Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zeus - 2014-07-21 15:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem okazje się spotkałać z kadrą menadżerską PP i moje spostrzeżenia znajdują lustrzaną odbicie na tym forum: niekompetencja, cwaniactwo i brak słowności.
zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-21 15:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zeus - 2014-07-21 15:41:43]:
Widać zamiast "migdała" wycięto Ci jaja. Widać ponownie jaki poziom reprezentujesz sobą mając problem z poprawną polszczyzną. Cóż, burakowi słoma zawsze wystawać z butów będzie, niezależnie dokąd się przeprowadzi. Nie będę zniżać się do Twojego poziomu."bo pracując w pp dni są miłe." - piękna sentencja...
zdjecie uzytkownika
Benjamin Guzik - 2014-07-21 16:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście nie chodziło o Ciebie Zeus tylko o migdała...
zdjecie uzytkownika
Holender - 2014-07-21 17:32:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dog&cat Wiesz, to że tobie nie wyszło w Polski Prądzie to nie znaczy, że wszyscy od bałtyku po tatry też nie dają rady. Z tego co mi wiadomo, to przełożeni służą pomocą (było tak w przeszłości przynajmniej) i w razie wątpliwości pomagają. Są na tyle długo na rynku, że muszą w odpowiedni sposób zarządzać zespołem. A cała reszta starania się należy do pracowników. W razie niepowodzenia robotę możesz zmieniać do woli.
zdjecie uzytkownika
klara - 2014-07-21 21:05:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazda opinia jest wazna, bo zawsze mozna sie czego dowiedziec, jadnak z zasady itak na wlasnych odczuwiach wyrabiam sobie swoje zdanie, wiec ide na rozmowe za tydzien
zdjecie uzytkownika
ignaś - 2014-07-21 22:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem po szkoleniu i musze przyznać że był to dobrze spożytkowany czas. Mam nadzieję zę dostanę szansę pracy i będę mógł się sprawdzić.
zdjecie uzytkownika
Holender - 2014-07-22 02:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam tylko, że w 100% zgadzam się z Klarą - najlepiej samemu pójść do Polskiego Prądu na rozmowę, ewentualnie szkolenie i zweryfikować na własnej skórze czy rzeczywiście jest tak źle albo tak dobrze jak opisują na forum. Każdy w końcu ma inne doświadczenia i warto się nimi wymieniać, żeby osiągnąć jak najlepszy efekt końcowy - zadowolenie wszystkich :)
zdjecie uzytkownika
David - 2014-07-22 15:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Holender - 2014-07-22 02:24:02]:
I tu masz rację każdy ma prawo do tego by zebrać własne doświadczenia i wypowiedzieć się, sam kiedyś byłem w podobnej sytuacji, teraz nie żałuje że poszedłem, pracuję i zarabiam.
zdjecie uzytkownika
tobi - 2014-07-22 21:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [David - 2014-07-22 15:40:15]:
dokladnie, poki sie nie sprobuje nie wiadomo czy sie do doanje pracy nadajemy czy nie, proste
zdjecie uzytkownika
pol - 2014-07-22 21:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele o nich poczytałem i muszę przyznać że pozytywnie do szkolenia się nastawiam, bo zdecydowanie większa ilość jest pozytywnych
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-07-22 21:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol - 2014-07-22 21:43:10]:
taa a zaraz Ci napiszą,że sorry ale nie możesz mieć takiego zdania :D bo przecież musi być hejt i jak ktoś może chcieć w ogóle współpracować z pp.tak czy inaczej powodzenia życzę, zwłaszcza w wyrobieniu swojego zdania.
zdjecie uzytkownika
Grunwald - 2014-07-22 22:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulka - 2014-07-15 21:17:58]:
Bo praca nie ma być łatwa i przyjemna, bo byłaby nudna. A chyba nie o to chodzi. W PP sporo wyzwań to fakt, no i żeby zarobić trzeba włożyć trochę wysiłku, ale się opłaca.
zdjecie uzytkownika
Jacek - 2014-07-23 01:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zeus - 2014-07-21 15:41:43]:
A gdzie Ty na forum widzisz niekompetencję, cwaniactwo i brak słowności?
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-07-23 14:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grunwald - 2014-07-22 22:16:01]:
w pracy się pracuje i tyle. to jest jedyne co się powinno w niej robić. a jak ktoś szuka przyjemności to powinien wybrać inny kierunek. albo inną pracę. jest sporo zajęć gdzie można lepiej spędzić czas a być może jakieś pieniądze się za to dostanie. osobiście wolę mieć wpływ na to ile zarabiam. współpracując z pp tak właśnie jest.
zdjecie uzytkownika
jolka - 2014-07-23 20:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-07-23 14:30:16]:
zgadzam sie, nie wyobrazam sobie inaczej pracowac niz tutaj, gdzie wiele zalezy ode mnie, moich wynikow i zaangazowania
zdjecie uzytkownika
uyt - 2014-07-23 23:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi samodzielność też odpowiada chociaż trochę boję się, ze nie podołam. No ale jak nie dam sobie szansy to się nie przekonam
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-07-24 00:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uyt - 2014-07-23 23:18:28]:
to zależy jakie masz predyspozycje. ale nie jest to coś tak trudnego,żeby nie można było dać rady.zwłaszcza jeśli się miało wcześniej doświadczenie w handlu. poza tym to nie jest tak że zostaniesz całkiem sam, zawsze można pogadać z innymi ludźmi.atmosfera jest ok.
zdjecie uzytkownika
Kurczak - 2014-07-24 17:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uyt - 2014-07-23 23:18:28]:
Ale dlaczego masz nie podołać? Masz szkolenie, potem możesz też liczyć na wsparcie. Dasz radę.
zdjecie uzytkownika
uyt - 2014-07-24 19:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kurczak - 2014-07-24 17:06:47]:
No na to liczę. Może po prostu za mało w siebie wierzę
zdjecie uzytkownika
antek - 2014-07-24 21:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcin - 2014-07-20 21:22:43]:
ludzie chwile popracowali, nie udalo im sie i ziona nie wiadomo czy, smutne to jest i slabe
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-16
Żródło: pracuj.pl
Ciechanów
(Kozienice)
Polski Prąd SA  to niezależny sprzedawca energii elektrycznej działający na terenie całej Polski.  Naszą firmę tworzą osoby z pasją  i doświadczeniem zdobytym na polskim rynku energii. Dzięki temu nasi Klienci mogą liczyć na kompleksowe i rzetelne doradztwo w obszarze sektora energetycznego.Oferujemy rozwiązania w zakresie redukcji kosztów za energię elektryczną.Naszą ofertę kierujemy do segmentu Klientów biznesowych.Działamy na terenie całej Po
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
igor - 2014-07-24 21:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [David - 2014-07-22 15:40:15]:
no bo o zarabianie chodzi, mozna prace lubic lub nie, miec do niej predyspozycje lub nie, ala wszystko zalezy tak naprawde od nas samych
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-07-25 09:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uyt - 2014-07-24 19:40:27]:
zobaczysz czy dasz radę, nic nie tracisz tak naprawdę. na początku zanim człowiek się wdroży ma jakieś problemy czy wątpliwości, ale one z biegiem czasu się rozmywają zwłaszcza jeśli Ci praca podejdzie. także się nie martw, bo zawsze można się zwrócić wyżej. poza tym szkolenie jest na tyle sensowne że będziesz po nim przygotowany.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-07-26 00:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Holender - 2014-07-21 17:32:04]:
dobrze to napisane. zgadzam się. w kulki się lecieć w pp nie da, trzeba się wysilić, czasem nawet więcej niż to. ale potem zarobione pieniądze to wynagradzają to po 1, a po 2 ma się satysfakcję,że się udało z takim a nie innym klientem. ważne, że są narzędzia do tego by podołać zadaniom.
zdjecie uzytkownika
Bogumił - 2014-07-26 11:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najważniejsze to nie bać się, praca to wyzwanie a nagrodą jest wypłata. Im lepiej ci idzie tym więcej zarabiasz, moim zdaniem to uczciwe uczciwe.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-07-26 12:00:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak każda nowa praca stres jest ale po poczytaniu opinni uświadamiam się w tym że dam radę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x