Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o More Gruppa

Pracowałeś w firmie More Gruppa i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pr123 - 2014-05-13 11:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważam że jest ok Pracownik !
zdjecie uzytkownika
Luna - 2014-05-30 14:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
nie polecam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-06-02 10:22:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Im dalej od nich tym lepiej.Nie są warci czasu i nakładu pacy bo raczej nikogo nic dobrego tam nie spotyka.
zdjecie uzytkownika
za oknami noc - 2014-06-02 17:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widizałem akutalne oferty w more na stanowisko spec. ds. sprzedaży. Czy ktoś może coś powiedzieć o tej pracy i firmie? Z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
true - 2014-06-08 04:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nie polecam.
Radzę omijać tą firmę z daleka.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-06-09 20:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Tak patrzę i patrzę i widzę, że w more gruppa niektórym się w głowach poprzewracało. Przyjechali z małej wsi na wschodzie kraju i paniska się porobiły a słoma z butów wystaje oj wystaje.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-01 14:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,
Powiedzcie mi czy ktoś z Was pracuje bądź pracował w oddziale w Poznaniu? I jak to wygląda z wypłatami? Faktycznie są nie wypłacalni? Bo różnie tutaj piszecie. No i jak już Wam wypłacili jak te zarobki wyglądały?
zdjecie uzytkownika
Aleza - 2014-07-01 14:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z Was pracował w Poznaniu?
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-07-01 14:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witajcie,
Powiedzcie mi czy ktoś z Was pracuje bądź pracował w oddziale w Poznaniu? I jak to wygląda z wypłatami? Faktycznie są nie wypłacalni? Bo różnie tutaj piszecie. No i jak już Wam wypłacili jak te zarobki wyglądały?
zdjecie uzytkownika
Help - 2014-07-22 16:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki różnie ale jak na rynek nie jest najgorzej.
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-07-27 22:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2014-07-01 14:20:35]:
Sa srednio wyplacalni.(usunięte przez administratora)nie raz w firmie pojawiaja sie byli pracownicy ktorzy nie dostali wynagrodzenia.jesli masz cos innego na oku to polecam zrezygnowac z more gruppy.
zdjecie uzytkownika
były - 2014-08-05 18:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma wypłaca wynagrodzenia - potwierdzam, ale rzadko na czas, a za zwrotami i premiami długo się czeka, na szczęście znalazłem coś innego i już się nie męczę
zdjecie uzytkownika
qwerty - 2014-08-13 09:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Forum prawdę Ci powie, nie polecam
zdjecie uzytkownika
bylypracownik - 2014-08-22 15:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
MG zatrudnia ludzi, ktorych zadaniem jest m.in pisanie dobrych opinii na temat firmy
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2014-08-29 22:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
A ta "Pani dyrektor" o której mowa to z Poznania czy z Warszawy???
zdjecie uzytkownika
gama - 2014-09-04 18:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś ja ja tam pracowałem to żadnych problemów z kasą nie było. może to kwestia pracownika co że ma jakies problemy. odeszłam bo dziecko ale teraz znowu bym chciała wrócić. najbardziej by mnie interesowała jakaś sprzedaż telefoniczna albo marketing, opiszcie jakie obecnie są warunki i czy cokolwiek się przez ostatni rok zmieniło
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-05 12:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [gama - 2014-09-04 18:34:45]:
Jak firma spóźnia się z kasą, albo gorzej...Nie płaci w ogóle, to nie jest to kwestia pracownika, tylko jawne łamanie przepisów i to już kwestia inna. Pomyśl na przyszłość zanim coś napiszesz.
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-09-08 09:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [zainteresowany - 2014-08-29 22:15:49]:
POZNAŃ
zdjecie uzytkownika
były - 2014-09-16 16:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Mamy demokrację, wolność słowa i forum... z którego znikają opinie. To jest delikatnie mówiąc żenujące, że firma na tyle boi się krytyki, żeby kasować negatywne opinie na swój temat. Zwłaszcza zniknęły opinie o Pani dyrektor z Poznania.. Prawda w oczy kole?
zdjecie uzytkownika
ps - 2014-09-24 23:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby pracować w takiej firmie trzeba coś robić a nie tylko pierdziec w stołek za darmo nikt nie będzie trzymał pracowników.żeby dobrze pracować trzeba coś dać od siebie a nie tylko zbijać baki. Myślę ze te kometarze piszą ludzie którym poprostu się nie powiodło na etapie umowy próbnej.jestem takiego zdania.
zdjecie uzytkownika
nic nowego - 2014-09-25 23:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
WIDZĘ, ZE W FIRMIE NIC A NIC SIĘ NIR ZMIENIA :)
KAZDEMU RADZE OMIJAC TEN TWOR Ż DALEKA.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2014-10-15 16:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widzę, że negatywne opinie znowu zniknęły. Żenada.
zdjecie uzytkownika
n - 2014-10-16 12:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Prawda w oczy kole. Na przykładzie usuwania negatywnych komentarzy widać jak firma jest uczciwa.Dobrze, że jest fundusz gwarantowanych świadczeń pracowniczych bo z tego co wiem mają problem z opłacaniem składek.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-15
Żródło: Gowork.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Nowatorska Spółka Finansowa  More Gruppa poszukuje osoby w charakterze:   STAŻYSTA / STAŻYSTKA W DZIALE ADMINISTRACJI I CUSTOMER SERVICE     Studencie zacznij karierę już dziś! Praca z nami to niesamowita okazja do zdobycia cennego pierwszego doświadczenia, które w przyszłości może stać się przepustką do stałej współpracy. Jeśli nie boisz się nowych wyzwań, a dodatkowo jesteś pracowity i otwarty na naukę&n
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
x - 2014-10-20 09:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda, wszyscy pracownicy, którzy udali się do ZUS-u usłyszeli to samo nie płacą. Dla niewtajemniczonych, musicie wystapić o informację nie ile powinni zapłacić, co standardowo przedstawia ZUS, ale ile z tych pieniędzy znalazło się na koncie ZUS.
zdjecie uzytkownika
z - 2014-10-20 10:07:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem, sprawdziłem. Na konto ZUS w tym roku nie wpłynęła ani jedna składka. Podobno ZUS sam odzyska pieniądze ale uczucie niesmaku i oszukania pozostało.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie More Gruppa
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x