Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o More Gruppa

Pracowałeś w firmie More Gruppa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bylypracownik - 2014-08-22 15:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
MG zatrudnia ludzi, ktorych zadaniem jest m.in pisanie dobrych opinii na temat firmy
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-29 22:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A ta "Pani dyrektor" o której mowa to z Poznania czy z Warszawy???
zdjecie uzytkownika
gama - 2014-09-04 18:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś ja ja tam pracowałem to żadnych problemów z kasą nie było. może to kwestia pracownika co że ma jakies problemy. odeszłam bo dziecko ale teraz znowu bym chciała wrócić. najbardziej by mnie interesowała jakaś sprzedaż telefoniczna albo marketing, opiszcie jakie obecnie są warunki i czy cokolwiek się przez ostatni rok zmieniło
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-05 12:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [gama - 2014-09-04 18:34:45]:
Jak firma spóźnia się z kasą, albo gorzej...Nie płaci w ogóle, to nie jest to kwestia pracownika, tylko jawne łamanie przepisów i to już kwestia inna. Pomyśl na przyszłość zanim coś napiszesz.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-09-08 09:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-08-29 22:15:49]:
POZNAŃ
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-16 16:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Mamy demokrację, wolność słowa i forum... z którego znikają opinie. To jest delikatnie mówiąc żenujące, że firma na tyle boi się krytyki, żeby kasować negatywne opinie na swój temat. Zwłaszcza zniknęły opinie o Pani dyrektor z Poznania.. Prawda w oczy kole?
zdjecie uzytkownika
ps - 2014-09-24 23:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby pracować w takiej firmie trzeba coś robić a nie tylko pierdziec w stołek za darmo nikt nie będzie trzymał pracowników.żeby dobrze pracować trzeba coś dać od siebie a nie tylko zbijać baki. Myślę ze te kometarze piszą ludzie którym poprostu się nie powiodło na etapie umowy próbnej.jestem takiego zdania.
zdjecie uzytkownika
nic nowego - 2014-09-25 23:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
WIDZĘ, ZE W FIRMIE NIC A NIC SIĘ NIR ZMIENIA :)
KAZDEMU RADZE OMIJAC TEN TWOR Ż DALEKA.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2014-10-15 16:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę, że negatywne opinie znowu zniknęły. Żenada.
zdjecie uzytkownika
n - 2014-10-16 12:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Prawda w oczy kole. Na przykładzie usuwania negatywnych komentarzy widać jak firma jest uczciwa.Dobrze, że jest fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych bo z tego co wiem mają problem z opłacaniem składek.
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-20 09:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, wszyscy pracownicy, którzy udali się do ZUS-u usłyszeli to samo nie płacą. Dla niewtajemniczonych, musicie wystapić o informację nie ile powinni zapłacić, co standardowo przedstawia ZUS, ale ile z tych pieniędzy znalazło się na koncie ZUS.
zdjecie uzytkownika
z - 2014-10-20 10:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem, sprawdziłem. Na konto ZUS w tym roku nie wpłynęła ani jedna składka. Podobno ZUS sam odzyska pieniądze ale uczucie niesmaku i oszukania pozostało.
zdjecie uzytkownika
falbana - 2014-10-27 18:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałabym spróbować w More Gruppa swoich sił jako specjalista do e-mail marketingu, wiecie jakie trzeba spełnić wymagania żeby człowieka przyjęli i co potem oferują dokładnie swojemu pracownikami? nie ukrywam że mam kilka propozycji pracy i jedną z nich jest właśnie More Gruppa. pomożecie mi proszę podjąć decyzję kochani?
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-10-27 20:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [falbana - 2014-10-27 18:13:09]:
Jutro idę na rozmowę i po tym co przeczytałem to szczerze sie zniechęciłem ... Ktoś tam pracował ma powyższym stanowisku??
zdjecie uzytkownika
była - 2014-10-30 22:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [falbana - 2014-10-27 18:13:09]:
Jeśli masz też inne propozycje niż praca w More Gruppa to polecam wybrać inną firmę, a od tej uciekać gdzie pieprz rośnie. Naprawdę wierz mi, mówiąc to mam dobre intencje.
zdjecie uzytkownika
szefwszystkichszefow - 2014-10-31 11:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale niektórym zwolnionym żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska. Pracuje tu od pół roku i nie mogę narzekać. Kasa tylko raz miała 2 dni poślizgu ze względu na długi weekend, składki są w pełnie płacone, bo już kilka razy byłem u lekarza. Ktoś był fletem, który nie potrafił ogarnąć najprostszej rzeczy to wyleciał i teraz sieje ferment. Ludzie są ok, Prezes bardzo fajny człowiek. Ja osobiście jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-10-31 19:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [szefwszystkichszefow - 2014-10-31 11:25:41]:
To, że byłeś u lekarza o niczym nie świadczy. W tym roku more gruppa nie zapłaciła ani jednej składki do zus i ofe. i nie mówię tego złośliwie, bo przestałem pracować na własne życzenie i rozstałem się z Prezesem w bardzo przyjaznych stosunkach. Tylko potem wizyta w ZUSie zburzyła obraz "bardzo fajnego człowieka". zanim się wypowiesz, sprawdź co mówią inni bo być może mają rację. Strzelanie opinii nie ślepo wprowadza wszystkich w błąd.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-11-04 20:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda skladki nie byly i nie sa placone. Wizyta u lekarza o niczym nie swiadczy bo jest sie zgloszonym w zus tylko nic nie jest placone. Dziwie sie ze jeszcze zus nic z tym nie zrobil.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-11-05 11:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież przy rejestracji sprawdzają po peselu czy składki na ubezpieczenie zdrowotne są odprowadzane, jeśli bilans jest ujemny nie przyjmą was. Proste jak budowa cepa.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-05 14:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracownicy, których szefowie nie płacą składek często martwią się, że oni lub ich dzieci w razie choroby lub wypadku nie będą mogli skorzystać z pomocy lekarskiej lub szpitalnej. Strach ten wydaje się bezpodstawny, gdyż jako pracownicy mają oni pełne prawo do korzystania z usług służby zdrowia, oferowanych im w ramach ubezpieczenia, do którego zostali zgłoszeni przez pracodawcę. Uznaje się bowiem, że ubezpieczenie podlega kontynuacji, bo pracownik pozostaje nadal w stosunku pracy.Więc wystarczy, że pracownik jest zgłoszony w ZUSie. More Gruppa tak trochę wszystkich oszukała, bo należnych pieniędzy nie ma ani u pracowników ani w ZUSie. Z tego co wiem można założyć firmie sprawę cywilną o zwrot pieniędzy które powinny pójść na składki. Szczerze to właśnie to rozważam.
zdjecie uzytkownika
Kol= - 2014-11-11 12:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No dobra tylko, że jeżeli umowa zawiera zapewnienie, że pracownik będzie miał ubezpieczenie chorobowe czy zdrowotne to bardziej pracodawca powinien się obawiać, że ktoś na niego doniesie bo jakby nie patrzeć jest to niedopatrzenie obowiązków pracodawcy. W wielu przypadkach po jakiś 'straszeniach sądami' pracodawcy idą po rozum do głowy i rejestrują.
zdjecie uzytkownika
Grażynka - 2014-11-20 12:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to fajna firma jest
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2014-11-20 13:25:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak wygląda u nich rozmowa kwalifikacyjna???
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-26
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Dynamicznie rozijająca się Firma Finansowa MORE Gruppa do swojego Zespołu poszukuje specjalistów na stanowisko: Konsultant Telefoniczny – umawianie spotkań Miejsce pracy: Warszawa KT/WAW/1114   Masz doświadczenie w pracy w Call Center? Lubisz pracować na stałych projektach? To praca właśnie dla Ciebie!     Oferujemy Ci: - konkurencyjny system wynagrodzeń PODSTAWA + PROWIZJE - stałe godziny pracy 9 - 17 (od poniedziałk
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
a - 2014-11-25 15:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Grażynka - 2014-11-20 12:19:35]:
buahahahaha, żart roku. Brawo grażynka, fantazja działa u Ciebie prawidłowo
zdjecie uzytkownika
romek - 2014-11-25 16:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o no właśnie, o to samo miałem pytać dokładnie.. nie wiem tylko czy na prawdę to jest tak, ze macie jakieś etapy tych rozmów kwalifikacyjnych? bo nie wiem jak to dokładnie działa w sumie i się zastanawiam czy nie rekrutować do nich, co myślicie?dajcie znać kto już był i m doświadczenie w tej kwestii.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie More Gruppa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x