Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pflegeliebe24 s.c.

Pracowałeś w firmie Pflegeliebe24 s.c. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Irena - 2013-09-20 18:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mile Panie :) wlasnie wrocilam do domu a poniewaz wyjezdzalam 1raz przez firme postanowilam cos napisac. Pierwszy raz spotkalam sie ze osoby z biura kilka dni po dojezdzie na miejsce dzwonia do mnie i pytaja czy wszystko gra czy mam czas wolny lub czy mam co jesc wielki plus dla pracownikow! Tak jak i na firme tak i na rodzine trafilam dobrze! zycze sobie aby ta wspolpraca trwala jak najdluzej :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 08:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, naprawdę super, że takie miałaś miłe spotkanie z tą firmą :) a w jakim charakterze byłaś za granicą?
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-11-09 13:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z powyższych opinii wynika,że to bardzo rzetelna firma tylko mam wrażenie jakby pracownicy tej firmy napisali te teksty.
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2013-11-21 16:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytam o firmach na goworku i weszlam i czytam o tej jakos dziwnie wszytsko ladnie troche podejrzanie, teraz tyle firm oszukuje i podaje sie za kogos na forach prosze o maila bo zastaniwaim sie czy do nich zadzwonic ale jest ona krotka na rynku i nic nie wiem o tej firmie czy Maja duzo zlecen?ile sie czeka na wyjazd ?te opinie wygladaja tak jakby pracownicy pisala powiem szczerzedlatego boje siewyjechac ,
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2013-11-22 19:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam kobietki,
przeczytałam Wasze opinie i sama zaczęłam się zastanawiać czy do nich nie zadzwonić. Pracuję w innej firmie, ale chciałabym wyjechać tylko na miesiąc i wrócić na święta do domu, bo co to za święta bez rodziny w Niemczech. Babeczka z biura powiedziala, że jest taka mozliwosc. Przedstawila mi 2 zlecenia i nie były złe, ale jeszcze sie zastanowie, bo moze moja firma cos zaproponuje, a jesli nie to wyjade od nich. Lepiej dorobic na prezenty. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2014-01-21 19:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja również wyjechałam na zlecenie z tą Firmą.W tym samym dniu Panie zadzwoniły z zapytaniem jakie warunki.Z chwilą kiedy potrzebowałam pomcy została mi udzielona.Wyjezdzam z nimi drugi raz i mam nadzieje,ze bede rowniez zadowolona.Panie w biurze przemile zawsze znajduja czas a to jest dla Nas wazne
zdjecie uzytkownika
opiekunka - 2014-02-13 16:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywne opinie to radosna twórczość pracowników z tego biura. Stanowczo odradzam. To firma krzak, niewypłcalna i nierzetelna. To co jest na miejscy mija sie calkowice z przedstawianymi przez biuro ofertami.
zdjecie uzytkownika
Pflegeliebe24 - 2014-02-13 17:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skoro jesteśmy według Pani firmą krzak, niewypłacalną i nierzetelną to jest to jedynie Pani wybujała fantazja. Jako jedna z niewielu firm wypłacamy naszym pracownikom wynagrodzenie już na koniec przepracowanego miesiąca i nigdy nam się nie zdarzyło, aby któraś z Pań była niezadowolona. Jeśli jakaś firma posiada pozytywne opinie to najwidoczniej konkurencję kłuje to w oczy. U nas Pani raczej nigdy nie pracowała, a wypisuje bzdury tylko po to, aby nas oczernić. Niech Pani nie zapomina, że za fałszywe oskarżenia są stosowne paragrafy, a w internecie nikt nie jest anonimowy...Sprawa została już zgłoszona do admina strony.
zdjecie uzytkownika
Bejbe - 2014-02-16 21:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@opiekunka Musiałoby być całkiem sporo tych pracowników biura skoro tyle opinii pozytywnych wystawiają :) Moim zdaniem na plus, jeżeli pomagają załatwiać wszystkie dokumenty związane z pracą za granicą - nie dla wszystkich firm wydaje się to oczywiste.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-02-20 11:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PANIE Z BIURA PISZĄ SOBIE POZYTYWNE OPINIE(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pysio - 2014-02-22 23:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@karolina a Ty skąd jesteś tego taka pewna? Przyłapałaś panie na tym jak siedzą na goworku i klepią opinie? Ludzie trochę rozwagi i spojrzenia chłodnym okiem,..
zdjecie uzytkownika
karo 12 - 2014-03-20 14:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wręcz wiem ze to pisza panie z biura ... jedna pani !
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-03-20 15:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo 12 - 2014-03-20 14:53:25]:
a ty karo z jakiej firmy wyjeżdżasz?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-04-19 11:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze mi napisac cos wiecej?
koleznka byla raz i nie jest zadowolona nie wiem czy mowi mi tak specjalnie abym nie jechala czy na prawde jest zle?
mowi ze kontakt z paniami dobry , ale ze pojechala i okazalo sie calkiem co innego. jezeli ktos byl i jest zadowolony prosze o maila a napisze .dziekuje z gory za pomoc?a kto jest wlascicielem?niemki?bo nazwa niemiecka?kolezanka za duzo nie chciala mowic tylko ze nie byla zadowolona.
zdjecie uzytkownika
opiekunka- Schweinfurt - 2014-04-21 18:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Eli- chętnie napisze Ci coś więcej. Panie z Pflegeliebe24 s.c. są nie tylko miłe, ale i kompetentne. Udzielą Ci wyczerpujących odpowiedzi na każdy nurtujący Cię temat. wystarczy zadzwonić. Nie wiem dlaczego Twoja koleżanka jest niezadowolona, ale musisz brać pod uwagę, że są takie osoby, które są ZAWSZE niezadowolone. Ja wyjechałam z tej firmy pierwszy raz. Na miejscu zastałam dokładnie to, o czym zostałam wcześniej poinformowana.Z całą odpowiedzialnością mogę Ci napisać, że zarówno dla Pflegeliebe24 jak i dla niemieckiego partnera tej spółki jesteś tak samo ważna jak podopieczny, którym się zajmujesz. Mnie się podoba.Żadna wcześniejsza firma nie okazała mi tyle zaineresowania i troski, co obecna. A uwierz mi na słowo, miałam już do czynienia z wieloma firmami. Pozdrawiam Cię serdecznie Elu i... strach ma zawsze wielkie oczy. :-) Naprawdę!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-04-23 12:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z jakich firm wczesniej jezdzilas?
zdjecie uzytkownika
oiekunka - 2014-04-24 10:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2014-04-23 12:15:21]:
Elu, bardzo Cię przepraszam, ale te informacje pozwól, ze pozostawię już dla siebie. Mogę Ci jedynie dodać, że wyjeżdźałam również na niemieckich warunkach.Pytałaś o firmę Pflegeliebe, więc udzieliłam Ci odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie :-)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-04-28 15:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez wyjezdzam z firmy Pflegeliebe24 co prawda bylam tylko raz ale za miesiac wracam do rodziny. panie z biura uprzejme i pomocne mozna na nie zawsze liczyc. rodzine mam fajna babcia i dziadek, mili ludzie :) moge z czystym sumieniem polecic firme. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danka - 2014-05-06 13:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rowniez nie jestem zadowlona.duzo by opisywac
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Hagen - 2014-05-08 13:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Danka - 2014-05-06 13:41:29]:
Danka jak masz pisać takie beznadziejne komentarze to lepiej w ogóle się nie udzielaj, bo twoja wypowiedź nie wnosi tutaj naprawdę nic. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził...tyle na temat.
zdjecie uzytkownika
Rotor - 2014-05-08 15:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłbym zobowiązany jakbyś się podzieliła ponieważ moja dziewczyna ma zamiar zacząć tam pracę... dzięki
zdjecie uzytkownika
Hitowy - 2014-05-09 00:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile ludzi tyle opinii. Nie dziw się, że jednemu tu pasuje inny ma z tym problem bo to całkiem normalne.
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Hagen - 2014-05-09 09:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hitowy - 2014-05-09 00:56:18]:
Hitowy masz rację tylko, że krew się we mnie gotuje jak czytam komentarze typu: nie jestem zadowolona, nie podoba mi się. Skoro tak to napisz dlaczego i uzasadnij to kobieto, a takimi komentarzami nikomu w niczym nie pomożesz. Poza tym warto chyba spróbować samej zadzwonić i się czegoś konkretnego dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-07-22 21:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siostra moja jezdzila i mowila , ze marnie placa.Zmienila firme we Wschowie ostatnio otworzyli.Pan ja prowadzi , dobrze placi i duzo zlecen ma.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-23 00:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ewelina - mało... dla jednych mało dla innych dużo. Zależy czy chcesz normalnie żyć czy pławić się w luksusach. Współpraca z Pflegeliebe jest dobrym rozwiązaniem dla każdego kto nie boi się wyjazdu. Dodatkowo plusem takiej pracy jest to, że można podszkolić swój język niemiecki na wyjeździe - chcąc nie chcąc uczysz się go intensywniej. Wszystko legalnie załatwiają, długo są na rynku polskim więc wyglądają mi na w porządku firmę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pflegeliebe24 s.c.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x