Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 13:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry. jeszcze jest koordynator nad koordynatorami hahahhahah. Na ich pensję ktoś zarobić musi. Nie jest mała.
zdjecie uzytkownika
Jordan - 2016-03-01 13:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wypłaty jak nie było tak niema .....................
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 14:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pamiętam dobre czasy. Zatrudnienie się jako ochroniarz niosło za sobą kwalifikację. Firma ludzi przed wypuszczeniem na dany obiekt, sprawdzała. To były też testy proste dla niektórych, typu mata co zrobisz w w takiej a nie innej sytuacji. Nie bij, broń się skutecznie, takie tam. Teraz tego nie ma. Ja widzę jak zatrudnieni poprancy biją ludzi. Oni nie biją bo lubią bić. Nie robią tego dla pensji, bo potem są na weneckim oknie. Czyli w kiblu.
zdjecie uzytkownika
K@mil - 2016-03-01 14:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak wreszcie BD te wypłaty 2 razy w miesiącu czy od 1 do 1?
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 14:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obsługa zwykłej tomfy niesie za sobą konsekwencje. Jak można przyprzeć gościa do barierki i używać tego kija ? Widzę jak tak robią i walą potem po barierce. Mało tego, widziałem jak było ich dwóch i nawzajem sobie w takiej sytuacji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No tak się ustawili i bili na oślep. Takie cuda są też.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 14:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli trafią a nie życzę im tego na kogoś normalnego, to pozawija ich i wyśle rodzicom do ulepszenia. Praca w ochronie, to nie bajka i za rozsądne pieniądze. Można zarobić, można też życie stracić. Taka to praca.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 14:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkim się marzą stawki, to naturalne. Wszyscy w tych usługach zarobić by chcieli. Zadajmy sobie sami pytanie. Na ile mnie stać ? Przykład. Pracuje ktoś i pilnuje koparki, której nikt nie uniesie, jest za ciężka. On chciałby zarobić i to dużo. Określił się ile ? Nie ale by chciał sam nie wie czego. Nie wiem czy trafiam do kumatych, ale warto próbę podjąć.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2016-03-01 15:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie, jeśli myślicie. Ktoś bez niczego, zwykła kufajka ma tyle co My. A czasem takiego nawet i kierownikiem zrobią, to ja się pytam. Czy warto walić wiejską dziewuchę na kopie siana ?
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 15:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oceniacie umowę o dzieło ? Przecież nadal będziecie pracować do zwycięstwa za uśmiech
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 16:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie to dokucza. Ludzie chcą pracować i zarobić na podstawowe rzeczy. Oni nie będą menelami, gdy da się im tyle aby mogli utrzymać siebie i rodzinę.Sami czyli rząd nastrugał ich. Niech rząd z tym sobie radzi hahahhahaha
zdjecie uzytkownika
normalny - 2016-03-01 16:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie proste pytanie. Chciałbyś kochać się z panią Kopacz lub Szydło ?
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 18:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie tej zauważcie pracują miłe panie. Napisał bym że ochocze. No są i niech bedą.Dla tych pań pełen szacun.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 19:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś wejdziemy. Zostaniemy zmuszeni aby tak zrobić. Nie będzię ciekawie.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 20:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podmuch wiatru, zefirek a potrafi dachy ściągać. My nie zefirek, my jesteśmy oki do czasu. WP samo wyszkoliło a teraz nie wie co z pacjentami zrobić. Ja przygarnąłem i mam dobrych żołnierzy.
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-03-01 20:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pomyśli jak wyżywić ? Normalnie i w sposób prosty.
zdjecie uzytkownika
Jordan - 2016-03-02 06:22:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jaka Firma ma większość udziałów w Justus czy to Im...............l ?
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-03-03 09:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
impel? raczej nie już prędzej solid Security !!!
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2016-03-04 12:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma krzak, nikt nic nie wie, zawsze problem z pieniedzmi, jakies chore przepisy jeśli chodzi o wyplaty dla pracowników, kordynatorzy nawet na kalkulatorze z grafikiem w ręku nie potrafią obliczyć godzin przepracowanych pracownika..
nikt w tej firmie nic nie wie, zawsze wypłata wpływała mniejsza niż powinna, szkoda gadać.
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-03-10 14:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Córka Szefa... - 2016-01-14 16:42:24]:
Nie rozumiem o co Ci chodzi
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-03-10 14:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sa - 2016-01-19 20:51:05]:
Są umowy o pracę
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-03-11 14:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remarke - 2016-03-10 14:30:25]:
tak ? a dla kogo i od kiedy? chyba, że masz grupe inwalidzką to może i tak !!!
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-03-11 20:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widzę oferty, to zapewniają umowę, także widocznie jest jakieś niedomówienie w firmie. Może od jakiegoś czasu postanowili dawać je nowym pracownikom, kto wie :)
zdjecie uzytkownika
nie mam mózgu ale mam prace - 2016-03-22 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remarke - 2016-03-10 14:30:25]:
to pozazdrościć a i tak będą cie rąbać żywcem od tyłu
zdjecie uzytkownika
justyna - 2016-03-22 21:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie mam mózgu ale mam prace jak już coś zarzucasz to chociaż weź to jakoś uargumentuj. Nie lubie jak ktoś coś mówi i nawet niczym tego nie poprze. Tak więc?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-23 09:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie napiszcie jak zatrudniają nowych pracowników i na jakich zasadach tylko bez fikcji bo kończy się obiekt i moze przejdziemy z innej firmy Czy płacą nadgodziny, godziny nocne czy są mundury, na jak długo grafik czy jest kibel itp.a najwazniejsze z kim jest umowa i czy jedna czy kilka bo jak czytam co u góry pisza to jestem przerażony.Tylko rzetelne odpowiedzi!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nie mam mózgu ale mam prace - 2016-03-24 12:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justyna - 2016-03-22 21:45:09]:
nie ma kasy za nocki premi również nie ma za dojazdy nie ma za dotacje do sprzętu rehabilitacyjnego nie ma i wiele jeszcze mógłbym tak podawać argumentów .Pani JASTINO
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-03-24 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dodatku robisz miesiąc za darmo po 2 miesiącach wypłate dostajesz normalnie śmiech na sali. Powinni wypłacić za 2 miesiące skoro z 25 przełożyli na 1 oszuści
zdjecie uzytkownika
smerf - 2016-03-24 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już kiedyś mówiłem jestem zadowolony i nie narzekam na firmę tylko nieraz trafia się na durnych kolegów którzy stwarzają durne problemy.
U nas przyszedł l taki idiota i szuka dziury w całym,ale to w końcu praca dla niepełnosprawnych.Choroby są różne
zdjecie uzytkownika
Prawda jest taka !!! - 2016-03-25 16:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z wypłatami dajmy na to że zatrudniłem sie 1 marca i 1 marca rozpoczolem prace w Justus gdzies na obiekcie kiedy dostane wypłate otóż wypłate pierwszą dostane Ostatniego kwietnia a dlaczego bo tak jest wszedzie. Za zleconą usluge sie placi w innych firmach było 10 wypłaty wiec kolejnego miesiaca bysmy dostali tylko ze 10 a tu jest ostatniego
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-03-26 11:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale teraz jest od 1 czyli za marzec dostane 1 kwietnia powinienem dostać a dostaje dopiero za luty
zdjecie uzytkownika
tadz - 2016-03-27 09:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mocno pokręcone jest to co piszecie @taka jest prawda!!! zastanawia mnie po co podpisujecie takie umowy i po co nadal pracujecie skoro jest tak źle? coś nie trzyma się to całości
zdjecie uzytkownika
tasik - 2016-03-29 11:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tadz bo oni by wszędzie tak samo narzekali. Jak nie na to, co tutaj, to znalazłby się inny powód. :) Btw - sporo nowych ofert dla koordynatora ochrony fizycznej pojawiło się w ostatnim czasie. Firma chyba naprawdę coraz lepiej prosperuje.
zdjecie uzytkownika
córka szefa - 2016-04-02 13:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się teraz przyjrzeć Justusowi to aż się nie ma co dziwić że rżą ludzi na własne życzenie o zgrozo...
Niedawno w Krakowie była zmiana personelu bo się koleś nie doczekał na umowę a jak już po 8 dniach odszedł to mu koordynator miał powiedzieć że Prezesunio się zgodził łaskawie po morderczych negocjacjach na podwyżkę z 5,5 na 6 złoty...
Teraz jest sprawa w sądzie i zobaczymy bo to się oprze jednak o Szeryfa Ziobrę bo to nie jest ochrona byle jakiego parkingu tylko trzeba się nauczyć myśleć logicznie i odpowiedzialnie...Słyszałam że na jego miejsce było aż 4 kandydatów i po zapoznaniu się z obowiązkami sami odeszli... Tam kierownik co niby sprawuje nadzór jest też dość specyficznym gostkiem jak na tego rodzaju instytucję co by nie patrzeć naukowo-badawczą.
Umowy i podwyżki podobnie jak zobowiązania z nich wynikające to fikcja i może to wreszcie posprząta ten cały Dobry Szeryf Ziobro - tym bardziej w podległych mu placówkach ... Pozdrawiam chłopaków co zostali ....
zdjecie uzytkownika
kośka - 2016-04-02 13:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanko szanowna, niektórzy zostają a ja nawet chętnie przyjdę do pracy. wiadomo jak sięm robi w agencjach ochrony, trzeba iść z odpowiednim nastawieniem i świadomościa i9 będzie dobrze, a jak nie chcesz chronić to idź na ph i koś prowizje
zdjecie uzytkownika
Justus - 2016-04-04 19:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie jest ok podoba mi się ;) a to jest chyba najważniejsze.

G.I ;)
zdjecie uzytkownika
gniot - 2016-04-04 20:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Justus to dobrze, w sumie o to chodzi by ze swojej pracy być zadowolonym. Zastanawiam się jak to wygląda jeśli chodzi o stanowisko koordynatora ds. ochrony fizycznej
zdjecie uzytkownika
Gucio-s - 2016-04-09 01:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Normalny - 2016-03-01 13:08:45]:
Bo młoda i ładna a do tego przypilnuje obiektu :)
zdjecie uzytkownika
NO PRZE JAJA - 2016-04-20 22:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" Pracownicy Grupy Agencji Ochrony JUSTUS są wysokiej klasy specjalistami z dyplomami studiów wyższych posiadającymi odpowiednie przygotowanie "
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto to pisał... przeca tam biora wszyskich nawet menlei z ulicy nie ważne czy 85 lat czy jesteś niepełnosprawny.
zdjecie uzytkownika
kamelon - 2016-04-23 10:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejdzie ustawa od 1 stycznia 2017 12 zł brutto co daje 9 zł netto za godzinę pracy i wiele firm popłynie bo nie dadzą rady konkurencji na rynku ochroniarskim niestety justus to już titanic a orkiestra złożona z emerytów ze stawką 4 zł za godzinę pracy gra do końca a już kominów nie widać !!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-24 12:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja jak każda inna, czyli mają w poważaniu pracowników ale tak działa większość agencji ochrony, ostatnio za 600zł zrobili skrócony kurs K.P.O.
Jak ktoś się dobrze zakręci i nie piszę tu o lizaniu zadka to nie będzie miał źle.
zdjecie uzytkownika
Radomsko - 2016-04-28 00:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Pracowałem w Radomsku na obiekcie przemysłowym oczywiście na umowę zlecenie.W tym samym czasie pracował ze mną gościu który był bardziej cwany niż Justus razem wzięty ponieważ złożył sprawę do sądu pracy o uznanie jego pracy jako umowa o pracę a nie umowa zlecenie i oczywiście wygrał i sąd przyznał mu cały czas pracy w tej chorej firmie jako stosunek umowy o pracę + odsetki na jakie go rąbali na umowie zleceniu.Wystarczy że macie kopie od koordynatora z grafikami oraz powiedzieć w sądzie że koordynator was kontrolował minimum raz w tygodniu i miał nad wami nadzór a na umowie zleceniu nie można mieć regularnego grafiku ani nadzoru przełożonego ponieważ jak sama nazwa mówi zlecenie czyli cos wykonać i wtedy dopiero odebrać wykonanie,a nie tak jak to justus robi że koordynatorzy kontrolują przez cały czas.Mogę podać namiary na pewne osoby które pracowały na wyższych stołkach niż my szare robotniki i to samo wam powiedzą.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-04-29 13:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze za brak koszulki lub bluzy firmowej były stosowane kary pieniężne.
zdjecie uzytkownika
anoim - 2016-04-29 17:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tamtym miesiącu wypłata była 31.03 a dziś jest 29.04 piątek a wypłaty jak nie ma tak nie ma a pani koordynator mówiła że będą popołudniu a później zdanie zmieniła bo coś prezes znowu kombinuje i prawdopodobnie wszystkie wypłaty za marzec będą 2 maja oj nie dobrze się dzieje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-29 17:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tamtym miesiącu wypłata była 31.03 a dziś jest 29.04 piątek a wypłaty jak nie ma tak nie ma a pani koordynator mówiła że będą popołudniu a później zdanie zmieniła bo coś prezes znowu kombinuje i prawdopodobnie wszystkie wypłaty za marzec będą 2 maja oj nie dobrze się dzieje.
zdjecie uzytkownika
jordan - 2016-04-30 06:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za Przeproszeniem lecą w kulki wymagają nie wiadomo co ale my nic nie chcemy my chcemy tylko własne pieniądze dlaczego są one tak długo przetrzymywane
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-04-30 07:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to robie tu i kładę ch*** na to mam dzisiaj służbę nie było wczoraj kasy nie bd obchodów koniec dobrego koniec pomiatania pracownikami. !!! Długi weekend wiadomo każdemu kasa potrzebna a Justus w siuśki se leci.

POZDR dla nich i niech zapomną dzisiaj o jakim kolwiek obchodzie bd tak jak wypłata 2 maja !!!
zdjecie uzytkownika
roj - 2016-04-30 12:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dno odradzam kazdemu pracy w tej pseudo firmie oszukuja strasznie sa tez kary finansowe placa bardzo malo
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-04-30 14:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kary za brak ubrania firmowego
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
bielsko media - 2016-05-01 17:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dle debile w tej firmie... normalnie przyjąć obiekt nie potrafią... 01.05 wypłaty nie ma, chociaż było obiecano 30.04...
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-05-02 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 maja wypłaty brak przybalowali se wczoraj kadrowe a dziś kacyk męczy mogli by się pomylić i mi przelać więcej chociaż koordynator zaraz by był albo pociągneli by se z kolejnej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja Ochrony Justus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert