Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-09-19 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głąby jest nabór na pracowników,może nie będziecie tyrać jak woły.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-09-19 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Irek serdecznie pozdrawiam.Robisz jeszcze.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-09-19 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie się w końcu wzajemnie pozdrawiać i wyzywać od zwierząt, bo to ani ciekawe nie jest, ani nie wnosi konkretnych informacji, słabo Panowie, słabo. Czekam na konkrety, jak się wam pracuje, jakie macie stawki i jak jest płacone za nocki i wekendy czy więcej czy stawka taka sama jak normalnie jest?
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-09-19 18:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-09-19 18:04:50]:
Jak ci coś nie pasuje Zygi to spływaj i nie wchodź na tą stronę.Zatrudnij się to się dowiesz jaki syf jest w Justusie.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-20 08:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zygi - porażka. Szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-22 09:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Pracuje w tej firmie jakiś czas i jestem zadowolona z współpracy. Nic zarzucić firmie nie mogę. Wypłatę mam na czas czyli od 25- 30 zawsze na koncie. Koordynator podchodzi do ludzi tak samo jak oni do niego czyli jeśli ktoś jest życzliwy on rowniez. Ja wypełniam swoje obowiązki i jak większość nie narzekam bo robić im sie nie chce. Wiadomo, ze jak ktoś ma ciagle jakieś ale i mu wiecznie nie pasuje to i firma ma do niego inne podejście. Ja polecam współpracę z Agencja Ochrony JUSTUS. pozdrawiam

zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-23 10:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej a dadzą mi podwyżkę? mam teraz 5 na godzine i chce żeby te 6 chociaż mieć zawsze to coś zmienia jak myślicie jest co gadać czy nie warto bo i tak nie dadzą. a jak dadzą to tylko słowinie a potem bd płacić jak płacili?
zdjecie uzytkownika
Do nieznajomej. - 2014-09-25 12:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty koleżanko tak tą firmę promujesz ty chyba jeszcze nie pracowałaś w porządnym zakładzie pracy.Firma Justus,to dziadostwo jakich mało,dosyć że płacą z miesięcznym opóżnieniem to jeszcze tych biednych pracowników na tzw.śmieciówkach robią w bambuko.A tych tzw.kordynatorów to chyba biorą z kapelusza,niedouczonych i zarozumiałych a wiedzy zero.Taki fircyk kordynator to ostatnio pracował w Bydgoszczy ale już nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-25 16:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego nie promuje a wyrażam własną opinie. Mam oczerniac firmę skoro mi nic nie zawiniła ?
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat a ja mam właśnie takie jak wyżej napisałam. Tyle w temacie. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-25 16:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego nie promuje a wyrażam własną opinie. Mam oczerniac firmę skoro mi nic nie zawiniła ?
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie na dany temat a ja mam właśnie takie jak wyżej napisałam. Tyle w temacie. Pozdrawiam serdecznie
zdjecie uzytkownika
lutek... - 2014-09-26 09:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dupa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> dowidzenia.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-26 10:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie...
zdjecie uzytkownika
tadek - 2014-10-06 13:54:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie jak macie czas, to napiszcie proszę jak sprawa wygląda z zatrudnieniami, oby tylko mieli jakieś fajne oferty, albo dobrze płatne w miarę i żebym nie musiał na mrozie pracować, to dla mnie już byłoby dobrze.. mam już doświadczenie w tej branży, więc dałbym sobie spokojnie rade z taką pracą.
zdjecie uzytkownika
coma - 2014-10-06 15:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracował tam jako przedstawiciel handlowy? jakie warunki i płace?
zdjecie uzytkownika
RABA - 2014-10-07 15:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tadek - 2014-10-06 13:54:54]:
Justus jest wspaniałą firmą.Jeśli chcesz przeżyć przygodę życia,bez wahania aplikuj.Jeden krawat na dwóch pracowników,odwiedziny koordynatora co 6 tygodni,pierwsza wypłata po dwóch miesiącach.Gorąco polecam,bo dzięki pracy w Justusie,każda następna praca może być tylko lepsza.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-10-07 22:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RABA - 2014-10-07 15:50:47]:
święta prawda i dobrze napisane
zdjecie uzytkownika
Remik - 2014-10-08 22:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorzej niż w Justusie już chyba być nie może. Wie to każdy kto tam pracował.
zdjecie uzytkownika
pspspsp - 2014-10-20 17:06:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
naprawde pierwsza wypłata była po dwóch miesiącach, dlaczego co się stało? a macie jakieś plusy pracy w tej firmie, bo skoro tam pracowaliście to w jakimś stopniu firma wydała się Was atrakcyjna, ze względu na obowiązki, zarobki czy dlaczego? Piszcie też troche bardziej obiektywnie. Serdecznie pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-10-26 18:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwsza wypłata po 2 miesiącach, bo wypłata w justusie jest 25 dnia miesiąca.
Ja np, zacząłem 1 danego miecha to dostałem pierwsze pieniądze 25 następnego.
Problem z ludźmi, człowiek dyma, a mydlą mu oczy tym, że kogoś szukają, mija kilka tygodni, a nadal cisza. Słaby kontakt z koordynatorem, który nie ogarnia co się dzieje. Umowę do ręki dostałem po miesiącu pracy. Jeszcze są na tyle bezczelni, że dzwonią próbując ściągnąć człowieka na inny obiekt, na którym też brakuje ludzi, wtedy kiedy akurat trafi mu się chwila wolnego. Ale pracują tam osoby, którzy na to idą, a jak przychodzi co do czego to słowem się nie odezwą. A za plecami gadają, że im to nie pasi, że im ciężko...
Mnie zapewniali, że pierwszy tydzień, max 2 może być ciężki, mija miesiąc, a koordynator robi mi nowy grafik na 2 tygodnie. 14 dni= codziennie w pracy, po 15 godzin. Mówię, że mi coś takiego nie odpowiada i chyba śmieszni są, a oni na to w czym mam problem, "ja też tak pracowałem". Fajnie.. Omijajcie z daleka. Szczególnie młodzi, a już tym bardziej obiekty handlowe.
zdjecie uzytkownika
kameleon - 2014-10-27 05:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno będzie problem z wypłatami nadgodzin dla rencistów. Słyszał ktoś takie pogłoski jak ja ??
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-10-27 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochani, ja wiem, że sporo osób może narzekać, pamiętajcie jednak - wszędzie dobrze, gdzie nas nie ma! Tę definicję sprawdziłem na własnej skórze, w związku z czym, liczę na realne wypowiedzi. Często jest tak, że komuś nie pasuje, bo ktoś... no właśnie! Ludzie się starają, jak wszędzie. Osoby znające realia wiedzą, że są różne stawki, ponieważ to zależy od tego, ile potencjalny pracodawca - obiektant - chce ugrać. Firma, jak KAŻDA, płaci tyle, ile wynegocjuje firma pragnąca zatrudnić. Często marże dla właścicieli są znikome lub zerowe, liczy się prestiż. Zastanówcie się nad tym, co piszecie, ponieważ praca jest w PL w wielu miejscach, jeśli nadal to głównie Polakom się pracować nie będzie chciało, zaleje nasz kraj plaga obcych nacji a to ciężko powstrzymać - zachęcam do poznania historii krajów będących członkami UE, zmagających się z problemem napływu 'uciekinierów'. Myślcie Polacy, u nas może być dobrze, jednak sami to kreujemy!!!
zdjecie uzytkownika
RABA - 2014-10-27 22:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [realista - 2014-10-27 20:34:35]:
Drogi realisto.W podniosłym tonie narzuciłeś mój tryb wypowiedzi.Chyba nie sądzisz,że za 5 złotych na godzinę zaleje nas tłum obcokrajowców.Skąd Ty jesteś?Z biura?Tylko ludzie zdesperowani podejmują w Justusie pracę.Obiecujecie coś, czego nie możecie dać.Jakim prawem(prawo Kaduka)?Byle obiekt,za każdą stawkę,byle mieć.A dla ludzi? Płaca ,wg umowy w ciągu 30 dni od daty akceptacji rachunku przez zleceniodawcę.dawno to zrobł,Gdzie jest Kasa? Ja sobie poradziłem,na pamiątkę,zatrzymałem obiekt.Tak,manager widząc co z nami wyrabia Justus,wypowiedział umowę.Jeżeli nie zapłacą zaległego wynagrodzenia,stracą następne obiekty.Jest ich wiele.Wpisać w C.V. pracę w Justusie to tak samo jak przyznać się,że sorry,byłem idiotą.
zdjecie uzytkownika
mnich - 2014-10-28 09:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy sami sobie jesteśmy winni. Godzimy się na pracę za 5 zeta. Rachunek jest prosty: 300h pracy w miesiącu daje nam ile ? ile ?... no ile ? Przedszkolak potrafi policzyć. 300h to blisko połowa całego miesiąca, a gdzie czas na wypoczynek, rodzinę, hobby czy chociaż trening?. I to za co ? za 1500 PLN ?
I jak wspomniałem, sami na to się godzimy, a będziemy godzić sie na 4 zeta a może nawet i mniej. Dlaczego? bo pracownicy nie tylko JUSTUSA to w większości ludzie bez wykształcenia i kultury. Reszta to emeryci i renciści których opłaca się zatrudniać a oni po prostu dorabiają parę groszy. Swoją drogą chore jest zatrudnianie starca lub kulawego w celu ochrony. Przecież oni dzieciaka z rąbniętym batonikiem nie dogonią, a jeśli dogonią to znaczy nie są tacy kulawi :) Tak więc to wszystko jest nie tak. Teraz czas na konkluzję. Co by się stało gdyby jednego dnia wszyscy pracownicy Justusa powiedzieli że owszem, będą pracować ale za 12 PLN/h. Może wtedy kreatywni menedżerowie wezmą się do roboty i wynegocjują lepsze warunki od zleceniodawcy ? Na pewno nie przyczyni się to do uszczerbku na kasie prezesów, dyrektorów i innych krezusów, którym wydaje się, że w Polsce polaka można traktować jak niewolnika i śmiecia.
Jak mówiłem wcześniej, sami sobie jesteśmy winni, sami siebie nie szanujemy, ale to nie oznacza, że nie można tego zmienić.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-28 17:11:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Co tam słychać w województwie łódzkim dalej jest ten pacan po szymonie
zdjecie uzytkownika
JMBNT. - 2014-10-28 20:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szkoda słów , pierwsza wypłata po dwóch miesiącach , wbijam kora na tą(usunięte przez administratora) firmę i żegnam bandę osłów którzy tym kierują WIELKIM fuckiem....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x