Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
8988 - 2015-03-05 08:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie były wasze początki w PP ? czy było trudno znaleźć klientów ?
zdjecie uzytkownika
nataniel - 2015-03-05 21:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moje trudne, bo calkiem nowa praca, nowi ludzie i branza, temat tez nielatwy, ale powoli jakos poszlo i rozkrecam sie juz calkiem niezle
zdjecie uzytkownika
zenek - 2015-03-06 20:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wazne na poczatku sa checi i nastawienie, jak ktos ma otwarty umysl to moze sie nauczyc wszystkiego, taka jest prawda
zdjecie uzytkownika
kamil - 2015-03-09 20:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszalam ze u nich mozna sie piac po sciezce kariery, to prawda? bo szukam pracy z perspektywami
zdjecie uzytkownika
igor - 2015-03-10 19:06:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda, wiadomo ze latwe to nie jest i wymaga czasu, ale jak ktos jest zdeterminowany to da rade
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-03-10 22:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co czytam to warunki w polskim prądzie naprawdę super. ja się zastanawiam nad zmianą pracodawcy a branża mi bardzo pasuje i już jakieś doświadczenie mam.pora powziąć decyzje!
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-11 08:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem już jakiś czas w polskim prądzie i póki co nie zamierzam zmienić pracodawcy- warunki o których tu piszą faktycznie takie są, jak na razie spełniają moje potrzeby. jeśli potrzebuję więcej kasy to wtedy więcej działam i dostaję prowizję- proste. ale najważniejsze dla mnie jest i tak utrzymanie relacji z dotychczasowymi klientami.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-03-11 23:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie ważne że jest podstawa i prowizja. dzięki temu można się skupić na pracy nie martwiąc się o wypłatę. chociaż i tak najlepiej można zarobić po prostu wyrabiając sobie prowizje.no i sama praca świetna bo mam ciągły kontakt z ludźmi.
zdjecie uzytkownika
rad - 2015-03-12 20:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak monotonii i ciagle wyzwania, to mnie motywuje, to tutaj mam, nie wyobrazam sobie pracowac w nudnym miejscu o codziennie przez 8 godzin robic to samo
zdjecie uzytkownika
tajek - 2015-03-12 22:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie też interesują początki. co prawda coś już wiem ale baza klientów mnie zastanawia no i ogólnie jaka atmosfera panuje? jak z regularnością wypłat?
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-03-13 08:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2015-02-26 19:02:02]:
zgadza się, ja mam takie same podejście. i jak na razie pracując w pp dobrze na tym wychodzę. jak się nie jest bardzo oblatanym to są szkolenia, które mi na początku sporo pomogły. system jest taki,że nie jest się zostawionym samemu sobie bo każdemu zależy na tym,żeby praca była zrobiona. także jak ktoś się zastanawia to polecam spróbować.
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-03-15 23:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos - 2015-03-02 11:57:36]:
też się zdecydowałem na pp, przemyślałem sprawę i będę do nich aplikował. mam nadzieję,że sprawy potoczą się szybko i po mojej myśli i że zacznę u nich pracę.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-03-16 11:38:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasami rekrutacja chwile trwa, zwlaszcza jak jest wielu kandydatow, szukaja konkretnych osob , ale warto
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-17 00:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pawel - 2015-03-16 11:38:48]:
zgadzam się. gdybym ta firma nie była uwagi nie pracowałbym w pp. a tak mam szanse żeby się rozwijać i spełniać swoje założenia i cele zawodowe. to jest świetne miejsce do takich działań.
zdjecie uzytkownika
grot - 2015-03-18 08:13:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę,że coraz więcej osób wypowiada się pozytywnie na temat polskiego prądu, czyli branża się rozwija. a ja ciągle mam dylemat czy zmieniać pracę, czy nie. mój obecny pracodawca nie do końca wywiązuje się z obowiązków, jak jest lepiej to na jakiś czas a mi zależy na tym żeby pracować spokojnie. jak to wygląda w pp? są jakieś wahania, problemy o których tu nikt nie napisał? no i oczywiście pieniądze- czy faktycznie są na czas i nie trzeba się upominać?
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-03-18 23:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [8988 - 2015-03-05 08:11:52]:
początki nigdy nie są łatwe ale też bez przesady, w pp jest o tyle fajnie, że ma się szkolenia, które sporo rozjaśniają plus można się pytać przełożonych czy współpracowników co i jak.atmosfera jest koleżeńska, ludzie przyjaźnie nastawieni :)
zdjecie uzytkownika
agawa - 2015-03-19 12:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
osob sporo, wiec tak jak pisze migdal, zawsze ktos pomoze, a to niezwykle wazne zwlaszcza na poczatku
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-19 22:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-02-26 09:09:30]:
to są dobre warunki finansowe. ktoś tu pisał że podstawa + prowizja to dobry system i zgadzam się z tym. bywają miesiące lepsze i gorsze, ale zawsze i tak wychodzi się na swoje. poza tym pp to firma, która się rozwija i na to samo stawia u pracownika.dla mnie takie podejście to jedyne słuszne w 21 wieku ;)
zdjecie uzytkownika
melon - 2015-03-21 23:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rad - 2015-03-12 20:59:28]:
taaa 8 godzin za biurkiem, to nie jest praca marzeń ;) dla mnie praca w terenie to jest to i dlatego wybrałem tą branżę. lubię kontakt z ludźmi i poczucie że ode mnie zależy ile zarobię. a w pp mam na to spore szanse.
zdjecie uzytkownika
migdał - 2015-03-22 15:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2015-03-09 20:54:55]:
można, jasne że tak. wszystko zależy od tego na ile faktycznie się zaangażujesz w pracę. tu nie ma miejsca na olewactwo i liczenie na to,że a dobra mam podstawę zlewam system. takie osoby są wychwytywane i nie ma sensu,żeby pracowały w tej branży. ogólnie pp jest przyjaznym miejscem do pracy gdzie można rozwinąć skrzydła.
zdjecie uzytkownika
jack - 2015-03-24 14:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zadnej pracy nie ma miejsca na lamerstwo i olewanie obowiazkow, bo tak sie do niczego nie dochodzi, no mozna jedynie zostac wylanym z pracy, a tutaj doceniana jest dobra praca, wiem to po moim przykladzie
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-24 23:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [grot - 2015-03-18 08:13:23]:
kasa na czas, o to się nie musisz martwić. problemów brak- firma świetnie zorganizowana, nastawiona przyjaźnie i do konsumenta o czym świadczy oferta i do pracownika o czym świadczą warunki pracy. jak masz opcję to spróbuj, sporo się można nauczyć.
zdjecie uzytkownika
martyna - 2015-03-26 20:43:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie calkiem nowa branza i inny styl pracy, na poczatku ciezko bylo sie przestawic, ale z czasem okazalo sie, ze jest dobrze i nawet coraz lepiej
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-03-26 23:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla mnie najlepszą opcją sprawdzenia jak jest w firmie, jest po prostu zatrudnienie się w niej. dopasowanie się do filozofii firmy, zwłaszcza jak zależy nam na rozwoju, jest ważne.nie mówiąc już o całej reszcie czyli i sprawach technicznych jak pieniądze, atmosfera itd bo to oczywiste że musi być ok.i w pp tak jest.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-27 23:45:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martyna - 2015-03-26 20:43:20]:
dobrze to słyszeć. nie jesteś pierwszą osobą, u której tak to wyglądało. mi z kolei dużo dały szkolenia i doświadczenie innych osób, które dłużej pracują w pp niż ja i to że nikt mnie nie olał jak się wdrażałem.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski Prąd S.A?
Zadaj pytanie