Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
greg - 2014-08-28 21:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widac niektorzy nie umieja sie opanowac i wypisuje totalne bzdury, pytanie tylko po co? ja tego nie rozumiem, chyba dlatego ze im sie w domu nudzi i maja jakies niespelnione ambicje
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-28 21:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2014-08-27 22:21:02]:
Obawiam się, że nikt nie podzieli się namiarami na pracodawcę idealnego, trochę dziwne, bo tyle troski w tych ostrzeżeniach, przestrogach i odradzaniu pracy dla PP.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-08-28 22:36:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie, że nikt nie poda nazwy takiego pracodawcy bo takich nie ma. ciągle lecą ogólnikowe stwierdzenia, jak to w pp źle, jak tam się ludzi traktuje itd. jakoś nie zauważyłem. atmosfera normalna, kontakty międzyludzkie też, nikt na nikogo nie krzyczy i nie wpada w szał- to nie przedszkole- tu się pracuje a nie bawi. oferta jest bardzo dobra, była podawana parokrotnie, lepsza niż u konkurencji, klienci zostają, przybywa nowych.więc nie widzę powodów by dalej tu nie pracować.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-08-28 22:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
idealnych pracodawcow nie ma, sa lepszi i gorsi i ja zaliczam pp do lepszych, mam warunki odpowienie, narzedzia do pracy, wyplata zalezy od mojego zanagaznowania,wiec uwazam ze naprawde dobrze jest pracowac w takiej firmie
zdjecie uzytkownika
mnb - 2014-08-28 23:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do dochodu to przynosi i pomad 90% użytkowników podpisuje kolejną umowę. Nie wiem skąd bierzesz te "fakty", ale jak sam wiesz nie są one prawdziwe. Co do szkolenia o jak dla mnie wszytsko było jasne. Jak czegoś się nie rozumie to wystarczy zapytać, a jak tego nie robisz bo nie chcesz czy nie masz odwagi to nie możesz mieć potem do nikogo pretensji
zdjecie uzytkownika
Wolf - 2014-08-29 08:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem tam jakiś czas temu na spotkaniu rekrutacyjnym z Managerem ale podziękowałem, warunki jakie zaproponowali tragiczne.
zdjecie uzytkownika
Incognito - 2014-08-29 08:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki marne w porównaniu z innymi firmami z branzy energetycznej (PGE, RWE), a do tego podejscie do ludzi fatalne, brak szacunku do pracownika, oferta nie jest konkurencyjna w stosunku do innych firm z branzy a do tego totalny brak organizacji.
zdjecie uzytkownika
Alf - 2014-08-29 08:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poświeciłem tej firmie wiele swojego czasu oraz umiejętności i naprawdę to firma dla osob ktorym nie zalezy na rozwoju, firma obiecuje awanse,wyzsze prowizje, narzędzia pracy to jest jedynie mydlenie oczu i nic wiecej. Jeżeli ktoś szuka czegos stabilnego na poziomie to lepiej niech sie trzyma z daleka od nich, naprawde nie polecam tej firmy, a uwierzcie mi mialem z nimi duzo do czynienia.
zdjecie uzytkownika
pawełek - 2014-08-29 09:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PP nie polecam. Jest wiele ciekawszych firm gdzie możesz się dużo nauczyć a i będziesz szanowany jako człowiek a nie traktowany jak " zero".
zdjecie uzytkownika
Olo - 2014-08-29 10:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy sposob na obnizenie kosztow dzialalnosci jest dobry , nawet taki ktory jest nieuczciwy.... i tak własnie działa ta firma. Ja bym szczerze odradzał
zdjecie uzytkownika
Temi - 2014-08-29 11:07:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie jak na te warunki zdecydowanie ZA DŁUGO. Nie polecam , stanowczo brak szacunku dla pracownika, pod względem należnego i zasłużonego wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
Krom - 2014-08-29 11:11:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam...cala firma - to jedna wielka żenada pod kazdym względem:
- brak organizacji - totalny bałagan,
-sa niesłowni,
- zmieniaja radykalnie ustalenia dotyczące warunków umowy oczywiscie na niekorzyść
Nie szanuja pracownikow, odradzam !!!
zdjecie uzytkownika
DL - 2014-08-29 11:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Życzę im dużo prawdy i uczciwości. Szkoda czasu na nawiązywaniu współpracy z nimi, bo współpraca nie będzie "długofalowa", a stresów dużo... Więcej się zdrowia straci niż kasy zarobi. NIE POLECAM!
zdjecie uzytkownika
Loco - 2014-08-29 12:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli były by tam takie wysokie zarobki to by ludzie sami z tej pracy nie rezygnowali. Nie dajcie się nabrać na gadki podczas rekrutacji dotyczące rozwoju, prowizji oraz oferty. Ta firma ma najsłabsze warunki zatrudnienia dla PH jak i dla klientów sa najdrożsi. W tej firmie panuje wielki chaos,nie płaca należnej prowizji, narzędzi pracy bRAK, nie zwracaja za paliwo, brak podstawy w innych firmach mozna otrzymać, atmosfera kiepska pełna inwigilacja. Niestety nie ma sensu angażować sie w biznes z ta firmą.
zdjecie uzytkownika
gorg - 2014-08-29 19:41:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszytsko zależy co znaczy dla ciebie wysokie zarobki, bo mi zarobki PP jak najbardziej odpowiadają, bo zarabiam tyle ile sobie wypracuję, co mnei motywuje. Jak nie pracujesz to nie zarabiasz więc może w tym był twój problem,
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-08-29 21:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciągle te same opinie- kopiuj, wklej. zero konkretów, zero wiedzy na temat tego co się dzieje w pp obecnie. dobre- inwigilacja, niskie zarobki :D dobry żart. a ja jestem matka teresa i lubię robić za free ;) ludzie szanujmy się. już wiemy,że obecnie jest zwyczaj nadawania na byłego pracodawcę ale bez przesady. nikt nikogo nie inwigiluje, kasa wypłacana na czas. narzędzia dostaje się jak się sprawdza w pracy a nie pierdzi w stołek. szkoleń jest kilka, nie jedno. i ogólnie wszystko gra.
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-08-29 21:59:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego kolejny raz się potwierdza żelazna zasada, że nie do końca można ufać forom, bo sądze taki frustrat i wypisuje bzdury i to w takiej ilośći. Pytanie tylko po co i na co? Jak się nie sprawdziłeś to znaczy, ze nie jest to praca dla ciebie i musisz szukać czegoś w innej branży a nie siedzieć i wypiswać.
zdjecie uzytkownika
no - 2014-08-29 22:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DL - 2014-08-29 11:16:42]:
Pytanie co znaczy, że nie szanują ludzi. MOże podasz jakieś konkrety, bo ja dopiero zaczynam ale z brakiem szacunku się nie spotkałem. Co do warunków to na razie jet tak jak się umawiałem więc nie sądzę, zeby miało sie to zmienić
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-29 22:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-08-29 21:37:53]:
Zgadzam się coraz ciekawiej się robi. Oczywiście, że w PP handlowcy otrzymują wsparcie merytoryczne w postaci szkoleń, a Ci którzy przejdą okres próbny otrzymują niezbędne narzędzia. Po okresie próbnym firma wie, że warto w Ciebie inwestować i to robi.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-08-29 22:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaczor - 2014-08-28 09:49:02]:
Jaki bajzel w dokumentach? Chyba Twoich. Co do szkoleń to obejmują zagadnienia z dziedziny sprzedaży jak i wiedzę na temat rynku energetycznego, według mnie dobrze przygotowane i zrozumiałe.
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-08-29 23:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te osoby, które już nie pracują w pp widać że nie wiedzą co tam się dzieje. porządek jest wszędzie, firma działa świetnie a szuka ludzi bo się rozwija, to chyba normalne. i normalne że prowadzi system prowizyjny jeśli chodzi o wynagrodzenia bo bez tego ludzie się lenią. zwyczajnie. także ja to rozumiem i na to się zgodziłem. szacunek jest- tak jak Ty szanujesz ludzi tak oni szanują Ciebie. ta zasada sprawdza się na co dzień. inna sprawa, że to praca a nie kółko wzajemnej adoracji. i tego dotyczą kontakty w firmie.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-08-30 08:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety ale jak się czyta opinie to trzeba stosować zasadę ograniczonego zaufania ;) trochę tak jak na drodze. a jeśli chodzi o pp samemu można sprawdzić co w trawie piszczy nawiązując współpracę. mi się do tej pory ona układa, ale też sporo od siebie daję.ja wysiłek i pracę, pp ofertę, wsparcie a po wszystkim kasę ;) nie ma się co oszukiwać że to praca dla leniwych. do tej pory pracuje mi się bez zarzutu i absolutnie nie mogę się zgodzić z bzdurami które tu są wypisywane, jak zła atmosfera, nieścisłości jeśli chodzi o narzędzia czy samą pracę. jest to zwyczajnie nieprawda. w firmie można się swobodnie kontaktować z innymi, dostajemy wsparcie z różnych stron czy to od obsługi klienta, działu rozliczeń itd, o narzędziach było pisane wielokrotnie- jak ktoś daje radę i pracuje to je dostaje.
zdjecie uzytkownika
Nizior - 2014-08-30 16:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponarzekać każdy lubi choć niektórzy przesadzają, wiadomo wszędzie są zmiany moim zdaniem w PP na lepsze, koniec ze zbijaniem bąków, a czas do pracy i adekwatnych do tego zysków.
zdjecie uzytkownika
Karol - 2014-08-30 19:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem zarzuty dość dziwne z którymi się nie spotkałem. Warunki się zmieniły lecz moim zdaniem na plus, koniec z łazikami co liczą głównie na podstawę i inne dodatki.
zdjecie uzytkownika
Loca - 2014-08-30 21:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Loco - 2014-08-29 12:55:11]:
Skąd takie wnioski, może jakieś konkretne przykłady i porównania a nie puste hasła? Łatwo powielać niesprawdzone informacje zamiast przedstawić rzetelne informacje.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski