Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Pflegeliebe24 s.c.

Pracowałeś w firmie Pflegeliebe24 s.c. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bejbe - 2014-02-16 21:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@opiekunka Musiałoby być całkiem sporo tych pracowników biura skoro tyle opinii pozytywnych wystawiają :) Moim zdaniem na plus, jeżeli pomagają załatwiać wszystkie dokumenty związane z pracą za granicą - nie dla wszystkich firm wydaje się to oczywiste.
zdjecie uzytkownika
karolina - 2014-02-20 11:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO PANIE Z BIURA PISZĄ SOBIE POZYTYWNE OPINIE(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pysio - 2014-02-22 23:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@karolina a Ty skąd jesteś tego taka pewna? Przyłapałaś panie na tym jak siedzą na goworku i klepią opinie? Ludzie trochę rozwagi i spojrzenia chłodnym okiem,..
zdjecie uzytkownika
karo 12 - 2014-03-20 14:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja wręcz wiem ze to pisza panie z biura ... jedna pani !
zdjecie uzytkownika
Maria - 2014-03-20 15:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo 12 - 2014-03-20 14:53:25]:
a ty karo z jakiej firmy wyjeżdżasz?
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-04-19 11:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moze mi napisac cos wiecej?
koleznka byla raz i nie jest zadowolona nie wiem czy mowi mi tak specjalnie abym nie jechala czy na prawde jest zle?
mowi ze kontakt z paniami dobry , ale ze pojechala i okazalo sie calkiem co innego. jezeli ktos byl i jest zadowolony prosze o maila a napisze .dziekuje z gory za pomoc?a kto jest wlascicielem?niemki?bo nazwa niemiecka?kolezanka za duzo nie chciala mowic tylko ze nie byla zadowolona.
zdjecie uzytkownika
opiekunka- Schweinfurt - 2014-04-21 18:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Eli- chętnie napisze Ci coś więcej. Panie z Pflegeliebe24 s.c. są nie tylko miłe, ale i kompetentne. Udzielą Ci wyczerpujących odpowiedzi na każdy nurtujący Cię temat. wystarczy zadzwonić. Nie wiem dlaczego Twoja koleżanka jest niezadowolona, ale musisz brać pod uwagę, że są takie osoby, które są ZAWSZE niezadowolone. Ja wyjechałam z tej firmy pierwszy raz. Na miejscu zastałam dokładnie to, o czym zostałam wcześniej poinformowana.Z całą odpowiedzialnością mogę Ci napisać, że zarówno dla Pflegeliebe24 jak i dla niemieckiego partnera tej spółki jesteś tak samo ważna jak podopieczny, którym się zajmujesz. Mnie się podoba.Żadna wcześniejsza firma nie okazała mi tyle zaineresowania i troski, co obecna. A uwierz mi na słowo, miałam już do czynienia z wieloma firmami. Pozdrawiam Cię serdecznie Elu i... strach ma zawsze wielkie oczy. :-) Naprawdę!
zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-04-23 12:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z jakich firm wczesniej jezdzilas?
zdjecie uzytkownika
oiekunka - 2014-04-24 10:43:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ela - 2014-04-23 12:15:21]:
Elu, bardzo Cię przepraszam, ale te informacje pozwól, ze pozostawię już dla siebie. Mogę Ci jedynie dodać, że wyjeżdźałam również na niemieckich warunkach.Pytałaś o firmę Pflegeliebe, więc udzieliłam Ci odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie :-)
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-04-28 15:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez wyjezdzam z firmy Pflegeliebe24 co prawda bylam tylko raz ale za miesiac wracam do rodziny. panie z biura uprzejme i pomocne mozna na nie zawsze liczyc. rodzine mam fajna babcia i dziadek, mili ludzie :) moge z czystym sumieniem polecic firme. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danka - 2014-05-06 13:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja rowniez nie jestem zadowlona.duzo by opisywac
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Hagen - 2014-05-08 13:30:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Danka - 2014-05-06 13:41:29]:
Danka jak masz pisać takie beznadziejne komentarze to lepiej w ogóle się nie udzielaj, bo twoja wypowiedź nie wnosi tutaj naprawdę nic. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził...tyle na temat.
zdjecie uzytkownika
Rotor - 2014-05-08 15:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłbym zobowiązany jakbyś się podzieliła ponieważ moja dziewczyna ma zamiar zacząć tam pracę... dzięki
zdjecie uzytkownika
Hitowy - 2014-05-09 00:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile ludzi tyle opinii. Nie dziw się, że jednemu tu pasuje inny ma z tym problem bo to całkiem normalne.
zdjecie uzytkownika
Opiekunka Hagen - 2014-05-09 09:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hitowy - 2014-05-09 00:56:18]:
Hitowy masz rację tylko, że krew się we mnie gotuje jak czytam komentarze typu: nie jestem zadowolona, nie podoba mi się. Skoro tak to napisz dlaczego i uzasadnij to kobieto, a takimi komentarzami nikomu w niczym nie pomożesz. Poza tym warto chyba spróbować samej zadzwonić i się czegoś konkretnego dowiedzieć.
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2014-07-22 21:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siostra moja jezdzila i mowila , ze marnie placa.Zmienila firme we Wschowie ostatnio otworzyli.Pan ja prowadzi , dobrze placi i duzo zlecen ma.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-07-23 00:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ewelina - mało... dla jednych mało dla innych dużo. Zależy czy chcesz normalnie żyć czy pławić się w luksusach. Współpraca z Pflegeliebe jest dobrym rozwiązaniem dla każdego kto nie boi się wyjazdu. Dodatkowo plusem takiej pracy jest to, że można podszkolić swój język niemiecki na wyjeździe - chcąc nie chcąc uczysz się go intensywniej. Wszystko legalnie załatwiają, długo są na rynku polskim więc wyglądają mi na w porządku firmę.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2014-09-17 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co znaczy mało płacą ja mam 1200e na reke dla mnie to bardzo duzo wyjezdzam z ta firma od roku a najlepsze jest to ze placa na koniec kazdego miesiaca nie musze czekac na kase do 15ego albo 20ego jak w innych firmach :))) ile bede mogla tak dlugo bede z nimi pracowala! sa najlepsi!
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-10-20 12:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak czytam i czytam i mysle, ze nie jest to zla praca. Pani Mariola pisze, ze dostaje na czysto 1200 euro. To przeciez duzo. Nie kazdy moze sobie tyle wypracowac. Tym bardziej, ze jest tam juz oplacony pokoj do mieszkania i pewnie podstawowe wyzywienie. To chyab nie ma na co narzekac, nigdy wszystkim sie nie dogodzi
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-06 02:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
Badylek - 2015-01-06 02:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo jak dużo. Może na polskie warunki to rzeczywiście niezła stawka, ale nie oszukujmy się - w porównaniu z tym ile się zarabia za granicą jest to zupełnie podstawowa stawka, dzięki której można podstawowe rzeczy kupić i ogarnąć. Niestety w większości w Polsce nikt Ci nie pomoże, a za granicą zwykle można liczyć na jakąś pomoc dzielnicową.
zdjecie uzytkownika
Badylek - 2015-01-06 02:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo jak dużo. Może na polskie warunki to rzeczywiście niezła stawka, ale nie oszukujmy się - w porównaniu z tym ile się zarabia za granicą jest to zupełnie podstawowa stawka, dzięki której można podstawowe rzeczy kupić i ogarnąć. Niestety w większości w Polsce nikt Ci nie pomoże, a za granicą zwykle można liczyć na jakąś pomoc dzielnicową.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-01-06 16:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja mama pracuje w Polsce za 700zł aby miec cokolwiek! 1200 euro zarabia u nas jakiś kierownik a nie zwykła opiekunka wiec nie ma co porównywać jak jest w innych panstwach. Niestety ja urodzilam sie w polsce i nie patrze jak maja inni bo czlowiek by zawiowal, ciesze sie tylko ze sa takie wlasnie firmy jak ta ktore dadza mi zarobic abym mogla zapewnic lepszy byt dziecku :)
zdjecie uzytkownika
sulisz - 2015-03-08 13:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2015-01-06 16:56:22]:
proszę Cię @marta... co to w ogóle za zdanie , że "niestety urodziłaś się w Polsce" ( I Polsce dużą literą!!) . Powinnaś być z tego dumna i starać się sama rozwijać aby osiągnąć w życiu sukces. Tak właśnie dorastają osoby Twojego pokroju , które myślą , że wszystko dostaną same od państwa nie wkładając w swoje życie za grosz niczego od siebie
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-25 15:58:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
dawid - 2015-03-25 15:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@suliusz masz tutaj wiele racji z tego co czytam, ale wydaje mi się, że w każdej pracy trzeba coś dac od siebie i jakoś bardziej się zaangażować, a nie wiemy do końca jak ta prac wygląda jednak. Dajcie znać gdybyscie wiedzieli coś o zakresie obowiązków, przynajmniej takim zawężonym troche, bo nie wiem co miałbym u nich robić.
zdjecie uzytkownika
tamara - 2015-04-09 17:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki najbardziej, zaangażowanie to podstawa w pracy każdej, tutaj się z tobą Dawid zgodzę, jednak ja uważam że toi nasze zaangażowanie zalezy przede wszystkim od zaangażowania pracodawcy finaqnsowego w karierę danego pracownika. chodzi mi o to konkretnie żeby ktoś z was napisał ile się zarabia w tej firmie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pflegeliebe24 s.c.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Pflegeliebe24 s.c.?
Zadaj pytanie
alert