Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Slawex

Pracowałeś w firmie Slawex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rt - 2015-04-02 14:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
k@mil

podejdź do jakiegoś punktu zielarsko aptecznego lub apteki- weź numer do kierowcy Slawex i najlepiej dowiedz się u źródła :-)
zdjecie uzytkownika
IBUM - 2015-04-10 22:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy tu za głupoty wypisujecie jakie zarobki i premie to jakis zart.Wartosciowa ekipa została zwolniona lub sami odeszli,przemial nowo zatrudnionych osob jest ogromny,zapomnijcie o umowie o prace i jak szukacie obozu pracy dosłownie w nazwie to zapraszamy do Firmy SLAWEX.
zdjecie uzytkownika
Kanio - 2015-04-13 01:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarówno o premie jak i wysokie zarobki w tej firmie ciężko. Popracować długo w Slawexie też nie popracujecie bo jednak ta praca zniechęca sama w sobie i dlatego taka rotacja.
zdjecie uzytkownika
Galter - 2015-04-28 01:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Z tego co słyszałem to w Slawexie jest tragedia. Nie przypadkowo ciągle możecie znaleźć jakieś nowe ogłoszenia o pracę bo ludzie po prostu nie chcą tam pracować.
zdjecie uzytkownika
troyan - 2015-05-09 21:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slawex nie uznaje najważniejszego pojęcia jakim kierowały bądź kierują się firmy osiągające najlepsze wyniki na rynku, że najważniejszą wartością pozamaterialną w firmie jest człowiek.
Tu ważniejsze jest odpowiedź na zagadnienia i głupie pytania niż potencjał osoby do nauczenie jej tych odpowiedzi.
Druga sprawa jest taka, że osoby rekrutujące patrzą na Ciebie w skali czy jesteś bądź będziesz dla nich zagrożeniem w przyszłośći ( stanowisko ) aniżeli dobrem firmy dlatego szybko stracą w rynku - 2-3 lata - po rotacji już widać co się święci.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-05-11 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na wschodzie tylko kapucha się liczy, nie człowiek.Miasto Lublin To nie Skandynawia tylko prawie Ukraine. Ciesz się ,że pracujesz i masz umowe zlecenie - bo są tacy co nie mają kompletnie nic i jest ich wielu.
zdjecie uzytkownika
pipa - 2015-05-25 20:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eee - 2015-05-11 20:28:54]:
Oj Grzesiu dajże już spokój i zajmij się Beti.
zdjecie uzytkownika
szczerze - 2015-05-25 20:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata krzyś - 2015-02-26 23:37:44]:
Wszystko o co pytasz wygląda wujowo!
zdjecie uzytkownika
afgan - 2015-06-12 22:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [troyan - 2015-05-09 21:11:22]:
Witam. Przewpracowalem w tej firmie dwa lata i nie zycze nikomu takiego przejscia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-06-14 14:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jako kto? Niech zgadne było to przedstawicielstwo
zdjecie uzytkownika
nabuk - 2015-06-15 05:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli było tak źle jak mówisz to dziwie się, że tyle czasu spędziłeś w tej pracy. Ale praca w tej firmie jako przedstawiciel handlowy nie jest prosta. Ogólnie jako przedstawiciel farmaceutyczny praca nie należy do łatwych bo nieco się różni od zwykłego przedstawiciela handlowego, potrzeba czasem bezczelności.
zdjecie uzytkownika
pytanie do specjalisty - 2015-06-15 18:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wobec pracodawcy czy farmaceutów ten przejazd chamstwa czyli inaczej bezczelności ma się przejawiać? praca wtedy będzie prosta? a nie przypadkiem wszystko zależy od produktów , ceny , jakości , rozpoznawalności marki i motywacji?
zdjecie uzytkownika
kapelusz - 2015-06-24 22:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem jako przedstawiciel handlowy około 2 lata temu przez około 6 miesięcy. zajrzałem tu z ciekawości i widzę, że ciągle te same gadki. praca jako handlowiec w slawexsie to jakaś kpina. umowa zlecenie przez teoretycznie 3 miesiące, zarobki 1700 bez możliwości otrzymania premii, po 3 miesiącach umowa czasowa, zarobki wyższe + możliwa premia (tak teoretycznie miało to wyglądać) ale nie słyszałem aby komus dali nawet ta umowę czasową. jak zaczynasz sie za bardzo szarpać aby dotrzymali słowa zostajesz zwolniony, jeżeli zdasz sobie sprawę ze praca od rana do wieczora za 1700 nie ma sensu szukasz innej i sam odchodzisz i pojawia się nowe ogłoszenie na pracuj.pl. tak to się kręci. pozdrawiam wszystkich którzy planują wysłać CV. też czytałem te opinie przed rozmową i jednak postanowiłem spróbować- to był błąd, strata czasu i nerwów. czy nadal handlowcy jeżdżą rozklekotanymi fabiami? ktoś wie... właściwie to pewnie nikt nimi nie jeździ bo nie ma handlowców :)
zdjecie uzytkownika
limba - 2015-06-25 14:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam, powiedzcie czy każde szeregowe stanowisko to takie zarobki? A ile zarabiają na magazynie za pakowanie leków, jaka stawka za pozycję? Orientuje się ktoś?
zdjecie uzytkownika
kati - 2015-07-02 13:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jest to najlepsza firma w Nowym Saczu
zdjecie uzytkownika
zuzka - 2015-07-02 14:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj ludzie nie chce sie wam pracowac to zwalacie wszystko na firme.
Pracuje w tej firmie dwoch kierowcow ktorzy nie narzekaja a wrecz odwrotnie chwala sobie prace w tej firmie i nie narzekaja.
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2015-07-08 22:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie do specjalisty - 2015-06-15 18:02:22]:
Po wpisach widać, że z tą firmą jest całkiem źle !!!
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-07-12 20:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz chyba nawet znam imiona tych kierowcow nie bede sie wypowiadal na ten temat.
zdjecie uzytkownika
rikos - 2015-08-30 18:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie Przedsiębiorstwo Dystrybucji Farmaceutycznej SLAWEX” Sp. z o.o. poszukuje osób na stanowisko przedstawiciela handlowego w województwie dolnośląskim oraz podlaskim kierowcy kat. B w Rzeszowie, telemarketera/ki w Katowicach, pracownika magazynu w Poznaniu, kierownika hurtowni farmaceutycznej w Katowicach
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-09-29 20:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slawex, nie wiem kto tam pracuje hahahaahaha. pzdr dla beatki i reszty pseudowykształconych gamoni z "góry" :D i jeszcze pozdro dla RUBENSA hhaahahaha
zdjecie uzytkownika
maciejka - 2015-09-30 01:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rikos, szkoda, że już nie poszukuje bo ostatnio nie pojawilo się żadne ogłoszenie pracy. Aktualnie poszukuję pracy i myślałem, że się na coś załapię, ale się pomylilem. Czasem wystarczy zwykłe podejście do pracy i wszystko się poprawia, zwłaszcza atmosfera. Nie trzeba ich całkowicie przekreślać, bo nie ma takiej potrzeby.
zdjecie uzytkownika
heheh - 2015-10-04 21:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie na samym pracuj.pl aktywnych jest dziś 16
Pracowałem jako akwizytor u nich przez pewien czas. Nie przekreślam, nie wyzywam, nie oskarżam . Ciężko mają i współczuje. Jak dzisiaj sobie porównam to się tylko łapie za głowę... Mi się udało z tego wyrwać. Kto dzisiaj po studiach chciałby być przedstawicielem? nadzieja w imigrantach
zdjecie uzytkownika
toemk - 2015-10-30 16:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o prace u ncih to na pewno warto się zakręcić za posadą Przedstawiciela Handlowego, bo praca jest na pewno stresująca, wsród ludzi i naparwde róznych klientów, ale jednak jest ona również doceniania. A praca jako akwizytor to nie to samo @hehe, wiec warto odróżniać takie stanowiska jednak.
zdjecie uzytkownika
fghj - 2016-01-09 15:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@toemk no nie tylko bo maja takze inne oferty pracy mnie ossobosicie zainteresowala ta na stanowsiko informatyka w Kielcach, bo w koncu moja branza jest
zdjecie uzytkownika
tipi - 2016-01-21 13:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fghj - 2016-01-09 15:13:20]:
Proszę o info czy w Lublinie na elektrycznej na magazyn są przyjęcia i ile zmian i jaki kierownik?
zdjecie uzytkownika
trusza - 2016-01-21 13:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tipi tak w Lublinie jest stanowisko pracy na magazynie.Praca w systemie 3-zmianowym a jeśli chodzi o kierownika to już sam ocenisz, według mnie jest spoko.
zdjecie uzytkownika
tipi - 2016-01-23 10:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trusza - 2016-01-21 13:47:44]:
A czy zmiana na noc też jest? i jakich zarobków można oczekiwac? Czy są mozliwe awanse?
zdjecie uzytkownika
kontent - 2016-01-23 13:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tipi to są zbyt szczegółowe pytania na forum. Umów się na rozmowę i sam ocenisz czy warto pracować w tej firmie. Jeśli piszą o systemie 3-zmianowym to praca w nocy się w to wlicza
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-01-29 21:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna osoba potrafiła roz.bac dwa oddziały, PROSZEK
zdjecie uzytkownika
N.S - 2016-01-29 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Slewexie 11 lat, z roku na rok zarabiałem więcej (oddział NS), jak przyszło do wypłaty która nagle robił "dyrektor" Ariel na wypłatę wziąłem jako Ph po 6 latach 1700 zł a zarabiałem nawet 4 tys. Ciesze sie że już tam nie pracuje. Jedyna osoba za która bym w ogień wskoczył to dr. ns Jacek. Dziwię się że pani Prezes jeszcze nie przejrzała na oczy. Z NS wszyscy sie zwolnili- wszyscy. Zwolnili sie wszyscy przez jedna osobę o imieniu ARIEL.
zdjecie uzytkownika
wołek - 2016-01-31 21:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [N.S - 2016-01-29 21:43:14]:
to widocznie dlatego , że wszyscy się zwolnili to teraz w Slawexie tak ochoczo poszukują nowych osób do pracy :) widziałem , że wszystkich od kierowców do telemarketereów
zdjecie uzytkownika
Boję sie tylko Boga - 2016-02-11 13:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W slaweksie jest taka rotacja ludzi ze kazdy kto tam pracuje powinien miec numer jak wiezniowie w Auschwitz .Normale osoby sie zwolniły lub ich zwolnili.ZOSTAJA TYLKO KONFITURY I WAZELINIARZE.
zdjecie uzytkownika
a co tam - 2016-02-11 15:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Boję się tylko Boga znam kogoś, kto pracuje w SLAWEX i wcale się nie zgodzę, że są tam same "konfitury" i "wazelniarze" ;) Podobno pracują tam spoko ludzie i nie ma z nimi problemów. Ale też może zależy gdzie dokładnie. Ja wiem, że w BB jest fajnie, a że szukają przedstawiciela handlowego, któremu dają umowę o pracę oraz opiekę medyczną i niezbędne narzędzia do pracy, to się zatrudnię. A co tam.
zdjecie uzytkownika
kwiatek - 2016-02-16 11:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, że możliwa jest u nich opieka medyczna i nawet umowa o pracę. Przecież stabilne zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach, a dobrze, że u nich to możliwe.
zdjecie uzytkownika
mefju - 2016-02-26 15:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wchodząc do Oddziału firmy w Warszawie - (Klaudyn, Zorzy 9) już na recepcji odczułem dziwną atmosferę panującą w firmie. Aplikowałem na stanowisko Przedstawiciela handlowego. Rekrutował mnie Kierownik Oddziału który, już na początku miał olewcze podejście do mnie. Uważa że rozmowa rekrutacyjna powinna się odbywać troszkę inaczej a niżeli załatwianie swoich spraw gdzieś w między czasie. Rozumiem że jest w trakcie pracy ale 15 minut powinien wygospodarować na rozmowę. Rozmowa sama w sobie standardowa - chodź bardzo daje się poczuć atmosferę nastawioną wyłącznie na wyniki oraz traktowanie pracownika jako jednostki do zarabiania pieniędzy a nie jako człowieka.
Wynagrodzenie chodź nie jest jakieś tragiczne 2000 zł netto plus 300 zł premii oraz premia maksymalnie 1200zł od obrotów po wyrobieniu targetu 75%. Jeżeli ktoś ma klientów na 30 mln zł to jaki to jest marny procent? Nastawiony byłem bardzo dobrze na tę rozmowę i jestem strasznie rozczarowany ze względu na podejście Pana Kierownika. Rozumiem że ktoś ma wiedzę ale chamskie podejście do osoby nie wróży nic dobrego. Świadczy tylko i wyłącznie o firmie jakich ludzi zatrudnia, strach myśleć co by się dzieje kiedy jesteś podległy takim osobom. Pozdrawiam i ze swojej strony życzę mniej chamstwa na rozmowach. ;)
zdjecie uzytkownika
choć no tu -) - 2016-02-26 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chamstwo to pojęcie względne. Zwyzywali Cię tam czy obrazili ?
zdjecie uzytkownika
kontent - 2016-03-06 10:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś mi poradzi czy warto aplikowac na grafika komputerowego? Maja spore wymagania m.in. biegła znajomość programów graficznych i doświadczenie w realizacji projektów graficznych a nie napisali nic o rodzaju umowy
zdjecie uzytkownika
tipi - 2016-03-07 18:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Galter - 2015-04-28 01:44:25]:
Witam
Prosze o info kto teraz jest kierownikiem ludzi pakujących leki? podobno na lekach specjalnych niezłe zarobki.
zdjecie uzytkownika
pola - 2016-03-09 14:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tipi - 2016-03-07 18:02:49]:
Czytając posty można wywnioskować że źle zarabiają tu tylko przedstawiciele i kierowcy. Można uzyskać jakies informacje jak jest w biurze, w dziale marketingu, w dziale pakowania leków?
zdjecie uzytkownika
koń - 2016-03-16 20:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IBUM - 2015-04-10 22:10:11]:
Dokładnie czegoś takiego szukałem aplikuję a konkurencję wykoszę:P
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-03-29 18:01:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozmowe na ph w lubelskim,mozecie napisac co w tej firmie teraz sie dzieje?zarobki,auto itd
zdjecie uzytkownika
sakjhbdkj - 2016-04-07 23:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nowy oferują wszystkie niezbędne narzedzie pracy do tego stanowiska
zdjecie uzytkownika
cyc997 - 2016-04-14 23:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak z pracą na magazynie bo na 18.04. mam rozmowę na magazyn i nie wiem czy w ogóle warto brać urlop w aktualnej pracy i iść tam. proszę o odp.
zdjecie uzytkownika
ela - 2016-04-16 13:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też 19 kwietnia mam rozmowę na pracownika magazynu i zastanawiam się czy iść. Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w magazynie w tej firmie, szczególnie jeśli jest się kobietą? Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje :)
zdjecie uzytkownika
zxc - 2016-04-19 16:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Białystok,Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko magazynier,ok. 1600 netto za pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie i uwaga! potem jak kandydat się sprawdzi konieczność założenia własnej działalności na stanowisku magazyniera,Czysta komedia.Oczywiście płaca na rękę ta sama.Naprawdę szkoda się tam fatygować
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-04-20 14:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byłam wczoraj na rozmowie na stanowisko magazynier w Białymstoku powiedziano mi to samo,czy ktoś już może dostał o nich odpowiedź.Powiedzieli że zadzwonią i cisza.
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-04-20 18:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam na rozmowie w marcu na magazyniera, po świętach dostałam odpowiedź na tak ,jednak nadal firma się nie otworzyła. Z informacji uzyskanych w tym tygodniu, dowiedziałam się że mam nadal czekać.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-04-27 08:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś wie kiedy rusza hurtownia Slawex w Białymstoku i na jakich zasadach jest tam praca w magazynie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: gie warte
Pytania: nic ciekawego
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-04-27 20:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2016-04-27 08:42:53]:
Oni sami chyba do końca nie wiedzą kiedy...
zdjecie uzytkownika
ira - 2016-05-10 18:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba jednak coś się przyjaciele ruszyło w tym Białymstoku bo widzę że sporo rekrutacji się tam nowych pojawiło na wiele fajnych stanowisk pracy aktualnie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Slawex!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert