Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PGF-Pelion

Pracowałeś w firmie PGF-Pelion i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-17 18:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Lodzi w biurze.Przestrzegam każdą młodą osobę, której przyjdzie do głowy podjąć pracę [usunięte przez moderatora] . Praca, płaca i klimat w jej miejscu pozostawia bardzo wiele do życzenia. Do tego nerwowa atmosfera [usunięte przez moderatora] . Przestrzegam!
zdjecie uzytkownika
Anonin - 2013-01-20 19:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną, czego mogę się spodziewać i czy w ogóle warto
Proszę o odpowiedź
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-06 20:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli tak nadal wygląda atmosfera, to raczej nie widzę tu miejsca dla siebie. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ble - 2013-07-08 16:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko tyle - wstyd mi ze przyjąłem prace w PGF , plus już tam nie pracuje .
zdjecie uzytkownika
Irmina - 2013-09-15 16:58:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was się orientuje na jakie stanowiska w tej chwili jest prowadzona rekrutacja w Pelion (dawniej PGF)?
zdjecie uzytkownika
tex - 2013-09-24 20:26:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...rekrutacje w samym Pelionie nie są częste a do spółek Grupy zwykle są ogłaszane w mediach i na stronie firmowej chyba że wewnętrzne. Na dziś nic ciekawego nie ma o ile wiem. A co Cię konkretnie interesuje ?
zdjecie uzytkownika
minia - 2013-10-07 15:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukaja na bardzo wiele stanowisk w firmie PGF-Pelion https://pgfkariera.humanwayapp.com/ Ktos wie ile mozna zarobic na stanowisk Specjalisty ds sprzedaży telefonicznej?
zdjecie uzytkownika
ims - 2013-10-11 19:19:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...czyli w telemarketingu czy to coś innego ?
zdjecie uzytkownika
JakubW - 2013-12-18 14:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,a jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna w firmie PGF-Pelion?o co mogę zostać zapytany i jak traktują potencjalnych kandydatów?proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
W - 2013-12-19 21:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam, rozmowa kwalifikacyjna 2 etapowa, najpierw 2 osoby z HR, zadają dość ogólne pytania, typowe dla rozmów kwalifikacyjnych, łatwe do wybrnięcia, następnie spotkanie merytoryczne z przyszłymi przełożonymi, w moim przypadku 3 osoby, tutaj konkretne pytania, chociaż również dublują się pytania z poprzedniego spotkania, co jest sztuką dla sztuki, bo powinno się rozmawiać o konkretach.
Odnoszę wrażenie, że proponowana stawka wynagrodzenia przez kandydata jest bez znaczenia, bo i tak HRowiec, który oddzwania proponuję stawkę Pelionu, która jest mocno zaniżona, biorąc pod uwagę standardy rynkowe oraz kwalifikacje pracownika. (porównane z innymi firmami)
Szanowni Państwo z Pelionu, jeśli komplementujecie umiejętności kandydata, to przekładajcie to na rozsądne wynagrodzenie; w przeciwnym razie jesteście skazani na desperatów lub osoby o nikłym doświadczeniu w branży.
zdjecie uzytkownika
oxygen2003 - 2014-01-02 08:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Natrafiłem na ogłoszenie z ofertą pracy w Warszawie. Dotyczy ona stanowiska magazyniera. Czy ktoś ma informacje odnośnie wynagrodzenia, warunków i atmosfery pracy ?
zdjecie uzytkownika
nm m - 2014-01-16 13:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 miechy zlecenie 9.5 netto
pózniej zależy od wydajności itp.i czy dalej zlecenie czy o pracę 2000 może się wyciągnie.
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-16 22:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to jak 2000 na magazynie to nie tak źle, sa firmy które płaca minimalna krajową, jak jeszcze pgf-pelion daje jakies socjalne to może warto się załapac.
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2014-03-28 21:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Czy ktoś z Państwa orientuję się jak wygląda płaca i atmosfera na strzeblach kierowniczych w spółkach Pelionu?? Zostałem zaproszony na rozmowę do nowej spółki "ILS" W Łodzi na stanowisko kierownicze,słyszałem różne skrajne opinie od wniebowziętych pracowników po ludzi nie zostawiającej suchej nitki na firmie. Może ktoś z Państwa ma doświadczenie na podobnym stanowisku w jednej ze spółek?! Chętnie poczytam opinii na ten temat.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
m - 2014-04-01 10:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca w spółkach Pelion jest jedną wielką pomyłką,kierownicy zarabiają tam około 2500zł a przełożeni mają kosmiczne wymagania.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PGF-Pelion
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x