brak logo

Bricomarche

Ostróda

Opinie o Bricomarche

sprawiedliwy 2013-10-08 15:52:48
No cóż.....
Bo niektóre opinie wypisują ludzie, którzy nie wiedzą, gdzie ich miejsce.
jarek 2013-10-10 22:03:42
Mam pytanie czy ktoś został wcześniej zwolniony dyscyplinarnie za kradzieże?
1
bb 2013-10-11 12:07:56
Kętrzyn BM nie dajcie się zwariować |||||(usunięte przez administratora) nigdzie nie mogę znależć pracy przez opinię od byłego pracodawcy.Głupota ze strony Poznianiaków
1
mirek 2013-10-11 14:17:03
Ja to nawet nie rozumiem po co wypisywać takie rzeczy i psuć ludziom krew takimi opiniami. Jarek dobre pytanie zadał
2
bm 2013-10-12 17:01:51
Mirek !!! to jest słuszne pytanie po co wypisywać takie rzeczy ??? Również żeby niszczyć przyszłość niewinnym ludziom. Można zauważyć, że większość negatywnych opinii wypowiada grupa tych samych ludzi sekta, lub nakręceni przez nich znajomi którzy nie mają własnego zdania nie panują nad treścią i konsekwencjami moralnymi i prawnymi tych wpisów. A głównie osoby które wiecznie zmieniają pracę i narzekają na brak miejsca i akceptacji od życia. Również celowo kłamią, mszczą się i zazdroszczą ludziom z Brico. Najprawdopodobniej, że Ci mają: pracę i potrafią pracować, świadczenia socjalne, stabilność w życiu w przeciwieństwie do ich samych. Nie zapominajmy że to ludzie z góry sprostali wyzwaniu wybudowania dla Was tak potrzebnego Brico jak widać w telewizji Morąg, uruchomili dla nas miejsca pracy, które nie wszyscy pracownicy szanowali i akceptowali. Poznając tych ludzi od wpisów po adresach IP ich komputerów, nigdy i nikt z góry nie sprosta ich oczekiwaniom i wymaganiom bo sami nie wiedzą jakie mają, natomiast na tych z dołu będą wiecznie psy wieszać bo sami nie wiedzą za co. Najlepiej zwalić, za chęci do życia, natomiast to oni sami wielokrotnie krytykują również swoich bliskich, nawet uważając ich za swoich wrogów.
1
człowiek od łopaty 2013-10-12 19:18:38
"BM" nie rozśmieszaj mnie o socjalu i o zazdrości pracy w Brico.. po pierwsze w Brico nie ma socjalu a po drugie nie ma czego zazdrościć dla tych którzy tam pracują.. a żeby znaleść kogoś po IP to nie dla szarych ludzi zabawa.. a te wszystkie negatywne posty są po to żeby ostrzec ludzi przed tyranami z Brico..
1
mirek 2013-10-13 22:49:40
Po co w takim razie miałby pisać o socjalu w bricomarche skoro go nie ma. Przecież to byłoby trochę bez snesu
Kamil 2013-10-17 07:59:11
Moim zdaniem nic z wypisanych tutaj rzeczy nie powinny być poddane jakiejkolwiek kontroli.( usunięte przez administratora )
1
:) 2014-01-05 20:51:42
A to dobre,sam pracowałem w brico Morąg jakiś czas temu :)ale do tej pory pamiętam poniżanie i oszczerstwa jakie padały pod moim adresem.To prawda że z wolnym nie było problemu ale zachowanie szefa i kierowniczki pozostawia dużo do życzenia. (usunięte przez administratora)
555 2014-01-09 21:02:37
Wszyscy tak narzekają ale jakby zwolniło się miejsce zaraz ktoś pobiegnie na to stanowisko.Jest miejsce pracy wcześniej Morąg nie miał takich możliwości .Niestety Państwo nie da nikomu na chleb.Jakoś jak wchodzę do Brica i widzę w większości te same twarze na działach i jakoś ludzie się nie zwalniają.A tutaj chyba opisują w większości te obelgi ci którzy za szemrane interesy ktoś wypierniczył z roboty.Sama prowadzę firmę słyszałam o sytuacji w Brico i wierzę że cieżko znaleźdz ludzi którzy chcą pracować i starają się być dobrym w tym co robią,a oczernić jest łatwo w tej małej mieścinie.Chyba tak patrząc na to wszystko na ludzi jakie mają podejście w tych czasach wszystko jest złe chleb jest za drogi dom brzydki ludzie niemili a ceny za wysokie na wszystko trzeba narzekać.Tym co zatrudniają ludzi bo to najtrudniejsza praca jaka istnieje właśnie współpraca z ludzmi proponuje więcej dystansu... taki świat takie życie takie czasy.
olki 2014-01-09 21:08:20
hehe już nudne są te komentarze jeżeli chodzi o Brico Ludzie do roboty a nie ciągle jakieś wypociny tu zostawiacie dajcie spokój temu facetowi sam bym zwariował jakbym czytał takie pierdoły o sobie szef jaki jest taki jest jak jest zły to się zwolnij i wszystko na ten temat kierownik zły to wez go na bok i powiedz trzy słowa
3
Bartez 2014-01-25 00:08:27
Witam
Od nie całych 2 lat pracuje w OBI i mam stawkę 2300 brutto ale do pracy muszę dojeżdżać ponad 20 km dziennie w jedną stronę.Ostatnio w necie pojawiła się oferta z Brico i jest położony jest 4 km ode mnie wiec zdecydowanie bliżej co mnie bardzo zainteresowało.Mam w związku z tym pytanie jakie są zarobki w Brico ???
9
flacha123@o2.pl 2014-03-12 18:10:10
serdecznie witam poda mi ktoś namiary gdzie wysłać cv aby dostać się do pracy w brico nowo budowanego lub jak się skontaktować .Dzięki .
7
nikol 2014-06-22 15:41:32
w kwidzynie to jest brico, prezesowa to bryka do kazdego, za grosz kultury, bokiem towar wynosza z mezem...posadzaja ze to ludzie kradna...kon by sie usmial co tam sie dzieje...naszczescie jest w kwidzynie wiele ciekawszych zakladow gdzie wspolpracuje sie z ludzmi a nie ze zrytymi beretami...odradzam w kwidzynskim brico pracy i wspolpracy
1
buhaha 2014-06-22 15:46:16
ale pan(i) jest denna swoim pisaniem wiadome ze jest pani pracownikiem brico i to z wyzszego stanowiska ktoremu zalezy na opinii. Tylko na opinie trzeba sumiennie zapracowac.PISZAC TE DZIWADZTWA chce pani odwrocic uwage by nie robic tych negatywnych wpisow-polecam lekarza znam sie na takich ludziach
Miras 2014-08-21 19:24:53
Wiem,że przyjmują jeszcze do Brico w Kętrzynie.Wszędzie wiszą ulotki.
Dowiedz się jak najszybciej to może się wkręcisz :)
1
cady19 2014-10-09 20:25:03
jak ktoś pracuje tak jak należy, czyli jest na stanowisku pracy i rozmawia z klientami, nie ignoruje ich to jest ok. nie ma problemu z wyjsciami, urlopami i zmianami w grafiku. a jesli siedzisz wiecznie na herbatce albo unikasz kllientow to to wdac i wtedy masz problem
Loko 2014-10-21 00:12:34
Trochę nie rozumiem jak można unikać kontaktów z klientem... Po co w takim razie taki pracownik jest na dziale - jaka jest jego rola? Oczywiście wszystko zależy od czasu jaki się poświęca pracy czy aktualnemu zatłoczeniu na sklepie, ale pracownik zawsze powinien być gotowy do pomocy w innym wypadku gdy dostrzeżona zostanie jego niefachowość - może stracić wiele w oczach pracodawcy.
yokoona 2014-12-23 01:51:03
ja to spotkałam się z tym już w wielu sklepach różnych branży, że jak sprzedawca na dziale widzi "zagubionego klienta" czyli potencjalnego tego który będzie go pytał o jakąś rzecz to albo bardzo szybko się ulatnia albo udaje że go nie ma i nie wykazuje żadnych chęcia pomocy, ale z bricomarche nie miałam do czynienia- jak to tu jest?
riczard 2015-01-07 10:18:10
Firma żenada jaki klient jestem nie zadowolony z obsługi klienta w sklepie e Wolsztynie tragiczne podejscie w razie reklamacji obwiniają winą klientów mimo ze uszkodzenia dokonała osoba pomocy w sklepie jak by nie ceny to bym tam nie kupował
1
dostawca 2015-02-03 20:36:00
Moja wypowiedz bedzie dotyczyc nowo otwartego magazynu ktory znajduje sie w Swadzimiu kolo Poznania.To co tam sie dzieje przechodzi wszELKIE granice.Brak wystarczajacego miejsca na zaparkowanie auta na noc (moze 20 miejsc z ktorych wieksza ilosc zajmuja auta bazowe).Brak toalety dla kierowcow.Ludzie (tzw.ciecie) ktorzy siedza na bramie ciagle nic nie wiedza.Czekasz przy okienku po 20 minut jak cie zamelduja(szybciej obsluzy cie kasjerka w biedronce)Bylem tam juz dwa razy z dostawa i szczerze nigdy wiecej tam juz nie che jechac.POPROSTU ZENADA
Grupa Muszkieterów 2015-02-04 09:48:39
Jeśli chodzi o nową siedzibę i magazyn Grupy Muszkieterów należy wyjaśnić kilka rzeczy: parking dla aut ciężarowych liczy 50 miejsc (obecnie wykorzystywany maksymalnie w 30%). Ponadto toalety przeznaczone dla kierowców znajdują się w biurze ochrony wraz z poczekalnią, stolikiem i automatem na gorące napoje.
1
dostawca 2015-02-04 17:49:29
Czy wystarczy miejsc parkingowych na wszystkie wasze auta tzw. bazowe?Mysle ze NIE.Toaleta?No coz jak pytalem ochrony to powiedzieli ze brak wiec nie zwiedzalem dalej pomieszczen.
szukająca 2015-02-05 13:31:42
Jak jest z godzinami pracy? Pracuje sie przez 13 godzin otwarcia sklepu czy na zmiany? Ktoś wie?
4
ola 2015-04-22 05:02:41
Ja chcialam napisac o Bonach za zakupy w sklepie w Kolobrzegu-normalny obled sa tylko rano i Panie w Informacji dawaja je albo i nie! chyba wedlug uznania za wyglad o godz.13 Bonow juz nie ma???????????????? nie wiem jak to jest ale jak jest taka akcja to Bony powinne byc dostepne caly dzien???????????? wogole obsluga jest nieprzyjemna i niekompetetna! Wiec jak jest z tymi BONAMI???????????????
1
eeee 2015-05-30 07:54:29
Szkoda tylko, ze Poznan ma gdzies to, jak aderoni traktuja swoich pracownikow...
1
pracownik BM 2015-07-01 23:34:27
Pytanie z innej beczki do pracujących w BM lub byłych pracowników.
Ile po ile osób jest na działach i jakie obowiązki każdy ma tzn. jak jest z zamówieniami kto je robi pracownik czy kierownik, zestawienia sprzedaży rotacje produktów itd.
Chce z konfrontować parę rzeczy jak to jest w rożnych BM-ch
bibi 2015-07-17 12:35:14
@eeee rozumiem, że Poznań o którym wspomniałeś/łaś to centrala. Skoro w innych placówkach dzieje się źle, to przecież pracownicy mogą złożyć pismo/skargę/zażalenie. Jeśli firma takich rzeczy nie rozpatruje i przymyka oko na poszczególne kierownictwa, to o nich źle swiadczy. Sami sobie źle robią i tyle.
3
Patrycja 2015-08-28 09:57:00
czy ktoś z was pracował na stanowisku "fakturzysta (operator wprowadzania danych/pracownik administracyjny)" i może napisać na czym polega dokładnie ta praca ? jakich programów się używa i jak ta praca wygląda ?
z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Daga89 2015-08-28 13:00:06
kurcze @Patrycja mnie też to interesuje, skończyłam ekonomika i szukam pracy w zawodzie, boję się tylko, że pracę w Bricomarche można załatwić jeśli ma się tam wtyki, chociaż mój chłopak dostał się z ogłoszenia w internecie. To właściwie jedyne miejsce teraz w moim mieście, gdzie szukają ludzi do pracy, czy atmosfera w administracji jest ok, wiecie coś może na ten temat?
1
to my 2015-09-28 20:52:31
Smieciu
lechia 2015-09-28 21:04:17
cze grubas pojechałeś z naszym bratem zemsta nie taka co mu zrobiłeś bidaku
pleple 2015-09-28 23:57:41
No ja tak samo jak @Daga89 szukam pracy w zawodzie. Niestety nie słyszałem, żeby pojawiały się jakiekolwiek oferty pracy w Bricomarche. Szkoda, bo by się przydała jakaś pensja, zwłaszcza, że nie we wszystkich oddziałach może być źle. Atmosfera różni się od podejścia pracowników. Ciekawe tylko jakie są teraz zarobki.
redko 2015-10-29 18:48:34
to prawda, ze nie ma jakiekolwiek oferty pracy w Bricomarche, a to chyba dlatego, że mają po prostu zgrany zespół ludzi i nie prowadza obecnie naboru. Słyszałem o tej firmei sporo rzeczy, ale jeśli chodzi o szefa i sotsunki z nim oraz o prace grupowa i atmosfere to jst naprawde jedną z lepszych firm.
1
hehe 2015-12-13 16:46:06
@redko widocznie nikogo teraz nie poszukują, ale trzeba mieć nadzieję, że niedługo się pojawi jakieś ogłoszenie. Czy wiadomo o jakiś benefitach świątecznych? Dzięki
rfgt 2016-02-05 20:57:48
hej hej no ja widzialem ze szukaja od paru dni osoby do zatrudenia na stanowisko sprzedawcy w dziale dekoracji widzialem ze oferuja tam umowe zlecenie
kurod 2016-02-15 21:24:18
No niestety właśnie dają tylko umowę zlecenie @rfgt, ale za to nie musisz mieć doświadczenia. Wszystkiego Cię nauczą podczas szkoleń. Dobra opcja aby złapać to doświadczenie.
Daga89 2016-02-20 17:28:51
tak, tylko że chyba znowu przespałam ofertę :( bo widzę, że już jest nieaktualna, pewnie już kogoś przyjęli. no nic, będę regularnie tutaj zaglądać na gowork to na pewno dowiem się o nowych ofertach pracy
tik 2016-02-22 20:51:26
nie ma o co się martwić Dago.. Bricomarche często wrzuca ogłoszenia, a dodatkowo na innych stronach czy na ich głównej można czasami coś znaleźć, spokojnie
PAN ARTUR 2016-03-01 17:51:31
bricomarche ? NIGDY WIECEJ ! zabobki 1300 na reke zero premi ! prezes jak by mogl to by ci zabral z portwela jeszcze !
jakiom 2016-03-01 18:02:37
tik, moim zdaniem to jeżeli komus nie odpowiadają warunki zatrudnienia to przecież,może się zwolnić, prawda? Oczywiscie jest to też jakiś punkt zaczepienia u nich, bo jak się starasz to jest zauważalny przez pracodawcę.
pleple 2016-03-08 11:21:25
Bricomarche dobrze sobie radzi na rynku, bo z produktów są zadowoleni klienci. Ale zatrudnienie wiąże się z dobrą współpracą, ale wydaje mi się, że ostatnio nie ma nawet oferty pracy.
arow123 2016-03-09 06:17:15
Zal mi cie nie udaczniku
Ostródzianin 2016-03-11 23:57:52
Tez masz podejscie stuknij sie w ten glupi lep zeby pracowac za tyle kasy i jeszcze ktos ma pretensje sam sie kurw. tam zatrudnij
Anezob54@wp.pl 2016-03-19 17:29:43
Szanowni Panstwo ..Ci ktorzy lubicie i nie lubicie Bricomarche....mam problem chce zglosic do firmy reklamacje na zakupiony towar .Mimo poszukiwan nie znalazłam odnosnika bezposrednio do firmy Bricomarche aby jako klient zadac pytanie dotyczace zwrotu towaru (ktorego nie przyjeto do zwrotu)..pomozcie moze ktos zna odpowiedni adres e meil....dziekuje
em 2016-03-22 18:28:13
NIESTETY w Morąskim BM nie ma zwrotu towaru, ale jeśli chodzi o reklamację to wystarczy przyjść do sklepu. :) jeśli nie minął rok lub dwa w zależności ile gwarancja obejmuje, to na pewno zostanie przyęta
xk 2016-04-09 16:40:29
em, a co z prawami konsumenta -one powinny być respektowane.przez wszystkie podmioty. Słyszałem, że ludzie z bricomarche coraz częściej korzystają więc powinni ulepszać warunki dla klientów. Druga sprawa - czy ktoś słyszał o rekrutacjach do nich, chyba teraz kompletna cisza..
xikm 2016-05-15 14:38:14
xk, akurat oni muszą dążyć do firm, które mają lepsze warunki. Z tego co widać są na dobrej drodze, ale muszą jeszcze przekonać klientów że warto kupować u nich aniżeli u kogoś dośwaidczonego. A czym to zrobić ? Ceną ... tylko
nowy 2016-06-03 22:45:57
A jak tam raca na paleciarni w Bricomarche ? ktoś się ponoć zwolnił jest tam jeszcze wolne miejsce ? ktoś cos wie to podobno przeszło w obce ręce prawda czy fałsz
erf 2016-06-28 19:44:08
@nowy wiesz co z tego co sie orientuej to rekrutacji zadnej u nich niestety nie ma..wiec znakiem tego nie bylo chyba w ostaytnim czasie zadnych zwolnien..ciekaw jestem czy oferowane sa tutaj umowy o prace bo pewne stabilne zatrudnienie to tutaj jest..
Zostaw swoją opinię o Bricomarche - Ostróda
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bricomarche