Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo More Gruppa

Opinie o More Gruppa

Pracowałeś w firmie More Gruppa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ambroży - 2015-10-28 14:08:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [iga - 2015-10-18 11:34:05]:
Niestety to wszystko nieprawda. Ta firma nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Produkty finansowe to lipa, doradztwa też nie ma o pisanie o nowoczesnych technologiach to kpina. Ciekawe jakie to produkty mają tak zachwycić Klientów ;)
zdjecie uzytkownika
Tonylove - 2015-10-29 00:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma obiecuje wiele, nie zraziły mnie nawet komentarze te negatywne. Do wszystkiego bowiem nalezy miec równomierne podejście. Dałem szanse pomimo wiedzy, zarowno opini z rynku jak i tej tutaj. Gdybym mógł dałbym wam wiedzę te ktora mam z środka z pracy tam ba miejscu wówczas trzymalibyscie sie z daleka. Piekna perspektywa wysokiego wynagrodzenia, narzędzia pracy (laps, kom, fura) to nic w porównaniu z niezdrowa atmosfera, plotkami, złym traktowaniem i niskim poziomem kultury. Piszą jaka to duża wartość ma dla nich pracownik, jadam powiem jedyna wartością jest wasza baza najlepiej klientów z segmentu VIP, prestiż, zamożnych, generalnie tych ktorzy maja pieniądze i wasze relacje i zaufanie ktore budowaliście latami z wieloma tymi klientami. Ja na szczescie żadnego swojego tam nie wprowadziłem ani tez żadnej głowy do pracy tzw. maszynki do zarabiania pieniędzy. Krótkometrażowego pracownika z którego wycisną bazę, a nastepnie złoża wypowiedzenie. Kochani podsłuchy wszędzie w oddziale, telefonie, laptopie, gps na porządku dziennym. Pełna inwigilacja bez zgody waszej i waszych klientów, tak sie buduje relacje wątek firmie. To po kropce dla pracowników przyszłych bo tych obecnych dni sa policzone. Szanowny kliencie bardzo cię proszę nie daj sie zwieść sporemu oprocentowaniu, obietnica bez pokrycia. Po prostu proszę uważajcie. Moja przygoda była krótka z ta firma, ale jakże cennym doświadczeniem. Nauczylem sie co to brak kompetencji zarządczych, tego jak nie powinno sie rozmawiać z ludźmi. W banku tez jest ciśnienie jak wszędzie gdzie jest sprzedaz, ale przynajmniej jest kultura, zarzadzający to zarzadzający, a nie przypadkowe osoby na pieknie nazywających sie stanowiskach. Tak droga Dyrektor Zarządzająca jesteś absolutnym przypadkiem i widocznym gołym okiem brakiem wiedzy zarzadczej. Dobracatmosfera to podstawa, a jak wiadomo atmosferę tworzą ludzie tutaj jej brakuje. Ściskam wszystkich byłych pracownikow, ktorzy postanowili odejść, tych ktorym kazano odejść bo byli niewygodni. Kłaniam sie ku wszystkim wyedukowanym i intuicyjnym klientom. Siła jest w prawdzie, nie dajcie sie zwieść. Jak najdalej stad...P.S. Mam nadzieje ze Prezes przejrzy na oczy, zrozumie ze struktury sie nie da zbudować wciąż pozwalając na permanentna rotacje i zwolnienia. Dziekuje za cenna lekcje, wyciągam wnioski i idę dalej
zdjecie uzytkownika
exMore - 2015-10-29 22:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popieram przedmówce i wszystkie jego argumenty. Firma nieprofesjonalna. Brak merytorycznie przygotowanej kadry zarządzającej. Produkty - dramat. Nacisk głownie na sprzedaż obligacji korporacyjnych drugiej spółki prezesa - Hussar Gruppa.
Szkoda czadu, nerwów i pieniędzy.
zdjecie uzytkownika
Nr. T. - 2015-11-03 13:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszystkie negatywne opinie tutaj to niestety prawda. Wszystkie 'pozytywne' zaś, to wpisy dokonywane przez prezesa bądź tez jego ludzi.

Jakis czas temu zakończyłem współpracę z More Gruppa i jedno co mogę powiedzieć z cała pewnością o tej firmie, to jest niepodważalny fakt, iż tak nieprofesjonalnego podejścia do sprzedaży jak w MG nie przerobiłem w żadnej innej, w których pracowałem. Poziom świadczonych usług jest mocno poniżej rynkowych norm, podejście do pracownika jest karygodny, atmosfera panująca w pracy jest najzwyczajniej w świecie mocno toksyczna, doradztwo to tak naprawdę wciskanie klientowi wszystkiego co sie da i na czym firma najwiecej zarobi nie dbając o interesy potencjalnego
Klienta, z pracownika wyciska sie przede wszystkim kontakty i jego bazy danych a potem sie go zwalnia. Pani 'detektor' to jedna wielka pomyłka - brak kompetencji, brak elementarnych zasad kultury osobistej, przepełniona kompleksami. Tak jak i kilka innych osób.
Firma nie płaci zusow, wynagrodzeń w terminie o ile w ogóle. Inwigilacja na każdym kroku, maile i smsy w nocy i w weekendy.
Każdemu radzę omijać ten pseudoHolding z daleka. Uwierzcie mi, nic dobrego nikogo tam nie czeka. More Gruppa to jedno wielkie nieporozumienie.
Na szczęście mam to juz za sobą.
Ocena - niedostateczna minus.

Kilka słów do prezesa:
Otóż drogi Konradzie, teraz jestem dyrektorem oddziału w jednym z banków. Mam pod sobą 12osob, dobra pensje wypłacana w terminie, świetna atmosferę i poszanowanie ze strony podwładnych i zwierzchników. A także wypasiony portfel Klientów :)
Cieszę sie, ze sam odszedłem - pozdrawiam :)
T.
zdjecie uzytkownika
sdfgh - 2015-11-05 20:25:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
całkiem niedawno natknąłem się na ofertę pracy od firmy MORE Gruppa szukają obecnie osoby do zatrudnienia na stanowisko doradcy klienta prestige w Poznaniu, Wrocałwiu, Gdańsku, gwarantują stabilne zatrudnienie - umowa o pracę w pełnym wymiarze,konkurencyjne wynagrodzenie - podstawę plus system premiowy (za każdą zrealizowaną transakcję wypłacamy prowizję),niezbędne narzędzia pracy, dla najlepszych samochód służbowy
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-11-06 10:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ze MG nadal nieśmiało dodaje własne wPiSy :)
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-08 00:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema! teraz jest ciekawa oferta, nie jako zwykły doradca klienta, ale jako doradca klienta VIP, przeczytałem w ogłoszeniu, że tu ma się najwieksze wynagrodzenie, może to ktoś z Was potwierdzić? W sumie praca jest po 8 godz, w tygodniu i sa premie, w dodatku predstiżowe stanowisko, wiec może się zgłosze.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-11-08 09:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Konrad daj spokój bo sie ośmieszasz :)
zdjecie uzytkownika
wrie - 2015-11-10 03:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś chce to wszędzie się odnajdzie i zrobi błyskawiczny progres, ale nie wiem czy w more jest to możliwe.
zdjecie uzytkownika
jaku - 2015-11-12 12:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [romek - 2015-11-08 00:12:10]:
czy to zwykły doradca czy też doradca vip to i tak najważniejsze jest to ile można na stanowisku zarobić
zdjecie uzytkownika
lololo - 2015-11-18 12:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zanim moja historia z firmą More Gruppa się zaczeła, zapoznałam sie z opiniami. Założyłam, że opinie piszą głównie niezadowoleni pracownicy. Ci zadowoleni raczej nie bawią się w opinie i myslałam, ze jak zacznę tam prace to będzie wszystko ok. Niestety nie. Odradzam serdecznie każdemu pracę w tej firmie. Szczerze. Nie wiem jak to napisać, zeby was przestrzec. Firma jest nieprofesjonalna, niezorganizowana. A wszystko zaczyna sie od Karoliny P., która wprowadza tam swoje rządy. Póki ona tam będzie, będzie źle. Odradzam, odradzam, odradzam!!! Nie marnujcie tam czasu, nie narażajcie się na stres, na marne pieniądze i na brak możliwosci wyrobienia jakiejkowliek premii. nie naraząjcie się na chamskie docinki i lekceważanie. Uważajcie! szczerze...
zdjecie uzytkownika
Shower - 2015-11-26 22:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firemka, nie firma, Karolina odpuść sobie, ty przecież nie akceptujesz konkurencji, podkradasz nam doradcom duze transakcje i myślisz, ze jesteś doskonała. Aby zbudować strukturę po pierwsze trzeba chcieć! Po drugie należy zająć sie tym od czego sie jest, po trzecie potrzebny jest kulturalny na poziomie wygląd i biznesowa prezencja, o kulturze osobistej wspomniałem? Wiedza to grunt reszta to fundamenty na których firma stoi, z tobą nie ma na czym budować. No chyba ze na twoich plotkach, intrygach, szukaniu powodów do zwolnień dyscyplinarnych, oskarżanie pracownikow o złodziejstwo, wszystkie newsy dostałem na tacy pierwszego dnia roboty...Konrad przetrzyj oczy, Grzegorz zrób coś z tym, bez niej macie szanse, z nią utonięcie. Grzesiek w tobie serio nadzieja. Choc raz pochylnie sie nad tymi wpisami i przeanalizujcie sprawę. Nie chodzi o niezadowolonych, ich juz nie ma, my jesteśmy, chcemy być i budować, ale z rozsądnym zarządzającym. To moje wołanie, czy ktos mnie usłyszy zanim postanowię odejść, albo gdy mnie wyleją...
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-12-02 16:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wiaodmo ze nie zawsze mozna lubic przelozonych ale idziemy tam pracowac i robic swoje, wiem ze moze spasc na mnei fala hejtu ale ja uwazam ze warto tam sprobowac np na stanowisku Konsultant ds. umawiania spotkań
zdjecie uzytkownika
Grażka - 2015-12-04 00:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
'Konsultant ds umawiania spotkan'
Chyba z preziem xD
Każdy dobrze wie o co chodzi i co tam sie dzieje xD
zdjecie uzytkownika
kozak - 2015-12-12 19:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem ciekawy jak wyglądają warunki pracy na specjalistę ds. wsparcia sprzedaży. Oczekują umiejętności pod presją czasu i wysokiej motywacji, ale szkoda, że nie określili średnich zarobków.
zdjecie uzytkownika
Termnator - 2015-12-14 18:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karola. Nie przejmuj się nimi. Mnie się podobają twoje prześwitujące bluzki
zdjecie uzytkownika
Dor - 2015-12-27 15:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kozak zgaduję, że zarobki uzależnione w dużej mierze od prowizji od sprzedaży. Niestety nie widzę tej oferty, jest tylko na konsultanta ds. umawiania spotkań.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-01-07 18:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widze, to oferta na konsultanta do spraw umawiania spotkań jest nadal dostępna, praca w Warszawie. Ciekawe, może oznacza to rotacje na stanowisku albo kiepskie warunki proponują i mało chętnych.
zdjecie uzytkownika
ASSSS - 2016-01-10 00:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
według mnie jednak szukają po prostu odpowiedniej osoby, bo leży na tym stanowisku pewna odpowiedzialność, stąd może to przedłużanie czasu bo jeszcze nikt odpowiedni się nie znalazł i TO JEST SZANSA DLA WAS :D
zdjecie uzytkownika
melodia - 2016-01-12 04:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ASSSS chyba ta oferta pracy nie jest już aktualna, a szkoda, bo myślałem, że znajdę zatrudnienie u nich. WIe ktoś czy planowana jest teraz rekrutacja na podobne stanowisko? Dzięki
zdjecie uzytkownika
kicek - 2016-01-14 15:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież, zawsze możecie aplikować do nich wysyłając swoje cv na maila, jednak szukaja pracowników doświadczonych którzy mieli styczność w sferze bankowej,finansowej oraz sprzedażowej, ale oferują szkolenia z usług bankowych.
zdjecie uzytkownika
cytryna - 2016-01-16 23:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczął się nowy rok,miejmy nadzieję ze to będzie oznaczać nowe nabory. ja akurat @kicek pracuje w bankowości 3 lata i znam renomę MORE Gruppa, może uda się do nich przenieść, wiem ze od początku dają umowę o pracę oraz stawkę podstawową+prowizje, co mi bardzo pasuje
zdjecie uzytkownika
Byly - 2016-01-17 12:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja w bankowości pracuje juz 13lat, pracowałem w More i jedyne co mogę o nich powiedzieć to brak renomy, brak wiedzy z zakresu zarządzania staffem, zła atmosfera, niekompetentni pseudo dyrektorzy. I każdemu odradzam nawet aplikowanie do tej firemki bo szkoda czasu, nerwów i pieniędzy takze :)

A wszystkie pozytywne komentarze tutaj, to 'dziela' prezesa i jego ekipy.
zdjecie uzytkownika
karol - 2016-01-19 11:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wydaje mi się @Byly, że nikomu nie chciałoby się pisać tylu pozytywnych komentarzy. Musi być w tym trochę prawdy. Może firma jest źle zarządzana, ale to kwestia rozmowy z właścicielami.
zdjecie uzytkownika
Na szczęście - były pracownik - 2016-01-21 10:47:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozytywne opinie to na prawdę wpisy ludzi tam jeszcze działających. Zapewne Pana Prezesa albo jego Dyrektora Wykonawczego Pani Karoliny.
Firma to jedna wielka ściema - na rozmowach usłyszysz o szkoleniach, wsparciu i super warunkach do pracy. W rzeczywistości, szkoleń nie ma! Nawet produktowych, jak się będziesz domagał to usłyszysz że sam możesz się nauczyć. To pseudo kancelaria która sprzedaje tylko jeden produkt głownie - Obligacje swojej bliźniaczej spółki. Zamiast wsparcia , dostaniecie codzienny mobbing od pani dyr. Na porządku dziennym są teksty: debile, istoty nie rozumnie etc. Wynika to z tego, że owa pani dyr myśli że dużo sobą reprezentuje a niestety jest zupełnie odwrotnie. Nie biznesowe stroje do klientów to standard, oby jak najwięcej pokazać bo klient się napatrzy i kupi. Wiedza merytoryczna też nie powala, praca w jednym banku wcześniej nie czyni z ciebie pani dyr - super doradcy! Ta firma to wieczne przekręty, machlojki i inne tego typu akcje. Zdecydowanie odradzam - chyba ze lubisz taki klimat, że codziennie będziesz donosił co sie dzieje w biurze bo tutaj się to chwali w wtedy zostaniesz jej pupilkiem.
Na L4 nie możesz iść, bo na pewno oszukujesz. Spodziewać się można nawet kontroli, jeżeli masz dziecko to tym bardziej to nikogo nie interesuje gdy jest chore. Na każdym kroku będziesz kontrolowany, gdzie byłeś , co robiłeś. Sprawdzanie GPS, na telefonach to już norma. Historie o nieopłaconym Zusie też się tam pojawiły. Brak wypłat na czas, wiecznie sa jakies opóźnienia. A no i prowizje to też kupa śmiechu , bo na każdym kroku pani dyr bedzie ja ucinać gdzie tylko się da. Najwiecej musi zarobić ona, chociażby na Twoich Klientach. Bo po tu się zatrudnia ludzi, żeby każdy dał bazę swoich klientów i do widzenia.
Na prawdę radze się Wam dobrze zastanowić zanim zdecydujecie się na współprace z nimi,bo po prostu nie warto. Stracicie tam tylko czas , zdrowie i energię do dalszego rozwoju zawodowego.
Ja dziękuje im za tą lekcję teraz już rozważnie wybieram pracodawcę i wiem że są firmy gdzie na prawdę docenia sie ludzi , ich pracę i zaangażowanie.
zdjecie uzytkownika
Dziadzio - 2016-01-21 13:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie jest tak w stu procentakch jak mówisz @Na szczęście - były pracownik bo np. ja pracowałem na stanowisku Specjalista ds. Wsparcia Sprzedaży i wszystko było zgodnie z umową
zdjecie uzytkownika
Tez byly - 2016-01-22 10:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak w 100% ?
Racja. Bo tak jest w 200% :)
Sprzedaje sie głownie obligacje drugiej firmy prezesa (Hussar gruppa), produkty pozostałe to śmiech na sali, szkolenia o ile sa, to na bardzo niskim, zerowym wręcz poziomie merytorycznym, problemy ZUSami, z płatnościami, wiecznie opoźnienia o ile w ogóle zapłacą czego jestem dobrym przykładem. Zarówno mi, jak i wielu innym osoba firma zalega z płatnościami juz bardzo długo. O pseudo dyrektorach bez kompetencji, wiedzy juz nie wspominam, szczególnie o Karolinie, bo to strata czasu. Każdemu jednak odradzam nawet aplikowanie do tej firmy. A juz na pewno wszystkim pracownikom banków i instutucji finansowych, szkoda Waszych klientów, Was samych, Waszego czasu, energii i ew zapału bo w MoreG na pewno szybko go stracicie.
Reasumując: O D R A D Z A M.
zdjecie uzytkownika
benek - 2016-01-23 20:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Tez byly, a zwolniłeś się po długim czasie, od kiedy płatności ustały, czy po pierwszej takiej sytuacji? Dziwne, że More Gruppa nie wypłaca pieniędzy, przecież ludzie zaczną się zwalniać.
zdjecie uzytkownika
sobiejko - 2016-01-25 21:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz benek, może to sa jakieś chwilowe problemy czy cos w tym stylu. Fakt, że nie mają ofert pracy, ale o zwolnieniach nic nie słyszałem. Może ktoś napisac w ogóle co mówią jako powód tych opóźnień?
zdjecie uzytkownika
ex - 2016-02-02 17:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz już nie będzie opóźnień, bo zmienia się struktura firmy. Ale ludzie są ci sami więc będzie dalej tak sam. Chodzi o to że tam po prostu z pracowników robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na przyklad. Przekaz dla nowych jest taki że na rozmowach słyszysz to co chcesz usłyszeć a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.
zdjecie uzytkownika
smutek - 2016-02-02 21:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może na rozmowie mówi się inaczej, piękniej, lepiej.. zgadzam się @ex. Wątpię jednak, by wszystko co mówią było ściemą, już dawno by się ludzie zbuntowali.
zdjecie uzytkownika
mmmk - 2016-02-06 12:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie się nie buntują, ponieważ wiedzą że to nie ma sensu. Po jakimś czasie się zwalniają
zdjecie uzytkownika
Karolu - 2016-02-06 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No może i się zwalniają @mmmk, ale w ich miejsce pojawiają się nowe osoby, tak źle to nie jest, jako doradca spokojnie możesz zarobić 2500 może i więcej z premiami.
zdjecie uzytkownika
juzpo - 2016-02-07 18:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcześniej zanim nie zacząłem tu pracować, zawsze zastanawiałem się czy to co tu się pisze jest prawdę. Po pewnym czasie wiem, że w zdecydowanej większości tak. Najbardziej przerażające jest to, że to się tam dzieje, jakie panują nastroje wśród stały pracowników, jak ludzie mają dość, jest dziełem tylko jednej osoby. Nie muszę wymieniać, każdy wie o kogo chodzi. Smutne jest też to, że nawet prezesi o tym wiedzą i nie są w stanie nic zrobić. Czy faktycznie jedna osoba jest więcej warta niż inni? Wiem, że dziś warunki pracy są gorsze nie wcześniej- tak wiecie o co chodzi. Wiem, że każdy z pracowników wcześniej pracował w innych firmach, dlatego każdy, każdego dnia idąc do pracy chował i chowa swoją godność w kieszeni. Szkoda, że wartościowi pracownicy nie są doceniani, szkoda, że prezesi nie chcą z tym nic zrobić. Czy nie jest dla nich dziwne, że jak się okazuje później nikt nie nadaje się do pracy poza jedną osoba - tak ciągle tą samą, przecież w jakiś sposób są rekrutowani, dobierani, opiniowani. Szkoda że ciągle panuje tam strach, ludzie tylko między sobą wymieniają swoje spostrzeżenia. W firmie jest tylko jedna nieomylna osoba i każdy ją dobrze zna i stara się jej unikać, a jak wiemy firma powinna stać co najmniej na dwóch nogach żeby się nie przewrócić. Pomyślcie o tym...
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2016-02-08 20:47:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już chciałem pisać, że może warto poinformować o tym kierownictwo, gdy doczytałem, że i oni załamują ręce. Skoro problemem jest atmosfera, to może zmiany w zarządzaniu by pomogły?
zdjecie uzytkownika
ula - 2016-02-08 22:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [juzpo - 2016-02-07 18:57:25]:
ryba psuje się od głowy - najwidoczniej prezes akceptuje i preferuje taki styl zarządzania
zdjecie uzytkownika
Dziadzio - 2016-02-11 11:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Ula prezes robi wszystko, żeby takie trochę brzydkie sytuacje rozwiązywać od razu, dlatego na pewno by się tym zajął bez problemu, trzebasobie ufać po prostu
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-02-16 20:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tym psuciem ryby to fakt, ale nie porównywałbym właściciela jakiejkolwiek firmy do zepsutej ryby ;) Problem w zarządzaniu jest widoczny po opiniach, ale pracownicy w more gruppie powinni sami wyjść z inicjatywą zmian
zdjecie uzytkownika
dsdaa - 2016-02-19 09:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmieniają pracę, HAHAHAHHA :D
zdjecie uzytkownika
yy - 2016-02-19 10:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt ich nie trzyma, przeciez @dsdaa może przyjda inni i zaczną coś działac i zmieniac? czasem niewiele wystarczy uwierzcie :) ciekawe czy będą szukać teraz bo na razie cisza z ogłoszeniami
zdjecie uzytkownika
były - 2016-03-11 19:32:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam pracy w tej firmie na stanowisku konsultanta telefonicznego, ponieważ:
- jest to praca bez możliwości rozwoju
- umowa o pracę jest tylko podczas rozmowy rekrutacyjnej później podpisujecie umowę zlecenie ;)
- umowa nie jest bezpośrednio podpisana z more gruppa tylko z firmą tego samego właściciela get back. Piszę to, ponieważ po zwolnieniu się zostałem nieuczciwie potraktowany . Pensja została nieprawidłowo wyliczona w wyniku czego jestem o 300 zł do tyłu.
Generalnie nie polecam nikomu tej pracy, są lepsze oferty na rynku.


zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2016-03-14 22:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że nic się nie zmieniło od ponad 2 lat. Dziwne, że jeszcze żadne instytucje nie zrobiły porządku z tym tworem. Żeby pracownicy mieli wiecznie opóźnione wypłaty - masakra :/ O nieodprowadzanych lub błędnie odprowadzanych składkach nie wspomnę. Z drugiej strony jest to jakieś doświadczenie - wiesz jakie firmy omijać szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
wokik - 2016-03-19 18:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były, z tego co wiem umowy o prace sa, ale zaczynasz od umowy zlecenie na okresie próbnym. Jak sie sprawdzisz to po 3 miesiącach nawet czasami dają już normalną umowe.
zdjecie uzytkownika
sssyk - 2016-04-04 13:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co tu tak cicho? czyżby w more już wszystko było ok??? ;-p
zdjecie uzytkownika
looool - 2016-04-05 12:09:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ta firma jeszcze istnieje? Jestem pod wrażeniem.
zdjecie uzytkownika
robak - 2016-04-05 20:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O świetnie, że ostatecznie można liczyć na zatrudnienie w ramach umowy o pracę, przecież takie stabilne zatrudnienie stanowi znaczną rzadkość. Ale wypłata jest w terminie? Dzięki
zdjecie uzytkownika
aaa - 2016-04-06 23:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sssyk - 2016-04-04 13:27:22]:
firemkę More Gruppa wchłonął Getback tyle w temacie i nic się nie zmieniło, dalej to samo czyli przychodzisz na prawie dwa i pół miesiąca i dostajesz kopa w d... i zostawiasz swoją bazę zaufanych klientów, powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
są tacy co szczególnie dopilnują byś dłużej nie pracował wyrobniku!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hnn - 2016-05-06 19:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aaa podchodzi mi to pod bardzo słabą atmosferę w tej firmie. A dla mnie atmosfera jest najważniejsza!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 1.siedziba firmy- nieoznakowane, brzydko pachnace mieszkanie w bloku, balagan, rozpadajace sie meble, mnostwo zabieganych ludzi krecacych sie po biurze...
2.przebieg rozmowy- kilka bardzo podstawowych pytan odnosnie doswiadczenia, umiejetnosci, postawy
3.oferta- blizej nieokreslone stanowisko w dziale HR, firma sie rozwija, ale nikt do konca nie wie w jakim kierunku, na "holding" sklada sie kilka spolek- logistyczna, finansowa, prawnicza. Nie ma jeszcze zespolu-trzeba go dopiero zbudowac, na stronie jednak i wsrod komentarzy na forum wyglada to zupelnie inaczej- tak jakby juz dzialalo i odnosilo sukcesy
4.osoby prowadzace spotkanie- bardzo zle wrazenie, brak profesjonalizmu (sposob zachowania, prowadzenia rozmowy, stroj!)
5.podsumowanie- nie zdawalam sobie sprawy, ze takie firmy istnieja na tym na swiecie. Cenne doswiadczenie pozwalajace docenic kazda poprzednia prace,ktora sie mialo
Pytania: pytanie o oczekiwania finansowe bez jakiejkolwiek wczesniejszej informacji odnosnie obsadzanego stanowiska, zakresu obowiazkow, roli zatrudnianej osoby
brak pytania o dalsze zainteresowanie kandydata oferta po jej przedstawieniu
zdjecie uzytkownika
Ludek - 2016-05-12 02:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina ma fajne zderzaki oraz trociny zamiast mózgu. Typowa karierowiczka chętnie robiąca prezesowi "łaskę". Ubiór dobry do pracy w branży "rozrywkowej" a nie instytucji finansowej. Chyba, że ta instytucja nie dba o własną opinię. Jak widać wszystko jest dla ludzi. Oczywiście pod warunkiem, że nie macie sumienia co się czasem odzywa.
zdjecie uzytkownika
llllll - 2016-05-16 16:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziadzio - 2016-02-11 11:32:44]:
Oj nieprawda :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie More Gruppa!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie More Gruppa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert