Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Nord Capital

Pracowałeś w firmie Nord Capital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
papa smerf - 2012-09-23 14:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie - co tam słychac w Rekowie??

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Ania - 2012-09-23 21:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No u nas w Rekowie szukaja teraz pracownika produkcjii do pakowania w kartoniki -hmmm.. mam dylemat bo akurat szukam pracy i bardzo blisko bym miała-ale jak tak czytam te opinie to mam wątpliwości ..
zdjecie uzytkownika
puk puk w glowe - 2012-09-25 15:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ciekawe jak tam sobie poradza. Na rynku az huczy jacy sa drodzy. Albo musza splacac wielgachne raty za nowy budynek, albo glupkowato sie zatowarowali. Pozdrowienia dla sprzedazy - ciekawe jak sobie poradzicie. Co sie dzieje wewnatrz mozna sobie wyobrazic - nagonka ze maja sprzedac i niewazne ze konkurencja ma ten sam towar 15% taniej. Wydaje sie ze coraz ciekawsza jest tez struktura - nie ma komu sprzedawac, ale za to logistyka sie rozrasta. Ciekawe tylko co maja wozic, skoro towaru w takich cenach nikt nie sprzeda.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2012-09-27 08:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z Tobą że są kosmicznie drodzy -wczoraj widziałam ich produkty w Auchanie to włosy stają dęba jakie ceny sobie liczą za małe pudełko rybki....ale jednak wątpliwości zostały odnośnie pracy u nich -jesteście pewni że firma staje się niewypłacalna ? to taki szary żuczek jak ja czyli pracownik produkcji prędzej czy póżniej odczuje tego skutki .Hmm -iść czy nie iść .OTO JEST PYTANIE?...
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2012-10-03 12:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli rotacja wśród pracowników nadal wysoka
Czy to możliwe że firma ma takiego pecha zawsze trafia na złych pracowników?? A może to z kierownictwem jest coś nie tak??
Ile rocznie ludzi jest zwalnianych? Nadal jakieś 25 osób??
zdjecie uzytkownika
rzeznik - 2012-10-03 13:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrzy pracownicy to tam juz byli i juz nie wróca !! a ci co wrócili to desperaci i nierobki po wilbo :)
zdjecie uzytkownika
ostry - 2012-10-19 09:16:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ptaszki cwierkaja, że niedlugo bedzie Nord Amber Capital
zdjecie uzytkownika
ojciec derektor - 2012-10-20 18:29:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostry - 2012-10-19 09:16:48

ptaszki cwierkaja, że niedlugo bedzie Nord Amber Capital
ostry - wiesz coś? w sieciach widzę ich produkty, nawet nowości. A żem tam kiedys pracował to jestem ciekaw ;)
zdjecie uzytkownika
Pytanko - 2012-10-26 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta mała (usunięte przez administratora) - nierozgarnięta kierowniczka produkcji nadal tam pracuje ?
zdjecie uzytkownika
elwit - 2012-10-28 07:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie dziwi mnie pana opinia bo osobiście znam szefa, tyle że było to przed wielu laty, chyba więc nic się nie zmieniło.Zależy mi na osobistym kontakcie z kimś o ugruntowanej opinii, czy mogę liczyć na pana? proszę o pilny kontakt poprzez tą stronę.pzdr
zdjecie uzytkownika
elwit - 2012-10-28 07:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rzeznik - 2012-10-03 13:04:57

dobrzy pracownicy to tam juz byli i juz nie wróca !! a ci co wrócili to desperaci i nierobki po wilbo :)
Mój dzisiejszy wpis jest odpowiedzią na wpis pana i proszę o kontakt poprzez tą stronę.pzdr
zdjecie uzytkownika
QNAMP - 2012-11-06 17:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dla ostudzenia gorących głów na tym wątku. Jako, że niektóre wpisy przekraczają już nie tylko ogólnie przyjęte dobre zasady a wręcz naruszają zarówno dobry wizerunek firmy jak i dobra osobiste osób trzecich poniżej wybrane punkty z regulaminu Portalu :
§8
1. Każdy z użytkowników serwisu GoWork.pl - zobowiązany jest do korzystania z usług serwisu w sposób zgodny z obowiązującym prawem, postanowieniami niniejszego regulaminu, pozostałych regulaminów dotyczących poszczególnych usług serwisu, które stanowią postanowienia szczególne w stosunku do niniejszego regulaminu i stosują się bezpośrednio oraz z zasadami współżycia społecznego i dobrymi obyczajami

2. Osoby zamieszczające wypowiedzi na Forum GoWork.pl, rozpowszechniają swoje wypowiedzi na własną odpowiedzialność. Każdy wyrażający swoje opinie na Forum GoWork.pl, ponosi odpowiedzialność za wszelkie roszczenia osób trzecich z tytułu naruszenia praw tych osób.


§10
1. Operator zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Użytkownika organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną.

I tak jak mówi par10pkt.1 firma Nord Capital podjęła odpowiednie kroki prawne w celu ustalenia danych osób jawnie naruszających jej dobra osobiste i osób trzecich.
zdjecie uzytkownika
Piter - 2012-11-09 20:04:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto to jest QNAMP??
Czy to prezes Norda?
zdjecie uzytkownika
ojciec mateusz - 2012-11-10 09:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to widzę, że zARZĄD nordu (o ile to oni) też tu wchodzą...
jest takie powiedzenie: " psy szczekają a karawana idzie dalej". jeśli ktoś ma czyste sumienie to nie polemizuje i nie straszy krytykujących.
zdjecie uzytkownika
QNAMP - 2012-11-11 09:41:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czym innym jest krytyka a czym innym szkalowanie. Informacyjnie : Nord Capital podjęła w ub. tygodniu procedurę prawną w celu ustalenia danych osób jawnie szkalujących jej dobre imię i osób trzecich.
§10
1. Operator zastrzega sobie prawo ujawnienia wybranych informacji dotyczących Użytkownika organom bądź osobom trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji, w oparciu o odpowiednią podstawę prawną
zdjecie uzytkownika
:) - 2012-11-19 20:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi Qnamp pasuje idealnie do (usunięte przez administratora). Tylko on swojego czasu pisal takie bzdury. Tylko ze podobno mu juz podziekowali. A szkoda - przeplyw maili i innych "podslyszanych" informacji za jego czasow byl fascynujacy:)
zdjecie uzytkownika
ryba - 2013-02-20 09:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Qnap to (usunięte przez administratora) produkcji jestem pewien. Pani (usunięte przez administratora)lepiej znaleźć coś innego niż tam siedzieć i straszyć przepisami.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2013-03-20 19:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś tez ma problemy z odzyskaniem kasy za fakturę wystawioną spółce Nord Capital?
Nie wiem dlaczego wstrzymują mi płatność. Mają taki ładny budynek a tu mi małą kasę wiszą.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-05 07:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam z pieniędzmi?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-06-07 09:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mojej firmie wisza kase za faktury, kwota nie duza ale z odzyskaniem pieniedzy ciezko.
zdjecie uzytkownika
Tito - 2013-06-13 20:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli z nimi tylko za gotówkę?
zdjecie uzytkownika
Janka - 2013-08-15 17:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę, że Nord Capital aktualnie poszukuje pracownika na stanowisko Specjalisty ds. Handlowych - Sprzedaż Telefoniczna B2B. Czy ktoś z pracujących w tej firmie może obiektywnie zasugerować czy warto aplikować. Jaka jest sytuacja wewnętrzna, czy są rozwojowe perspektywy, w miarę godziwe i stabilne wynagrodzenie.
Jak się pracuje w Nord Capital?
zdjecie uzytkownika
Czajnik - 2013-08-19 11:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja natknąłem sie na stanowisko Asystenta biura ...czy warto? pomóżcie
zdjecie uzytkownika
Paw - 2013-08-20 21:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam podjęcia pracy w Nordzie. Decyzja należy naturalnie do Ciebie , ale myśle że wpisy na forum mowią same za siebie . Nikt normalny tam nie wytrzyma , albo się zwalniaja sami , a bardziej wytrwałych eliminują oni . Tydzień bez posypania ze stanowiska , jest tygodniem straconym . Praca w reżimie jak u niemca . I dotyczy to wszystkich stanowisk . Lecą ludzie pracujący dłuzej i krócej , z produkcji i biura , ci mali i więksi . Zadna firma nie zmienia tak pracowników jak Nord .Kwestię kondycji finansowej pozosyawię bez komentarza , nie nabierzcie sie na nowy budynek !
Jeśli nie masz innego wyjścia i zadnej możliwosci pracy próbuj , ale licz się z kosztami leczenia u psychiatry , gdyz psycho tam siada strasznie . Ja obecnie odbywam taką " kurację ponordowską ".
zdjecie uzytkownika
Mike - 2013-08-23 10:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Byłem, pracowałem 4 miesiące. Za mojej kadencji zwolniono 14 osób z biur (na 40 zatrudnionych ). Nie przedłużyłem dalej umowy bo nie spałem ze stresu. Piekło. Ale jak ktoś nie ma wyboru i musi zapłacić za czynsz to musi wziąć nawet takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Takie życie. Tak nas załatwiła PO z reformami pro rozwojowymi że aby zwykłą działalność założyć to trzeba mieć majątek odłożony na płacenie ZUS. Szkoda, to mógł być fajny kraj, "dla wszystkich" .....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
27 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Capital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x