Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Rychu - 2010-10-21 10:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dokladnie tak jak piszesz też tam kiedyś pracowałem i widzę ze nic się nie zmienilo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-08 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, a wlasnie sie zastanawialem nad podjeciem pracy, a w ogloszeniu podaja ze umowa na czas nieokreslony :(
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-08-23 16:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niedoinwestowana.( usunięte przez administratora ) Szkoda, bo firma ma potencjał.
zdjecie uzytkownika
gerardo - 2011-10-21 11:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,umowa na czas nieokreslony ale z aneksem dotyczacym natychmiastowego wypowiedzenia umowy za porozumieniem stron
zdjecie uzytkownika
bogul 1234 - 2012-08-14 16:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik to poganiacz daje dwie roboty na raz.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 16:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Były niewolnik jakie są warunki pracy w PROHMAT? Czy powoedem Twojego niezadowolenia jest wyłącznie brak szacunku do pracowników?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 12:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kto może mi powiedzieć czy firma PROHAMAT jest firmą uczciwą? czy można tam zarobić satysfakcjonujące pieniądze?
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-07-21 20:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-26 16:05:55]:
Nie zgadzam się z opiniami. Dobry i zaangażowany pracownik zostaje zawsze doceniony
zdjecie uzytkownika
hełmski - 2014-10-17 17:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aneta - 2014-07-21 20:50:51]:
a w jaki niby sposób widzisz , aby pracownicy w Prohamacie byli doceniani? jedyny sposób w jaki są doceniani to , że nikt nie ma do nich pretensji o to , że robią coś źle. Słyszałeś kiedyś jakieś dobre słowo, że brawo , ale to i to Pan zrobił świetnie ? bo mi się akurat taka sytuacja nie zdarzyła ...
zdjecie uzytkownika
antyn - 2015-01-13 07:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hełmski - 2014-10-17 17:12:23]:
Widzieć, to napewno nie widzi, bo minęły lata. Ale może jeszcze czuje w portmonetce.
zdjecie uzytkownika
yarpen2 - 2015-05-11 14:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie firma jest cieniutka. Nikomu nie polecam, a wręcz odradzam pracę tam. Szkoda nerwów...
zdjecie uzytkownika
janek - 2015-06-01 15:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem co to znaczy, ze frma "jest cieniutka"... zastnawiam sie nad praca u nich, bo ja słyszałem, że możn u nich dobrze zarobić tak naprawde i teraz nie wiem czy opłaca mi się iść do nich do pracy czy nie bardzo, w sumie nie ma do nich ofert żadnych, wiec tak czy inaczej musze poczekac aż oni coś ogłoszą.
zdjecie uzytkownika
jaca - 2015-08-06 22:47:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przy współpracy z ta firma trzeba mieć wszystko na papierze, jesli nie bedzie tak to na 100% będziecie oszukani, tzn. stawka zostanie zaniżona a jesli pracujecie na zlecenie to bedzie dodatkowo trudno wyegzekwować należność... niektórzy czekali latami i olali pana prezesa...
zdjecie uzytkownika
nerka - 2015-08-07 11:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jaca jak to olali Pana prezesa. uwazam ze jezeli jest to prawda o pieniadzach to nie ma co zostawiac na boku. a @janek aktualnie teraz poszukuja na stanowisko Specjalista d/s przygotowania produkcji i kontroli jakości w Bytomiu oraz Inżynier mechanik/elektryk w roznych regionach polski. ja mimo wszystko chce sprobowac, wiec ktosmoze jaka umowe daja bonic nie ma w ogloszeni o tym.
zdjecie uzytkownika
Ewald - 2015-08-27 10:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest KPINA. Znowu "rekrutacje"..... Z normalnej firmy nikt tak sobie nie odchodzi. Muszą być ważne powody: z reguły są to finanse,czasem inne kwestie motywacyjne. A tutaj na okrągło jak we wiatraku. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. Przykład polskiego kapitalizmu: dorabiamy się na głupocie i krzywdzie zwykłego pracownika. Dla mnie jako odbiorcy: już dziękujemy.
zdjecie uzytkownika
hełmski - 2015-09-06 17:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W poprzedniej robocie byłem na śmieciowej umowie. Zastanawiałem się czy w mojej branzy jest opcja w ogóle na lepszą. W ten sposób za namową paru osób trafiłem na forum tej firmy. Niestety i tutaj z tego co mi wiadomo nie ma co liczyć na poważną umowe. Szkoda, bo z kasą podobno tak źle to tutaj nie jest .
zdjecie uzytkownika
honey - 2016-04-06 21:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro nie jest tutaj źle z kasą to już dużo znaczy @hełmski. Mnie to zastanawia kiedy będzie można podjąć zatrudnienie jako kierownik produkcji, wie ktoś? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
hełmski - 2016-05-08 10:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [honey - 2016-04-06 21:51:24]:
w chwili obecnej niestety nikogo nie poszukują na to stanowiko. Może w najbliższym czasie popytaj w firmie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert