Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o More Gruppa

Pracowałeś w firmie More Gruppa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grażynka - 2014-11-20 12:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to fajna firma jest
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-11-20 13:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda u nich rozmowa kwalifikacyjna???
zdjecie uzytkownika
a - 2014-11-25 15:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Grażynka - 2014-11-20 12:19:35]:
buahahahaha, żart roku. Brawo grażynka, fantazja działa u Ciebie prawidłowo
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-25 16:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o no właśnie, o to samo miałem pytać dokładnie.. nie wiem tylko czy na prawdę to jest tak, ze macie jakieś etapy tych rozmów kwalifikacyjnych? bo nie wiem jak to dokładnie działa w sumie i się zastanawiam czy nie rekrutować do nich, co myślicie?dajcie znać kto już był i m doświadczenie w tej kwestii.
zdjecie uzytkownika
Pos - 2014-12-04 09:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doswiadczenie jest takie ze firma jak nie placila tak nia placi. Gratuluje
zdjecie uzytkownika
Opiniotwórcza - 2014-12-08 21:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co do przebiegu rozmowy rekrutacyjnej to sie zgadza. Totalny brak profesjonalizmu. Dno.
Co do 'biur' firmy to tez prawda. Pierwszy raz spotkałam sie z tym, żeby taka niby kancelaria ą ę gnieździła sie po jakiś mieszkaniach. I to nie od wczoraj.
Odradzam każdemu. Szkoda czasu.
zdjecie uzytkownika
jaku - 2014-12-09 20:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega brak profesjonalizmu na rozmowach kwalifikacyjnych? W sensie czy wg ktokolwiek przeszedł tą rekrutacje żeby mógł powiedzieć czy brak profesjonalizmu na rozmowach przekłąda się na brak profesjonalizmu w pracy i ogólnym funkcjonowaniu firmy? Bo moze za wczesnie wyciagneliscie wnioski...
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-12-10 08:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio byłam w tej firmie na rozmowie, spotkanie odbyło się w biurze na Ursynowie, a nie w mieszkaniu, więc to chyba jakaś pomyłka. Co do rekrutacji nie mam żadnych zastrzeżeń, profesjonalna rozmowa, brak banalnych pytań, wyjaśnione obowiązki i warunki proponowanego stanowiska. Co do samej firmy nie mam komentarza, bo nie podjełam jeszcze współpracy.
zdjecie uzytkownika
BYŁY - 2014-12-10 13:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anna - 2014-12-10 08:00:34]:
Kolejny pracownik piszący niby to pozytywne opinie. Kolejny dowód na pełen "profesjonalizm" firmy.
zdjecie uzytkownika
666 - 2014-12-10 16:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma jest bardzo daleka od profesjonalizmu. Przeszedłem zarówno rozmowę kwalifikacyjną jak i współpracę z tą firmą. Firma to pseudokorporacja. Bardzo nieudana podróbka. More gruppą rządzi Pani Dyrektor która nie ma żadnych objawów profesjonalizmu, w jej mniemaniu to że ma baaardzo bliskie kontakty z prezesem upoważnia ją do poniżania innych, a szkoda bo ludzie w firmie są bardzo fajni.
zdjecie uzytkownika
Była - 2014-12-12 14:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Anna - 2014-12-10 08:00:34]:
firma jak zwykle sama siebie wybiela :)
Radzę każdemu z daleka omijać ten pseudo holding. Nic dobrego nikogo tam raczej nie spotka. Wielu byłych pracownikow do dziś walczy o zaległe wynagrodzenia. Ja także.
A administrator zanim na wniosek pseudo holdingu usunie ten post niej sie najpierw zastanowi. A jeśli trzeba chętnie prześle mu dok potwierdzające moje słowa.
zdjecie uzytkownika
Wódz - 2014-12-23 23:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra, tylko zastanawiam się nad tym - że skoro są tu takie fatalne warunki to jak to połączyć z tym, że ludzie wciąż tam pracują i stanowią o sile tej firmy. Jest to dla mnie niezrozumiałe, bo albo wóz albo przewóz. Być może More Gruppa w stosunku do jednych zachowuje się inaczej niż do reszty zespołu?
zdjecie uzytkownika
antyMorr - 2015-01-11 22:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Rami - 2013-04-23 11:06:30]:
Sic! Herę??? To akurat Ciocia Grażynka napisała - poplecznik prezia :)
zdjecie uzytkownika
a - 2015-01-16 14:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czary....komentarze znowu znikają.
zdjecie uzytkownika
pani mikrofafala - 2015-01-21 12:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cieszę się że ktoś z was wcześniej tak rzetelnie i konstruktywnie opisał jak wygląda rekrutacja w firmie Akronet sp z o.o, bardzo mi to pomoże przy podjęciu decyzji co do nowego pracodawcy. nie ukrywam że szanuję siebie i swoje oosiągnięcia zawodowe (10 lat kariery) więc czy firma jest w stanie zapewnić mi umowę o pracę na czas nieokreślony?
zdjecie uzytkownika
e - 2015-01-25 20:48:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pani mikrofafala - 2015-01-21 12:39:35]:
pomyliłaś fora,nie ta firma
zdjecie uzytkownika
róża laleczka90 - 2015-02-04 15:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popieram jak najbardziej wypowiedź pani mikrofafala, trzeba szanować siebie oraz swoje zawodowe osiągnięcia i wymagać jak najwięcej od pracodawcy. wtedy może on wymagać jak najwięcej od nas. bardzo również proszę powiedzieć jak przebiega rekrutacja w tej firmie bo zamierzam się postarać o zatrudnienie u nich wkrótce
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-02-09 12:35:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Rekrutacja? Idzisz na rozmowę i .... masz pracę. A potem się zwalniasz, bo psychicznie nie wytrzymujesz mobbingu albo też wytrzymujesz jak masz charakterek a potem wylatujesz.
zdjecie uzytkownika
lucjan wiatr - 2015-02-18 19:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro taka luksusowa kancelaria finansowa, tak przynajmniej mają napisane na swojej stronie internetowej, to pewnie i zarobki tez są luksusowe. wiecie może czy finansowo warto się zaangażować we współpracę z nimi? i jeśli możecie to proszę podajcie konkretnie jakie sa stawki do zarobienia u nich, okej?
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-02-26 21:46:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anna - 2014-12-10 08:00:34]:
to zajrzyj do biur na KABATACH,
zdjecie uzytkownika
serwus - 2015-03-04 23:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie napisac trochę jasniej, to znaczy czego takiego dokładnie psychicznie nie wytrzymujecie? Hasłami to łatwo tak rzucać, ale żeby je jakoś uargumentować i napisać czego się było świadkiem, bądź uczestnikiem to już chyba nie jest takie łatwe, skoro tego nie robicie. W ogóle o co More Gruppa pyta na rozmowach rekrutacyjnych?
zdjecie uzytkownika
wikol - 2015-03-19 03:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serwus - 2015-03-04 23:34:16]:
kto nie wytrzymuje ten nie wytrzymuje. Znam osoby , które bardzo się przejmują każdą nawet najmniejszą drobnostką w biurach w Warszawie i takie osoby mogą czuć się tutaj naprawdę tragicznie. Jednak większość, a przynajmniej tak mi się wydaje, ma do More Gruppa podejście z dość dużym dystansem... pozdro
zdjecie uzytkownika
Grażynka - 2015-03-21 18:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to ta ferma jeszcze istnieje ??? Ło matko
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1.siedziba firmy- nieoznakowane, brzydko pachnace mieszkanie w bloku, balagan, rozpadajace sie meble, mnostwo zabieganych ludzi krecacych sie po biurze...
2.przebieg rozmowy- kilka bardzo podstawowych pytan odnosnie doswiadczenia, umiejetnosci, postawy
3.oferta- blizej nieokreslone stanowisko w dziale HR, firma sie rozwija, ale nikt do konca nie wie w jakim kierunku, na "holding" sklada sie kilka spolek- logistyczna, finansowa, prawnicza. Nie ma jeszcze zespolu-trzeba go dopiero zbudowac, na stronie jednak i wsrod komentarzy na forum wyglada to zupelnie inaczej- tak jakby juz dzialalo i odnosilo sukcesy
4.osoby prowadzace spotkanie- bardzo zle wrazenie, brak profesjonalizmu (sposob zachowania, prowadzenia rozmowy, stroj!)
5.podsumowanie- nie zdawalam sobie sprawy, ze takie firmy istnieja na tym na swiecie. Cenne doswiadczenie pozwalajace docenic kazda poprzednia prace,ktora sie mialo
Pytania: pytanie o oczekiwania finansowe bez jakiejkolwiek wczesniejszej informacji odnosnie obsadzanego stanowiska, zakresu obowiazkow, roli zatrudnianej osoby
brak pytania o dalsze zainteresowanie kandydata oferta po jej przedstawieniu
zdjecie uzytkownika
fffffff - 2015-03-23 16:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [serwus - 2015-03-04 23:34:16]:
niestety o konkretach pisać się nie da,ponieważ komentarze od razu są kasowane.
zdjecie uzytkownika
włodi - 2015-04-18 13:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [fffffff - 2015-03-23 16:53:12]:
nie wydaje mi się tak @fffff. Jest tu wiele różnych , skrajnych postów. Jednak już po za tym tematem takie info - szukają bankierów klientów zamożnych w Warszawie obecnie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie More Gruppa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy More Gruppa?
Zadaj pytanie