Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Joko Cosmetics s.j

Opinie o Joko Cosmetics s.j

Pracowałeś w firmie Joko Cosmetics s.j i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-27 23:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
są duże normy, ale i panie są paskudne, robić im się nie chce, tylko by gadały o głupotach i patrzą, aby 8 godz zeszło i kto im pomoże na koniec dnia, oraz żeby wypłata wpłynęła na konto, zamiast przyznać się do lenistwa lepiej pisać oszczerstwa, zagrywki szczeniaków
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-04-03 11:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie nie są paskudne,one po prostu nie dają rady,Problemem w tej pracy jest to że każdego dnia robi się coś innego.Nikogo to nie obchodzi że nie wie co do czego.,ważna jest norma.Owszem ktoś podpowie,pokarze ale do wszystkiego trzeba mieć wprawę,czego brakuje nowym paniom.
Nie uważam żeby owa pani brygadzistka nie tłumaczyła.wręcz przeciwnie ja byłam zadowolona z jej tłumaczeń.Pani pokazuje wszystko od podstaw.Jedynie jej ton ma wiele do życzenia.Brygadzistka zbyt pochopnie ocenia ludzi.Nie uważam że jestem leniem,patrzyłam czy wypłata wpłynie na konto ale dlatego że nie miałam kasy.w końcu nikt tam nie pracuje dla przyjemności.

P.S.jak można napisać o swoich współpracownikach że są paskudne.
zdjecie uzytkownika
ruda102 - 2014-04-03 13:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,jak często są przyjęcia w YOKO,składałam C.V rok temu ale pewnie trafiło do kosza.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-04-05 17:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez tam pracowałam i sobie chwalę, nie oszukujmy się tam trzeba sprytu i zdolności manualnych,no i praca na maszynach inaczej się człowiek nie sprawdza ,więc nie rozumiem po co ten szum,asortyment jest duży i robi się co innego,poza tym norm wymaga góra,a kadra starszych pracowników nie jest wstanie zrobić za siebie i nowa panią,bo to tez są ludzie , sama słyszałam jak nowa pani mówiła ze ona to p..... aby zleciał dzień -tydzień,może lepiej założyć własny biznes i zobaczyć jak to jest pomyślcie, pozdrawiam wszystkich złośliwców ,a do pracy to trzeba się dowiedzieć,teraz rezygnują z osób,tak jest co raku, ale jak się coś ruszy to znów można wrócić,najgorsze to w tym to rzeczywiście umowy śmieciowe,nawet starzy pracownicy co im się kończy umowa przechodzą na tzw. toolip i tym raczej trzeba się martwić,bo latka płyną i nikt nie młodnieje drogę panie.
zdjecie uzytkownika
ruda102 - 2014-04-06 13:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kurcze to trochę bez sensu,pracujesz gdy jest na ciebie zapotrzebowanie a jak jesteś niepotrzebny siedzisz i czekasz,chyba bym się zanudziła.Poza tym kogo dzisiaj stać na siedzenie w domu bez pracy? Może z czasem nastąpią jakieś zmiany-jeżeli chodzi o umowy śmieciowe.Jak tak czytam o atmosferze w pracy...niestety chyba wszędzie nie jest dobrze.U mnie w pracy na pytanie szefa:która jest zmęczona?( po dziesięciogodzinnej orce) cztery mówi,że zmęczone a jedna,że absolutnie nie.Szef wychodzi a ona z obrotów spada,ledwo chodzi bo przy szefie biega wprost.Podwyżka? Ona nie chce bo może ją zwolnią.(usunięte przez administratora)...to już nie chodzi o to,że takie czasy,mamy to na co się godzimy.
zdjecie uzytkownika
John Doe - 2014-05-16 14:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę mnie nie było na tym forum bo byłem zajęty uczciwą, dobrze płatną i satysfakcjonującą mnie pracą ale znalazłem chwilę i poczytałem nowe komentarze.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
atylla - 2014-05-23 16:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, jedni pisza, że jest bardzo dobrze, a drudzy wrecz przeciwnie, troche sie pogubiłem, chyba przekonam sie o Joko Cosmetics na własne skórze, co myslicie?
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-05-28 11:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [atylla - 2014-05-23 16:45:31]:
Też tak myślałam.sprawdziłam na własnej skórze.Niestety większość z tych komentarzy okazało się prawdą.A chyba najgorsze jest to że dają umowę o dzieło.Potem są inne umowy ale na krótki czas,oczywiście jeśli się spodobasz albo masz znajomości.Życzę powodzenia :).
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-05-28 14:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@była pracownica czyli jest szansa uzyskac umowę o pracę? Jak tam wygląda sytuacja z urlopami i ubezp. zdrowotnym?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-05-30 13:41:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jednym słowem robią tam z ludzi robocików do roboty.normy ha.jestem ciekaw jak by posadził na pomadkę panią kierowniczke jak by sobie dała rade .
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-05-30 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ola pewnie by sobie jakoś dała radę.. :D powiesz mi coś na temat zarobków w joko? Bo nie jestem w stanie uzyskac info.. ;s
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-06-04 19:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki. jak na te 8 godz.no wszędzie tak samo .da się żyć jak nie masz rodziny na utrzymaniu.no chyba że druga połowa zarabia lepiej.ok
zdjecie uzytkownika
cytrynka - 2014-06-10 20:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem czy ten wpis w czymś pomorze,ale mam nadzieję że tak; MOŻE PRZECZYTA GO KTOŚ WYŻEJ SIEDZĄCY NA STOŁKU I POMYŚLI ROZSĄDNIE!po przejęciu stanowiska kierowniczego na mokrej(dział) przez nową panią kierownik,jest OKROPNIE! ATMOSFERA PRZERAŻAJĄCA!DO PRACY IDZIE SIĘ JAK NA SKAZANIE!ciągłe nerwy,normy podwyższane,nie ma nawet kiedy zrobić siusiu,napić się wody,bo myśl,że nie zrobi się normy paraliżuje,bo wtedy trzeba będzie,albo zostać dłużej,albo przyjść za karę w sobotę a nawet i w niedzielę!!!tu nikogo nie obchodzi fakt że mamy rodziny i domy i własne życie, JESTEŚ NIEWOLNIKIEM I MASZ ROBIĆ JAK CI KARZĄ ! pani kierownik nie zna słowa dzień dobry,do widzenia,jak się koło niej przechodzi odwraca głowę,bo przecież jak robolowi można spojrzeć w oczy,nie mówiąc już o załatwieniu z nią czego kolwiek,dzień wolny?zapomnij!chyba że za anonsujesz go miesiąc wcześniej. wciąż nie zadowolona,naburmuszona,nie dostępna.KOSZMAR!!!ONA MUSI ODEJŚĆ,ALBO LUDZIE ZACZNĄ UCIEKAĆ I TYLE BĘDZIE Z NUKO(nowa nazwa,ale porażka)!
zdjecie uzytkownika
ruda102 - 2014-06-17 15:37:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyobraź sobie Cytrynko,że w mojej poprzedniej pracy szef też mówił dzień dobry w zależności od humoru.Zapytałam go : a pan to co,głuchy? Po czym powiedziałam,że w takim razie ja też nie zamierzam pierwsza mówić mu dzień dobry bo w końcu ja tylko u niego pracuję.Dowiedziałam się,że jestem pyskata i zapytał kiedy mam koniec umowy to jakoś ze mną do tego czasu wytrzyma.Do dzisiaj pracujemy razem ale przy każdej "głośnej rozmowie" jestem zwalniana.Co do Waszej nowej kierowniczki może po prostu ma syndrom niedopchnięcia albo ktoś na niej jeździł w jej poprzedniej pracy.
zdjecie uzytkownika
cytrynka - 2014-06-17 17:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sądzę,przeszła z działu na dział:(,ale fakt że ma coś z emocjami jest coraz bardziej realny,wystarczy popatrzeć na nią i jej falujące brwi: w góry, w dół, mówią same za siebie.
zdjecie uzytkownika
ruda102 - 2014-06-17 20:25:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O kurde to mi też falują :) !!! Może ma w domu przerypane i zero głosu to chociaż w pracy zaiskrzy.Czy praca u Was jest naprawdę tak ciężka jak wszyscy piszą? Te umowy z miesiąca na miesiąc też tragedia.Chciałabym się do Was dostać ale coś mi mówi,że Wasza praca jest jeszcze cięższa niż u nas.Fakt,kaska u Was lepsza,dużo lepsza.Pewnie jak nie spróbuję to się nie dowiem.
zdjecie uzytkownika
cytrynka - 2014-06-18 13:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp:praca bardzo ciężka,często stojąca przez 8h,normy podwyższane{jak pisałam wyżej}z dnia na dzień. Nowe osoby często nie wytrzymują tępa,odchodzą. Trzeba mieć siłę,determinację i dobrą psyche! Pieniądze?nie wiem jak jest w innych zakładach,ale u nas...takie sobie,jak na taką harówkę i wykańczalnie.
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-06-20 09:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że niektórym Paniom poprostu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się poprzewracało...atmoswera czasem jest napięta ,ale gdzie jaj nie ma ja się pytam?a to że trzeba czasem stać i to nie 8 a 7 i pół godziny bo jest jeszcze przerwa to nie jest żadna tragedia ...nie przesadzajmy.Jeżeli ktoś dobrze wykonje swoją pracę to nikt go się nie czepia ...może tylko niektóre panie wzieły by się za robotę zamiast gadać i peplać o byle czym.Zarobki też nie są złe :)a poza wszystkim ,nikt tam na siłę nikogo nie trzyma ...i koniec w tym temacie ...a dodam jeszcze -skoro tam miało być tam tak zle ...to dlaczego niektóre osoby pracują po 10,8 i 5 lat itd więc sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy w NUKO jest naprawdę tak żle ?
zdjecie uzytkownika
OK - 2014-06-20 12:28:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś jest od zawsze męczliwy i marudny to niczym go nie zadowolisz. A pracować gdzieś trzeba. Trzeba przywyknąć, że wszystkim nie dogodzisz.
zdjecie uzytkownika
miśka - 2014-06-29 16:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
p. "zumi"...niezła jest!widać że z produkcją nie ma nic wspólnego pisząc, że co ma to za znaczenie ile sie stoi: 8 czy 7 i pół h ! jakby tak postała i poprzebierała łapkami to może klapeczki z oczek by opadły!!!a co dyskusji pań przy pracy...owszem są czasami,nawet o głupotach,ale to dobrze,bo w ten sposób jakoś sie funkcjonuje i nawiązuje przyjazne kontakty,bo wszystkie musimy sie trzymać razem! tak że p. "zumi",prosze na temat pań sie nie wypowiadać!!!!
zdjecie uzytkownika
zumi - 2014-07-01 21:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak się składa że pracuję obecnie i kiedyś pracowałam w NUKO i to na produkcji ,i wiem dobrze na czym polega tam praca i niejednokrotnie stałam po te jak to napisałaś 8 godzin..(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asiap202 - 2014-07-26 09:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zumi - 2014-07-01 21:32:27]:
Witam, wiadomość do zumi czy są obecnie przyjęcia do nuko?
zdjecie uzytkownika
Kryta - 2014-09-13 18:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma na rynku ponad 20 lat istnieje, a w miastach jakoś niespecjalnie się reklamują jak widać. Ciekaw jestem gdzie mają punkty sprzedażowe swoich produktów, bo za żadne skarby świata nie mogę pokojarzyć produktów na pułkach sklepowych. Poza tym rynek kosmetyczny jest ciężki, wydaje mi się, że ich produkty są niszowe.
zdjecie uzytkownika
zzr - 2014-09-25 15:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
świetna wypowiedz...ależ się uśmiałam....ale byk ...piszę się półka :)czyli na półkach sklepowych...itd.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-25 21:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiadając na pytanie powyżej. Dlaczego są rozbieżności pomiędzy postami? Być może ze względu na to,że panie brygadzistki również to czytają i odpisują pozytywnymi komentarzami?
zdjecie uzytkownika
bebe - 2014-10-04 17:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jest git
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-10-21 16:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest to chyba zbyt znana firma, ta Joko Cosmetics, bo nawet ostatnio o niej gadalysmy z kolezankami, jak zobaczylysmy ja na jakiejs wyspie w galerii handlowej. Weszlam tu z ciekawosci cos poczytac o tej firmie, ale nie widze zbytnio informacji na ten temat. Moze ktos, krotko scharakteryzowac firme jako produkty i jako miejsce pracy?
zdjecie uzytkownika
Nusia - 2014-11-21 11:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest fajna, zarobki ok, kierownictwo również spoko.
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2014-11-27 10:05:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nusia - 2014-11-21 11:26:17]:
hahahahaha!

Nie pracuje tam 4 lata ale z tego co wiem to Pani Dyrektor Produkcji nadal panuję za przyzwoleniem Pani Prezes. Jeżeli się nie ma wyboru to ta praca jest lepsza niż żadna, ale polecam się nie zadomawiać ani nie wykazywać. Polecam robić swoje, a powoli szukać innej pracy. Człowiek łatwo wpada w kierat, a jak Pani Dyrektor Produkcji zagnie na człowieka parol to koniec. Z tą kobietą nie idzie wygrać, ponieważ Pani Prezes jej wierzy ślepo we wszystkie, nawet największe brednie...
zdjecie uzytkownika
Nusia - 2014-11-27 16:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Trzeba wiedzieć z kim dobrze żyć (usunięte przez administratora)żeby praca była przyjemnością. I tyle w tym temacie. Pozdrawiam wiecznie narzekające.
zdjecie uzytkownika
słodka - 2014-12-03 12:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram jeden z poprzednich wpisów koleżanki, fajna ta firma jak najbardziel ale reklamy to nie mają prawie żadnej. a ja akurat pilnie szukam pracy w takim temacie. czy ta firma ma jakiś dział marketingu albo promocji produlktu i czy do niego można dostać się do pracy? ważne p[ytanie na jakich warunkach można się dostać...
zdjecie uzytkownika
Big - 2015-01-09 13:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale czy brak reklamy jest spowodowany tym, że firma nie zatrudnia marketingowców czy dlatego, że osoby na tym stanowisku po prostu nie są w stanie nic zdziałać? Ja zajmuję się tą dziedziną życia i przyznam szczerze, że z chęcią znalazłbym zatrudnienie w Joko. Ciekawe tylko jak obecnie wygląda proces rekrutacji..
zdjecie uzytkownika
star - 2015-01-12 15:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam tej firmy, panuje tam kolesiostwo, ci maja najlepiej co się najbardziej szefostwu podlizują, atmosfera nieciekawa, najlepiej siedzieć cicho, pracować i na wszystko się zgadzać oczywiście przytakując tym co są nad wami, nie słuchają co się ma do powiedzenia i nie chcą słuchać prawdy, jedni drugich obmawiają za plecami sami nie będąc w porządku
zdjecie uzytkownika
rysia - 2015-01-30 13:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Akurat to, ze z szefostwem trzeba żyć w zgodzie, chociażby pozornej to prawda stara jak świat. Tak było, tak jest i tak będzie, i to pewnie w wiekszosci firm. Gorzej jak piszecie o tym, ze oracownicy między sobą sie gryzą i nie tworzą zgranego zespołu - przynajmniej tak zrozumiałam z tych wypowiedzi. A może coś się zmieniło od nowego roku? napiszcie jak atmosfera pracy - bo dla mnie to priorytet, żeby być w dogadanym zespole.
zdjecie uzytkownika
Kackacper - 2015-02-02 08:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem tutaj prawie 10 lat. Fajna Firma, fajni ludzie ,super Szefowie. Odszedłem bo musiałem (po połączeniu z Miraculum).Nie mam pojęcia jak jest na produkcji (więc sięnie wypowiadam), ale bycie przedstawicielem Handlowym Joko i Virtuala oraz współpraca z ludźmi "z biura" w tej Firmie było dla mnie wielką przyjemnością. Chętnie bym do Was kiedyś wrócił, nawet trochę tęsknię...
zdjecie uzytkownika
Robi - 2015-02-09 21:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
polecam dział prasowanie skrzywienia kręgosłupa tylko tam dostałem za marne grosze by chcieli zeby człowiek zapie...dzielał jak robot. Nie Polecam to mój koszmar minionego lata TRAGEDIA
zdjecie uzytkownika
wito - 2015-02-14 23:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [Robi - 2015-02-09 21:32:55]:
nie wiem czego spodziewałeś się po tego typu fizycznej robocie. Jak chciałeś mieć lekką pracę to trzeba było próbować dostać się do biura. Tam byś się na pewno tak nie narobił. Jak dla mnie Joko to może i ciężka praca , ale za te prace dostaje się uczciwą kasę , więc osobiście nic do nich nie mam ....
zdjecie uzytkownika
wiwat - 2015-03-10 09:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszecie o uczciwej kasie, a mi na terenie Wołomina jeszcze nigdy się nie udało trafić w dobre finanse. Powiedzcie proszę przy produkcji kosmetyków w Joko jakiego wynagrodzenia można się spodziewać, bo z tego co widzę to wcześniej temat nie był poruszany. Nawet nie myślałem, że w oczach pracowników mogą mieć takie dobre recenzje. Dzięki za informacje,
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2015-03-10 09:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa wcale nie jest ok. jak odszedłem z JOKO to od razu dostałem sporowięcej. Nie jest to bynajmniej pokłosiem doświadczenia zdobytego w JOKO, bo nikt nie wie co to jest!!! Naprawdę mimo tego, że kosmetyki są ok to brand jest nic nie warty!! Dziwne, że ktoś to kupił!
Teraz w kolejnej firmie zarabiam 100% więcej niż w JOKO. mam świadomość, że pozostając w JOKO nadal zarabiałbym groszę i musiałbym wysłuchiwać idiotyzmów Pani Dyrektor wspieranej przez Panią Prezes :D
zdjecie uzytkownika
Esmail345 - 2015-04-10 20:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !! Tak nie może być, potrzeba stanowczo więcej ludzi do pracy.Kobiety zostają na noc pracują w nieludzkich warunkach,nasyłajcie inspekcje pracy, to nie jest przestrzeganie kodeksu pracy ze strony pracodawcy..
zdjecie uzytkownika
racjarada - 2015-04-10 21:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie, naślijmy inspekcje pracy, jeśli będzie coraz więcej skarg,to może coś się zmieni. Wysyłaj i opisz jakie są problemy w pracy,pracuj na godnych warunkach!
zdjecie uzytkownika
maja - 2015-07-07 14:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie sądzę, żeby inspekcja tutaj cokolwiek pomogła, bo byli już sprawdzani i zawsze wszystko przechodzili pozytywnie, wiec nie sądze, żeby w tym wypadku było inaczej. Poza tym wypłaty są na czas, ludzie na kase też nie skarża się, jedyne co to sam charater pracy, ale podobno dostajeszz duże zniżki na kosmetyki.
zdjecie uzytkownika
mii - 2015-10-16 20:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podjęłam pracę w NUKO ponieważ oferowali dobre wynagrodzenie i 8 godzinny system pracy (mam małe dziecko więc na te 8h nie było wiekszego problemu aby je zostawić z kimś innym). Praca miała być od poniedziałku do piątku od 6-14 lub od 14-22. Ale juz po 4 dniach okazało się że są przymusowe nadgodziny (po 12h dziennie), kiedy jednak nie mogłam zostawać, bo nie miałam z kim zostawiać dziecka to PANI KIEROWNICZKA ZWOLNIŁA MNIE PODOBNO DLATEGO ŻE SIĘ NIE WYRABIAM, a dosłownie 2 dni wcześniej inna kierowniczka mówiła że radze sobie lepiej niż niektóre stałe pracownice. Więc pozdrawiam całe NUCO i zdecydowanie nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
ertyu - 2015-10-17 00:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mii a może jednak naprawdę coś było nie tak z tą pracą, nie wydaje mi się żeby aż tak poważnie wyglądała sprawa tych nadgodzin no bo jednak jest spora różnica między tym czy pracujesz 8 godzin dziennie czy 12 więc nie sądzę żeby raptem te dodatkowe 4 godziny były do wyrobienia codziennie i obowiązkowo
zdjecie uzytkownika
blen - 2015-10-17 02:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dziwna sprawa ogólnie rzecz biorąc i wydaje mi się, że na pewno dało się jakoś dogadać no ale należałoby o tym poinformować inne osoby, które mogłyby coś zdziałać w tej sprawie, wydaje mi się, że firma jest porządna o czym mogą świadczyć ich produkty, które to są dobrej jakości i klienci chętnie z nich korzystają.
zdjecie uzytkownika
wujek dobra rada - 2015-11-03 09:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakość produktów nie ma nic wspólnego z tym jak się traktuję ludzi. To jakky po jakości bawełny oceniać czy niewolnicy w Stanach byli dobrze trakowani...

Co do nadgodzin to wiem, że są przymusowe nadgodziny na konfekcjonowaniu i prasowaniu. Firma ma taki styl i w związku z tym, że zatrudniają pracowników przez agencje pracy są praktycznie bezkarni.
zdjecie uzytkownika
.....a - 2015-11-05 16:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NA PRASOWANIU NADGODZINY PRZYMUSOWE PIERWSZE SŁYSZE. PISAĆ GŁUPOTY TYLKO POTRAFICIE.
zdjecie uzytkownika
fama - 2015-11-16 10:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to widze ze zdania podzielone co do nadgodzin. a biorac pod uwage ze juz jakis czas firma nie poszukuje nowych osob do pracy to moze nie jest tak az tak zle. bo nikt sie ine zwalnia. a sama firma wydaje sie w porzadku w koncu dziala w branzy kosmetyczne, ma ponad 200 produktow wiec mnostwo takze kleintow zakupujacych u nich produkty
zdjecie uzytkownika
leszko - 2016-04-12 23:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fama, mysle podobnie, brak rotacji i nowych ogłoszeń to zawsze dobra wiadomośc i zapowiada dobre warunki w firmie. W ogóle nadgodziny rzecz dobra, bo sa płacone 150% stawki według kodeksu pracy, to zawsze coś więcej wpadnie.
zdjecie uzytkownika
kazio - 2016-04-13 22:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [leszko - 2016-04-12 23:34:51]:
Czasem nawet 200% stawki albo do odbioru

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Joko Cosmetics s.j!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Joko Cosmetics s.j
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert