brak logo

Agencja Ochrony Justus

Kraków

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Jula 2017-03-08 21:02
Pani Beato prawda jest taka że oni nie ściemniają bo tak to wygląda co miesiąc to samo opóźnienia w przelewać,pilne umowy zlecenia na jakieś śmieszne stawki. Nie wiem może firma nie widzi že za chwilę co lepszych ludzi nie będzie. Dlaczego Polak ma się godzić na coś takiego??
3
justuswielka kupa 2017-03-08 21:13
jest 8 marzec a pita z JUSTUS -brak
1
Romek 2017-03-08 23:20
Jak wysyłali zwykłym listem - mój dotarł do skrzynki 3.03 , to trzeba czekać na cud w drugiej fantastycznej firmi poczta polska, aż ogarną się z przesyłkami.
Kolega z obiektu napisał do nich przez stronę www, co z pitem? Wysłali mu duplikat.

Prezes Ekstremalnego Klubu Szydełkowania - pozdrowienia z nocnej warty.
Hanna 2017-03-09 09:40
@justuswielka kupa może skontaktuj się z Agencja Ochrony Justus w tej sprawie? Z pewnością otrzymasz informacje na ten temat i będziesz spokojniejszy.
ManiakSeksualny 2017-03-09 15:19
Co Wy chcecie przecież tę Kaśke z recepcji wzieli do pomocy do kadr bo kadrowe sobie nie radzą ^^
2
Hanna 2017-03-09 15:24
Poniżej przesyłam Wam link do ofert pracy w firmie - https://www.justus.com.pl/praca.html Może ktoś będzie zainteresowany?
Pracownik 2017-03-09 20:41
No to mam informację. W kochanej, solidnej firmie siedzą już wszystkie możliwe kontrole. Począwszy od ZUS a skończywszy na PIP. Moja sprawa czeka w kolejce. Jestem szczęśliwa, że opuściłam to bagno. Teraz jestem na etapie ustalania adresu skarbowego. Zgłaszam ich za pranie brudnych pieniędzy moim kosztem. Dostałam ze zleceniówki PIT na jakąś sumę a ja nigdy nie podpisywałam z nimi umowy a tym bardziej takowe pieniądze nie wpłynęły na mój rachunek. Pozdrawiam wytrwałych w tej firmie.
4
Hanna 2017-03-10 09:55
@Pracownik, długo byłeś pracownikiem Agencja Ochrony Justus?
wkurwiony pit 2017-03-11 10:17
tej Hanka czy ty myślisz ,że jestem taki głupi i nie próbuję sie kontaktować z kochaną firmą.Jak się do dzwonisz to zapomnij ,że się ktoś przedstawi z imienia i nazwiska- ot taka kultura w krakowie w justus.podobno zostały wysłane jest 11 marzec pit NIE MAM [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szok.
Patrycja 2017-03-11 11:23
Napjsałam do nich przez kontakt na stronie, jakiś miły facet oddzwonił do mnie aby zweryfikować dane i wysłał mi pita na maila, może spróbuj w ten sposób.
3
activguard 2017-03-11 13:15
Teraz pewnie wszystkie agencje sprawdzaja, pracuję w jastusie i dorabiam sobie w drugiej firmie, gdzie pip już siedzi dobry mc - wymyślili sobie umowy o dzieło aby obejść 13 zł brutto SKANDAL!!!! tam im dopiero trzepią.
2
Radiox 2017-03-11 19:14
Jest spoko, jako student mam 11 na rękę. Jest umowa, wypłata sięnsgadza. Problem nie mogę uprosić się z kadr zaświadczenia. Cały czas mi mówią, że jestem na liście i muszę czekać.
KPOF 2017-03-12 08:36
Właśnie zalogowałem się na stronie ZUS, od początku roku nie odprowadzili żadnej składki a Wam?
5
Racvc 2017-03-13 12:01
Ja nie wiem czy mi odprowadzili w tym roku ZUS bo w ZUS PUE nie moge wybrac 2017 rok mam tylko 2016
Hanna 2017-03-14 11:04
@wkuwiony pit, własnie może spróbuj tak jak mówi @Patrycja?
gj 2017-03-24 13:35
I ZNOWU NIE BEDZIE PRZELEWOW
KASA 2017-03-24 13:54
jak zwykle
robert 2017-03-24 15:30
powtórka z poprzedniego mc. tak samo się dni układają. ja już mam na koncie - w tym samym banku, kolega z obiektu jeszcze nie dostał a ma a pko.
Ichiban 2017-03-24 17:36
Widzę że jesteś poczytania w temacie mam konto w PKO dziś 24 piątek to wypłatę będę miał kiedy gdzieś we wtorek chyba tak dzięki za odp oni czyli justus mają konto w ing tak
jula 2017-03-26 15:52
Panie prezes jak się przelewami zamienią z prezesem to nie tylko do poniedziałku poczekać mogą.Hahaha
Ludzie co wy w tym gównie robicie jeszcze???
2
Hanna 2017-03-27 09:21
Chcecie dowiedzieć się więcej o Agencja Ochrony Justus? Koniecznie przeczytajcie informacje zawarte na stronie internetowej firmy https://www.justus.com.pl/justus/o-nas.html
Jula 2017-03-27 11:13
Tam na tej stronie pani Hanno powinien widnieć jeszcze dopisek chcesz poznać prawdę o agencji justus i link http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,8704
Taurus 2017-03-27 14:19
GoWork pępek świata hahahah
po 2017-03-28 00:14
Justus wypada z obiektu, oczywiście połowę załogi nie dostała rozliczenia podatkowego a premie jakie nam obiecano nie wiemy na co wydać. Dyspozytorki na odchodne są upierdliwe a w szczególności jedna która powinna sprzedawać pączki a nie siedzieć za biurkiem i prawić filozofie. Jakoś dwa lata nie przeszkadzało dziewczyną, że omijało się obchód wedle "ruchu na obiekcie" to teraz sraczka.
Po dwuletniej współpracy mogę napisać że przerobiłem dwóch koordynatorów i byli ok ale zauważyłem że nie mają siły przebicia u prezesów. Kadry mają nas w dupie jak i inne działy u których szukamy pomocy w sprawie rozliczeń. Jesteśmy ciekawi czy ostatnia wypłata będzie się zgadzała.
Zresztą siedzę w branży i już dawno doszedłem do wniosku, że agencje ochrony to maszynki do produkcji kasy kosztem szarych pracowników. Pozdrawiam
2
jula 2017-03-28 21:15
Taurus gowork może i pępkiem świata nie jest,lecz to co tutaj piszą pracownicy jest najprawdziwszą prawdą. Od miesięcy a może i nie od miesięcy firma justus nie płaci swoim ludziom terminowo pieniędzy ze zleceń, o kombintorstwie nie wspominając. Pity zapomnij spory odsetek do dziś ich nie ma,umowy też można zapomnieć. Agencję już też przerobiłam ale takich numerów to chyba rzadkość,ja przynajmniej takich nie znam.
asdfghjkl 2017-04-02 14:00
Znowu zaczyna się kradzież pieniędzy znowu brakuje przy wypłacie
1
Oszukany 2017-04-02 16:45
Ma pani. racje ta firma to banda oszustow!!
Oszukany 2017-04-02 16:49
Ta firma to banda oszustow I zlodziei
SIEMANKO 2017-04-02 22:47
Witam, mam pytanie w jaki sposób ta firma rozlicza urlopy, czy ekwiwalent dostaje się od razu z wypłatą w przypadku wypisania wniosku i czy mi ewentualnie nie potrącą z nadgodzin, bo nie miałem jeszcze okazjz być na urlopie w tym szanownym pierdolniku...Bardzo proszę o informację i z góry dziękuję i pozdrawiam
Marlena 2017-04-03 10:37
Masz umowę o pracę czy zlecenie ?
SIEMANKO 2017-04-03 16:38
umowa o pracę i do tego zlecenia, chodzi głównie o to czy przy urlopie nie odetną mi z nadgodzin...
A nie wiem 2017-04-04 07:57
Płacą Ci za 21 dni urlopy czy tam 20
2002 Brutto
Karol 2017-04-04 20:08
Czy dowiem sie cos więcej w temacie pracy dla koordynatora ds.ochrony fizycznej? Jaka kasa może z tego być?
poinformowany 2017-04-04 22:11
Na początek max 2500pln netto.
poinformowany 2017-04-04 22:12
Na początek max 2500pln netto.
Jaaaa 2017-04-10 14:56
Ja do dzis noe dostalam za urlop... malo tego jeszcze mi podrobili podpis na wniosku...
Andriej 2017-04-10 19:41
Agencja Ochrony Justus to moja firma i nie narzekam.
Hanna 2017-04-11 09:37
@Andriej, a co podoba Ci się w pracy?
Pof3 2017-04-11 11:16
Czy ktoś był w PIP w sprawie Justus ?
1
POF4 2017-04-11 11:33
Tak, kontrole nic nie wykazały.
2
manius 2017-04-11 21:40
Brak ubezpieczenia brak zusu tak mieszaja tymi umowami 4 spolki robia co chca kazdy podpisal puste kartki
2
Pracownik 2017-04-19 11:42
@manius Gdyby było tak jak piszesz to kontrole by znalazły te nieprawidłowości. Ale TY idziesz w zaparte i dalej chcesz firmę oczerniać to chyba nic z tego nie będzie!. Może dostajesz za takie wpisy premie od konkurencji?
1
osa 2017-04-21 17:03
POF4 Byłem i sprawę wygrałem. Każda osoba która się zgłosi do PIP-u ton wygra. Zbierajcie tylko dokumenty.
1
osa 2017-04-21 17:04
POF4 Byłem i sprawę wygrałem. Każda osoba która się zgłosi do PIP-u ton wygra. Zbierajcie tylko dokumenty.
1
POF 4 2017-04-21 17:42
Osa no popatrz kontrolę nic nie wykazały a Ty sprawę wygrywasz na zleceniu pracowałeś ?
1
POF 4 2017-04-21 17:59
Umowa o pracę. I tu mam przewagę nad tymi co pracują na zlecenie. Z firmą pożegnałem się i nie chcę jej znać.
1
BB 2017-04-23 17:20
Też pracowałam w tej firmie , NIE POLECAM ! ja nie rozumiem dlaczego jeszcze żadna instytucja nie dobrała się do tej firmy? szkoda mi tylko ,ludzi ,którzy naprawdę ciężko pracowali i nie dostali wypłat ,skrzywdzili bardzo dużo osób !! Ale spokojnie karma wróci , oby tylko z nawiązką!!
Oszukany 2017-04-23 19:49
Ja Ja
wkurzony 2017-04-23 22:59
Nie ta firma oszukuje i nie placi dodatku za prace w nocy
maciek 2017-04-24 16:37
Nie kumam, ja od styczna dostaję dodatek za godziny nocne - ustawa wymusiła ten zaszczyt.
Wcześniej - sprawdzałem, faktycznie mogli skorzystać z luki, i nie musieli wypłacać dodatku.

Takie brednie wypisujecie i blefy, że aż nie wiadomo w co jest prawdą.
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Justus - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus