brak logo

Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Wrocław

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Kane 2016-06-15 19:51:22
- szukasz wiarygodnego pełnomocnika do obsługi swoich spraw ?
- chcesz jasną i przejrzystą umowę z której wynika wprost kto za co płaci (...czyli my płacimy) i kto ponosi ryzyko przegranej w sądzie (...znów my) ?
- rozumiesz że to nie % prowizji sie konkuruje tylko jakością usługi, obsługi i posiadanym doświadczeniem pozwalającym uzyskać NALEŻYTE odszkodowanie ?
- domyślasz się że w olbrzymiej firmie twoja sprawa będzie obsłużona na zasadzie "masówki" ?

Jeśli odpowiedziałeś minimum 3 x TAK - zapraszam do skorzystania z naszych usług. Działamy na rynku usług prawnych od lat, mamy własny dział prawny nie jesteśmy typowym pośrednikiem jakich mnóstwo na rynku. Mamy klientów którzy nas polecają, wracają z nowymi sprawami, są zadowoleni. Walczymy o klienta jakością a nie natręctwem. Walczymy z ubezpieczycielem indywidualnym podejściem a nie metodą "kopiuj, wklej" i referentem bez doświadczenia dodatkowo źle wynagradzanym.

http://slaskodszkodowania.pl Śląsk Odszkodowania, oddział firmy Campter Odszkodowania

wypadki komunikacyjne, szkody osobowe, rzeczowe, dopłaty do odszkodowań (cesje), błędy medyczne

Robimy odszkodowania. Zawodowo.
2
Renia 2016-06-16 13:42:29
Z ciekawości spojrzałam na ich oferty pracy i rzeczywiście są interesujące. Wiele atrakcyjnych stanowisk jest do podjęcia w centrali. Szkolą, pakiet socjalny, ścieżka rozwoju zawodowego…full wypas :) Moją uwagę szczególnie zwróciło stanowisko „Asystent w dziale kadr i płac”. Ciekawe jak wygląda droga rekrutacji?
Ola 2016-06-17 15:07:37
Tak, praktyki w Votum są płatne. Ja w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną. Chciałabym bardzo odbyć u nich praktyki, jeśli będzie to możliwe to już w wakacje.
Patrycja 2016-06-22 10:52:11
A z administracji ktoś odbywał praktykę w Votum? Czytałam na ich stronie, że w tym kierunku też chętnie przyjmą praktykantów. Ja studiuję właśnie na tym wydziale i potrzebuję się gdzieś załapać. Przyznam, że chciałabym mieć płatną praktykę, dobre i parę groszy jakbym sobie dorobiła.
Wojtek 2016-07-05 09:22:10
Patrycja ja odbywałem praktyki w Votum w dziale prawnym, jestem studentem prawa. W tym samym terminie co ja byli też praktykanci z administracji. Fajna atmosfera panuje w tej firmie. Myślę, że jak i z prawa tak i z administracji warto u Nich odbyć praktykę.
Patra 2016-07-07 10:12:41
Rzadko kiedy praktyki są płatne. To dobry atut Votum S.A. Fajnie, że u nich jednocześnie można zrealizować dobrą praktykę i zarobić parę groszy.

emerytmundurowy 2016-07-07 21:24:05
Zapraszam do rozmowy Pozdrawiam Andrzej
Janecka 2016-07-14 14:25:46
Myślę, że dasz radę. Można się przecież zawsze dogadać, że będziesz przychodzić przez dłuższy okres a tym samym mniej godzin dziennie. Tak abyś pogodziła to sobie z uczelnią. Votum nie robi z tym żadnych problemów, oferują elastyczny czas pracy.

J 2016-07-27 00:32:13
Pracuję kilka lat w branży odszkodowawczej. Mam własny zespół sprzedażowy.
Przyjmiecie mnie na praktykę ?
Dziadek 2016-07-27 07:37:01
Witam
Ok proszę o kontakt mam fajną propozycję.
Pozdrawiam
Dziadek 2016-07-27 11:33:59
Co to sa dwuskladnikowe zarobki?
nelka 2016-07-27 14:17:25
Moim zdaniem firma na prawde jest ok, skutecxna w tym co robi,widac ze preznie dzialaja, sa skuteczni a co za tym idxie wlasnie maja dobra zaloge doradcow.
Dora 2016-08-03 11:42:46
Dwuskładnikowe zarobki to: część stała (podstawa) + prowizja
Dora 2016-08-03 11:53:12
Też jestem zdania, że jest to porządna firma, ma dobrych pracowników i ich szanuje. Mam znajomą, która jest u Nich zatrudniona i bardzo sobie chwali tą pracę.
ADA 2016-08-03 12:26:10
Z tego co mi się obiło o uszy to doceniają swoich pracowników. Mają socjal i ścieżkę kariery. Zawsze warto umówić się i porozmawiać na rozmowie kwalifikacyjnej.
ADA 2016-08-03 12:29:55
Na ich stronie nadal widnieje ogłoszenie odnośnie oferty pracy jako Przedstawiciel Regionalny więc pewnie nadal poszukują.(usunięte przez administratora)Składaj papiery i zobaczysz.
xxxxx 2016-08-04 14:08:27
Nie polecam tej firmy obiecują a potem nic nie robią kontakt pożal się boże.
4
Dziadek 2016-08-04 20:19:03
Czyli jest podstawa ? w tej firmie
Ewela 2016-08-05 14:19:37
Wydaje mi się, że szukają przedstawicieli regionalnych w całej Polsce a osoba zainteresowana dostałaby najbliższy rejon do swojego miejsca zamieszkania. Odnośnie zarobków to sprawa pewnie indywidualna i myślę, że masz racje, że ustalana jest na rozmowie kwalifikacyjnej.
Amm 2016-08-05 14:55:55
Jesteś ich klientem? Ja właśnie słyszałam, że są bardzo skuteczni.. ludzie polecają
Dziadek 2016-08-05 15:51:40
Której nie polecasz firmy?
emerytmundurowy 2016-08-06 07:15:28
Witam zapraszam do kontaktu
emerytmundurowy 2016-08-06 21:38:04
Hej napisz na szymanskias@wp.pl Pozdrawiam
Ewela 2016-08-08 14:38:02
Zapewne oba kryteria brane są pod uwagę. Nie ma co gdybać. Najlepsze informacje uzyskamy u źródła. Rozmowa kwalifikacyjna nic nie kosztuje dlatego warto złożyć papiery, iść i porozmawiać, dowiedzieć się szczegółów.

Jagna 2016-08-10 14:46:42
O rzeczywiście oferty ciekawe i jest ich wiele. Firma aż tylu pracowników potrzebuje? Znalazłam nawet coś dla siebie. Wyślę CV, zobaczę.
Fela 2016-08-12 11:23:42
Nie widzę na ich stronie oferty na stanowisko Specjalista ds. sprzedaży. Podaj link gdzie ta oferta się znajduje.
P 2016-08-12 11:25:50
Jest to duża firma, cały czas się pewnie rozwija to i zapotrzebowanie na pracowników jest spore.
papryczka 2016-08-31 14:30:41
Jak to się mówi: „dla chcącego nic trudnego”. Z tego co wiem firma też bardzo wspiera swoich pracowników. Myślę, że jeśli zobaczą twoje zaangażowanie i chęci to pomogą wspiąć się na wyższy szczebelek.
Kajtuś 2016-09-02 15:09:23
Ostatnio na uczelni słyszałam, że poszukują praktykantów. Studentów prawa i administracji. U nich całym rokiem można odbywać praktykę, która jest płatna.
1
Kajtuś 2016-09-07 14:20:58
Tak, jest umowa. Chyba zawsze tak jest, że aby przyjąć praktykanta, przedsiębiorca musi podpisać z praktykantem pisemną umowę o praktykę absolwencką.
Kajtuś 2016-09-08 14:52:36
Czas trwania praktyki i przedział czasowy jest do uzgodnienia. Wiem, że jest określone jakiś minimum ale nie pamiętam za bardzo jaki to wymiar.
Dla najlepszych praktykantów przewidziana jest możliwość kontynuowania współpracy ale nie wiem na jakich teraz jest to warunkach. Trzeba się starać bo myślę, że warto.
Kajtuś 2016-09-09 13:36:31
No niby tak, ale wszędzie jest jakiś okres próbny. Na wstępie nikt Ci nie zagwarantuje, że będziesz pracować u niego wieki. To zależy jak Ty się odnajdziesz na tej praktyce i ile dasz od siebie. Słyszałam, że jest taka możliwość ze zatrudniają, trzeba tylko wykazać się od dobrej strony.
Kajtuś 2016-09-14 14:58:04
Niestety nie wiem. Wiem, że praktyka organizowana jest w cyklach dwumiesięcznych, na które przyjmowane są jednocześnie 2 osoby. Więc przy tak małej grupie jest szansa aby się wykazać.
Xaxaxa 2016-09-19 17:10:15
Nie polecam firmy votum. Brak kontaktu i brak informacji o rozprawach.
1
Xaxaxa 2016-09-19 17:10:54
Nie polecam firmy votum. Brak kontaktu i brak informacji o rozprawach.
Dziadek 2016-09-19 17:29:45
Zapraszam na prv pomoge w uz odszkodowaniayskaniu
1
Dziadek 2016-09-19 20:59:39
tez zajmuje sie odszkodowaniami, ot i wszystko a bedę miał prowizję
1
Ed. 2016-09-20 08:53:50
Nie zgadzam się z powyższa wypowiedzią. Mi Votum pomogło wywalczyć odszkodowanie od ubezpieczyciela. Mają tez fundacje, która pomaga uzbierać potrzebne środki na dalsze leczenie. Jestem miło zaskoczony ich pracą, doświadczeniem i chęcią niesienia pomocy.
wiola5566 2016-09-22 11:43:15
A ja niestety mam złe doświadczenie z nimi ;( nie polecam radzę poszukać innej firmy bo wiele jest takich ;) niestety odebrali odszkodowanie za wypadek a ja nie mogę się doczekać od nich wpłaty chociaż w umowie jest że w ciągu siedmiu dni wpłacają a to już ciągnie się ponad miesiąc ;/ masakra jakaś co tam wyprawiają
3
DR 2016-10-23 10:39:03
Poszukuję kontaktu z byłymi oraz z odchodzącymi z firmy agentami . Mam bardzo ciekawą i konkretną propozycję.
Korzystna oferta także dla początkujących w tej branży.
Napisz do mnie na maila
agenci.odszkodowania@interia.pl
Zapewniamy pełną dyskrecję.
Sandra 2016-10-27 17:22:53
Wiola5566 ,a czekalam tyle n odzkodowanie ile mialam ;) a dzwonilas do nich ? kontaktowalas sie z imi dlaczego jeszcze nie wyplacili ? w moim przypadku dostalam i to jeszcze z nawiazką . jakby ktos ze znajomych mial wypdek czy cos to na pewno bym mu polecila ta kancelarię ;)
dobra prowizja 2016-11-03 21:32:07
Zapraszam do współpracy agentów i managerów. Oferujemy dobre prowizje (bez zasad MLM) oraz możliwość kompleksowej obsługi Poszkodowanych.
Kontakt: dobraprowizja@wp.pl
Staś 2016-11-13 21:30:23
jeteś tylko marnym trybikiem z mózgiem wypranym przez tą firemkę. Co chwilę tylko ugoda z ubezpieczycielem, a jak w sądzie to po najniższych możliwych kwotach. A ludzie zostają potem z groszami zamiast solidnego odszkodowania. Pracowałem w votum 4 lata i wiem co mówię.
2
pro 2016-11-13 21:36:50
Poważna kancelaria z 11-letnim stażem, wygrywająca najwyższe w Polsce kwoty odszkodowań szuka aktywnych i byłych agentów i managerów.
Szukasz stanowiska, które pozwoli Ci zrealizować Twoje ambicje zawodowe i wymagania finansowe? Chcesz otrzymać podstawę wynagrodzenia i samochód. Napisz ! Pamiętaj tylko by być gotowym aby udokumentować swoje dotychczasowe osiągnięcia. Jeśli jesteś mistrzem w branży bez problemu uzyskasz powyższe. Natomiast jeśli szukasz firmowego auta aby tylko wozić swoją d...cię to ... daj sobie spokój.
Wszystkich, którzy chcą poznać prawdziwe możliwości zarabiania w branży odszkodowań proszę o kontakt pod adresem pewneodszkodowania@op.pl
Renata Ch. 2016-11-13 21:42:29
nie kłam naganiaczko votum !!! Dla mnie to najgorsza możliwa kancelaria. Mój syn po wypadku, w którym stracił oko otrzymał od votum 7 tys . Jakaś kpina. Jak zadzwoniłam (udało się chyba za 40-tym razem) to mi powiedzieli, że towarzystwo ubezpieczeniowe zaproponowało ugodę na kwotę 30 tys. i że proponują tę ugodę zawrzeć bo więcej się nie ugra. Dałam sprawę do innej mniejszej kancelarii w Łodzi i uzyskali dla syna 150 tys zł i dożywotnią rentę w wysokości 4 tys miesięcznie. I to się nazywa walka o odszkodowanie a to co robi votum to jakaś kpina.
4
o 2016-11-14 18:06:48
Aż tak źle?
2
Misiek 2016-11-14 20:29:28
Co, zdziwiona?
1
Kameralna 2016-11-24 15:10:39
To tutaj masz kolejną opinię


Niezadowolona 2016-05-24 18:30:29
Opinie zadowolonych klientów - bzdura jak nie wiem.. Oddałam im sprawę 2 lata temu, po wypadku komunikacyjnym. 25% prowizji. po pol roku prowadzenia sprawy "wywalczyli" niecale 7 tys odszkodowania. Na dzień dzisiejszy udało mi się wywalczyć samej +10.000 - i nie bylo tak skomplikowane - kilka komisji, kilka mocnych pism, pisanych z głową. Co ważne nikomu nie muszę już oddawać zlodziejskiej prowizji. Mialam watpliwą przyjenosc czytac korespondencję jaką prowadzili w mojej sprawie - żenująco niska kwota o jaką wystąpili, a o sposobie negocjacji nie chce się nawet wypowiadać. Odbywa się to na zasadzie - Pani Kasiu, klientka się nei zgadza... Panie Maćku, nic więcej nie mogę zrobic... Totalny brak profesjonalizmu... Z resztą - czemu mialoby im zalezec - jesli zakoncza sprawe na 3 tys w pol roku to i tak jest dla nich korzystniej niz 17 tys w 2 lata. Im nie zalezy, nie ich zdrowie i kasa. Odradzam kazdemu korzytanie z uslug ktorejkolwiek z firm tego typu - to sępy zlatujące się po wypadku..

Co Ty na to ?
1
Mariusz Soblik 2016-11-26 21:40:27
W związku z tym, iż otrzymałem w czerwcu 2016 roku
od Wiceprezesa Zarządu VOTUM S.A., pana Bartłomieja Krupy oraz
Prokurenta VOTUM S.A., pani Justyny Halaś
„OSTATECZNE PRZEDSĄDOWE WEZWANIE do złożenia przeprosin oraz zaniechania podejmowania dalszych niedozwolonych działań";
- wystraszony inaczej, składam niniejsze a-przeprosiny.

1. Nie przepraszam, że na stronie internetowej gowork.pl zamieściłem prawdziwe informacje o VOTUM S.A.
2. Nie odwołuję prawdziwej informacji o Doradcy Odszkodowawczej Votum, pani Marcie Bakało, która nakłoniła poszkodowaną rodzinę do zawarcia tkz „Ugody” na rażąco niskich warunkach; (posiadam zgodę załamanej rodziny na udostępnienie kopii owych „ugód”).
3. Wyrażam ubolewanie, że fabryka odszkodowawcza pn. Votum nadal nakłaniania, nieświadomych swoich praw ludzi, do zawierania rażąco krzywdzących i niekorzystnych dla nich tkz "Ugód" z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi.
4. Kolejny raz proszę, jeśli prawnicy VOTUM S.A. nie są w stanie realnie wspierać poszkodowanych niech przekazują sprawy do Kancelarii, które potrafią to robić.

Wszystkich poszkodowanych przez Votum, uprzejmie proszę o kontakt.
GoldManOpole Mariusz Soblik
+48 668 273 464
goldmanopole@gmail.com
1
Mariusz Soblik 2016-11-29 12:20:56
Ps:
- zapraszam obecnych i byłych współpracowników fabryki pn VOTUM S.A.
- przesyłajcie dawne „ugody” i te obecne
- występujemy do sądu w sprawie ich odwołania
3
Zostaw swoją opinię o Votum Centrum Odszkodowań S.A. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.