Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Misiek - 2016-06-07 20:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Olsa=Patologia,nic dodać nic ująć! Najgorszym wrogom nie polecam tej firmy. Obóz pracy, wyzysk, mobing, brak szacunku dla ludzi,glodowe pensje, presja na pracowniach i mógłbym tak wymieniać i wymieniać ale po co? Każdy kto tam pracuje/pracowal wie jak jest. Niedouczone kierownictwo, kordynatorke puste gówniara nie mające pojęcia o swojej pracy, Brygadzistki stosując mobing na pracowniach.Olsa=klamstwo Trzymajcie się ludzie z dala od tego obozu!!! A wy co tam pozostałości nie dajcie się!!!
zdjecie uzytkownika
syrjus - 2016-06-07 20:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Misiek - 2016-06-07 20:27:58]:
w olsie żeby zostać nic nie umiejaca brygadzistka możesz zostać już po gimnazjum abys dobrze lizala dupe następnym tępym koordynatorka i dobrze pod........lał i latala z byle jakim problemem tak się krztalca kandydatki na brygadzistki
zdjecie uzytkownika
boosted - 2016-06-07 22:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [syrjus - 2016-06-07 20:55:11]:
Ja znam parę brygadzistek i koordynatorek co mają wyższe wykształcenie i marnują się w olsie na tych stanowiskach tylko dlatego, że mogą lepiej zarobić niż w swoich wyuczonych zawodach. Więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka bo, nie wszystkie są takie jak wymieniłeś i bardzo się przykładają do tego co robią, a nie zawsze są doceniane tylko szykanowane.
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-06-08 00:18:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja tam nie narzekam na brygadzistki. Mam super brygadzistkę Panią Anitę Dz i jest zawsze spoko na mojej zmianie. pozdrawiam tych normalnych.
zdjecie uzytkownika
ssyrju - 2016-06-08 07:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boosted - 2016-06-07 22:59:09]:
widzisz sam lub sama mówisz że znasz parę ale to jest tylko pare i podejrzewam ze piszesz sam lub sama o sobie pozdrawiam te wyuczone
zdjecie uzytkownika
boosted - 2016-06-08 10:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ssyrju - 2016-06-08 07:06:03]:
Po prostu mam z nimi świetny kontakt bo, należą również do grona tych najbardziej normalnych. Niczym się nie wyróżniają i jeszcze im sodówka nie uderzyła do główki.
zdjecie uzytkownika
aga.yup - 2016-06-08 19:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cotomabyc - 2016-05-26 18:15:14]:
prawda z fiatem zawsze są problemy i zawsze będą poprzekręcane maszyny żeby lampy szły nie ważne czy dobrze czy źle kogo przecież obchodzi, że tester pokazuje problemy z elektronika mechanik zmieni parametry będzie ok; p
zdjecie uzytkownika
nicko - 2016-06-09 00:47:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy jaka brygadzistka i jaki charakter pamietam z mini pani Kasia? taka malutka drobniutka fajna babka a linie dalej? Mercedes i Pani Marzena chyba wszystkie linie szlyszą ją jak sie drze ja na audi ja az słyszalem :P
Inna chodzi nic nie gada oglada co robisz a pozniej zjeba za caly dzien i grożenie bramą hihi patola.. ale dupencje z biura brałbym jak reksio :D
zdjecie uzytkownika
olsioł - 2016-06-09 08:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Baby to..... i tyle w temacie.Widocznie nie dopieszczone.
zdjecie uzytkownika
Bobzu - 2016-06-11 23:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sadzicie o ewce p?
zdjecie uzytkownika
aczemu - 2016-06-12 05:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobzu - 2016-06-11 23:32:45]:
kto to jest i jakie pełni stanowisko ??????
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-06-12 22:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a brygadzistka Pani (usunięte przez administratora) ? Co myślicie?
zdjecie uzytkownika
montażystka - 2016-06-13 15:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niepojęte...co Wy tu piszecie na temat brygadzistek.Nie macie ciekawszych zajęć? Wydaje mi się,że dostajecie od nich tyle szacunku ile sami na niego zasługujecie.A widząc co piszecie o nich i ich pracy-nie dziwię się,że macie co macie.Kto z Was tu piszących idealnie bez zastrzeżeń wykonuje swoją pracę?...Nie oceniaj bo sam będziesz oceniany.
zdjecie uzytkownika
Nnn - 2016-06-13 23:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza to jest Ewelina B.ona jest chora i powini jam wywalic.ona ludzi dobija przychicznie.wszystkiego sie trzepia.
zdjecie uzytkownika
Kkkk - 2016-06-13 23:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorsza jest jej koleżanka Dominika P. Obie takie same. Czepiają się tylko.
zdjecie uzytkownika
naco - 2016-06-14 06:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [montażystka - 2016-06-13 15:00:24]:
hej ty montażystka może ty jesteś jedna z tych które lubia lizac i kapować a może sama jesteś brygadzistka co ty możesz powiedzieć o szacunk do ludzi majac zaledwie od 20-tu do 30-tu lat opanuj sie
zdjecie uzytkownika
Bobzu - 2016-06-14 07:11:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ewelinie to juz w ogole palma odbila. Nie da sie pracowac. Najnormalniejsza z nich wszyystkich to agnieszka. Spoko babka
zdjecie uzytkownika
Nnn - 2016-06-14 08:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem co to jest szacunek.a ona go nie ma Ewelina b.ona jest najgorsza od tych wszystkich ordynatorek.one tak nie chodza jak ona.ewelinie B juz ojebalo moze chce isc w gore I tam zadzi.ludzi dobija az jak widza to brak sil do niej.
zdjecie uzytkownika
Nnn - 2016-06-14 08:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty sie opanuj jak niewiesz jaka ona jest.moze ty jej lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] I mas tyle lat
zdjecie uzytkownika
Bobzu - 2016-06-14 09:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie dziewczyna wykazac
zdjecie uzytkownika
Nnn - 2016-06-14 10:36:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To popracuj znia to zobaczysz jaka ona jest Ewelina.b.nie kosztem ludzi.kierownik taki nie jest jak ona.spolczuje jej Meza
zdjecie uzytkownika
Ccc - 2016-06-14 11:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu macie racje co na temat (usunięte przez administratora) jeszcze pusci te swoje falszywe oczka.musicie zna zrobic pozodek.
zdjecie uzytkownika
Ccc - 2016-06-14 11:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzimy jak chodzi na linie 58 oni tam maja znia wesolo I ta grygadzistka ich masakra.wspolczuje im tam.
zdjecie uzytkownika
dekox - 2016-06-14 16:37:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórym to się chyba naprawdę nudzi w domu żeby pisać jakieś pierdoły na temat koordynatorek czy brygadzistek. Koordynatorki muszą wymagać od brygadzistek i ludzi, aby ich współpraca była jak najlepsza, a to, że ktoś jest pracy nienauczony to już jego problem. Napewno by się nikt nie czepiał gdyby nie miał ku temu powody, ale stanowisko koordynatorki czy brygadzistki wymaga tego, aby były stanowcze w tym co robią bo, ludzie by weszli im na głowę. Zaraz by co druga osoba brała wolne albo siedziała na skrzynce do końca zmiany żeby tylko odbębnić 8 godzin. W innych zakładach jest o wiele gorzej, a każdy narzeka. Zarobki nie są złe, na głowę nie pada, pod drzewem się nie załatwiasz, jeszcze jest dowóz za którego płacąc nie odczuwasz, że tracisz. Więc nie wiem w czym problem? W tym, że czasem trzeba dać z siebie więcej żeby inni się nie czepiali i były za to zadawalające premię?
zdjecie uzytkownika
gbenNN - 2016-06-14 18:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie weźcie się za robotę zamiast zajmować się pierdołami. Skoro Olsa jest taka zła, najgorsze brygadzistki,koordynatorki,kierownictwo I tragiczne warunki w pracy a w was jest taki przerost ambicji I inteligencji to wont gdzie indziej. Nikt was w olsie na siłę nie trzyma. Kretynizm I anaalfabetyzm nie zna granic. Brak słów jacy wy jesteście płytcy...
zdjecie uzytkownika
montazysta - 2016-06-14 18:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie nie jest zle...bez przesady...praca jest, zarobic mozna (teraz jak niby wejda te premie) bo przedtem rzeczywiscie lipa troszke. Co do brygadzistek sa rozne.ja mam akurat spoko.koordynatorki tez ujda.nie mam nic zlego do powiedzenia np.na Dominike P. Czy Magde P. Sa gorsze koordynatorki od nich☺
zdjecie uzytkownika
Aga:) - 2016-06-14 19:37:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również podzielam zdanie. Praca spoko. Brygadzistki różne zarówno jak i pracownicy. Jak czasami na linię trafi taka patologia i nieroby to nic dziwnego że brygadzistki czy koordynatorki ścigają. Ja osobiście mam spoko brydzie, więc nie pakujmy wszystkich do jednego wora, większość koordynatorek jest spoko. pozdrawiam montażystka
zdjecie uzytkownika
Rrrr - 2016-06-15 07:57:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkie koordynatorki sam fajne oprucz Eweliny b.tamte sie tak nie trzepiaja jak Ewelina B.niechadza zeszytem jak ona.niech Ewelina b.cofnie sie jak byla montarzystko.a teraz sie jak derektorka.wszystkego sie trzeamte koordrki zapytaja czy doby wszystko mawozitrzepiatamtezapytamamyb chociaz aa ona to bw.my nie nazekamy ngrzeczniechociazEwebraka prace bo jest oki.tylko na Eweline I jej poprawe.....
zdjecie uzytkownika
Luiza - 2016-06-15 14:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiać mi się chce z Was ludzie.ta to ta tamto.masakra. z tego co widzę to ta Pani pomaga ludzia na montażu duzo i brygadzistka tez. Popatrzcie na siebie.
zdjecie uzytkownika
Nmnm - 2016-06-15 14:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli piszesz tak jak pracujesz to tragedia.
zdjecie uzytkownika
zezol - 2016-06-16 08:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska zostawcie brygadzistki i koordynatorki w spokoju od sierpnia zaczyna się nowy problem będziemy robic nadgodziny za dni wolne bez dodatku i setek generalny poprawil sytuacje do września a nowy wprowadza rzady od sierpnia idzie lato slonce wszyscy drelichy z siebie i do wody co do wolnych dni teraz nie można otrzymać urlopu jak masz wzżna sprawę do załatwienia a potem wyskoczy tyle ludzi i tym bardziej nie otrzymasz wolnego ciekawe kto takie pomysly wdraza w zycie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
loxxx - 2016-06-16 20:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobzu - 2016-06-14 07:11:00]:
Odbiło i to totalnie. Na montażu w porządku dziewczyna. Dało się z nią pogadać,a teraz o wszystko się czepia.. Chce najwidoczniej pokazać swoją władzę. Ale jak wrócą z powrotem 3 zmiany to zostaną te najbardziej w porządku: Dominika, Kaśka i Agnieszka. Ona będzie mogła się czepić jedynie poręczy na schodach.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-06-16 22:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jaka odwaga żeby smarować ludziom dupy na takim forum.Żenada.
zdjecie uzytkownika
pracowniik - 2016-06-17 19:58:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2016-06-16 22:08:11]:
@Aga to nie odwaga smarować kogoś anonimowo, to zwykłe frajerstwo pozdro ;-)
zdjecie uzytkownika
zezol - 2016-06-21 19:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za króla był syf a teraz robi się jeszcze gorszy syf tylko patrzeć jak ten kołchoz padnie i powodzenia
zdjecie uzytkownika
Do Zezol - 2016-06-23 10:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A widzicie! Trzeba nauczyć się szanować tych którzy są bo po nich zawsze mogą przyjść gorsi. I teraz tak właśnie jest. Ale bądźmy dobrej myśli ze jeszcze wszystko da się naprawić.
zdjecie uzytkownika
Do Zezol - 2016-06-23 10:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znaczy nadgodziny za wolne ? Czy chodzi o to ze pracując w 4brygadówce trzeba będzie zasuwać 30 dni w miesiącu? ?? Bez dni wolnych ???
zdjecie uzytkownika
zezol - 2016-06-23 16:13:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to znaczy ze będziemy robic weekendy czyli sobota i niedziela za jaki kolwiek dzień wolny w tygodniu a cztero brygadówki przekształca w trzy brygadowk a system pracy będzie cztero brygadówek wiec czy chcecie czy nie to i tak do pracy przyjdziecie a co do odbijania kart na koniec pracy to jak pan dyrektor wymaga punktualności od pracowników to niech przystosoje zegary i je synchronizuje żeby chodziły punktualnie bo przy czynniku na dole powinien być zegar a nie ile zegarów to każdy chodzi jak chce
zdjecie uzytkownika
Do Zezol - 2016-06-23 20:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli po nowemu to ile dni wolnych w miesiącu będzie ? Tak średnio podaj
zdjecie uzytkownika
klementyna77 - 2016-06-24 06:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ci kretyni w biurze mysla ze my robole bedziemy na okraglo pracowac nikt olsa nie bedzie zyl olsa 24 na dobe mamy rodziny kretyni.czym nas straszycie zwolnieniami ,puknijcie sie w te puste lby.buduja nastepne zaklady,iprzyjdzie czas ze bedziecie .prosic ludzi zeby zostali.co nowy dyrektor to gorszy kretyn
zdjecie uzytkownika
zezol - 2016-06-24 20:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klementyna77 - 2016-06-24 06:37:58]:
kretyni to jest mało powiedziane robia zdiecia z ukrycia jak byśmy byli jakimiś przestępcami nie poprawia warunków pracy tylko wymagają a behapowiec tylko chodzi nic nie robi i od samego chodzenia spocony jak pies czego wy wielkie kierownictwo wymagacie od ludzi ciężko pracujących ludziska ale cieszcie się będziecie mieli w lipcu wyjazdy nad morze i to nawet codziennie brawo dyrekcja smiechu warte ludzia dajcie
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2016-06-25 00:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie uciekajcie z tego syfu jak najszybciej to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warunki pracy nie dla człowieka,na hali upał 43stopnie ludzie mdlają,wymagają abyśmy zapierniczali jak woły robocze pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie leje człowiek cały mokry musi robić,a kierownictwo w klimie siedzi wstyd i hanba dla tego zakładu "obozu pracy"a jak sie dostanie wypłate to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać ,a my mamy rodziny i musimy je utrzymać z czego sie pytam ,niedługo padnie wam ta olsa śmieszna i zycze wam tego wtedy to my bedziemy sie śmiać z was matoły bo tu nikt do tego ukropu nie przyjdzie ....obserwuje was smieszna kadro kierownicza,szanujcie ludzi bo my śmieciami nie jesteśmy do pomiatania a pomiatacie nami ,więc jeśli ktoś sie tu chce dostać do pracy radze spieprzac jak najdalej od tego padołu niewolniczego bo tu nie zarobicie a wykonczą was fizycznie i nerwowo olsa to zero kompletne porażka.........cdn
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-06-25 08:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez trzy miesiące na montażu i nie mam niemiłych wspomnień..pierwsza brygadzistka Asia-bardzo fajna dziewczyna,druga Paulina jak najbardziej ok.Wszystkim niezadowolonym powiem jedno,gdyby każdy wykazał się choć odrobiną odpowiedzialności nie byłoby niepochlebnych komentarzy.Większość w oczy kole młody wiek brygadzistek,tylko,czy zdaje sobie ktoś sprawę z tego ile godzin pracują?jaką mają odpowiedzialność?czy osoba starsza wytrzymałaby tempo i presje?
Zanim zaczniecie narzekać,dajcie coś z siebie,a na pewno wszystkim będzie lepiej.
Pozdrawiam Paulinę Grzędę i całą brygadę :)Danuta R.
zdjecie uzytkownika
dozadowolonej - 2016-06-25 13:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2016-06-25 08:02:08]:
taka jesteś wspaniala ale jak sama piszesz ze pracowalas tylko trzy miesiące tak ci było dobrze ze już nie pracujesz no proszę cie nie (usunięte przez administratora) mnie
zdjecie uzytkownika
wiesci - 2016-06-25 15:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona - 2016-06-25 08:02:08]:
ty zadowolona co tak bronisz tych brygadzistek kogo w oczy kole ze sa młode i puste a napisz ile one pracoja i co takiego robia siedza na palarni albo zbiora się przy biorkach i obrabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna drugiej wielka szkoda ze kiedyś na nocce nie zrobiłam zdjęcia jak spaly na stolowce przy stolach ale wiez mi ze już takiej okzji nie przeposzcze a co do osob starszych to nie jedna jest madrzejsza i sprawniejsza od tej młodej
zdjecie uzytkownika
cukiereczek - 2016-06-25 17:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiesci - 2016-06-25 15:15:54]:
Skoro uważasz, że brygadzistki nic nie robią to proszę Cię bardzo zostań jedną z nich. Uciekniesz zaraz po tygodniu na montaż bo, zobaczysz jaka to ciężka praca. A to, że na nocce sobie z kimś przy biurku pogadają to chyba mają też do tego prawo. Jak ludzie na montażu sobie gadają i żartują to jest w porządku. Jak chodzą na palarnię i nikt nie zwróci im uwagę to też dobrze. A Ciebie chyba w oczy kole, kiedy brygadzistka ma chwilę luzu od swoich obowiązków. Jesteś taka mądra to proszę zostań na jakiś czas brygadzistką skoro tak Ci żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska. Będziesz należeć do tych młodych i pustych jak je określiłaś. Chyba Ci na tym najbardziej zależy...
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-06-25 18:31:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam brygadzistki popatrzcie na pseldo mechanikow lesery
zdjecie uzytkownika
FGW - 2016-06-25 21:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JA WAM POWIEM COŚ CIEKAWSZEGO!!! MOJA KOCICA PUŚCIŁA SIĘ BUHAJEM. I URODZĄ SIĘ MAŁE KOTKI.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bhpowiec na szkoleniu bardzo ładnie bajki opowiadał,a rzeczywistość całkiem inna
Pytania: ich nie obchodzą pytania,ty sie nie odzywaj nie pytaj tylko norma,norma ,norma,normę przez pół roku 2x podnieśli
zdjecie uzytkownika
lalala - 2016-06-27 13:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak tam SGP na gp12 funkcjonuje? podobno ich jest juz coraz mniej, bo ich koordynatorka M. nie potrafi utrzymac zadnych projektow?
zdjecie uzytkownika
wowo - 2016-06-27 17:48:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już wrocila najwsanialsza i najpiekniejsza koordynatorka magda p

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Olsa Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert