Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-14 18:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem dola Justusa i bardzo sobie chwale prace
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-14 18:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-14 18:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest jakaś oferta pracy w justusie woj łódzkie.Prosze o informacje
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-01-15 18:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dalej pracuje i jest ok wszystko jak się należy bardzo dobre warunki pracy
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2015-01-16 03:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Irek - 2015-01-14 18:05:01]:
Pewnie że pracowałeś i pilnowałeś budowy ze sprzętem w Bogumiłowicach.Skoro tak chwalisz to czemu odeszłeś
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-16 18:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie odeszłem poprostu zakonczyli tam budowe i narazie jestem bez pracy.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-01-19 12:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś będzie wiedział o jakiejś pracy to proszę pisać.
zdjecie uzytkownika
der - 2015-01-19 14:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak szukasz pracy to polecam rejestracje na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji ;) po rejestracji masz duzo ofert z wielu firm ;) powodzenia
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-01-23 13:51:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwaga!
Wszyscy co chcą podjąć się pracy w tej firmie (o ile można ten burdel tak nazwac)
Umowiłem się z koordynatorkiem na rozmowę o prace, nie zjawił się , rozmowę przeprowadził jakiś burek w okularach.
Koordynator utwierdzał w fakcie,że od lutego jest praca i zatrudni.
Niestety koordynator to osoba niekompetentna , na kilka dni przed stwierdził że jednak rezygnuje bo nie jestem niby w stanie dojechac na 6 rano do intermarche z domu(dystans 15 km), każe się zwolnić ,obiecuje zatrudnienie ale później się rozmyśla "nie podejmie ryzyka".


Panie prezesie firmy JUSTUS, zmień koordynatora bo to osoba bez mózgu co ledwo potrafi mówić, mamrocze coś pod nosem ale i tak ch** zrozumieć idzie (co drugie słowo)
odradzam wszystkim podejmowanie się pracy w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-01-23 22:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z wypłatami w tym miesiącu?
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-01-24 00:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-01-23 13:51:43]:
Siema a gdzie taki idiota
zdjecie uzytkownika
smerf - 2015-01-29 18:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w tej firmie i nie narzekam . Wypłatę dostaliśmy normalną.
Ubranie robocze też. Po dwie koszule na osobę nie jedną na dwóch jak ktoś pisał.
Każdy dostał spodnie polar czapkę i krawat. Ogólnie nie mogę narzekać.
Koordynator to super gość dba o pracownika. Mam jedną zasadę najpierw wymagam do siebie dopiero potem od innych. Pozdrawiam
Pracownik z zachodniopomorskiego
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-01-30 07:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smerf - 2015-01-29 18:50:53]:
Skoro piszesz o koszulach to znaczy,że jesteś nowy.Ubranie robocze,koszule,spodnie,czapkę i krawat.Przecież to nie żadna łaska tylko ich zasrany obowiązek.Dostałeś buty?Nie,będziesz zapieprzał w swoich.Za to umowy masz dwie.Z jednej podatki z drugiej ZUS.Na starość zdechniesz z głodu,zobacz ile odciągają Ci na emeryturę.5 złotych miesięcznie.Jeśli jesteś zadowolony z takiego pracodawcy to zaczynam się o ciebie martwić.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-01-31 08:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przesadzajmy Justus owszem kombiunuje jak tylko może ale ja też pracuje tu dość długo i na razie nie mam problemów co prawda mało płacą ale ja chronię obiektu budowlanego w tygoniu nocki w weekendy 24 więc za spanie po prostu mam to wypłatę.
Pracownik z mazowieckiego
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-01-31 16:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2015-01-31 08:13:03]:
Gościu.Pracujesz od maja zeszłego roku.Do tej pory caly czas narzekaleś.Twoich wpisów tu jest wiele.Dla takich prostaków to idealna praca i placa też odpowiednia.5 zlotych na godzinę.Gratuluję ambicji.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2015-02-04 09:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje od kwiętnie to po 1 po 2 ile byś chciał za leżenie? to jest dobra praca ale dorywcza nie stała więc weź się wieśniaku już nie wypowiadaj nq
zdjecie uzytkownika
smerf - 2015-02-05 13:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam umowę o pracę na 5 lat więc minimalna krajowa. O emeryturę się nie
martwię bo staż pracy mam mam ponad 30 lat.
Buty jak by dawali wszystkim to na takiej rotacji by zbankrutowali.
o moją emeryturę nie musisz się martwić bo o swoje potrafię zadbać.
Na obiekcie jest nas 4 i
mamy dzień noc i dwa dni wolnego.O mnie martwić się nie musisz bo potrafię zadbać o siebie, a nigdzie kokosów nie dają.Jest jeszcze gorzej uwierz wiem co mówię bo znalezienie pracy kosztowało minie czasu i nerwów. Pozdrawiam
jak potrzeba wolne to załatwiamy to między sobą bo umiemy się dogadać.
zdjecie uzytkownika
RABA - 2015-02-05 14:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [smerf - 2015-02-05 13:03:53]:
OK.Przepraszam,jeśli Ciebie uraziłem.To nie było moim zamiarem.Wybacz moje rozgoryczenie.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
smerf - 2015-02-06 16:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się nie gniewam tylko uważam że wszystko zależy od koordynatora.
W zachodniopomorskim jest odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku.
Jak coś obieca to nie ma bata,niech kij na kija wchodzi a on zachowa twarz.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
osa - 2015-02-07 12:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym nawiązać kontakt z osobami zatrudnionymi na umowę o pracę. A co do firmy Justus to jest godna" zaufania". Po pół roku przesłala środki czystości o butach można zapomnieć i ubrała nas w stroje, jedni mają koszule inni podkoszulki. Wyglągamy jak przebierańce na bal maskowy. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
smerf - 2015-02-09 13:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my dostaliśmy środki po tygodniu więc nie wiem od kogo to zależy.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Irek - 2015-02-23 12:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś coś wie o jakiejś pracy w woj.łódzkim
zdjecie uzytkownika
ludek - 2015-02-26 16:09:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć.Czy dostaliście już druki PIT-11? Jutro mija termin w którym powinniśmy je dostać a tu nic
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmawiałem z kierownikiem ochrony intermarche (koordynator gdzieś wsiąk)
Niestety kierownik nie ma pojęcia o pracy nic, są to osoby niekompetentne.
Pytając się o sprawy takie jak: procedury ewakuacji, dojazd patroli interwencyjnych i itp. kierownik nie potrafił prawidłowo odpowiedziec na takie pytania...
Porozumienie się to jakaś porażka.
Pytania: Czy byleś karany, czy jesteś dyspozycyjny, jakie masz doświadczenie
zdjecie uzytkownika
joks - 2015-02-27 10:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludek, dzwoniłem do kadr Justusa, kobitka powiedziała że ostatnie pity zostały wysłane i powinny dotrzeć pocztą najpóźniej do środy.
zdjecie uzytkownika
ludek - 2015-02-27 14:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joks - 2015-02-27 10:51:07]:
Dziękuję i pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Agencja Ochrony Justus?
Zadaj pytanie