brak logo

P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska

Słupia Kapitulna

Opinie o P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska

anonim 2013-07-29 17:03:29
kto może mnie poinformować jakie śa warunki pracy w PPHU Ubój i przetwórstwo indyka Joanna Głażewska?
5
on 2013-08-13 16:01:35
A on umie czytać coś innego niż przelewy bankowe?
1
anonim 2013-08-16 17:29:20
kto wie ile można konkretnie zarobić w firmie PPHU Ubój przetwórstwo indyka Joanna Giżewska? jaka jest tam umowa?
1
Anonim 2013-09-11 05:15:06
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
6
adi 2013-10-02 18:41:51
Czy firma wywiązuje się z umowy i wypłaca pensje w terminie? Zdarzały się takie przypadki, że ktoś został oszukany?
4
Rzetelna opinia 2013-10-04 17:07:15
Przez 6 lat nigdy mi nie zabrał z wypłaty. Ale tez nic nie ukradłem...więc sumienie czyste. Fajni ludzie, oczywiście zależy od działu. Jak umiesz się porozumieć z ludźmi to problemu nie bedziesz mieć. Jak ktoś jest ........(cenzura) to nigdzie mu nie pasuje. Pracowało się fajnie, kasa ZAWSZE NA CZAS, ani dnia się nie spóźnił.(usunięte przez administratora)W każdym razie wyrazy szacunku za talent do biznesu właściciela. Pozazdrościć.
4
nnn 2013-10-31 15:06:22
To jakieś żarty????
3
usunięte komentarze 2013-12-10 05:58:30
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Proszę o kontakt byłych kierowców lub innych byłych pracowników tej firmy, sam jestem jednym z nich i w chwili obecnej walczę(usunięte przez administratora)
2
fela 2014-10-22 06:34:58
Widzę, że długo nic nie działo się w tym wątku ale mam nadzieję że ktoś może udzielić mi kilku informacji. Interesuje mnie podjęcie pracy w P.P.H.U Ubój i przetwórstwo w pionie marketingu i sprzedaży. Czy przyjmują osoby bez doświadczenia na staż z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie?
chomik 2015-01-07 13:37:00
Hej, może ktos mnie pokierować i napisac w jaki sposób dowiedział sie, że Giżewscy potrzebują pracownika do uboju i przetwórstwa mięsa? Na ich stronie internetowej nie znalazłem niestety zakładki praca, czy kariera. To znany producent wędlin, to chyba dobrze traktuja swoich pracowników, prawda? Czy jednak sa jakieś minusy w pracy?
1
chomik 2015-01-24 21:35:01
Nikt nic nie wie, czy nie możecie nic napisać? Z tego co widze, to nie ma tutaj zbyt wielu komentarzy, wygląda to wrecz, jakby firma nie działała, a przeciez chyba funkcjonują i to dość dobrze, prawda? Czy tylko mam takie wrażenie, że fajnie sie tutaj pracuje? Napiszcie prosze chociaż krótkie polecam, czy coś..
sumak54 2015-03-06 22:13:26
Dlaczego usuwa się wpisy które żle świadczą o pracodawcy ,mam kilka złych wypowiedzi wydrukowanych z waszego serwera i zastanawiam się czy ich nie opublikować
Konior 2015-03-30 15:05:41
100 % nie polecam Dramat najniższa krajowa i tysiąc powodów żeby zabrać premie Zakład sie uwstecznia pracownicy przy tym stoją w miejscu
Pracownik 2015-04-13 12:39:49
Porażka i dramat zero szacunku dla pracownika!!!
a i usunięte opinie też dają do myślenia,tak po ludzku odradzam.
Handlowiec. 2015-04-23 22:18:45
Witam, jestem zainteresowany pracą handlowca z branży spożywczej, FCMG, mięso.
Gdzie Giżewscy podają ogłoszenia o pracę, z kim się umawia na rozmowę?
Może ktoś podać szczególy pracy, zakres zarobków i pakiet sprzętowy?(auto,tel, warunki umów).

Proszę o rzetelne opinie.
Doświadczony 2015-04-24 23:20:19
Samochód,tel tak. Umowa na najniższą krajową plus premia, która i tak jest w 80 % ucinana.Zebrania dwa razy w miesiącu w soboty na 8 rano.Towar drogi, a niektóre produkty zbyt drogie w stosunku do swojej jakości.Polityka firmy delikatnie mówiąc skostniała( usunięte przez administratora ) Tabelki, raporty,kilometry itd. Pozostawiam do przemyślenia...
Handlowiec. 2015-04-25 23:21:36
Hmm, szczerze mówiąc widać że dużo powodów na NIE. Może znajdą się jakieś inne opinie, zważywszy że firmę polecił mi znajomy który niedawno pracował kilka lat, ale mówił że jest ciężko i niebezpiecznie.
Kazdy wypalony handlowiec mówi że drogo itd.....ale gdyby było mega tanio bylibyśmyh niepotrzebni:)
Dzięki za hasło, przemyślę, pozbieram wieści, może poszukam gdzie indziej, strach żeby to nie była mierna metryka w CV.
drobiowa 2015-09-09 12:23:31
ja zapytam również o pracę, ale na innym stanowisku. na handlowca się nie nadaje :) wiecie może czy szukają nowych pracowników na produkcję? będę wdzięczna za informacje jakie warunki proponują jeśli chodzi o rodzaj umowy, wysokość wynagrodzenia, ewentualne benefity, premie oraz jaka jest ogólna atmosfera.
mag ..kier 2015-09-30 14:19:51
To koniec chyba tej firmy wszystko stoi na głowie szukanie pięciu z dziesięciu dalej nie da się tak firma nie ma handlowców złotych jajów, którzy wypracują od razu 1 dną bańke na miesiąc , chyba że boguś ich trzyma za konfidenctwo.
pika 2015-10-09 15:32:41
a widze ze firma sie jakos trzyma na rynku. widze ze ich profil dzialnosci czyli ubój, rozbiór i przetwórstwo indyka wraz z konfekcjonowaniem mięsa i wędlin jednak przynosi im korzysci. na pewno klienci kupuja. ale masz @mag ..kier racje zeby firma mogla dalej sie rozwija potrzebni sa pracownicy ktorzy pozyskaja nowych klientow. wtedy moze byc tylko lepiej
Celestyn 2015-12-22 06:30:32
Firma się trzyma i będzie się trzymać ludzie tam pracujący nie maja wyboru nic do o koła tam niema a dojazdy drogie ... Praca w tej firmie to nie kończące się intrygi podpie... nie, i na każdym kroku smród .
Karuzela zatrudnienia ludzi w tej firmie to norma nie źle trzeba być pod kreską , albo zdesperowanym żeby pracować po tyle godzin za grosze.
Po pewnym czasie człowiek się przyzwyczaja i przestaje narzekać na wyjące ryje na
konfidentów kappo .
Aż w końcu tak jak ja mobilizuje się i odchodzi co prawda na wyższa stawkę ale inną posadę i niestety z dojazdami do pracy.
Ci co mają układy bodziem czyli lizusy i familioki nie narzekają inni to taki motłoch do wyje ... chania jak to się ładnie piszę...
ilonana 2015-12-26 21:25:31
najbardziej firma u nich na handlu zarabia, wiec nie dziwie się, że szukają cały czas pfrzedstawicieli handlowych, tylko to jest praca w terenie i to jest minus ogromny.
marika 2015-12-29 13:24:42
koleżanko ale po prostu jest zapotrzebowanie na indynka, wiadomo że zdrowe mięsko i chude. a sama firma również bardzo dynamicznie jak widać się rozwija
ess 2015-12-31 16:32:32
ja nie postrzegam rotacji jako czegos negatywnego, wiadomo ze kazdy z kierownikow, pracodawcow chcialby miec najlepszych kandydatow dlatego stale szukaja wlasciwych
mso 2016-01-02 20:59:51
Tak duża rotacja nie jest możliwa, a co za tym idzie wszystkie znaki na ziemi i niebie świadczą o tym, że stanowiska przedstawiciela handlowego są bo rozwijają się.
beata 2016-01-08 14:58:16
Gdyby rotacja była faktyczna, to oferty by ciągle wisiały. A tak pojawiły się jednorazowo, uzupełnili widocznie cały skład pracowników i mają z głowy. Według mnie firma na plus
celik 2016-01-25 11:50:31
@beata, moga także aktualizowac daty ofert. W sumie to te ogłoszenia na przedstawicieli handlowych wyglądają ok. Są umowy o prace i do tego podstawa+premia, czy niezbedne narzedzia pracy.
ergth 2016-02-11 12:17:22
wlascie te ofertt pracy dla przedstawicieli bylby ciekawe no i oferowali umowe o prace zaluje ze nie zdayzlem do nich tam aplikowac, no ale moze znow cos wstawia
90s 2016-02-20 13:28:27
na pewno będą wstawiać nowe oferty i to pewnie niedługo, zaglądaj tylko regularnie na gowork, bo tutaj zawsze masz świeże info o nowych posadach i wakatach ;)
och i ach 2016-02-27 21:33:59
Idealnie @celik, można liczyć u nich nie tylko na zatrudnienie w ramach umowy o pracę, ale jeszcze na prowizję doliczaną do podstawy zarobków. To zdecydowane plusy.
joe 2016-03-01 15:23:09
cześć Wam. Z tego co wiem to w tej chwili w chrząszczu brakuje im przedstawicieli handlowych. Nazywają ich managerami chociaż to chyba nad wyraz określenia
gosc 2016-04-01 09:45:58
U Gizewskiego sa zatrudnieni dyrektorzy którzy pojedli wszystkie rozumy (ale tych indyków co ubijają) ta firma to farasa siemieja się z każdego kto się chce zatrudnić a sami siedza w fotelach i nic nie robia.
Płaca najnizsza krajowa a reszte pod stolem (to co wynegocjujesz na rozmowie o prace) nie ma zadnych premii jak się zapytasz to powiedzą ze to co pod stolem to premia. Ogólnie jedna wielka farsa.
proponuje dyrektorom przestać zbijac baki tylko pojechać w teren i pokazac jacy sa wspaniali i potrafią sprzedać , a nie tylko wymagają i się smieja z ludzi.
pewnie nie pamietaja co niektórzy jak z nich się smiali i wtedy zaczeli zmieniac prace.
ogólnie firma jak kazda inna w tej branzy tylko zarabiają wlasciciele i kadra zarzadzajaca reszt ludzi to pionki w grze.
2
perli 2016-04-01 09:49:13
nie tyle może brakuje co po prostu z tego co widzę firma znacznie się roztrasta,l a indyk jest coraz bardziej popularnym mięsem w naszym społeczeństwie
Normal 2016-04-05 09:06:42
Warunki są takie, że tylko desperat decyduje się tam na zatrudnienie. Na początku wszystko jest pięknie, obiecują duże premie, ale w rzeczywistości nie znam nikogo, kto przez ostatnie dwa lata zarobił więcej niż 2 tys. Jak wyrobisz plan to na następny miesiąc masz podniesiony do granic niemożliwego. Zresztą tam rządzi technolog (niby dyrektor) z przerostem ambicji i jest chory na władzę. Więc jak może być dobrze? Do tego ich produkty to padlina, którą nikt nie chce kupować. Zdecydowanie odradzam wszystkim
Darek 2016-04-05 12:14:39
Wiesz co, no nie przesadzaj może, bo akurat nie sądzę, aby praca jakakolwiek była desperacka, ogólnie to wydaje mi się, że jest to dość ciekawa praca i dobra firma
Nikos 2016-05-03 23:23:34
W pełni popieram ta firma to jakaś masakra. Oszusci, kretacze i super że nie musze już tam jeżdzic. Nie polecam nikomu bo wiekszych złodziei nie widziałem jak żyje. Zastanawiam się nad pozwem do sądu o mobbing
denis 2016-05-05 13:58:12
Może na stanwoiskach biurowych jest ok, ale przy uboju co jest fajnego?
ben hur 2016-05-05 15:49:55
Serdecznie nie polecam pracy w tej firmie. Pracownicy traktowani są jak śmiecie, zarobki marne, a wymagania wysokie. W firmie rządzi technolog, który powinien siedzieć na produkcji i patrzeć ile fosforanów wsypać do padliny, którą robią, a nie pchać się do handlu i rządzenia. Plany sprzedażowe brane z sufitu i co miesiąc coraz większe. Zapieprzać trzeba w wolną sobotę do firmy na spędy i tylko wtedy płacą ci kasę za miesiąc. Brak zapłat na nadgodziny i aż dziw bierze dlaczego inspekcja pracy jeszcze w tej sprawie nie interweniowała.Pewnie lokalny układ grup wsparcia decyduje. Praca za max 2 tys tylko dla desperatów, których i tak po 2-3 miesiącach zastępują innymi.
ben hur 2016-05-05 15:51:49
Serdecznie nie polecam pracy w tej firmie. Pracownicy traktowani są jak śmiecie, zarobki marne, a wymagania wysokie. W firmie rządzi technolog, który powinien siedzieć na produkcji i patrzeć ile fosforanów wsypać do padliny, którą robią, a nie pchać się do handlu i rządzenia. Plany sprzedażowe brane z sufitu i co miesiąc coraz większe. Zapieprzać trzeba w wolną sobotę do firmy na spędy i tylko wtedy płacą ci kasę za miesiąc. Brak zapłat na nadgodziny i aż dziw bierze dlaczego inspekcja pracy jeszcze w tej sprawie nie interweniowała.Pewnie lokalny układ grup wsparcia decyduje. Praca za max 2 tys tylko dla desperatów, których i tak po 2-3 miesiącach zastępują innymi.
Normal 2016-05-05 15:55:55
Darek- ja też pracowałem w tej padlinie. Wyślij mi namiary na siebie na adres e-mail: menjar@interia.pl to pogadamy i wymienimy się telefonami. Ja właśnie robię im sprawę o nadgodziny
Normal 2016-05-05 15:58:59
Darek- ja też pracowałem w tej padlinie. Wyślij mi namiary na siebie na adres e-mail: menjar@interia.pl to pogadamy i wymienimy się telefonami. Ja właśnie robię im sprawę o nadgodziny
zły 2016-05-05 16:01:22
sztywno jak w trumnie - brrrr...
Bełt 2016-05-05 16:05:00
Nikt ci nic nie zabrał, bo nie miał z czego- tak marnie płacą. a ten wpis jest wyjątkowo, lizusowsko podejrzany- tak liże rowa firmie. Tfu !!
menjar 2016-05-05 16:31:16
Darek- ja też pracowałem w tej padlinie. Wyślij mi namiary na siebie na adres e-mail: menjar@interia.pl to pogadamy i wymienimy się telefonami. Ja właśnie robię im sprawę o nadgodziny
ostatni sprawiedliwy 2016-06-02 05:42:14
Powiem tak, właściciel jest w porządku, tylko otacza się nie właściwymi ludźmi. Jak technolog którego wyjeb... z większej firmy od pana Tarczyńs... zostaje dyrektorem.? Nie pa pojęcia o zarządzaniu, ciągnie firme na same dno, pierdzi w stołek i nic nie robi. Zainteresowanym proponuje poczekać aż zmieni się ,,dyrektor,, I jeszcze słowo do tego sierściucha, pamiętaj że dyrektorem się bywa a nie jest!!
e 2016-06-03 20:05:31
kochani czy u was może szykują się jakieś rekrutacje na produkcję indyka? wiecie o jakichs planach firmy?
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska - Słupia Kapitulna
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska