Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Lynka

Pracowałeś w firmie Lynka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-20 23:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wystarczy zadzwonić i się spytać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-20 23:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo sympatyczni i [usunięte przez moderatora] ludzie tam pracują
zdjecie uzytkownika
pipcia - 2010-04-28 22:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Totalny wyzysk, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla [usunięte przez moderatora] Polaczków, Prezes Amerykanin pożal sie Boże mysli że stworzył amerykański cud. Pracuje w tym głównie ładnych parę lat i wiele mogłabym napisac na temat tego co sie tu dzieje, może jak rzucę tą robote to napisze całą bolesna prawdę. Na początku Lynka przedstawiona każdemu pracownikowi jako AMERICAN DREAM a potem prawdziwa nędzna rzeczywistośc, więc osoby, które piszą że jest tu wspaniale to chyba juz cierpia na jakąś schizofrenie, lub odpowiednie osoby z firmy malują trawe na zielono pisząc że jest tu świetnie aby.opinia o tym burakowie była względnie pozytywna, Pozdrawiam wszystkich frajerów.
zdjecie uzytkownika
Grosik - 2010-09-10 19:53:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Inaczej sie patrz z wyzszego stołka a inaczej z pozycji pracownika fizycznego musisz sie orobic a pieniadze i tak kiepskie jezeli 8 zl brutto to dobra stawka za rzucanie kartonami po 20 kg. to dobra stawka i to jeszcze na umowe zlecenie to polecam i zapraszam w lynce podobno nie ma ludzi nie zastapionych dlatego non stop przychodzi ktos nowy bo szybko sie dowiaduje ze nie jest tak kolorowo jak mu przedstaiwali. lub tez mowia ci ze masz przyjsc do pracy a pod koniec dnia mowia ze jutro nie bedziesz potrzebny i bedziemy dzwonic tak sie z ludzmi nie postepuje a tak naprawde to dluzej pracuja tu tylko ludzie ktorzy nie moga znalezc innej pracy i trzymaja sie tego co maja bo szkoda im rezygnowac A MIALA TO BYC AMERYKANSKA FIRMA Z PERSPEKTYWAMI Z TYM SIE ZGODZE ALE TE PERSPEKTYWY NIE DLA LUDZI NA DOLE!!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-10 20:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pipcia - 2010-04-28 22:01:12

Totalny wyzysk, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla [usunięte przez moderatora] Polaczków, Prezes Amerykanin pożal sie Boże mysli że stworzył amerykański cud. Pracuje w tym głównie ładnych parę lat i wiele mogłabym napisac na temat tego co sie tu dzieje, może jak rzucę tą robote to napisze całą bolesna prawdę. Na początku Lynka przedstawiona każdemu pracownikowi jako AMERICAN DREAM a potem prawdziwa nędzna rzeczywistośc, więc osoby, które piszą że jest tu wspaniale to chyba juz cierpia na jakąś schizofrenie, lub odpowiednie osoby z firmy malują trawe na zielono pisząc że jest tu świetnie aby.opinia o tym burakowie była względnie pozytywna, Pozdrawiam wszystkich frajerów.

Zgadzam sie w 100 % !!!
zdjecie uzytkownika
rasta - 2010-09-22 11:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
totalny wyzsk poraszka po calosci haos organizacyjny
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-06 14:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rasta - 2010-09-22 11:58:00

totalny wyzsk poraszka po calosci haos organizacyjny

zgadzam się również w 100% - a Ci którzy tam pracują (oprócz kierowników) to tylko dlatego, że nie znaleźli JESZCZE nic lepszego, w innej sytuacji od razu każdy ambitny i chcący coś osiągnąć w życiu ucieka jak najdalej od tej firmy.. żal mi wszystkich którzy nadal tam muszą się męczyć.. a wyznaczonych ludzi do zamieszczania pozytywów na tym forum o firmie pozdrawiam:) kierownicy sympatyczni... jednak AMERYKANIN TYRAN rządzi.
zdjecie uzytkownika
Ambitny - 2011-03-16 20:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsze w tym jest to że w TFK nie wiadomo za co i kto jest odpowiedzialny nawet nie wiesz komu powiedzieć ty ............. system ten się [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sprawdza bo co cokolwiek się dzieje to wiadomo szary pracownik oberwie dlaczego niema określonych osób ODPOWIEDZIALNYCH zawsze mają furtkę tylną to wina operatora . A przecież to nie szary pracownik bierze za to grubą kasę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 08:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga [usunięte przez moderatora]-), mnóstwo pracowników produkcji traci w lynce pracę bo wynoszą nie swoje dobra nie płacąc za nie, a firma jest na tyle miła, że zgadza się na rozwiązanie umowy polubownie żeby im nie robić zbyt dużych problemów bo wiedzą, że po wpisie do rejestru policji nie mają szans.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-07 22:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mroczny rabarbar - 2010-03-01 19:01:16

WYZYSK i gra pozorów! Układy i układziki... Zdecydowanie nie polecam

układy i układziki to wina was samych-tych którzy je tworzą na dole a nie jednego czy paru kierowników, to nie przedszkole tylko życie, jesteście w porządku? na pewno? mam wrażenie, że każdy kto tu pisze negatywnie nie brzmi kulturalnie tylko chce jad wycisnąć bo mu coś nie wyszło
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2012-01-09 20:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz juz tam nie pracuje wiec moge duzo na ten temat powiedziec w tej firmie nie licza sie umiejetnosci tylko kto bardziej podlize sie \\\"wladzy\\\" 3 lata jada na kryzysie a w tej firmie tego nie widac moze ten ostatni rok jedynie ciecia robia tylko na dole a na gorze nic przyszedl sobie smieszny dyrektorek ktoremu [usunięte przez moderatora] we wszystko wiezy a prawda jest taka ze o polowie spraw dziejacych sie w firmie nie wie uwierzcie mi to jedyna firma produkcyjno uslugowa w ktorej stosunek pracownikow biurowych do produkcyjnych to prawie 70/30 % w tej firmie mozna bylo zarabic do momentu kiedy nie przyszedl pan [usunięte przez moderatora]. niestety teraz to tylko mordega :))) zal bo niestety atmosfera w pracy ok ale niestety za atmosfere rodziny nie wyzywisz
zdjecie uzytkownika
kris - 2012-02-28 19:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawiazujac go powyzszej wiadomosci potwierdzam wszystko w 100 procentach. Od siebie poniewaz nie pracuje juz tam od kliku miesiecy moge powiedziec ze nikt tam czlowieka nieszanuje. Tylko masz robic robic a pieniadze gowniane
zdjecie uzytkownika
Tom - 2012-04-11 10:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A moze ktos zdradzic jakie sa stawki ?
dostalem propozycje na produkcje 2 zmiany umowa o prace
moze byc maillem .tomaszeknh@o2.pl
nie wiem czy w ogole jechac tam skoro mam dostac 8 brutto na godzine
prosze o info
zdjecie uzytkownika
Tlomba - 2013-06-16 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
***

Czyżby Lynka szukała nwego szefa IT?
zdjecie uzytkownika
Olo - 2013-06-20 23:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. A wiesz dlaczego? Obecny nie jest dobry? Warto tam zaaplikować?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 12:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co się dzieje w Lynka? Jest nowy szef IT? Jakies zmieny z tego powodu? ? Jak wyglądała rekrutacja do firmy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-15 01:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 8-16 czy inaczej?
zdjecie uzytkownika
Lyna produkcyjna - 2013-08-03 09:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"układy i układziki to wina was samych-tych którzy je tworzą na dole a nie jednego czy paru kierowników" - Świetna wypowiedz nie dość że okaradacie ludzi to w dodatku wmawiacie ze to ich wina Lynka.zal.pl no coz to życie to tylko chwila po śmierci piekło I cierpienia nie bedzie końca.Ja wiem Boga nie ma tak... .Naiwni sa jak dzieciaki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 17:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ile w tej chwili można zarobić w firmie lynka na cały etat?dostaje się umowę o prace czy jedynie przedluzane zlecenia??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-18 12:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam tam jako 'pomocnik produkcji' czyli odbieranie z pieca, mycie rakli,matryc, itp. nie polecam, (usunięte przez administratora) może i ludzie są fajni (nie wszyscy) ale czy warto takim kosztem? szefowie okropni. zlecenie i status ucznia, a stawka trochę mniej niż 7zł/h. stawka mała a harówa wielka.stanowisko najgorsze, a odpowiedzialność duża wbrew pozorom.
zdjecie uzytkownika
miłośnikżółwi - 2014-03-12 15:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
!!! nie polecam !!! odradzam !!! praca na 4 brygady!!!! za 6zł na godzine ?!!!!
świątek, piątek czy niedziela!!!
najgorszy syf jaki może być, pełno chemii, codzienne bóle głowy, temperatura na produkcji przekracza 40 stopni a dyrektorek nie pozwala trzymać nawet wody na stoliku !!!! hańba !!!!
wymagania bardo duże---- stawka masakryczna !!!!!

moja ocena -1 !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-03-16 22:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Towarzystwo wzajemnej adoracji nieprzewidywalne w swoich decyzjach. Piękne wizje i wartości na stronie internetowej i tylko tam. Bardzo zła płynność finansowa.
zdjecie uzytkownika
gast - 2014-03-27 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tola, a co dokładnie masz na mysli pisząc, że płynność finansowa jest bardzo zła, bo może to oznaczać wiele rzeczy, jakieś problemy z wypłatami?
zdjecie uzytkownika
kenny - 2014-04-14 22:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz powiedzieć w ten sposób, że są jakieś problemy z wypłatami w Lynce? napisz nam @Tola coś więcej jeśli się orientujesz
zdjecie uzytkownika
Podłoga - 2014-04-16 09:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pewnym czasie pracy w tej firmie, już nie wiem czy mam śmiać się czy płakać i zastanawiam się co ja tam robię. Założenia są piękne, świetlana przyszłość, możliwość rozwoju, przyjazne miejsce pracy i inne bzdety, które padają z każdym przepracowanym dniem. Rzeczywistość dnia pracy: brak współpracy pomiędzy działami, chaos, dezorganizacja, olewka wykonywanej pracy przez większość pracowników i spychologia, takie małe jak ktoś wspomniał "piekiełko". Jeśli zależy Ci na rozwojowej pracy i jesteś ambitny omijaj tą firmę szerokim łukiem.
Jeden mały plusik za to, że wypłata jest zawsze do 10 na koncie, ale co z tego jeśli rzadko zgadza się :/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
20 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lynka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x