brak logo

m pro instal

Płock

Opinie o m pro instal

rozsmieszony 2013-01-12 01:04:29
banda tłukow i nie udacznikow jakos pracuje pare miesiecy i narazie zlego słowa powiedziec nie moge ale jak ktos nie umie w sposob wyrazisty komentarza napisac to czego sie spodziewac zostaje wam łopata bo w zadnej firmie za dlugo nie popracujecie
anonim 2013-01-21 09:26:59
Ładnie, Ładnie sama piszesz pozytywny komentarz o sobie. Jasne, że nie narzekasz przecież to ty oszukujesz, okradasz ciężko pracujących ludzi więc na pewno ładną kasę z tego masz. Jeśli uważasz, że ludzie to tłuki i nieudaczniki to powinnaś zmienić branżę, zresztą do firmy mproinstal żaden porządny człowiek nie pójdzie. Przeczytaj wszystkie komentarze, spójrz ludziom prosto w oczy i posłuchaj co myślą na twój temat. Jesteś zakłamaną oszustką, swoich pracowników traktujesz gorzej niż szmaty a sama jesteś nic nie wartą [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ką. Myślisz, że jak dodasz z koleżanką kilka pozytywnych komentarzy to ludzie ci uwierzą, nie wyobrażasz sobie jakie po Płocku opinie o tobie i twojej firmie chodzą. To na razie początek. Jeszcze nie wszyscy umieścili o tobie i tej twojej "cudownej" firmie opinie.
OBSERWATOR 2013-02-12 13:52:44
Masz rację,że to nie wszystkie opinie o tej oszustce,bo takie też w sieci są:
"
oszukani - 2013-01-02 22:52:11 odpowiedz | cytuj
Uwaga na firme MPROINSTAL(usunięte przez administratora)Zanim podejmniejsz decyzje o zatrudnieniu w tej firmie uwaznie przestudiuj umowe i nie podpisuj jej w ostatniej chwili przed wyjazdem do pracy.Pani ta rekrutujac pracownika do pracy np.do Rosji obiecuje prace za 14euro/godz.,a na umowie nie ma zapisu ktory by swiadczyl o takich zarobkach.Jedynie kwota 1500zl brutto i 50$ za delegacje widnieje na umowie.Warunki zakwaterowania skandaliczne.Nie odbiera telefonu od wyslanych pracownikow.Pracownik dowiaduje sie ze jest frajerem,gdy ta pomylkowo wysyla sms do swojej wspolpracownicy:"frajerzy sie stawiaja"Taka jest prawda o pani(usunięte przez administratora).Omijajcie jej firme z daleka,by nie narazic sie na koszty i przezycia zwiazane z wyjazdem i powrotem z Rosji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-05 10:34:47 odpowiedz | cytuj
Witam wszytskich nie ty pierwszy i nie ostatni zostales oszukany przez ilonke myslisz ze w polsce tez walkow nie robi czekam juz kilka miesiecy za pieniazkami od tej uroczej pani ale ani widu ani sly [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w polsce tez telefonow nie odbiera ladny kontakt jest podczas zalatwiania pracy z nia p[otem juz cisza nie p[olecam tej cwaniary nikomu pozdawiam wszystkich oszukanych
zdjecie uzytkownika
zlapany w pulapke - 2013-01-06 00:27:52 odpowiedz | cytuj
Ja rowniez ostrzegam przed ta cwaniara.Kazdy co mieszka w Plocku zna o niej opinie i wie ze zatrudniajac sie u niej moze jedynie stracic i nie tylko kaseale i zdrowi(usunięte przez administratora) wycwanila sie w oszukiwaniu ludzi co ciezko pracuja na kazdy grosz.Zanim podpiszesz umowe jest mila,zawsze odpowiada na telefony,ale jak juz cie zlapie w swe sidla to koniec z kontaktem,koniec dochodzenia swoich racji i koniec kasy o ktorej byla mowa gdy werbowala cie do pracy.Ludzie uwazajcie co podpisujecie,jesli cokolwiek budzi wasza watpliwosc to domagajcie sie by bylo zawarte w umowie.Umowy nie podpisujcie gdy juz czas jechac,a wiec w pociagu czy gdzies na placu,bo nie ma wowczas czasu na rozsadne przemyslenie tego co zawiera umowa i pamietajcie nic "na gebe"wszystko na papierze.Jak masz zarabiac 14euro to niech to bedzie w umowie,bo inaczej cwaniara sie wyprze.To ze jest kryzys i nie ma pracy to nie znaczy ze takie cwaniary jak ilona jakubowska moga nas wykorzystwac.Nie dajmy sie takim cwaniarom jak ona.SZCZERZE ODRADZAM ZATRUDNIENIE W FIRMIE(usunięte przez administratora)BO O KASIE MOZESZ ZAPOMNIEC!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-01-06 00:41:16 odpowiedz | cytuj
Dlaczego takiej cwaniarze daje sie mozliwosc oszukiwania porzadnych,ciezko pracujacych ludzi?Dlaczego rzad nic z tym nie zrobi,ze oni czuja sie bezkarni?Czy uczciwosc w tym naszym kraju jeszcze jest cos warta?Moze my skrzywdzeni przez taki rodzaj cwaniakow jak ilonka zrzeszymy sie w jakis zwiazek i zaczniemy dzialac w swoim interesie,by nikt nas ciezko pracujacych nie ponizal.
STOP PRACODAWCOM OSZUSTOM,CWANIAKOM BEZ ZASAD MORALNYCH,NIECH ICH TEZ DOSIEGNIE REKA SPRAWIEDLIWOSCI I ODPOWIEDZA ZA SWOJE CZYNY.POKRZYWDZENI LACZMY SIE!!!!
zdjecie uzytkownika
załamany - 2013-01-08 11:09:20 odpowiedz | cytuj
Zgadzam się z tym, co piszą poprzednicy, dodam tylko ze trzeba przezyc to na wlasnych oczach by zrozumiec. Ciekawe czy pani Ilonka bedzie potrafila spojrzec nam w oczy bo nie odpuscimy. Najwieksza egoistka jaka poznalem, potraktowala nasz cały sklad jak gnojkow. Chocby blagala i zaplacila, za zadne pieniadze nie wroce do Rosji!!! LUDZIE STRZEZCIE SIE BO TA KOBIETA NISZCZY ZDROWIE KAZDEGO I [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] JA TO OBCHODZI ZE LUDZIE NA MAJA NA ZYCIE!Najgorszy pracodawca jakiego poznalem, fałszywa , klamliwa , mysli tylko op swoich korzysciach. Moglismy tam zginac z zimna, zabic sie lub spac z wysokoscie w bezpiecznej fabryce w jakiej mielismy zaszczyt pracowac i CO BY BYLO? Nawet by nie wiedziala bo nie odbiera telefonu, nikt by po nas nie przyjechal, bo nikt by nie trafil do tej dziury zabitej dec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i. Ubezpeiczenie to sciema a transport pociagiem przez 3 dni w dzisiejszych czasach byl poczatkiem koncem przygody z(usunięte przez administratora) >
TO CAŁA PRAWDA O (usunięte przez administratora)-OMIJAJCIE JEJ FIRME WIELKIM ŁUKIEM I PAMIĘTAJCIE BY SIĘ NIE DAĆ OSZUKAC SŁYSZĄC NAZWISKO(usunięte przez administratora)
rozczarowany 2013-03-04 08:30:57
JESTEŚ OSZUSTKĄ PRZEZ WIELKIE "O"
SAMA PISZESZ POZYTYWNE KOMENTARZE,BO UŻYWASZ CIĄGLE TYCH SAMYCH OKREŚLEŃ CO DO PRACOWNIKÓW.
JESTEŚ PASOŻYTEM BO ŻYJESZ ZA KASĘ ZAROBIONĄ PRZEZ CIĘŻKO PRACUJĄCYCH PRACOWNIKÓW.
Ilona Jakubowska 2013-04-03 12:46:29
Proszę nie oczerniać mojej osoby i firmy z którą jestem związana.

Myślę, że gdyby w portalu był przymus przedstawienia się z imienia i nazwiska nie byłoby tu ani jednego komentarza.
Każdy z Was piszących dobrze wie, że to nie jest zgodne z prawdą. Piszą tu tylko i wyłacznie osoby, które pojechały na kontrakt do Rosji przez firmę Energo-Remont z Kwidzynia. Wymusiliście na mnie zaliczki w wysokosci 3000 zł i mimo iz je dostaliście to dodatkowo wyłudziliście na miejscu z EnergoRemontu kolejne pieniądze. Żenada.
To Wy jesteście szantażystami, oszustami i cwaniakami.
Pracowaliście tylko 2 tygodnie, a samowolny zjazd z budowy (brak chęci do pracy) przez Was, nielojalnych pracowników spowodował zerwanie kontraktu - dalszej współpracy z firma.

Jednakże, ja nie będę tu Was wymieniać z imienia i nazwiska. sprawa została zgłoszona do odpowiednich służb za pomówienia.
dariusz pogonowski 2013-05-13 22:19:49
pieniadze na czas zawsze zapłacone ale!!!
aa 2013-08-27 11:00:21
Pani (usunięte przez administratora) straszy odpowiednimi służbami i bardzo dobrze. Czas najwyższy żeby ktoś się za nią wziął. A jak będzie miło jak sama się utopi. To co piszą tu ludzie to prawda. Oszukuje pracowników, nie ma szacunku do nikogo. Taka jak ona to nie na firmie powinna zarabiać tylko na swoich czterech literach. Odradzam wszystkim, którzy poszukują uczciwej pracy. NIE TA FIRMA
Zalamana 2013-09-22 21:19:56
Wlasnie moj maz pojechal do niemiec z tej firmy,a czy ktos zna kierownika (usunięte przez administratora) jaki on jest
Zalamana 2013-09-23 12:03:09
Maz jak narazie mowil ze jest spoko.ale to co tu pisza to mnie przeraza a jak nadugo takie wyjazdy sa to niewiem.
Zalamana 2013-09-23 15:07:35
Firma oplacal wszystko.a wyjechali na poltora miesiąca.
Zalamana 2013-09-24 13:59:17
Warunki mieszkalne sa o.k a na pokoju jest z kolega.Tam na mieszkaniu sa sami chlopacy .
Zalamana 2013-09-24 15:47:58
Warunki sa spoko do zamieszkania .a czy maj mikrofalowkie i kuchnie to ja sie nie pytam .maz mowil ze jest spoko .to te ludzie co takie straszne zeczy pisza o tej firmie to sa(usunięte przez administratora)
Zalamana 2013-09-24 21:23:14
Dzwonimy do siebie.a dlaczego zadajesz takie pytania?
kimono 2015-01-13 11:23:29
Najrozsadniej chyba byloby napisac albo zadzwonic do siedziby firmy i dowiedziec sie jak wyglada obecnie sytuacja w m pro install. Szczerze watpie, zeby nagle wszyscy wyjechali. Poza tym - co to bylaby za roznica, przeciez internet tez istnieje i mozna sie porozumiewac przez to forum. Ciekawe tylko na jakich warunkach wysylaja ludzi iczy mozna cos z tego odlozyc.
barbara 2015-03-26 12:09:14
nie sądzę że jak bezpośrednio do firmy zadzwonię to tak po prostu udzielą mi informacji tgakich dokładnych o wszystkim, rozczaruję cię kimono ale to raczej w obecnym świecie i systemie nie działa tak jak w bajce którą sobie wyobrażasz. mnie bardziej raczej interesuje dlaczego tam mało tutaj komentarzy o firmie jest
mimuk 2016-05-15 09:47:07
jarek, jezeli jednak nie sa w stanie uwierzyc kandydatom to dla mnie wniosek z tego taki, ze atmosfera jest kiepska..
Zostaw swoją opinię o m pro instal - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie m pro instal