Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lynka

Pracowałeś w firmie Lynka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tola - 2014-03-16 22:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Towarzystwo wzajemnej adoracji nieprzewidywalne w swoich decyzjach. Piękne wizje i wartości na stronie internetowej i tylko tam. Bardzo zła płynność finansowa.
zdjecie uzytkownika
gast - 2014-03-27 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tola, a co dokładnie masz na mysli pisząc, że płynność finansowa jest bardzo zła, bo może to oznaczać wiele rzeczy, jakieś problemy z wypłatami?
zdjecie uzytkownika
kenny - 2014-04-14 22:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz powiedzieć w ten sposób, że są jakieś problemy z wypłatami w Lynce? napisz nam @Tola coś więcej jeśli się orientujesz
zdjecie uzytkownika
Podłoga - 2014-04-16 09:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po pewnym czasie pracy w tej firmie, już nie wiem czy mam śmiać się czy płakać i zastanawiam się co ja tam robię. Założenia są piękne, świetlana przyszłość, możliwość rozwoju, przyjazne miejsce pracy i inne bzdety, które padają z każdym przepracowanym dniem. Rzeczywistość dnia pracy: brak współpracy pomiędzy działami, chaos, dezorganizacja, olewka wykonywanej pracy przez większość pracowników i spychologia, takie małe jak ktoś wspomniał "piekiełko". Jeśli zależy Ci na rozwojowej pracy i jesteś ambitny omijaj tą firmę szerokim łukiem.
Jeden mały plusik za to, że wypłata jest zawsze do 10 na koncie, ale co z tego jeśli rzadko zgadza się :/
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-05-23 16:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To co Lynka odpowiada jak pytacie o te rozliczenia, bo moze po prostu potracaja na ubezpieczenie, czy inne składki.
zdjecie uzytkownika
leoś - 2014-05-27 19:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podłoga co się nie zgadza w wypłatach? Coś chrzanią?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-14 19:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem jak to jest u Was, ale chyba się wszystko zgadza, mój znajomy tam pracował i nie mówił, żeby coś było nie tak z kasa, a on jest na tą kwestię wyjątkowo uczulony, więc na pewno miał racje, albo by coś zauwazył. co prawda pracował tam rok temu, ale od tego czasu chyba nic się nie zmieniło?
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-16 18:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-10-14 19:04:57]:
janek, obecnie szukają tam grafika, czy mógłbyś coś wiecej powiedzieć o warunkach pracy w Lynce i na jakim stanowisku pracowal znajomy? czytajac komentarze nie wygląda to zbyt optymistycznie..
zdjecie uzytkownika
Jankomuzykant - 2014-11-26 03:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze interesowała mnie promocja i artykuły promocyjne, kurcze. Opinie takie sobie, ale praca grafika by mnie kręciła. Lepsze chyba to niż staż gdzieś za darmo gdzie pewnie i tak wiele nie nauczą... Czy patrzą na portfolio czy biorą z marszu, hmm? Łudze się, że znajomości mieć nie trzeba, bo inaczej jestem bez szans...
zdjecie uzytkownika
Podłoga - 2014-12-10 22:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wyjaśniam.

Wypłaty nie zgadzają się w tej kwestii, że raz dostaniesz za dużo bo "system źle liczy" i później musisz oddawać, albo w drugą stronę. Jednak dochodzić swoich racji jest bardzo ciężko. Jeszcze odnośnie premii wydajnościowej dla pracowników działu operacyjnego (produkcja + pakowanie) jest ona tak wyliczona żebyś przypadkiem jej nie dostał - kiermana McLynha musi się zgadzać.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-01-17 10:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca jak praca...
( usunięte przez administratora ).
Co do plusów to brak redukcji etatów,wynagrodzenie w terminie szybko podpisana umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
kant - 2015-02-27 22:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dacie może radę mi odpoweidzieć na pewne ważne pytanie chciałym się dowiedzieć bardzo... Szczerze powiecie mi ile tam da radę kotś zarobić na swoim stanowisku takim na początek karierty ale np szczerze bardzo mi zależy na takich informacjach bo chce mieć pewność że zarobię na życie. jeśli nie to byłoby na prawdę źle...
zdjecie uzytkownika
dayZ - 2015-03-14 02:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luki - 2015-01-17 10:20:24]:
@luki, praca sama w sobie aż taka zła nie jest, tylko są problemy ze stanowiskami kierowniczymi i ogólnym zarządzaniem ? Bo jeśli tak no to chyba nie jest najgorzej. A czy kierownictwo robi jakieś problemy pracownikom ? Czepiają się pracy i są jakieś zgrzyty na lini pracownik-pracodowaca ? No i na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku ?
zdjecie uzytkownika
eliza - 2015-03-30 14:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to się paliło? mam nadzieję że MZX żartujesz sobie. pożar nie jest tematem do żartów. chociaż można warto porozmawiać o tym w kontekście bezpieczeństwa jakie panuje w firmie i czy jako ewentualny pracownik tej firmy będę bezpieczny i zabezpieczony należycie na wypadek takich zaskakujących zdarzeń
zdjecie uzytkownika
udet - 2015-04-18 21:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że Lynka ruszyła z rekrutacją, poszukuja między innymi magazynierów oraz sprzedawców, może ktoś napisać, czy gra jest warta świeczki i warunki są ok?
zdjecie uzytkownika
kessler - 2015-05-03 13:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem warunki są przyzwoite i rzeczywiście lynka głównie w krakowie ruszyła z rekrutacjami od jakichś 2-3 tygodni. Szukają przede wszystkim sprzedawców/store associates w sklepie Soho oraz grafików czy też specjalistów ds. kadr i płac , także jak widzicie każdy chętny coś dla siebie znajdzie .
zdjecie uzytkownika
gtx - 2015-05-08 15:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cenzura działa :)
Gdzie się podziały wpisy MZX-A?
Zabolało kogoś?
zdjecie uzytkownika
cortez - 2015-06-08 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gtx - 2015-05-08 15:52:57]:
nie wiem co Ci tak brakuje jego wpisów skoro to było tylko głupkowate pytania , które psuły jakość tego forum. Teraz przynajmniej można skupić się na tym czego ludzie oczekują od takiego forum, a więc rozmowach o pracy. Szukają w tej chili Specjalistów IT - http://www.pracuj.pl/praca/specjalista-it-krakow,oferta,3953463
zdjecie uzytkownika
gtx - 2015-06-10 22:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cortez - 2015-06-08 20:36:53]:
...widze że prawda kogoś zabolała...:)
Już nawet po trści ogłoszenia wiadomo kogo...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-01 18:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-07-01 18:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie proszę znać jak wygląda praca w dziale sprzedaży? jak wygląda sprawa z premiami?czy plany sprzedażowe są możliwe do zrealizowania?
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-14 12:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze byłoby @irok, gdyby ktoś tutaj o takich rzecach napisał, szczególnie że w ofertach pracy do lynka promotional obecnie można przebierać i wybierać. Można startować na grafika, recepcjonistę, specjalistę do spraw obsługi klienta z językiem niemieckim- to mój faworyt, a opórcz tego jeszcze wiele innych
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-07-15 21:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-07-14 12:12:40]:
no właśnie ,szkoda że nie można znależć w miarę aktualnych opinii o pracy w administracji ...:(a Tobie Marta udało się może zdobyc jakieś przydatne opinie ?:)
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2015-07-29 09:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ktoś lubi cięzko w warunkach szkodliwych i na 3 zmiany pracować za grosze na umowach śmieciowych serwowanych w nieskończoność przez sampro lub adeco to dobrze trafił:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja bardzo standardowa, podzielona na 2 cześć Pierwsze rozmawiałem z Panią na tematy związane z moja osobą co gdzie jak , Pytania Jak na większości rozmów , Później rozmowa Z IT Menager Która skupiała się na czytaniu CV i opowiedzeniu kilka słów o systemach z którymi się pracuje. Moim zdaniem za mało pytań technicznych , jakiegoś testu sprawdzającego wiedzę czy umiejętności.


Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-05 18:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-08-05 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktoś może napisać o pracy w administracji? dział sprzedaży na przyklad?
zdjecie uzytkownika
sdzcx - 2015-08-30 18:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronie z ofertami pracy natknęłam się na ogłoszenie firmy Lynka Promotional Solutions, poszukują pracowników na stanowisko koordynatora biura(oferują stabilne zatrudnienie,atrakcyjne wynagrodzenie,możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,przyjazną atmosferę pracy,kafeteryjny system wynagrodzeń) oraz młodszego drukarza w Krakowie i asystenta w dziale sprzedaży z językiem niemieckim w Rybniku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lynka

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lynka?
Zadaj pytanie
alert