Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-08-13 15:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co...,szkoda pisać na temat tej firmy. Kłamczuchy,oszuści i dużo można napisać ale szkoda się z nimi szarpać najlepiej przejść od razu do sedna sprawy. Pozdrowienia dla wszystkich naiwniaków pracujących w tej firmie a dla koordynatorów napisze tyle,jak kłamiecie to kłamcie zgodnie a nie każdy h.. na swój strój i nic się kupy nie trzyma. Powodzenia w dalszym rozwoju firmy :).
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-08-13 17:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja to gratuluje Firmie, że tak sie długo trzyma na rynku nie znam 2 takiej firmy co kłamią w żywe oczy szukają studentów rencistów itp i wyzyskują porażka normalnie szacun dla nich bo to co robią to profesjonalizm chodzi o kłamstwa rzecz jasna bo całą resztę nie można nazwać firmą...
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-08-15 10:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Czy tu rejestrują wgl ludzi? bo jak nie to ja bym się zarejestrował w urzędzie pracy jako bezrobotny
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-15 14:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
k@mil kazda firma ochroniarska tak robi
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-08-15 16:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Justus tojest zbieranina kombinatorów i kłamców.Nie informują przyjmowanych pracowników o wymaganiach i warunkach pracy.Koordynatorzy służą tylko do zastraszania pracowników i sa odporni na jakiekolwiek uwagi i argumenty i stwierdzam,ze nie mają zxbyt rozległej wiedzy o właściwej ochronie.O umowy trzeba się upominać-nigdy nie wiadomo czy będą i kiedy.Na wypłatach kombinują.Jedyne wyjście to powiadomić inspekcję pracy a jak to nie pomoże,to do sądu.Każdy musi to załatwiać indywidualnie.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-08-15 19:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
że jak robi????
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-08-16 09:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Iva - 2014-08-13 14:14:34]:
Praca na etat dla niepełnosprawnych to wielka bzdura.Wymagają orzeczenia o stopniu niepełnosprawności/najlepiej,żeby był znaczny lub umiarkowany/nie dając nic w zamian,tylko Justus ma z tego korzyści.Nie mają stanowisk pracy chronionej.Osoby niepełnosprawne są traktowane jak młodzi i sprawni.Powinien się zająć tego typu firmami PFRON,bojest to normalne oszustwo.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-08-16 15:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a spróbujcie się zwolnić z tej firmy nie ma wypłaty ni nic... ich to nic nie obchodzi ja zakładam sprawe w sądzie bo mnie ta firma denerwuje i doprowadzę do jej rozpadu...
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-08-16 20:45:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2014-08-16 15:50:18]:
Jeżeli mnie oszkapią na wypłacie to walnę tą robotą.Najpierw zgłoszę sprawę do inspekcji pracy/bo chodzi mi nie tylko o przewałki na wypłatach/a jeżeli to nie pomoże to będziemy się bawić w sądzie pracy.Justus i jemu podobne firmy wykorzystują to,ze jest duże bezrobocie.Gdyby bezrobocie spadło to takie firmy zwijają żagle albo zaczynają uczciwie płacić.Największy wyzysk pracowników jest w niezbyt długo istniejących śmiesznych firmach ochroniarskich ,które biorą każde nawet najgłupsze zlecenia bo wiedzą,że głupich do pracy znajdą.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-08-18 21:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłacą mi jak się zwolnie dadzą podwyżkę czy nie bd zatrzymywać i zwolnią?
zdjecie uzytkownika
RABA - 2014-08-19 07:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2014-08-18 21:44:39]:
Grożenie zwolnieniem nic nie pomoże.Na Twoje miejsce znajdą innego naiwniaka.Zapomnij o podwyżce.Zwalniając się licz się z tym,że potrącą za mundur(nawet jeśli masz pokwitowanie,że go zdałeś) oraz za ostatni miesiąc zapłacą ci po 3 złote za godzię,bo pewnie tyle masz w umowie.Jeśli umowy nie masz w ogóle nie zapłacą ci nic.Stary,sprawdzony numer Justusa.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-08-19 07:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie nie mam umowy
zdjecie uzytkownika
adsdsa - 2014-08-19 16:56:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jej możesz nie dostać jak ich nie będziesz straszył że inspekcje pracy tam wezwiesz do nich jak ja tez umowy nie mam kolega dzwonił do kadr o umowy sie spytać to mu powiedzieli ze umowy cały czas koordynatorka ma od miesiaca i nie dała ich do tej pory
zdjecie uzytkownika
RABA - 2014-08-19 17:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2014-08-19 07:42:11]:
To jest mój ostatni wpis w Twojej sprawie.Dzięki takim f......m jak Ty ,Justus obrasta w kasę.Ile to już miesięcy żalisz się,że nie masz umowy?Zrobiłeś cokolwiek,żeby ją uzyskać?Czy kończyłeś podstawówkę na wieczorowych kursach?Pisałem już co masz zrobić,a ty tylko się żalisz i d...ę trujesz.Nie pozdrawiam,bo mam Cię już dość.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-08-20 17:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wchodzę na profil, żeby poczytać o firmie, dowiedzieć się czegoś o pracy u nich, a zastaje jakąś kłótnie, nie wiem o co chodzi, haha. Mam nadzieje, że inne firmy nie toczą takich wojen w internecie, bo słabo to dosyć wygląda. Jak ja ide do pracy to jesli sam nie dostaje umowy to pytam się o nią najpóźniej na drugi dzień, tez może byc tak, że ktoś komuś czegoś nie przekaże, nie dopatrzy, a o takie rzeczy to już samemu trzeba sie martwic, w końcu to nasz interes jest jakby nie patrzeć..na prawdę jeszcze nie jedno mnie zaskoczy w Polsce pod względem pracy..ale jak pisze @adsdsa koordynatorka miała umowę cały czas, czyli nikt nie chciał nikogo oszukać przecież, a zapytać o umowę to jeszcze nie przestępstwo, więc nie rozumiem, naprawde. Agencja ochrony jest jedna z bardziej znanych, więc i więcej funduszy maj chcociażby na strój, od razu jest bardziej reprezentatywny, lepsze warunki zatrudnienia są też bądź co bądź
zdjecie uzytkownika
jeszcze pracownik - 2014-08-22 22:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-08-20 17:55:05]:
Gościu,ale ty pieprzysz.Jesteś albo głupi albo pijany,nie masz pojęcia o pracy w Justusie i traktowaniu pracowników przez niby "przełożonych."
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-08-23 13:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jeszcze pracownik - 2014-08-22 22:25:07]:
zgadzam się z jankiem
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-08-24 12:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-08-20 17:55:05]:
Wiesz co,nie wiesz co tam jest grane to się nie udzielaj kolego. Koordynatorka miała umowy haha :). Dobre!! Proponuje idź sobie tam popracuj i wtedy popisz sobie. Rwij koper z d... !!
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-08-25 13:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były wypłaty?
zdjecie uzytkownika
PiotrB - 2014-08-25 18:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostalem dzisiaj wyplate 3 dni wczesniej niz zwykle. Ale i tak zlozylem tydzien temu wypowiedzenie
zdjecie uzytkownika
pupil - 2014-08-26 11:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
robią z ludzi idiotów zero umów i zero wypłaty praca w warunkach poniżających pracowników w smrodzie i brudzie o wodzie w dni upalne zapomnij poprostu tragedia
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-08-26 16:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pupil - 2014-08-26 11:09:01]:
dobrze piszesz :).
zdjecie uzytkownika
nemo - 2014-08-26 21:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyy - 2014-08-26 16:57:42]:
Pojawił się w końcu ktoś,kto wie czego chce zabrał dzisiaj w trybie natychmiastowym obiekt w którym pracowałem.Przyjechał chlopaczek w okularkach,uśmiechnięty i wiedzący czego chce.Z daleka było widać,że pewnie był żołnierzem.Pogadał z nami,jak z ludźmi,zapłacił nam zaległe wynagrodzenie i kazał nigdy więcej nie wracać.Fajny gość.Nie wracam.Pozdrawiam tego typka.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-08-27 07:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nemo - 2014-08-26 21:35:49]:
Powinni z wszystkimi obiektami tak zrobić i to w trybie natychmiastowym:). Naprawdę szkoda pisać i się od nowa denerwować na tą firmę. Szkoda nerwów na nieudaczników i oszustów tylko szkoda że nikt tak naprawę się tym nie zainteresuje a oni bezkarnie robią ludzi jawnie w( usunięte przez administratora )POLSKA ;(.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-08-27 20:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nemo a jaki to obiekt?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski