Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o zanam legmet

Pracowałeś w firmie zanam legmet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ślusarczyk - 2013-01-08 23:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Martwi mnie tak samo jak kolegów z polkowic co się dzieje z kierownictwem NSZZ Solidarnośc w naszej firmie bo z przyczaji wyjaza wszelkie scierwa którym spokój w zakładzie nie na rękę.
zwłaszcza w miesiącu walki o pare złotych bo dziela teraz podwyższke
zdjecie uzytkownika
pracownik dfm - 2013-01-30 22:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w ostatnim apelu solidarności o likwidacje imprezy prezesa ma sens bo nikt nie ma juz ochoty oglądać imprezy robionej dla prezesa pod specjalnym namiotem a pracowników traktuje sie jak holote pod specjalna zwiększona ochrone komandosów którzy strasza ludzi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 21:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ pracownik dfm - możesz napisać konkretniej o co chodzi z "komandosami straszącymi ludzi" na imprezie firmowej? Bo brzmi strasznie :)
zdjecie uzytkownika
Robol - 2013-12-12 21:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękujemy za chojność w wysokości 500zł brutto za cały rok lajtowej pracy w sanatorium jakim jest Zanam zmieszali nas z gównem Wesołych Świąt bo moje będą w ŻAŁOBIE
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-12-18 20:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech ktoś w końcu się obudzi i zobaczy jak dzielą kase w Legnicy bo od paru lat jedne i te dame osoby dostają maxa a reszta ochłapy. Różnice w stawkach są masakr kyczne dostają ludzie majstra .A kierownicy to tolerują i mają to gdzieś
zdjecie uzytkownika
anna - 2013-12-26 23:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracownik, a jaka jest roznica pomiedzy tym maxem, a ochlapami? zarobki s ajawne w znam legmet, ze tak wszystko wies,z czy jestes z kadr/ksiegowosci?
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-31 16:01:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może cos sie pozmieniało w zanam legmet, bo jak dla mnie, to, ze pracownicy z wiekszyms tazem zarabiaja wiecej niz nowi, to nic dziwnego, tak jest w wielu firmach.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-23 22:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praowalem w legnicy i polkowicach.krotko i na temat legnica to dziadostwo majstrowie cwaniaczki pelno kolo nih d... lizow postawilem sie jednemu majstrowi to dostalem N.do polkowic mozna isc pracowac spoko kierownictwo majstrowie ok
zdjecie uzytkownika
pitek - 2014-10-03 00:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KGHM ZANAM Sp. z o.o. należy do największych w Polsce producentów maszyn i urządzeń dla sektora górniczego. Spółka wytwarza również sprzęt stosowany w systemach przeładunkowych, zespołach transportowych, skalnictwie, kopalniach odkrywkowych. Ponadto jest także znaczącym producentem odlewów staliwnych i żeliwnych.
zdjecie uzytkownika
rudybąk - 2014-11-15 15:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Już niedługo KGHM i może dobrze. Legnica powinna wrócić do nazwy Legmet. Bo w tym momencie traktowana jest jak getto. Serdecznie nie polecam pracy w legnickich oddziałach spółki gdzie główną zasadą rządzących jest szukanie oszczędności nie w produkcji a w ludziach. No chyba że jesteś protegowany i masz duże znajomości.
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-03-14 20:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie jakie pieniądze zarabiają formierze na odlewni
zdjecie uzytkownika
upsss - 2015-03-16 15:10:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2300 brutto na początek
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-04-09 10:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie dodatki w roku macie w zanamie i w jakiej wielkosci?
zdjecie uzytkownika
shj - 2015-04-11 08:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przyjdz do pracy to zobaczysz jaka praca i dodatki sa dobre -na wielkanoc tez była premia
zdjecie uzytkownika
zarcikowy - 2015-04-29 17:25:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanie kto może pracuje w zanamie lub w hucie i jeździ autem z lubina . przede wszystkim chodzi mi o transport dzięki i pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
ma - 2015-05-07 11:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy warto przyjąć sie do Legmetu?.Jakie są tam zarobki dla pracowników?.CZy są jakieś premie i dodatki?
zdjecie uzytkownika
dff - 2015-05-12 20:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak warto ale na oczyszczalnie tam jest najlepiej i najwiecej placą nawet kolega dostał 50 zł podwyzki to jest smieszne co wyprawiaja zlodzieje
zdjecie uzytkownika
creatywny - 2015-05-13 20:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co się tam wyprawia syf totalny pierwsze wrażenie tego zakładu to PRL i szukanie w ludziach oszczędnośći a zarobki marne KGHM ZANAM brzmi z nazwy ludzie z tego nic nie mają.
zdjecie uzytkownika
luki - 2015-06-19 00:58:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Syf że szkoda gadać dla spawacza 2800 brutto! To chyba kpiny jakieś, KGHM w nazwie ale nic się nie różni od całej strefy LSSE. U prywaciarzy lepiej się zarabia! Pracującym powodzenia życzę.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-11 06:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
RFG - 2015-07-11 06:43:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dział oczysczalnia 2200 brutto no moze jeszcze premia 100zł na na innych działach jest to samo ,szatnie prysnice i inne warunki lepsze są na ukrainie lub przydroznych cpn-ie co do kierownika pana ziel,i dyr BOR.,. JAK TAK MOZNA ICH NAZWAĆ TO WIELKA ZENADA po znajomości do koryta a przeciez pan ZIEL,.,miał kiedys wpadke ale od czego ma sie kolegow i nagle znalazł sie stołek w biurze rekawice i inne rzeczy jedne na tydzień nawet dwa bo przeciez brygadzista tez musi z czegos zyć,OGÓLNIE NIEPOLECAM STRASZNY SYF A KASA JAK NA TE WARUNKI MARNA
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-17 12:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to czy płaca jest marna jak na takie czy inne warunki to faktycznie sporo zależy też od podeścia, jak ktoś ma 3 osobową rodzinę to inne zarobki powinien mieć niż osoba, która tutaj tylko dorabia tak naparwde.wszystko ma swoją wartość i taka praca też ma swoją, a zarobki to ok 2 tys spokojnie można zarobić u nich.
zdjecie uzytkownika
asd - 2015-07-21 08:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam usunieto poraz kolejny wpis a ludzie chca wiedziec prawde PRACUJA NA DZIALE MECHANICZNYM dwaj szpicle ze strefy ekonomicznej z firmy vissmann PIOTR JAW-- I MICHAŁ KRÓ,.JUZ PRAWDOPODOBNIE JEDNEGO Z PRACOWNIKÓW ZAŁATWILI ,POKAZCIE TERAZ CO WY POTRAFICIE A Z NIMI SPOWROTEM NA STREFE
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-07-28 15:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asd - 2015-07-21 08:12:23]:
za dzieci płaci opieka społeczna i Kopacz
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 00:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
lako - 2015-08-20 00:47:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak pani Kopacz to można wziąć przecież pożyczkę :D ale tak na serio wróćmy do tego jaka ta firma jest, ja słyszałem tu i tam że można uznać tą firmę jako godną zaufania, cenią ją sobie klienci, no i pracownicy też raczej nie narzekają, umowa jest klarowna i wszystko w niej jest przedstawione, więc ogólnie na plus.
zdjecie uzytkownika
fds - 2015-08-20 20:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczniesz pracowac to zobaczysz jakie sa plusy syf kiła kasa marna warunki katastrofa resze szkoda pisac i szkoda czasu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie zanam legmet

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy zanam legmet?
Zadaj pytanie
alert