brak logo

Olsa Poland Sp. z o.o.

Kostrzyn nad Odrą

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

czytelnicy 3 2016-07-30 10:55:01
ludzie nie dajcie się nabrać pośrednikom i olsie o przyjeciach do pracy ponaklejali ogloszen ze przyjmą do pracy na takich dogodnych warunkach ( jak to czytaliśmy to mało się ze smiechu nie posikalismy ) obiecują az 500 złotych premii jakościowej (żenada )+ 400 złotych premii tak zwanej obecnosciowej jak masz silna wole to wytrzymasz a w tym stresie miesiąc z tymi przygłupami od brygadzistki w zwyż do kierownikow bo 2-a dni przed koncem miesiąca oznaja ci ze znosza wszystkie premie my to już przerabialiśmy takie ogłoszenia powiesil pośrednik z Gorzowa RANDSTAD a oni maja z tego pieniądze powodzenia
1
r 2016-07-31 22:19:26
hej hej ktos z was pracuje moze u nich jako magazynier w Kostrzynie nad Odrą? jestem cirkaw jak taka praca wyglada u nich oferuja zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze godzin, atrakcyjne i konkurencyjne wynagrodzenie
uloa 2016-08-01 15:25:11
Najlepsze jest to, ze rzeczywiście o sukces jest tutaj całkowicie nieźle, ale wiadomo czy wypłata jest terminowa? Na pewno stawki są adekwatne do powirzanych obowiązków, więc nie dziwię się, że są tak opłacalni.
fraya 2016-08-02 21:55:38
Pracowałam w Olsie jakieś 2 lata temu na wtryskarkach rządziła p.Ania N było trzeba uważać o czym i z kim się rozmawia nie chciałam lizać jej tyłka jak reszta z wtryskarek nienawidziłam jej wiedziała o tym potrafiła patrzeć ci w oczy i śmiać się z ciebie! znalazła na mnie haka by się mnie pozbyć bo chciałam byc sobą a nie udawać kogoś kim nie jestem przede wszystkim kłaniać się szanownej!!!Po 3 m-ach próbnych dostałam umowę na 2 lata a na drugi dzień wypowiedzenie!Przypadek?nie sądzę dziękuję Bogu że już tam nie pracuje a wam wszystkim życzę byście nie dali się zwariować Olsie
4
hej 2016-08-02 22:20:42
Jeśli umowa jest zawierana to bardzo dobrze, ale czy niedługo będzie można się załapać jako inspektor jakości? Gotowość do pracy w systemie 3 zmianowym nie byłaby dużym obowiązkiem, bo pewnie w zamian zarobki są adekwatne do powierzanych zadań. Dzięki
yaaa 2016-08-03 16:08:57
Kurdę, chyba się zakochałam.?
Kukulolo 2016-08-03 19:32:05
Chyba żartujesz......zieloni mają tyle roboty tyle osób się zwolnilo bo marnie płacą A latasz po liniach i zbierasz opierd ol bo buble robią....nie polecam inspektorowania przez olse....
justa 2016-08-04 15:52:28
...o tak!!!!!
sdfgn 2016-08-04 19:38:15
@hej przeciez tak na prawde na kazdym stanowisku to warunki oraz wyangrodzenie to jest inne przeciez
wasz pan 2016-08-05 18:00:19
Małczać sobaki,norma kuzwa norma i nie pyskować na forum
1
sdfgn 2016-08-05 19:09:30
czesc wszystkim wlasnie ciekawe jak to wyglada na stanowisku koordynatora IT w Kosztrzynie nad Odrą napisali ze wymagana jest miedzy innymi tutaj ogólna znajomość NAS/SAN oraz systemów kopii zapasowych
olsaczka 2016-08-09 15:22:06
Witam to co się dziej w olsie teraz to paranoja pracuje już tam kilka lat i takiego syfu wcześniej nie było. Dobrych brygadzistek jest tylko parę dobrych to znaczy takich co nie drą japy na swoich pracowników. Koordynatorki też nie są wszystkie w porządku można jedynie pochwalić K.M, B.K o D.P . Nowa kierowniczka jest najciekawsza jak zwalnia ludzi za chorobowe a koordynatorki sobie chodzą na chorobowe wyjeżdżają na wycieczki i co wrócą jak gdyby nigdy nic tak jak E.P. która sama była brygadzistką a teraz jako koordynatorka czepia się brygadzistek i myśli że jest najlepsza a wcale nie jest potrafi tylko drzeć mordę a i to jej nie wychodzi... Współczuje ludziom którzy pracują na trzech dużych liniach na górze tam się dzieją cuda...
2
olsaczka29 2016-08-09 15:22:38
Witam to co się dziej w olsie teraz to paranoja pracuje już tam kilka lat i takiego syfu wcześniej nie było. Dobrych brygadzistek jest tylko parę dobrych to znaczy takich co nie drą japy na swoich pracowników. Koordynatorki też nie są wszystkie w porządku można jedynie pochwalić K.M, B.K o D.P . Nowa kierowniczka jest najciekawsza jak zwalnia ludzi za chorobowe a koordynatorki sobie chodzą na chorobowe wyjeżdżają na wycieczki i co wrócą jak gdyby nigdy nic tak jak E.P. która sama była brygadzistką a teraz jako koordynatorka czepia się brygadzistek i myśli że jest najlepsza a wcale nie jest potrafi tylko drzeć mordę a i to jej nie wychodzi... Współczuje ludziom którzy pracują na trzech dużych liniach na górze tam się dzieją cuda...
tomek 2016-08-09 15:35:12
Pracownik Administracyjny jest u nich potrzebny z tego co mi się wydaje.
F48 2016-08-10 15:34:40
A karolina ż... to jest dopiero porazka. Wydziera sie, nabija ze starszych. W ogole nie ma dla nikogo szacunku. Nic nie robi... na niczym sie nie zna. Jedyne co potrafi to klapanie ryjem. Dziwie sie ze jeszcze pracuje na tym stanowisku. Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos życzliwy, kto pomoze jej zmienic firme. Wiele osob odetchneloby z ulga
1
pała 2016-08-10 16:12:22
Widocznie dawno chłopa nie miała dlatego tak się wydziera.
f48 2016-08-10 19:35:53
Wspolczuje temu dziecku
kolezanki 2016-08-11 07:25:20
najpierw niech urodzi nabija się ze starszych to niech pamięta ze wiecznie nie będzie młoda i uwazajaca się za piekna !!!!!!!!!!! i bedzie kiedyś stara to zyczymy jej żeby doswiadczyła tego na własnej skóze jak to jest ??????????????
2
Diana 2016-08-11 13:31:17
Cześć wam. Czy to możliwe, żeby oferta pracy brygadzistki, która wystawiona była w maju była nadal aktualna?
współpracownica 2016-08-11 15:06:51
co jest prawda ze brygadzistka ka. żu . płakała jak wieprz jak zdjęli ja z koordynatorki co myślała że tego wpisu nikt nie przeczyta dobrze jej tak niech się inni teraz śmieją tak jak ona się smieje z innych prawda ka.zu całuski
1
ziomal 2016-08-11 22:55:44
No i dobrze tak pustakowi. Każdemu by dała jakby tylko mogła, to samo Pałczyńska z krzywymi zębami.
1
budowlaniec 2016-08-12 10:51:51
Pustaków ci u nas dostatek
1
sdfgn 2016-08-12 19:00:45
wiesz co ta oferta dla brygadzistki była jakos w maju chyba wic ciężko stwierdzić czy będzie lub czy jest jeszcze aktualna wiec ja to propnuje Ci po prostu się jakos z nimi bezpośrednio skontaktować i zapytać cy jeszcze oni tutaj rekrutują w firmie..
arek 2016-08-13 17:55:05
Czy ktoś już się rekrutował na stanowisko koordynatora IT? Jestem ciekawy, jak przebiega rekrutacja na to stanowisko? Czy robią jakieś testy z wiedzy, czy to tylko jedna rozmowa, czy ma kilka etapów itp... ;)
Ziutek K 2016-08-14 13:25:58
Wpisujcie ,kto współczuje robolom z Olsy za to ze tam harują jak woły,wpisujcie ludziska.
Ziutek
abba 2016-08-14 13:30:20
na pewno przesadzasz, jak patrzę na aktualne ogłoszenie w firmie to przecież proponowane teraz w ofertach p[racy warunki dla pracowników nie powinny być takie złe. np właśnie... tylko że firma w ogłoszeniach ani słowa nie podaje co oferuje - ktoś da jakieś info?
olsioł 2016-08-14 13:37:46
Jak jest tak dobrze jak piszesz to dlaczego jest tak zle? Pytam się,dlaczego
manka 2016-08-14 14:36:17
s.adząc po ilości nowych rekrutacji i ogłoszen o prace które firma publikuje w internecie to nie jest źle, są w formie, tylko fakt - zero słowa o tym co ewentualnie moga pracownikowi zaoferować:/ dziwne
olsioł 2016-08-16 13:06:54
Jak wam siem podoba robole system czterobrygadowy? Naginacie aż miło,piatek światek i niedziele za friko? Piszcie robole piszcie
1
bańka 2016-08-16 19:42:48
fakt, system czterobrygadowy masakra... są jakieś stanowiska żeby innby był?
MmM 2016-08-16 20:39:05
Poziom
3
uloa 2016-08-16 22:14:52
Ja to chętnie bym się załapał na takiego kierowcę c+e, bo wiem, że mają dobre stawki, ale czy do zarobków są wliczane premie? Dzięki
KryCha 2016-08-20 22:51:47
w formie ? im się grunt pod nogami sypie, ludzi nie ma , l4 rzucają do kadr, nie wracają z urlopów. stąd tyle ofert pracy. teraz więcej "mądrych głów" na stołkach siedzi, a nie ma ludzi do produkcji.
1
zbycho 2016-08-21 08:34:19
ale za to RANDSTAD wywiesza ogłoszenia za wielkie pieniądze na słupach i oferuje 500 zł jakościowej premii i 400 zł obecnościowej premii paranoja
1
mala 2016-08-22 21:25:51
paranoja to to co sie dzieje na liniach mlode szkolace sie brygadzistki nieroby tylko siedza za biurkiem i strasza reklamacja i nic a nic nie wiedza o montazu swojej lampy na lini masakra
1
Praca 2016-08-23 08:58:55
One wiedzą co robią kasę i tak dalej ludzie dajecie się to macie buntujcie się bo oni nie mają planu jak to podnieś dajecie ludziom godnie zarobić i godne warunki pracy a będą lampy
1
Praca 2016-08-23 09:03:52
Musimy zacząć mówić o tym że mamy dość więcej osób nas pilnuje i pomaga nami niz osób pracujących to jak ma być dobrze wizytówką olsy jesteśmy my pracownicy nas się pytają jak jest w nie wyspecjalizowanych kard
Jaml 2016-08-23 15:20:25
Ktos cos wie co za fabryka sie buduje naprzeciwko olsy
1
Obozy 2016-08-23 23:04:56
Witam serdecznie każdy dzień jest gorszy brak ludzi uciekają że Masakra wszędzie syf taki że szok każdy nic nie wie albo ma wy__bane a na zwykłych szarych ludzi a my teraz musimy pokazać co znaczy a nie dzisiaj ktoś puścił dane że będą podwyżki tak w styczniu z najniższą krajową
wasz pan 2016-08-24 13:04:56
Ja wam dam podwyżki nieroby wstrętni,głupiej lampki nie potraficie skręcić a kasa wam sie marzy? Chwytać majzle,chwytać młoty brać sie pasozyty do roboty.
Twój pasożyt 2016-08-24 22:55:52
Dobra motywacja panie tylko wynika że wszyscy to pasożyty bo wszystko się wali od biorą do produkcji to nasz panie pokaż sam nam jak się robi dobrą lampę
4
montazysta z olsy 2016-08-26 17:49:15
wiecej ukraincow juz pracuje jak polakow.ha ha co za patologia .syf kila i mogila.
mala 2016-08-26 23:34:49
dobre kadra i montaz haha a brygadzistki lewe rece maja zwlaszcza jedna ....siedzi pszy biurku i ciagle co tam sie dzieje masakra stan i montoj leniwcu7 nowych nie pszeszkoli bo sama nie umie tego projektu ale po co jak ma plece wyzej
poniedziałek 2016-08-29 14:27:19
co usunęli wpis boli ???? powtarzam brygadzistki koordynatorki kierownicy behapowcy włacznie z prezesem do składania lamp a zwykły montazysta niech stoii i straszy nagana upomnieniem i zabroni wyjść do toalety albo po wode ludzie czytajcie bo ze wstydu usuwaja wpisy PRAWDA W OCZY KOLE?????????????
1
arek 2016-08-29 16:21:16
Witam, wiele tutaj dość agresywnych wpisów pisanych raczej pod wpływem emocji..a ja chciałbym dowiedzieć się czegoś tak na chłodno i bez przyklejonej metki. Stanowisko Koordynator IT ktoś wie co firma tutaj oferuje? Bo w ogłoszeniu same wymagania i lista obowiązków..
Wawa 2016-08-29 17:44:35
Zabzwon do biura i sie dowiesz od osób kompetentnych jeżeli cie tak interesuje
KryCha 2016-08-29 20:01:42
Kto widział taką premię - ręka do góry . szczerze mówiąc to chyba za czasów panowania wielkiego brata Alberta M. było lepiej niż jest teraz. wtedy człowiek jak szedł do pracy na weekend to przynajmniej wiedział jakiej wypłaty może się spodziewać, a teraz...? poprostu brak słów.
nico 2016-08-29 20:35:45
dobry wpis ja również jestem ciekaw jak kulili by uszy te wszystko wiedzące " czarne wrony " czy umiały by trzymać śrubokręt ????? jak nie jedna nie potrafi przeszkolić miłego
1
uloa 2016-08-30 13:58:54
Pewnie, że doświadczenie jest dość istotne @adrian, bo cenią sobie profesjonalizm nie tylko wśród pracowników, ale i kandydatów. Wiadomo jaka teraz jest atmosfera?
mala 2016-08-30 18:15:51
atmosfera masakra a premie nigady juz nie bedzie takich wyplat jak byly gdy mozna bylo w likend dorobic a teraz syf i masakra
Zostaw swoją opinię o Olsa Poland Sp. z o.o. - Kostrzyn nad Odrą
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.