Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wb - 2016-02-28 21:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [krokodyl - 2016-01-20 00:58:17]:
kraster- jesli jesteś zainteresowany stanowiskiem przedstawiciela regionalnego uprzejmie proszę o przesłanie swojego CV wraz z klauzulą zgody na przetywarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą GIODO na mój adres mailowy
wladyslaw.biskup@votum-sa.pl , również i studenci prawa .
Z poważaniem
(usunięte przez administratora) Prawnik.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-29 14:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam ich tylko ze strony Klienta ale to dzięki nim uzyskałem odpowiednie odszkodowanie które pozwoliło pokryć koszty związane z leczeniem. gdyby nie oni zostałbym bez grosza i szans na leczenie
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2016-03-04 11:47:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nkf nie zdziwiłbym się gdyby tak było, firmy chyba w ten sposób zarabiają. Nie chcę jednak oczerniać Votum, to mój domysł. A tak dodatkowo, czy ktoś zainteresował się może ogłoszeniem na przedstawiciela regionalnego?
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2016-03-08 11:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo dobra i profesjonalna firma. Zajęli sie wszystkim i wynegocjowali dla mnie naprawdę wysokie odszkodawanie!
zdjecie uzytkownika
czu - 2016-03-08 20:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to bardzo dobrze świadczy o Votum, że stają na wysokości, by osiągnąć zamierzony cel i wysokie odszkodowanie. Chętnie wyślę CV na tego regionalnego @grzegorz
zdjecie uzytkownika
ja - 2016-03-13 22:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Votum to jedna wielka ściema,oszusci,naciągacze.bez wiedzy klienta podpisują ugody. a jak klientchce wypowiedzieć umowę to zastraszają.ludzie zastanowcie się zanim zastanówcie siezanim podejmiecie z nimi wspólprace
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-03-14 08:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z Toba. Prowadzili sprawe moja i brata,pomylili przelewy. Dostalam kwote,ktora miala byc dla niego. Pomihajac fakt ,ze kwote ponad 4tysiecy calkiem pomineli(wyparowala),a podatek musialam zaplacic. Pani przez tel kazala kontaktowac sie listownie,utrudniony kontakt telefoniczny. Naliczaja dodatkowo 900 zl za jakies usługi prawne(a podobno jest to darmowe po podpisaniu umowy). Kiedyś natomiast przelali mi dodatkowo ponad 15 tys,które rowniez mialo byc dla mojego brata i pani Beata Gorska straszyla mnie komornikiem. Nie polecam nikomu tej firmy. Biora 33procent za nic,a tu jeszcze trzeba sie upominac o swoje,tracic czas zeby do nich pisac. Chyba pora na opisanie ich w jakiejs gazecie.
zdjecie uzytkownika
milenka - 2016-03-14 08:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ja jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak znana kancelaria odszkodowawcza mogłaby sobie pozwolić na takie czynności. tym bardziej jak się rozwijają i prowadza tak atrakcyjne rekrutacje
zdjecie uzytkownika
karolina.b882@interia - 2016-03-14 08:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moze pozniej dodam zdjecie pisma,ktore zaadresowane jest do nich i zawiera wszystkie dokladne wyliczenia(o ktore prosila pani z recepcji). Napisalam z perspektywy klienta,a Ty jak rozumiem jestes tam zatrudniona to chyba powinnas wiedziec jakie niekompetentne osoby u was pracuja. Za pomnik rowniez sobie naliczyliscie prowizje,fakture mam "blednie przypisany wplyw",moze tez zrobie zdjecie.
zdjecie uzytkownika
rex - 2016-03-14 13:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro Votum to tacy naciągacze i oszuści to dlaczego są spółka giełdową, która cały czas uzyskuje świetne wyniki??? Dlaczego jest tak wiele osób, którym pomogli. Czy to możliwe, żeby mogli się utrzymać robiąc takie rzeczy, o których tutaj niektórzy piszą? To niemożliwe. Niestety, ale Votum jest już największą firmą w Europie Środkowej i to się bardzo nie podoba konkurencji, która wylewa wiadra pomyj na Votum, korzystając przy tym z wszelkich możliwych środków przekazu informacji. Szkoda, że tylko tak konurencja potrafi walczyć.
zdjecie uzytkownika
daria_sz - 2016-03-14 13:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem bardzo zadowolona z Votum. Dostałam o prawie 100% lepsze odszkodowanie. Nie rozumiem tych niektórych negatywnych komentarzy. U mnie wszystko szło sprawnie i rzeczowo, łącznie z ostatecznym rozliczeniem.
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-03-14 14:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba nie jest dobre miejsce na rekrutacje. Tutaj piszemy o pracy w Votum. Nie stać Was na umieszczenie ogłoszeń i przeprowadzenie własnej rekrutacji kancelario Lider?? Przecież takie "dobre" warunki oferujecie....
zdjecie uzytkownika
Miranda - 2016-03-14 15:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że więcej tych komentarzy jest od konkurencji, którzy zazdroszczą Votum tak dobrych wyników i dobrej załogi. Ja korzystałam z ich usług i jestem mega zadowolona, że trafiłam właśnie na tą firmę bo pomogli mi odzyskać należne mi pieniądze.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-03-14 16:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No co innego mielibyscie napisac jak nie to,ze jestem z konkurencji. Mam wyobraznie w takim razie. Widze,ze kontakt poprzez takie strony wychodzi wam lepiej niz telefoniczny. Pani Zuzanna Prandecka nawet nie raczyla oddzwonic w sprawie moich pieniedzy.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-03-14 16:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie wysokie odszkodowanie to oni obiecuja,do pierwszej rozprawy. Nawet polowy nie uzyskali. A po sprawie stwierdzili,ze apelacja jest ryzykowna i trzeba placic za nia z wlasnej kieszeni. Zreszta,zainteresowanych prosze o wiadomosc karolina.b882@interia.pl . Mam wszystkie dokumenty takze moge wyslac skany jesli ktos chce.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2016-03-16 10:11:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha, mi też się nie chce wierzyć, więc po prostu nie wierzę @milenka. Myślę, że to najlepiej się przekonać na własnej skórze, dlatego też wysłałem cv na asystenta w departamencie obsługi klienta. Co ciekawe trzeba mieć wyższe wykształcenie i znać język angielski, ale mam wrażenie, że to teraz w każdej firmie są takie wymagania.
zdjecie uzytkownika
maro - 2016-03-17 13:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety konkurencja sięgnie po każdą nawet najbardziej obrzydliwą formę zniszczenia dobrego imienia konkurenta. Niestety większość powyższych opinii niesłusznie oczernia firmę Votum. Szkoda bo oni naprawdę pomagają wielu poszkodowanym ludziom
zdjecie uzytkownika
szawa - 2016-03-18 10:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też słyszałem, że firma jest pomocna (mój kolega miał u nich sprawę) ale to wszystko zależy od rodzaju zlecenia firma nie jest cudotwórcą i czasem komuś nie może zwyczajnie pomóc
zdjecie uzytkownika
JolantaMazurek - 2016-03-21 14:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś miałam sceptyczne podejście do firm odszkodowawczych, dopóki nie musiałam sama skorzystać z ich pomocy. Pomagała mi firma Votum S.A. Świetna obsługa, kontaktowi ludzie, efektywna praca. Obecnie sama jestem przedstawicielem tej firmy i z czystym sumieniem mogę rzec, że mamy czym się poszczycić. Gdyby ktoś potrzebował, chętnie służę pomocą.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-03-21 14:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Psoczek - 2016-01-21 13:43:25]:
witam mam pytanie odnosnie firmy Votum poniewaz zastanawiam sie nad wspolprca z nimi polecasz czy szukac czegos innego
zdjecie uzytkownika
Jasiok - 2016-03-21 15:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło to czytać droga Jolanto, ja też uważam, że to jest naprawde dobra rzecz i ciekawa firma, też mi pomogli jakiś czas temu, a teraz sam wysyłam CV do nich
zdjecie uzytkownika
Scyzoryk - 2016-03-22 15:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam na forum pracowniczym opinie rzekomych "zadowolonych klientów", to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Kto odpowiada za tak prymitywny PR?
zdjecie uzytkownika
WitekMarkiewicz - 2016-03-23 14:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja odkąd oddałem sprawę do Votum wreszcie coś zaczęło się dziać, moja sprawa znacznie nabrała tempa. Jestem dobrej myśli, wiem że razem wiele zdziałamy i ubezpieczyciel dostanie po d..
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-03-25 09:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jako klient jestem zdania że takie kancelarie są bardzo potrzebne. Korzystałem z ich usług i jestem zadowolony z przeprowadzonej sprawy. Gdyby nie działania prawnika z tej kancelarii nie dostałbym złamanego grosza za wypadek. Niestety ubezpieczyciele oszukują nas na każdym kroku a płaci im się tak wielką kasę.
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-03-26 09:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani! Szukam pracy w branży ubezpieczeń. Znalazłam u nich ogoszenie na stronie, a bardzo zależy mi na pracy w zawodzie. Piszą o umowie o pracę i pakiecie socjalnym więc już jestem pozytywnie nastawiona. Może ktoś aplikował na to stanowisko może i chce się podzielić wrażeniami czy warto :)
zdjecie uzytkownika
Vrona - 2016-03-29 15:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Monia warto i to naprawdę! Firma zapewnia szereg szkoleń dzięki którym można podnieść swoje kwalifikacje, przejrzystą ścieżkę kariery no i pakiet socjalny o którym piszesz. Jeśli dobrze się czujesz w tej branży to wysyłaj do nich swoje papiery. Nie ma co się zastanawiać!
zdjecie uzytkownika
ypao - 2016-03-29 15:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i ja patrzyłem na oferty od nich i widziałem taką jako Asystent w Departamencie Obsługi Klienta (m/k) tylko też chyba szkolenia zapewniają najpierw u nich?
zdjecie uzytkownika
aggawa - 2016-03-30 15:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno oferują jakieś wewnętrzne szkolenie. W każdym zakładzie pracy nowy pracownik musi zostać wdrożony w firmę.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-03-31 13:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ypao - 2016-03-29 15:23:22]:
Szkolenia masz zapewnione. To spółka giełdowa o wysokich standardach pracy. Zanim dostaniesz jakieś bardziej ambitne zadanie to musisz być do tego przygotowany. I takie przygotowanie Ci Votum zapewni.
zdjecie uzytkownika
geronimo - 2016-03-31 20:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tadek, fajnie, że to potwierdzasz. Według mnie to ważne, że firma chce rozwijać pracowników, robią to dla siebie przede wszystkim. A zarobki na pewno niskie nie są :)
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2016-04-01 00:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [geronimo - 2016-03-31 20:28:18]:
Na tle innych kancelarii prowizje w tej firmie nie są najwyższe - łagodnie mówiąc...
zdjecie uzytkownika
marlenka - 2016-04-02 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz konkretnie napisac o ich wysokości? legemdy krążą op tym jak to potrafią walczyć i wywalczać dla klientów odszkodowania a inni ubezpieczyciele nie lubią takiej konkurencji - prawda to?
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2016-04-04 15:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem z własnego doświadczenia, że potrafią dopiec ubezpieczycielowi i wywalczyć dla klienta porządne odszkodowanie. Wiadomo, że Votum jest zmorą dla ubezpieczycieli ponieważ Votum wyrównuje nasze szanse w walce z Nimi, oszustami.
zdjecie uzytkownika
marlenka - 2016-04-04 22:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sprawiedliwy to wielki plus dla takiego pracodawcy/takiej firmy że jestn tak bardzo za klientem. a wiesz może jakie konkretnie mają benefity pozapłacowe?
zdjecie uzytkownika
Wtemacie - 2016-04-04 22:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marlenka - 2016-04-02 21:05:27]:
Jest mnóstwo firm, które dają agentom większe prowizje.
I są kancelarie, które potrafią wywalczyć wyższe odszkodowania dla swoich klientów niż ta firma
zdjecie uzytkownika
KM - 2016-04-05 15:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wtemacie - 2016-04-04 22:28:37]:
Może jest i wiele takich firm ale czy te firmy są porządne? Wiele na rynku jest kancelarii-oszustów. Dlatego warto korzystać z usług sprawdzonej kancelarii, lidera na rynku – jak Votum S.A.
Nigdy nie byłam pracownikiem firmy Votum, nie wiem jakie mają stawki. Ale nawet wolałabym mieć mniejszą stawkę, więcej klientów i mieć czyste sumienie.
zdjecie uzytkownika
Aktualna - 2016-04-06 00:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KM - 2016-04-05 15:17:44]:
Nigdy nie byłaś, ale jesteś pracownikiem tej firmy. Gdyby było inaczej, to co robisz na tym forum? Jesteś z konkurencji i chwalisz Votum? Śmiechu warte to twoje rozumowanie!
zdjecie uzytkownika
KM - 2016-04-06 14:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aktualna - 2016-04-06 00:01:03]:
Pracownikiem nie jestem i nie byłam, ale jestem ich klientem. Czy to dziwne, że przeglądam fora i czytam zdania o firmie, której powierzyłam swoje sprawy. Wiele się naczytałam o oszustach. Firma Votum jako jedyna zbudziła moje zaufanie. Może ty zadaj sobie pytanie co tu robisz? Ps. Pierwsze słyszę że konkurenci chwalą się nawzajem.
zdjecie uzytkownika
no - 2016-04-07 12:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powierzylas swoje sprawy firmie votum,a wczesniej napisalas,ze nie wiesz jakie maja stawki. Haha,kolejny pracownik firmy votum z baranim łbem.
zdjecie uzytkownika
aga88 - 2016-04-07 15:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie polecam Votum !!! Profesjonalizm, szybkość załatwienia sprawy, zawsze pomocni, mili, elastyczni czasowo. Umowy bardzo czytelne, pobierają bardzo nie duży procent wraz z podatkiem już i tylko od wywalczonej kwoty. Nie pobieraja honorarium jak inne firmy odszkodowawcze od poniesionych kosztów. I maja najwieksza kalncelarie prawna w Polsce. Te honorarium które pobierają od wywalczonej kwoty jest bardzo niskie w porównaniu z ich pracą i obsługa klienta.
Sa też spółką notowana na giełdzie papierów wartościowych i to o czymś swidczy...
zdjecie uzytkownika
łuki. - 2016-04-08 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Votum S.A. to godna polecenia firma. Z Nimi warto ubiegać się o swoje. Nie na próżno są liderem na rynku.
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-04-11 16:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marlenka - 2016-04-04 22:13:29]:
TO CIEKAWE JAK DZIAŁAJĄ.BO MOJA SPRAWA CIĄGNIE SIĘ OD ZESZŁEGO ROKU I JAK NA RAZIE TO NIC NIE WYWALCZYLI.KPL.DOKUMENTÓW MAJĄ SŁABY KONTAKT Z NIMI JAK CZŁOWIEK NIE ZADZWONI SAM TO NIC NIE WIE.NA M0IJE TO OLEWAJA
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-04-11 17:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja dodam,ze nie odbierają listow poleconych od klientów,bo dobrze wiedza,ze przelali za niska kwote.podobno nie otrzymali zadnego,ale dziwnym trafem list znajduje się w UP we Wroclawiu wiec ewidentnie ktoś nie chciał go odebrać. dodatkowo pani z recepcji najpierw pyta na jaki temat chcemy porozmawiać z osoba prowadzaca sprawę,po czym oznajmia,ze zaraz sprawdzi czy dana osoba jest a oczywiście okazuje się,ze nie ma. i tak już kilkakrotnie bez skutku probowalam się skontaktować. mysle,ze pora wybrać się do prawnika i podjąć dalsze kroki.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-04-12 15:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jako klient jestem bardzo zadowolony z obsługi przedstawiciela firmy Votum. Dziwię się powyższej wypowiedzi tak jakbyśmy trafili do dwóch różnych firm. Nigdy nie miałem problemu z kontaktem, byłem zawiadamiany o wszystkich poczynaniach i etapach sprawy.
zdjecie uzytkownika
Baran - 2016-04-12 23:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no - 2016-04-07 12:17:10]:
Tu większość baranich łbów wypisuje pochwały na cześć firmy. W końcu muszą słuchać dyrektora.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-15 14:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baran - 2016-04-12 23:39:42]:
hahaha a ty co robisz? Nie wiesz jak dopiec konkurencji? Czy tak po prostu ci się nudzi? A może to ty masz jakiegoś dyrektora nad sobą skoro tak twierdzisz o innych i on ci każe te głupoty pisać?
zdjecie uzytkownika
Pośrednik w VOTUM SA - 2016-04-19 10:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To smutne, że konkurencja nie ma się czym pochwalić i próbuje zbojkotować tak skuteczną firmę w odzyskiwaniu odszkodowań.
Sprawy, które ciągną się rok, zgadza się, są i takie, ale jedynie gdy ugoda była na prawdę nieopłacalna dla klienta, a walka w sądzie daje znacznie większe pieniądze klientowi. A sądy w Polsce mamy jakie mamy i stąd sprawy się ciągną.
Nie lubi nas konkurencja, nie lubią nas ubezpieczyciele, lubią nas nasi klienci i z tego jesteśmy zadowoleni bo to dla nich odzyskujemy pieniądze.
Mamy niską prowizje, a co najważniejsze, nie pobieramy prowizji od kosztów związanych z pochówkiem czy rehabilitacją, bo to byłoby nieetyczne, ale inne firmy nie mają z tym problemu.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-04-19 11:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-03-21 14:59:43]:
Witam, napisz wiadomość na mateusz.sinski@votum-sa.pl odpowiem prywatnie na każde Twoje pytanie. Służę pomocną. Pozdrawiam Mateusz.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test wiedzy merytorycznej z branży odszkodowawczej oraz firmy, rozmowa kwalifikacyjna.
Pytania: Pytano o moje doświadczenie zawodowe i plany na przyszłość. Sprawdzano moją umiejętność rozmowy, czy potrafię przekazywać treści w sposób zrozumiały i wartościowy dla odbiorcy.
zdjecie uzytkownika
Reszko - 2016-04-26 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Votum S.A. – bardzo ciekawa firma. Branża ciężka ale dobrze jest być w stanie (chociaż w jakiejś części) pomóc innym.
zdjecie uzytkownika
gaja - 2016-05-01 11:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w moim przypadku bardzo mi pomogli z odzyskaniem odszkodowania, sama raczej nie potrafiłabym sobie z tym poradzić, więc na pewno pracują tutaj ludzie z doświadczeniem i wiedzą na ten temat, a to się bardzo ceni ze strony klienta

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert