Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HYDRO-RES

Pracowałeś w firmie HYDRO-RES i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-13 06:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile przykładowo da się zarobić w hydro resie przez pierwszy miesiac na przyklad ze 2000 na reke bedzie czy raczej nie uda sie
zdjecie uzytkownika
tornado - 2013-09-14 14:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiecac nic nie kosztuje :D Będziesz chciał 4 tys. na rękę to Ci obiecają, tylko, że obietnicą rodziny nie nakarmisz.

Zarowno w euro cargo jak i w hydro resie dużo obiecują, ale kończy się jak zawsze, więc... szkoda czasu.
zdjecie uzytkownika
Firmownik - 2013-09-22 14:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ich usłu jeśli chodzi o kontrakty handlowe czy mozecie ich polecic do wspolpracy czy uwazacie ze lepiej szukac innego wykonawcy prosze o porade
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 16:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile brukarze zarabiają czy polecacie bo szukam fachowca mam 200m 2 do zrobienia a tu widze ze te opinie sa bardzo różne!!?
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-11-16 19:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda kolego oszukany
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-02-12 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak, spójrzcie na ocene profilu HYDRO-RES, jeden pewnie nie wzieło się znikąd, a głosów było prawie setka.
zdjecie uzytkownika
Landry - 2014-02-23 22:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
magik, jeszcze poczekaj, może dostaniesz pit, bo pracodawca ma obowiązek wysłac go do końca lutego, może jeszcze wyślą.
zdjecie uzytkownika
Yalle - 2014-03-07 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawdziłem KRS 0000455384 firmy Hydro Res i nie ma w nim żadnego pana z zarządu Cargo? Hmmm...
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-03-08 16:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cały hydro res to jeszcze istnieje???
zdjecie uzytkownika
Kancelaria - 2014-03-14 10:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

(2014-03-14 10:07:03) Witam.
Wpisy obrażające i narażające na straty firmę Hydro Res -
osoby zamieszczające wypowiedzi i publikacje naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Proszę o tym pamiętać !
Kancelaria Prawnicza.
zdjecie uzytkownika
Stan - 2014-04-09 15:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To już jest koniec - jak w tej piosence
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-04-24 09:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stan - 2014-04-09 15:05:10]:
tzn upadek ?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-20 17:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież HYDRO-RES to młoda firma, działa od 2013 roku, nic nie znalazłem w Internecie, by mieli zakończyc działalność, o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
megastylez - 2014-08-22 15:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy, pracowałem tam z dwójka kolegów w okresie marzec/kwiecień 2014, do dzisiaj nie mamy zapłaconych pieniędzy, gdyż ogłosili upadek. Jak pisali poprzednicy, obietnicami nie wyżyje się. Jeszcze raz nie polecam.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-10 17:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
córka euro cargo i upadek? Wychodzi, że niedaleko pada jabłko od jabłoni. Szkoda tylko tych oszukanych.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-21 15:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem ile w tym prawdy, bowiem w Internecie nie ma wzmianki o tym, że hydro-res zakończyło działalność, ale jeśli to prawda to może i lepiej. Z tego co patrze tutaj na forum to ocena profilu firmy wynosi jeden w sześciostopniowej skali, oddano 123 głosy, czyli dość sporo... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny tryb rozmowy.
Pytania: Przebieg dotychczasowego zatrudnienia, doświadczenie, kwalifikacje, itp.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-09 00:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
per prezesss sam walczy :) a może nie potrafi ogłosić upadłości? pozostał sam?

p.s poproszę o dodanie ocen ujemnych (MNIEJ NIŻ ZERO!!!!)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-09 00:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kancelaria - 2014-03-14 10:09:04]:
kto to napisał sam Prezes? bo z tego co wiem to nikt za darmo nie pracuje!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDRO-RES
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HYDRO-RES?
Zadaj pytanie
x