Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
majek1 - 2014-07-22 09:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam firmę.
Pracują w niej mili i kulturalni ludzie, firma jest bezpieczna, notowana na giełdzie, czyli podlegająca kontrolom wszelakim. Sprawy załatwiają kompleksowo - od własnej kancelarii po fundację.
zdjecie uzytkownika
jawor - 2014-08-11 09:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam, dla mojego ojca uzyskali odszkodowanie po 10 latach od sprawy, zajęli się odnalezieniem całej potrzebnej dokumentacji - a to nie było łatwe bo sprawcą wypadku był obcokrajowiec. Tato dostał zadośćuczynienie i rentę wyrównawczą.
zdjecie uzytkownika
HAHAHA - 2014-08-13 18:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Według mojej skromnej opinii omijać szerokim łukiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
efectiv - 2014-08-23 14:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZAPRASZAM WSZYSTKICH NIE ZADOWOLONYCH Z PRACY W VOTUM BĄDŻ W INNYCH FIRMACH ODSZKODOWAWCZYCH DO KONTAKTU ZE MNĄ POD ADRESEM MEILOWYM efectiv@interia.pl OFERUJEMY BEZKONKURENCYJNE NAJLEPSZE WARUNKI PRACY W POLSCE W BRANŻY ODSZKODOWAŃ!! CHCESZ PRACOWAĆ I ZARABIAĆ DUŻO WIĘCEJ?? DOSTAJESZ W SWOJEJ FIRMIE ŻENUJĄCE ZALICZKI?? NAPISZ I POZNAJ NASZĄ OFERTTĘ!!!!!
zdjecie uzytkownika
zambos - 2014-08-23 23:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, jestem po prawie i już od dawna siedzę w odszkodowaniach. Ostatnio z powodów osobistych musiałem odejść z poprzedniej pracy. Znalazłem oferte pracy dla prawnika właśnie w Votum. Firma wydaje się być całkiem solidna zwłaszcza , że notowana jest nawet na giełdzie. Stąd moje pytanie do obecnych pracowników czy warto tu obecnie szukać zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
talker - 2014-08-29 12:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba nie mają raczej problemów z brakiem klientów po ostatniej głośnej sprawie, w której wywalczyli prawie 2 miliony odszkodowań...
zdjecie uzytkownika
Dariusz - 2014-08-29 14:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do zatrudnienia to jest ok, dbają o pracowników, choć przez to że bardzo solidnie podchodzą do spraw, to pracy jest naprawdę sporo. Przynajmniej we Wrocławiu, gdzie miałam okazję pracować
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2014-09-16 20:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Unikać proszę tej firmy Votum. Votum można porównać do chińskiej hurtowni dużo, tanio i byle jak. Uzyskują dla poszkodowanych kwoty tak niskie , które poszkodowani mogą uzyskać bez ich pomocy i ich wysokiej ceny honorarium. Byłem pracownikiem tej firmy i wstydzę się w oczach tych ludzi, że nakłoniłam ich do podpisania umowy z ta firmą, banda cwaniaków, czasami myślę że współpracują z ubezpieczycielami i oszukują wspólnie ludzi poszkodowanych, dlaczego nikt nie zainteresuje się tak oszukaną firmą która przynosi dla ludzi poszkodowanych same straty. Ta ich rzekoma kancelaria to śpiochy, budzą się po kilku latach i przypominają sobie o jakieś sprawie sprzed 4 lat. Wykorzystują ludzi zatrudnionych na stanowiskach przedstawicieli, którzy nie maja pracy i chcą jakoś zarobić i partaczą wszystkie sprawy. Komunikat jeśli miałeś wypadek i chcesz uzyskać odszkodowanie unikaj firmy kant czyli Votum lenie i jeszcze raz lenie smierdzące
zdjecie uzytkownika
ByłyAgent - 2014-09-17 12:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Wszystkich niezadowolonych byłych agentów zapraszam do kontaktu: agenci.odszkodowania@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-09-18 10:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM VOTUM zwłaszcza ,gdy sprawa jest prowadzona jeszcze przez prokuraturę obiecali pomoc i dali pełnomocnika co zajmie się sprawą w moim imieniu czego bardzo żałuje nie zrobili nic przez co sprawę przegrałam ,gdyż jak powiedział mój "pełnomocnik" nie chcieli się wtrącać w sprawy prokuratury więc jak inaczej mógł mi pomóc pełnomocnik zgadzając się i nie kwestionując durnych opinii biegłego przyłożyli rękę do umorzenia sprawy
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-09-22 20:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [poszkodowany - 2014-05-13 22:32:49]:
Mówisz, że teraz kwiczę. Nie chodzi mi już o procent jaki pobrali , bo ok widziałam to w umowie ale mają jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w papierach. Są BEZNADZIEJNI i będę to wszystkim wokół powtarzać. I teraz będę brała prawnika, bo prawnik mi więcej pomógł i nie brał tyle kasy co oni i był 100 razy lepszy niż obiboki z Votum . Bierzcie ludzie prawników a nie gamoni z Votum. Nic na tym nie zyskacie tylko stracicie a oni ładnie umieją omamonić człowieka. Banda złodziei Votum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
emil - 2014-09-24 10:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z 32.000 tys odszkodowania brutto zabrali mi 11 tys brutto prowizji
zdjecie uzytkownika
boruta - 2014-09-24 19:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mam pojęcia jacy ludzie mogą pisać takie brednie, to prawdopodobnie cynicy a wynika to tylko z zazdrości,że im nie udało się nawet przybliżyć do tej potężnej i prężnej organizacji, to przecież widać i słychać. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
włosek - 2014-09-25 15:34:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boruta - 2014-09-24 19:34:30]:
heh :) nie przesadzałbym jednak z tą prężną i potężną... może rzeczywiście prężą się na nowych klientów , ale fakty o których piszą ludzie mówią same za siebie. Samo wynajęcie ich do odzyskania pieniędzy nie daje pewności , że rzeczywiście można je dostać z powrotem. A trzeba przyznać , że sami tani nie są
zdjecie uzytkownika
Zuzol - 2014-09-26 12:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [włosek - 2014-09-25 15:34:13]:
ale nie wynajmujesz ich do odzyskania pieniędzy tylko do wywalczenia należnego odszkodowania. ich wynagrodzenie to prowizja od wywalczonej kwoty więc nie płacisz im z góry i nic nie tracisz w razie przegranej...
zdjecie uzytkownika
mruczek - 2014-09-30 15:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe no wiadomo, każdy by chciał odzyskać jak największe odszkodowanie i jeszcze żeby firma pracowała za darmo bo dlaczego im płacić :D
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-10-10 09:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ok wynajmujemy ich do wywalczenia odszkodowania ale ludzie , którzy mieli do czynienia z nimi pracować wiedzą ze oni tylko chcą żeby cokolwiek dostać a nie walczą np o to żeby poszkodowany otrzymał więcej odszkodowania. Nie potrafią nawet doradzić człowiekowi , a jak już doradzają to tak żeby nie musieli pracować tylko żeby otrzymali swoja należność. Po to jest to forum aby każdy mógł się wypowiedzieć na temat tej firmy , jednak uważam ze pracownicy tej firmy również w tym forum wypisują by jednak firma nie straciła swojej renomy i aby każdy ją cenił. W moim gronie znajomych kilka osób pracowało z Votum i każdy z nich jest niezadowolony, dlatego ja nikomu tego badziewia polecać nie będę :)
zdjecie uzytkownika
zubi - 2014-10-11 17:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poszkodowana - 2014-10-10 09:53:30]:
szczerze mówiąc również myślałem o tym , że trzeba im jeszcze zapłacić coś dodatkowo , ale jeśli nie to nie jest to aż tak wielkie ryzyko. Jednak ciagle w niepewności trzyma jednak to czy oni rzeczywiście postarają się w pełni , aby uzyskać jak największą kwotę. Choć w sumie to jest im również chyba na rękę..
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-10-15 18:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolony z usług, sam bym pewnie odszkodowania nie wywalczył, dlatego nie mam tej firmie nic do zarzucenia. Oczywiście że biorą prowizje bo nie są instytucją charytatywną, dla mnie to jasna sprawa :)
zdjecie uzytkownika
master - 2014-10-28 15:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh no dokładnie, dobrze powiedziane. każda firma pobiera opłaty za swoje usługi więc czemu z nimi miałoby być inaczej :)
zdjecie uzytkownika
Zainteresowana - 2014-10-28 18:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam nie jestem jeszcze klientką firmy VOTUM, ale zastanawiam się nad podpisaniem z nimi umowy. Z tego co czytam na tym forum opinie o firmie są różne więc mam kosmiczny mętlik w głowie... Moim zdaniem to w jaki sposób działają pracownicy owej firmy zależy od pracowników w danym mieście. W jednym np mogą miec większe doświadczenie w drugim gorsze. Pewnie mogę się mylic, ale wyrażam swoje zdanie na ten temat. Do tej pory sprawę prowadziła inna firma, której nazwy nie podam. Dostałyśmy z mamą i siostrą 50 tys, oczywiście z tej sumy pieniędzy swoją należnośc zabrali. Nie dawno firma VOTUM zgłosiła się do nas i powiedziała że mogą wywalczyc dużo więcej odszkodowania i w dodatku rentę z przed 3 lat, a wypadek mieliśmy prawie 9 lat temu. Więc teraz zastanawiam się nad podpisaniem z nimi umowy, jednak opinie są różne. Czy choc jedna mądra bezstronna osoba mogłaby doradzic coś w tej sprawie?
zdjecie uzytkownika
patka - 2014-10-29 10:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnośnie zadośćuczynienia. Czy, jeżeli tak jak w moim przypadku zginęła moja babcia, która została potracona na pasach dostane to rzekome odszkodowanie tak jak zapewnia to Votum. Sa?? Powiem ze sprawa trwa już 8 miesięcy a ja jeżeli sama do nich nie zadzwonie badz nie napisze to sami nie racza sie do mnjie odezwac i powiedziec co juz wiadomo itp. prosze o pomoc. Patrycja
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-10-31 03:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [patka - 2014-10-29 10:19:06]:
Patryca rozumiem że już podjęłaś z nimi współpracę i teraz czekasz tak naprawdę na wypłatę zadośćuczynienia tak? Nawet jeśli źle zrozumiałam i dopiero myślisz o współpracy z nimi to zawsze warto chociaż pójść na rozmowę. Tylko radziłabym zorientować się w kilku źródłach. Idąc tylko do jednej placówki dajesz sobie wmówić jedną wersję. A wiadomo, nie mamy zbyt wielkiego wykształcenia w prawie :/ daj znać jak sprawa się wyjaśni ;)
zdjecie uzytkownika
Patka - 2014-10-31 09:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalam odpowiedz bo na nich ciagle napieram. Zostala przyznana mi decyzja odnowna od strony ubezpieczyciela i teraz jak to napisali sprawa zostanie rozpatrzona pod katem votum. To pytam po co zawracali mi glowe skoro nic nie potrafia w tym kierunku zrobic? Tak nalezalo sie wnukom. Potrafili niezle namacic w glowach i teraz niestety jak sama ich nie zapytam nic nie bede wiedziala. Bylam bardzo zwiazana z babcia emocjonalnie i chocianie zyje juz 8 miesiecy ciagle mi jej brak. Mnie tylko intetesuje po co to wszystko skoro nic nie potrafia zrobic? Chcialam sie od nich wypisac ale zostalam poinformowana ze bede musiala zwrocic w takim razie za wszystkie listy i pisma skierowane do ubezpieczyciela czy tez sadu. Pomozcie prosze bo juz nie wiem co mam robic. Pozdrawiam:(
zdjecie uzytkownika
najka - 2014-10-31 09:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie sprawy potrafią się ciągnąć naprawdę długo... a votum pobiera wynagrodzenie z wygranej sprawy więc im też zależy na tym, aby wygrać :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x