Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Poszkodowany - 2015-03-22 20:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszkodowany2015 - 2015-02-17 19:50:59]:
Tak wywalczyli grosze i o grosze idą na ugodę albo do sądu.Jeżeli ktoś nie wie o jakie pieniądze chodzi to się wydaje ,że dużo to co uzyskuje votum to 20-góra 30% tego co się należy,Żal ludzi poszkodowanych.A co do dobrych prawników to jedną sprawą zajmuje się raz jeden raz drugi prawnik i tak na prawdę nie wiedzą o co chodzi.Jak ktoś pisze ,że votum uzyskało duże odszkodowanie TO AGENT VOTUM .
zdjecie uzytkownika
osoba - 2015-03-24 18:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszkodowany - 2015-03-16 19:16:16]:
Jesteś śmieszny!!!!!!!!!!!!!!!!!
Votum ma dopiero zakazy!!!!!!!!!!!!!!!!
Śmiesznie niskie odszkodowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
KRA - 2015-03-24 18:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak pozytywnych opinii:)
No poza tymi które piszą pracownice/pracownicy Votum!
zdjecie uzytkownika
V - 2015-03-25 19:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisując umowę z Votum, podpisujesz lojalkę nie tylko dla siebie ale i dla żony.dzieci, braci, siostry, rodziców!
A tu patrz pomagają ją obejść?
Czyżby lojalki Votum były inne?
zdjecie uzytkownika
DDD - 2015-03-26 12:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Miałem szkodę w Austrii i szukam Firmy która pomogła by mi uzyskać odszkodowanie za szkodę osobową co byście doradzili ? dariuszd32@wp.pl
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-03-30 08:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DDD - 2015-03-26 12:49:22]:
Proponuję Votum jeśli chcesz niewiele:)
zdjecie uzytkownika
beata - 2015-04-01 17:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czytam te wypowiedzi aż żal mi tych ludzi same bzdury i nie prawda jak już tak ktoś oczerni firme bo miał z nią do czynienia to podpisać się imieniem i nazwiskiem
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-04-13 19:38:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-01 17:34:14]:
Może Ty się podpiszesz!
Szefostwo Ci kazało coś pozytywnego napisać?
zdjecie uzytkownika
Paweł X - 2015-04-17 13:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jestem Paweł. W 2009r. uległem wypadkowi komunikacyjnemu. Od 2010r. przeszedłem do ww firmy od mniejszej pseudo firmy z pobliskiej miejscowości. Czytając Wasze opinie jestem przekonany,że piszą to konkurencyjne firmy bądź osoby które nie miały nic do czynienia z tą firmą a popychają jedynie plotki. Moja sprawa jest w toku (czekam na ostatniego biegłego sądowego). Nie zgadzam się z opinią że Votum podpisuje ugody wręcz przeciwnie w mojej sprawie odradzali ugodę. Pracują tam fachowcy którzy analizują każdą sprawę i tak jak wyżej czytam jeżeli ktoś był potrącony na pasach bez znacznego uszczerbku na zdrowiu i bez dokumentacji medycznej to rzeczywiście stwierdzają, że ugoda w tym przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem gdyż szkoda zachodu, a wiadomo że sądy są niezawistne i to jest loteria. Nie zgadzam się również że Votum pożycza pieniądze od klientów (haha) to jak mi pomogli finansowo jest dla mnie największym dowodem, że to jest pomówienie. Mam u nich prawie 50 tys długu i gdyby nie te pożyczki bo było ich kilka nie miał bym za co zatankować auta by dojeżdżać na rehabilitację. Fakt sprawa ciągnie się już 5 lat ale stwierdzam, że nie działa to na moją niekorzyść wręcz przeciwnie, myślę tu o odsetkach ustawowych i na fakturach i innych dokumentach które zbieram do sądu. W tym okresie umowy z Votum (5 lat) miałem nieprzyjemność spotkać na swojej drodze inną bardzo dużą firmę 'M....." która nachodziła mnie, obiecywali gruszki na wierzbie i omotali mnie tak, że zerwałem umowę z Votum a podpisałem z Nim. Na moje szczęście nie trwało to długo gdyż okazało się że po 2 tygodniach zadzwoniła Pani z ubezpieczalni w sprawie śmiesznej ugody. To dało mi do myślenia i od wróciłem do Votum. Mimo, że moja sprawa się nadal ciągnie to bardzo się cieszę z takiego obrotu sprawy. I na pewno po zakończeniu wszystkiego będę chciał się podzielić z wyników tego całego długiego procesu odszkodowawczego. I proszę zastanowić się co się pisze w szczególności gdy nie ma się z jakąś firmą do czynienia. Służę pomocą, gdyby ktoś miał jakieś pytania. Dodam jestem z woj. łódzkiego. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
katia - 2015-04-18 10:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja się zwróciłam do nich jak moją córkę potrącił jakiś konował i jeszcze zbiegłz miejsca wypadku.... Pan z Votum mnie znalazł i mi pomógł. na początku chciałam to sama załatwić. niestety okazało się że ubezpieczyciel ma mnie gdzieś, wiec zdecydowałam się ze jednak zadzwonie do Votum. No i dobrze zrobiłam bo pewnie do tej pory bym nie widziała tych pieniędzy na oczy
zdjecie uzytkownika
stasia - 2015-04-25 12:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z usług jestem zadowolona. Z moim ubezpieczycielem nie mogłam dojsć ładu i składu. Odszkodowanie odzyskałam w pełnej kwocie dziekiVotum właśnie. Oceniam współpracę na plus
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-28 18:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [beata - 2015-04-01 17:34:14]:
Brawo za obronę firmy "pracowniku"
HAHAHAAHAHAAHAHAHAHAHHAAHHHAHHAHAH
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-28 19:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stasia - 2015-04-25 12:32:50]:
pewnie niewielkie więc nie wiem z czego się cieszyć:)
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-04-28 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł X - 2015-04-17 13:42:40]:
Powiem tak PIERO....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sam jesteś pracownikiem Votum.
A pozytywy piszą tu jak widzę tylko pracownicy!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Paweł X - 2015-04-29 16:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-04-28 19:27:11]:
Chcesz możemy się spotkać i się przekonasz "niewierny Tomaszu". Opisuję tu tylko swoje poczynienia z tą firmą i służę pomocą osobą które szukają tak jak ja kiedyś opinii na temat tej firmy.
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-05-03 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł X - 2015-04-29 16:07:58]:
O czym chcesz rozmawiać!
Pracowałem dla tej firmy więc mam wiedzę!
Odszedłem bo odszkodowania były dramatycznie niskie!
Poza tym obsługa pozostawia wiele do życzenia!
Więc o czym chcesz rozmawiać!
Chyba o zmianie kancelarii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-05-08 18:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te złe opinie piszą sami flustraci
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-05-11 14:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kancelaria Prawna specjalizująca się w uzyskiwaniu odszkodowań zaprasza do współpracy osoby poszkodowane w wypadkach komunikacyjnych i innych zdarzeniach losowych.
Zlecając nam swoją sprawę nie ponosicie Państwo żadnych kosztów. Rozliczamy się po pozytywnym zakończeniu sprawy.
Pomagamy odzyskać należności z tytułu:
1. Wypadków komunikacyjnych.
2. Wypadków śmiertelnych.
3. Wypadków w rolnictwie

Jeśli macie Państwo pytania zapraszamy do kontaktu:
32 240 24 35; 882 127 772 lub sandra@ficinus.pl
zdjecie uzytkownika
ByłyPracownik - 2015-05-15 06:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poszkodowany - 2015-03-16 19:16:16]:
Bzdury opowiadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sprawy prowadzą likwidatorzy, którzy nie mają wykształcenia prawniczego.
Ich praca polega na wysyłaniu standardowych zgłoszeń szkody do TU.
Adwokat może i jest ale dopiero podczas postępowania sądowego.
Niestety do niego żadko dochodzi gdyż Votum woli zadowolić się "jałmużną", jaką proponuje TU na drodze postępowania polubownego!
Poza tym nie prawdą jest że nie ma lojalek i można współpracować z innymi podmiotami z tej samej branży.
Lojalka wotum obejmuje agenta, jego małżonka, rodziców i dzieci!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wspomniałeś o awansie. Ayby awansować trzeba namówić kolejne osoby które będą pracowały na twojego menago bo do puki ty nie awansujesz to nic z tego nie masz.
Jeżeli masz jeszcze jakieś wspaniałe teorie dotyczące współpracy z Votum chętnie się im przyjrzę i z przyjemnością je obalę
Z poważaniem
Były pracownik

zdjecie uzytkownika
franc - 2015-05-18 10:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzacie trochę? A co ma zrobić taki człowiek po wypadku który nie ma rodziny, jest sam jak np ja. Wtedy dobrze jest jak przyjdzie ktoś z pomocą, nawet taka firma. Ja po wypadku nie mogłem dojść ładu z tymi ubezpieczeniami i w końcu sam się zgłosiłem do Votum, bo już nie widziałem innej drogi. Nie ubyło mnie, że zapłaciłem parę złotych prowizji. Prawnikowi też trzeba zapłacić, nawet za glupią poradę. Ja nic do nich nie mam bo obsłużyli mnie jak trzeba i był efekt ich działań
zdjecie uzytkownika
naturia - 2015-05-18 13:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie dużo tu jest nieprawdy na temat Votum. Moim zdaniem - i przekonałem się o tym - to uczciwa firma. Nie robią nic na siłę, i to nieprawda, że zadowoalają sie byle czym, bo dużo jest spraw, w których wygrali naprawdę znaczne odszkodowania - chyba by ich nie było gdyby tylko dogadywali się z TU? Jaki mieli by z tego pożytek. Czasami jest tak, że nie da się w sądzie wywalczyć więcej - oni mają od tego prawników, żeby zaopiniowali sprawę.
zdjecie uzytkownika
BUHAHA - 2015-05-19 22:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [franc - 2015-05-18 10:53:03]:
SORKI FRANC ale teraz to pojechałeś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Kto Ci to kazał napisać??????????????????????????????????????????????/
DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
zdjecie uzytkownika
BUHAHA - 2015-05-19 22:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [naturia - 2015-05-18 13:42:15]:
NATURIO a jak znalazłaś tą wspaniałą firmę?
I skąd wiesz o tych wygranych sprawach?
Bajki czytałaś czy Ci je opowiedzieli?

Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: co tu można pisać. Na spotkanie przyjechała "Pani Dyrektor" bo tak mają wszyscy na wizytówkach, coś bąkała nie wiedziała jaki procent i od czego, o jakichś szkoleniach,że w ciągłym kontakcie itd. potem kontakt się urwał, nawet nie oddzwoni. na spotkaniu tylko zdejmowała włosy z ubrania i pachniała
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2015-05-20 15:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawnikowi też trzeba zapłacić, bo za darmo sprawy nie weźmie, a przynajmniej jeszcze o czymś takim nie słyszałam. A Votum zdaje się ma prowizję od wywalczenia odszkodowania, więc im też zależy na tym żeby sprawa się potoczyła dobrze dla klienta. Jak ktoś nie chce to nie musi przecież korzystać z ich usług :).
zdjecie uzytkownika
franc - 2015-05-20 16:18:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BUHAHA - 2015-05-19 22:11:17]:
Nie wiem czemu masz taką obsesję na punkcie tej firmy i o co człowieku Tobie chodzi... I niestety ale to Ty przesadzasz. moja opinia i tyle.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Votum Centrum Odszkodowań S.A.?
Zadaj pytanie
alert