Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
seb - 2014-11-13 21:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [witek - 2014-11-06 21:38:37]:
No a czemu miałyby być inne? Mi odpowiada to, że warunki są jasne i czytelne i jak się chce pracować to naprawdę fajne pieniądze na konto wpływają
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-15 09:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt nikogo nie zmusza do pracy w pp ale teraz na tych warunkach, nie ma się nad czym zastanawiać bo oferta mega dobra i do klienta też jest z czym iść. ja jestem zadowolony, niestety hejterom się nigdy nie dogodzi ;)
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-11-15 16:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem najpierw wiele osób narzeka i krytykuje że brak podstawy i innych dodatków, gdy są też narzekają. Czy można ludziom dogodzić? Pracowałem gdy ich nie było teraz traktuję to jako ekstra dodatek do pensji.
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-11-15 22:03:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczera prawda, skoro nie ma się do czego przyczepić to szukają dziury w całym. Szkoda mówić i pisać, obecne warunki są świetne i chyba każdy to widzi.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2014-11-15 23:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka jest baza na 2015 i 2016????
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-11-16 09:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowałem się na prace w pp jeszcze przed zmianami dlatego cieszy mnie to tym bardziej że się dodatków i stałej podstawy nie spodziewałem.
zdjecie uzytkownika
ole - 2014-11-17 20:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludziom nie dogodzisz, bo wielu chce kasę mieć nic nie robiąć. Mi tam praca w pp odpowiada i mam zamiar dalej robić swoje!
zdjecie uzytkownika
kirs - 2014-11-17 20:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warunki jak na dzial handlowy calkiem niezle, pracowalem w firmie gdzie nic nie bylo, a oczekiwania byly kosmiczne, tutaj jest wizja i trzeba poprostu sie postarac zeby osiagnac cele
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-11-17 21:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nizsza cena bazowa kusi, bo ja juz za prad place poprostu bajonskie sumy, kolega tutaj pracuje i mowi ze bedzie niezle
zdjecie uzytkownika
wse - 2014-11-18 21:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem po rozmowach w pp i jestem pozytywnie nastawiony, bo doświadczenie mam i zapał też. A co do zdania to sam sobie je po czasie wyrobię
zdjecie uzytkownika
sol - 2014-11-18 21:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lukas - 2014-11-09 12:31:53]:
No wiadomo ułatwienie wielkie, bo im coś tańsze tym łatwiej sie sprzedaje. Do tego wprowadznei podstawy moim zdaniem jest bardzo dobrym rozwiązaniem, bo teraz pracuje mi sie spokojniej
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-11-19 19:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w mojej poprzedniej pracy też nic nie miąłem i nawet za paliwo mi nie zwracali więc dla mne przejście do pp to ogromna zmiana. Angażuję się bardzo wiec pensja też niczego sobie!
zdjecie uzytkownika
polek - 2014-11-19 19:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pol - 2014-11-11 12:17:05]:
Szkoda tylko, zę niektórzy niepotrzebne zamieszanie wprowadzają. Ja w pp już jestem od dłuższego czasu i nigdy 3 ooby nie pracowały. Nie ma to jak frstracje wylewać niepotrzebnie!
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-11-19 20:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sprzedaz latwiejsza ale dalej nielatwa, trzeba sie naprawde postarac bardzo o dobra sprzedaz ale to sie oplaca
zdjecie uzytkownika
Rules - 2014-11-20 11:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widać że nowe zmiany wpływają pozytywnie na ludzi, wiadomo praca PH do łatwych nie należy lecz przy prowizjach dodatkach i podstawie jest dobrą rynkową propozycją.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2014-11-20 20:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lepszych warunkach lepiej sie pracuje i sprzedaje, wiec mysle ze wszystkim wyjdzie to na dobre
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-11-20 22:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasy są takie, ze w handlu nigdzie enie jest łatwo ale jak sę chce to w pp możńa zarobić naprawdę fajne pieniądze!
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-11-22 23:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
handel to dość specyficzna działka i nie każdy się w niej odnajdzie. ale jak się siedzi w branży to warto pracować w pp. oprócz tych nowości które są teraz, jest też świetny dział szkoleń, oferta dla klienta mocno konkurencyjna i atmosfera która też jest dla niektórych istotna.a finansowo jak ktoś jest dobry wychodzi bardzo przyzwoicie.
zdjecie uzytkownika
Pavo - 2014-11-23 10:13:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tego co czytam to ostatnimi zmianami pp trochę namieszała na rynku, jedna z najlepszych ofert moim zdaniem. Pytanie czy trudno się tam będzie dostać.
zdjecie uzytkownika
Darek - 2014-11-23 16:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi się udało teraz pozostaje mi tylko szklenie i praca, myślę że z ta ofertą i warunkami na jakich zatrudnia pp praca nie będzie trudna.
zdjecie uzytkownika
Pecet - 2014-11-23 19:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [michu - 2014-11-22 23:39:23]:
Na pewno po zmianach lepiej się na swoje wychodzi, moim zdaniem to taki miły bonus do ciężkiej pracy. Wiadomo początki bywają trudne lecz wszystkiego można się nauczyć.
zdjecie uzytkownika
Markus - 2014-11-23 20:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirek - 2014-11-20 20:44:22]:
Też tak myślę, każdy ma rodzinę i zobowiązania a to że lepiej można zarobić i dostać dodatkowe premie podziałają tylko bardziej mobilizująco.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-11-24 09:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widać że sceptykom opadły ręce ;) i słusznie. ile można jechać na firmę, która tak się nastawia na pracownika? w pp wszystko jest w porządku, firma rozwija się i dlatego wprowadza kolejne zmiany. oby tak dalej, bo nigdzie się nie wybieram a jako pracownikowi jest mi coraz lepiej.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-05
Żródło: Gowork.pl
Żnin
(kujawsko-pomorskie)
Polski Prąd S.A. to niezależny sprzedawca energii elektrycznej w Polsce, która stawia sobie za cel zrozumienie i spełnienie potrzeb Klientów w całym obszarze gospodarki energetycznej przedsiębiorstwa. Opracowujemy, dostarczamy i wdrażamy kompleksowe rozwiązania z zakresu poprawy efektywności energetycznej i użytkowania energii elektrycznej. Fundamentem naszej strategii jest Zespół! Polski Prąd
zdjecie uzytkownika
sebastian - 2014-11-24 22:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo praca w handlu do najłatwiejszych nie należy ale jak się che to w pp można fajne pieniąze zaobić. Ja tam lubię pracę w terenie i pracę z klientem ale po niektórych komentarzach widzę, że nie każdy się do niej nadaje
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-11-25 14:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie się podoba :) bazówka jest 230, bo widzę że ktoś pytał. I rozliczenia rzeczywiste dają, a nie prognozy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x