Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-15 21:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
k@mil Smyk i zrezygnowalem. Raba ja podpisalem umowe wiec musza mi zaplacic bo inaczej sad pracy, przeciez za darmo nie bede robil. Przeciez moglem tak robic bardzo dlugo i nie dostac umowy do reki
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-04-16 05:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszlypracownik - 2015-04-15 21:47:26]:
Kolego,ja naprawdę chciałbym,zebyś dostał uczciwie zapracowane pieniądze.Przerabiałem jednak takie przypadki u siebie.Wszystkie umowy są niszczone a Ciebie na obiekcie nigdy nie było.Poza tym sąd pracy nie zajmuje się umowami na zlecenie,bo to są umowy cywilno-prawne.Sąd pracy zajmuje się tylko umowami o pracę,Napisz kolego po 27 maja czy dostałeś kasę.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-16 20:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiekt handlowy i oni takie śmieszne warunki stawiają nie dziwie się że nikt nie chce pracować obiekty handlowe to najgorsze co może być a w dodatku za 5zł i na zlecenie
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-04-19 21:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Suszowy - 2015-04-09 17:42:38]:
nic nie jest na czas...mnie wypłatę w calosci wyplacono po 3 miesiacach ale to szczegol innym nie wyploacono wcale liczy sie tylko ten kto umie awoje wyrwac jakims sposobem ale to na krodka mete bo zaraz Cie zwolnia! A moze to p.Prezes broni swoich racji pod przykrywka??? Hahahaha pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
no comments - 2015-04-27 03:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kros - 2015-01-11 12:40:55]:
To,że jest sprzedany komuś powiązanemu z Solidem to pewne na 99%.Generalnie mam to głęboko,czy to syn czy nie syn.Już dawno tam nie pracuję,ale wielu dawnych kumpli tam robi i stąd wiem.To,że jest to ukrywane,to normalka.Przecież Solid i Justus "konkurują" ze sobą:).Jedni warci drugich...W normalnym kraju,to wszyscy poszli by siedzieć do pudła na wiele lat za takie przekręty na pracownikach.W Polsce to co robią to jednak legalne i zgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
nareszcie - 2015-05-01 11:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu od dzisiaj mam stawkę 8,50 netto na rękę.Gdyby nie to ,to poszedlbym do Delty,bo tam oferowali mi od 8 do 10 zotych netto na godzinę,niestety,też na umowę-zlecenie
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-05-20 17:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [no comments - 2015-04-27 03:00:50]:
Cóż Solid ma ok 30 spółek w Polsce...proszę popatrzeć Kielce,Kraków opanowane przez Justusa grupy interwencyjne nawet Towarzystwa Asekuracyjne....gdyby wszyscy wszystko wiedzieli heh zobowiązali Nas do milczenia na temat struktur,form działalności itd po co to upubliczniać:)? firmy mają przynosić zysk każda z nich:)
nie licza się ludzie...tylko KASA:) Ktoryś z Was pisze "płacą mi za spanie" plus dodatkowa praca za 2tyś to w sumie 3tyś ale średnia krajowa to ponad 4tyś miesięcznie więc pracuj a garb sam Ci wyrośnie i nie licz na ubezpieczenie!!!! Całą kasę i tak oddasz na leczenie....chyba że wcześniej umrzesz. To je Polska!
zdjecie uzytkownika
barakuda - 2015-05-27 11:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w firmie JÓSTUS to jest jedna wielka porażka pracowałem 5 dni i zwinołem się z tamtąd umuw do podpisania 8 to jest paranoia dzwonie do kordynatorki kiedy kasa to wyśli numer kata to ksero dowodu osobistego jakieś kpiny dziś 27 Maj a kasy niema jedna wielka kpina
zdjecie uzytkownika
Boby - 2015-05-27 18:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barakuda - 2015-05-27 11:06:38]:
Chłopie,jakim cudem skończyłeś podstawówkę?Wieczorowo a może zaocznie?Zrobili Ci łaskę,że w ogóle Cię przyjęli.Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałeś,włącz w kompie T9 a życie wyda Ci się piękniejsze
zdjecie uzytkownika
anonim24 - 2015-05-27 19:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mój chłopak pracowal jakiś miesiąc temu dla Justusa i wiecznie był problem z wypłacaniem pieniędzy nie dość ze gowniane pieniądze a pierwsza wyplate dostal dopiero po 2 miesiącach co jest dla mnie chore bo nikt nie dostaje pierwszej wyplate dwa miesiące później zenada teraz kiedy już tam nie robi znowu się spozniaja z wyplatami i do tego paannie z firmy w Krakowie sa bardzo nie mile podnosza glos kiedy nawet mowi się do nich spokojnie jako firma w której ma się ktoś zatrudnić nie polecam a nie wspomnę ze przy każdej wyplacie dostawal mniej niż powinien dostawac .
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-05-28 01:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barakuda - 2015-05-27 11:06:38]:
Kolejna opinia o firmie...niestety 4strony to umowa drugi komplet dla Ciebie to już 8stron 12stron to zakazy i nr konta też tam jest-zwalniając się nie licz na kasę w terminie-jeśli w ogóle dostaniesz. Kadry to porażka ale zawsze zganiają na koordynatorów i robią idiotów z pracowników ale z siebie również! Opinia jest zła i firma nie dba o ludzi. Ma przynosić ZYSK jedno zdradzę:niepełnosprawny z grupą odpowiednią dostać może dopłatę do 1700zł w zależności od cyferek i literek niepełnosprawności ale to Justus bierze za stworzenie miejsca pracy! 200h po 5 zł to dopiero 1000zł więc na czysto mają 700zł plus zysk z umowy bo 5zł dotaje pracownik nie firma!!!Justus to grupa firm 1-Justus Patrol,2-Justus Sp.z o.o.,3-Justus D.W.A. Jest i czwarta!!! Więc tak to wygląda...a kto wie kim jest właściciel tego bajzlu??? Hahahaha niestety nie napiszę! Gratuluję pani Jamróz piękna historia szkoda tylko, że to bajka:)Oceniam firmę nie ludzi-mniej niż zero!!!
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2015-05-28 12:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I polecam pracy w tej firmie ze względu na zarobki, są śmieszne za taką pracę jaką się wykonuje i w dodatku do tego czeka się na pieniądze po 2-3-4 miesiące, żenada.
Nie polecam tej pseudo firmy
zdjecie uzytkownika
kendo - 2015-06-03 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonimowy z tego co mi wiadomo to nie ma aż tak małego wynagrodzenia bo 1750zł, zaś o wstrzymywanych wypłatach nic nie słyszałem. Na tą chwilę z tego co mi wiadomo Agencja Ochrony Osób i Mienia Justus SP.z.o.o ma do zaoferowania miejsce pracy jako sprzątaczka (osoby niepełnosprawne). Link z wiekszą ilościa informacji: http://praca.konektia.pl/oferta-pracy/malopolskie-krakow-sprzataczka-osoby-niepelnosprawne-id62702
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-18 13:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze dostałem szybko za dwa dni pracy a na umowie jest, że pracowałem od kwietnia do czerwca hehe a pracowałem tylko dwa dni kwietnia a że to zleceniówka to im nie udowodnię i do sądu pracy nie podam
zdjecie uzytkownika
skot - 2015-06-27 12:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czym zajmowali się wcześniej Prezesi .Czy to są sami Policjanci ??.Najsłabsze ogniwo w tej firmie to kordynatorzy ,beznadzieja nic nie potrafią załatwic ,a kadrowa w krakowie to wogóle nie umie z ludżmi rozmawiać
zdjecie uzytkownika
Przyszły pracownik - 2015-07-27 11:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś jest zorientowany jak wygląda praca i jakie są warunki na stanowisku przedstawiciela handlowego w Justusie?
zdjecie uzytkownika
irek803 - 2015-07-31 11:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w woj.Łódzki jest jakas praca w ochronie
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-08-04 11:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mi powie jakie obowiązki ma kierownik na obiekcie ? czy może nie chodzić na pot rolę w okół budynku chronionego czy tylko siedzieć i nawet nie patrzyć na monitoring proszę o szybką odpowiedź
zdjecie uzytkownika
aso - 2015-08-08 04:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny pseldo kierownik. Uwarza się za kierownika, a tak naprawde jest zwykłym nierobem. Nic nie potrafi załatwić! Jego zastepca taki sam . Wykorzystać tylko żeby on miał dobrze. Kontroli brak jakich kolwie z justusa. Kpina. Naobiecywali panu S... A tak naprawde nic nie robią. Śpią po nocach. Noe robią co do och obowiązków. Tak wygląda praca na tunelu krakowskim.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-11 11:34:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Justus - 2015-08-11 11:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w tej niby Firmie Justus bardzo długo na Patrolu Interwencyjnym za przepały na samochodach obciążali oczywiście w zimę .Przy -20 co zostawało marznąć lub zapłacić ;)I śmiechu warte patrole 1 osobowe napadowy na knajpę a ty sam ;)Pamiętajcie Justus przyjmuje LUDZI NIEŚMIERTELNYCH A NAJLEPIEJ PRACUJĄCYCH ZA DARMO .Teraz szkoda słów Katowice to Porażka już niema młodych ludzi jak kiedyś teraz same dziadki na patrolu no bo za te drobne kto będzie pracował i głowę nastawiał.NIE POLECAM SZKODA NERWÓW I ZDROWIA .
zdjecie uzytkownika
kodsi - 2015-08-19 19:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Justus czy też inne firmy które mają za zadanie ochronę mienia i osób prywatnych zazwyczaj mają srednio pozytywne opinie. Ze względu na słabe warunki finansowe, jeśli zaś chodzi o tą firmę jest tutaj inaczej bo zarobki są całkiem całkiem. No i zawsze pieniądze są wypłacane na czas, więc tutaj też plus.
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-08-20 06:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kim Ty jesteś?Czopikiem szefa?Wypłacane zasrane grosze pod koniec następnego miesiąca?To jest według ciebie na czas?Dobrze,że od nowego roku zmieniają się przepisy.Skończy się podpisywanie podwójnych umów-zleceń.Poza tym,nawet z umową cywilnoprawną w przypadku firm ochroniarskich,będzie mogła interweniować inspekcja pracy.:-).
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-08-27 10:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2015-08-04 11:17:28]:
Możesz siedzieć nic nie robić ale na monitoring musisz cały czas patrzeć. Bo jeśli jest włamanie/napad/wtargnięcie osoby nie upoważnionej na teren obiektu musisz podjąć interwencje.

Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 06:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
nemo - 2015-08-28 06:32:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2015-08-27 10:56:57]:
Ty w ogóle nie powinieneś zabierać głosu.Ktoś kto pracuje za 5 złotych na godzinę,wymaga pomocy psychiatry i wsparcia psychologicznego.Tylko na tyle Cię stać?Pracujesz za dwa batoniki na godzinę?Uderzyłeś się w głowę,czy bedąć małym wypadłeś z wóziczka?
zdjecie uzytkownika
Dowódca OF - 2015-08-31 15:27:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zacząłem współpracę z agencją ochrony miesiąc temu jako kierownik ochrony obiektu przemysłowego za stawkę godzinową 7 złoty na rękę. Umundurowanie dostałem szybko, umowę jakiś tydzień od pierwszej służby, gorzej z legitymacją PO, bo nie posiadam jej do dzisiaj. Na umowie jak w innych agencjach jest zapiska o wynagrodzeniu godzinowym na umowie cywilnej: nie mniej niż 4zł, ale to żadna nowość w tej branży. Od swoich pracowników nasłuchałem się, że firma ucina wynagrodzenia i często nie wypłaca na czas. Nie mogę nic więcej napisać bo jestem świeży w firmie i nie dostałem jeszcze wynagrodzenia ale mam nadzieję, że moje wypociny się komuś przydadzą. POZDRAWIAM PRACOWNIKÓW OCHRONY.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Ochrony Justus?
Zadaj pytanie
alert