Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Polski Prąd S.A

zdjecie uzytkownika
karol - 2015-02-12 23:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiadomo z czym się wiąże ta praca i że nie jest to siedzenie za biurkiem ale też przecież nikt nie wymaga jeżdżenia autobusem czy tramwajem. Kasa na benzynę jest zawsze
zdjecie uzytkownika
seba - 2015-02-12 23:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polek - 2015-01-25 11:44:26]:
Początki wszędzie są trudne ale z tego co obserwuję jak ktoś chce to w pp się odnajdzie, bo jest spore zaplecze wsparcia
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-02-13 10:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie najbardziej liczą się co miesiąc pieniądze na koncie. Tu sporo zarabiam i co ważne nigdy nie miałem problemów z dostaniem wypłaty!
zdjecie uzytkownika
aro - 2015-02-13 11:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-01-29 17:57:14]:
Nigdy nie ma 100% pozytywów, bo tak się nie da. Nie każda praca jest dla wszystkich umówmy się ale jak lubi się kontakt z klientem i mobilność to warto spróbować
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-15 16:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje tam gdzi emam z tego odpowiednie pieniadze, dlatego tutaj jeszcze troche miejsce zagrzeje, idzie mi coraz lepiej i coraz lepiej zarabiam dzieki temu
zdjecie uzytkownika
franek - 2015-02-16 22:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca plus dobra kasa, ciekawi ludzie i brak nudy, tak sie tutaj pracuje
zdjecie uzytkownika
fert - 2015-02-17 21:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja za kilka dni w pp postawię pierwsze kroki i to cjjo tu czytam bardzo mnie buduje!
zdjecie uzytkownika
bert - 2015-02-18 18:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie jak się zaangażuje to pieniądze są bardzo fajne. Konkurencję pp bije na głowę a wiadomo, że pieniądze motywują najbardziej.
zdjecie uzytkownika
marian - 2015-02-18 19:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-01-29 17:57:14]:
Prawda jest taka, że nie jest to praca dla wszystkich ale jak lubisz wyzwania i kontakt z klientem to spróbuj. Mi odpowiada, bo z miesiąca na miesiąc idzie mi coraz lepiej.
zdjecie uzytkownika
riki - 2015-02-18 20:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczatki moga byc trudne, ale jak sie jest chetnym do pracy i do nauki, to potem idzie juz niezle
zdjecie uzytkownika
ferd - 2015-02-20 21:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie początki są łatwo. Wszędzie się wdrażasz, uczysz nowych rzeczy i zadaj stres... No ale potem jest zdecydowanie lepiej!
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-20 21:59:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [alex - 2015-02-03 20:33:48]:
No i nie da się ukryć, że wielką zaletą jest podstawa. Mi ze świadomością ile zarobię na pewno zdecydowanie lepiej się pracuje!
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2015-02-21 11:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jakie są zarobki w Polskim prądzie, jaka podstawa i jak duże premie od sprzedaży?
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-02-22 17:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki sa calkiem niezle, jest podstawa stala, a premia to w zaleznosci od tego jak sie intensywnie pracuje i jakie sie ma rezultaty
zdjecie uzytkownika
Ktos - 2015-02-23 09:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak duża jest podstawa ? i jaka jest premia np. od małej apteki lub sklepu ?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-02-23 09:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, jak wygląda szkolenie w Pp ? gdzie się odbywa i czy jest darmowe ? Pytam bo niedługo rozpoczynam prace w firmie.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-24 21:09:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek - 2015-02-05 22:57:43]:
A dlaczego głupio o to zapytać? Przecież rozmowa jest miejscem na pytanie. Ja zadałem ich kilka i uważam, że zostało to doceniane
zdjecie uzytkownika
der - 2015-02-24 21:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie jest darmowe, w Warszawie. Potem pojawia się jeszcze wiele pytań, co wychodzi w praniu ale to już dopytasz na bieżąco
zdjecie uzytkownika
ssss - 2015-02-25 13:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sssssssssss
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-02-25 20:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na poczatek szkolenie, potem mozna sie kolegow podpytywac i sie zdobywa i wiedze i doswiadczenie, uwazam ze dobrze jest to zorganizowane
zdjecie uzytkownika
polek - 2015-02-25 20:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za komentarze. Ja zbieram informację o pp, bo idę na rozmowę i ciekawy jestem jak mi pójdzie, bo praca w handlu to mój żywioł.
zdjecie uzytkownika
asd - 2015-02-25 20:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marceli - 2015-02-07 20:02:24]:
Hhehe no czasy: czy się stoi... dawno się skończyły! Pomijając żarty jak chcesz to w pp możesz wyciągnąć naprawdę fajną pensję, bardzo konkurencyjną w stosunku ko innych firm
zdjecie uzytkownika
zenon - 2015-02-26 08:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem wam - nie słuchajcie tych co odradzają. Warto tu przyjść tylko z głową. Mi było łatwiej bo trzy lata już robię w prądzie i przyszłem z gotową bazą klientów - z terenu całej południowej Polski. Nie chcieli mi dać umowy o pracę ale się uparłem i mam , 3k pln na rączkę prawdziwej wypłaty ( nie jak coś tam zrobię)i prowizję od marży o jakiej w amb mogłem tylko pomarzyć, do tego stały dodatek do paliwa, nieduży (500) ale jednak,auta nie chciałem bo mam swoje do roboty. zasuwam jak w fabryce bo nie odpuszczam ale jeszcze nie było miecha żeby dyszki nie wyciągnąć. Poza jednym , jak byłem na chorobowym (płatnym!) ale i tak nadrobiłem przesuwając klientów. Da się? Da - tylko do roboty.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie w kawiarni w Łodzi z prezesem PP
Pytania: Pytania banalne dotyczace doswiadczenia. pytania dotyczace spraw osobistych kredyt i rodzina.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-26 09:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podstawa dla doświadczonych 3 tysiące, "z ulicy" 2 tysiące, prowizja od marży 30%, cennik do 2018 roku, bazówka 235, doświadczeni dostają samochody a nowi kasę na paliwo - taki system od kilku miesięcy wprowadził nowy dyrektor sprzedaży. Bije Duona i EdF. Większą prowizję możesz dostać u niektórych pośredników sprzedających np PGE ale tam masz samą prowizję, bez podstawy samochodu etc. Wybierz sam
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-02-26 19:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o ale konkretne informacje, mi to akurat pasuje, podstawa jest wazna bo miesiace bywaja roznie, a podstawa to jednak pewne bezpieczenstwo
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polski Prąd S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Polski Prąd S.A?
Zadaj pytanie