logo P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

Rychu 2010-10-21 10:43:16
Dokladnie tak jak piszesz też tam kiedyś pracowałem i widzę ze nic się nie zmienilo.
1
anonim 2011-08-08 13:34:38
wow, a wlasnie sie zastanawialem nad podjeciem pracy, a w ogloszeniu podaja ze umowa na czas nieokreslony :(
Były pracownik 2011-08-23 16:08:20
Firma niedoinwestowana.( usunięte przez administratora ) Szkoda, bo firma ma potencjał.
gerardo 2011-10-21 11:00:55
tak,umowa na czas nieokreslony ale z aneksem dotyczacym natychmiastowego wypowiedzenia umowy za porozumieniem stron
bogul 1234 2012-08-14 16:53:39
kierownik to poganiacz daje dwie roboty na raz.
aneta 2014-07-21 20:50:51
Nie zgadzam się z opiniami. Dobry i zaangażowany pracownik zostaje zawsze doceniony
antyn 2015-01-13 07:41:39
Widzieć, to napewno nie widzi, bo minęły lata. Ale może jeszcze czuje w portmonetce.
yarpen2 2015-05-11 14:16:06
Generalnie firma jest cieniutka. Nikomu nie polecam, a wręcz odradzam pracę tam. Szkoda nerwów...
jaca 2015-08-06 22:47:38
przy współpracy z ta firma trzeba mieć wszystko na papierze, jesli nie bedzie tak to na 100% będziecie oszukani, tzn. stawka zostanie zaniżona a jesli pracujecie na zlecenie to bedzie dodatkowo trudno wyegzekwować należność... niektórzy czekali latami i olali pana prezesa...
Ewald 2015-08-27 10:57:22
To jest KPINA. Znowu "rekrutacje"..... Z normalnej firmy nikt tak sobie nie odchodzi. Muszą być ważne powody: z reguły są to finanse,czasem inne kwestie motywacyjne. A tutaj na okrągło jak we wiatraku. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. Przykład polskiego kapitalizmu: dorabiamy się na głupocie i krzywdzie zwykłego pracownika. Dla mnie jako odbiorcy: już dziękujemy.
hełmski 2016-05-08 10:55:05
w chwili obecnej niestety nikogo nie poszukują na to stanowiko. Może w najbliższym czasie popytaj w firmie
Zostaw swoją opinię o P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o. - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.