Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o m pro instal

Pracowałeś w firmie m pro instal i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozsmieszony - 2013-01-12 01:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
banda tłukow i nie udacznikow jakos pracuje pare miesiecy i narazie zlego słowa powiedziec nie moge ale jak ktos nie umie w sposob wyrazisty komentarza napisac to czego sie spodziewac zostaje wam łopata bo w zadnej firmie za dlugo nie popracujecie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-01-21 09:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ładnie, Ładnie sama piszesz pozytywny komentarz o sobie. Jasne, że nie narzekasz przecież to ty oszukujesz, okradasz ciężko pracujących ludzi więc na pewno ładną kasę z tego masz. Jeśli uważasz, że ludzie to tłuki i nieudaczniki to powinnaś zmienić branżę, zresztą do firmy mproinstal żaden porządny człowiek nie pójdzie. Przeczytaj wszystkie komentarze, spójrz ludziom prosto w oczy i posłuchaj co myślą na twój temat. Jesteś zakłamaną oszustką, swoich pracowników traktujesz gorzej niż szmaty a sama jesteś nic nie wartą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ką. Myślisz, że jak dodasz z koleżanką kilka pozytywnych komentarzy to ludzie ci uwierzą, nie wyobrażasz sobie jakie po Płocku opinie o tobie i twojej firmie chodzą. To na razie początek. Jeszcze nie wszyscy umieścili o tobie i tej twojej "cudownej" firmie opinie.
zdjecie uzytkownika
OBSERWATOR - 2013-02-12 13:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację,że to nie wszystkie opinie o tej oszustce,bo takie też w sieci są:
"
oszukani - 2013-01-02 22:52:11 odpowiedz | cytuj
Uwaga na firme MPROINSTAL(usunięte przez administratora)Zanim podejmniejsz decyzje o zatrudnieniu w tej firmie uwaznie przestudiuj umowe i nie podpisuj jej w ostatniej chwili przed wyjazdem do pracy.Pani ta rekrutujac pracownika do pracy np.do Rosji obiecuje prace za 14euro/godz.,a na umowie nie ma zapisu ktory by swiadczyl o takich zarobkach.Jedynie kwota 1500zl brutto i 50$ za delegacje widnieje na umowie.Warunki zakwaterowania skandaliczne.Nie odbiera telefonu od wyslanych pracownikow.Pracownik dowiaduje sie ze jest frajerem,gdy ta pomylkowo wysyla sms do swojej wspolpracownicy:"frajerzy sie stawiaja"Taka jest prawda o pani(usunięte przez administratora).Omijajcie jej firme z daleka,by nie narazic sie na koszty i przezycia zwiazane z wyjazdem i powrotem z Rosji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-05 10:34:47 odpowiedz | cytuj
Witam wszytskich nie ty pierwszy i nie ostatni zostales oszukany przez ilonke myslisz ze w polsce tez walkow nie robi czekam juz kilka miesiecy za pieniazkami od tej uroczej pani ale ani widu ani sly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w polsce tez telefonow nie odbiera ladny kontakt jest podczas zalatwiania pracy z nia p[otem juz cisza nie p[olecam tej cwaniary nikomu pozdawiam wszystkich oszukanych
zdjecie uzytkownika
zlapany w pulapke - 2013-01-06 00:27:52 odpowiedz | cytuj
Ja rowniez ostrzegam przed ta cwaniara.Kazdy co mieszka w Plocku zna o niej opinie i wie ze zatrudniajac sie u niej moze jedynie stracic i nie tylko kaseale i zdrowi(usunięte przez administratora) wycwanila sie w oszukiwaniu ludzi co ciezko pracuja na kazdy grosz.Zanim podpiszesz umowe jest mila,zawsze odpowiada na telefony,ale jak juz cie zlapie w swe sidla to koniec z kontaktem,koniec dochodzenia swoich racji i koniec kasy o ktorej byla mowa gdy werbowala cie do pracy.Ludzie uwazajcie co podpisujecie,jesli cokolwiek budzi wasza watpliwosc to domagajcie sie by bylo zawarte w umowie.Umowy nie podpisujcie gdy juz czas jechac,a wiec w pociagu czy gdzies na placu,bo nie ma wowczas czasu na rozsadne przemyslenie tego co zawiera umowa i pamietajcie nic "na gebe"wszystko na papierze.Jak masz zarabiac 14euro to niech to bedzie w umowie,bo inaczej cwaniara sie wyprze.To ze jest kryzys i nie ma pracy to nie znaczy ze takie cwaniary jak ilona jakubowska moga nas wykorzystwac.Nie dajmy sie takim cwaniarom jak ona.SZCZERZE ODRADZAM ZATRUDNIENIE W FIRMIE(usunięte przez administratora)BO O KASIE MOZESZ ZAPOMNIEC!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-01-06 00:41:16 odpowiedz | cytuj
Dlaczego takiej cwaniarze daje sie mozliwosc oszukiwania porzadnych,ciezko pracujacych ludzi?Dlaczego rzad nic z tym nie zrobi,ze oni czuja sie bezkarni?Czy uczciwosc w tym naszym kraju jeszcze jest cos warta?Moze my skrzywdzeni przez taki rodzaj cwaniakow jak ilonka zrzeszymy sie w jakis zwiazek i zaczniemy dzialac w swoim interesie,by nikt nas ciezko pracujacych nie ponizal.
STOP PRACODAWCOM OSZUSTOM,CWANIAKOM BEZ ZASAD MORALNYCH,NIECH ICH TEZ DOSIEGNIE REKA SPRAWIEDLIWOSCI I ODPOWIEDZA ZA SWOJE CZYNY.POKRZYWDZENI LACZMY SIE!!!!
zdjecie uzytkownika
załamany - 2013-01-08 11:09:20 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z tym, co piszą poprzednicy, dodam tylko ze trzeba przezyc to na wlasnych oczach by zrozumiec. Ciekawe czy pani Ilonka bedzie potrafila spojrzec nam w oczy bo nie odpuscimy. Najwieksza egoistka jaka poznalem, potraktowala nasz cały sklad jak gnojkow. Chocby blagala i zaplacila, za zadne pieniadze nie wroce do Rosji!!! LUDZIE STRZEZCIE SIE BO TA KOBIETA NISZCZY ZDROWIE KAZDEGO I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JA TO OBCHODZI ZE LUDZIE NA MAJA NA ZYCIE!Najgorszy pracodawca jakiego poznalem, fałszywa , klamliwa , mysli tylko op swoich korzysciach. Moglismy tam zginac z zimna, zabic sie lub spac z wysokoscie w bezpiecznej fabryce w jakiej mielismy zaszczyt pracowac i CO BY BYLO? Nawet by nie wiedziala bo nie odbiera telefonu, nikt by po nas nie przyjechal, bo nikt by nie trafil do tej dziury zabitej dec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i. Ubezpeiczenie to sciema a transport pociagiem przez 3 dni w dzisiejszych czasach byl poczatkiem koncem przygody z(usunięte przez administratora) >
TO CAŁA PRAWDA O (usunięte przez administratora)-OMIJAJCIE JEJ FIRME WIELKIM ŁUKIEM I PAMIĘTAJCIE BY SIĘ NIE DAĆ OSZUKAC SŁYSZĄC NAZWISKO(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2013-03-04 08:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JESTEŚ OSZUSTKĄ PRZEZ WIELKIE "O"
SAMA PISZESZ POZYTYWNE KOMENTARZE,BO UŻYWASZ CIĄGLE TYCH SAMYCH OKREŚLEŃ CO DO PRACOWNIKÓW.
JESTEŚ PASOŻYTEM BO ŻYJESZ ZA KASĘ ZAROBIONĄ PRZEZ CIĘŻKO PRACUJĄCYCH PRACOWNIKÓW.
zdjecie uzytkownika
Ilona Jakubowska - 2013-04-03 12:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę nie oczerniać mojej osoby i firmy z którą jestem związana.

Myślę, że gdyby w portalu był przymus przedstawienia się z imienia i nazwiska nie byłoby tu ani jednego komentarza.
Każdy z Was piszących dobrze wie, że to nie jest zgodne z prawdą. Piszą tu tylko i wyłacznie osoby, które pojechały na kontrakt do Rosji przez firmę Energo-Remont z Kwidzynia. Wymusiliście na mnie zaliczki w wysokosci 3000 zł i mimo iz je dostaliście to dodatkowo wyłudziliście na miejscu z EnergoRemontu kolejne pieniądze. Żenada.
To Wy jesteście szantażystami, oszustami i cwaniakami.
Pracowaliście tylko 2 tygodnie, a samowolny zjazd z budowy (brak chęci do pracy) przez Was, nielojalnych pracowników spowodował zerwanie kontraktu - dalszej współpracy z firma.

Jednakże, ja nie będę tu Was wymieniać z imienia i nazwiska. sprawa została zgłoszona do odpowiednich służb za pomówienia.
zdjecie uzytkownika
dariusz pogonowski - 2013-05-13 22:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pieniadze na czas zawsze zapłacone ale!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 20:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dariusz pogonowski, ale co? Płacą inaczej niż to było wcześniej ustalone? Pracuje ktoś jeszcze w m pro instal i doda jakąś opinię o atmosferze w pracy i kontaktach z szefostwem?
zdjecie uzytkownika
aa - 2013-08-27 11:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani (usunięte przez administratora) straszy odpowiednimi służbami i bardzo dobrze. Czas najwyższy żeby ktoś się za nią wziął. A jak będzie miło jak sama się utopi. To co piszą tu ludzie to prawda. Oszukuje pracowników, nie ma szacunku do nikogo. Taka jak ona to nie na firmie powinna zarabiać tylko na swoich czterech literach. Odradzam wszystkim, którzy poszukują uczciwej pracy. NIE TA FIRMA
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-27 14:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aa, a możesz napisac w jaki sposób oszukuja pracowników w m pro instal? Nie wypłacają tyle co ustalone, nadgodziny niepłatne?
zdjecie uzytkownika
Zalamana - 2013-09-22 21:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wlasnie moj maz pojechal do niemiec z tej firmy,a czy ktos zna kierownika (usunięte przez administratora) jaki on jest
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 11:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalamana, czemu masz taki nick, mąż się na coś uskarza w pro instal? Na długo jest taki wyjazd? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zalamana - 2013-09-23 12:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maz jak narazie mowil ze jest spoko.ale to co tu pisza to mnie przeraza a jak nadugo takie wyjazdy sa to niewiem.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 12:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie powiedzieli mężowi na ile wyjeżdza? Zgodziłas sie z ciemno? W ogóle poniósł jakieś koszta wyjazdu, czy m pro instal za wszystko zapłaciło?
zdjecie uzytkownika
Zalamana - 2013-09-23 15:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma oplacal wszystko.a wyjechali na poltora miesiąca.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-23 22:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalamana, to się kontaktowałas z mężem, że juz wiesz? Jakie ma warunki mieszkaniowe? tez bezpłatne? Sam mieszka w pokoju, czy np z jakąś koleżanką/kolegą ;)? Na ile osób przypada pralka, lodówka i kuchenka?
zdjecie uzytkownika
Zalamana - 2013-09-24 13:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki mieszkalne sa o.k a na pokoju jest z kolega.Tam na mieszkaniu sa sami chlopacy .
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 14:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalamana, a jakieś szczegóły? Mozesz dopytac, bo to dla mnie istotne. Maja kuchenkę i mikrofalówkę? Ogrzewanie jest? Jak z dojazdem do pracy?
zdjecie uzytkownika
Zalamana - 2013-09-24 15:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki sa spoko do zamieszkania .a czy maj mikrofalowkie i kuchnie to ja sie nie pytam .maz mowil ze jest spoko .to te ludzie co takie straszne zeczy pisza o tej firmie to sa(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 21:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalamana, a jak masz kontakt z mężem? Ma On połączenie Internetowe, czy tylko telefony? Do jakiej dokładnie pracy pojechał Twój mąż?
zdjecie uzytkownika
Zalamana - 2013-09-24 21:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzwonimy do siebie.a dlaczego zadajesz takie pytania?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-24 22:14:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalamana, bo tez się zastanawiam nad wyjazdem z m pro instal, w Polsce kończy mi się sezon na robotę. Byłem ciekawy, czy zapewniają dostep do internetu, by byc w kontakcie z rodziną via skype. Co dokładnie robi Twój mąż w m pro instal?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie m pro instal
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x