Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-03-10 14:28:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Córka Szefa... - 2016-01-14 16:42:24]:
Nie rozumiem o co Ci chodzi
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-03-10 14:30:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [sa - 2016-01-19 20:51:05]:
Są umowy o pracę
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-03-11 14:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remarke - 2016-03-10 14:30:25]:
tak ? a dla kogo i od kiedy? chyba, że masz grupe inwalidzką to może i tak !!!
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2016-03-11 20:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widzę oferty, to zapewniają umowę, także widocznie jest jakieś niedomówienie w firmie. Może od jakiegoś czasu postanowili dawać je nowym pracownikom, kto wie :)
zdjecie uzytkownika
nie mam mózgu ale mam prace - 2016-03-22 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [remarke - 2016-03-10 14:30:25]:
to pozazdrościć a i tak będą cie rąbać żywcem od tyłu
zdjecie uzytkownika
justyna - 2016-03-22 21:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nie mam mózgu ale mam prace jak już coś zarzucasz to chociaż weź to jakoś uargumentuj. Nie lubie jak ktoś coś mówi i nawet niczym tego nie poprze. Tak więc?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-03-23 09:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie napiszcie jak zatrudniają nowych pracowników i na jakich zasadach tylko bez fikcji bo kończy się obiekt i moze przejdziemy z innej firmy Czy płacą nadgodziny, godziny nocne czy są mundury, na jak długo grafik czy jest kibel itp.a najwazniejsze z kim jest umowa i czy jedna czy kilka bo jak czytam co u góry pisza to jestem przerażony.Tylko rzetelne odpowiedzi!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nie mam mózgu ale mam prace - 2016-03-24 12:37:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justyna - 2016-03-22 21:45:09]:
nie ma kasy za nocki premi również nie ma za dojazdy nie ma za dotacje do sprzętu rehabilitacyjnego nie ma i wiele jeszcze mógłbym tak podawać argumentów .Pani JASTINO
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-03-24 16:10:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W dodatku robisz miesiąc za darmo po 2 miesiącach wypłate dostajesz normalnie śmiech na sali. Powinni wypłacić za 2 miesiące skoro z 25 przełożyli na 1 oszuści
zdjecie uzytkownika
smerf - 2016-03-24 21:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już kiedyś mówiłem jestem zadowolony i nie narzekam na firmę tylko nieraz trafia się na durnych kolegów którzy stwarzają durne problemy.
U nas przyszedł l taki idiota i szuka dziury w całym,ale to w końcu praca dla niepełnosprawnych.Choroby są różne
zdjecie uzytkownika
Prawda jest taka !!! - 2016-03-25 16:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest z wypłatami dajmy na to że zatrudniłem sie 1 marca i 1 marca rozpoczolem prace w Justus gdzies na obiekcie kiedy dostane wypłate otóż wypłate pierwszą dostane Ostatniego kwietnia a dlaczego bo tak jest wszedzie. Za zleconą usluge sie placi w innych firmach było 10 wypłaty wiec kolejnego miesiaca bysmy dostali tylko ze 10 a tu jest ostatniego
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-03-26 11:47:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale teraz jest od 1 czyli za marzec dostane 1 kwietnia powinienem dostać a dostaje dopiero za luty
zdjecie uzytkownika
tadz - 2016-03-27 09:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mocno pokręcone jest to co piszecie @taka jest prawda!!! zastanawia mnie po co podpisujecie takie umowy i po co nadal pracujecie skoro jest tak źle? coś nie trzyma się to całości
zdjecie uzytkownika
tasik - 2016-03-29 11:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tadz bo oni by wszędzie tak samo narzekali. Jak nie na to, co tutaj, to znalazłby się inny powód. :) Btw - sporo nowych ofert dla koordynatora ochrony fizycznej pojawiło się w ostatnim czasie. Firma chyba naprawdę coraz lepiej prosperuje.
zdjecie uzytkownika
córka szefa - 2016-04-02 13:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się teraz przyjrzeć Justusowi to aż się nie ma co dziwić że rżą ludzi na własne życzenie o zgrozo...
Niedawno w Krakowie była zmiana personelu bo się koleś nie doczekał na umowę a jak już po 8 dniach odszedł to mu koordynator miał powiedzieć że Prezesunio się zgodził łaskawie po morderczych negocjacjach na podwyżkę z 5,5 na 6 złoty...
Teraz jest sprawa w sądzie i zobaczymy bo to się oprze jednak o Szeryfa Ziobrę bo to nie jest ochrona byle jakiego parkingu tylko trzeba się nauczyć myśleć logicznie i odpowiedzialnie...Słyszałam że na jego miejsce było aż 4 kandydatów i po zapoznaniu się z obowiązkami sami odeszli... Tam kierownik co niby sprawuje nadzór jest też dość specyficznym gostkiem jak na tego rodzaju instytucję co by nie patrzeć naukowo-badawczą.
Umowy i podwyżki podobnie jak zobowiązania z nich wynikające to fikcja i może to wreszcie posprząta ten cały Dobry Szeryf Ziobro - tym bardziej w podległych mu placówkach ... Pozdrawiam chłopaków co zostali ....
zdjecie uzytkownika
kośka - 2016-04-02 13:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanko szanowna, niektórzy zostają a ja nawet chętnie przyjdę do pracy. wiadomo jak sięm robi w agencjach ochrony, trzeba iść z odpowiednim nastawieniem i świadomościa i9 będzie dobrze, a jak nie chcesz chronić to idź na ph i koś prowizje
zdjecie uzytkownika
Justus - 2016-04-04 19:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie jest ok podoba mi się ;) a to jest chyba najważniejsze.

G.I ;)
zdjecie uzytkownika
gniot - 2016-04-04 20:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Justus to dobrze, w sumie o to chodzi by ze swojej pracy być zadowolonym. Zastanawiam się jak to wygląda jeśli chodzi o stanowisko koordynatora ds. ochrony fizycznej
zdjecie uzytkownika
Gucio-s - 2016-04-09 01:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Normalny - 2016-03-01 13:08:45]:
Bo młoda i ładna a do tego przypilnuje obiektu :)
zdjecie uzytkownika
NO PRZE JAJA - 2016-04-20 22:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
" Pracownicy Grupy Agencji Ochrony JUSTUS są wysokiej klasy specjalistami z dyplomami studiów wyższych posiadającymi odpowiednie przygotowanie "
Ja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto to pisał... przeca tam biora wszyskich nawet menlei z ulicy nie ważne czy 85 lat czy jesteś niepełnosprawny.
zdjecie uzytkownika
kamelon - 2016-04-23 10:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejdzie ustawa od 1 stycznia 2017 12 zł brutto co daje 9 zł netto za godzinę pracy i wiele firm popłynie bo nie dadzą rady konkurencji na rynku ochroniarskim niestety justus to już titanic a orkiestra złożona z emerytów ze stawką 4 zł za godzinę pracy gra do końca a już kominów nie widać !!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-24 12:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja jak każda inna, czyli mają w poważaniu pracowników ale tak działa większość agencji ochrony, ostatnio za 600zł zrobili skrócony kurs K.P.O.
Jak ktoś się dobrze zakręci i nie piszę tu o lizaniu zadka to nie będzie miał źle.
zdjecie uzytkownika
Radomsko - 2016-04-28 00:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Pracowałem w Radomsku na obiekcie przemysłowym oczywiście na umowę zlecenie.W tym samym czasie pracował ze mną gościu który był bardziej cwany niż Justus razem wzięty ponieważ złożył sprawę do sądu pracy o uznanie jego pracy jako umowa o pracę a nie umowa zlecenie i oczywiście wygrał i sąd przyznał mu cały czas pracy w tej chorej firmie jako stosunek umowy o pracę + odsetki na jakie go rąbali na umowie zleceniu.Wystarczy że macie kopie od koordynatora z grafikami oraz powiedzieć w sądzie że koordynator was kontrolował minimum raz w tygodniu i miał nad wami nadzór a na umowie zleceniu nie można mieć regularnego grafiku ani nadzoru przełożonego ponieważ jak sama nazwa mówi zlecenie czyli cos wykonać i wtedy dopiero odebrać wykonanie,a nie tak jak to justus robi że koordynatorzy kontrolują przez cały czas.Mogę podać namiary na pewne osoby które pracowały na wyższych stołkach niż my szare robotniki i to samo wam powiedzą.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-04-29 13:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze za brak koszulki lub bluzy firmowej były stosowane kary pieniężne.
zdjecie uzytkownika
anoim - 2016-04-29 17:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tamtym miesiącu wypłata była 31.03 a dziś jest 29.04 piątek a wypłaty jak nie ma tak nie ma a pani koordynator mówiła że będą popołudniu a później zdanie zmieniła bo coś prezes znowu kombinuje i prawdopodobnie wszystkie wypłaty za marzec będą 2 maja oj nie dobrze się dzieje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-29 17:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tamtym miesiącu wypłata była 31.03 a dziś jest 29.04 piątek a wypłaty jak nie ma tak nie ma a pani koordynator mówiła że będą popołudniu a później zdanie zmieniła bo coś prezes znowu kombinuje i prawdopodobnie wszystkie wypłaty za marzec będą 2 maja oj nie dobrze się dzieje.
zdjecie uzytkownika
jordan - 2016-04-30 06:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za Przeproszeniem lecą w kulki wymagają nie wiadomo co ale my nic nie chcemy my chcemy tylko własne pieniądze dlaczego są one tak długo przetrzymywane
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-04-30 07:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to robie tu i kładę ( usunięte przez administratora ) to mam dzisiaj służbę nie było wczoraj kasy nie bd obchodów koniec dobrego koniec pomiatania pracownikami. !!! Długi weekend wiadomo każdemu kasa potrzebna a Justus w siuśki se leci.

POZDR dla nich i niech zapomną dzisiaj o jakim kolwiek obchodzie bd tak jak wypłata 2 maja !!!
zdjecie uzytkownika
roj - 2016-04-30 12:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma dno odradzam kazdemu pracy w tej pseudo firmie oszukuja strasznie sa tez kary finansowe placa bardzo malo
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-04-30 14:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kary za brak ubrania firmowego
zdjecie uzytkownika
bielsko media - 2016-05-01 17:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dle debile w tej firmie... normalnie przyjąć obiekt nie potrafią... 01.05 wypłaty nie ma, chociaż było obiecano 30.04...
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-05-02 10:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 maja wypłaty brak przybalowali se wczoraj kadrowe a dziś kacyk męczy mogli by się pomylić i mi przelać więcej chociaż koordynator zaraz by był albo pociągneli by se z kolejnej
zdjecie uzytkownika
jama - 2016-05-04 17:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Kogucik. Ludzie pracują od marca, ani pieniędzy ani umów. Śmieszne zaliczki doręczone osobiście do rąk własnych. Łżą, kłamią, kantują! Pieniądze dawno u nich na kontach pracują, a ludzi mają w du#ie. Dno! Sprawa nadaje się do prokuratury oraz mediów. Innych poszkodowanych proszę o kontakt mailowy curly20@tlen.pl
Razem ich załatwimy!
zdjecie uzytkownika
ciekawie - 2016-05-04 20:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jama nie rozumiem więc jak ktoś może podjąć pracę bez wcześniejszego podpisania umowy. Jak widzę ofertę na ph to ciekawi mnie to, że jest rozliczenie za wykorzystanie samochodu do celów służbowych. Może ktoś mi wyjaśnić jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
Szef JUSUSA - 2016-05-05 21:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dojedę po numerach IP cwaniaczków co wypisują bzdury na naszą FIRME jak się okaże, że dalej pracują mogą się czuć zwolnieni !!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-05-05 21:20:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najwązniejsze jest to, że dobrze można oceniać ich usługi, bo nawet rotacji wśród pracowników nie ma, co oznacza, że doceniają swoich podwładnych. Ciekawi mnie tylko czy jest szansa na to, żeby pojawiły się jakieś premie do podstawy zarobków, wiecie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-05-06 10:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"premia" w jutusie to słowo obce !
zdjecie uzytkownika
MojeRO - 2016-05-16 21:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ,,Szef JUSUSA" A kto przyjdzie Ci pracy? ^^
Ave Justus <3
zdjecie uzytkownika
MJ - 2016-05-17 08:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radomsko - 2016-04-28 00:51:21]:
Stek bzdur, to nie jest nadzór bezpośredni więc nie ma szans na wygranie czegoś takiego w sądzie, ten co to powiedział na 100% nie był z tym w sądzie a tylko gada tak bo go pewnie wywalili z roboty.
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-05-20 00:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateo - 2016-03-04 12:00:29]:
Zgłoś ten fakt do centrali, zweryfikują z czym jest problem.
To koordynator wskazuje jaki czas przepracowałeś, i na podstawie tych informacji i przekazują wynagrodzenie.
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-05-20 00:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2016-03-11 14:15:17]:
Zależy od obiektu. Ja mam umowę o pracę, nie mam grupy inwalidzkiej.
Pogadaj z koordynatorem.
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-05-20 00:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2016-05-05 21:20:45]:
Są premie uznaniowe, w przypadku skutecznego zatrzymania, wykonywania swoich obowiązków
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-05-20 00:14:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawie - 2016-05-04 20:07:30]:
Zależy od oferty. Jeśli jako stróż to zwracają Ci koszt dojazdu do obiektu + dodatek jeśli grzał byś się w samochodzie. Zapytaj koordynatora.
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-05-20 00:16:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bielsko media - 2016-05-01 17:06:39]:
Przecież wypłaty z umowy o pracę są do 10 każdego mc. Umowy zlecenie do 32 dni od wykonanego zlecenia.
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-05-20 00:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roj - 2016-04-30 12:51:31]:
A gdzie indziej nie masz kar, za nie wykonanie pracy ?

zdjecie uzytkownika
J@ziooo - 2016-05-20 00:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamelon - 2016-04-23 10:56:21]:
Jeśli Twój ukochany rząd chce Ci sprawić taką przyjemność jak praca za 12 zł to myślisz, że tylko agencje ochrony będą musiały zrobić recesie? Firmy produkcyjne również będą zwalniać pracowników itp. Ceny pójdą w górę a ty będziesz klaskał uszami.
zdjecie uzytkownika
Stacho. - 2016-05-20 00:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie mam mózgu ale mam prace - 2016-03-24 12:37:25]:
A w której spółce masz umowę. Są dofinansowywania do kosztów rehabilitacji i leków. Tylko jak nie ma się mózgu ale ma się pracę tak to bywa.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2016-05-20 10:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, firma odprowadza składki ZUS, byłem osobiście sprawdziłem i mam odprowadzone składki ZUS i FUZ.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2016-05-20 15:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tak lubię pracę w Justusie,że robiłbym nawet za paczkę chrupek.Koordynator powiedział mi,że głowę mam tylko po to,żeby mi się woda do szyi nie nalała.Nie wiem co miał na myśli.Dla takich jak ja to praca marzeń.Mam 5 zyla na godzinę-taki ze mnie wielki pan.
zdjecie uzytkownika
remarke - 2016-05-20 16:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2016-05-20 15:05:09]:
Ja również nie narzekam, mam na etacie 1500-1400 na rękę - zależy ile godzin mam służby. Koordynator w porządku - nie wiem skąd takie żarciki sobie robicie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Agencja Ochrony Justus!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert