Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bricomarche

Pracowałeś w firmie Bricomarche i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
człowiek od łopaty - 2013-10-12 19:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"BM" nie rozśmieszaj mnie o socjalu i o zazdrości pracy w Brico.. po pierwsze w Brico nie ma socjalu a po drugie nie ma czego zazdrościć dla tych którzy tam pracują.. a żeby znaleść kogoś po IP to nie dla szarych ludzi zabawa.. a te wszystkie negatywne posty są po to żeby ostrzec ludzi przed tyranami z Brico..
zdjecie uzytkownika
mirek - 2013-10-13 22:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co w takim razie miałby pisać o socjalu w bricomarche skoro go nie ma. Przecież to byłoby trochę bez snesu
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-10-17 07:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem nic z wypisanych tutaj rzeczy nie powinny być poddane jakiejkolwiek kontroli.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
:) - 2014-01-05 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to dobre,sam pracowałem w brico Morąg jakiś czas temu :)ale do tej pory pamiętam poniżanie i oszczerstwa jakie padały pod moim adresem.To prawda że z wolnym nie było problemu ale zachowanie szefa i kierowniczki pozostawia dużo do życzenia. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
555 - 2014-01-09 21:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy tak narzekają ale jakby zwolniło się miejsce zaraz ktoś pobiegnie na to stanowisko.Jest miejsce pracy wcześniej Morąg nie miał takich możliwości .Niestety Państwo nie da nikomu na chleb.Jakoś jak wchodzę do Brica i widzę w większości te same twarze na działach i jakoś ludzie się nie zwalniają.A tutaj chyba opisują w większości te obelgi ci którzy za szemrane interesy ktoś wypierniczył z roboty.Sama prowadzę firmę słyszałam o sytuacji w Brico i wierzę że cieżko znaleźdz ludzi którzy chcą pracować i starają się być dobrym w tym co robią,a oczernić jest łatwo w tej małej mieścinie.Chyba tak patrząc na to wszystko na ludzi jakie mają podejście w tych czasach wszystko jest złe chleb jest za drogi dom brzydki ludzie niemili a ceny za wysokie na wszystko trzeba narzekać.Tym co zatrudniają ludzi bo to najtrudniejsza praca jaka istnieje właśnie współpraca z ludzmi proponuje więcej dystansu... taki świat takie życie takie czasy.
zdjecie uzytkownika
olki - 2014-01-09 21:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hehe już nudne są te komentarze jeżeli chodzi o Brico Ludzie do roboty a nie ciągle jakieś wypociny tu zostawiacie dajcie spokój temu facetowi sam bym zwariował jakbym czytał takie pierdoły o sobie szef jaki jest taki jest jak jest zły to się zwolnij i wszystko na ten temat kierownik zły to wez go na bok i powiedz trzy słowa
zdjecie uzytkownika
Bartez - 2014-01-25 00:08:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Witam
Od nie całych 2 lat pracuje w OBI i mam stawkę 2300 brutto ale do pracy muszę dojeżdżać ponad 20 km dziennie w jedną stronę.Ostatnio w necie pojawiła się oferta z Brico i jest położony jest 4 km ode mnie wiec zdecydowanie bliżej co mnie bardzo zainteresowało.Mam w związku z tym pytanie jakie są zarobki w Brico ???
zdjecie uzytkownika
flacha123@o2.pl - 2014-03-12 18:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
serdecznie witam poda mi ktoś namiary gdzie wysłać cv aby dostać się do pracy w brico nowo budowanego lub jak się skontaktować .Dzięki .
zdjecie uzytkownika
nikol - 2014-06-22 15:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mirek - 2013-10-03 11:34:10]:
w kwidzynie to jest brico, prezesowa to bryka do kazdego, za grosz kultury, bokiem towar wynosza z mezem...posadzaja ze to ludzie kradna...kon by sie usmial co tam sie dzieje...naszczescie jest w kwidzynie wiele ciekawszych zakladow gdzie wspolpracuje sie z ludzmi a nie ze zrytymi beretami...odradzam w kwidzynskim brico pracy i wspolpracy
zdjecie uzytkownika
buhaha - 2014-06-22 15:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ludzie z Bricomarche - 2013-10-06 23:25:33]:
ale pan(i) jest denna swoim pisaniem wiadome ze jest pani pracownikiem brico i to z wyzszego stanowiska ktoremu zalezy na opinii. Tylko na opinie trzeba sumiennie zapracowac.PISZAC TE DZIWADZTWA chce pani odwrocic uwage by nie robic tych negatywnych wpisow-polecam lekarza znam sie na takich ludziach
zdjecie uzytkownika
Miras - 2014-08-21 19:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [flacha123@o2.pl - 2014-03-12 18:10:10]:
Wiem,że przyjmują jeszcze do Brico w Kętrzynie.Wszędzie wiszą ulotki.
Dowiedz się jak najszybciej to może się wkręcisz :)
zdjecie uzytkownika
cady19 - 2014-10-09 20:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś pracuje tak jak należy, czyli jest na stanowisku pracy i rozmawia z klientami, nie ignoruje ich to jest ok. nie ma problemu z wyjsciami, urlopami i zmianami w grafiku. a jesli siedzisz wiecznie na herbatce albo unikasz kllientow to to wdac i wtedy masz problem
zdjecie uzytkownika
Loko - 2014-10-21 00:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę nie rozumiem jak można unikać kontaktów z klientem... Po co w takim razie taki pracownik jest na dziale - jaka jest jego rola? Oczywiście wszystko zależy od czasu jaki się poświęca pracy czy aktualnemu zatłoczeniu na sklepie, ale pracownik zawsze powinien być gotowy do pomocy w innym wypadku gdy dostrzeżona zostanie jego niefachowość - może stracić wiele w oczach pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
yokoona - 2014-12-23 01:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja to spotkałam się z tym już w wielu sklepach różnych branży, że jak sprzedawca na dziale widzi "zagubionego klienta" czyli potencjalnego tego który będzie go pytał o jakąś rzecz to albo bardzo szybko się ulatnia albo udaje że go nie ma i nie wykazuje żadnych chęcia pomocy, ale z bricomarche nie miałam do czynienia- jak to tu jest?
zdjecie uzytkownika
riczard - 2015-01-07 10:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma żenada jaki klient jestem nie zadowolony z obsługi klienta w sklepie e Wolsztynie tragiczne podejscie w razie reklamacji obwiniają winą klientów mimo ze uszkodzenia dokonała osoba pomocy w sklepie jak by nie ceny to bym tam nie kupował
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-02-03 20:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja wypowiedz bedzie dotyczyc nowo otwartego magazynu ktory znajduje sie w Swadzimiu kolo Poznania.To co tam sie dzieje przechodzi wszELKIE granice.Brak wystarczajacego miejsca na zaparkowanie auta na noc (moze 20 miejsc z ktorych wieksza ilosc zajmuja auta bazowe).Brak toalety dla kierowcow.Ludzie (tzw.ciecie) ktorzy siedza na bramie ciagle nic nie wiedza.Czekasz przy okienku po 20 minut jak cie zamelduja(szybciej obsluzy cie kasjerka w biedronce)Bylem tam juz dwa razy z dostawa i szczerze nigdy wiecej tam juz nie che jechac.POPROSTU ZENADA
zdjecie uzytkownika
Grupa Muszkieterów - 2015-02-04 09:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o nową siedzibę i magazyn Grupy Muszkieterów należy wyjaśnić kilka rzeczy: parking dla aut ciężarowych liczy 50 miejsc (obecnie wykorzystywany maksymalnie w 30%). Ponadto toalety przeznaczone dla kierowców znajdują się w biurze ochrony wraz z poczekalnią, stolikiem i automatem na gorące napoje.
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2015-02-04 17:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wystarczy miejsc parkingowych na wszystkie wasze auta tzw. bazowe?Mysle ze NIE.Toaleta?No coz jak pytalem ochrony to powiedzieli ze brak wiec nie zwiedzalem dalej pomieszczen.
zdjecie uzytkownika
szukająca - 2015-02-05 13:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak jest z godzinami pracy? Pracuje sie przez 13 godzin otwarcia sklepu czy na zmiany? Ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-22 05:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-04-22 05:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chcialam napisac o Bonach za zakupy w sklepie w Kolobrzegu-normalny obled sa tylko rano i Panie w Informacji dawaja je albo i nie! chyba wedlug uznania za wyglad o godz.13 Bonow juz nie ma???????????????? nie wiem jak to jest ale jak jest taka akcja to Bony powinne byc dostepne caly dzien???????????? wogole obsluga jest nieprzyjemna i niekompetetna! Wiec jak jest z tymi BONAMI???????????????
zdjecie uzytkownika
eeee - 2015-05-30 07:54:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda tylko, ze Poznan ma gdzies to, jak aderoni traktuja swoich pracownikow...
zdjecie uzytkownika
pracownik BM - 2015-07-01 23:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie z innej beczki do pracujących w BM lub byłych pracowników.
Ile po ile osób jest na działach i jakie obowiązki każdy ma tzn. jak jest z zamówieniami kto je robi pracownik czy kierownik, zestawienia sprzedaży rotacje produktów itd.
Chce z konfrontować parę rzeczy jak to jest w rożnych BM-ch
zdjecie uzytkownika
bibi - 2015-07-17 12:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@eeee rozumiem, że Poznań o którym wspomniałeś/łaś to centrala. Skoro w innych placówkach dzieje się źle, to przecież pracownicy mogą złożyć pismo/skargę/zażalenie. Jeśli firma takich rzeczy nie rozpatruje i przymyka oko na poszczególne kierownictwa, to o nich źle swiadczy. Sami sobie źle robią i tyle.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 09:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-08-28 09:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś z was pracował na stanowisku "fakturzysta (operator wprowadzania danych/pracownik administracyjny)" i może napisać na czym polega dokładnie ta praca ? jakich programów się używa i jak ta praca wygląda ?
z góry dziękuję za odpowiedzi :)
zdjecie uzytkownika
Daga89 - 2015-08-28 13:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze @Patrycja mnie też to interesuje, skończyłam ekonomika i szukam pracy w zawodzie, boję się tylko, że pracę w Bricomarche można załatwić jeśli ma się tam wtyki, chociaż mój chłopak dostał się z ogłoszenia w internecie. To właściwie jedyne miejsce teraz w moim mieście, gdzie szukają ludzi do pracy, czy atmosfera w administracji jest ok, wiecie coś może na ten temat?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bricomarche

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bricomarche?
Zadaj pytanie
alert