Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ABP

Pracowałeś w firmie ABP i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
niuniaaa773 - 2014-08-10 12:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:06:49]:
Hej :-) przylatuje do Doncaster 22 . Orientujesz sie moze czy sa jakies przyjecia tam u was? Jak sie tam mozna dostac?
zdjecie uzytkownika
aniolprawdy - 2014-08-27 23:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To numer do goscia co bierze kase za robote ( usunięte przez administratora )placisz,lub w naturez i masz:) powodzenia
zdjecie uzytkownika
Nowak - 2014-08-28 10:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze jest to, że nawet za granicami Polski tam gdzie praca uwzględnia Polaków są same układy i układziki. Jak nie posmarujesz to nie będziesz miał - co to jest za wyznacznik? I ktoś kto nie zna się na niczym będzie miał lepsze stanowisko od gościa który ma dużo większą wiedzę? Spora niesprawiedliwość w zakładzie panuje.
zdjecie uzytkownika
swiniobijca - 2014-09-23 10:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [damian - 2013-08-20 15:12:52]:
zdala od tej firmy ,patologia .
zdjecie uzytkownika
Imo - 2014-09-24 14:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Możecie chociaż powiedzieć jakie pieniądze realnie oferuje firma, bo z tego co widzę nie ma na ten temat żadnych informacji, a jest to dosyć istotne. Niektórzy mogą zdecydować się na pracę w tej firmie chcąc się tymczasowo zahaczyć dalej szukając, no chyba że komuś takie warunki odpowiadają - wtedy życzyć szczęścia wypada tylko ..
zdjecie uzytkownika
MICHAŁ - 2014-09-29 20:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje w Irlandii pólnocnej w Nerwy w firmie ABP. Ogolnie zimno praca dla faceta ciezka (kobiety maja latwiej) pracujac po 10 godzin (od poniedziałku do piątku) zarobiłem 280 funtow na tydzien. osoby ktore sa na tak zwanych wiszacych(praca mega ciezka z reguly wykonuja ja litwini lub nabite "Chłopy" z polski wyciagaja nawet ponad 400 (ja mam płacone 65% od ilosci zamowien oni po 100%) Ogolnie jesli macie jakas inna opcje pracy niz ta to polecam z niej skorzystac bo naprawde pracuje sie za 2,no ale coz sie dziwic polakow trzeba wykorzystywac,Chodz zawsze moglo byc gorzej. najmniej zarobilem 215 f za 5 dni pracy robiac lacznie 37 godzin.
zdjecie uzytkownika
Wiślak - 2014-10-14 09:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Michał Możesz powiedzieć na jakim stanowisku pracujesz? Bo te 280 funtów miesięcznie nie jest oczywiście nie wiadomo jakimi pieniędzmi ale w porównaniu z polskimi zarobkami - kosmos. Zastanawia mnie jeszcze jedno - skoro kobiety mają łatwiej to czy też mogą liczyć na dobre zarobki? Chciałem wyjechać tam z dziewczyną, ale nie po to by nas zaharować :)
zdjecie uzytkownika
Michal - 2014-11-21 00:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wiślak - 2014-10-14 09:47:35]:
Ja jestem na nozu sciagam mieso z tasmy kroje w kostke itp,praca ciezka ale idzie sie ze wszystkim wprawic.Zapraszam tutaj bo od czegos trzeba zaczac,pozniej znajdziecie sobie lepsza prace jesli kumacie Angielski :) Pozdrawiam i zycze powodzenia
P.S mniej niz ja zarabiam juz sie nie da wiec badz spokojny jesli chodzi o dziewczyne :)
zdjecie uzytkownika
strong - 2014-12-03 13:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ooo!!!!! nawet tu o Tadeuszu piszą że kase bierze?
zdjecie uzytkownika
Krystian - 2015-01-11 03:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:06:49]:
Bzdura...... trzeba tylko pomyslec a nie jak w polsce pod samem albo da na kaucje albo nie......
zdjecie uzytkownika
Wilkiem - 2015-01-11 03:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [strong - 2014-12-03 13:47:48]:
Tadeusz nie brał i nic nie wezmie, chcesz jego kask to sobie zadziubaj wyrzej od niego a nie pierdoły piszesz:P
zdjecie uzytkownika
aniolprawdy - 2015-01-21 19:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz ,Tadeusz Biora kase za zalatwienie wiem bo sami odemnie wzieli wiec bez polemizowania po drugie z nocki menadzer lubi polskie dziewczynki w kazdym tego slowa znaczeniu,jak ktos to czyta kto pracuje tam to wiem i pamieta jak martin lezal w szpitalu niby na zawal a zostal pobity:)
zdjecie uzytkownika
białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w ABP w Shrewsbury, są teraz przyjęcia przez Staffline z Telford, biorą bo brakuje rąk do pracy. Dużo godzin, 6 dni po 10H, po 12 tygodniach płacone overtime x1,5. Robota ciężka i ogólnie czasem zapiernicz jest. Jak robisz szybko i nie marudzisz nikt się nie czepia, ale potrafią z ucha bez twojej wiedzy. Karierowiczów też nie brakuje. Zaciskasz pośladki i jedziesz z tematem (jest zimno, wentylatory chodzą non stop, ale jak zapi#####asz to nie zmarzniesz). W mojej opinii to jest praca tak na rok bo dłużej to tylko dla tych którzy nie mają ciężkiego zajęcia w pracy lub już całkiem przywykli. Najważniejsze: Polacy to ch#je i każde twoje słowo musi przejść przez sito zanim do kogoś trafi.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-01-24 13:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [białkiewicz - 2015-01-21 22:06:13]:
Witam
Jestem zainteresowany pracą w ABP.
Czy jest możliwość kontaktu z Panem odnośnie info.o pracy ???
Piotr
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-10 09:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam kilka miesięcy tam i jak dla mnie to tragedia żebym wiedziała że tak będzie to wgl bym nie przylatywała do Anglii. Jak dla mnie największą głupotom jest to że jednego dnia piszą Ci że dniówka odwołana a rano dzwonią i proszą przyjść do pracy .. Chore . A jeśli odmówisz to ci dziękują i nie masz już po co przychodzić następnego dnia . A już wgl jak mówią że jesteś zapisany na cały tydzień a Ciebie nie ma na liście . Babci które pracują bardzo długo uważają się za wszechmogące . Obrabianie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za plecami to jest tam na poziomie codziennym . A co do zarobków to tyle ile jesteś w pracy tyle zarobisz z tego co pamiętam to jeden dzień w pracy wynosi 50 coś funtów. Ja osobiście nie polecam ;)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-02-17 18:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-02-10 09:29:55]:
Dzięki za informację. Nie wiedziałem, że jest tam, aż tak żle.
Pozdrawiam
Piotr
zdjecie uzytkownika
korekkscz - 2015-02-27 14:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pokrzywa - 2014-02-26 19:36:59]:
A co jezeli chodzi o mézczyze?!!! Tez ma isc z kierownikiem do lózka ?
zdjecie uzytkownika
padam - 2015-04-26 22:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem ABP ładne pare lat kto jest Menagerem na ciepłym magazynie. pozdrawiem
zdjecie uzytkownika
Ogień - 2015-05-04 00:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem ze trzesienie ziemi w abp. Tadka z nocki zwolnili i smierdziela haglauera z dniowki
zdjecie uzytkownika
Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nareszcie sie wzieli za ta patologie,jeszcze powinny pozwalniac tych krymianlistow co hauglauer poprzyjmowal,i zmienic panie z agencji Acorn szczegolnie ole i anke i bedzie wreszczie normalny zaklad
zdjecie uzytkownika
bubu - 2015-05-10 00:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
takie biadolenie na tego i tamtego a wieksza wlasnie czesc osob smarowala kase dawala i plotkowala z tym czy tamtym prezenciki upominki ogolne słodzenie i podlizywanie się
zdjecie uzytkownika
Karierowiczka - 2015-05-12 22:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja to jedna z tych karierowiczek z tej fabryki właśnie. Szkoda, że Masz lipne informacje bo agencja ma na dzień dobry płacone overtime i wszystkie dognosci. Fakt, jak się starasz to Masz- skądś te karierę swą robię. Pozdrawiam - Pani Kierowniczka (ps. Podoba mi się to określenie ;) )
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:20:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aniolprawdy - 2014-08-10 10:11:11]:
Bardzo dobrze że to wszystko się wydało i wszyscy o wszystkim już wiedzą.To musiało pęknąć.To co się działo w tym zakładzie to jakiś cyrk.Bardzo boli to że to Polak Polaka tak wykorzystywał.Teraz powinni dostać wysokie kary,ludziom tam pracującym dac odszkodowania ,deportacja do kraju i zakaz przekraczania granicy UK.
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2015-05-18 02:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ciasnywiesiek - 2015-05-04 22:12:12]:
ZWOLNIĆ TE KLANY RODZINNE! CO TO LUDZI CHCA ZAMECZYC.MOŻE WTEDY BĘDZIE NORMALNY ZAKŁAD I NORMALNE LUDZIE.WRESZCIE BEDZIE STAŁA PRACA NIE NA TELEFON I KONTRAKTY ZA TYLE PRZEPRACOWANYCH LAT CO TO NIEKTÓRZY MAJĄ.
zdjecie uzytkownika
doris - 2015-05-19 12:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedys tam pracowalam ale trafilam na glupiego liniowego byl jak nietykalny gwizdal na ludzi i ponizal dziewczyny masakra
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ABP

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ABP?
Zadaj pytanie
alert