Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Slawex

Pracowałeś w firmie Slawex i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
www - 2014-10-30 19:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak już widze jak ktoś pracuje w wielkopolsce lub na śląsku za 1600 jako peh Śmiech na sali Nie uwierze
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2014-10-30 20:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www - 2014-10-30 19:03:01]:
Uwierz mi, że są desperaci którzy na Śląsku będą pracować za 1600 zł bo obiecają my wysokie premie ale dadzą nierealne plany. Minie pół roku zanim nowy peh zdecyduje że spie...dala z pracy. Ale pół roku mieli frajera za jałmużnę.
zdjecie uzytkownika
he - 2014-10-31 18:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
desperaci są wszędzie, natomiast jest takie powiedzenie: chytry dwa razy traci w tym przypadku z min. 5 razy jak nic
zdjecie uzytkownika
adik - 2014-11-25 19:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ja wiem, czy to desperaci pracuja za 1600. znam wiele firm, innych niz slawex, które proponują minimalna krajowa albo stosując różnego rodzaju chwyty nawet mniej. Także może czasem lepiej jest docenić to co się ma. Może tez firma potrafi wynagrodzi dobrego pracownika inaczej, macie jakiś system socjalny, dobre bonifikaty?
zdjecie uzytkownika
P - 2014-12-10 23:40:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Znam wiele firm, innych niz slawex, które proponują minimalna krajowa albo stosując różnego rodzaju chwyty nawet mniej" JA taę i co ?/? Błagam Was ludzie walczmy o tą Polską Porządnie, a nie jak ostaNIE pizdy!!!- każdego dnia Nie ma zmiłuj dla Skurwysynów Tyle wieków powstaliśmy z popiołów? ! ja znam Auschwitz , Treblinke, Sobibór gdzie Polacy zapieprzali za darmo i co ?Zyskali wolność? Teraz Wy w ramach rewanżu dacie dupy? NIE!!!! NIGDY!
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2015-01-13 19:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Widzę, że sławeks znowu szuka handlowców i kierowników regionalnych, czy może ktoś powiedzieć jak pracuje się w tej firmie? Z tego co słyszałem to lekko nie jest czyli handlowiec w tej firmie to "zapier..alacz" a kierownik z nazwy regionalny właściwie jest regioANALNY, bo cały czas daje wiadomo co przełożonemu.
Czy coś się zmieniło czy wciąż tak samo? Nie wiem czy warto wysłać aplikację.
zdjecie uzytkownika
zdzichu - 2015-01-13 20:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-10-02 09:55:22]:
-jakie są targety? uzależnione są od potencjału rynku który obsługujesz z reguły zawyżony, target jest przydzielany przez dyrektora oddziału najmądrzejszego Ariela. Na jakiej podstawie do końca ustalone - wielka zagadka
-ile wizyt dziennie? 6
-jaka podstawa? 2000 zł - premie są wirtualne. Płaca końcowa zależna realizacji targetu, który jest tak ustalony aby nie wyrobić 100 % a oscylować w granicch 80-95 gdzi płacone jest ok 200-400 zł premii max
-jaka premia?
-jakie urządzenie tablet, ipak, smartfon? notebook 11 cali Samsung lub acer
-forma raportowania? crm
-jakie auto? z gps? obrandowane? osobowe? ciężarowe? karta flotowa? skoda fabia kombi do niedawna były to jeszcze skody fabia II z 2008-2009 roku z przebiegiem ponad 300 tyś, po przejściach drogowych, niedawno wprowadzano nowe skody fabia ale przydzielane były dla przedstawicieli za zasługi. Pierwsze skody koloru czerwonego z żółtymi napisami, nowsze białe z czerwonymi napisami. Krata flotowa orlen, bliska limit spalania 6 l na 100 km. GPS który jest szczegółowo weryfikowany przez Dyrekcję i Kierownika. Brak możliwości przejazdów prywatnych nawet przy własnych płatnościach.
zdjecie uzytkownika
leon - 2015-01-26 20:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ARIELLL!!!!COOOO TY KUPO:)SMIERDZĄCA
zdjecie uzytkownika
zaiste - 2015-01-28 11:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie mi powiedzcie co z tą firmą jest nie tak. Z ogłoszeń wynika, że zwolnili się lub chcą się zwolnić wszyscy handlowcy i kierownicy sprzedaży !!! Czyżby tą firmę dopadł syndrom królestwa bizantyjskiego, gdzie tylko władza zbiera pożytki a reszta to niewolnicy? A jak to niewolnicy czasem się buntują bo ich już plecy bolą od razów. Obserwuję tą firmę długo bo od zawsze kogoś do sprzedaży szukają ale teraz to wiem na pewno, że nic nie straciłem nie składając aplikacji, uffff na szczęście. Lublin jest małym prowincjonalnym miastem Polski C więc plotki krążą różne, ale po tym co widzę to nie plotki tylko fakty. Życzę powodzenia nowemu "szefowi" sprzedaży choć po opiniach nie wróżę mu kupy zadowolonych klientów no chyba że będzie to przewaga kupy. A pracownikom życzę aby pamiętali, że na rynku jest naprawdę dużo firm z innymi zasadami, czytaj z szacunkiem dla handlowca i na tej firmie świat się nie kończy. A tak naprawdę jeśli w tej firmie są tak częste zmiany to myślę, że każdy kto z niej odchodzi zyskuje dużo więcej niż traci z prostego powodu: 100% zysku - 0% straty= 100% zysku plus 30% zdrowia więcej :)
zdjecie uzytkownika
Kazio - 2015-02-23 10:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ogłosili casting na biura do pisania ofert. Możecie mi coś powiedzieć jeżeli chodzi
- o podstawę,
- premie,
- narzędzia
- atmosferę
- rozliczanie nadgodzin (czy są w ogóle płatne:)
Czy coś się zmieniło w porównaniu do wcześniejszych postów? Bo nie wiem czy CV wysyłać.
zdjecie uzytkownika
janusz - 2015-02-23 21:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wysyłaj, szkoda atramentu i .....zdrowia.
zdjecie uzytkownika
agata krzyś - 2015-02-26 23:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dystrybucja farmaceutyczna to piękna branża bo kasa zawsze jest, zlecenia zawsze są dla tego chce się zatrudnić właśnie w Slawex jako najlepiej przedstawieciel handlowy - czy obecnie istnieje taka możliwość? przede wszystkim interesuje mnie jak się u nich na takim stanowisku przedstawia system premiowy - napiszecie szczerze?
zdjecie uzytkownika
As - 2015-03-06 10:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę się wypowiadał nt. pracy w firmie Slawex bo tam nie pracowałem ale poziom rekrutacji jest żenujący i nie chodzi o to, że dostałem odpowiedź z odmową bo potraktowałem ją jako przetarcie przed poważniejszymi rozmowami.
Niemniej w ogóle nie zastanawiają się nad potencjałem człowieka, a jedynie nad zagadnieniami. Facet trząsł się od nogi jak galareta i operował wiedzą teoretyczną. Firma konkurującą w tym segmencie A-T Krotoszyn przyjmuje osoby, które nie dostały się do Slawexu i już odbija rynek - powstał dział do obsługi sklepów zielarsko - medycznych - i co Ciekawe - od ręki chcą mnie zatrudnić ...
zdjecie uzytkownika
klakson - 2015-03-13 03:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy, że facet operował wiedza teoretyczną? Niby jaka miał operowac jako rekruter według Ciebie? Jakie w ogóle pytania się pojawiały, czy były takie dziwaczne jak jeśli byłbyś jogurtem to jakim, czy gdzie sie widzisz za 10 lat? Sprawdzają jakos na tych rozmowa języki obce? Testownie, czy rozmową?
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-17 21:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KlakSon

Generalnie ważne jest by odkryć potencjał w osobie. Po 10 rozmowach jestem debeściakiem. Wiem co mówić, jak się zachowywać etc. Niemniej. Nie chcieli mnie w Slavexie dostałem się do firmy, która znajduje się w pierwszej 10 tce firm farmaceutycznych na świecie gdzie w samych Stanach co 6 recepta jest wypisywana na moją firmę - określenie skali....
Wiadomo było, że nie miałem doświadczenia w tym segmencie, nie poradziłem sobie z pytaniami retoecznymi, zagadnieniami z jakimi nie miałem styczności.
Slavex powinien dostrzec we mnie potencjal i wyszkolić mnie, zainwestować tak jak nowy pracodawca ( miesiąc szkoleń ).
Nie mam pretensji bo szedłem na szlif rekrutacyjny ale przyznam się, że zdenerwowała mnie odmowa, choć szybko znalazłem prace. A zapraszał mnie adamed, gedeon richter, a&d pharma, teva ....
Na rozmowie w Slavex masz być aktorem znającym wszystko o rynku w specyfice hurtowni. W innych firmach aktorstwo zostaw dla klientów
zdjecie uzytkownika
pierwsza dziesiątka - 2015-03-20 13:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopcze..co za problem się dostać do pracy jako akwizytor/przedstawiciel w takim kraju jak ten ? codziennie masz ogłoszenia i to na pracuj.pl gdzie moduł kosztuje z tysiaka,nie mówiąc o kosztach wiecznych rekrutacji,a dlaczego? bo ciągle potrzeba nowego mięcha armatniego .Mnie też zapraszał adamed, gedeon richter, a&d pharma, teva .... to jest @#$$%%^, a nie praca Zdziwił byś się ile osób też zaprosili i ilu przemielili .Znajdz prace w Pl bez znajomosci inną niż peh za więcej niż 2 tyś to będziesz kozak na miarę pierwszej trójki nawet.
zdjecie uzytkownika
as - 2015-03-23 12:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza dziesiątka

Możesz wierzyc lub nie dostałem 4 brutto na dzień dobry ... chłopcze.
W poprzedniej firmie miałem 2,5 brutto ale wysokie premie, które przestały być osiągalne, niemniej za 2014 wyszło mi po picie 3,7 netto.
Jak będzie teraz z premia jeszcze nie wiem
zdjecie uzytkownika
adi - 2015-03-27 16:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam wierzę bo podobne zarobki osiągałem na takim stanowisku. Już od jakiegoś czasu nie pracuję jako przedstawiciel ale rzeczywiście raczej nie jest problem z zatrudnieniem na tego typu stanowisku. widzę że zdania na temat slawex są podzielone więc mniemam że nie jest w niej najgorzej- zawsze jest 50/50
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-03-30 15:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem propozycje pracy w Slawexie na stanowisku Kierowca - magazynier.
Jak wygląda praca? praccuje się w weekendy i święta? jaka stawka i wgl?
zdjecie uzytkownika
rt - 2015-04-02 14:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
k@mil

podejdź do jakiegoś punktu zielarsko aptecznego lub apteki- weź numer do kierowcy Slawex i najlepiej dowiedz się u źródła :-)
zdjecie uzytkownika
IBUM - 2015-04-10 22:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co wy tu za głupoty wypisujecie jakie zarobki i premie to jakis zart.Wartosciowa ekipa została zwolniona lub sami odeszli,przemial nowo zatrudnionych osob jest ogromny,zapomnijcie o umowie o prace i jak szukacie obozu pracy dosłownie w nazwie to zapraszamy do Firmy SLAWEX.
zdjecie uzytkownika
Kanio - 2015-04-13 01:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarówno o premie jak i wysokie zarobki w tej firmie ciężko. Popracować długo w Slawexie też nie popracujecie bo jednak ta praca zniechęca sama w sobie i dlatego taka rotacja.
zdjecie uzytkownika
Galter - 2015-04-28 01:44:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Z tego co słyszałem to w Slawexie jest tragedia. Nie przypadkowo ciągle możecie znaleźć jakieś nowe ogłoszenia o pracę bo ludzie po prostu nie chcą tam pracować.
zdjecie uzytkownika
troyan - 2015-05-09 21:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slawex nie uznaje najważniejszego pojęcia jakim kierowały bądź kierują się firmy osiągające najlepsze wyniki na rynku, że najważniejszą wartością pozamaterialną w firmie jest człowiek.
Tu ważniejsze jest odpowiedź na zagadnienia i głupie pytania niż potencjał osoby do nauczenie jej tych odpowiedzi.
Druga sprawa jest taka, że osoby rekrutujące patrzą na Ciebie w skali czy jesteś bądź będziesz dla nich zagrożeniem w przyszłośći ( stanowisko ) aniżeli dobrem firmy dlatego szybko stracą w rynku - 2-3 lata - po rotacji już widać co się święci.
zdjecie uzytkownika
eee - 2015-05-11 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na wschodzie tylko kapucha się liczy, nie człowiek.Miasto Lublin To nie Skandynawia tylko prawie Ukraine. Ciesz się ,że pracujesz i masz umowe zlecenie - bo są tacy co nie mają kompletnie nic i jest ich wielu.
zdjecie uzytkownika
pipa - 2015-05-25 20:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eee - 2015-05-11 20:28:54]:
Oj Grzesiu dajże już spokój i zajmij się Beti.
zdjecie uzytkownika
szczerze - 2015-05-25 20:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agata krzyś - 2015-02-26 23:37:44]:
Wszystko o co pytasz wygląda wujowo!
zdjecie uzytkownika
afgan - 2015-06-12 22:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [troyan - 2015-05-09 21:11:22]:
Witam. Przewpracowalem w tej firmie dwa lata i nie zycze nikomu takiego przejscia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-06-14 14:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jako kto? Niech zgadne było to przedstawicielstwo
zdjecie uzytkownika
nabuk - 2015-06-15 05:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli było tak źle jak mówisz to dziwie się, że tyle czasu spędziłeś w tej pracy. Ale praca w tej firmie jako przedstawiciel handlowy nie jest prosta. Ogólnie jako przedstawiciel farmaceutyczny praca nie należy do łatwych bo nieco się różni od zwykłego przedstawiciela handlowego, potrzeba czasem bezczelności.
zdjecie uzytkownika
pytanie do specjalisty - 2015-06-15 18:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wobec pracodawcy czy farmaceutów ten przejazd chamstwa czyli inaczej bezczelności ma się przejawiać? praca wtedy będzie prosta? a nie przypadkiem wszystko zależy od produktów , ceny , jakości , rozpoznawalności marki i motywacji?
zdjecie uzytkownika
kapelusz - 2015-06-24 22:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem jako przedstawiciel handlowy około 2 lata temu przez około 6 miesięcy. zajrzałem tu z ciekawości i widzę, że ciągle te same gadki. praca jako handlowiec w slawexsie to jakaś kpina. umowa zlecenie przez teoretycznie 3 miesiące, zarobki 1700 bez możliwości otrzymania premii, po 3 miesiącach umowa czasowa, zarobki wyższe + możliwa premia (tak teoretycznie miało to wyglądać) ale nie słyszałem aby komus dali nawet ta umowę czasową. jak zaczynasz sie za bardzo szarpać aby dotrzymali słowa zostajesz zwolniony, jeżeli zdasz sobie sprawę ze praca od rana do wieczora za 1700 nie ma sensu szukasz innej i sam odchodzisz i pojawia się nowe ogłoszenie na pracuj.pl. tak to się kręci. pozdrawiam wszystkich którzy planują wysłać CV. też czytałem te opinie przed rozmową i jednak postanowiłem spróbować- to był błąd, strata czasu i nerwów. czy nadal handlowcy jeżdżą rozklekotanymi fabiami? ktoś wie... właściwie to pewnie nikt nimi nie jeździ bo nie ma handlowców :)
zdjecie uzytkownika
limba - 2015-06-25 14:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam, powiedzcie czy każde szeregowe stanowisko to takie zarobki? A ile zarabiają na magazynie za pakowanie leków, jaka stawka za pozycję? Orientuje się ktoś?
zdjecie uzytkownika
kati - 2015-07-02 13:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jest to najlepsza firma w Nowym Saczu
zdjecie uzytkownika
zuzka - 2015-07-02 14:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oj ludzie nie chce sie wam pracowac to zwalacie wszystko na firme.
Pracuje w tej firmie dwoch kierowcow ktorzy nie narzekaja a wrecz odwrotnie chwala sobie prace w tej firmie i nie narzekaja.
zdjecie uzytkownika
Grześ - 2015-07-08 22:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytanie do specjalisty - 2015-06-15 18:02:22]:
Po wpisach widać, że z tą firmą jest całkiem źle !!!
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-07-12 20:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Juz chyba nawet znam imiona tych kierowcow nie bede sie wypowiadal na ten temat.
zdjecie uzytkownika
rikos - 2015-08-30 18:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obecnie Przedsiębiorstwo Dystrybucji Farmaceutycznej SLAWEX” Sp. z o.o. poszukuje osób na stanowisko przedstawiciela handlowego w województwie dolnośląskim oraz podlaskim kierowcy kat. B w Rzeszowie, telemarketera/ki w Katowicach, pracownika magazynu w Poznaniu, kierownika hurtowni farmaceutycznej w Katowicach
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2015-09-29 20:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slawex, nie wiem kto tam pracuje hahahaahaha. pzdr dla beatki i reszty pseudowykształconych gamoni z "góry" :D i jeszcze pozdro dla RUBENSA hhaahahaha
zdjecie uzytkownika
maciejka - 2015-09-30 01:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@rikos, szkoda, że już nie poszukuje bo ostatnio nie pojawilo się żadne ogłoszenie pracy. Aktualnie poszukuję pracy i myślałem, że się na coś załapię, ale się pomylilem. Czasem wystarczy zwykłe podejście do pracy i wszystko się poprawia, zwłaszcza atmosfera. Nie trzeba ich całkowicie przekreślać, bo nie ma takiej potrzeby.
zdjecie uzytkownika
heheh - 2015-10-04 21:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No faktycznie na samym pracuj.pl aktywnych jest dziś 16
Pracowałem jako akwizytor u nich przez pewien czas. Nie przekreślam, nie wyzywam, nie oskarżam . Ciężko mają i współczuje. Jak dzisiaj sobie porównam to się tylko łapie za głowę... Mi się udało z tego wyrwać. Kto dzisiaj po studiach chciałby być przedstawicielem? nadzieja w imigrantach
zdjecie uzytkownika
toemk - 2015-10-30 16:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jeśli chodzi o prace u ncih to na pewno warto się zakręcić za posadą Przedstawiciela Handlowego, bo praca jest na pewno stresująca, wsród ludzi i naparwde róznych klientów, ale jednak jest ona również doceniania. A praca jako akwizytor to nie to samo @hehe, wiec warto odróżniać takie stanowiska jednak.
zdjecie uzytkownika
fghj - 2016-01-09 15:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@toemk no nie tylko bo maja takze inne oferty pracy mnie ossobosicie zainteresowala ta na stanowsiko informatyka w Kielcach, bo w koncu moja branza jest
zdjecie uzytkownika
tipi - 2016-01-21 13:25:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fghj - 2016-01-09 15:13:20]:
Proszę o info czy w Lublinie na elektrycznej na magazyn są przyjęcia i ile zmian i jaki kierownik?
zdjecie uzytkownika
trusza - 2016-01-21 13:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tipi tak w Lublinie jest stanowisko pracy na magazynie.Praca w systemie 3-zmianowym a jeśli chodzi o kierownika to już sam ocenisz, według mnie jest spoko.
zdjecie uzytkownika
tipi - 2016-01-23 10:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [trusza - 2016-01-21 13:47:44]:
A czy zmiana na noc też jest? i jakich zarobków można oczekiwac? Czy są mozliwe awanse?
zdjecie uzytkownika
kontent - 2016-01-23 13:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tipi to są zbyt szczegółowe pytania na forum. Umów się na rozmowę i sam ocenisz czy warto pracować w tej firmie. Jeśli piszą o systemie 3-zmianowym to praca w nocy się w to wlicza
zdjecie uzytkownika
JJ - 2016-01-29 21:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna osoba potrafiła roz.bac dwa oddziały, PROSZEK
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: gie warte
Pytania: nic ciekawego
zdjecie uzytkownika
N.S - 2016-01-29 21:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Slewexie 11 lat, z roku na rok zarabiałem więcej (oddział NS), jak przyszło do wypłaty która nagle robił "dyrektor" Ariel na wypłatę wziąłem jako Ph po 6 latach 1700 zł a zarabiałem nawet 4 tys. Ciesze sie że już tam nie pracuje. Jedyna osoba za która bym w ogień wskoczył to dr. ns Jacek. Dziwię się że pani Prezes jeszcze nie przejrzała na oczy. Z NS wszyscy sie zwolnili- wszyscy. Zwolnili sie wszyscy przez jedna osobę o imieniu ARIEL.
zdjecie uzytkownika
wołek - 2016-01-31 21:21:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [N.S - 2016-01-29 21:43:14]:
to widocznie dlatego , że wszyscy się zwolnili to teraz w Slawexie tak ochoczo poszukują nowych osób do pracy :) widziałem , że wszystkich od kierowców do telemarketereów

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Slawex!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert