brak logo

ABP

Doncaster

Opinie o ABP

xxx 2015-02-10 09:29:55
Pracowałam kilka miesięcy tam i jak dla mnie to tragedia żebym wiedziała że tak będzie to wgl bym nie przylatywała do Anglii. Jak dla mnie największą głupotom jest to że jednego dnia piszą Ci że dniówka odwołana a rano dzwonią i proszą przyjść do pracy .. Chore . A jeśli odmówisz to ci dziękują i nie masz już po co przychodzić następnego dnia . A już wgl jak mówią że jesteś zapisany na cały tydzień a Ciebie nie ma na liście . Babci które pracują bardzo długo uważają się za wszechmogące . Obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami to jest tam na poziomie codziennym . A co do zarobków to tyle ile jesteś w pracy tyle zarobisz z tego co pamiętam to jeden dzień w pracy wynosi 50 coś funtów. Ja osobiście nie polecam ;)
1
piotr 2015-02-17 18:37:48
Dzięki za informację. Nie wiedziałem, że jest tam, aż tak żle.
Pozdrawiam
Piotr
1
korekkscz 2015-02-27 14:18:57
A co jezeli chodzi o mézczyze?!!! Tez ma isc z kierownikiem do lózka ?
padam 2015-04-26 22:28:33
Pracowałem ABP ładne pare lat kto jest Menagerem na ciepłym magazynie. pozdrawiem
1
Ogień 2015-05-04 00:59:23
Slyszalem ze trzesienie ziemi w abp. Tadka z nocki zwolnili i smierdziela haglauera z dniowki
Ciasnywiesiek 2015-05-04 22:12:12
Nareszcie sie wzieli za ta patologie,jeszcze powinny pozwalniac tych krymianlistow co hauglauer poprzyjmowal,i zmienic panie z agencji Acorn szczegolnie ole i anke i bedzie wreszczie normalny zaklad
bubu 2015-05-10 00:31:38
takie biadolenie na tego i tamtego a wieksza wlasnie czesc osob smarowala kase dawala i plotkowala z tym czy tamtym prezenciki upominki ogolne słodzenie i podlizywanie się
Karierowiczka 2015-05-12 22:44:22
Ja to jedna z tych karierowiczek z tej fabryki właśnie. Szkoda, że Masz lipne informacje bo agencja ma na dzień dobry płacone overtime i wszystkie dognosci. Fakt, jak się starasz to Masz- skądś te karierę swą robię. Pozdrawiam - Pani Kierowniczka (ps. Podoba mi się to określenie ;) )
2
pracownicy 2015-05-18 02:20:43
Bardzo dobrze że to wszystko się wydało i wszyscy o wszystkim już wiedzą.To musiało pęknąć.To co się działo w tym zakładzie to jakiś cyrk.Bardzo boli to że to Polak Polaka tak wykorzystywał.Teraz powinni dostać wysokie kary,ludziom tam pracującym dac odszkodowania ,deportacja do kraju i zakaz przekraczania granicy UK.
pracownicy 2015-05-18 02:55:22
ZWOLNIĆ TE KLANY RODZINNE! CO TO LUDZI CHCA ZAMECZYC.MOŻE WTEDY BĘDZIE NORMALNY ZAKŁAD I NORMALNE LUDZIE.WRESZCIE BEDZIE STAŁA PRACA NIE NA TELEFON I KONTRAKTY ZA TYLE PRZEPRACOWANYCH LAT CO TO NIEKTÓRZY MAJĄ.
2
doris 2015-05-19 12:10:12
Kiedys tam pracowalam ale trafilam na glupiego liniowego byl jak nietykalny gwizdal na ludzi i ponizal dziewczyny masakra
cała prawda 2015-05-30 19:11:52
Witam wszystkich. Jeżeli ktoś chce się coś dowiedzieć o tej firmie to proszę uważnie przeczytać. Mówiąc krótko ta firma nie długo pirdo..nie ponieważ pracują tam same nie kompetentne osoby. np ten który teraz prowadzi linie numer 1 "pan w siwym kasku" dostał pracę dzięki swojej cioci M oraz dzięki temu że chodzi i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim Menadżerom. Nie potrafi kompletnie nic bo startował już na różne stanowiska m.in na trenera ale niestety nigdzie go nie chcieli. Teraz kiedy wszystkich pozwalniali nie mieli wyjścia i musieli wziąć go na LL. Ciocia M. dobrze się stara ponieważ nie tylko jemu załatwiła pracę w tej firmie. Oczywiście nie robi tego bezinteresownie. Choć jest sama stać ją na kupno domu. Dobry interes ma w tym ponieważ oprócz załatwiania pracy wynajmuje także pokoje swoim podopiecznym.
8
piotr 2015-06-12 21:23:45
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
1
piotr 2015-06-12 21:23:46
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
1
kleopatra 2015-06-18 17:10:01
Który Tadeusz bierze kase?za zalatwienie roboty??
...... 2015-06-18 22:52:35
Ile lat ma ciocia M? Szczerze nie wiem i nawet mnie to nie interesuje. Wygląda staro, a próbuje odmłodzić się na siłę co jej nie wychodzi :) Kilo tapety, solarium te sprawy a do tego zero gustu. Naprawdę żałosne :)
kleopatra 2015-06-20 17:09:00
aha,dzieki za odp
piotr 2015-06-24 21:07:00
To masakra. A Ty pracujesz w ABP ???
kleopatra 2015-06-25 09:17:31
nialam zamiar,a ty pracujesz piotrze?
piot 2015-06-29 21:54:00
Nie, ale znajoma tam pracuje. Jesteś w UK ???
Kasia 2015-07-01 20:08:52
Witam, nigdzie nie mogę znaleźć wolnych wakatów, a potrzebuję pracy. Nie wiecie czy w ABP są przyjęcia i czy ciężko się dostać? (mimo niepochlebnych opinii)
piotr 2015-07-01 22:36:02
Witam, w UK nie ma wolnych etat etatów ??? Tam pracuje dużo Polaków. Można spróbować.
kleopatra 2015-07-03 13:00:12
nie
żółty 2015-07-09 21:41:15
ten tadeusz z clinerki
Synal 2015-07-15 16:44:42
Pomimo dużej migracji i tak uważam, że zatrudnienie w ABP znalazło sporo osób. Może i teraz nie mają żadnych oferty pracy, ale to nie znaczy, że w przeciągu 2-4 miesięcy coś się nie pojawi, tak żeby ogłosić ponownie rekrutację. Tak z ciekawości się zapytam - jakiej kasy na start można się spodziewać?
Aniolprawdy 2015-07-20 23:24:14
Nareszcie sie wzieli za cwaniactwo w tej firmie,czystki ze az milo do pracy przyjsc i pracowac i nie widac tych zakompleksionych superwajzerow od 7-dmiu bolesci,przyszli anglicy i wszyscy sa zadowoleni wkoncu normalna wspolpraca.Szacun dla Birmingham pracownicy wiedza oco chodzi:)
Acab 2015-07-23 00:24:16
A co z tymi supervisorami było nie tak na dniowce?
hello 2015-09-01 09:17:04
Wiele osób przewinęło się już przez te firmę co świadczy przede wszystkim o tym , że praca tutaj nie jest dla każdego. Wręcz przeciwnie trzeba być zdeterminowanym , aby wytrzymać tu na dłużej. Sam jestem już również byłym pracownikiem, chociaż firmę ABP wspominam dobrze. Trafiła się jednak lepsza oferta
kleopatra 2015-09-02 15:00:20
jaka masz lepsza oferte teraz? tez w doncaster?
KASIA 2015-09-15 00:00:34
Witam Pania. Mozna sie dowiedziec jak dostac sie tam do pracy i czy mozliwe jest zakwaterowanie,jakie warunki trzeba spelnic aby sie dostac itp...

Prosze o odp i pozdrawiam
werf 2015-10-01 13:44:30
@KASIA i @kleopatra z tego co kiedyś pisali wynika że szukali osoby na stanowisko specjalisty do spraw bezpieczeństwa i higieny pracy, zastanawiam się jakie tam panują warunki i atmosfera w firmie ABP, jeśli znów wstawią jakieś nowego ogłoszenia to chyba spróbuje do nich aplikować na jakieś stanowisko..
mlody 2015-12-19 23:17:13
ABP lipna firma i chamowa z kazdej strony najgorszy gruby kewin niewiem jak katrina z nim wytrzymuje
patrycjusz 2015-12-20 04:57:16
Jednak cos tych ludzi tutaj w pracy trzyma to zapytam co takiego, bo skoro atmosfera bywa nieprzyjemna, to może chociaz wynagradzaja sowicie za te wszystkie trudy pracy. Pozdrawiam.
mlody 2015-12-20 08:49:06
Trzyma to ze niema tam innego zakladu pracy gdzie pryjmuja jak leci a jesli chodzi o sowite wynagrodzenie to jest 270f za prace od 6-30do17-30 dla rzeznika ktory stoi na przodzie lini tam gdzie pracowalem a na pakowaniu maja wiecej godzin i 230f za tydzien pracy
ertyh 2016-01-02 18:08:56
czesc, no na razei to nie widze zadnych nowy ofert pracy od firmy ABP, ale pamietam ze poszukiwali specjaslity do spraw bezpieczenstwa i higieny pracy
mlody 2016-01-03 02:02:41
Nie idzcie do tego obozu tam nawet za urlopy nie plca pracowalem w angli 7 lat to byla najgorsza moja robota strata czasu polecam TULIP w BIRMINGHAM na TIP TON super zaklad lub obecny moj kraj w ktorym pracuje NORWAY
hello 2016-01-04 21:29:10
Witajcie. Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) a tak na serio z pieniędzmi bywa krucho, ale każdy wie, że kroci tu się nie dorobi
krispas 2016-01-15 15:52:53
firma jest ok sam mam ochote do niej wrocic
bioniq 2016-01-16 00:31:07
@krispas, jeśli pojawi się jakaś oferta to skorzystaj, myślę, że nie będą robić problemów. Masz też doświadczenie więc spojrzą raczej optymistycznie, w firmie nadal panuje dobra atmosfera.
Bio 2016-01-16 12:10:46
Ile haków od 6:30 do 17:30 robicie?
Rach 2016-01-20 12:38:42
No własnie niestety chyba nie ma ofert do ABP ale liczę, że się pojawią na dniach, bo jest koniec miesiaca nowego roku i niektórym się umowy kończą podobno @bionig
Majuś. 2016-02-01 12:02:04
Witam . Jak z pracą w ABP w Doncaster ? Czy są jakieś przyjęcia ?? I czy można prosić o adres i numer telefonu do agencji? Pozdrawiam . :)
1
Rach 2016-02-08 12:19:29
Z tego co wiem to nadal nie ma ofert, ale ja wysłałem CV do biura, podobno ludzie mają odchodzić @Majuś. ale póki co nic nie mogę Ci powiedzieć, sam nie wiem
1
Felka 2016-03-02 11:31:57
Ma ktoś nr do abp na mięso lub email dokładny adres
ek 2016-03-09 11:47:29
niestety nie pomogę, ale @Felka, może w sieci coś Ci wyskoczy na ten temat? Nie sądzę, by nie dało się skontaktować z ABP czy tam konkretnym działem od nich :)
aki 2016-04-08 17:51:15
Czy firma nadal zajmuje sie sprzedaża sprzetu komputerowego? Zalezy mi a szybkiej odpowiedzi ponieważ posuzkuję cześci do komputera.
b-boy 2016-04-13 19:54:28
Witam. Dostałem propozycje pracy w ABP i w Symphony. Jeżeli ktoś by mógł mi doradzić którą firmę wybrać to będę wdzięczny. Na forum jednej i drugiej firmy nie są za dobre opinie a zdecydować w końcu muszę. Pozdrawiam
pawlacz 2016-05-09 11:18:38
to dobrze tak śmieciowi i złodziejowi najwiekszy debil z jakim przyszło mi pracować
krzychu 2016-05-10 11:10:27
Czy ABP oferuje swoim pracownikom jakieś pozapłacowe benefity? Nie ma teraz żadnych ofert pracy, więc z samego ogłoszenia nie jestem w stanie się tego dowiedzieć. Przyznam, że zależy mi na pracy w firmie, która oferuje opiekę medyczną.
qania 2016-06-19 22:26:17
nie napisali niestety nic o tym w żadnej z aktualnych ofert pracy, ale zapewniają umowę o prace i Możliwość rozwoju zawodowego a to jednak i tak całkiem sporo
Zostaw swoją opinię o ABP - Doncaster
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABP