brak logo

Plan & Bud s.Z.o.o.

Łódź

Opinie o Plan & Bud s.Z.o.o.

anonim 2014-02-17 20:49:30
jak jestes bogaty i lubisz dokladac do czyjes firmy to oferta w tej firmie jest w sam raz dla ciebie;-)
2
kat.c 2014-10-09 15:49:44
HAHA ludzie to jest błaszczyk więc samo za siebie mówi jak by nie zmienił nazwy i sprzętu to nikt by u niego nie pracował więc tylko naiwni tam pracują albo nie wiedzą gdzie bo to jest teraz spółka wiec nazwisko może nie figurować
adas 2014-11-14 21:22:05
Ta firma to jakiś żart. Zero szacunku dla pracowników, ludzie traktowani gorzej niż niewolnicy.
1
seba 2014-12-13 20:15:23
Ludzie ! Jak on mierzy wszystkich swoją miarką każdy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
GangLIMANKA 2014-12-28 01:55:12
nie robcie u niego panowie. nie podpisujcie wekslow. dajcie sobie spokoj, bo i tak nie dostaniecie tego co wam naobiecuje. to dawna firma tomtrans tomasz błaszczyk- czyli ten sam syf. podobno wygral ok 3mln, wiec pozywajcie do sadow, niech komornicy sciagaja poki jest z czego. taka kasa to wierzycielom na troche starczy.
2
Marek 2015-01-09 10:33:12
Takiego złodzieja to w całym województwie łódzkim nie ma. Nie dość, że robi firmy z nim współpracujące w jajo to kroi swoich pracowników ile wlezie. W zamian wyjedzie sobie na wczasy, zmieni auto a ludzie przychodzą i odchodzą. Inspektorzy z Urzędu Pracy, ZUS, Urzędu skarbowego mogą go w dupę pocałować i stać pod bramą do póki ich cieć nie wpuści. Mafijne powiązania z drogówką i łapówkarstwo - masakra. Omijajcie z daleka!!!
4
oli 2015-01-09 10:40:52
W tej firmie nie ma podwyżek są jedynie obrywki
2
zigi 2015-01-14 18:39:57
Zgadza się zwykły (usunięte przez administratora)
1
gucio 2015-01-21 20:06:06
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kłamie na temat pracownikow,nie wiesz ile zarobisz bo okrada cie na kazdym kroku,tyle spraw co ma w sądzie to szok---dajcie sobie spokoj
1
123456789 2015-02-27 08:58:09
Witam wszystkich zainteresowanych praca u tego goscia,pierwsza rzecz jaką zauwazyłem na początku to stado baranow którymi jest otoczony.Pierwszy debil to jest gość ktory tankuje auta(kradnie wlasciciela na paliwie)byl widziany przez kierowce jak sprzedawał paliwko osobie prywatnej,a zeby paliwo sie zgadzało to wmawia kierowcą ze jest przepał,drugi oszołom który nic niewie co sie dzieje w firmie to jest tak zwany menedzer ze swoim przełamanym VW.... brak mi
słów na temat tej osoby,kolejna osoba która myśli ze podskoczy wyzej tyłka to jest pani bardzo mocno opalona i z duza nadwaga,duzo pudru i cellulit,do konca nie wiem jakie stanowisko jej przypadło w tej firmie,ale to co robi teraz to nie jest dla niej,na koniec zostawiłem pania z biura która prowadzi rekrutacje na stanowiska pracy,duzo jej brakuje doswiadczenia do pracy na tym stanowisku,podam przykład,na rozmowie wstepnej ta pani twierdzi ze kierowca podejmuje prace po to aby kraść paliwo,takze pomyślcie zanim zapytacie o prace w tej firmie,moze przeczyta to ktos kto ma kogos z drogówki bo warto sie zainteresowac sprzetem ktorym jezdza kierowcy,BRAK dowodów rejestracyjnych pojazdów,brak hamulców, brak bieżnika na oponach i przeładowania samochodów siegajace 100 procent!! Pomyslcie zanim kogos rozjedziecie niesprawnym sprzetem,lub przeładowanym.
4
adam 2015-03-08 19:27:38
hahaha dobre to chyba sam szef napisał :)
WIERZYTELNOŚCI 2015-03-09 21:01:02
Witam. Skutecznie odzyskujemy należności od wszelkich podmiotów prawa gospodarczego, które nie płacą swoich zobowiązań w terminie. Nie mamy problemu z największymi kontrahentami drogowo-autostradowymi na rynku i radzimy sobie także z nimi. Jeżeli jesteś poszkodowany albo posiadasz zatory płatnicze zgłoś się do nas - depo220@wp.pl
3
ex kierowca 2015-03-15 11:06:18
Jakie socjalne ? Płaca jak uważają! Auta szroty bez ubezpieczeń, przeglądów !
Nie polecam tego pracodawcy
2
ex kierowca 2015-03-24 19:51:12
Jak chcesz być traktowany jak śmieć, i otrzymywać kasę nie wtedy kiedy Ci sie nalezy tylko kiedy Łaskawość zechce zapłacić. To śmiało !
3
maciek 2015-04-07 19:48:49
cały czas szukają kierowców
peterHzWA 2015-04-10 09:49:57
Klops to mało powiedziane !!! Właściciel powinien się nazywać Tomasz Wszechmogący ! Wybujały pozer myślący że można wszystkich traktować z góry.
michał 2015-04-14 14:24:24
znowu dali ogłoszenie na kierowców
Edek z fabryki kredek 2015-04-24 01:14:43
Najlepsi pozerzy to 2 starych kierowców Tomcio i Rafcio. Lizusostwo i ściemnianie o donoszeniu nie wspominam. Nie utrzymujcie z nimi kontaktu. Sami kradną na potęgę wachę, robią lewe kursy i płaca im wówczas pasuje innym pieprzą farmazony jaki to (cenzura) szef i w ogóle... nie są lepsi od niego - są siebie warci jeden drugiego w bambuko robi. Wtyczki, krety bzdety aby ludzi zbić z tropu pierdołami. Ta firma to kosmos pieniactwa, nieuczciwości. Niech se chińczyków zatrudnią wówczas za miskę ryżu można tu jeździć.
4
Edek z fabryki kredek 2015-04-24 01:25:34
chcesz żyć w Plan&Budzie trzymaj się zasad;
(usunięte przez administratora) 100 punktów za podrzucenie przewodu paliwowego do kabiny kierowcy lub zajebanie kluczyków od auta - BRAVO
ex kierowca 2015-04-24 19:42:16
Zagadza się że tych dwóch to parówy
1
Edek z fabryki kredek 2015-04-25 00:34:42
Prawda o starych pracownikach i szefie planbudu
1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpier*

5 PKT - Niby nieumyślne podpier*
10 PKT - Zwykła podpierdółka w cztery oczy z przełożonym bez świadków

20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle zaistnieć

30 PKT - Podpierd* w obecności świadków

40 PKT - Samopodpierdółka w cztery oczy z przełożonym

50 PKT - Samopodpierdółka przy świadkach

60 PKT - Podpier* do przełożonego w obecności podpier*ego bez innych świadków

70 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego przy większej ilości świadków

80 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny

90 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpier*ący

100 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierd*ący na spółkę z przełożonym, do którego się podpier*la i wmówienie podpier*emu jego winy

Bonusy:
* podpier* najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT
** podpier* zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT
*** dodatkowo 25 PKT - kiedy dzień wcześniej piło się z podpier*nym
jego wódkę, w jego domu
3
ex kierowca 2015-04-28 19:36:58
hahaha sama prawda :)
1
plan bud 2015-05-24 23:32:46
Kupa złamasa z szefa i pana od paliwa który nic nie robi oprócz opylania wachy na boku i donoszenia do szefa że ten zrobił to a tamten to. Mam nadzieje że się kiedyś wpieprzy sam i że go wywalą bez kasy.A tak w ogóle to nawet sekundy się nie zastanawiajcie nad pracą w tej firmie. Szkoda zdrowia. Ciągle tylko jeby jeby i jeby od szefa za nic bo tak mu się podoba a co do ogłoszeń o pracę to są wszędzie i cały czas bo w łodzi i okolicach niema już ludzi którzy by się zgodzili na prace w tej firmie. Nawet jak się dogadasz co do stawki to i tak jej nie dostaniesz. Biorąc wypłatę okazuje się że brakuje kilka stów jak się zapytasz czemu to usłyszysz że pani albo ktoś kto liczył godziny tak wyliczył i koniec proszę wyjść.A jak chcesz się zwolnić to ci powie że musisz odpracować 2 tygodnie bo tak jest w umowie i na dodatek ci nie wypłaci połowy albo całości ostatniej wypłaty bo stwierdzi że coś tam urwałeś lub przez ciebie pękła opona choć w autach nie ma ani jednej dobrej opony nadającej się do jazdy zresztą jak cały jego tabor aut to szmelc rozpadający sie podczas jazdy. Długo by tak o nich pisać ale szkoda ni czasu. Ogólnie nie zawracajcie sobie głowy pracą w tej firmie
2
ex 2015-06-28 19:39:56
Kolego obrażasz złamasów to kompletne zero
operator 2015-07-14 00:34:50
Pierwszy błąd przed rozmową o przyjęcia do pracy - nie czytanie informacji w internecie. Żałuję, że tu jestem.
6666 2015-10-27 18:09:05
Dziś znalazłem ofertę pracy do tej firmy
Firma budowlana zatrudni pracowników ogólnobudowlanych przy rozbiórce obiektu sportowego na terenie Łodzi. Stawki od 14zł netto + Umowa o prace. Praca od zaraz 531 093 738

Ale jak czytam wasze opinie to jestem przerażony
były worker 2015-10-27 21:43:36
daj sobie spokój, narobisz się jak osioł na koniec ci powie że liczył że zrobisz te prace 2 razy szybciej i da ci 7zł lub wcale. pozdrawiam
1
kiero 2015-11-01 19:47:33
Kolego daj sobie spokój z pracą w tej firmie, ten oszust jeszcze nigdy sie z nikim nie rozliczył jak powinien
1
Michał 2015-11-26 10:36:53
Witam. Odzyskamy należności z faktur od firmy TOM-TRANS z Łodzi. Kontakt do mnie: depo220@wp.pl
kiero 2015-11-28 18:59:28
Spółka ? żarty powstała żeby można było bezkarnie okradać podwykonawców
kierowca 2015-12-16 21:02:55
Ty jestes normalny??!!!blaszczyk to najwieksza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zlodziej w wojewodztwie!!!bierze ludzi na miesiac,nie zglasza a z wyplaty dostajesz przy duzym szczesciu moze jedna piata tego co zarobiles
tirdriver 2015-12-16 21:07:12
Ta pseudo firma nie ma pozytywnych opinii,o nich mozna mowic tylko zle!jesli ktos cos dobrego o nich napisal to byl to zapewne frajerski prezes
elmo 2016-01-14 11:42:01
Eryk,chodzi o to,ze dostajesz procent tego co Ty faktycznie zarobiles jako kierowca tzn.w teorii zarobiles np.2,5tys.a dostaniesz z tego 1 tys.,bo....i tu wyobraznia prezesa i jego durnej malzonki jest nieograniczona.
ciekawy 2016-01-22 11:15:05
Witam wszystkich. Uprzejmie proszę o informację: dostałam propozycję pracy w tej firmie na stanowisku asystent-koordynator. Czy warto podejmować rozmowy z tą firmą?
byly 2016-01-24 11:55:21
chyba będziesz10 osobą na tym stanowisku od zeszłego roku
Łuki 2016-02-06 12:40:46
Kolego zapytaj kierowców to się dowiesz dlaczego tak często zmieniali się koordynatorzy
1
minionek 2016-02-11 15:12:46
Do tego gościa wracają ludzi z problemami, którzy zostali wyjebani za wódę z innych firm oraz przychodzą nowi nie mając pojęcia co się u niego dzieje. Bez względu na stawkę każdy u niego zarobi tyle samo. Upieprzy Ciebie za cokolwiek, nawet wężyk od paliwa potrafi podrzucić do kabiny kierowcy biorąc za świadka kierownika lub mechanika. Zresztą witać w tym centrum koksu i botoksu na co idą skradzione pieniądze pracownikom. Wycieczki, nowe autko etc. Mam nadzieję, że PiS dobierze sie takim handlarzom niewolników do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Za niedziele nie płaci ekstra, za nadgodziny zapomnij, czas pracy kierwocy toz to iluzja w tej firmie. W jednym miesiącu robisz dwa, tarczki sa niszczone ogólnie tam jest taki wyzysk, że czasami zazdrościsz chińczykom.
3
kierowca 2016-04-19 14:53:07
hahaha jakie 3 tyś :))
1
halodenko 2016-04-26 10:16:35
wszyscy piszą o właścicielach a nikt nie wspomina o pracownikach:
Przybylak Zdzisław kradnie paliwo i za 2 puszki piwa sprzedaje piach(tani co.....)Zapart, Janeczek Hojna to tylko kilka przykładów, a panowie drugą pensje mają z piasków sprzedawanych na lewo, z wywozów bóg wie gdzie i ze spuszczanego pailwa!!!
3
eros 2016-05-05 20:38:07
Każdy wyraża się w pogardliwy sposób na temat p. B.-piszą to Ci ,których faktycznie zlapano na kradzieży.Największą ofiarą losu jesteście wy sami-nieudacznicy ,którzy zazdroszczą potencjału i zaradności.
KIERO 2016-05-05 20:48:29
Ja Cię namierze za rzucanie tych zarzutów o kradzieży to inaczej pogadamy.
Pilnuj się bo wiem kim jesteś.
5
cnotliwa zuzanna 2016-05-05 21:14:43
gdybym tam jeszcze pracował to może by mi zalezało ujawnić brudy P. B.jestem szcęśliwy że nie pracuję w tym b...lu Ale za poniewieranie pracowników wywóz nielegalny śmieci i oszustwa urzędu skarbowego to powinien odpowiadać P. B. a nie pracownicy , którzy co pensja mają mniej do wypłaty i to też robi P. B. bnie djcie się tylko pilnujcie i patrzcie co robi właściciel. POZDEAWIAM
2
szofer 2016-05-15 16:21:48
Hahaha jaka zaradność i potencjał, żeby nie p. J to by palcem do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie trafili ;)
1
ex szofer 2016-06-24 05:39:45
Dużo tu jest pisane. Ja rzuciłem robotę bo zaczęło się kręcenie. Bo zostałem podjebany przez jedynego i najlepszego kierowcę ( Rafałka ). Byłem na budowie a szefo był oglądać postęp robót. Jak tylko go rafałek zobaczył to myślałem że się chłopaczyna zabije, jak leciał do szefcia. Jeszcze co nadmienię Rafałek najwięcej mówi o podje bywaniu (A TO PIERWSZE UCHO). A co do stanu sprzętu. Jak się toczy to można jechać. Komu tam dowód rejestracyjny. Jak chcesz to jedź do wydziału komunikacji. Ale tak i tak się długo nim się nie nacieszysz. Pierwsza kontrola i znowu brak. Co do innych szoferów to połowa to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gadania ile to oni zarabiali czym to nie jeździli. W każdej chwili się mogą zwolnić. Ale jak szefcio tupnie nogom to od razu do kabinki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co do kasy nie liczcie że dostaniecie to co obiecują. Zawsze znajdzie się coś za co można urwać. Albo pani Justynka dobrze policzy godziny. A co do zatrudnienia. Każdą ilość w każdym czasie. Koledzy podali telefon dzwonić na pewno przyjmą do pracy.
6
hmmm.... 2016-07-01 12:36:02
Mariusz nie rób z siebie większego kretyna niż jesteś
3
olej w głowie 2016-07-13 07:47:54
Każdy normalny kierowca omija te firmę, ona jest jak tranzyt lub poczekalnia na znalezienie normalnej pracy. Najgorzej są oszukiwani fizyczni pracownicy gdzie nie jeden za tygodniowa prace nie otrzymał ani grosza. Toczy się postepowanie przeciwko właścicielowi, ponieważ nie płacił ZUS i zawierał lewe umowy. Wszyscy durnie, którzy pozytywnie piszą o tej firmie są chorzy psychicznie. Kierowcy "kradną" syf wywożony na wysyp za darmo. Wożą go bliżej i wciskają jakiemuś głupiemu chłopu aby dorobić do tej marnej pensji. Ten co mówi, że u niego zarabia 3 tys to właśnie " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; odpadu.
Nikt tam nie ukradł paliwa, chyba że Andrzej z polecenia szefa mniej tankuje on też a go z tyłu - tak szef każe to robi (jego sumienie). Jak czytam te pozytywne brednie na temat tej firmy to aż śmiać się chce. Na najniższych krajowy, pieniądze dawane pod stołem bez podatku i skarbówki, na wysypie syf do Inspektoratu Ochrony Środowiska. Ta firma to krzak, maszynka do robienia 50% dochodów pod stołem i okradania pracowników
8
olej w głowie 2016-07-20 09:59:29
Dobrze można stracić i uprasza się aby właściciel sam sobie nie schlebiał w tych postach powyżej
6
EX 2016-09-02 21:51:43
Znowu zaczęło się polowanie na baranów!
5
W 2016-09-28 14:28:08
Śmieszne jest usuwanie komentarzy. Napiszę jeszcze raz.
Każdemu przy zdrowych zmysłach odradzam pracę w tej firmie pełnej oszustów, złodziei i prostaków z prowincji.
5
Jan 2016-10-23 15:31:41
Warunki tragiczne. Właściciel [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który okrada własnych pracowników. Nutria z biura to ewenement .
8
Zostaw swoją opinię o Plan & Bud s.Z.o.o. - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plan & Bud s.Z.o.o.