Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Votum Centrum Odszkodowań S.A.

Pracowałeś w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
J23 - 2013-07-17 10:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pracuję z firmą aż tak długo ale wiem już iż warunki współpracy są zadowalające ,reszta zależy od każdego który podjął wyzwanie w takiej a nie innej pracy i z całą sumiennością ją wykonuje . Nieść pomoc osobom poszkodowanym ,pomoc w każdej sytuacji i współpraca w powrocie do utraconego zdrowia takim osobom, to wyzwanie nie dla każdego .
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-18 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniają niezbędne narzędzia?
zdjecie uzytkownika
bye - 2013-08-05 23:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Joanna - 2013-07-05 09:05:14

Odpowiedzialny - 2011-01-26 14:28:29

O jakich trudnych wyzwaniach kolega raczy mówić ? Votum działa schematycznie : podpisuje umowy, przesyła wniosek do ubezpieczyciela, czeka na ich wyrok i przeprasza pokrzywdzonego , że tak mało ale nie byli wstanie nic więcej.Praca dla nieudaczników ! żerujących na czyjejś krzywdzie.BDW: zapewniam, że nie jestem pracownikiem konkurencji. Jestem osobą pokrzywdzoną przez Votum
Omijajcie firmę Votum wielkim kołem. Kontakt z klientem zerowy, sama musiałam wymuszać spotkania z panem, który prowadził moją sprawę. Nie dość, że zero kontaktu, to zero odszkodowania bo w prostym tłumaczeniu firmy "nie dało się". Żenada do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!
Jak Votum nie dało rady to pewnie zostałeś uznany za sprawcę wypadku ;) a tym nie przysługuje odszkodowanie.
zdjecie uzytkownika
HHHHHHH - 2013-08-19 05:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bye - 2013-08-05 23:38:56

Joanna - 2013-07-05 09:05:14

Odpowiedzialny - 2011-01-26 14:28:29

O jakich trudnych wyzwaniach kolega raczy mówić ? Votum działa schematycznie : podpisuje umowy, przesyła wniosek do ubezpieczyciela, czeka na ich wyrok i przeprasza pokrzywdzonego , że tak mało ale nie byli wstanie nic więcej.Praca dla nieudaczników ! żerujących na czyjejś krzywdzie.BDW: zapewniam, że nie jestem pracownikiem konkurencji. Jestem osobą pokrzywdzoną przez Votum
Omijajcie firmę Votum wielkim kołem. Kontakt z klientem zerowy, sama musiałam wymuszać spotkania z panem, który prowadził moją sprawę. Nie dość, że zero kontaktu, to zero odszkodowania bo w prostym tłumaczeniu firmy "nie dało się". Żenada do kwadratu!!!!!!!!!!!!!!
Jak Votum nie dało rady to pewnie zostałeś uznany za sprawcę wypadku ;) a tym nie przysługuje odszkodowanie.
Votum nie dało rady bo za mało kasy pewnie! A ty tu insynuujesz że ktoś kłamie - weź się człowieku ogarnij:) i nie udawaj takiej mądrali bo za bardzo ci to w życiu nie pomoże..
zdjecie uzytkownika
Przemek - 2013-08-21 09:06:22 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o Votum niewiele mi wiadomo. Ja pracuje w Kompensji w Gdańsku. Jak to bywa w takich pracach-wszystko zależy od Ciebie :) Jest rzetelna i nigdy nie miałem żadnych problemów z funkcjonowaniem firmy, czy szefostwem. Idą pracownikowi "na rękę". Jak jest ktoś z trójmiasta i chce spróbować to polecam, bo warto.
zdjecie uzytkownika
helo - 2013-09-26 10:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez jak inni na forum nie jestem zadwolona ze współpracy zero kontaktu z ich strony,a gdy ja już zadzwoniłam to okazało się ze brakują papiery które dosłałam i nic głucho i cisza.....może kiedyś cos ale wątpie żeby już się odezwali..zenada
zdjecie uzytkownika
haku - 2013-11-21 10:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2013-03-03 19:13:13]:
konkurencja powiadasz!? a ty jesteś kim? Votum idzie na łatwiznę, mami klientów jakimiś sumami co w rzeczywistości powinny być wyższe, boi się oddawać spraw do sądu bo wtedy dopiero klient ma wgląd do dokumentacji
zdjecie uzytkownika
poszukiwaczka - 2013-11-21 22:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Myślałam,że znajdę tu opinie o pracy w tej firmie,a tu same wypowiedzi klientów ZA i PRZECIW. Na każdym forum tak jest. Konkurencja pisze,że firma jest beznadziejna,a pracownicy,że super rewelacja. Ogarnijcie się ludzie.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2013-12-04 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikomu nie polecam tej firmy.bardzo mnie oszukali, duzo obiecywali a dostalam jedynie nieprzyjemnosci, wycofali sie z drogi sadowej bo ich aplikant jest niedouczony. oni nie wywalczyli mi nic a inni bardzo szybko uzyskali odszkodowanie i rente a przez VOTUM man [usunięte przez moderatora] w papierach!
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-01-23 16:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile firmie Votum zjamuje przeważnie przekazanie odszkodowania po odciągnięciu swojego procentu?

Dziewczyna czeka już czwarty dzień i póki co nic nie ma na koncie
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-01-23 22:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-01-23 16:35:12]:
Termin jest 7 dni. Powinni to Panu "ciekawy" powiedzieć. Tak jest w umowie napisane.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Poszkodowana - 2014-03-19 21:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem z konkurencji, byłam związana z Votum prawie 2 lata odnośnie wypadku mego. Ja korzystałam z Votum , nie jestem zadowolona z pracy z nimi dlatego NIE POLECAM TEJ FIRMY. Z firmą ciężko się było skontaktować, mają jeden wielki bałagan w papierach i nie szanują człowieka poważnie, nie potrafią doradzić tylko patrzą ile mogą na tym zarobić nie interesuje ich to czy poszkodowany dostanie odpowiednie odszkodowanie za krzywdy mu wyrządzone, wymagają od ludzi szybkiej odpowiedzi a sami takiej szybko nie udzielają zwłaszcza jeśli chodzi o listy . Przychodzą tylko do szpitala i naciągają ludzi którzy nie są jeszcze wszystkiego świadomi na podpisanie umowy. I do tego jeszcze jaki wielki procent biorą dla siebie!!!! Lepiej już skorzystać z dobrego prawnika niż z takich złodziei . Taka jest moja opinia, nawet wrogowi bym ich nie poleciła.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-03-27 13:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Część spraw jakie trafiają do Votum to wyłudzenia.
Zresztą sam byłem tego świadkiem.
Proszę o kontakt osoby które były nakłaniane do fałszowania zeznań celem wyłudzeń odszkodowania.
zdjecie uzytkownika
ANTY-votum - 2014-04-16 23:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam ani współpracy ani fIRMY
Dramat Dramat Dramat
Były pracownik
zdjecie uzytkownika
pracownik firmy - 2014-04-28 21:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to diadzostwo, odradzam wszystkim tylkop reklamę maja dobrą
zdjecie uzytkownika
gczarkowski1 - 2014-05-13 14:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam wszystkim warto skorzystać ich usług osobiście doświadczyłem pozytywnej pomocy
zdjecie uzytkownika
gczarkowski1 - 2014-05-13 14:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yes - 2013-05-04 23:07:55]:
dokładnie potrafią to robić
zdjecie uzytkownika
samuraj - 2014-05-13 14:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poszkodowana - 2014-03-19 21:43:35]:
to trzeba było samemu łazić za odszkodowaniem co ty myślisz że ktoś będzie zap..lał za darmo jak ci nie pasuje prowizja jaką pobierają to wynajmij se adwokata to cię okroi jak marchewkę a jeżeli ci się strasznie spieszy z odszkodowaniem to proponuję 3 adwokatów ci ludzie z votum pracują dla nas za pewien procent podpisując umowę widziałaś cyfry to czego teraz kwiczysz
zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2014-05-13 22:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam
zdjecie uzytkownika
zawiedzionyja - 2014-06-12 19:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma votum brak slów moja sprawę prowadzili 8 miesięcy tak dostalem piniadze w dwóch ratach oczywiscie prowizje od danej kwoty odciągnęli dwa razy kpina gdybym sam nie dzwonil na info to bym nic nie wiedzial o sprawie pieniądze umieją ściągnąć ale na swoja korzyść wszyscy ci którzy piszą tak ladnie o tej firmie nie wiem czy są podstawieni czy co ja po prostu sie zawiodlem.
zdjecie uzytkownika
Marcin Kaczuba - 2014-06-19 12:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę tutaj bardzo dużo niezadowolonych klientów różnych firm.
Są agenci którzy reklamują się i chcą zabierać sprawy innym firmom.
Drodzy Agenci firm odszkodowawczych nie musicie wieszać na sobie psów bo wiecie jak działacie i jak działają towarzystwa ubezpieczeniowe...
Drodzy Klienci tych firm - oddaliście sprawy takiej a nie inne firmie i to już się stało. Nie ma co tutaj się rozwodzić, czy dobrze zrobili czy nie. Warto to po prostu sprawdzić...
Jeżeli sprawa nie zamknęła się na drodze postępowania sądowego to możecie iść do innej firmy i to zweryfikować. Osobiście weryfikuję sprawy już zamknięte przez inne firmy odszkodowawcze. W ostatnim czasie zamknęliśmy sprawę która była wyceniana na 40 tys zł u konkurencji. U nas wypłata była na kwotę 284 tys zł, czyli przeliczając - niedopłata wyniosła 244 tys zł.
Jeżeli chcesz sprawdzić ile jest u Ciebie niedopłaty to napisz do mnie tutaj lub na moim FB Marcin Kaczuba(zdjęcie w wodzie).
Pozdrawiam Wszystkich moich klientów oraz całą konkurencję - nie mówcie źle o innych agentach, nie wymyślajcie kwot z kosmosu jeżeli nie jesteście lekarzem orzecznikiem. Pracujcie najlepiej jak się da, bo ludzie od nas tego oczekują...
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-06-19 17:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakos dziwne , ze napisalam 2 razy o firmie i gdzies zniknely moje opinie . ktos manipuluje dobrze ta stronke, wyrazilam zadowolenie wiec wynika ,ze takich jak ja trzeba usuwac,
klamstwa i manipulacja.
ocene wystawiam manipulantowi
zdjecie uzytkownika
kojot - 2014-06-19 18:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zawiedzionyja - 2014-06-12 19:59:10]:
może akurat w Twoim przypadku kontakt z Votum okazał się nieudany. Może inni lepiej trafili i uało im się uzyskaćto co chcieli
zdjecie uzytkownika
klinkier - 2014-06-26 19:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ile mozna dostac odszkodowania za wypadek smiertelny ile dzieci moga dostac
zdjecie uzytkownika
majek1 - 2014-07-22 09:56:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firmę.
Pracują w niej mili i kulturalni ludzie, firma jest bezpieczna, notowana na giełdzie, czyli podlegająca kontrolom wszelakim. Sprawy załatwiają kompleksowo - od własnej kancelarii po fundację.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Votum Centrum Odszkodowań S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x