Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zanam legmet

Pracowałeś w firmie zanam legmet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KAROL - 2009-09-29 14:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Piszcie czy chodzi o Polkowice czy o Legnicę bo w Legnicy to ątmosfera i kadra do bani . Podwyżek nie ma od półtora roku i raczej nie będzie . Prezes obcina wszystko jak się tylko da a są pracownicy którzy zasługują na jakieś pieniądze tylko dostają pociotki i [usunięte przez administratora] majstrów i kierownictwa. Nie polecam tej firmy omijajcie ją szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-09-19 20:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KAROL - 2009-09-29 14:54:52

Piszcie czy chodzi o Polkowice czy o Legnicę bo w Legnicy to ątmosfera i kadra do bani . Podwyżek nie ma od półtora roku i raczej nie będzie . Prezes obcina wszystko jak się tylko da a są pracownicy którzy zasługują na jakieś pieniądze tylko dostają pociotki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] majstrów i kierownictwa. Nie polecam tej firmy omijajcie ją szerokim łukiem.

kolego masz racjie
zdjecie uzytkownika
legmetowiec 11 - 2011-10-04 18:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-04 19:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
[usunięte przez administratora] się w głowach jak pojawi się nasz pan i władca poklepie po ramieniu obieca pociotkom po cichu paregroszy i już po gadaniu ludzi pełno nowych stawki wysokie a ty [usunięte przez administratora] tyle czasu i masz to samo lub mniej to [usunięte przez administratora]
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2011-12-07 20:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja tam pracuję, nie zarabiam źle, ale ściemniacze faktycznie mają [usunięte przez administratora] . Ja polecam tą firmę!
zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2012-07-04 21:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie [usunięte przez administratora] powodzenia w kolejnych wyborach. Związki zawodowe powstały dzieki ludziom i dla ludzi a nie dla kolesi [usunięte przez administratora] .Dziekjemy za NIE BO NIE ..
zdjecie uzytkownika
ślusarczyk - 2013-01-08 23:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Martwi mnie tak samo jak kolegów z polkowic co się dzieje z kierownictwem NSZZ Solidarnośc w naszej firmie bo z przyczaji wyjaza wszelkie scierwa którym spokój w zakładzie nie na rękę.
zwłaszcza w miesiącu walki o pare złotych bo dziela teraz podwyższke
zdjecie uzytkownika
pracownik dfm - 2013-01-30 22:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w ostatnim apelu solidarności o likwidacje imprezy prezesa ma sens bo nikt nie ma juz ochoty oglądać imprezy robionej dla prezesa pod specjalnym namiotem a pracowników traktuje sie jak holote pod specjalna zwiększona ochrone komandosów którzy strasza ludzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ pracownik dfm - możesz napisać konkretniej o co chodzi z "komandosami straszącymi ludzi" na imprezie firmowej? Bo brzmi strasznie :)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2013-12-12 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękujemy za chojność w wysokości 500zł brutto za cały rok lajtowej pracy w sanatorium jakim jest Zanam zmieszali nas z gównem Wesołych Świąt bo moje będą w ŻAŁOBIE
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-18 20:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech ktoś w końcu się obudzi i zobaczy jak dzielą kase w Legnicy bo od paru lat jedne i te dame osoby dostają maxa a reszta ochłapy. Różnice w stawkach są masakr kyczne dostają ludzie majstra .A kierownicy to tolerują i mają to gdzieś
zdjecie uzytkownika
anna - 2013-12-26 23:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownik, a jaka jest roznica pomiedzy tym maxem, a ochlapami? zarobki s ajawne w znam legmet, ze tak wszystko wies,z czy jestes z kadr/ksiegowosci?
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-31 16:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może cos sie pozmieniało w zanam legmet, bo jak dla mnie, to, ze pracownicy z wiekszyms tazem zarabiaja wiecej niz nowi, to nic dziwnego, tak jest w wielu firmach.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-23 22:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praowalem w legnicy i polkowicach.krotko i na temat legnica to dziadostwo majstrowie cwaniaczki pelno kolo nih d... lizow postawilem sie jednemu majstrowi to dostalem N.do polkowic mozna isc pracowac spoko kierownictwo majstrowie ok
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-10-03 00:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KGHM ZANAM Sp. z o.o. należy do największych w Polsce producentów maszyn i urządzeń dla sektora górniczego. Spółka wytwarza również sprzęt stosowany w systemach przeładunkowych, zespołach transportowych, skalnictwie, kopalniach odkrywkowych. Ponadto jest także znaczącym producentem odlewów staliwnych i żeliwnych.
zdjecie uzytkownika
rudybąk - 2014-11-15 15:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Już niedługo KGHM i może dobrze. Legnica powinna wrócić do nazwy Legmet. Bo w tym momencie traktowana jest jak getto. Serdecznie nie polecam pracy w legnickich oddziałach spółki gdzie główną zasadą rządzących jest szukanie oszczędności nie w produkcji a w ludziach. No chyba że jesteś protegowany i masz duże znajomości.
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-03-14 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jakie pieniądze zarabiają formierze na odlewni
zdjecie uzytkownika
upsss - 2015-03-16 15:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto na początek
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-04-09 10:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dodatki w roku macie w zanamie i w jakiej wielkosci?
zdjecie uzytkownika
shj - 2015-04-11 08:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjdz do pracy to zobaczysz jaka praca i dodatki sa dobre -na wielkanoc tez była premia
zdjecie uzytkownika
zarcikowy - 2015-04-29 17:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie kto może pracuje w zanamie lub w hucie i jeździ autem z lubina . przede wszystkim chodzi mi o transport dzięki i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ma - 2015-05-07 11:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy warto przyjąć sie do Legmetu?.Jakie są tam zarobki dla pracowników?.CZy są jakieś premie i dodatki?
zdjecie uzytkownika
dff - 2015-05-12 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak warto ale na oczyszczalnie tam jest najlepiej i najwiecej placą nawet kolega dostał 50 zł podwyzki to jest smieszne co wyprawiaja zlodzieje
zdjecie uzytkownika
creatywny - 2015-05-13 20:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co się tam wyprawia syf totalny pierwsze wrażenie tego zakładu to PRL i szukanie w ludziach oszczędnośći a zarobki marne KGHM ZANAM brzmi z nazwy ludzie z tego nic nie mają.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-06-19 00:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Syf że szkoda gadać dla spawacza 2800 brutto! To chyba kpiny jakieś, KGHM w nazwie ale nic się nie różni od całej strefy LSSE. U prywaciarzy lepiej się zarabia! Pracującym powodzenia życzę.
zdjecie uzytkownika
RFG - 2015-07-11 06:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam dział oczysczalnia 2200 brutto no moze jeszcze premia 100zł na na innych działach jest to samo ,szatnie prysnice i inne warunki lepsze są na ukrainie lub przydroznych cpn-ie( usunięte przez administratora ) JAK TAK MOZNA ICH NAZWAĆ TO WIELKA ZENADA po znajomości do koryta a przeciez ( usunięte przez administratora ),miał kiedys wpadke ale od czego ma sie kolegow i nagle znalazł sie stołek w biurze rekawice i inne rzeczy jedne na tydzień nawet dwa bo przeciez brygadzista tez musi z czegos zyć,OGÓLNIE NIEPOLECAM STRASZNY SYF A KASA JAK NA TE WARUNKI MARNA
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-17 12:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czy płaca jest marna jak na takie czy inne warunki to faktycznie sporo zależy też od podeścia, jak ktoś ma 3 osobową rodzinę to inne zarobki powinien mieć niż osoba, która tutaj tylko dorabia tak naparwde.wszystko ma swoją wartość i taka praca też ma swoją, a zarobki to ok 2 tys spokojnie można zarobić u nich.
zdjecie uzytkownika
asd - 2015-07-21 08:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam usunieto poraz kolejny wpis a ludzie chca wiedziec prawde ( usunięte przez administratora ),POKAZCIE TERAZ CO WY POTRAFICIE A Z NIMI SPOWROTEM NA STREFE
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-07-28 15:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [asd - 2015-07-21 08:12:23]:
za dzieci płaci opieka społeczna i Kopacz
zdjecie uzytkownika
lako - 2015-08-20 00:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pani Kopacz to można wziąć przecież pożyczkę :D ale tak na serio wróćmy do tego jaka ta firma jest, ja słyszałem tu i tam że można uznać tą firmę jako godną zaufania, cenią ją sobie klienci, no i pracownicy też raczej nie narzekają, umowa jest klarowna i wszystko w niej jest przedstawione, więc ogólnie na plus.
zdjecie uzytkownika
fds - 2015-08-20 20:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczniesz pracowac to zobaczysz jakie sa plusy syf kiła kasa marna warunki katastrofa resze szkoda pisac i szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
mci - 2015-09-19 16:57:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektozry potrafia sie i w tego typu firmach odnalezc. Moze zarobki nie sa super wysokie ale pozwalaja przezyc do nasrpnego miesiaca. Zgodze sie, ze nie jest to zupenie komfortowa sytuacja ale moje zalozenie jest takie - lepiej miec niz nie miec. W miedzyczasie przynajmniej tez mozna szukac szczescia gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
umc umc - 2015-10-19 20:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mci - dokładnie z tego samego założenia wychodzę. Przecież zarobki są na tyle dobre, żeby utrzymać siebie i swoją rodzinę. Skoro zajmują się produkcją maszyn i urządzeń dla sektora górniczego. Branża jest trudna, ale na pewno niedługo pojawi się jakieś ogłoszenie pracy, chociażby nawet na chwilę, więc można się zainteresować.
zdjecie uzytkownika
kjhg - 2015-10-20 09:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobry jestes za 1800 potrafisz utrzymac rodzine itd w takim syfie
zdjecie uzytkownika
Rico - 2015-11-12 16:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema chlopaki .. nie wiecie kiedy płacą barborke? czy jeszcze jakas nagroda jest przewidziana w tym roku? wielkie dzieki za info
zdjecie uzytkownika
spawacz pod ziemią - 2015-11-30 03:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panowie ile zarabia spawacz-mechanik pod ziemią?, z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam i Szczęść Boże
zdjecie uzytkownika
pardo - 2015-12-01 19:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze niedawno miałem nadzieję na dostanie się do firmy jak najszybciej. Obecnie już takiego ciśnienia nie mam bo ludzie mówią , że wcale już nie pracuje się tak wesoło.
zdjecie uzytkownika
SDF - 2015-12-02 20:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PRAWDA BIEDA Z NEDZA WYPŁATA MARNA WARUNKI KATASTROFA
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-12-07 21:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz stażu albo masz ale nie duży to na początek dostaniesz Max 2300-2500brutto czyli jakieś 1800zl odejmij koszty dojazdu ;)
zdjecie uzytkownika
park - 2015-12-11 22:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie słabe te wypłaty, ale z drugiej strony @spawacz, to może być motywujące, ludzie muszą mieć większe doświadczenie, by więcej zarabiać, proste :)
zdjecie uzytkownika
PC23 - 2016-01-07 11:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Wszyscy tak narzekacie a pracujecie tam iljak się wam nie podoba to idźcie na strefę tam będziecie zap. ... i za robicie tyle samo co tu . Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
qaqsds - 2016-01-08 15:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale chociaz czysciej jest niema robali w szatni i na stołówce niepiszac o wc ha ha
zdjecie uzytkownika
dios - 2016-01-09 02:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma w ostatnim czasie zdecydowanie stawia na nowe twarze. Zespół wydaje się być odmłodzony i gotowy do dalszych działań. Dzięki czemu atmosfera jest znakomita.
zdjecie uzytkownika
dsa - 2016-01-14 19:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam wszystkich mam pytaie czy dalej pracuja uwas dwaj szpicle to jest JAWOROWSKI PIOTR TAKI CHUDY,,ANOREKSJA;W OKULARKACH I JEGO PRZYDUPAS KRÓL MICHAŁ CO MU ROBI LASKE OBAJ PRACOWALI NA STREFIE W VISSMANIE TERAZ PRAWDOPODOBNIE PRACUJA UWAS I CHCA WPROWADZIC OPCJE ZAPIERNICZAJ OD DZWONKA DO DZWONKA NIEDAJCIE SIE TYLKO SPOWROTEM Z NIMI NA STREFE NIECH TAM ROBIA TO CO POTRAFIA NAJLEPIEJ CZYLI LASKE A ZOSTAL TAM JESZCZE JEDEN SZPCEL ICH KOLEGA WALDEMAR TEZ TO LUBI -POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
zenek piekara - 2016-01-15 13:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jestem emerytem ma 30 lat dolu obecnie pracuje w Nilosie i chcem sie przeniesc do kghm zanam. jak panowie da sie tam cos zarobic? lubie soboty robic kiedys nawet zrobilem 11 światecznych w jednym miesiacu a tu sie tyle da? mozna zostawac na 2 zmiany pod rzad? bo to moje zycie!
zdjecie uzytkownika
Troble - 2016-01-20 11:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do końca wiem o czym mówisz @zenek piekara czy możesz powtórzyć swoje pytanie w normalny i logioczny sposób, będę bardzo wdzieczny i pozdrawiam, to chętnie odpowiem
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-20 12:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie. Jakie dodatki do pensji są w zanamie w polkowicach? Dowiedziałem się że jest podstawa + % premii (chyba 6?). Czy do tego są jakieś szkodliwe, dojazdy czy coś? Jak wygląda sprawa z barbórką, świątecznym, wakacyjnym? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zbych - 2016-02-04 13:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracowałem jako spawacz. Mozna wyciągąc 4000,00 tylko trzeba być dobrym spawaczem. Odnośnie warunków to wiele się zmieniło. W okolicy nie znajdziesz lepszego pracodawcy. Za darmo robią wszystkie uprawnienia w tym poddozorowe. Ja jak uzyskałem uprawnienia uprawnienia to uciekłem do niemiec i mamy więcej niż 2500 euro. Ale mino wszystko polecam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie zanam legmet!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zanam legmet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert