Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Jasiok - 2016-03-21 15:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miło to czytać droga Jolanto, ja też uważam, że to jest naprawde dobra rzecz i ciekawa firma, też mi pomogli jakiś czas temu, a teraz sam wysyłam CV do nich
zdjecie uzytkownika
Scyzoryk - 2016-03-22 15:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam na forum pracowniczym opinie rzekomych "zadowolonych klientów", to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera. Kto odpowiada za tak prymitywny PR?
zdjecie uzytkownika
WitekMarkiewicz - 2016-03-23 14:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja odkąd oddałem sprawę do Votum wreszcie coś zaczęło się dziać, moja sprawa znacznie nabrała tempa. Jestem dobrej myśli, wiem że razem wiele zdziałamy i ubezpieczyciel dostanie po d..
zdjecie uzytkownika
Arek - 2016-03-25 09:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jako klient jestem zdania że takie kancelarie są bardzo potrzebne. Korzystałem z ich usług i jestem zadowolony z przeprowadzonej sprawy. Gdyby nie działania prawnika z tej kancelarii nie dostałbym złamanego grosza za wypadek. Niestety ubezpieczyciele oszukują nas na każdym kroku a płaci im się tak wielką kasę.
zdjecie uzytkownika
Monia - 2016-03-26 09:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani! Szukam pracy w branży ubezpieczeń. Znalazłam u nich ogoszenie na stronie, a bardzo zależy mi na pracy w zawodzie. Piszą o umowie o pracę i pakiecie socjalnym więc już jestem pozytywnie nastawiona. Może ktoś aplikował na to stanowisko może i chce się podzielić wrażeniami czy warto :)
zdjecie uzytkownika
Vrona - 2016-03-29 15:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Monia warto i to naprawdę! Firma zapewnia szereg szkoleń dzięki którym można podnieść swoje kwalifikacje, przejrzystą ścieżkę kariery no i pakiet socjalny o którym piszesz. Jeśli dobrze się czujesz w tej branży to wysyłaj do nich swoje papiery. Nie ma co się zastanawiać!
zdjecie uzytkownika
ypao - 2016-03-29 15:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i ja patrzyłem na oferty od nich i widziałem taką jako Asystent w Departamencie Obsługi Klienta (m/k) tylko też chyba szkolenia zapewniają najpierw u nich?
zdjecie uzytkownika
aggawa - 2016-03-30 15:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno oferują jakieś wewnętrzne szkolenie. W każdym zakładzie pracy nowy pracownik musi zostać wdrożony w firmę.
zdjecie uzytkownika
tadek - 2016-03-31 13:23:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ypao - 2016-03-29 15:23:22]:
Szkolenia masz zapewnione. To spółka giełdowa o wysokich standardach pracy. Zanim dostaniesz jakieś bardziej ambitne zadanie to musisz być do tego przygotowany. I takie przygotowanie Ci Votum zapewni.
zdjecie uzytkownika
geronimo - 2016-03-31 20:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tadek, fajnie, że to potwierdzasz. Według mnie to ważne, że firma chce rozwijać pracowników, robią to dla siebie przede wszystkim. A zarobki na pewno niskie nie są :)
zdjecie uzytkownika
Luzak - 2016-04-01 00:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [geronimo - 2016-03-31 20:28:18]:
Na tle innych kancelarii prowizje w tej firmie nie są najwyższe - łagodnie mówiąc...
zdjecie uzytkownika
marlenka - 2016-04-02 21:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możesz konkretnie napisac o ich wysokości? legemdy krążą op tym jak to potrafią walczyć i wywalczać dla klientów odszkodowania a inni ubezpieczyciele nie lubią takiej konkurencji - prawda to?
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2016-04-04 15:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem z własnego doświadczenia, że potrafią dopiec ubezpieczycielowi i wywalczyć dla klienta porządne odszkodowanie. Wiadomo, że Votum jest zmorą dla ubezpieczycieli ponieważ Votum wyrównuje nasze szanse w walce z Nimi, oszustami.
zdjecie uzytkownika
marlenka - 2016-04-04 22:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sprawiedliwy to wielki plus dla takiego pracodawcy/takiej firmy że jestn tak bardzo za klientem. a wiesz może jakie konkretnie mają benefity pozapłacowe?
zdjecie uzytkownika
Wtemacie - 2016-04-04 22:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marlenka - 2016-04-02 21:05:27]:
Jest mnóstwo firm, które dają agentom większe prowizje.
I są kancelarie, które potrafią wywalczyć wyższe odszkodowania dla swoich klientów niż ta firma
zdjecie uzytkownika
KM - 2016-04-05 15:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wtemacie - 2016-04-04 22:28:37]:
Może jest i wiele takich firm ale czy te firmy są porządne? Wiele na rynku jest kancelarii-oszustów. Dlatego warto korzystać z usług sprawdzonej kancelarii, lidera na rynku – jak Votum S.A.
Nigdy nie byłam pracownikiem firmy Votum, nie wiem jakie mają stawki. Ale nawet wolałabym mieć mniejszą stawkę, więcej klientów i mieć czyste sumienie.
zdjecie uzytkownika
Aktualna - 2016-04-06 00:01:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KM - 2016-04-05 15:17:44]:
Nigdy nie byłaś, ale jesteś pracownikiem tej firmy. Gdyby było inaczej, to co robisz na tym forum? Jesteś z konkurencji i chwalisz Votum? Śmiechu warte to twoje rozumowanie!
zdjecie uzytkownika
KM - 2016-04-06 14:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aktualna - 2016-04-06 00:01:03]:
Pracownikiem nie jestem i nie byłam, ale jestem ich klientem. Czy to dziwne, że przeglądam fora i czytam zdania o firmie, której powierzyłam swoje sprawy. Wiele się naczytałam o oszustach. Firma Votum jako jedyna zbudziła moje zaufanie. Może ty zadaj sobie pytanie co tu robisz? Ps. Pierwsze słyszę że konkurenci chwalą się nawzajem.
zdjecie uzytkownika
no - 2016-04-07 12:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powierzylas swoje sprawy firmie votum,a wczesniej napisalas,ze nie wiesz jakie maja stawki. Haha,kolejny pracownik firmy votum z baranim łbem.
zdjecie uzytkownika
aga88 - 2016-04-07 15:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie polecam Votum !!! Profesjonalizm, szybkość załatwienia sprawy, zawsze pomocni, mili, elastyczni czasowo. Umowy bardzo czytelne, pobierają bardzo nie duży procent wraz z podatkiem już i tylko od wywalczonej kwoty. Nie pobieraja honorarium jak inne firmy odszkodowawcze od poniesionych kosztów. I maja najwieksza kalncelarie prawna w Polsce. Te honorarium które pobierają od wywalczonej kwoty jest bardzo niskie w porównaniu z ich pracą i obsługa klienta.
Sa też spółką notowana na giełdzie papierów wartościowych i to o czymś swidczy...
zdjecie uzytkownika
łuki. - 2016-04-08 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Votum S.A. to godna polecenia firma. Z Nimi warto ubiegać się o swoje. Nie na próżno są liderem na rynku.
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-04-11 16:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marlenka - 2016-04-04 22:13:29]:
TO CIEKAWE JAK DZIAŁAJĄ.BO MOJA SPRAWA CIĄGNIE SIĘ OD ZESZŁEGO ROKU I JAK NA RAZIE TO NIC NIE WYWALCZYLI.KPL.DOKUMENTÓW MAJĄ SŁABY KONTAKT Z NIMI JAK CZŁOWIEK NIE ZADZWONI SAM TO NIC NIE WIE.NA M0IJE TO OLEWAJA
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-04-11 17:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja dodam,ze nie odbierają listow poleconych od klientów,bo dobrze wiedza,ze przelali za niska kwote.podobno nie otrzymali zadnego,ale dziwnym trafem list znajduje się w UP we Wroclawiu wiec ewidentnie ktoś nie chciał go odebrać. dodatkowo pani z recepcji najpierw pyta na jaki temat chcemy porozmawiać z osoba prowadzaca sprawę,po czym oznajmia,ze zaraz sprawdzi czy dana osoba jest a oczywiście okazuje się,ze nie ma. i tak już kilkakrotnie bez skutku probowalam się skontaktować. mysle,ze pora wybrać się do prawnika i podjąć dalsze kroki.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-04-12 15:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jako klient jestem bardzo zadowolony z obsługi przedstawiciela firmy Votum. Dziwię się powyższej wypowiedzi tak jakbyśmy trafili do dwóch różnych firm. Nigdy nie miałem problemu z kontaktem, byłem zawiadamiany o wszystkich poczynaniach i etapach sprawy.
zdjecie uzytkownika
Baran - 2016-04-12 23:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no - 2016-04-07 12:17:10]:
Tu większość baranich łbów wypisuje pochwały na cześć firmy. W końcu muszą słuchać dyrektora.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-15 14:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baran - 2016-04-12 23:39:42]:
hahaha a ty co robisz? Nie wiesz jak dopiec konkurencji? Czy tak po prostu ci się nudzi? A może to ty masz jakiegoś dyrektora nad sobą skoro tak twierdzisz o innych i on ci każe te głupoty pisać?
zdjecie uzytkownika
Pośrednik w VOTUM SA - 2016-04-19 10:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To smutne, że konkurencja nie ma się czym pochwalić i próbuje zbojkotować tak skuteczną firmę w odzyskiwaniu odszkodowań.
Sprawy, które ciągną się rok, zgadza się, są i takie, ale jedynie gdy ugoda była na prawdę nieopłacalna dla klienta, a walka w sądzie daje znacznie większe pieniądze klientowi. A sądy w Polsce mamy jakie mamy i stąd sprawy się ciągną.
Nie lubi nas konkurencja, nie lubią nas ubezpieczyciele, lubią nas nasi klienci i z tego jesteśmy zadowoleni bo to dla nich odzyskujemy pieniądze.
Mamy niską prowizje, a co najważniejsze, nie pobieramy prowizji od kosztów związanych z pochówkiem czy rehabilitacją, bo to byłoby nieetyczne, ale inne firmy nie mają z tym problemu.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-04-19 11:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-03-21 14:59:43]:
Witam, napisz wiadomość na mateusz.sinski@votum-sa.pl odpowiem prywatnie na każde Twoje pytanie. Służę pomocną. Pozdrawiam Mateusz.
zdjecie uzytkownika
Reszko - 2016-04-26 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Votum S.A. – bardzo ciekawa firma. Branża ciężka ale dobrze jest być w stanie (chociaż w jakiejś części) pomóc innym.
zdjecie uzytkownika
gaja - 2016-05-01 11:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w moim przypadku bardzo mi pomogli z odzyskaniem odszkodowania, sama raczej nie potrafiłabym sobie z tym poradzić, więc na pewno pracują tutaj ludzie z doświadczeniem i wiedzą na ten temat, a to się bardzo ceni ze strony klienta
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2016-05-04 14:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam klientką Votum i nie mam się do czego przyczepić. Szybko zajęli się moją sprawą, cały czas byliśmy w kontakcie, pomogli mi wywalczyć spora sumę odszkodowania. Ja sobie ich chwalę.
zdjecie uzytkownika
irka - 2016-05-04 22:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę sceptycznie podchodze do powyzszych wpisów chyba, że faktycznie cos sie zmienilo jednka u nich na lepsze . Ostatnie wpisy pochwalne pewnie musza miec jakis fachowcow znajacych sie na odszkodowaniach.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-05-05 12:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od ponad miesiaca probuje wyjasnic z firma votum sprawe moich niewyplaconych w calosci pieniedzy. Bez skutku. Zablokowali polaczenia z mojego numeru. Na fakturze zginelo ponad 2tysiące złotych,od kwoty ponad 4tysiecy pobrali 33procent a ja jeszcze dodatkowo zaplacilam podatek. wczesniej otrzymalam informacje,ze osoba prowadzaca moj sprawe nie pomoze mi w tej kwestii. Oczywiscie to wszystko uslyszalam od recepcjonistki,ktora najpierw pyta o temat rozmowy.
zdjecie uzytkownika
romeik - 2016-05-05 13:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i super, skuteczność tu sie liczy przede wszystkim! no i teraz rekrutują ludzi jako Przedstawiciel Regionalny widze, wiec bardziej takie handlowe stanowisko.
zdjecie uzytkownika
DOK - 2016-05-06 08:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romeik - 2016-05-05 13:57:17]:
Dzień dobry Karolino,
nie ma możliwości technicznych na naszej bezpłatnej infolinii zablokowania połączeń. Pozostawiamy również w celu wyjaśnienia sprawy do Twojej dyspozycji jeszcze kontakt przez:
- czat on-line https://votum-sa.pl/kontakt/
- e-mail: dok@votum-sa.pl
- wiadomość prywatną na profilu https://www.facebook.com/VotumSaOdszkodowania .

Pozdrawiamy
Dział Obsługi Klienta
VOTUM S.A.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-05-06 23:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak napisałam,kontaktowalam się z państwem kilkakrotnie i zero odzewu na zgłaszane przeze mnie uwagi.umowy nie podpisywałam przez czat albo facebooka a na telefon z dzialu finansowego tez się nie doczekam także przekazuje sprawę adwokatowi i on sie będzie z wami uzeral.nie zamierzam tracic czasu i pieniędzy na telefony i wysylanie listow.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2016-05-09 14:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie wręcz przeciwnie, wygraliśmy sprawę! Jestem mega zadowolona z obsługi i aż nie chce mi się wierzyć jak czytam wypowiedz Pani Karoliny. Jakbym czytała o całkiem innej firmie. Wszystkie rozmowy są nagrywane więc zawsze można odtworzyć wszystko i osoba, która zawiniła zapewne poniesie konsekwencje. Musiałaby Pani tylko podać jeszcze raz swoje namiary.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-05-10 12:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam o skuteczności Votum o wysokich sumach jakie otrzymali poszkodowani i ogarnia mnie pusty śmiech. TU bardzo ich lubią z powodu żenująco niskich kwot o jakie występują dla poszkodowanych. Kwota 10000 złoty dla matki za smierć syna w wypadku komunikacyjnym to jest żenada gdzie należy sie 10 razy więcej . Zatrudniają mało kompetentnych prawników którzy składają pozew do Sądu na tak żenująco niskie kwoty, lub proponują klientowi podpisanie ugody na kwotę 5000 zl zamykając droge do dochodzenia do kwot bardziej adekwatnych do poniesionej straty bliskiej osoby
zdjecie uzytkownika
mareks - 2016-05-11 09:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2016-05-10 12:05:55]:
Ewo skąd takie błędne informacje, od konkurencji? Jeśli czyta się w necie informację to radzę korzystać ze sprawdzonych źródeł. Twierdzisz, że występują do TU nawet o niskie kwoty. Dla mnie to akurat dobry atut, jak dla mnie niech z nimi walczą o każdą złotówkę. Wolę dać firmie zarobić (plus mieć pieniądze dla siebie) niż oszustom z TU, którzy najpierw ci proponują piękne ubezpieczenia a później mają problem z wypłatą odszkodowań.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-05-12 14:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę się z Tobą zgodzić Ewo. Nie znam przypadków ze śmiercią bliskich osób ale ja po wypadku samochodowym uzyskałem prawie taką kwotę o jakiej ty piszesz więc wątpię by takie przypadki miały miejsce a już tym bardziej żeby były normą... Według mnie pracują tam ludzie znający się na rzeczy i co według mnie tez ważne z empatią, bo spotykają się z ludźmi w złych dla nich chwilach i potrafią sie odpowiednio zachować.
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2016-05-13 14:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2016-05-12 14:37:49]:
Damian zgadzam się z Tobą. Również jestem klientem Votum i dzięki nim otrzymałem odszkodowanie, które wielokrotnie przewyższało kwotę zaproponowaną początkowo przez ubezpieczyciela. Wiem, że firma ma sporo wygranych spraw, dzięki Nim klienci otrzymują zadośćuczynienia w nie małej kwocie a nawet renty.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2016-05-14 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2016-05-13 14:06:39]:
Bardzo ciekawe! Forum jest dla pracowników firm, a wypowiadają się sami "klienci"!
Żenująca reklama działań firmy! Dla naiwniaków!
zdjecie uzytkownika
Mariusz Soblik - 2016-05-14 09:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karolina - 2016-03-14 16:19:39]:
Napiszę jeszcze raz do Doradcy Odszkodowawczej Marty Bokało z firmy Votum S.A.:
- dlaczego nakłoniła i nadal nakłania Pani osoby poszkodowane do zawierania niekorzystnych Ugód ?!
Kolejny raz docieram do rodziny, którą nakłoniła Pani, w imieniu Votum, do zawarcia "Ugody", która "gwarantuje" zadośćuczynienie za poniesioną krzywdę na żenująco niskim poziomie. Kolejny raz, proszę, jeśli Votum nie jest w stanie realnie wspierać poszkodowanych niech przekaże ich sprawy Kancelariom, które potrafią to robić.

Wszystkich poszkodowanych przez Votum, proszę o kontakt.

Fundacja Pomocy Ofiarom Wypadków
mgr inż Mariusz Soblik
+48 668 273 464
goldmanopole@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2016-05-17 13:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz Soblik - 2016-05-14 09:25:05]:
Poszkodowanych przez Votum? Chyba nie ma takich. Wręcz przeciwnie! Wywalczają dla swoich klientów mega odszkodowania, pomagają w walce z Ubezpieczycielem!
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-05-18 14:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2016-05-17 13:45:42]:
Panie Mariuszu a kiedy mi Pan odda moje pieniądze ? UWAGA!: ten Pan szkaluje imiona wielu ludzi w internecie ale już niedługo spotkam się z nim w sądzie i opublikuje cały wyrok. Gwarantuje.

Niepozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-05-18 14:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz Soblik - 2016-05-14 09:25:05]:
Mariuszek pewno lubi hejtować ludzi ;-p
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-05-18 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2016-05-18 14:56:32]:
nooooo a żebyś wiedział !!!!! taki typ
zdjecie uzytkownika
Maja - 2016-05-19 14:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2016-05-18 14:56:32]:
No niby każdy ma jakieś zboczenie :) Zainteresowania bywają różne. Pan Mariusz akurat ma takie :) Co zrobić? Olewać takich ludzi!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test wiedzy merytorycznej z branży odszkodowawczej oraz firmy, rozmowa kwalifikacyjna.
Pytania: Pytano o moje doświadczenie zawodowe i plany na przyszłość. Sprawdzano moją umiejętność rozmowy, czy potrafię przekazywać treści w sposób zrozumiały i wartościowy dla odbiorcy.
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2016-05-20 05:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariusz Soblik - 2016-05-14 09:25:05]:
Witam całkowicie się z Panem zgadzam, agentka A.A ( mam namiary) kłamie klientom, że firma uzyskuje ogromne kwoty za śmierć brata siostry ( na proizji30% netto) , szkaluje inne kancelarie odszkodowawcze , opowiada że to firmy w teczce a tylko ona (votum) przed sądowo może uzyskać nawet 100 tys. w takich przypadkach BZDURY!
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
frans - 2016-05-21 21:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2016-05-17 13:45:42]:
Votum the best... hejtowi STOP!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert