Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
adam - 2015-04-10 22:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaro - 2015-04-08 21:25:26]:
nie ma idealnych pracodawców ani pracowników ;) ważne żeby się dogadywać na tyle,żeby obie strony odnosiły korzyści z tej współpracy. pracując w pp zdecydownie wychodzę na plus ;)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-10 23:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca w pp daje wiele satysfakcji, dla mnie to równie ważne jak kasa. można się tu sprawdzić i nauczyć paru przydatnych rzeczy, w końcu szkolenia po to są. także plusów sporo :)
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-04-11 23:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
póki co ta branża intensywnie się rozwija i jest jak walczyć o klienta. pp ma konkurencyjną ofertę i klienci często przedłużają umowę. dla mnie to jasny dowód że mam do czynienia z dobrym produktem.
zdjecie uzytkownika
grot - 2015-04-12 22:43:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak mówiłem, tak zrobiłem. jestem już po rozmowie w pp, teraz tylko czekam na ostateczną decyzję. wrażenie po dobre, ale nie zapeszajmy. w każdym razie nastawiam się pozytywnie i liczę,że w się uda :)a potem w teren!
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-04-12 23:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martyna - 2015-03-26 20:43:20]:
Dla mnie również zupełnie nowe doświadczenie i nowa branża, ale polecam! odważyłam się i nie żałuje.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-04-12 23:10:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-03-27 23:45:44]:
Tylko mogę się zgodzić: szkolenia bardzo dużo dają i zabierają "pierwszy lęk" poza tym zawsze ktoś się znajdzie, którego można dopytać.
zdjecie uzytkownika
Maria - 2015-04-12 23:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lidka - 2015-04-02 21:10:36]:
również polecam! dzień nie równa się dniu i na pewno nie ma monotonii! jest fajnie i ciągle można się rozwijać.
zdjecie uzytkownika
Ryś - 2015-04-12 23:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Chodak - 2015-04-06 22:58:09]:
wszystko co włożysz z siebie w pp zostaje zauważone i odzwierciedla się w wynagrodzeniu! jestem bardzo zadowolony, że się zdecydowałem na krok zmiany pracy.
zdjecie uzytkownika
irek - 2015-04-16 21:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czgo sie tam mozna nauczyc to samodzielnosc i dobra organiacja pracy wlasnej, a to zawsze procentuje w przyszlosci
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-04-16 21:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryś - 2015-04-12 23:17:27]:
to prawda. i to pod względem finansowym i takim ludzkim, ma się poczucie, że to co się robi ma sens i jest docenione. praca tak naprawdę w efekcie zespołowa bo dokonana wysiłkiem wszystkich.
zdjecie uzytkownika
hen - 2015-04-18 13:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyplata na koncie ma dla mnie najwieksze znaczenie, prowizja daje zarobic i kilka ostatnich miesiecy jest naprawde dobrze
zdjecie uzytkownika
radi - 2015-04-18 14:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio sporo w pracy sie dzieje, ale to dobrze, bo dzieki temu moge sie wiecej nauczyc i sprawdzic co juz wiem do tej pory
zdjecie uzytkownika
Maras - 2015-04-20 00:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [melon - 2015-04-02 22:48:26]:
racja, ja też "zdychałem" za biurkiem. w PP odżyłem i szczerze polecam! każdy coś dla siebie znajdzie
zdjecie uzytkownika
Ivan - 2015-04-20 00:16:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-04-06 22:53:29]:
Ja miałem wiele obaw, ale szkolenie mi je rozwiały. na pozostałe pytania zawsze życzliwi koledzy z PP się znaleźli i pomogli lub odpowiedzieli. jest fajnie!
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-04-20 00:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znudziłem się pracą w korporacji. odważyłem się na ten krok i do dziś nie żałuje (już 3ci rok). każdy dzień jest inny a branża się wciąż zmienia tak że i ja się mogę rozwijać i piąć w górę.
zdjecie uzytkownika
Rafa - 2015-04-20 00:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hen - 2015-04-18 13:54:43]:
oprócz wypłaty jest jeszcze aspekt ludzki, które w PP jest bardzo wysoki. cenię sobie swoich kolegów z pracy. mega fajny klimat pracy
zdjecie uzytkownika
Katarzyna - 2015-04-20 00:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uwielbiam wyzwania i nie żałuje swojej decyzji o zmianie. Każdy w PP coś dla siebie znajdzie, ale co najważniejsze: wypłata się zgadza i jest adekwatna do pracy. ile z siebie dasz, tyle dostaniesz
zdjecie uzytkownika
agawa - 2015-04-20 19:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie przekonalo to, ze mimo prowizji ma sie podsawe, to wazne, bo nie kazdy miesiac jest taki sam a kasa zawsze potrzebna
zdjecie uzytkownika
migdal - 2015-04-21 21:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyzwania w pp są, to prawda. może się człowiek sprawdzić. a że oferta jest świetna to można startować do klientów bez problemu. staram się ciągle rozwijać a w tej branży i w tej firmie są świetne ku temu warunki.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-04-23 23:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agawa - 2015-04-20 19:16:43]:
każdy ma jakieś zobowiązania, więc lepiej mieć te pieniądze co miesiąc niż ich nie mieć. a jak się dodatkowo wysili to prowizja też jest całkiem niezła. i akurat na dodatkowe wydatki jest jak znalazł.
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-04-27 09:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nudziłem się i postanowiłem coś zmienić. jestem w PP prawie rok i strasznie sobie cenię zmianę.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-04-27 09:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam obawy, czy jako "kobieta" się w PP odnajdę, ale szybko (bardzo szybko) rozwiano mi moje obawy. pracuje w świetnym zespole i zawsze jak mam pytanie moge śmiało pytać.
zdjecie uzytkownika
Radson - 2015-04-27 09:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2015-04-12 23:14:14]:
wyzwania są, ale na miarę możliwości każdego i chyba to czynni ta prace taką ciekawą?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-04-27 10:07:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-04-10 22:11:23]:
no niestety nikt nie jest idealny;) ale pracę polecam, bo na prawdę dzień nie równy dniu i to właśnie jest wielki plus!
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2015-04-27 10:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest całkiem spoko, choć szkolenia nie do końca dały mi odpowiednią wiedzę, jednak w praktyce się raz dwa nauczyłem i zawsze miałem kogo w razie wątpliwości dopytać. Jest fajnie!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski Prąd S.A?
Zadaj pytanie