Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Spółdzielnia Inwalidów "Postęp"

Pracowałeś w firmie Spółdzielnia Inwalidów "Postęp" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tifosi - 2010-11-11 22:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
praca jak każda inna do zrobienia,a zarobki no cóż mogło by być lepiej...
zdjecie uzytkownika
kulos - 2011-10-13 10:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie, ta firma to porażka.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-10-24 07:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma calkiem dobra, teraz maja o wiele lepsze standardy i jesli sie chce pracowac to jest ok. Tak jak wszedzie
zdjecie uzytkownika
Milosnik - 2012-07-04 22:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak wszedzie ale psychicznie mozna sie wykonczyc Chroni sie kapusi i lizusow Ten ktory chce zarobic bez wchodzenia w ..... nie maszans przetrwania Nie wierzysz Sam sprawdz.
zdjecie uzytkownika
Zwolniona - 2012-09-01 14:54:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak, jak wyżej, potwierdzam opinie. Ten kto uczciwie pracuje, przychodzi w soboty itd się nie liczy. Może to zależy od tego że się nie chcą niektórzy podporządkować panu (usunięte przez administratora) lub innemu wyżej ustawionemu, ale boli to, że osoby które lecą w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a pracują do dzisiaj, a te które wkładały w te pracę wszystkie siły i to była ich jedyna szansa na pracę to zostały potraktowane jak najgorsze tylko z tego względu, że za dużo zarabiały, albo się trzymały razem. A te które stwarzały problemy to są święte i chyba pracują do dzisiaj tylko ze względu na swoje donoszenie, włażenie komuś w d... itd. Żal poprostu:(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-16 16:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, szukam pracy, czy istnieje szansa, że znajdę ja w vPostęp? Interesuje mnie, ile mógłbym zarobić, odpowie ktoś? Mam też pytanie, co do sposobu rekrutacji, w jaki sposób wysyłaliście CV? Na maila, czy może osobiście? Jak wygląda atmosfera w pracy i kontakty z szefem? Co z systemem motywacji, istnieje jakiś system nagród, jak wycieczki, karnety, bony lub premie pieniężne?
zdjecie uzytkownika
zwolniona - 2013-06-27 13:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Milosnik - 2012-07-04 22:46:02

Praca jak wszedzie ale psychicznie mozna sie wykonczyc Chroni sie kapusi i lizusow Ten ktory chce zarobic bez wchodzenia w ..... nie maszans przetrwania Nie wierzysz Sam sprawdz.
Tak jak najbardziej lizusy i kapusie zostają ,a ci co naprawdę chcą zarobić i uczciwie pracują zostają zwolnieni.Lizusy dzwonią do kierownika i wymyślają ze sobie rady nie dajesz haha,żeby cię tylko zwolnili ,bo nie dajesz sobą pomiatać i za to zostałam zwolniona, lizusom to nie pasowało .Nie że sie nie wyrabiam ,to tylko był pretekst To co one robią na pakowaniu to dziecko by spakowało żal. (usunięte przez administratora) to one jeszcze nie wiedzą co to jest,pracowałam w firmie w której naprawdę pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci leciał.pozdrawiam tych lizusów czterech które na mnie dzwoniły do kierownika oraz pana majstra Łukasza środkowym palcem .
zdjecie uzytkownika
konio - 2013-06-27 16:47:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam sie z tymi ludzmi same [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kapusie tam pracują i lizusy !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-01 20:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwolniona, a jak uargumentowali Twoje zwolnienie? W ogóle ile sie tam napracowałas? No i na jakiej umowie? Ile w ogóle ludzi zatrudnia spółdzielnia postęp?
zdjecie uzytkownika
roberto - 2013-08-10 22:45:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może po zwyczajnie inni nie chcieli na Ciebie robić. To normalka w systemie akordu grupowego
zdjecie uzytkownika
erka - 2013-08-15 15:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest jakas szansa na zarobek w spółdzielni Postęp? Czy są tam jakiekolwiek rotacje? Czy pracuje ta sama ekipa od x lat? Gdzie rozwieszają ogłoszenia o prace, jak tam trafiliście?
zdjecie uzytkownika
luky - 2013-08-28 20:57:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalka pewnie errra masz racje-w okolicy takiej firmy o świeczce szykać -kto umie pracować to ma kasiorke-nygusy za brame! ktos musi zarzadzać firmą zresztą jak wszedzie! pozdro dla lakierników!!☻☻☻
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 22:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luky, jesteś lakiernikiem w Postepie? Dużo Was tam pracuje? Macie umowy o pracę na czas nieokreslony?
zdjecie uzytkownika
luky - 2013-08-29 15:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
25
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-29 17:09:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aż 25 lakierników? Nie szukają kogoś jeszcze? Częste rotacje macie? No i co z tymi umowami, jaki rodzaj i na jaki czas?
zdjecie uzytkownika
- 2013-08-29 18:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaja na 30%-umowa próbna 3msc-potem w zależności od umiejętności i kierownika 2 do 5 lat -nastepnie opcja na stałe-zarobki jak na pniewy dobre-nie moge pisać ile! pozdro luky☻☺
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2013-08-29 18:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to na 30%? To 30% etatu? to w jakich dniach i po ile godzin się pracuje? Ogółem polecasz? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Mosin - 2014-09-18 07:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co widzę ostatnie opinie są sprzed ponad roku. Jak obecnie wygląda sytuacja w "Postępie" bo produkcja obuwia profilaktycznego czy dziecięcego powinna być dobrym, dochodowym towarem. Ciekaw jestem jak w 2014 roku wygląda sytuacja z zatrudnieniem w spółdzielni, czy coś się zmieniło od poprzednich wpisów.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Spółdzielnia Inwalidów "Postęp"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x