Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: ventor

zdjecie uzytkownika
monter - 2014-10-16 13:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie pracę w wentorze dla monterów konstrukcji
zdjecie uzytkownika
Ventor - 2014-10-16 20:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy!Ale obcym nie damy...tylko swoim "uszwiokom".Jasne?
zdjecie uzytkownika
wentorowiec - 2014-10-23 18:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ventor to dno tak jak cała polska kolesostwo i nic więcej
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-25 19:53:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam . Jakieś 5 czy 6 lat temu byłem zatrudniony w firmie ventor z Dębicy
Fakty są takie.
Pracują i zarabiają pociotki i rodzina, do pracy mnie nie wysłali, tylko bezpłatny urlop kazali wypisać. Przypominali o tym obowiązku co miesiąc aż przestali w maju.W między czasie zrobili nam szkolenie na izolacje bo będzie robota- to się zgodziliśmy. około 5 maja byłem w firmie na szkoleniu BHP a parę dni później dostałem wypowiedzenie dyscyplinarne bo nie stawiłem się do pracy 1 maja.
Na wyjazd do Norwegii podpisaliśmy weksle inblanko,
Za to szkolenie dostałem do zapłaty weksel na kwote około 850 zł niektórzy 1600. A takich osób było około 100,
Ani złotówki nie zarobiłem a musiałem jeszcze im zapłacić za śmieszne zaświadczenie a nie ceryfikat jak mówili wcześniej.

Omijajcie tą firme szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
no sorki - 2014-10-27 17:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fajnie były że napisałeś jak to wyglądało ale to było 5 albo 6 lat temu jak sam z resztą napisałeś. czy przez ten czas to nic nie mogło się zmienić i myślicie że cały czas jest tak samo? szczerze to nie rozumiem tego w szystkiego czy to ma mi pomóc wp odjęciu decyzji - szczerze to czekam na cośbardziej aktualnego
zdjecie uzytkownika
były - 2014-10-28 20:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no sorki - 2014-10-27 17:09:57]:
ci sami ludzie pracują i rządzą w tej firmie!
To co mogło się zmienić???

tylko na gorsze.
zdjecie uzytkownika
samarytanin - 2014-10-31 22:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podpisujesz weksle"in blanko"o rozwiązaniu umowy o pracę przy przyjęciu.
Jak to ma się do polskiego prawa?
Kiedy skończy się ta ściema?
Już raz mieli kłopoty,niczego się nie nauczyli?
zdjecie uzytkownika
krajan - 2014-11-13 19:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były - 2014-10-28 20:06:11]:
zgadzam się z Tobą . W firmie wiele od kilku lat wstecz się nie zmieniło , także nie masz co liczyć na jakieś wielkie nowe otwarcie w Ventorze. Jest stara bieda. O dziwo ja nie słyszałem o tych wekslach in blanco. Czy ktoś może potwierdzić jeszcze to info, bo jest to dla mnie niezmiernie ważne. Oby @samarytanin się mylił
zdjecie uzytkownika
łańcuszek - 2014-11-28 12:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znajomy mówił mi że przed podjęciem rpwacy powinienem tutaj wejśc. nie chciał jednak powiedzieć dlaczego... teraz już widzę ddlaczego. powiem szczerze, że taki wweksel inblanco wcale sie mi dobrze nie kojazy i nie wiem czy bym sie sam na to zdecydowal - to chbya zbyt ryzykowne jest zeby cos takiego podpisywac.
zdjecie uzytkownika
kretka - 2014-12-13 14:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o co wam chodzi z tymi wekslami w Ventor?już któryś raz słyszę i czytam o tym w necie, ale nie wiem o co biega a to ważne dla mnie bo zamierzam się starać o pracę w Ventor w najbliższym czasie. chyba zaraz po świętacvh jak odpocznę. a to prawda że tam 2000 netto można wyciągnąć miesięcznie na niektórych stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
kretka - 2014-12-13 14:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co wam chodzi z tymi wekslami w Ventor?już któryś raz słyszę i czytam o tym w necie, ale nie wiem o co biega a to ważne dla mnie bo zamierzam się starać o pracę w Ventor w najbliższym czasie. chyba zaraz po świętacvh jak odpocznę. a to prawda że tam 2000 netto można wyciągnąć miesięcznie na niektórych stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
kretka - 2014-12-13 14:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co wam chodzi z tymi wekslami w Ventor?już któryś raz słyszę i czytam o tym w necie, ale nie wiem o co biega a to ważne dla mnie bo zamierzam się starać o pracę w Ventor w najbliższym czasie. chyba zaraz po świętacvh jak odpocznę. a to prawda że tam 2000 netto można wyciągnąć miesięcznie na niektórych stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
dj_nok - 2014-12-13 21:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale się rozpędziłeś....3 posty jednakowe,taaaa,prawda i tylko prawda
zdjecie uzytkownika
barack - 2015-01-02 13:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kretka - 2014-12-13 14:54:23]:
kretka 2000 pln ?
zdjecie uzytkownika
maliniak - 2015-01-06 10:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zainteresowany pracą w ventorze,czy ta firma jest wiarygodna?
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2015-01-08 21:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) .Brzmi to znajomo,czyzbys byl z Siedlec bo znam tam jednego o takiej ksywie.
zdjecie uzytkownika
leniuch - 2015-01-08 22:01:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) wez sie za zbieranie malin w Polsce w Norwegi nie rosna.
zdjecie uzytkownika
jaco - 2015-01-09 13:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo wiarygodna,polecam.
zdjecie uzytkownika
klepka - 2015-01-10 18:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieje się coś na Stor?
zdjecie uzytkownika
dor - 2015-01-16 10:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy coś w Ventorze sie ruszyło odnośnie monterki ?
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-02-14 15:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co sie ruszylo czyli Stord,to juz się kończy,trwało 2lata,trochę się spóżniłeś
zdjecie uzytkownika
łukasz - 2015-02-17 20:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem właśnie z ventora na stordzie projekt się kończy w kwietniu
zdjecie uzytkownika
nulcia - 2015-02-23 13:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam,

Chciałabym się przyjąć do pracy w ventorze jako monter izolacji. Czy są teraz przyjęcia? I czy konieczne jest doświadczenie? Ponieważ nie mam razie żadnego. Jestem kompletnie zielona w tym temacie. Wiem, że trzeba najpierw zrobić kurs, który kosztuje 2,5 tys. zł. Sam ten kurs wystarczy? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
meg - 2015-02-24 18:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nulcia?wszystko z główką o.k?jako opiekunka do dzieci się zatrudnij a nie za monterkę izolacji,kurs....dobre,he,he
zdjecie uzytkownika
venszur - 2015-02-24 18:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest Święte Prawo Firmy Ventor,i będziemy go bronić do upadłego,amen
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ventor
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ventor?
Zadaj pytanie