brak logo

Agencja Ochrony Justus

Kraków

Opinie o Agencja Ochrony Justus

POF 2017-02-24 14:54
zakończyć można ale najlepiej zdobyć umowe jakoś bo jak odejdziemy to wątpie czy nam wypłacą
2
roman 2017-02-24 15:39
takim puszeniem się i struganiem z siebie głupka nic nie załatwisz - i wydaje ci się, że każdy na około cię dyma, i próbujesz wcisnąć innym tą brednię, siejąc panikę. Mają czas do 25.

Nie jesteś sam, jest nas kilka tysięcy osób zatrudnionych - podejrzewam, że wypłaty nie idą od tak na gębę i muszą wszystko sprawdzić + wprowadzić nowe umowy. Współczuję babką w kadrach.
Pozostaje czekać cierpliwie do poniedziałku, jak kasy nie będzie wtedy można się zastanowić co zrobić.
Na tą chwilę jest impas.
1
POF 2017-02-24 15:55
ale co Ty pie***** mieli 2 miesiące na wprowadzenie wszelkich zmian. Więc Ty nie gadaj bredni bo nie dowiedzieli się o tym z dnia na dzień powinni być już dawno na to przygotowanie tak więc nie usprawiedliwiaj ich
2
Ela 2017-02-24 17:54
Mam wypłatę na koncie
1
POF 2017-02-24 17:56
ile ?
2
Perlachmiel 2017-02-24 18:31
Ta fitma jest straszna
1
POF3 2017-02-24 18:43
nie robimy obchodów DZISIAJ !!!!
5
gj 2017-02-24 19:02
Nie. No powaznie czy sobie jaja robisz ?
1
J*bać Justusa 2017-02-24 19:10
napewno robi bo nie odpisała nikt nie dostał a ona dostała.... po za tym to jest podejrzane
2
Je*ac zlodzieji :D 2017-02-24 20:19
Zlodzieje gdzie jest wyplata za 25 styczen bo szanowny Justus ma opoznienia miesieczne jeso ...
juz za luty powinienem dostać wyplate a jeszcze nawet styczniowej nie ma . Debile . Po za tym koncem grudnia bylo wyraznie mowione ze dostaniemy druga polowe do reki w styczniu bo wyplaty maja byc teraz regularnie kazdego miesiaca no i widac jak sa czlowiek charuje i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego ma .
2
Je*ac zlodzieji :D 2017-02-24 20:19
Zlodzieje gdzie jest wyplata za 25 styczen bo szanowny Justus ma opoznienia miesieczne jeso ...
juz za luty powinienem dostać wyplate a jeszcze nawet styczniowej nie ma . Debile . Po za tym koncem grudnia bylo wyraznie mowione ze dostaniemy druga polowe do reki w styczniu bo wyplaty maja byc teraz regularnie kazdego miesiaca no i widac jak sa czlowiek charuje i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego ma .
3
Jebać Justus 2017-02-24 20:22
Kto jest chętny zrobić im koło tyłka ? Dzwoniłem już do uwagi i czekam na odpowiedź ja ich się nie boję jeśli wszyscy się wstawimy mamy szansę wygrać bo mobing w pracy jest karany to raz a dwa wypłaty nie regularne itp dużo tu pisać
5
Arnold6666 2017-02-24 20:37
Pierdolić was za to.Pies na was srał
Je*ac złodzieji 2017-02-24 20:44
@Ardnold6666
I co ludzie mają żyć w ciągłym stresie ? bo firma odpierdala takie akcje ?
Ludzie bedą się oburzać jeśli są oszukiwani ;) i nie masz na to wpływu czy Nas będziesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy nie i czy psy bedą na Nas srały czy też nie ... skoro Ty się boisz i nie masz odwagi to ktoś inny ma ;) i trochę szacunku do kobiety
3
Ela 2017-02-25 01:23
Całą ze zlecenia, mam konto w ING
1
Ela 2017-02-25 01:25
Ciebie je..... Jest 24 człowieku, czytać nie potrafisz nie wiesz jaką umowę zawarłeś?
1
Je*ac złodzieji 2017-02-25 02:52
Jest 24 owszem ale w sobote przelewy nie chodzą :p wiec dostaniemy dopiero 27mego wiec pozdrawiam,
1
pof 2017-02-25 06:54
całą tzn ile 1400 czy ponad 2000
gj 2017-02-25 07:31
Ela ma racje. Przelewy w ING sa na koncie.
POF 4 2017-02-25 08:57
Powiadomiłem interwencja Polsat czekam na kontakt A potem PIP
2
POF 5 2017-02-25 09:03
hahahah poważnie ? ja się dołączam !!!
jula 2017-02-25 13:45
Widzę że Krzysztof zamilkł,czyżby nie miał nic mądrego do powiedzenia??
Ja mam już więcej szczęścia mam nadzieję że nigdy do żadnej tego typu agencji nie trafię. Ale szlag mnie trafia jak widzę takie dziadostwo,wrzucają ludzi bez szkolenia,bez choćby pokazania czegokolwiek i radź sobie sam. Każdy ma prawo za swoją pracę otrzymać kasę i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kogo powinno obchodzić czy 25 jest w sobotę i ile umów mają panie w biurze. To jest zwyczajnie wbrew prawu pracy by ludzie nie mieli umów od grudnia,nie wspominając o tym że w stosunku do kodeksu pracy to zlecenie to mogę sobie w tyłek wsadzić. Zostawcie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w diabły niech się prezesi w nim sami ubabrzą.
2
Mistrz nad mistrzami i bede jeszcze wiekszym mistr 2017-02-25 15:40
Dostaliście PIT-y za 2016 rok?
michal 2017-02-25 18:35
Pozdrowienia z Wrocławia, wreszczie normalna firma. Polecam.
kadrowa 2017-02-25 18:36
Pity według ustawy mają być wysłane do końca lutego. Część została już wysłana i na dniach powinny docierać do pracowników.
jula 2017-02-25 23:15
A czy tak samo zgodne z prawem jesr brak umów na obiekfach od grudnia i brak płatności w terminie określonym w umowie??No błagam pani kadrowa nie zachwalaj post pod postem w ciągu minuty. Niektórzy ochroniarze też mają rozum.
1
PITY 2017-02-26 00:26
część tzn nie każdy. Powinny być dostarczone do 28 lutego każdemu a nie część dopiero wysłana co wy robicie w tym justusie umów brak na pit sobie czekaj bóg wie ile.
1
Solid 2017-02-26 06:28
Solid trzyma łapę na tej firmie oni mają coś do powiedzenia przecież to ich firma.

Kiedy wreszcie zamkną tę firmę ile można czekać za te oszustwa, przekręty, za mobbing, za łamanie prawa.
Kadrowa 2017-02-26 13:08
Wystarczy otrzymać powiadomienie o waszych zalach na maila w telefonie
Kadrowa 2017-02-26 13:14
Wypisujecie bzdury - siedzi tu cała świta konkurencji Solidny, Juventusu, Konsalnety, Securitasy i innych i brednie wypisują. Dupę ściska, że firma dała sobie radę i nie musiała wywalić tyłu pracowników co oni.
jula 2017-02-26 14:36
Pani kadrowa proste pytania dlaczego pieniądze które mają być na koncie do 20-tego są na nim 21,albo22??Dlaczego ludzie na obiekcie nie mają umów od grudnia??Pity powinni ludzie mieć dostarczone do 28-lutego nie wysłane a dostarczone. Tak trudno powiedzieć ludziom prawdę. W jedym ma pani racje 12lat wstecz pracowałam w agencji ochrony i różne agencje przewinęły się przez miejsce w którym pracowałam czy pracuję. Lecz żadna nie robiła z ludzi większych idiotów. Argumentów braknie że trzeba teraz na konkurencję zwalać???Bo wszyscy mają siedzieć jak myszy pod miotłą i czekać czy dostaną pieniądze w terminie??Kredyty ludzie muszą spłacać w terminie a nawet ochroniarze je mają szanowna pani.
A i większość z tych wymienionych przez panią nie daje ludziom do podpisu umów ze stawką 5zeta.
2
jula 2017-02-26 14:43
Pani kadrowa niech pani pamięta jedną rzecz to ci szarzy ochraniarze pracują na pani wypłatę. Więc może szacunek i działanie zgodne z prawem im się jednak należy.
4
Normalnyczlowiek 2017-02-27 07:42
Pani kadrowo. Bardzo jest nam wszystkim przykro , że desperacko czepia się pani konkurencji z powodu braku argumentów. Co chcesz udowodnić i komu ? Musi być pani smutno , że jedyne osoby , które piszą pozytywy o waszej firmie to osoby , które mają za to płacone. Dziwisz się , że jest taka opinia ? Sami sobie kuźwa ja wyrobiliscie. Uważacie że jesteście jeban*mi panami , ka,dy ochroniarz to dla was śmieć , sam ton jakim mówisz do mnie , kiedy odbierasz telefon i ten koordynatorek , który nawet nie umie poprawnie mówić , sugerujący się non stop prawem które nie istnieje , wymyslacie jakieś bzdury , wciskanie nam kit , jakbyśmy byli ciemną masą , a w rzeczywistości to my jesteśmy inteligencja , bo w kadrach to i po zawodowie lale siedzą i malują paznokcie ,bo im tatuś albo wojek prace załatwił. Mowicie nam kiedy zapłacicie , śmiejąc się nam po cichu w twarz , nigdy nie powiedzieliscie prawdy , co do wypłaty, nigdy ! Zawsze było coś ! Macie wyjiebane na nas , na nasze rodziny na nasze kredyty i inne zobowiązania pieniężne . Pierdolii was czy ja będę miał za co dzieci nakarmić. Pokażcie mi chociaz jedną osobę z kadr , która nie dostała kasy wcześniej niż my ! Niema ! Dlaczego ? Bo dla was jesteśmy powodem , a kadry JUSTUS to pany (bez wykształcenia oczywiście) i teraz Pani Kadrowo odpowiedz na pytanie ! Szanujesz swoich zwykłych szarych pracowników ?
POF 2017-02-27 10:33
jak jest dziś z wypłatami ? ja dalej nie mam. I co z PITAMI
Normalnyczlowiek 2017-02-27 10:42
Ja też dalej niemam. Zachowam się bardziej ludzko niż oni.Poczekam. Jeśli dziś nie dostanę, jutro rano jestem w PIPie. Może nic nie wskuram ale przynajmniej spróbuję.
kadrowa 2017-02-27 11:02
sądzicie, że naprawdę ktoś z kadr się tu wypowiada. każdy może sobie wpisać nick "kadrowa" i pisać bzdury. Ten portal jest nie rzetelny.
Szef wszystkich ochroniarzy 2017-02-27 11:14
I tak o to zostałem szefem wszystkich ochroniarzy :)
Normalnyczlowiek 2017-02-27 11:27
Ja mam w Alior banku i właśnie przyszly ale 70 zł mniej niż powinno być. Brak słów
Mistrz nad mistrzami... 2017-02-27 11:35
Dostałem wypłatę.

Przyszło co do grosza za 9.47zł/h
hehehe 2017-02-27 11:37
Tylko nie wydaj wszystkiego od razu!!!
Ochroniarz 2017-02-27 11:38
JUSTUS !!!
Justus 2017-02-27 11:38
Co ?
Ochroniarz 2017-02-27 11:40
Ty Chuiu !
Ochroniarz 2017-02-27 11:41
Ty Chuiu !
Mistrz nad mistrzami... 2017-02-27 11:51
Idziemy opić podwyżkę pierwszy raz w Justusie, pierwszy raz w historii coś nie prawdopodobnego.
Justus i podwyżka a to wszystko że ich PiS zmusił ^^
mistrz 2017-02-27 12:11
taa, ta ustawia była jeszcze przez PO ogłoszona, PIS tylko ją do dziennika ustaw dodał.
Hanna 2017-02-27 13:11
Ostatnio pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko KOORDYNATOR DS. OCHRONY FIZYCZNEJ. Ktoś już aplikował?
POF 2017-02-28 00:41
Muszę się pochwalić dodatkiem stanowiskowym za kwalifikację i stanowisko kierownicze.
Dostałem 21zł i nie wiem na co mam je wydać?!

jula 2017-02-28 10:34
Normalnie na kiepską połówę w monopolu styknie.
gj 2017-02-28 11:56
Tez sie musze pochwalic ze tyle dostalem. W niedziele kupilem sobie za to cwiare i sok pomidorowy. Robilem krwawe drinki.
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Justus - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus