Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ABP

Pracowałeś w firmie ABP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aniolprawdy - 2015-01-21 19:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz ,Tadeusz Biora kase za zalatwienie wiem bo sami odemnie wzieli wiec bez polemizowania po drugie z nocki menadzer lubi polskie dziewczynki w kazdym tego slowa znaczeniu,jak ktos to czyta kto pracuje tam to wiem i pamieta jak martin lezal w szpitalu niby na zawal a zostal pobity:)
zdjecie uzytkownika
białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w ABP w Shrewsbury, są teraz przyjęcia przez Staffline z Telford, biorą bo brakuje rąk do pracy. Dużo godzin, 6 dni po 10H, po 12 tygodniach płacone overtime x1,5. Robota ciężka i ogólnie czasem zapiernicz jest. Jak robisz szybko i nie marudzisz nikt się nie czepia, ale potrafią z ucha bez twojej wiedzy. Karierowiczów też nie brakuje. Zaciskasz pośladki i jedziesz z tematem (jest zimno, wentylatory chodzą non stop, ale jak zapi#####asz to nie zmarzniesz). W mojej opinii to jest praca tak na rok bo dłużej to tylko dla tych którzy nie mają ciężkiego zajęcia w pracy lub już całkiem przywykli. Najważniejsze: Polacy to ch#je i każde twoje słowo musi przejść przez sito zanim do kogoś trafi.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-24 13:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13]:
Witam
Jestem zainteresowany pracą w ABP.
Czy jest możliwość kontaktu z Panem odnośnie info.o pracy ???
Piotr
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-10 09:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam kilka miesięcy tam i jak dla mnie to tragedia żebym wiedziała że tak będzie to wgl bym nie przylatywała do Anglii. Jak dla mnie największą głupotom jest to że jednego dnia piszą Ci że dniówka odwołana a rano dzwonią i proszą przyjść do pracy .. Chore . A jeśli odmówisz to ci dziękują i nie masz już po co przychodzić następnego dnia . A już wgl jak mówią że jesteś zapisany na cały tydzień a Ciebie nie ma na liście . Babci które pracują bardzo długo uważają się za wszechmogące . Obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami to jest tam na poziomie codziennym . A co do zarobków to tyle ile jesteś w pracy tyle zarobisz z tego co pamiętam to jeden dzień w pracy wynosi 50 coś funtów. Ja osobiście nie polecam ;)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-02-17 18:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-10 09:29:55]:
Dzięki za informację. Nie wiedziałem, że jest tam, aż tak żle.
Pozdrawiam
Piotr
zdjecie uzytkownika
korekkscz - 2015-02-27 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pokrzywa - 2014-02-26 19:36:59]:
A co jezeli chodzi o mézczyze?!!! Tez ma isc z kierownikiem do lózka ?
zdjecie uzytkownika
padam - 2015-04-26 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem ABP ładne pare lat kto jest Menagerem na ciepłym magazynie. pozdrawiem
zdjecie uzytkownika
Ogień - 2015-05-04 00:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze trzesienie ziemi w abp. Tadka z nocki zwolnili i smierdziela haglauera z dniowki
zdjecie uzytkownika
Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie sie wzieli za ta patologie,jeszcze powinny pozwalniac tych krymianlistow co hauglauer poprzyjmowal,i zmienic panie z agencji Acorn szczegolnie ole i anke i bedzie wreszczie normalny zaklad
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-05-10 00:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie biadolenie na tego i tamtego a wieksza wlasnie czesc osob smarowala kase dawala i plotkowala z tym czy tamtym prezenciki upominki ogolne słodzenie i podlizywanie się
zdjecie uzytkownika
Karierowiczka - 2015-05-12 22:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja to jedna z tych karierowiczek z tej fabryki właśnie. Szkoda, że Masz lipne informacje bo agencja ma na dzień dobry płacone overtime i wszystkie dognosci. Fakt, jak się starasz to Masz- skądś te karierę swą robię. Pozdrawiam - Pani Kierowniczka (ps. Podoba mi się to określenie ;) )
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:11:11]:
Bardzo dobrze że to wszystko się wydało i wszyscy o wszystkim już wiedzą.To musiało pęknąć.To co się działo w tym zakładzie to jakiś cyrk.Bardzo boli to że to Polak Polaka tak wykorzystywał.Teraz powinni dostać wysokie kary,ludziom tam pracującym dac odszkodowania ,deportacja do kraju i zakaz przekraczania granicy UK.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12]:
ZWOLNIĆ TE KLANY RODZINNE! CO TO LUDZI CHCA ZAMECZYC.MOŻE WTEDY BĘDZIE NORMALNY ZAKŁAD I NORMALNE LUDZIE.WRESZCIE BEDZIE STAŁA PRACA NIE NA TELEFON I KONTRAKTY ZA TYLE PRZEPRACOWANYCH LAT CO TO NIEKTÓRZY MAJĄ.
zdjecie uzytkownika
doris - 2015-05-19 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys tam pracowalam ale trafilam na glupiego liniowego byl jak nietykalny gwizdal na ludzi i ponizal dziewczyny masakra
zdjecie uzytkownika
cała prawda - 2015-05-30 19:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Witam wszystkich. Jeżeli ktoś chce się coś dowiedzieć o tej firmie to proszę uważnie przeczytać. Mówiąc krótko ta firma nie długo pirdo..nie ponieważ pracują tam same nie kompetentne osoby. np ten który teraz prowadzi linie numer 1 "pan w siwym kasku" dostał pracę dzięki swojej cioci M oraz dzięki temu że chodzi i liże [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim Menadżerom. Nie potrafi kompletnie nic bo startował już na różne stanowiska m.in na trenera ale niestety nigdzie go nie chcieli. Teraz kiedy wszystkich pozwalniali nie mieli wyjścia i musieli wziąć go na LL. Ciocia M. dobrze się stara ponieważ nie tylko jemu załatwiła pracę w tej firmie. Oczywiście nie robi tego bezinteresownie. Choć jest sama stać ją na kupno domu. Dobry interes ma w tym ponieważ oprócz załatwiania pracy wynajmuje także pokoje swoim podopiecznym.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-12 21:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-12 21:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To super. A ile ta Ciocia M. ma lat ???
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-18 17:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13]:
Który Tadeusz bierze kase?za zalatwienie roboty??
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-06-18 22:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile lat ma ciocia M? Szczerze nie wiem i nawet mnie to nie interesuje. Wygląda staro, a próbuje odmłodzić się na siłę co jej nie wychodzi :) Kilo tapety, solarium te sprawy a do tego zero gustu. Naprawdę żałosne :)
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-20 17:09:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha,dzieki za odp
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-06-24 21:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kleopatra - 2015-06-20 17:09:00]:
To masakra. A Ty pracujesz w ABP ???
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-06-25 09:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-06-24 21:07:00]:
nialam zamiar,a ty pracujesz piotrze?
zdjecie uzytkownika
piot - 2015-06-29 21:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie, ale znajoma tam pracuje. Jesteś w UK ???
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-07-01 20:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, nigdzie nie mogę znaleźć wolnych wakatów, a potrzebuję pracy. Nie wiecie czy w ABP są przyjęcia i czy ciężko się dostać? (mimo niepochlebnych opinii)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-07-01 22:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, w UK nie ma wolnych etat etatów ??? Tam pracuje dużo Polaków. Można spróbować.
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-07-03 13:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piot - 2015-06-29 21:54:00]:
nie
zdjecie uzytkownika
żółty - 2015-07-09 21:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...... - 2015-06-18 22:52:35]:
ten tadeusz z clinerki
zdjecie uzytkownika
Synal - 2015-07-15 16:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomimo dużej migracji i tak uważam, że zatrudnienie w ABP znalazło sporo osób. Może i teraz nie mają żadnych oferty pracy, ale to nie znaczy, że w przeciągu 2-4 miesięcy coś się nie pojawi, tak żeby ogłosić ponownie rekrutację. Tak z ciekawości się zapytam - jakiej kasy na start można się spodziewać?
zdjecie uzytkownika
Aniolprawdy - 2015-07-20 23:24:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie sie wzieli za cwaniactwo w tej firmie,czystki ze az milo do pracy przyjsc i pracowac i nie widac tych zakompleksionych superwajzerow od 7-dmiu bolesci,przyszli anglicy i wszyscy sa zadowoleni wkoncu normalna wspolpraca.Szacun dla Birmingham pracownicy wiedza oco chodzi:)
zdjecie uzytkownika
Acab - 2015-07-23 00:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co z tymi supervisorami było nie tak na dniowce?
zdjecie uzytkownika
hello - 2015-09-01 09:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiele osób przewinęło się już przez te firmę co świadczy przede wszystkim o tym , że praca tutaj nie jest dla każdego. Wręcz przeciwnie trzeba być zdeterminowanym , aby wytrzymać tu na dłużej. Sam jestem już również byłym pracownikiem, chociaż firmę ABP wspominam dobrze. Trafiła się jednak lepsza oferta
zdjecie uzytkownika
kleopatra - 2015-09-02 15:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka masz lepsza oferte teraz? tez w doncaster?
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2015-09-15 00:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karierowiczka - 2015-05-12 22:44:22]:
Witam Pania. Mozna sie dowiedziec jak dostac sie tam do pracy i czy mozliwe jest zakwaterowanie,jakie warunki trzeba spelnic aby sie dostac itp...

Prosze o odp i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
werf - 2015-10-01 13:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@KASIA i @kleopatra z tego co kiedyś pisali wynika że szukali osoby na stanowisko specjalisty do spraw bezpieczeństwa i higieny pracy, zastanawiam się jakie tam panują warunki i atmosfera w firmie ABP, jeśli znów wstawią jakieś nowego ogłoszenia to chyba spróbuje do nich aplikować na jakieś stanowisko..
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-12-19 23:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ABP lipna firma i chamowa z kazdej strony najgorszy gruby kewin niewiem jak katrina z nim wytrzymuje
zdjecie uzytkownika
patrycjusz - 2015-12-20 04:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak cos tych ludzi tutaj w pracy trzyma to zapytam co takiego, bo skoro atmosfera bywa nieprzyjemna, to może chociaz wynagradzaja sowicie za te wszystkie trudy pracy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2015-12-20 08:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzyma to ze niema tam innego zakladu pracy gdzie pryjmuja jak leci a jesli chodzi o sowite wynagrodzenie to jest 270f za prace od 6-30do17-30 dla rzeznika ktory stoi na przodzie lini tam gdzie pracowalem a na pakowaniu maja wiecej godzin i 230f za tydzien pracy
zdjecie uzytkownika
ertyh - 2016-01-02 18:08:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, no na razei to nie widze zadnych nowy ofert pracy od firmy ABP, ale pamietam ze poszukiwali specjaslity do spraw bezpieczenstwa i higieny pracy
zdjecie uzytkownika
mlody - 2016-01-03 02:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie idzcie do tego obozu tam nawet za urlopy nie plca pracowalem w angli 7 lat to byla najgorsza moja robota strata czasu polecam TULIP w BIRMINGHAM na TIP TON super zaklad lub obecny moj kraj w ktorym pracuje NORWAY
zdjecie uzytkownika
hello - 2016-01-04 21:29:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2016-01-03 02:02:41]:
Witajcie. Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) a tak na serio z pieniędzmi bywa krucho, ale każdy wie, że kroci tu się nie dorobi
zdjecie uzytkownika
krispas - 2016-01-15 15:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma jest ok sam mam ochote do niej wrocic
zdjecie uzytkownika
bioniq - 2016-01-16 00:31:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krispas, jeśli pojawi się jakaś oferta to skorzystaj, myślę, że nie będą robić problemów. Masz też doświadczenie więc spojrzą raczej optymistycznie, w firmie nadal panuje dobra atmosfera.
zdjecie uzytkownika
Bio - 2016-01-16 12:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile haków od 6:30 do 17:30 robicie?
zdjecie uzytkownika
Rach - 2016-01-20 12:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie niestety chyba nie ma ofert do ABP ale liczę, że się pojawią na dniach, bo jest koniec miesiaca nowego roku i niektórym się umowy kończą podobno @bionig
zdjecie uzytkownika
Majuś. - 2016-02-01 12:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam . Jak z pracą w ABP w Doncaster ? Czy są jakieś przyjęcia ?? I czy można prosić o adres i numer telefonu do agencji? Pozdrawiam . :)
zdjecie uzytkownika
Rach - 2016-02-08 12:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z tego co wiem to nadal nie ma ofert, ale ja wysłałem CV do biura, podobno ludzie mają odchodzić @Majuś. ale póki co nic nie mogę Ci powiedzieć, sam nie wiem
zdjecie uzytkownika
Felka - 2016-03-02 11:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś nr do abp na mięso lub email dokładny adres
zdjecie uzytkownika
ek - 2016-03-09 11:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety nie pomogę, ale @Felka, może w sieci coś Ci wyskoczy na ten temat? Nie sądzę, by nie dało się skontaktować z ABP czy tam konkretnym działem od nich :)
zdjecie uzytkownika
aki - 2016-04-08 17:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy firma nadal zajmuje sie sprzedaża sprzetu komputerowego? Zalezy mi a szybkiej odpowiedzi ponieważ posuzkuję cześci do komputera.
zdjecie uzytkownika
b-boy - 2016-04-13 19:54:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dostałem propozycje pracy w ABP i w Symphony. Jeżeli ktoś by mógł mi doradzić którą firmę wybrać to będę wdzięczny. Na forum jednej i drugiej firmy nie są za dobre opinie a zdecydować w końcu muszę. Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie ABP!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABP

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert