logo Submet Construction AS

Submet Construction AS

Tczew

Opinie o Submet Construction AS

Hehe 2016-01-29 08:50
Widzę, że tylko nazwy się zmieniają. Poprzednio był Submet Service ale tam zostały długi, tzn niezapłacone pensje i nie wiadomo co jeszcze a teraz mała zmiana nazwy na Cost...cos tam i jedziemy dalej Panie Wojtku.
Piszcie gdzie aktualnie pracuje Submet na jakich budowach u kogo itd. Czas "pomóc" im zyskać dobrą, rzetelną renomę u ich procodawców. Jeżeli jakieś macie jeszcze smaczki to chętnie poproszę a zrobię z nimi użytek.
7
MARIO 2016-01-30 12:27
CHCIALEMWIEDZIEC JAK ZAROBKI I UMOWA JAKA I WARUNKI WPRACY W SUBMET ,ZBROJARZ
9
Biuro Submet 2016-01-31 20:53
Witamy.
Mario jak tak samo pracujesz jak piszesz , to dziękujemy już Tobie.








4
majonez 2016-02-01 14:19
witam.chciałem się dowiedzieć czy mozna pracować w submecie na własnej działalności z góry dziękuje
Roomano 2016-02-20 23:53
Daj, proszę, namiary na tą firmę NCC. Może masz jakąś szerszą wiedzę na jej temat? Pozdrawiam.
Andi 2016-03-01 10:17
Witam można jakiś nr tel? Dzwoniłem na ten nr podany na stronie lecz nikt nie odbierał wysłałem swoje CV i tez bez odzewu pzdr
1
byly pracownik 2016-03-06 18:35
Panowie nie polecam dziadostwo Szefowa nieumie odpowiedzieć na podstawowe pytania kroi na czym się da za kilka dni submet się skończy z poterznymi długami i tak bendzie po firmie żeby się nieodbilo na pracownikach bez wyplat z reko w nocniku oni maja pracownika w nosie jak w tamtym roku wypowiedzenia i na bruk niepolecam szkoda czasu i nerw pieniędzy tam niema
2
byly pracownik 2016-03-25 01:33
panowie nierubcie sobie nadziei to jest zlodziejska firma ludzie przyjmują się i zaraz zwalniają niema pieniędzy kradna naczym się da szefowa oto zadba zebyscie niedostali zaduzo po prostu polska firma krzak sady niewypłacanie zarobionych pieniedz szkoda zachodu do tej firmy wszędzie lepiej aby nietam ostrzegam pytajcie wszystko wam opowiem otej zakłamanej pseudo firmie polskiej
4
Tomek 2016-04-06 17:22
Co ty za bzdury piszesz Submet nie wypłacał w 2015 feriepenge za 2014 nie za bieżący rok/
Tomek 2016-04-06 17:23
Co ty za bzdury piszesz Submet nie wypłacał w 2015 feriepenge za 2014 nie za bieżący rok/
benek 2016-04-07 21:26
szukam pracy jako stolarz czy mają jakieś oferty//////
ja to ja 2016-04-12 21:18
Witam. Panowie nie polecam tej firmy. Dziadostwo totalne, brak jakiejkolwiek organizacji. Teraz szukają ludzi młodych aby połączyc ich ze starszymi starymi pracownikami. Jak przyjedzie jakiś Fachowiec to odrazu rezygnuje. Kroją na mieszkaniach zabierają z wypłaty na to dużą ilośc kasy. W biurze siedzi ich tam z 10 dosłownie siedzi.Panowie dalekim kołem od taj firmy. Byłem widziałem
5
Ron 2016-04-13 19:47
A cos więcej byś napisal? Ile czasu tam pracowales?Na jakiej budowie?Jakie zarobki i mieszkanie?
1
MKS 2016-05-24 12:13
Witam, czy ktoś z pracowników może napisać jak wygląda obecnie sytuacja? Czy pensje sa na czas wg ustaleń, jak wygląda sprawa ilości zjazdów do Polski i na czyj koszt?
1
MKS 2016-05-24 12:29
Jak to wygląda obecnie? Czy wypłaty są na czas ? Drugie pytanko: kto ponosi koszty zjazdów do Polski i czy one płatne ? Z góry dzięki za odp.
nogat 2016-06-05 15:27
Firma jak kazda -wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
nigdy nie spoznili sie z zadna wyplata
placa na czas a za mieszkanie kazdy placi -jedni mniej drudzy wiecej
najwazniejsze ze wszystkie socjale sa i wszystko w normie
a ci co pisza i narzekaja to ci ktorym sie nie udalo zrobic kariery w tej firmie
ludzie wezcie sie do roboty i pracujcie bo macie na kogo a wtedy wszystko bedzie ok raz jest lepiej a raz gorzej -najwazniejsz e ze placa na czas i ni nie trzeba sie martwic czy wyplata wplynela czy nie bo jeszcze sie tak nie zdazylo
6
nogat 2016-06-05 15:28
Firma jak kazda -wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
nigdy nie spoznili sie z zadna wyplata
placa na czas a za mieszkanie kazdy placi -jedni mniej drudzy wiecej
najwazniejsze ze wszystkie socjale sa i wszystko w normie
a ci co pisza i narzekaja to ci ktorym sie nie udalo zrobic kariery w tej firmie
ludzie wezcie sie do roboty i pracujcie bo macie na kogo a wtedy wszystko bedzie ok raz jest lepiej a raz gorzej -najwazniejsz e ze placa na czas i ni nie trzeba sie martwic czy wyplata wplynela czy nie bo jeszcze sie tak nie zdazylo
NCc..... 2016-07-12 20:10
Firma INKO na winko,nie polecam.Kasa mala jak na Norwegie,dyskryminacja nowych,burdel na kolkach.Wieczne zakazy,nakazy,podwyszki po kilku latach jak u zyd.......Ciesze sie ze odeszlem.Aplikujcie do mnie,praca luz.tez w Oslo....... petra@eterni.no Nara.
alko81 2016-07-21 15:14
Panowie pewnie temat jest już przerobiony , ale zapytam jeszcze ras na temat submat - ponieważ mam ofertę na wyjazd do norwegi cieśla szalunkowy projekt muzeom potem inny niby to .
Ale jak poczytałem to coraz bardziej mam wątpliwości czy to nie jest wyjazd na jedyne muzeum aby dokończyć a potem cześć i szukaj kasy.
Był bym wdzięczny jak ktoś by opisał jak wygląda naprawdę współpraca z ta firmą
czy warto sobie głowę zawracać i czy te wszystkie opinie negatywne nie są przesadzone , ponieważ sam pracowałem w Anglii ponad 8 mies gdzie ludzie pisali też że zle itp a nie było tak , PRZEBARWILI bardzo a to ludzi zniechęca
4
polo 2016-09-21 12:36
hej mam takie pytanie czy ktoś pojechał od nich na stolarza budowlanego byłem u nich na rozmowach powiedzeli że rozmowa poszła pozytywnie i mam czekać od nich na telefon na wyjazd i już trochę czasu minęło i nic
K. 2016-09-22 22:15
Coś ci się pokręciło.
Mam wrażenie że sami partacze (parciarze) tam pracują.
Rażący brak znajomości podstawowych zasad sztuki budowlanej, zaawansowany alkoholizm wśród załogi, ferment braku kwalifikacji połączonego z kumoterstwem, wyścig szczurów w atmosferze ogólnej, bardzo inwektywnej arogancji, rażący brak znajomości podstawowych zasad higieny i współżycia społecznego widoczne na kwaterach wynajmowanych przez Submet (bywa że te kwatery po libacjach przypominają raczej PGR-owskie chlewnie...) Brak kwalifikacji i podstawowej znajomości zasad biznesu cementuje pozycję Zarządu spółki; w dniu dzisiejszym Submet stał się bankrutem.
1
pracownik 2016-09-23 06:53
Jaka jest szansa że pracownicy otrzymają wypłatę?
też pracownik 2016-09-23 17:59
100 % , ale nie wiadomo dokładnie kiedy.
4
polo 2016-09-23 23:40
czyli widzę że nici z tego wyjazdu ...... a mówili że będzie ok........ to tylko może dobrze że nie dzwonili a co wcześniejszego gościa to trzeba patrzeć w internet Pozdro nie doszły submetowiecccccccccc
Bombardier - Strzepowo 1997 2016-09-24 17:52
Widzę, że ktoś jest tutaj niezadowolonym pracownikiem z jakże zaawansowanym słownictwem nie przystosowanym do końca, szczególnie jeśli się patrzy na zasady tworzenia psełdo na modłę nowomowy nowych związków wyrazowych. Ale te próby stworzenia poważnej merytoryki słowa nie zmieniają faktu że to zwykły hejting (tak, tak się to pisze). I polecam poczytanie i poszukanie parę informacji w sieci, bo firma nie dlatego ogłosiła upadłość (a nie zbankrutowała). Jeśli wypowiadamy się w necie tylko po to, żeby sobie poużywać, to przykro mówić, ale to słabe. Szanujmy się.
gonsior 2016-09-25 15:55
zapomnij kolego firma upadła
1
gonsior 2016-09-25 15:55
zapomnij kolego firma upadła
1
darek 2016-09-25 20:03
wiecej majstrow nieudolnych takich jak rudy kierownictwa malolatow bez praktyki pan karamba czowiek od spraw niepotrzebnych dwulicowiec submet by sprzedal zeby sobie tylek ratowac pani prezes to wszystko przeznich ale jurz zapuzno
1
Spöttisch 2016-09-26 13:00
Firma ogłosiła upadłość w zeszłym tygodniu. A ogłoszenia mogą sobie wisieć, dopóki są opłacone.
Co do pracy jako stolarz dla kobiety, w Submecie to chyba niemożliwe.
Nie mam 100% pewności, ale w tej firmie sobie tego nie wyobrażam.
W norweskich firmach normalka, może nie często spotykana, ale nie jest to nic dziwnego.
Kobiety elektrycy, hydraulicy, malarze czy stolarze zdarzają się na budowach.
Znam przypadki kobiet pracujących przy wyburzeniach kujących młotami pneumatycznymi i tnących beton.
3
Łukasz 2016-09-29 19:36
Może byś się przedstawił panie Łukaszu
LUKASZ 2016-09-29 19:40
Może byś się przedstawił panie ŁUKASZU
polo 2016-10-08 19:50
to jak z tą upadłością bo nie wiem czy jest sens dzwonić i pytać się o pracę na stolarza
aroo 2016-10-19 13:55
submet sie rozsypał
1
Stanek 2016-10-19 20:07
Submet Construction AS póki co moim zdaniem musi stanąć na nogi, wiadomo jak jest, bywało gorzej, ale może być lepiej.
Stanislaw 2016-10-25 20:23
TY gasiorze firma to jeszcze istnieje a w tej co pracujesz obecnie to szybciej zbankrutuje niz sobie wyobrazasz , tak ci bardzo zle bylo w sbmecie . Nie sluchac to co gadaja inni i nie isc jk ciele za krowa, bo przeciez masz swoj rozum .
Stanislaw 2016-10-25 20:24
TY gasiorze firma to jeszcze istnieje a w tej co pracujesz obecnie to szybciej zbankrutuje niz sobie wyobrazasz , tak ci bardzo zle bylo w sbmecie . Nie sluchac to co gadaja inni i nie isc jk ciele za krowa, bo przeciez masz swoj rozum .
nowy 2016-10-30 11:50
masz rację
pracownik 2016-11-02 19:17
polecam firme submet ja pracowalem kilka lat w tej firmie zawsze wyplaty byly wyplacane na czas mysle ze ci co pisza negatywne kometarze to sami nieudaczniki ktorzy caly czas narzekaja ze sie urodzili i kaza im pracowac . Wziasc sie do pracy a nie obczerniac firme
1
polo 2016-11-11 17:45
Hej i co z submetem czy ruszyli od nowa czy pracują czy mają prace dla stolarzy
pracownik 2016-11-24 20:16
oby ruszyli ja czekam na ich propozycje pracy polecam nie mam zadnych zastrzezen
stolarz 2016-12-10 07:24
Ruszyli ruszyli...
Szukaja stolarzy i monterow plyt gk.
Ponoc jest selekcja ale ludzie juz wyjezdzaja .
Zadowolony 2017-01-19 12:44
Kogo jeszcze szukają do pracy? Gdzie są w tym momencie organizowane wyjazdy? Jakie zarobki można dostać? Pytam o wszystko ponieważ nie widziałem nigdzie ostatnio ich ofert a bardzo chciałbym wyjechać.
Natalia 2017-03-13 23:05
Submet Construction AStel. to profesjonalizm. Dla zainteresowanych pracą podajemy adres e-mail: rekrutacja@submet.pl
Eryk 2017-06-15 15:23
Nie pracujcie tam, są winni ludziom pieniądze i to duże teraz powstają by z nowych zapłacić starym pracownikom, wiem bo pracowałem tam
1
Eryk 2017-06-15 15:29
Szukają nowych ludzi, bo starzy nie wrócą, zostawili ich bez pieniędzy ogłaszając we wrześniu upadłość, poszukajcie w internecie nazwiska właściciela i przekonacie się ile miał wcześniej firm, płaci marne grosze.
1
Życzliwy 2017-06-19 10:58
Jaki jest powód, że tak mało opinii w ostatnim czasie widnieje na forum? Czy jest tak dobrze, iż nie macie czasu pisać? To byłoby bardzo dobrze bo taka cisza martwi niejedna osobę która pracowała z nimi. Szkoda tylko, że niektórzy tak źle rokują firmie, czy to im sprawia przyjemność?
Tomek 2017-06-21 21:31
Chętni przyjmują oferty pracy tylko po to by zdobyć numer Norweski no i może parę szkoleń, a potem.... odchodzą, nie ma żadnej klauzuli w umownie. Ja tak zrobię z kumplami. Wszyscy inni dawno o tej firmie zapomnieli.
Tomek 2017-06-22 07:13
Poprawka zrobiliśmy, choć nie powiem płacili na czas, za szkolenia nigdy kasy nie brali, pomagali w formalnościach.
Norman 2017-06-22 22:16
Po co taki ferment ktoś robi? Gdyby zgłosili upadłość nikogo by nie zatrudniali!!!
Zadowolony 2017-07-16 12:34
Czy uważacie z całą pewnością, że agencja nie zasługuje na dobre opinie? Zawsze może zdarzyć się coś nieprzewidywalnego. Nie uwierzę, że agencja ze swoimi pozwoleniami robi jakieś dziwne działania o których piszecie. Niektórzy mają bujną wyobraźnie!
Zostaw swoją opinię o Submet Construction AS - Tczew
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Submet Construction AS