Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Submet

Pracowałeś w firmie Submet i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
KAZIK56 - 2013-09-18 19:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HEJ CZY KTOŚ MOŻE WIE JAK WYGLĄDA ROZMOWA KWALIFIKACYJNA DO SUBMET-U
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-09-19 08:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest możliwość samemu wynająć. Życzę powodzenia!
zdjecie uzytkownika
mati88 - 2013-09-19 08:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem u nich w tym tygodniu jeszcze nie wiem czy zdalem. pytania zadaje taka fajna pani, ktora szybciej ci nawet mapkę przyśle i mlody koles chyba z Norwegi jakiś foreman, potem idziesz na warsztat robić probke- jak znasz sie na robocie to bez problemu odpowiesz na te pytania, chociaz rysunki do gięcia ma dość trudne. zobaczymy jak mi poszlo w piatek. powodzenia
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-19 12:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEJ MATI88 JAKIE PYTANIA ZADAWALI? JAK ATMOSFERA OGÓLNIE? TY JAK MYŚLISZ DOBRZE CI POSZŁO CZY NA CZYMŚ POLEGŁEŚ? A KIEDY MAJĄ CI DAĆ ODPOWIEDŹ CZY ZDAŁEŚ? A COŚ O WYJAZDACH MÓWILI, ŻE JAK PRZEJDZIESZ TO KIEDY PLANUJĄ PIERWSZE WYJAZDY? A O WARUNKACH COŚ MÓWILI?
zdjecie uzytkownika
KAZIK56 - 2013-09-20 13:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEJ MATI I JAK CI POSZŁO JUŻ COŚ WIESZ? JA MAM ROZMOWE W PONIEDZIAŁEK, Z CZEGO SIE PRZYGOTOWAĆ PORADŹ!!! MAM NADZIEJĘ ŻE CI SIĘ UDAŁO DAJ ZNA C NA FORUM CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ JAK CI POSZŁO I TROCHĘ WIĘCEJ NAP. O TEJ ROZMOWIE ILE TRWAŁA ILE OSÓB BYŁO I O CO PYTAŁA TA FAJNA PANI POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-09-25 21:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten starszy pan co testuje jest teoretykiem inigdy chyba nie pracował w Norwegii pyta o normy polskie a tam są całkiem jne Faktycznie w innych Firmach po egzaminie mówją zadałeś cz nie tu tego niema .Jak Polak jest szefem to naj lepiej oszukać polaka jestem ciekaw jle pracuje norków na tych Budowach
zdjecie uzytkownika
bywalec - 2013-10-01 11:02:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No ciekawy jestem mati88 jak ci poszło, bo z tego co słyszałem to nie ma tam naboru. Zresztą zima idzie i wszędzie krucho z pracą.
zdjecie uzytkownika
daro - 2013-10-07 20:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
nowy, orientujesz się może, czy w przypadku znajomości języka obcego jest szansa, że Submet zatrudni taką osobę na stałe do pracy za granicą?
zdjecie uzytkownika
~lejwoda~ - 2013-10-21 19:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Submet za bardzo nie lubi osób z dobrym językiem czy to eng. i nok , jesteś dla nich niewygodny za dużo byś mógł się dowiedzieć i najważniejsze nie jesteś zależny od nich . Byli już tacy co znali język lepiej iż majstrowie na budowach i zostali wynagrzadzani pisemnymi naganami . Hehe 6tys za 4 tyg mieszkanie , jakie mieszkanie barak , szkoda czasu i nerwów jeżeli ktoś umie liczyć to nie pojedzie , niejaki HMM wyżej opisał w 100% prawde ile się wychodzi i nie przeskoczysz tego (usunięte przez administratora) bo stawki minimalne a kroją na wszystkim maxxymalnie
zdjecie uzytkownika
MArio - 2013-10-25 14:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy możecie mi powiedzieć jak tam w ogóle starać się o pracę? Tylko CV czy jakieś inne papiery też trzeba? i gdzie to wysyłać?
zdjecie uzytkownika
piter38 - 2013-11-15 00:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie jestem z zawodu budowlancem ale odkąd pamietam w tym pracuje . Czy bez papierów mam w ogóle szanse na pracę w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
tomy36 - 2013-12-07 17:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. wie ktos jak wyglada egzamin dla ciesli szalunkowych? prosze o podpowiedz.
zdjecie uzytkownika
trybson - 2013-12-14 12:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
No jak może wyglądać . Na egzamin musisz przyjechać dźwigiem z kompletem płyt szalunkowych w celu potwierdzenia iż posiadasz umiejętności montażu systemu . Takich (usunięte przez administratora) to już żal . Weź pracuj z takim później w parze który się pyta jak wygląda egzamin . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kesz14 - 2013-12-16 15:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
chłopaki , uważajcie na Klaudiusza z Jeżewa. wypieprzy was na pysk.za nic.
zdjecie uzytkownika
zle sie dzieje - 2013-12-17 22:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
juz jakiś czas pracuje w tej firmie,ale tak żle jeszcze nie było. Został tylko jeden projekt dla stolarzy i wyjeżdzaja kolesie tomka dulińskiego.On sam sie nie nadaje do wywalania gnoju,a co mówic o dowodzeniu budowa .Na budowie jest wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dezoorganizacja. czy nasze szefostwo tego nie widzi.
zdjecie uzytkownika
tomy36 - 2014-01-12 22:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [trybson - 2013-12-14 12:19:31]:
tee trybsonn... mi chodzilo czy trzeba cos zabrac ze soba z domu na ten egzamin... mialem sie kontaktowac z ta pania z biura bo kazala mi przyjechac ale jak czytam opinie wasze to dziekuje... mam prace w austri i to mi wystarczy.. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Urke - 2014-02-23 13:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chyba tez poszukam czegos innego, chociaż trudno mi oceniac realia Submet, bo w Norwegii nigdy jeszcze nie robiłem, sma nie wiem.
zdjecie uzytkownika
MAZI - 2014-03-18 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich
Pracowalem w Norwegi z firmy Submet jak wyżej opisano warunki mieszkalne poniżej sredniej . Co najważniejsze fajna atmosfera między pracownikami.Minus małe zarobki i wysokie opłaty .Jeżdziłem swoim autem do norwegii, jesteś niezależny od nikogo . Nie wiem czy bym wrócil ponownie . Opinie mialem bardzo dobre ale pracodawcy tego nie zauważali moze nie chcieli. Najlepiej jechać w samemu podstawa jezyk.
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2014-03-24 18:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, w styczniu byłem na rozmowie, dostalem pozytywna odpowiedz ze sie dostałem. Mialem czekac na tel zeby odbyc kurs Bhp i pozniej wyjazd - luty/marzec. Narazie cisza, Pani z biura mowila ze trzeba czekac, sama nie znała terminu. Wie ktos cos moze? Czy ktos juz wgl wyjechał - w tym roku?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-14
Żródło: Gowork.pl
Tczew
( )
  Firma SUBMET poszukuje osób chętnych do pracy w Norwegii, na stanowisku:STOLARZmiejsce rekrutacji: Tczew wymagania: - min. 5 letnie doświadczenie na ww. stanowisku - bardzo dobra znajomość rysunku technicznego- sumienność, dokładność - doświadczenie w pracy zagranicą, znajomość języka angielskiego oraz posiadanie własnego auta jako atuty   obowiązki: budowa ścian, gzymsów, montaż drzwi i okien, montaż
zdjecie uzytkownika
biuro - 2014-03-25 08:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kolo - 2014-03-24 18:14:55]:
Proszę dzwonić do biura po świętach.
zdjecie uzytkownika
uhaty - 2014-03-30 22:14:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Po co dzwonic do biura , tylko szkoda kasy nie mają projektów dla obecnych pracowników , a nowych nabijają w butelkę i obiecują , a ta obietnica polega na tym iż jakiś pracownik podziękuje za pracę to wtedy masz szansę 1;100 że się załapiesz bo najpierw pojadą na to miejsce sprawdzeni pracownicy którzy pracowali w NO także szkoda jazdy do Tczewa i później wydawania siana na telefon bo i tak nic z tego jak będą potrzebować to sami będą dzwonić po 10 razy dziennie hehe taka rzeczywistość
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2014-04-04 17:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żle szukacie Panowie Submet się kończy i całe szczęście. Już si nachapali. Już lepiej z Adecco jechać choć to też nie bajka ... Pozdro dla cwaniaczków z Tczewa.
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2014-04-04 18:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli chodzi o "egzaminy" to są śmiechu warte :)
Facet rozkład Ci rysunek i pyta "co to za pozycja (nr) (fi) ( ile sztuk) później pytanie (zerka na stal listę) a czemu tu jest więcej) :)))
Najlepsze pytanie co jest najważniejsze na stropie ( oczekuje odpowiedzi otulina :) ) No ludzie śmiech na sali, to już dozbrojenie i reszta nie ważne liczy się "OTULINA".. Jaja jakieś 2 lata teu zdawałem ten "egzamin" cuda na kiju.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-04-13 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze się trzymają te cwaniaczki z Tczewa. Pozdrawiam Łaziory z Biura i uważajcie na krótkie Pyszczki z Tczewa.
zdjecie uzytkownika
Ważniak - 2014-04-15 06:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ważne, że można zarobić niezłą kasę, a to w dzisiejszym świecie jest ważne. Poza tym czytałem, że z zespołem nie jest tak najgorzej więc super!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
87 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Submet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x