Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ABP

Pracowałeś w firmie ABP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracujejuzrok - 2014-04-06 17:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale Wy glupoty gadacie.Jesli chcesz pracowac, i wykazesz zaangazowanie to pracowac bedziesz. Nie bedziesz sprawial problemow to bedzie spoko. Prosta zasada, jesli bedziesz czlowiekiem dla innych, to inni beda ludzcy dla Ciebie. Wszyscy pisza o wadach, a czemu nikt nie napisze np o tym ze tydzien w tydzien o 12 w nocy pieniadze sa na koncie, nie kantuja na godzinach. Sadze ne negatywne opinie pisza domorosli filozofowie ktorzy chcieliby z miejsca zarabiac 500£, przez 5 dniowy tydzien pracy, majac na koncie zaocznie skonczona podstawowke. Nie chcialo sie uczyc to pracowac fizycznie trzeba. niestety. a praca wcale nie jest zla ( to do wyznawcow teorii ktora mowi ze w Uk wystarczy worek zeby pozbierac pieniadze z ulicy). Ja Polecam te prace.
zdjecie uzytkownika
Pokrzywa - 2014-05-02 20:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracujejuzrok - 2014-04-06 17:33:08]:
Szanuje Twoją opinie,takze pracuje ponad rok czasu i co z tego...? Nic !!! Mięso mozna mrozic ,ale nie ludzi...:) ilu ludzi ,tyle opinii.Jednemu pasuje tesciowa drugiemu synowa,,,:) Tak na marginesie to FIrma Rodzinna,wiec nowi nie mają szans .Pozdrawiam..:)
zdjecie uzytkownika
Nowak - 2014-07-08 07:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zawsze tak jest, że Polak Polakowi wilkiem za granicą. Ale niestety w przypadku dorobkiewiczów, którzy myślą, że są za granicą nie wiadomo kim tak może być.
zdjecie uzytkownika
doris - 2014-07-09 12:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowak - 2014-07-08 07:49:34]:
Czy ktos pomoze mi dostac sie do pracy w abp juz tam pracowalam ale potrzebuje pomocy w znalezieniu tej agencji ktora wszystko latwila nie nazekalam nie bylo zle tylko trzeba sie cieplo ubierac bo to chlodnia ale to nic
zdjecie uzytkownika
arasek - 2014-07-20 20:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy ktos posiada namiary na agencje abp?
zdjecie uzytkownika
aniolprawdy - 2014-08-10 10:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w tym zakladzie kilka lat,placisz supervisior-owi czyli polaczkowi pieniadze on zalatwi ci dane stanowisko i bedziesz mial ochronke u niego.Oczywiscie zaklad zyje w bardzo duzym letargu i o niczym nie wiem co na dole robia polaczki z polaczkami ale wydaje mi sie ze to kwetia czasu,nowe osoby jezeli nie maja plecow skazani sa na najgorsze roboty i itp.
zdjecie uzytkownika
aniolprawdy - 2014-08-10 10:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dodam jeszcze ze overki sa tylko dla tych ktorzy daja prezenty lub inne profity chyba ze zamowienie jest takie duze ze nie maja tyle osob to wtedy ewentualnie dostaniesz raz na ruski rok ,puki zaklad nie otworzy oczu niestety tak bedzie.
zdjecie uzytkownika
niuniaaa773 - 2014-08-10 12:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:06:49]:
Hej :-) przylatuje do Doncaster 22 . Orientujesz sie moze czy sa jakies przyjecia tam u was? Jak sie tam mozna dostac?
zdjecie uzytkownika
aniolprawdy - 2014-08-27 23:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To numer do goscia co bierze kase za robote ( usunięte przez administratora )placisz,lub w naturez i masz:) powodzenia
zdjecie uzytkownika
Nowak - 2014-08-28 10:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze jest to, że nawet za granicami Polski tam gdzie praca uwzględnia Polaków są same układy i układziki. Jak nie posmarujesz to nie będziesz miał - co to jest za wyznacznik? I ktoś kto nie zna się na niczym będzie miał lepsze stanowisko od gościa który ma dużo większą wiedzę? Spora niesprawiedliwość w zakładzie panuje.
zdjecie uzytkownika
swiniobijca - 2014-09-23 10:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [damian - 2013-08-20 15:12:52]:
zdala od tej firmy ,patologia .
zdjecie uzytkownika
Imo - 2014-09-24 14:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie chociaż powiedzieć jakie pieniądze realnie oferuje firma, bo z tego co widzę nie ma na ten temat żadnych informacji, a jest to dosyć istotne. Niektórzy mogą zdecydować się na pracę w tej firmie chcąc się tymczasowo zahaczyć dalej szukając, no chyba że komuś takie warunki odpowiadają - wtedy życzyć szczęścia wypada tylko ..
zdjecie uzytkownika
MICHAŁ - 2014-09-29 20:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje w Irlandii pólnocnej w Nerwy w firmie ABP. Ogolnie zimno praca dla faceta ciezka (kobiety maja latwiej) pracujac po 10 godzin (od poniedziałku do piątku) zarobiłem 280 funtow na tydzien. osoby ktore sa na tak zwanych wiszacych(praca mega ciezka z reguly wykonuja ja litwini lub nabite "Chłopy" z polski wyciagaja nawet ponad 400 (ja mam płacone 65% od ilosci zamowien oni po 100%) Ogolnie jesli macie jakas inna opcje pracy niz ta to polecam z niej skorzystac bo naprawde pracuje sie za 2,no ale coz sie dziwic polakow trzeba wykorzystywac,Chodz zawsze moglo byc gorzej. najmniej zarobilem 215 f za 5 dni pracy robiac lacznie 37 godzin.
zdjecie uzytkownika
Wiślak - 2014-10-14 09:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Michał Możesz powiedzieć na jakim stanowisku pracujesz? Bo te 280 funtów miesięcznie nie jest oczywiście nie wiadomo jakimi pieniędzmi ale w porównaniu z polskimi zarobkami - kosmos. Zastanawia mnie jeszcze jedno - skoro kobiety mają łatwiej to czy też mogą liczyć na dobre zarobki? Chciałem wyjechać tam z dziewczyną, ale nie po to by nas zaharować :)
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-11-21 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiślak - 2014-10-14 09:47:35]:
Ja jestem na nozu sciagam mieso z tasmy kroje w kostke itp,praca ciezka ale idzie sie ze wszystkim wprawic.Zapraszam tutaj bo od czegos trzeba zaczac,pozniej znajdziecie sobie lepsza prace jesli kumacie Angielski :) Pozdrawiam i zycze powodzenia
P.S mniej niz ja zarabiam juz sie nie da wiec badz spokojny jesli chodzi o dziewczyne :)
zdjecie uzytkownika
strong - 2014-12-03 13:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo!!!!! nawet tu o Tadeuszu piszą że kase bierze?
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-01-11 03:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:06:49]:
Bzdura...... trzeba tylko pomyslec a nie jak w polsce pod samem albo da na kaucje albo nie......
zdjecie uzytkownika
Wilkiem - 2015-01-11 03:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [strong - 2014-12-03 13:47:48]:
Tadeusz nie brał i nic nie wezmie, chcesz jego kask to sobie zadziubaj wyrzej od niego a nie pierdoły piszesz:P
zdjecie uzytkownika
aniolprawdy - 2015-01-21 19:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz ,Tadeusz Biora kase za zalatwienie wiem bo sami odemnie wzieli wiec bez polemizowania po drugie z nocki menadzer lubi polskie dziewczynki w kazdym tego slowa znaczeniu,jak ktos to czyta kto pracuje tam to wiem i pamieta jak martin lezal w szpitalu niby na zawal a zostal pobity:)
zdjecie uzytkownika
białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w ABP w Shrewsbury, są teraz przyjęcia przez Staffline z Telford, biorą bo brakuje rąk do pracy. Dużo godzin, 6 dni po 10H, po 12 tygodniach płacone overtime x1,5. Robota ciężka i ogólnie czasem zapiernicz jest. Jak robisz szybko i nie marudzisz nikt się nie czepia, ale potrafią z ucha bez twojej wiedzy. Karierowiczów też nie brakuje. Zaciskasz pośladki i jedziesz z tematem (jest zimno, wentylatory chodzą non stop, ale jak zapi#####asz to nie zmarzniesz). W mojej opinii to jest praca tak na rok bo dłużej to tylko dla tych którzy nie mają ciężkiego zajęcia w pracy lub już całkiem przywykli. Najważniejsze: Polacy to ch#je i każde twoje słowo musi przejść przez sito zanim do kogoś trafi.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-24 13:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13]:
Witam
Jestem zainteresowany pracą w ABP.
Czy jest możliwość kontaktu z Panem odnośnie info.o pracy ???
Piotr
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-10 09:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam kilka miesięcy tam i jak dla mnie to tragedia żebym wiedziała że tak będzie to wgl bym nie przylatywała do Anglii. Jak dla mnie największą głupotom jest to że jednego dnia piszą Ci że dniówka odwołana a rano dzwonią i proszą przyjść do pracy .. Chore . A jeśli odmówisz to ci dziękują i nie masz już po co przychodzić następnego dnia . A już wgl jak mówią że jesteś zapisany na cały tydzień a Ciebie nie ma na liście . Babci które pracują bardzo długo uważają się za wszechmogące . Obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami to jest tam na poziomie codziennym . A co do zarobków to tyle ile jesteś w pracy tyle zarobisz z tego co pamiętam to jeden dzień w pracy wynosi 50 coś funtów. Ja osobiście nie polecam ;)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-02-17 18:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-10 09:29:55]:
Dzięki za informację. Nie wiedziałem, że jest tam, aż tak żle.
Pozdrawiam
Piotr
zdjecie uzytkownika
korekkscz - 2015-02-27 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pokrzywa - 2014-02-26 19:36:59]:
A co jezeli chodzi o mézczyze?!!! Tez ma isc z kierownikiem do lózka ?
zdjecie uzytkownika
padam - 2015-04-26 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem ABP ładne pare lat kto jest Menagerem na ciepłym magazynie. pozdrawiem
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABP
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ABP?
Zadaj pytanie