Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pflegeliebe24 s.c.

Pracowałeś w firmie Pflegeliebe24 s.c. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
babka - 2013-07-29 16:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Wiesi: super, że tak Ci się udało :) a czy można się załapać też do pracy z osobą straszą, czy tylko do dzieci biorą?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-08-07 13:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kochane opiekunki ja rowniez wyjechalam przez firme pflegeliebe tydzien temu wlasnie wrocilam na miesiac, mialam super stelle i wracam do mojej rodzinki w offenburgu mam do opieki malzenstwo bardzo mili panstwo ciesze sie ze fiirma pomogla mi znalezc tak fajna prace. Pozdrawiam wszystkich!
zdjecie uzytkownika
babka - 2013-08-09 18:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hanna, jak masz do opieki małżeństwo to pewnie jakieś starsze osoby, co? jak dobrze trzeba znać język, żeby puścili na wyjazd?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-09-06 15:11:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Babka przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie miałam dostepu do internetu. Trzeba się porozumiewać komunikatywnie po niemiecku. Ja jakoś daję radę :) Babcia ma 83 lata, a dziadek 85. Tak naprawde to mam duzo wolnego czasu, bo oni zajmuja sie sami soba i to jest plus w opiece nad malzenstwem :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
babka - 2013-09-13 11:13:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za odpowiedz. A powiedz mi, jesli jedno z malzenstwa umrze, to zostajesz opiekowac sie ta jedna osoba, czy konczy sie Twoja praca?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-09-17 19:03:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze mi się tak nie zdarzyło, że któreś z podopiecznych umarło, ale moja koleżanka opiekowała się małżeństwem, gdzie babcia umarła, ale rodzina chciała, żeby została i nadal opiekowała się dziadkiem. Przyzwyczaili się do niej i nie chcieli innej opiekunki. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ania - 2013-09-18 23:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem za opiekę? to jest kwestia umówienia osobistego z rodziną czy pieniądze wypłaca agencja?
zdjecie uzytkownika
Hanna - 2013-09-20 18:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ania - 2013-09-18 23:14:24

jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem za opiekę? to jest kwestia umówienia osobistego z rodziną czy pieniądze wypłaca agencja?
Wynagrodzenie wypłaca firma. Tutaj akurat jest na czas więc nie mam żadnych zastrzeżeń. Ja od rodziny dostałam 200 euro na urodziny. Zawsze to miła niespodzianka :)
zdjecie uzytkownika
Irena - 2013-09-20 18:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mile Panie :) wlasnie wrocilam do domu a poniewaz wyjezdzalam 1raz przez firme postanowilam cos napisac. Pierwszy raz spotkalam sie ze osoby z biura kilka dni po dojezdzie na miejsce dzwonia do mnie i pytaja czy wszystko gra czy mam czas wolny lub czy mam co jesc wielki plus dla pracownikow! Tak jak i na firme tak i na rodzine trafilam dobrze! zycze sobie aby ta wspolpraca trwala jak najdluzej :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 08:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, naprawdę super, że takie miałaś miłe spotkanie z tą firmą :) a w jakim charakterze byłaś za granicą?
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-11-09 13:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z powyższych opinii wynika,że to bardzo rzetelna firma tylko mam wrażenie jakby pracownicy tej firmy napisali te teksty.
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2013-11-21 16:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czytam o firmach na goworku i weszlam i czytam o tej jakos dziwnie wszytsko ladnie troche podejrzanie, teraz tyle firm oszukuje i podaje sie za kogos na forach prosze o maila bo zastaniwaim sie czy do nich zadzwonic ale jest ona krotka na rynku i nic nie wiem o tej firmie czy Maja duzo zlecen?ile sie czeka na wyjazd ?te opinie wygladaja tak jakby pracownicy pisala powiem szczerzedlatego boje siewyjechac ,
zdjecie uzytkownika
Marysia - 2013-11-22 19:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam kobietki,
przeczytałam Wasze opinie i sama zaczęłam się zastanawiać czy do nich nie zadzwonić. Pracuję w innej firmie, ale chciałabym wyjechać tylko na miesiąc i wrócić na święta do domu, bo co to za święta bez rodziny w Niemczech. Babeczka z biura powiedziala, że jest taka mozliwosc. Przedstawila mi 2 zlecenia i nie były złe, ale jeszcze sie zastanowie, bo moze moja firma cos zaproponuje, a jesli nie to wyjade od nich. Lepiej dorobic na prezenty. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2014-01-21 19:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Ja również wyjechałam na zlecenie z tą Firmą.W tym samym dniu Panie zadzwoniły z zapytaniem jakie warunki.Z chwilą kiedy potrzebowałam pomcy została mi udzielona.Wyjezdzam z nimi drugi raz i mam nadzieje,ze bede rowniez zadowolona.Panie w biurze przemile zawsze znajduja czas a to jest dla Nas wazne
zdjecie uzytkownika
opiekunka - 2014-02-13 16:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozytywne opinie to radosna twórczość pracowników z tego biura. Stanowczo odradzam. To firma krzak, niewypłcalna i nierzetelna. To co jest na miejscy mija sie calkowice z przedstawianymi przez biuro ofertami.
zdjecie uzytkownika
Pflegeliebe24 - 2014-02-13 17:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Skoro jesteśmy według Pani firmą krzak, niewypłacalną i nierzetelną to jest to jedynie Pani wybujała fantazja. Jako jedna z niewielu firm wypłacamy naszym pracownikom wynagrodzenie już na koniec przepracowanego miesiąca i nigdy nam się nie zdarzyło, aby któraś z Pań była niezadowolona. Jeśli jakaś firma posiada pozytywne opinie to najwidoczniej konkurencję kłuje to w oczy. U nas Pani raczej nigdy nie pracowała, a wypisuje bzdury tylko po to, aby nas oczernić. Niech Pani nie zapomina, że za fałszywe oskarżenia są stosowne paragrafy, a w internecie nikt nie jest anonimowy...Sprawa została już zgłoszona do admina strony.
zdjecie uzytkownika
Bejbe - 2014-02-16 21:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@opiekunka Musiałoby być całkiem sporo tych pracowników biura skoro tyle opinii pozytywnych wystawiają :) Moim zdaniem na plus, jeżeli pomagają załatwiać wszystkie dokumenty związane z pracą za granicą - nie dla wszystkich firm wydaje się to oczywiste.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-02-20 11:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PANIE Z BIURA PISZĄ SOBIE POZYTYWNE OPINIE(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pysio - 2014-02-22 23:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@karolina a Ty skąd jesteś tego taka pewna? Przyłapałaś panie na tym jak siedzą na goworku i klepią opinie? Ludzie trochę rozwagi i spojrzenia chłodnym okiem,..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-23
Żródło: Gowork.pl
Bonn
( )
Firma Pflegeliebe24 poszukuje opiekunek osób starszych na terenie Niemiec. Posiadamy bardzo duży wybów ofert w całych Niemczech. Wyjazdy z dnia na dzień oraz atrakcyjne zarobki. Wypłata zawsze na czas oraz zwrot kosztów podróży. Zapewniamy: -legalne wyjazdy do Niemiec -pomoc w znalezieniu dojazdu do Niemiec jak również z Niemiec do Polski -pomoc w każdej sytuacji (w trakcie pobuty w Niemczech) -dogodną formę zat
zdjecie uzytkownika
karo 12 - 2014-03-20 14:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wręcz wiem ze to pisza panie z biura ... jedna pani !
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-03-20 15:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo 12 - 2014-03-20 14:53:25]:
a ty karo z jakiej firmy wyjeżdżasz?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-04-19 11:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze mi napisac cos wiecej?
koleznka byla raz i nie jest zadowolona nie wiem czy mowi mi tak specjalnie abym nie jechala czy na prawde jest zle?
mowi ze kontakt z paniami dobry , ale ze pojechala i okazalo sie calkiem co innego. jezeli ktos byl i jest zadowolony prosze o maila a napisze .dziekuje z gory za pomoc?a kto jest wlascicielem?niemki?bo nazwa niemiecka?kolezanka za duzo nie chciala mowic tylko ze nie byla zadowolona.
zdjecie uzytkownika
opiekunka- Schweinfurt - 2014-04-21 18:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Eli- chętnie napisze Ci coś więcej. Panie z Pflegeliebe24 s.c. są nie tylko miłe, ale i kompetentne. Udzielą Ci wyczerpujących odpowiedzi na każdy nurtujący Cię temat. wystarczy zadzwonić. Nie wiem dlaczego Twoja koleżanka jest niezadowolona, ale musisz brać pod uwagę, że są takie osoby, które są ZAWSZE niezadowolone. Ja wyjechałam z tej firmy pierwszy raz. Na miejscu zastałam dokładnie to, o czym zostałam wcześniej poinformowana.Z całą odpowiedzialnością mogę Ci napisać, że zarówno dla Pflegeliebe24 jak i dla niemieckiego partnera tej spółki jesteś tak samo ważna jak podopieczny, którym się zajmujesz. Mnie się podoba.Żadna wcześniejsza firma nie okazała mi tyle zaineresowania i troski, co obecna. A uwierz mi na słowo, miałam już do czynienia z wieloma firmami. Pozdrawiam Cię serdecznie Elu i... strach ma zawsze wielkie oczy. :-) Naprawdę!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-04-23 12:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z jakich firm wczesniej jezdzilas?
zdjecie uzytkownika
oiekunka - 2014-04-24 10:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2014-04-23 12:15:21]:
Elu, bardzo Cię przepraszam, ale te informacje pozwól, ze pozostawię już dla siebie. Mogę Ci jedynie dodać, że wyjeżdźałam również na niemieckich warunkach.Pytałaś o firmę Pflegeliebe, więc udzieliłam Ci odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie :-)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
8 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pflegeliebe24 s.c.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x