Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agencja Ochrony Justus

Pracowałeś w firmie Agencja Ochrony Justus i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-06-27 13:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak to koordynatorzy są zdziwieni, że nie ma przelewów? To oni normalnie w terminie dostali swoje wypłaty, na to wychodzi, więc może jest tak, że stopniowo są wysyłane np. najpierw do pracowników wyższym stanowiskiem.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-06-28 13:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

No a macie umowy wam dawali?
zdjecie uzytkownika
Gregor - 2014-06-28 18:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to jedna wielka kpina. Chcieli opanować Wrocław a popłynęli. Nie potrafią znaleźć pracowników, nie dają umów i na dodatek fałszują listy obecności. Pięciu różnych koordynatorów bo codziennie ktoś odchodzi a wielce kierownik potrafi tylko straszyć smsami. Sprawa zgłoszona do prokuratury o groźby karalne. Omijajcie ich z daleka bo wpakujecie się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
PiotrB - 2014-06-29 20:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u Nas na obiekcie z umowami nie było problemu
zdjecie uzytkownika
REE - 2014-06-30 11:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [k@mil - 2014-06-26 14:00:15]:
oczywiście, że mam umowę bez umowy nie zdecydowałabym na pracę
zdjecie uzytkownika
gonzo - 2014-06-30 16:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bez żadnej umowy nie podjąłbym się pracy, przecież to by była czysta naiwność, więc mam nadzieje, że dostali po 1,2 dniu pracy normalnie
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-07-01 08:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie już 3 miesiąc bd robił bez umowy.
zdjecie uzytkownika
krk - 2014-07-02 13:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos zdzis dostał wypłate bo ja jeszce nie dostałem ???????? i czy ktos wie kiedy bbedzie ta wypłata
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-07-03 22:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynator z Łodzi już podobno na wykończeniu i będzie rezygnował. Ja wypłatę dostałem w terminie i wszystko się zgadza.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-03 23:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sumie to mu się nie dziwię. Szymon trochę nie pasuje do "polityki" tej firmy
zdjecie uzytkownika
PiotrB - 2014-07-04 11:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to będzie rezygnowal? Przeciez dopiero co zaczal pracować;/
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-07-04 14:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Byłem ciekaw opinii o Justusie, bo sam szukam podobnej pracy. Widzę, że zdania na temat firmy są podzielone, więc postanowiłem poszperać i wyciągnąć jakieś informacje. Firma ogólnie od kilu lat działa na rynku i jeśli chodzi o ceny to jest bardzo konkurencyjna. Ofert pracy jest obecnie bardzo dużo i to nie tylko na np. kierownika ds. ochrony fizycznej ale też na instalatora albo specjalistę ds. sprzedaży usług. Odznaczają się kilkoma rzeczami - mają wspomagany system ochrony przez Mobilny System Monitoringu Wizyjnego, który jest przeprowadzany za pomocą mobilnego robota prowadzącego obserwację chronionego terenu. Fajna sprawa, bo to niepozorne urządzenia, a monitoruje całą dobę.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-07-05 15:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piotrek - 2014-07-04 14:29:44]:
już dawno tego nie stosują, jak się nie mylę.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-07-06 22:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie chodzi raczej o politykę firmy, tylko podobno po prostu pada z wycieńczenia. Ostatnio jak do nas przyjechał to rzeczywiście wyglądał nieciekawie.
zdjecie uzytkownika
adam .. - 2014-07-07 11:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest już 07.07.2014 a wypłaty za maj jak nie miałem tak nie mam, a niby została wysłana w czwartek.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-07 16:36:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie do @Irek - a takie padanie z przemęczenie często się zdarza? Też szukam ochrony,a ale dla mojego domu na działce i zastanawiałem się nad JUSTUSem, ale jeśli pracownicy są przemęczeni, przepracowani to nie chcę wiedzieć jaki jest poziom ich wydajności. Czytałem, że chronią 24/h, a taka opcja bardzo by mi pasowała. No i mają też ten sprzęt fajny, w sumie to mnie najbardziej zachęca. Jak macie z nimi większe doświadczenie jako klienci, to jestem wdzięczny za każdą opinię, jeszcze mam chwile na zastanowienie się,to poczyta jak są wrażenia innych.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-07-09 16:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

tak więc sprzęt może mają i dobry wysyłają serwisantów oni to wszystko montują jest gwarancja i wszystko ładnie gra. Co do ochroniarzy to tak zdarza się tak, ze padają z przemęczenia ale Firma robi tak aby minum 3 osoby pracowały bo wiadomo nikt tyle nie wytrzyma. Mnie przenieśli na obiekt przemysłowy robie codziennie na nocki po 12 godzin i po 2 dniach pada z przemęczenia. Ale to do czasu bo poprostu szukają pracowników potem jest tak że robie nockę mam dzień wolny potem idę na rano kolejny dzień nocka i kolejny wolny itd.

Tak więc z tym dobrze robią nie tylko dla pracowników ale i dla klientów.
Co do pracowników tej firmy chodzi mi tu o ochrone fizyczną no to już jest inaczej ale to już Pana nie dotyczy.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-07-09 19:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z tymi serwisantami ?
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-07-09 20:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tego już nie podpowiem bo nie miałem z nimi styczności. Pilnować umów tyle mogę poradzic
zdjecie uzytkownika
gg - 2014-07-15 18:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma robi mnie w bambuko najpierw kazali mi załatwić o niekaralności a jak już załatwiłem to mnie zwolnili. Pieniędzy do tej pory nie mogę się doprosić od tej firmy. Dla mnie to nie jest firma tylko oszuści!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: konektia.pl
Białystok
(podlaskie)
Identyfikacja oferty   Identyfikator oferty: StPr/14/2083 Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku Data aktualizacji oferty w CBOP 2014-07-21 Data zgłoszenia oferty do Urzędu Pracy: 2014-07-21 Oferta ważna do: 2014-08-30     Dane firmy/przedsiębiorstwa   Nazwa firmy: AGENCJA OCHRONY OSÓB I MIENIA "JUSTUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ Adres: Skotnicka 23030-392 Krakó
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
$$$ - 2014-07-22 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni koledzy i koleżanki jeżeli macie możliwość innej pracy nawet za trochę mniejszą kasę niż u nich to nie wybierajcie ich bo justus to tylko problemy
zdjecie uzytkownika
filip - 2014-07-22 15:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@k@amil, umów to trzeba pilnować zawsze i wszędzie, z tym się w pełni zgadzam, bo nikt inny nie zadba o nasz własny interes, a o pomyłkę, jakiś mały kruczek bardzo łatwo. Pracowałem w ochronie już kilka dobrych lat, teraz miałem chwilę przerwy, ale planuję powrócić do tej pracy i właśnie myślałem o Agencji Ochrony JUSTUS, widzę, że już jakieś doświadczenia z nimi macie, ale nadal niestety nie mam żadnych konkretów. @$$$ byłbym wdzięczny, gdybyś sprecyzował te problemy, o co dokładnie chodzi, bo problemy można mieć różne, niektóre da się przeżyć np.szef, który pilnuje godziny przerw, jest skrupulatny. Jakby to były jakieś poważniejsze problemy, jakieś nieścisłości w umowie to jasne, nawet nie będę się pchał w coś takiego, ale jeśli to jest kwestia jakiegoś niedogadania to co innego. Popatrzę jeszcze na ten wątek, może ktoś napisze więcej szczegółów dotyczących pracy u nich, coś co mi się przyda
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-07-23 02:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, przede wszystki kombinują z umowami jak bd podpisywał umowę to zrobią tak że jej nie dostaniesz lub bd tak sprecyzowana że potrzeba bd dobrego prawnika który to zrozumie... Pracuje tu 3 miesiące i na razie nie miałem żadnych większych problemów. Jedyne co mnie dziwi to wypłata 25 pierwszy raz się spotykam że wypłata jest na koniec miesiąca.. Firma dużo obiecuje a mało robi jest nieporządek w tej firmie tyle powiem i trzeba się ubiegać zawsze o swoje bo inaczej bd wykorzystywać na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
feklcio - 2014-07-23 14:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to w takim razie @k@amil i @filip jak się nie patrzy na umowę, co się podpisuje to potem wychodzą róźne kwiatki i inne niespodzianki. Ja miałem taką sytuację, że podpisywałem umowe z osobą z działu HR, miałem przyjśc do pokoju, dokumenty już czekały, a pani tylko powiedziała, że prosi o podpis i mnie poganiła jakimiś teksami cyz pan to teraz bedzie czytał, a mam do tego prawo i odpowiedziałem, że nie miałem wcześniej wglądu, więc tak i spokojnie czytałem, polecam taką metode, to tylko 5 min wyjęte z pracy pani od HRu, a dla mnie wiele może to zmienić. Też tak patrze co oni oferują, przede wszystkim oczekują doświadczenia, no bo tak naprawdę co więcej, trzeba mniej więcej wiedzieć o co chodzi w tej pracy, jak się zachować w danej sytuacji i to wszystko, mają ofertę nawer w Warszawie, tylko, że jest z czerwca, mam nadzieje, że jeszcze aktualna, bo te oferty zmieniają się bardzo często jak tak patrze.
zdjecie uzytkownika
k@mil - 2014-07-23 20:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No zbliża się wypłata ciekawe jak w tym miesiącuysgf
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Ochrony Justus
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x