P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

Bytom

Opinie o P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.

Rychu 2010-10-21 10:43:16
Dokladnie tak jak piszesz też tam kiedyś pracowałem i widzę ze nic się nie zmienilo.
1
anonim 2011-08-08 13:34:38
wow, a wlasnie sie zastanawialem nad podjeciem pracy, a w ogloszeniu podaja ze umowa na czas nieokreslony :(
Były pracownik 2011-08-23 16:08:20
Firma niedoinwestowana.( usunięte przez administratora ) Szkoda, bo firma ma potencjał.
gerardo 2011-10-21 11:00:55
tak,umowa na czas nieokreslony ale z aneksem dotyczacym natychmiastowego wypowiedzenia umowy za porozumieniem stron
bogul 1234 2012-08-14 16:53:39
kierownik to poganiacz daje dwie roboty na raz.
anonim 2013-06-26 16:05:55
Były niewolnik jakie są warunki pracy w PROHMAT? Czy powoedem Twojego niezadowolenia jest wyłącznie brak szacunku do pracowników?
2
anonim 2013-06-30 12:47:42
kto może mi powiedzieć czy firma PROHAMAT jest firmą uczciwą? czy można tam zarobić satysfakcjonujące pieniądze?
1
aneta 2014-07-21 20:50:51
Nie zgadzam się z opiniami. Dobry i zaangażowany pracownik zostaje zawsze doceniony
hełmski 2014-10-17 17:12:23
a w jaki niby sposób widzisz , aby pracownicy w Prohamacie byli doceniani? jedyny sposób w jaki są doceniani to , że nikt nie ma do nich pretensji o to , że robią coś źle. Słyszałeś kiedyś jakieś dobre słowo, że brawo , ale to i to Pan zrobił świetnie ? bo mi się akurat taka sytuacja nie zdarzyła ...
antyn 2015-01-13 07:41:39
Widzieć, to napewno nie widzi, bo minęły lata. Ale może jeszcze czuje w portmonetce.
yarpen2 2015-05-11 14:16:06
Generalnie firma jest cieniutka. Nikomu nie polecam, a wręcz odradzam pracę tam. Szkoda nerwów...
janek 2015-06-01 15:25:20
nie rozumiem co to znaczy, ze frma "jest cieniutka"... zastnawiam sie nad praca u nich, bo ja słyszałem, że możn u nich dobrze zarobić tak naprawde i teraz nie wiem czy opłaca mi się iść do nich do pracy czy nie bardzo, w sumie nie ma do nich ofert żadnych, wiec tak czy inaczej musze poczekac aż oni coś ogłoszą.
1
jaca 2015-08-06 22:47:38
przy współpracy z ta firma trzeba mieć wszystko na papierze, jesli nie bedzie tak to na 100% będziecie oszukani, tzn. stawka zostanie zaniżona a jesli pracujecie na zlecenie to bedzie dodatkowo trudno wyegzekwować należność... niektórzy czekali latami i olali pana prezesa...
nerka 2015-08-07 11:12:28
@jaca jak to olali Pana prezesa. uwazam ze jezeli jest to prawda o pieniadzach to nie ma co zostawiac na boku. a @janek aktualnie teraz poszukuja na stanowisko Specjalista d/s przygotowania produkcji i kontroli jakości w Bytomiu oraz Inżynier mechanik/elektryk w roznych regionach polski. ja mimo wszystko chce sprobowac, wiec ktosmoze jaka umowe daja bonic nie ma w ogloszeni o tym.
Ewald 2015-08-27 10:57:22
To jest KPINA. Znowu "rekrutacje"..... Z normalnej firmy nikt tak sobie nie odchodzi. Muszą być ważne powody: z reguły są to finanse,czasem inne kwestie motywacyjne. A tutaj na okrągło jak we wiatraku. OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM. Przykład polskiego kapitalizmu: dorabiamy się na głupocie i krzywdzie zwykłego pracownika. Dla mnie jako odbiorcy: już dziękujemy.
hełmski 2015-09-06 17:25:39
W poprzedniej robocie byłem na śmieciowej umowie. Zastanawiałem się czy w mojej branzy jest opcja w ogóle na lepszą. W ten sposób za namową paru osób trafiłem na forum tej firmy. Niestety i tutaj z tego co mi wiadomo nie ma co liczyć na poważną umowe. Szkoda, bo z kasą podobno tak źle to tutaj nie jest .
honey 2016-04-06 21:51:24
Skoro nie jest tutaj źle z kasą to już dużo znaczy @hełmski. Mnie to zastanawia kiedy będzie można podjąć zatrudnienie jako kierownik produkcji, wie ktoś? Pozdrawiam
hełmski 2016-05-08 10:55:05
w chwili obecnej niestety nikogo nie poszukują na to stanowiko. Może w najbliższym czasie popytaj w firmie
Zostaw swoją opinię o P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o. - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.P. i U.H. Prohamat Sp. z o.o.