Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska

Pracowałeś w firmie P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 17:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kto może mnie poinformować jakie śa warunki pracy w PPHU Ubój i przetwórstwo indyka Joanna Głażewska?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-08-13 16:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A on umie czytać coś innego niż przelewy bankowe?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 17:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto wie ile można konkretnie zarobić w firmie PPHU Ubój przetwórstwo indyka Joanna Giżewska? jaka jest tam umowa?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-11 05:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
zdjecie uzytkownika
adi - 2013-10-02 18:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy firma wywiązuje się z umowy i wypłaca pensje w terminie? Zdarzały się takie przypadki, że ktoś został oszukany?
zdjecie uzytkownika
Rzetelna opinia - 2013-10-04 17:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przez 6 lat nigdy mi nie zabrał z wypłaty. Ale tez nic nie ukradłem...więc sumienie czyste. Fajni ludzie, oczywiście zależy od działu. Jak umiesz się porozumieć z ludźmi to problemu nie bedziesz mieć. Jak ktoś jest ........(cenzura) to nigdzie mu nie pasuje. Pracowało się fajnie, kasa ZAWSZE NA CZAS, ani dnia się nie spóźnił.(usunięte przez administratora)W każdym razie wyrazy szacunku za talent do biznesu właściciela. Pozazdrościć.
zdjecie uzytkownika
nnn - 2013-10-31 15:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jakieś żarty????
zdjecie uzytkownika
cała prawda iusuniete dawne komentarze - 2013-12-10 05:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora)na umowie najniższa krajowa, pod stołem ewentualna premia, musisz pisać w kontrolce godzin pracy ze pracujesz 8 h, w rzeczywistości musisz pracować 12. Tu nie dostaniesz ustawowego urlopu w jednym ciągu 10 dni, ba nawet o 1-2 dni musisz się prosić. Brak przestrzegania jakichkolwiek przepisów prawa pracy, nie należy się (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
usunięte komentarze - 2013-12-10 05:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wars - 2013-07-12 14:09:19 odpowiedz | cytuj
Miałem nadzieję, że samochód którym byłem zainteresowany był użytkowany przez właściciela, ale zaniepokoiła mnie duża liczba sprzedawanych samochodów. Dziękuję za rozwianie wątpliwości. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

(usunięte przez administratora) solo - 2013-07-13 12:14:37 odpowiedz | cytuj
Trzeba też zwracać uwagę na znaczki naklejone na aucie a faktyczna wersja samochodu, bo mała literka czy cyferka a jednak różnica znaczna....(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
usunięte komentarze - 2013-12-10 05:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Proszę o kontakt byłych kierowców lub innych byłych pracowników tej firmy, sam jestem jednym z nich i w chwili obecnej walczę(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
usunięte komentarze - 2013-12-10 06:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
janek - 2013-05-03 21:36:09 odpowiedz | cytuj
odradzam prace w tej firmie , najnizsza krajowa plus obiecane cos za cos(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
usunięte komentarze - 2013-12-10 06:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik przymusowy - 2013-04-23 14:09:54 odpowiedz | cytuj
Święte słowa , tak pomstowalismy na była dyrektorkę ale już wszystko dawno odszczekaliśmy, teraz trzeba tylko czekać i szukać nowej pracy.


Qwe - 2013-04-24 13:34:47 odpowiedz | cytuj
Podpisuję się obiema rękami.



prawda jest taka ze osoby na niby wysokich stanowiskach nie nadaja sie na nie, i zajmuja sie rzeczami ktore do nich nie naleza. (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski