brak logo

HYDRO-RES

Czudec

Opinie o HYDRO-RES

anonim 2013-09-13 06:48:05
To ile przykładowo da się zarobić w hydro resie przez pierwszy miesiac na przyklad ze 2000 na reke bedzie czy raczej nie uda sie
1
tornado 2013-09-14 14:03:33
Obiecac nic nie kosztuje :D Będziesz chciał 4 tys. na rękę to Ci obiecają, tylko, że obietnicą rodziny nie nakarmisz.

Zarowno w euro cargo jak i w hydro resie dużo obiecują, ale kończy się jak zawsze, więc... szkoda czasu.
Firmownik 2013-09-22 14:28:39
A ich usłu jeśli chodzi o kontrakty handlowe czy mozecie ich polecic do wspolpracy czy uwazacie ze lepiej szukac innego wykonawcy prosze o porade
1
anonim 2013-09-22 16:06:35
Ile brukarze zarabiają czy polecacie bo szukam fachowca mam 200m 2 do zrobienia a tu widze ze te opinie sa bardzo różne!!?
1
robol 2013-11-16 19:54:31
święta prawda kolego oszukany
jurek 2014-02-12 23:19:38
Ja powiem tak, spójrzcie na ocene profilu HYDRO-RES, jeden pewnie nie wzieło się znikąd, a głosów było prawie setka.
Landry 2014-02-23 22:30:54
magik, jeszcze poczekaj, może dostaniesz pit, bo pracodawca ma obowiązek wysłac go do końca lutego, może jeszcze wyślą.
1
Yalle 2014-03-07 13:57:52
Sprawdziłem KRS 0000455384 firmy Hydro Res i nie ma w nim żadnego pana z zarządu Cargo? Hmmm...
1
marek 2014-03-08 16:39:41
Ten cały hydro res to jeszcze istnieje???
Kancelaria 2014-03-14 10:09:04

(2014-03-14 10:07:03) Witam.
Wpisy obrażające i narażające na straty firmę Hydro Res -
osoby zamieszczające wypowiedzi i publikacje naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Proszę o tym pamiętać !
Kancelaria Prawnicza.
Stan 2014-04-09 15:05:10
To już jest koniec - jak w tej piosence
2
marek 2014-04-24 09:03:07
tzn upadek ?
1
bolo 2014-06-20 17:40:33
Przecież HYDRO-RES to młoda firma, działa od 2013 roku, nic nie znalazłem w Internecie, by mieli zakończyc działalność, o co chodzi?
megastylez 2014-08-22 15:20:26
Nie polecam firmy, pracowałem tam z dwójka kolegów w okresie marzec/kwiecień 2014, do dzisiaj nie mamy zapłaconych pieniędzy, gdyż ogłosili upadek. Jak pisali poprzednicy, obietnicami nie wyżyje się. Jeszcze raz nie polecam.
marek 2014-09-10 17:57:19
córka euro cargo i upadek? Wychodzi, że niedaleko pada jabłko od jabłoni. Szkoda tylko tych oszukanych.
kamil 2014-09-21 15:14:24
Nie wiem ile w tym prawdy, bowiem w Internecie nie ma wzmianki o tym, że hydro-res zakończyło działalność, ale jeśli to prawda to może i lepiej. Z tego co patrze tutaj na forum to ocena profilu firmy wynosi jeden w sześciostopniowej skali, oddano 123 głosy, czyli dość sporo... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
1
pracownik 2014-12-09 00:03:37
per prezesss sam walczy :) a może nie potrafi ogłosić upadłości? pozostał sam?

p.s poproszę o dodanie ocen ujemnych (MNIEJ NIŻ ZERO!!!!)
pracownik 2014-12-09 00:13:21
kto to napisał sam Prezes? bo z tego co wiem to nikt za darmo nie pracuje!
erni 2014-12-31 14:22:51
nie no, wiadomo przecież oczywiście że nikt za darmo nie robi, a każdy za swoją robotę oczekuje w miarę rozsądnego i godziwego wynagrodzenia no nie. Przyjamniej mi sie we łbie nie mieści żebym się gdzieś zatrdunił za marne grosze bądź przysłowiowy uścisk dłoni, no nie nie nie i jeszcze raz nie, nie zrobułbym tego
karabon 2015-01-31 20:19:37
Mam sprawę, macie może jakieś konkretne i oczywiście aktualne info o tym co się dziej teraz w firmie hydro-res? czy warto się u nich zatrudnić? a może lepiej poświęcić czas na szukanie nowej pracy? jak to jest co? bo już sam nie wiem co mam myśleć a roboty potrzebuje, bo duże wydatki mi się zbliżająa
XXX 2015-02-03 14:44:57
uciekajjjjj! wypłaty nie dostaniesz będzie Ci obiecywał tak jak mi i pozostałym i uciekniesz jak wszyscy!

OBIECA CI CO ZECHCESZ !!!!!!!!!!!
NAPLUĆ NA TAKIE ZERO MOŻNA I TYLE AP PG
rejnard 2015-02-19 21:49:42
jeśli obowiązuje Cię z Hydro-Res jakakolwiek umowa to chyba zobowiązany jest Ci on wypłacić pieniądze prawda ? wiem , że jeśli chodzi o małe kwoty to często ludzie nie chcą sobie takimi sprawami zawracać głowy jednak jeśli przeoczy się jedno takie niedopatrzenie to będzie ono prowadziło do kolejnych .
tosiek 2015-03-10 19:04:40
oczywiście, ż na podstawie umowy są egzekwowane nie tylko obowiązki ze strony pracodawcy ale również ze strony pracownika, bo jednak co na piśmie to na piśmie i to jest obowiązujące jednak. Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, czy umowe od razu się podisuje czy np,. po dwóch dniach przepracowanych w firmie?
pompon 2015-03-30 23:49:14
Co do umowy to nie wiem jak to jest, ale pewnie na początku podpisuje się umowę na jakiś określony okres i pewnie może zlecenie lub dzieło na pocztek a później dopiero beztermiinową albo pracą. Chociaż to tylko moje domysły, może ktoś kto obecnie pracuje w hydro-res to powie jak to teraz wygląda i czego się spodziewać
KAROLINA 2015-05-06 12:07:58
Witam,

Czy ktoś z Panstwa się orientuje czy spółka Hydro-res jeszcze funkcjonuje i wykonuje jakieś roboty budowlane?
romek 2015-07-11 03:49:51
Wiesz co @Karolina, widziałem w internecie na jednej ze stron że sa w likwidacji, ale pewności do do tego to też tak w 100% nie ma, bo to tylko internet. Jeśli bardzo zalezy Ci na informacji rzetelnej, to najlepiej spróbuj zadzwonić na numery podane w internecie i wtedy myślę, że spokojnie się dowiesz co jest na rzeczy.
Pak 2016-04-12 11:44:52
Wiesz co, ja nie jestem tam pewien tej likwidacji, bo jak mówisz na jednej ze stron, ale nie na ich stronie, to musi coś oznaczać tak sądzę, że kurcze no.
Pak 2016-05-11 19:12:11
Hej, chłopaki, gdzie Wy wszyscy jesteście teraz, jakieś nowości?
karolina 2016-06-27 21:10:05
@KAROLINA - bardzo śmieszne!
tosiek 2016-07-05 11:25:27
no a nie wiecie może jak wygląda tutaj konkretnie praca? bo nie ma nowych ofert i zastnawiam się jak moze wyglądać tutaj prac ai jakie są szkolenia, bo własnie o nich słyszałem bardzo dużo tak naparwde.
Zostaw swoją opinię o HYDRO-RES - Czudec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDRO-RES