Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska

Pracowałeś w firmie P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 17:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
kto może mnie poinformować jakie śa warunki pracy w PPHU Ubój i przetwórstwo indyka Joanna Głażewska?
zdjecie uzytkownika
on - 2013-08-13 16:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A on umie czytać coś innego niż przelewy bankowe?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-16 17:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto wie ile można konkretnie zarobić w firmie PPHU Ubój przetwórstwo indyka Joanna Giżewska? jaka jest tam umowa?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-11 05:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Luźna atmosfera czy sami sztywniacy?
zdjecie uzytkownika
adi - 2013-10-02 18:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy firma wywiązuje się z umowy i wypłaca pensje w terminie? Zdarzały się takie przypadki, że ktoś został oszukany?
zdjecie uzytkownika
Rzetelna opinia - 2013-10-04 17:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Przez 6 lat nigdy mi nie zabrał z wypłaty. Ale tez nic nie ukradłem...więc sumienie czyste. Fajni ludzie, oczywiście zależy od działu. Jak umiesz się porozumieć z ludźmi to problemu nie bedziesz mieć. Jak ktoś jest ........(cenzura) to nigdzie mu nie pasuje. Pracowało się fajnie, kasa ZAWSZE NA CZAS, ani dnia się nie spóźnił.(usunięte przez administratora)W każdym razie wyrazy szacunku za talent do biznesu właściciela. Pozazdrościć.
zdjecie uzytkownika
nnn - 2013-10-31 15:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jakieś żarty????
zdjecie uzytkownika
usunięte komentarze - 2013-12-10 05:58:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Proszę o kontakt byłych kierowców lub innych byłych pracowników tej firmy, sam jestem jednym z nich i w chwili obecnej walczę(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
fela - 2014-10-22 06:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że długo nic nie działo się w tym wątku ale mam nadzieję że ktoś może udzielić mi kilku informacji. Interesuje mnie podjęcie pracy w P.P.H.U Ubój i przetwórstwo w pionie marketingu i sprzedaży. Czy przyjmują osoby bez doświadczenia na staż z ewentualną późniejszą współpracą na stałe? Jakie dają wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
chomik - 2015-01-07 13:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, może ktos mnie pokierować i napisac w jaki sposób dowiedział sie, że Giżewscy potrzebują pracownika do uboju i przetwórstwa mięsa? Na ich stronie internetowej nie znalazłem niestety zakładki praca, czy kariera. To znany producent wędlin, to chyba dobrze traktuja swoich pracowników, prawda? Czy jednak sa jakieś minusy w pracy?
zdjecie uzytkownika
chomik - 2015-01-24 21:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt nic nie wie, czy nie możecie nic napisać? Z tego co widze, to nie ma tutaj zbyt wielu komentarzy, wygląda to wrecz, jakby firma nie działała, a przeciez chyba funkcjonują i to dość dobrze, prawda? Czy tylko mam takie wrażenie, że fajnie sie tutaj pracuje? Napiszcie prosze chociaż krótkie polecam, czy coś..
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-06 22:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
sumak54 - 2015-03-06 22:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego usuwa się wpisy które żle świadczą o pracodawcy ,mam kilka złych wypowiedzi wydrukowanych z waszego serwera i zastanawiam się czy ich nie opublikować
zdjecie uzytkownika
Konior - 2015-03-30 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
100 % nie polecam Dramat najniższa krajowa i tysiąc powodów żeby zabrać premie Zakład sie uwstecznia pracownicy przy tym stoją w miejscu
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-13 12:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Porażka i dramat zero szacunku dla pracownika!!!
a i usunięte opinie też dają do myślenia,tak po ludzku odradzam.
zdjecie uzytkownika
Handlowiec. - 2015-04-23 22:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jestem zainteresowany pracą handlowca z branży spożywczej, FCMG, mięso.
Gdzie Giżewscy podają ogłoszenia o pracę, z kim się umawia na rozmowę?
Może ktoś podać szczególy pracy, zakres zarobków i pakiet sprzętowy?(auto,tel, warunki umów).

Proszę o rzetelne opinie.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-24 23:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
Doświadczony - 2015-04-24 23:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Handlowiec. - 2015-04-23 22:18:45]:
Samochód,tel tak. Umowa na najniższą krajową plus premia, która i tak jest w 80 % ucinana.Zebrania dwa razy w miesiącu w soboty na 8 rano.Towar drogi, a niektóre produkty zbyt drogie w stosunku do swojej jakości.Polityka firmy delikatnie mówiąc skostniała( usunięte przez administratora ) Tabelki, raporty,kilometry itd. Pozostawiam do przemyślenia...
zdjecie uzytkownika
Handlowiec. - 2015-04-25 23:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm, szczerze mówiąc widać że dużo powodów na NIE. Może znajdą się jakieś inne opinie, zważywszy że firmę polecił mi znajomy który niedawno pracował kilka lat, ale mówił że jest ciężko i niebezpiecznie.
Kazdy wypalony handlowiec mówi że drogo itd.....ale gdyby było mega tanio bylibyśmyh niepotrzebni:)
Dzięki za hasło, przemyślę, pozbieram wieści, może poszukam gdzie indziej, strach żeby to nie była mierna metryka w CV.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy P.P.H.U Ubój i przetwórswo indyka Joanna Giżewska?
Zadaj pytanie
alert