Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
robert - 2015-01-13 21:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja zaczynam nowy rok z nowym wyzwaniem. W pp na dniach mam szkolenie wieć mam nadzieję że znajdę swoją pracę, bo lubię pracować w handlu
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-13 22:56:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2015-01-06 20:45:34]:
Prawda i to mnie najbardziej przekonuje, bo z prognoz to mi nigdy nic dobrego nie wychodziło!
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-01-14 18:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nich mozna wszystkie formalnosc szybko zalatwic i bez stresu, wiec mi to jak najbardziej pasuje
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-01-14 18:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lucek - 2015-01-13 19:14:02]:
Ja nie czekałem tylko napisałem swoje cv i się odezwali. Może też w ten sposób spróbuj, bo faktycznie praca jest naprawdę fajnie wynagradzana.
zdjecie uzytkownika
gor - 2015-01-15 19:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a rekrutacja dlugo trwa? tzn jest wieloetapowa, czy raczej szybko rozmowy zalatwiaja?
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-01-15 20:28:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam miesiąc pracy za sobą i jestem pozytywnie naładowany. Jeszcze szału jeżeli chodzi o wyniki nie mam ale system wsparcia jest naprawdę fajny
zdjecie uzytkownika
waz - 2015-01-15 20:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rafal - 2014-12-29 10:11:14]:
Do mnie mobilność jak najbardziej przemawia, bo ciągły ruch i kontrakt z klientami są dla mnie mega wyznaniowe. Do tego uzależnienie pensji od zaangażowania nie powala na rozleniwianie się.
zdjecie uzytkownika
Robert - 2015-01-17 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja niedługo zaczynam prace w polski prąd. Już nie mogę sie doczekać. Wszyscy są bardzo fajni
zdjecie uzytkownika
olaf - 2015-01-19 19:20:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u mnie początki byly o tyle ciezkie, ze musialem sie uczyc wszystkego od nowa, ale szkolenia daly rade, troche czasu i doswiadczenia i jest znacznie lepiej
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2015-01-20 17:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca zdecydowanie inna od mojej poprzedniej, ale na cale szczescie szybko sie ucze i pierwsi klienci juz sa, firma daje narzedzia i wiedze, jest ok
zdjecie uzytkownika
saw - 2015-01-20 20:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej pracy na początku jest trudno. Grunt to dać sobie czas i pytać jak się nie wie!
zdjecie uzytkownika
radik - 2015-01-21 20:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a tutaj chetnie wszyscy pomagaja, ja mam troche problem z ogarnieciem calej wiedzy na poczatku, ale potem juz bedzie tylko lepiej
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-22 12:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2015-01-06 20:45:34]:
mają 2 opcje, rozliczanie prognozowe i rozliczanie rzeczywiste. Można zaoferowac klientowi to albo to
zdjecie uzytkownika
hans - 2015-01-22 19:09:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [saw - 2015-01-20 20:23:03]:
jak to mowia, kto pyta nie bladzi, wazne jednak zeby wyciagac wnioski i sie uczyc, zeby innych nie zameczac po kilka razy tym samym pytaniem, chociaz mi tutaj kolega na poczatku bardzo pomogl
zdjecie uzytkownika
michu - 2015-01-23 19:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czemu pozostają tylko pozytyne opinie a te niekorzyste ( czeto prawdziwe) zostają usuniete.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-01-24 12:15:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie ważne jest to, zę pp wprowadzało podstawę. Jakoś spokojnie się czuję wiedząc ile na pewno na konto wpłynie, chociaż wiadomo, pracować trzeba
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-01-24 12:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wit - 2015-01-05 14:20:04]:
NO wiadomo, ze zawsze znajdzie się jakiś frustrat, który puszcza nieprawdziwe informacje, dlatego lepiej samemu spróbować i ocenić.
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-01-25 11:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-22 12:30:41]:
W moim odczuciu rzeczywiste jest zdecydowanie lepsze Przynajmniej potem nie masz rozliczenia i nie robisz wielkich oczu na horrendalne dopłaty
zdjecie uzytkownika
polek - 2015-01-25 11:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natek - 2015-01-07 20:43:13]:
No dokładnie to nie jest praca dla wszystkich. Ja początkowo miałem lekki problem, bo nigdy z klientem nie pracowałem ale po kilku dniach było już zdecydowanie lepiej. Teraz już siedzenia za biurkiem sobie nie wyobrażam.
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-01-26 19:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
roznych prac probowalem, jedne z lepszym inne z gorszym skutkiem, tutaj jak narazie idzie niezle, szkolenia na poczatek, a potem juz zdobywanie doswiadczenia
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-01-27 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jeszcze nie zacząłem ale już jestem po rozmowie tel. Z tego co czytam, opinie pozytywne więc mam nadzieję że i ja sie odnajdę.
zdjecie uzytkownika
polek - 2015-01-28 20:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja początkowo bałem się pytać, bo wydawało mi się, że będzie to źle postrzegane. Teraz wiem, że straciłem niepotrzebnie wiele nerwów i czasu, bo trzeba było pytać.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-01-28 21:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to u nich na pierwszym etapie sa rozmowy telefoniczne? czy poprostu tylko takie wstepne rozenanie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-01-29 17:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam opinie, jedne dobre inne niezbyt, ale wydaje mi sie ze ogolnie wychodzi na plus, czytam bo idfe do nich na rozmowe i chce wiedziec jak sie u nich pracuje
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-01-29 21:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się rozglądam za jakąś nową firmą bo u mnie nie dzieje się najlepiej i muszę przyznać, że te opinie dają mi nadzieję
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski Prąd S.A?
Zadaj pytanie
x