Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Joko Cosmetics s.j

Pracowałeś w firmie Joko Cosmetics s.j i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
atylla - 2014-05-23 16:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, jedni pisza, że jest bardzo dobrze, a drudzy wrecz przeciwnie, troche sie pogubiłem, chyba przekonam sie o Joko Cosmetics na własne skórze, co myslicie?
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-05-28 11:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [atylla - 2014-05-23 16:45:31]:
Też tak myślałam.sprawdziłam na własnej skórze.Niestety większość z tych komentarzy okazało się prawdą.A chyba najgorsze jest to że dają umowę o dzieło.Potem są inne umowy ale na krótki czas,oczywiście jeśli się spodobasz albo masz znajomości.Życzę powodzenia :).
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-05-28 14:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@była pracownica czyli jest szansa uzyskac umowę o pracę? Jak tam wygląda sytuacja z urlopami i ubezp. zdrowotnym?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-05-30 13:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem robią tam z ludzi robocików do roboty.normy ha.jestem ciekaw jak by posadził na pomadkę panią kierowniczke jak by sobie dała rade .
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-05-30 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ola pewnie by sobie jakoś dała radę.. :D powiesz mi coś na temat zarobków w joko? Bo nie jestem w stanie uzyskac info.. ;s
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-06-04 19:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki. jak na te 8 godz.no wszędzie tak samo .da się żyć jak nie masz rodziny na utrzymaniu.no chyba że druga połowa zarabia lepiej.ok
zdjecie uzytkownika
cytrynka - 2014-06-10 20:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ten wpis w czymś pomorze,ale mam nadzieję że tak; MOŻE PRZECZYTA GO KTOŚ WYŻEJ SIEDZĄCY NA STOŁKU I POMYŚLI ROZSĄDNIE!po przejęciu stanowiska kierowniczego na mokrej(dział) przez nową panią kierownik,jest OKROPNIE! ATMOSFERA PRZERAŻAJĄCA!DO PRACY IDZIE SIĘ JAK NA SKAZANIE!ciągłe nerwy,normy podwyższane,nie ma nawet kiedy zrobić siusiu,napić się wody,bo myśl,że nie zrobi się normy paraliżuje,bo wtedy trzeba będzie,albo zostać dłużej,albo przyjść za karę w sobotę a nawet i w niedzielę!!!tu nikogo nie obchodzi fakt że mamy rodziny i domy i własne życie, JESTEŚ NIEWOLNIKIEM I MASZ ROBIĆ JAK CI KARZĄ ! pani kierownik nie zna słowa dzień dobry,do widzenia,jak się koło niej przechodzi odwraca głowę,bo przecież jak robolowi można spojrzeć w oczy,nie mówiąc już o załatwieniu z nią czego kolwiek,dzień wolny?zapomnij!chyba że za anonsujesz go miesiąc wcześniej. wciąż nie zadowolona,naburmuszona,nie dostępna.KOSZMAR!!!ONA MUSI ODEJŚĆ,ALBO LUDZIE ZACZNĄ UCIEKAĆ I TYLE BĘDZIE Z NUKO(nowa nazwa,ale porażka)!
zdjecie uzytkownika
ruda102 - 2014-06-17 15:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyobraź sobie Cytrynko,że w mojej poprzedniej pracy szef też mówił dzień dobry w zależności od humoru.Zapytałam go : a pan to co,głuchy? Po czym powiedziałam,że w takim razie ja też nie zamierzam pierwsza mówić mu dzień dobry bo w końcu ja tylko u niego pracuję.Dowiedziałam się,że jestem pyskata i zapytał kiedy mam koniec umowy to jakoś ze mną do tego czasu wytrzyma.Do dzisiaj pracujemy razem ale przy każdej "głośnej rozmowie" jestem zwalniana.Co do Waszej nowej kierowniczki może po prostu ma syndrom niedopchnięcia albo ktoś na niej jeździł w jej poprzedniej pracy.
zdjecie uzytkownika
cytrynka - 2014-06-17 17:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sądzę,przeszła z działu na dział:(,ale fakt że ma coś z emocjami jest coraz bardziej realny,wystarczy popatrzeć na nią i jej falujące brwi: w góry, w dół, mówią same za siebie.
zdjecie uzytkownika
ruda102 - 2014-06-17 20:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kurde to mi też falują :) !!! Może ma w domu przerypane i zero głosu to chociaż w pracy zaiskrzy.Czy praca u Was jest naprawdę tak ciężka jak wszyscy piszą? Te umowy z miesiąca na miesiąc też tragedia.Chciałabym się do Was dostać ale coś mi mówi,że Wasza praca jest jeszcze cięższa niż u nas.Fakt,kaska u Was lepsza,dużo lepsza.Pewnie jak nie spróbuję to się nie dowiem.
zdjecie uzytkownika
cytrynka - 2014-06-18 13:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp:praca bardzo ciężka,często stojąca przez 8h,normy podwyższane{jak pisałam wyżej}z dnia na dzień. Nowe osoby często nie wytrzymują tępa,odchodzą. Trzeba mieć siłę,determinację i dobrą psyche! Pieniądze?nie wiem jak jest w innych zakładach,ale u nas...takie sobie,jak na taką harówkę i wykańczalnie.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-06-20 09:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że niektórym Paniom poprostu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się poprzewracało...atmoswera czasem jest napięta ,ale gdzie jaj nie ma ja się pytam?a to że trzeba czasem stać i to nie 8 a 7 i pół godziny bo jest jeszcze przerwa to nie jest żadna tragedia ...nie przesadzajmy.Jeżeli ktoś dobrze wykonje swoją pracę to nikt go się nie czepia ...może tylko niektóre panie wzieły by się za robotę zamiast gadać i peplać o byle czym.Zarobki też nie są złe :)a poza wszystkim ,nikt tam na siłę nikogo nie trzyma ...i koniec w tym temacie ...a dodam jeszcze -skoro tam miało być tam tak zle ...to dlaczego niektóre osoby pracują po 10,8 i 5 lat itd więc sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy w NUKO jest naprawdę tak żle ?
zdjecie uzytkownika
OK - 2014-06-20 12:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest od zawsze męczliwy i marudny to niczym go nie zadowolisz. A pracować gdzieś trzeba. Trzeba przywyknąć, że wszystkim nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
miśka - 2014-06-29 16:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
p. "zumi"...niezła jest!widać że z produkcją nie ma nic wspólnego pisząc, że co ma to za znaczenie ile sie stoi: 8 czy 7 i pół h ! jakby tak postała i poprzebierała łapkami to może klapeczki z oczek by opadły!!!a co dyskusji pań przy pracy...owszem są czasami,nawet o głupotach,ale to dobrze,bo w ten sposób jakoś sie funkcjonuje i nawiązuje przyjazne kontakty,bo wszystkie musimy sie trzymać razem! tak że p. "zumi",prosze na temat pań sie nie wypowiadać!!!!
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-07-01 21:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się składa że pracuję obecnie i kiedyś pracowałam w NUKO i to na produkcji ,i wiem dobrze na czym polega tam praca i niejednokrotnie stałam po te jak to napisałaś 8 godzin..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asiap202 - 2014-07-26 09:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zumi - 2014-07-01 21:32:27]:
Witam, wiadomość do zumi czy są obecnie przyjęcia do nuko?
zdjecie uzytkownika
Kryta - 2014-09-13 18:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma na rynku ponad 20 lat istnieje, a w miastach jakoś niespecjalnie się reklamują jak widać. Ciekaw jestem gdzie mają punkty sprzedażowe swoich produktów, bo za żadne skarby świata nie mogę pokojarzyć produktów na pułkach sklepowych. Poza tym rynek kosmetyczny jest ciężki, wydaje mi się, że ich produkty są niszowe.
zdjecie uzytkownika
zzr - 2014-09-25 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna wypowiedz...ależ się uśmiałam....ale byk ...piszę się półka :)czyli na półkach sklepowych...itd.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-25 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadając na pytanie powyżej. Dlaczego są rozbieżności pomiędzy postami? Być może ze względu na to,że panie brygadzistki również to czytają i odpisują pozytywnymi komentarzami?
zdjecie uzytkownika
bebe - 2014-10-04 17:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jest git
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-21 16:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest to chyba zbyt znana firma, ta Joko Cosmetics, bo nawet ostatnio o niej gadalysmy z kolezankami, jak zobaczylysmy ja na jakiejs wyspie w galerii handlowej. Weszlam tu z ciekawosci cos poczytac o tej firmie, ale nie widze zbytnio informacji na ten temat. Moze ktos, krotko scharakteryzowac firme jako produkty i jako miejsce pracy?
zdjecie uzytkownika
Nusia - 2014-11-21 11:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest fajna, zarobki ok, kierownictwo również spoko.
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2014-11-27 10:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nusia - 2014-11-21 11:26:17]:
hahahahaha!

Nie pracuje tam 4 lata ale z tego co wiem to Pani Dyrektor Produkcji nadal panuję za przyzwoleniem Pani Prezes. Jeżeli się nie ma wyboru to ta praca jest lepsza niż żadna, ale polecam się nie zadomawiać ani nie wykazywać. Polecam robić swoje, a powoli szukać innej pracy. Człowiek łatwo wpada w kierat, a jak Pani Dyrektor Produkcji zagnie na człowieka parol to koniec. Z tą kobietą nie idzie wygrać, ponieważ Pani Prezes jej wierzy ślepo we wszystkie, nawet największe brednie...
zdjecie uzytkownika
Nusia - 2014-11-27 16:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Trzeba wiedzieć z kim dobrze żyć (usunięte przez administratora)żeby praca była przyjemnością. I tyle w tym temacie. Pozdrawiam wiecznie narzekające.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2014-12-03 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram jeden z poprzednich wpisów koleżanki, fajna ta firma jak najbardziel ale reklamy to nie mają prawie żadnej. a ja akurat pilnie szukam pracy w takim temacie. czy ta firma ma jakiś dział marketingu albo promocji produlktu i czy do niego można dostać się do pracy? ważne p[ytanie na jakich warunkach można się dostać...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joko Cosmetics s.j
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Joko Cosmetics s.j?
Zadaj pytanie
x