brak logo

Slawex

Lublin

Opinie o Slawex

szczerze 2015-05-25 20:21:38
Wszystko o co pytasz wygląda wujowo!
afgan 2015-06-12 22:46:43
Witam. Przewpracowalem w tej firmie dwa lata i nie zycze nikomu takiego przejscia (usunięte przez administratora)
ee 2015-06-14 14:32:19
a jako kto? Niech zgadne było to przedstawicielstwo
nabuk 2015-06-15 05:52:12
Jeżeli było tak źle jak mówisz to dziwie się, że tyle czasu spędziłeś w tej pracy. Ale praca w tej firmie jako przedstawiciel handlowy nie jest prosta. Ogólnie jako przedstawiciel farmaceutyczny praca nie należy do łatwych bo nieco się różni od zwykłego przedstawiciela handlowego, potrzeba czasem bezczelności.
pytanie do specjalisty 2015-06-15 18:02:22
Wobec pracodawcy czy farmaceutów ten przejazd chamstwa czyli inaczej bezczelności ma się przejawiać? praca wtedy będzie prosta? a nie przypadkiem wszystko zależy od produktów , ceny , jakości , rozpoznawalności marki i motywacji?
kapelusz 2015-06-24 22:59:34
pracowałem jako przedstawiciel handlowy około 2 lata temu przez około 6 miesięcy. zajrzałem tu z ciekawości i widzę, że ciągle te same gadki. praca jako handlowiec w slawexsie to jakaś kpina. umowa zlecenie przez teoretycznie 3 miesiące, zarobki 1700 bez możliwości otrzymania premii, po 3 miesiącach umowa czasowa, zarobki wyższe + możliwa premia (tak teoretycznie miało to wyglądać) ale nie słyszałem aby komus dali nawet ta umowę czasową. jak zaczynasz sie za bardzo szarpać aby dotrzymali słowa zostajesz zwolniony, jeżeli zdasz sobie sprawę ze praca od rana do wieczora za 1700 nie ma sensu szukasz innej i sam odchodzisz i pojawia się nowe ogłoszenie na pracuj.pl. tak to się kręci. pozdrawiam wszystkich którzy planują wysłać CV. też czytałem te opinie przed rozmową i jednak postanowiłem spróbować- to był błąd, strata czasu i nerwów. czy nadal handlowcy jeżdżą rozklekotanymi fabiami? ktoś wie... właściwie to pewnie nikt nimi nie jeździ bo nie ma handlowców :)
limba 2015-06-25 14:38:55
Witam, powiedzcie czy każde szeregowe stanowisko to takie zarobki? A ile zarabiają na magazynie za pakowanie leków, jaka stawka za pozycję? Orientuje się ktoś?
11
kati 2015-07-02 13:49:42
Witam jest to najlepsza firma w Nowym Saczu
1
zuzka 2015-07-02 14:36:56
Oj ludzie nie chce sie wam pracowac to zwalacie wszystko na firme.
Pracuje w tej firmie dwoch kierowcow ktorzy nie narzekaja a wrecz odwrotnie chwala sobie prace w tej firmie i nie narzekaja.
Grześ 2015-07-08 22:27:27
Po wpisach widać, że z tą firmą jest całkiem źle !!!
Andrzej 2015-07-12 20:12:35
Juz chyba nawet znam imiona tych kierowcow nie bede sie wypowiadal na ten temat.
2
rikos 2015-08-30 18:05:43
obecnie Przedsiębiorstwo Dystrybucji Farmaceutycznej SLAWEX” Sp. z o.o. poszukuje osób na stanowisko przedstawiciela handlowego w województwie dolnośląskim oraz podlaskim kierowcy kat. B w Rzeszowie, telemarketera/ki w Katowicach, pracownika magazynu w Poznaniu, kierownika hurtowni farmaceutycznej w Katowicach
hahaha 2015-09-29 20:03:55
slawex, nie wiem kto tam pracuje hahahaahaha. pzdr dla beatki i reszty pseudowykształconych gamoni z "góry" :D i jeszcze pozdro dla RUBENSA hhaahahaha
maciejka 2015-09-30 01:49:03
@rikos, szkoda, że już nie poszukuje bo ostatnio nie pojawilo się żadne ogłoszenie pracy. Aktualnie poszukuję pracy i myślałem, że się na coś załapię, ale się pomylilem. Czasem wystarczy zwykłe podejście do pracy i wszystko się poprawia, zwłaszcza atmosfera. Nie trzeba ich całkowicie przekreślać, bo nie ma takiej potrzeby.
1
heheh 2015-10-04 21:05:08
No faktycznie na samym pracuj.pl aktywnych jest dziś 16
Pracowałem jako akwizytor u nich przez pewien czas. Nie przekreślam, nie wyzywam, nie oskarżam . Ciężko mają i współczuje. Jak dzisiaj sobie porównam to się tylko łapie za głowę... Mi się udało z tego wyrwać. Kto dzisiaj po studiach chciałby być przedstawicielem? nadzieja w imigrantach
toemk 2015-10-30 16:18:13
jeśli chodzi o prace u ncih to na pewno warto się zakręcić za posadą Przedstawiciela Handlowego, bo praca jest na pewno stresująca, wsród ludzi i naparwde róznych klientów, ale jednak jest ona również doceniania. A praca jako akwizytor to nie to samo @hehe, wiec warto odróżniać takie stanowiska jednak.
1
fghj 2016-01-09 15:13:20
@toemk no nie tylko bo maja takze inne oferty pracy mnie ossobosicie zainteresowala ta na stanowsiko informatyka w Kielcach, bo w koncu moja branza jest
tipi 2016-01-21 13:25:11
Proszę o info czy w Lublinie na elektrycznej na magazyn są przyjęcia i ile zmian i jaki kierownik?
trusza 2016-01-21 13:47:44
@tipi tak w Lublinie jest stanowisko pracy na magazynie.Praca w systemie 3-zmianowym a jeśli chodzi o kierownika to już sam ocenisz, według mnie jest spoko.
2
tipi 2016-01-23 10:08:20
A czy zmiana na noc też jest? i jakich zarobków można oczekiwac? Czy są mozliwe awanse?
kontent 2016-01-23 13:50:14
@tipi to są zbyt szczegółowe pytania na forum. Umów się na rozmowę i sam ocenisz czy warto pracować w tej firmie. Jeśli piszą o systemie 3-zmianowym to praca w nocy się w to wlicza
JJ 2016-01-29 21:35:32
Jedna osoba potrafiła roz.bac dwa oddziały, PROSZEK
N.S 2016-01-29 21:43:14
Pracowałem w Slewexie 11 lat, z roku na rok zarabiałem więcej (oddział NS), jak przyszło do wypłaty która nagle robił "dyrektor" Ariel na wypłatę wziąłem jako Ph po 6 latach 1700 zł a zarabiałem nawet 4 tys. Ciesze sie że już tam nie pracuje. Jedyna osoba za która bym w ogień wskoczył to dr. ns Jacek. Dziwię się że pani Prezes jeszcze nie przejrzała na oczy. Z NS wszyscy sie zwolnili- wszyscy. Zwolnili sie wszyscy przez jedna osobę o imieniu ARIEL.
3
wołek 2016-01-31 21:21:04
to widocznie dlatego , że wszyscy się zwolnili to teraz w Slawexie tak ochoczo poszukują nowych osób do pracy :) widziałem , że wszystkich od kierowców do telemarketereów
1
Boję sie tylko Boga 2016-02-11 13:48:01
W slaweksie jest taka rotacja ludzi ze kazdy kto tam pracuje powinien miec numer jak wiezniowie w Auschwitz .Normale osoby sie zwolniły lub ich zwolnili.ZOSTAJA TYLKO KONFITURY I WAZELINIARZE.
a co tam 2016-02-11 15:47:18
@Boję się tylko Boga znam kogoś, kto pracuje w SLAWEX i wcale się nie zgodzę, że są tam same "konfitury" i "wazelniarze" ;) Podobno pracują tam spoko ludzie i nie ma z nimi problemów. Ale też może zależy gdzie dokładnie. Ja wiem, że w BB jest fajnie, a że szukają przedstawiciela handlowego, któremu dają umowę o pracę oraz opiekę medyczną i niezbędne narzędzia do pracy, to się zatrudnię. A co tam.
kwiatek 2016-02-16 11:54:58
Super, że możliwa jest u nich opieka medyczna i nawet umowa o pracę. Przecież stabilne zatrudnienie to rzadkość w dzisiejszych czasach, a dobrze, że u nich to możliwe.
mefju 2016-02-26 15:51:07
Wchodząc do Oddziału firmy w Warszawie - (Klaudyn, Zorzy 9) już na recepcji odczułem dziwną atmosferę panującą w firmie. Aplikowałem na stanowisko Przedstawiciela handlowego. Rekrutował mnie Kierownik Oddziału który, już na początku miał olewcze podejście do mnie. Uważa że rozmowa rekrutacyjna powinna się odbywać troszkę inaczej a niżeli załatwianie swoich spraw gdzieś w między czasie. Rozumiem że jest w trakcie pracy ale 15 minut powinien wygospodarować na rozmowę. Rozmowa sama w sobie standardowa - chodź bardzo daje się poczuć atmosferę nastawioną wyłącznie na wyniki oraz traktowanie pracownika jako jednostki do zarabiania pieniędzy a nie jako człowieka.
Wynagrodzenie chodź nie jest jakieś tragiczne 2000 zł netto plus 300 zł premii oraz premia maksymalnie 1200zł od obrotów po wyrobieniu targetu 75%. Jeżeli ktoś ma klientów na 30 mln zł to jaki to jest marny procent? Nastawiony byłem bardzo dobrze na tę rozmowę i jestem strasznie rozczarowany ze względu na podejście Pana Kierownika. Rozumiem że ktoś ma wiedzę ale chamskie podejście do osoby nie wróży nic dobrego. Świadczy tylko i wyłącznie o firmie jakich ludzi zatrudnia, strach myśleć co by się dzieje kiedy jesteś podległy takim osobom. Pozdrawiam i ze swojej strony życzę mniej chamstwa na rozmowach. ;)
2
choć no tu -) 2016-02-26 16:46:44
Chamstwo to pojęcie względne. Zwyzywali Cię tam czy obrazili ?
kontent 2016-03-06 10:34:36
Ktoś mi poradzi czy warto aplikowac na grafika komputerowego? Maja spore wymagania m.in. biegła znajomość programów graficznych i doświadczenie w realizacji projektów graficznych a nie napisali nic o rodzaju umowy
tipi 2016-03-07 18:02:49
Witam
Prosze o info kto teraz jest kierownikiem ludzi pakujących leki? podobno na lekach specjalnych niezłe zarobki.
pola 2016-03-09 14:25:21
Czytając posty można wywnioskować że źle zarabiają tu tylko przedstawiciele i kierowcy. Można uzyskać jakies informacje jak jest w biurze, w dziale marketingu, w dziale pakowania leków?
koń 2016-03-16 20:19:22
Dokładnie czegoś takiego szukałem aplikuję a konkurencję wykoszę:P
nowy 2016-03-29 18:01:45
Mam rozmowe na ph w lubelskim,mozecie napisac co w tej firmie teraz sie dzieje?zarobki,auto itd
sakjhbdkj 2016-04-07 23:08:04
@nowy oferują wszystkie niezbędne narzedzie pracy do tego stanowiska
cyc997 2016-04-14 23:14:31
Jak z pracą na magazynie bo na 18.04. mam rozmowę na magazyn i nie wiem czy w ogóle warto brać urlop w aktualnej pracy i iść tam. proszę o odp.
1
ela 2016-04-16 13:21:55
Też 19 kwietnia mam rozmowę na pracownika magazynu i zastanawiam się czy iść. Czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w magazynie w tej firmie, szczególnie jeśli jest się kobietą? Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje :)
2
zxc 2016-04-19 16:08:41
Białystok,Rozmowa rekrutacyjna na stanowisko magazynier,ok. 1600 netto za pierwsze trzy miesiące umowa zlecenie i uwaga! potem jak kandydat się sprawdzi konieczność założenia własnej działalności na stanowisku magazyniera,Czysta komedia.Oczywiście płaca na rękę ta sama.Naprawdę szkoda się tam fatygować
aga 2016-04-20 14:05:22
Witam byłam wczoraj na rozmowie na stanowisko magazynier w Białymstoku powiedziano mi to samo,czy ktoś już może dostał o nich odpowiedź.Powiedzieli że zadzwonią i cisza.
Monia 2016-04-20 18:00:13
Byłam na rozmowie w marcu na magazyniera, po świętach dostałam odpowiedź na tak ,jednak nadal firma się nie otworzyła. Z informacji uzyskanych w tym tygodniu, dowiedziałam się że mam nadal czekać.
4
ania 2016-04-27 08:42:53
Może ktoś wie kiedy rusza hurtownia Slawex w Białymstoku i na jakich zasadach jest tam praca w magazynie.
Monia 2016-04-27 20:19:35
Oni sami chyba do końca nie wiedzą kiedy...
ira 2016-05-10 18:44:07
chyba jednak coś się przyjaciele ruszyło w tym Białymstoku bo widzę że sporo rekrutacji się tam nowych pojawiło na wiele fajnych stanowisk pracy aktualnie
Ziomek 2016-06-03 20:07:51
Białystok.Do mnie także dryndali i ustawiłem się na rozmowę ale darowałem sobie,pracowałem w tej branży na magazynie ponad 20 lat więc 1600 nie rusza mnie a tym bardziej praca zmianowa oraz założenie własnej działalności,niech dalej szukają frejerów i mułów do roboty
Ziomek 2016-06-07 11:09:18
ZXC jakie 1600 na ręke!!! Jeszcze raz wysłalem wczoraj CV i dziś byłem na rozmowie,parodia i po części prawda co piszecie ale nie żadne 1600 a najniższa krajowa przez 3 miechy i potem także,zakładasz działalność dają ci na składki i najniższą krajową,chyba ku....wa poj....bów znajdują,bo założyć działalność na taki badziew to aż żal,to lepiej samemu byle co sprzedawać na działalności,dostaniesz z PUP dofinasowanie,ulga przez 2 lata i już a tak to jeszcze Slavex skorzysta z Twojej ulgi ,tylko debile i pomylćy i desperaci muszą iść na coś takiego
Ziomek 2016-06-07 11:11:16
ZXC jakie 1600 na ręke!!! Jeszcze raz wysłalem wczoraj CV i dziś byłem na rozmowie,parodia i po części prawda co piszecie ale nie żadne 1600 a najniższa krajowa przez 3 miechy i potem także,zakładasz działalność dają ci na składki i najniższą krajową,chyba ku....wa poj....bów znajdują,bo założyć działalność na taki badziew to aż żal,to lepiej samemu byle co sprzedawać na działalności,dostaniesz z PUP dofinasowanie,ulga przez 2 lata i już a tak to jeszcze Slavex skorzysta z Twojej ulgi ,tylko debile i pomylćy i desperaci muszą iść na coś takiego
Edita 2016-06-17 19:08:19
Ja mam rozmowę w sprawie pracy w poniedziałek 20.06.2016 i nie wiem czy warto może ktoś w Lublinie chodził na rozmowę na Energetyków, paca na stanowisku magazyniera.Jakie propozycje płacowe
kamil 2016-07-07 11:39:46
może jako magazyner nie masz najnizszej stawki i nie najgorzej,podejrzewam,ze 1800zł netto pewnie dostaniesz
phkatowice 2016-08-03 17:48:56
nie polecam. praca za marne 1700 zł, obiecywali premie-nie widziałem ich na oczy. kierownik regionalna z katowic - bezczelna, w aptekach farmaceuci przed nią ostrzegają, więc chyba mówi to samo za siebie. pracowałem ok poł roku, na początku było ok- zaczęło się jak kinga sojka poczuła władzę- naloty, kontrole, zjeby za byle co, telefony o 7 rano czy 22 wieczorem. psychicznie człowieka by wykończyła. samochody , które ledwo przechodzą przegląd, telefony , któych wstyd wyciągnąć na ulicy, laptopy z innej epoki. szkoda czasu, nerwów. nie polecam
Uk 2016-08-03 21:58:11
Jak dla mnie to sprawa jest dość prosta, pracujcie tutaj
1
Zostaw swoją opinię o Slawex - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex