Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-08 10:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majka@ - 2014-09-07 22:35:47]:
Prowadzą nabór na koordynatorów bo ostatnio kilku się zwolniło i ma się zwolnić.
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-09-10 22:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda , a pracowałem tam , ja byłem ich pracownikiem no ale niestety szef z ochrony justus chyba się nie zgodził ,no trudno
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-09-11 08:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja się pytam wy barany pod jakim względem ich oceniacie jak ich nie znacie wogóle , oni tesz są tylko i wyłącznie ludzmi wy ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-09-11 18:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej no co jest , no to tera pracodawcy się nie chce nam zatrudnić bo składki są , albo zbyt wysokie , albo nieche się im nas zatrudnić
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-09-14 10:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na rejon łódzki znowu jest nowy.Szymon za długo nie porobił.Ciekawe ile porobi pan Dariusz.Jak na razie prowadzi Mariusz pod względem długości pracy.Pozdrawiam wszystkich którzy już tam nie pracują i życzę szczęscia tym co pracują aby znaleźli lepszą pracę i dali sobie spokój od Justusa.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-18 19:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obiekcie na którym pracuję już tydzień czasu nie możemy doprosić człowieka. Koordynator Dariusz ma w głębokim poważaniu, że nie ma kto pracować. Nawet ogłoszenia nie widzę w internecie! Skąd on się wytrzasnął?
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-09-18 19:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma w głębokim poważaniu bo przez trzy miesiące nie zarobisz tyle ile on ma na miesiąc emerytury. Przerobiłem już 3 koordynatorów, ale Szymonowi czy Mariuszowi to nawet do pięt nie dorasta.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-09-19 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głąby jest nabór na pracowników,może nie będziecie tyrać jak woły.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-09-19 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Irek serdecznie pozdrawiam.Robisz jeszcze.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-09-19 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie się w końcu wzajemnie pozdrawiać i wyzywać od zwierząt, bo to ani ciekawe nie jest, ani nie wnosi konkretnych informacji, słabo Panowie, słabo. Czekam na konkrety, jak się wam pracuje, jakie macie stawki i jak jest płacone za nocki i wekendy czy więcej czy stawka taka sama jak normalnie jest?
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-09-19 18:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-09-19 18:04:50]:
Jak ci coś nie pasuje Zygi to spływaj i nie wchodź na tą stronę.Zatrudnij się to się dowiesz jaki syf jest w Justusie.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-20 08:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zygi - porażka. Szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-22 09:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Pracuje w tej firmie jakiś czas i jestem zadowolona z współpracy. Nic zarzucić firmie nie mogę. Wypłatę mam na czas czyli od 25- 30 zawsze na koncie. Koordynator podchodzi do ludzi tak samo jak oni do niego czyli jeśli ktoś jest życzliwy on rowniez. Ja wypełniam swoje obowiązki i jak większość nie narzekam bo robić im sie nie chce. Wiadomo, ze jak ktoś ma ciagle jakieś ale i mu wiecznie nie pasuje to i firma ma do niego inne podejście. Ja polecam współpracę z Agencja Ochrony JUSTUS. pozdrawiam

zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-23 10:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej a dadzą mi podwyżkę? mam teraz 5 na godzine i chce żeby te 6 chociaż mieć zawsze to coś zmienia jak myślicie jest co gadać czy nie warto bo i tak nie dadzą. a jak dadzą to tylko słowinie a potem bd płacić jak płacili?
zdjecie uzytkownika
Do nieznajomej. - 2014-09-25 12:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty koleżanko tak tą firmę promujesz ty chyba jeszcze nie pracowałaś w porządnym zakładzie pracy.Firma Justus,to dziadostwo jakich mało,dosyć że płacą z miesięcznym opóżnieniem to jeszcze tych biednych pracowników na tzw.śmieciówkach robią w bambuko.A tych tzw.kordynatorów to chyba biorą z kapelusza,niedouczonych i zarozumiałych a wiedzy zero.Taki fircyk kordynator to ostatnio pracował w Bydgoszczy ale już nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-25 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego nie promuje a wyrażam własną opinie. Mam oczerniac firmę skoro mi nic nie zawiniła ?
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat a ja mam właśnie takie jak wyżej napisałam. Tyle w temacie. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-25 16:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego nie promuje a wyrażam własną opinie. Mam oczerniac firmę skoro mi nic nie zawiniła ?
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat a ja mam właśnie takie jak wyżej napisałam. Tyle w temacie. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
lutek... - 2014-09-26 09:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dupa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> dowidzenia.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-26 10:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie...
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-10-06 13:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie jak macie czas, to napiszcie proszę jak sprawa wygląda z zatrudnieniami, oby tylko mieli jakieś fajne oferty, albo dobrze płatne w miarę i żebym nie musiał na mrozie pracować, to dla mnie już byłoby dobrze.. mam już doświadczenie w tej branży, więc dałbym sobie spokojnie rade z taką pracą.
zdjecie uzytkownika
coma - 2014-10-06 15:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? jakie warunki i płace?
zdjecie uzytkownika
RABA - 2014-10-07 15:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadek - 2014-10-06 13:54:54]:
Justus jest wspaniałą firmą.Jeśli chcesz przeżyć przygodę życia,bez wahania aplikuj.Jeden krawat na dwóch pracowników,odwiedziny koordynatora co 6 tygodni,pierwsza wypłata po dwóch miesiącach.Gorąco polecam,bo dzięki pracy w Justusie,każda następna praca może być tylko lepsza.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-10-07 22:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RABA - 2014-10-07 15:50:47]:
święta prawda i dobrze napisane
zdjecie uzytkownika
Remik - 2014-10-08 22:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorzej niż w Justusie już chyba być nie może. Wie to każdy kto tam pracował.
zdjecie uzytkownika
pspspsp - 2014-10-20 17:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde pierwsza wypłata była po dwóch miesiącach, dlaczego co się stało? a macie jakieś plusy pracy w tej firmie, bo skoro tam pracowaliście to w jakimś stopniu firma wydała się Was atrakcyjna, ze względu na obowiązki, zarobki czy dlaczego? Piszcie też troche bardziej obiektywnie. Serdecznie pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x