Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-09 11:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile się dostaje?
zdjecie uzytkownika
niedoszły pracownik - 2013-09-20 11:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. W tym godniu to jest15 września po uprzednim telefonie na drugi dzień przyjechałem a właściwie dotarłem na miejsce bagrowa 9.
Obecnie firma rekrutuje na kasyna 7777 takie w kontenerach. Jesteś sam, ponieważ obsługa maszyn nie wymaga pracownika (więc nie opiszę, bo nikogo nie chce narażać na szwank).System pracy 24h oczywiście nocka wiadomo czuwanie. Najważniesze stawka na początek (cokolwiek to oznacza) 4 zł netto. Choć przy mnie jakiś pan spytał się czy koło kasyna koło ronda matecznego jest gdize samochód zaparkować,więc jeśli należysz do takich przypadków - oni na Ciebie czekają.
Obiekty handlowe na których praca jest od zaraz to m.in. park wodny i 5,5 netto za godzinę.Podejrzewam ,że inne obiekty chornieone przez firemkę zapewniają podobne stawki.
Także stawki obecnie najgorsze na rynku ochronyprzynajmniej jeśli chodzi o handlówki.
Najlepsze było ze mną po uzgodnieniu telefonicznym pracy w "kasynie" (bez rozmowy o "wynagrodzeniu) na drugi dzień, po przyjeździe dowiedziałem się ,że pracy nie ma bo jest komplet....
Więc...
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 14:58:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracowałem w tej pseudofirmie justus 3 miesiące jako kierownik ochrony na obiekcie wywalili mnie bo ująłem sie za pracownikami ponieważ nie byli wyposażeni w ubiór roboczy.zakończyłem pracę do tej pory niemam wypłaty i również pracownicy którzy zostali zwolnieni ze mną ponieważ ujeli się za mną.jstus to [usunięte przez moderatora] i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dziwie się sklepikarzom,jak również proboszczom kościołów w Mysłowicach że takimi [usunięte przez moderatora] podpisali umowy na ochronę.
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-10-01 15:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz kolego rację,że justus pseudio firma ochrony to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i [usunięte przez moderatora],w porównaniu do mnie jako sklepikarza z Mysłowic zerwałem z nimi współprace.Dziwie się proboszczom w Mysłowicach ze wiszą szyldy na kościołach agencji pseudo firmy justus.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Ja:) - 2013-10-01 18:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i czytam i jestem przerażony :( ja pracuje u nich od wrzesnia i az boje sie sprawdzic moje konto i zastanawiam sie czt z tamtąd nie uciekac
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-13 21:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to kopletna kpina !!!! , łamane sa wszelkie możliwe prawa pacownika , wypłaty po prawie 2 mieśiacach , [usunięte przez moderatora] na godzinach ,podsłuchiwanie rozmów przez active guarda , kruczki w umowach , oni szukaja głupich do tej roboty , STANOWCZO ODRADZAM PRACE W JUSTUSIE!!!
zdjecie uzytkownika
Oszuści - 2013-10-25 20:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora). Taka jest moja opinia. Pracuję od maja i żałuję. Pierwszy przelew był na czas, reszta już nie. Jak się dzwoni do kadr to obwiniają bank, a jak zadzwoniłem do banku, okazało się że przelew nie został wcale wykonany. Żeby na przelew wewnętrzny czekać 5 dni?! Praca tylko i wyłącznie dla osób, które mają emeryturę, bądź rentę i nie są zależni od justusowskiej "wypłaty". Koordynatorzy też jedna wielka porażka. Dzwonią jak mają sprawę, bo oczywiście osobiście to ciężko im się pofatygować. Nie daj boże ty zadzwonisz by zapytać czemu nie ma przelewu, to zaraz jesteś wrogiem nr. jeden. (usunięte przez administratora). Obiecuje tylko i nic poza tym.
zdjecie uzytkownika
Lucyfer - 2013-10-25 20:32:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potwierdzam powyższy komentarz. Poproś pana koordynatora, by wyjaśnił sprawę niepełnej wypłaty, to popatrzy się na ciebie, jak na złodzieja i oszusta. Porządny koordynator przeprosiłby i obiecał jej jak najszybsze wyjaśnienie. A tak, pozostawia "robola" samemu sobie, ewentualnie karze wydzwaniać po kadrach, które i tak kierują z powrotem do niego.
zdjecie uzytkownika
haku - 2013-10-28 19:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzis przyjolem sie do tej firmy daja 6zl za h wyplate powiedziano mi ze dostane po przerobionym miesiacu w nastepnym miesiacu 25 tego czy tak wyplacaja w tej firmie jak morzna czekac prawie dwa miesiace na wyplate za przerobiony miesiac? odpiszcie
zdjecie uzytkownika
Opel - 2013-10-30 08:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [haku - 2013-10-28 19:44:02]:
Niestety tak jest , ba wypłata jest zawsze opóźniona nie 25 -każdego miesiąca tylko z tygodniowym opóźnieniem są bardzo nie słowni mało kulturalni
zdjecie uzytkownika
były pracownik2 - 2013-11-20 11:55:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firme Justus należy jak najszybciej zdelegalizować ! , bo to co oni tam wyrabiaja to sie w głowie nie mieści , (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-12-09 20:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Brak profesjonalizmu ludzie brani z przypadku.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Shinea - 2013-12-16 10:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rysiek - 2013-08-28 22:47:37]:
Umowa zlecenie ale naprawdę masz stosunek pracy.Jak nie wiesz o co biega, zapytaj się w PUP.:)
zdjecie uzytkownika
obecny pracownik - 2013-12-18 02:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!Tyle mogę powiedzieć o Justusie a najlepsze to jest to że zaproponowali mi abym został koordynatorem i jeździł po obiektach swoim samochodem.Ta firma powinna dawno upaść
zdjecie uzytkownika
OSKAR - 2013-12-27 12:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWALEM W TEJ FIRMIE 4MIESIACE SAM SIE ZWOLNILEM BO GDZIE PRACOWAC CALY MIESIAC 248GODZIN ZA 1200ZL A DO TEJ JESZCZE MI (usunięte przez administratora)100ZL.KOORDYNATOR POWIEDZIALA ZE MAM PROBLEM JA JEJ NA TO ZE NIE PROBLEM BEDZIECIE MIELI PANSTWO NASLALEM NA NICH INSPEKCJE PRACY NIE WIEM CO TAM WYSZLO ALE WYPLATY NIE OTRZYMALEM DO DZIS NAPEWNO TEGO TAK NIE ZOSTAWIE NAWET JESLI MIALBYM WALCZYC O 5ZL WIEC NIE POLECAM TEJ FIRMY SORY TO NIE JEST FIRMA TYLKO CZYSTY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NA KOLKACH POZDRAWIAM I 3MAJCIE SIE Z DALA OD TEJ FIRMY
zdjecie uzytkownika
Ustka - 2014-01-26 14:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem w tej firmie i wgl nie rozumiem co sie tam dzieje . wgl nikt nie dostał zadnego papierka z umową a niby tydzień i miała byc umowa . teraz sie okazuje ze nie wiadomo kiedy pieniądze będą bo nas wyrzucili z intermarche . jedno wam powiem nigdy nie pytajcie o prace w tej firmie BO ZROBICIE JEDEN WIELKI BŁĄD
zdjecie uzytkownika
nigdy wiecej - 2014-02-11 00:02:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytajac wasze opinie wyzej myslalem ze az tak zle nie moze byc,a tu jednak...szkoda slow.NIe polecam
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2014-02-13 11:05:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jak większość czytałem opinie o tej firmie przed przyjęciem się do Justus-a, ale mnie to nie odstraszyło. Jeśli pracowaliście wcześniej fizycznie to dacie radę stać na nogach bez problemu nawet ponad 10 godzin dziennie.
Problem jest taki, że nawet jak pasuje wam robota, to nie dadzą wam zarobić.
W tygodniu mogłem zarobić max. 150 PLN bo mają bardzo dużo chętnych.
To tak naprawdę praca dorywcza (max. 3 razy w tygodniu), a nikt niestety o tym nie mówi. Ja się za 600 PLN na miesiąc nie jestem w stanie utrzymać.
Aha, stawka na obiektach handlowych to 5,5 netto.
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2014-02-24 11:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem w tej firmie dziadostwo, Syf, !!! A Zwolnienie wyslano mi dopiero po paru miesiacach,po wczesniejszym zwolnieniu pewno sie boja !!! Prawda nie licza sie nawet z koordynatorem, jak sie przeciwstawi, to lepiej go zmienic!!!
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2014-02-24 16:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w tej firmie w Kiielcach, (usunięte przez administratora) Aż sie prosza o nauczkę ale kiedys padnie kosa na kamien . Krzywda wyrządzona ludziom zawraca jak bumerang i oby oni i ich rodziny tez zostali tak potraktowani jak oni traktują ludz. Życze im z całego serca wszystkiego ;nallepszego ;
zdjecie uzytkownika
gwozdzik - 2014-03-05 11:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna Kadrowa na cala Polske i wieczny balagan w tej firmie. Czy ktos z was nie mial problemu z zapisaniem sie potem do Urzedu ???!!! Czekac tyle czasu na jedno zaswiadczenie o zarobkach, prosic tyle razy i dzwonic, a wysylaja zupenie to o co sie nie prosilo Koordynatora, ktorego zmienili. Pisemne Zwolnienie i to po czasie i to jeszcze za wypowiedzeniem, ktorego nie mialem !!! Jesli juz zwalniaja pracownika niech to robia po ludzku. Pracodawca tej firmy nigdy nie jest i nie bedzie za pracownikiem a jak bedzie to go zwolnia. Tacy sa !!!
zdjecie uzytkownika
zemsta - 2014-03-27 13:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem na rozmowie na stanowisko przedstawiciela handlowego. Ten facet prowadzący rozmowę to chyba alfons bo pierwsze pytanie: Jak mu się sprzedam? Także wiedziałem żeby olać tą pracę bo dzwonili że mnie zatrudnią, polegającą na chodzeniu po domach czyli akwizycji i wciskaniu bubli. (usunięte przez administratora) omijajcie tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
michal 3 - 2014-04-04 00:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są obiekty dobre i można jakoś dać rade ale jak traficie na zły obiekt to macie przekichane wiec firma próbuje coś poprawić ale za bardzo nie widać efektów po za tym w siedzibie w Krakowie ludzie tam przeklinają itp pracownicy muwiam najpierw sobie przelejemy kasę a później reszcie tym co zapie na obiektach .... wiec to zle mówi o nich jeden do 2 przeklina
zdjecie uzytkownika
varga - 2014-04-10 20:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda robota w Galerii Bronowickiej ?
zdjecie uzytkownika
ANONIM2 - 2014-04-12 12:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JUSTUS TO FIRMA UDUŚ.JAK MOŻE GRUPA INTERWENCYJNA SKLADAĆ SIĘ Z 1 PRACOWNIKA OCHRONY?PRAWO MÓWI ZE MUSI BYĆ 2,ALE JUSTUS MA W TYŁKU PRAWO I JEŻDŻĄ POJEDYNCZO.MOŻE JUŻ CZAS COŚ Z TYM ZROBIĆ!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
30 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x