Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nord Capital

Pracowałeś w firmie Nord Capital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
odpowiedź dla jagi - 2015-08-14 12:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
'Jaga tobie to się firmy pomyliły.na tej stronie są opinie dotyczące firmy ,nord capital'z Rekowa Górnego.Jest to zakład rybny
zdjecie uzytkownika
udek - 2015-08-18 19:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez mi sie wydaje ze nie ma co sie tylko opiniami sugerowac. warto czasem mimo wszystko sprawdzic, co z naszej perspektywy moze byc inaczej odebrane.i tak @jaga Nord Capital to zaklad rybny... ja osobiscie chce sie dostac do firmy jakos spcjalista do spraw handlowych, gdyz oferuja umowe o prace, zestaw narzedzi pracy, oraz mozliwosc rozwoju zawodowego.
zdjecie uzytkownika
okoń - 2015-08-19 22:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [udek - 2015-08-18 19:33:24]:
niezły dowcip. powodzenia i czekam jak szybko napiszesz, że to chora firma i ludzi tam pracujący, pamiętaj aby na początku Ci powiedzieli, że nie możesz chodzić na L4 i że za samochód płacisz, paliwo itp...
zdjecie uzytkownika
neka - 2015-09-17 23:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi sie @okoń ze to przesada ze pracownik ma za sluzbowe auto placic za paliwo, oraz nie mozesz wziac l4, przeciez to ejst zakazane takie traktowanie i nie brzmi to realnie. a nie traktuj wszystkich swoja miara, bo nie wiesz jaka udek wyciagnie opinie po rozpoczeciu pracy. ja tez mimo wszystko chce sprobowac jakos doradca klienta w Nord Capital.
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-10-01 18:21:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i co dostałaś się, wiesz ile osob szukają bo ogłoszenie na stronie dalej wisi, jak wygląda rekrutacja i jakie warunki?
zdjecie uzytkownika
klopps - 2015-10-18 06:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o rekrutację to chyba nie powinno być żadnego zaskoczenia, rozmowa kwalifikacyjna nie jest jakoś specjalnie trudna, jeśli byłeś kiedyś na jakiejś rozmowie o pracę to raczej nie powinno Cię spotkać nic innego, jeśli Cie wybiorą to Ci o tym powiedzą lub też oddzwonią po jakimś czasie, standard.
zdjecie uzytkownika
ktoto - 2015-11-28 00:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [CAPSBIM - 2015-05-24 15:03:03]:
pracujesz tam jeszcze czy juz nie ?
zdjecie uzytkownika
mikro - 2015-11-28 03:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe, bo słyszałem że są teraz oferty pracy na doradców klienta. Wymagają co najmniej średniego wykształcenia no i zapewniają odpowiednie narzędzia pracy, więc jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
ghf - 2015-11-30 13:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mikro oprócz tego to widziałem że firma też poszukuje kierownika placówki patnerskiej w miejscowości Jasło i w Kielcach, ciekawe czego tam wymagajaą..
zdjecie uzytkownika
odpowiedź dla ghf - 2015-11-30 17:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu mylicie firmy.Na tej stronie są opinie dotyczące NORD CAPITAL w Rekowie Górnym -to jest zakład rybny i o ile wiem nie mają żadnych placówek partnerskich w Jaśle czy Kielcach.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
udek - 2015-12-02 17:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na pewno ghf oczekuja doświadczenia w efektywnym prowadzeniu placówki finansowej, czy znajomości branży finansowej, procedur i produktów bankowych, ale to nie powinno dziwic
zdjecie uzytkownika
frizi - 2015-12-04 22:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie powinno dziwić i mnie nie dziwi, wiadomo, że na stanowisko w takiej firmie należy mieć znajomość procedur bankowych oraz generalnie prawa z takiego zakresu
zdjecie uzytkownika
prezes - 2015-12-12 18:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakład pracy chronionej-nord capital rekowo
zdjecie uzytkownika
jaga - 2015-12-15 01:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Wam. Z tego co udało mi się dowiedzieć to dawniej ludziom niespecjalnie się tu dobrze pracowało. W tej chwili jest jednak lepiej i dalej szukają ludzi
zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2015-12-16 00:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2015-12-15 01:58:02]:
Dobra firma nie musi szukać pracowników,w NC lepiej?-fantaska.
zdjecie uzytkownika
ertyi - 2015-12-28 00:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, na chwile obecna niestety akurat nikogo nie szukaja..a szkoda bo widzialem ciekawa oferte pracy na stanowsiko specajslity do spraw zakupów w Redzie
zdjecie uzytkownika
xxl - 2016-01-16 20:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ertyi - 2015-12-28 00:02:17]:
NO NA takim stanowisku to już trzeba odróżniać śledzia od flądry
zdjecie uzytkownika
ozzor - 2016-01-23 09:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ertyi, pojawiły się ostatnio od nich nowe ogłoszenia, jak Magazynier. Co ciekawe jasno napisali, że wymagana jest dyspozycyjność związana z pracą zmianową (preferowane osoby chętne do pracy w nocy).
zdjecie uzytkownika
Admin2 - 2016-01-27 19:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardziej pangę od mintaja, gdyż firma prawie wyłącznie handluje rybami z Chin
zdjecie uzytkownika
jaga - 2016-01-27 20:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Admin2 - 2016-01-27 19:57:39]:
no moim zdaniem jest to mega opłacalne dla nord capital co widać akurat po ich zyskach. Widziałem, że szuają export managera, na którego podobno kasy nie żałują
zdjecie uzytkownika
xxl - 2016-01-30 00:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaga - 2016-01-27 20:45:27]:
no na takim etapie firma się rozkręca,widać to po ilości wakatów
zdjecie uzytkownika
zokon - 2016-01-30 21:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxl, teraz raptem ludzi na 4 stanowiska szukają. Ja planuję dostać się jako export manager. Wiadomo co się stało z poprzednim i czy dają dodatkowo jakieś auto służbowe ?
zdjecie uzytkownika
xxl - 2016-02-05 23:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zokon - 2016-01-30 21:13:24]:
Zobacz co piszą poprzednicy,na temat tej firmy szkoda kliknięć,chcesz poznać 'najlepszego"?pracodawcę na Wybrzeżu to próbuj-powodzenia
zdjecie uzytkownika
mikra - 2016-02-06 12:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiś czas temu widziałam, ze suzkali osoby do sekretariatu,jednak zrezygnowalam bo bylam umowiona na rozmowe u kogos innego,jednak mi sie tam nie udalo,chcialabym tu jeszcze aplikowac ale nie wiem czy dalej ogłoszenie jest aktywne,oferują umowę.
zdjecie uzytkownika
Młod - 2016-03-02 18:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogłoszenie nie jest już aktualne @mikra. Wygląda na to, że znaleźli kogoś do tego sekretariatu. Jednak jeśli zależy ci na zatrudnieniu u nich to szukają kierownika placówki partnerskiej, doradcy klienta, export managera i key account managera. Mi się najbardziej podoba oferta na doradcę klienta, pewnie dlatego, że nie mam doświadczenia by być kierownikiem placówki partnerskiej. Ale dają tu umowę o pracę, są szkolenia, do tego jeszcze system prowizyjny, więc fajnie.
zdjecie uzytkownika
Okon - 2016-03-08 18:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma w jakiej pracowalem. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
boguś - 2016-03-08 20:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że opinie są tutaj przeróżne, nie wiem sam co myśleć, szczególnie po wpisie @Okon. Widzę ofertę na doradcę klienta i chętnie bym CV wysłał, ale mam wątpliwości co do warunków zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
kłopot - 2016-03-13 11:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boguś i jak, udało Ci się wysłać CV? Według mnie próbować zawsze warto, choć w tym przypadku nie dziwię się. Sam bym się wahał, ale jednak każdej firmie warto dać szansę.
zdjecie uzytkownika
prezes - 2016-04-01 23:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kłopot - 2016-03-13 11:52:16]:
kupujcie moją rybę,jeszcze chwila i bar z fontanną wyprowadzi mnie na prostą
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2016-04-01 23:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prezes - 2016-04-01 23:35:45]:
Karol wszystko może to i prezesowi też pomoże
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2016-04-02 09:26:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taką opinie wystawiłeś , @Okon, a oferty pracy w firmie Nord rozeszły się jak przysłowiowe ciepłe bułeczki wszystkie już nie aktualne, widać , że innym podoba się ta praca
zdjecie uzytkownika
były - 2016-04-02 20:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiktor - 2016-04-02 09:26:39]:
Te bułeczki są bardzo nieświerze i mają dużo zakalca,skończył się wam abonament na portalu Pracuj?
zdjecie uzytkownika
kinbia78 - 2016-04-04 09:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
aler to znana sieciówka i coraz więcej lokalizacji więc już się pojawiły nowe ofery, luzik spokojnie. teraz jednak szukają doradców klienta i kierowników placówek partnerskich
zdjecie uzytkownika
rtg - 2016-05-05 20:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, wiem ze szukaja taze doradcy klientea w Radomiu na przyklad wiem ze tam w firmie to oferuja miedzy innymi pracę od poniedziałku do piątku konkurencyjne wynagrodzenie oraz niezbędne narzędzia pracy
zdjecie uzytkownika
odpowiedź na rtg - 2016-05-09 22:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu mylicie firmy -na tej stronie są opinie dotyczące Nord Capital w Rekowie Górnym .Jest to zakład rybny i na 100% nie mają żadnych filii w Radomiu .
zdjecie uzytkownika
sarka - 2016-05-26 22:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! no i co powiecie na temat pracy u nich jako Pracownik obsługi sekretariatu - księgowość? Bo nie wiem szczerze mówiąc na jakie dokładnie zarobki tutaj można liczyć, czy to będzie kwota ok 2000 zł czy wiecej, nic nie piszecie na ten temat, wiec proszę o info.
zdjecie uzytkownika
Imini - 2016-05-27 04:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera taka ze każdy wbija niż w plecy gdy tylko nadarzy sie okazja nikomu nie polecam nawet wrogowi ...
zdjecie uzytkownika
kie - 2016-06-02 23:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a weź się ludźmi nie przejmuj tylko się skup na własnych osiągnięciach i wynikach - nie wiem na jakim stanowisku jestes zatrudniona ale chcę iść na stanowisko Doradca Klienta i wiem że nie ma co się ludxmi przejmowac tylko robić i starac się o prowizje bo wysokie
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2016-06-04 21:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie jest kilka osób, które wbijają nóż w plecy, a przy okazji donoszą do właścicieli.. ale to są zazdrosne niedowartościowane osoby, które same pewnie nie miały lekko i teraz się mszczą..trzymać się z daleka i jest ok. Wiele do życzenia pozostawia dyrektor.. Jak masz słabą psychę, nie dasz rady.
zdjecie uzytkownika
03 - 2016-06-09 20:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty się innymi nie przejmuj tylko skup się na własnej pracy i wynikach -a jako np. doradca klienta masz możliwości żeby tutaj w sektorze finansowym świetnie się i dochodowo wykazać
zdjecie uzytkownika
smakosz - 2016-06-09 21:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mylicie dwie firmy nord capital-finanse i nord capital-ryby,pytam raz jeszcze gdzie ten wypasiony bar,niech wystawją dmuchany zamek i odpalą błękitną dumę prezesa
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-06-09 22:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może ktoś w takim razie napisac której dotyczy ten wątek?
zdjecie uzytkownika
odp.na eryk - 2016-06-14 18:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten wątek dotyczy firmy Nord capital -RYBY.A jeśli chodzi o bar to już niedługo bodajże od 20 czerwca.
zdjecie uzytkownika
szu szu - 2016-06-14 20:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co już niedługo - otwierają może jakiś bar i będą miejsca pracy? faj znać konkretnie prosze cię jak coś wiesz. podaj chociaż jaka będzie lokalizacja to sobie już poradzę, a poza tym to kierowników i doradców szukają
zdjecie uzytkownika
odp na szu szu - 2016-06-16 20:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bar otwierają przy firmie tj.w Rekowie Górnym ul Pucka .Będą serwować owoce morza i różne gatunki ryb no i oczywiście homary!
zdjecie uzytkownika
rgtyh - 2016-06-16 21:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak tak otwierdaja bo pracownikow przeciez szukaja :)
zdjecie uzytkownika
odp na szu szu - 2016-06-18 23:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właściciel zarozumialec to i ceny brane z chmur/wszystkim mówi,że jemu nie zależy na zysku/-to jest tylko przydrożny bar-opakowanie dobre zawartość poniżej smażalni na każdej plaży
zdjecie uzytkownika
mikra - 2016-06-19 08:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przydroży bar @odp na szuszu i serwują takie dania? Tak bym go nie nazwał..a raczej powiedziałbym, że właściciel ma wysokie aspiracje może mu się uda tylko pracownicy muszą mieć lepsze podejście
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Profesjonalizmu brak, ale to i z drugiej strony dobrze, mniejszy stres łatwiej dostać pracę, bardzo istotne jest dla nich również to jak daleko masz do pracy. Tylko jeden etap rozmowy.
Pytania: najgorsze możliwe pytania:
Czy mam męża, dzieci
Czy planuję założenie rodziny,
zdjecie uzytkownika
odp na mikra - 2016-06-22 23:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba schować słomę do butów-WIOCHA.pl
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2016-06-23 09:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a jak tu można zarobić jako Kierownik Placówki Partnerskiej ?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Nord Capital!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Capital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert