brak logo

Agencja Ochrony Justus

Kraków

Opinie o Agencja Ochrony Justus

bum 2016-07-07 22:57:16
Myślę, że tak @aha, ale najlepiej dowiadywać się o tym bezpośrednio w firmie. Ciekawe tylko jakie benefity dorzucają.
remarke 2016-07-07 23:06:17
Zależy od stanowiska
gonzo 2016-07-08 11:40:22
Koordynator ds. Ochrony Fizycznej jest tutaj potrzebny, nie wiem tylko jak będzie wyglądała tutaj praca, bo zastnawiam się jak mozna u nich więcej zarobić jedak, czy jest też możliwośc nadgodzin czy nie za bardzo, macie o tym jakieś informacje jednak czy nie bardzo?
mirind 2016-07-08 13:26:44
Koordynator sam normuje swój czas pracy - ogólnie można to opisać jako nienormowany czas pracy - nie ma nadgodzin.
kinga 2016-07-08 13:29:49
to już jakiś duży komfort ale nie każdy sito selekcyjne przejdzie - niem każdy ma prawo jazdy i "otwarty umysł"
1
marian_ 2016-07-08 15:12:34
Ja to widziałem głównie oferty pracy na koordynatorów ds. ochrony fizycznej, ale pewnie taki przedstawiciel handlowy może liczyć również na dobre dwuskładnikowe wynagrodzenie.
Jakub 2016-07-08 15:28:54
Proszę o konkrety na atrium@justus.com.pl.
To co Pan wypisuje jest nie poważne i nie możliwe.
rydla 2016-07-08 16:04:01
@ Jakub a czemu konkrety chcesz na maila? Skoro uważasz że nie są to prawdziwe informacje, to właśnie powinna ta osoba napisać konkrety właśnie tutaj
Jakub 2016-07-08 19:16:31
@rydla Interesujące, że odpisujesz na mój post który nie został jeszcze opublikowany przez GoWork - jedna wielka ściema.
max 2016-07-08 19:44:14
nie rozumiem o co wam chodzi, mają podane oferty pracy, zamieszczony zakres obowiazkow i wykonywanie zadan a co do kwestii finansowych to musisz isc na rozmowe kwalifikacyjna
Bartek 2016-07-12 14:58:20
Kupione komentarze pisane w odstępie kilku minut... ale żenada
4
witek 2016-07-12 15:07:27
@max ale piszesz konkretnie o jakichś stanowiskach pracy? dajcie znać czy są jakieś oferty pracy na Łódź teraz
Gvy 2016-07-15 20:58:14
@witek ale przeciez nie tylko w Łodzi oni maja te oferty pracy porozrzucane po cąłej Polsce powaznie..i tez rekrutuja na kilka stanowik miedzy innymi przedstawicila handlowego czy tez koordyantora ds ochrony fizycznej
Szymon 2016-07-18 08:37:59
Pracowałem w firmie Justus 2 lata. Bez licencji. Obiekt Chroniony. Przyznam,że bym wrócił do tej Firmy.
1
gość 2016-07-18 08:54:38
Pewnie, że cały czas się pojawiają oferty pracy @Gvy, bo jest to związane z ciągłym rozwojem firmy, a wypłata?
Zadowolony ale nie bardzo 2016-07-24 10:12:51
Jak nie placi skladek zusmjakmto obowiązek jest i nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wypłaty samna czas ja mam
Mann 2016-07-24 12:08:42
A mi si wydaje, że wszystko płaci na czas, nie można myśleć o tym, że jest inaczej skoro nie jest no
1
Sjc 2016-07-25 08:31:09
Mi płacą na czas jest kilka kilka umów bo kilka spółek ZUS jest odprowadzane i inne składki
MissjaNaMarsa 2016-07-25 12:28:04
No z tym zusem to czasami faktycznie jest jak jest, ale warto chyba zaznaczyć też, że generalnie można z tego wyciągnąć całkiem cwane plusy, pomyśl tylko chwilę
Ochroniarz 2016-07-30 22:06:29
moja o firmie jest taka,że koordynatorzy nie panują nad tym, za co biorą pieniądze.Nie wiedzą gdzie ich pracownicy aktualnie pracują i w jakim wymiarze godzin.Totalny bałagan.Co kilka m-cy powtarza się sytuacja z niewłaściwie obliczoną ilością godzin za wykonaną pracę,a jeśli już godziny są zgodne to nie zgadza się stawka godzinowa.Zawsze jednak na korzyść firmy,nigdy pracownika.Reklamacja to droga przez mękę.Kontakt z księgowością żaden.Czy to jest normalne,że pracownik nie ma bezpośredniego kontaktu do księgowości ?Kiedyś był,obecnie nie ma.Za dużo reklamacji ?Za każdym razem jechać na Skotnicką ?np.po nocnym 24 godz.dyżurze? no.....można jeszcze zadzwonić do Koordynatora,który przez kilka tygodni będzie zapominał,potem przez kolejnych kilka będzie załatwiał licząc na to,ze się zapomni albo zrezygnuje.
9
ach 2016-07-30 22:08:31
Wiecie czy w Gdańsku jest wciąż poszukiwany przedstawiciel handlowy ds. sprzedaży usług ochrony fizycznej? Świenie, że oprócz umowy o pracę jest szansa na odpowiednie prowizje doliczane do podstawy zarobków. Takie urozmaicone stawki są bardzo potrzebne.
k@mil 2016-07-31 06:32:18
W JUSTUSIE JEST SUPER !!!!!! Mam 5 złotych za godzinę,za pracę w nocy.Stawka jak w Bangladeszu.Całe szczęście,że nie musze płacić za korzystanie z toalety.
8
oburzony 2016-07-31 10:15:48
dobrze,że masz toaletę w Krakowie mozesz dostać obiekt bez toalety i czekać aż się sciemni aby iść w krzaki.
5
hihi 2016-07-31 10:48:34
No dobrze, że jest zawierana umowa o pracę, bo teraz wszędzie są śmieciówki.
oszukany 2016-07-31 12:03:31
umowę o pracę dostaniesz jeśli jesteś rencistą z grupą,emeryci 4 zł/godz.i umowa zlecenie i jeszcze Cię okradną jeśli się nie doliczysz,a Koordynatorzy chyba dostają premie jesli uda im się nas oszukać.Reklamacja mija się z celem.Księgowość udaje,że nie wie o Ci właściwie chodzi,byle spławić odsyła do Koordynatora a ten do nieuprzejmej i niezorientowanej ksiegowej,która oblicza na podstawie raportu niedokształconego Koordynatora!!!!!!!! I tak kółko się zamyka.
7
dobrarada 2016-07-31 12:08:54
Jeśli macie możliwość to szukajcie pracy gdzie indziej.W tej firmie liczą tylko na waszą głupotę.Okradną i oszukają jeśli tylko się dacie.
4
gość 2016-07-31 13:01:34
Pewnie, że jak jest zawierana umowa o pracę, to jest to dobry znak, ale ciekawi mnie jaka jest wypłata.
dobrarada 2016-07-31 14:34:19
gościu,nie umiesz sobie policzyć?
jak dostaniesz stawkę 4 zł na godz. a godz masz srednio 160 to zarobisz 640 zł
a jak dostaniesz 8 zł to 1280 zalezy od umowy,chyba,ze aspirujesz na menadżera,to zależy od umowy.A jak jesteś emerytem to choćbyś miał dwa fakultety i tyt.dr dostaniesz umowę zlecenie,4 zł/godz. i stanowisko ciecia.
gość 2016-07-31 14:38:17
Ale wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać?
dobrarada 2016-07-31 20:09:33
gościu,Ciebie to już chyba nic nie olśni......średnia to 960 zł i jeszcze Ci podatek zabiorą.
1
PoCupe 2016-07-31 20:14:03
Agencja Ochrony Justus na początku trochę źle się kojarzyła, ale to prawda że ostatnio mocno się podnosi wszystko i po raz kolejny Polak udowadnia że potrafii, moim zdaniem np. Przedstawiciel Handlowy ds. sprzedaży usług ochrony fizycznej to praca dla Was
róbtacochceta 2016-07-31 22:42:31
A Ty co za rzecznika robisz w tej firmie,że taką reklamę dajesz? Ludzie i tak sami się przekonają !!!!!!!!!
1
obraz 2016-07-31 22:53:48
Przedstawiciel handlowy może pewnie liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, a skoro tak, to jeszcze lepiej się wypełnia obowiązki. A atmosfera jaka? Dzięki
Cherry 2016-08-01 14:10:49
Atmosfera super.
ach 2016-08-01 14:19:10
Idealnie, że atmosfera u nich odpowiada, wiecie jednak czy relacje teraz dopisuje.
anna.loska@gmail.com 2016-08-05 17:45:36
Najpierw mówili-umowa o pracę za 7,50,późiej na zlecenie za 5 zł,a umowę dali po miesiącu -4 zł.Nie wiem kiedy pieniądze. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ TO ZORGANIZOWANA GRUPA PRZESTĘPCZA
1
Gv 2016-08-05 19:10:56
@ach masz racej atmosfera jest abrdzo wazna..szukaja teraz przedstawiciela handlowego do spraw sprzedazy uslug ochrony fizycznej oferowany jest tutaj m.in. atrakcyjny system wynagrodzeń (umowa o pracę oraz system prowizyjny) niezbędne narzędzia pracy
kantor 2016-09-01 16:49:30
niepoważne i niemożliwe pisze się razem, zakup sobie słownik ortograficzny :) poligloto ....
kuna67 2016-09-01 18:41:06
potrzebny w firmie jest pracownik na stanowisko Koordynator ds. Ochrony Fizycznej obecnie - tylko nasuwa się zasadnicze pytanie - na to stanowisko jest cała masa rekrutacji u nich od sierpnia uruchomionych - co spowodowało że aż taki wielki nabór powstał?
Znawca 2016-09-03 21:42:01
Odpowiedź jest bardzo prosta.....
Koordynatorów szukają już od dobrego czasu, a nawet mcy. Oferta pracy w nienormowanym systemie przekłada się na pracę 7 dni w tygodniu i ciągłe telefony o braku pracowników, którzy zarabiają 4 zł na godzinę i taki Koordynator powinien im dziękować za przyjście do pracy.
Szukają i nadal będą szukać.... a co oferują poza wyzyskiem? Nic... oferta pracy nie pokrywa się z rzeczywistością.
1
wojtel 2016-09-03 21:42:14
Hej, wiecie jakie zarobki są dla starszych przedstawicieli handlowych? Świetnie, że jest tutaj umowa o pracę i są jeszcze dodatkowo narzędzia pracy. Ciekawe tylko czy pojawiają się jakieś premie do podstawy zarobków.
PpH 2016-09-03 21:44:32
Jakie narzędzia? Kombinerki i śrubokręt? Bo samochodu nawet nie dają... czyli Przedstawiciel handlowy skazany jest na komunikację miejską hehe zgodnie z ich polityką.
Zenada
1
wojtel 2016-09-03 22:48:27
To świetnie, że atmosfera u nich teraz dopisuje @Z. w końcu o dobre relacje w firmie jest dość trudno, a to jest tutaj możliwe.
dany 2016-09-09 15:48:52
witam wszystkich
chcialbym sie podzielic ze wszystkimi opinia na temat pani pracujacej w kadrach firmy "justus"gdy zadzwonilem z pytaniem czy poszly pieniazki na wyplaty uslyszalem ze cyt"masz pan internet,to se sprawdz".takie zachowanie uwazam za chamskie i niegrzeczne,zreszta to nie pierwszy raz takie zachowanie pracownic "justusa"ale w koncu moze ktos sprawdzi poziom kultury?
xoxo 2016-09-09 15:58:16
Pewnie, że super, że atmosfera u nich pasuje @wojtel, bo doskonale wiedzą jak zadbać o prawidłowe warunki finansowe w pracy. Może jednak wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? Na pewno doliczają jakieś premie do podstawy. Pozdrawiam
la bamba 2016-09-09 16:25:18
5 złotych do ręki,za pracę w nocy.Tak odbiera mój ulubieniec k@mil.W ramach premii nie płacisz za korzystanie z toalety(o ile taka jest na obiekcie).Jeśli toalety nie ma ,srasz w krzaki też gratis).
1
hehe 2016-09-09 18:03:36
Szkoda, że jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać będąc przedstawicielem handlowym? CHętnie bym się załapał, bo sam szukam teraz zatrudnienia.
yachu 2016-09-09 18:06:19
Skoro w dzisiejszych czasach szukasz zatrudnienia to znaczy że jesteś nieudacznikiem życiowym.Pracy jest w pip!!!!
Pof 2016-09-09 18:40:15
Moja współpraca z agencją wyglądała normalnie, rozumiem przez to,że firma działa jak inne agencje.
Stawki indywidualne, jeśli nie posiadasz kwalifikacji to nie wymagaj .
Wynagrodzenia na czas, zdarzają się pomyłki ale wystarczy zgłosić fakt koordynatorowi, nie dziw jak kilka osób ogarnia tyle obiektów.
Umowa zlecenie chyba, że jesteś studentem lub posiadasz orzeczenie.
2
xxx 2016-09-09 20:29:03
Ważne jest to, że każdy ma zapewnione odpowiednie zarobki, bo pewnie doliczają do tego jakieś benefity, bo to znacnzie urozmaica zatrudnienie. A wypłata?
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Justus - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus