapracowanych i zarabiania solidnych pieniędzy za iluzję hehhe
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-02 17:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta Bidula coraz bardziej pewny siebie już prawie z domu pracuje :-)
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-04-04 19:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałbym zaznaczyć że Darek W jest świetnym managerem oraz przełożonym
tylko nieudacznicy i zazdrośnicy piszą o nim złe opnie, zacznijcie z zaangażowaniem pracować a nie oczerniać ludzi.
pzdr
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2015-04-07 07:06:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
taki z niego świetny manager jak pewnie z ciebie wafel hahaha a złe opinie nie biorą się z powietrza tylko z relacji ludzi z nim współpracujących. To że pewnie masz w tym interes Bidula bo ślizgasz się dzięki niemu to wiedzą wszyscy ale i na was przyjdzie pora i wyślizgniecie się jak wam podobni z spółdzielni wzajemnej adoracji w wtedy się zacznie lament bo jesteście nieudacznikami i jak wypadniecie z obiegu to wtedy się okaże na co kogo stać
zdjecie uzytkownika
ramik - 2015-04-07 14:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może by tak zrobić porządek wśród leniwych handlowców.. Bo większość z nich nawet po budowach nie jezdzi.. Ale co im się dziwić jak nikt ich nie kontroluje.. Zero nadzoru..
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-04-07 21:49:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto ma niby nadzorować ? taki Darolizus " świetny manager" ;-) żeby móc kontrolować trzeba się znać choć trochę na robocie a na czym on się zna poza klepaniem w kółko tego samego więc nie dziw się że jakość z miesiąca na miesiąc spada o ile wogole jeszcze tu o jakiejkolwiek jakości można mówić
zdjecie uzytkownika
ramik - 2015-04-08 09:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba handlowcy biorą że swojego przełożonego przykład.. Bo większość z nich na robocie się nie zna.. Najlepiej praca handlowców wyglądała kiedy funkcjonowali pod kierownikiem oddziału a nie tak jak Teraz zdalnie bez kontroli, że spotkaniami z przełożonym dwa razy w roku
zdjecie uzytkownika
ramik - 2015-04-15 22:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wam ten Da.. Zrobił że tak go nie lubiciE? Jak na mnie wywarł pozytywne pierwsze wrażenie..
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2015-04-17 12:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka, tak czytam to wasze "forum" i mam pytanie. Wasza firma poszukuje kierownika do oddziału w Łodzi. Możecie powiedzieć coś więcej? Co z wcześniejszym kierownikiem? Jak tam jest? Jaka atmosfera? Zastanawiam się czy aplikować? Czuy dac sobie lepiej spokój
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2015-04-17 12:25:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze jedno....opłaca się do was startować?
Jakie wynagrodzenie dla kierownika? Jakie narzędzia dla kierownika? Bardzo zarząd pilnuje ludzi i ich pracy? Są jakieś chore przykazania czego wolno a czego nie?
To wszystko. Dzięki za odp!
Grześ
zdjecie uzytkownika
aabb - 2015-04-18 21:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto aplikować
naprawdę porządna firma.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ramirent
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ramirent?
Zadaj pytanie