Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Olsa Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Olsa Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kuku - 2016-04-27 23:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak się tak dajecie to tak macie. Wystarczy robić swoje nie pokazywać że można więcej ( nie za te pieniądze ludzie!!) trzymać ludzi na dystans nie wlazic w dupska a będziecie dobrze żyć.....normalnie. I przede wszystkim znać swoje prawa nie dac się zastraszyć. Ale są tacy co chcą dwa koła za samo przyjście do pracy dziwię się że Brygadzisci się z takimi męczą zamiast pokazać takim bramę haha hahaha. Ale cóż..niedługo na nierobów przyjdzie czas
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-04-28 09:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś coś wie co się stało z Kaśka M z 65 scirocco i kto jest teraz za nia?
zdjecie uzytkownika
pepe - 2016-04-30 12:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monter - 2016-04-28 09:44:50]:
może uciekła? Tam każda osoba ucieka ...
zdjecie uzytkownika
olsioł - 2016-05-01 11:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ble ble ble pisz gamoniu po Polsku
zdjecie uzytkownika
wasd - 2016-05-02 11:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty gamoniu napisz coś z sensem.. srejter.
zdjecie uzytkownika
unikat - 2016-05-03 21:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze praca w słońcu .. Pan Król nigdy nie będzie rządził zrujnuje firmę i doprowadzić do awarii. To wstyd, bo to było tak świeże. Głowica dzieci zniknęły. to jest tłumaczenie tego włoskiego
zdjecie uzytkownika
Magda - 2016-05-05 20:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A Szanowny Cezary co odwala....;/
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-05-05 20:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Magda - 2016-05-05 20:17:44]:
jak masz odpowniednie atuty to całkiem dobre rzeczy...
zdjecie uzytkownika
Heh - 2016-05-07 19:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polowa brygad robi bo ludzi powoli brakuje hehe już sa ogromne braki i plecaki hihi
30+ stopni obok goracych maszyn praca idealna
Sauna w cenie najniższej krajowej :DDDDDDDDDDD
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2016-05-07 19:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monter - 2016-04-28 09:44:50]:
monter - 2016-04-28 09:44:50
Kasi juz nie ma i nie bedzie a to jest linia 56. polowa brygadzistek to anaalfabetki zeby nie umiec wyslac maila to juz jest szczyt i do tego trzymac na linii pijanego zgrzewajaceggo wiedzac o tym ze pracuj w niebezpiecznych warunkach nie informujac o tym ochrony, brak slow bylam na tej linii gosciem wiec doznalam na wlasnej skorze aggresje tego pijanego czlowieka, gdy podnioslam na niego glos brydadzista zapytala sie cyt. " dlaczego jestem taka nerwowa" wszyscy powinnismy mic nr tel do ochory i ja wzywac. Pozdrawiam i wiem ze odpowiednie osoby mnie poznaja po szczegolowych faktach. :D
zdjecie uzytkownika
piekna - 2016-05-07 20:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obserwatorka - 2016-05-07 19:18:00]:
a co sie stalo ze kaska michon z 55 odeszla ze stanoswiska koordynatorki juz biedna nie wytrzymala presjii jaka jej nalozyli????
zdjecie uzytkownika
Aazzzzzz - 2016-05-07 21:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie. Nadal jest i nadal pełni ta funkcję. Nie wiem skąd masz te informacje
zdjecie uzytkownika
kajko - 2016-05-09 16:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aazzzzzz - 2016-05-07 21:54:40]:
cześć Wam. Jeśli chodzi o pracę w olsie to poszukują obecnie asystentek ds adminsitracji biurowej. Po za tym chyba mają oferty dla tłumaczy w kostrzynie
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2016-05-11 16:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsze to są koordynatorki. Chodzą nic nie robią, a cisną wszystkich wkoło za byle co. Ciekawe czy będąc brygadzistkami tak wyrabiały codziennie plan i czy im się nie zdarzały awarię, braki ludzi czy towaru. Najlepiej się wyżywać na każdym za brak normy i zniechęcać wszystkich do pracy.
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-11 19:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca marzen po wypłacie na 4 brygadówke odrazu uciekłam na chorobowe rypac 3 wekendy za marna kase niech sobie król sam robi co ja debilka jestem .zeby tyrac na wtryskarkach niema jak wyjsc na przerwe i do taolety to masakra a brygadzistki tez maja to w dupie ukrainki moga stac a jak polka stanie to odrazu mop i wiadro dlaczego tak jest/?
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-05-11 19:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca marzen po wypłacie na 4 brygadówke odrazu uciekłam na chorobowe rypac 3 wekendy za marna kase niech sobie król sam robi co ja debilka jestem .zeby tyrac na wtryskarkach niema jak wyjsc na przerwe i do taolety to masakra a brygadzistki tez maja to w dupie ukrainki moga stac a jak polka stanie to odrazu mop i wiadro dlaczego tak jest/?
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-11 21:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest i bedzie wypaly zachwycajace tsza szukac pracy a panie koordynatorki niech same robia za taka kase zwlaszcza jedna ......
zdjecie uzytkownika
bzyk - 2016-05-12 07:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednej to już całkiem odwaliło. Ludzie na nią patrzeć nie mogą i coraz więcej chodzi na L4 albo całkiem do pracy nie przychodzi. Tylko chodzi marudzi i wkurza wszystkich wkoło. Nagle jak ona się pojawiła to wszędzie wydajności niby są i brygadzistki sobie radzą. Żenujące. Bez jej wpier....lania każda sobie radziła i bezstresowo pracowała. A teraz nie dość, że wszędzie zmontowali kamery to niech jeszcze zrobią kierowniczki koordynatorek bo, za mało jest osób wyżej postawionych w olsie. Były 3 główne i wszystko pięknie szło. Teraz tylko jedną wielką burdę zrobili.
zdjecie uzytkownika
mondry - 2016-05-12 17:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żal mi was nieudacznicy co tu załapaliście się do pracy,miłego wieczoru adyjos pomidoros
zdjecie uzytkownika
spongbob - 2016-05-12 17:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Olsie? upada z każdym dniem coooraz niżej. Jest tylko jeden wielki syf i meksyk odkąd władze przejął Mrs. King. Jak włoch przed nim był było ok, taki spokój panował...a teraz? BY POLAK POLAKOWI KŁODY POD NOGI RZUCAŁ ?!?! Panie King proponuje panu zmienić stanowisko i zejść do 'poziomu' tam się nadasz w 100% ;) Wszystko po kosztach obcinają, ludzie robią w warunkach +30 st. ciężko zrobić coś z tym? ale po co przeciez to koszta a kadry i reszta 'wyżej' musza zyc na poziomie, żałosni ludzie. Ciekawe czemu koordynatorki i te w biurach to młode z atutami babki, pewnie musze na czarno pod biurkiem dorabiać ;) . Jeszcze temat toalet na dole, gdybym wiedział kto wrzuca rekawiczki celowo by zatkac toalete i by chodzić na góre sobie zapalić , wsadził bym tej osoby łeb do kibla i zapchał z miłą chęcia. nie każdy pali i nie każdy ma siłe zapieprzac na góre i to raz na 8 godz bo nie pozwalają. BRUDASY. rowniez pozdrawiam też montażystke Eweline CH. z dolnej hali, nie wkładaj sobie juz tak tych leginsow w dupsko, nikt nie jest głupi wyglada to paskudnie, jakbyś coś miała włożone w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tak chodzisz, takim sposobem ojca dla dziecka nie znajdziesz
zdjecie uzytkownika
Tomnm - 2016-05-12 19:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie kordynatorki w porownaniu do brygadzistka chociaż coś robią. To pomogą na montażu to sprawdza braki i jeszcze swoje obowiązki potrafią wykonać. Na nowej hali sa 4 i każda z nich pomaga ludzia. To ze ktoś kogoś gania do pracy to chyba tak jest wszędzie.
zdjecie uzytkownika
buziaczek - 2016-05-13 12:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli uważasz, że coś robią to przyjdź na nocki i zobacz co się dzieje. Brygadzistki widać cały czas na linii, a koordynatorki na pogawędkach przy biurku. A jak któraś osoba pójdzie do toalety czy zapalić to zaraz wont gdzie ona jest. A pytanie gdzie one są skoro ich dobrą godzinę, dwie nie widać. Zbyt dużo zajęć mają jak widzisz, że mogą sobie pozwolić na takie ciekawe dość zajęcia.
zdjecie uzytkownika
Promoz - 2016-05-14 11:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 ludzi a nikt nie umie zrobić strajku :D
Zrobienie strajku w takiej firmie skazywałoby ją na mln strat 2-3 dni przed bramą nie wpuszczać żadnych transportów ani żadnych ludzi i macie spokój z Królem jak i ch*jwymi warunkami :)
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-14 16:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo, każdy woli zacisnąć zęby i robić bo, ma rodzinę na utrzymaniu. Przy takim zarządzaniu to firma sama niedługo splajtuje i 2000 osób pójdzie do zakładów obok. Wtedy każdy odpocznie od tych feralnych warunków pracy. Bo, już tam nikt nie wytrzymuje robić. Nowi ludzie chociaż wiedzą co robią uciekając od razu z stamtąd. Straszą, że ludzi zwolnią, a ludzie sami się zwalniają albo nie przychodzą już do pracy żeby ich powyrzucali. Będą dalej ściągać leserów z Ukrainy żeby było więcej reklamacji i większy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy liniach. Ale to już ich problem... Widocznie chcą żeby doszło do upadku firmy skoro ludzi, którzy dla nich robią nie potrafią nawet uszanować.
zdjecie uzytkownika
wasz pan - 2016-05-14 18:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszcie,piszcie nieroby i frustraci co jeszcze leży wam na watrobie,piszcie nieudacznicy życiowi piszcie
zdjecie uzytkownika
HHHH - 2016-05-15 11:36:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO JEST JAKAS PATOLA TAM. MY ZAPIERDALAMY A [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z TEGO MAMY OD § MSC DOSTAJE1300ZL A ZAPIERDALAM CALY MSC I WEEKENDY SKANDAL
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-05-15 13:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabia w Olsie team leader?
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-05-15 13:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn chodzi mi bardziej ile zarabiają brygadzistki? tak ok...
zdjecie uzytkownika
wasz pan - 2016-05-15 17:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak młoda i kształtna to zarobi dużo ,stare to ewentualnie 1800zł na łapkę,kumasz?
zdjecie uzytkownika
Była montazystka - 2016-05-15 19:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
G.. W o prawda że zarabia 1800zl na umowie ma 2200zl i musi się użerać z debilami w z góry. Jak się nie spodoba to wont spowrotem na montaż a za nią wezmą lasera z ukrainy który nic nie robi i się nie potrafi mowie o brygadzisce z 63 Linus Madzii p. W jakiś problem to od razy do niej
zdjecie uzytkownika
Ziomek - 2016-05-15 21:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile zarabia taka młoda, ładna brygadzistka?
zdjecie uzytkownika
kudłaty - 2016-05-16 19:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w olsie najgorsza na całej strefie. Panie brygadzistki co rusz zakładaja leginsy by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiecić i takie same są koordynatorki. A z jednej brygadzistki to słychać ze koleżanki brygadzistki(pozdrawiamy panią Justynę K.) się śmieją bo co rusz pije red bule i codziennie przylatują po jej lampy samoloty. śmiech na sali myśli pewnie ze jest gwiazdą i jej linia najważniejsza. Nie lepsi są set operatorzy jeden na drugiego zwala obowiązki. zadzierają nosa i jak mówią maja wyy....je....bane , nie umieją nic naprawić tylko szwędają się bezsensownie i patrzą jak by tu popisać na komórce bądź śmignąć na fajkę a zarabiają gnoje lekko 4 tys. Nie polecam firmy a raczej odradzam. Tam kierownictwo to debile
zdjecie uzytkownika
bebzon - 2016-05-16 23:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wasz pan - 2016-05-15 17:56:43]:
Bardzo ciekaw i mało prawdziwe. Dłuższe stażem brygadzistki tzw. "stare" zarabiają o wiele więcej niż te co są krótsze stażem. Na umowie mają młodsza brygadzistka, prawdopodobnie będą nią przez 2-3 lata. Potem może zmienią status na: "brygadzistka" i zaczną zarabiać o wiele więcej. Więc kształty i uroda nic nie dają. Choć jest w czym przebierać.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2016-05-17 14:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zainteresowany tą pracą, prosze napisać, ile zapłacić za godzinę, ile godzin dziennie, w którym można pracować? Ile dni w tygodniu możesz pracować? Można wziąć dzień wolny lub urlop?
zdjecie uzytkownika
Nik - 2016-05-18 17:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Logistyka - 2016-04-23 19:35:15]:
Ty chyba jesteś idiotom! Po pierwsze: Ukraińcy pracują po 12 godzin i dla tego mają tak samo jak Polacy, a na dodatek oni na Umowie zlecenia a nie na Umowie o pracy, a to kur...a różnica!!!!
zdjecie uzytkownika
vjdjd - 2016-05-18 23:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2016-05-17 14:54:49]:
Ok. 10-11 zł/brutto za godzinę, 8 godzin dziennie. Jeśli system 3 zmianowy to od poniedziałku do piątku. A sobota niedziela płacone jako nadgodziny. Jeśli 4-brygadówka to 7 dni w tygodniu, co 2-3 dni inna zmiana, 2-3 dni wolnego w tygodniu albo na weekend zależy jak zmiany wypadną. Jeśli nie chodzi pan często na L4 czy urlopy to raczej bez problemu, tylko się zgłasza tydzień przed żeby inną osobę przeszkolić na ten dzień za pana.
zdjecie uzytkownika
Dans135 - 2016-05-20 17:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO ILE NA MIESIAC SIE ZAROBI BO PLANUJE SIE PRZYJAĆ PROSZE O ODPOWIEDZ DZIEKI
zdjecie uzytkownika
vjdjd - 2016-05-20 23:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dans135 - 2016-05-20 17:45:56]:
Ok. 1400 zł/ netto- bez nadgodzin, z nadgodzinami 1600zł- 1800zł/ netto.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2016-05-21 20:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no dobra to powie mi ktoś ile dostane jako pomocnik ustawiacza i czy jest możliwość awansu na ustawiacza wtrysku ? Wiem że nie od razu są kokosy i zawsze trzeba troche popracować i poczekac na coś lepszego , poprosze o konkretna odpowiedz bo jestem zainteresowany pracą w tej firmie , dzieki
zdjecie uzytkownika
STORCZYK - 2016-05-23 09:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANIE KRÓL jak wygląda zbieranie używanych rękawiczek co na to przepisy ,sanepid i inspekcja pracy ale inspekcja i wszyscy z innego województwa żeby nie było kumoterstwa bo rękawiczki,majtki,biustonosz i skarpety są rzeczą osobistą ludzie mają różne choroby i grzyby więc może całe grono z biura włącznie z panem i behapowcem będzie zakładać zużyte ??? JESZCZE SIĘ ODEZWIEMY BO SĄ INNE PROBLEMY
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-23 21:08:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekawiczki i goraczka ktora tam panuje masakra potopimy sie ludzie na chorobowym bo urlopow nie moga dostawac kpina normalnie jakas a pani koordynatorka lata i straszy zwolnieniami ludzie sami sie zwalniaja nikt nikogo nie musi
zdjecie uzytkownika
GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rękawiczki gorąco banda niedouczonych brygadzistek , koordynatorek ,kierowników nieudaczników to wielka paranoja panie KRÓL to pana pomysł żeby stworzyć tyle miejsc pracy kosztem pracowników montażu bo to my na nich pracujemy na ich pobory które na pewno zaczynają się od 4-ch tysięcy a nam zabrałeś całą godność włącznie z szacunkiem do pracy chyba pan nie wie co to jest szacunek ???? wszystkim zależy tylko na normie nikt nie dąży do tego żeby te lampy były dobre tylko szybko się produkuje a potem je się rozbija to samo się dzieje na magazynach w Dębnie i pan szuka oszczędności na makulaturę do ekologii wywozi się paletami kartony w które można pakować lampy i wy szukacie oszczędności tylko kamer nasraliście na halach że jakby pracownicy was okradali może wina jest po waszej stronie a z pracownika robi się kozła ofiarnego . Ej STORCZYK skontaktuj się z nami to razem poinformujemy PAŃSTWOWĄ INSPEKCJĘ PRACY PILNE!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ZAINERESOWANY - 2016-05-24 07:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11]:
podoba mi się ta decyzja podpisuję się pod nią
zdjecie uzytkownika
POUKŁADANY - 2016-05-24 09:47:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11]:
ej kimkolwiek jesteś .Chciałbym się z tobą spotkać bo zainteresowała nas ta inspekcja pracy
zdjecie uzytkownika
olsioł - 2016-05-24 12:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poinformujcie tez Państwową Inspekcję Sanitarną.Zobaczycie co będzie się działo.Nie bójcie się,nie bądzcie niewolnikami w swoim własnym kraju.
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-05-24 13:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
super wkoncu cos zacznie sie dziac na nasza kozysc brawo
zdjecie uzytkownika
Była montazystka - 2016-05-24 14:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra co tam się dzieje w tym zakładzie pracy słyszę ze jest coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
gwiazdeczka - 2016-05-24 15:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GOŻDZIK - 2016-05-24 07:03:11]:
Z tymi zarobkami to przesadzasz. Gdyby tyle, któreś z nich zarabiało to by z miłą chęcią kolejne 8 godzin ciągły dodatkowo.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bhpowiec na szkoleniu bardzo ładnie bajki opowiadał,a rzeczywistość całkiem inna
Pytania: ich nie obchodzą pytania,ty sie nie odzywaj nie pytaj tylko norma,norma ,norma,normę przez pół roku 2x podnieśli
zdjecie uzytkownika
kadra - 2016-05-24 21:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak panie w HR dalej okradają i oszukują na godzinach? nie długo to się skończy
PIP w padnie i tyle,
zdjecie uzytkownika
Tymon - 2016-05-24 22:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze jechać z nimi. Popieram to co piszecie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Olsa Poland Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Olsa Poland Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert