Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lynka

Pracowałeś w firmie Lynka i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Tlomba - 2013-06-16 14:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.pracuj.pl/praca/it-manager-krakow,oferta,2955558

Czyżby Lynka szukała nwego szefa IT?
zdjecie uzytkownika
Olo - 2013-06-20 23:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. A wiesz dlaczego? Obecny nie jest dobry? Warto tam zaaplikować?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-11 12:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i co się dzieje w Lynka? Jest nowy szef IT? Jakies zmieny z tego powodu? ? Jak wyglądała rekrutacja do firmy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-15 01:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca 8-16 czy inaczej?
zdjecie uzytkownika
Lyna produkcyjna - 2013-08-03 09:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"układy i układziki to wina was samych-tych którzy je tworzą na dole a nie jednego czy paru kierowników" - Świetna wypowiedz nie dość że okaradacie ludzi to w dodatku wmawiacie ze to ich wina Lynka.zal.pl no coz to życie to tylko chwila po śmierci piekło I cierpienia nie bedzie końca.Ja wiem Boga nie ma tak... .Naiwni sa jak dzieciaki
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-03 17:20:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ile w tej chwili można zarobić w firmie lynka na cały etat?dostaje się umowę o prace czy jedynie przedluzane zlecenia??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-18 12:48:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałam tam jako 'pomocnik produkcji' czyli odbieranie z pieca, mycie rakli,matryc, itp. nie polecam, (usunięte przez administratora) może i ludzie są fajni (nie wszyscy) ale czy warto takim kosztem? szefowie okropni. zlecenie i status ucznia, a stawka trochę mniej niż 7zł/h. stawka mała a harówa wielka.stanowisko najgorsze, a odpowiedzialność duża wbrew pozorom.
zdjecie uzytkownika
miłośnikżółwi - 2014-03-12 15:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
!!! nie polecam !!! odradzam !!! praca na 4 brygady!!!! za 6zł na godzine ?!!!!
świątek, piątek czy niedziela!!!
najgorszy syf jaki może być, pełno chemii, codzienne bóle głowy, temperatura na produkcji przekracza 40 stopni a dyrektorek nie pozwala trzymać nawet wody na stoliku !!!! hańba !!!!
wymagania bardo duże---- stawka masakryczna !!!!!

moja ocena -1 !!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
tola - 2014-03-16 22:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Towarzystwo wzajemnej adoracji nieprzewidywalne w swoich decyzjach. Piękne wizje i wartości na stronie internetowej i tylko tam. Bardzo zła płynność finansowa.
zdjecie uzytkownika
gast - 2014-03-27 12:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tola, a co dokładnie masz na mysli pisząc, że płynność finansowa jest bardzo zła, bo może to oznaczać wiele rzeczy, jakieś problemy z wypłatami?
zdjecie uzytkownika
kenny - 2014-04-14 22:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz powiedzieć w ten sposób, że są jakieś problemy z wypłatami w Lynce? napisz nam @Tola coś więcej jeśli się orientujesz
zdjecie uzytkownika
Podłoga - 2014-04-16 09:17:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po pewnym czasie pracy w tej firmie, już nie wiem czy mam śmiać się czy płakać i zastanawiam się co ja tam robię. Założenia są piękne, świetlana przyszłość, możliwość rozwoju, przyjazne miejsce pracy i inne bzdety, które padają z każdym przepracowanym dniem. Rzeczywistość dnia pracy: brak współpracy pomiędzy działami, chaos, dezorganizacja, olewka wykonywanej pracy przez większość pracowników i spychologia, takie małe jak ktoś wspomniał "piekiełko". Jeśli zależy Ci na rozwojowej pracy i jesteś ambitny omijaj tą firmę szerokim łukiem.
Jeden mały plusik za to, że wypłata jest zawsze do 10 na koncie, ale co z tego jeśli rzadko zgadza się :/
zdjecie uzytkownika
alojzy - 2014-05-23 16:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co Lynka odpowiada jak pytacie o te rozliczenia, bo moze po prostu potracaja na ubezpieczenie, czy inne składki.
zdjecie uzytkownika
leoś - 2014-05-27 19:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podłoga co się nie zgadza w wypłatach? Coś chrzanią?
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-14 19:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem jak to jest u Was, ale chyba się wszystko zgadza, mój znajomy tam pracował i nie mówił, żeby coś było nie tak z kasa, a on jest na tą kwestię wyjątkowo uczulony, więc na pewno miał racje, albo by coś zauwazył. co prawda pracował tam rok temu, ale od tego czasu chyba nic się nie zmieniło?
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-16 18:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-10-14 19:04:57]:
janek, obecnie szukają tam grafika, czy mógłbyś coś wiecej powiedzieć o warunkach pracy w Lynce i na jakim stanowisku pracowal znajomy? czytajac komentarze nie wygląda to zbyt optymistycznie..
zdjecie uzytkownika
Jankomuzykant - 2014-11-26 03:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze interesowała mnie promocja i artykuły promocyjne, kurcze. Opinie takie sobie, ale praca grafika by mnie kręciła. Lepsze chyba to niż staż gdzieś za darmo gdzie pewnie i tak wiele nie nauczą... Czy patrzą na portfolio czy biorą z marszu, hmm? Łudze się, że znajomości mieć nie trzeba, bo inaczej jestem bez szans...
zdjecie uzytkownika
Podłoga - 2014-12-10 22:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już wyjaśniam.

Wypłaty nie zgadzają się w tej kwestii, że raz dostaniesz za dużo bo "system źle liczy" i później musisz oddawać, albo w drugą stronę. Jednak dochodzić swoich racji jest bardzo ciężko. Jeszcze odnośnie premii wydajnościowej dla pracowników działu operacyjnego (produkcja + pakowanie) jest ona tak wyliczona żebyś przypadkiem jej nie dostał - kiermana McLynha musi się zgadzać.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-01-17 10:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Praca jak praca...
( usunięte przez administratora ).
Co do plusów to brak redukcji etatów,wynagrodzenie w terminie szybko podpisana umowa o prace.
zdjecie uzytkownika
kant - 2015-02-27 22:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dacie może radę mi odpoweidzieć na pewne ważne pytanie chciałym się dowiedzieć bardzo... Szczerze powiecie mi ile tam da radę kotś zarobić na swoim stanowisku takim na początek karierty ale np szczerze bardzo mi zależy na takich informacjach bo chce mieć pewność że zarobię na życie. jeśli nie to byłoby na prawdę źle...
zdjecie uzytkownika
dayZ - 2015-03-14 02:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [luki - 2015-01-17 10:20:24]:
@luki, praca sama w sobie aż taka zła nie jest, tylko są problemy ze stanowiskami kierowniczymi i ogólnym zarządzaniem ? Bo jeśli tak no to chyba nie jest najgorzej. A czy kierownictwo robi jakieś problemy pracownikom ? Czepiają się pracy i są jakieś zgrzyty na lini pracownik-pracodowaca ? No i na jakie wynagrodzenie można liczyć na początku ?
zdjecie uzytkownika
eliza - 2015-03-30 14:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to się paliło? mam nadzieję że MZX żartujesz sobie. pożar nie jest tematem do żartów. chociaż można warto porozmawiać o tym w kontekście bezpieczeństwa jakie panuje w firmie i czy jako ewentualny pracownik tej firmy będę bezpieczny i zabezpieczony należycie na wypadek takich zaskakujących zdarzeń
zdjecie uzytkownika
udet - 2015-04-18 21:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że Lynka ruszyła z rekrutacją, poszukuja między innymi magazynierów oraz sprzedawców, może ktoś napisać, czy gra jest warta świeczki i warunki są ok?
zdjecie uzytkownika
kessler - 2015-05-03 13:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moim zdaniem warunki są przyzwoite i rzeczywiście lynka głównie w krakowie ruszyła z rekrutacjami od jakichś 2-3 tygodni. Szukają przede wszystkim sprzedawców/store associates w sklepie Soho oraz grafików czy też specjalistów ds. kadr i płac , także jak widzicie każdy chętny coś dla siebie znajdzie .
zdjecie uzytkownika
gtx - 2015-05-08 15:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cenzura działa :)
Gdzie się podziały wpisy MZX-A?
Zabolało kogoś?
zdjecie uzytkownika
cortez - 2015-06-08 20:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gtx - 2015-05-08 15:52:57]:
nie wiem co Ci tak brakuje jego wpisów skoro to było tylko głupkowate pytania , które psuły jakość tego forum. Teraz przynajmniej można skupić się na tym czego ludzie oczekują od takiego forum, a więc rozmowach o pracy. Szukają w tej chili Specjalistów IT - http://www.pracuj.pl/praca/specjalista-it-krakow,oferta,3953463
zdjecie uzytkownika
gtx - 2015-06-10 22:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [cortez - 2015-06-08 20:36:53]:
...widze że prawda kogoś zabolała...:)
Już nawet po trści ogłoszenia wiadomo kogo...
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-07-01 18:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie proszę znać jak wygląda praca w dziale sprzedaży? jak wygląda sprawa z premiami?czy plany sprzedażowe są możliwe do zrealizowania?
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-07-14 12:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze byłoby @irok, gdyby ktoś tutaj o takich rzecach napisał, szczególnie że w ofertach pracy do lynka promotional obecnie można przebierać i wybierać. Można startować na grafika, recepcjonistę, specjalistę do spraw obsługi klienta z językiem niemieckim- to mój faworyt, a opórcz tego jeszcze wiele innych
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-07-15 21:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marta - 2015-07-14 12:12:40]:
no właśnie ,szkoda że nie można znależć w miarę aktualnych opinii o pracy w administracji ...:(a Tobie Marta udało się może zdobyc jakieś przydatne opinie ?:)
zdjecie uzytkownika
Jerry - 2015-07-29 09:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli ktoś lubi cięzko w warunkach szkodliwych i na 3 zmiany pracować za grosze na umowach śmieciowych serwowanych w nieskończoność przez sampro lub adeco to dobrze trafił:)
zdjecie uzytkownika
irok - 2015-08-05 18:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a czy ktoś może napisać o pracy w administracji? dział sprzedaży na przyklad?
zdjecie uzytkownika
sdzcx - 2015-08-30 18:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na stronie z ofertami pracy natknęłam się na ogłoszenie firmy Lynka Promotional Solutions, poszukują pracowników na stanowisko koordynatora biura(oferują stabilne zatrudnienie,atrakcyjne wynagrodzenie,możliwość zdobycia doświadczenia zawodowego,przyjazną atmosferę pracy,kafeteryjny system wynagrodzeń) oraz młodszego drukarza w Krakowie i asystenta w dziale sprzedaży z językiem niemieckim w Rybniku
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-09-03 22:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co kiedyś słyszałem to faktycznie można tam zdobyć nowe doświdczenie
zdjecie uzytkownika
malina - 2015-09-10 09:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby przybliżyć stanowisko 'koordynator biura"? Jest sens aplikować? Jaka atmosfera?Godziny pracy? Czy wiadomo coś komus na temat zarobków? Co się stało z poprzednim koordynatorem (o ile był).
Dziękuję
zdjecie uzytkownika
Dziikar - 2015-09-30 02:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Historia może nie być do końca znana wszystkim osobom. Też nie będę się podejmował tematu wyjaśniania czy poznawania co gdzie i jak. Jak dla mnie - jeżeli taka oferta się trafia, to trzeba na nią zaaplikować. Bądź co bądź jest to stanowisko odpowiedzialne i tak się zastanawiam czy są osoby z samej firmy, które będą tam aplikowały czy większe szanse mają ludzie z zewnątrz ?
zdjecie uzytkownika
blow - 2016-02-07 20:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz to można sie właśnie załapać u nich na junior accountant manager @Dziikar. Dość dobra oferta, bo nawet możliwa jest u nich umowa o pracę i system premiowy do zarobków.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-02-15 15:14:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne też, że na tym stanowisku junior accountant manager jest możliwość rozwoju i awansu :) Tylko trzeba mieć minimum rok doświadczenia w sprzedaży i do tego znać język angielski.
zdjecie uzytkownika
olong - 2016-02-17 16:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o sprzęt @Keeper of the faith to rzeczywiście nie jest on z tych najnowszych, no ale jeśli chodzi o płacę to jest konkurencyjna. Nawet jako drukarz dostajesz ponad 2000
zdjecie uzytkownika
Drukarz - 2016-02-18 21:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście 2000 dostaje drukarz. Szkoda tylko że brutto.
zdjecie uzytkownika
Drukarz - 2016-02-18 21:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście 2000 dostaje drukarz. Szkoda tylko że brutto.
zdjecie uzytkownika
miki - 2016-02-19 16:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasmi wiesz @Drukarz, na tym stanowisku nie zarobisz wiecej, drukarz to podstawowe stanowisko, nic bardzo wymagajacego, moim zdaniem dobrze że masz umowe i pensję, możesz zawsze pogadać z pracodawcą.
zdjecie uzytkownika
powodzenia - 2016-02-23 21:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozmowa to klucz do sukcesu bez tego nigdy człowiek się nic nie dowie :) na tym stanowisku nie wymagają też wykształcenia, średnie lub zawodowe wystarczy z powodzeniem
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-28 17:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje już dłuższy czas i nie mogę powiedzieć że jest źle :) ... Każdy wyraża swoje zdanie :)
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2016-02-28 17:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i właśnie o to chodzi! wydaje mi się, że można tutaj zarabić nieźle, a na pewno jako student, bo widze, ze jako Młodszy Koordynator ds. Pakowania i Wysyłki zatrudniają młodych.
zdjecie uzytkownika
Buli - 2016-02-28 21:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukają kogoś na magazyn... ktoś powie jak wygląda praca na magazynie?
Jest ciężko? jaka atmosfera?
zdjecie uzytkownika
on - 2016-03-23 19:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ciężko na magazynie nie pęknąć ze śmiechu...
Prezes i zarząd nowe fury, kolacyjki, wyjazdy itd. a na magazynie nie ma kasy żeby wynająć sztaplarkę do ściągania palet z regałów.

zdjecie uzytkownika
wikacy - 2016-04-09 17:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
on, rzeczywiście takie rzeczy mogą być frustrujące. Zastanawiam się tylko dlaczego ludzie decydują się na tkaie warunki... Teraz znowu jakaś rekrutacja jest do lynki - czy wiadomo w jaki sposób będzie przeprowadzana i ile ma mieć etapów ? Będę wdzięczny za informację
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja bardzo standardowa, podzielona na 2 cześć Pierwsze rozmawiałem z Panią na tematy związane z moja osobą co gdzie jak , Pytania Jak na większości rozmów , Później rozmowa Z IT Menager Która skupiała się na czytaniu CV i opowiedzeniu kilka słów o systemach z którymi się pracuje. Moim zdaniem za mało pytań technicznych , jakiegoś testu sprawdzającego wiedzę czy umiejętności.


Pytania:
zdjecie uzytkownika
kris1995 - 2016-04-12 15:45:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie idzcie tam bawia się ludzmi pomiatają nimi kaza myc rakle z gościem który ci dogaduje i ubliza
zdjecie uzytkownika
anna zacna - 2016-05-09 19:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno przesadzasz, snujesz jakieś opowieści z mchu i paproci. ja chętnie skorzystam z oferty pracy nich na drukarza która jest rzucona teraz i będzie zacnie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lynka!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lynka
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert