Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plan & Bud s.Z.o.o.

Pracowałeś w firmie Plan & Bud s.Z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 17:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Ktos potwierdzi te opinie o Plan & Bud?(usunięte przez administratora) Ile oferuje na starcie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 15:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
CZEŚĆ Wam słuchajcie jak sie obecnie pracuje w firmie Plan & Bud s p z o.o. jaka atmosfera w firmie miedzy ludzmi jest kiedy ostatni raz były podwyżki pensji prosze o inf dzieki za podpowiedz
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-08-26 19:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
To w Plan Budzie nie ma kadrowej jakiejs co tego pilnuje wszystkiego czy ma po prostu dużo pracy i nie panuje na przyklad o co chodzi konkretnie czy pensje zawsze na czas sa pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-08-30 10:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Potwierdzam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-01 20:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Oj dużo tych opinii o firmie Plan & Bud s.Z.o.odużo sprzecznych,a co jest najlepsze w tej firmie wysokie zarobki? Czesto sa premie dla ludzi?pomocy:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 21:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To co jest na umowie chyba tez powinno byc na wyplacie dla pracownika w wyplacoe raczej to samo prawda zeby kazdy przeciez zarobil kazdy idzie do pracy zeby zarabiac jaka atmosfera miedzy ludzmi w Plan Budzie ?
zdjecie uzytkownika
heh - 2013-10-17 10:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
jak wygląda praca w tej firmie? opłaca się pójść tam do pracy?
zdjecie uzytkownika
uuuu - 2013-11-06 18:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to jest dawna firma tom trans zobacz opinie i sie dowiesz;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-11 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) przestań ukrywać się za nikami anonim czy jakieś tam inne i zadawać dziwne pytania (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-17 20:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-25 15:13:53]:
jak jestes bogaty i lubisz dokladac do czyjes firmy to oferta w tej firmie jest w sam raz dla ciebie;-)
zdjecie uzytkownika
kat.c - 2014-10-09 15:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAHA ludzie to jest błaszczyk więc samo za siebie mówi jak by nie zmienił nazwy i sprzętu to nikt by u niego nie pracował więc tylko naiwni tam pracują albo nie wiedzą gdzie bo to jest teraz spółka wiec nazwisko może nie figurować
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-29 16:27:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam własną działalność jako koparkowy i teraz chcę się podczepić na zlecenie do jakieś własnie takiej firmy jak plan & bud. wiecie jakie warunki mogliby mi zaoferować i jak jest z ilością zleceń? czy ma ktoś już takie doświadczenia i może mi je opisać? z góry bardzo dziękuję za każdy odzew na mój post
zdjecie uzytkownika
adas - 2014-11-14 21:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jakiś żart. Zero szacunku dla pracowników, ludzie traktowani gorzej niż niewolnicy.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-12-13 20:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ! Jak on mierzy wszystkich swoją miarką każdy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
GangLIMANKA - 2014-12-28 01:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie robcie u niego panowie. nie podpisujcie wekslow. dajcie sobie spokoj, bo i tak nie dostaniecie tego co wam naobiecuje. to dawna firma tomtrans tomasz błaszczyk- czyli ten sam syf. podobno wygral ok 3mln, wiec pozywajcie do sadow, niech komornicy sciagaja poki jest z czego. taka kasa to wierzycielom na troche starczy.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-09 10:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Takiego złodzieja to w całym województwie łódzkim nie ma. Nie dość, że robi firmy z nim współpracujące w jajo to kroi swoich pracowników ile wlezie. W zamian wyjedzie sobie na wczasy, zmieni auto a ludzie przychodzą i odchodzą. Inspektorzy z Urzędu Pracy, ZUS, Urzędu skarbowego mogą go w dupę pocałować i stać pod bramą do póki ich cieć nie wpuści. Mafijne powiązania z drogówką i łapówkarstwo - masakra. Omijajcie z daleka!!!
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-01-09 10:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2013-08-26 19:31:11]:
W tej firmie nie ma podwyżek są jedynie obrywki
zdjecie uzytkownika
zigi - 2015-01-14 18:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-01-09 10:33:12]:
Zgadza się zwykły (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-01-21 20:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kłamie na temat pracownikow,nie wiesz ile zarobisz bo okrada cie na kazdym kroku,tyle spraw co ma w sądzie to szok---dajcie sobie spokoj
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2015-02-27 08:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oli - 2015-01-09 10:40:52]:
bla
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Obiecanki cacanki wyssane z palca malowanki
Pytania: Jak na każdej + wyśmiewanie i upadlanie starszych pracowników... pseudo gloryfikowanie umiejętnosci kandydata
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2015-02-27 08:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych praca u tego goscia,pierwsza rzecz jaką zauwazyłem na początku to stado baranow którymi jest otoczony.Pierwszy debil to jest gość ktory tankuje auta(kradnie wlasciciela na paliwie)byl widziany przez kierowce jak sprzedawał paliwko osobie prywatnej,a zeby paliwo sie zgadzało to wmawia kierowcą ze jest przepał,drugi oszołom który nic niewie co sie dzieje w firmie to jest tak zwany menedzer ze swoim przełamanym VW.... brak mi
słów na temat tej osoby,kolejna osoba która myśli ze podskoczy wyzej tyłka to jest pani bardzo mocno opalona i z duza nadwaga,duzo pudru i cellulit,do konca nie wiem jakie stanowisko jej przypadło w tej firmie,ale to co robi teraz to nie jest dla niej,na koniec zostawiłem pania z biura która prowadzi rekrutacje na stanowiska pracy,duzo jej brakuje doswiadczenia do pracy na tym stanowisku,podam przykład,na rozmowie wstepnej ta pani twierdzi ze kierowca podejmuje prace po to aby kraść paliwo,takze pomyślcie zanim zapytacie o prace w tej firmie,moze przeczyta to ktos kto ma kogos z drogówki bo warto sie zainteresowac sprzetem ktorym jezdza kierowcy,BRAK dowodów rejestracyjnych pojazdów,brak hamulców, brak bieżnika na oponach i przeładowania samochodów siegajace 100 procent!! Pomyslcie zanim kogos rozjedziecie niesprawnym sprzetem,lub przeładowanym.
zdjecie uzytkownika
komoro - 2015-02-28 02:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
uff, jakoś przebrnąłem przez to co tu napisaliście a trochę tego w sumie było. Ciekaw jestem jak to wygląda bardziej konkretnie, to znaczy, wiecie ile płacą, czy jest jakieś socjalne czy w ogóle o socjalu można zapomnieć? do którego dnia jest wypłata i czy faktycnie jest na czas? no i wszystko inne co o plan&bud przyjdzie wam do głowy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plan & Bud s.Z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plan & Bud s.Z.o.o.?
Zadaj pytanie