Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Submet

zdjecie uzytkownika
~lejwoda~ - 2013-10-21 19:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Submet za bardzo nie lubi osób z dobrym językiem czy to eng. i nok , jesteś dla nich niewygodny za dużo byś mógł się dowiedzieć i najważniejsze nie jesteś zależny od nich . Byli już tacy co znali język lepiej iż majstrowie na budowach i zostali wynagrzadzani pisemnymi naganami . Hehe 6tys za 4 tyg mieszkanie , jakie mieszkanie barak , szkoda czasu i nerwów jeżeli ktoś umie liczyć to nie pojedzie , niejaki HMM wyżej opisał w 100% prawde ile się wychodzi i nie przeskoczysz tego (usunięte przez administratora) bo stawki minimalne a kroją na wszystkim maxxymalnie
zdjecie uzytkownika
MArio - 2013-10-25 14:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy możecie mi powiedzieć jak tam w ogóle starać się o pracę? Tylko CV czy jakieś inne papiery też trzeba? i gdzie to wysyłać?
zdjecie uzytkownika
piter38 - 2013-11-15 00:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie jestem z zawodu budowlancem ale odkąd pamietam w tym pracuje . Czy bez papierów mam w ogóle szanse na pracę w tej firmie?
zdjecie uzytkownika
tomy36 - 2013-12-07 17:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. wie ktos jak wyglada egzamin dla ciesli szalunkowych? prosze o podpowiedz.
zdjecie uzytkownika
trybson - 2013-12-14 12:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No jak może wyglądać . Na egzamin musisz przyjechać dźwigiem z kompletem płyt szalunkowych w celu potwierdzenia iż posiadasz umiejętności montażu systemu . Takich (usunięte przez administratora) to już żal . Weź pracuj z takim później w parze który się pyta jak wygląda egzamin . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kesz14 - 2013-12-16 15:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
chłopaki , uważajcie na Klaudiusza z Jeżewa. wypieprzy was na pysk.za nic.
zdjecie uzytkownika
zle sie dzieje - 2013-12-17 22:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
juz jakiś czas pracuje w tej firmie,ale tak żle jeszcze nie było. Został tylko jeden projekt dla stolarzy i wyjeżdzaja kolesie t (usunięte przez administratora) omka dulińskiego.On sam sie nie nadaje do wywalania gnoju,a co mówic o dowodzeniu budowa .Na budowie jest wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dezoorganizacja. czy nasze szefostwo tego nie widzi.
zdjecie uzytkownika
tomy36 - 2014-01-12 22:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [trybson - 2013-12-14 12:19:31]:
tee trybsonn... mi chodzilo czy trzeba cos zabrac ze soba z domu na ten egzamin... mialem sie kontaktowac z ta pania z biura bo kazala mi przyjechac ale jak czytam opinie wasze to dziekuje... mam prace w austri i to mi wystarczy.. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Urke - 2014-02-23 13:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja chyba tez poszukam czegos innego, chociaż trudno mi oceniac realia Submet, bo w Norwegii nigdy jeszcze nie robiłem, sma nie wiem.
zdjecie uzytkownika
MAZI - 2014-03-18 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich
Pracowalem w Norwegi z firmy Submet jak wyżej opisano warunki mieszkalne poniżej sredniej . Co najważniejsze fajna atmosfera między pracownikami.Minus małe zarobki i wysokie opłaty .Jeżdziłem swoim autem do norwegii, jesteś niezależny od nikogo . Nie wiem czy bym wrócil ponownie . Opinie mialem bardzo dobre ale pracodawcy tego nie zauważali moze nie chcieli. Najlepiej jechać w samemu podstawa jezyk.
zdjecie uzytkownika
Kolo - 2014-03-24 18:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, w styczniu byłem na rozmowie, dostalem pozytywna odpowiedz ze sie dostałem. Mialem czekac na tel zeby odbyc kurs Bhp i pozniej wyjazd - luty/marzec. Narazie cisza, Pani z biura mowila ze trzeba czekac, sama nie znała terminu. Wie ktos cos moze? Czy ktos juz wgl wyjechał - w tym roku?
zdjecie uzytkownika
biuro - 2014-03-25 08:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kolo - 2014-03-24 18:14:55]:
Proszę dzwonić do biura po świętach.
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2014-04-04 17:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żle szukacie Panowie Submet się kończy i całe szczęście. Już si nachapali. Już lepiej z Adecco jechać choć to też nie bajka ... Pozdro dla cwaniaczków z Tczewa.
zdjecie uzytkownika
Hmm - 2014-04-04 18:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeżeli chodzi o "egzaminy" to są śmiechu warte :)
Facet rozkład Ci rysunek i pyta "co to za pozycja (nr) (fi) ( ile sztuk) później pytanie (zerka na stal listę) a czemu tu jest więcej) :)))
Najlepsze pytanie co jest najważniejs (usunięte przez administratora) cuda na kiju.
zdjecie uzytkownika
Bolo - 2014-04-13 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze się trzymają te cwaniaczki z Tczewa. Pozdrawiam Łaziory z Biura i uważajcie na krótkie Pyszczki z Tczewa.
zdjecie uzytkownika
Ważniak - 2014-04-15 06:51:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ważne, że można zarobić niezłą kasę, a to w dzisiejszym świecie jest ważne. Poza tym czytałem, że z zespołem nie jest tak najgorzej więc super!
zdjecie uzytkownika
pastuch - 2014-05-14 19:54:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co masz na myśli mówiąc o dobrych zarobkach? możesz przybliżyć tutaj widełki płacowe w Submecie ? pzdr
zdjecie uzytkownika
lejwoda ..... - 2014-05-21 23:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Submet heee tak firma w biurze extra niby miło tylko ze uwierzcie naprawdę nie na długo miło. (usunięte przez administratora) towań.
Więc ocena należy do Was.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-05-26 18:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przede wszystkim napisaliście o zarobkach, a mi wygladaja na calkiem ok. Wazne ze prace daja. niech ktos napisze czy warto?
zdjecie uzytkownika
Subworker - 2014-07-05 22:30:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1500 zl na czysto tygodniowo
zdjecie uzytkownika
warto na stolarza? - 2014-07-08 13:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem czy za pozno sie nie obudzilem, ale napiszcie czy warto zawracac sobie glowe szukaniem pracy jako stolarz. znam norweski tak że moge pogadac, mam tez papiery, ale nie wiem czy nie za pozno :)
zdjecie uzytkownika
Bunia - 2014-07-13 18:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zachwycony???? - 2013-03-14 12:04:30]:
Kto kazał Tobie pisać te bzdury
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-07-15 18:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Subworker - 2014-07-05 22:30:03]:
no nie jest to jakaś mamona, ale jak pomysle ze ja teraz zarabiam w dyskoncie przez z miesiac tyle to mi sie smiac chce. i wliczam w to premie. A jak atmosfera w firmie? bo ktos pisal ze sie popsula.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-15
Żródło: Gowork.pl
Oslo
( )
Grupa SUBMET poszukuje osoby zainteresowanej podjęciem pracy na stanowisku:   Resource Coordinator (branża stoczniowa) Resource Coordinator Miejsce pracy: Norwegia Obowiązki: kontrola dokumentów i stanów magazynowych, wprowadzanie danych do systemu, przyjęcie i wydawanie towaru zgodnie ze standardami magazynowymi i instrukcjami wewn
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2014-07-16 08:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie popsuła, wszystko ok. Kto jedzie tam do pracy, ten jest zadowolony, kto chce się opier... temu zawsze źle.
zdjecie uzytkownika
szukam pracy - 2014-07-16 12:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gienek - 2014-07-16 08:50:42]:
To prawda. Coś mało ofert mimo wszystko, zerknąłem sobie też na ich stronę. Napisz jak masz jakieś aktualne info o przyjęciach do Submetu.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Submet
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x