Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bricomarche

Pracowałeś w firmie Bricomarche i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mysia - 2013-10-02 18:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pensja najnizsza krajowa. 7 Dni pracy za darmo ..zapierdzielasz jak każdy pracownik. Potem umowa zlecenie oczywiście jeśli wogóle cie zatrudnia bo nieraz po tym szkoleniu nie zatrudniają. Byłem świadkiem jak przyszła kobieta do pracy wezwała ja kadrowa kobieta poszła na góre bo sądziła że umowę jej przedłużać będa zamiast tego zwolnili ja bo kierowniczka stwierdziła że za długo przy kasach stoi i rozm z dziewczynami!!! nie ma tam szacunku dla człowieka. Nie polecam nikomu
zdjecie uzytkownika
człowiek od łopaty - 2013-10-02 21:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkich.. chciałbym powiedzieć kilka słów o Bricomarche w Morągu.. jest to najgorszy zakład pracy jaki kiedy kolwiek widziałem.. dostajesz paczkę na święta, pracodawca składa Ci życzenia a po świętach upierdala Ci z wypłaty podatek.. tam nie pytają Cie czy zostaniesz po godzinach, tylko masz zostać i koniec.. wykonasz powierzone zadanie. myślisz że dostaniesz pochwałę a tu nic.. gdyby mogli to założyli by Ci chomonto na szyję i stali by nad Tobą z batem.. o kierowniczce i kadrowej padło już wiele opinie ja powiem tylko jedno nieodpowiednie osoby na danym stanowisku. może gdyby zeszły chociaż na tydzień do pracowników którzy tyrają na ten sklep i ich wypłaty doceniłby tych na dole.. a i coś do "SOMEONE" twierdzisz że Miruś zarabia tyle w ciągu roku co Ci pracownicy nie zarobią w ciągu całego życia, tylko zadaj sobie pytanie kto na te jego dochody tyra i traci zdrowie, on tylko przyjerzdza i zgarnia kasę..a gdyby miał sam pracować to nie zarobiłby złamanego grosza o ile ktokolwiek by go zatrudnił.. a więc Miruś jeśli przeczytasz tego posta to zrób eksperyment i pogoń te 2 damy do roboty na dział , chociaż na tydzień i wtedy zobaczysz czy są cokolwiek warte.. Pozdro i miłego czytania..:D
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-03 11:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
człowiek od łopaty a jeśli pracownik odmówi kategorycznie zostania po swoich godzinach pracy to jakie są tego konsekwencje?
zdjecie uzytkownika
człowiek od łopaty - 2013-10-03 14:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam nie znają słowa "NIE" masz zostać i koniec, rozumiem gdyby za te nadgodziny płacili to jeszcze by się zostało a tu nic, dają Ci wolne po godzinie a nieraz tak Cie zrobią w (usunięte przez administratora). że zamiast nadgodzin masz nie do godziny..:D
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-04 13:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszędzie są takie zarobki z kosmosu ich nie wziął przejdzcie się po innych marketach zapierdziel każdy jest odpowiedzialny za swoje wiedział czego się bedzie podejmował.kazdy jest taki mądry otwierajcie swoje biznesy a nie dorabiacie kogoś jak twierdzicie placcie pracownikom za towary zamówienia kredyty tlumaczcie się za błędy załogi odpowiadajcie za nie sprzedany towar czy zniszczony wszystko ma swoje plusy i minusy .a teraz co do (usunięte przez administratora)swoje widziałem zastanówcie się w czym tkwi problem a raczej w kim kojarzycie jego (usunięte przez administratora)i co się dzieje jak ona zajedzie albo on z nią pogada .sytuacja wygląda tak jest wszystko ok jest zadowolony z pracowników poukładane wszystko jest wpada ona i nagle koniec przekabaci go on zmienia zdanie i wyrzywa sie na innych ze nagle coś jest zle bo cala (usunięte przez administratora)jest na sklepie w Ostródzie tam czegoś nie ma to czemu ma być w Morągu.a teraz kwestia żyj dobrze z (usunięte przez administratora) to chocbys (usunięte przez administratora)wszystko będziesz wychwalany pod niebiosa ze jest ok.jak kazda baba przekabaci faceta ale ta jest wyjatkowa.on jest jaki jest ale to głównie w niej tkwi problem.
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-04 19:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mi chodzi o to czy są jakieś konsekwencje? Bo chyba nie przywiążą mnie do grzejnika. Jak będę chciał to wyjdę
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-04 21:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie konsekwencje?? Zakończenie umowy. Chcesz pracować, nie dyskutujesz nie masz swojego zdania i ryjesz dalej.
zdjecie uzytkownika
człowiek od łopaty - 2013-10-04 21:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdy im odmówisz zostania po godzinach, możesz się spodziewać wizyty w urzędzie pracy, tak samo jest z chorobowym, jak chorujesz nie masz prawa wziąść chorobowego bo inaczej czeka Cie wypowiedzenie.. pracownicy w tym sklepie są od pomiatania i tyrania za nędzne 1200zł.. maja nas za nic a to my zarabiamy na wypłaty całej góry.. gdyby nie my to one by nie miały roboty i wypłaty ale cóż jak ktoś powiedział te osoby na dole są od łopaty.. ale jak to się mówi na każdego przyjdzie pora nawet na te damy z góry..:D
zdjecie uzytkownika
ja - 2013-10-04 21:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mało powiedziane ,nie dadzą nawet urlopu na pójście do lekarza specjalisty jeśli nawet czekałeś na przyjęcie do niego rok czasu .Wizyta przepada jeśli chcesz pracować.
zdjecie uzytkownika
brico - 2013-10-05 14:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
„ja i człowiek od łopaty to jedno” jesteście jedną i tą samą osobą, Ty również potwierdzasz, że wszystkie te wpisy to jedynie kłamstwa pomawianie i poniżanie bezbronnych ludzi z brico. Masz rację idź do lekarza specjalisty Twoja łopata uderzyła Cię w głowę, jesteś chory masz gorączkę bredzisz Lekarz na pewno wystawi Ci diagnozę lecz się na nogi bo na głowę już za późno. Dostaniesz na to Zwolnienie Jeśli pracowałeś w życiu choć raz a tym bardziej w brico a widać że nie bo masz brak wiedzy i chorą wyobraźnię na temat wykorzystania dni urlopowych powinieneś to sprostować dla własnego sumienia jeśli chociaż je masz, że potrzebny dzień wolny od pracy w brico masz możliwość nawet zgłosić uzgodnić wcześniej przed zrobieniem grafiku na następny miesiąc a przede wszystkim masz urlop do wykorzystania jak również urlop na żądanie W każdym miesiącu pracownicy uzgadniają sobie i przekładają niektóre dni wolne w grafiku jak również dodatkowo biorą urlopy na żądanie Tylko nie mów że są to bzdury Życzę na przyszłość lepszej pamięci i uważaj na swoją łopatę bo zrobisz sobie nią krzywdę.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-06 15:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Ja też pracowałem w BRICO. NIGDY nie było problemu z wyjściem do lekarza! No i niestety, tak jak w każdym zakładzie, tak i tutaj moje wyjście zmuszało "te z góry" do naniesienia zmian w grafiku. To przecież normalne! Bo skąd miałyby wiedzieć, że trafił nam się termin u lekarza a grafik ustala się przecież prędzej. Urlop trzeba zgłaszać miesiąc prędzej. Hmmm... Ale problem???? W innych zakładach ustala się terminy w styczniu!!! Więc nie pier.....(pipipi), że szefostwo nie jest elastyczne.
Jeżeli tak bardzo przeszkadzają Wam te "wydmuszki z góry" to zamieńcie się z nimi miejscami!!! Trzeba było się uczyć....niestety. Każdy pracuje na takim stanowisku, na jakie wyraził zgodę i za taką kasę, na którą się godził! Jak komuś nie pasuje....to niech idzie do innego miejscowego zakładu pracy. Mamy SKLEJKĘ, LACTIMĘ, KACZKAN, TARANKO albo niech zamiata ulice (bo to mało męczące, chociaż i tam pracują z wykształceniem średnim)... Niestety! Takie czasy. Pracę łapie się tam, gdzie ona jest!!! Więc nie narzekajcie tylko dostosujcie się do warunków jakie stwarza Wam rynek pracy! Cieszcie się, że to BRICO jest, bo przynajmniej nie siedzicie w pośredniaku. I NIKT Was tam łańcuchami nie przywiązuje. Ja odszedłem kiedy chciałem, bo uciekłem do większej kasy. Ale uwierzcie! - zapierniczam jak nigdy!
I zastanówcie się czasami nad Waszymi pustymi wypowiedziami, bo krzywdzicie tym innych!
Pozdrawiam "starą" załogę BRICO! I nowych też. Szanujcie to co macie! Bo gdzie indziej wcale nie musi być lepiej! Wiem coś o tym.....
zdjecie uzytkownika
obserwujący - 2013-10-06 19:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Oglądałem telewizję Morąg i zastanawiam się jak ludzie mogą być tak mściwi i dwulicowi przecież sklep jest dobrze zaopatrzony wszystko sie dobrze prezentuje według wypowiedzi mieszkańców miła obsługa i widać że właściciele też się staraja o asortyment i wyposażenie sklepu no i o jakiś prestiż aby się źle nie prezentował.
zdjecie uzytkownika
ludzie z Bricomarche - 2013-10-06 23:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My wszyscy ludzie z Bricomarche, Ci pracownicy z dołu których wychwalacie i Ci z góry którymi gardzicie, jesteśmy serdecznie wdzięczni Wam bezwzględnym krytykom wpisów, że wasze komentarze kłamstwa przyczyniły się, że jesteśmy popularni na tzw. fali, wynieśliście nas na szczyt MEDIALNEGO ROZGŁOSU. Jeśli nie wiecie co to znaczy? Wyjaśnię! A więc od jakiegoś czasu dzięki Wam i talentom waszych wpisów, wzrasta zainteresowanie naszym jak się okazuje z TV Morąg dobrym i ładnym BRICO, /zobaczcie to sami TV Morąg/ z dnia na dzień przybywa nam ludzi zwiedzających, oglądających i kupujących zakupy, co przekłada się na lepszą atmosferę i dobrą pracę, oraz zadowolenie wśród całe „Załogi Obecnej”. To znaczy, że większość pracowników wie po co przychodzi do pracy, natomiast pozostali szkolą się i pracują na swoich działach, nie ma plotek jak wcześniej za czasów „Załogi Starej”, plota wyprzedzała plotę, a afera goniła aferę. Musicie i jak widać zazdrościcie tym ludziom i wściekacie się, że nie zdaliście egzaminu w pracy jak „Załoga Obecna”, a przede wszystkim że nie zarobiliście na taką pozytywną Opinię w Bricomarche. Wyobraźcie sobie, że w dniu dzisiejszym tj. niedziela wszyscy pracownicy w BRICO, od rana w ciągu 1 dnia przeprowadziliśmy i zakończyliśmy o godz.20.00 „INWENTARYZACJĘ” spis towarów w całym markecie, /sklep dla klientów otwieramy jutro od rana/, natomiast wcześniejsze kilkakrotnie takie same „Inwentaryzacje” z wami ludźmi od wpisów przeprowadzaliśmy w czasie od 1,5-2 dni, to świadczy o obecnej bardzo pozytywnej atmosferze w BRICOMARCHE Morąg i zaangażowaniu całej „Załogi Obecnej” współpraca wszystkich „ludzi z dołu + ludzi z góry”, jak w komentarzach ich określacie i oceniacie.
My szczerze poświęcamy się pracy w naszym BRICO, Wy natomiast z nudów bez pracy przy komputerach, nieświadomie za darmo dla Nas odwalacie kawał dobrej roboty: robicie duży MEDIALNY ROZGŁOS: wpisy, komentarze, od godz.8.44, nawet do 22.45 jak widać po 14 godzin dziennie i nawet nie liczycie za nadgodziny. Również wyobraźcie sobie, że obecnie dzięki Wam mamy więcej i większą ofertę osób do pracy. Nawet pracownicy z „Załogi Starej” którzy nie pracują już u nas, nie żywią dla nas żalu, przychodzą do naszych pracowników w Brico. Wierzcie nam, jest naprawdę OK, a będzie jeszcze lepiej.
„DZIĘKUJEMY za wsparcie i również ZAPRASZAMY Was ludzi od wpisów do BRICO”
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-07 14:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli z wypowiedzi ludzie z Bricomarche wynika że jednak nie jest tak źle. To czemu ludzie piszą że jest taka tragedia?
zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2013-10-08 15:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż.....
Bo niektóre opinie wypisują ludzie, którzy nie wiedzą, gdzie ich miejsce.
zdjecie uzytkownika
jarek - 2013-10-10 22:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy ktoś został wcześniej zwolniony dyscyplinarnie za kradzieże?
zdjecie uzytkownika
bb - 2013-10-11 12:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kętrzyn BM nie dajcie się zwariować |||||(usunięte przez administratora) nigdzie nie mogę znależć pracy przez opinię od byłego pracodawcy.Głupota ze strony Poznianiaków
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-11 14:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja to nawet nie rozumiem po co wypisywać takie rzeczy i psuć ludziom krew takimi opiniami. Jarek dobre pytanie zadał
zdjecie uzytkownika
bm - 2013-10-12 17:01:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mirek !!! to jest słuszne pytanie po co wypisywać takie rzeczy ??? Również żeby niszczyć przyszłość niewinnym ludziom. Można zauważyć, że większość negatywnych opinii wypowiada grupa tych samych ludzi sekta, lub nakręceni przez nich znajomi którzy nie mają własnego zdania nie panują nad treścią i konsekwencjami moralnymi i prawnymi tych wpisów. A głównie osoby które wiecznie zmieniają pracę i narzekają na brak miejsca i akceptacji od życia. Również celowo kłamią, mszczą się i zazdroszczą ludziom z Brico. Najprawdopodobniej, że Ci mają: pracę i potrafią pracować, świadczenia socjalne, stabilność w życiu w przeciwieństwie do ich samych. Nie zapominajmy że to ludzie z góry sprostali wyzwaniu wybudowania dla Was tak potrzebnego Brico jak widać w telewizji Morąg, uruchomili dla nas miejsca pracy, które nie wszyscy pracownicy szanowali i akceptowali. Poznając tych ludzi od wpisów po adresach IP ich komputerów, nigdy i nikt z góry nie sprosta ich oczekiwaniom i wymaganiom bo sami nie wiedzą jakie mają, natomiast na tych z dołu będą wiecznie psy wieszać bo sami nie wiedzą za co. Najlepiej zwalić, za chęci do życia, natomiast to oni sami wielokrotnie krytykują również swoich bliskich, nawet uważając ich za swoich wrogów.
zdjecie uzytkownika
człowiek od łopaty - 2013-10-12 19:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"BM" nie rozśmieszaj mnie o socjalu i o zazdrości pracy w Brico.. po pierwsze w Brico nie ma socjalu a po drugie nie ma czego zazdrościć dla tych którzy tam pracują.. a żeby znaleść kogoś po IP to nie dla szarych ludzi zabawa.. a te wszystkie negatywne posty są po to żeby ostrzec ludzi przed tyranami z Brico..
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-13 22:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co w takim razie miałby pisać o socjalu w bricomarche skoro go nie ma. Przecież to byłoby trochę bez snesu
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-10-17 07:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem nic z wypisanych tutaj rzeczy nie powinny być poddane jakiejkolwiek kontroli.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-01-05 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to dobre,sam pracowałem w brico Morąg jakiś czas temu :)ale do tej pory pamiętam poniżanie i oszczerstwa jakie padały pod moim adresem.To prawda że z wolnym nie było problemu ale zachowanie szefa i kierowniczki pozostawia dużo do życzenia. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
555 - 2014-01-09 21:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tak narzekają ale jakby zwolniło się miejsce zaraz ktoś pobiegnie na to stanowisko.Jest miejsce pracy wcześniej Morąg nie miał takich możliwości .Niestety Państwo nie da nikomu na chleb.Jakoś jak wchodzę do Brica i widzę w większości te same twarze na działach i jakoś ludzie się nie zwalniają.A tutaj chyba opisują w większości te obelgi ci którzy za szemrane interesy ktoś wypierniczył z roboty.Sama prowadzę firmę słyszałam o sytuacji w Brico i wierzę że cieżko znaleźdz ludzi którzy chcą pracować i starają się być dobrym w tym co robią,a oczernić jest łatwo w tej małej mieścinie.Chyba tak patrząc na to wszystko na ludzi jakie mają podejście w tych czasach wszystko jest złe chleb jest za drogi dom brzydki ludzie niemili a ceny za wysokie na wszystko trzeba narzekać.Tym co zatrudniają ludzi bo to najtrudniejsza praca jaka istnieje właśnie współpraca z ludzmi proponuje więcej dystansu... taki świat takie życie takie czasy.
zdjecie uzytkownika
olki - 2014-01-09 21:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hehe już nudne są te komentarze jeżeli chodzi o Brico Ludzie do roboty a nie ciągle jakieś wypociny tu zostawiacie dajcie spokój temu facetowi sam bym zwariował jakbym czytał takie pierdoły o sobie szef jaki jest taki jest jak jest zły to się zwolnij i wszystko na ten temat kierownik zły to wez go na bok i powiedz trzy słowa
zdjecie uzytkownika
Bartez - 2014-01-25 00:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Witam
Od nie całych 2 lat pracuje w OBI i mam stawkę 2300 brutto ale do pracy muszę dojeżdżać ponad 20 km dziennie w jedną stronę.Ostatnio w necie pojawiła się oferta z Brico i jest położony jest 4 km ode mnie wiec zdecydowanie bliżej co mnie bardzo zainteresowało.Mam w związku z tym pytanie jakie są zarobki w Brico ???
zdjecie uzytkownika
flacha123@o2.pl - 2014-03-12 18:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
serdecznie witam poda mi ktoś namiary gdzie wysłać cv aby dostać się do pracy w brico nowo budowanego lub jak się skontaktować .Dzięki .
zdjecie uzytkownika
nikol - 2014-06-22 15:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mirek - 2013-10-03 11:34:10]:
w kwidzynie to jest brico, prezesowa to bryka do kazdego, za grosz kultury, bokiem towar wynosza z mezem...posadzaja ze to ludzie kradna...kon by sie usmial co tam sie dzieje...naszczescie jest w kwidzynie wiele ciekawszych zakladow gdzie wspolpracuje sie z ludzmi a nie ze zrytymi beretami...odradzam w kwidzynskim brico pracy i wspolpracy
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2014-06-22 15:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ludzie z Bricomarche - 2013-10-06 23:25:33]:
ale pan(i) jest denna swoim pisaniem wiadome ze jest pani pracownikiem brico i to z wyzszego stanowiska ktoremu zalezy na opinii. Tylko na opinie trzeba sumiennie zapracowac.PISZAC TE DZIWADZTWA chce pani odwrocic uwage by nie robic tych negatywnych wpisow-polecam lekarza znam sie na takich ludziach
zdjecie uzytkownika
Miras - 2014-08-21 19:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flacha123@o2.pl - 2014-03-12 18:10:10]:
Wiem,że przyjmują jeszcze do Brico w Kętrzynie.Wszędzie wiszą ulotki.
Dowiedz się jak najszybciej to może się wkręcisz :)
zdjecie uzytkownika
cady19 - 2014-10-09 20:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś pracuje tak jak należy, czyli jest na stanowisku pracy i rozmawia z klientami, nie ignoruje ich to jest ok. nie ma problemu z wyjsciami, urlopami i zmianami w grafiku. a jesli siedzisz wiecznie na herbatce albo unikasz kllientow to to wdac i wtedy masz problem
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-10-21 00:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie rozumiem jak można unikać kontaktów z klientem... Po co w takim razie taki pracownik jest na dziale - jaka jest jego rola? Oczywiście wszystko zależy od czasu jaki się poświęca pracy czy aktualnemu zatłoczeniu na sklepie, ale pracownik zawsze powinien być gotowy do pomocy w innym wypadku gdy dostrzeżona zostanie jego niefachowość - może stracić wiele w oczach pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
yokoona - 2014-12-23 01:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to spotkałam się z tym już w wielu sklepach różnych branży, że jak sprzedawca na dziale widzi "zagubionego klienta" czyli potencjalnego tego który będzie go pytał o jakąś rzecz to albo bardzo szybko się ulatnia albo udaje że go nie ma i nie wykazuje żadnych chęcia pomocy, ale z bricomarche nie miałam do czynienia- jak to tu jest?
zdjecie uzytkownika
riczard - 2015-01-07 10:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma żenada jaki klient jestem nie zadowolony z obsługi klienta w sklepie e Wolsztynie tragiczne podejscie w razie reklamacji obwiniają winą klientów mimo ze uszkodzenia dokonała osoba pomocy w sklepie jak by nie ceny to bym tam nie kupował
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-02-03 20:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja wypowiedz bedzie dotyczyc nowo otwartego magazynu ktory znajduje sie w Swadzimiu kolo Poznania.To co tam sie dzieje przechodzi wszELKIE granice.Brak wystarczajacego miejsca na zaparkowanie auta na noc (moze 20 miejsc z ktorych wieksza ilosc zajmuja auta bazowe).Brak toalety dla kierowcow.Ludzie (tzw.ciecie) ktorzy siedza na bramie ciagle nic nie wiedza.Czekasz przy okienku po 20 minut jak cie zamelduja(szybciej obsluzy cie kasjerka w biedronce)Bylem tam juz dwa razy z dostawa i szczerze nigdy wiecej tam juz nie che jechac.POPROSTU ZENADA
zdjecie uzytkownika
Grupa Muszkieterów - 2015-02-04 09:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o nową siedzibę i magazyn Grupy Muszkieterów należy wyjaśnić kilka rzeczy: parking dla aut ciężarowych liczy 50 miejsc (obecnie wykorzystywany maksymalnie w 30%). Ponadto toalety przeznaczone dla kierowców znajdują się w biurze ochrony wraz z poczekalnią, stolikiem i automatem na gorące napoje.
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-02-04 17:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wystarczy miejsc parkingowych na wszystkie wasze auta tzw. bazowe?Mysle ze NIE.Toaleta?No coz jak pytalem ochrony to powiedzieli ze brak wiec nie zwiedzalem dalej pomieszczen.
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2015-02-05 13:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak jest z godzinami pracy? Pracuje sie przez 13 godzin otwarcia sklepu czy na zmiany? Ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-22 05:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja chcialam napisac o Bonach za zakupy w sklepie w Kolobrzegu-normalny obled sa tylko rano i Panie w Informacji dawaja je albo i nie! chyba wedlug uznania za wyglad o godz.13 Bonow juz nie ma???????????????? nie wiem jak to jest ale jak jest taka akcja to Bony powinne byc dostepne caly dzien???????????? wogole obsluga jest nieprzyjemna i niekompetetna! Wiec jak jest z tymi BONAMI???????????????
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-05-30 07:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda tylko, ze Poznan ma gdzies to, jak aderoni traktuja swoich pracownikow...
zdjecie uzytkownika
pracownik BM - 2015-07-01 23:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie z innej beczki do pracujących w BM lub byłych pracowników.
Ile po ile osób jest na działach i jakie obowiązki każdy ma tzn. jak jest z zamówieniami kto je robi pracownik czy kierownik, zestawienia sprzedaży rotacje produktów itd.
Chce z konfrontować parę rzeczy jak to jest w rożnych BM-ch
zdjecie uzytkownika
bibi - 2015-07-17 12:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
@eeee rozumiem, że Poznań o którym wspomniałeś/łaś to centrala. Skoro w innych placówkach dzieje się źle, to przecież pracownicy mogą złożyć pismo/skargę/zażalenie. Jeśli firma takich rzeczy nie rozpatruje i przymyka oko na poszczególne kierownictwa, to o nich źle swiadczy. Sami sobie źle robią i tyle.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-08-28 09:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z was pracował na stanowisku "fakturzysta (operator wprowadzania danych/pracownik administracyjny)" i może napisać na czym polega dokładnie ta praca ? jakich programów się używa i jak ta praca wygląda ?
z góry dziękuję za odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
Daga89 - 2015-08-28 13:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kurcze @Patrycja mnie też to interesuje, skończyłam ekonomika i szukam pracy w zawodzie, boję się tylko, że pracę w Bricomarche można załatwić jeśli ma się tam wtyki, chociaż mój chłopak dostał się z ogłoszenia w internecie. To właściwie jedyne miejsce teraz w moim mieście, gdzie szukają ludzi do pracy, czy atmosfera w administracji jest ok, wiecie coś może na ten temat?
zdjecie uzytkownika
to my - 2015-09-28 20:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smieciu
zdjecie uzytkownika
lechia - 2015-09-28 21:04:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cze grubas pojechałeś z naszym bratem zemsta nie taka co mu zrobiłeś bidaku
zdjecie uzytkownika
pleple - 2015-09-28 23:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja tak samo jak @Daga89 szukam pracy w zawodzie. Niestety nie słyszałem, żeby pojawiały się jakiekolwiek oferty pracy w Bricomarche. Szkoda, bo by się przydała jakaś pensja, zwłaszcza, że nie we wszystkich oddziałach może być źle. Atmosfera różni się od podejścia pracowników. Ciekawe tylko jakie są teraz zarobki.
zdjecie uzytkownika
redko - 2015-10-29 18:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to prawda, ze nie ma jakiekolwiek oferty pracy w Bricomarche, a to chyba dlatego, że mają po prostu zgrany zespół ludzi i nie prowadza obecnie naboru. Słyszałem o tej firmei sporo rzeczy, ale jeśli chodzi o szefa i sotsunki z nim oraz o prace grupowa i atmosfere to jst naprawde jedną z lepszych firm.
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-12-13 16:46:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@redko widocznie nikogo teraz nie poszukują, ale trzeba mieć nadzieję, że niedługo się pojawi jakieś ogłoszenie. Czy wiadomo o jakiś benefitach świątecznych? Dzięki
zdjecie uzytkownika
rfgt - 2016-02-05 20:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no ja widzialem ze szukaja od paru dni osoby do zatrudenia na stanowisko sprzedawcy w dziale dekoracji widzialem ze oferuja tam umowe zlecenie

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bricomarche

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert