Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ventor


Oceniono 356 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
ventor
Drogowców 7
39-200 Dębica
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-06-25 14:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy te urlopy tzn czas kiedy siedzisz w domu to platne chociaz, bo zastanawia mnie czy płace sa w miare stale, bo to ze nie ma zlecen przeciez nie jest zalezne od pracownika..
zdjecie uzytkownika
px - 2014-06-28 18:42:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma zleceń,nie ma roboty,nie ma żadnych urlopów,jest pożegnanie z pracą tj.zwolnienie,świadectwo pracy i bye,bye
przestańcie tu bzdury jakieś wypisywać,nawet jak przez tydzien nie bedzie pracy dla ciebie to jesteś zwolniony,bedzie praca to znowu jestes przyjęty
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-06-30 17:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli rozumiem umowa o dzieło/zlecenie w takim wypadku będzie? to w takim razie nie dla mnie, mam rodzinę i potrzebuję czegoś stabilnego
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-14 15:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzymać sie od ventora z dala tam niema przyszłości dobrze gadają jak cię potrzebują a jak nie to nawet tel nie odbierają a jak odbiorą to gadają tak na (usunięte przez administratora) sie pan
zdjecie uzytkownika
były - 2014-07-14 16:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak człowiek zwalnia się z pracy bo myśli ze pana boga za nogi złapał a tu 3 wyjazdy i spadaj ani jednej ani drugiej roboty nie ma i informacji zadnej czy cos bedzie a zyć trzeba .Pisze tylko dlatego zeby to przemyślec zanim ktoś się zwolni bo moźe być w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-07-14 16:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no no amerki nie odkryłeś
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-14 17:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam sredecznie moje zdanie jest takie olac ventor i zostawic ich samych z projektem powinien nikt z fachowcow nie jechac tam do pracy to moze by nas bardziej szanowali my jestesmy dla ventora zwyklymi baranami ktorzy kase dla nich robia takie jest moje zdanie ta firma tylko ludzi krzywdzi daje robote na 2-3 wyjazdy i spadaj biora nowych ludzi bez doswiatczenia
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2014-07-14 19:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Oferta na Inżyniera do Norwegii z forum jest konkretna, ale potrzebuję informacji precyzyjnych dotyczących swiadczen od poprzednich pracodawców. Mam nadzieję, że na forum jest kto kolwiek kogo firma wysłała do Skandynawii i napisze czy potwierdzony papier od Polaka czy Niemca też się u nich nada.
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-07-14 22:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malarzy i piaskarzy są miliony i to jest problem, a jak ktoś pisze, że tel nie odbierają to śmiać mi się chce - co to znaczy? = zapisali cię pod hasłem "nie dbierać 1290"??
praca na 2-3 miesiące - a jaka firma daje gwarancje pracy? = napiszcie pójde tam.
Ventor to agencja pracy tymczasowej tzw. kontrakty na projekt, to firma która zatrudnia ludzi na miesiąc, dwa, rok, dwa - ale to zależy od klienta który zamawia ludzi a nie od firmy która wysyła pracowników = dziś zamówili 20 osób jutro 120 a po jutrze 10 = i co wted??? mają zerwać kontrakt na 10 osób bo ktoś na forum napisał, że żyć trzeba a jest 11ty?
ludzie jak coś umiecie robić to się nie musicie martwić o pracę, chyba, że jest was miliony jak jest z malarzami i piaskarzami. Jak was tak dużo to co się dziwić, że ktoś mówi że będzie praca = a co ma powiedziec że nie będzie? wiecie ile takich dzwoniących jest? Zaproponujcie co powiedzieć 123123 osobie która dzwoni? praca będzie a proces weryfikacji zdecyduje kto pojedzie = więc nie można komuś odmówić albo go zapewnić przez telefon, weryfikacja trawa jakiś czas.
Przecież nikt nikomu nie robi na złość nie wysyłając go do pracy, poprostu rynek jest przepełniony fachowcami w danej profesji i tyle. Jak będziecie spawać tytan lewą ręką to zapomnicie, że jest takie forum - tyle będziecie mieć pracy, niestety malować umie co drugi z nas, co jest równie problematyczne w procesie weryfikacji - dlatego niektórzy jadą na projekt i życie weryfikuje, że są lepsi od nich, a on po 2-3 rotacjach siada w domu za komputerem i pisze takie gorzkie żale na forum, zamiast się zastanowić w jaki sposób sobie pomóc a nie komuś zaszkodzić.

pewnie zaraz wszyscy napiszą że jestem pociotkiem (niestety nie jestem) - i nie napisze gdzie to mam bo mi posta nie wyemitują a tyyyle się opisałem ;)
zdjecie uzytkownika
do ADA - 2014-07-14 22:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ada -

Leasing pracowniczy – wynajem pracowników, z którymi został zawarty stosunek pracy na rzecz innych podmiotów gospodarczych. Pracownicy pracują zgodnie z ustawą o pracy tymczasowej. Podmiot zatrudniający pracownika nazywany jest agencją pracy tymczasowej, pracownik oddelegowany do innego pracodawcy nazywany jest pracownikiem tymczasowym, natomiast pracodawca, na rzecz którego i pod którego kierownictwem świadczona jest praca zwany jest pracodawcą-użytkownikiem.

źródło WIKIPEDIA
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-07-15 12:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do ADA - 2014-07-14 22:52:15]:
Czytam forum i chyba notka z Wikipedii zamyka temat. Szukam pracy jako księgowy, ale mam minimalne doświadczenie. widzę w ogłoszeniu na specjalistę, że jest wymagane bez podania długości. Pomozcie.
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje w tym co piszesz napisałeś to co ja tylko bardziej optymistycznie
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-07-14 22:34:59]:
masz racje w tym co piszesz napisałeś to co ja tylko bardziej optymistycznie
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2014-07-14 22:34:59]:
możesz być mistrzem świata w malowaniu i piaskowaniu i robienia na drutach a itak z ludzmi z debicy nie wygrasz bo są lepsi w robieniu na drutach wyślą cie z nimi żeby ktoś w grupie umiał malować pare razy pojedziesz z nimi a do konca zostanie dębica znam to z autopsji
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 12:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam jeszcze ze z tego co zaobserwowałem biorą najczęściej z dębicy i z siedlec ale dlaczego tak to nie wiem
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-15 14:58:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja213 - 2014-07-15 12:58:13]:
witam powiem tak miałem przyjemność pracowania z ludzimi z siedlec i z ludzimi z debicy ludzie z siedlec pracowali w dużej firmie w mostostalu tam sie robi na codzien takie prace jak w norwegi czyli malowanie piaskowanie metalizacjie duzo ludzi jedzi bez doswiatczenia naprawde potrzeba jest ludzi wiec leca do roboty niby jest rekrutacjia jakas ale i tak ludzie sie trafiaja bez doswiatczenia trzeba pracowac za nich tak sie czesto zdarza ventor szuka fachowców z jezykiem ang nie ma duzo ludzi takich fachowiec i jeszcze zeby umial jezyk sam wiem ze fachowcy nie maja czasu na nauke jezyków obcych bo maja duzo pracy w norwegi tak naprawde wystarczy podstawowe slowa znac norki nie rozmawiaja z nami pokarze co masz robic i robisz bez słów zadnych wiec jak jedna osoba zna jezyk tez sie dogadamy i jest dobrze
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 15:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to sam sie wygadałeś ze jestes z siedlec i głupoty piszesz z tym jezykiem na jednym kontrakcie potrzebują z j.angielskim na innym nie oczywiscie lepiej znać ale nie pisz ze biorą z j.angielskim
zdjecie uzytkownika
ja213 - 2014-07-15 15:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 14:58:57]:
oczywiscie nic nie mam do deębicy i siedlec tylko tak sie zastanawiam dlaczego tak wielu ludzi z tych miast jezdzi
zdjecie uzytkownika
balon - 2014-07-15 15:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z różnica kto z jakiego miasta jest ma papiery i coś robił w zyciu to jedzie nawet jak jest z bangladeszu
zdjecie uzytkownika
bula - 2014-07-15 16:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierwszeństwo zawsze maja ludzie z Debicy!!! Każdy kto jeździ z Debicy dłuższy czas ma kogoś kto zasiada w biurze!!! Ventor jest dla nich wszystkim ponieważ taki człowiek( 99% z nich)nie ma szans na przyjecie go do żadnej innej firmy- doświadczenie na papierze to nie wszystko a jego kwalifikacje wychodzą podczas pracy!!!I JESZCZE BĘDZIE SIEBIE GŁOŚNO NAZYWAŁ FACHOWCEM
zdjecie uzytkownika
Inżynier - 2014-07-15 17:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja213 - 2014-07-15 12:58:13]:
akurat ja jestem z Siedlec i jakoś tych plotek wcześniej nie słyszałem, więc to nie może być prawda. TA oferta na inżyniera z grubsza wygląda ok, ale musialbym sie zwolnic szybko u obecnego szefa. :)
zdjecie uzytkownika
maly - 2014-07-15 18:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Inżynier - 2014-07-15 17:09:30]:
to nie wiem czy to bedzie dobry pomysl zwolnic sie tak odrazu pochopnie tak zrobic ja tak zrobilem i odszedlem z Mostostalu bylem raptem pare wyjazdów i siedzie w domu juz prawie rok mam rodzine kredyt mysilalem sobie mam uprawnienia metalizy umiem malowac piaskowac czego chciec wiecej a tu bum roboty nie ma dlamnie tak bywa dziecku nie powiem ze nie kupie ci lizaka bo mnie nie stac na to tulam sie po kurnikach i zebram o prace moze wrescie sie cos rusze w ventorze i szczescie sie usmiechnie tylko na jak dlugo zobaczymy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
MAŁY TY PO PROSTU JESTEŚ ..... Z POD SIEDLEC JAK TY PO KURNIKACH PRACY SZUKASZ.BRAK SŁÓW
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-10
Żródło: pracuj.pl
Norwegia
()
W związku z dynamicznym rozwojem Firmy Ventor, poszukujemy kandydatów na stanowisko:Inżynier w branżach: /izolacja rurociągów, ochrona antykorozyjna (malowanie oraz izolacja ognioodpornej PFP)/ Miejsce pracy:  Norwegia (Stord)Od kandydatów oczekujemy:wykształcenie wyższeminimum 2 lata doświadczenia (potwierdzenie doświadczenia i umiejętności w postaci świadectw pracy, certyfikatów, referencji itp. będzie dodatkowym atutem)znajomość języka angiel
zdjecie uzytkownika
SIEDLCZANIN - 2014-07-15 19:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly - 2014-07-15 18:18:22]:
PEWNIE RAZ BYŁEŚ I WYŻALASZ SIĘ NA FORUM PODPISZ SIĘ JAK TAKI CWANIAK JESTEŚ BO PSUJESZ OPINNIE SOBIE I WSZYSTKIM Z SIEDLEC I FIRMIE
zdjecie uzytkownika
Graża - 2014-07-16 12:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, proszę o poradę jak tam jest z pracą w księgowości Jest oferta na specjalistę ds. wynagrodzeń aktualna, ale nie wiem czy wystarczająco ogarniam angielski (nie mam certyfikatu - konieczny jest?).
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x