Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Żenua - 2014-09-18 09:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2014-09-17 22:08:32]:
Te opinie niby "pozytywne" za , które firma płaci jedynie ich pogrążają zobaczcie sami. :) Co przeprowadziłeś się z województwa mazowieckiego do lubelskiego a tam ludzie nie korzystają z energii i dlatego nie mogłeś tam sprzedawać. Hahahaha Uwielbiam Was :) I pp jeszcze płaci za taką żenadę :)
zdjecie uzytkownika
Szym - 2014-09-18 10:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żenua - 2014-09-18 09:32:59]:
Nie ma to jak wprowadzić w dobry humor samego siebie. Według mnie w można na forum znaleźć opinie na podstawie, których czegoś można się dowiedzieć. Natomiast posty typu "nie szanuje", "inwigilacja", "kablowanie" brzmią jak ze szkolnego podwórka. Jak ktoś chce pracować jako PH i jest tak delikatny, to nie wróżę mu kariery w żadnej firmie.
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-09-18 11:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dooro - 2014-09-18 09:30:08]:
Osoby, które się pozytywnie wypowiadają o Polskim Prądzie od razu są krytykowani. Ja pracuję w PP od 6 miesięcy i nie rozumiem skad tyle krytyki?!
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-09-18 14:16:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś? Ludzie to wieczni narzekacze i krytycy wszystkich i wszystkiego! Ja sam pracuję w PP i wiem, łatwo nie jest, ale jak się człowiek angażuje to i efekty są. A bylli tacy co przyszli i nic nie robili i najbardziej krzyczeli i krytykowali
zdjecie uzytkownika
adamo - 2014-09-18 15:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś tu podkłada polskiemu prądowi niezłą świnię, jestem zaskoczony tymi komentarzami, ludzie nie dajcie sie nabrać na to, jakiś frustrat się wyżywa, ktoś, komu nie wyszło, nie dał rady, a teraz myśli, ze jak jest anonimowy, to może wszystko
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2014-09-18 15:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adamo - 2014-09-18 15:17:07]:
Ale jaki jest tego cel? Bo nie bardzo rozumiem? Po cholerę? Ja swoją pracę w PP lubię i szlag mnie trafia, jak czytam te ściemy
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-18 15:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żenua - 2014-09-18 09:32:59]:
A tobie płacą za negatywne o PP?! Weź się lecz chłopie! Razi Cię, że ktoś o PP się pozytywnie wypowiada? Że jest zadowolony? Bo ja jestem, lubię swoją pracę!
zdjecie uzytkownika
gryps - 2014-09-18 15:58:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-18 15:54:46]:
Hahah tu sa przedstawiane same fakty o tej firmie. A za pozytywy muszą płacić bo nie wierze ,że ktos jest zadowolony z pracy w tej firmie chyba ze lubi wolontariat i chce zbudować baze firm polskiemu pradowi.
zdjecie uzytkownika
gargamel - 2014-09-18 18:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antek - 2014-09-16 12:26:27]:
Antku :-) proszę w wolnej chwili zerknij na stronę IMSiG.pl - tam zobaczysz informacje iż 29 maja 2014r Polski Prąd miał walne zgromadzenie akcjonariuszy w celu zatwierdzenia straty za rok 2013- jest to strona rządowa więc sprawę masz jasną :-) no chyba że Krajowy Rejestr Sądowy kłamie :-) Koledzy Antka ( chociaż wszyscy wiemy , że jesteście z firmy wynajętej w celu poprawy marketingowej PP S.A. )- dla waszej wiedzy, tylko jeden handlowiec pracuje od 10 miesięcy ( nikogo nie ma od roku ) i jest mniej handlowców niż 8 !!!! Firma jest tak stabilna , że ma stratę za rok 2013 !!!!!- dokumenty finansowe są dostępne w KRS ( każdy może je przeglądać - więc zobaczcie ,bo warto ). Tak przy okazji napiszcie wszystkim dlaczego główny inwestor TFI Opoka wycofał się po kilku miesiącach- chociaż planował inwestycje kilku letnią - odpowiedz macie na stronach TFI Opoka - oj warto poczytać :-) co do zarządu- popatrzcie w KRS które firmy już pod rządami pana e- prezesa upadły a które upadają - też macie informacje w KRS (krajowy rejestr sądowy ). Co do wyników finansowych za rok 2014 nie piszcie bo ich jeszcze nie ma ahahaha, wiec skąd wiecie ,że mają rekordowe wyniki- przecież te dane w KRS publikuje się w roku 2015 ( no chyba , że macie takie informacje już ahahaha). Czy dział handlowy istnieje- oj niestety nie ma go, po kieruje sprzedaż pan e-prezes ( bo sam wszystkiego dogląda , bo nikomu nie ufa , czyżby myślał że wszyscy są tacy jak on ???? )Rada dla firmy która została wynajęta do celów marketingowych ( poprawa wisów np. na goldenlinie i go work )- skoro wam płaca to niech też wam przekazują informacje konkretne bo się ośmieszacie. Skoro takie są super wyniki sprzedażowe to dlaczego pan prezes prawie całą centralę zwolnił , no przecież jest tak super???? dlaczego call center zostało praktycznie zlikwidowane- skoro jest tak super, gdzie są dziewczyny z rekrutacji- skoro jest tak super, gdzie jest informatyk- skoro jest tak super hahahaahah
zdjecie uzytkownika
hwdp - 2014-09-18 19:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie 100 % racji. hwdp
zdjecie uzytkownika
wsz - 2014-09-18 20:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak widać nie można być zadowolonym, bo pojawiło się kilku frustratów którzy mają patent na wiedzę i wiedzą jak jest. Że to nie jest prawdą to nie ważne, ważne ze nie mają pracy, siedzą i bzdury wypisuję na forum.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-09-18 21:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nic nie robi,t o sie ma duzo czasu na pierdoly, taka prawda, ja wole pracowac z pasja i to robie
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-18 21:57:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gryps - 2014-09-18 15:58:47]:
a moze negatywne opinie ktos specjalnie nagania? tym bardziej ze odbiegaja od rzeczywistosci i to znaczie
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-09-18 22:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te negatywne tak właśnie wyglądają -jakby były pisane na zamówienie.bo nie sądzę żeby ludziom aż tak się chciało klepać ;) chociaż może się mylę. jak dla mnie pp jest normalną firmą, która raz lepiej raz gorzej ale idzie do przodu.i tak będzie bo klienci wracają i pojawiają się nowi. w końcu po coś pp ludzi szkoli. zresztą co tu gadać skoro są tacy co wiedzą lepiej ;)
zdjecie uzytkownika
bryk - 2014-09-18 22:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
typowy polski small business z wielkimi aspiracjami i mniemaniem o sobie,tylko kultura biznesowa na poziomie zerowym ( impulsywne decyzje,inwigilacja, mobbing) ,firma niestety na bardzo niskim poziome zarządzania, brak organizacji, balagan, niekompetencja i wszystko w tej firmie sie sypie, wszystko co zrobia to pozory i obłuda. Praca w tej firmie byla dla mnie strata czasu....
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-09-18 23:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy my mówimy o tej samej firmie? o pp, gdzie panuje fajna atmosfera i ludziom się chce pracować? nie wiem ludzie co wy macie z tymi pojazdami, serio. brzmi to jakbyście w pp niebyli, tylko sobie piszecie te negatywne opinie. najważniejsze,że my wiemy jak jest i dalej w firmie jesteśmy. jak ktoś chce sprawdzić-zapraszamy do współpracy.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-19 12:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jak ma się to płacenie za posty, jak firma praktycznie nie istnieje? :P, nie płaci pracownikom...a jednak komuś płaci? żenujące sa te Twoje komentarze
zdjecie uzytkownika
deee - 2014-09-19 13:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-19 12:58:42]:
Jak widac płaci mało i ma tego wyniki :)
zdjecie uzytkownika
Franko - 2014-09-19 14:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oferta pp jest dużo gorsza od konkurencji i nie trudno znaleźć ofertę lepszą np PGE. A do tego niestety ludzie tam nie wytrzymują ponieważ nawet jak pracują i sprzedają to firma zalega z prowizjami. W firmie panuje totalny brak organizacji. Oszczędza się na pracownikach i to coraz bardziej. Dużo by tu jeszcze pisać. Stanowczo odradzam, chyba, że ktoś jest zdesperowany ale tej pracy to nawet żadnemu desperatowi nie życzę. Naprawdę ofert na rynku jest wiele
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-09-19 14:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,tak sobie sledze i czytam to forum i jedno wiem ze do tej firmy z pewnością bym nie wyśle swojej aplikacji. Wierze tym osoba co tu piszą ponieważ o rzetelnej firmie i dobrym pracodawcy nie pisze się złych opinii. a szkoda marnować swój czas na takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
frodo - 2014-09-19 14:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze wiele trafnych uwag...warto wspomnieć jeszcze o specyficznej atmosferze wśród pracowników.To moim zdaniem jest materiał na prace doktorancką. Osoby które tam pracują maja wiele odjazdów.. pełno jest tam donosicieli, lizusów, kapusiów którzy nie potrafiąc nic konkretnego muszą właśnie tym zapracować na swoje miejsce pracy. :) Natomiast dział sprzedaży to prawdziwy western i tam wszystko jest dozwolone, to tam średnia rotacja to 1/2 miesiące chociaz juz coraz mniej chetnych wiec chyba jest gorzej...
zdjecie uzytkownika
Golden - 2014-09-19 14:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie daje żadnego wsparcia i poczucia bezpieczeństwa. Przestrzegam wszystkich zainteresowanych przed wysłaniem tam swojego CV - już po pierwszych dniach pracy będziecie tego bardzo żałowali wiem co piszę pracowałam jako manager Regionu i od samego poczatku widzialem problemy ale dałem im szanse i stwierdziłam ze to przejściowe niestety nie..straciłem jedynie czas. Ludzie czytajcie opinie - jeśli firma zatrudnia ok 15 osób w całej firmie a istnieje ponad rok a komentarze maja na 73 zakładki !!! to mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
Szym - 2014-09-19 20:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misiek - 2014-09-18 14:16:45]:
Misiek racja, jak się komuś nie chce pracować, to skrytykuje żeby poczuć się lepiej i znaleźć wymówkę na swoje lenistwo. Taki świat.
zdjecie uzytkownika
mnb - 2014-09-19 21:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby było tak źle, to firma by sie nie rozwijała, bo nowe osoby jak piszesz ktore pojawiają się co miesiąc nie byłyby w stanie osiągnąć takich efektów. A co do nieudaczników, to przestań obrażać Ja pracuję w pp i za nieudacznika się nie uważam!
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-09-19 22:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ta osoba, która pisze negatywy w kółko to samo ;)czyżby z pge? niezły sposób na dyskredytowanie konkurencji ;) brak wsparcia, ciekawe gdzie ;) może nie ma plotek przy kawie przez pół dnia ale mi to niepotrzebne do pracy. 15 osób w całej firmie? spoko :D zwłaszcza że prawie od początku istnienia firmy jest ok 20 osób a obecnie sprzedaje ich 30 w całym kraju. proponuję się najpierw dowiedzieć jak wygląda teraz w pp a potem gadać głupoty.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x