logo More Gruppa

More Gruppa

Warszawa

Opinie o More Gruppa

somebody 2015-05-11 23:47:22
Odradzam pracę w tej firmie chyba, że ktoś lubi czekać, aż wynagrodzenie wreszcie pojawi się na koncie. Mało profesjonalna firma, bez wypracowanych standardów, zatrudnienie niestabilne, a atmosfera dziwna...
2
KoffiTajm 2015-05-15 05:28:17
tak czytam te wszystkie opinie i widzę, ze nic sie w tej firemce nie zmieniło. WynagrodZenia jak były z opóźnieniem tak sa, o ile w ogóle :)
Pozytywne opinie nadal wystawia sam 'prezesik' lub jego pseudo pretorianie z tzw...sztabu xD
Każdemu odradzam prace w tej fermie.
das 2015-05-22 09:13:49
A co powiecie o tej praktyce . Pracownik idzie na chorobowe. Nagle dzwonią do niego że jest mega ważne szkolenie i musi być .Wiadomo szkolenie to rarytas w tej firmie to jedzie się i co się dostaje WYMÓWIENIE LOL .... i nic ci nie da że masz zwolnienie lekarskie bo przyjechałeś..... Pozdrawiam
2
smit 2015-05-25 13:23:08
Czy to prawdz, że na podpisaniu umowy o pracę daja dwie umowy o pracę i jeszcze podsuwaja jakieś lojali? Podobno trzeba też pokrywać rachunki za paliwo itp.? Ktoś może napisać kilka zdań na ten temat, bardzo proszę, bo szczerze nie chce wtopić z zatrudnieniem. Dzięki.
aga 2015-05-26 11:51:17
Pracodawca nie może wypowiedzieć umowy podczas urlopu czy innej usprawiedliwionej nieobecności w tym chorobowego. Teoretycznie może, ale bez skutków prawych ( art. 41 k.p. )
marceli 2015-06-29 20:43:57
niestety prawda :/
ala 2015-07-21 10:48:23
Powiedzcie mi proszę czym zajmuje sie doradca VIP w tej firmie?
1
Agata 2015-08-13 00:32:50
niestety prawda - lojalki każda 5tyś.
Agata 2015-08-13 00:39:27
musisz umawiać spotkania i sprzedaż to podstawa - mówią że jest pomoc z firmy i umawiaja rownież doradcy spotkania ale nie wywiązuja sie z tego - nie polecam współpracy z ta firemką
Agata 2015-08-13 00:49:20
Uważajcie bardzo nieprofesjonalna firma - obiecują wiele ale szybko przychodzi rozczarowanie. Mobbing na każdym kroku, 24h sprawdzanie i kontrolowanie pracownika - rozmów tel., gps w telefonie, każdego Twojego ruchu + pelna inwigilacja. W trakcie trwania miesiaca zmieniaja warunki prowizyjne. Graja bardzo nie fer. Bardzo duza rotacja pracownikow.
Prosecutor 2015-08-13 08:39:21
nie polecam. Zero profesjonalizmu, monbing. Od kaDego nowego pracownika tylko wyciskanie baz danych, dlatego głownie zalezy im na pracownikach bankowych. Problemy znplatboaciami. I to duże. Omijajcie z daleka ten pseudo holding.
Prezes 2015-08-19 01:04:57
prezes widzę nudzi sie jak zawsze :)
Żenujące. Bardzo.
Asia 2015-08-28 02:07:40
niestabilna firma - pozyskują bazy od doradców lub menagerów a później ich zwalniają po 3 m-cach - nie polecam - niejasności juz są 1go dnia przy podpisywaniu umów i załączników lojalek itp.
ByłaMorowiczkaja 2015-09-07 15:00:41
A co to sie teraz wciska ludziom w More? Książki? Plandeki na tiry? Kapcie z merynosow? Obligacje rentowego przedsiębiorstwa?
Suspended 2015-09-15 10:23:12
Czytam te opinie i smiac mi się chce. Firma More Gruppa "przerobiła" przez ostatnie dwa lata kilkudziesięciu pracowników. Znaczna większość z nich odeszła sama, przez fakt że standardy pracy w firmie odbiegały znacznie od normy rynkowej. Pensje nie były płacone na czas, nie mieli gdzie się podziać bo biura były w mieszkaniach na Kabatach, koszty za wydatki słuzbowe były zwracane przez bardzo długi czas, telefony były namierzane także po godzinach pracy a ilość maili i sprzecznych ze soba decyzji i poleceń była bardzo duza. Do tego smsy i telefony po godzinach pracy, w nocy i standardowo w weekendy to norma. To fakt jest nowe biuro, ale nie sadze aby pozostałe rzeczy się zmieniły. To że ktoś próbuje tutaj rozmywać informacje i wpisuje jak mu tam dobrze pokazuje jak w firmie musi byc źle skoro zarząd i pracownicy wpisują tu komentarze by znaleźć kogoś do pracy. Ja na miejscu osób które planują rozpocząć prace zastanowiłbym się dwa razy. Może część komentarzy ze strony jest przesadzona, ale niestety dla MG osoby które dodaja tu omentarze piszą prawdę czy to się komus podoba czy nie. Gdyby te komentarze nie były prawdziwe to moderator juz dawno usunąłby je ze strony, ponieważ MG usilnie próbuje się ich stąd pozbyć pisząc do gowork bardzo ładne maile, twierdząc że ludzi piszą tu nieprawde i wpisy nalezy usunąć. Z tego co mi wiadomo Państwowa Inspekcja Pracy przez ostatnie dwa lata odwiedzała firme ponad 20 razy. To chyba samo świadczy za siebie. Może warto się tam wybrać i dowiedziec się jakim pracodawcą jest MG zanim rozpocznie się tam pracę.
1
wierny_pracownik 2015-09-16 19:09:16
Z przykrością podpisuję się pod wszystkimi negatywnymi komentarzami.Firma prosperuje jakiś czas na rynku, wielu już było zarządzających. Sytuacje sprzed kilku miesięcy min duże rotacje, są niczym w porównaniu do tego co się dzieje w tym momencie. Pani dyrektor sieci sprzedaży (obecna - biuro docelowe Warszawa)stosuje istny mobbing pracowników. Jest osobą szalenie zakompleksiona , która nie znosi sprzeciwu. Na każdym kroku próbuje udowodnić sobie , że jest lepsza od innych - a uwierzcie, nie powinna się porównywać - nie można niżej spaść niż ona. Romanse, o ktorych opowiadała na forum pomagaja jej zarówno wspinac sie po kolejnych szczeblach "kariery" jak i w negocjacjach mówiących o zwolnieniach kolejnych pracowników , którzy jej wadzili.. bo.. mieli swoje zdanie , lepsza sprzedaz , kobiety urode. Zero profesjonalizmu i taktu zarówno w zachowaniu jak i stroju ( przeswitujace sukienki, biust na wierzchu) Mobbing , raportowanie, zebrania w atmosferze krzyku i gróźb, to norma. Nie polecam nikomu pracy z ta osoba , nie przyniesie nic dobrego - nawet wynagrodzenia , poniewaz pani dyrektor (pisane z małej z powodu braku szacunku) non stop daje aneksy niezmniejszające prowizje. Sama firma nie prosperuje najlepiej - skladki do zus nie są odprowadzane , ciecie kosztów na każdym kroku , ponadto brak ciekawych produktów. trzymajcie się z daleka !
1
xyz 2015-09-17 13:54:43
tak czytam te wszystkie komentarze i aż przykro, że na świecie są takie miejsca jak More. Mój staż pracy - 11 miesięcy, całe pod znakiem niemoralnych propozycji ze strony prezia. Współpraca zakończona wyrzuceniem mnie ( po co trzymać kobietę która chce tylko pracować i nie ma z niej innego pożytku). G.jest najgorszą osobą jaką w życiu spotkałam, z zazdrości o prezia za wszelką cenę chciała mnie sprowadzić do roli babci klozetowej, krzycząc na mnie na forum i poniżając tak żeby jak najwięcej pracowników to słyszało. Myślałam, że jestem silną psychicznie osobą, zakończyło się wszystko na wielomiesięcznej terapii. Odradzam każdemu pracę w tej firmie.
na_wlasnej_skorze 2015-09-18 13:53:34
Lila nie zastanawiaj się , szkoda Twojego cennego czasu i zdrowia . Obiecuja gruszki na wierzbie , nie daja nic
szczęśliwy-były 2015-10-19 10:45:21
Buahaha, prezio dokładniej musi mówić na zebraniach co macie pisać.Chyba nie to miał na myśli mówiąc, że trzeba zacząć wstawiać dobre opinie
2
Worker 2015-10-19 15:00:40
Dobre :) z tego co pamietam to pozytywne opinie miały byc wstawiane z głowa a nie żywcem ze ściągawki
3
Worker 2015-10-19 15:02:15
Dobre :) z tego co pamietam to pozytywne opinie miały byc wstawiane z głowa a nie żywcem ze ściągawki. Ja na szczęście juz za chwile pożegnam sie z more gruppa :) o czym jeszcze prezio nie wie ale każdemu oczywiście radzę trzymać sie jak najdalej od tej firemki. Wystawiam ocenę końcowa niedostateczna ze sposobu zarządzania, atmosfery, terminowości płatności i dotrzymywania słowa...a raczej jego braku.
No More More :)
4
Ambroży 2015-10-28 14:08:04
Niestety to wszystko nieprawda. Ta firma nie ma nic ciekawego do zaoferowania. Produkty finansowe to lipa, doradztwa też nie ma o pisanie o nowoczesnych technologiach to kpina. Ciekawe jakie to produkty mają tak zachwycić Klientów ;)
2
Tonylove 2015-10-29 00:20:11
Firma obiecuje wiele, nie zraziły mnie nawet komentarze te negatywne. Do wszystkiego bowiem nalezy miec równomierne podejście. Dałem szanse pomimo wiedzy, zarowno opini z rynku jak i tej tutaj. Gdybym mógł dałbym wam wiedzę te ktora mam z środka z pracy tam ba miejscu wówczas trzymalibyscie sie z daleka. Piekna perspektywa wysokiego wynagrodzenia, narzędzia pracy (laps, kom, fura) to nic w porównaniu z niezdrowa atmosfera, plotkami, złym traktowaniem i niskim poziomem kultury. Piszą jaka to duża wartość ma dla nich pracownik, jadam powiem jedyna wartością jest wasza baza najlepiej klientów z segmentu VIP, prestiż, zamożnych, generalnie tych ktorzy maja pieniądze i wasze relacje i zaufanie ktore budowaliście latami z wieloma tymi klientami. Ja na szczescie żadnego swojego tam nie wprowadziłem ani tez żadnej głowy do pracy tzw. maszynki do zarabiania pieniędzy. Krótkometrażowego pracownika z którego wycisną bazę, a nastepnie złoża wypowiedzenie. Kochani podsłuchy wszędzie w oddziale, telefonie, laptopie, gps na porządku dziennym. Pełna inwigilacja bez zgody waszej i waszych klientów, tak sie buduje relacje wątek firmie. To po kropce dla pracowników przyszłych bo tych obecnych dni sa policzone. Szanowny kliencie bardzo cię proszę nie daj sie zwieść sporemu oprocentowaniu, obietnica bez pokrycia. Po prostu proszę uważajcie. Moja przygoda była krótka z ta firma, ale jakże cennym doświadczeniem. Nauczylem sie co to brak kompetencji zarządczych, tego jak nie powinno sie rozmawiać z ludźmi. W banku tez jest ciśnienie jak wszędzie gdzie jest sprzedaz, ale przynajmniej jest kultura, zarzadzający to zarzadzający, a nie przypadkowe osoby na pieknie nazywających sie stanowiskach. Tak droga Dyrektor Zarządzająca jesteś absolutnym przypadkiem i widocznym gołym okiem brakiem wiedzy zarzadczej. Dobracatmosfera to podstawa, a jak wiadomo atmosferę tworzą ludzie tutaj jej brakuje. Ściskam wszystkich byłych pracownikow, ktorzy postanowili odejść, tych ktorym kazano odejść bo byli niewygodni. Kłaniam sie ku wszystkim wyedukowanym i intuicyjnym klientom. Siła jest w prawdzie, nie dajcie sie zwieść. Jak najdalej stad...P.S. Mam nadzieje ze Prezes przejrzy na oczy, zrozumie ze struktury sie nie da zbudować wciąż pozwalając na permanentna rotacje i zwolnienia. Dziekuje za cenna lekcje, wyciągam wnioski i idę dalej
3
exMore 2015-10-29 22:38:03
Popieram przedmówce i wszystkie jego argumenty. Firma nieprofesjonalna. Brak merytorycznie przygotowanej kadry zarządzającej. Produkty - dramat. Nacisk głownie na sprzedaż obligacji korporacyjnych drugiej spółki prezesa - Hussar Gruppa.
Szkoda czadu, nerwów i pieniędzy.
2
Nr. T. 2015-11-03 13:20:21
Wszystkie negatywne opinie tutaj to niestety prawda. Wszystkie 'pozytywne' zaś, to wpisy dokonywane przez prezesa bądź tez jego ludzi.

Jakis czas temu zakończyłem współpracę z More Gruppa i jedno co mogę powiedzieć z cała pewnością o tej firmie, to jest niepodważalny fakt, iż tak nieprofesjonalnego podejścia do sprzedaży jak w MG nie przerobiłem w żadnej innej, w których pracowałem. Poziom świadczonych usług jest mocno poniżej rynkowych norm, podejście do pracownika jest karygodny, atmosfera panująca w pracy jest najzwyczajniej w świecie mocno toksyczna, doradztwo to tak naprawdę wciskanie klientowi wszystkiego co sie da i na czym firma najwiecej zarobi nie dbając o interesy potencjalnego
Klienta, z pracownika wyciska sie przede wszystkim kontakty i jego bazy danych a potem sie go zwalnia. Pani 'detektor' to jedna wielka pomyłka - brak kompetencji, brak elementarnych zasad kultury osobistej, przepełniona kompleksami. Tak jak i kilka innych osób.
Firma nie płaci zusow, wynagrodzeń w terminie o ile w ogóle. Inwigilacja na każdym kroku, maile i smsy w nocy i w weekendy.
Każdemu radzę omijać ten pseudoHolding z daleka. Uwierzcie mi, nic dobrego nikogo tam nie czeka. More Gruppa to jedno wielkie nieporozumienie.
Na szczęście mam to juz za sobą.
Ocena - niedostateczna minus.

Kilka słów do prezesa:
Otóż drogi Konradzie, teraz jestem dyrektorem oddziału w jednym z banków. Mam pod sobą 12osob, dobra pensje wypłacana w terminie, świetna atmosferę i poszanowanie ze strony podwładnych i zwierzchników. A także wypasiony portfel Klientów :)
Cieszę sie, ze sam odszedłem - pozdrawiam :)
T.
4
Jola 2015-11-06 10:47:18
Widzę ze MG nadal nieśmiało dodaje własne wPiSy :)
Prawda 2015-11-08 09:52:04
Konrad daj spokój bo sie ośmieszasz :)
lololo 2015-11-18 12:05:35
Zanim moja historia z firmą More Gruppa się zaczeła, zapoznałam sie z opiniami. Założyłam, że opinie piszą głównie niezadowoleni pracownicy. Ci zadowoleni raczej nie bawią się w opinie i myslałam, ze jak zacznę tam prace to będzie wszystko ok. Niestety nie. Odradzam serdecznie każdemu pracę w tej firmie. Szczerze. Nie wiem jak to napisać, zeby was przestrzec. Firma jest nieprofesjonalna, niezorganizowana. A wszystko zaczyna sie od Karoliny P., która wprowadza tam swoje rządy. Póki ona tam będzie, będzie źle. Odradzam, odradzam, odradzam!!! Nie marnujcie tam czasu, nie narażajcie się na stres, na marne pieniądze i na brak możliwosci wyrobienia jakiejkowliek premii. nie naraząjcie się na chamskie docinki i lekceważanie. Uważajcie! szczerze...
2
Shower 2015-11-26 22:50:50
Firemka, nie firma, Karolina odpuść sobie, ty przecież nie akceptujesz konkurencji, podkradasz nam doradcom duze transakcje i myślisz, ze jesteś doskonała. Aby zbudować strukturę po pierwsze trzeba chcieć! Po drugie należy zająć sie tym od czego sie jest, po trzecie potrzebny jest kulturalny na poziomie wygląd i biznesowa prezencja, o kulturze osobistej wspomniałem? Wiedza to grunt reszta to fundamenty na których firma stoi, z tobą nie ma na czym budować. No chyba ze na twoich plotkach, intrygach, szukaniu powodów do zwolnień dyscyplinarnych, oskarżanie pracownikow o złodziejstwo, wszystkie newsy dostałem na tacy pierwszego dnia roboty...Konrad przetrzyj oczy, Grzegorz zrób coś z tym, bez niej macie szanse, z nią utonięcie. Grzesiek w tobie serio nadzieja. Choc raz pochylnie sie nad tymi wpisami i przeanalizujcie sprawę. Nie chodzi o niezadowolonych, ich juz nie ma, my jesteśmy, chcemy być i budować, ale z rozsądnym zarządzającym. To moje wołanie, czy ktos mnie usłyszy zanim postanowię odejść, albo gdy mnie wyleją...
2
Grażka 2015-12-04 00:58:42
'Konsultant ds umawiania spotkan'
Chyba z preziem xD
Każdy dobrze wie o co chodzi i co tam sie dzieje xD
2
Termnator 2015-12-14 18:06:08
Karola. Nie przejmuj się nimi. Mnie się podobają twoje prześwitujące bluzki
1
Byly 2016-01-17 12:04:46
A ja w bankowości pracuje juz 13lat, pracowałem w More i jedyne co mogę o nich powiedzieć to brak renomy, brak wiedzy z zakresu zarządzania staffem, zła atmosfera, niekompetentni pseudo dyrektorzy. I każdemu odradzam nawet aplikowanie do tej firemki bo szkoda czasu, nerwów i pieniędzy takze :)

A wszystkie pozytywne komentarze tutaj, to 'dziela' prezesa i jego ekipy.
2
Na szczęście - były pracownik 2016-01-21 10:47:16
Pozytywne opinie to na prawdę wpisy ludzi tam jeszcze działających. Zapewne Pana Prezesa albo jego Dyrektora Wykonawczego Pani Karoliny.
Firma to jedna wielka ściema - na rozmowach usłyszysz o szkoleniach, wsparciu i super warunkach do pracy. W rzeczywistości, szkoleń nie ma! Nawet produktowych, jak się będziesz domagał to usłyszysz że sam możesz się nauczyć. To pseudo kancelaria która sprzedaje tylko jeden produkt głownie - Obligacje swojej bliźniaczej spółki. Zamiast wsparcia , dostaniecie codzienny mobbing od pani dyr. Na porządku dziennym są teksty: debile, istoty nie rozumnie etc. Wynika to z tego, że owa pani dyr myśli że dużo sobą reprezentuje a niestety jest zupełnie odwrotnie. Nie biznesowe stroje do klientów to standard, oby jak najwięcej pokazać bo klient się napatrzy i kupi. Wiedza merytoryczna też nie powala, praca w jednym banku wcześniej nie czyni z ciebie pani dyr - super doradcy! Ta firma to wieczne przekręty, machlojki i inne tego typu akcje. Zdecydowanie odradzam - chyba ze lubisz taki klimat, że codziennie będziesz donosił co sie dzieje w biurze bo tutaj się to chwali w wtedy zostaniesz jej pupilkiem.
Na L4 nie możesz iść, bo na pewno oszukujesz. Spodziewać się można nawet kontroli, jeżeli masz dziecko to tym bardziej to nikogo nie interesuje gdy jest chore. Na każdym kroku będziesz kontrolowany, gdzie byłeś , co robiłeś. Sprawdzanie GPS, na telefonach to już norma. Historie o nieopłaconym Zusie też się tam pojawiły. Brak wypłat na czas, wiecznie sa jakies opóźnienia. A no i prowizje to też kupa śmiechu , bo na każdym kroku pani dyr bedzie ja ucinać gdzie tylko się da. Najwiecej musi zarobić ona, chociażby na Twoich Klientach. Bo po tu się zatrudnia ludzi, żeby każdy dał bazę swoich klientów i do widzenia.
Na prawdę radze się Wam dobrze zastanowić zanim zdecydujecie się na współprace z nimi,bo po prostu nie warto. Stracicie tam tylko czas , zdrowie i energię do dalszego rozwoju zawodowego.
Ja dziękuje im za tą lekcję teraz już rozważnie wybieram pracodawcę i wiem że są firmy gdzie na prawdę docenia sie ludzi , ich pracę i zaangażowanie.
2
Tez byly 2016-01-22 10:43:36
Nie jest tak w 100% ?
Racja. Bo tak jest w 200% :)
Sprzedaje sie głownie obligacje drugiej firmy prezesa (Hussar gruppa), produkty pozostałe to śmiech na sali, szkolenia o ile sa, to na bardzo niskim, zerowym wręcz poziomie merytorycznym, problemy ZUSami, z płatnościami, wiecznie opoźnienia o ile w ogóle zapłacą czego jestem dobrym przykładem. Zarówno mi, jak i wielu innym osoba firma zalega z płatnościami juz bardzo długo. O pseudo dyrektorach bez kompetencji, wiedzy juz nie wspominam, szczególnie o Karolinie, bo to strata czasu. Każdemu jednak odradzam nawet aplikowanie do tej firmy. A juz na pewno wszystkim pracownikom banków i instutucji finansowych, szkoda Waszych klientów, Was samych, Waszego czasu, energii i ew zapału bo w MoreG na pewno szybko go stracicie.
Reasumując: O D R A D Z A M.
1
ex 2016-02-02 17:33:01
Teraz już nie będzie opóźnień, bo zmienia się struktura firmy. Ale ludzie są ci sami więc będzie dalej tak sam. Chodzi o to że tam po prostu z pracowników robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na przyklad. Przekaz dla nowych jest taki że na rozmowach słyszysz to co chcesz usłyszeć a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.
mmmk 2016-02-06 12:07:54
Ludzie się nie buntują, ponieważ wiedzą że to nie ma sensu. Po jakimś czasie się zwalniają
1
juzpo 2016-02-07 18:57:25
Wcześniej zanim nie zacząłem tu pracować, zawsze zastanawiałem się czy to co tu się pisze jest prawdę. Po pewnym czasie wiem, że w zdecydowanej większości tak. Najbardziej przerażające jest to, że to się tam dzieje, jakie panują nastroje wśród stały pracowników, jak ludzie mają dość, jest dziełem tylko jednej osoby. Nie muszę wymieniać, każdy wie o kogo chodzi. Smutne jest też to, że nawet prezesi o tym wiedzą i nie są w stanie nic zrobić. Czy faktycznie jedna osoba jest więcej warta niż inni? Wiem, że dziś warunki pracy są gorsze nie wcześniej- tak wiecie o co chodzi. Wiem, że każdy z pracowników wcześniej pracował w innych firmach, dlatego każdy, każdego dnia idąc do pracy chował i chowa swoją godność w kieszeni. Szkoda, że wartościowi pracownicy nie są doceniani, szkoda, że prezesi nie chcą z tym nic zrobić. Czy nie jest dla nich dziwne, że jak się okazuje później nikt nie nadaje się do pracy poza jedną osoba - tak ciągle tą samą, przecież w jakiś sposób są rekrutowani, dobierani, opiniowani. Szkoda że ciągle panuje tam strach, ludzie tylko między sobą wymieniają swoje spostrzeżenia. W firmie jest tylko jedna nieomylna osoba i każdy ją dobrze zna i stara się jej unikać, a jak wiemy firma powinna stać co najmniej na dwóch nogach żeby się nie przewrócić. Pomyślcie o tym...
1
ula 2016-02-08 22:16:17
ryba psuje się od głowy - najwidoczniej prezes akceptuje i preferuje taki styl zarządzania
1
dsdaa 2016-02-19 09:08:45
Zmieniają pracę, HAHAHAHHA :D
1
były 2016-03-11 19:32:41
Nie polecam pracy w tej firmie na stanowisku konsultanta telefonicznego, ponieważ:
- jest to praca bez możliwości rozwoju
- umowa o pracę jest tylko podczas rozmowy rekrutacyjnej później podpisujecie umowę zlecenie ;)
- umowa nie jest bezpośrednio podpisana z more gruppa tylko z firmą tego samego właściciela get back. Piszę to, ponieważ po zwolnieniu się zostałem nieuczciwie potraktowany . Pensja została nieprawidłowo wyliczona w wyniku czego jestem o 300 zł do tyłu.
Generalnie nie polecam nikomu tej pracy, są lepsze oferty na rynku.


2
były pracownik 2016-03-14 22:52:48
Widzę, że nic się nie zmieniło od ponad 2 lat. Dziwne, że jeszcze żadne instytucje nie zrobiły porządku z tym tworem. Żeby pracownicy mieli wiecznie opóźnione wypłaty - masakra :/ O nieodprowadzanych lub błędnie odprowadzanych składkach nie wspomnę. Z drugiej strony jest to jakieś doświadczenie - wiesz jakie firmy omijać szerokim łukiem.
sssyk 2016-04-04 13:27:22
co tu tak cicho? czyżby w more już wszystko było ok??? ;-p
1
looool 2016-04-05 12:09:22
To ta firma jeszcze istnieje? Jestem pod wrażeniem.
1
aaa 2016-04-06 23:17:40
firemkę More Gruppa wchłonął Getback tyle w temacie i nic się nie zmieniło, dalej to samo czyli przychodzisz na prawie dwa i pół miesiąca i dostajesz kopa w d... i zostawiasz swoją bazę zaufanych klientów, powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
są tacy co szczególnie dopilnują byś dłużej nie pracował wyrobniku!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
llllll 2016-05-16 16:20:08
Oj nieprawda :)
Boss 2016-06-01 09:30:01
Prawda, prawda. Do tego inteligencją specjalnie tez nie grzeszy :)
Były pracownik ufff 2016-06-22 12:35:22
Kicek nie sciemniaj.! Rekrutacja jest prowadzona cały czas. Niestety coraz więcej o nich a raczej o niej wiadomo tak ze coraz trudniej rekrutować nowych głupich. Sam pan prezes aktywnie zaczął brać udział w rekrutacjach.
Były pracownik ufff 2016-07-07 13:53:23
Chodzi bo sława p dyr.zarządzającej jest juz tak duża ze samo nazwisko razi. A tak to sprzedadzą ściemę o ilości spotkań dostarczanych od firmy ilości dostarczanych od doradcy pokażą tabele prowizyjną dadzą samochód służbowy. ....i a może ktoś się jeszcze złapie.
Eryk 2016-08-10 08:14:37
Kicek pokarz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Tylko uważaj by Karolina się o tym nie dowiedziała bo ci włosy nawet z pod pach wyrwie:) Karolina to ta co prześwitujące bluzki nosi. Jak to mówią trzeba się lansować.
romek 2016-08-10 09:04:15
Hej, wiecie czy do produkcji i pakowania w fabryce słodyczy można się wciaż załapać? Nie ukrywam, że byłoby to dla mnie bardzo dobra opcja, bo i premie się trafiają do zarobków, więc jest o co walczyć.
1
Zostaw swoją opinię o More Gruppa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie More Gruppa