Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Prohamat

Pracowałeś w firmie Prohamat i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-08 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wow, a wlasnie sie zastanawialem nad podjeciem pracy, a w ogloszeniu podaja ze umowa na czas nieokreslony :(
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2011-08-23 16:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma niedoinwestowana.( usunięte przez administratora ) Szkoda, bo firma ma potencjał.
zdjecie uzytkownika
ondre - 2011-09-05 08:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko co piszą to prawda. Szczęki mi opadły jak zauważyłem że każde stanowisko ma swoją kamerkę. ( usunięte przez administratora )oglądają pracujące zwierzątka. W momencie jak kończysz lub przystaniesz już są z nową robotą lub pogonieniem.To chyba najwyższa forma chińskiego kapitalizmu w polsce:-)Nie próbuj kożystać z komórki lub skończyć robotę wcześniej...Współczesny ( usunięte przez administratora )z brakiem narzędzi i marną płacą. Podziękowałem.
zdjecie uzytkownika
gerard - 2011-10-19 16:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem tam, nie jako fizyczny a w biurze. ta firma to totalna porazka: brak organizacji i wymiany informacji, ( usunięte przez administratora )wrzeszczacy i trzaskajacy drzwiami co chwile bez powodu, wszyscy przed nim robia w spodnie a ewentualne trudnosci rozwiazuja wydzieraniem sie na wspolpracownikach zamiast zainterweniowaniem u ( usunięte przez administratora )firma ta wisi kase w wiekszosci sklepow, firm i hurtowni z ktorymi robi interesy, ( usunięte przez administratora ) za duzo na warsztacie, brak jakiegokolwiek systemu zarzadzania produkcja, nie mowiac juz o jakosci bo czegos takiego jak kontrola jakosci funkcjonuje tam tylko na papierze za pomoca podpisow. zarobki marne, wymagania duze, dyspozycyjnosc do wyjazdow sluzbowych, nieprecyzyjnie okreslone oraz nieprzestrzegane obowiazki sluzbowe. wyjazdy sluzbowe slabo zorganizowane, czasem z informacja o wyjezdze z dnia na dzien. bhp nie wiem czy jest tam przestrzegane, lamany jest kodeks pracy, a na porzadku dziennym jakies umowy o dzielo. mozna by tak wymieniac i wymieniac - ODRADZAM!! czlowiek z ambicjami, szukajacy dobrej i rozwijajacej pracy powinien omijac to miejsce szerokim lukiem.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2011-10-19 18:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gerard - 2011-10-19 16:22:33

pracowalem tam, nie jako fizyczny a w biurze. ta firma to totalna porazka: brak organizacji i wymiany informacji, ( usunięte przez administratora )wrzeszczacy i trzaskajacy drzwiami co chwile bez powodu, wszyscy przed nim robia w spodnie a ewentualne trudnosci rozwiazuja wydzieraniem sie na wspolpracownikach zamiast zainterweniowaniem u( usunięte przez administratora ) firma ta wisi kase w wiekszosci sklepow, firm i hurtowni z ktorymi robi interesy, ( usunięte przez administratora ) za duzo na warsztacie, brak jakiegokolwiek systemu zarzadzania produkcja, nie mowiac juz o jakosci bo czegos takiego jak kontrola jakosci funkcjonuje tam tylko na papierze za pomoca podpisow. zarobki marne, wymagania duze, dyspozycyjnosc do wyjazdow sluzbowych, nieprecyzyjnie okreslone oraz nieprzestrzegane obowiazki sluzbowe. wyjazdy sluzbowe slabo zorganizowane, czasem z informacja o wyjezdze z dnia na dzien. bhp nie wiem czy jest tam przestrzegane, lamany jest kodeks pracy, a na porzadku dziennym jakies umowy o dzielo. mozna by tak wymieniac i wymieniac - ODRADZAM!! czlowiek z ambicjami, szukajacy dobrej i rozwijajacej pracy powinien omijac to miejsce szerokim lukiem.

witam_potwierdzam_wszystkie_opinie_wielka_miernota_duze_braki_w_narzedziach_i_braki_w_materialach_,_strasznie_zaniedbania_pozadkowe_w_zwiazku_z_gonieniem_ludzi_z_roboty_na_robote_nie_chce_miec_wrogow_wiec_odradzam_podziekowalem_po_czterech_dniach_nie_dostalem_nawet_sladu_umowy_.
zdjecie uzytkownika
gerardo - 2011-10-21 11:00:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,umowa na czas nieokreslony ale z aneksem dotyczacym natychmiastowego wypowiedzenia umowy za porozumieniem stron
zdjecie uzytkownika
gagatek - 2011-10-23 00:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka robiłem w prohamat bytom 2 dni ta firma to kpina bajzel syf i porąbany kierownik powiem wam jedno omijajcie tą firmo z daleka umowa o dzieło a najlepiej to by chcieli żeby człowiek robił na lewo a robota na dworze nawet w mrozie warunki socjalne do bani (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-26 17:00:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcami w każdej kwestii z wyżej wymienionych. Nie przestrzeganie zasad BHP w stopniu rażącym, brak narzędzi do pracy i niemiły nacisk od strony kierownictwa.......NIE POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
bogul 1234 - 2012-08-14 16:53:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik to poganiacz daje dwie roboty na raz.
zdjecie uzytkownika
bogul1234 - 2012-08-15 10:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bogul 1234 - 2012-08-14 16:53:39

kierownik to poganiacz daje dwie roboty na raz.
(usunięte przez administratora) ze strony kierownika nie polecam ..
zdjecie uzytkownika
Byly niewolnik! - 2013-03-26 19:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich
Chce przestrzec ludzi,ktorzy chca rozpoczac "PRZYGODE" z manufaktura Prohamat w Bytomiu.Pracowalem tam wiele lat temu i gdybym mial teraz przymierac glodem,a bylaby to jedyna firma na Slasku,ktora gwarantuje zatrudnienie,to wybor bylby prosty!!!.Nikt mi nie zwroci nerwow,upokorzen,zdrowia,ktore tam stracilem.(usunięte przez administratora),to pryszcz w porownaniu z tym,co tam sie dzialo i zapewne dzieje(czytajac opinie z lat obecnych).Wszystko,to co ludzie opisuja o tym CZYMS!!! jest szczera prawda.Ja sie dziwie,ze PIP toleruje takie warunki pracy,a moze niczego nie wie?Wieczne pretensje,krzyki,stres,brak ludzkich odruchow,itd.ODRADZAM PRACE W TEJ FIRMIE.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 16:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Były niewolnik jakie są warunki pracy w PROHMAT? Czy powoedem Twojego niezadowolenia jest wyłącznie brak szacunku do pracowników?
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2013-06-28 12:12:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie potraficie sie wszyscy zebrać iśc do sądu a najpierw do PIP ? Przecież to kierownictwo to też sa ludzie i nie sa nietykalni...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 12:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może mi powiedzieć czy firma PROHAMAT jest firmą uczciwą? czy można tam zarobić satysfakcjonujące pieniądze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 00:09:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto może podać jeszcze jakieś informacje na temat pracy w firmie PROHMAT? czy można liczyć tam na stabilną pracę?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-02 10:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stabilną????? hyba żartujesz! to manufaktura niewolnicza na umowe o dzieło!!!
zdjecie uzytkownika
Inzynier - 2013-09-10 15:43:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to kosmiczna porażka, twór oparty na umowie o dzieło. Zero przyzwoitości. Ci ludzie nigdy nie stworzą niczego wartościowego bazując na śmieciowym podejściu. Gdybym miał kupować ich wyroby musiał bym stuknąć się w łeb. Tu nie chodzi o niskie koszty tylko wykorzystywaniu i to nagminnym smieciówek do robienia biznesu.

zdjecie uzytkownika
... - 2013-11-29 07:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam w miesiacu listopadzie i stanowczo odraczam prace w tym zakladzie. Wszystkie opinie sa prawdziwe. Pieniedzy na czas nie potrafia wyplacic.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-10 14:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś lubi pracę za darmo to polecam . Wypłata na pięć , sześć razy . Za delegacje pieniądze po czterech m-cach i orka na dworze niezależnie od warunków atmosferycznych . To coś powinni zamknąć . Nie polecam nikomu kto chce pracować po to żeby mieć na opłaty(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
darek - 2013-12-19 13:44:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a moglbys ktos napisac jak wyglada czas pracy, w sensie czy pracuje sie od pon do pt czy w weekendy też się zdarza ? chciałem aplikować do tej firmy ale czytając wasze komenatrze zwątpiłem.. co mi radzicie?
zdjecie uzytkownika
ondre - 2013-12-19 16:02:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czas pracy wygląda zależnie od ilości robót jakie mają..nie widzisz że tu ludzie wpadają i wypadają z krzykiem? tylko w polandii może istnieć TAKIE COŚ:-)
zdjecie uzytkownika
aleksy - 2014-02-08 16:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli tak wygląda czas pracy, to podejrzewam, że jak roboty nie ma to w prohmat sa przestoje, napiszcie, czy tak jest, ewentualnie, czy płaca przestojowe, z góry dzięki.
zdjecie uzytkownika
Vip - 2014-02-28 21:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja myślę, że to nie tylko w prohamacie tak jest, że PRZESTÓJ nie istnieje. Nie ma roboty na Twoim stanowisku to na pewno znajdzie się coś na innym. Choćby sprzątanie.
zdjecie uzytkownika
zdolny - 2014-03-21 17:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałbym pracować przy żurawiach, jednak nie mam w ogóle doświadczenia w branży.. mam jakiekolwiek szanse na przyjęcie?
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-07-21 20:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-26 16:05:55]:
Nie zgadzam się z opiniami. Dobry i zaangażowany pracownik zostaje zawsze doceniony
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prohamat
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x