HYDRO-RES

Czudec

Opinie o HYDRO-RES

anonim 2013-09-13 06:48:05
To ile przykładowo da się zarobić w hydro resie przez pierwszy miesiac na przyklad ze 2000 na reke bedzie czy raczej nie uda sie
1
tornado 2013-09-14 14:03:33
Obiecac nic nie kosztuje :D Będziesz chciał 4 tys. na rękę to Ci obiecają, tylko, że obietnicą rodziny nie nakarmisz.

Zarowno w euro cargo jak i w hydro resie dużo obiecują, ale kończy się jak zawsze, więc... szkoda czasu.
0
Firmownik 2013-09-22 14:28:39
A ich usłu jeśli chodzi o kontrakty handlowe czy mozecie ich polecic do wspolpracy czy uwazacie ze lepiej szukac innego wykonawcy prosze o porade
1
anonim 2013-09-22 16:06:35
Ile brukarze zarabiają czy polecacie bo szukam fachowca mam 200m 2 do zrobienia a tu widze ze te opinie sa bardzo różne!!?
1
robol 2013-11-16 19:54:31
święta prawda kolego oszukany
0
jurek 2014-02-12 23:19:38
Ja powiem tak, spójrzcie na ocene profilu HYDRO-RES, jeden pewnie nie wzieło się znikąd, a głosów było prawie setka.
0
Landry 2014-02-23 22:30:54
magik, jeszcze poczekaj, może dostaniesz pit, bo pracodawca ma obowiązek wysłac go do końca lutego, może jeszcze wyślą.
1
Yalle 2014-03-07 13:57:52
Sprawdziłem KRS 0000455384 firmy Hydro Res i nie ma w nim żadnego pana z zarządu Cargo? Hmmm...
1
marek 2014-03-08 16:39:41
Ten cały hydro res to jeszcze istnieje???
0
Kancelaria 2014-03-14 10:09:04

(2014-03-14 10:07:03) Witam.
Wpisy obrażające i narażające na straty firmę Hydro Res -
osoby zamieszczające wypowiedzi i publikacje naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Proszę o tym pamiętać !
Kancelaria Prawnicza.
0
Stan 2014-04-09 15:05:10
To już jest koniec - jak w tej piosence
2
marek 2014-04-24 09:03:07
tzn upadek ?
1
bolo 2014-06-20 17:40:33
Przecież HYDRO-RES to młoda firma, działa od 2013 roku, nic nie znalazłem w Internecie, by mieli zakończyc działalność, o co chodzi?
0
megastylez 2014-08-22 15:20:26
Nie polecam firmy, pracowałem tam z dwójka kolegów w okresie marzec/kwiecień 2014, do dzisiaj nie mamy zapłaconych pieniędzy, gdyż ogłosili upadek. Jak pisali poprzednicy, obietnicami nie wyżyje się. Jeszcze raz nie polecam.
0
marek 2014-09-10 17:57:19
córka euro cargo i upadek? Wychodzi, że niedaleko pada jabłko od jabłoni. Szkoda tylko tych oszukanych.
0
kamil 2014-09-21 15:14:24
Nie wiem ile w tym prawdy, bowiem w Internecie nie ma wzmianki o tym, że hydro-res zakończyło działalność, ale jeśli to prawda to może i lepiej. Z tego co patrze tutaj na forum to ocena profilu firmy wynosi jeden w sześciostopniowej skali, oddano 123 głosy, czyli dość sporo... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
1
pracownik 2014-12-09 00:03:37
per prezesss sam walczy :) a może nie potrafi ogłosić upadłości? pozostał sam?

p.s poproszę o dodanie ocen ujemnych (MNIEJ NIŻ ZERO!!!!)
0
pracownik 2014-12-09 00:13:21
kto to napisał sam Prezes? bo z tego co wiem to nikt za darmo nie pracuje!
0
erni 2014-12-31 14:22:51
nie no, wiadomo przecież oczywiście że nikt za darmo nie robi, a każdy za swoją robotę oczekuje w miarę rozsądnego i godziwego wynagrodzenia no nie. Przyjamniej mi sie we łbie nie mieści żebym się gdzieś zatrdunił za marne grosze bądź przysłowiowy uścisk dłoni, no nie nie nie i jeszcze raz nie, nie zrobułbym tego
0
karabon 2015-01-31 20:19:37
Mam sprawę, macie może jakieś konkretne i oczywiście aktualne info o tym co się dziej teraz w firmie hydro-res? czy warto się u nich zatrudnić? a może lepiej poświęcić czas na szukanie nowej pracy? jak to jest co? bo już sam nie wiem co mam myśleć a roboty potrzebuje, bo duże wydatki mi się zbliżająa
0
XXX 2015-02-03 14:44:57
uciekajjjjj! wypłaty nie dostaniesz będzie Ci obiecywał tak jak mi i pozostałym i uciekniesz jak wszyscy!

OBIECA CI CO ZECHCESZ !!!!!!!!!!!
NAPLUĆ NA TAKIE ZERO MOŻNA I TYLE AP PG
0
rejnard 2015-02-19 21:49:42
jeśli obowiązuje Cię z Hydro-Res jakakolwiek umowa to chyba zobowiązany jest Ci on wypłacić pieniądze prawda ? wiem , że jeśli chodzi o małe kwoty to często ludzie nie chcą sobie takimi sprawami zawracać głowy jednak jeśli przeoczy się jedno takie niedopatrzenie to będzie ono prowadziło do kolejnych .
0
tosiek 2015-03-10 19:04:40
oczywiście, ż na podstawie umowy są egzekwowane nie tylko obowiązki ze strony pracodawcy ale również ze strony pracownika, bo jednak co na piśmie to na piśmie i to jest obowiązujące jednak. Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, czy umowe od razu się podisuje czy np,. po dwóch dniach przepracowanych w firmie?
0
pompon 2015-03-30 23:49:14
Co do umowy to nie wiem jak to jest, ale pewnie na początku podpisuje się umowę na jakiś określony okres i pewnie może zlecenie lub dzieło na pocztek a później dopiero beztermiinową albo pracą. Chociaż to tylko moje domysły, może ktoś kto obecnie pracuje w hydro-res to powie jak to teraz wygląda i czego się spodziewać
0
KAROLINA 2015-05-06 12:07:58
Witam,

Czy ktoś z Panstwa się orientuje czy spółka Hydro-res jeszcze funkcjonuje i wykonuje jakieś roboty budowlane?
0
romek 2015-07-11 03:49:51
Wiesz co @Karolina, widziałem w internecie na jednej ze stron że sa w likwidacji, ale pewności do do tego to też tak w 100% nie ma, bo to tylko internet. Jeśli bardzo zalezy Ci na informacji rzetelnej, to najlepiej spróbuj zadzwonić na numery podane w internecie i wtedy myślę, że spokojnie się dowiesz co jest na rzeczy.
0
Pak 2016-04-12 11:44:52
Wiesz co, ja nie jestem tam pewien tej likwidacji, bo jak mówisz na jednej ze stron, ale nie na ich stronie, to musi coś oznaczać tak sądzę, że kurcze no.
0
Pak 2016-05-11 19:12:11
Hej, chłopaki, gdzie Wy wszyscy jesteście teraz, jakieś nowości?
0
karolina 2016-06-27 21:10:05
@KAROLINA - bardzo śmieszne!
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDRO-RES