Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ABP

Pracowałeś w firmie ABP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
korekkscz - 2015-02-27 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pokrzywa - 2014-02-26 19:36:59]:
A co jezeli chodzi o mézczyze?!!! Tez ma isc z kierownikiem do lózka ?
zdjecie uzytkownika
padam - 2015-04-26 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem ABP ładne pare lat kto jest Menagerem na ciepłym magazynie. pozdrawiem
zdjecie uzytkownika
Ogień - 2015-05-04 00:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze trzesienie ziemi w abp. Tadka z nocki zwolnili i smierdziela haglauera z dniowki
zdjecie uzytkownika
Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie sie wzieli za ta patologie,jeszcze powinny pozwalniac tych krymianlistow co hauglauer poprzyjmowal,i zmienic panie z agencji Acorn szczegolnie ole i anke i bedzie wreszczie normalny zaklad
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-05-10 00:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie biadolenie na tego i tamtego a wieksza wlasnie czesc osob smarowala kase dawala i plotkowala z tym czy tamtym prezenciki upominki ogolne słodzenie i podlizywanie się
zdjecie uzytkownika
Karierowiczka - 2015-05-12 22:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja to jedna z tych karierowiczek z tej fabryki właśnie. Szkoda, że Masz lipne informacje bo agencja ma na dzień dobry płacone overtime i wszystkie dognosci. Fakt, jak się starasz to Masz- skądś te karierę swą robię. Pozdrawiam - Pani Kierowniczka (ps. Podoba mi się to określenie ;) )
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:11:11]:
Bardzo dobrze że to wszystko się wydało i wszyscy o wszystkim już wiedzą.To musiało pęknąć.To co się działo w tym zakładzie to jakiś cyrk.Bardzo boli to że to Polak Polaka tak wykorzystywał.Teraz powinni dostać wysokie kary,ludziom tam pracującym dac odszkodowania ,deportacja do kraju i zakaz przekraczania granicy UK.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12]:
ZWOLNIĆ TE KLANY RODZINNE! CO TO LUDZI CHCA ZAMECZYC.MOŻE WTEDY BĘDZIE NORMALNY ZAKŁAD I NORMALNE LUDZIE.WRESZCIE BEDZIE STAŁA PRACA NIE NA TELEFON I KONTRAKTY ZA TYLE PRZEPRACOWANYCH LAT CO TO NIEKTÓRZY MAJĄ.
zdjecie uzytkownika
doris - 2015-05-19 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys tam pracowalam ale trafilam na glupiego liniowego byl jak nietykalny gwizdal na ludzi i ponizal dziewczyny masakra
zdjecie uzytkownika
cała prawda - 2015-05-30 19:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Witam wszystkich. Jeżeli ktoś chce się coś dowiedzieć o tej firmie to proszę uważnie przeczytać. Mówiąc krótko ta firma nie długo pirdo..nie ponieważ pracują tam same nie kompetentne osoby. np ten który teraz prowadzi linie numer 1 "pan w siwym kasku" dostał pracę dzięki swojej cioci M oraz dzięki temu że chodzi i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim Menadżerom. Nie potrafi kompletnie nic bo startował już na różne stanowiska m.in na trenera ale niestety nigdzie go nie chcieli. Teraz kiedy wszystkich pozwalniali nie mieli wyjścia i musieli wziąć go na LL. Ciocia M. dobrze się stara ponieważ nie tylko jemu załatwiła pracę w tej firmie. Oczywiście nie robi tego bezinteresownie. Choć jest sama stać ją na kupno domu. Dobry interes ma w tym ponieważ oprócz załatwiania pracy wynajmuje także pokoje swoim podopiecznym.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-12 21:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-12 21:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-18 17:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13]:
Który Tadeusz bierze kase?za zalatwienie roboty??
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-06-18 22:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile lat ma ciocia M? Szczerze nie wiem i nawet mnie to nie interesuje. Wygląda staro, a próbuje odmłodzić się na siłę co jej nie wychodzi :) Kilo tapety, solarium te sprawy a do tego zero gustu. Naprawdę żałosne :)
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-20 17:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha,dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-24 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleopatra - 2015-06-20 17:09:00]:
To masakra. A Ty pracujesz w ABP ???
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-25 09:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-06-24 21:07:00]:
nialam zamiar,a ty pracujesz piotrze?
zdjecie uzytkownika
piot - 2015-06-29 21:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, ale znajoma tam pracuje. Jesteś w UK ???
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-01 20:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nigdzie nie mogę znaleźć wolnych wakatów, a potrzebuję pracy. Nie wiecie czy w ABP są przyjęcia i czy ciężko się dostać? (mimo niepochlebnych opinii)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-01 22:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-07-01 22:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w UK nie ma wolnych etat etatów ??? Tam pracuje dużo Polaków. Można spróbować.
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-07-03 13:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piot - 2015-06-29 21:54:00]:
nie
zdjecie uzytkownika
żółty - 2015-07-09 21:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...... - 2015-06-18 22:52:35]:
ten tadeusz z clinerki
zdjecie uzytkownika
Synal - 2015-07-15 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomimo dużej migracji i tak uważam, że zatrudnienie w ABP znalazło sporo osób. Może i teraz nie mają żadnych oferty pracy, ale to nie znaczy, że w przeciągu 2-4 miesięcy coś się nie pojawi, tak żeby ogłosić ponownie rekrutację. Tak z ciekawości się zapytam - jakiej kasy na start można się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-20 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Aniolprawdy - 2015-07-20 23:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie sie wzieli za cwaniactwo w tej firmie,czystki ze az milo do pracy przyjsc i pracowac i nie widac tych zakompleksionych superwajzerow od 7-dmiu bolesci,przyszli anglicy i wszyscy sa zadowoleni wkoncu normalna wspolpraca.Szacun dla Birmingham pracownicy wiedza oco chodzi:)
zdjecie uzytkownika
Acab - 2015-07-23 00:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tymi supervisorami było nie tak na dniowce?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABP

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ABP?
Zadaj pytanie
alert