Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Herbapol - 2015-11-11 11:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak czytam tu co niektóre opinie .. powiedzcie mi , jak to jest , że niektórzy są zadowoleni a niektórzy strasznie narzekają , tzn mają mają bardzo złe doświadczenia ? mnie się wydaje ze po prostu osoby które się zawiodły trafiły na złych agentów , klienci nie zostali dobrze poinformowani , ja mniej więcej wiem na czym to polega . Im trafisz na bardziej komptentnego agenta tymbardziej bd zadowolony/na . Ja byłam zadowolona , bo wszytsko mi przedstawili czarno na białym , jak miałam jakieś pytania , to bez problemu mi na nie odp. Ja Votum polecam , dlatego ,ze dostałam odszkodowanie takie jak powinnam .
zdjecie uzytkownika
T - 2015-11-12 17:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Coach.. - 2015-09-24 10:28:29]:
Witam,
Jestem zainteresowany proszę o kontakt do Państwa.
zdjecie uzytkownika
AMELKA - 2015-11-12 19:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może się zakochali,proszę wybaczcie im
zdjecie uzytkownika
drko - 2015-11-16 10:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu jak chcesz sobie robić reklamę to może rób to w sposób zgodny z prawem. Piszesz ten sam komentarz w każdym możliwym miejscu. W dodatku pierdoły bo jeżdżę twoim śladem i to co wciskasz ludziom to jest niepojęte. Zielonego pojęcia nie masz o tym o czym wszędobylsko prawisz.
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-11-18 14:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA nie mogę narzekać na votum. Pomogli mi po moim wypadku, byłam w bardzo złym stanie psychicznym, załamana i w ogóle. Fizycznie już było okej ale nie wiem czemu jeszcze nie doszłam do siebie. Votum bardzo mi pomógł w walce o nalezne mi pieniądze. W sumei to wszystko za mnie zrobili.
zdjecie uzytkownika
pierwsza dama - 2015-11-19 18:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie Votum wyegzekwowała odszkodowanie bardzo duże . Pieniądze potem sobie przeznaczyłam na rehabilitacje i dzieki temu odzyskałam zdrowie
zdjecie uzytkownika
ewelina - 2015-11-19 19:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam votum a szczególnie reprezentanta firmy ze śląska pana Waldemara Korczyk. bardzo uczciwy i rzetelny człowiek. Firma dla mnie także wywalczyła rentę i godne odszkodowanie. Bardzo pomógł mi gdy byłam w nie najlepszym stanie psychicznym po wypadku. umowa z firmą jest jasno określona. Gdyby ktoś chciał telefon służę informacją.
zdjecie uzytkownika
agent votum (były) - 2015-11-20 19:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda jest taka, że jak ktoś chce uzyskać odszkodowanie to zanim zatrudni przedstawiciela agencji, firmy, kancelarii itp. podobnym, niech najpierw walnie się w głowę. żadna pomoc, chodzi tylko o kasę dla firmy. Ważne pozyskać klienta, a potem niech się dzieje co chce. Mówią, że maja dobrych prawników - mają tanich, dla siebie tanich. Fachowość i doświadczenie żadne. Obiecują cuda i tak zostaje. Są gotowe druki, które się wysyła do firm ubezpieczeniowych, tylko wpisać nazwisko. A teraz do tych co chcą pracować, zwiedzeni obietnicami krociowych zarobków. Nie jest tak różowo. Jest tyle potrąceń z prowizji, że zostają grosze. A jak coś nie tak to ludzie ( poszkodowani) maja do ciebie pretensje, no bo do kogo. Jak tylko odejdziesz z firmy to zapomnij o prowizji z twoich spraw, a sprawy się ciągną bardzo długo nie tylko z winy sądów. im zależy tylko na łapaniu jeleni: poszkodowanych i agentów szukających poszkodowanych ( kilka spraw i spadaj bez kasy). Dlatego jak jesteś poszkodowanym albo sam pisz do ubezpieczyciela ( gotowe wzory są na internecie), poszukaj znajomego emeryta policyjnego lub idź do adwokata. Jak chcesz pracować to jak chcesz być wykorzystany to pracuj dla nich. Zresztą wszystkie te kancelarie odszkodowawcze w tym VOTUM S.A. to pasożyty żerujące na ludzkim nieszczęściu wykorzystujące naiwnych, którzy liczą na łatwy zarobek. A tym co już uzyskali odszkodowanie, to wiedzcie że to są ochłapy, które i tak mogliście mieć, sami o to walcząc.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-23 09:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lilipop - 2015-10-15 11:27:03]:
Stres jest duży ale jeśli masz dobry kontakt z ludźmi, to można przetrwać. Żeby zarobić trochę trzeba się nieźle nachodzić, nadzwonić, wszystko zależy od wkładu pracy Twojej
zdjecie uzytkownika
Vitalia - 2015-11-25 22:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile można zarobić netto w miesiącu?Ile umów można spisać?
zdjecie uzytkownika
Tools - 2015-11-27 10:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako klient Votum polecam zdecydowanie . I nie prawda ,ze musialam sama zbierac dokumenty .
zdjecie uzytkownika
lubo - 2015-11-30 23:16:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem więc @Tools, że przedstawiciel Votum zrobił to za Ciebie? Według mnie to dobrze, że firma się tym zajmuje, to wystawia jeszcze lepszą wizytówkę dla nich.
zdjecie uzytkownika
chris - 2015-12-02 18:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-04-28 18:30:50]:
brawo pracowniku konkurencji ;-p
zdjecie uzytkownika
były doradca odszkodowawczy - 2015-12-02 21:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anna - 2015-10-22 21:52:33]:
1.600 zł po studiach prawniczych. Kpina i żart. Tak są doceniani.
zdjecie uzytkownika
Mariax - 2015-12-03 10:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w firmie Votum SA jako przedstawiciel regionalny. Bardzo dbają tam o swoich pracowników i ciągle ich szkolą. Klienci również są pod bardzo dobrą opieką powierzając Votum swoje sprawy. Bardzo dużo miałem klientów, którym udało Nam się wywalczyć spore pieniądze. Ich zadowolenie dawało nam motywację do większej pracy. Z niektórymi klientami i pracownikami nawet do dziś utrzymuję kontakt.
zdjecie uzytkownika
Aruś - 2015-12-03 21:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mariax - 2015-12-03 10:24:17]:
To czemu już nie pracujesz skoro tak dobrze było??
zdjecie uzytkownika
as - 2015-12-11 02:18:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też kiedyś pracowałem i byłem bardzo zadowolony z pracy, nie wiem dlaczego @Mariax odszedł, natomiast ja się po prostu przeprowadzałem za kobietą, to chyba zrozumiałe :)
zdjecie uzytkownika
Mariax - 2015-12-16 14:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [as - 2015-12-11 02:18:24]:
Nie pracuję już w Votum ponieważ założyłem własny biznes. Zaryzykowałem i na razie poświęcam się tylko temu.
Czasami trzeba zmienić coś w życiu.
zdjecie uzytkownika
Kochu - 2015-12-16 17:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@as a podobno mają teraz oferty pracy nie tylko na przedstawicieli regionalnych, ale rowniez na kierowników regionalnych. Stabilne zatrudnienie jest zapewnione.
zdjecie uzytkownika
dario - 2015-12-18 19:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agent votum (były) - 2015-11-20 19:54:42]:
i masz racje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
leszek - 2015-12-18 20:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko ten przedstawiciel regionalny to elastyczne godziny pracy i zatrudnienie w ramach umowy zlecenie. Wymagaja też mobilności ,nie wiem, czy to nie oznacza własnego auta.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-12-20 09:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale tak czy siak praca wygląda dość atrakcyjnie i chyba warto sie zainteresować taką ofertą
zdjecie uzytkownika
Mara - 2015-12-22 14:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście warunki atrakcyjne. Jestem w trakcie poszukiwania pracy, spróbuje uderzyć do Votum. Rozmowę kwalifikacyjną zawsze warto odbyć, dowiedzieć się na niej coś więcej. Składam CV :)
zdjecie uzytkownika
wero - 2015-12-26 21:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mara masz racje, a na jakie stanowisko rekrutujesz? Bo ja widziałem, ze sa teraz nowe wolne miejsca jako Kierownik Regionalny (m/k) i to chyba na wszystkie regiony.
zdjecie uzytkownika
Ramka - 2015-12-27 21:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że jest nas więcej startujących do Votum. Myślę, że konkurencja może być spora ale warto spróbować. Warunki ciekawe :)
zdjecie uzytkownika
malwinka - 2015-12-28 09:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mogę się wypowiadać tylko z perspektywy klienta i - w tej relacji, spisali się dobrze. dla mnie najważniejsze jest efekt współpracy, czyli wywalczone odszkodowanie. Plus też za konstruowanie umów, krótka i zwięzła, bez jakiś udziwnień.
zdjecie uzytkownika
ggffg - 2015-12-29 00:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kochu widzialem ze pojawily sie od nich tez inne oferty pracy moim zdaniem bardzo interesujace, na stanowsiko programsity .NET i PHP, obie sa we Wroclawiu
zdjecie uzytkownika
ibsenja - 2015-12-30 11:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też z perspektywy klienta mogę ich ocenić - na plus. facet, z ktorym pracowałem był rzeczowy i naprawdę w porządku, o wszystkim bylem informowany.
zdjecie uzytkownika
Tomka - 2015-12-30 19:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no z tego co wiem i czytam to Votum to duża i solidna firma. takim warto i bez obaw można zaufać!
zdjecie uzytkownika
errrr - 2016-01-01 21:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie ze mozna sie zalapac jeszcze w firmie VOTUM S.A. do pracy na stanowsiko programisty .NET albo PHP, obie oferty sa we Wrocławiu, moze ktos cheny
zdjecie uzytkownika
myst - 2016-01-02 17:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam - duża, solidna i przede wszystkim ZNANA, a nie firma krzak, z którą jak coś pójdzie nie tak nawet nie wiadomo jak się skontaktować;] godna polecenia.
zdjecie uzytkownika
aduuuusia - 2016-01-03 18:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jak co, ale znają się na tym, co robią. im też zależy na tym, zeby wywalczyc dudze odszkodowanie, bo pozniej maja od tego prowizje
zdjecie uzytkownika
Były 007 - 2016-01-04 16:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agent votum (były) - 2015-11-20 19:54:42]:
To wszystko zależy do kogo się trafi. Trafiłem na dyra (celowo z małej litery), który był beznadziejny w szkoleniach i organizacyjnie. W terenie raz byliśmy i był ok. Dbał tylko o własną d... Ludzi miał za nic. Najlepszy był w motywowaniu - zwolnię Cię przy umowie zlecenie - farsa. Mój Klient dostał kasę, ja nie. Kiedy poprosiłem o zmianę prowadzącego to dostałem wypowiedzenie - mając jeszcze 2 sprawy z rodziny i kilka do rozpoczęcia u znajomych. Ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom... Widać plecy dyrka są wielkie...
zdjecie uzytkownika
Były 007 - 2016-01-04 16:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agent votum (były) - 2015-11-20 19:54:42]:
To wszystko zależy do kogo się trafi. Trafiłem na dyra (celowo z małej litery), który był beznadziejny w szkoleniach i organizacyjnie. W terenie raz byliśmy i był ok. Dbał tylko o własną d... Ludzi miał za nic. Najlepszy był w motywowaniu - zwolnię Cię przy umowie zlecenie - farsa. Mój Klient dostał kasę, ja nie. Kiedy poprosiłem o zmianę prowadzącego to dostałem wypowiedzenie - mając jeszcze 2 sprawy z rodziny i kilka do rozpoczęcia u znajomych. Ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubańczykom... Widać plecy dyrka są wielkie...
zdjecie uzytkownika
ypao - 2016-01-04 19:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Programista PHP teraz widze jest u nich na topie, bo na to stanowisko cały czas szukają ludzi. No i mama nadzieje, ze lepiej płaca, bo praca jest we Wrocłwiu.
zdjecie uzytkownika
kojot - 2016-01-08 01:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ypao - 2016-01-04 19:00:18]:
Cześć . Szczerze mówiąc to aplikując do tej firmy nie spodziewałem się w ogóle ,że będzie opcja się dostać, teraz jest bo dobrych programistów php jest jak na lekarstwo
zdjecie uzytkownika
Manager - 2016-01-14 14:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były 007 - 2016-01-04 16:20:33]:
Jak Twój wpis jest prawdziwy i nadal chcesz pracować /i zarabiać/ w tej branży, to odpowiedz na mój post zamieszczony powyżej.
zdjecie uzytkownika
kraster - 2016-01-18 21:21:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Manager nie ma żadnego postu powyżej, coś Ci się pomyliło. Ciekaw jestem kiedy będą szukać nowych pracowników na stanowisko przedstawiciel regionalny
zdjecie uzytkownika
krokodyl - 2016-01-20 00:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety!Po ponad roku beznadziejnych działań pracowników tej firmy,nie uzyskałem nawet połowy tego,co powinno być załatwione!Pełną dokumentację przesłałem i nic to nie dało!Kontaktu telefonicznego z firmą brak,kontakt listowny-bardzo mizerny,brak powiadomień o ciągu sprawy,brak ustaleń-co dalej?!A co z drobną zaliczką w takiej sytuacji?!Pojawia się jakiś doradca-obiecuje,i.....znika!Zaliczki są,ale dla innych!DZIADOSTWO-STRATA NERWÓW I CZASU!
zdjecie uzytkownika
Psoczek - 2016-01-21 13:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kraster jako regionalny przedstawiciel warto jest spróbować, przyjmują bowiem już wykształceniem średnim, no ale 2 lata doświadczenia jednak trzeba posiadać.
zdjecie uzytkownika
Agata - 2016-01-26 10:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam okazję korzystać z usług tej firmy. Profesjonalne podejście, dobry kontakt z przedstawicielem, szczerze polecam!
zdjecie uzytkownika
nogar - 2016-01-27 10:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agata a w którym mieście to miało miejsce ? Słyszałęm, że zatrudniają też stażystów, ale pozwalają im zdobywać tylko doświadczenie. Mnie interesowałoby również dobre wysokie wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
pyrmida - 2016-01-27 19:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolona z Votum - uzyskali dla mnie odszkodowanie, całkiem spore, nie mam co narzekać. polecam
zdjecie uzytkownika
Manager - 2016-01-27 23:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kraster - 2016-01-18 21:21:57]:
Byłym i aktualnym agentom, przedstawicielom i doradcom z branży odszkodowań i ubezpieczeń oferujemy konkurencyjne warunki i dochodową współpracę, zapewniamy wysokie prowizje i zaliczki oraz pełną dyskrecję.

Dla chętnych możliwość budowy własnej struktury sprzedaży.

Dla managerów z własnymi grupami sprzedażowymi proponujemy ekstra warunki, jeśli działacie w innych branżach, to zapewniamy szkolenia branżowe i wszechstronną pomoc na każdym etapie.

Jeśli nie pracowałeś w tej branży, a chcesz dobrze zarabiać, to nauczymy Cię wszystkiego od podstaw.

Cała Polska.

Proszę o maila na adres

kasadlaagenta@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2016-01-30 15:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pyrmida - 2016-01-27 19:56:30]:
ja też jestem zadowolona, sama nie miałam czasu na walczenie i tą biurokrację - zleciłam więc Votum i załatwili wszystko szybko i bez problemu
zdjecie uzytkownika
7sióstr - 2016-01-30 21:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie są profesjonalistami, świetnie wywalczyli odszkodowanie dla mojej rodziny, całkiem niezłą sumę
zdjecie uzytkownika
misia - 2016-02-02 16:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma prawo do swojego zdania, ja widziałeam oferte pracy od nich na specjaliste ds.kadr i płaca i widzę,że oferują przyzwoite warunki pracy,umowę na stałe,pakiet socjalny,trzeba miec roczne doświadczenie i wiedze z zakresu prawa pracy,podatków.
zdjecie uzytkownika
Sebek - 2016-02-08 13:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zadowolony z ich usług. Moja córka została potrącona i ja nie miałem głowy do tego by się użerać z ubezpieczycielem o należne odszkodowanie. Na szczęście Votum zrobił to za mnie.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo fajnie. Był lekki stres, ale gdy rozmowa się rozkręciła udało się go opanować. Spotkanie odbyło się w siedzibie firmy. Przebiegało sympatycznie i miło.
Pytania: Sprawdzano moją wiedzę, plany na przyszłość, uczelnię na której studiuję. Nie było jakiś wyjętych spod ziemi zagadnień. Normalnie rzeczowo, na temat.

zdjecie uzytkownika
Vodi - 2016-02-08 19:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No bo to jest porządna firma @Sebek. I właśnie na tym ich praca polega, by ty się nie musiał użerać z ubezpieczycielem. Lubię ich i dlatego myślę, że mógłbym pracować dla nich. Dlatego fajnie, że szukają przedstawiciela regionalnego w Żaganiu. Chcą na to stanowisko zatrudnić najlepiej studentów zaocznych. I to jest właściwie jedyny wymóg bo nie trzeba mieć doświadczenia, a myślę, że wiele właśnie u nich się można nauczyć.
zdjecie uzytkownika
Manager - 2016-02-12 21:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kraster - 2016-01-18 21:21:57]:
Nic Mi się nie pomyliło. Po prostu usuwają posty.
Napisz do mnie na kasadlaagenta@interia.pl

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert