Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ventor


Oceniono 359 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ventor
Drogowców 7
39-200 Dębica
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2014-07-14 19:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Oferta na Inżyniera do Norwegii z forum jest konkretna, ale potrzebuję informacji precyzyjnych dotyczących swiadczen od poprzednich pracodawców. Mam nadzieję, że na forum jest kto kolwiek kogo firma wysłała do Skandynawii i napisze czy potwierdzony papier od Polaka czy Niemca też się u nich nada.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-07-14 22:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malarzy i piaskarzy są miliony i to jest problem, a jak ktoś pisze, że tel nie odbierają to śmiać mi się chce - co to znaczy? = zapisali cię pod hasłem "nie dbierać 1290"??
praca na 2-3 miesiące - a jaka firma daje gwarancje pracy? = napiszcie pójde tam.
Ventor to agencja pracy tymczasowej tzw. kontrakty na projekt, to firma która zatrudnia ludzi na miesiąc, dwa, rok, dwa - ale to zależy od klienta który zamawia ludzi a nie od firmy która wysyła pracowników = dziś zamówili 20 osób jutro 120 a po jutrze 10 = i co wted??? mają zerwać kontrakt na 10 osób bo ktoś na forum napisał, że żyć trzeba a jest 11ty?
ludzie jak coś umiecie robić to się nie musicie martwić o pracę, chyba, że jest was miliony jak jest z malarzami i piaskarzami. Jak was tak dużo to co się dziwić, że ktoś mówi że będzie praca = a co ma powiedziec że nie będzie? wiecie ile takich dzwoniących jest? Zaproponujcie co powiedzieć 123123 osobie która dzwoni? praca będzie a proces weryfikacji zdecyduje kto pojedzie = więc nie można komuś odmówić albo go zapewnić przez telefon, weryfikacja trawa jakiś czas.
Przecież nikt nikomu nie robi na złość nie wysyłając go do pracy, poprostu rynek jest przepełniony fachowcami w danej profesji i tyle. Jak będziecie spawać tytan lewą ręką to zapomnicie, że jest takie forum - tyle będziecie mieć pracy, niestety malować umie co drugi z nas, co jest równie problematyczne w procesie weryfikacji - dlatego niektórzy jadą na projekt i życie weryfikuje, że są lepsi od nich, a on po 2-3 rotacjach siada w domu za komputerem i pisze takie gorzkie żale na forum, zamiast się zastanowić w jaki sposób sobie pomóc a nie komuś zaszkodzić.

pewnie zaraz wszyscy napiszą że jestem pociotkiem (niestety nie jestem) - i nie napisze gdzie to mam bo mi posta nie wyemitują a tyyyle się opisałem ;)
zdjecie uzytkownika
do ADA - 2014-07-14 22:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ada -

Leasing pracowniczy – wynajem pracowników, z którymi został zawarty stosunek pracy na rzecz innych podmiotów gospodarczych. Pracownicy pracują zgodnie z ustawą o pracy tymczasowej. Podmiot zatrudniający pracownika nazywany jest agencją pracy tymczasowej, pracownik oddelegowany do innego pracodawcy nazywany jest pracownikiem tymczasowym, natomiast pracodawca, na rzecz którego i pod którego kierownictwem świadczona jest praca zwany jest pracodawcą-użytkownikiem.

źródło WIKIPEDIA
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-07-15 12:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ADA - 2014-07-14 22:52:15]:
Czytam forum i chyba notka z Wikipedii zamyka temat. Szukam pracy jako księgowy, ale mam minimalne doświadczenie. widzę w ogłoszeniu na specjalistę, że jest wymagane bez podania długości. Pomozcie.
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje w tym co piszesz napisałeś to co ja tylko bardziej optymistycznie
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-07-14 22:34:59]:
masz racje w tym co piszesz napisałeś to co ja tylko bardziej optymistycznie
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-07-14 22:34:59]:
możesz być mistrzem świata w malowaniu i piaskowaniu i robienia na drutach a itak z ludzmi z debicy nie wygrasz bo są lepsi w robieniu na drutach wyślą cie z nimi żeby ktoś w grupie umiał malować pare razy pojedziesz z nimi a do konca zostanie dębica znam to z autopsji
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam jeszcze ze z tego co zaobserwowałem biorą najczęściej z dębicy i z siedlec ale dlaczego tak to nie wiem
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-15 14:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja213 - 2014-07-15 12:58:13]:
witam powiem tak miałem przyjemność pracowania z ludzimi z siedlec i z ludzimi z debicy ludzie z siedlec pracowali w dużej firmie w mostostalu tam sie robi na codzien takie prace jak w norwegi czyli malowanie piaskowanie metalizacjie duzo ludzi jedzi bez doswiatczenia naprawde potrzeba jest ludzi wiec leca do roboty niby jest rekrutacjia jakas ale i tak ludzie sie trafiaja bez doswiatczenia trzeba pracowac za nich tak sie czesto zdarza ventor szuka fachowców z jezykiem ang nie ma duzo ludzi takich fachowiec i jeszcze zeby umial jezyk sam wiem ze fachowcy nie maja czasu na nauke jezyków obcych bo maja duzo pracy w norwegi tak naprawde wystarczy podstawowe slowa znac norki nie rozmawiaja z nami pokarze co masz robic i robisz bez słów zadnych wiec jak jedna osoba zna jezyk tez sie dogadamy i jest dobrze
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 15:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to sam sie wygadałeś ze jestes z siedlec i głupoty piszesz z tym jezykiem na jednym kontrakcie potrzebują z j.angielskim na innym nie oczywiscie lepiej znać ale nie pisz ze biorą z j.angielskim
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 15:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 14:58:57]:
oczywiscie nic nie mam do deębicy i siedlec tylko tak sie zastanawiam dlaczego tak wielu ludzi z tych miast jezdzi
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-07-15 15:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z różnica kto z jakiego miasta jest ma papiery i coś robił w zyciu to jedzie nawet jak jest z bangladeszu
zdjecie uzytkownika
bula - 2014-07-15 16:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszeństwo zawsze maja ludzie z Debicy!!! Każdy kto jeździ z Debicy dłuższy czas ma kogoś kto zasiada w biurze!!! Ventor jest dla nich wszystkim ponieważ taki człowiek( 99% z nich)nie ma szans na przyjecie go do żadnej innej firmy- doświadczenie na papierze to nie wszystko a jego kwalifikacje wychodzą podczas pracy!!!I JESZCZE BĘDZIE SIEBIE GŁOŚNO NAZYWAŁ FACHOWCEM
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2014-07-15 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja213 - 2014-07-15 12:58:13]:
akurat ja jestem z Siedlec i jakoś tych plotek wcześniej nie słyszałem, więc to nie może być prawda. TA oferta na inżyniera z grubsza wygląda ok, ale musialbym sie zwolnic szybko u obecnego szefa. :)
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-15 18:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inżynier - 2014-07-15 17:09:30]:
to nie wiem czy to bedzie dobry pomysl zwolnic sie tak odrazu pochopnie tak zrobic ja tak zrobilem i odszedlem z Mostostalu bylem raptem pare wyjazdów i siedzie w domu juz prawie rok mam rodzine kredyt mysilalem sobie mam uprawnienia metalizy umiem malowac piaskowac czego chciec wiecej a tu bum roboty nie ma dlamnie tak bywa dziecku nie powiem ze nie kupie ci lizaka bo mnie nie stac na to tulam sie po kurnikach i zebram o prace moze wrescie sie cos rusze w ventorze i szczescie sie usmiechnie tylko na jak dlugo zobaczymy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
MAŁY TY PO PROSTU JESTEŚ ..... Z POD SIEDLEC JAK TY PO KURNIKACH PRACY SZUKASZ.BRAK SŁÓW
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
PEWNIE RAZ BYŁEŚ I WYŻALASZ SIĘ NA FORUM PODPISZ SIĘ JAK TAKI CWANIAK JESTEŚ BO PSUJESZ OPINNIE SOBIE I WSZYSTKIM Z SIEDLEC I FIRMIE
zdjecie uzytkownika
Graża - 2014-07-16 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, proszę o poradę jak tam jest z pracą w księgowości Jest oferta na specjalistę ds. wynagrodzeń aktualna, ale nie wiem czy wystarczająco ogarniam angielski (nie mam certyfikatu - konieczny jest?).
zdjecie uzytkownika
chętny do pracy - 2014-08-07 12:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę powiedzieć co mają robić fachowcy blisko 60 -ki ,bez prawa do emerytury ale chcą pracować?
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-08-10 15:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co?jak jesteś dobry w swoim fachu,znasz jakiś język obcy,masz chęci to do roboty i jedziesz z progressem
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-12 14:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem ciekawy czy jest szansa na praktykę studencką w birurach firmy. Muszę odbyć praktyki bo jestem na administracji i musze miec odbębniony miesiąc praktyk w biurze do końca września. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lotny - 2014-08-16 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ADA - 2014-07-14 22:52:15]:
ty wierzysz w to co napisałeś? piaskarzy -malarzy jest garstka bo cała reszta to pociotki i ci którzy płacą za wyjazd.reszta jeździ na nagłe zapotrzebowanie i to nie ma nic z fachowością pracownika
zdjecie uzytkownika
klepka - 2014-08-22 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiadomo coś o wyjazdach do Stord?
zdjecie uzytkownika
despero - 2014-08-26 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lotny - 2014-08-16 22:41:21]:
to jak sie można postarać o jakieś zatrudnienie w tej firmie? Powaznei pytam, bo bez robocie mnie już zaczyna dobijać. nie moge sie nazwac, ze jestem jakimś mega wielkim fachowcem, ale z drugiej strony nie boje sie ciezkiej pracy nawet za cenę dojazdu i zostawienia rodziny na ten okres. daj znac co robic.
zdjecie uzytkownika
Krisu2002 - 2014-08-27 00:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emeryt - 2014-08-10 15:50:04]:
daj namiary na Progress
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski