Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plan & Bud s.Z.o.o.

Pracowałeś w firmie Plan & Bud s.Z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
adas - 2014-11-14 21:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta firma to jakiś żart. Zero szacunku dla pracowników, ludzie traktowani gorzej niż niewolnicy.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-12-13 20:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ! Jak on mierzy wszystkich swoją miarką każdy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
GangLIMANKA - 2014-12-28 01:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie robcie u niego panowie. nie podpisujcie wekslow. dajcie sobie spokoj, bo i tak nie dostaniecie tego co wam naobiecuje. to dawna firma tomtrans tomasz błaszczyk- czyli ten sam syf. podobno wygral ok 3mln, wiec pozywajcie do sadow, niech komornicy sciagaja poki jest z czego. taka kasa to wierzycielom na troche starczy.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2015-01-09 10:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Takiego złodzieja to w całym województwie łódzkim nie ma. Nie dość, że robi firmy z nim współpracujące w jajo to kroi swoich pracowników ile wlezie. W zamian wyjedzie sobie na wczasy, zmieni auto a ludzie przychodzą i odchodzą. Inspektorzy z Urzędu Pracy, ZUS, Urzędu skarbowego mogą go w dupę pocałować i stać pod bramą do póki ich cieć nie wpuści. Mafijne powiązania z drogówką i łapówkarstwo - masakra. Omijajcie z daleka!!!
zdjecie uzytkownika
oli - 2015-01-09 10:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paweł - 2013-08-26 19:31:11]:
W tej firmie nie ma podwyżek są jedynie obrywki
zdjecie uzytkownika
zigi - 2015-01-14 18:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2015-01-09 10:33:12]:
Zgadza się zwykły (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-01-21 20:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kłamie na temat pracownikow,nie wiesz ile zarobisz bo okrada cie na kazdym kroku,tyle spraw co ma w sądzie to szok---dajcie sobie spokoj
zdjecie uzytkownika
123456789 - 2015-02-27 08:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich zainteresowanych praca u tego goscia,pierwsza rzecz jaką zauwazyłem na początku to stado baranow którymi jest otoczony.Pierwszy debil to jest gość ktory tankuje auta(kradnie wlasciciela na paliwie)byl widziany przez kierowce jak sprzedawał paliwko osobie prywatnej,a zeby paliwo sie zgadzało to wmawia kierowcą ze jest przepał,drugi oszołom który nic niewie co sie dzieje w firmie to jest tak zwany menedzer ze swoim przełamanym VW.... brak mi
słów na temat tej osoby,kolejna osoba która myśli ze podskoczy wyzej tyłka to jest pani bardzo mocno opalona i z duza nadwaga,duzo pudru i cellulit,do konca nie wiem jakie stanowisko jej przypadło w tej firmie,ale to co robi teraz to nie jest dla niej,na koniec zostawiłem pania z biura która prowadzi rekrutacje na stanowiska pracy,duzo jej brakuje doswiadczenia do pracy na tym stanowisku,podam przykład,na rozmowie wstepnej ta pani twierdzi ze kierowca podejmuje prace po to aby kraść paliwo,takze pomyślcie zanim zapytacie o prace w tej firmie,moze przeczyta to ktos kto ma kogos z drogówki bo warto sie zainteresowac sprzetem ktorym jezdza kierowcy,BRAK dowodów rejestracyjnych pojazdów,brak hamulców, brak bieżnika na oponach i przeładowania samochodów siegajace 100 procent!! Pomyslcie zanim kogos rozjedziecie niesprawnym sprzetem,lub przeładowanym.
zdjecie uzytkownika
komoro - 2015-02-28 02:00:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uff, jakoś przebrnąłem przez to co tu napisaliście a trochę tego w sumie było. Ciekaw jestem jak to wygląda bardziej konkretnie, to znaczy, wiecie ile płacą, czy jest jakieś socjalne czy w ogóle o socjalu można zapomnieć? do którego dnia jest wypłata i czy faktycnie jest na czas? no i wszystko inne co o plan&bud przyjdzie wam do głowy
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-08 19:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komoro - 2015-02-28 02:00:27]:
hahaha dobre to chyba sam szef napisał :)
zdjecie uzytkownika
WIERZYTELNOŚCI - 2015-03-09 21:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam. Skutecznie odzyskujemy należności od wszelkich podmiotów prawa gospodarczego, które nie płacą swoich zobowiązań w terminie. Nie mamy problemu z największymi kontrahentami drogowo-autostradowymi na rynku i radzimy sobie także z nimi. Jeżeli jesteś poszkodowany albo posiadasz zatory płatnicze zgłoś się do nas - depo220@wp.pl
zdjecie uzytkownika
ex kierowca - 2015-03-15 11:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komoro - 2015-02-28 02:00:27]:
Jakie socjalne ? Płaca jak uważają! Auta szroty bez ubezpieczeń, przeglądów !
Nie polecam tego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
onery - 2015-03-21 14:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a jak jest teraz w ogóle z mozliwością dostania pracy w Plan & Bud? Poszukują nowych osób, czy raczej trzeba czekać az ktoś sam odejdzie albo go zwolnią? Tak się zastanawiam, gdzie są ich aktualne ogłoszenia, możecie napisać jak to było u Was w sensie skąd dowiedzieliście się, że poszukują nowych osób?
zdjecie uzytkownika
ex kierowca - 2015-03-24 19:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onery - 2015-03-21 14:59:29]:
Jak chcesz być traktowany jak śmieć, i otrzymywać kasę nie wtedy kiedy Ci sie nalezy tylko kiedy Łaskawość zechce zapłacić. To śmiało !
zdjecie uzytkownika
Buzioł - 2015-04-07 14:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś nie zachwycają mnie te wasze komentarze odnośnie pracy w Plan & Bud w Łodzi. Myślałem, że to w miarę przyzwoity pracodawca, który będzie umiał dogadać się ze swoimi pracownikami pomimo wielu kantów odbywających się na rynku polskim w branży. A tutaj klops- można mieć nadzieję że to się w jakiś sposób zmieni?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-04-07 19:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały czas szukają kierowców
zdjecie uzytkownika
peterHzWA - 2015-04-10 09:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Klops to mało powiedziane !!! Właściciel powinien się nazywać Tomasz Wszechmogący ! Wybujały pozer myślący że można wszystkich traktować z góry.
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-04-14 14:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu dali ogłoszenie na kierowców
zdjecie uzytkownika
Edek z fabryki kredek - 2015-04-24 01:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepsi pozerzy to 2 starych kierowców Tomcio i Rafcio. Lizusostwo i ściemnianie o donoszeniu nie wspominam. Nie utrzymujcie z nimi kontaktu. Sami kradną na potęgę wachę, robią lewe kursy i płaca im wówczas pasuje innym pieprzą farmazony jaki to (cenzura) szef i w ogóle... nie są lepsi od niego - są siebie warci jeden drugiego w bambuko robi. Wtyczki, krety bzdety aby ludzi zbić z tropu pierdołami. Ta firma to kosmos pieniactwa, nieuczciwości. Niech se chińczyków zatrudnią wówczas za miskę ryżu można tu jeździć.
zdjecie uzytkownika
Edek z fabryki kredek - 2015-04-24 01:25:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcesz żyć w Plan&Budzie trzymaj się zasad;
(usunięte przez administratora) 100 punktów za podrzucenie przewodu paliwowego do kabiny kierowcy lub zajebanie kluczyków od auta - BRAVO
zdjecie uzytkownika
ex kierowca - 2015-04-24 19:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Edek z fabryki kredek - 2015-04-24 01:14:43]:
Zagadza się że tych dwóch to parówy
zdjecie uzytkownika
Edek z fabryki kredek - 2015-04-25 00:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda o starych pracownikach i szefie planbudu
1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpier*

5 PKT - Niby nieumyślne podpier*
10 PKT - Zwykła podpierdółka w cztery oczy z przełożonym bez świadków

20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle zaistnieć

30 PKT - Podpierd* w obecności świadków

40 PKT - Samopodpierdółka w cztery oczy z przełożonym

50 PKT - Samopodpierdółka przy świadkach

60 PKT - Podpier* do przełożonego w obecności podpier*ego bez innych świadków

70 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego przy większej ilości świadków

80 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny

90 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpier*ący

100 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierd*ący na spółkę z przełożonym, do którego się podpier*la i wmówienie podpier*emu jego winy

Bonusy:
* podpier* najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT
** podpier* zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT
*** dodatkowo 25 PKT - kiedy dzień wcześniej piło się z podpier*nym
jego wódkę, w jego domu
zdjecie uzytkownika
ex kierowca - 2015-04-28 19:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hahaha sama prawda :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Obiecanki cacanki wyssane z palca malowanki
Pytania: Jak na każdej + wyśmiewanie i upadlanie starszych pracowników... pseudo gloryfikowanie umiejętnosci kandydata
zdjecie uzytkownika
plan bud - 2015-05-24 23:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kupa złamasa z szefa i pana od paliwa który nic nie robi oprócz opylania wachy na boku i donoszenia do szefa że ten zrobił to a tamten to. Mam nadzieje że się kiedyś wpieprzy sam i że go wywalą bez kasy.A tak w ogóle to nawet sekundy się nie zastanawiajcie nad pracą w tej firmie. Szkoda zdrowia. Ciągle tylko jeby jeby i jeby od szefa za nic bo tak mu się podoba a co do ogłoszeń o pracę to są wszędzie i cały czas bo w łodzi i okolicach niema już ludzi którzy by się zgodzili na prace w tej firmie. Nawet jak się dogadasz co do stawki to i tak jej nie dostaniesz. Biorąc wypłatę okazuje się że brakuje kilka stów jak się zapytasz czemu to usłyszysz że pani albo ktoś kto liczył godziny tak wyliczył i koniec proszę wyjść.A jak chcesz się zwolnić to ci powie że musisz odpracować 2 tygodnie bo tak jest w umowie i na dodatek ci nie wypłaci połowy albo całości ostatniej wypłaty bo stwierdzi że coś tam urwałeś lub przez ciebie pękła opona choć w autach nie ma ani jednej dobrej opony nadającej się do jazdy zresztą jak cały jego tabor aut to szmelc rozpadający sie podczas jazdy. Długo by tak o nich pisać ale szkoda ni czasu. Ogólnie nie zawracajcie sobie głowy pracą w tej firmie
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-05-24 23:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plan & Bud s.Z.o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plan & Bud s.Z.o.o.?
Zadaj pytanie
alert