Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
normalny - 2015-07-03 01:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś kolejna spora grupka ludków do pracy. Niektóre znajome twarze. Czyżby hipokryzja? Aż tak źle było skoro wracacie?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-04 23:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszyscy narzekają. Jak jest tak bardzo źle, to w każdej chwili można się zwolnić. A jak już ludzie odejdą to wracają ponownie, więc niektórzy sami nie wiedzą czego chcą. Albo jest OK i pracujesz albo jest nie OK i się zwalniasz. Wokoło jest tyle firm, a na Olsie świat się nie kończy.
zdjecie uzytkownika
krol - 2015-07-07 15:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Powie ktoś tak szczerze jak sie pracuje w tej firmie? Dostałem oferte na operatora wtryskarek ale musze przyjechać z drugiego konca Polski i niewiem czy warto. pensje zaproponowali mi calkiem przyzwoitą tylko czy faktycznie tyle zarobie czy sie okaże że na każdym kroku beda kary i urywanie ze sumarycznie zarobie 50% ustalonej kwoty.
zdjecie uzytkownika
kezeko - 2015-07-08 21:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, jeśli Ci zależy na pracy to myślę, że jednak warto, ale jeśli masz też jakieś oferty pracy bliżej Twojego miejsca zamieszkania to jednak nie zawracałbym sobie głowy. Nie mówię, że praca w firmie jest zła no ale nie wiem też jakie masz wymagania. Możesz także zaryzykować, bo a nóż warto... wszystko od Ciebie zależy.
zdjecie uzytkownika
krol - 2015-07-08 21:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oferty są ale kasa inna-i o to najbardziej chodzi. W Olsie zaproponowali mi 50 % wiecej niż niejedna firma na lokalnym rynku przy podobnych godzinach pracy.
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-07-09 14:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile Ci zaproponowali ?
zdjecie uzytkownika
krol - 2015-07-09 21:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
6000 brutto
zdjecie uzytkownika
montażystka - 2015-07-10 23:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukuja na wyplatach i to miesiąc w miesiąc trzeb sie o swoje wykłucać kwoty sa od 100 zl do 1000
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-13 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakoś przestało mnie to już dziwić.
zdjecie uzytkownika
krol - 2015-07-14 10:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli oferuja duzo a wypłacaja jak inni-jak mi maja 1000 urwac to nie opłaca mi sie przeprowadzać
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-14 10:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wypłata zawsze na czas?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-14 12:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zdarzyło mi się jeszcze, by przelew był później niż do 10 dnia każdego miesiąca. Fakt, co do wypłat to oszukują i trzeba chodzić i się kłócić, a gdy udowodni się swoją rację to słyszy się, że "wyrównanie nastąpi w przyszłym miesiącu".
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-14 14:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I znowu kolejny raz z problemami z Paniami z kadr....
Nie wrzucajcie niczego do skrzynki koło tablicy informacyjnej bo jeśli coś z niej wyciagną (oczywiście Panie z kadr bo kto inny ma do tego prawo) a zginie to i tak tylko i wyłącznie wina pracownika, kolejny raz sie o tym przekonałam.
Giną "kwitki od nadgodzin" i "L4".
A później jeśli chcesz mieć wypłacone L4 to musisz znowu odwiedzić lekarza od którego masz zwolnienie i wziąć kopie za potwierdzenie z oryginałem.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-07-15 09:32:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jak sie wykłucisz o swoje to faktycznie w następnym miesiącu wyrównują czy już "zapominaja" ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-07-15 10:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Raczej wyrówują...chociaż w moim przypadku okaże sie to dopiero przy wypłacie w m-cu sierpniu.
zdjecie uzytkownika
ustawiacz - 2015-07-18 22:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisze do tego pana co chce przyjechać na ustawiacza do olsy powiem tak jestem ustawiaczem płaco mi dobrze i nigdy mnie nie oszukali na wypłacie praca fajna ale ciezka bardzo ciężka ale naprawdę warto jeszcze można dorobić w olsie tylko jedna podstawowa wada pracy ustawiacza w olsie nie ma w spół pracy między ustawiaczami tylko nienawiść i kopanie dołków ale praca jest ok i kierownik i technolog tez ok tylko technolog na nowej hali jest ok bo na starej to lepiej nie gadać
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-18 23:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się nazywają Ci technolodzy w ogóle?
zdjecie uzytkownika
szczery - 2015-07-19 11:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Technolog na nowej hali to nierób i partacz wymaga wiele a sam nie potrafi nic zrobić. Pracowałem z nim więc wiem jak jest .

zdjecie uzytkownika
rappke - 2015-07-19 19:14:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. Widzę tutaj wiele opinii i negatywnych i pozytywnych (tych drugich trochę mniej). Mniejsza o to. Rozważam nad wysłaniem cv do tej firmy ale nie chciałbym się wrypać w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie to że jestem zwolennikiem nieróbstwa ale oczekuje od was forumowiczów konkretnych wypowiedzi jak jest w Olsie. Zarobki, atmosfera itp. Mam okazje dojeżdżać z grupą z mojej miejscowości za niewielkie pieniądze ale czy warto? Czekam na odpowiedzi ;)
zdjecie uzytkownika
ustawiacz - 2015-07-20 23:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie czekaj i wysyłaj CV powiem tak jak jesteś dobry w tym co robisz to dasz rade nie wszyscy są źli niektórzy pomagają sobie na wzajem ale to garstka a jeżeli chodzi o kasę to zależy ile sobie wynegocjujesz ale nie ma co przeginać
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-07-22 17:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dojezdza ktoś z Gorzowa Badz okolic samochodem do Olsy|
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-07-23 10:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Olsa Poland można starać się o pracę tylko na pierwszą zmianę? Pytam ze względu na dojazd, ponieważ nie jestem bezpośrednio z Kostrzyna. Jeśli tak to proszę o konkretne stanowiska najlepiej związane z jakością.
zdjecie uzytkownika
klempa - 2015-07-23 11:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. Możesz. Jak pani R.P. z jakości zwolni ci swoje stanowisko.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: kilka małych rzeczy do zmontowania, kilka pytań i do pracy na drugi dzień
Pytania:
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-23 18:18:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nazywa się kierownik od jakości?
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-07-24 13:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-07-23 18:18:05]:
warzący piwo Józek
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Olsa Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert