Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nord Capital

Pracowałeś w firmie Nord Capital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mika - 2014-10-09 12:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja już pracowałam i na inforlinii i w salonie komórkowym, także mam doswiadczenie w temacie, ale niestety zaczęłam teraz studia i obawiam się, że może mi to torche kolidowac z praca, jak tam z dyrekcją jest, można mieć jakiś elastyczny czas pracy albo na początek pracować na pół etatu, tak, żebym wyrabiała się na uczelnie normalnie?
zdjecie uzytkownika
Motyka - 2015-01-16 09:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Podpowiedzcie proszę jak wygląda obecnie sytuacja w Nord Capital. Czy warto się do nich wybierać i szukać tam pracy? Chciałbym znaleźć taką pracę, która gwarantowała by mi możliwość rozwoju zawodowego a przy okazji jakieś niezłe pieniądze. Można na to u nich liczyć czy daleko im do tego. Dzięki za wszelkie sugestie.
zdjecie uzytkownika
praca kasa - 2015-01-31 18:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie sa dwie najwazniejsze sprawy ,.... ile mozna zarobic w danym miejscu i czy istnieje szansa na rzowoj i podniesienie kwalifiakcji . wiecie kazdy lubi dostawac podwyzki ale czy tutaj jest taka szansa. pozdrawiam wszystkich ktorzy sa zainteresowani praca ale boja sie zapytac - uprzedizlem was.
zdjecie uzytkownika
realny... - 2015-02-05 11:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
napiszcie moi drodzy co możecie Firmie dać, a nie ile da się "wyciągnąć"...liczy się biznes - czyli umiejętności, wiedza, etc, etc....
zdjecie uzytkownika
KAsia - 2015-03-03 16:21:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś mógłby napisać jak jest w chwili obecnej w firmie?Czy atmosfera nadal jest ciężka, czy coś się zmieniło?Chodzi mi głownie o pracę w działach finansowych. W najbliższych dniach wybieram się na rozmowę i nie wiem czy w ogóle zawracać sobie głowę tą firmą po przeczytaniu waszych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
KAsia - 2015-03-03 16:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś mógłby napisać jak jest w chwili obecnej w firmie?Czy atmosfera nadal jest ciężka, czy coś się zmieniło?Chodzi mi głownie o pracę w działach finansowych. W najbliższych dniach wybieram się na rozmowę i nie wiem czy w ogóle zawracać sobie głowę tą firmą po przeczytaniu waszych komentarzy.
zdjecie uzytkownika
GLADIATOR - 2015-03-07 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w tej firmie jest jak w każdej innej -po prostu musisz pracować i to sumiennie bo za to ci płacą,a płacą regularnie.Pensja jest zawsze na koncie przed 10-tym każdego m-ca.Pracuję już tam kilka lat i jest ok.w każdej firmie jest raz lepiej raz gorzej jeśli chodzi o atmosferę ,ale atmosferę w firmie tworzą pracownicy i to od nich zależy jak ułożą swoje relacje.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-03-10 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Gladiator , co Ty człowieku bredzisz ! Ile Ty pracujesz ,ze tak piszesz !
Pogadaj z osobami , które już tam nie pracują. Pracować trzeba wszędzie i nikt z byłych nie narzekał na ilość pracy , odpowiedzialność , wymagane zaangażowanie .
Ta firma to TERROR , TERROR I TERROR do nieskończoności . Niby pookładana struktura , ale tylko na papierze. Będąc Dyrektorem , Kierownikiem czy Fizolem jesteś tak samo bez możliwości podejmowania trafnych decyzji .Wszystko i każdego kontrolują właściciele osobiście .Ciągłe zmiany oczekiwań . Jak mają zły humor to nawet na Twoje Dzień Dobry na korytarzu Ci nie odpowiedzą . Rozwój , szkolenia - zapomnij!!!!!!!!!! Jak Cię już wyssają ,to albo sam się zwolnisz , albo zrobią Ci prezent zrobią i w piątek ( zawsze przed wolnym ) , albo przed długim weekendem ... lub innymi świętami dadzą Ci wypowiedzenie. Po jakimś czasie uznasz ,że to rzeczywiście był PREZENT . Bo wszędzie lepiej niż w Nordzie . Nawet do kibla chodzisz pod kontrolą , ile razy , jak długo itd . Żadna ceniąca się firma nie pozwoli sobie na tak częstą wymianę kadry . Można byłoby powiedzieć ,że nie umieją rekrutować ! A przemielili naprawdę tak lojalnych ludzi,że aż ich szkoda . A pracują w innych nowych firmach i są docenieni , mają wyniki - bez nadzoru , terroru i pracują z przyjemnością w pełni odpowiedzialni za swoje zadania . I można !
Realia są takie - w dobrych firmach nie ma wolnych etatów , bo pracownika się docenia i nie zwalnia , tylko do Nord stale rekrutuje na wszystkie po kolei stanowiska . Ma już chyba abonament wykupiony na portalch pracy.
Jedyny plus , to ,że płacą w terminie o dziwo .
zdjecie uzytkownika
Mała - 2015-03-13 10:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy może ktoś powiedzieć o pracy w dziale ksiegowym? jaka panuje tam atmosfera? czy warto tam składac papiery?co z zarobkami w dziale?
zdjecie uzytkownika
Życzliwy - 2015-03-20 23:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała - 2015-03-13 10:33:26]:
Jest takie przysłowie. " KROWA KTÓRA DUŻO BUCZY MAŁO MLEKA DAJE " i ty "MAŁA " jesteś tą krową. W dobrych firmach brak etatu dla takich jak ty. PROSTE !!!
Życzliwy
zdjecie uzytkownika
były - 2015-03-21 19:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Cała firma jest na tyle toksyczna,że odstrasza już ludzi,którzy mają troche oleju w głowie.Pracownicy,którzy mieli swoje zdanie albo nie uginali karku przed szefem sami odeszli lub zostali usunięci.Nie miało znaczenia ich zaangażowanie i dotyczasowy okres nienagannej pracy.Pracowników,którzy zostali w tej firmie można podzielić na trzy grupy
1/mają pobrane kredyty-trzeba płacić
2/ludzie miejscowi-blisko do pracy
3/lizusy,bez honoru,donosiciele,którzy zrobją wszystko aby się przypodobać szefostwu,nie ma dla nich znaczenia,czy pogrążą osobę sobie bliską lub postronną-liczy się efekt końcowy
Pozdrawiam zdesperowanych i wytrwałych.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-03-26 22:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2015-03-21 19:50:34]:
Wiemy kim jesteś były pracowniku. w większości bzdury wypisujesz. Boli Cię że sam nie zdążyłeś złożyć wypowiedzenia. Zachowaj te szczere rady dla siebie a nie strasz ludzi.
zdjecie uzytkownika
KTOS - 2015-03-27 16:59:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety smutna ale szczera prawda to :ze od niedawna w tym zakładzie wdrążono terror psychiczny nękanie pracowników bez wyjątku jednym słowem MOBBING.I to ma pomóc w wydajności produkcji? Nie wierzę że około stu albo i więcej ludzi wykonuje żle swoją pracę.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-28 21:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOS - 2015-03-27 16:59:49]:
Jesteś lub jesteście żałośni,piszesz wiemy?Zły typ/jestem Krzysiek/,może Ty się przedstawisz i ujawnisz na forum/wiem kim jesteś/.A co się tyczy wypowiedzenia,to masz rację,żałuję powinienem zrobić to wcześniej.Radzę Ci,nie rób sobie wstydu,ja nie straszę i nie wyciągam brudów na zewnątrz.Nie chcę Cię smucić,ale mam się całkiem dobrze.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-28 21:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KTOS - 2015-03-27 16:59:49]:
Jesteś lub jesteście żałośni,piszesz wiemy?Zły typ/jestem Krzysiek/,może Ty się przedstawisz i ujawnisz na forum/wiem kim jesteś/.A co się tyczy wypowiedzenia,to masz rację,żałuję powinienem zrobić to wcześniej.Radzę Ci,nie rób sobie wstydu,ja nie straszę i nie wyciągam brudów na zewnątrz.Nie chcę Cię smucić,ale mam się całkiem dobrze.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-28 21:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorki KTOS,to jest odpowiedż dla "Asia"?-która/y/ pisze o mnie bzdury.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-28 21:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorki KTOS,to jest odpowiedż dla "Asia"?-która/y/ pisze o mnie bzdury.
zdjecie uzytkownika
Berkynta - 2015-03-28 21:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest obecnie lipa, tyle wam powiem.
zdjecie uzytkownika
radzio - 2015-04-01 23:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest obecnie lipa, no nie za dużo to informacji, może jednak podalibyście jakieś konkretniejsze argumenty, czy cokolwiek w tym stylu. To, że jest lipa mógłby napisać każdy pracownik albo i nawet nie pracownik, tylko przypadkowa osoba lub konkurencja. Co za warunki teraz nord capital oferuje nowym? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-04-09 19:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
rada dla radzia:
Nie zawracaj sobie głowy tym "obozem pracy ". Szukaj roboty gdzie indziej , obojętnie jakie stanowisko cie interesuje . Ta sytuacja nie trwa od dzisiaj , popatrz na opinie, historia sięga już kilka lat w ostatnim czasie z nasileniem na co raz gorsze opinie . Wyrazy współczucia dla wszystkich , którzy jeszcze tam trwają ... żal mi Was szczerze ... koledzy , koleżanki z Norda . Wprowadzane są co raz bardziej rygorystyczne metody pracy jak słyszę , czy koniec jest już tak bliski ???
radzio: jesteś za dobry dla Norda - choć cie nie znam . Decyzja oczywiście należy do Ciebie - sam ja podejmiesz, w razie co przypomnisz sobie te wpisy.
Chcesz czszegółów , poczytaj wszystkie portale , po co się powtarzać .
POWODZENIA W ZNALEZIENIU PRACY W FIRMIE , KTÓRĄ BĘDZIESZ MÓGŁ SIĘ POCHWALIĆ
zdjecie uzytkownika
jandou - 2015-04-19 17:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, łatwo tak napisać lipa i nie poprzeć tego żadnym argumentem. Może jednak ktoś napisałby czemu niby taka lipa tutaj? Ewentualnie może ktoś jest jednak zadowolony z pracy w nord capital?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2015-04-23 15:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w firmie to porażka. Osoby, ktore tam pracują to ludzie zawistni,aroganccy,bezczelni- i takich właśnie ceni firma.Szefowie działów to osoby z przypadku, które zamiast wiedzy mogą pochwalić się brakiem jakiegokolwiek taktu i życzliwości.Nikt normalny nie chciałby tam pracować, każdy siedzi tylko po to, aby wypłatę odebrać 10-tego. Wypłaty są w terminie, za to kwoty marne, żadnych podwyżek, premii, żadnych bonów na święta itp. Odradzam wszystkim zainteresowanym.
zdjecie uzytkownika
Ralenko - 2015-05-04 17:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pozostaje w takim razie nic innego jak odejść z tej firmy. Nie pracowałem w Nord Capital ale planowałem właśnie zatrudnienie w tej firmie. Na szczęście są jeszcze opinie na forum które jednak trochę pomagają. Korci mnie jednak czy by nie spróbować. Może da się u nich podpisać jakaś mało wiążącą umowę ?
zdjecie uzytkownika
CAPSBIM - 2015-05-21 09:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie bardzo zawiść ludzka, jaka jest tu pokazana. Dlaczego macie pretensje ? Bo już nie pracujecie, bo się nie sprawdziliście? Pracuję tu od dwóch lat, i jakoś nie podzielam waszego zdania. A jak ktoś przy wyborze pracy kieruje się tylko opiniami z tego portalu, to współczuję.
zdjecie uzytkownika
CAPSBIM - 2015-05-24 15:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może się przedstaw z nazwiska to powiemy ci czemu tam pracujesz
zdjecie uzytkownika
jaga - 2015-06-16 18:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@CAPSBIM na pewno łatwiej jest wybierać oferty pracy bazując na jakichś tam opiniach. Jeśli zainteresowała was firma Nord Capital to w tym momencie mają do zaoferowania miejsca pracy na stanowisku Mobilnego doradcy klienta w Jarosławiu, Kielcach, Lublinie i Nowym Targu oraz jako Kupiec operacyjny w Redzie
zdjecie uzytkownika
odpowiedź dla jagi - 2015-08-14 12:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'Jaga tobie to się firmy pomyliły.na tej stronie są opinie dotyczące firmy ,nord capital'z Rekowa Górnego.Jest to zakład rybny
zdjecie uzytkownika
udek - 2015-08-18 19:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mi sie wydaje ze nie ma co sie tylko opiniami sugerowac. warto czasem mimo wszystko sprawdzic, co z naszej perspektywy moze byc inaczej odebrane.i tak @jaga Nord Capital to zaklad rybny... ja osobiscie chce sie dostac do firmy jakos spcjalista do spraw handlowych, gdyz oferuja umowe o prace, zestaw narzedzi pracy, oraz mozliwosc rozwoju zawodowego.
zdjecie uzytkownika
okoń - 2015-08-19 22:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [udek - 2015-08-18 19:33:24]:
niezły dowcip. powodzenia i czekam jak szybko napiszesz, że to chora firma i ludzi tam pracujący, pamiętaj aby na początku Ci powiedzieli, że nie możesz chodzić na L4 i że za samochód płacisz, paliwo itp...
zdjecie uzytkownika
neka - 2015-09-17 23:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie @okoń ze to przesada ze pracownik ma za sluzbowe auto placic za paliwo, oraz nie mozesz wziac l4, przeciez to ejst zakazane takie traktowanie i nie brzmi to realnie. a nie traktuj wszystkich swoja miara, bo nie wiesz jaka udek wyciagnie opinie po rozpoczeciu pracy. ja tez mimo wszystko chce sprobowac jakos doradca klienta w Nord Capital.
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-10-01 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co dostałaś się, wiesz ile osob szukają bo ogłoszenie na stronie dalej wisi, jak wygląda rekrutacja i jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
klopps - 2015-10-18 06:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o rekrutację to chyba nie powinno być żadnego zaskoczenia, rozmowa kwalifikacyjna nie jest jakoś specjalnie trudna, jeśli byłeś kiedyś na jakiejś rozmowie o pracę to raczej nie powinno Cię spotkać nic innego, jeśli Cie wybiorą to Ci o tym powiedzą lub też oddzwonią po jakimś czasie, standard.
zdjecie uzytkownika
ktoto - 2015-11-28 00:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CAPSBIM - 2015-05-24 15:03:03]:
pracujesz tam jeszcze czy juz nie ?
zdjecie uzytkownika
mikro - 2015-11-28 03:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, bo słyszałem że są teraz oferty pracy na doradców klienta. Wymagają co najmniej średniego wykształcenia no i zapewniają odpowiednie narzędzia pracy, więc jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
ghf - 2015-11-30 13:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mikro oprócz tego to widziałem że firma też poszukuje kierownika placówki patnerskiej w miejscowości Jasło i w Kielcach, ciekawe czego tam wymagajaą..
zdjecie uzytkownika
odpowiedź dla ghf - 2015-11-30 17:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu mylicie firmy.Na tej stronie są opinie dotyczące NORD CAPITAL w Rekowie Górnym -to jest zakład rybny i o ile wiem nie mają żadnych placówek partnerskich w Jaśle czy Kielcach.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
udek - 2015-12-02 17:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno ghf oczekuja doświadczenia w efektywnym prowadzeniu placówki finansowej, czy znajomości branży finansowej, procedur i produktów bankowych, ale to nie powinno dziwic
zdjecie uzytkownika
frizi - 2015-12-04 22:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powinno dziwić i mnie nie dziwi, wiadomo, że na stanowisko w takiej firmie należy mieć znajomość procedur bankowych oraz generalnie prawa z takiego zakresu
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-12-12 18:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład pracy chronionej-nord capital rekowo
zdjecie uzytkownika
jaga - 2015-12-15 01:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam. Z tego co udało mi się dowiedzieć to dawniej ludziom niespecjalnie się tu dobrze pracowało. W tej chwili jest jednak lepiej i dalej szukają ludzi
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-12-16 00:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2015-12-15 01:58:02]:
Dobra firma nie musi szukać pracowników,w NC lepiej?-fantaska.
zdjecie uzytkownika
ertyi - 2015-12-28 00:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, na chwile obecna niestety akurat nikogo nie szukaja..a szkoda bo widzialem ciekawa oferte pracy na stanowsiko specajslity do spraw zakupów w Redzie
zdjecie uzytkownika
xxl - 2016-01-16 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ertyi - 2015-12-28 00:02:17]:
NO NA takim stanowisku to już trzeba odróżniać śledzia od flądry
zdjecie uzytkownika
ozzor - 2016-01-23 09:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ertyi, pojawiły się ostatnio od nich nowe ogłoszenia, jak Magazynier. Co ciekawe jasno napisali, że wymagana jest dyspozycyjność związana z pracą zmianową (preferowane osoby chętne do pracy w nocy).
zdjecie uzytkownika
Admin2 - 2016-01-27 19:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardziej pangę od mintaja, gdyż firma prawie wyłącznie handluje rybami z Chin
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-01-27 20:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Admin2 - 2016-01-27 19:57:39]:
no moim zdaniem jest to mega opłacalne dla nord capital co widać akurat po ich zyskach. Widziałem, że szuają export managera, na którego podobno kasy nie żałują
zdjecie uzytkownika
xxl - 2016-01-30 00:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2016-01-27 20:45:27]:
no na takim etapie firma się rozkręca,widać to po ilości wakatów
zdjecie uzytkownika
zokon - 2016-01-30 21:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxl, teraz raptem ludzi na 4 stanowiska szukają. Ja planuję dostać się jako export manager. Wiadomo co się stało z poprzednim i czy dają dodatkowo jakieś auto służbowe ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Profesjonalizmu brak, ale to i z drugiej strony dobrze, mniejszy stres łatwiej dostać pracę, bardzo istotne jest dla nich również to jak daleko masz do pracy. Tylko jeden etap rozmowy.
Pytania: najgorsze możliwe pytania:
Czy mam męża, dzieci
Czy planuję założenie rodziny,
zdjecie uzytkownika
xxl - 2016-02-05 23:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zokon - 2016-01-30 21:13:24]:
Zobacz co piszą poprzednicy,na temat tej firmy szkoda kliknięć,chcesz poznać 'najlepszego"?pracodawcę na Wybrzeżu to próbuj-powodzenia
zdjecie uzytkownika
mikra - 2016-02-06 12:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu widziałam, ze suzkali osoby do sekretariatu,jednak zrezygnowalam bo bylam umowiona na rozmowe u kogos innego,jednak mi sie tam nie udalo,chcialabym tu jeszcze aplikowac ale nie wiem czy dalej ogłoszenie jest aktywne,oferują umowę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Nord Capital!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Capital

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert