Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ventor


Oceniono 364 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ventor
Drogowców 7
39-200 Dębica
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-07-15 15:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z różnica kto z jakiego miasta jest ma papiery i coś robił w zyciu to jedzie nawet jak jest z bangladeszu
zdjecie uzytkownika
bula - 2014-07-15 16:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszeństwo zawsze maja ludzie z Debicy!!! Każdy kto jeździ z Debicy dłuższy czas ma kogoś kto zasiada w biurze!!! Ventor jest dla nich wszystkim ponieważ taki człowiek( 99% z nich)nie ma szans na przyjecie go do żadnej innej firmy- doświadczenie na papierze to nie wszystko a jego kwalifikacje wychodzą podczas pracy!!!I JESZCZE BĘDZIE SIEBIE GŁOŚNO NAZYWAŁ FACHOWCEM
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2014-07-15 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja213 - 2014-07-15 12:58:13]:
akurat ja jestem z Siedlec i jakoś tych plotek wcześniej nie słyszałem, więc to nie może być prawda. TA oferta na inżyniera z grubsza wygląda ok, ale musialbym sie zwolnic szybko u obecnego szefa. :)
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-15 18:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inżynier - 2014-07-15 17:09:30]:
to nie wiem czy to bedzie dobry pomysl zwolnic sie tak odrazu pochopnie tak zrobic ja tak zrobilem i odszedlem z Mostostalu bylem raptem pare wyjazdów i siedzie w domu juz prawie rok mam rodzine kredyt mysilalem sobie mam uprawnienia metalizy umiem malowac piaskowac czego chciec wiecej a tu bum roboty nie ma dlamnie tak bywa dziecku nie powiem ze nie kupie ci lizaka bo mnie nie stac na to tulam sie po kurnikach i zebram o prace moze wrescie sie cos rusze w ventorze i szczescie sie usmiechnie tylko na jak dlugo zobaczymy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
MAŁY TY PO PROSTU JESTEŚ ..... Z POD SIEDLEC JAK TY PO KURNIKACH PRACY SZUKASZ.BRAK SŁÓW
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
PEWNIE RAZ BYŁEŚ I WYŻALASZ SIĘ NA FORUM PODPISZ SIĘ JAK TAKI CWANIAK JESTEŚ BO PSUJESZ OPINNIE SOBIE I WSZYSTKIM Z SIEDLEC I FIRMIE
zdjecie uzytkownika
Graża - 2014-07-16 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, proszę o poradę jak tam jest z pracą w księgowości Jest oferta na specjalistę ds. wynagrodzeń aktualna, ale nie wiem czy wystarczająco ogarniam angielski (nie mam certyfikatu - konieczny jest?).
zdjecie uzytkownika
chętny do pracy - 2014-08-07 12:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę powiedzieć co mają robić fachowcy blisko 60 -ki ,bez prawa do emerytury ale chcą pracować?
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2014-08-10 15:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co?jak jesteś dobry w swoim fachu,znasz jakiś język obcy,masz chęci to do roboty i jedziesz z progressem
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-08-12 14:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Jestem ciekawy czy jest szansa na praktykę studencką w birurach firmy. Muszę odbyć praktyki bo jestem na administracji i musze miec odbębniony miesiąc praktyk w biurze do końca września. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
lotny - 2014-08-16 22:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ADA - 2014-07-14 22:52:15]:
ty wierzysz w to co napisałeś? piaskarzy -malarzy jest garstka bo cała reszta to pociotki i ci którzy płacą za wyjazd.reszta jeździ na nagłe zapotrzebowanie i to nie ma nic z fachowością pracownika
zdjecie uzytkownika
klepka - 2014-08-22 21:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiadomo coś o wyjazdach do Stord?
zdjecie uzytkownika
despero - 2014-08-26 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lotny - 2014-08-16 22:41:21]:
to jak sie można postarać o jakieś zatrudnienie w tej firmie? Powaznei pytam, bo bez robocie mnie już zaczyna dobijać. nie moge sie nazwac, ze jestem jakimś mega wielkim fachowcem, ale z drugiej strony nie boje sie ciezkiej pracy nawet za cenę dojazdu i zostawienia rodziny na ten okres. daj znac co robic.
zdjecie uzytkownika
Krisu2002 - 2014-08-27 00:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emeryt - 2014-08-10 15:50:04]:
daj namiary na Progress
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-09-10 13:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do mnie co chwila z roboto dzwonio a ja nie chce jechoc ile mozna nie dzwoncie jusz
zdjecie uzytkownika
to ja podjade - 2014-09-12 15:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej stary! jak ty nie chcesz jechac to na pewno nie jeden czlowiek z tego forum tutaj chetnie za ciebie pojedzie i zarobi jakies pieniazki. powiem szczerze, ze to nawet ja moge byc. ewidentnie musze juz zaczac zarabiac bo kredyty zjedza mnie i cala moja rodzine. na prawde nie gardzcie praca tka jak ja kiedys bo na prawde sie kiedys moze wam to przydac
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-09-18 09:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powic mi synek jok jo mom jechoć jak tu pole do obrobienia lerzy a staro sie dże jusz nie wyczymom zabieram sie stond pal licho to tero jak zadzwonio to jode, dzwońta
zdjecie uzytkownika
teraźniejszy - 2014-09-18 17:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Starą ucisz,do roboty zagoń,a ty się uwal"kołami do góry"i leż a nie tułaj się po świecie.
zdjecie uzytkownika
micha - 2014-09-24 15:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, chciałem się dowiedzieć o co pytaja na teście sprawdzającym znajomość jezyka angielskiego, mieliście taki? Szczegółowo pytają czy tak jak twierdzą podstaw?
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2014-09-24 18:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich.Moze ktos sie orientuje czy ta firma ma jakies nowe zlecenia,chodzi mi glownie o antykorozje (piaskownie,malowanie,metalizacja)moze takze o CZARTEK chociaz w tym ostatnim zbyt mocny nie jestem.
Z góry dzieki za odpowiedz.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
barf - 2014-09-26 19:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dam 8 tysiecy z prace w Norwegi
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2014-09-27 09:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ja chetnie wezme
zdjecie uzytkownika
biorę w ciemno - 2014-09-28 23:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ja biorę w ciemno taką robotę! tylko może jakieś szczegóły tego co tam się ma robić. bo trochę się bać tak w ciemno jechać jak nie wiadomo co gdzie i jak, teraz tyle można było się naczytać o tych obozach pracy ską nie było ucieczki, mam nadizeje, że to nie o to chodzi. ktoś coś więcej napisze. 8000 biorę w ciemno
zdjecie uzytkownika
wentyl - 2014-09-30 11:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a za te 8 tyś to ile czasu można tam pracować? zwróci się:D?
zdjecie uzytkownika
szkot - 2014-09-30 12:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie to jakas sciema, na globalu to samo ktos napisal.. kto nas chce zrobic w (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x