Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plan & Bud s.Z.o.o.

Pracowałeś w firmie Plan & Bud s.Z.o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 17:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ktos potwierdzi te opinie o Plan & Bud? Nadal sie chamsko odnosi do pracowników? Ile oferuje na starcie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-25 15:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
CZEŚĆ Wam słuchajcie jak sie obecnie pracuje w firmie Plan & Bud s p z o.o. jaka atmosfera w firmie miedzy ludzmi jest kiedy ostatni raz były podwyżki pensji prosze o inf dzieki za podpowiedz
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-08-26 19:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To w Plan Budzie nie ma kadrowej jakiejs co tego pilnuje wszystkiego czy ma po prostu dużo pracy i nie panuje na przyklad o co chodzi konkretnie czy pensje zawsze na czas sa pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Adam - 2013-08-30 10:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Potwierdzam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-01 20:26:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Oj dużo tych opinii o firmie Plan & Bud s.Z.o.odużo sprzecznych,a co jest najlepsze w tej firmie wysokie zarobki? Czesto sa premie dla ludzi?pomocy:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-18 21:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To co jest na umowie chyba tez powinno byc na wyplacie dla pracownika w wyplacoe raczej to samo prawda zeby kazdy przeciez zarobil kazdy idzie do pracy zeby zarabiac jaka atmosfera miedzy ludzmi w Plan Budzie ?
zdjecie uzytkownika
były - 2013-10-10 22:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
przy wypłacie dopiero dowiadujesz się za ile zarobiłeś i za co ci zabrał to że zmienił nazwę firmy z TOM TRANS na Plan Bud nie znaczy się że się zmieni (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
heh - 2013-10-17 10:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
jak wygląda praca w tej firmie? opłaca się pójść tam do pracy?
zdjecie uzytkownika
uuuu - 2013-11-06 18:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest dawna firma tom trans zobacz opinie i sie dowiesz;)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-11 13:49:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) przestań ukrywać się za nikami anonim czy jakieś tam inne i zadawać dziwne pytania (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-02-15 13:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łubu dubu, łubu dubu
niech żyje nam prezes naszego klubu
Niech żyje nam


to byłem ja RG
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-02-17 20:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-08-25 15:13:53]:
jak jestes bogaty i lubisz dokladac do czyjes firmy to oferta w tej firmie jest w sam raz dla ciebie;-)
zdjecie uzytkownika
były - 2014-04-06 22:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tom Trans i Plan BUD to ta sama firma i nic się nie zmieniło jedynie tylko to że dokupił samochody a co do wypłaty to zawsze znajdzie się coś żebyś nie dostał tyle ile ci się należy
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plan & Bud s.Z.o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x