brak logo

Pflegeliebe24 s.c.

Głogów

Opinie o Pflegeliebe24 s.c.

Stasia 2013-06-24 13:13:15
Witam, znalazlam firme w internecie z tego co sie orientuje jest to nowa firma ktora dziala na rynku od niedawana oferuja godziwe warunki czy ktoras z Pan wspolpracowala juz moze z firma Pflegeliebe24? prosze o pomoc
Margareta 2013-06-24 14:43:37
Witam wszystkie Panie :) moja przygoda z firma pflegeliebe zaczela sie jakis czas temu, wlasnie wrocilam ze zlecenie i jestem bardzo zadowolona! firma konkretna, Panie z biura bardzo mile i pomocne, przedstawily mi oferte do chodzacej babci w Hamburgu na ktora od razu sie zgodzilam, po tygodniu juz organizowaly moj wyjazd, wszystko przebiegalo bardzo szybko i bardzo sprawnie. Umowiona kwota wplynela na czas na moje konto walutowe :)) a to najwazniejsze! Szczerze polecam
Teresa 2013-06-25 12:48:10
Witam, ja rowniez pracuje z firma i poki co nie zamierzam nic zmieniac, mam swietna rodzine z ktora sie dogaduje i do ktorej bede wracala :) firma bardzo profesjonalna na ktora zawsze moge liczyc! Polecama wszystkim
Grażka 2013-06-29 19:02:55
właśnie zaczynam współpracę z firmą, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze! dostałam ciekawe zlecenie na południu Niemiec wyjeżdżam po weekendzie! co do firmy to nie mogę póki co powiedzieć nic złego rekrutacja przebiegła pomyślnie Panie w biurze bardzo pomocne i przyjaźnie nastawione :) Polecam Grażka
Wiesia 2013-07-17 15:08:55
Witam wszystkie Panie :) rozmowa rekrutacyjna bardzo miła Pani zadała kilka pytań w języku niemieckim poprosiła o wypełnienie formularza a za tydzień już wyjeżdżałam :) polecam wszystkim Panią które chcą wyjechać pierwszy raz przez firmę a nadal się boją! Jestem bardzo zadowolona
Wiesia 2013-07-26 13:01:37
Drogie Panie:) jestem na południu Niemiec i za 2 tygodnie wracam do domu na przerwę, po czym ponownie przyjadę do rodziny z dziadziusiem świetnie się dogadujemy więc nie ma sensu szukać innej pracy, firma dobrze płaci no i oczywiście w terminie a co najważniejsze miłe Panie z biura pomagały mi wszystko zorganizować dojazd itp. Dodam jeszcze że pierwszy raz wyjeżdżałam przez firmę i cieszę się że właśnie trafiłam na pflegeliebe!
1
Hanna 2013-08-07 13:30:57
Kochane opiekunki ja rowniez wyjechalam przez firme pflegeliebe tydzien temu wlasnie wrocilam na miesiac, mialam super stelle i wracam do mojej rodzinki w offenburgu mam do opieki malzenstwo bardzo mili panstwo ciesze sie ze fiirma pomogla mi znalezc tak fajna prace. Pozdrawiam wszystkich!
Hanna 2013-09-06 15:11:56
Babka przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie miałam dostepu do internetu. Trzeba się porozumiewać komunikatywnie po niemiecku. Ja jakoś daję radę :) Babcia ma 83 lata, a dziadek 85. Tak naprawde to mam duzo wolnego czasu, bo oni zajmuja sie sami soba i to jest plus w opiece nad malzenstwem :) Pozdrawiam
Hanna 2013-09-17 19:03:50
Jeszcze mi się tak nie zdarzyło, że któreś z podopiecznych umarło, ale moja koleżanka opiekowała się małżeństwem, gdzie babcia umarła, ale rodzina chciała, żeby została i nadal opiekowała się dziadkiem. Przyzwyczaili się do niej i nie chcieli innej opiekunki. Pozdrawiam
Hanna 2013-09-20 18:30:21
ania - 2013-09-18 23:14:24

jak wygląda sprawa z wynagrodzeniem za opiekę? to jest kwestia umówienia osobistego z rodziną czy pieniądze wypłaca agencja?
Wynagrodzenie wypłaca firma. Tutaj akurat jest na czas więc nie mam żadnych zastrzeżeń. Ja od rodziny dostałam 200 euro na urodziny. Zawsze to miła niespodzianka :)
Irena 2013-09-20 18:46:49
Witam mile Panie :) wlasnie wrocilam do domu a poniewaz wyjezdzalam 1raz przez firme postanowilam cos napisac. Pierwszy raz spotkalam sie ze osoby z biura kilka dni po dojezdzie na miejsce dzwonia do mnie i pytaja czy wszystko gra czy mam czas wolny lub czy mam co jesc wielki plus dla pracownikow! Tak jak i na firme tak i na rodzine trafilam dobrze! zycze sobie aby ta wspolpraca trwala jak najdluzej :) Pozdrawiam
ola 2013-11-09 13:15:03
Z powyższych opinii wynika,że to bardzo rzetelna firma tylko mam wrażenie jakby pracownicy tej firmy napisali te teksty.
1
Aneta 2013-11-21 16:49:35
czytam o firmach na goworku i weszlam i czytam o tej jakos dziwnie wszytsko ladnie troche podejrzanie, teraz tyle firm oszukuje i podaje sie za kogos na forach prosze o maila bo zastaniwaim sie czy do nich zadzwonic ale jest ona krotka na rynku i nic nie wiem o tej firmie czy Maja duzo zlecen?ile sie czeka na wyjazd ?te opinie wygladaja tak jakby pracownicy pisala powiem szczerzedlatego boje siewyjechac ,
2
Marysia 2013-11-22 19:36:35
Witam kobietki,
przeczytałam Wasze opinie i sama zaczęłam się zastanawiać czy do nich nie zadzwonić. Pracuję w innej firmie, ale chciałabym wyjechać tylko na miesiąc i wrócić na święta do domu, bo co to za święta bez rodziny w Niemczech. Babeczka z biura powiedziala, że jest taka mozliwosc. Przedstawila mi 2 zlecenia i nie były złe, ale jeszcze sie zastanowie, bo moze moja firma cos zaproponuje, a jesli nie to wyjade od nich. Lepiej dorobic na prezenty. Pozdrawiam
1
aniołek 2014-01-21 19:03:18
Witam
Ja również wyjechałam na zlecenie z tą Firmą.W tym samym dniu Panie zadzwoniły z zapytaniem jakie warunki.Z chwilą kiedy potrzebowałam pomcy została mi udzielona.Wyjezdzam z nimi drugi raz i mam nadzieje,ze bede rowniez zadowolona.Panie w biurze przemile zawsze znajduja czas a to jest dla Nas wazne
opiekunka 2014-02-13 16:25:53
pozytywne opinie to radosna twórczość pracowników z tego biura. Stanowczo odradzam. To firma krzak, niewypłcalna i nierzetelna. To co jest na miejscy mija sie calkowice z przedstawianymi przez biuro ofertami.
1
Pflegeliebe24 2014-02-13 17:34:32
Skoro jesteśmy według Pani firmą krzak, niewypłacalną i nierzetelną to jest to jedynie Pani wybujała fantazja. Jako jedna z niewielu firm wypłacamy naszym pracownikom wynagrodzenie już na koniec przepracowanego miesiąca i nigdy nam się nie zdarzyło, aby któraś z Pań była niezadowolona. Jeśli jakaś firma posiada pozytywne opinie to najwidoczniej konkurencję kłuje to w oczy. U nas Pani raczej nigdy nie pracowała, a wypisuje bzdury tylko po to, aby nas oczernić. Niech Pani nie zapomina, że za fałszywe oskarżenia są stosowne paragrafy, a w internecie nikt nie jest anonimowy...Sprawa została już zgłoszona do admina strony.
3
karolina 2014-02-20 11:16:38
TO PANIE Z BIURA PISZĄ SOBIE POZYTYWNE OPINIE(usunięte przez administratora)
1
karo 12 2014-03-20 14:53:25
a ja wręcz wiem ze to pisza panie z biura ... jedna pani !
1
Maria 2014-03-20 15:28:20
a ty karo z jakiej firmy wyjeżdżasz?
Ela 2014-04-19 11:34:12
czy ktos moze mi napisac cos wiecej?
koleznka byla raz i nie jest zadowolona nie wiem czy mowi mi tak specjalnie abym nie jechala czy na prawde jest zle?
mowi ze kontakt z paniami dobry , ale ze pojechala i okazalo sie calkiem co innego. jezeli ktos byl i jest zadowolony prosze o maila a napisze .dziekuje z gory za pomoc?a kto jest wlascicielem?niemki?bo nazwa niemiecka?kolezanka za duzo nie chciala mowic tylko ze nie byla zadowolona.
opiekunka- Schweinfurt 2014-04-21 18:26:20
do Eli- chętnie napisze Ci coś więcej. Panie z Pflegeliebe24 s.c. są nie tylko miłe, ale i kompetentne. Udzielą Ci wyczerpujących odpowiedzi na każdy nurtujący Cię temat. wystarczy zadzwonić. Nie wiem dlaczego Twoja koleżanka jest niezadowolona, ale musisz brać pod uwagę, że są takie osoby, które są ZAWSZE niezadowolone. Ja wyjechałam z tej firmy pierwszy raz. Na miejscu zastałam dokładnie to, o czym zostałam wcześniej poinformowana.Z całą odpowiedzialnością mogę Ci napisać, że zarówno dla Pflegeliebe24 jak i dla niemieckiego partnera tej spółki jesteś tak samo ważna jak podopieczny, którym się zajmujesz. Mnie się podoba.Żadna wcześniejsza firma nie okazała mi tyle zaineresowania i troski, co obecna. A uwierz mi na słowo, miałam już do czynienia z wieloma firmami. Pozdrawiam Cię serdecznie Elu i... strach ma zawsze wielkie oczy. :-) Naprawdę!
Ela 2014-04-23 12:15:21
a z jakich firm wczesniej jezdzilas?
oiekunka 2014-04-24 10:43:08
Elu, bardzo Cię przepraszam, ale te informacje pozwól, ze pozostawię już dla siebie. Mogę Ci jedynie dodać, że wyjeżdźałam również na niemieckich warunkach.Pytałaś o firmę Pflegeliebe, więc udzieliłam Ci odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie :-)
Marta 2014-04-28 15:46:43
ja tez wyjezdzam z firmy Pflegeliebe24 co prawda bylam tylko raz ale za miesiac wracam do rodziny. panie z biura uprzejme i pomocne mozna na nie zawsze liczyc. rodzine mam fajna babcia i dziadek, mili ludzie :) moge z czystym sumieniem polecic firme. pozdrawiam
Danka 2014-05-06 13:41:29
ja rowniez nie jestem zadowlona.duzo by opisywac
Opiekunka Hagen 2014-05-08 13:30:36
Danka jak masz pisać takie beznadziejne komentarze to lepiej w ogóle się nie udzielaj, bo twoja wypowiedź nie wnosi tutaj naprawdę nic. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził...tyle na temat.
Opiekunka Hagen 2014-05-09 09:36:13
Hitowy masz rację tylko, że krew się we mnie gotuje jak czytam komentarze typu: nie jestem zadowolona, nie podoba mi się. Skoro tak to napisz dlaczego i uzasadnij to kobieto, a takimi komentarzami nikomu w niczym nie pomożesz. Poza tym warto chyba spróbować samej zadzwonić i się czegoś konkretnego dowiedzieć.
Ewelina 2014-07-22 21:02:29
Siostra moja jezdzila i mowila , ze marnie placa.Zmienila firme we Wschowie ostatnio otworzyli.Pan ja prowadzi , dobrze placi i duzo zlecen ma.
Mariola 2014-09-17 13:17:08
Nie wiem co znaczy mało płacą ja mam 1200e na reke dla mnie to bardzo duzo wyjezdzam z ta firma od roku a najlepsze jest to ze placa na koniec kazdego miesiaca nie musze czekac na kase do 15ego albo 20ego jak w innych firmach :))) ile bede mogla tak dlugo bede z nimi pracowala! sa najlepsi!
Badylek 2015-01-06 02:04:26
Dużo jak dużo. Może na polskie warunki to rzeczywiście niezła stawka, ale nie oszukujmy się - w porównaniu z tym ile się zarabia za granicą jest to zupełnie podstawowa stawka, dzięki której można podstawowe rzeczy kupić i ogarnąć. Niestety w większości w Polsce nikt Ci nie pomoże, a za granicą zwykle można liczyć na jakąś pomoc dzielnicową.
Marta 2015-01-06 16:56:22
moja mama pracuje w Polsce za 700zł aby miec cokolwiek! 1200 euro zarabia u nas jakiś kierownik a nie zwykła opiekunka wiec nie ma co porównywać jak jest w innych panstwach. Niestety ja urodzilam sie w polsce i nie patrze jak maja inni bo czlowiek by zawiowal, ciesze sie tylko ze sa takie wlasnie firmy jak ta ktore dadza mi zarobic abym mogla zapewnic lepszy byt dziecku :)
Wibra 2016-05-13 11:29:39
Mam nadzieję, że pojawią się wkrótce jakieś nowe i fajne ogłoszenia o prace, bo powiem szczerze, że generalnie czaję się na pracę tutaj już od kilku miesięcy i nie wiem jak to złapać, żeby coś się udało
Zostaw swoją opinię o Pflegeliebe24 s.c. - Głogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pflegeliebe24 s.c.