Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nosek - 2015-06-18 13:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALe to jest przecież wątek dotyczący pracy w votum a nie tego kto komu pomógł. Do opiniowania pracodawców ta strona służy!
zdjecie uzytkownika
Adresat - 2015-06-18 23:48:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie zakończyła sie moja sprawa w Wotum. Dostalem tyle ile trzeba(zwrot kosztów leczenia + zadośćuczynienie), było tego jakieś 26000zł po odciągnięciu procentu dla wotum. Byłem na tej stronie kilka miesiecy temu i już mialem zrezygnować przez te opinie, ale sie wstrzymalem, bo bylem ciekaw czy ta firma tak oszukuje. Wydaje mi sie ze wszystkie te złe opinie pisze konkurencja, szczególnie małe firmy, bo mam kolege w EUCO i to też dobra firma.
U mnie przebiegło wszystko bez problemów, ale mam kolege co mu sie nic nie stało w wypadku, wotum mu wywalczylo 3 tys a on chciał 7 bo tyle dostał jego brat w wypadku wcześniej. I też wypisuje takie bzdury o wotum bo nie dostał tych 7 tys. Powinien sie cieszyc ze cos wogole dostal
zdjecie uzytkownika
Nikifor - 2015-06-19 10:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [nosek - 2015-06-18 13:17:17]:
To też jest ważna informacja, bo praca polega w skrócie, na nagonieniu firmie kilku znajomych jako klientów i na tym najczęściej się kończy. Firmie nie zależy na utrzymaniu pracownika tylko na "dopływie świeżej krwi". Jeżeli "sprzedajemy" klientów ze swojego otoczenia, to przynajmniej niech są dobrze obsłużeni.
zdjecie uzytkownika
barksza - 2015-06-19 11:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to temat do oceniania pracy tam! nie zarzucajcie go swoimi narzekaniami, bo osoby, które chcą się zatrudnić nie mogą znaleźć informacji!
zdjecie uzytkownika
zawiedziona - 2015-06-19 18:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
no niestety nie jestem z konkurencji a jak ktos chce pracowac jako oszust to jego sprawa. moge pisac co chce. nie wypisuje bzdur tylko tak jak napomknelam wczesniej-to firma obiecywala duzo wiecej pieniedzy i wnioskowala o nie a sedzia na sprawie powiedzial,ze nie wie skad taka kwota sie wziela...pomijajac fakt,ze zadnego prawnika od nich na ogloszeniu wyroku nie bylo. a oni sami nie wiedza co i jak wyglad.kazda osoba z ich firmy,z ktora rozmawialam przekazywala inne informacje.
zdjecie uzytkownika
xxl - 2015-06-28 09:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [barksza - 2015-06-19 11:27:44]:
Myślę że nieszczęśnicy którzy chcą się tam zatrudnić po przeczytaniu kilku postów zmądrzeją.
W Votum możesz być zatrudniony poprzez układ lub poprzez samozatrudnienie (agent).
Reszta jest w postach
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2015-07-01 14:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy więcej nie podejmę współpracy z Votum. Kiedyś miałem podobny przypadek i sam dochodziłem odszkodowania od ubezpieczyciela i odbyło się to trzy razy szybciej a kwotą jaka wówczas sam uzyskałem była nieporównywalnie wyższa. Zdecydowałem się na Votum bo chciałem sprawdzić jak wygląda współpraca z nimi i może uda się coś więcej wynegocjować. Porażka, całą sprawę odwaliłem za nich, wszystkie dokumenty, opisy, negocjacje, odwołania itp. Oni byli tylko przekaźnikiem pomiędzy mną a ubezpieczycielem. O wszystko musiałem się upominać bo inaczej z ich strony zero informacji. Nikomu nie polecam Votum!
zdjecie uzytkownika
roberm - 2015-07-01 16:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomasz - ok nie podbała Ci się współpraca. ALe co to ma wspólnego z Votum jako pracodawcą? To chyba nie jest miejsce na tego typu posty...Potem ktoś kto szuka informacji o pracy w tym gąszczu nic nie może znaleźć.
zdjecie uzytkownika
pani natka - 2015-07-02 13:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem @Tomek dlaczego tak ich krytykujesz. poza tym praca z ubezpieczeniach, i to jeszcze w odszkodowaniach rolniczych i komunikacyjnych to jest tak naprawdę żyła złota tylko trzeba umieć się zakręcić. Niestety dla ludzkości wypadków jest coraz więcej, aqle stety dla firm bo są pieniądze i się bardzo branża rozwija, pensje rosną
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-12 13:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W kwestii usług prawniczych związanych z odszkodowaniem, zadośćuczynieniem polecam GOCAL
Dla mnie zawsze liczyła się jakość. Lubię dobre rzeczy. Wolę zjeść mniej a coś wartościowego, smacznego, odżywczego niż zapchać żołądek byle czym. Wolę jeździć jednym dobrym samochodem niż rozpadającymi się trzema gruchotami i sprawdzać który dzisiaj odpali. Dobrze wybrać GOCAL zamiast kancelarii która co chwilę będzie chciała pieniędzy za jakieś czynności lub jakiejś innej firmy prawniczej która co chwilę będzie podwyższała aneksami swoją wartość procentową od świadczeń które uzyskają. Cenisz komfort i stabilizację? Lubisz mieć dostęp w każdej chwili do informacji na temat sprawy? Chcesz jako klient czuć się wyjątkowo. To wszystko zapewnia GOCAL.
zdjecie uzytkownika
dobitnie - 2015-07-16 09:37:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasia, czy też pracowniku firmy GOCAL - to jest wątek o pracy w firmie Votum a nie o usługach twojego pracodawcy. To nie jest miejsce gdzie się masz reklamować! Nie zaśmiecaj tego forum, bo to jest wątek NA TEMAT PRACY I REKRUTACJI do firmy
Votum. Przez to tylko utrudniasz komuś dotarcie do informacji! To co zapewnia twoja firma to chyba wyjątkowy spam...
zdjecie uzytkownika
os - 2015-07-18 08:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam!
Lepiej samemu wystąpić do TU z roszczeniem!
A za pośrednictwem Votum nie dosyć że mniej dostaniemy to jeszcze prowizję zapłacimy!


zdjecie uzytkownika
vot - 2015-07-18 08:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [dobitnie - 2015-07-16 09:37:30]:
dobitnie czy też pracownico VOTUM - Czy podpisując umowę z Votum podpisujemy lojalkę dla: siebie, małżonka, rodziców, dzieci i rodzeństwo!?
Czy umowa nakłada na nas karę finansową!?
Nie musisz się wysilać na odpowiedź!
Otóż TAK!!!!!!!!!!!!!!
związując się z Votum podpisujemy lojalkę dla całej rodziny. (proponuję rozszerzyć ją o znajomych, sąsiadów i osoby czekające na przystankach)
Kara finansowa również widnieje w umowie.
Mam nadzieję że poruszone w tym poście zagadnienia otworzą oczy tym którzy chcą się związać z tą kancelarią.
zdjecie uzytkownika
mastif - 2015-07-22 18:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSCY KTORZY CHCA SIE STARAC O ODSZKODOWANIE Z ZAGRANICY NP.PO WYPADKU W PRACY.
FIRMA VOTUM PODEJMUJE SIE TAKICH ZDARZEN PO CZYM INFORMUJE ZE NIE MA UPRAWNIEN DO PROWADZENIA SPRAWY W SADACH ZAGRANICZNYCH.
NASTEPNIE KIERUJE DO PLATNEJ KANCELARII.UWAGA!!!
zdjecie uzytkownika
Hit - 2015-08-02 01:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dosyć ciekawe - po co więc przyjmować zlecenie od osoby, która potrzebuje pomocy a nie można jej udzielić... Jest to przegięcie jak dla mnie, chyba że takie osoby są informowane, że decyzja nastąpi po weryfikacji sprawy etc - wtedy jestem w stanie się przychylić do takiego stanu rzeczy, ewentualnie ryzyka jakie trzeba ponieść.
zdjecie uzytkownika
mjr.Monogram - 2015-08-02 11:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Hit - 2015-08-02 01:51:24]:
Jak to po co ??
Prowizja dla firmy za przekazanie sprawy - ot cała tajemnica.
A że po kilku takich "numerach" pracownik musi chodzić opłotkami, nikogo w firmie nie obchodzi - kasa musi się zgadzać .
zdjecie uzytkownika
AMELKA - 2015-08-10 19:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałabym się dowiedzieć ,czy firma Votum ul Budowlanych, w Opolu rzeczywiście zatrudnia swoich pracowników w biurach-Grodków,Opole?Czy jest po kursie praca?Czy trzeba mieć znajomych w policji żeby napisać kilka prac i jest to zdalne,masz znajomości masz pracę ,nie masz to twoja strata,że na tym szkoleniu byłeś..
zdjecie uzytkownika
AMELKA - 2015-08-10 20:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIĘ Z BARKSZĄ NA ROZMOWIE KWALIFIKACYJNEJ NIE MÓWIĄ O WARUNKACH ZATRUDNIENIA-jest to układ.
zdjecie uzytkownika
Careless - 2015-08-13 12:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, jakim VOTUM jest pracodawcą, ale z perspektywy klienta oceniam firmę bardzo dobrze. Pomogli mi w uzyskaniu odszkodowania po stłuczce. Otrzymałam więcej pieniędzy, niż początkowo zakładałam.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-13 13:50:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
AMELKA - 2015-08-13 13:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Urząd Pracy zamieszcza ich ogłoszenia,miej więcej co 3 miesiące można się zatrudnić,ale podkreślam na własną rękę.
zdjecie uzytkownika
MasterMast - 2015-08-22 07:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
VOTUM posiada swoją własną kancelarie i za granica jak mialem wypadek (Czechy) bez żadnego klopotu wywalczyli kasę. Nie ponioslem żadnych dodatkowych kosztów a kasa na konto wpłynęła i to nie mała
zdjecie uzytkownika
tamtaramtam - 2015-08-22 23:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brednie wypisują przedstawiciele firmy votum. dziwne,ze wybiorczo prowadza sprawe w nalezyty sposob.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-09-01 11:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MasterMast to super informacja, włas nie ja też szukam podobnego biura, gdyby mi się coś stało wolałbym mieć jednak pewność, że dosatane kase i ktoś za to będzie odpowiedzialny. A poza tym firma wydaje się być w porządku, sporo pozytywnych komentarzy o nich słyszałem, wiec nie jest tak źle żle chyba.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: co tu można pisać. Na spotkanie przyjechała "Pani Dyrektor" bo tak mają wszyscy na wizytówkach, coś bąkała nie wiedziała jaki procent i od czego, o jakichś szkoleniach,że w ciągłym kontakcie itd. potem kontakt się urwał, nawet nie oddzwoni. na spotkaniu tylko zdejmowała włosy z ubrania i pachniała
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-01 21:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-09-01 21:43:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak rozwiązać problem ze sprawami odrzuconymi przez kancelarię



Jesteś agentem kancelarii odszkodowawczej i masz "odrzucone sprawy" - my zajmiemy się nimi ( średnio 50 % z nich jest do odzyskania ) a ty otrzymasz prowizję.

skontaktuj się z nami: odszkodowaniadopoprawki@gmail.com
zdjecie uzytkownika
AMELKA - 2015-09-03 10:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonisz do klienta telefonem,z własnej kieszeni płacisz za telefon i paliwo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Votum Centrum Odszkodowań S.A.?
Zadaj pytanie
alert