brak logo

Nord Capital

Gdynia

Opinie o Nord Capital

xxl 2016-01-16 20:55:40
NO NA takim stanowisku to już trzeba odróżniać śledzia od flądry
ozzor 2016-01-23 09:44:15
@ertyi, pojawiły się ostatnio od nich nowe ogłoszenia, jak Magazynier. Co ciekawe jasno napisali, że wymagana jest dyspozycyjność związana z pracą zmianową (preferowane osoby chętne do pracy w nocy).
Admin2 2016-01-27 19:57:39
bardziej pangę od mintaja, gdyż firma prawie wyłącznie handluje rybami z Chin
jaga 2016-01-27 20:45:27
no moim zdaniem jest to mega opłacalne dla nord capital co widać akurat po ich zyskach. Widziałem, że szuają export managera, na którego podobno kasy nie żałują
xxl 2016-01-30 00:57:02
no na takim etapie firma się rozkręca,widać to po ilości wakatów
zokon 2016-01-30 21:13:24
xxl, teraz raptem ludzi na 4 stanowiska szukają. Ja planuję dostać się jako export manager. Wiadomo co się stało z poprzednim i czy dają dodatkowo jakieś auto służbowe ?
xxl 2016-02-05 23:49:35
Zobacz co piszą poprzednicy,na temat tej firmy szkoda kliknięć,chcesz poznać 'najlepszego"?pracodawcę na Wybrzeżu to próbuj-powodzenia
mikra 2016-02-06 12:25:57
Jakiś czas temu widziałam, ze suzkali osoby do sekretariatu,jednak zrezygnowalam bo bylam umowiona na rozmowe u kogos innego,jednak mi sie tam nie udalo,chcialabym tu jeszcze aplikowac ale nie wiem czy dalej ogłoszenie jest aktywne,oferują umowę.
Młod 2016-03-02 18:06:08
Ogłoszenie nie jest już aktualne @mikra. Wygląda na to, że znaleźli kogoś do tego sekretariatu. Jednak jeśli zależy ci na zatrudnieniu u nich to szukają kierownika placówki partnerskiej, doradcy klienta, export managera i key account managera. Mi się najbardziej podoba oferta na doradcę klienta, pewnie dlatego, że nie mam doświadczenia by być kierownikiem placówki partnerskiej. Ale dają tu umowę o pracę, są szkolenia, do tego jeszcze system prowizyjny, więc fajnie.
Okon 2016-03-08 18:42:11
Najgorsza firma w jakiej pracowalem. Nie polecam.
boguś 2016-03-08 20:04:03
widzę, że opinie są tutaj przeróżne, nie wiem sam co myśleć, szczególnie po wpisie @Okon. Widzę ofertę na doradcę klienta i chętnie bym CV wysłał, ale mam wątpliwości co do warunków zatrudnienia
kłopot 2016-03-13 11:52:16
Boguś i jak, udało Ci się wysłać CV? Według mnie próbować zawsze warto, choć w tym przypadku nie dziwię się. Sam bym się wahał, ale jednak każdej firmie warto dać szansę.
prezes 2016-04-01 23:35:45
kupujcie moją rybę,jeszcze chwila i bar z fontanną wyprowadzi mnie na prostą
KLIENT 2016-04-01 23:40:20
Karol wszystko może to i prezesowi też pomoże
wiktor 2016-04-02 09:26:39
taką opinie wystawiłeś , @Okon, a oferty pracy w firmie Nord rozeszły się jak przysłowiowe ciepłe bułeczki wszystkie już nie aktualne, widać , że innym podoba się ta praca
były 2016-04-02 20:31:11
Te bułeczki są bardzo nieświerze i mają dużo zakalca,skończył się wam abonament na portalu Pracuj?
kinbia78 2016-04-04 09:34:16
aler to znana sieciówka i coraz więcej lokalizacji więc już się pojawiły nowe ofery, luzik spokojnie. teraz jednak szukają doradców klienta i kierowników placówek partnerskich
1
rtg 2016-05-05 20:05:49
hej, wiem ze szukaja taze doradcy klientea w Radomiu na przyklad wiem ze tam w firmie to oferuja miedzy innymi pracę od poniedziałku do piątku konkurencyjne wynagrodzenie oraz niezbędne narzędzia pracy
odpowiedź na rtg 2016-05-09 22:18:41
Znowu mylicie firmy -na tej stronie są opinie dotyczące Nord Capital w Rekowie Górnym .Jest to zakład rybny i na 100% nie mają żadnych filii w Radomiu .
sarka 2016-05-26 22:39:14
hej! no i co powiecie na temat pracy u nich jako Pracownik obsługi sekretariatu - księgowość? Bo nie wiem szczerze mówiąc na jakie dokładnie zarobki tutaj można liczyć, czy to będzie kwota ok 2000 zł czy wiecej, nic nie piszecie na ten temat, wiec proszę o info.
Imini 2016-05-27 04:31:18
Masakra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera taka ze każdy wbija niż w plecy gdy tylko nadarzy sie okazja nikomu nie polecam nawet wrogowi ...
kie 2016-06-02 23:16:23
a weź się ludźmi nie przejmuj tylko się skup na własnych osiągnięciach i wynikach - nie wiem na jakim stanowisku jestes zatrudniona ale chcę iść na stanowisko Doradca Klienta i wiem że nie ma co się ludxmi przejmowac tylko robić i starac się o prowizje bo wysokie
xxxxxx 2016-06-04 21:23:13
Faktycznie jest kilka osób, które wbijają nóż w plecy, a przy okazji donoszą do właścicieli.. ale to są zazdrosne niedowartościowane osoby, które same pewnie nie miały lekko i teraz się mszczą..trzymać się z daleka i jest ok. Wiele do życzenia pozostawia dyrektor.. Jak masz słabą psychę, nie dasz rady.
03 2016-06-09 20:41:09
ty się innymi nie przejmuj tylko skup się na własnej pracy i wynikach -a jako np. doradca klienta masz możliwości żeby tutaj w sektorze finansowym świetnie się i dochodowo wykazać
smakosz 2016-06-09 21:09:44
mylicie dwie firmy nord capital-finanse i nord capital-ryby,pytam raz jeszcze gdzie ten wypasiony bar,niech wystawją dmuchany zamek i odpalą błękitną dumę prezesa
eryk 2016-06-09 22:02:31
a może ktoś w takim razie napisac której dotyczy ten wątek?
odp.na eryk 2016-06-14 18:10:46
Ten wątek dotyczy firmy Nord capital -RYBY.A jeśli chodzi o bar to już niedługo bodajże od 20 czerwca.
szu szu 2016-06-14 20:27:21
ale co już niedługo - otwierają może jakiś bar i będą miejsca pracy? faj znać konkretnie prosze cię jak coś wiesz. podaj chociaż jaka będzie lokalizacja to sobie już poradzę, a poza tym to kierowników i doradców szukają
odp na szu szu 2016-06-16 20:49:00
Bar otwierają przy firmie tj.w Rekowie Górnym ul Pucka .Będą serwować owoce morza i różne gatunki ryb no i oczywiście homary!
rgtyh 2016-06-16 21:17:17
no tak tak otwierdaja bo pracownikow przeciez szukaja :)
odp na szu szu 2016-06-18 23:50:57
właściciel zarozumialec to i ceny brane z chmur/wszystkim mówi,że jemu nie zależy na zysku/-to jest tylko przydrożny bar-opakowanie dobre zawartość poniżej smażalni na każdej plaży
mikra 2016-06-19 08:29:57
Przydroży bar @odp na szuszu i serwują takie dania? Tak bym go nie nazwał..a raczej powiedziałbym, że właściciel ma wysokie aspiracje może mu się uda tylko pracownicy muszą mieć lepsze podejście
mikołaj 2016-06-23 09:47:57
słuchajcie, a jak tu można zarobić jako Kierownik Placówki Partnerskiej ?
odp.na mikołaj 2016-06-27 21:09:48
NORD CAPITAL -RYBY!!!-nie ma Placówek partnerskich.Czytajcie uważnie wpisy i nie zadawajcie głupich pytań.
odp.na mikołaj 2016-06-27 21:10:16
NORD CAPITAL -RYBY!!!-nie ma Placówek partnerskich.Czytajcie uważnie wpisy i nie zadawajcie głupich pytań.
fvvd 2016-06-28 12:06:21
No dobra ale to w takim razie w jakiej miejscowości?
xxx 2016-07-11 17:13:28
Nord Capital mieści się w Rekowie Górnym
ghfee 2016-07-11 17:18:53
@mikołaj wiesz co z całą pewnością zarobki zaleza od stanowsika na jakim sie pracuje..a powiedz mi jakie masz dosiwadczenie w pracy? bo to tez istotne jest
xxl 2016-07-15 00:52:45
coś kiepska frekwencja w tym barze,prezes przy stoliku z jakimś pracowniczkiem oj cieniutko
mikołaj 2016-07-15 09:03:39
Wydaje mi się, ze jak ktoś chce u nich zacząć prace od wyzszego stanowiska to jest bardzo dobra oferta pracy jako Kierownik Placówki Partnerskiej z tego co widze.
Marcin 2016-07-18 23:00:29
Pracowałem tam jakieś dwa lata temu na produkcji.
Warunki to umowa-zlecenie i 10 zł za godzinę brutto.
Z kierownictwem nie miałem tam zbyt wiele do czynienie więc się nie wypowiem, ale atmosfera pracy wśród zwykłych pracowników fatalna. Tempo pracy b. wysokie. Poganianie, ciągłe pretensje itd.
Jedno z gorszych miejsc pracy w jakich miałem nieszczęście pracować.
Naciek 2016-07-18 23:23:23
No ja Ci powiem, że dwa lata temu to było naprawdę spoko
Marcin 2016-07-20 10:06:32
Chcesz powiedzieć, że teraz tam jest jeszcze gorzej? ;)
Słyszałem, że dużo zależało od tego na jaką zmianę się trafiło (ta druga miała być podobno lepsza).
Waciek 2016-07-20 10:29:52
Nieprawda, moim zdaniem jest całkiem dobrze, te pogłoski to jakieś fałszywe są, nikomu się źle nie dzieje, na spokojnie.
xxl 2016-07-21 23:18:01
to jest chyba wpis jakiegoś przydupasa
1
mm 2016-07-22 10:45:28
A mi się wydaje, ze to jedna z lepiej ogarniętych firm w regionie, jest super, mi się wydaje, że warto
xxl 2016-07-22 21:45:01
szkoda mi ludzi, którym rozum odebrało
1
gość 2016-07-22 21:46:13
W sumie to cały czas się pojawiają u nich jakieś oferty pracy, ale wiadomo, że jest to związane z ciągłym rozwojem firmy. To doskonały dowód na to, ze relacje miedzy pracownikami opierają się na przyjacielskich relacjach, skoro nie jest prowadzona rotacja wśród pracowników.
xxl 2016-07-23 21:35:31
Gościu teraz to mnie rozbawiłeś do łez ,ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha .
1
Naciek 2016-07-23 22:40:50
A co w tym takiego mocno zabawnego jest że niby tak?
Zostaw swoją opinię o Nord Capital - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nord Capital