Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
krzysiek - 2014-12-09 20:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie coraz bardziej zmeczeni sa prognozami, wiec tutaj ich brak jest bardzo przekonujacym argumentem i dobra alternatywa
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2014-12-09 21:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda ze ida w gore z jakoscia i w dol z cena, strategia jest i sie sprawdza
zdjecie uzytkownika
kol - 2014-12-09 22:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hans - 2014-12-07 21:24:39]:
No wiadomo, że jak ktoś chce zarabiać tylko podstawę to się nie utrzyma, bo nie o to chodzi w handlu. No ale najważńiejsze jest to, że jak komuś chce się pracować to w pp można zarobić.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-12-10 17:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem przykładem że jak się chce to można. W poprzedniej firmie w stsunku do zarobków w pp dostawałem grosze. Tu wiem ile muszę na jaką kwotę wypracować a to mnei bardzo motywuje, szczególnie teraz przed świętami
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-12-10 20:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konkurencja konkurencją ale najważniejsze jest to jak sobie radzisz. Jak jesteś obrotny i potrafisz prosić o pomoc to na pewno dasz sobie w pp radę
zdjecie uzytkownika
kwadrat - 2014-12-10 20:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w niektorych firmach zarabia sie tylko prowizja i to tez jest dobre, bo mozna sie handlowo wykazac i niezle zarobic
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-11 08:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seweryn - 2014-12-07 16:43:31]:
tak to jest,że konkurencja rośnie jak jest coś dobrego na rynku. ale spokojnie możesz próbować bo jak Ci się uda będziesz zadowolony. zresztą warto pracować w firmie, która stawia na pracownika i rozumie,że jego rozwój oznacza rozwój jej samej.
zdjecie uzytkownika
trelik - 2014-12-11 20:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-12-10 20:03:56]:
zgadzam sie, mnie konkurencja pozytywnie napedza, nie ma nudzy i monotoni, mozna sie wykazac
zdjecie uzytkownika
kornel - 2014-12-11 21:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje tutaj juz jakis czas i firma zaskoczyla mnie tym, ze mysli o pracownikach i przyszlosci, tzn ze ma plan i idzie zgodnie z nim, uwazam, ze to dobra droga do sukcesu
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-12-13 08:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kornel - 2014-12-11 21:31:36]:
plan to podstawa wszędzie :) ale masz rację, tu można się czuć bezpiecznie pod tym względem że się wie co i jak. atmosfera i możliwość rozmowy czy pomocy też sporo dają. pod względem czynnika ludzkiego pp to fajne miejsce.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-12-14 16:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikolaj - 2014-12-04 21:59:30]:
ma pozycję bo ma czym walczyć- i ofertą i dobrymi pracownikami. nie na darmo pp oferuje tyle szkoleń i wsparcia. mam nadzieję pozostać w pp jeszcze długo,zwłaszcza że jest coraz więcej zmian na plus.
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-12-14 19:21:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja nie jestem w stanie siedzieć za biurkiem 8 godzin, bo mnie to wkańcza. W pp wszystko zależy ode mnie, jestem w ciągłym ruchu i ile wypracuję tyle mem
zdjecie uzytkownika
der - 2014-12-15 22:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oferta jest dobra, to ię ją dobrze sprzedaje, co z kolei przekłada się na prowizję, a to na zadowolenie!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-12-15 23:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-12-14 19:21:01]:
praca w pp jest dobra dla ludzi, którzy lubią się ruszać i biorą sprawy w swoje ręce.faktycznie w ten sposób można wiele osiągnąć. jak ktoś nie ma takich zapędów nie spełni się w tej pracy. chociaż mi sprawę rozjaśniły szkolenia, bo też nie do końca było pewne jaka czeka mnie przyszłość. także decyzja została podjęta i z pp mi się bardzo dobrze układa.
zdjecie uzytkownika
kris - 2014-12-16 20:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super, jak tak czytam no to chyba ciężko się dostać jak taka super firma bo najczęściej w branży energetycznej to naprawdę ciężko z tego co mi kolega mówił i rynek przesycony?
Może mi ktoś powiedzieć jak naprawdę jest bez ściemy?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-16 20:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [der - 2014-12-15 22:02:43]:
No dokładnie. Mnie tam samodzielność bardzo motywuje, bo wiem że im wiećej beę pracował tym więcej zarobię, co przed świętami szczególnie się liczy. No ale podstawa też bardzo pomaga szczególnie mi, bo mam kredyt do spłacenia, co ciągle siedzi mi z tyłu głowy
zdjecie uzytkownika
janik - 2014-12-16 20:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mobilnosc mi sie rowniez podoba, spora samodzielnosc i swoboda daje rozne mozliwosci
zdjecie uzytkownika
j.a. - 2014-12-16 21:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam to wychodzi na to,że pp jest bardzo fajnym pracodawcą. mi zależy głównie na tym,żeby mieć wsparcie jak coś się będzie działo i by wypłaty były regularne, bo widzę,że wprowadzili też podstawę. czy kasa jest na czas? praktycznie już jestem zdecydowany żeby do nich uderzyć ;)
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-12-17 13:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi nigdy nie zdarzyło się żebym na pieniądze musiał czekać i na korytarzu też nie słyszałem o takiej historii.
zdjecie uzytkownika
j.a. - 2014-12-17 19:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-12-17 13:32:40]:
dzięki za cynk w takim razie. więc trzeba uderzać i się nie zastanawiać.jakieś wskazówki na początek? o coś dopytać, coś powinienem wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-12-17 20:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby pieniędzy w pp nie wypłącali to zespół by nie istniał. Przecież nikt charytatywnie nie będzie pracował. Rachunki każdy przecież płaci.
zdjecie uzytkownika
mandel - 2014-12-17 21:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawi mnie taki typowy dzien pracy tutaj, moze ktos chociaz ogolnikowo cos napisac?
zdjecie uzytkownika
wiktor - 2014-12-17 22:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam troche o firmie, opinie rozne, ale to akurat plus dla mnie, bo to znaczy ze rozni ludzie pracuja czy pracowali i ja tez mam szanse
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-12-18 08:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kris - 2014-12-16 20:26:32]:
nie jest przesycony jeszcze, bez przesady. zwłaszcza jak jesteś dobry w tym co robisz. w pp masz szansę,żeby się pokazać,także warto próbować. firma się rozwija, do tego stawia na ludzi jako drogę do sukcesu, więc nie słuchaj tego co mówią inni a łap kontakt i do roboty ;)
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-12-19 06:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alek - 2014-12-14 19:21:01]:
haha, coś w tym jest ;) niektórzy wolą odbębnić swoje i już.też wolę pracę w terenie, z ludźmi,poznawanie nowych, wracanie do osób które już znam, prowadzenie rozmów itp.praca w pp jest fajnie na to ukierunkowana, a że oferta jest konkurencyjna to się nie boję wyjść z tym co dostaję i co mam do zaoferowania.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski Prąd S.A?
Zadaj pytanie
x