Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-11 20:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RABA - 2015-04-11 18:36:53]:
Tak wiem. Podobno 6,50. A fakt, że nie dali ciuchów i musze sam kombinować. Zobaczymy czy bedzie az tak zle czy wyplacaja bo z tego co tu czytam to nie bardzo
zdjecie uzytkownika
piramida - 2015-04-12 03:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Panstwa.Niezaleznie od tego co byli pracownicy lub pozostali niezadowoleni kienci tej firmy pisza POLECAM ochrone kazdemu komu naprawde zalezy na wspolpracy z powaznymi ludzmi.Korzystalam z pomocy Justusa i gwarantuje, ze na Nichmozna liczyc.Uratowali mi lokal gastronomiczny, pomogli przegonic zlych ludzi ktorzy po haracz, w pewnym stopniu uratowali zycie mojej corce/ bo niezrownowazony psychicznie oprawca nawet w sadzie na odczytaniu wyroku grozil mi cytuje....zs, nawet z pod ziemi mnie wykopie i mam teraz sie bac bo mam dzieci i to one zaplaca jak nie bede placic...
Uplynelo juz kila lat od zdarzenia, moja rodzina nie ucierpiala a ja ... Coz zaplacilam bardzo wysoka cene za to, ze nie pozwolilam sobie wejsc na glowe ale zyje i zawdzieczam to wylacznie Firmie Justus.Dziekuje Panu Wojtkowi i Tomkowi oraz pozostalym ochroniarzom ktorzy wtedy narazali sie zeby mi pomoc.
Ewa Jamroz.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-13 14:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o poważnych ludziach można powiedzieć o ochroniarzach nie o tych co tym zarządzają mam na myśli w sczególności koordynatorów no ale dla mnie aż tak źle tu nie jest
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-13 23:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie mam sam zapierniczac 4 dni pod rzad bo jeden odszedl z dnia na dzien i moze beda mieli kogos na piatek. powtarzam moze
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-14 09:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dziwie się, że uciekają dają śmiesne umowy zlecenie i jeszcze 5zł na rękę zależy jaki obiekt bo tak jak ja mam obiekt budowy przyjeżdzam na noc i w weekendy na 24 tak więc tylko leżenie i spanie to mi się opłaca ale jak jakiś inny obiekt np przemysłowy tez na takim robiłem to porażka za tyle co oferują chociaż mogli dawać umowe o pracę a nie. Nie dość, że zlecenie to jeszcze oszukują jak nie dopilnujesz to umowy nie dostaniesz albo będzie od innego dnia niż zacząłeś pracować. A to że użytkownik wyżej się wypowiada, że robi przez 4 dni pod rząd to widać jak się przejmują pracownikiem mają to w (usunięte przez administratora)nie wiadomo ile.
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-14 23:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na umowe mam czekac 2 tygodni a przeciez musze sie wyrejestrowac z Urzedu Pracy. Jakos w ciagu 2 dni znalazle drugiego pani koordynatorka ktora jest na slasku pani L. G
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-15 10:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonić i nachodzić ich nie odpuszczać to wszystko szybciej załatwią a tak to bd oewać
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-15 11:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zrezygnuje z pracy ale okaze sie
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-15 16:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaki masz obiekt?
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-04-15 16:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszlypracownik - 2015-04-15 11:37:36]:
Jeśli nie masz umowy w ręku, z właściwą datą podjęcia pracy i odejdziesz nie zapłacą ci nic
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-15 21:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
k@mil Smyk i zrezygnowalem. Raba ja podpisalem umowe wiec musza mi zaplacic bo inaczej sad pracy, przeciez za darmo nie bede robil. Przeciez moglem tak robic bardzo dlugo i nie dostac umowy do reki
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-04-16 05:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszlypracownik - 2015-04-15 21:47:26]:
Kolego,ja naprawdę chciałbym,zebyś dostał uczciwie zapracowane pieniądze.Przerabiałem jednak takie przypadki u siebie.Wszystkie umowy są niszczone a Ciebie na obiekcie nigdy nie było.Poza tym sąd pracy nie zajmuje się umowami na zlecenie,bo to są umowy cywilno-prawne.Sąd pracy zajmuje się tylko umowami o pracę,Napisz kolego po 27 maja czy dostałeś kasę.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-16 20:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiekt handlowy i oni takie śmieszne warunki stawiają nie dziwie się że nikt nie chce pracować obiekty handlowe to najgorsze co może być a w dodatku za 5zł i na zlecenie
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-04-19 21:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Suszowy - 2015-04-09 17:42:38]:
nic nie jest na czas...mnie wypłatę w calosci wyplacono po 3 miesiacach ale to szczegol innym nie wyploacono wcale liczy sie tylko ten kto umie awoje wyrwac jakims sposobem ale to na krodka mete bo zaraz Cie zwolnia! A moze to p.Prezes broni swoich racji pod przykrywka??? Hahahaha pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
no comments - 2015-04-27 03:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kros - 2015-01-11 12:40:55]:
To,że jest sprzedany komuś powiązanemu z Solidem to pewne na 99%.Generalnie mam to głęboko,czy to syn czy nie syn.Już dawno tam nie pracuję,ale wielu dawnych kumpli tam robi i stąd wiem.To,że jest to ukrywane,to normalka.Przecież Solid i Justus "konkurują" ze sobą:).Jedni warci drugich...W normalnym kraju,to wszyscy poszli by siedzieć do pudła na wiele lat za takie przekręty na pracownikach.W Polsce to co robią to jednak legalne i zgodne z prawem.
zdjecie uzytkownika
nareszcie - 2015-05-01 11:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu od dzisiaj mam stawkę 8,50 netto na rękę.Gdyby nie to ,to poszedlbym do Delty,bo tam oferowali mi od 8 do 10 zotych netto na godzinę,niestety,też na umowę-zlecenie
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-05-20 17:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [no comments - 2015-04-27 03:00:50]:
Cóż Solid ma ok 30 spółek w Polsce...proszę popatrzeć Kielce,Kraków opanowane przez Justusa grupy interwencyjne nawet Towarzystwa Asekuracyjne....gdyby wszyscy wszystko wiedzieli heh zobowiązali Nas do milczenia na temat struktur,form działalności itd po co to upubliczniać:)? firmy mają przynosić zysk każda z nich:)
nie licza się ludzie...tylko KASA:) Ktoryś z Was pisze "płacą mi za spanie" plus dodatkowa praca za 2tyś to w sumie 3tyś ale średnia krajowa to ponad 4tyś miesięcznie więc pracuj a garb sam Ci wyrośnie i nie licz na ubezpieczenie!!!! Całą kasę i tak oddasz na leczenie....chyba że wcześniej umrzesz. To je Polska!
zdjecie uzytkownika
barakuda - 2015-05-27 11:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracowałem w firmie JÓSTUS to jest jedna wielka porażka pracowałem 5 dni i zwinołem się z tamtąd umuw do podpisania 8 to jest paranoia dzwonie do kordynatorki kiedy kasa to wyśli numer kata to ksero dowodu osobistego jakieś kpiny dziś 27 Maj a kasy niema jedna wielka kpina
zdjecie uzytkownika
Boby - 2015-05-27 18:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barakuda - 2015-05-27 11:06:38]:
Chłopie,jakim cudem skończyłeś podstawówkę?Wieczorowo a może zaocznie?Zrobili Ci łaskę,że w ogóle Cię przyjęli.Przeczytaj ze zrozumieniem co napisałeś,włącz w kompie T9 a życie wyda Ci się piękniejsze
zdjecie uzytkownika
anonim24 - 2015-05-27 19:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mój chłopak pracowal jakiś miesiąc temu dla Justusa i wiecznie był problem z wypłacaniem pieniędzy nie dość ze gowniane pieniądze a pierwsza wyplate dostal dopiero po 2 miesiącach co jest dla mnie chore bo nikt nie dostaje pierwszej wyplate dwa miesiące później zenada teraz kiedy już tam nie robi znowu się spozniaja z wyplatami i do tego paannie z firmy w Krakowie sa bardzo nie mile podnosza glos kiedy nawet mowi się do nich spokojnie jako firma w której ma się ktoś zatrudnić nie polecam a nie wspomnę ze przy każdej wyplacie dostawal mniej niż powinien dostawac .
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-05-28 01:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [barakuda - 2015-05-27 11:06:38]:
Kolejna opinia o firmie...niestety 4strony to umowa drugi komplet dla Ciebie to już 8stron 12stron to zakazy i nr konta też tam jest-zwalniając się nie licz na kasę w terminie-jeśli w ogóle dostaniesz. Kadry to porażka ale zawsze zganiają na koordynatorów i robią idiotów z pracowników ale z siebie również! Opinia jest zła i firma nie dba o ludzi. Ma przynosić ZYSK jedno zdradzę:niepełnosprawny z grupą odpowiednią dostać może dopłatę do 1700zł w zależności od cyferek i literek niepełnosprawności ale to Justus bierze za stworzenie miejsca pracy! 200h po 5 zł to dopiero 1000zł więc na czysto mają 700zł plus zysk z umowy bo 5zł dotaje pracownik nie firma!!!Justus to grupa firm 1-Justus Patrol,2-Justus Sp.z o.o.,3-Justus D.W.A. Jest i czwarta!!! Więc tak to wygląda...a kto wie kim jest właściciel tego bajzlu??? Hahahaha niestety nie napiszę! Gratuluję pani Jamróz piękna historia szkoda tylko, że to bajka:)Oceniam firmę nie ludzi-mniej niż zero!!!
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2015-05-28 12:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I polecam pracy w tej firmie ze względu na zarobki, są śmieszne za taką pracę jaką się wykonuje i w dodatku do tego czeka się na pieniądze po 2-3-4 miesiące, żenada.
Nie polecam tej pseudo firmy
zdjecie uzytkownika
kendo - 2015-06-03 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonimowy z tego co mi wiadomo to nie ma aż tak małego wynagrodzenia bo 1750zł, zaś o wstrzymywanych wypłatach nic nie słyszałem. Na tą chwilę z tego co mi wiadomo Agencja Ochrony Osób i Mienia Justus SP.z.o.o ma do zaoferowania miejsce pracy jako sprzątaczka (osoby niepełnosprawne). Link z wiekszą ilościa informacji: http://praca.konektia.pl/oferta-pracy/malopolskie-krakow-sprzataczka-osoby-niepelnosprawne-id62702
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-06-18 13:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze dostałem szybko za dwa dni pracy a na umowie jest, że pracowałem od kwietnia do czerwca hehe a pracowałem tylko dwa dni kwietnia a że to zleceniówka to im nie udowodnię i do sądu pracy nie podam
zdjecie uzytkownika
skot - 2015-06-27 12:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie czym zajmowali się wcześniej Prezesi .Czy to są sami Policjanci ??.Najsłabsze ogniwo w tej firmie to kordynatorzy ,beznadzieja nic nie potrafią załatwic ,a kadrowa w krakowie to wogóle nie umie z ludżmi rozmawiać
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Ochrony Justus?
Zadaj pytanie
alert