Plan & Bud s.Z.o.o.

Łódź

Opinie o Plan & Bud s.Z.o.o.

gucio 2015-01-21 20:06:06
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kłamie na temat pracownikow,nie wiesz ile zarobisz bo okrada cie na kazdym kroku,tyle spraw co ma w sądzie to szok---dajcie sobie spokoj
1
123456789 2015-02-27 08:58:09
Witam wszystkich zainteresowanych praca u tego goscia,pierwsza rzecz jaką zauwazyłem na początku to stado baranow którymi jest otoczony.Pierwszy debil to jest gość ktory tankuje auta(kradnie wlasciciela na paliwie)byl widziany przez kierowce jak sprzedawał paliwko osobie prywatnej,a zeby paliwo sie zgadzało to wmawia kierowcą ze jest przepał,drugi oszołom który nic niewie co sie dzieje w firmie to jest tak zwany menedzer ze swoim przełamanym VW.... brak mi
słów na temat tej osoby,kolejna osoba która myśli ze podskoczy wyzej tyłka to jest pani bardzo mocno opalona i z duza nadwaga,duzo pudru i cellulit,do konca nie wiem jakie stanowisko jej przypadło w tej firmie,ale to co robi teraz to nie jest dla niej,na koniec zostawiłem pania z biura która prowadzi rekrutacje na stanowiska pracy,duzo jej brakuje doswiadczenia do pracy na tym stanowisku,podam przykład,na rozmowie wstepnej ta pani twierdzi ze kierowca podejmuje prace po to aby kraść paliwo,takze pomyślcie zanim zapytacie o prace w tej firmie,moze przeczyta to ktos kto ma kogos z drogówki bo warto sie zainteresowac sprzetem ktorym jezdza kierowcy,BRAK dowodów rejestracyjnych pojazdów,brak hamulców, brak bieżnika na oponach i przeładowania samochodów siegajace 100 procent!! Pomyslcie zanim kogos rozjedziecie niesprawnym sprzetem,lub przeładowanym.
3
komoro 2015-02-28 02:00:27
uff, jakoś przebrnąłem przez to co tu napisaliście a trochę tego w sumie było. Ciekaw jestem jak to wygląda bardziej konkretnie, to znaczy, wiecie ile płacą, czy jest jakieś socjalne czy w ogóle o socjalu można zapomnieć? do którego dnia jest wypłata i czy faktycnie jest na czas? no i wszystko inne co o plan&bud przyjdzie wam do głowy
1
adam 2015-03-08 19:27:38
hahaha dobre to chyba sam szef napisał :)
0
WIERZYTELNOŚCI 2015-03-09 21:01:02
Witam. Skutecznie odzyskujemy należności od wszelkich podmiotów prawa gospodarczego, które nie płacą swoich zobowiązań w terminie. Nie mamy problemu z największymi kontrahentami drogowo-autostradowymi na rynku i radzimy sobie także z nimi. Jeżeli jesteś poszkodowany albo posiadasz zatory płatnicze zgłoś się do nas - depo220@wp.pl
2
ex kierowca 2015-03-15 11:06:18
Jakie socjalne ? Płaca jak uważają! Auta szroty bez ubezpieczeń, przeglądów !
Nie polecam tego pracodawcy
2
onery 2015-03-21 14:59:29
Hej, a jak jest teraz w ogóle z mozliwością dostania pracy w Plan & Bud? Poszukują nowych osób, czy raczej trzeba czekać az ktoś sam odejdzie albo go zwolnią? Tak się zastanawiam, gdzie są ich aktualne ogłoszenia, możecie napisać jak to było u Was w sensie skąd dowiedzieliście się, że poszukują nowych osób?
0
ex kierowca 2015-03-24 19:51:12
Jak chcesz być traktowany jak śmieć, i otrzymywać kasę nie wtedy kiedy Ci sie nalezy tylko kiedy Łaskawość zechce zapłacić. To śmiało !
2
Buzioł 2015-04-07 14:39:10
Jakoś nie zachwycają mnie te wasze komentarze odnośnie pracy w Plan & Bud w Łodzi. Myślałem, że to w miarę przyzwoity pracodawca, który będzie umiał dogadać się ze swoimi pracownikami pomimo wielu kantów odbywających się na rynku polskim w branży. A tutaj klops- można mieć nadzieję że to się w jakiś sposób zmieni?
0
maciek 2015-04-07 19:48:49
cały czas szukają kierowców
0
peterHzWA 2015-04-10 09:49:57
Klops to mało powiedziane !!! Właściciel powinien się nazywać Tomasz Wszechmogący ! Wybujały pozer myślący że można wszystkich traktować z góry.
0
michał 2015-04-14 14:24:24
znowu dali ogłoszenie na kierowców
0
Edek z fabryki kredek 2015-04-24 01:14:43
Najlepsi pozerzy to 2 starych kierowców Tomcio i Rafcio. Lizusostwo i ściemnianie o donoszeniu nie wspominam. Nie utrzymujcie z nimi kontaktu. Sami kradną na potęgę wachę, robią lewe kursy i płaca im wówczas pasuje innym pieprzą farmazony jaki to (cenzura) szef i w ogóle... nie są lepsi od niego - są siebie warci jeden drugiego w bambuko robi. Wtyczki, krety bzdety aby ludzi zbić z tropu pierdołami. Ta firma to kosmos pieniactwa, nieuczciwości. Niech se chińczyków zatrudnią wówczas za miskę ryżu można tu jeździć.
2
Edek z fabryki kredek 2015-04-24 01:25:34
chcesz żyć w Plan&Budzie trzymaj się zasad;
(usunięte przez administratora) 100 punktów za podrzucenie przewodu paliwowego do kabiny kierowcy lub zajebanie kluczyków od auta - BRAVO
0
ex kierowca 2015-04-24 19:42:16
Zagadza się że tych dwóch to parówy
1
Edek z fabryki kredek 2015-04-25 00:34:42
Prawda o starych pracownikach i szefie planbudu
1 PKT - Przypadkowe nieumyślne podpier*

5 PKT - Niby nieumyślne podpier*
10 PKT - Zwykła podpierdółka w cztery oczy z przełożonym bez świadków

20 PKT - Anonimowy donos na samego siebie, mimo, iż nie jest się winnym, byle zaistnieć

30 PKT - Podpierd* w obecności świadków

40 PKT - Samopodpierdółka w cztery oczy z przełożonym

50 PKT - Samopodpierdółka przy świadkach

60 PKT - Podpier* do przełożonego w obecności podpier*ego bez innych świadków

70 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego przy większej ilości świadków

80 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny

90 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpier*ący

100 PKT - Podpier* w obecności podpier*ego, pomimo, iż ten nie jest winny a czynu tego dokonał sam podpierd*ący na spółkę z przełożonym, do którego się podpier*la i wmówienie podpier*emu jego winy

Bonusy:
* podpier* najlepszego kumpla - dodatkowo 10 PKT
** podpier* zanim czyn zostanie dokonany - dodatkowo 20 PKT
*** dodatkowo 25 PKT - kiedy dzień wcześniej piło się z podpier*nym
jego wódkę, w jego domu
2
ex kierowca 2015-04-28 19:36:58
hahaha sama prawda :)
1
plan bud 2015-05-24 23:32:46
Kupa złamasa z szefa i pana od paliwa który nic nie robi oprócz opylania wachy na boku i donoszenia do szefa że ten zrobił to a tamten to. Mam nadzieje że się kiedyś wpieprzy sam i że go wywalą bez kasy.A tak w ogóle to nawet sekundy się nie zastanawiajcie nad pracą w tej firmie. Szkoda zdrowia. Ciągle tylko jeby jeby i jeby od szefa za nic bo tak mu się podoba a co do ogłoszeń o pracę to są wszędzie i cały czas bo w łodzi i okolicach niema już ludzi którzy by się zgodzili na prace w tej firmie. Nawet jak się dogadasz co do stawki to i tak jej nie dostaniesz. Biorąc wypłatę okazuje się że brakuje kilka stów jak się zapytasz czemu to usłyszysz że pani albo ktoś kto liczył godziny tak wyliczył i koniec proszę wyjść.A jak chcesz się zwolnić to ci powie że musisz odpracować 2 tygodnie bo tak jest w umowie i na dodatek ci nie wypłaci połowy albo całości ostatniej wypłaty bo stwierdzi że coś tam urwałeś lub przez ciebie pękła opona choć w autach nie ma ani jednej dobrej opony nadającej się do jazdy zresztą jak cały jego tabor aut to szmelc rozpadający sie podczas jazdy. Długo by tak o nich pisać ale szkoda ni czasu. Ogólnie nie zawracajcie sobie głowy pracą w tej firmie
1
ex 2015-06-28 19:39:56
Kolego obrażasz złamasów to kompletne zero
0
operator 2015-07-14 00:34:50
Pierwszy błąd przed rozmową o przyjęcia do pracy - nie czytanie informacji w internecie. Żałuję, że tu jestem.
0
kozok 2015-08-25 02:13:45
Może i rzeczywiście kilku rzeczy ciekawych można się stąd dowiedzieć, ale z tego co widzę czasami ludzie prezentują zupełnie dwa różne poglądy odnośnie pracy co pozwala mi sądzić, że ocena pracy w Plan & Bud jest zupełnie dowolna i zależna od człowieka - nie wiem czy takie samo wrażenie odnosicie jak ja?
1
6666 2015-10-27 18:09:05
Dziś znalazłem ofertę pracy do tej firmy
Firma budowlana zatrudni pracowników ogólnobudowlanych przy rozbiórce obiektu sportowego na terenie Łodzi. Stawki od 14zł netto + Umowa o prace. Praca od zaraz 531 093 738

Ale jak czytam wasze opinie to jestem przerażony
0
były worker 2015-10-27 21:43:36
daj sobie spokój, narobisz się jak osioł na koniec ci powie że liczył że zrobisz te prace 2 razy szybciej i da ci 7zł lub wcale. pozdrawiam
1
ssdfg 2015-10-27 23:21:36
@6666 no ale pamiętaj że każdy ma inne odczucia co do pracy i firmy myślę że jeśli jesteś zainteresowany podjęciem pracy w firmie Plan & Bud s.Z.o.o. to warto spróbować, może akurat tak się zdaży że będziesz miał inne odczucia no i może Ci się tam spodoba, czasami można po prostu coś spróbować i zaryzykować
1
kiero 2015-11-01 19:47:33
Kolego daj sobie spokój z pracą w tej firmie, ten oszust jeszcze nigdy sie z nikim nie rozliczył jak powinien
1
Michał 2015-11-26 10:36:53
Witam. Odzyskamy należności z faktur od firmy TOM-TRANS z Łodzi. Kontakt do mnie: depo220@wp.pl
0
tomek 2015-11-27 12:22:04
@kiero dlaczego masz takie złe zdanie o nich? nie wiem czy wiecie, ale z małej firmy transportowej narodziła się Spółka, która poszerzyła front prac o usługi budowlane.
0
kiero 2015-11-28 18:59:28
Spółka ? żarty powstała żeby można było bezkarnie okradać podwykonawców
0
klo 2015-12-07 15:24:27
wiesz nie ma co tak od razu osadzac firme o okradanie, to ze sie czasem zdarzaja opznienia w wyplacanie w takich branzach to niestety ale normalne, wiec nie od razu okradanie
0
kierowca 2015-12-16 21:02:55
Ty jestes normalny??!!!blaszczyk to najwieksza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zlodziej w wojewodztwie!!!bierze ludzi na miesiac,nie zglasza a z wyplaty dostajesz przy duzym szczesciu moze jedna piata tego co zarobiles
0
tirdriver 2015-12-16 21:07:12
Ta pseudo firma nie ma pozytywnych opinii,o nich mozna mowic tylko zle!jesli ktos cos dobrego o nich napisal to byl to zapewne frajerski prezes
0
eryk 2015-12-17 18:30:18
Może jednak sa ludzie zadowoleni z pracy tutaj, chyba nie jest to takie niemożliwe. Waidomo, że firma wypłaca pracownikowi jedynie jakiś procent tego co zarobił dla firmy, inaczej by upadła. Pytanie jakie stawki tu są, spodziewałbym sie 2-3 z przodu.
0
elmo 2016-01-14 11:42:01
Eryk,chodzi o to,ze dostajesz procent tego co Ty faktycznie zarobiles jako kierowca tzn.w teorii zarobiles np.2,5tys.a dostaniesz z tego 1 tys.,bo....i tu wyobraznia prezesa i jego durnej malzonki jest nieograniczona.
0
ciekawy 2016-01-22 11:15:05
Witam wszystkich. Uprzejmie proszę o informację: dostałam propozycję pracy w tej firmie na stanowisku asystent-koordynator. Czy warto podejmować rozmowy z tą firmą?
0
byly 2016-01-24 11:55:21
chyba będziesz10 osobą na tym stanowisku od zeszłego roku
0
iza 2016-02-02 12:01:08
skoro aż tyle osób przewinęło się przez to konkretne stanowisko, to może nie jest problemem cała firma Plan&Bud, a złe zarządzanie tym stanowiskiem.. tak mi się wydaje @byly
0
Łuki 2016-02-06 12:40:46
Kolego zapytaj kierowców to się dowiesz dlaczego tak często zmieniali się koordynatorzy
0
minionek 2016-02-11 15:12:46
Do tego gościa wracają ludzi z problemami, którzy zostali wyjebani za wódę z innych firm oraz przychodzą nowi nie mając pojęcia co się u niego dzieje. Bez względu na stawkę każdy u niego zarobi tyle samo. Upieprzy Ciebie za cokolwiek, nawet wężyk od paliwa potrafi podrzucić do kabiny kierowcy biorąc za świadka kierownika lub mechanika. Zresztą witać w tym centrum koksu i botoksu na co idą skradzione pieniądze pracownikom. Wycieczki, nowe autko etc. Mam nadzieję, że PiS dobierze sie takim handlarzom niewolników do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Za niedziele nie płaci ekstra, za nadgodziny zapomnij, czas pracy kierwocy toz to iluzja w tej firmie. W jednym miesiącu robisz dwa, tarczki sa niszczone ogólnie tam jest taki wyzysk, że czasami zazdrościsz chińczykom.
0
hejo 2016-04-08 21:36:58
Skoro można u nich liczyć na zarobki na poziomie 2-3 tysięcy złotych @eryk, to wcale się nie dziwię, że zatrudnienie jest tak opłacalne. W końcu takie wynagrodzenie jest dość adekwatne do obowiązków, ale zastanawia mnie czy również można liczyć na wypłaty w terminie.
0
kierowca 2016-04-19 14:53:07
hahaha jakie 3 tyś :))
0
halodenko 2016-04-26 10:16:35
wszyscy piszą o właścicielach a nikt nie wspomina o pracownikach:
Przybylak Zdzisław kradnie paliwo i za 2 puszki piwa sprzedaje piach(tani co.....)Zapart, Janeczek Hojna to tylko kilka przykładów, a panowie drugą pensje mają z piasków sprzedawanych na lewo, z wywozów bóg wie gdzie i ze spuszczanego pailwa!!!
1
eros 2016-05-05 20:38:07
Każdy wyraża się w pogardliwy sposób na temat p. B.-piszą to Ci ,których faktycznie zlapano na kradzieży.Największą ofiarą losu jesteście wy sami-nieudacznicy ,którzy zazdroszczą potencjału i zaradności.
0
KIERO 2016-05-05 20:48:29
Ja Cię namierze za rzucanie tych zarzutów o kradzieży to inaczej pogadamy.
Pilnuj się bo wiem kim jesteś.
1
abcdefg 2016-05-05 20:50:46
Obrona szefa złodzieja i kremacja. Na nic oczerniannie pracowników. Jak wyjadą szefa brudy na wierzch wtedy będzie dym prokuratura lubi takie przypadki.
0
cnotliwa zuzanna 2016-05-05 21:14:43
gdybym tam jeszcze pracował to może by mi zalezało ujawnić brudy P. B.jestem szcęśliwy że nie pracuję w tym b...lu Ale za poniewieranie pracowników wywóz nielegalny śmieci i oszustwa urzędu skarbowego to powinien odpowiadać P. B. a nie pracownicy , którzy co pensja mają mniej do wypłaty i to też robi P. B. bnie djcie się tylko pilnujcie i patrzcie co robi właściciel. POZDEAWIAM
0
misia 2016-05-09 08:47:42
czy jeszcze można iść do pracy na Street Mall "Vis - a - Vis">?
0
szofer 2016-05-15 16:21:48
Hahaha jaka zaradność i potencjał, żeby nie p. J to by palcem do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie trafili ;)
0
dfgh 2016-06-19 21:35:26
@misia na chwile obecna to oni nie maja zadnych ofert
0
ex szofer 2016-06-24 05:39:45
Dużo tu jest pisane. Ja rzuciłem robotę bo zaczęło się kręcenie. Bo zostałem podjebany przez jedynego i najlepszego kierowcę ( Rafałka ). Byłem na budowie a szefo był oglądać postęp robót. Jak tylko go rafałek zobaczył to myślałem że się chłopaczyna zabije, jak leciał do szefcia. Jeszcze co nadmienię Rafałek najwięcej mówi o podje bywaniu (A TO PIERWSZE UCHO). A co do stanu sprzętu. Jak się toczy to można jechać. Komu tam dowód rejestracyjny. Jak chcesz to jedź do wydziału komunikacji. Ale tak i tak się długo nim się nie nacieszysz. Pierwsza kontrola i znowu brak. Co do innych szoferów to połowa to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Gadania ile to oni zarabiali czym to nie jeździli. W każdej chwili się mogą zwolnić. Ale jak szefcio tupnie nogom to od razu do kabinki i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co do kasy nie liczcie że dostaniecie to co obiecują. Zawsze znajdzie się coś za co można urwać. Albo pani Justynka dobrze policzy godziny. A co do zatrudnienia. Każdą ilość w każdym czasie. Koledzy podali telefon dzwonić na pewno przyjmą do pracy.
2
hmmm.... 2016-07-01 12:36:02
Mariusz nie rób z siebie większego kretyna niż jesteś
1
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plan & Bud s.Z.o.o.