Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
superviser - 2014-12-02 23:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak tam u was ciule, porobiliście z cieniasów technologami i co, jest the best, a ludzie się zwalniają nadal, debilna firma, tylko ciołki tam jeszcze robią
zdjecie uzytkownika
senior - 2014-12-04 22:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja właśnie dałem wypowiedzenie robię na wtryskarkach parę lat, ale tak głupiej firmy to nie widziałem jak ta, każdy pozjadał rozumy co tam robi, same fachury szkoda języka strzępić, jeszcze kilka dni wytrzymam i żegnam tą firmę z zapomnieniem że kiedykolwiek tam robiłem,
zdjecie uzytkownika
Xxxxxx1 - 2014-12-05 16:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydawanie bonow to porazka!!! Trzeba bylo zrobic przelew na konta!!!!! Szkoda gadac!strata czasu!!!!!
zdjecie uzytkownika
Ka 1 - 2014-12-06 07:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w tej firmie.Jeżeli chce się zarobić więcej niż tylko podstawę zawsze jest możliwość nadgodzin.Ale lepiej narzekać niż w sobotę przyjść do pracy.Najlepszy brygadzista to Mateusz Sz z metalizacji.wyrozumiały ale zarazem wymagający.Atmosfera w firmie jest do zniesienia.. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma !
zdjecie uzytkownika
mnbvcxz - 2014-12-06 19:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile sie tam zarabia na poczatek
zdjecie uzytkownika
nik - 2014-12-08 16:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja właśnie też złożyłem wypowiedzenie, mam gdzieś tą firmę porażka totalna, pracowałem w kilku firmach i w Polsce i zagranicą ale takiej firmy jak Olsa to nie widziałem, szkoda gadać, i nikt tu nie narzeka tylko piszą jak tam jest naprawdę, ci co liżą du... to nie narzekają tylko jak się wypną na nich to dopiero powiedzą jak się dawali wyr... w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-12-08 19:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nik ma racje, teraz im dobrze ale zobaczą jak będą mieli ich gdzieś to sami będą gadać że do bani bo teraz to nie bo są fachowcami przecież, i przez takich pajaców Polacy się dają wykorzystać, bo tylko ciutkę coś dostaną to się cieszą jak dzieci a nie jeden już Włoch odszedł bo wiedzą jak się robi w Polsce a jak tam, będą płakać ci inżynierkowie, na szczęście też jestem na wypowiedzeniu i see you nara Olsa
zdjecie uzytkownika
NickNick - 2014-12-10 00:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brygadzistka wtryskarek zdegradoaa hihihihi
zdjecie uzytkownika
kaja - 2014-12-10 21:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kogo dokładnie?
zdjecie uzytkownika
pirat - 2014-12-10 22:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wtryskarkach same durnie pracują powinni ich degradować, nieroby a w szczególności ci co (usunięte przez administratora) włochom, krakowiaki i inni.... Tak właśnie robi się w Olsie, dają się i mają ze auta stoją na ulicy ha ha
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-12-11 12:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się zgadza co piszecie na tym forum. Wymagania mają duże czepiają się o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy nikomu sama odeszłam po tygodniu bo według załogi powinnam już 3 dnia zrobić normę!!!! Paranoja..... Uciekać z tamtąd jak najdalej
zdjecie uzytkownika
młoda - 2014-12-11 12:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko się zgadza co piszecie na tym forum. Wymagania mają duże czepiają się o byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam tej firmy nikomu sama odeszłam po tygodniu bo według załogi powinnam już 3 dnia zrobić normę!!!! Paranoja..... Uciekać z tamtąd jak najdalej
zdjecie uzytkownika
dobra - 2014-12-12 20:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że na 150 komentarzy na forum nie ma ani jednego pozytywnego a rzeczywiście rotacja w tej firmie jest ogromna. Co mnie zastanawia brygadzistki i ich chore wymagania co do normy!!!! Nie polecam tej firmy nikomu już nawet ludzie z innych miejscowości i wiosek dojeżdżają do pracy autokarami bo chętnych brak. Niedługo ludzi im braknie widziałam segregatory u gościa który wydaje ubrania jak mi pokazał taki segregator grubości encyklopedii to mi dało dużo do myślenia;-) tak moi drodzy ta firma to syf a komentarze są jak najbardziej słuszne
zdjecie uzytkownika
dobra - 2014-12-12 20:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę że na 150 komentarzy na forum nie ma ani jednego pozytywnego a rzeczywiście rotacja w tej firmie jest ogromna. Co mnie zastanawia brygadzistki i ich chore wymagania co do normy!!!! Nie polecam tej firmy nikomu już nawet ludzie z innych miejscowości i wiosek dojeżdżają do pracy autokarami bo chętnych brak. Niedługo ludzi im braknie widziałam segregatory u gościa który wydaje ubrania jak mi pokazał taki segregator grubości encyklopedii to mi dało dużo do myślenia;-) tak moi drodzy ta firma to syf a komentarze są jak najbardziej słuszne
zdjecie uzytkownika
kimirsen - 2014-12-16 14:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze wam pozostają hotele w Berlinie :)

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-12-17 14:18:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lub pakowanie w Zalando . Uczyć się nie chce ale zarabiać pieniądze jak najbardziej .
zdjecie uzytkownika
mani - 2014-12-17 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żeby miec plecy to trzeba chodzić do klubu 69 w Kostrzynie tam wtedy spotkasz się z bratem Alberto i kierownikiem od lizania Łukaszem i może coś się załapiesz jak on tylko za dużo ci nieda kierownik bo sam wie że ze stołka może spaść bo jest lewy
zdjecie uzytkownika
jonny - 2014-12-19 00:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Beznadzieja! Jak czytam te komentarze to przypomina mi to płacz małych kapryśnych dzieci! Które wszystko chcą a gów.. . potrafią. Albo masz wykształcenie (nie dotyczy to niektórych w tej firmie) lub dryg do tego co robisz. Jeśli nie to narzekaj i płacz dalej lub daj sobie i innym spokój. A jak się sprawdzisz to możesz powalczyć o większą kasę! Tyle z mojej strony na temat zarobków. Jeżeli sądzicie, że w innych Kostrzyńskich fabrykach jest lepiej, to się grubo mylicie! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mam - 2014-12-19 13:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli myślisz że jest jak w olsie to widzę że to jeden z lizusuw niezna firm i niewie jak jest a jest lepiej niż w olsie, duża rotacja, bo jeśli chodzi o szkole to jesteś koleś beznadziejny bo ty jej niemasz i twoja wiedza jest nijaka firma to lipa i nic więcej, getto przymus do roboty w sobotę a kasa ze tyłek pod ja wyjechałem z tej dziury na te same stanowisko do innej firmy mam spokoju i pieniądze lepsze jak co niektórzy Włosi narzekają i odchodzą to jest pajacu coś na rzeczy, i niepal głupka Krakowiak bo stracisz zeby
zdjecie uzytkownika
kimirsen - 2014-12-19 16:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednemu lepiej drugiemu gorzej.
To normalne. Każdy pisze co czuje. Ja nikomu w dupe nie wchodze ani za biurkiem nie siedze. Robota ok choc czasami jest (usunięte przez administratora) ale jak ktoś w gimnazjum za dużo myślał że jest przezajebisty to tu niestety mu to wyjdzie.
Aha. Jak niektórych praca trzyzmianowa boli to niech zmień na dwuzmianową (jak ją znajdziesz) albo na 4-brygadówke wtedy zobaczycie jak postękacie.
zdjecie uzytkownika
lider - 2014-12-20 19:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kimirsen - 2014-12-19 16:29:18]:
Nie długo sam będziesz zap.....ał 4-brygadówkę

zdjecie uzytkownika
rum - 2014-12-20 21:14:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poniekąd to prawda co piszą robiłam tam jakiś czas temu na wtryskarkach gdzie pracuje ten co rozrasta w piórka czyli Ł.G, nie zafajnie tam jest, lepiej jest na starej hali spokój i ludzie inni nie jak tam gdzie niepotrafi nawet się odezwać do kobiety jak należy, wiem z doświadczenia ze obcy czyli jak wyżej wymieniony może płakać niedługo, firma ta nawet wigili nie zrobi ani słowa podziękowania na koniec roku, inne formy tu to potrafią zmotywować ludzi robiąc właśnie wigilie, cztery brygady ta firma niezrobi chyba że Ł.G będzie zapier bo ludzi niemają i narazie wstrzymali pomysł, niemają szans tu ustawiacze nie składają cv bo wiedzą że jest! syf tyle z mojej strony, a co do Ł,G to należy mu dać w mordę i w pełni się zgadzam z innymi czekamy panowie
zdjecie uzytkownika
12345 - 2014-12-21 11:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś numer telefonu do kadr?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Beznadziejna sprawa. Widac ze na sile potrzebuja ludzi, pewnie masowo odchodza, nie dziwie sie, ja tez odchodze. Dzis tel. Jutro szkolenie bhp trwajace kilka godzin a po nim od razu na hale i 'norma, norma,norma' zero przeszkolenia... No nie do pojecia, ze takie rzeczy maja miejsce to wielki szok.
Pytania: jedna koszulka na trzy miesiace Ci nie wystarczy? Pietnascie minut na przerwe to za malo?
zdjecie uzytkownika
krisss998834 - 2014-12-21 15:35:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracuje tam jako magazynier i nasz smieszny kierownik K.L to nic w głowie nie ma a cwaniakuje niesamowicie jeszcze teraz na nowej hali jest nowy brygadzista od hendlerów to następny idiota który szuka powodu by się przyczepić potrafi NA NOCCE biegać za nami do palarni na stołówke i pokazywać ze czas minął dali go po tygodniu pracy na brygadziste bo nie ma kogo firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dno i oby wszyscy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizacy sie przejechali nie pozdrawiiam
zdjecie uzytkownika
kimirsen - 2014-12-22 00:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lider - 2014-12-20 19:49:56]:
Twoje niedoczekanie :) :) :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x