Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Slawex

zdjecie uzytkownika
zly - 2013-05-07 12:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a na jakie stanowisko aplikujesz?
zdjecie uzytkownika
kleo - 2013-05-16 18:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na przedstawiciela handlowego
zdjecie uzytkownika
słoniu - 2013-05-21 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się, sama prawda!
zdjecie uzytkownika
exSlawex - 2013-05-27 10:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, każdy kto wysyła CV niech lepiej przemyśli tę decyzję kilka razy. Poczytaj drogi kandydacie te kilka stron i mądrze zdecyduj... aplikuj gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
również eks slawex - 2013-06-03 23:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEDEN WIELKI KOŁCHOZ!!GDZIE RODZINA SIE TRZYMA,A RESZTA ODWALA BRÓDNĄ ROBOTE!!Omijajcie tą firme z daleka!!
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2013-06-18 13:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,

może ktoś aplikował na woj. podlaskie. Dostałam zaproszenie na rozmowę ale po przeczytaniu tych opinii bardzo sie waham czy wogole fatygować się na rozmowę do Warszawy.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2013-06-18 22:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kandydat - 2013-06-18 13:18:50

Hej,



może ktoś aplikował na woj. podlaskie. Dostałam zaproszenie na rozmowę ale po przeczytaniu tych opinii bardzo sie waham czy wogole fatygować się na rozmowę do Warszawy.
Czy przeczytałaś ze zrozumieniem? Jeśli tak twoja decyzja powinna być tylko jedna. Innym szkoda było paliwa albo kasy na bilet.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2013-07-02 22:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te opinie to ręce opadają Sami frustraci co swój brak umiejętności odreagowują pisząc paszkwile. Pracowałem w tej firmie i duzo sie nauczyłem. Przyzwoite zarobki i przełozeni. A ten (usunięte przez administratora) co pisał o (usunięte przez administratora) to niech spojrzy w lustro i tam zobaczy jak wygląda "człowiek' pierwotny i jednokomórkowiec.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2013-07-03 20:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lolek - 2013-07-03 19:55:12

Irek - 2013-07-02 22:40:09

Jak czytam te opinie to ręce opadają Sami frustraci co swój brak umiejętności odreagowują pisząc paszkwile. Pracowałem w tej firmie i duzo sie nauczyłem. Przyzwoite zarobki i przełozeni. A ten (usunięte przez administratora) co pisał o (usunięte przez administratora) to niech spojrzy w lustro i tam zobaczy jak wygląda "człowiek' pierwotny i jednokomórkowiec.
A kto był twoim przełożonym???
No i dlaczego już tam nie pracujesz? Pewnie twój czas się skończył i uznali ciebie za nieprzydatnego ze względu na zbyt "wysoki" poziom intelektu.
Ale pewnie to pisał sam zainteresowany (opisany) :) którego czas właśnie się kończy, razem z (usunięte przez administratora)
Miała być nowa jakość a co jest to cały rynek widzi i głośno się śmieje :). Wszyscy wiedzą, że wszystko wam leci w dół i nic już więcej nie uda się zrobić. No chyba, że lider zabłyśnie...i chwyci brzytwę he he he.
Nara(usunięte przez administratora).....Urząd Pracy znajdziesz najszybciej w internecie :)
zdjecie uzytkownika
rrr - 2013-07-05 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irek, skoro sie tyle nauczyłes, to jak w Slawex wygląda sprawa ze szkoleniami? W ogóle te przyzwyite zarobki to więcej niż 2500 netto?
zdjecie uzytkownika
Loona - 2013-07-12 08:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 zł netto? Ha ha ha ha dobre dobre. Dużo mogłabym napisać na temat tej "wspaniałej firmy" i jej kierownictwa i tym jak się tam traktują pracowników. Ale powiem jedno... omijajcie tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
były ph - 2013-07-14 18:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Cały dział handlowy na dzień dzisiejszy spada na dno. Totalny brak szacunku dla pracownika. Z dnia na dzień wypowiedzenie umowy. Dla nowych przedstawicieli aktualnie proponują 1600zł na umowie zlecenie przez pół roku. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
samotna basia - 2013-07-23 22:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z byłym ph. Jeśli ktoś chce pracować po 10 godzin za 1600 zł w ciągłym stresie który dewastuje zdrowie (usunięte przez administratora) to, że to co piszą na forum to nieprawda. W przypadku tej firmy liczba wpisów (niepochlebnych) mówi sama za siebie i szkoda czasu sprawdzać. W Polsce jest naprawdę dużo firm w których pracownik nie jest złem koniecznym tylko partnerem. Ryba psuje się od głowy i wystarczy popytać o podejście do ludzi właściciela tej firmy. Jeszcze gorzej podchodzą do podwładnych dyrektory i kierownicy którzy nie mają zasad i szacunku do siebie a co dopiero do ludzi.
zdjecie uzytkownika
słoniu - 2013-08-07 14:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że slawex niebawem padnie, szanowny Pan dyrektor (usunięte przez administratora). usilnie nad tym pracuje. Śle pozdrowienia dla wszystkich PH w rozklekotanych skodach za 1600 na reke bez umowy z nadzieja ze kiedys bedzie lepiej. Moze kiedys bedzie ale dopiero wtedy, kiedy ktos sie zorientuje, że szanowny Pan nie daje rady :)
zdjecie uzytkownika
www - 2013-08-10 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury piszecie -przedstawiciel nie zarabia poniżej 2 netto
zdjecie uzytkownika
ab - 2013-08-13 13:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
informacja jakoby ph w firmie Slawex miał zarabiać nie mniej niż 2k netto, jest zwykłym kłamstwem. Jeśli nawet miałby zarabiać 2k lub nieco więcej, co czasem się zdarza to i tak jest to mało w stosunku do pracy jaką należy na tym stanowisku w tej branży, wykonać. Do tego trzeba zaznaczyć, pracę na umowie śmieciowej oraz brak innych benefitów.
Z drugiej jednak strony,(usunięte przez administratora)obłuda i inne podobne zachowania, są standardem wśród tzw top managementu w tej organizacji, zatem nie powinny dziwić, czasem wpisywane, informacje o "genialnych" warunkach zatrudnienia w tej jakże słabej firemce :-)
zdjecie uzytkownika
kapelusz - 2013-08-14 19:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1600 na reke i ani grosza wiecej przez pierwsze pół roku
zdjecie uzytkownika
www - 2013-08-16 22:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie zaczyna się od 2000 netto podstawa - nie kłam ! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WWW - 2013-08-16 22:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w takim razie różne są wynagrodzenia w zależności od miejsca zamieszkania
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-26 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Często są nadgodziny?
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2013-09-17 12:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy koś może mi powiedzieć jak wygląda praca w księgowości a dokładnie w dziale windykacji. Jak atmosfera pracy, zarobki, godziny pracy? Będę wdzięczny za info
zdjecie uzytkownika
Smerfik - 2013-09-27 13:12:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Znalazłem ofertę pracy w Dziale windykacji i rozrachunków w Lublinie, oferta przedstawia tylko oczekiwania brak tego co oferują, czytając to co powyżej jest opisane to chyba nic nie oferują. Takie ogłoszenie już daje do myślenia, jeśli pracodawca na start nic nie oferuje to można przypuszczać że w firmie pracownik jest jedynie (usunięte przez administratora). Proszę o info te osoby co pracowały lub pracują w tym dziale windykacji i rozrachunków o warunki i atmosferę pracy w tym dziale a konkretnie w Lublinie.
zdjecie uzytkownika
sofii - 2013-10-13 11:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Irek - 2013-07-02 22:40:09]:
(usunięte przez administratora) ////przecież te negatywne opinie to sama prawda i nic ująć raczej byłoby co dodawać, ale o tym za parę dni. Na rozmowie kwalifikacyjnej nie wierzcie im nawet w jedno słowo!!!!!!! a najlepiej wogóle z tą (usunięte przez administratora) nie rozmawiać o żadnej pracy. Potem jak przychodzi co do czego wypierają się w żywe oczy. Dobra opinia ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-01-14 08:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem na rozmowie w slawexe zarobek zaproponowali 1700 netto!!!!!! za kierownico non stop pozdrawiam ale to nie tedy droga !!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ksawery - 2014-01-24 12:53:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-01-14 08:39:12]:
proszę o informacje ile zarabia się na magazynie przy pakowaniu leków, jakie są zmiany i czy są godziny nadliczbowe. Podobno nawet 3,5 tys można wyciągnąć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x