brak logo

Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Wrocław

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

romek 2016-06-16 13:44:58
chyba droga rekrutacji nie zmieniła się za bardzo, wydaje mi się, że można zarobić tutaj jeśli chodzi o prace jako Praktykant/Praktykantka w Departamencie Prawnym, a rekrutacja jest na pewno min. 2 etapowa.
Ola 2016-06-17 15:07:37
Tak, praktyki w Votum są płatne. Ja w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną. Chciałabym bardzo odbyć u nich praktyki, jeśli będzie to możliwe to już w wakacje.
wero 2016-06-17 15:10:50
słuchajcie, a jak wygląda praca tutaj jako Praktykant/Praktykantka w Departamencie Prawnym? bo wydaje mi się, że to jest wszytko ustalone już tylko kwestia ceny i kosztów własnie, czy wynagrodzenie jest jakoś podzielone?
Patrycja 2016-06-22 10:52:11
A z administracji ktoś odbywał praktykę w Votum? Czytałam na ich stronie, że w tym kierunku też chętnie przyjmą praktykantów. Ja studiuję właśnie na tym wydziale i potrzebuję się gdzieś załapać. Przyznam, że chciałabym mieć płatną praktykę, dobre i parę groszy jakbym sobie dorobiła.
poldek 2016-06-22 10:54:24
no to wydaje mi się, że nie będzie z tym żadnego problemu, próbuj i daj znać jak Ci poszło! Poza tym sa jeszcze inne oferty pracy jak np praca jako Archiwista (m/k).
Wojtek 2016-07-05 09:22:10
Patrycja ja odbywałem praktyki w Votum w dziale prawnym, jestem studentem prawa. W tym samym terminie co ja byli też praktykanci z administracji. Fajna atmosfera panuje w tej firmie. Myślę, że jak i z prawa tak i z administracji warto u Nich odbyć praktykę.
gomi 2016-07-05 09:29:41
najważniejsza dla mnie informacja jak na razie to fakt, że te praktyki może i są wakacyjne z założenia ale jednak są płatne 0 tylko pozostaje kwestia jakie wynagrodzenia miałabym otrzymywać. doświadczenie doświadczeniem, alke jednak nie sama wiedza człowiek żyje
Patra 2016-07-07 10:12:41
Rzadko kiedy praktyki są płatne. To dobry atut Votum S.A. Fajnie, że u nich jednocześnie można zrealizować dobrą praktykę i zarobić parę groszy.

irka 2016-07-07 10:20:36
Nigdy nie byłam zatrudniona z firmy na stażu, byłam jedynie przez UP, jendka wiem, ze na staż który masz od firmy bezposrednio to podpisujesz jakąś umowę np. na rok czy krocej zalezy od firmy, a stawke masz jakas ustalona juz może można sie dogadac co do wynagrodzenia?
emerytmundurowy 2016-07-07 21:24:05
Zapraszam do rozmowy Pozdrawiam Andrzej
monika 2016-07-07 21:38:22
A możecie powiedzieć ile konkretnie na tych praktykach jest i ile godzin minimum trzeba tygodniowo wyrobić? Bo zastanawia się czy na dziennych dam rade
Janecka 2016-07-14 14:25:46
Myślę, że dasz radę. Można się przecież zawsze dogadać, że będziesz przychodzić przez dłuższy okres a tym samym mniej godzin dziennie. Tak abyś pogodziła to sobie z uczelnią. Votum nie robi z tym żadnych problemów, oferują elastyczny czas pracy.

hah 2016-07-14 15:41:02
Dobrze że umowa jest w pełni respektowana @irka, bo wiedzą, ze o dobre warunki nie jest wcale tak prosto.
J 2016-07-27 00:32:13
Pracuję kilka lat w branży odszkodowawczej. Mam własny zespół sprzedażowy.
Przyjmiecie mnie na praktykę ?
Dziadek 2016-07-27 07:37:01
Witam
Ok proszę o kontakt mam fajną propozycję.
Pozdrawiam
boss 2016-07-27 10:13:45
Hej, wiecie czy niedługo pokaże się jakiekolwiek ogłoszenie chociażby na przedstawiciela regionalnego? Podobno jest szansa na to, żeby znaleźć dwuskładnikowe zarobki.
Dziadek 2016-07-27 11:33:59
Co to sa dwuskladnikowe zarobki?
Wjazd 2016-07-27 13:13:43
Jakie znów zarobki, bo nie do końca to rozumiem chyba?
nelka 2016-07-27 14:17:25
Moim zdaniem firma na prawde jest ok, skutecxna w tym co robi,widac ze preznie dzialaja, sa skuteczni a co za tym idxie wlasnie maja dobra zaloge doradcow.
romek 2016-07-27 14:18:52
Młodszy Specjalista ds. Finansowych (m/k) teraz jest u nich z tego co widze... zastnawiam się tylko jak wygląda teraz u nich praca i czy rzeczywiście sa dobre podstawy.
Dora 2016-08-03 11:42:46
Dwuskładnikowe zarobki to: część stała (podstawa) + prowizja
hey 2016-08-03 11:45:37
Wiadomo czy niedługo będą szukać przedstawicieli regionalnych? Dobrz,e że normalnie sa prowizje do podstawy
Dora 2016-08-03 11:53:12
Też jestem zdania, że jest to porządna firma, ma dobrych pracowników i ich szanuje. Mam znajomą, która jest u Nich zatrudniona i bardzo sobie chwali tą pracę.
ADA 2016-08-03 12:26:10
Z tego co mi się obiło o uszy to doceniają swoich pracowników. Mają socjal i ścieżkę kariery. Zawsze warto umówić się i porozmawiać na rozmowie kwalifikacyjnej.
ADA 2016-08-03 12:29:55
Na ich stronie nadal widnieje ogłoszenie odnośnie oferty pracy jako Przedstawiciel Regionalny więc pewnie nadal poszukują.(usunięte przez administratora)Składaj papiery i zobaczysz.
romek 2016-08-03 12:57:39
Przedstawiciel Regionalny chyba jest u nich potrzebny z tego co widze no i zastnawiam się o co chodzi konkretnie, bo nie ma opisanego regionu wydaje mi się.. zastnawiam się jeszcze nad tym jakie są zarobki, bo tż chyba tylko na rozmowie jest to ujawniane.
xxxxx 2016-08-04 14:08:27
Nie polecam tej firmy obiecują a potem nic nie robią kontakt pożal się boże.
Jasiok 2016-08-04 14:42:01
Daj spokój, widocznie nie doprowadziłeś sprawy do końca
Dziadek 2016-08-04 20:19:03
Czyli jest podstawa ? w tej firmie
kiss 2016-08-04 20:22:21
Może wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Podobno są odpowiednie premie do tego.
Ewela 2016-08-05 14:19:37
Wydaje mi się, że szukają przedstawicieli regionalnych w całej Polsce a osoba zainteresowana dostałaby najbliższy rejon do swojego miejsca zamieszkania. Odnośnie zarobków to sprawa pewnie indywidualna i myślę, że masz racje, że ustalana jest na rozmowie kwalifikacyjnej.
misia 2016-08-05 14:23:08
Ale mam rozumieć @Ewela, że raczej zależy ona od twojego doświadczenia czy raczej od umiejętności?
Amm 2016-08-05 14:55:55
Jesteś ich klientem? Ja właśnie słyszałam, że są bardzo skuteczni.. ludzie polecają
hihi 2016-08-05 15:30:26
Dla mnie ważne jest to, żeby wypłata mogła być terminowa, żeby wynagrodzenie mogło być u nich na czas.
Dziadek 2016-08-05 15:51:40
Której nie polecasz firmy?
marcin 2016-08-05 19:54:43
Renoma wśród klientów skłoniła mnie do próby aplikacji tutaj do pracy... Jakieś oferty?
emerytmundurowy 2016-08-06 07:15:28
Witam zapraszam do kontaktu
irka 2016-08-06 09:02:11
a o jakim stanwosiku mowisz? bo maja tak mi sie wydaje oferty na Przedstawiciela Regionalnego w firmie tylko nie wiem czy szukaja jeszcze, mozesz aplikowac do nich albo tutaj jeszcze popytac moze ktos odpowie
emerytmundurowy 2016-08-06 21:38:04
Hej napisz na szymanskias@wp.pl Pozdrawiam
arletta 2016-08-06 21:50:38
@irka ja wiem o których ty konkretmnie rekrutacjach mówisz ale ona są z tamtego roku, już nieaktualne
Ewela 2016-08-08 14:38:02
Zapewne oba kryteria brane są pod uwagę. Nie ma co gdybać. Najlepsze informacje uzyskamy u źródła. Rozmowa kwalifikacyjna nic nie kosztuje dlatego warto złożyć papiery, iść i porozmawiać, dowiedzieć się szczegółów.

dejwid 2016-08-08 19:23:49
Faktycznie powiem wam, że na stronie internetowej ofert pracy jest sporo. I na regionalnego na terenie całej Polski, ale też oferty typowo z Wrocławia. Nawet są oferty różnych praktyk, jak ktoś jest zainteresowany :)
Jagna 2016-08-10 14:46:42
O rzeczywiście oferty ciekawe i jest ich wiele. Firma aż tylu pracowników potrzebuje? Znalazłam nawet coś dla siebie. Wyślę CV, zobaczę.
romek 2016-08-10 14:53:23
warto wysłac CV, w końcu nic nie tracisz, ale zastnawiam się jak wygląda teraz praca jako Specjalista ds. Sprzedaży, bo wydaje mi się, ze jest od wyzej niz taki zwykły sprzedawca jednak i chyba lepsze premie są z tym związane, jak coś wiecie to daj znać koniecznie.
Fela 2016-08-12 11:23:42
Nie widzę na ich stronie oferty na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży. Podaj link gdzie ta oferta się znajduje.
P 2016-08-12 11:25:50
Jest to duża firma, cały czas się pewnie rozwija to i zapotrzebowanie na pracowników jest spore.
miron 2016-08-12 11:28:59
No skoro nie widzisz takiej oferty pracy na ich stronie, to może jednaj rekrutacja już się skończyła, bo nie jest trudno zlokalizować te oferty pracy. Ogólnie firma jest naprawdę moim zdaniem fajną pozycją w cv
tereska6111@wp.pl 2016-08-29 15:03:15
Pic na wodę. Odszkodowanie najwyżej w wysokości 1/4 niby wnioskowanej - zapewnienia " takie dobre zeznania swiadków, takie dobre opinie biegłych - wy w nerwach ciągacie się po biegłych , ciagacie świadków , w domu rewolucja i życie wywraca się do góry nogami - bo z nadzieją , że będzie na to tamto - Votumm ma to gdzieś. ( dotyczy to roszczeń po śmierci członków rodziny - nie złamanego paluszka ) . Jak rodzina się rozwali to pani z Votum jeszcze weźmie sprawę rozwodową !!! Fakt . Mało tego - pani mecenas na sprawie poza wrocławiem - będzie w kancelarii jutro - CODZIENNIE CAŁY TYDZIEŃ TO SAMO - totalne kłamstwo - bo pani mecenas na urlopie - a może też kłamstwo - bo jak rąbią cię w durnia codziennie - to kiedy jest prawda ?? To mecenasi najbardziej zakłamani - To to nasze prawo = Matko Boska - a Votum to to przedstawiciele - toż to do telewizji na cały świat ----------- dobrze ludkowie się zastanócie = bo gdy do was przyjdą obiecają cuda a dostaniecie gówno ----- doświadczona przez NICH
tereska6111@wp.pl 2016-08-29 15:03:33
Pic na wodę. Odszkodowanie najwyżej w wysokości 1/4 niby wnioskowanej - zapewnienia " takie dobre zeznania swiadków, takie dobre opinie biegłych - wy w nerwach ciągacie się po biegłych , ciagacie świadków , w domu rewolucja i życie wywraca się do góry nogami - bo z nadzieją , że będzie na to tamto - Votumm ma to gdzieś. ( dotyczy to roszczeń po śmierci członków rodziny - nie złamanego paluszka ) . Jak rodzina się rozwali to pani z Votum jeszcze weźmie sprawę rozwodową !!! Fakt . Mało tego - pani mecenas na sprawie poza wrocławiem - będzie w kancelarii jutro - CODZIENNIE CAŁY TYDZIEŃ TO SAMO - totalne kłamstwo - bo pani mecenas na urlopie - a może też kłamstwo - bo jak rąbią cię w durnia codziennie - to kiedy jest prawda ?? To mecenasi najbardziej zakłamani - To to nasze prawo = Matko Boska - a Votum to to przedstawiciele - toż to do telewizji na cały świat ----------- dobrze ludkowie się zastanócie = bo gdy do was przyjdą obiecają cuda a dostaniecie gówno ----- doświadczona przez NICH
aki 2016-08-29 16:12:28
na ich stronie w zakładce z kariera można poczytać sporo o ścieżce kariery, czy ona jest realnie jednak możliwa?
Zostaw swoją opinię o Votum Centrum Odszkodowań S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.