brak logo

ABP

Doncaster

Opinie o ABP

aniolprawdy 2014-08-10 10:11:11
dodam jeszcze ze overki sa tylko dla tych ktorzy daja prezenty lub inne profity chyba ze zamowienie jest takie duze ze nie maja tyle osob to wtedy ewentualnie dostaniesz raz na ruski rok ,puki zaklad nie otworzy oczu niestety tak bedzie.
niuniaaa773 2014-08-10 12:32:34
Hej :-) przylatuje do Doncaster 22 . Orientujesz sie moze czy sa jakies przyjecia tam u was? Jak sie tam mozna dostac?
4
aniolprawdy 2014-08-27 23:22:30
To numer do goscia co bierze kase za robote ( usunięte przez administratora )placisz,lub w naturez i masz:) powodzenia
swiniobijca 2014-09-23 10:09:43
zdala od tej firmy ,patologia .
1
MICHAŁ 2014-09-29 20:12:17
Witam, pracuje w Irlandii pólnocnej w Nerwy w firmie ABP. Ogolnie zimno praca dla faceta ciezka (kobiety maja latwiej) pracujac po 10 godzin (od poniedziałku do piątku) zarobiłem 280 funtow na tydzien. osoby ktore sa na tak zwanych wiszacych(praca mega ciezka z reguly wykonuja ja litwini lub nabite "Chłopy" z polski wyciagaja nawet ponad 400 (ja mam płacone 65% od ilosci zamowien oni po 100%) Ogolnie jesli macie jakas inna opcje pracy niz ta to polecam z niej skorzystac bo naprawde pracuje sie za 2,no ale coz sie dziwic polakow trzeba wykorzystywac,Chodz zawsze moglo byc gorzej. najmniej zarobilem 215 f za 5 dni pracy robiac lacznie 37 godzin.
Michal 2014-11-21 00:55:52
Ja jestem na nozu sciagam mieso z tasmy kroje w kostke itp,praca ciezka ale idzie sie ze wszystkim wprawic.Zapraszam tutaj bo od czegos trzeba zaczac,pozniej znajdziecie sobie lepsza prace jesli kumacie Angielski :) Pozdrawiam i zycze powodzenia
P.S mniej niz ja zarabiam juz sie nie da wiec badz spokojny jesli chodzi o dziewczyne :)
strong 2014-12-03 13:47:48
ooo!!!!! nawet tu o Tadeuszu piszą że kase bierze?
1
Krystian 2015-01-11 03:53:44
Bzdura...... trzeba tylko pomyslec a nie jak w polsce pod samem albo da na kaucje albo nie......
1
Wilkiem 2015-01-11 03:59:04
Tadeusz nie brał i nic nie wezmie, chcesz jego kask to sobie zadziubaj wyrzej od niego a nie pierdoły piszesz:P
1
aniolprawdy 2015-01-21 19:45:57
Mariusz ,Tadeusz Biora kase za zalatwienie wiem bo sami odemnie wzieli wiec bez polemizowania po drugie z nocki menadzer lubi polskie dziewczynki w kazdym tego slowa znaczeniu,jak ktos to czyta kto pracuje tam to wiem i pamieta jak martin lezal w szpitalu niby na zawal a zostal pobity:)
białkiewicz 2015-01-21 22:06:13
Pracuję w ABP w Shrewsbury, są teraz przyjęcia przez Staffline z Telford, biorą bo brakuje rąk do pracy. Dużo godzin, 6 dni po 10H, po 12 tygodniach płacone overtime x1,5. Robota ciężka i ogólnie czasem zapiernicz jest. Jak robisz szybko i nie marudzisz nikt się nie czepia, ale potrafią z ucha bez twojej wiedzy. Karierowiczów też nie brakuje. Zaciskasz pośladki i jedziesz z tematem (jest zimno, wentylatory chodzą non stop, ale jak zapi#####asz to nie zmarzniesz). W mojej opinii to jest praca tak na rok bo dłużej to tylko dla tych którzy nie mają ciężkiego zajęcia w pracy lub już całkiem przywykli. Najważniejsze: Polacy to ch#je i każde twoje słowo musi przejść przez sito zanim do kogoś trafi.
1
piotr 2015-01-24 13:29:01
Witam
Jestem zainteresowany pracą w ABP.
Czy jest możliwość kontaktu z Panem odnośnie info.o pracy ???
Piotr
xxx 2015-02-10 09:29:55
Pracowałam kilka miesięcy tam i jak dla mnie to tragedia żebym wiedziała że tak będzie to wgl bym nie przylatywała do Anglii. Jak dla mnie największą głupotom jest to że jednego dnia piszą Ci że dniówka odwołana a rano dzwonią i proszą przyjść do pracy .. Chore . A jeśli odmówisz to ci dziękują i nie masz już po co przychodzić następnego dnia . A już wgl jak mówią że jesteś zapisany na cały tydzień a Ciebie nie ma na liście . Babci które pracują bardzo długo uważają się za wszechmogące . Obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami to jest tam na poziomie codziennym . A co do zarobków to tyle ile jesteś w pracy tyle zarobisz z tego co pamiętam to jeden dzień w pracy wynosi 50 coś funtów. Ja osobiście nie polecam ;)
1
piotr 2015-02-17 18:37:48
Dzięki za informację. Nie wiedziałem, że jest tam, aż tak żle.
Pozdrawiam
Piotr
1
korekkscz 2015-02-27 14:18:57
A co jezeli chodzi o mézczyze?!!! Tez ma isc z kierownikiem do lózka ?
padam 2015-04-26 22:28:33
Pracowałem ABP ładne pare lat kto jest Menagerem na ciepłym magazynie. pozdrawiem
1
Ogień 2015-05-04 00:59:23
Slyszalem ze trzesienie ziemi w abp. Tadka z nocki zwolnili i smierdziela haglauera z dniowki
Ciasnywiesiek 2015-05-04 22:12:12
Nareszcie sie wzieli za ta patologie,jeszcze powinny pozwalniac tych krymianlistow co hauglauer poprzyjmowal,i zmienic panie z agencji Acorn szczegolnie ole i anke i bedzie wreszczie normalny zaklad
bubu 2015-05-10 00:31:38
takie biadolenie na tego i tamtego a wieksza wlasnie czesc osob smarowala kase dawala i plotkowala z tym czy tamtym prezenciki upominki ogolne słodzenie i podlizywanie się
Karierowiczka 2015-05-12 22:44:22
Ja to jedna z tych karierowiczek z tej fabryki właśnie. Szkoda, że Masz lipne informacje bo agencja ma na dzień dobry płacone overtime i wszystkie dognosci. Fakt, jak się starasz to Masz- skądś te karierę swą robię. Pozdrawiam - Pani Kierowniczka (ps. Podoba mi się to określenie ;) )
4
pracownicy 2015-05-18 02:20:43
Bardzo dobrze że to wszystko się wydało i wszyscy o wszystkim już wiedzą.To musiało pęknąć.To co się działo w tym zakładzie to jakiś cyrk.Bardzo boli to że to Polak Polaka tak wykorzystywał.Teraz powinni dostać wysokie kary,ludziom tam pracującym dac odszkodowania ,deportacja do kraju i zakaz przekraczania granicy UK.
pracownicy 2015-05-18 02:55:22
ZWOLNIĆ TE KLANY RODZINNE! CO TO LUDZI CHCA ZAMECZYC.MOŻE WTEDY BĘDZIE NORMALNY ZAKŁAD I NORMALNE LUDZIE.WRESZCIE BEDZIE STAŁA PRACA NIE NA TELEFON I KONTRAKTY ZA TYLE PRZEPRACOWANYCH LAT CO TO NIEKTÓRZY MAJĄ.
2
doris 2015-05-19 12:10:12
Kiedys tam pracowalam ale trafilam na glupiego liniowego byl jak nietykalny gwizdal na ludzi i ponizal dziewczyny masakra
cała prawda 2015-05-30 19:11:52
Witam wszystkich. Jeżeli ktoś chce się coś dowiedzieć o tej firmie to proszę uważnie przeczytać. Mówiąc krótko ta firma nie długo pirdo..nie ponieważ pracują tam same nie kompetentne osoby. np ten który teraz prowadzi linie numer 1 "pan w siwym kasku" dostał pracę dzięki swojej cioci M oraz dzięki temu że chodzi i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim Menadżerom. Nie potrafi kompletnie nic bo startował już na różne stanowiska m.in na trenera ale niestety nigdzie go nie chcieli. Teraz kiedy wszystkich pozwalniali nie mieli wyjścia i musieli wziąć go na LL. Ciocia M. dobrze się stara ponieważ nie tylko jemu załatwiła pracę w tej firmie. Oczywiście nie robi tego bezinteresownie. Choć jest sama stać ją na kupno domu. Dobry interes ma w tym ponieważ oprócz załatwiania pracy wynajmuje także pokoje swoim podopiecznym.
9
piotr 2015-06-12 21:23:45
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
1
piotr 2015-06-12 21:23:46
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
1
kleopatra 2015-06-18 17:10:01
Który Tadeusz bierze kase?za zalatwienie roboty??
...... 2015-06-18 22:52:35
Ile lat ma ciocia M? Szczerze nie wiem i nawet mnie to nie interesuje. Wygląda staro, a próbuje odmłodzić się na siłę co jej nie wychodzi :) Kilo tapety, solarium te sprawy a do tego zero gustu. Naprawdę żałosne :)
kleopatra 2015-06-20 17:09:00
aha,dzieki za odp
piotr 2015-06-24 21:07:00
To masakra. A Ty pracujesz w ABP ???
kleopatra 2015-06-25 09:17:31
nialam zamiar,a ty pracujesz piotrze?
piot 2015-06-29 21:54:00
Nie, ale znajoma tam pracuje. Jesteś w UK ???
Kasia 2015-07-01 20:08:52
Witam, nigdzie nie mogę znaleźć wolnych wakatów, a potrzebuję pracy. Nie wiecie czy w ABP są przyjęcia i czy ciężko się dostać? (mimo niepochlebnych opinii)
piotr 2015-07-01 22:36:02
Witam, w UK nie ma wolnych etat etatów ??? Tam pracuje dużo Polaków. Można spróbować.
kleopatra 2015-07-03 13:00:12
nie
żółty 2015-07-09 21:41:15
ten tadeusz z clinerki
Aniolprawdy 2015-07-20 23:24:14
Nareszcie sie wzieli za cwaniactwo w tej firmie,czystki ze az milo do pracy przyjsc i pracowac i nie widac tych zakompleksionych superwajzerow od 7-dmiu bolesci,przyszli anglicy i wszyscy sa zadowoleni wkoncu normalna wspolpraca.Szacun dla Birmingham pracownicy wiedza oco chodzi:)
Acab 2015-07-23 00:24:16
A co z tymi supervisorami było nie tak na dniowce?
kleopatra 2015-09-02 15:00:20
jaka masz lepsza oferte teraz? tez w doncaster?
KASIA 2015-09-15 00:00:34
Witam Pania. Mozna sie dowiedziec jak dostac sie tam do pracy i czy mozliwe jest zakwaterowanie,jakie warunki trzeba spelnic aby sie dostac itp...

Prosze o odp i pozdrawiam
mlody 2015-12-19 23:17:13
ABP lipna firma i chamowa z kazdej strony najgorszy gruby kewin niewiem jak katrina z nim wytrzymuje
mlody 2015-12-20 08:49:06
Trzyma to ze niema tam innego zakladu pracy gdzie pryjmuja jak leci a jesli chodzi o sowite wynagrodzenie to jest 270f za prace od 6-30do17-30 dla rzeznika ktory stoi na przodzie lini tam gdzie pracowalem a na pakowaniu maja wiecej godzin i 230f za tydzien pracy
mlody 2016-01-03 02:02:41
Nie idzcie do tego obozu tam nawet za urlopy nie plca pracowalem w angli 7 lat to byla najgorsza moja robota strata czasu polecam TULIP w BIRMINGHAM na TIP TON super zaklad lub obecny moj kraj w ktorym pracuje NORWAY
krispas 2016-01-15 15:52:53
firma jest ok sam mam ochote do niej wrocic
Bio 2016-01-16 12:10:46
Ile haków od 6:30 do 17:30 robicie?
Majuś. 2016-02-01 12:02:04
Witam . Jak z pracą w ABP w Doncaster ? Czy są jakieś przyjęcia ?? I czy można prosić o adres i numer telefonu do agencji? Pozdrawiam . :)
4
Felka 2016-03-02 11:31:57
Ma ktoś nr do abp na mięso lub email dokładny adres
b-boy 2016-04-13 19:54:28
Witam. Dostałem propozycje pracy w ABP i w Symphony. Jeżeli ktoś by mógł mi doradzić którą firmę wybrać to będę wdzięczny. Na forum jednej i drugiej firmy nie są za dobre opinie a zdecydować w końcu muszę. Pozdrawiam
pawlacz 2016-05-09 11:18:38
to dobrze tak śmieciowi i złodziejowi najwiekszy debil z jakim przyszło mi pracować
qania 2016-06-19 22:26:17
nie napisali niestety nic o tym w żadnej z aktualnych ofert pracy, ale zapewniają umowę o prace i Możliwość rozwoju zawodowego a to jednak i tak całkiem sporo
Zostaw swoją opinię o ABP - Doncaster
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABP