Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HYDRO-RES

Pracowałeś w firmie HYDRO-RES i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-13 06:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile przykładowo da się zarobić w hydro resie przez pierwszy miesiac na przyklad ze 2000 na reke bedzie czy raczej nie uda sie
zdjecie uzytkownika
tornado - 2013-09-14 14:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiecac nic nie kosztuje :D Będziesz chciał 4 tys. na rękę to Ci obiecają, tylko, że obietnicą rodziny nie nakarmisz.

Zarowno w euro cargo jak i w hydro resie dużo obiecują, ale kończy się jak zawsze, więc... szkoda czasu.
zdjecie uzytkownika
Firmownik - 2013-09-22 14:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ich usłu jeśli chodzi o kontrakty handlowe czy mozecie ich polecic do wspolpracy czy uwazacie ze lepiej szukac innego wykonawcy prosze o porade
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-22 16:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile brukarze zarabiają czy polecacie bo szukam fachowca mam 200m 2 do zrobienia a tu widze ze te opinie sa bardzo różne!!?
zdjecie uzytkownika
robol - 2013-11-16 19:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
święta prawda kolego oszukany
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-02-12 23:19:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja powiem tak, spójrzcie na ocene profilu HYDRO-RES, jeden pewnie nie wzieło się znikąd, a głosów było prawie setka.
zdjecie uzytkownika
Landry - 2014-02-23 22:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
magik, jeszcze poczekaj, może dostaniesz pit, bo pracodawca ma obowiązek wysłac go do końca lutego, może jeszcze wyślą.
zdjecie uzytkownika
Yalle - 2014-03-07 13:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sprawdziłem KRS 0000455384 firmy Hydro Res i nie ma w nim żadnego pana z zarządu Cargo? Hmmm...
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-03-08 16:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cały hydro res to jeszcze istnieje???
zdjecie uzytkownika
Kancelaria - 2014-03-14 10:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

(2014-03-14 10:07:03) Witam.
Wpisy obrażające i narażające na straty firmę Hydro Res -
osoby zamieszczające wypowiedzi i publikacje naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Proszę o tym pamiętać !
Kancelaria Prawnicza.
zdjecie uzytkownika
Stan - 2014-04-09 15:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To już jest koniec - jak w tej piosence
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-04-24 09:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stan - 2014-04-09 15:05:10]:
tzn upadek ?
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-06-20 17:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież HYDRO-RES to młoda firma, działa od 2013 roku, nic nie znalazłem w Internecie, by mieli zakończyc działalność, o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
megastylez - 2014-08-22 15:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy, pracowałem tam z dwójka kolegów w okresie marzec/kwiecień 2014, do dzisiaj nie mamy zapłaconych pieniędzy, gdyż ogłosili upadek. Jak pisali poprzednicy, obietnicami nie wyżyje się. Jeszcze raz nie polecam.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-10 17:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
córka euro cargo i upadek? Wychodzi, że niedaleko pada jabłko od jabłoni. Szkoda tylko tych oszukanych.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-09-21 15:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem ile w tym prawdy, bowiem w Internecie nie ma wzmianki o tym, że hydro-res zakończyło działalność, ale jeśli to prawda to może i lepiej. Z tego co patrze tutaj na forum to ocena profilu firmy wynosi jeden w sześciostopniowej skali, oddano 123 głosy, czyli dość sporo... Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-09 00:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
per prezesss sam walczy :) a może nie potrafi ogłosić upadłości? pozostał sam?

p.s poproszę o dodanie ocen ujemnych (MNIEJ NIŻ ZERO!!!!)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-09 00:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kancelaria - 2014-03-14 10:09:04]:
kto to napisał sam Prezes? bo z tego co wiem to nikt za darmo nie pracuje!
zdjecie uzytkownika
erni - 2014-12-31 14:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, wiadomo przecież oczywiście że nikt za darmo nie robi, a każdy za swoją robotę oczekuje w miarę rozsądnego i godziwego wynagrodzenia no nie. Przyjamniej mi sie we łbie nie mieści żebym się gdzieś zatrdunił za marne grosze bądź przysłowiowy uścisk dłoni, no nie nie nie i jeszcze raz nie, nie zrobułbym tego
zdjecie uzytkownika
karabon - 2015-01-31 20:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam sprawę, macie może jakieś konkretne i oczywiście aktualne info o tym co się dziej teraz w firmie hydro-res? czy warto się u nich zatrudnić? a może lepiej poświęcić czas na szukanie nowej pracy? jak to jest co? bo już sam nie wiem co mam myśleć a roboty potrzebuje, bo duże wydatki mi się zbliżająa
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-02-03 14:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uciekajjjjj! wypłaty nie dostaniesz będzie Ci obiecywał tak jak mi i pozostałym i uciekniesz jak wszyscy!

OBIECA CI CO ZECHCESZ !!!!!!!!!!!
NAPLUĆ NA TAKIE ZERO MOŻNA I TYLE AP PG
zdjecie uzytkownika
rejnard - 2015-02-19 21:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-02-03 14:44:57]:
jeśli obowiązuje Cię z Hydro-Res jakakolwiek umowa to chyba zobowiązany jest Ci on wypłacić pieniądze prawda ? wiem , że jeśli chodzi o małe kwoty to często ludzie nie chcą sobie takimi sprawami zawracać głowy jednak jeśli przeoczy się jedno takie niedopatrzenie to będzie ono prowadziło do kolejnych .
zdjecie uzytkownika
tosiek - 2015-03-10 19:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście, ż na podstawie umowy są egzekwowane nie tylko obowiązki ze strony pracodawcy ale również ze strony pracownika, bo jednak co na piśmie to na piśmie i to jest obowiązujące jednak. Powiedzcie mi jeszcze taką rzecz, czy umowe od razu się podisuje czy np,. po dwóch dniach przepracowanych w firmie?
zdjecie uzytkownika
pompon - 2015-03-30 23:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do umowy to nie wiem jak to jest, ale pewnie na początku podpisuje się umowę na jakiś określony okres i pewnie może zlecenie lub dzieło na pocztek a później dopiero beztermiinową albo pracą. Chociaż to tylko moje domysły, może ktoś kto obecnie pracuje w hydro-res to powie jak to teraz wygląda i czego się spodziewać
zdjecie uzytkownika
KAROLINA - 2015-05-06 12:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

Czy ktoś z Panstwa się orientuje czy spółka Hydro-res jeszcze funkcjonuje i wykonuje jakieś roboty budowlane?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-07-11 03:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co @Karolina, widziałem w internecie na jednej ze stron że sa w likwidacji, ale pewności do do tego to też tak w 100% nie ma, bo to tylko internet. Jeśli bardzo zalezy Ci na informacji rzetelnej, to najlepiej spróbuj zadzwonić na numery podane w internecie i wtedy myślę, że spokojnie się dowiesz co jest na rzeczy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Normalny tryb rozmowy.
Pytania: Przebieg dotychczasowego zatrudnienia, doświadczenie, kwalifikacje, itp.
zdjecie uzytkownika
Pak - 2016-04-12 11:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, ja nie jestem tam pewien tej likwidacji, bo jak mówisz na jednej ze stron, ale nie na ich stronie, to musi coś oznaczać tak sądzę, że kurcze no.
zdjecie uzytkownika
Pak - 2016-05-11 19:12:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, chłopaki, gdzie Wy wszyscy jesteście teraz, jakieś nowości?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HYDRO-RES!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYDRO-RES

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert