Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HaDeRedy - 2013-03-07 21:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bezkonkurencyjni, profesjonalni, wszystko załatwili jak trzeba, ostatecznie rozprawili się w sądzie, polecam innym.
zdjecie uzytkownika
Shark - 2013-03-08 21:24:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W szoku jestem, zę sprawe w 3 tygodnie załatwili, pieniądze są na moim koncie.Teraz czekam na komisję i odwołanie, niexle, szybcy iprofesjonalni.
zdjecie uzytkownika
andrzej k - 2013-03-10 22:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta strona jest po to by pisać o pracodawcy a nie o tym komu pomogli, ile zapłacili!!
Pracowałem w centrali, czyli we Wrocławiu.
ODRADZAM!
Poza tym, jeśli nie ma się znajomości to nie ma co liczyć na jakąkolwiek posadę. Chyba że jako pratykant/ka, po czym po miesiącu mówią "och jak nam przykro ale nie ma wolnych etetaów!" (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ciekawe - 2013-03-11 21:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w centrali pracuję od kilku lat, bez znajomości, nawet z awansem, tylko trzeba pracować, a nie olewać, bo przełożeni oceniają i wyciągają wnioski.
zdjecie uzytkownika
andrzej k - 2013-03-12 09:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe - 2013-03-11 21:23:52

Ja w centrali pracuję od kilku lat, bez znajomości, nawet z awansem, tylko trzeba pracować, a nie olewać, bo przełożeni oceniają i wyciągają wnioski.
yhy :) tylko że jak harujesz, zostajesz po godzinach to i tak wolą wziąśc kogoś z rodziny niż obecnego! Może kiedyś tak było że osoba z zewnątrz mogła wiele ale teraz firma zeszła na psy.
zdjecie uzytkownika
tragedia - 2013-03-28 06:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nie potrafią walczyć o odszkodowanie zbieranina (usunięte przez administratora) a nie prawników trzeba do nich wydzwaniać i pytać co ze sprawa tam pracują ludzie którzy są bez wyksztalcenia o tacy akwizytorzy
zdjecie uzytkownika
Kalina - 2013-04-08 11:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam jestem 2,5 miesiąca po wypadku i już dostałam, błyskawicznie odszkodowanie od PZU kwotę bezsporną, Votum zaproponowało zaliczkę, ale nie skorzystałam. Pełna opieka prawnika, możłiwość rehabilitacji w klinice w Krakowie - może skorzystam jak zakończy się leczenie podstawowe. Sprawę karną też oni prowadzą, bo jestem oskarżycielem posiłkowym w sprawie. Do dziś wydzwania konkurencja i próbuje odciągać mnie od Votum. Jak widzę niektóre wpisy, to takie same teksty słyszę przez telefon o Votum, nawet dziś dzwonili. Większość tych wpisów to bzdury konkurencji, jak nie będę zadowolona z obsługi Votum to napiszę prawdziwą opinię i podpiszę się całym imieniem i nazwiskiem, a nie jakieś niki, niezdidentyfikowane.
zdjecie uzytkownika
yes - 2013-05-04 23:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepszych do walki z ubezpieczalnią nie ma w Polsce, Walczyli do końca, zawsze pytając mnie o decyzję co do następnych czynności, obyło się bez sądu, ubezpieczalnia sprawcy zapłaciła co do złotówki wszystko. Jestem mega zadowolony.
zdjecie uzytkownika
poszkodowana - 2013-05-14 10:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dopiero jestem na początku walki o odszkodowanie, choć wypadek miałam rok temu. Standardy opieki nad klientem w tej firmie powalają, w życiu lepiej mnie nie traktowano. Mam stały kontakt do mecenasa, który prowadzi sprawę i mogę z nim rozmawiać w każdej chwili, poza tym wysoka kultura ludzi począwszy od infolinii, prawników a na paniach na recepcji kończąc. Byłam we Wrocławiu w tej firmie, wyglądają porządnie - nie jakaś firemka mała co jest w mieszkaniu prowadzona, taka próbowała mnie zniechęcić do Votum. Ja jednak wolę dużą renomowaną kancelarię niż małą nikomu nieznaną firmę, bez opinii. Na razie obsługa okej, zobaczymy co będzie dalej.
zdjecie uzytkownika
dorota - 2013-06-10 15:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja też nie jestem zadowolona z tej firmy moja mama zginęła w wypadku we wrześniu 2006r trzy tygodnie później zmarł mój ojciec.... firma obiecała odszkodowanie i cooo..... nie dostałam do dzisiaj..... ;(
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2013-07-05 09:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedzialny - 2011-01-26 14:28:29

O jakich trudnych wyzwaniach kolega raczy mówić ? Votum działa schematycznie : podpisuje umowy, przesyła wniosek do ubezpieczyciela, czeka na ich wyrok i przeprasza pokrzywdzonego , że tak mało ale nie byli wstanie nic więcej.Praca dla nieudaczników ! żerujących na czyjejś krzywdzie.BDW: zapewniam, że nie jestem pracownikiem konkurencji. Jestem osobą pokrzywdzoną przez Votum
Omijajcie firmę Votum wielkim kołem. Kontakt z klientem zerowy, sama musiałam wymuszać spotkania z panem, który prowadził moją sprawę. Nie dość, że zero kontaktu, to zero odszkodowania bo w prostym tłumaczeniu firmy "nie dało się". Żenada do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-07-05 21:21:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mam wierzyc komus kto zabral moje papiery 13 czerwca I do dzisiaj cisza??
zdjecie uzytkownika
J23 - 2013-07-17 10:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuję z firmą aż tak długo ale wiem już iż warunki współpracy są zadowalające ,reszta zależy od każdego który podjął wyzwanie w takiej a nie innej pracy i z całą sumiennością ją wykonuje . Nieść pomoc osobom poszkodowanym ,pomoc w każdej sytuacji i współpraca w powrocie do utraconego zdrowia takim osobom, to wyzwanie nie dla każdego .
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-18 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniają niezbędne narzędzia?
zdjecie uzytkownika
bye - 2013-08-05 23:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Joanna - 2013-07-05 09:05:14

Odpowiedzialny - 2011-01-26 14:28:29

O jakich trudnych wyzwaniach kolega raczy mówić ? Votum działa schematycznie : podpisuje umowy, przesyła wniosek do ubezpieczyciela, czeka na ich wyrok i przeprasza pokrzywdzonego , że tak mało ale nie byli wstanie nic więcej.Praca dla nieudaczników ! żerujących na czyjejś krzywdzie.BDW: zapewniam, że nie jestem pracownikiem konkurencji. Jestem osobą pokrzywdzoną przez Votum
Omijajcie firmę Votum wielkim kołem. Kontakt z klientem zerowy, sama musiałam wymuszać spotkania z panem, który prowadził moją sprawę. Nie dość, że zero kontaktu, to zero odszkodowania bo w prostym tłumaczeniu firmy "nie dało się". Żenada do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!
Jak Votum nie dało rady to pewnie zostałeś uznany za sprawcę wypadku ;) a tym nie przysługuje odszkodowanie.
zdjecie uzytkownika
HHHHHHH - 2013-08-19 05:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bye - 2013-08-05 23:38:56

Joanna - 2013-07-05 09:05:14

Odpowiedzialny - 2011-01-26 14:28:29

O jakich trudnych wyzwaniach kolega raczy mówić ? Votum działa schematycznie : podpisuje umowy, przesyła wniosek do ubezpieczyciela, czeka na ich wyrok i przeprasza pokrzywdzonego , że tak mało ale nie byli wstanie nic więcej.Praca dla nieudaczników ! żerujących na czyjejś krzywdzie.BDW: zapewniam, że nie jestem pracownikiem konkurencji. Jestem osobą pokrzywdzoną przez Votum
Omijajcie firmę Votum wielkim kołem. Kontakt z klientem zerowy, sama musiałam wymuszać spotkania z panem, który prowadził moją sprawę. Nie dość, że zero kontaktu, to zero odszkodowania bo w prostym tłumaczeniu firmy "nie dało się". Żenada do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!
Jak Votum nie dało rady to pewnie zostałeś uznany za sprawcę wypadku ;) a tym nie przysługuje odszkodowanie.
Votum nie dało rady bo za mało kasy pewnie! A ty tu insynuujesz że ktoś kłamie - weź się człowieku ogarnij:) i nie udawaj takiej mądrali bo za bardzo ci to w życiu nie pomoże..
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2013-08-21 09:06:22 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o Votum niewiele mi wiadomo. Ja pracuje w Kompensji w Gdańsku. Jak to bywa w takich pracach-wszystko zależy od Ciebie :) Jest rzetelna i nigdy nie miałem żadnych problemów z funkcjonowaniem firmy, czy szefostwem. Idą pracownikowi "na rękę". Jak jest ktoś z trójmiasta i chce spróbować to polecam, bo warto.
zdjecie uzytkownika
helo - 2013-09-26 10:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jak inni na forum nie jestem zadwolona ze współpracy zero kontaktu z ich strony,a gdy ja już zadzwoniłam to okazało się ze brakują papiery które dosłałam i nic głucho i cisza.....może kiedyś cos ale wątpie żeby już się odezwali..zenada
zdjecie uzytkownika
haku - 2013-11-21 10:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2013-03-03 19:13:13]:
konkurencja powiadasz!? a ty jesteś kim? Votum idzie na łatwiznę, mami klientów jakimiś sumami co w rzeczywistości powinny być wyższe, boi się oddawać spraw do sądu bo wtedy dopiero klient ma wgląd do dokumentacji
zdjecie uzytkownika
poszukiwaczka - 2013-11-21 22:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślałam,że znajdę tu opinie o pracy w tej firmie,a tu same wypowiedzi klientów ZA i PRZECIW. Na każdym forum tak jest. Konkurencja pisze,że firma jest beznadziejna,a pracownicy,że super rewelacja. Ogarnijcie się ludzie.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-12-04 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomu nie polecam tej firmy.bardzo mnie oszukali, duzo obiecywali a dostalam jedynie nieprzyjemnosci, wycofali sie z drogi sadowej bo ich aplikant jest niedouczony. oni nie wywalczyli mi nic a inni bardzo szybko uzyskali odszkodowanie i rente a przez VOTUM man [usunięte przez moderatora] w papierach!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-23 16:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile firmie Votum zjamuje przeważnie przekazanie odszkodowania po odciągnięciu swojego procentu?

Dziewczyna czeka już czwarty dzień i póki co nic nie ma na koncie
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-01-23 22:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-01-23 16:35:12]:
Termin jest 7 dni. Powinni to Panu "ciekawy" powiedzieć. Tak jest w umowie napisane.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-03-19 21:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem z konkurencji, byłam związana z Votum prawie 2 lata odnośnie wypadku mego. Ja korzystałam z Votum , nie jestem zadowolona z pracy z nimi dlatego NIE POLECAM TEJ FIRMY. Z firmą ciężko się było skontaktować, mają jeden wielki bałagan w papierach i nie szanują człowieka poważnie, nie potrafią doradzić tylko patrzą ile mogą na tym zarobić nie interesuje ich to czy poszkodowany dostanie odpowiednie odszkodowanie za krzywdy mu wyrządzone, wymagają od ludzi szybkiej odpowiedzi a sami takiej szybko nie udzielają zwłaszcza jeśli chodzi o listy . Przychodzą tylko do szpitala i naciągają ludzi którzy nie są jeszcze wszystkiego świadomi na podpisanie umowy. I do tego jeszcze jaki wielki procent biorą dla siebie!!!! Lepiej już skorzystać z dobrego prawnika niż z takich złodziei . Taka jest moja opinia, nawet wrogowi bym ich nie poleciła.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-27 13:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Część spraw jakie trafiają do Votum to wyłudzenia.
Zresztą sam byłem tego świadkiem.
Proszę o kontakt osoby które były nakłaniane do fałszowania zeznań celem wyłudzeń odszkodowania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
40 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x