Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marceli - 2014-11-17 22:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nieznajoma - 2014-09-25 16:22:50]:
Justus jest beznadziejną firmą. Przepracowałem tam 2 tygodnie i trafiła mi się zdecydowanie lepsza oferta, więc skorzystałem.Pracę skończyłem 14.09 i do dziś nie ujrzałem wypłaty!!! Żenujące!! człowiek tyra i nic, tylko mówią, że kogoś jeszcze zatrudnią, a tu nikt nie chce!! Jak ktoś ma pomysł jak od nich wyegzekwować te pieniądze, to piszcie
zdjecie uzytkownika
staszek - 2014-11-17 22:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obecny pracownik - 2014-11-14 23:59:38]:
Prawda jest taka: dali młodemu chłopakowi samochód służbowy i telefon to myśleli, że będzie zaiwaniał od świtu do zmroku za damski ( nie powiem co )bez żadnego czasu dla siebie, a On, że głupi nie był szybko się z tego wycofał.
zdjecie uzytkownika
Dyla - 2014-11-19 18:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [staszek - 2014-11-17 22:49:28]:
Wszędzie w ochronie takie stawki są? Bo to jest aż przerażające.... Jakies określone minimum w tym zawodzie równiez powinno byc. A nie daja coś co wstyd na umowie wpisac. A z tymi ciuchami po kilka sztuk to w kązdym miejscu tak jest? Czyżby oczekiwai ze kazdy sam kupi sobie i to jeszcze podobne ciuchy?
zdjecie uzytkownika
pytanie mm - 2014-12-15 10:48:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ktorego sa wyplaty w grudniu u osob z umowaj na zlecenie jak bylo w tamtym roku ps kielce sie buntuje pilne
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-12-15 18:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedy ? Wtedy kiedy ma być w patologicznej firmie: 25 na umowie a 28,29 w praktyce, czyli norma: 2 miechy po czasie. Pozdrawiam i wesołych gołych świąt :)
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-12-19 15:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja ta już dostałem kase calutką bez żadneych braków ogólnie firma dobra się teraz zrobiła.
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-12-21 15:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ktos jeszcze nie dostal za listopad oprocz mnie bo chyba na dowidzenia chca mnie w ciula zrobic
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-12-22 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwoń nasiadaj ich i nie odpuszczaj
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-12-29 11:05:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hm, ciężko merytorycznie dyskutować, kiedy zalewa nas fala agresji. Na naszym rynku funkcjonują setki agencji ochrony. Doskonale zdaję sobie sprawę z realiów, jakie są. Kilka osób napisało, że za 5zł na rękę nie pracuje. Kochani, są agencje oferujące magiczne 2,5zł, są również takie po 12zł. Wybór jest naprawdę duży. Smuci mnie każde nieterminowe przelewanie kasy, brak kompetencji niektórych koordynatorów, jak piszecie - niemniej, to wszędzie jest machina, więc starajmy się wszędzie gdzie jesteśmy coś poprawiać a nie jątrzyć. Pracowałem już w różnych miejscach, wiem co piszę. Drobna rada - na braki terminów itp. wszędzie najlepsze jest załatwienie tego samemu - nie poleganie na 'pośrednikach'...
zdjecie uzytkownika
bubel - 2015-01-04 19:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bawi mnie jedno wygrywa firma przetarg na xx kasy na obiekt.pracownikowi mogą dać max 4.70 na godz. By mogli wyjść na swoje. Nagle sie okazuje ze proponują 5.50 do 6 zl. Musza tam być jakies glebie albo tez ukras od innych kosztem pracownika. Prawda jest taka ,ze wczesniej czy później dostana po 4zl. Gdzies sobie musza to odbić.
zdjecie uzytkownika
Straz miejska - 2015-01-07 22:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JUSTUŚ jestśmy i Wszystko robimy SOLID-nie!
kupa gówna te firmy i tyle.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-01-09 21:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno Justus lepszy od Solida. Solid - tam to dopiero jest wyzysk i mobbing
zdjecie uzytkownika
kros - 2015-01-11 12:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no comments - 2014-11-16 23:49:46]:
To twoje chyba mnie irytuje. Właściciel Solidu nie ma dzieci, więc nie mógł jego syn kupić Justusa. Sprawdź te plotki nt. przejęcia przez Solid i napisz jak będziesz miał 100% pewne informacje.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-14 18:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem dola Justusa i bardzo sobie chwale prace
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-14 18:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-14 18:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest jakaś oferta pracy w justusie woj łódzkie.Prosze o informacje
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-01-15 18:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dalej pracuje i jest ok wszystko jak się należy bardzo dobre warunki pracy
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2015-01-16 03:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Irek - 2015-01-14 18:05:01]:
Pewnie że pracowałeś i pilnowałeś budowy ze sprzętem w Bogumiłowicach.Skoro tak chwalisz to czemu odeszłeś
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-16 18:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie odeszłem poprostu zakonczyli tam budowe i narazie jestem bez pracy.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-19 12:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś będzie wiedział o jakiejś pracy to proszę pisać.
zdjecie uzytkownika
der - 2015-01-19 14:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak szukasz pracy to polecam rejestracje na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji ;) po rejestracji masz duzo ofert z wielu firm ;) powodzenia
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-01-23 13:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga!
Wszyscy co chcą podjąć się pracy w tej firmie (o ile można ten burdel tak nazwac)
Umowiłem się z koordynatorkiem na rozmowę o prace, nie zjawił się , rozmowę przeprowadził jakiś burek w okularach.
Koordynator utwierdzał w fakcie,że od lutego jest praca i zatrudni.
Niestety koordynator to osoba niekompetentna , na kilka dni przed stwierdził że jednak rezygnuje bo nie jestem niby w stanie dojechac na 6 rano do intermarche z domu(dystans 15 km), każe się zwolnić ,obiecuje zatrudnienie ale później się rozmyśla "nie podejmie ryzyka".


Panie prezesie firmy JUSTUS, zmień koordynatora bo to osoba bez mózgu co ledwo potrafi mówić, mamrocze coś pod nosem ale i tak ch** zrozumieć idzie (co drugie słowo)
odradzam wszystkim podejmowanie się pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-01-23 22:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z wypłatami w tym miesiącu?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-01-24 00:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-01-23 13:51:43]:
Siema a gdzie taki idiota
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-01-24 01:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajna stronka z aukcjami bez ceny minimalnej!!!
http://tanieaukcje.com/p/f8ac9f69944411e491220025907bb422
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Ochrony Justus?
Zadaj pytanie
x