Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mecalit

Pracowałeś w firmie mecalit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-03 14:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A duzo ludzi zwalniaja? Czy raczej sami odchodza z powodu tych papierosow?:) jaka jest umowa? Zlecenie?
zdjecie uzytkownika
cola - 2013-09-06 23:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Domyślam się kim jesteś, (usunięte przez administratora)takie głupoty że aż żal to czytać. Pracowałeś cztery dni w tygodniu ciągle brałeś urlop bezpłatny to się nie dziw że wypłata taka niska. Ja pracuje od jakiegoś czasu i przez te miesiące nie zdarzyło mi się jeszcze żeby wysyłali mnie na przymusowy urlop bezpłatny. Jak się nie chciało robić to teraz masz wolnego do bólu , wypierdzielili cię a nie sam odszedłeś . Ogólnie praca nie jest lekka ale da się wytrzymać, jak przychodzę w soboty to wychodzę trochę ponad 2000 oczywiście soboty nie są pracujące ale jeśli jest potrzeba i ma się chęci to można przyjść. Ogólnie polecam pracę w tej firmie, oczywiście leniom odradzam takim jak ten wyżej. A jeśli chodzi o zmianę pana (usunięte przez administratora) to jak najbardziej polecam, ludzie są sympatyczni kierownik pan (usunięte przez administratora) też jak najbardziej.
zdjecie uzytkownika
cola - 2013-09-06 23:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwalniają tylko leni albo ludzi którzy nie dają sobie rady a co do papierosów to można palić na przerwie w wyznaczonych do tego miejscach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak wygląda sprawa z sobotami? często się trafiają? czy są obowiązkowe? umowa zlecenie czy o pracę?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-21 20:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mi się nie usmiecha pracowanie w sobotę, ponieważ nie mam z kim dzieci zostawić.. te soboty to obowiązek?
zdjecie uzytkownika
D.Grot - 2013-09-22 09:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Soboty nie sa obowiazkowe , poprostu kierownik sie pyta czy chcesz przyjsc czy nie. A z umowami Manpawer daje umowy o prace miesieczne
zdjecie uzytkownika
retro - 2013-09-22 12:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
własnie przeglądałem ich stronkę (http://www.mecalit.com/en/mecalit-poland) i widzę, że jest to na dobrą sprawę zagraniczna firma. Zastanawiam się, czy są audyty zagraniczne sprawdzające jakość pracy/pracowników?
zdjecie uzytkownika
Jarek Ambrożek - 2013-09-23 11:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto Ty Jesteś ? - ujawni się !
zdjecie uzytkownika
Jarek Ambrożek - 2013-09-23 11:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne - Zgadzam się !
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 11:13:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym Ty ,,mówisz" gościu ?
zdjecie uzytkownika
Jarek Ambrożek - 2013-09-23 11:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest Ok ! - no bez tzw. ,,przesady". Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
urlyk - 2013-09-23 20:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli ogłoszenia pojawiają się tylko przez agencje pracy tymczasowej? nie ma żadnej mozliwości, żeby sie bezpośrednio zatrudnić?
zdjecie uzytkownika
hienja - 2013-09-25 22:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
orientujecie się, czy jest szansa z polskiej filii mecalitu awansować do brytyjskiej? bywały takie przypadki?
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2013-09-29 00:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie i Panowie, po co toczycie pianę z ust? Powiedzcie czy ktoś pracuje na Wyspach Brytyjskich w Mecalicie?
zdjecie uzytkownika
yeti - 2013-10-03 10:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam jest po prostu istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Ludzie, wystrzegajcie się tej firmy jak ognia.
zdjecie uzytkownika
cola - 2013-10-03 19:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
yeti to ten sam co sam odeszłem ? pewnie tak, hej baranie zmieniłeś imię? fakt coś w tym musi być kogoś mi przypominałeś teraz wiem że yeti
zdjecie uzytkownika
trauma - 2013-10-04 16:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos moze sie odniesc do wypowiedzi yeti? Czy naprawde w mecalit jest tak zle? Moze to zalezy od kraju?
zdjecie uzytkownika
Rafal - 2013-10-07 18:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wy to macie problemy naprawdę firma wydaje się w porzadku tak jak pracownicy:) Pozdrawiam zmianę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-08 16:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ogólnie firma i ludzie są ok. Warunki pracy do przyjęcia. Tylko dyrektorowi (usunięte przez administratora)odbija. Wyzywa na hali pracowników, szczególnie kierowników od (usunięte przez administratora) w, bluzga. Na szczescie do zwykłych pracowników tak nie mówi.
zdjecie uzytkownika
Komik - 2013-10-09 07:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik: Warunki do przyjęcia czyli jak jest? Skoro dyrektor nie ma pretensji to dobrze, a jak z kierownikami?
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-01-20 14:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Komik - 2013-10-09 07:11:32]:
a co na to właściciel faryki - taki dyrektor bez ogłady się podoba !!!
zdjecie uzytkownika
u5tu - 2014-03-03 21:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry, ale osoby bez ogłady czy kultury nie powinny zajmować wyższych stanowisk bo to od razu rzutuje na postrzeganie firmy. Jeśli szef taki jest to z całego serca współczuję.
zdjecie uzytkownika
ReksT - 2014-03-13 23:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość ludzi pewnie narzeka na szefa w mecalit, bo to taki standard, pewnie w rzeczywistości tak źle nie jest.
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-04-06 12:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak naprawdę dopóki tam nie popracujesz to pewności miał nie będziesz. nie można wszystkich firm wrzucać do jednego worka
zdjecie uzytkownika
seku - 2014-04-22 15:32:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeżeli ktoś wybiera się na stanowisko Obsługi Klienta niech spodziewa się zupełnie innego stanowiska. Ogłoszenie ( i pieniądze) są nieadekwatne do opisywanego stanowiska w ogłoszeniu.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mecalit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x