Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A


Oceniono 491 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Polski Prąd S.A
Taśmowa 7A
02-677 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Cyjan - 2014-10-26 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy ma różne zdanie na temat swojego pracodawcy, każda praca ma swoje plusy i minusy lecz jeśli to komuś nie pasuje to ja zmienia. Mi taki tryb pracy w pp odpowiada.
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-10-26 22:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też się nie spotkałem z tym żeby na dzień dobry dawali wszystkie narzędzia. pracuję w tej branży już jakiś czas i jest tak samo. żadna firma nie będzie inwestować w pracownika jeśli jeszcze nie wie czy warto. czyli w pp jest tak jak gdzie indziej. prowizje mają dobre,więc liczę że podjąłem dobrą decyzję.
zdjecie uzytkownika
Martin - 2014-10-26 23:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kol - 2014-10-25 20:37:05]:
A ja bym powiedział że sporo negatywnych trochę śmierdzi. Kto czyta ten widzi że coś nie pasuje i jakaś ustawka jest robiona.
zdjecie uzytkownika
Karmin - 2014-10-27 10:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-10-26 02:11:30]:
Problem w tym że pawełek nie chce się niczego dowiadywać, wątpię by w ogóle pracował w pp ale to już inna sprawa. Mamy wolny kraj i rynek pracy, każdy chętny kto się nie boi może pracować. Są szkolenia i przy ciężkiej pracy szybko można się nauczyć co z czym się je.
zdjecie uzytkownika
na miły poczatek dnia - 2014-10-27 10:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiktor - 2014-10-26 12:46:13]:
hahah a w tym innym mieście ludzie nie korzystaja z energii ( np W Warszawie prad mozna sprzedac a jak sie przeprowadzisz do KArkowa to juz nie) hahahha Dzieki jesteście niesamowici :) I zeby jeszcze płacic za cos takiego :))
zdjecie uzytkownika
hahahha - 2014-10-27 10:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kol - 2014-10-25 20:37:05]:
Nie wszystkie sa kupione ...hahahh :))) Te opinie sa tak żenujace, takie ogóle , nic nie wnoszace np. jak sie chce to sie zarobi itp. :) Kazdy szanujacy sie PH nie skusi sie na taka oferte jaka daje pp ( bez narzedzi na prowizji) wiele firm na rynku daje narzedzia i podstawę. A popytajcie byłych pracowników jak sie im procowało to sie wsyztskiego dowiecie a poza tym sam fakt ,ze ta dyskusja tutaj tak sie toczy to tez daje do zropzumienia. W firmach ,w których szanuje sie ludzi takich opini nie ma...a jak sie pojawiaja to znaczy ze cos jest nie tak.
zdjecie uzytkownika
Berni - 2014-10-27 11:17:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2014-10-26 22:59:52]:
Dobrze powiedziane wiele osób chce mieć wszystko na wstępie a gdy pracuje i ma marne osiągnięcia to szuka winnych zamiast spojrzeć na siebie. Teraz jest sprawiedliwie dostajesz tyle ile wypracujesz.
zdjecie uzytkownika
Karmin - 2014-10-27 15:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Berni - 2014-10-27 11:17:42]:
Niestety widać wielu osobom to nie w smak. Skoro są dobrzy i świetne mają wyniki to nie powinny się niczego obawiać. No chyba że to co piszą nijak się ma do rzeczywistości.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-10-27 20:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudny system pracy, ale w moim przypadku zdaje egzamin, bo ja wole tak, niz siedziec za biurkiem i papierki przekladac
zdjecie uzytkownika
tymoteusz - 2014-10-27 21:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie chce tutac piac i zachwalac, ale pracuje juz w pp jakis czas i jak do tej pory to praca w ktorej moge sie sprawdzic i wykazac, czego brakowalo mi w poprzedniej
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-27 21:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie, nikt nikogo nie zmusza żeby pracować w pp ;) warunki jakie są każdy widzi, można się zgodzić albo nie. mi one odpowiadają i nie mam problemu z niczym. fajna firma, warunki finansowe też.
zdjecie uzytkownika
marceli - 2014-10-27 22:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ekipa jest calkiem spoko, no moze poza jednym kolega, ale to juz tylko moje sybiektywne odczucia, a co do pracy, wdrazam sie i poki co daje rade
zdjecie uzytkownika
polo - 2014-10-28 17:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sporo opini się tu pojawia i nie do końca wiem w co mam wierzyć. Sam wypróbuje i jak wyrobię sobie zdanie napiszę co o pp myślę
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-10-28 18:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karmin - 2014-10-27 10:24:44]:
zgadzam się,też mi się tak wydaje. ale co zrobić jak niektórzy nie rozumieją konkretnych argumentów a tylko wymyślają swoje teorie ;) ja tam się trzymam swojego zdania, jeśli ktoś ma ochotę poznać pp od środka- zapraszamy, może z tego wyniknąć fajna współpraca. jest grupa ludzi która pracuje długo i ani im w głowie zmiana pracy.
zdjecie uzytkownika
ope - 2014-10-28 21:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak kazdemu można coś zarzucić ale co do wypłacania prowizji i zwrotu pieniędzy za benzynę to w pp nigdy nie miałam z tym problemów
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-10-28 21:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyniki sie licza, ale to normalne, dziwne by bylo jakby kazdymogl robic co chce bez wzgledu na rezultat
zdjecie uzytkownika
hans - 2014-10-28 22:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie ekipa w sumie jakos tam zbbytnio nie interesuje, skupiam sie na swoich obowiazkach i klientach, dzieki czemu zarabiam
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-28 23:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marcinos - 2014-10-26 16:00:54]:
jasne,że tak. zresztą teraz takie czasy, że w ogóle chce się mało zrobić a kasę dostać. w pp tak się nie da, dzięki systemowi prowizyjnemu. mi to akurat pasuje, bo wiem że sporo z tego co zarobię będzie dla mnie. na razie się wkręcam w rytm pracy i zobaczymy jakie będę miał efekty.
zdjecie uzytkownika
franek - 2014-10-29 20:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy konkretnej i takiej gdzie sie da zarobic, mam nadzieje ze tutaj znajde swoje miejsce
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2014-10-29 21:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma niezla, chodze bez stresu, wiem co robic, baza klientow buduje, jestem ogolnie dobrej mysli
zdjecie uzytkownika
klo - 2014-10-30 20:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak masz umiejętność pracy z klientem to na pewno sobie poradzisz. Grunt to wiara w siebie i odwaga! Budowanie bazy jak sjuż się zacznie idzie naprawdę sprawnie. Grunt to się zaangażować.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-10-30 20:50:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca zwiazana z wyzwazniami, nielatwa, dajaca mozliwosci nauki i satysfakcje, ja tak odbieram moja prace w pp
zdjecie uzytkownika
seb - 2014-10-30 21:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hans - 2014-10-28 22:05:08]:
Hhehe ni jak widać niektórzy szukają przyjaciół w pracy a przecież nie o to chodzi! Tu chodzi o pracę i zarabianie, a przyjaciele i życie prywatne jest poza. Niestety nie każdy to rozumie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-30
Żródło: Gowork.pl
Żnin
(kujawsko-pomorskie)
Polski Prąd S.A. to niezależny sprzedawca energii elektrycznej w Polsce, która stawia sobie za cel zrozumienie i spełnienie potrzeb Klientów w całym obszarze gospodarki energetycznej przedsiębiorstwa. Opracowujemy, dostarczamy i wdrażamy kompleksowe rozwiązania z zakresu poprawy efektywności energetycznej i użytkowania energii elektrycznej. Fundamentem naszej strategii jest Zespół! Polski Prąd
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-10-30 23:20:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek - 2014-10-29 21:39:02]:
no i masz rację. nie ma się co negatywnie nastawiać na początek bo to nic nie daje. w pp jest mocne wsparcie jeśli chodzi o inne działy i szkolenia, także na początku nie ma problemu żeby sobie poradzić. a potem jak już się wejdzie w rytm to pracuje się raz, dwa i z efektami.
zdjecie uzytkownika
Frank - 2014-10-31 02:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim :) czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć na kilka pytań adekwatnie posady przedstawiciela handlowego? czy samochód zapewnia firma? jakiego rzędy zarobki (podstawa + prowizja), czy jakaś inna forma rozliczania? pieniądze są na czas? jaka atmosfera między pracownikami ? wymagane jest duże doświadczenie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x