Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Polski Prąd S.A

Pracowałeś w firmie Polski Prąd S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Hirek - 2014-09-28 23:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-09-28 16:29:00]:
Właśnie tak też mi się wydaje że ktoś pisze te negatywy na zamówienie. Czarny EPR pełna gębą, na szczęście kto się nie boi ten składa papiery. Najlepiej przekonać się na własną rękę.
zdjecie uzytkownika
Rafi - 2014-09-29 00:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [benek - 2014-09-25 15:28:03]:
Powiedziałbym raczej że prowizja adekwatna do wykonanej pracy, widać że musiałeś słabo działać stąd teraz te narzekania. Może to nie praca dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
Roberto - 2014-09-29 01:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maniek - 2014-09-25 15:33:00]:
Zdecydowałem i czasu nie straciłem, pracuję zarabiam i nie narzekam. O dziwo za ciężką pracę masz dobre wynagrodzenie. Kto pracy się nie boi odnosi sukces.
zdjecie uzytkownika
Pavo - 2014-09-29 08:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracujesz i dostajesz swoje, chyba że się obijasz i nie masz efektów wtedy mało zarobisz, dla ludzi co się nie boją ciężkiej pracy jest odpowiednie wynagrodzenie, nie wiem skąd takie dziwne negatywy.
zdjecie uzytkownika
Polo - 2014-09-29 09:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Granda - 2014-09-25 15:35:08]:
To chyba pracowałeś w innej firmie, nie spotkałem się tu z taką sytuacją. Jest praca dla tych co się jej nie boją, a za tym idą konkretne pieniądze.
zdjecie uzytkownika
frido - 2014-09-29 09:51:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie są tam niekompetentni żeby nie powiedzieć ułomni. Na rozmowach o pracę opowiadają bajki i obiecują złote góry. Szkoda czasu poświęcać na czytanie ich ogłoszeń które pojawiają się regularnie jak gazety w kiosku. Każdy kto tam przyjdzie ucieka czym prędzej !!!
zdjecie uzytkownika
zxc - 2014-09-29 11:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mi nikt złotych gór nie obiecywał tylko wręcz przeciwnie. Mówili, ze nie jest to prosta praca i wymaga naprawdę sporo samodzielności. Mi to jak najbardziej pasuje dlatego już od dłuższego czasu się u nich trzymam
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-09-29 12:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać,że ciągle te opinie pisane tak samo :) a negatywne opinie robią się coraz bardziej niegrzeczne i obraźliwe, faktycznie sposób na zaistnienie i zdyskredytowanie kogoś :D
w pp zarabia tylko ten kto pracuje a nie udaje,że to robi. nie da się zarobić za nic i dlatego prowizja jest dobrym systemem, który motywuje do pracy.
zdjecie uzytkownika
Arni - 2014-09-29 15:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-09-29 12:39:29]:
Ach te pozytywne opinie , które sa pochwała dla systemu w 100% opartego o prowizje , do tego pracujesz jezdzac własnym autem i nikt Ci nie zwraca kosztów za benzyne. A stałe koszty za kredyt, złobek, rachunki , które kazdy płaci sa nie istotne. Tak kazdy marzy o pracy na samej prowizji. :))) Te pozytywy sa zenujace naprawde zastanówcie sie co wy wypisujecie. Firma jest taka cudowna tylko skad te wszystkie opinie na 76 stron..chyba nie bez powodu. Zastanówcie sie trochę.
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-09-29 16:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do negatywnego człowieka, bo sporo jest tych ników, a opinie pisze raczej jedna osoba, Ty chyba pracowałeś w innej firmie...albo byłes bardzo kiepski i nie zagrzałeś długo miejsca i nie ma się co dziwić, ze nie zgadzają się nasze opinie z Twoimi, aż tak bardzo
zdjecie uzytkownika
michu - 2014-09-29 16:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem czy pochwała, że prowizja taka super? raczej stwierdzenie faktów,że komuś to pasuje i jest motywującym systemem. nie widzę peanów na tą okoliczność. nad pp tez się nikt nie rozpływa, tylko mówi czy jest ok czy nie, oraz jakie są plusy czy minusy. więc nie rozumiem po co ta ironia we wpisach powyżej. no i nie każdy bierze sobie na głowę, kredyty, żłobki itd. to też jest czyjś prywatny wybór, podobnie jak praca w systemie prowizyjnym czy z podstawą.
zdjecie uzytkownika
klj - 2014-09-29 19:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mi nie przeszkadza, że jeźdzę swoim autam- liczy się to, że za paliwo mam zwracane. Nigdy też sie nie zdarzyło żebym nie dostał prowizji więc nie do końca wiem o co w tym zarzucie chodzi. W firmie też o tym nie słyszałem więc niepotrzebnie ten ferment jest siany
zdjecie uzytkownika
koles - 2014-09-29 21:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widac sporo hejterow tutaj jest, to pewnie osoby ktore w zyciu sa wieczneie ze wszystkiego niezadowolone, ja tam zawsze wole widziec szklanke do polowy pelna
zdjecie uzytkownika
rop - 2014-09-30 12:37:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja po przeczytsniu kilku negatywów mam wrażenie, zę pisze to jeden frustrat. Szkoda, bo opinie są nieprawdziwe i niepotrzebnie wprowadzają zamęt. DObrze, zę ich nie przeczytałam przed rozpoczęciem szkoleń, bo niepotrzebnie mym się nastwwił a tu jest tak, że jak chcesz pracować to naprawde fajnie możesz zarobić.
zdjecie uzytkownika
siik - 2014-09-30 13:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak 76 stron negatywów pisza osoby dla zabawy :) Opinie prawdziwe (negatywne ) sa pisane przez osoby, które doświadczyły pracy w tej firmie i wszyscy przekazuja tu fakty o tej firmie. Kolejnym dowodem na to jaka to jest firma jest fakt ,ze w dziale sprzedazy pracuje 5 osób...co swiadczy o tym jak firma traktuje pracowników.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-09-30 13:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma nie ma nic do zaoferowania. Jest to twór z którego wszyscy uciekają. Warto zaznaczyć ze firma nie daje podstawy, prowizje najniższe na rynku, cena bazowa bardzo wysoka przez to pH tracą, brak samochodu, brak zwrotu kosztów za paliwo , w firmie totalny bałagan nik nie potrafi udzielić konkretnej informacji, niestety ścieżka kariery to fikcja na potrzeby rekrutacji, brak szacunku do ludzi, niska płaca - wysokie oczekiwania, duża rotacja pracowników, brak stabilności zatrudnienia permanentne problemy finansowe.
zdjecie uzytkownika
remik - 2014-09-30 15:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siik - 2014-09-30 13:39:02]:
pracuje i jest nas znacznie wiecej, wiec nie wiem skad wziales liczbe 5, nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia
zdjecie uzytkownika
max - 2014-09-30 17:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nigdy tu nie pisałem chociaż pracowałem nie udawałem przez 4 miesiące codziennie po po 8 - 9 godz. na rynku. W pierwszym miesiącem gdzie zrobiłem ponad 200 MW (udało się sprzedać na rumuna wśród znajomych) i sukces dostałem premię (wtedy były jeszcze samochody służbowe, telefony i tablety). Potem przez 3 miesiące gołe 1000 pln bo nie wyrabiałem limitów czyli 350 MW (nie miałem miesiąca bez sprzedaży) liczyłem na cud, że może z tych setek klientów ktoś zadzwoni i uda się coś napisać. Powodem odejścia było jednak wprowadzenie tzw rozliczania z wizyt gdzie dostaliśmy faktury tych wizyt miało być 60 i nie kwalifikowały się wcześniej wprowadzone do systemu. Zaraz się zacznie że byłem słaby ale niewielu w tej firmie pisało ilości, które gwarantowały premię. Najlepsza była jednak Aleksadra K. z Zabrza - dla niej napisanie kilku GW to pikuś - niestety pociągnęła za sobą jeszcze kilka niewinnych osób przy aprobacie firmy pp - gdzie była weryfikacja??????????
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-09-30 18:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [siik - 2014-09-30 13:39:02]:
Czytam i jakoś samych negatywów nie widzę. Co do postów negatywnych to spora cześć jest poniżej krytyki wyzwiska i jakieś oszczerstwa bez pokrycia. Chyba czytaliśmy inne opinie.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2014-09-30 18:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakaś paranoja z tymi zarzutami. serio. nie wiem skąd te dane że w dziale sprzedaży pracuje 5 osób, skoro jest ich więcej. nie dają podstawy to racja, ale dają prowizje i wcale nie najniższe na rynku. kolejne nieporozumienie.rotacja taka jak wszędzie, bo niestety ale nie każdy nadaje się do tego zawodu. trzeba mieć to coś, żeby sobie poradzić. do tego zawsze są szkolenia, więc wątpliwości są wyjaśniane. mi to pasuje.
zdjecie uzytkownika
poldek - 2014-09-30 19:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehhe 5 osobowa firm asię w taki sposób nie rozwija i nie byłaby w stanie na rynku się utrzymać! Ktoś ma chyba jakiś profit z wypisywania tych bzdur ale radzę się nimi nie sugerować, bo z prawdą delikatnie mówiąc bardzo sę mijają. Wiem co piszę, bo pracuję w pp już dłuższy czas
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-09-30 19:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [migdał - 2014-09-30 18:38:41]:
Jakie dane przecież piszą te głupoty na zlecenie, nikt nie mówi wszystkiego do końca. Łatwo powiedzieć najgorsza oferta lecz nie daje porównania. Nie mówi o prowizji jaką masz itp. Koniec końców teraz wychodzisz lepiej niż kiedyś o ile pracujesz.
zdjecie uzytkownika
Irek - 2014-09-30 19:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-09-30 13:52:32]:
Moim zdaniem ceny konkurencyjne wynagrodzenie prowizyjne również, co do ucieczki to może uciekają osoby które kompletnie się do tego nie nadają, maja wygórowane wymagania i zero efektywności.
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-30 20:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Irek - 2014-09-30 19:58:37]:
A moze takie osoby , które az za dobrze znaja ta firme i ludzi nia zarządzających. Kazdy kto choc troche zna rynek stamtąd odchodzi. Takie sa fakty..ta firma nie ma nic do zaoferowania.
zdjecie uzytkownika
Lechu - 2014-09-30 20:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arni - 2014-09-29 15:30:19]:
A może niektórym taki system odpowiada, na prowizji tez można całkiem nieźle wyjść, a te 1tys podstawy co kiedyś było to nie takie wielkie pieniądze. Co do kosztów to tu się z tobą nie zgodzę, bo mi zwracają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x