brak logo

Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Wrocław

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

xxxxx 2016-08-04 14:08
Nie polecam tej firmy obiecują a potem nic nie robią kontakt pożal się boże.
7
Dziadek 2016-08-04 20:19
Czyli jest podstawa ? w tej firmie
Ewela 2016-08-05 14:19
Wydaje mi się, że szukają przedstawicieli regionalnych w całej Polsce a osoba zainteresowana dostałaby najbliższy rejon do swojego miejsca zamieszkania. Odnośnie zarobków to sprawa pewnie indywidualna i myślę, że masz racje, że ustalana jest na rozmowie kwalifikacyjnej.
Amm 2016-08-05 14:55
Jesteś ich klientem? Ja właśnie słyszałam, że są bardzo skuteczni.. ludzie polecają
Dziadek 2016-08-05 15:51
Której nie polecasz firmy?
emerytmundurowy 2016-08-06 07:15
Witam zapraszam do kontaktu
emerytmundurowy 2016-08-06 21:38
Hej napisz na szymanskias@wp.pl Pozdrawiam
Ewela 2016-08-08 14:38
Zapewne oba kryteria brane są pod uwagę. Nie ma co gdybać. Najlepsze informacje uzyskamy u źródła. Rozmowa kwalifikacyjna nic nie kosztuje dlatego warto złożyć papiery, iść i porozmawiać, dowiedzieć się szczegółów.

Jagna 2016-08-10 14:46
O rzeczywiście oferty ciekawe i jest ich wiele. Firma aż tylu pracowników potrzebuje? Znalazłam nawet coś dla siebie. Wyślę CV, zobaczę.
Fela 2016-08-12 11:23
Nie widzę na ich stronie oferty na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży. Podaj link gdzie ta oferta się znajduje.
P 2016-08-12 11:25
Jest to duża firma, cały czas się pewnie rozwija to i zapotrzebowanie na pracowników jest spore.
1
papryczka 2016-08-31 14:30
Jak to się mówi: „dla chcącego nic trudnego”. Z tego co wiem firma też bardzo wspiera swoich pracowników. Myślę, że jeśli zobaczą twoje zaangażowanie i chęci to pomogą wspiąć się na wyższy szczebelek.
1
Kajtuś 2016-09-02 15:09
Ostatnio na uczelni słyszałam, że poszukują praktykantów. Studentów prawa i administracji. U nich całym rokiem można odbywać praktykę, która jest płatna.
2
Kajtuś 2016-09-07 14:20
Tak, jest umowa. Chyba zawsze tak jest, że aby przyjąć praktykanta, przedsiębiorca musi podpisać z praktykantem pisemną umowę o praktykę absolwencką.
Kajtuś 2016-09-08 14:52
Czas trwania praktyki i przedział czasowy jest do uzgodnienia. Wiem, że jest określone jakiś minimum ale nie pamiętam za bardzo jaki to wymiar.
Dla najlepszych praktykantów przewidziana jest możliwość kontynuowania współpracy ale nie wiem na jakich teraz jest to warunkach. Trzeba się starać bo myślę, że warto.
Kajtuś 2016-09-09 13:36
No niby tak, ale wszędzie jest jakiś okres próbny. Na wstępie nikt Ci nie zagwarantuje, że będziesz pracować u niego wieki. To zależy jak Ty się odnajdziesz na tej praktyce i ile dasz od siebie. Słyszałam, że jest taka możliwość ze zatrudniają, trzeba tylko wykazać się od dobrej strony.
Kajtuś 2016-09-14 14:58
Niestety nie wiem. Wiem, że praktyka organizowana jest w cyklach dwumiesięcznych, na które przyjmowane są jednocześnie 2 osoby. Więc przy tak małej grupie jest szansa aby się wykazać.
Xaxaxa 2016-09-19 17:10
Nie polecam firmy votum. Brak kontaktu i brak informacji o rozprawach.
1
Xaxaxa 2016-09-19 17:10
Nie polecam firmy votum. Brak kontaktu i brak informacji o rozprawach.
Dziadek 2016-09-19 17:29
Zapraszam na prv pomoge w uz odszkodowaniayskaniu
1
Dziadek 2016-09-19 20:59
tez zajmuje sie odszkodowaniami, ot i wszystko a bedę miał prowizję
1
Ed. 2016-09-20 08:53
Nie zgadzam się z powyższa wypowiedzią. Mi Votum pomogło wywalczyć odszkodowanie od ubezpieczyciela. Mają tez fundacje, która pomaga uzbierać potrzebne środki na dalsze leczenie. Jestem miło zaskoczony ich pracą, doświadczeniem i chęcią niesienia pomocy.
1
wiola5566 2016-09-22 11:43
A ja niestety mam złe doświadczenie z nimi ;( nie polecam radzę poszukać innej firmy bo wiele jest takich ;) niestety odebrali odszkodowanie za wypadek a ja nie mogę się doczekać od nich wpłaty chociaż w umowie jest że w ciągu siedmiu dni wpłacają a to już ciągnie się ponad miesiąc ;/ masakra jakaś co tam wyprawiają
4
DR 2016-10-23 10:39
Poszukuję kontaktu z byłymi oraz z odchodzącymi z firmy agentami . Mam bardzo ciekawą i konkretną propozycję.
Korzystna oferta także dla początkujących w tej branży.
Napisz do mnie na maila
agenci.odszkodowania@interia.pl
Zapewniamy pełną dyskrecję.
Sandra 2016-10-27 17:22
Wiola5566 ,a czekalam tyle n odzkodowanie ile mialam ;) a dzwonilas do nich ? kontaktowalas sie z imi dlaczego jeszcze nie wyplacili ? w moim przypadku dostalam i to jeszcze z nawiazką . jakby ktos ze znajomych mial wypdek czy cos to na pewno bym mu polecila ta kancelarię ;)
2
dobra prowizja 2016-11-03 21:32
Zapraszam do współpracy agentów i managerów. Oferujemy dobre prowizje (bez zasad MLM) oraz możliwość kompleksowej obsługi Poszkodowanych.
Kontakt: dobraprowizja@wp.pl
Staś 2016-11-13 21:30
jeteś tylko marnym trybikiem z mózgiem wypranym przez tą firemkę. Co chwilę tylko ugoda z ubezpieczycielem, a jak w sądzie to po najniższych możliwych kwotach. A ludzie zostają potem z groszami zamiast solidnego odszkodowania. Pracowałem w votum 4 lata i wiem co mówię.
2
pro 2016-11-13 21:36
Poważna kancelaria z 11-letnim stażem, wygrywająca najwyższe w Polsce kwoty odszkodowań szuka aktywnych i byłych agentów i managerów.
Szukasz stanowiska, które pozwoli Ci zrealizować Twoje ambicje zawodowe i wymagania finansowe? Chcesz otrzymać podstawę wynagrodzenia i samochód. Napisz ! Pamiętaj tylko by być gotowym aby udokumentować swoje dotychczasowe osiągnięcia. Jeśli jesteś mistrzem w branży bez problemu uzyskasz powyższe. Natomiast jeśli szukasz firmowego auta aby tylko wozić swoją d...cię to ... daj sobie spokój.
Wszystkich, którzy chcą poznać prawdziwe możliwości zarabiania w branży odszkodowań proszę o kontakt pod adresem pewneodszkodowania@op.pl
1
Renata Ch. 2016-11-13 21:42
nie kłam naganiaczko votum !!! Dla mnie to najgorsza możliwa kancelaria. Mój syn po wypadku, w którym stracił oko otrzymał od votum 7 tys . Jakaś kpina. Jak zadzwoniłam (udało się chyba za 40-tym razem) to mi powiedzieli, że towarzystwo ubezpieczeniowe zaproponowało ugodę na kwotę 30 tys. i że proponują tę ugodę zawrzeć bo więcej się nie ugra. Dałam sprawę do innej mniejszej kancelarii w Łodzi i uzyskali dla syna 150 tys zł i dożywotnią rentę w wysokości 4 tys miesięcznie. I to się nazywa walka o odszkodowanie a to co robi votum to jakaś kpina.
5
o 2016-11-14 18:06
Aż tak źle?
2
Misiek 2016-11-14 20:29
Co, zdziwiona?
1
Kameralna 2016-11-24 15:10
To tutaj masz kolejną opinię


Niezadowolona 2016-05-24 18:30:29
Opinie zadowolonych klientów - bzdura jak nie wiem.. Oddałam im sprawę 2 lata temu, po wypadku komunikacyjnym. 25% prowizji. po pol roku prowadzenia sprawy "wywalczyli" niecale 7 tys odszkodowania. Na dzień dzisiejszy udało mi się wywalczyć samej +10.000 - i nie bylo tak skomplikowane - kilka komisji, kilka mocnych pism, pisanych z głową. Co ważne nikomu nie muszę już oddawać zlodziejskiej prowizji. Mialam watpliwą przyjenosc czytac korespondencję jaką prowadzili w mojej sprawie - żenująco niska kwota o jaką wystąpili, a o sposobie negocjacji nie chce się nawet wypowiadać. Odbywa się to na zasadzie - Pani Kasiu, klientka się nei zgadza... Panie Maćku, nic więcej nie mogę zrobic... Totalny brak profesjonalizmu... Z resztą - czemu mialoby im zalezec - jesli zakoncza sprawe na 3 tys w pol roku to i tak jest dla nich korzystniej niz 17 tys w 2 lata. Im nie zalezy, nie ich zdrowie i kasa. Odradzam kazdemu korzytanie z uslug ktorejkolwiek z firm tego typu - to sępy zlatujące się po wypadku..

Co Ty na to ?
1
Michał 2016-12-15 09:01
Votum robi na Uniwersytecie Wrocławskim Akademię Odszkodowań. To są bezpłatne warsztaty dla studentów prawa i administracji Uniwerku. Prowadzą ich eksperci, praktycy prawa, radcy prawni i adwokaci z ich kancelarii Łebka. Ciekawa sprawa. Na spotkaniu mówili, że to z grupy uczestników akademii będą w pierwszej kolejności rekrutować praktykantów i to też szansa na późniejsze zatrudnienie w firmie! Fajny też jest filmik z osobami, które miały praktyki na Akademii na https://votum-sa.pl/akademiaodszkodowan/ lub szukajcie na YT: https://www [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] com/watch?v=TM7WOaXH-KI&t=42s
1
JA 2016-12-27 22:15
Przeglądam to forum od jakiegoś czasu i zastanawiam się dlaczego większość pracowników votum daje się robić w ch..a? Wmówiono Wam, że votum jest najlepszą kancelarią uzyskującą najwyższe kwoty odszkodowań i Wy to łykacie jak prawdę objawioną. Bo tak wam mówią na szkoleniach? Żadnej inicjatywy weryfikacji, żadnej chęci sprawdzenia jak wygląda prawda. A ta jest taka, że wiele kancelarii uzyskuje kwoty kilkakrotnie wyższe niż votum za takie same sprawy. Jeśli wolicie pracować w votum za 1/5 tego co możecie zarabiać w dobrej kancelarii to uszanuję Wasz wybór. Każdy ma prawo podejmować głupie decyzje. Jeśli natomiast chcecie zdecydowanie podnieść Wasze zarobki zapraszam do kontaktu na pewneodszkodowania@op.pl
Innyja 2016-12-29 15:35
Votum najlepszą kancelarią? Chyba żart roku....
1
dew 2017-01-08 02:31
i mail w publicznej domenie... widać że poważna firma...
kulaa 2017-01-09 23:49
Jestem po studiach prawniczych, pracowałam w centrali Votum. Szczerze? Nie polecam nikomu. Wyzysk ludzi, płaca niewiele ponad najniższą krajową, przemoc psychiczna, mało kto pracuje dłużej niż rok. Karierę robią nie ci, co powinni. Niektórzy pracujący pod szyldem Kancelarii Łebka nie są nawet prawnikami. Jak nie wierzysz, to idź i się przekonaj, ja nie polecam.
4
Beata 2017-01-12 14:11
witam,
jestem zainteresowana współpracą. Własnie rozważam z jaką firmą podpisać umowę. Jaką kancelarię reprezentujecie ?
Beata
Beata 2017-01-12 14:14
witam,
jestem zainteresowana współpracą. Własnie rozważam z jaką firmą podpisać umowę. Jaką kancelarię reprezentujecie ?
Beata
emerytmundurowy 2017-01-12 17:42
A może inna firma?
DR 2017-01-13 09:58
Witam,
proszę napisać do mnie na priv, a zaproponuję Pani konkurencyjne warunki.

agenci.odszkodowania@interia.pl

Gwarantujemy pełną dyskrecję i indywidualne warunki do negocjacji
1
emerytmundurowy 2017-01-13 16:16
Witam prosze wejść na www.czestochowa998.pl zakladka odszkodowania Pozdrawiam
1
Pracuś 2017-01-17 11:57
Generalnie płace zaraz po zakończeniu nauki są na najniższym poziomie. Jak się wykażesz to będzie podwyżka. Tak jest wszędzie. Ja pracuję już dłuższy czas i nie narzekam, jest kasa, w terminie a jak mam dobre wyniki to i dodatek się trafi, Jaka praca taka płaca!
kulaa 2017-01-24 23:55
Marketingowcom dziękujemy. Nie mydl oczu czytającym, bo oboje doskonale wiemy, że to kłamstwo. Dawałam z sobie dużo, pracowałam ZA DARMO po godzinach (bo w Votum pracuje się za darmo po godzinach), a nawet z tymi żałosnymi premiami zarabiałam tyle, że dwójka z przodu ledwo co wskakiwała, o ile wskakiwała. Podwyżki 100 brutto za prawie rok ciężkiej harówy, pod warunkiem, że prawie co miesiąc masz premie (chyba dopuszczalne są 2 m-ce bez premii) . Po kilku takich podwyżkach jest już max i nie możesz więcej zarobić. To kpina i śmiech na sali. Przykre jest to, że kilka zarządzających osób bierze sążne pensje i kompletnie straciło kontakt z rzeczywistością, wypłacając ludziom ochłapy. Wszędzie tak jest? Bzdura. Na dzień dobry w nowej firmie dostałam o niebo lepsze pieniądze, lepsze pieniądze też dostają ludzie, którzy uciekają z Votum po miesiącu, dwóch, bo z głodowych pensji nie da się żyć. Sugerujesz, że jesteśmy nierobami? Nie mam zamiaru się wdawać w dyskusję. Rotacja mówi sama za siebie.
2
Zonia 2017-01-25 09:46
Rotacja była, jest i będzie w każdej firmie nawet w dobrej jak Votum. Ja wiem z doświadczenia, że na pozycję i wysokość zarobków trzeba sobie zapracować ale nie w ciągu miesiąca czy dwóch i nawet nie w pół roku. To jest proces dłuższy dla ambitnych!!
Jan 2017-01-28 23:48
Do Pani
Renata Ch. 2016-11-13 21:42:29

Witam.Właśnie jestem na etapie sprawy i jeżeli to nie problem to bardzo proszę o kontakt.. jan.de@interia.eu
Pozdrawiam
Pracownik 2017-02-03 11:53
jestem pracownikiem - przedstawicielem regionalnym w VOTUM S.A.

Zacznę od tego, że przeczytałem sporo nie miłych pomówień u góry, często zakończonych mailem do kontaktu z inną kancelarią. Wiadomo, konkurencja nie śpi i z łatwością można się dopatrzyć, że przedstawiciele małych kancelarii odszkodowawczych próbują zszargać dobre imię Votum S.A.

Jako pracownik z długim stażem mogę powiedzieć, że zarówno prawnikom, jak i przedstawicielom zależy na jak najwyższych odszkodowań i to dlatego, że mamy płacone prowizje % od każdej sprawy.

Nie mogę też zaprzeczyć, że zdarzają się przedstawiciele i prawnicy mniej kompetentni od innych. Zresztą tak jak widać w powyższych komentarzach w VOTUM ten problem nie jest tak potężny jak w innych kancelariach.

Poza tym, co tu dużo mówić, kilka liczb:
Ponad 200 000 spraw prowadzonych przez Votum, siłą rzeczy będą osoby bardziej i mniej zadowolone.
2,4 mln zł - najwyższe odszkodowanie wypłacone w Polsce w historii, za sprawą VOTUM.
1,3 mln zł - najwyższe odszkodowanie wypłacone w Polsce w historii, w którym udziału Votum nie brało w ogóle.

Odszkodowania liczone już w miliardach złotych dla naszych klientów.

8 - największa kancelaria prawnicza w kraju
1 - największa kancelaria odszkodowawcza w Europie Środkowej

Płaca przedstawiciela uzależniona od jego pracy w miesiącu. Przedstawiciele słabi i nie pracujący nie mają wysokich pensji, ale za to Ci traktujący pracę poważnie sięgają po kilkukrotność średniej krajowej.

Firmę polecam, nie każdy się nada, ale każdy może spróbować ;)

No i spójrzcie na ten budynek centrali przy ul. Wyścigowej 56i, klasa sama w sobie ;)
1
Pracownik 2017-02-07 20:14
Ja mogę jedynie dołączyć się do wpisu chwalącego Votum. Wiadomą rzeczą jest, że charakter pracy i tematyka nie są łatwe. To jest praca w ciągłym stresie i niektórzy po prostu nie wytrzymują. To firma dla ludzi zdolnych i bardzo ambitnych , o mocnych nerwach.
1
mn 2017-02-16 14:05
Jestem zaskoczona takim stwierdzeniem, ja mam zupełnie inne zdanie. Po poprowadzeniu osobistej mojej sprawy przez firmę VOTUM SA dzisiaj jestem w niej przedstawicielem. Dumna jestem z Osób z którymi dane mi jest współpracować. Jeżeli masz życzenie porozmawiać zapraszam serdecznie 602 600 321
Olek 2017-02-24 19:11
Firma jest po prostu świetna. Wbrew niektórym komentarzom kontakt jest bardzo dobry, jak również szybkość działania. Każdemu kto jest chętny szczerze polecam.
Zostaw swoją opinię o Votum Centrum Odszkodowań S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.