Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2014-05-13 22:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam
zdjecie uzytkownika
zawiedzionyja - 2014-06-12 19:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma votum brak slów moja sprawę prowadzili 8 miesięcy tak dostalem piniadze w dwóch ratach oczywiscie prowizje od danej kwoty odciągnęli dwa razy kpina gdybym sam nie dzwonil na info to bym nic nie wiedzial o sprawie pieniądze umieją ściągnąć ale na swoja korzyść wszyscy ci którzy piszą tak ladnie o tej firmie nie wiem czy są podstawieni czy co ja po prostu sie zawiodlem.
zdjecie uzytkownika
Marcin Kaczuba - 2014-06-19 12:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę tutaj bardzo dużo niezadowolonych klientów różnych firm.
Są agenci którzy reklamują się i chcą zabierać sprawy innym firmom.
Drodzy Agenci firm odszkodowawczych nie musicie wieszać na sobie psów bo wiecie jak działacie i jak działają towarzystwa ubezpieczeniowe...
Drodzy Klienci tych firm - oddaliście sprawy takiej a nie inne firmie i to już się stało. Nie ma co tutaj się rozwodzić, czy dobrze zrobili czy nie. Warto to po prostu sprawdzić...
Jeżeli sprawa nie zamknęła się na drodze postępowania sądowego to możecie iść do innej firmy i to zweryfikować. Osobiście weryfikuję sprawy już zamknięte przez inne firmy odszkodowawcze. W ostatnim czasie zamknęliśmy sprawę która była wyceniana na 40 tys zł u konkurencji. U nas wypłata była na kwotę 284 tys zł, czyli przeliczając - niedopłata wyniosła 244 tys zł.
Jeżeli chcesz sprawdzić ile jest u Ciebie niedopłaty to napisz do mnie tutaj lub na moim FB Marcin Kaczuba(zdjęcie w wodzie).
Pozdrawiam Wszystkich moich klientów oraz całą konkurencję - nie mówcie źle o innych agentach, nie wymyślajcie kwot z kosmosu jeżeli nie jesteście lekarzem orzecznikiem. Pracujcie najlepiej jak się da, bo ludzie od nas tego oczekują...
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-06-19 17:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakos dziwne , ze napisalam 2 razy o firmie i gdzies zniknely moje opinie . ktos manipuluje dobrze ta stronke, wyrazilam zadowolenie wiec wynika ,ze takich jak ja trzeba usuwac,
klamstwa i manipulacja.
ocene wystawiam manipulantowi
zdjecie uzytkownika
kojot - 2014-06-19 18:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedzionyja - 2014-06-12 19:59:10]:
może akurat w Twoim przypadku kontakt z Votum okazał się nieudany. Może inni lepiej trafili i uało im się uzyskaćto co chcieli
zdjecie uzytkownika
klinkier - 2014-06-26 19:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ile mozna dostac odszkodowania za wypadek smiertelny ile dzieci moga dostac
zdjecie uzytkownika
majek1 - 2014-07-22 09:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę.
Pracują w niej mili i kulturalni ludzie, firma jest bezpieczna, notowana na giełdzie, czyli podlegająca kontrolom wszelakim. Sprawy załatwiają kompleksowo - od własnej kancelarii po fundację.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2014-08-11 09:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam, dla mojego ojca uzyskali odszkodowanie po 10 latach od sprawy, zajęli się odnalezieniem całej potrzebnej dokumentacji - a to nie było łatwe bo sprawcą wypadku był obcokrajowiec. Tato dostał zadośćuczynienie i rentę wyrównawczą.
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2014-08-13 18:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mojej skromnej opinii omijać szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
efectiv - 2014-08-23 14:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NIE ZADOWOLONYCH Z PRACY W VOTUM BĄDŻ W INNYCH FIRMACH ODSZKODOWAWCZYCH DO KONTAKTU ZE MNĄ POD ADRESEM MEILOWYM efectiv@interia.pl OFERUJEMY BEZKONKURENCYJNE NAJLEPSZE WARUNKI PRACY W POLSCE W BRANŻY ODSZKODOWAŃ!! CHCESZ PRACOWAĆ I ZARABIAĆ DUŻO WIĘCEJ?? DOSTAJESZ W SWOJEJ FIRMIE ŻENUJĄCE ZALICZKI?? NAPISZ I POZNAJ NASZĄ OFERTTĘ!!!!!
zdjecie uzytkownika
zambos - 2014-08-23 23:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, jestem po prawie i już od dawna siedzę w odszkodowaniach. Ostatnio z powodów osobistych musiałem odejść z poprzedniej pracy. Znalazłem oferte pracy dla prawnika właśnie w Votum. Firma wydaje się być całkiem solidna zwłaszcza , że notowana jest nawet na giełdzie. Stąd moje pytanie do obecnych pracowników czy warto tu obecnie szukać zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
talker - 2014-08-29 12:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie mają raczej problemów z brakiem klientów po ostatniej głośnej sprawie, w której wywalczyli prawie 2 miliony odszkodowań...
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2014-08-29 14:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do zatrudnienia to jest ok, dbają o pracowników, choć przez to że bardzo solidnie podchodzą do spraw, to pracy jest naprawdę sporo. Przynajmniej we Wrocławiu, gdzie miałam okazję pracować
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-09-16 20:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unikać proszę tej firmy Votum. Votum można porównać do chińskiej hurtowni dużo, tanio i byle jak. Uzyskują dla poszkodowanych kwoty tak niskie , które poszkodowani mogą uzyskać bez ich pomocy i ich wysokiej ceny honorarium. Byłem pracownikiem tej firmy i wstydzę się w oczach tych ludzi, że nakłoniłam ich do podpisania umowy z ta firmą, banda cwaniaków, czasami myślę że współpracują z ubezpieczycielami i oszukują wspólnie ludzi poszkodowanych, dlaczego nikt nie zainteresuje się tak oszukaną firmą która przynosi dla ludzi poszkodowanych same straty. Ta ich rzekoma kancelaria to śpiochy, budzą się po kilku latach i przypominają sobie o jakieś sprawie sprzed 4 lat. Wykorzystują ludzi zatrudnionych na stanowiskach przedstawicieli, którzy nie maja pracy i chcą jakoś zarobić i partaczą wszystkie sprawy. Komunikat jeśli miałeś wypadek i chcesz uzyskać odszkodowanie unikaj firmy kant czyli Votum lenie i jeszcze raz lenie smierdzące
zdjecie uzytkownika
ByłyAgent - 2014-09-17 12:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Wszystkich niezadowolonych byłych agentów zapraszam do kontaktu: agenci.odszkodowania@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-09-18 10:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM VOTUM zwłaszcza ,gdy sprawa jest prowadzona jeszcze przez prokuraturę obiecali pomoc i dali pełnomocnika co zajmie się sprawą w moim imieniu czego bardzo żałuje nie zrobili nic przez co sprawę przegrałam ,gdyż jak powiedział mój "pełnomocnik" nie chcieli się wtrącać w sprawy prokuratury więc jak inaczej mógł mi pomóc pełnomocnik zgadzając się i nie kwestionując durnych opinii biegłego przyłożyli rękę do umorzenia sprawy
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-09-22 20:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poszkodowany - 2014-05-13 22:32:49]:
Mówisz, że teraz kwiczę. Nie chodzi mi już o procent jaki pobrali , bo ok widziałam to w umowie ale mają jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach. Są BEZNADZIEJNI i będę to wszystkim wokół powtarzać. I teraz będę brała prawnika, bo prawnik mi więcej pomógł i nie brał tyle kasy co oni i był 100 razy lepszy niż obiboki z Votum . Bierzcie ludzie prawników a nie gamoni z Votum. Nic na tym nie zyskacie tylko stracicie a oni ładnie umieją omamonić człowieka. Banda złodziei Votum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
emil - 2014-09-24 10:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z 32.000 tys odszkodowania brutto zabrali mi 11 tys brutto prowizji
zdjecie uzytkownika
boruta - 2014-09-24 19:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam pojęcia jacy ludzie mogą pisać takie brednie, to prawdopodobnie cynicy a wynika to tylko z zazdrości,że im nie udało się nawet przybliżyć do tej potężnej i prężnej organizacji, to przecież widać i słychać. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
włosek - 2014-09-25 15:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boruta - 2014-09-24 19:34:30]:
heh :) nie przesadzałbym jednak z tą prężną i potężną... może rzeczywiście prężą się na nowych klientów , ale fakty o których piszą ludzie mówią same za siebie. Samo wynajęcie ich do odzyskania pieniędzy nie daje pewności , że rzeczywiście można je dostać z powrotem. A trzeba przyznać , że sami tani nie są
zdjecie uzytkownika
Zuzol - 2014-09-26 12:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [włosek - 2014-09-25 15:34:13]:
ale nie wynajmujesz ich do odzyskania pieniędzy tylko do wywalczenia należnego odszkodowania. ich wynagrodzenie to prowizja od wywalczonej kwoty więc nie płacisz im z góry i nic nie tracisz w razie przegranej...
zdjecie uzytkownika
mruczek - 2014-09-30 15:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe no wiadomo, każdy by chciał odzyskać jak największe odszkodowanie i jeszcze żeby firma pracowała za darmo bo dlaczego im płacić :D
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-10-10 09:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok wynajmujemy ich do wywalczenia odszkodowania ale ludzie , którzy mieli do czynienia z nimi pracować wiedzą ze oni tylko chcą żeby cokolwiek dostać a nie walczą np o to żeby poszkodowany otrzymał więcej odszkodowania. Nie potrafią nawet doradzić człowiekowi , a jak już doradzają to tak żeby nie musieli pracować tylko żeby otrzymali swoja należność. Po to jest to forum aby każdy mógł się wypowiedzieć na temat tej firmy , jednak uważam ze pracownicy tej firmy również w tym forum wypisują by jednak firma nie straciła swojej renomy i aby każdy ją cenił. W moim gronie znajomych kilka osób pracowało z Votum i każdy z nich jest niezadowolony, dlatego ja nikomu tego badziewia polecać nie będę :)
zdjecie uzytkownika
zubi - 2014-10-11 17:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poszkodowana - 2014-10-10 09:53:30]:
szczerze mówiąc również myślałem o tym , że trzeba im jeszcze zapłacić coś dodatkowo , ale jeśli nie to nie jest to aż tak wielkie ryzyko. Jednak ciagle w niepewności trzyma jednak to czy oni rzeczywiście postarają się w pełni , aby uzyskać jak największą kwotę. Choć w sumie to jest im również chyba na rękę..
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-10-15 18:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z usług, sam bym pewnie odszkodowania nie wywalczył, dlatego nie mam tej firmie nic do zarzucenia. Oczywiście że biorą prowizje bo nie są instytucją charytatywną, dla mnie to jasna sprawa :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x