brak logo

Agencja Ochrony Justus

Kraków

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Mądry 2017-07-25 22:40
I znowu pan Rysiek K. ucina godziny grupom interwencyjnym, to już jest wstyd trochę a no tak zapomnialem ze ten pan ktory jezdzi ( kto zna ten wie ) ma 14 zl na reke i ma płacony zus od tego dlatego te oszczędności a koledzy nie mogą do prosić sie 1 gr podwyżki jeżdżą za 9.70zl. Ta firma to wielka jedna parodia. Podwyżki mają tylko po znajomości reszta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystkich. 3 prezesow trzeba utrzymać ich..
2
Były z bazy 2017-07-30 05:36
XIX wieczny kapitalizm. Teorie Adama Smitha wprowadzone w 100%. Maksymalny wyzysk siły roboczej i maksymalizacja zysków zarządu. Z punktu widzenia zarządzania - genialne, no ale z moralnego to raczej...godne pożałowania. Ale taka plaga dotknęła w PL juz chyba wszystkie firmy ochroniarskie. Lepiej trzymać się od branży ochroniarskiej z daleka.
2
STEVEN SEGAL 2017-07-30 14:30
Taki jesteś MĄDRY a z twoim wykształceniem w tym kraju nie ma roboty jak tylko w ochronie niedorozwinięty psychicznie i fizycznie i umysłowo niedorozwoju. Co masz grupę 02-P . Jedź do UK albo Faterlandu tam cię wyleczą z twoich wątpliwości imbecylu skończony. Kto z takimi możliwościami jak ty pracuje dupku w ochronie. Sejm senat a belweder [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skończony [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umysłowo chory
Nick tu ma być? 2017-07-30 23:14
Ale (usunięte przez administratora) to profesjonalnie. Nic dodać nic ująć. Powiedz nam tylko czemu się zwolniłeś? A moze bylo inaczej
2
nielizus 2017-08-02 08:27
lizussss!!!
Pilnypracownik 2017-08-02 23:20
Tak bardzo niektórzy narzekają na firmę to może czas zmienić pracę? Jak widzę agencja nie ma nowych ofert pracy i gdyby było tak jak piszecie to mieliby braki kadrowe. Może czas wziąć się za sumienną pracę?
Obiektywny 2017-08-03 08:30
hahaha genialne
Skoczek 2017-08-03 08:43
Jesteś na tyle naiwny i myślisz że jesteś anonimowy w internecie i tak możesz bluzgać na lewo i prawo ? Gratuluje poziomu. Wspolczuje twoim bliskim, jeśli w ogole kogoś masz, bo sądząc po tym popisie to wątpie :D
kilk 2017-08-07 22:25
Zarząd justusa to same półgłówki bez szkoły.
justus to ubecka i milicyjna firma wiec pracownicy są odpowiednio wyszkoleni.


4
Rzeczoznawca 2017-08-08 13:59
Jeśli posiada Pani wpis na Kwalifikowanego Pracownika Ochrony Fizycznej to powinna Pani w umowie o pracę uzyskać stanowisko "Dowódca zmiany". Jeśli takowego wpisu Pani nie posiada to nie będzie takiego stanowiska. Będzie Pani osobą funkcyjną (brak zapisu w ustawie o ochronie osób i mienia) umownie przez agencje ochrony nazwaną "dowódca zmiany". Jest to oczywiście zgodne z prawem ponieważ w myśl art. 26 ust. 2 pkt 2 ustawy o ochronie osób i mienia dowodzić zespołami pracowników ochrony może tylko osoba posiadająca wpis na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej.
Cytat:
"Osoba wpisana na listę kwalifikowanych pracowników ochrony fizycznej jest uprawniona do:
2) organizowania i kierowania zespołami pracowników ochrony fizycznej."
Pozdrawiam
Lulek 2017-08-09 15:27
Niektóre osoby powinny pracować jako detektywi a nie w firmie Justus!. Firma normalna i spokojna bez wielkich aspiracji, natomiast trudno jest trafić na dobrych ludzi.
mirek 2017-08-09 21:33
Lulek a gdzie Ty chcesz trafisz dobrych pracowników za dyszke na godzinę??Chyba tacy naiwni są na wyginięciu. Firma ma olbrzymie problemy z naborem pracowników a jeszcze większe bo kombinuje z kasą.
mirek 2017-08-09 21:33
Lulek a gdzie Ty chcesz trafisz dobrych pracowników za dyszke na godzinę??Chyba tacy naiwni są na wyginięciu. Firma ma olbrzymie problemy z naborem pracowników a jeszcze większe bo kombinuje z kasą.
Trener 2017-08-12 19:20
Jeśli ktoś ma wyższe kwalifikacje to powinien szukać pracy w innej firmie. Dla osób mniej wykształconych niestety trudno jest o wysokie wynagrodzenie bo praca jest prosta.
1
Paliniak 2017-08-15 21:40
Narzekacie na firmę, że ludzie nie chcą pracować . Ale firma nie ma nowych ofert pracy, chyba komuś się coś pomyliło?
Patunio 2017-08-16 01:01
Oferty do dzisiaj są, nie wiem skąd te informacje że nie ma. . Justus idzie na zyski a nie na jakość. Nic sie nie zmieni jak zarząd pozostanie ten sam. Niestety nie ktorzy maja znajomości z prezesem i robią co chcą np. Nr służbowy 40, 81, mają wyższe stawki i ta firma wygląda jak wygląda, że jeden pracuję ciężko a drugi nic nie robi bo ma znajomości w zarządzie i nikt nic tym nie zrobi.
1
Smerf 2017-08-16 04:33
Kurde znam cwaniaków co są na obiekcie gdzie idzie wskazuje w kapcie telewizor i spanie to biją się o godz. Ale jak mają iść na obiekt gdzie trzeba trochę popracować za te same pieniądze 13zl brutto to gotowi się zwolnić.koordynator ich trzyma a oni na niego bzdety wypisują i kontrolę nasylaja i narzekaja.kasa jest zawsze na czas.
Spioch 2017-08-17 14:03
Ciekawe, bo numeru 40 oraz 81 nie ma.
Goły 2017-08-17 16:50
Na budowie w hucie justusy piją na nockach jak h.. I nikt z tym nic nie robi
Dyz 2017-08-17 16:53
W krakowie?

Goły 2017-08-17 16:56
Tak

Owocny 2017-08-19 11:13
Może niektórzy mają dużo zleceń na pisanie negatywnych opinii i pomylili firmy? Justus i tak sobie poradzi.
k@mil 2017-08-20 10:49
Justus jest najlepszom firmom.Firmom ruwnych szans.Tu karzdy ma sznase na zrobjenie karjery.Polecam
Patunio 2017-08-21 14:34
Jak nie ma jak są.
1
Palniczek 2017-08-22 20:34
Idealnej firmy to nigdzie nie znajdziecie. Justus to spoko firma, ma taki a nie inny rodzaj działalności i każdy kto zatrudnia się tu wie co będzie robił.
Robert 2017-08-25 21:17
Czy jesteście pewni, że nie można napisać nic coś pozytywnego o firmie? Rozumiem, że są jakieś kłopoty ale przecież nie ma idealnych firm tak jak nie ma idealnych ludzi. Przy dobrej woli obu stron zawsze można wiele naprawić z korzyścią dla wszystkich.
mirek 2017-08-27 17:56
No to niech firma zacznie wypłacać ludziom za wszystkie godziny i bez opóźnień, dodatku za nocki,umowy nie po dwóch miesiącach pracy. Od tego należy zacząć.
2
Pilny 2017-08-29 13:53
Gdyby prawdziwe były informacje, że agencja nie płaci po dwa miesiące to już byłby raban we wszystkich urzędach!!
1
mirek 2017-08-29 20:42
Proszę szanownego pana firma płaci ludziom a bynajmniej ma zapłacić 25 września za mc sierpień. A
umowy znam takich którzy po dwa miechy ich nie widzieli na oczy.
Smerf 2017-08-31 02:23
Nie wiem po co te nerwy przecież od samego początku znamy zasady i wiemy którego są wypłacane pieniądze za zlecenia pracuje ty trzy lata i nam kasę zawsze na czas i tyle co się należy.
Czy jednym płacą a drugim nie.
Przecież to totalna bzdura.
Niektórzy byłe co zjedzą i byłe co piszą
1
Insp. Pracy 2017-09-01 11:05
Ta " Złodziejska " firma na potkaniu wstępnym dała mi 6 umów do podpisania ponad rok temu i do tej pory nie mam stanowiska pracy. Kazali podpisać że nie będę zatrudniony w żadnej innej firmie a z PFRON dostali za stworzenie dla mnie miejsca pracy duże pieniądze. Za te pieniądze z PFRON kupują sobie samochody i budują domy a osoby od których biorą dane pracy nie dostają.
3
Poldek 2017-09-04 08:58
Zasada jest prosta, swoich spraw trzeba pilnować. Dostałeś człowieku pracę to i umowę też tylko to przeczytaj a później narzekaj. Niektórzy nie chcą umów ponieważ nie chcą ujawniać swoich zarobków czy tak jest?
Coke 2017-09-05 10:03
Zastanów się co piszesz.... jak jesteś osobą niepełnosprawną dostajesz umowę o pracę a nie zleceniówki ( nie 6 umów tylko 4 - bo są cztery spółki). Ponadto PEFRON pilnuje każdego grosza - nie mogą sobie rozpisać, że dla Ciebie kupili jakoś tam przedmiot. Co najwyżej biorą dofinansowanie do Twojej wypłaty - czyli płacą Ci mniej bo różnicę do kwoty z umowy pokrywa PEFRON.

Jak by tak robili - to PEFRON zabrał by im wszystkie dofinansowania, a Justus rozwiązał by wszystkie umowy z osobami niepełnosprawnymi.

Potencjał 2017-09-10 12:40
Agencja Ochrony Justus to spoko agencja, ktoś nie zadowolony znajdzie się zawsze.
Smerf 2017-09-15 05:17
Nie jestem kapusiem i też mi płacą całkiem dobrze
Byly pracownik 2017-09-15 14:35
Nie ptzyjmujcie sie do justusa. bo oszukuja I na umowie o prace nie placa za nocki.
Malutki Robot 2017-09-16 12:16
Ile płacą za przedstawiciela handlowego w Justus w Krakowie?
Rozumek też niewielki 2017-09-16 14:22
Siedem zeta za sztukę.
3
ochroniarz 2017-09-19 13:47
Napisz coś więcej. bardzo mnie to interesuje.
Słyszałem, że w sierpniu w Justusie przez jeden dzień nie działały komórki, bo Justus nie płacił rachunków i Orange ich odłączyła. Ponownie włączyła dopiero jak Justus wszystko zapłacił.
byly pracownik 2017-09-20 15:31
Zaplacili chyba dla Orenge za nie placony dodatek za peace w nocy pracownikow na umowie o prace
byly pracownik 2017-09-20 15:37
Dlaczego nie placa dodatku za peace w nocy pracownikom zatrudnionym na umowe o prace
1
myslacy 2017-09-20 15:42
Chyba kazdy debil jak ty tak mysli
byly 2017-09-21 12:43
Nie mozna napisac Nic dobrego Bo to sa zlodzieje I oszusci
friboj 2017-09-22 12:35
kolezanki i koledzy, moze mi pomozecie w jednej sprawie - jak to jest, ze w calej Polsce Justus szuka koordynatorow w jednym czasie? czy praca jest az tak zla? powiedzcie mi rowniez, kiedy sa wyplaty w Justusie?
Smerf 2017-09-23 03:18
Ponarzekajcie jeszcze trochę to umowa o pracę będzie robić same dniówki a zlecenia same nocki wtedy będzie wesoło ????????????
Smerf 2017-09-23 03:53
Ja mogę napisać same dobre opinie bo niech nieroby wezmą się do roboty a nie nauczyli się tylko narzekać i czekają aż sama manna spadnie z nieba.Czsy komuny minęły.
k@mil 2017-09-23 18:52
Po tym co piszesz wnioskuję,że ksywka SMERF wzięła się u ciebie z zamiłowania do denaturatu?
Smerf 2017-09-24 06:53
No cóż przysłowie sądzę ciebie według siebie będzie do ciebie pasować.Nie widziałeś bajki
SMERFY nie piły denaturatu ani żadnego alkoholu
k@mil 2017-09-24 07:25
Ale były niebieskie.Taki sam kolorek,jak końcówka twojego nochala.
Smerf 2017-09-24 12:25
Ha ha ha ele mamy ubaw ????????☺
Zostaw swoją opinię o Agencja Ochrony Justus - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus