Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lynka

Pracowałeś w firmie Lynka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Podłoga - 2014-04-16 09:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po pewnym czasie pracy w tej firmie, już nie wiem czy mam śmiać się czy płakać i zastanawiam się co ja tam robię. Założenia są piękne, świetlana przyszłość, możliwość rozwoju, przyjazne miejsce pracy i inne bzdety, które padają z każdym przepracowanym dniem. Rzeczywistość dnia pracy: brak współpracy pomiędzy działami, chaos, dezorganizacja, olewka wykonywanej pracy przez większość pracowników i spychologia, takie małe jak ktoś wspomniał "piekiełko". Jeśli zależy Ci na rozwojowej pracy i jesteś ambitny omijaj tą firmę szerokim łukiem.
Jeden mały plusik za to, że wypłata jest zawsze do 10 na koncie, ale co z tego jeśli rzadko zgadza się :/
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-05-23 16:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co Lynka odpowiada jak pytacie o te rozliczenia, bo moze po prostu potracaja na ubezpieczenie, czy inne składki.
zdjecie uzytkownika
leoś - 2014-05-27 19:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podłoga co się nie zgadza w wypłatach? Coś chrzanią?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-14 19:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem jak to jest u Was, ale chyba się wszystko zgadza, mój znajomy tam pracował i nie mówił, żeby coś było nie tak z kasa, a on jest na tą kwestię wyjątkowo uczulony, więc na pewno miał racje, albo by coś zauwazył. co prawda pracował tam rok temu, ale od tego czasu chyba nic się nie zmieniło?
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-16 18:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-10-14 19:04:57]:
janek, obecnie szukają tam grafika, czy mógłbyś coś wiecej powiedzieć o warunkach pracy w Lynce i na jakim stanowisku pracowal znajomy? czytajac komentarze nie wygląda to zbyt optymistycznie..
zdjecie uzytkownika
Jankomuzykant - 2014-11-26 03:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze interesowała mnie promocja i artykuły promocyjne, kurcze. Opinie takie sobie, ale praca grafika by mnie kręciła. Lepsze chyba to niż staż gdzieś za darmo gdzie pewnie i tak wiele nie nauczą... Czy patrzą na portfolio czy biorą z marszu, hmm? Łudze się, że znajomości mieć nie trzeba, bo inaczej jestem bez szans...
zdjecie uzytkownika
Podłoga - 2014-12-10 22:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wyjaśniam.

Wypłaty nie zgadzają się w tej kwestii, że raz dostaniesz za dużo bo "system źle liczy" i później musisz oddawać, albo w drugą stronę. Jednak dochodzić swoich racji jest bardzo ciężko. Jeszcze odnośnie premii wydajnościowej dla pracowników działu operacyjnego (produkcja + pakowanie) jest ona tak wyliczona żebyś przypadkiem jej nie dostał - kiermana McLynha musi się zgadzać.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-01-17 10:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jak praca...
( usunięte przez administratora ).
Co do plusów to brak redukcji etatów,wynagrodzenie w terminie szybko podpisana umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
kant - 2015-02-27 22:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dacie może radę mi odpoweidzieć na pewne ważne pytanie chciałym się dowiedzieć bardzo... Szczerze powiecie mi ile tam da radę kotś zarobić na swoim stanowisku takim na początek karierty ale np szczerze bardzo mi zależy na takich informacjach bo chce mieć pewność że zarobię na życie. jeśli nie to byłoby na prawdę źle...
zdjecie uzytkownika
dayZ - 2015-03-14 02:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luki - 2015-01-17 10:20:24]:
@luki, praca sama w sobie aż taka zła nie jest, tylko są problemy ze stanowiskami kierowniczymi i ogólnym zarządzaniem ? Bo jeśli tak no to chyba nie jest najgorzej. A czy kierownictwo robi jakieś problemy pracownikom ? Czepiają się pracy i są jakieś zgrzyty na lini pracownik-pracodowaca ? No i na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku ?
zdjecie uzytkownika
eliza - 2015-03-30 14:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to się paliło? mam nadzieję że MZX żartujesz sobie. pożar nie jest tematem do żartów. chociaż można warto porozmawiać o tym w kontekście bezpieczeństwa jakie panuje w firmie i czy jako ewentualny pracownik tej firmy będę bezpieczny i zabezpieczony należycie na wypadek takich zaskakujących zdarzeń
zdjecie uzytkownika
udet - 2015-04-18 21:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że Lynka ruszyła z rekrutacją, poszukuja między innymi magazynierów oraz sprzedawców, może ktoś napisać, czy gra jest warta świeczki i warunki są ok?
zdjecie uzytkownika
kessler - 2015-05-03 13:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem warunki są przyzwoite i rzeczywiście lynka głównie w krakowie ruszyła z rekrutacjami od jakichś 2-3 tygodni. Szukają przede wszystkim sprzedawców/store associates w sklepie Soho oraz grafików czy też specjalistów ds. kadr i płac , także jak widzicie każdy chętny coś dla siebie znajdzie .
zdjecie uzytkownika
gtx - 2015-05-08 15:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cenzura działa :)
Gdzie się podziały wpisy MZX-A?
Zabolało kogoś?
zdjecie uzytkownika
cortez - 2015-06-08 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gtx - 2015-05-08 15:52:57]:
nie wiem co Ci tak brakuje jego wpisów skoro to było tylko głupkowate pytania , które psuły jakość tego forum. Teraz przynajmniej można skupić się na tym czego ludzie oczekują od takiego forum, a więc rozmowach o pracy. Szukają w tej chili Specjalistów IT - http://www.pracuj.pl/praca/specjalista-it-krakow,oferta,3953463
zdjecie uzytkownika
gtx - 2015-06-10 22:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cortez - 2015-06-08 20:36:53]:
...widze że prawda kogoś zabolała...:)
Już nawet po trści ogłoszenia wiadomo kogo...
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-07-01 18:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie proszę znać jak wygląda praca w dziale sprzedaży? jak wygląda sprawa z premiami?czy plany sprzedażowe są możliwe do zrealizowania?
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-14 12:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze byłoby @irok, gdyby ktoś tutaj o takich rzecach napisał, szczególnie że w ofertach pracy do lynka promotional obecnie można przebierać i wybierać. Można startować na grafika, recepcjonistę, specjalistę do spraw obsługi klienta z językiem niemieckim- to mój faworyt, a opórcz tego jeszcze wiele innych
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-07-15 21:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-07-14 12:12:40]:
no właśnie ,szkoda że nie można znależć w miarę aktualnych opinii o pracy w administracji ...:(a Tobie Marta udało się może zdobyc jakieś przydatne opinie ?:)
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2015-07-29 09:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ktoś lubi cięzko w warunkach szkodliwych i na 3 zmiany pracować za grosze na umowach śmieciowych serwowanych w nieskończoność przez sampro lub adeco to dobrze trafił:)
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-08-05 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ktoś może napisać o pracy w administracji? dział sprzedaży na przyklad?
zdjecie uzytkownika
sdzcx - 2015-08-30 18:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronie z ofertami pracy natknęłam się na ogłoszenie firmy Lynka Promotional Solutions, poszukują pracowników na stanowisko koordynatora biura(oferują stabilne zatrudnienie,atrakcyjne wynagrodzenie,możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,przyjazną atmosferę pracy,kafeteryjny system wynagrodzeń) oraz młodszego drukarza w Krakowie i asystenta w dziale sprzedaży z językiem niemieckim w Rybniku
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-09-03 22:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co kiedyś słyszałem to faktycznie można tam zdobyć nowe doświdczenie
zdjecie uzytkownika
malina - 2015-09-10 09:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby przybliżyć stanowisko 'koordynator biura"? Jest sens aplikować? Jaka atmosfera?Godziny pracy? Czy wiadomo coś komus na temat zarobków? Co się stało z poprzednim koordynatorem (o ile był).
Dziękuję
zdjecie uzytkownika
Dziikar - 2015-09-30 02:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Historia może nie być do końca znana wszystkim osobom. Też nie będę się podejmował tematu wyjaśniania czy poznawania co gdzie i jak. Jak dla mnie - jeżeli taka oferta się trafia, to trzeba na nią zaaplikować. Bądź co bądź jest to stanowisko odpowiedzialne i tak się zastanawiam czy są osoby z samej firmy, które będą tam aplikowały czy większe szanse mają ludzie z zewnątrz ?
zdjecie uzytkownika
blow - 2016-02-07 20:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to można sie właśnie załapać u nich na junior accountant manager @Dziikar. Dość dobra oferta, bo nawet możliwa jest u nich umowa o pracę i system premiowy do zarobków.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-15 15:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne też, że na tym stanowisku junior accountant manager jest możliwość rozwoju i awansu :) Tylko trzeba mieć minimum rok doświadczenia w sprzedaży i do tego znać język angielski.
zdjecie uzytkownika
olong - 2016-02-17 16:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sprzęt @Keeper of the faith to rzeczywiście nie jest on z tych najnowszych, no ale jeśli chodzi o płacę to jest konkurencyjna. Nawet jako drukarz dostajesz ponad 2000
zdjecie uzytkownika
Drukarz - 2016-02-18 21:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście 2000 dostaje drukarz. Szkoda tylko że brutto.
zdjecie uzytkownika
Drukarz - 2016-02-18 21:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście 2000 dostaje drukarz. Szkoda tylko że brutto.
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-02-19 16:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasmi wiesz @Drukarz, na tym stanowisku nie zarobisz wiecej, drukarz to podstawowe stanowisko, nic bardzo wymagajacego, moim zdaniem dobrze że masz umowe i pensję, możesz zawsze pogadać z pracodawcą.
zdjecie uzytkownika
powodzenia - 2016-02-23 21:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa to klucz do sukcesu bez tego nigdy człowiek się nic nie dowie :) na tym stanowisku nie wymagają też wykształcenia, średnie lub zawodowe wystarczy z powodzeniem
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-28 17:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje już dłuższy czas i nie mogę powiedzieć że jest źle :) ... Każdy wyraża swoje zdanie :)
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2016-02-28 17:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i właśnie o to chodzi! wydaje mi się, że można tutaj zarabić nieźle, a na pewno jako student, bo widze, ze jako Młodszy Koordynator ds. Pakowania i Wysyłki zatrudniają młodych.
zdjecie uzytkownika
Buli - 2016-02-28 21:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają kogoś na magazyn... ktoś powie jak wygląda praca na magazynie?
Jest ciężko? jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-23 19:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ciężko na magazynie nie pęknąć ze śmiechu...
Prezes i zarząd nowe fury, kolacyjki, wyjazdy itd. a na magazynie nie ma kasy żeby wynająć sztaplarkę do ściągania palet z regałów.

zdjecie uzytkownika
wikacy - 2016-04-09 17:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on, rzeczywiście takie rzeczy mogą być frustrujące. Zastanawiam się tylko dlaczego ludzie decydują się na tkaie warunki... Teraz znowu jakaś rekrutacja jest do lynki - czy wiadomo w jaki sposób będzie przeprowadzana i ile ma mieć etapów ? Będę wdzięczny za informację
zdjecie uzytkownika
kris1995 - 2016-04-12 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie idzcie tam bawia się ludzmi pomiatają nimi kaza myc rakle z gościem który ci dogaduje i ubliza
zdjecie uzytkownika
anna zacna - 2016-05-09 19:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno przesadzasz, snujesz jakieś opowieści z mchu i paproci. ja chętnie skorzystam z oferty pracy nich na drukarza która jest rzucona teraz i będzie zacnie
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2016-06-09 11:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co się dzieje w tej firmie to kabaret :) Za nie długo będzie to zakład pracy chronionej :) ( usunięte przez administratora )HR przyjmuje wszytkich jak leci, bez doświadczenia, byleby tylko za ( usunięte przez administratora )brutto Jak ta firma jeszcze funkcjonuje to nie mam pojęcia. Niestety kadra kierownicza też coraz słabiej sobie ze wszystkim radzi. Bez pomysłu na rozwój. Czasem mam wrażenie że przez niektórych kierowników poszczególnych działów ta firma nie stoi w miejscu, a wręcz się cofa. Niestety pewne osoby są nie do ruszenia, a bez zmian lepiej nie będzie. TO JEST MOJE PRYWATNE ZDANIE, I JEŚLI KTOŚ SIE NIE ZGADZA TO PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ,A WYRAŻAĆ SWOJE ZDANIE.ZOBACZYMY JAKICH OPINII BĘDZIE WIĘCEJ :)
zdjecie uzytkownika
milka - 2016-06-09 11:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam sobie chwale. zaczynałam na niskiej stawce to fakt i to przez agencje, ale po 3 miesiacach zaproponowano mi umowe o prace! wczesniej szukałam stałego zatrudnienia od roku.. zobacze co bedzie dalej
zdjecie uzytkownika
krawiec - 2016-06-09 20:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ze szukają osob do hafciarni, czy tam pracują tylko dziewczyny? czy faceta też przyjmą? jestem krawcem wiec ani igły ani nici nie sa mi obce :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-06-10 16:14:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej firmie ponad 3 lata w dziale sprzedaży.
Do plusów mogę powiedzieć, że była to świetna szansa na zdobycie doświadczenia oraz umiejętności.
Tu niestety plusy się kończą.
Początkowo wszystko OK, niestety ostatni rok to jakiś koszmar - zmiany planów w okresie rozliczeniowym, zrealizujesz plan z dużą górką i liczysz na dobrą premię? Każą podpisać papier z wsteczną datą o zmianie systemu motywacyjnego!:)
Ciągła kontrola, raporty, zestawienia, raporciki - więcej czasu spędzisz klepiąc w excelu niż faktycznie zajmując się swoją pracą (hitem był raport dzienny, gdzie między innymi należało wpisać uzupełnianie tegoż raportu!:)
Firma miała swoje wzloty oraz upadki, były chwile lepsze i gorsze.
Podsumowując - tak, jeżeli nie ma innych ofert warto spróbować - zdobyć doświadczenie, poznać rynek, klientów. Niemniej jednak sugeruję cały czas szukać - naprawdę jest wiele firm, które gwarantują znacznie lepsze warunki, ciekawszą pracę, przejrzystość działania oraz stabilizację.
zdjecie uzytkownika
sandwolf - 2016-06-15 11:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma masakra. Tragiczne zarządzanie
zdjecie uzytkownika
toffi - 2016-06-15 13:22:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po co się męczyć, jak tak źle to trzeba próbować szczęścia w innych miejscach.
w krakowie przecież wszędzie praca na wyciągnięcie ręki :)
zdjecie uzytkownika
Paco - 2016-06-20 11:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ogłoszenie na magazyniera, ktoś powie coś o rekrutacji? Na co zwracają szczególną uwagę?
zdjecie uzytkownika
m - 2016-06-20 12:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-06-10 16:14:33]:
Byłem na rozmowie na magazyniera. Pytają najbardziej o chęć do pracy i o to czy się szuka pracy na stałe. Przed podpisaniem umowy umawiają na próbkę pracy na jeden dzień, można wtedy zobaczyć jak wygląda praca. Fajny zespół, jest nieźle.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-06-20 12:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2016-06-10 16:14:33]:
Z tego co wiem to facetów też przyjmują
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja bardzo standardowa, podzielona na 2 cześć Pierwsze rozmawiałem z Panią na tematy związane z moja osobą co gdzie jak , Pytania Jak na większości rozmów , Później rozmowa Z IT Menager Która skupiała się na czytaniu CV i opowiedzeniu kilka słów o systemach z którymi się pracuje. Moim zdaniem za mało pytań technicznych , jakiegoś testu sprawdzającego wiedzę czy umiejętności.


Pytania:
zdjecie uzytkownika
www - 2016-06-21 22:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie ok.pół roku temu.Rozmowa z młodym Gościem,bardzo pozytywna, bez owijania w bawełnę. Jasno powiedziane co i jak i za ile. Nie skorzystałem ze względu na stawkę,ale jeśli ktoś nie ma rodziny na utrzymaniu...
zdjecie uzytkownika
Stary Pracownik - 2016-06-27 18:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze powiem, że teraz ta firma to zlepek przypadkowych ludzi :( Pracowałem w tej firmie parę lat, i uwierzcie że kiedyś to była fajna firma. W HR rządziła Klaudia K. która w porównaniu z teraźniejszą "Szefową" działu HR, zajmowała się HR- em, a nie PR- em ;) Pamiętne czasy, gdzie różnego rodzaju szkolenia odbywałysię średnio raz w miesiącu...teraz szkolenia...można pomażyć...lepiej wydawać kasę na kolacyjki... Ale zostawmy nieszczęsny HR... przejdzmy do Prezesa... Kiedyś uśmiechnięty fajny człowiek, terazjakoś nie dostępny, kiedyś zatrzymał się, zagadał, teraz...Nie dostępny PAN PREZES!!! PANIE PREZESIE - WRÓĆ DO STARYCH ZWYCZAJÓW,DO SZANOWANIA ZWYKŁEGO PRACOWNIKA :) Następnie... Dyrektor Operacyjny... powiem szczerze... NIE DO WIARY ŻE GOŚĆ JESZCZE PRACUJE... Ale trzeba przyznać...NAJWIEKSZY BAJKO PISAŻ JAKIEGO ŚWIAT WIDZIAŁ :) Niestety pod jego rządami posypała sie cała jednolitość tego zakładu...Nastawia różne działy przeciwko sobie, i myśli że nikt o tym nie wie! A więc...Panie Dyrektorze...WSZYSCY WIEDZĄ!!! Odnośnie kierowników działów na "Górze", nie będę sie wypowiadał, bo wymieniłbym conajmniej połowę:), z "dołu"- prawie wszystkich... wszystkie działy zamiast kierowników, prowadzą LIDERZY. Kierownik - W tej firmie osoba uczestnicząca w nie kończących się spotkaniach:), To Liderzy odpowiednio Produkcji, Magazynu, i Pakowania tak naprawdę decydują o najważniejszych kwestiach w swoich działach...To oni odwalają czarną robotę, a kierownicy spijają śmietankę...I TAKA JEST PRAWDA PANIE I PANOWIE KIEROWNICY!!! Nie zapominajmy o "zwykłych" pracownikach...to dzięki "starej" ekipie ta firma jakoś funkcjonuje. PANOWIE I PANIE - TAK TRZYMAĆ!!! I na koniec APEL do osoby najbardziej kompetentnej w tej firmie - Pani Ewo K. (Dyrektor finansowa, członek zarządu) - PANI TAK NAPRAWDĘ RZĄDZI W TEJ FIRMIE... PROSZĘ SŁUCHAĆ CO MÓWIĄ ZWYKLI PRACOWNICY, NIE DAĆ SOBIE MYDLIĆ OCZU PRZEZ HR,DYREKTORÓW I KIEROWNICZKÓW, ŻE WSZYSTKO JEST OK, BO NIE JEST...ZERO INTEGRACJI = ZERO ŚWIADOMOŚCI, ZERO POCZUCIA ODPOWIEDZIALNOŚCI ZA FIRMĘ.MYŚLE ŻE POWRÓT DO "STARYCH DOBRYCH NAWYKÓW" SPOWODUJE ŻE LUDZIE Z MIŁĄ CHĘCIĄ BĘDĄ ODDAWAĆ CO NAJLEPSZE TEJ FIRMIE. PAMIETAJMY - JAK FIRMA TRAKTUJE PRACOWNIKA, TAK PRACOWNIK TRAKTUJE FIRMĘ. mam nadzieję że parę osób sobie to przemyśli...Pozdrawiam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lynka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lynka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert