Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ZPU "Prawda"

Pracowałeś w firmie ZPU "Prawda" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-11-11 16:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gadajo że piły motorowe majo straszny przepał u PRAWDY, więcej palo niż stare tajgi ! to prawda?
zdjecie uzytkownika
SZARY - 2012-01-08 02:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM, MOŻE COŚ WRESZCIE ZACZYNA SIĘ DZIAĆ ,W FIRMIE POWSTAŁA DRUŻYNA, GRAJĄ MOŻE JAKIŚ DOBRY DUCH WEJDZIE W NASZĄ FIRMĘ, A CO MYŚLICIE O POWSTANIU DRUZYNY?????
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2012-02-27 21:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie co z tymi zwolnieniami??? miało nie być ...czyżby kryzys a w dodatku jeszcze jeden kapuś pana dyrektora wrócił tylko czeka żeby kogoś wygryść!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-02-28 16:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie kapuś tylko GESTAPO siedzi w kącie gały wlepia w każdego, już kilka osób wyleciało lub zostało przeniesionych pewnie za to dostaje dodatkową kasę a porządni ludzie nie mają pracy !!! na takich dzieli się nasz akord szkoda słów...
zdjecie uzytkownika
Romek - 2012-03-13 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę wpisywać opinie na temat kadry.Może są i dobre, a .nie tylko złe.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-03-19 16:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę bardzo -najlepszym majstrem jest (usunięte przez administratora).lakiernia GM bardzo rezolutny pomysłowy i dbający o ludzi ,nikogo nie wyróżnia i stara się żeby wszyscy mogli zarobić Kolejnym jest (usunięte przez administratora).który od początku zajmuje się halą GM odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu można do niego przyjść w każdej sprawie oby takich osób było więcej
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2012-04-24 08:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kadry są ok. Jeżeli ktoś się stara,oni to doceniają:) Tylko jest jedna osoba która nic nie robi i wszystkim szkodzi, mam cichą nadzieje że role się odwrócą !!!! Pozdrawiam!!!
zdjecie uzytkownika
czasemzdarzysie - 2012-05-04 00:37:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Po co się starać i więcej zrobić jak i tak utną stawkę i zarobisz tyle co zawsze? Można sobie flaki wypruć, a i tak zarobisz standardowo. Wielki gratis na święta Bożego Narodzenia (ćwiartka świniaka) jest odtrącany z pensji!!
Szkoda, że nie ma konkurencji na rynku pracy w Olecku. Obecnie są dwa, trzy wiodące zakłady, a firmy nowe mają problemy z wejściem do naszego miasta.
zdjecie uzytkownika
Papaj - 2012-05-26 18:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poziom merytoryczny pracowników to dno. Nie mam na myśli kadr, czy przezesów, a nawet mistrzów czy brygadzistów, chodzi mi raczej o zwykłych robotników to debile praca z kimś takim to żadna przyjemność. Większość z nich to okoliczna patologia. Sami twierdzą, że zarobki są nędznę i źle mówią o zakładzie, a mimo wszystko dalej tam pracują. Osobiście nigdy tam nie wrócę bo praca za marne grosze i z takimi ludźmi to porażka. Wiadomo, że takimi ludźmi najłatwiej się manipuluje. Taka jest polityka (usunięte przez administratora). Omamić wykorzystać, wyciągnąć z pracownika jak najwięcej. Pozdrawiam tych wszystkich ludzi bez ambicji i perspektyw. :)
zdjecie uzytkownika
swoj - 2012-08-10 19:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzisz (usunięte przez administratora) jeden wali w (usunięte przez administratora) caly miesiac pije itd i zarabia inny sie stara caly miech zeby dzieci zona miala co jesc to zaplaci 1000zl i zyj jak pies,potem (usunięte przez administratora) robi zebranie i mowi zeby sie opanowac i kredytow nie brac hahah koles ma tupet zamiast dac wiecej to jeszcze sie udziel to mozesz czekac na zerwanie umowy. Motto ZPU PRAWDA nikt cie tu na sile nie trzyma idz do kota czy wolfa. Jak chlopaki z opti-cut sie (usunięte przez administratora) zrobili stajk zeby byla podwyzka bo malo dostali( dodam ze (usunięte przez administratora) pojechal dp wawy na euro wtedy to po co za swoje jak dla pracowanika mozna (usunięte przez administratora)) marchewka powiedzial jak to adwokat losy firmy zaleza od was macie akort nie moja wina ze tyle zarobiliscie a w nastepnym miesiacu pobory wzrosly o 60% (wystraszyli sie?) [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ... znowu to samo. żul wiecej zarobi jak zbiera puchy przez 8 h i moze sie zalatwic zjesc i pogadac kiedy chce. Srodkowym palcem pozdrawiam zpu
zdjecie uzytkownika
mam pytanie - 2012-08-17 20:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej ludzie mam pytanie czy z tej "firmy " można się np zwolnić po kilkunastu dniach i otrzyma się wypłatę za to co się zrobiło ?
zdjecie uzytkownika
63 - 2012-08-18 12:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak
zdjecie uzytkownika
ha ha - 2012-11-10 23:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy w tym zakladzie to ludzie nie maja co robic tylko zajmuja sie plotkami i patrza aby komus obsmarowac (usunięte przez administratora) , a niech popatrza na siebie czy sa tacy krysztalowi , ci co najwiecej gadaja to sami maja cos w zanadrzu i najlepiej kogos oczernic zeby kryc swoja (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kle - 2012-11-12 22:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ehhh
Po co te narzekania i żale ?? Że małe zarobki, ze atmosfera nie taka, że konkurencji na rynku nie ma.
Załóżcie własne firmy i zróbcie konkurencje zakładom Prawda a może ja sie u WAS zatrudnię i inni też z ochotą przejdą z zakładu do Waszego. Bo u was to będzie miód malina.
Wiec do roboty i zakładać firmy !!!! ( może jakas dotację z Unii przy okazji)
WY będziecie wspaniałymi pracodawcami, co pogłaszczą pracownika po główce i pochwalą, że przyszedł do pracy.

PODSUMOWUJĄC !! TWÓRZCIE WŁASNE FIRMY I ZATRUDNIAJCIE LUDZI, twórzcie nowe miejsca pracy.
zdjecie uzytkownika
ola - 2012-11-21 21:54:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ TAKA JEST (usunięte przez administratora), MIŁA SYMPATYCZNA I ZAWSZE SŁUŻY DOBRĄ RADĄ, ŻYCZĘ DALSZEJ OWOCNEJ PRACY.
zdjecie uzytkownika
pracownik taki jak wszyscy - 2012-12-23 19:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!!
zdjecie uzytkownika
=== - 2013-01-08 23:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik taki jak wszyscy - 2012-12-23 19:36:05

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku!!!!
Czy w koncu pani magazynierka znajdzie czas na wydanie ubran pracownikom ??? albo lepiej powiem czy mogla by przychodzic na czas do pracy a nie po 45 minut spoznienia?? a ludzie musza stac nie wiadomo ile w kolejce..ogolnie wszyscy magazynierzy robia co chca totalna samowolka poprostu tragedia!!
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-03-27 12:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tym zakładzie bardziej szanuje się materiał niż pracownika!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-07-11 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co z laptopem/telefonem itp?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-08 20:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jakie dokumenty trzeba zlozyc jak wypelnia sie podanie w sprawie pracy
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-11-12 12:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-08 20:26:48]:
zakład katastrofa... (usunięte przez administratora) na ludziach a ludzie jak głupi daja soba pomiatać, inspekcja pracy powinna tam interweniować, żeby 11 listopada gdzie to jest swieto narodowe pracowac? to jest masakra! dziwie sie tylko ze jeszcze ten zakład funkcjonuje...
zdjecie uzytkownika
czarny - 2013-11-12 16:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Narzekającym proponuje się zwolnic i zatrudnić np w ochronie lub na kasie w markecie na smieciowce ze składkami za 10 zł i pieniędzmi które może zobaczysz za dwa miesiące może za rok a może wcale ? Cieszcie się że zakład jest wypłacalny, sory ludzie w Polsce ponad 70% firm ma mniejsze lub większe zaległości w wypłacaniem kasy.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2013-12-19 11:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czarny ma racje zakład jest wyplacalny to najwazniejsze. słuchajcie a jak wyglądają warunki zatrudnienia w ZPU "Prawda" w sensie na jaką umowę może liczyć nowy pracownik ? jak atmosfera w firmie?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-09 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w tej firmie już od 5 lat,praca ciężka fizyczna,zależy gdzie się pracuje,z akordem to do dziś nie wiem jak jest zrobisz więcej dostajesz mniej,ale ogółem wsio ok składki opłacone urlopy są wszystkie świadczenia też, ludzie całymi rodzinami tu pracują a zarobki dla roboli od 1200 do nawet 3tys. zależy gdzie trafisz, jeden minus to brak podwyżek,ludzie kiedyś nawet więcej dostawali jak dziś,ale w olecku jest mało firm i prpblem żeby znaleźć inną pracę,uważam że ZPU Prawda to uczciwa firma ludzie w wielu miejscach w kraju pracują za te 1200zł bo wyjścia niemają, każdy musi jeść,a sprawiedliwości na ziemi ludzie nie znajdziemy, dziękujmy panu prezesowi bo gdyby teraz ta firma upadła to bez grosza byłoby wiele rodzin,dziękujmy za to co mamy, niech każdy znajdzie coś lepszego jeśli jest tak źle
zdjecie uzytkownika
sztacheta - 2014-03-20 21:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja to pierdole za 1200 to w norkach robie po 8h 5 dni wtygodniu i dowożą z olecka . bez tych jebanych nocek kamer i innych. palę na hali jak gość a na przerwie cisne browara
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPU "Prawda"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x