Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pflegeliebe24 s.c.

Pracowałeś w firmie Pflegeliebe24 s.c. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Wiesia - 2013-07-17 15:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkie Panie :) rozmowa rekrutacyjna bardzo miła Pani zadała kilka pytań w języku niemieckim poprosiła o wypełnienie formularza a za tydzień już wyjeżdżałam :) polecam wszystkim Panią które chcą wyjechać pierwszy raz przez firmę a nadal się boją! Jestem bardzo zadowolona
zdjecie uzytkownika
babka - 2013-07-24 22:20:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Wiesi: cześć:) gratulacje :) a gdzie wyjeżdżasz i w jakim charakterze? jakie warunki do wyjazdu trzeba spełnić?
zdjecie uzytkownika
Wiesia - 2013-07-26 13:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drogie Panie:) jestem na południu Niemiec i za 2 tygodnie wracam do domu na przerwę, po czym ponownie przyjadę do rodziny z dziadziusiem świetnie się dogadujemy więc nie ma sensu szukać innej pracy, firma dobrze płaci no i oczywiście w terminie a co najważniejsze miłe Panie z biura pomagały mi wszystko zorganizować dojazd itp. Dodam jeszcze że pierwszy raz wyjeżdżałam przez firmę i cieszę się że właśnie trafiłam na pflegeliebe!
zdjecie uzytkownika
babka - 2013-07-29 16:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Wiesi: super, że tak Ci się udało :) a czy można się załapać też do pracy z osobą straszą, czy tylko do dzieci biorą?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-08-07 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochane opiekunki ja rowniez wyjechalam przez firme pflegeliebe tydzien temu wlasnie wrocilam na miesiac, mialam super stelle i wracam do mojej rodzinki w offenburgu mam do opieki malzenstwo bardzo mili panstwo ciesze sie ze fiirma pomogla mi znalezc tak fajna prace. Pozdrawiam wszystkich!
zdjecie uzytkownika
babka - 2013-08-09 18:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hanna, jak masz do opieki małżeństwo to pewnie jakieś starsze osoby, co? jak dobrze trzeba znać język, żeby puścili na wyjazd?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-09-06 15:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babka przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie miałam dostepu do internetu. Trzeba się porozumiewać komunikatywnie po niemiecku. Ja jakoś daję radę :) Babcia ma 83 lata, a dziadek 85. Tak naprawde to mam duzo wolnego czasu, bo oni zajmuja sie sami soba i to jest plus w opiece nad malzenstwem :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
babka - 2013-09-13 11:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za odpowiedz. A powiedz mi, jesli jedno z malzenstwa umrze, to zostajesz opiekowac sie ta jedna osoba, czy konczy sie Twoja praca?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-09-17 19:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze mi się tak nie zdarzyło, że któreś z podopiecznych umarło, ale moja koleżanka opiekowała się małżeństwem, gdzie babcia umarła, ale rodzina chciała, żeby została i nadal opiekowała się dziadkiem. Przyzwyczaili się do niej i nie chcieli innej opiekunki. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-09-18 23:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem za opiekę? to jest kwestia umówienia osobistego z rodziną czy pieniądze wypłaca agencja?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-09-20 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania - 2013-09-18 23:14:24

jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem za opiekę? to jest kwestia umówienia osobistego z rodziną czy pieniądze wypłaca agencja?
Wynagrodzenie wypłaca firma. Tutaj akurat jest na czas więc nie mam żadnych zastrzeżeń. Ja od rodziny dostałam 200 euro na urodziny. Zawsze to miła niespodzianka :)
zdjecie uzytkownika
Irena - 2013-09-20 18:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mile Panie :) wlasnie wrocilam do domu a poniewaz wyjezdzalam 1raz przez firme postanowilam cos napisac. Pierwszy raz spotkalam sie ze osoby z biura kilka dni po dojezdzie na miejsce dzwonia do mnie i pytaja czy wszystko gra czy mam czas wolny lub czy mam co jesc wielki plus dla pracownikow! Tak jak i na firme tak i na rodzine trafilam dobrze! zycze sobie aby ta wspolpraca trwala jak najdluzej :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 08:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, naprawdę super, że takie miałaś miłe spotkanie z tą firmą :) a w jakim charakterze byłaś za granicą?
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-11-09 13:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z powyższych opinii wynika,że to bardzo rzetelna firma tylko mam wrażenie jakby pracownicy tej firmy napisali te teksty.
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2013-11-21 16:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytam o firmach na goworku i weszlam i czytam o tej jakos dziwnie wszytsko ladnie troche podejrzanie, teraz tyle firm oszukuje i podaje sie za kogos na forach prosze o maila bo zastaniwaim sie czy do nich zadzwonic ale jest ona krotka na rynku i nic nie wiem o tej firmie czy Maja duzo zlecen?ile sie czeka na wyjazd ?te opinie wygladaja tak jakby pracownicy pisala powiem szczerzedlatego boje siewyjechac ,
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2013-11-22 19:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam kobietki,
przeczytałam Wasze opinie i sama zaczęłam się zastanawiać czy do nich nie zadzwonić. Pracuję w innej firmie, ale chciałabym wyjechać tylko na miesiąc i wrócić na święta do domu, bo co to za święta bez rodziny w Niemczech. Babeczka z biura powiedziala, że jest taka mozliwosc. Przedstawila mi 2 zlecenia i nie były złe, ale jeszcze sie zastanowie, bo moze moja firma cos zaproponuje, a jesli nie to wyjade od nich. Lepiej dorobic na prezenty. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2014-01-21 19:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja również wyjechałam na zlecenie z tą Firmą.W tym samym dniu Panie zadzwoniły z zapytaniem jakie warunki.Z chwilą kiedy potrzebowałam pomcy została mi udzielona.Wyjezdzam z nimi drugi raz i mam nadzieje,ze bede rowniez zadowolona.Panie w biurze przemile zawsze znajduja czas a to jest dla Nas wazne
zdjecie uzytkownika
opiekunka - 2014-02-13 16:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywne opinie to radosna twórczość pracowników z tego biura. Stanowczo odradzam. To firma krzak, niewypłcalna i nierzetelna. To co jest na miejscy mija sie calkowice z przedstawianymi przez biuro ofertami.
zdjecie uzytkownika
Pflegeliebe24 - 2014-02-13 17:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skoro jesteśmy według Pani firmą krzak, niewypłacalną i nierzetelną to jest to jedynie Pani wybujała fantazja. Jako jedna z niewielu firm wypłacamy naszym pracownikom wynagrodzenie już na koniec przepracowanego miesiąca i nigdy nam się nie zdarzyło, aby któraś z Pań była niezadowolona. Jeśli jakaś firma posiada pozytywne opinie to najwidoczniej konkurencję kłuje to w oczy. U nas Pani raczej nigdy nie pracowała, a wypisuje bzdury tylko po to, aby nas oczernić. Niech Pani nie zapomina, że za fałszywe oskarżenia są stosowne paragrafy, a w internecie nikt nie jest anonimowy...Sprawa została już zgłoszona do admina strony.
zdjecie uzytkownika
Bejbe - 2014-02-16 21:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@opiekunka Musiałoby być całkiem sporo tych pracowników biura skoro tyle opinii pozytywnych wystawiają :) Moim zdaniem na plus, jeżeli pomagają załatwiać wszystkie dokumenty związane z pracą za granicą - nie dla wszystkich firm wydaje się to oczywiste.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-02-20 11:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PANIE Z BIURA PISZĄ SOBIE POZYTYWNE OPINIE(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pysio - 2014-02-22 23:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@karolina a Ty skąd jesteś tego taka pewna? Przyłapałaś panie na tym jak siedzą na goworku i klepią opinie? Ludzie trochę rozwagi i spojrzenia chłodnym okiem,..
zdjecie uzytkownika
karo 12 - 2014-03-20 14:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wręcz wiem ze to pisza panie z biura ... jedna pani !
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-03-20 15:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo 12 - 2014-03-20 14:53:25]:
a ty karo z jakiej firmy wyjeżdżasz?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-04-19 11:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze mi napisac cos wiecej?
koleznka byla raz i nie jest zadowolona nie wiem czy mowi mi tak specjalnie abym nie jechala czy na prawde jest zle?
mowi ze kontakt z paniami dobry , ale ze pojechala i okazalo sie calkiem co innego. jezeli ktos byl i jest zadowolony prosze o maila a napisze .dziekuje z gory za pomoc?a kto jest wlascicielem?niemki?bo nazwa niemiecka?kolezanka za duzo nie chciala mowic tylko ze nie byla zadowolona.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
10 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pflegeliebe24 s.c.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x