Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nord Capital

Pracowałeś w firmie Nord Capital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jacek - 2012-10-03 12:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rotacja wśród pracowników nadal wysoka
Czy to możliwe że firma ma takiego pecha zawsze trafia na złych pracowników?? A może to z kierownictwem jest coś nie tak??
Ile rocznie ludzi jest zwalnianych? Nadal jakieś 25 osób??
zdjecie uzytkownika
rzeznik - 2012-10-03 13:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrzy pracownicy to tam juz byli i juz nie wróca !! a ci co wrócili to desperaci i nierobki po wilbo :)
zdjecie uzytkownika
ostry - 2012-10-19 09:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ptaszki cwierkaja, że niedlugo bedzie Nord Amber Capital
zdjecie uzytkownika
ojciec derektor - 2012-10-20 18:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostry - 2012-10-19 09:16:48

ptaszki cwierkaja, że niedlugo bedzie Nord Amber Capital
ostry - wiesz coś? w sieciach widzę ich produkty, nawet nowości. A żem tam kiedys pracował to jestem ciekaw ;)
zdjecie uzytkownika
Pytanko - 2012-10-26 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta mała (usunięte przez administratora) - nierozgarnięta kierowniczka produkcji nadal tam pracuje ?
zdjecie uzytkownika
elwit - 2012-10-28 07:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dziwi mnie pana opinia bo osobiście znam szefa, tyle że było to przed wielu laty, chyba więc nic się nie zmieniło.Zależy mi na osobistym kontakcie z kimś o ugruntowanej opinii, czy mogę liczyć na pana? proszę o pilny kontakt poprzez tą stronę.pzdr
zdjecie uzytkownika
elwit - 2012-10-28 07:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeznik - 2012-10-03 13:04:57

dobrzy pracownicy to tam juz byli i juz nie wróca !! a ci co wrócili to desperaci i nierobki po wilbo :)
Mój dzisiejszy wpis jest odpowiedzią na wpis pana i proszę o kontakt poprzez tą stronę.pzdr
zdjecie uzytkownika
QNAMP - 2012-11-06 17:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla ostudzenia gorących głów na tym wątku. Jako, że niektóre wpisy przekraczają już nie tylko ogólnie przyjęte dobre zasady a wręcz naruszają zarówno dobry wizerunek firmy jak i dobra osobiste osób trzecich poniżej wybrane punkty z regulaminu Portalu :
§8
1. Każdy z użytkowników serwisu GoWork.pl - zobowiązany jest do korzystania z usług serwisu w sposób zgodny z obowiązującym prawem, postanowieniami niniejszego regulaminu, pozostałych regulaminów dotyczących poszczególnych usług serwisu, które stanowią postanowienia szczególne w stosunku do niniejszego regulaminu i stosują się bezpośrednio oraz z zasadami współżycia społecznego i dobrymi obyczajami

2. Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum GoWork.pl, rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum GoWork.pl, ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.


§10
1. Operator zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Użytkownika organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną.

I tak jak mówi par10pkt.1 firma Nord Capital podjęła odpowiednie kroki prawne w celu ustalenia danych osób jawnie naruszających jej dobra osobiste i osób trzecich.
zdjecie uzytkownika
Piter - 2012-11-09 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest QNAMP??
Czy to prezes Norda?
zdjecie uzytkownika
ojciec mateusz - 2012-11-10 09:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to widzę, że zARZĄD nordu (o ile to oni) też tu wchodzą...
jest takie powiedzenie: " psy szczekają a karawana idzie dalej". jeśli ktoś ma czyste sumienie to nie polemizuje i nie straszy krytykujących.
zdjecie uzytkownika
QNAMP - 2012-11-11 09:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czym innym jest krytyka a czym innym szkalowanie. Informacyjnie : Nord Capital podjęła w ub. tygodniu procedurę prawną w celu ustalenia danych osób jawnie szkalujących jej dobre imię i osób trzecich.
§10
1. Operator zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Użytkownika organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-11-19 20:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi Qnamp pasuje idealnie do (usunięte przez administratora). Tylko on swojego czasu pisal takie bzdury. Tylko ze podobno mu juz podziekowali. A szkoda - przeplyw maili i innych "podslyszanych" informacji za jego czasow byl fascynujacy:)
zdjecie uzytkownika
ryba - 2013-02-20 09:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Qnap to (usunięte przez administratora) produkcji jestem pewien. Pani (usunięte przez administratora)lepiej znaleźć coś innego niż tam siedzieć i straszyć przepisami.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2013-03-20 19:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś tez ma problemy z odzyskaniem kasy za fakturę wystawioną spółce Nord Capital?
Nie wiem dlaczego wstrzymują mi płatność. Mają taki ładny budynek a tu mi małą kasę wiszą.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-05 07:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 09:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojej firmie wisza kase za faktury, kwota nie duza ale z odzyskaniem pieniedzy ciezko.
zdjecie uzytkownika
Tito - 2013-06-13 20:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli z nimi tylko za gotówkę?
zdjecie uzytkownika
Janka - 2013-08-15 17:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że Nord Capital aktualnie poszukuje pracownika na stanowisko Specjalisty ds. Handlowych - Sprzedaż Telefoniczna B2B. Czy ktoś z pracujących w tej firmie może obiektywnie zasugerować czy warto aplikować. Jaka jest sytuacja wewnętrzna, czy są rozwojowe perspektywy, w miarę godziwe i stabilne wynagrodzenie.
Jak się pracuje w Nord Capital?
zdjecie uzytkownika
Czajnik - 2013-08-19 11:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja natknąłem sie na stanowisko Asystenta biura ...czy warto? pomóżcie
zdjecie uzytkownika
Paw - 2013-08-20 21:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam podjęcia pracy w Nordzie. Decyzja należy naturalnie do Ciebie , ale myśle że wpisy na forum mowią same za siebie . Nikt normalny tam nie wytrzyma , albo się zwalniaja sami , a bardziej wytrwałych eliminują oni . Tydzień bez posypania ze stanowiska , jest tygodniem straconym . Praca w reżimie jak u niemca . I dotyczy to wszystkich stanowisk . Lecą ludzie pracujący dłuzej i krócej , z produkcji i biura , ci mali i więksi . Zadna firma nie zmienia tak pracowników jak Nord .Kwestię kondycji finansowej pozosyawię bez komentarza , nie nabierzcie sie na nowy budynek !
Jeśli nie masz innego wyjścia i zadnej możliwosci pracy próbuj , ale licz się z kosztami leczenia u psychiatry , gdyz psycho tam siada strasznie . Ja obecnie odbywam taką " kurację ponordowską ".
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-03
Żródło: pracuj.pl
Gdynia (okolice)
(pomorskie)
Nord Capital Sp. z oo konsekwentnie umacnia swoją pozycję na rynku polskim, europejskim i światowym, stale powiększając asortyment produktów pod nowoczesną marką FAMILY FISH. W związku z zakończeniem nowej inwestycji poszukujemy Kandydatów długofalowo chcących nawiązać współpracę z firmą celem zintensyfikowania własnego rozwoju zawodowego na stanowiskuSpecjalista ds. handlu zagranicznego Miejsce pracy: Rekowo Górne k. Gdyni Opis stanowiska:Osoba
zdjecie uzytkownika
Mike - 2013-08-23 10:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Byłem, pracowałem 4 miesiące. Za mojej kadencji zwolniono 14 osób z biur (na 40 zatrudnionych ). Nie przedłużyłem dalej umowy bo nie spałem ze stresu. Piekło. Ale jak ktoś nie ma wyboru i musi zapłacić za czynsz to musi wziąć nawet takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Takie życie. Tak nas załatwiła PO z reformami pro rozwojowymi że aby zwykłą działalność założyć to trzeba mieć majątek odłożony na płacenie ZUS. Szkoda, to mógł być fajny kraj, "dla wszystkich" .....
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-04 18:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest w tej chwili ogłoszenie na specjalistę ds handlowych ?? Czy warto tam aplikować i jak tam płacą ??
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-06-25 16:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, mam pytanie odnośnie firmy, bo na stronie u nich wszystko w porządku, ale chciałbym się dowiedzieć kilku rzeczy tak patrząc od wewnątrz, wiec pytanie kieruje do pracowników -byłych lub obecnych. Czy z pensji będę w stanie utrzymać siebie, żone (też pracuje) i dziecko? bo jeśli zaproponują mi 1600 zł no to niestety przejdę się na marne
zdjecie uzytkownika
Niedoszlypracownik - 2014-07-17 14:15:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikołaj - 2014-06-25 16:04:40]:
Mnie jako zastępcy manadżerki zaproponowali 1500. Widziałam ogłoszenie odnośnie specjalisty ds. handlu zagranicznego. Ja aplikowałam na to stanowisko w maju i ktoś został przyjęty na próbny...widać nie przetrwał. W trakcie każdej wizyty dowiadywałam się o kolejnej zwolnionej osobie, a Pani która przeprowadzała ze mną rozmowę kwalifikacyjną zaprosiła mnie na drugą, podczas której zapytała wprost czy mogę jej zagwarantować, że przez najbliższe dwa lata nie będę zachodzić w ciążę!!!
zdjecie uzytkownika
mariika - 2014-07-17 18:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Niedoszlypracownik to ogłoszenie to cały czas się przewija, teraz jest w okolicach Gdyni i taka osoba zatrudniona odpowiedzialna byłaby za tworzenie działu Eksportu, aktywną sprzedaż i pozyskiwanie nowych klientów zagranicznych, utrzymywanie i rozwój kontaktów z obecnymi klientami, przygotowanie ofert handlowych, negocjacje handlowe oraz realizację wyznaczonych planów sprzedażowych. Nie wiem czy to ogłoszenie jest dlatego, że potrzebują nowych pracowników czy dlatego, tak jak mówisz, ze ktoś się tam nie sprawdził. A zastępca menadzerki za 1500..no nie wiem czy to jest najlepsza stawka na rynku, sam marketing już trochę kosztuje, a stanowiska asystenckie są dość odpowiedzialne dodatkowo. Ale to pytanie o ciążę to mnie powaliło naprawdę, poważni rekruterzy nie zadają takich pytań, chyba wiedzą jak powinni rozmawiać..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Capital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x