brak logo

Lynka

Kraków

Opinie o Lynka

janek 2014-10-14 19:04:57
no nie wiem jak to jest u Was, ale chyba się wszystko zgadza, mój znajomy tam pracował i nie mówił, żeby coś było nie tak z kasa, a on jest na tą kwestię wyjątkowo uczulony, więc na pewno miał racje, albo by coś zauwazył. co prawda pracował tam rok temu, ale od tego czasu chyba nic się nie zmieniło?
mm 2014-10-16 18:13:19
janek, obecnie szukają tam grafika, czy mógłbyś coś wiecej powiedzieć o warunkach pracy w Lynce i na jakim stanowisku pracowal znajomy? czytajac komentarze nie wygląda to zbyt optymistycznie..
Jankomuzykant 2014-11-26 03:03:31
Zawsze interesowała mnie promocja i artykuły promocyjne, kurcze. Opinie takie sobie, ale praca grafika by mnie kręciła. Lepsze chyba to niż staż gdzieś za darmo gdzie pewnie i tak wiele nie nauczą... Czy patrzą na portfolio czy biorą z marszu, hmm? Łudze się, że znajomości mieć nie trzeba, bo inaczej jestem bez szans...
Podłoga 2014-12-10 22:30:14
Już wyjaśniam.

Wypłaty nie zgadzają się w tej kwestii, że raz dostaniesz za dużo bo "system źle liczy" i później musisz oddawać, albo w drugą stronę. Jednak dochodzić swoich racji jest bardzo ciężko. Jeszcze odnośnie premii wydajnościowej dla pracowników działu operacyjnego (produkcja + pakowanie) jest ona tak wyliczona żebyś przypadkiem jej nie dostał - kiermana McLynha musi się zgadzać.
1
luki 2015-01-17 10:20:24
Praca jak praca...
( usunięte przez administratora ).
Co do plusów to brak redukcji etatów,wynagrodzenie w terminie szybko podpisana umowa o prace.
2
kant 2015-02-27 22:11:23
Dacie może radę mi odpoweidzieć na pewne ważne pytanie chciałym się dowiedzieć bardzo... Szczerze powiecie mi ile tam da radę kotś zarobić na swoim stanowisku takim na początek karierty ale np szczerze bardzo mi zależy na takich informacjach bo chce mieć pewność że zarobię na życie. jeśli nie to byłoby na prawdę źle...
2
dayZ 2015-03-14 02:10:16
@luki, praca sama w sobie aż taka zła nie jest, tylko są problemy ze stanowiskami kierowniczymi i ogólnym zarządzaniem ? Bo jeśli tak no to chyba nie jest najgorzej. A czy kierownictwo robi jakieś problemy pracownikom ? Czepiają się pracy i są jakieś zgrzyty na lini pracownik-pracodowaca ? No i na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku ?
eliza 2015-03-30 14:46:12
jak to się paliło? mam nadzieję że MZX żartujesz sobie. pożar nie jest tematem do żartów. chociaż można warto porozmawiać o tym w kontekście bezpieczeństwa jakie panuje w firmie i czy jako ewentualny pracownik tej firmy będę bezpieczny i zabezpieczony należycie na wypadek takich zaskakujących zdarzeń
udet 2015-04-18 21:50:43
Widze, że Lynka ruszyła z rekrutacją, poszukuja między innymi magazynierów oraz sprzedawców, może ktoś napisać, czy gra jest warta świeczki i warunki są ok?
kessler 2015-05-03 13:37:24
moim zdaniem warunki są przyzwoite i rzeczywiście lynka głównie w krakowie ruszyła z rekrutacjami od jakichś 2-3 tygodni. Szukają przede wszystkim sprzedawców/store associates w sklepie Soho oraz grafików czy też specjalistów ds. kadr i płac , także jak widzicie każdy chętny coś dla siebie znajdzie .
2
gtx 2015-05-08 15:52:57
Cenzura działa :)
Gdzie się podziały wpisy MZX-A?
Zabolało kogoś?
1
gtx 2015-06-10 22:47:10
...widze że prawda kogoś zabolała...:)
Już nawet po trści ogłoszenia wiadomo kogo...
2
irok 2015-07-01 18:55:36
dajcie proszę znać jak wygląda praca w dziale sprzedaży? jak wygląda sprawa z premiami?czy plany sprzedażowe są możliwe do zrealizowania?
marta 2015-07-14 12:12:40
Dobrze byłoby @irok, gdyby ktoś tutaj o takich rzecach napisał, szczególnie że w ofertach pracy do lynka promotional obecnie można przebierać i wybierać. Można startować na grafika, recepcjonistę, specjalistę do spraw obsługi klienta z językiem niemieckim- to mój faworyt, a opórcz tego jeszcze wiele innych
irok 2015-07-15 21:11:23
no właśnie ,szkoda że nie można znależć w miarę aktualnych opinii o pracy w administracji ...:(a Tobie Marta udało się może zdobyc jakieś przydatne opinie ?:)
Jerry 2015-07-29 09:28:06
Jesli ktoś lubi cięzko w warunkach szkodliwych i na 3 zmiany pracować za grosze na umowach śmieciowych serwowanych w nieskończoność przez sampro lub adeco to dobrze trafił:)
2
irok 2015-08-05 18:51:26
a czy ktoś może napisać o pracy w administracji? dział sprzedaży na przyklad?
1
sdzcx 2015-08-30 18:29:29
na stronie z ofertami pracy natknęłam się na ogłoszenie firmy Lynka Promotional Solutions, poszukują pracowników na stanowisko koordynatora biura(oferują stabilne zatrudnienie,atrakcyjne wynagrodzenie,możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,przyjazną atmosferę pracy,kafeteryjny system wynagrodzeń) oraz młodszego drukarza w Krakowie i asystenta w dziale sprzedaży z językiem niemieckim w Rybniku
Adam 2015-09-03 22:45:17
z tego co kiedyś słyszałem to faktycznie można tam zdobyć nowe doświdczenie
malina 2015-09-10 09:47:39
Czy ktoś mógłby przybliżyć stanowisko 'koordynator biura"? Jest sens aplikować? Jaka atmosfera?Godziny pracy? Czy wiadomo coś komus na temat zarobków? Co się stało z poprzednim koordynatorem (o ile był).
Dziękuję
Dziikar 2015-09-30 02:37:38
Historia może nie być do końca znana wszystkim osobom. Też nie będę się podejmował tematu wyjaśniania czy poznawania co gdzie i jak. Jak dla mnie - jeżeli taka oferta się trafia, to trzeba na nią zaaplikować. Bądź co bądź jest to stanowisko odpowiedzialne i tak się zastanawiam czy są osoby z samej firmy, które będą tam aplikowały czy większe szanse mają ludzie z zewnątrz ?
blow 2016-02-07 20:19:11
Teraz to można sie właśnie załapać u nich na junior accountant manager @Dziikar. Dość dobra oferta, bo nawet możliwa jest u nich umowa o pracę i system premiowy do zarobków.
Ja 2016-02-15 15:14:12
Ważne też, że na tym stanowisku junior accountant manager jest możliwość rozwoju i awansu :) Tylko trzeba mieć minimum rok doświadczenia w sprzedaży i do tego znać język angielski.
olong 2016-02-17 16:10:47
Jeśli chodzi o sprzęt @Keeper of the faith to rzeczywiście nie jest on z tych najnowszych, no ale jeśli chodzi o płacę to jest konkurencyjna. Nawet jako drukarz dostajesz ponad 2000
Drukarz 2016-02-18 21:00:37
Oczywiście 2000 dostaje drukarz. Szkoda tylko że brutto.
2
Drukarz 2016-02-18 21:00:38
Oczywiście 2000 dostaje drukarz. Szkoda tylko że brutto.
2
miki 2016-02-19 16:13:28
Czasmi wiesz @Drukarz, na tym stanowisku nie zarobisz wiecej, drukarz to podstawowe stanowisko, nic bardzo wymagajacego, moim zdaniem dobrze że masz umowe i pensję, możesz zawsze pogadać z pracodawcą.
powodzenia 2016-02-23 21:26:43
rozmowa to klucz do sukcesu bez tego nigdy człowiek się nic nie dowie :) na tym stanowisku nie wymagają też wykształcenia, średnie lub zawodowe wystarczy z powodzeniem
Pracownik 2016-02-28 17:10:24
Ja tam pracuje już dłuższy czas i nie mogę powiedzieć że jest źle :) ... Każdy wyraża swoje zdanie :)
stasiek 2016-02-28 17:23:18
no i właśnie o to chodzi! wydaje mi się, że można tutaj zarabić nieźle, a na pewno jako student, bo widze, ze jako Młodszy Koordynator ds. Pakowania i Wysyłki zatrudniają młodych.
Buli 2016-02-28 21:55:58
Szukają kogoś na magazyn... ktoś powie jak wygląda praca na magazynie?
Jest ciężko? jaka atmosfera?
on 2016-03-23 19:18:37
Jest ciężko na magazynie nie pęknąć ze śmiechu...
Prezes i zarząd nowe fury, kolacyjki, wyjazdy itd. a na magazynie nie ma kasy żeby wynająć sztaplarkę do ściągania palet z regałów.

wikacy 2016-04-09 17:07:31
on, rzeczywiście takie rzeczy mogą być frustrujące. Zastanawiam się tylko dlaczego ludzie decydują się na tkaie warunki... Teraz znowu jakaś rekrutacja jest do lynki - czy wiadomo w jaki sposób będzie przeprowadzana i ile ma mieć etapów ? Będę wdzięczny za informację
kris1995 2016-04-12 15:45:52
nie idzcie tam bawia się ludzmi pomiatają nimi kaza myc rakle z gościem który ci dogaduje i ubliza
1
anna zacna 2016-05-09 19:24:31
na pewno przesadzasz, snujesz jakieś opowieści z mchu i paproci. ja chętnie skorzystam z oferty pracy nich na drukarza która jest rzucona teraz i będzie zacnie
Wiki 2016-06-09 11:02:09
To co się dzieje w tej firmie to kabaret :) Za nie długo będzie to zakład pracy chronionej :) ( usunięte przez administratora )HR przyjmuje wszytkich jak leci, bez doświadczenia, byleby tylko za ( usunięte przez administratora )brutto Jak ta firma jeszcze funkcjonuje to nie mam pojęcia. Niestety kadra kierownicza też coraz słabiej sobie ze wszystkim radzi. Bez pomysłu na rozwój. Czasem mam wrażenie że przez niektórych kierowników poszczególnych działów ta firma nie stoi w miejscu, a wręcz się cofa. Niestety pewne osoby są nie do ruszenia, a bez zmian lepiej nie będzie. TO JEST MOJE PRYWATNE ZDANIE, I JEŚLI KTOŚ SIE NIE ZGADZA TO PROSZĘ NIE KOMENTOWAĆ,A WYRAŻAĆ SWOJE ZDANIE.ZOBACZYMY JAKICH OPINII BĘDZIE WIĘCEJ :)
3
milka 2016-06-09 11:53:23
ja tam sobie chwale. zaczynałam na niskiej stawce to fakt i to przez agencje, ale po 3 miesiacach zaproponowano mi umowe o prace! wczesniej szukałam stałego zatrudnienia od roku.. zobacze co bedzie dalej
1
krawiec 2016-06-09 20:10:52
widziałem ze szukają osob do hafciarni, czy tam pracują tylko dziewczyny? czy faceta też przyjmą? jestem krawcem wiec ani igły ani nici nie sa mi obce :)
anonim 2016-06-10 16:14:33
Pracowałam w tej firmie ponad 3 lata w dziale sprzedaży.
Do plusów mogę powiedzieć, że była to świetna szansa na zdobycie doświadczenia oraz umiejętności.
Tu niestety plusy się kończą.
Początkowo wszystko OK, niestety ostatni rok to jakiś koszmar - zmiany planów w okresie rozliczeniowym, zrealizujesz plan z dużą górką i liczysz na dobrą premię? Każą podpisać papier z wsteczną datą o zmianie systemu motywacyjnego!:)
Ciągła kontrola, raporty, zestawienia, raporciki - więcej czasu spędzisz klepiąc w excelu niż faktycznie zajmując się swoją pracą (hitem był raport dzienny, gdzie między innymi należało wpisać uzupełnianie tegoż raportu!:)
Firma miała swoje wzloty oraz upadki, były chwile lepsze i gorsze.
Podsumowując - tak, jeżeli nie ma innych ofert warto spróbować - zdobyć doświadczenie, poznać rynek, klientów. Niemniej jednak sugeruję cały czas szukać - naprawdę jest wiele firm, które gwarantują znacznie lepsze warunki, ciekawszą pracę, przejrzystość działania oraz stabilizację.
1
sandwolf 2016-06-15 11:10:57
firma masakra. Tragiczne zarządzanie
3
toffi 2016-06-15 13:22:02
po co się męczyć, jak tak źle to trzeba próbować szczęścia w innych miejscach.
w krakowie przecież wszędzie praca na wyciągnięcie ręki :)
1
Paco 2016-06-20 11:09:26
Jest ogłoszenie na magazyniera, ktoś powie coś o rekrutacji? Na co zwracają szczególną uwagę?
m 2016-06-20 12:08:39
Byłem na rozmowie na magazyniera. Pytają najbardziej o chęć do pracy i o to czy się szuka pracy na stałe. Przed podpisaniem umowy umawiają na próbkę pracy na jeden dzień, można wtedy zobaczyć jak wygląda praca. Fajny zespół, jest nieźle.
1
kamil 2016-06-20 12:12:50
Z tego co wiem to facetów też przyjmują
1
www 2016-06-21 22:27:22
Byłem na rozmowie ok.pół roku temu.Rozmowa z młodym Gościem,bardzo pozytywna, bez owijania w bawełnę. Jasno powiedziane co i jak i za ile. Nie skorzystałem ze względu na stawkę,ale jeśli ktoś nie ma rodziny na utrzymaniu...
1
sdzcx 2016-06-30 15:03:54
no przyjamuja teraz glownie to oni poszukuja magazynierow w Krakowie wymagana jest miedzy innymi do pracy wykształcenie minimum zawodowe,dobra znajomość MS Office no i tez mile widziane doświadczenie w pracy w magazynie i uprawnienia na wózki widłowe
1
tola 2016-06-30 17:32:15
cały czas przyjmują do pracy na produkcji, przy druku i do maszyn haftujących. na początek umowa zlecenie ale potem jak sie starasz i chodzisz do pracy to umowę o pracę można dostac. wkurzaja się jak robią sobie niektórzy wagary, no ale albo pracujesz albo jeszcze sie nie nadajesz...
1
sdzcx 2016-06-30 20:43:20
widze tez oferta dla specjalsity do spraw obslugi kleinta zagranicznego w Krakowie no ale w ofercie napisali ze jest stabilne zatrudnienie atrakcyjne wynagrodzenie możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego
1
kris1995 2016-08-11 17:27:45
Komopletnie nie podtrzymuje swojej opinii sprzed kilku miesięcy chętnie tam wróce porównując to z inną produkcja/mi człowiek całkowicie zmienia zdanie tam się szanuje ludzi a nie zwalnia bez powodu poza tymsą szkolenia czego nie ma niestety w innych produkcjach choć sa tez takie jak lynka tam jest naprawdę spoko
1
sdfgh 2016-08-11 20:47:41
super tylko wiaodmo jakie ejst tutaj wynagrodzenie?
Zostaw swoją opinię o Lynka - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lynka