Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hoop - 2015-04-02 17:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie sa zarobki w olsa????na wkrecaniu zarówek
zdjecie uzytkownika
ewcia - 2015-04-03 12:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Heh - 2015-04-01 10:33:19]:
A te zające co on wyprowadza szczają na twarz takim ludziom jak ty. :)))) Nie podoba się na metalizacji to do pośredniaka... reklamacje dostają tylko słabiaki
zdjecie uzytkownika
merytorycznie - 2015-04-03 19:18:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcesz ze mnie kpić, nie poczułem nic daj bis nie powiedziałeś w ryj to nie powiedziałeś nic!!!
pozdro metalizacja
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-04 00:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Reklamacje dostają słabiaki... Z pewnością wypowiedział się w temacie jakiś "mocniak" z kontroli jakości. Żenada.
zdjecie uzytkownika
wtrysk - 2015-04-04 02:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki 6500 brutto
zdjecie uzytkownika
L56 - 2015-04-04 21:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hehe. KJ w Olsie to parodia na jeżdżących wózeczkach.
zdjecie uzytkownika
x1 - 2015-04-04 23:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kontrol jakości to największe nieroby i podp***e w całej firmie! Uważają się za nie wiadomo kogo.
zdjecie uzytkownika
operatorka - 2015-04-05 09:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Kontrola to pajace nie mający pojęcia o wielu sprawach detal oglądają 10 min przez lupę i ciągle maja problem. Widać że część z nich nie pracowała w inych firmach np W Niemczech to by ich wyje....na zbity, szczególnie pani Angella powinna się podszkolić naczym polega praca KJ,
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-05 19:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram
zdjecie uzytkownika
operatorka - 2015-04-06 09:03:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakość w olsa to porażka, nie wiedzą nawet na czym polega ich praca, detal oglądasz z 30-50 cm i tylko 3 sek, a oni każą oglądać 5 min. pod różnym kątem i światłem, żenada obejrzyjcie swoje lampy w aucie to zobaczycie jak to wygląda w innych firmach i nikt nie narzeka ale w olsa KJ ma ciągle problem, pacany i barany tam są
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-06 12:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma czasu na zastanawianie się i długie oglądanie. Kontrol jakości ma na to czas bo ciągle łazi, spaceruje i siedzi na przerwach po minimum pół godziny. Nigdzie im się nie spieszy. A żeby nie brać winy na siebie sypie reklamacjami.
zdjecie uzytkownika
Operator - 2015-04-07 07:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko i na temat : kto normalny ten zmienia pracę, bo to co tu się teraz dzieje to patola i to straszna. A co do powyższych komentarzy mam tylko jedną odpowiedz : Jaka płaca taka praca , wy myślicie, że jakość to zarabia kokosy mylicie się !! A do operatorki : 0.6 m 800 lux i 5-8 sec masz na komponent także się mylisz koleżanko ! :)
zdjecie uzytkownika
g12 - 2015-04-08 09:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Czy ktos z forumowiczow tu obecnych jest w stanie mi zaobrazowac jak wyglada praca przez agencje ze strony firmy jestem poinformowany lecz chcialbym poznac opinie juz zatrudnionych w ten wlasnie sposob, czy jest wielka selekcja?
Prosze o wasze zdanie
zdjecie uzytkownika
KJ - 2015-04-08 17:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne w temacie kontroli jakości wypowiadaja się Ci co nie mają w tym temacie pojecia i partacze którzy dostają reklamacje za buble jakie pakuja. Sztuka jest nie zobaczyc niedolewów i deformacji a Pani OP potrafią:) Powodzenia ślepe Kwoki:)
zdjecie uzytkownika
MO - 2015-04-08 18:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę zakończyć tą dyskusje w temacie kontroli jakości jeżeli ktoś się czuje na tyle mocny i doświadczony w Kontroli Jakości to zapraszamy do zespołu. Najlepiej się narzeka na tych co kontrolują czyjąś pracę ale takie osoby są niezbędne w takich firmach jak Olsa Poland.
zdjecie uzytkownika
g12 - 2015-04-08 18:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy jest ktos w stanie odpowiedziec na zadane prze zemnie pytanie?
Bo z tego co widac tworza sie jakies porachunki pracownicze..
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-04-09 10:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [g12 - 2015-04-08 18:22:32]:
selekcja?? olsa nie zna tego slowa. brani sa wszyscy bez wyjatku, żule spod lidla, recydywiści, mordercy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie martw sie... ciebie też przyjmą
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2015-04-09 11:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MO - 2015-04-08 18:03:05]:
Wypowiedź koleżanki wyżej z zespołu mówi sama za siebie jaki poziom inteligencji i kultury panuje na dziale kontroli jakości, więc nie sądzę by ktoś miałby chęć pracować z głupio-mądrymi i wręcz oślepiającymi swoją "inteligencją i kulturą" głupawymi ddziewuchami, gdzie jedna chce być mądrzejsza od drugiej. Tworzycie zespół plotkar a Wasze szkolenia polegają na tym, ze same nie wiecie co mówicie, podpisujecie a gdy przychodzi co do czego to zwalacie winę na kogoś innego.
zdjecie uzytkownika
wtrysk - 2015-04-09 11:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli chodzi o kontrol na wtrysku to porazka,, popieram ! !
zdjecie uzytkownika
Nieprawiedliwi - 2015-04-11 10:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że nie można podpinać wszystkich do jednego worka są dobrzy ustawiacze, są ludzie dobrzy na metalizacji na wtryskarkach i w jakości też są dobrzy ludzie w tym co robią tylko że w Olsie wszystko się zmienia z minuty na minutę raz coś jest niedopuszczane a za 5min już jest ok więc to nie jest takie proste jakby się komuś wydawało. Dla kumatych raz dwa trzy ..... patrzy:)
zdjecie uzytkownika
op - 2015-04-11 19:46:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu nie chodzi o podpinanie tylko konkretne decyzje, jak brat Alberto zaczął chodzić i pilnować to nawet nic nie potrafią powiedzieć, mają swojego kierownika tak czy nie. Reklamacji na niektóre defekty co każą wyrzucać od klienta niema, nawet on sam mówi A.M. jak to wytłumaczą, po prostu przesadzają nie którzy z nich
zdjecie uzytkownika
olsa - 2015-04-12 11:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie
zdjecie uzytkownika
Quell - 2015-04-15 07:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hey. Co sądzicie na temat brygadzistki Justyny z nowej hali? Ponoć pracowała na Audi l. 65, a ostatnio przerzucili ją na bmw f20 l. 58.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kilka małych rzeczy do zmontowania, kilka pytań i do pracy na drugi dzień
Pytania:
zdjecie uzytkownika
były_pracownik - 2015-04-18 21:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca, łatwa prosta, jak się chce pracować i się nie opieprza, to nikt się nie czepia. Ogólnie bardzo pozytywne doświadczenia miałem z firmą = głównie, podobało mi się propozycja 2200 netto na start + pakiet socjalny
zdjecie uzytkownika
odp - 2015-04-19 18:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Quell - 2015-04-15 07:41:44]:
taka se :/
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie