Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-11-07 15:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo lubię pracę w Justusie.Za godzinę pracy mogę sobie kupić dropsa,bananka i półlitrową wodę w Biedronce.Na umowę-zlecenie,za pracę w godzinach nocnych zarabiam aż 5 złotych na godzinę.Gdzie mi będzie lepiej?Polecam wszystkim
zdjecie uzytkownika
Gv - 2015-11-09 20:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wojtel nie no to w sumie jak na takie stanowisko jak koordynator do spraw ochrony fizycznej to nie s aż tak duże wymagania
zdjecie uzytkownika
lepek - 2015-11-12 01:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takiej pracy trzeba być przede wszystkich osobą komunikatywną oraz odopowiedzialną, a doświadczenie no to wiadomo, trzeba mieć jakieś pojęcie.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2015-11-14 16:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam to ogłoszenie dotyczące koordynatora ds. ochrony fizycznej i nie do końca rozumiem na czym dokładnie ta praca ma polegać.
zdjecie uzytkownika
? - 2015-11-14 22:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2015-11-14 16:13:59]:
Skoro nie rozumiesz ogłoszenia to jest jasnym,ze to nie jest praca dla Ciebie.:=)
zdjecie uzytkownika
Dowódca OF - 2015-11-23 01:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po przepracowaniu trzech miesięcy na stanowisku dowódcy ochrony mogę stwierdzić, że zdarzają się firmie pomyłki w wynagrodzeniach na niekorzyść pracownika.
Kadry i panie dyspozytorki to wredne babsztyle które nie potrafią się zachować chociaż znajdą się perełki.
Stawka bardzo niska ale jak na branżę ochrony to standard, tak jak pisałem wcześniej dwie umowy zlecenia no chyba że posiadasz grupę inwalidzką.
W tym momencie mamy problem z umundurowaniem nowych osób a menadżer ma to gdzieś ale może to zależy właśnie od menadżera.

Mam nadzieję że moja opinia się komuś przyda.
Pracownicy ochrony, liczymy na zmiany!!!!
zdjecie uzytkownika
rer - 2015-12-03 16:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda że już teraz nie ma od nich żadnych ofert pracy..a pamietam że jeszcze niedawno szukali specjalsity do spraw sprzedaży usług ochrony fizycznej..
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-12-04 19:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Justusie do 1.12.2015r. prace wspominam bardzo dobrze nie to co nie którzy tu piszą. Mieliśmy świetnego koordynatora normalny człowiek jak każdy z którym można było się mówię tu o Panu Tomku. Co prawda sawka 5 na godzine ale wiecej niż 6 nie dostaniesz nigdzie indziej po co więc narzekać? nie pasuje to nie pracuj jak nie chciałeś 50 zamiast 5 zł trzeba było się uczyć. Pracę w Justusie z takim koordynatorem co ja miałem polecam wszystkim. Wcześnie była też Pani Natalia też nie można złego słowa powiedzieć. Wypłaty na czas a jeśli coś się nie zgadzało koordynator to odrazu załatwił praca nie ciężka. Naprawdę polecam wszystkim Prace w justusie i nie radze brać do siebie każdego komentarza co piszą na Justusa bo to jest tak, że po prostu nie chce się ludziom robić i narzekają. Ja nie wiem jak jest w innych rejonach ale na mazowieckim był dobry koordynator i wszystko chulało jak brak. PZDR JUSTUSA jak i jego pracowników !!!!
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-12-06 07:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać,że mój Tata był ze mnie bardzo dumny.On też 25 lat temu zarabiał 5 złotych na godzinę.Wspomniałem o Pani Natalii a zupełnie zapomniałem o wcześniejszym koordynatorze,Szymonie.Pnę się w górę.Teraz będę zarabiał 5 złotych i 16 groszy na godzinę.Też nocki i umowa-zlecenie ale co podwyżka to podwyżka.Myślę,że zaczynam robić karierę w ochronie.W Justusie pracowalem od kwietnia ubiegłego roku i dzięki swojemu doświadczeniu dostałem podwyżkę o 16 groszy.Było warto ,ponieważ teraz za godzinę pracy mogę sobie kupić oprócz dropsa i bananka już nie małą a dużą wodę w Biedronce.
zdjecie uzytkownika
lopek - 2015-12-13 19:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@k@mil no i właśnie takie opinie to ja rozumiem. Na ochronie więcej niż 5-6 zł się nie dostanie. Chyba nigdzie. Ważne jest tutaj, by atmosfera pracy była przyjemna i pieniądze wypłacane bez problemu, a tak jest w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
BODYGARD - 2015-12-22 23:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lopek - 2015-12-13 19:40:27]:
Ludzie, czytam te wasze peany na rzecz Justusa i dochodze do wniosku ze glupich nie sieja, sami sie rodza. co wy pleciecie ze nie ma wyzszych stawek?Impel placi na obiekcie 7 zl, nie spoznia sie z wyplatami sa w terminie rowno 10.kazdego miesiaca,Lokus na Rossmanie tez daje 9 zl na reke, w New yorkerze placa netto 9,50zl wiec przestancie falszywa propagande uprawiac i nie robcie madrzejszym pod gorke____
zdjecie uzytkownika
smerf - 2015-12-29 18:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długo mnie tu nie było. w firmie pracuję ponad rok.Wypłaty zawsze były na czas nigdy ani dnia spuznienia. Fakt nadgodziny są marne.Atmosferę tworzymy sobie sami.Ludzie olewają pracę a potem mają pretensję do całego świata.Ja nie narzekam i mam zamiar tu jeszcze popracować.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-12-29 20:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lopek - 2015-12-13 19:40:27]:
Zgadza się po co narzekać. Ludziom nic już nie dogodzi.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-12-29 20:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BODYGARD - 2015-12-22 23:55:30]:
przypale to są obiekty handlowe na handlówkach masz minimum 8 zł a nie budowy i obiekty przemysłowe
zdjecie uzytkownika
Mooc - 2015-12-30 18:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że Justus się rozrasta na giganta branży, bo już w wielu miastach poszukuje pracowników ochrony, mam nadzieję, że na różne obiekty, bo przyznam że w kujawsko-pomorskim bym się zatrudnił chyba
zdjecie uzytkownika
i jak w tym kraju ma być dobrze - 2016-01-01 13:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2015-12-04 19:30:26]:
Takim jak ty to bym wiecej nie zapłacił jak 2,50 zł na godz.
zdjecie uzytkownika
;) - 2016-01-01 14:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [i jak w tym kraju ma być dobrze - 2016-01-01 13:35:05]:
Masz rację,przez takiego łba mamy obniżane stawki.Palant w nocy pracuje za 5 złotych i jeszcze to chwali.Swoją postawą potwierdza to,że nie wszyscy ludzie to ssaki
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-01-01 21:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorry ale od 21 do 6 mam dodatek nocny 2,20 zł więc nie odzywaj się jak nie jesteś w temacie po za tym to jest ochrona fizyczna bez kwalifikacji. Zrób se jeden z drugim kwalifikacje to pogadamy wtedy.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-01-02 13:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać,że dodatek nocny mam wtedy ,jak w nocy po ciemku nazbieram trochę puszek.Jak puszek nie nazbieram,to dodatku nie mam.Jestem ochroniarzem z krwi i kości.Gdyby płacili 3 złote na godzinę,też bym stał.Za rok ,dwa skończę podstawówkę,za następne pięc lat gimnazjum,to wtedy porozmawiamy.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-03 18:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
k@mil,czy to prawda,że w podaniu o prace napisałeś,że jesteś niekarany,że jesteś dyspozycyjny,że masz doświadczenie i że robisz najlepsze lody w mieście?
zdjecie uzytkownika
łamacz - 2016-01-04 00:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko! Widzę, że Justus ciągle szuka pracowników. Dziwne, bo większość ofert utrzymuje się od początku grudnia, a sądziłem, że szybko kogoś znajdą.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-01-06 09:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taka firma jak JUSTUS nie powinna istnieć. Podejście jakie mają do pracownika i jaka płata to śmiech na sali odeszłem od tego syfu tam kto bd pracowal to musi być jakiś desperat. JUSTUS nie martwi się o pracowników poprostu brak mi słów co się wyrabia w tej firmie . DObra mina do złej gry. Nie polecam nikomu !!!!
zdjecie uzytkownika
łam - 2016-01-06 15:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferty poznikały jak widać, jest tylko jedna o tytule "Dam prace - Poznań". Widocznie na tamte znaleźli się chętni, może tutaj to kwestia lokalizacji, no nie wiem.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-08 15:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ,że zostałeś zrobiony ręką?Może tylko plotki?
zdjecie uzytkownika
tasik - 2016-01-08 18:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może maja jakas przedłużoną rekrutację, wymagan co prawda wysokich nie ma, ale zastanawiaja mnie powyzsze komentarze, pisane nie wiem czy przez obecnych pracownikow jezeli tak to sie zwolnic mozecie skoro narzekacie.
zdjecie uzytkownika
;) - 2016-01-08 19:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tasik - 2016-01-08 18:37:02]:
Ja nie narzekam,od chwili kiedy poznałem k@mila jest mi lepiej.Do tej pory śmiałem się z youtuba,od ponad roku z tego ochroniarza wszechczasów co zap...dala nocki po 5 zeta na godzinę.Podobno bierze do dzioba,ale nie połyka:)
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-01-09 14:58:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zleceniówkach nie masz dodatków nocnych przypale
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-09 15:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2016-01-09 14:58:00]:
Trzeba było uczyć się czytać i pisać to miałbyś umowę o pracę.Kmiocie osranolicy:)
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-01-10 08:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2016-01-09 15:09:13]:
umowa o prace w justusie? to niemożliwe
zdjecie uzytkownika
Kaź - 2016-01-10 22:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu umowa o pracę jest taka niemożliwa @k@mil? Właśnie przeglądam ich ofertę pracy na ochroniarza i jest tam informacja, że zartudniają na umowę o pracę lub zlecenie. Więc jest możliwość umowy o pracę.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-11 17:59:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kaź,oczywiście,że umowa o pracę jest możliwa.Dotyczy to jednak pracowników ochrony ,a nie nocnego ciecia jakim jest k@mil.:)
zdjecie uzytkownika
womer - 2016-01-13 03:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@:), dobrze to słyszec, czyli jak rozumiem kwalifikowany pracownik ochrony ma umowe o prace, a nie kwalifikowany robi na zleceniu. Może orientuje się ile zarabia tu koordynator ds. utrzymania czystości. Tu jak napisali jest od razu umowa o prace i samochód służbowy, laptop, telefon komórkowy, brzmi super.
zdjecie uzytkownika
Córka Szefa... - 2016-01-14 16:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jest jak jest teraz w Justusie wszystko się zmieni od 2 lutego...
Zainteresowani wiedzą dlaczego szeryf Ziobro będzie w Krakowie kontrolował wnikliwie pewien obiekt który mu bezpośrednio podlega i posypią się 4 główki dupków przekonanych o swojej cudownej nieomylności...
Za to co zrobili z pensja grudniową to już nawet Ministerstwo Finansów się za głowę złapało i telefony do MSWiA i do Ziobry...
Pozdrawiam zaprzyjaźnionych chłopaków z pewnego fajnego obiektu i Trzymam Kciuki za WAS !!! Lili...
Ps. Tata Wam podniesie tylko najpierw musi zrobić czystkę w gronie zarządu i koordynatorów .
zdjecie uzytkownika
karmel - 2016-01-17 18:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@womer to dobrze że te niepewności co do umowy o pracę rozwiałes :) osobiscie mysle o pracy w dziale kadr i płac. dużo papierkowej roboty-akta osobowe, ZUS itd, ale lubię to. jak będę po rozmowie to dam znać
zdjecie uzytkownika
O.F - 2016-01-18 17:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję już w agencji ochrony pięć miesięcy,po tym czasie mogę napisać:
- wypłaty są na czas ale zazwyczaj trzeba się prosić o wyrównania!
- prezesi mają szarych pracowników w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nawet menadżerów.
- magazyn wysyła ciuchy po dwóch miesiącach od zamówienia.
- stawki są standardowe jak w branży ochrony.
Nie polecam tej agencji ochrony, zostawiają cię samego na obiekcie przez parę miesięcy i martw się o ludzi.
zdjecie uzytkownika
sa - 2016-01-19 20:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-of, trochę kiepsko że nikt tego nie pilnuje z góry. Druga sprawa, że czy są możliwóści uzyskania u nich umowy o pracę czy tylko na śmieciówkach zatrudniają ludzi..
zdjecie uzytkownika
O.F - 2016-01-22 06:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aa - Pracuję w tej branży od paru lat, przerobiłem trochę agencji.
I wcale potężniejsze agencje ochrony niczym się nie różniły.
Gdzieś coś słyszałem że maja wprowadzić stawkę minimalna ale wtedy to kontrahent nie wypłaci się za ochronę.
zdjecie uzytkownika
kendo - 2016-01-22 14:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [O.F - 2016-01-22 06:17:15]:
nie oszukujmy się. Jeśli podwyższą stawki dla pracowników to firma po prostu zwiększy swoje koszta za usługi. Niemniej może warto pójść nie na ochroniarza a na koordynatora ds utrzymania czystości np.?
zdjecie uzytkownika
jolo - 2016-01-25 22:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może jak jest z dodatkami za prace w godzinach nocnych czy raczej Justus nie rozumie Kodeksu Pracy . Bo nie wiem czy ich nękać o dodatek czy może spokój sobie dać bo mi drzwi będą musieli pokazać
zdjecie uzytkownika
still - 2016-01-27 11:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2016-01-02 13:51:18]:
Też robię na przemysłówce. Jedyna zaleta , to ze moge wyspać sie w nocy. A co 5 zł na ulicy nie leży . Puszek nie zbieram , bo u nas robole pija jabcoki. Wypłaty dostaje 3 dni po terminie i nie narzekam , robię już 5 miesiąc .
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-01-27 16:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [still - 2016-01-27 11:35:38]:
Pewnie kolego.Nawet 4 złote dobre.A wypłata gdyby była raz na pół roku to też by było OK.Taki jestem:)
zdjecie uzytkownika
markus - 2016-01-29 11:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dziod,cwaniactwo,kpina,brak slow,do dzis nie dostalem wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
Pracownik O.F - 2016-01-30 09:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do potencjalnego przyszłego Agenta Ochrony agencji O.F JUSTUS!

Dostaniesz kilka umów zlecenie w kilku spółkach,zapisem stawki godzinowej "w każdym wypadku nie mniejszej niż 4,00 PLN".Stawki są indywidualne, na słowo...
Wypłaty są 25, często zdarzają się braki 20-200zł. Trzeba walczyć o wyrównanie.
Umundurowanie, przynajmniej u mnie na obiekcie jest i to nowe.
PODSUMOWUJĄC: AGENCJA JAK KAŻDA INNA.
zdjecie uzytkownika
ziomal1 - 2016-02-01 13:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt , że firma szuka jeleni i ich wykorzystuje , obiecuje , mówią , że w biurze się pomyliły , że mają nawał roboty itp. Dostać od nich umowę , która się podpisał- kilka tj sztuka. Że też nikt się zA TO NIE WEŻMIe . Cholery jasne . Podobno komuna była zła , a ten nowy ustrój jest dobry.Dobry dla cwaniaczków i kombinatorów i gości z pod ciemnej gwiazdy . Do cholery z nim . ! Ja i mój fumfel mamy nie kiepsko , jesteśmy na noce , możemy się wyspać , gorzej bo marna płaca. Oni udają że płacą , a my udajemy , że pracujemy. Szkoda tylko , że na budowie walą wóde i jabcoki , a piwa w wcalei nie można uzbierać puszek i zamienić na kase.Jeszcze z miesiąc porobię , ugadam świadków i założę im sprawę w Sądzie cywilnym . Zapłacą za nocki i godziny nadliczbowe i karę za nieprzestrzeganie Kodeksu Pracy.
zdjecie uzytkownika
zzzzał - 2016-02-01 13:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ziomal1 - 2016-02-01 13:29:19]:
załóż sprawę , może wycyganisz od nich grosze . Sąd ci przyzna rację , a oni będą zwlekać z zapłątą . Ja ich znam . Masz rację , że to cholery i bogacą się na bezrobotnych , nic nie winnych ludziach. Walcz w Sądzie i napisz jak było , przynajmniej dasz wskazówkę dla innych , żeby też zakładali sprawę.Sie ma.!BkI6
zdjecie uzytkownika
juzwa - 2016-02-01 14:06:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każdy najeżdża na tą agencję , że dziady i łachmyty. Przyznaję rację , u mnie jest podobnie. Cholerniki kantują w żywe oczy , co innego mówią , a co innego robią . Dobrze to mają chyba koordynatorzy , ten mój 4 lata temu był normalnej budowy , a teraz to spasł się jak wieprzek ,tylko podgarle mu zwisa .Gada , że to biuro sie pomyliło , w wypłacie , że on tylko dowióżł , a cholernik nie bierze nawet pokwitowania. Takie ma plecy na górze. Jest tak bezczelny , że szkoda gadać . Ale co trzeba udawać , że sie robi i narzekać , a to i tak nic nie da, bo oni robola mają za śmiecia.
zdjecie uzytkownika
JARO - 2016-02-01 14:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ajak myślisz gamoniu , za co Prezes bierze premie, Jak okantuje pracowników , takich jak ty . Policz sobie , jak umiesz liczyć; 1000 cieciów x 30 zł. Nie starczy na wczasy , na kochanice !!.....tyraj i nic nie gadaj , tak musi być .
zdjecie uzytkownika
szeff - 2016-02-01 15:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JARO - 2016-02-01 14:14:27]:
Widzę , że trochę rozumiesz politykę firmy , ale nie całkiem. Jak dzwonisz do biura , to urzędniczki nauczone są zbywać petenta; 1.a to ja się tym nie zajmuję , to koleżanka . 2. Nie ma osoby uprawnionej , bo jest na chorobie lub urlopie i proszę zadzwonić , za tydzień 3. sprawdzimy to oddzwonimy itd./ i tak nie odzwonią , bo zapomną/ To jest celowa polityka , nakaz . Jak biuro nie oszuka przeciętnie 30- 40 zł pracownika , nie będzie pensji , a Prezes nie ma premii . Na telefony , samochody , paliwo ochronę biura . ---na to płacą pracownicy ochrony , czyli WY. Jak jest ok. 1800 etató , to jest ładna kasiora
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
bb - 2016-02-02 10:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam te wasze w pisz i masakra sama obecnie pracuje podobnej firmie gdzie okrada się ludzi z pieniędzy aby utrzymać takie dupka co jeszdzic powinien i kontrolować obiekty i ma 3 grupe dziad i ma 5 zl na godz a pracuje po 240 albo więcej to sa firmy koguciki,,,ciekawe co zrobia jak będą musieli placic na umowę o prace 12 zl brutto,,ju firmy placa nie które po tyle ,,,tak jaki pajac na pisal ze jego tata 25 lat temu miał 5zl no smiechu warte co on pisze,,i obiedronce tam placa 8zl lidll tak samo a tej firmy nie znam ale widze unas w jel gorze sa jak widze osoby które tam p chyba co niektórzy to wcale nie maja pojeciaracują to pozal się boze chyba co nie którzy nie maja pojęcia o tej pracy to chyba prosto z ulicy sa przyjmowani ,,widziałam kobiety w jakich chodza rzeczach wstyd
zdjecie uzytkownika
droben - 2016-02-03 19:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oszukali mnie na 1/3 wypłaty czekam na kasę już 9 dni to pewnie jakiś przekręt

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert