Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o More Gruppa

Pracowałeś w firmie More Gruppa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
worker - 2014-03-18 13:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie dobra osobiste? Czyje? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-03-20 11:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2014-03-20 11:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O widze że firma More Gruppa zwonu czyści forum z negatywnych wpisów. Moi drodzy nie uda wam się wybielić tej firmy. Gdybyście szanowali pracowników, dbali o terminowe rozliczenia nie musielibyscie teraz tego robić.
zdjecie uzytkownika
pracownik 7 - 2014-03-25 09:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam że firma wypłaca wynagrodzenia. Pracujący
zdjecie uzytkownika
odradzam - 2014-03-25 16:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odradzam. Szkoda czasu. Ale najlepiej przekonaj się sam. Idź na rozmowę i opowiadaj jakich to masz klientów 200+, obserwooj reakcje. Przyjmą cię na bank :) ( usunięte przez administratora )
I na piśmie weź gwarancje zwrotu kosztów. Idź, doświadczaj.
zdjecie uzytkownika
doswiadczony - 2014-04-01 15:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem doświadczyłem i pracuje:D
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-04-09 14:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracuje i uważam że jest ok
zdjecie uzytkownika
Były... - 2014-04-18 09:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
O widze że MG znowu niesmiało próbuje wstawiac pozytywne opisy "niby" zadowolonych pracowników. Ech... szkoda gadać. Nie szanowaliście pracowników, (usunięte przez administratora) i oczekujecie że ludzie przyjda do was do pracy? Naiwni jestescie.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-05-07 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mozesz wrzucic to jeszcze raz? Bez www np?
Chetnie poczytam.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-05-09 17:55:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adres skroc(kropka)pl/warto_wiedziec

(kropka) zamienić na .
zdjecie uzytkownika
pr123 - 2014-05-13 11:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że jest ok Pracownik !
zdjecie uzytkownika
Luna - 2014-05-30 14:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-06-02 10:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Im dalej od nich tym lepiej.Nie są warci czasu i nakładu pacy bo raczej nikogo nic dobrego tam nie spotyka.
zdjecie uzytkownika
za oknami noc - 2014-06-02 17:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widizałem akutalne oferty w more na stanowisko spec. ds. sprzedaży. Czy ktoś może coś powiedzieć o tej pracy i firmie? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
true - 2014-06-08 04:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam.
Radzę omijać tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-09 20:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak patrzę i patrzę i widzę, że w more gruppa niektórym się w głowach poprzewracało. Przyjechali z małej wsi na wschodzie kraju i paniska się porobiły a słoma z butów wystaje oj wystaje.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-01 14:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,
Powiedzcie mi czy ktoś z Was pracuje bądź pracował w oddziale w Poznaniu? I jak to wygląda z wypłatami? Faktycznie są nie wypłacalni? Bo różnie tutaj piszecie. No i jak już Wam wypłacili jak te zarobki wyglądały?
zdjecie uzytkownika
Aleza - 2014-07-01 14:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was pracował w Poznaniu?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-01 14:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witajcie,
Powiedzcie mi czy ktoś z Was pracuje bądź pracował w oddziale w Poznaniu? I jak to wygląda z wypłatami? Faktycznie są nie wypłacalni? Bo różnie tutaj piszecie. No i jak już Wam wypłacili jak te zarobki wyglądały?
zdjecie uzytkownika
Help - 2014-07-22 16:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki różnie ale jak na rynek nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-07-27 22:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-07-01 14:20:35]:
Sa srednio wyplacalni.Prezes niestety uwaza ze mu wszystko wolno i ma ludzi za nic.nie raz w firmie pojawiaja sie byli pracownicy ktorzy nie dostali wynagrodzenia.jesli masz cos innego na oku to polecam zrezygnowac z more gruppy.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-05 18:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma wypłaca wynagrodzenia - potwierdzam, ale rzadko na czas, a za zwrotami i premiami długo się czeka, na szczęście znalazłem coś innego i już się nie męczę
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-08-13 09:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Forum prawdę Ci powie, nie polecam
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-19
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Nowatorska Spółka Finansowa poszukuje osoby na stanowisko:   Kierownik Projektu/Supervisor – finanse, bankowość, ubezpieczenia Miejsce pracy: Warszawa Ursynów   Wymagania: Min. 2 lata doświadczenia jako Kierownik Projektu Min. rok doświadczenia w zarządzaniu projektem sprzedaży telefonicznej z sektora bankowego lub finansowego Doświadczenie we wdrażaniu procesów jakościowych i sprzedażowych Wysoko rozwinięte
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
bylypracownik - 2014-08-22 15:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MG zatrudnia ludzi, ktorych zadaniem jest m.in pisanie dobrych opinii na temat firmy
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-08-26 09:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, wytrzymałam miesiąc. Pani Dyrektor- niewłaściwa osoba na niewłaściwym miejscu. Sama praca w porządku, ale jak się trafi na takiego "szefa" to lepiej uciekać gdzie pieprz rośnie. Mobbing, mobbing i jeszcze raz mobbing. Mam nadzieję, że ktoś się za Ciebie weźmie " kobieto".
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie More Gruppa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski