Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
laser - 2015-03-19 18:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może to, że nie doszedł PIT nie jest winą Agencji Ochrony Justus tylko in-postu albo poczty polskiej. Może da się poprosić o wysłanie pita mailem w takim razie, a nawet jeśli nie dojdzie to od 15 marca działają e-deklaracje ze wstepnie wypełnionym zeznaniem, także w sumie papierek nie musi być potrzebny.
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-03-20 22:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2010-03-23 19:42:24]:
Zarobki...wszedzie lepsze niz w Justusie jedyny punkt dają autko minus na gaz!!!
Mnie zalegali z wypłatą dwa miesiące...ale w koncu wydarłem ...uffffff!!! I tak wyjebalem szybko jak sie zatrudnilem!!! W biurze nic nie zalatwisz bo sa zapracowane dziewczyny...kilka osob obskakuje ok 3 tys.ludzi wiec jest co robic!
zdjecie uzytkownika
smerf - 2015-03-21 21:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie powie dobrego słowa.W zachodniopomorskim bo tu pracuję wypłaty są na czas
Pracujemy po góra 196 godz. w zależności jak długi miesiąc.Koordynator do niczego się nie czepia bo nie ma powodu. Ja nie powiem złego słowa bo praca mi odpowiada.
Mam minimalną krajową i umowę o pracę.Jeżeli jest coś żle to faktycznie kadry
pozostawiają dużo życzenia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mat - 2015-03-29 09:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grześ - 2015-03-17 14:37:22]:
też pracowałem w tej firmie i jest masakra co miesiąc nie wypłacają wszystkiej kasy a koordynator to katastrofa nigdy nic nie wie
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-03-31 09:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem wam się chyba pracować nie chce i narzekacie. Ja mam wszystko na czas i wszystko jest ok jak wypłata źle jest wypłacona dzwonie do koordynatora i zaraz to załatwia teraz mi się umowa kończyła zadzwoniłem i za 2 dni już miałem nową umowę wszystko ok z wypłatami nie mam problemu. Tak więc przesada jak piszecie. Wiadomo na początku też narzekałem ale nie jest w Justusie wcale tak najgorzej !!!!
zdjecie uzytkownika
Suszowy - 2015-04-09 17:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli wszystko jest na czas to wydaje mi się, że nie ma co narzekać, wiadomo że nie zarobi się wielkich pieniędzy no ale praca też nie jest jakaś wymagająca. Przynajmniej w porównaniu do pracy myślę, że płaca jest adekwatna. Mogę się mylić ale w innych Agencja Ochrony też nie jest łatwo. Może są jakieś dodatki w Justusie ?
zdjecie uzytkownika
osa - 2015-04-09 20:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Justusie masz dodatek na papierze i to wszystko. Premia uznaniowa. Jak uznają to dadzą a, że twojej pracy nie widzą to dostaniesz jeszcze mniej niż zarobiłeś. Jeżeli pracujesz na umowę o pracę to nawet nie masz płacone dodatku nocnego.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-11 07:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
suszowy ma rację idźcie do innej agencji i zobaczycie ja praktycznie za spanie mam prawie 1000 zł. I 2000 tysiące z mojej obecnej w sumie 3000 na miesiąc więc mi nie jest źle.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-04-11 10:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś wie o jakiejś pracy woj.łódzkim
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-11 17:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie dostalem prace w firmie Justus. Jedynym minusem jest to, ze pieniadze otrzymuje sie 27 kazdego miesiaca
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-04-11 18:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszlypracownik - 2015-04-11 17:49:14]:
owszem,ale za poprzedni miesiąc.czyli pierwsze pieniądze dostaniesz najwcześniej 27.maja.Weź też poprawkę,że będziesz miał wyplacone mniej,niż powinieneś mieć.
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-11 20:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [RABA - 2015-04-11 18:36:53]:
Tak wiem. Podobno 6,50. A fakt, że nie dali ciuchów i musze sam kombinować. Zobaczymy czy bedzie az tak zle czy wyplacaja bo z tego co tu czytam to nie bardzo
zdjecie uzytkownika
piramida - 2015-04-12 03:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Panstwa.Niezaleznie od tego co byli pracownicy lub pozostali niezadowoleni kienci tej firmy pisza POLECAM ochrone kazdemu komu naprawde zalezy na wspolpracy z powaznymi ludzmi.Korzystalam z pomocy Justusa i gwarantuje, ze na Nichmozna liczyc.Uratowali mi lokal gastronomiczny, pomogli przegonic zlych ludzi ktorzy po haracz, w pewnym stopniu uratowali zycie mojej corce/ bo niezrownowazony psychicznie oprawca nawet w sadzie na odczytaniu wyroku grozil mi cytuje....zs, nawet z pod ziemi mnie wykopie i mam teraz sie bac bo mam dzieci i to one zaplaca jak nie bede placic...
Uplynelo juz kila lat od zdarzenia, moja rodzina nie ucierpiala a ja ... Coz zaplacilam bardzo wysoka cene za to, ze nie pozwolilam sobie wejsc na glowe ale zyje i zawdzieczam to wylacznie Firmie Justus.Dziekuje Panu Wojtkowi i Tomkowi oraz pozostalym ochroniarzom ktorzy wtedy narazali sie zeby mi pomoc.
Ewa Jamroz.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-13 14:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o poważnych ludziach można powiedzieć o ochroniarzach nie o tych co tym zarządzają mam na myśli w sczególności koordynatorów no ale dla mnie aż tak źle tu nie jest
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-13 23:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie mam sam zapierniczac 4 dni pod rzad bo jeden odszedl z dnia na dzien i moze beda mieli kogos na piatek. powtarzam moze
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-14 09:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dziwie się, że uciekają dają śmiesne umowy zlecenie i jeszcze 5zł na rękę zależy jaki obiekt bo tak jak ja mam obiekt budowy przyjeżdzam na noc i w weekendy na 24 tak więc tylko leżenie i spanie to mi się opłaca ale jak jakiś inny obiekt np przemysłowy tez na takim robiłem to porażka za tyle co oferują chociaż mogli dawać umowe o pracę a nie. Nie dość, że zlecenie to jeszcze oszukują jak nie dopilnujesz to umowy nie dostaniesz albo będzie od innego dnia niż zacząłeś pracować. A to że użytkownik wyżej się wypowiada, że robi przez 4 dni pod rząd to widać jak się przejmują pracownikiem mają to w (usunięte przez administratora)nie wiadomo ile.
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-14 23:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na umowe mam czekac 2 tygodni a przeciez musze sie wyrejestrowac z Urzedu Pracy. Jakos w ciagu 2 dni znalazle drugiego pani koordynatorka ktora jest na slasku pani L. G
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-15 10:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzwonić i nachodzić ich nie odpuszczać to wszystko szybciej załatwią a tak to bd oewać
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-15 11:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba zrezygnuje z pracy ale okaze sie
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-15 16:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jaki masz obiekt?
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-04-15 16:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszlypracownik - 2015-04-15 11:37:36]:
Jeśli nie masz umowy w ręku, z właściwą datą podjęcia pracy i odejdziesz nie zapłacą ci nic
zdjecie uzytkownika
przyszlypracownik - 2015-04-15 21:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
k@mil Smyk i zrezygnowalem. Raba ja podpisalem umowe wiec musza mi zaplacic bo inaczej sad pracy, przeciez za darmo nie bede robil. Przeciez moglem tak robic bardzo dlugo i nie dostac umowy do reki
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-04-16 05:17:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przyszlypracownik - 2015-04-15 21:47:26]:
Kolego,ja naprawdę chciałbym,zebyś dostał uczciwie zapracowane pieniądze.Przerabiałem jednak takie przypadki u siebie.Wszystkie umowy są niszczone a Ciebie na obiekcie nigdy nie było.Poza tym sąd pracy nie zajmuje się umowami na zlecenie,bo to są umowy cywilno-prawne.Sąd pracy zajmuje się tylko umowami o pracę,Napisz kolego po 27 maja czy dostałeś kasę.Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-04-16 20:54:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obiekt handlowy i oni takie śmieszne warunki stawiają nie dziwie się że nikt nie chce pracować obiekty handlowe to najgorsze co może być a w dodatku za 5zł i na zlecenie
zdjecie uzytkownika
koordynator - 2015-04-19 21:17:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Suszowy - 2015-04-09 17:42:38]:
nic nie jest na czas...mnie wypłatę w calosci wyplacono po 3 miesiacach ale to szczegol innym nie wyploacono wcale liczy sie tylko ten kto umie awoje wyrwac jakims sposobem ale to na krodka mete bo zaraz Cie zwolnia! A moze to p.Prezes broni swoich racji pod przykrywka??? Hahahaha pozdrawiam:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Ochrony Justus?
Zadaj pytanie