Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
łuki. - 2016-04-08 12:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Votum S.A. to godna polecenia firma. Z Nimi warto ubiegać się o swoje. Nie na próżno są liderem na rynku.
zdjecie uzytkownika
JA - 2016-04-11 16:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marlenka - 2016-04-04 22:13:29]:
TO CIEKAWE JAK DZIAŁAJĄ.BO MOJA SPRAWA CIĄGNIE SIĘ OD ZESZŁEGO ROKU I JAK NA RAZIE TO NIC NIE WYWALCZYLI.KPL.DOKUMENTÓW MAJĄ SŁABY KONTAKT Z NIMI JAK CZŁOWIEK NIE ZADZWONI SAM TO NIC NIE WIE.NA M0IJE TO OLEWAJA
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-04-11 17:26:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja dodam,ze nie odbierają listow poleconych od klientów,bo dobrze wiedza,ze przelali za niska kwote.podobno nie otrzymali zadnego,ale dziwnym trafem list znajduje się w UP we Wroclawiu wiec ewidentnie ktoś nie chciał go odebrać. dodatkowo pani z recepcji najpierw pyta na jaki temat chcemy porozmawiać z osoba prowadzaca sprawę,po czym oznajmia,ze zaraz sprawdzi czy dana osoba jest a oczywiście okazuje się,ze nie ma. i tak już kilkakrotnie bez skutku probowalam się skontaktować. mysle,ze pora wybrać się do prawnika i podjąć dalsze kroki.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-04-12 15:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jako klient jestem bardzo zadowolony z obsługi przedstawiciela firmy Votum. Dziwię się powyższej wypowiedzi tak jakbyśmy trafili do dwóch różnych firm. Nigdy nie miałem problemu z kontaktem, byłem zawiadamiany o wszystkich poczynaniach i etapach sprawy.
zdjecie uzytkownika
Baran - 2016-04-12 23:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no - 2016-04-07 12:17:10]:
Tu większość baranich łbów wypisuje pochwały na cześć firmy. W końcu muszą słuchać dyrektora.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-04-15 14:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Baran - 2016-04-12 23:39:42]:
hahaha a ty co robisz? Nie wiesz jak dopiec konkurencji? Czy tak po prostu ci się nudzi? A może to ty masz jakiegoś dyrektora nad sobą skoro tak twierdzisz o innych i on ci każe te głupoty pisać?
zdjecie uzytkownika
Pośrednik w VOTUM SA - 2016-04-19 10:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To smutne, że konkurencja nie ma się czym pochwalić i próbuje zbojkotować tak skuteczną firmę w odzyskiwaniu odszkodowań.
Sprawy, które ciągną się rok, zgadza się, są i takie, ale jedynie gdy ugoda była na prawdę nieopłacalna dla klienta, a walka w sądzie daje znacznie większe pieniądze klientowi. A sądy w Polsce mamy jakie mamy i stąd sprawy się ciągną.
Nie lubi nas konkurencja, nie lubią nas ubezpieczyciele, lubią nas nasi klienci i z tego jesteśmy zadowoleni bo to dla nich odzyskujemy pieniądze.
Mamy niską prowizje, a co najważniejsze, nie pobieramy prowizji od kosztów związanych z pochówkiem czy rehabilitacją, bo to byłoby nieetyczne, ale inne firmy nie mają z tym problemu.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2016-04-19 11:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2016-03-21 14:59:43]:
Witam, napisz wiadomość na mateusz.sinski@votum-sa.pl odpowiem prywatnie na każde Twoje pytanie. Służę pomocną. Pozdrawiam Mateusz.
zdjecie uzytkownika
Reszko - 2016-04-26 15:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Votum S.A. – bardzo ciekawa firma. Branża ciężka ale dobrze jest być w stanie (chociaż w jakiejś części) pomóc innym.
zdjecie uzytkownika
gaja - 2016-05-01 11:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w moim przypadku bardzo mi pomogli z odzyskaniem odszkodowania, sama raczej nie potrafiłabym sobie z tym poradzić, więc na pewno pracują tutaj ludzie z doświadczeniem i wiedzą na ten temat, a to się bardzo ceni ze strony klienta
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2016-05-04 14:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam klientką Votum i nie mam się do czego przyczepić. Szybko zajęli się moją sprawą, cały czas byliśmy w kontakcie, pomogli mi wywalczyć spora sumę odszkodowania. Ja sobie ich chwalę.
zdjecie uzytkownika
irka - 2016-05-04 22:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę sceptycznie podchodze do powyzszych wpisów chyba, że faktycznie cos sie zmienilo jednka u nich na lepsze . Ostatnie wpisy pochwalne pewnie musza miec jakis fachowcow znajacych sie na odszkodowaniach.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-05-05 12:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od ponad miesiaca probuje wyjasnic z firma votum sprawe moich niewyplaconych w calosci pieniedzy. Bez skutku. Zablokowali polaczenia z mojego numeru. Na fakturze zginelo ponad 2tysiące złotych,od kwoty ponad 4tysiecy pobrali 33procent a ja jeszcze dodatkowo zaplacilam podatek. wczesniej otrzymalam informacje,ze osoba prowadzaca moj sprawe nie pomoze mi w tej kwestii. Oczywiscie to wszystko uslyszalam od recepcjonistki,ktora najpierw pyta o temat rozmowy.
zdjecie uzytkownika
romeik - 2016-05-05 13:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i super, skuteczność tu sie liczy przede wszystkim! no i teraz rekrutują ludzi jako Przedstawiciel Regionalny widze, wiec bardziej takie handlowe stanowisko.
zdjecie uzytkownika
DOK - 2016-05-06 08:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romeik - 2016-05-05 13:57:17]:
Dzień dobry Karolino,
nie ma możliwości technicznych na naszej bezpłatnej infolinii zablokowania połączeń. Pozostawiamy również w celu wyjaśnienia sprawy do Twojej dyspozycji jeszcze kontakt przez:
- czat on-line https://votum-sa.pl/kontakt/
- e-mail: dok@votum-sa.pl
- wiadomość prywatną na profilu https://www.facebook.com/VotumSaOdszkodowania .

Pozdrawiamy
Dział Obsługi Klienta
VOTUM S.A.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2016-05-06 23:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jak napisałam,kontaktowalam się z państwem kilkakrotnie i zero odzewu na zgłaszane przeze mnie uwagi.umowy nie podpisywałam przez czat albo facebooka a na telefon z dzialu finansowego tez się nie doczekam także przekazuje sprawę adwokatowi i on sie będzie z wami uzeral.nie zamierzam tracic czasu i pieniędzy na telefony i wysylanie listow.pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2016-05-09 14:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie wręcz przeciwnie, wygraliśmy sprawę! Jestem mega zadowolona z obsługi i aż nie chce mi się wierzyć jak czytam wypowiedz Pani Karoliny. Jakbym czytała o całkiem innej firmie. Wszystkie rozmowy są nagrywane więc zawsze można odtworzyć wszystko i osoba, która zawiniła zapewne poniesie konsekwencje. Musiałaby Pani tylko podać jeszcze raz swoje namiary.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2016-05-10 12:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam o skuteczności Votum o wysokich sumach jakie otrzymali poszkodowani i ogarnia mnie pusty śmiech. TU bardzo ich lubią z powodu żenująco niskich kwot o jakie występują dla poszkodowanych. Kwota 10000 złoty dla matki za smierć syna w wypadku komunikacyjnym to jest żenada gdzie należy sie 10 razy więcej . Zatrudniają mało kompetentnych prawników którzy składają pozew do Sądu na tak żenująco niskie kwoty, lub proponują klientowi podpisanie ugody na kwotę 5000 zl zamykając droge do dochodzenia do kwot bardziej adekwatnych do poniesionej straty bliskiej osoby
zdjecie uzytkownika
mareks - 2016-05-11 09:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa - 2016-05-10 12:05:55]:
Ewo skąd takie błędne informacje, od konkurencji? Jeśli czyta się w necie informację to radzę korzystać ze sprawdzonych źródeł. Twierdzisz, że występują do TU nawet o niskie kwoty. Dla mnie to akurat dobry atut, jak dla mnie niech z nimi walczą o każdą złotówkę. Wolę dać firmie zarobić (plus mieć pieniądze dla siebie) niż oszustom z TU, którzy najpierw ci proponują piękne ubezpieczenia a później mają problem z wypłatą odszkodowań.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2016-05-12 14:37:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mogę się z Tobą zgodzić Ewo. Nie znam przypadków ze śmiercią bliskich osób ale ja po wypadku samochodowym uzyskałem prawie taką kwotę o jakiej ty piszesz więc wątpię by takie przypadki miały miejsce a już tym bardziej żeby były normą... Według mnie pracują tam ludzie znający się na rzeczy i co według mnie tez ważne z empatią, bo spotykają się z ludźmi w złych dla nich chwilach i potrafią sie odpowiednio zachować.
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2016-05-13 14:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Damian - 2016-05-12 14:37:49]:
Damian zgadzam się z Tobą. Również jestem klientem Votum i dzięki nim otrzymałem odszkodowanie, które wielokrotnie przewyższało kwotę zaproponowaną początkowo przez ubezpieczyciela. Wiem, że firma ma sporo wygranych spraw, dzięki Nim klienci otrzymują zadośćuczynienia w nie małej kwocie a nawet renty.
zdjecie uzytkownika
Ciekawski - 2016-05-14 00:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2016-05-13 14:06:39]:
Bardzo ciekawe! Forum jest dla pracowników firm, a wypowiadają się sami "klienci"!
Żenująca reklama działań firmy! Dla naiwniaków!
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2016-05-17 13:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszkodowanych przez Votum? Chyba nie ma takich. Wręcz przeciwnie! Wywalczają dla swoich klientów mega odszkodowania, pomagają w walce z Ubezpieczycielem!
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-05-18 14:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2016-05-17 13:45:42]:
Panie Mariuszu a kiedy mi Pan odda moje pieniądze ? UWAGA!: ten Pan szkaluje imiona wielu ludzi w internecie ale już niedługo spotkam się z nim w sądzie i opublikuje cały wyrok. Gwarantuje.

Niepozdrawiam
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-05-18 14:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariuszek pewno lubi hejtować ludzi ;-p
zdjecie uzytkownika
miro - 2016-05-18 14:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2016-05-18 14:56:32]:
nooooo a żebyś wiedział !!!!! taki typ
zdjecie uzytkownika
Maja - 2016-05-19 14:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2016-05-18 14:56:32]:
No niby każdy ma jakieś zboczenie :) Zainteresowania bywają różne. Pan Mariusz akurat ma takie :) Co zrobić? Olewać takich ludzi!
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2016-05-20 05:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam całkowicie się z Panem zgadzam, agentka A.A ( mam namiary) kłamie klientom, że firma uzyskuje ogromne kwoty za śmierć brata siostry ( na proizji30% netto) , szkaluje inne kancelarie odszkodowawcze , opowiada że to firmy w teczce a tylko ona (votum) przed sądowo może uzyskać nawet 100 tys. w takich przypadkach BZDURY!
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
frans - 2016-05-21 21:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Patryk - 2016-05-17 13:45:42]:
Votum the best... hejtowi STOP!
zdjecie uzytkownika
Joasia Mazurek - 2016-05-31 14:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Votum S.A. Firma z wieloletnim stażem na rynku, bardzo skuteczna w swej dziedzinie odszkodowań.
zdjecie uzytkownika
marlenka - 2016-06-01 18:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@joasa a masz bardziej z nimi doświadczenia jako klient czy jako pracownik? mnie przede wszystkim interesuje jak byłoby u nich z prowizjami od sprzedaży
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2016-06-02 00:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marlenka - 2016-06-01 18:33:04]:
Hej proponuję inna firmę prowizje i kwoty uzyskane wieksze niz w pozostałych
zdjecie uzytkownika
niunia90 - 2016-06-02 20:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to możesz łaskawie przyjacielu napisac w czym leży konkretnie ta różnica? bo ja właśnie teraz będę się starała o stanowisko Przedstawiciel Handlowy i nie ukrywam że priorytetem są dla mnie prowizje obecnie
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2016-06-03 07:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia90 - 2016-06-02 20:08:29]:
Hej na jaki adres napisać ofertę Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Emila - 2016-06-03 14:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziadek - 2016-06-02 00:19:52]:
Polecam tą firmę. Jeśli szukasz pracy jako Doradca Odszkodowawczy/Przedstawiciel Handlowy składaj papiery. Oferują wiele szkoleń, ciekawy system prowizyjny i ścieżkę kariery.
zdjecie uzytkownika
r - 2016-06-03 18:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodszy Specjalista ds. Oceny Roszczeń nadal poszukiwany?
zdjecie uzytkownika
Dziadek - 2016-06-03 20:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [r - 2016-06-03 18:50:24]:
Tak
zdjecie uzytkownika
wero - 2016-06-08 22:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie pomyślałem o tym w sumie.. Faktycznie, idzie lato a z nim zapotrzebowanie na klimatyzację :) wydaje mi się, że mogą mieć przez to więcej pracy. Zwłaszcza, że mają rozwiązania i dla domu i dla firmy. Można przebierać w klimatyzatorach tak naprawdę.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2016-06-10 09:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym podjąć praktykę w wakacje w Votum S.A. Złożyłem nawet papiery, czekam na jakąś informację. Czy ktoś z Was odbywał u nich praktykę/staż? Jak było?
zdjecie uzytkownika
marynka - 2016-06-10 22:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również jestem zainteresowana praktykami w departamencie prawnym - - tylko ciekawe czy coś płacą
zdjecie uzytkownika
AnnaWawrzyniec - 2016-06-15 14:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, praktyki w Votum są płatne. Votum jest zdania, że za wykonaną pracę się płaci. Poszukują studentów prawa i administracji. Mogą również do nich aplikować absolwenci ekonomii, osoby zainteresowane giełdą i inwestycjami. Prawnicy chętnie dzielą się swoją wiedzą, więc jest pewność, że z tych praktyk wyniesiecie szeroki zakres wiadomości.
zdjecie uzytkownika
pial - 2016-06-15 15:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale super wiaodmość! wydaje mi się, ze kazda firma powinna mieć płatne praktyki, a też oprócz tego mają ogłoszenie jako Archiwista (m/k).
zdjecie uzytkownika
Kane - 2016-06-15 19:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
- szukasz wiarygodnego pełnomocnika do obsługi swoich spraw ?
- chcesz jasną i przejrzystą umowę z której wynika wprost kto za co płaci (...czyli my płacimy) i kto ponosi ryzyko przegranej w sądzie (...znów my) ?
- rozumiesz że to nie % prowizji sie konkuruje tylko jakością usługi, obsługi i posiadanym doświadczeniem pozwalającym uzyskać NALEŻYTE odszkodowanie ?
- domyślasz się że w olbrzymiej firmie twoja sprawa będzie obsłużona na zasadzie "masówki" ?

Jeśli odpowiedziałeś minimum 3 x TAK - zapraszam do skorzystania z naszych usług. Działamy na rynku usług prawnych od lat, mamy własny dział prawny nie jesteśmy typowym pośrednikiem jakich mnóstwo na rynku. Mamy klientów którzy nas polecają, wracają z nowymi sprawami, są zadowoleni. Walczymy o klienta jakością a nie natręctwem. Walczymy z ubezpieczycielem indywidualnym podejściem a nie metodą "kopiuj, wklej" i referentem bez doświadczenia dodatkowo źle wynagradzanym.

http://slaskodszkodowania.pl Śląsk Odszkodowania, oddział firmy Campter Odszkodowania

wypadki komunikacyjne, szkody osobowe, rzeczowe, dopłaty do odszkodowań (cesje), błędy medyczne

Robimy odszkodowania. Zawodowo.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-06-15 21:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że i dla zwykłych pracowników nie jest najgorzej np. taki archiwista z tego co wiem ma zapewniony socjal i może się szkolić w wielu rożnych kierunkach
zdjecie uzytkownika
Renia - 2016-06-16 13:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z ciekawości spojrzałam na ich oferty pracy i rzeczywiście są interesujące. Wiele atrakcyjnych stanowisk jest do podjęcia w centrali. Szkolą, pakiet socjalny, ścieżka rozwoju zawodowego…full wypas :) Moją uwagę szczególnie zwróciło stanowisko „Asystent w dziale kadr i płac”. Ciekawe jak wygląda droga rekrutacji?
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-06-16 13:44:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba droga rekrutacji nie zmieniła się za bardzo, wydaje mi się, że można zarobić tutaj jeśli chodzi o prace jako Praktykant/Praktykantka w Departamencie Prawnym, a rekrutacja jest na pewno min. 2 etapowa.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-06-17 15:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2016-06-16 13:44:58]:
Tak, praktyki w Votum są płatne. Ja w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną. Chciałabym bardzo odbyć u nich praktyki, jeśli będzie to możliwe to już w wakacje.
zdjecie uzytkownika
wero - 2016-06-17 15:10:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a jak wygląda praca tutaj jako Praktykant/Praktykantka w Departamencie Prawnym? bo wydaje mi się, że to jest wszytko ustalone już tylko kwestia ceny i kosztów własnie, czy wynagrodzenie jest jakoś podzielone?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Test wiedzy merytorycznej z branży odszkodowawczej oraz firmy, rozmowa kwalifikacyjna.
Pytania: Pytano o moje doświadczenie zawodowe i plany na przyszłość. Sprawdzano moją umiejętność rozmowy, czy potrafię przekazywać treści w sposób zrozumiały i wartościowy dla odbiorcy.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2016-06-22 10:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A z administracji ktoś odbywał praktykę w Votum? Czytałam na ich stronie, że w tym kierunku też chętnie przyjmą praktykantów. Ja studiuję właśnie na tym wydziale i potrzebuję się gdzieś załapać. Przyznam, że chciałabym mieć płatną praktykę, dobre i parę groszy jakbym sobie dorobiła.
zdjecie uzytkownika
poldek - 2016-06-22 10:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to wydaje mi się, że nie będzie z tym żadnego problemu, próbuj i daj znać jak Ci poszło! Poza tym sa jeszcze inne oferty pracy jak np praca jako Archiwista (m/k).

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert