Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-04 13:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nemo, to znaczy, że wiesz kim był ten człowiek czy nie orientujesz się, bo rozumiem, że nie był nim właściciel, może to ktoś kto wykupił udziały, albo przejął firmę, skoro wypłacił Wam normalnie pensję i tak miło podszedł jak człowiek...a teraz to nadal tam pracujecie, na tych samych warunkach czy nie?
zdjecie uzytkownika
deds - 2014-09-04 17:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Identyfikacja oferty
Numer oferty: 376d
Oferta ważna: od 2014-07-01 do 2014-09-30
Dane firmy/przedsiębiorstwa
Nazwa firmy: ochrona dedley
Adres: LIPOWA 6
46-030 Zagwiździe, Polska
Stanowisko pracy
Nazwa stanowiska pracy: Lider ochrony
Zakres obowiązków: brak wytłumaczenie w jaki sposób pokierwać ludzmi
Liczba wolnych miejsc pracy: 50
Wymagania
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Umiejętności i uprawnienia: bez uprawnień
Warunki płacy i pracy
Data rozpoczęcia pracy:
Miejsce pracy: Polska
Województwo: OPOLSKIE
Powiat: kluczborski
Gmina: Wieluń
Miejscowość: Chudoba
System wynagrodzenia: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Minimalne wynagrodzenie brutto: 22.00 PLN
Maksymalne wynagrodzenie brutto: 26.00 PLN
Rodzaj zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: w pełnym wymiarze
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Zmianowość: jedna zmiana
Praca w wolne dni: NIE
Zatrudnienie od zaraz: TAK
Zapewnienie zakwaterowania: Tak
Zapewnienie wyżywienia: Tak
Pracodawca pokrywa koszty przejazdu do Polski: NIE
Sposób Aplikowania
Język składania aplikacji: polski,włoski
Adres: LIPOWA 6
46-030 Zagwiździe, Polska
Osoba do kontakt: szczegółowe informacje w Powiatowym urzędzie pracy
Fax: 774214088
Adres e-mail: pokaż adres
Czy oferta jest subsydiowana: NIE
Czy oferta jest finansowana z PFRON: NIE
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-05 09:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jakieś ogłoszenie pracy?
zdjecie uzytkownika
RABA - 2014-09-06 07:01:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj.Dobrze odpowiedziałeś k@milowi.Poczytaj inne jego wpisy.To kretyn wszechczasów
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2014-09-06 14:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję i dostałem wypłatę tak jak obiecywali. Wszyscy tu narzekają , ale ciekawy jestem jak pracowali.
Z autopsji wiem , jakie matoły przewijają się w ochronie.
Życzę powodzenia gdzie indziej .
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-09-06 17:18:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się jeździ po wypłatę do Krakowa to się ma haha. Barany :D.
zdjecie uzytkownika
iva - 2014-09-06 20:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy nowego koordynatora na miejsce Szymona. Facet pracował już na tym stanowisku i widać, że się zna na pracy. Konkretny a jaki będzie to się o karze. Miałam go dzisiaj zaszczyt poznać, ale czy będzie za pracownikiem tego nie wiem.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-09-07 08:30:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać, że ktoś z góry poszedł wreszcie po rozum do głowy. Obszar, który obsługiwał Szymon podzielili na trzech koordynatorów. On to wszystko sam ogarniał. Nowy to podobno jakiś wojskowy.
zdjecie uzytkownika
svit - 2014-09-07 09:04:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś orientuje się, czy oni prowadzą jakiekolwiek rekrutacje? Ponad 2 miechy jest wieczny problem z ludźmi i trzeba dymać dzień w dzień.
zdjecie uzytkownika
PiotrB - 2014-09-07 20:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja swoja przygode z Justusem zakonczylem w zeszlym miesiacu. Przepracowalem pol roku wiec moge sie niejako odniesc do tego co sie tam dzieje. To tak dla niektorych ktorzy chcieli by poznac opinie osoby, ktorej Justus nie oszukal. Umowe zlecenie mialem po miesiacu pracy, tylko dlatego ze akurat byl okres wielkanocny i koordynator musial jechac z Piotrkowa do Krakowa zeby mi przywiesc ja do Warszawy... Wszystkie wyplaty dostalem w terminie, dodatkowo 2 razy policzyli mi paredziesiat zl wiecej niz mi sie nalezalo. Liczylem co do grosza wsyzstkie wyplaty. Obecnie czekam na ta ostatnia po zlozeniu wypowiedzenia, wiec mam nadzieje ze rowniez sie doczekam w terminie. Co do koordynatorow to nie mozna miec pretensji. Biorac pod uwage rotacje pracownikow nie ma co sie dziwic ze na umowy trzeba poczekac. Koordynatorzy musza jezdzic po calej Polsce i prawdopodobnie nikt im za paliwo nie zwraca. Dlatego jezdza i zalatwiaja po kilka spraw jak sie nagromadza. Apeluje o troche wyrozumialosci, w kazdej firmie ochroniarskiej zdarzaja sie wałki, a i na charakter pracy nie ma co narzekac, poniewaz kazdy kto sie zatrudnia wie co bedzie robil i za jakie pieniadze. Ja swoja przygode z Justusem oceniam na 4+, a zwolnilem sie tylko dlatego ze praca malo ambitna, malo platna i malo perspektywiczna. Do ochrony na pewno nie wroce.
Pozdrawiam,
byly pracownik Justus w Warszawie.
zdjecie uzytkownika
Majka@ - 2014-09-07 22:35:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Pracuję od 4 miesięcy na handlówce. Rzeczywiście na początku były jakieś opóźnienia z umową zlecenia ale wystarczyło abym się upomniała i po jakiś 3 tygodniach ją dostałam. Tłumaczyli się tym że maja bardzo dużo przyjęć. Ogólnie wydaje mi się że nie ma co narzekać na całą firmę tylko na koordynatora bo to on dla nas jest łącznikiem między nimi a nami. Ja trafiłam na Sarnę i jest całkiem dobrze. Co do wypłat to opóźnień jak na razie nie było (chyba że mówimy o 1 do 2 dni). Z dobrych wieści mogę dodać że prowadzą nabór na koordynatorów więc może się coś poprawi. Jaki ich trochę zluzują to i pewnie nam sie poprawi:)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-08 10:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Majka@ - 2014-09-07 22:35:47]:
Prowadzą nabór na koordynatorów bo ostatnio kilku się zwolniło i ma się zwolnić.
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-09-10 22:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda , a pracowałem tam , ja byłem ich pracownikiem no ale niestety szef z ochrony justus chyba się nie zgodził ,no trudno
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-09-11 08:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja się pytam wy barany pod jakim względem ich oceniacie jak ich nie znacie wogóle , oni tesz są tylko i wyłącznie ludzmi wy ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-09-11 18:36:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej no co jest , no to tera pracodawcy się nie chce nam zatrudnić bo składki są , albo zbyt wysokie , albo nieche się im nas zatrudnić
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-09-14 10:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na rejon łódzki znowu jest nowy.Szymon za długo nie porobił.Ciekawe ile porobi pan Dariusz.Jak na razie prowadzi Mariusz pod względem długości pracy.Pozdrawiam wszystkich którzy już tam nie pracują i życzę szczęscia tym co pracują aby znaleźli lepszą pracę i dali sobie spokój od Justusa.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-18 19:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na obiekcie na którym pracuję już tydzień czasu nie możemy doprosić człowieka. Koordynator Dariusz ma w głębokim poważaniu, że nie ma kto pracować. Nawet ogłoszenia nie widzę w internecie! Skąd on się wytrzasnął?
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-09-18 19:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ma w głębokim poważaniu bo przez trzy miesiące nie zarobisz tyle ile on ma na miesiąc emerytury. Przerobiłem już 3 koordynatorów, ale Szymonowi czy Mariuszowi to nawet do pięt nie dorasta.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-09-19 10:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głąby jest nabór na pracowników,może nie będziecie tyrać jak woły.
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-09-19 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Irek serdecznie pozdrawiam.Robisz jeszcze.
zdjecie uzytkownika
zygi - 2014-09-19 18:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przestańcie się w końcu wzajemnie pozdrawiać i wyzywać od zwierząt, bo to ani ciekawe nie jest, ani nie wnosi konkretnych informacji, słabo Panowie, słabo. Czekam na konkrety, jak się wam pracuje, jakie macie stawki i jak jest płacone za nocki i wekendy czy więcej czy stawka taka sama jak normalnie jest?
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-09-19 18:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zygi - 2014-09-19 18:04:50]:
Jak ci coś nie pasuje Zygi to spływaj i nie wchodź na tą stronę.Zatrudnij się to się dowiesz jaki syf jest w Justusie.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-20 08:09:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zygi - porażka. Szkoda słów.
zdjecie uzytkownika
Nieznajoma - 2014-09-22 09:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Pracuje w tej firmie jakiś czas i jestem zadowolona z współpracy. Nic zarzucić firmie nie mogę. Wypłatę mam na czas czyli od 25- 30 zawsze na koncie. Koordynator podchodzi do ludzi tak samo jak oni do niego czyli jeśli ktoś jest życzliwy on rowniez. Ja wypełniam swoje obowiązki i jak większość nie narzekam bo robić im sie nie chce. Wiadomo, ze jak ktoś ma ciagle jakieś ale i mu wiecznie nie pasuje to i firma ma do niego inne podejście. Ja polecam współpracę z Agencja Ochrony JUSTUS. pozdrawiam

zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-09-23 10:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej a dadzą mi podwyżkę? mam teraz 5 na godzine i chce żeby te 6 chociaż mieć zawsze to coś zmienia jak myślicie jest co gadać czy nie warto bo i tak nie dadzą. a jak dadzą to tylko słowinie a potem bd płacić jak płacili?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x