logo Olsa Poland Sp. z o.o.

Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Krycha 2017-06-29 23:30
Prawo pracy mówi ze, pracodawca ma prawo do dysponowania połową twojego urlopu. A jeśli nie chcesz iść do domu i tracić urlop,to się nie zgadzaj - to jest chyba proste, wystarczy się tylko odezwać. Ja nie raz miałam taką sytuację, że linia mi stanęła, a ludzie nie chcieli i wracać do domów. Pracodawca musi Ci zapewnić prace zastępczą, np. przeniesienie na inny dział, selekcję, przepakowanie, rework. Jest wiele możliwości. Wystarczy się tylko odezwać i powiedzieć nie. Jak pozwalacie tak macie.
1
koniec 2017-07-05 14:07
pracuje w ten firmie krótko ia za razem za długo. koniec mojej pracy tu. praca wykonanie super ale atmosfera z kadrą kierownicza to coś przeciętnego z pod dworcowej bramy. chaos brak wyrachowania .o szacunku do ludzi i samych siebie nie mają pojęcia. rywalizacja . nie do pomyślenia młode a głupie '
11
ONA 2017-07-06 11:50
Na twój temat już było tyle pisane że szkoda twoich słów .przykład :była taka koordynator madzia wszystkimi pomiatała wszystkich miała za nic czy starszy czy młodszychs wszyskich zwalniała aż wreszcie ją zwolnili i dopiero się przekonała co to jest szacunek do pracy a przede wszystkim do ludzi bo się sama przekonała jak to jest jak się kimś pomiata pani madzia zwolniła się po po dwóch miesiącach pracy w restauracjii uniwersyteckab bo nią drygowali i każda to czeka jak powypadają piórka powodzenia wytrwałym w tym kołchozie
5
Zofia 2017-07-06 13:42
ten inzynier co wody podpiąc nie umie to M.H?
1
ONA 2017-07-07 18:27
PRZEPRASZWAM PRACOWAŁA W RESTAURACJII PANORAMA
3
Krycza 2017-07-08 11:41
Zastanawiam się nad pracą w Olsie przez pośrednika PPT z Gorzowa. Oferują zatrudnienie na 3-brygadówce. Da się w miarę zarobić?
STORCZYK 2017-07-08 13:32
Poczytaj sobie fotum a zresztą jak masz silną psychikę to idz
1
Krycza 2017-07-08 15:50
@STORCZYK Dzięki za odpowiedź. Szukam pracy sezonowej, do końca września. Stąd moje pytanie jak to jest z płatnościami gdy umowa jest podpisywana u pośrednika. :)
były niebieski 2017-07-09 11:11
Widać życie czyimś życiem zawsze w modzie.
ONA 2017-07-09 13:14
Nie moda tylko żeczywislość której sama doznałam na tej osobie pozdrawiam
gnida 2017-07-13 20:30
walcie o-lse w rogi ile się da
4
bbb 2017-07-17 08:38
R.S
2
małpa z klatki schodowej 2017-07-20 17:56
przychodzę do pracy.. nie ma pracy

nic tylko bananem w łeb strzelić..
1
lubię schody 2017-07-20 19:42
dobre jak jest praca co norma norma
Ginter 2017-07-20 21:38
Jak nie masz co robić to zawsze znajdzie się Kiełbasa do obrobienia, powiedz tylko głośno!!!
ABC 2017-07-21 17:49
Czepki na metalizacji - nieporozumienie :/
3
zaintresowany 2017-07-24 18:22
Czy mógłbym prosić o jakąś aktualną opinię o pracy w biurze?
mopek 2017-07-28 01:07
praca w olsie czyni wolnym,ludzie co wy tam jeszcze robicie,tyle lepiej płatnej pracy u sąsiada za miedzą,a wy tym smarkulą dajecie sobą pomiatać,koszmar XXI wiek mamy a tam o zgrozo
11
Lampa Alladyna 2017-08-09 14:50
Nareszcie,poza tym jak wam się tyra w te upały? Pewnie mokre macie od potu nawet majtasy.Harujcie,harujcie,norma i tylko norma pod komendą nie wyzytych wyposzczonych bab się liczy.Pis z wami
1
Tomek 2017-08-09 20:27
Uwaga na metalizacje jest nie zdrowie powietrze to jest pelna kurz aluminiowa.
Piecy generuja tak kurz.
Kurz idzie do plecy nerki krew kosci
Uwaga zmienicie stanowisko.
Tomeczka 2017-08-10 18:29
To po co wchodzisz do tego "piecy" . Na metalizacji pracuje ponad 5 lat i jestem okazem zdrowia. Zawsze możesz przenieść się na wtrysk, chyba że granulat tobie zaszkodzi. To już lepiej zrezygnuj z tej pracy szkoda zdrowia. Lol.
Ewcia 2017-08-15 21:42
Czy poniedzialek 14.08 jest do odrobienia w sobotę???
Mala 2017-08-15 22:24
Tak do odrobienia smieszni w sobote i nocka tez ma to odrobic w sobote ciekawe kiedy biuro to odrobi
1
Ewcia 2017-08-16 18:51
Biuro jak widać ma nieograniczone dni wolnego, które nie musi odrabiać jak święto wypada -.-
2
wykidajło 2017-08-20 10:24
To już jest koniec,nie ma już nic,to juz jest koniec,pora jusz iść.
Jak czuja sie wredne brygadzistki,pytam się jak?
1
Mlody 2017-08-20 23:20
Witam czy przyjmują do Play na 3 zmiany ? Bo chciałbym zacząć pracę w tej firmie mam 22 lata i uczę się zaocznie .
Mrówka 2017-08-21 12:28
Co z nami bedzie szykuja zwolnienia najlepsi zostana co jeszcze moze czas zmienic pracę
2
Spina 2017-08-27 09:14
Tak zwolnia was. Na pierwszy ogień beznadziejni kierownicy obszarów nie wiadomo po co oni zostali powołani oraz inni. Będzie po staremu ha ha ha.
Będą znowu Włosi zadzic a Polaczki pa pa kombinatorzy.
Powodzenia w dalszej karierze.
2
Mama 2017-08-27 19:55
Może coś w tym jest.
Pożyjemy zobaczymy
3
P.nikt!!!! 2017-08-31 11:50
Krytyki i poniżania ludziii maja za nic sprawdzaja ile wytrzymamy a po tem pretensję ze l4czlowiek nie wielbłąd ...4maszyny!!!5wózków masakra jakas!!!
1
ONA 2017-09-01 11:33
WIDZIALAM JAK WCZORAJ BYLA ZADYMA Z NIA TA DZIEWCZYNA NIE POWINNA JEJ TEGO POPUSCIC CO TO JEST ZE NIKT NIE WIDZI NIC...
I am 2017-09-01 12:50
Zgłaszane było nie raz, tylko kierownictwo nic z tym nie robi, dyrektor tak samo. Jesteśmy zwykłymi pionkami i mają w nosie, że ktoś nas źle traktuje. Dlaczego ludzie odchodzą ze str A? Brygadziści nie widzą problemu, sami są zastraszeni.
M.m. 2017-09-01 13:44
I dopóki tak bedzie dalej poblarzane rudej tak będzie na wieki slyszalem ze sad pracy jej sie szykuje moze sie czegos nauczy szloda ludzi tam
6
ONA 2017-09-02 10:16
Ciekawe czy przez przypadek sama o sobie teraz tego nie piszesz bo bo natym nie stanuesz albo na tam tym a druga ciagle ma cos bo musi to robic postaw sie na jej miejscu i teraz zapi....laj jak ona tam ty prowokatorka bylas tam zeby to ona miala wiecznie po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a na fajeczki co chwile zamiast pomuc cwaniary takie a na innych detalach zawsze ponad normy miala .zapewne żadna nie stanietam sama na jej stanowisku bo za ciężko wam smieszne jestescie
1
W.G 2017-09-02 12:52
Ona nigdy nie pomagala wiec jej nie pomagali. A sama tez latala na fajki wiec wszyscy sie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nia i tyle.
Bryg. 2017-09-02 14:07
Teraz tylko ja krytykujecie raptownie nikomu nie pomagala to dziwne bo nie raz widzialam beszczelie krytykujecie innych radzila bym sie spojrzeć na siebie i życzę wam larwy zebyscie w piz.....de dostaly podwójnie zaklane falszywe koleżaneczki od siedmiu boleści.
1
Bryg. 2017-09-02 18:53
Teraz takie wszustkie mądre szkoda waszych zaklamanych mord falszywe su.....ki dbające o swoje zalosna metalizacja mam nadzieję ze was rozjebia tam lub do......je....bia ciagle wam bylo zle to koty mopy i przytakiwac falszywe same jestescie sriery zaklamane oczerniajcie dalej kazdy kto tam robil to be tylko te co wlasnie sraja dalej niz widza to cacy widac korwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jakie jestescie same na nia gadacie i kto falszywy jest co gratuluje pokazania jakie jestescie. Tempe !!!
,c,c 2017-09-02 18:55
A yy taka swieta co jak ci zagraja tak tanczysz wszystkie siebie warte buty lizac powinnyscie
3
Zielona 2017-09-02 20:16
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nia bzdury moze z twarzy tak wygląda jak by miala fochy ale mila sympatyczna osoba jest
Pracownik 2017-09-03 09:49
Super festyn. Więcej takich, niech żałują ci co nie byli bo tylko narzekac potraficie.
Jestem na tak dla Olsa.
5
Robson 2017-09-03 13:41
Tak popieram wypowiedź o festynie.
Ubolewam tylko na tym że tak żadko firma Organizuje taki festyn.
Napewno zmieni to nastawienie co poniektórych.
Bardzo pozytywnie
6
Zadowolony 2017-09-06 08:26
Festyn zorganizowany na bardzo wysokim poziomie. Moja rodzina jak i znajomych jest bardzo pozytywnie zaskoczona:) Ukłon w strone organizatorów festynu:) Gratulacje.
3
ABC 2017-09-06 15:27
Najbardziej z festynu cieszą się Ci, którzy za***dalali na 2 zmianie!
5
SuperRobota 2017-09-11 15:51
Wszystko pięknie, szkoda tylko że wypłaty większości ludzi sie nie zgadzają... Hmm.. Biedne panie kadrowe i księgowa. Chyba jakiś przypadek że tak często i u tak dużej ilości osób sie mylą. Poczekamy na kwiatki i pójdziemy posłuchać jak to w niewyjaśnionych okolicznościach ktoś sie włamał do kadr i ukradł wnioski za nadgodziny:-D Dobrze że chociaż naszej administracyjno-kierowniczej elicie dobrze naliczacie wypłaty bo wtedy byłoby dopiero kwiczenie świnek pod drzwiami.
4
wasz pan 2017-09-12 18:06
Nie mlaskać mi tu tylko norma,norma i jeszcze raz norma.Płaci się za robotę a nie obijanie
1
SuperRobota 2017-09-13 22:52
Na wstępie zacznę że pracuje kolego/koleżanko a nie się obijam ale to tak dla Twojej wiadomości nieszczęśliwy człowieku. Forum jest po to aby na nim pisać co i jak jest w pracy czyli w Olsie. Niestety moja wypłata się nie zgadza więc daje to na forum robiąc reklamę firmie. Pozdrawiam i życzę Ci mniej kąpieli z sąsiadem Panie:p
3
olifka88 2017-09-14 17:03
Firma oszukuje na wyplatach agencje tym bardziej i nasze kadrowe ktore nie umieja liczyc i sobie pchają
9
Sprawca 2017-09-18 20:32
Jesli zeczywiscie oszukują na wpłatach to dla czego nic nie robicie z tym.
Są od tego służby które zrobią z tym porządek.
4
Marek 2017-09-22 06:26
Uwaga pracowniki na metalizcje.

Piecy generuja mnostwo kurz aluminiowe z cygaretem to idzie do plecy nerki jelito pracownikow.

Szybko zrobicie badanie a zmienicie miescje raboty.
1
I am 2017-09-22 13:42
Sergiej weź się do roboty
1
Zostaw swoją opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.