Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zanam legmet

Pracowałeś w firmie zanam legmet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KAROL - 2009-09-29 14:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Piszcie czy chodzi o Polkowice czy o Legnicę bo w Legnicy to ątmosfera i kadra do bani . Podwyżek nie ma od półtora roku i raczej nie będzie . Prezes obcina wszystko jak się tylko da a są pracownicy którzy zasługują na jakieś pieniądze tylko dostają pociotki i [usunięte przez administratora] majstrów i kierownictwa. Nie polecam tej firmy omijajcie ją szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-19 20:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAROL - 2009-09-29 14:54:52

Piszcie czy chodzi o Polkowice czy o Legnicę bo w Legnicy to ątmosfera i kadra do bani . Podwyżek nie ma od półtora roku i raczej nie będzie . Prezes obcina wszystko jak się tylko da a są pracownicy którzy zasługują na jakieś pieniądze tylko dostają pociotki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majstrów i kierownictwa. Nie polecam tej firmy omijajcie ją szerokim łukiem.

kolego masz racjie
zdjecie uzytkownika
legmetowiec 11 - 2011-10-04 18:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-04 19:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
[usunięte przez administratora] się w głowach jak pojawi się nasz pan i władca poklepie po ramieniu obieca pociotkom po cichu paregroszy i już po gadaniu ludzi pełno nowych stawki wysokie a ty [usunięte przez administratora] tyle czasu i masz to samo lub mniej to [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2011-12-07 20:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja tam pracuję, nie zarabiam źle, ale ściemniacze faktycznie mają [usunięte przez administratora] . Ja polecam tą firmę!
zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2012-07-04 21:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie [usunięte przez administratora] powodzenia w kolejnych wyborach. Związki zawodowe powstały dzieki ludziom i dla ludzi a nie dla kolesi [usunięte przez administratora] .Dziekjemy za NIE BO NIE ..
zdjecie uzytkownika
ślusarczyk - 2013-01-08 23:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Martwi mnie tak samo jak kolegów z polkowic co się dzieje z kierownictwem NSZZ Solidarnośc w naszej firmie bo z przyczaji wyjaza wszelkie scierwa którym spokój w zakładzie nie na rękę.
zwłaszcza w miesiącu walki o pare złotych bo dziela teraz podwyższke
zdjecie uzytkownika
pracownik dfm - 2013-01-30 22:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w ostatnim apelu solidarności o likwidacje imprezy prezesa ma sens bo nikt nie ma juz ochoty oglądać imprezy robionej dla prezesa pod specjalnym namiotem a pracowników traktuje sie jak holote pod specjalna zwiększona ochrone komandosów którzy strasza ludzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ pracownik dfm - możesz napisać konkretniej o co chodzi z "komandosami straszącymi ludzi" na imprezie firmowej? Bo brzmi strasznie :)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2013-12-12 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękujemy za chojność w wysokości 500zł brutto za cały rok lajtowej pracy w sanatorium jakim jest Zanam zmieszali nas z gównem Wesołych Świąt bo moje będą w ŻAŁOBIE
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-18 20:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech ktoś w końcu się obudzi i zobaczy jak dzielą kase w Legnicy bo od paru lat jedne i te dame osoby dostają maxa a reszta ochłapy. Różnice w stawkach są masakr kyczne dostają ludzie majstra .A kierownicy to tolerują i mają to gdzieś
zdjecie uzytkownika
anna - 2013-12-26 23:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownik, a jaka jest roznica pomiedzy tym maxem, a ochlapami? zarobki s ajawne w znam legmet, ze tak wszystko wies,z czy jestes z kadr/ksiegowosci?
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-31 16:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może cos sie pozmieniało w zanam legmet, bo jak dla mnie, to, ze pracownicy z wiekszyms tazem zarabiaja wiecej niz nowi, to nic dziwnego, tak jest w wielu firmach.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-23 22:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praowalem w legnicy i polkowicach.krotko i na temat legnica to dziadostwo majstrowie cwaniaczki pelno kolo nih d... lizow postawilem sie jednemu majstrowi to dostalem N.do polkowic mozna isc pracowac spoko kierownictwo majstrowie ok
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-10-03 00:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KGHM ZANAM Sp. z o.o. należy do największych w Polsce producentów maszyn i urządzeń dla sektora górniczego. Spółka wytwarza również sprzęt stosowany w systemach przeładunkowych, zespołach transportowych, skalnictwie, kopalniach odkrywkowych. Ponadto jest także znaczącym producentem odlewów staliwnych i żeliwnych.
zdjecie uzytkownika
rudybąk - 2014-11-15 15:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Już niedługo KGHM i może dobrze. Legnica powinna wrócić do nazwy Legmet. Bo w tym momencie traktowana jest jak getto. Serdecznie nie polecam pracy w legnickich oddziałach spółki gdzie główną zasadą rządzących jest szukanie oszczędności nie w produkcji a w ludziach. No chyba że jesteś protegowany i masz duże znajomości.
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-03-14 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jakie pieniądze zarabiają formierze na odlewni
zdjecie uzytkownika
upsss - 2015-03-16 15:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto na początek
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-04-09 10:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dodatki w roku macie w zanamie i w jakiej wielkosci?
zdjecie uzytkownika
shj - 2015-04-11 08:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjdz do pracy to zobaczysz jaka praca i dodatki sa dobre -na wielkanoc tez była premia
zdjecie uzytkownika
zarcikowy - 2015-04-29 17:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie kto może pracuje w zanamie lub w hucie i jeździ autem z lubina . przede wszystkim chodzi mi o transport dzięki i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ma - 2015-05-07 11:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy warto przyjąć sie do Legmetu?.Jakie są tam zarobki dla pracowników?.CZy są jakieś premie i dodatki?
zdjecie uzytkownika
dff - 2015-05-12 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak warto ale na oczyszczalnie tam jest najlepiej i najwiecej placą nawet kolega dostał 50 zł podwyzki to jest smieszne co wyprawiaja zlodzieje
zdjecie uzytkownika
creatywny - 2015-05-13 20:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co się tam wyprawia syf totalny pierwsze wrażenie tego zakładu to PRL i szukanie w ludziach oszczędnośći a zarobki marne KGHM ZANAM brzmi z nazwy ludzie z tego nic nie mają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zanam legmet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zanam legmet?
Zadaj pytanie
alert