Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Slawex

zdjecie uzytkownika
pechowiec:) - 2013-02-12 16:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratulacje dla( usunięte przez administratora ). Panowie zrobili to co każdy szanujący się człowiek powinien zrobić dawno. Tylko patrzeć jak pozostali szanujący się pechowcy:) zrobią to samo :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-02-16 14:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wisi i będzie wisiało. Opinia o pracy w tej firmie krąży wszędzie, a szczególnie w firmach producenckich i dlatego nikt tam nie chce pracować. Jest też ogłoszenie na warmińsko-mazurskie, mazowieckie i podlaskie. Ludzie po spotkaniach rekrutacyjnych na te województwa mimo, że dostali propozycję pracy nie chcieli jej podjąć. Chyba opinia zrobiła swoje :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2013-02-21 20:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że do końca zeszłego roku nie było tak źle
zdjecie uzytkownika
bardziej ciekawy - 2013-02-22 18:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co się zmieniło w nowym roku, że jest źle??
zdjecie uzytkownika
pracuje w SRAweksie - 2013-03-02 00:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz więcej pracy, a coraz mniej pieniędzy. Wzsechobecne kumoterstwo, ci spoza "rodziny" muszą (usunięte przez administratora) żeby "rodzinka" mogła sobie odpoczywać. Ile byś nie zrobił to i tak za mało.
zdjecie uzytkownika
Yogi - 2013-03-10 20:37:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klaudyn: Najlepszy jest dyrektor same zakazy w tej firmie, nic nie wiadomo ile i za co mają płacić ale za błędy będą kasę zabierać. Jak dyra(usunięte przez administratora) nikt nie wywali to ta firma niedługo padnie.
zdjecie uzytkownika
Obrońca moralności - 2013-03-30 17:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ehhhh
Jak czytam te wasze opinie jestem bardzo poruszony. Pracowałem w tej firmie wiem jedno: można się w niej wiele nauczyć. Wszystkim oponentom podpowiem aby spojrzeli na to z innej strony:
-w tej firmie nie płacą mało tylko uczą was przetrwać, na wypadek gdyby Polska stała się drugą (usunięte przez administratora),
-oni was nie okłamują i nie oszukują tylko uczą odporności na wszechobecną manipulację,
-oni wam wstawiają GPS-y nie po to aby was kontrolować tylko dbają abyście nie martwili się o udokumentowanie permanentnych nadgodzin
-nie puszczają was na dłuższe urlopy po to abyście nie nabawili się tropikalnych chorób (sami są już odporni :))
-a co najważniejsze oni was NIE ZWALNIAJĄ Z PRACY tylko RATUJĄ WAM ZDROWIE I ŻYCIE :)

Dlatego wszystkim maruderom mówię DOŚĆ PLUGAWYCH OPINII O TEJ WSPANIAŁEJ FIRMIE !!!
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-04-27 16:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecnie wszyscy starzy przedstawiciele z Lublina i Białej podlaski szukają innej roboty. Jak znajdą niedługo nie będzie tam już żadnego doświadczonego handlowca. A dlaczego szukają? Są sfrustrowani i uważają obecnego szefa za chama któremu brakuje kultury a co najgorsze umiejętności. Skąd on się znalazł w tej firmie?? Miejsce buraka jest na polu...
zdjecie uzytkownika
jojo - 2013-04-28 11:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda ja już za chwilę znajdę robotę i mam już teraz wszystko w tyle...:)
zdjecie uzytkownika
kleo - 2013-05-06 14:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po opiniach mam wątpliwości co do składania tam cv,ale mógł by ktoś napisać jakie zarobki są na początku i jakie po po pewnym czasie,oraz po jakim czasie można liczyć na jako taką powyżkę.
zdjecie uzytkownika
zly - 2013-05-07 12:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a na jakie stanowisko aplikujesz?
zdjecie uzytkownika
kleo - 2013-05-16 18:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na przedstawiciela handlowego
zdjecie uzytkownika
słoniu - 2013-05-21 20:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się, sama prawda!
zdjecie uzytkownika
exSlawex - 2013-05-27 10:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam, każdy kto wysyła CV niech lepiej przemyśli tę decyzję kilka razy. Poczytaj drogi kandydacie te kilka stron i mądrze zdecyduj... aplikuj gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
również eks slawex - 2013-06-03 23:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEDEN WIELKI KOŁCHOZ!!GDZIE RODZINA SIE TRZYMA,A RESZTA ODWALA BRÓDNĄ ROBOTE!!Omijajcie tą firme z daleka!!
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2013-06-18 13:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej,

może ktoś aplikował na woj. podlaskie. Dostałam zaproszenie na rozmowę ale po przeczytaniu tych opinii bardzo sie waham czy wogole fatygować się na rozmowę do Warszawy.
zdjecie uzytkownika
Basia - 2013-06-18 22:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kandydat - 2013-06-18 13:18:50

Hej,



może ktoś aplikował na woj. podlaskie. Dostałam zaproszenie na rozmowę ale po przeczytaniu tych opinii bardzo sie waham czy wogole fatygować się na rozmowę do Warszawy.
Czy przeczytałaś ze zrozumieniem? Jeśli tak twoja decyzja powinna być tylko jedna. Innym szkoda było paliwa albo kasy na bilet.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2013-07-02 22:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te opinie to ręce opadają Sami frustraci co swój brak umiejętności odreagowują pisząc paszkwile. Pracowałem w tej firmie i duzo sie nauczyłem. Przyzwoite zarobki i przełozeni. A ten (usunięte przez administratora) co pisał o (usunięte przez administratora) to niech spojrzy w lustro i tam zobaczy jak wygląda "człowiek' pierwotny i jednokomórkowiec.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2013-07-03 20:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lolek - 2013-07-03 19:55:12

Irek - 2013-07-02 22:40:09

Jak czytam te opinie to ręce opadają Sami frustraci co swój brak umiejętności odreagowują pisząc paszkwile. Pracowałem w tej firmie i duzo sie nauczyłem. Przyzwoite zarobki i przełozeni. A ten (usunięte przez administratora) co pisał o (usunięte przez administratora) to niech spojrzy w lustro i tam zobaczy jak wygląda "człowiek' pierwotny i jednokomórkowiec.
A kto był twoim przełożonym???
No i dlaczego już tam nie pracujesz? Pewnie twój czas się skończył i uznali ciebie za nieprzydatnego ze względu na zbyt "wysoki" poziom intelektu.
Ale pewnie to pisał sam zainteresowany (opisany) :) którego czas właśnie się kończy, razem z (usunięte przez administratora)
Miała być nowa jakość a co jest to cały rynek widzi i głośno się śmieje :). Wszyscy wiedzą, że wszystko wam leci w dół i nic już więcej nie uda się zrobić. No chyba, że lider zabłyśnie...i chwyci brzytwę he he he.
Nara(usunięte przez administratora).....Urząd Pracy znajdziesz najszybciej w internecie :)
zdjecie uzytkownika
rrr - 2013-07-05 19:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irek, skoro sie tyle nauczyłes, to jak w Slawex wygląda sprawa ze szkoleniami? W ogóle te przyzwyite zarobki to więcej niż 2500 netto?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-16
Żródło: gazetapraca.pl
Lublin
(lubelskie)
Przedsiębiorstwo Dystrybucji Farmaceutycznej SLAWEX Spółka z o.o. poszukuje kandydatów na stanowisko:Specjalista ds. zakupówMiejsce Pracy - LublinWymagania:doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (minimum 1 rok) zdolności i doświadczenie w negocjacjach umiejętności analityczne wykształcenie wyższe, umiejętność pracy w zespole, zaangażowanie w pracę i kreatywność, bardzo dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności MS Excel), dyspozy
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Loona - 2013-07-12 08:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 zł netto? Ha ha ha ha dobre dobre. Dużo mogłabym napisać na temat tej "wspaniałej firmy" i jej kierownictwa i tym jak się tam traktują pracowników. Ale powiem jedno... omijajcie tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
były ph - 2013-07-14 18:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.
Cały dział handlowy na dzień dzisiejszy spada na dno. Totalny brak szacunku dla pracownika. Z dnia na dzień wypowiedzenie umowy. Dla nowych przedstawicieli aktualnie proponują 1600zł na umowie zlecenie przez pół roku. NIE POLECAM
zdjecie uzytkownika
samotna basia - 2013-07-23 22:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z byłym ph. Jeśli ktoś chce pracować po 10 godzin za 1600 zł w ciągłym stresie który dewastuje zdrowie (usunięte przez administratora) to, że to co piszą na forum to nieprawda. W przypadku tej firmy liczba wpisów (niepochlebnych) mówi sama za siebie i szkoda czasu sprawdzać. W Polsce jest naprawdę dużo firm w których pracownik nie jest złem koniecznym tylko partnerem. Ryba psuje się od głowy i wystarczy popytać o podejście do ludzi właściciela tej firmy. Jeszcze gorzej podchodzą do podwładnych dyrektory i kierownicy którzy nie mają zasad i szacunku do siebie a co dopiero do ludzi.
zdjecie uzytkownika
słoniu - 2013-08-07 14:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że slawex niebawem padnie, szanowny Pan dyrektor (usunięte przez administratora). usilnie nad tym pracuje. Śle pozdrowienia dla wszystkich PH w rozklekotanych skodach za 1600 na reke bez umowy z nadzieja ze kiedys bedzie lepiej. Moze kiedys bedzie ale dopiero wtedy, kiedy ktos sie zorientuje, że szanowny Pan nie daje rady :)
zdjecie uzytkownika
www - 2013-08-10 22:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co za bzdury piszecie -przedstawiciel nie zarabia poniżej 2 netto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Slawex
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x