Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ABP

Pracowałeś w firmie ABP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w ABP w Shrewsbury, są teraz przyjęcia przez Staffline z Telford, biorą bo brakuje rąk do pracy. Dużo godzin, 6 dni po 10H, po 12 tygodniach płacone overtime x1,5. Robota ciężka i ogólnie czasem zapiernicz jest. Jak robisz szybko i nie marudzisz nikt się nie czepia, ale potrafią z ucha bez twojej wiedzy. Karierowiczów też nie brakuje. Zaciskasz pośladki i jedziesz z tematem (jest zimno, wentylatory chodzą non stop, ale jak zapi#####asz to nie zmarzniesz). W mojej opinii to jest praca tak na rok bo dłużej to tylko dla tych którzy nie mają ciężkiego zajęcia w pracy lub już całkiem przywykli. Najważniejsze: Polacy to ch#je i każde twoje słowo musi przejść przez sito zanim do kogoś trafi.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-24 13:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13]:
Witam
Jestem zainteresowany pracą w ABP.
Czy jest możliwość kontaktu z Panem odnośnie info.o pracy ???
Piotr
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-10 09:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam kilka miesięcy tam i jak dla mnie to tragedia żebym wiedziała że tak będzie to wgl bym nie przylatywała do Anglii. Jak dla mnie największą głupotom jest to że jednego dnia piszą Ci że dniówka odwołana a rano dzwonią i proszą przyjść do pracy .. Chore . A jeśli odmówisz to ci dziękują i nie masz już po co przychodzić następnego dnia . A już wgl jak mówią że jesteś zapisany na cały tydzień a Ciebie nie ma na liście . Babci które pracują bardzo długo uważają się za wszechmogące . Obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami to jest tam na poziomie codziennym . A co do zarobków to tyle ile jesteś w pracy tyle zarobisz z tego co pamiętam to jeden dzień w pracy wynosi 50 coś funtów. Ja osobiście nie polecam ;)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-02-17 18:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-10 09:29:55]:
Dzięki za informację. Nie wiedziałem, że jest tam, aż tak żle.
Pozdrawiam
Piotr
zdjecie uzytkownika
korekkscz - 2015-02-27 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pokrzywa - 2014-02-26 19:36:59]:
A co jezeli chodzi o mézczyze?!!! Tez ma isc z kierownikiem do lózka ?
zdjecie uzytkownika
padam - 2015-04-26 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem ABP ładne pare lat kto jest Menagerem na ciepłym magazynie. pozdrawiem
zdjecie uzytkownika
Ogień - 2015-05-04 00:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze trzesienie ziemi w abp. Tadka z nocki zwolnili i smierdziela haglauera z dniowki
zdjecie uzytkownika
Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie sie wzieli za ta patologie,jeszcze powinny pozwalniac tych krymianlistow co hauglauer poprzyjmowal,i zmienic panie z agencji Acorn szczegolnie ole i anke i bedzie wreszczie normalny zaklad
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-05-10 00:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie biadolenie na tego i tamtego a wieksza wlasnie czesc osob smarowala kase dawala i plotkowala z tym czy tamtym prezenciki upominki ogolne słodzenie i podlizywanie się
zdjecie uzytkownika
Karierowiczka - 2015-05-12 22:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja to jedna z tych karierowiczek z tej fabryki właśnie. Szkoda, że Masz lipne informacje bo agencja ma na dzień dobry płacone overtime i wszystkie dognosci. Fakt, jak się starasz to Masz- skądś te karierę swą robię. Pozdrawiam - Pani Kierowniczka (ps. Podoba mi się to określenie ;) )
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:11:11]:
Bardzo dobrze że to wszystko się wydało i wszyscy o wszystkim już wiedzą.To musiało pęknąć.To co się działo w tym zakładzie to jakiś cyrk.Bardzo boli to że to Polak Polaka tak wykorzystywał.Teraz powinni dostać wysokie kary,ludziom tam pracującym dac odszkodowania ,deportacja do kraju i zakaz przekraczania granicy UK.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12]:
ZWOLNIĆ TE KLANY RODZINNE! CO TO LUDZI CHCA ZAMECZYC.MOŻE WTEDY BĘDZIE NORMALNY ZAKŁAD I NORMALNE LUDZIE.WRESZCIE BEDZIE STAŁA PRACA NIE NA TELEFON I KONTRAKTY ZA TYLE PRZEPRACOWANYCH LAT CO TO NIEKTÓRZY MAJĄ.
zdjecie uzytkownika
doris - 2015-05-19 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys tam pracowalam ale trafilam na glupiego liniowego byl jak nietykalny gwizdal na ludzi i ponizal dziewczyny masakra
zdjecie uzytkownika
cała prawda - 2015-05-30 19:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Witam wszystkich. Jeżeli ktoś chce się coś dowiedzieć o tej firmie to proszę uważnie przeczytać. Mówiąc krótko ta firma nie długo pirdo..nie ponieważ pracują tam same nie kompetentne osoby. np ten który teraz prowadzi linie numer 1 "pan w siwym kasku" dostał pracę dzięki swojej cioci M oraz dzięki temu że chodzi i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim Menadżerom. Nie potrafi kompletnie nic bo startował już na różne stanowiska m.in na trenera ale niestety nigdzie go nie chcieli. Teraz kiedy wszystkich pozwalniali nie mieli wyjścia i musieli wziąć go na LL. Ciocia M. dobrze się stara ponieważ nie tylko jemu załatwiła pracę w tej firmie. Oczywiście nie robi tego bezinteresownie. Choć jest sama stać ją na kupno domu. Dobry interes ma w tym ponieważ oprócz załatwiania pracy wynajmuje także pokoje swoim podopiecznym.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-12 21:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-12 21:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-18 17:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13]:
Który Tadeusz bierze kase?za zalatwienie roboty??
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-06-18 22:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile lat ma ciocia M? Szczerze nie wiem i nawet mnie to nie interesuje. Wygląda staro, a próbuje odmłodzić się na siłę co jej nie wychodzi :) Kilo tapety, solarium te sprawy a do tego zero gustu. Naprawdę żałosne :)
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-20 17:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha,dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-24 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleopatra - 2015-06-20 17:09:00]:
To masakra. A Ty pracujesz w ABP ???
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-25 09:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-06-24 21:07:00]:
nialam zamiar,a ty pracujesz piotrze?
zdjecie uzytkownika
piot - 2015-06-29 21:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, ale znajoma tam pracuje. Jesteś w UK ???
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-01 20:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nigdzie nie mogę znaleźć wolnych wakatów, a potrzebuję pracy. Nie wiecie czy w ABP są przyjęcia i czy ciężko się dostać? (mimo niepochlebnych opinii)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-07-01 22:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w UK nie ma wolnych etat etatów ??? Tam pracuje dużo Polaków. Można spróbować.
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-07-03 13:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piot - 2015-06-29 21:54:00]:
nie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABP

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ABP?
Zadaj pytanie
alert