Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Joko Cosmetics s.j

Pracowałeś w firmie Joko Cosmetics s.j i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cytrynka - 2014-06-18 13:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp:praca bardzo ciężka,często stojąca przez 8h,normy podwyższane{jak pisałam wyżej}z dnia na dzień. Nowe osoby często nie wytrzymują tępa,odchodzą. Trzeba mieć siłę,determinację i dobrą psyche! Pieniądze?nie wiem jak jest w innych zakładach,ale u nas...takie sobie,jak na taką harówkę i wykańczalnie.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-06-20 09:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że niektórym Paniom poprostu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się poprzewracało...atmoswera czasem jest napięta ,ale gdzie jaj nie ma ja się pytam?a to że trzeba czasem stać i to nie 8 a 7 i pół godziny bo jest jeszcze przerwa to nie jest żadna tragedia ...nie przesadzajmy.Jeżeli ktoś dobrze wykonje swoją pracę to nikt go się nie czepia ...może tylko niektóre panie wzieły by się za robotę zamiast gadać i peplać o byle czym.Zarobki też nie są złe :)a poza wszystkim ,nikt tam na siłę nikogo nie trzyma ...i koniec w tym temacie ...a dodam jeszcze -skoro tam miało być tam tak zle ...to dlaczego niektóre osoby pracują po 10,8 i 5 lat itd więc sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy w NUKO jest naprawdę tak żle ?
zdjecie uzytkownika
OK - 2014-06-20 12:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest od zawsze męczliwy i marudny to niczym go nie zadowolisz. A pracować gdzieś trzeba. Trzeba przywyknąć, że wszystkim nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
miśka - 2014-06-29 16:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
p. "zumi"...niezła jest!widać że z produkcją nie ma nic wspólnego pisząc, że co ma to za znaczenie ile sie stoi: 8 czy 7 i pół h ! jakby tak postała i poprzebierała łapkami to może klapeczki z oczek by opadły!!!a co dyskusji pań przy pracy...owszem są czasami,nawet o głupotach,ale to dobrze,bo w ten sposób jakoś sie funkcjonuje i nawiązuje przyjazne kontakty,bo wszystkie musimy sie trzymać razem! tak że p. "zumi",prosze na temat pań sie nie wypowiadać!!!!
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-07-01 21:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się składa że pracuję obecnie i kiedyś pracowałam w NUKO i to na produkcji ,i wiem dobrze na czym polega tam praca i niejednokrotnie stałam po te jak to napisałaś 8 godzin..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asiap202 - 2014-07-26 09:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zumi - 2014-07-01 21:32:27]:
Witam, wiadomość do zumi czy są obecnie przyjęcia do nuko?
zdjecie uzytkownika
Kryta - 2014-09-13 18:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma na rynku ponad 20 lat istnieje, a w miastach jakoś niespecjalnie się reklamują jak widać. Ciekaw jestem gdzie mają punkty sprzedażowe swoich produktów, bo za żadne skarby świata nie mogę pokojarzyć produktów na pułkach sklepowych. Poza tym rynek kosmetyczny jest ciężki, wydaje mi się, że ich produkty są niszowe.
zdjecie uzytkownika
zzr - 2014-09-25 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
świetna wypowiedz...ależ się uśmiałam....ale byk ...piszę się półka :)czyli na półkach sklepowych...itd.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-25 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadając na pytanie powyżej. Dlaczego są rozbieżności pomiędzy postami? Być może ze względu na to,że panie brygadzistki również to czytają i odpisują pozytywnymi komentarzami?
zdjecie uzytkownika
bebe - 2014-10-04 17:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jest git
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-21 16:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest to chyba zbyt znana firma, ta Joko Cosmetics, bo nawet ostatnio o niej gadalysmy z kolezankami, jak zobaczylysmy ja na jakiejs wyspie w galerii handlowej. Weszlam tu z ciekawosci cos poczytac o tej firmie, ale nie widze zbytnio informacji na ten temat. Moze ktos, krotko scharakteryzowac firme jako produkty i jako miejsce pracy?
zdjecie uzytkownika
Nusia - 2014-11-21 11:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest fajna, zarobki ok, kierownictwo również spoko.
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2014-11-27 10:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nusia - 2014-11-21 11:26:17]:
hahahahaha!

Nie pracuje tam 4 lata ale z tego co wiem to Pani Dyrektor Produkcji nadal panuję za przyzwoleniem Pani Prezes. Jeżeli się nie ma wyboru to ta praca jest lepsza niż żadna, ale polecam się nie zadomawiać ani nie wykazywać. Polecam robić swoje, a powoli szukać innej pracy. Człowiek łatwo wpada w kierat, a jak Pani Dyrektor Produkcji zagnie na człowieka parol to koniec. Z tą kobietą nie idzie wygrać, ponieważ Pani Prezes jej wierzy ślepo we wszystkie, nawet największe brednie...
zdjecie uzytkownika
Nusia - 2014-11-27 16:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba wiedzieć z kim dobrze żyć (usunięte przez administratora)żeby praca była przyjemnością. I tyle w tym temacie. Pozdrawiam wiecznie narzekające.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2014-12-03 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram jeden z poprzednich wpisów koleżanki, fajna ta firma jak najbardziel ale reklamy to nie mają prawie żadnej. a ja akurat pilnie szukam pracy w takim temacie. czy ta firma ma jakiś dział marketingu albo promocji produlktu i czy do niego można dostać się do pracy? ważne p[ytanie na jakich warunkach można się dostać...
zdjecie uzytkownika
Big - 2015-01-09 13:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czy brak reklamy jest spowodowany tym, że firma nie zatrudnia marketingowców czy dlatego, że osoby na tym stanowisku po prostu nie są w stanie nic zdziałać? Ja zajmuję się tą dziedziną życia i przyznam szczerze, że z chęcią znalazłbym zatrudnienie w Joko. Ciekawe tylko jak obecnie wygląda proces rekrutacji..
zdjecie uzytkownika
star - 2015-01-12 15:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam tej firmy, panuje tam kolesiostwo, ci maja najlepiej co się najbardziej szefostwu podlizują, atmosfera nieciekawa, najlepiej siedzieć cicho, pracować i na wszystko się zgadzać oczywiście przytakując tym co są nad wami, nie słuchają co się ma do powiedzenia i nie chcą słuchać prawdy, jedni drugich obmawiają za plecami sami nie będąc w porządku
zdjecie uzytkownika
rysia - 2015-01-30 13:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Akurat to, ze z szefostwem trzeba żyć w zgodzie, chociażby pozornej to prawda stara jak świat. Tak było, tak jest i tak będzie, i to pewnie w wiekszosci firm. Gorzej jak piszecie o tym, ze oracownicy między sobą sie gryzą i nie tworzą zgranego zespołu - przynajmniej tak zrozumiałam z tych wypowiedzi. A może coś się zmieniło od nowego roku? napiszcie jak atmosfera pracy - bo dla mnie to priorytet, żeby być w dogadanym zespole.
zdjecie uzytkownika
Kackacper - 2015-02-02 08:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tutaj prawie 10 lat. Fajna Firma, fajni ludzie ,super Szefowie. Odszedłem bo musiałem (po połączeniu z Miraculum).Nie mam pojęcia jak jest na produkcji (więc sięnie wypowiadam), ale bycie przedstawicielem Handlowym Joko i Virtuala oraz współpraca z ludźmi "z biura" w tej Firmie było dla mnie wielką przyjemnością. Chętnie bym do Was kiedyś wrócił, nawet trochę tęsknię...
zdjecie uzytkownika
Robi - 2015-02-09 21:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam dział prasowanie skrzywienia kręgosłupa tylko tam dostałem za marne grosze by chcieli zeby człowiek zapie...dzielał jak robot. Nie Polecam to mój koszmar minionego lata TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
wito - 2015-02-14 23:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Robi - 2015-02-09 21:32:55]:
nie wiem czego spodziewałeś się po tego typu fizycznej robocie. Jak chciałeś mieć lekką pracę to trzeba było próbować dostać się do biura. Tam byś się na pewno tak nie narobił. Jak dla mnie Joko to może i ciężka praca , ale za te prace dostaje się uczciwą kasę , więc osobiście nic do nich nie mam ....
zdjecie uzytkownika
wiwat - 2015-03-10 09:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o uczciwej kasie, a mi na terenie Wołomina jeszcze nigdy się nie udało trafić w dobre finanse. Powiedzcie proszę przy produkcji kosmetyków w Joko jakiego wynagrodzenia można się spodziewać, bo z tego co widzę to wcześniej temat nie był poruszany. Nawet nie myślałem, że w oczach pracowników mogą mieć takie dobre recenzje. Dzięki za informacje,
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2015-03-10 09:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa wcale nie jest ok. jak odszedłem z JOKO to od razu dostałem sporowięcej. Nie jest to bynajmniej pokłosiem doświadczenia zdobytego w JOKO, bo nikt nie wie co to jest!!! Naprawdę mimo tego, że kosmetyki są ok to brand jest nic nie warty!! Dziwne, że ktoś to kupił!
Teraz w kolejnej firmie zarabiam 100% więcej niż w JOKO. mam świadomość, że pozostając w JOKO nadal zarabiałbym groszę i musiałbym wysłuchiwać idiotyzmów Pani Dyrektor wspieranej przez Panią Prezes :D
zdjecie uzytkownika
Esmail345 - 2015-04-10 20:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !! Tak nie może być, potrzeba stanowczo więcej ludzi do pracy.Kobiety zostają na noc pracują w nieludzkich warunkach,nasyłajcie inspekcje pracy, to nie jest przestrzeganie kodeksu pracy ze strony pracodawcy..
zdjecie uzytkownika
racjarada - 2015-04-10 21:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie, naślijmy inspekcje pracy, jeśli będzie coraz więcej skarg,to może coś się zmieni. Wysyłaj i opisz jakie są problemy w pracy,pracuj na godnych warunkach!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joko Cosmetics s.j
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Joko Cosmetics s.j?
Zadaj pytanie