Submet Construction AS

Tczew

Opinie o Submet Construction AS

heniek 2016-02-21 09:56:46
@rtgr chyba juz znalezli ksiegowego i teraz zajeli sie rekrutacja na stanowiska techniczne. Szukaja majstra budowy, wymagaja 5 letnie doświadczenie na stanowisku majstra ( prace ciesielskie/zbrojarskie) i dobry angielski
Andi 2016-03-01 10:17:37
Witam można jakiś nr tel? Dzwoniłem na ten nr podany na stronie lecz nikt nie odbierał wysłałem swoje CV i tez bez odzewu pzdr
pastuch 2016-03-01 11:19:44
i akurat jeśli mowa jest o tym stanowisku to jest ono w submecie jednym z bardziej opłacalnych na jakie można obecnie aplikować. Po za tym szukają jedynie stolarzy
byly pracownik 2016-03-06 18:35:58
Panowie nie polecam dziadostwo Szefowa nieumie odpowiedzieć na podstawowe pytania kroi na czym się da za kilka dni submet się skończy z poterznymi długami i tak bendzie po firmie żeby się nieodbilo na pracownikach bez wyplat z reko w nocniku oni maja pracownika w nosie jak w tamtym roku wypowiedzenia i na bruk niepolecam szkoda czasu i nerw pieniędzy tam niema
rimio 2016-03-06 19:53:01
ciekawi mnie teraz oferta pracy jako Majster i Kierownik robót, bo jest tylko na Oslo, wiec przejazd i całe zakwaterowanie jest po stronie pracodawcy jednak.
Ja to jestem 2016-03-11 17:00:19
To bardzo dobrze, że pracodawca opłaca przelot i zakwaterowanie, bo nie trzeba się o to martwić. W dodatku zapewniają też ubezpieczenie i jest umowa o pracę.
Piotrek 2016-03-13 20:32:52
No to jest zawsze dobra sprawa że dowozi na miejsce złwaszcza, że welu majstrów nie mówi zbyt kwieciście w obcych językach, fajnie że jest opiekun na miejscu
byly pracownik 2016-03-25 01:33:58
panowie nierubcie sobie nadziei to jest zlodziejska firma ludzie przyjmują się i zaraz zwalniają niema pieniędzy kradna naczym się da szefowa oto zadba zebyscie niedostali zaduzo po prostu polska firma krzak sady niewypłacanie zarobionych pieniedz szkoda zachodu do tej firmy wszędzie lepiej aby nietam ostrzegam pytajcie wszystko wam opowiem otej zakłamanej pseudo firmie polskiej
Jaro 2016-03-26 08:31:00
No to teraz mnie zdziwiłeś @bylypracownik, a miałem się do nich zatruniać. W ofercie dają info na nt umowy o prace, więc musi być jakiś czas wypowiedzenia przecież no i stabilne zatrunienie. Ciekawe jak z wypłatą...
onjj 2016-03-29 18:10:51
mnie się wydaje, że nie może być aż tak źle @Jaro skoro praktycznie w każdym ogłoszeniu gwarantują umowę o pracę i piszą teraz o socjalu i innych benefitach..
Tomek 2016-04-06 17:22:32
Co ty za bzdury piszesz Submet nie wypłacał w 2015 feriepenge za 2014 nie za bieżący rok/
Tomek 2016-04-06 17:23:07
Co ty za bzdury piszesz Submet nie wypłacał w 2015 feriepenge za 2014 nie za bieżący rok/
benek 2016-04-07 21:26:39
szukam pracy jako stolarz czy mają jakieś oferty//////
ja to ja 2016-04-12 21:18:50
Witam. Panowie nie polecam tej firmy. Dziadostwo totalne, brak jakiejkolwiek organizacji. Teraz szukają ludzi młodych aby połączyc ich ze starszymi starymi pracownikami. Jak przyjedzie jakiś Fachowiec to odrazu rezygnuje. Kroją na mieszkaniach zabierają z wypłaty na to dużą ilośc kasy. W biurze siedzi ich tam z 10 dosłownie siedzi.Panowie dalekim kołem od taj firmy. Byłem widziałem
1
Ron 2016-04-13 19:47:58
A cos więcej byś napisal? Ile czasu tam pracowales?Na jakiej budowie?Jakie zarobki i mieszkanie?
1
diana 2016-04-28 18:22:27
@rok a ja dopiero się do nich chcę wybrać na jakieś zatrudnienie, może na betoniarza od kosmetyki betonu bo rekrutacja jest. wiesz czy kobiety przyjmują?
pastuch 2016-05-05 17:25:38
szczerze przyznam że nie słyszałem jeszcze do tej pory aby przyjmowali ostatnimi czasy do pracy w submecie na betoniarzy czy też cieśle kobiety . pozdro
MKS 2016-05-24 12:13:54
Witam, czy ktoś z pracowników może napisać jak wygląda obecnie sytuacja? Czy pensje sa na czas wg ustaleń, jak wygląda sprawa ilości zjazdów do Polski i na czyj koszt?
1
MKS 2016-05-24 12:29:40
Jak to wygląda obecnie? Czy wypłaty są na czas ? Drugie pytanko: kto ponosi koszty zjazdów do Polski i czy one płatne ? Z góry dzięki za odp.
sarna 2016-06-02 21:10:21
ooo słitaśnie, widzę że poszukiwany jest nowy Specjalista ds. kadr. u was - czy to prawda że angielski na wysokim poziomie będzie wymagany? napiszcie bo nie wiem czy iść na jakiejś korepetycje czy nie
nogat 2016-06-05 15:27:39
Firma jak kazda -wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
nigdy nie spoznili sie z zadna wyplata
placa na czas a za mieszkanie kazdy placi -jedni mniej drudzy wiecej
najwazniejsze ze wszystkie socjale sa i wszystko w normie
a ci co pisza i narzekaja to ci ktorym sie nie udalo zrobic kariery w tej firmie
ludzie wezcie sie do roboty i pracujcie bo macie na kogo a wtedy wszystko bedzie ok raz jest lepiej a raz gorzej -najwazniejsz e ze placa na czas i ni nie trzeba sie martwic czy wyplata wplynela czy nie bo jeszcze sie tak nie zdazylo
1
nogat 2016-06-05 15:28:48
Firma jak kazda -wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
nigdy nie spoznili sie z zadna wyplata
placa na czas a za mieszkanie kazdy placi -jedni mniej drudzy wiecej
najwazniejsze ze wszystkie socjale sa i wszystko w normie
a ci co pisza i narzekaja to ci ktorym sie nie udalo zrobic kariery w tej firmie
ludzie wezcie sie do roboty i pracujcie bo macie na kogo a wtedy wszystko bedzie ok raz jest lepiej a raz gorzej -najwazniejsz e ze placa na czas i ni nie trzeba sie martwic czy wyplata wplynela czy nie bo jeszcze sie tak nie zdazylo
sks 2016-06-07 11:58:22
kilka osób jest teraz potrzebnych - stolarz, tapicer, szwaczka, pomocnicy
NCc..... 2016-07-12 20:10:52
Firma INKO na winko,nie polecam.Kasa mala jak na Norwegie,dyskryminacja nowych,burdel na kolkach.Wieczne zakazy,nakazy,podwyszki po kilku latach jak u zyd.......Ciesze sie ze odeszlem.Aplikujcie do mnie,praca luz.tez w Oslo....... petra@eterni.no Nara.
sdfswdfvg 2016-07-12 20:23:19
potrzebny jest tez kierownik robót w Oslo czytalem w ogloszeniu ze oferuja zatrudnienie w firmie norweskiej, interesujące stanowisko w dynamicznie rozwijającej się firmie,atrakcyjne warunki zatrudnienia
alko81 2016-07-21 15:14:57
Panowie pewnie temat jest już przerobiony , ale zapytam jeszcze ras na temat submat - ponieważ mam ofertę na wyjazd do norwegi cieśla szalunkowy projekt muzeom potem inny niby to .
Ale jak poczytałem to coraz bardziej mam wątpliwości czy to nie jest wyjazd na jedyne muzeum aby dokończyć a potem cześć i szukaj kasy.
Był bym wdzięczny jak ktoś by opisał jak wygląda naprawdę współpraca z ta firmą
czy warto sobie głowę zawracać i czy te wszystkie opinie negatywne nie są przesadzone , ponieważ sam pracowałem w Anglii ponad 8 mies gdzie ludzie pisali też że zle itp a nie było tak , PRZEBARWILI bardzo a to ludzi zniechęca
3
talala 2016-07-21 15:26:02
Murarz - kosmetyka betonu jest teraz u nich potrzebny, wiec praca w sumi chyba całkiem niezła z tego co widze. Dajcie znac co wiecie o tym jeszcze, z góry dzięki.
polo 2016-09-21 12:36:24
hej mam takie pytanie czy ktoś pojechał od nich na stolarza budowlanego byłem u nich na rozmowach powiedzeli że rozmowa poszła pozytywnie i mam czekać od nich na telefon na wyjazd i już trochę czasu minęło i nic
Mąka 2016-09-21 14:03:47
Skoro wiesz, ze ktoś taki jest u nich potrzebny to musisz od kogoś wiedzieć lub widziałeś ofert pracy, skoro wiesz cos na ten temat to musisz sam znać szczegóły ,to ty nam w takim razie powiedz czego oczekują i czego wymagają, bo ja ofert pracy nie widzę by szukali,wiec?
K. 2016-09-22 22:15:44
Coś ci się pokręciło.
Mam wrażenie że sami partacze (parciarze) tam pracują.
Rażący brak znajomości podstawowych zasad sztuki budowlanej, zaawansowany alkoholizm wśród załogi, ferment braku kwalifikacji połączonego z kumoterstwem, wyścig szczurów w atmosferze ogólnej, bardzo inwektywnej arogancji, rażący brak znajomości podstawowych zasad higieny i współżycia społecznego widoczne na kwaterach wynajmowanych przez Submet (bywa że te kwatery po libacjach przypominają raczej PGR-owskie chlewnie...) Brak kwalifikacji i podstawowej znajomości zasad biznesu cementuje pozycję Zarządu spółki; w dniu dzisiejszym Submet stał się bankrutem.
pracownik 2016-09-23 06:53:53
Jaka jest szansa że pracownicy otrzymają wypłatę?
szansa na sukces 2016-09-23 09:55:12
mąka no jak to, przecież szukają stolarza budowlanego do Oslo, ja nie wiem jakim cudem nie zauważyłaś tej oferty, ciekawe tylko czy jako kobiety miałybyśmy szanse
też pracownik 2016-09-23 17:59:53
100 % , ale nie wiadomo dokładnie kiedy.
1
zuza 2016-09-23 21:40:59
@ szansa na sukces - zastanów sie czy praca stolarza budowlanego dla kobiety jest odpowiednia? nie uważam, że my kobiety jedsteśmy mniej zdolne, ano ale mimo wszystko trzeba spojrzeć nass to obiektywnie. To cięzka fizyczna praca - raczej nie dla kobiety
polo 2016-09-23 23:40:31
czyli widzę że nici z tego wyjazdu ...... a mówili że będzie ok........ to tylko może dobrze że nie dzwonili a co wcześniejszego gościa to trzeba patrzeć w internet Pozdro nie doszły submetowiecccccccccc
Mąka 2016-09-24 08:45:30
a dlaczego nici z wyjazdu? zadwonili do ciebie i zrezygnowali? stolarze sa czesto poszukiwani w noregii, sledz na bierzaco ich oferty pracy moze jeszcze beda kogos szukać
Bombardier - Strzepowo 1997 2016-09-24 17:52:05
Widzę, że ktoś jest tutaj niezadowolonym pracownikiem z jakże zaawansowanym słownictwem nie przystosowanym do końca, szczególnie jeśli się patrzy na zasady tworzenia psełdo na modłę nowomowy nowych związków wyrazowych. Ale te próby stworzenia poważnej merytoryki słowa nie zmieniają faktu że to zwykły hejting (tak, tak się to pisze). I polecam poczytanie i poszukanie parę informacji w sieci, bo firma nie dlatego ogłosiła upadłość (a nie zbankrutowała). Jeśli wypowiadamy się w necie tylko po to, żeby sobie poużywać, to przykro mówić, ale to słabe. Szanujmy się.
xdfghjk 2016-09-24 21:30:22
@ Mąka - i ja jestem zdziwiona - a widze ze poszukują stolarza budowlanego własnieb do Oslo (Norwegia)
gonsior 2016-09-25 15:55:02
zapomnij kolego firma upadła
gonsior 2016-09-25 15:55:53
zapomnij kolego firma upadła
bytka 2016-09-25 18:07:34
@ Bombardier - Strzepowo 1997 - masz w 100% rację. no ale co zrobisz? nic nier zrozbisz takie mamy społerczeństwo które czesto sie nie szanuje. My ludzie nie szanujemy siebie nawzajem. W dużej mierze uweażam, ze jest to kwestia wychowania. A hejty beda coraz częsciej. Niestety.
darek 2016-09-25 20:03:54
wiecej majstrow nieudolnych takich jak rudy kierownictwa malolatow bez praktyki pan karamba czowiek od spraw niepotrzebnych dwulicowiec submet by sprzedal zeby sobie tylek ratowac pani prezes to wszystko przeznich ale jurz zapuzno
sola 2016-09-25 20:06:31
na pewno nie upadła kolego skoro w połowie września wpadło ogłoszenie na tego stolarza i ogoszenie jak widzę w internetach nadal jest aktualne i mozna nadal z nimi wyjechać do Oslo - ciekawe tylko czy jako kobieta miałabym szanse objąć takie stanowisko
Spöttisch 2016-09-26 13:00:55
Firma ogłosiła upadłość w zeszłym tygodniu. A ogłoszenia mogą sobie wisieć, dopóki są opłacone.
Co do pracy jako stolarz dla kobiety, w Submecie to chyba niemożliwe.
Nie mam 100% pewności, ale w tej firmie sobie tego nie wyobrażam.
W norweskich firmach normalka, może nie często spotykana, ale nie jest to nic dziwnego.
Kobiety elektrycy, hydraulicy, malarze czy stolarze zdarzają się na budowach.
Znam przypadki kobiet pracujących przy wyburzeniach kujących młotami pneumatycznymi i tnących beton.
Mąka 2016-09-26 13:15:58
Nie wiem czy macie potwierdzone informacje i skąd dysponujecie nimi ale sprawdzałem wszystko w internecie i jak narazie firma istnieje
3
Aj 2016-09-29 12:06:19
No oczywiście, że firma istnieje, nie ma co robić jakichś dziwnych podchodów, dajcie najlepiej jakieś linki do całego tematu, wtedy się z nim zapoznamy
on 2016-09-29 16:39:23
@mąka też właśnie szukałem konkretów na ich temat i nie ma powodów do obaw na tę chwilę. Ciekawi mnie tylko, skąd takie plotki? Może to konkurencja działa?
Łukasz 2016-09-29 19:36:37
Może byś się przedstawił panie Łukaszu
LUKASZ 2016-09-29 19:40:05
Może byś się przedstawił panie ŁUKASZU
rereer234 2016-09-29 19:59:40
no to szczerze mowiac to ja już nie wiem jak tu jest
Zostaw swoją opinię o Submet Construction AS - Tczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Submet Construction AS