brak logo

Lear Corporation Poland II

Legnica

Opinie o Lear Corporation Poland II

yahoo 2016-05-10 14:48:08
jakaś małolata dała mu pewnie zlewkę, coś w stylu bo jesteś łysy i się nie golisz, ma kasę a fajnych lalek nie ma, co mu z kasy jak paszteta pociśnie chodzi później sflustrowany,
spawacz a5x 2016-05-20 11:54:52
maur ty deta parówo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] qrwo jeszcze cie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
charity lear 2016-05-31 17:09:24
Obecnie dla naszego Klienta- firmy o ugruntowanej pozycji na rynku poszukujemy Kandydatek/Kandydatów na stanowisko: Opis stanowiska: -praca w firmie z branży automotive -montaż metalowych elementów -praca w systemie trzyzmianowym Wymagania: -zdolności manualne -dyspozycyjność -gotowość do pracy w systemie zmianowym -zaangażowanie, otwartość na różne propozycje z możliwością awansu(nikt Cie nie będzie oceniał ze taka jesteś inne tez tak robią)od kandydatów - ciężki do zajebania np. na spawalni, Oferujemy: - praca lekka, brak zapylenia, hałasu, prywatna opieka medyczna karta multisport wczasy pod jabłonką umowę o pracę tymczasową z możliwością zatrudnienia na stałe u ...
rura 2016-06-15 22:25:25
czytajac wasze opinie chyba nie dowiem sie nic z nich poważnego, wiem, ze teraz firma prowadzi jakas spora rekrutacje ne wnikam z jakiego powodu ale interesuje mnie stanwosiko Technika ds,jakosci jaka umowa i kasa/
charity lear 2016-06-17 22:48:41
w tym wypadku nie masz szans bo na to stanowisko wybiera mistrz-owa/area projektu-składa tzw. promesę do kierownika projektu a on nie znając gościa przyklepuje nie chcąc wchodzić w konflikt z nim, a wybiera z reguły nieskarzonych wiedzą(którzy się fizycznie wykazali, rozdawali kryształy tudzież wiedzieli z kim pić) którzy nie znają się na rysunku technicznym a znajomość i obsługa urządzeń pomiarowych to temat nie do ogarnięcia, na diagnostę trzeba mieć min. średnie żeby mieć uprawnienia w stacji kontroli pojazdów, a tutaj nie trzeba mieć jak sama nazwa wskazuje technik jakości technicznego wykształcenia,Wyobraź to sobie że taki ktoś ma wakat umysłowego w pracy, taki teścik z kompetencji na stanowisku to na z 3/4 ekipy za płotem albo opcja operatora ,wiedzą tyle co z jedzą przeważnie przydupasy z produkcji lub sojusznicy jak w polityce. Taka robota gdzie się łazi i bierze się kasę za obecność to tylko po układzie jest tutaj,możesz mieć doświadczenie kilku letnie w jakości na podobnym stanowisku zdobyte w innym zakładzie wykształcenie techniczne, chcąc nawet wyskoczyć z operatora pracując w tym zakładzie (bo z ulicy jak byś miał fantazję to tylko może się wyświetlać wakat na stronce)kilka lat a i tak projekt manager ma Cię za osłojeba z np spawalni, świetnie sam Maleone obrazuje różnicę pomiędzy ludźmi silnymi, a ludźmi sukcesu. Bo często np. w relacjach zawodowych widać kiedy osoba przeciętna wgryzie się na stanowisko kierownicze i każdą lepszą gnoi, bo zagraża jej pozycji. Ci najsilniejsi nie maja przyjaciół, a tylko sojuszników, albo przydupasów. To przydupasy mogą sobie pozwolić na komfort licznych przyjaźni a im wyższy masz poziom społeczny np . w pracy,tym bardziej jesteś zmuszony uważnie selekcjonować ile mówisz i komu. Jeśli chodzi o kasę to inż. d/s jakości ma od 6500brutto na okresie próbnym a technik ok. połowy
edf 2016-06-18 12:56:59
a na stanowisko kierownika magazynu ciezko jest sie dostac?oferuja możliwość ciągłego rozwoju i realizacji własnych inicjatyw umowę o pracę.
niunia 2016-06-18 21:43:02
na wózkowego nie jest łatwo,możesz się rozwiać oni mają to w ( usunięte przez administratora ) a ty ochłapy żebyś miał się po czym złamać, charity manager dołoży ci się do paliwa żebyś mordy nie krzywił jak będziesz jechał z daleka.
1
Fel 2016-06-18 22:23:57
Elektryk – Automatyk Utrzymania Ruchu jest potrzebny do Tych zdaje się, generalnie bardzo polecam się u nich zatrudnić a przynajmniej spróbować, świetna atmosfera, najlepsza w okolicy tak prawdę mówiąc, nigdy nie byłem bardziej szczęśliwy niż u nich.
stary 2016-06-22 10:43:31
Co się dzieje że się zwalniają z kadry kierowniczej?Juz tylu ich uciekło.
janek 2016-06-22 11:18:26
nie wydaje mi się, że można u nich zarobić dobrze jeśli chodzi o prace jako Operator Wózka Widłowego - Magazynier, tylko, że trzeba mieć tylko dobre kwalifikacje no i papierki na to, ze ma się uprawnienia,
nika 2016-06-22 11:28:46
przyznaje racje w tej firmie przymykają oczy na środki odurzające,udają że nie widzą bo jak zwrucic uwagę praownikowi skoro kadra zażądzająca też na bani.Za alkochol wywalają niech się przelecą z testem na narko to połowe zwolnią
1
rura 2016-06-22 17:57:37
co ty wogole mowisz jak mogą przymykać oczy na środki odurzajace w firmie? co ty bredzisz przecież to karalne a tym samym oni sami odpowiadaja za bezpieczenstwo ludzi!
na szczescie byly pracownik 2016-06-23 10:47:01
@rura ty chyba jeszcze bardzo krotko pracujesz w tym zakladzie skoro fakt ogolnie znany i tolerowany jest ci tak obcy i nie do przyjecia
antek 2016-06-23 11:26:40
Mi w ogóle nie chce się wierzyć w takie sytuacje, nie będę się tym nawet sugerował. Sam rozważam aplikację na stanowisko kierownika magazynu w Legnicy. Mam ponad 2letnie doświadczenie na takim stanowisku, więc powinno być ok ;)
majka 2016-07-02 00:57:03
przeczytalam właśnie artykuł o toyocie w walbrzychu. Masakra jeszcze gorsza niż u nas ale jedno mnie ubodło - gosć, który to opowiada mówi zarobki 2200 na rękę za 8 godzin. A nas lear ma nadal za tanich wyrobników. Łaskawie podnieśli do 2080 brutto. Panie dyrektorku, dobrze wiesz, że inne zakłady w strefie zaczynają płacić lepiej, a jak się wybuduje mercedes w jaworze to będziecie musieli zatrudnić chyba swoje rodziny, bo jak nie zatrzymacie nas kasą ( i to już, a nie za rok) to lepiej zwijajcie interes ...
product manager 2016-07-02 01:28:12
po prostu zależy ci na tej robocie i trzęsiesz gaciami, typowa idealistka takie robią za każde pieniądze nie myślą o karierze, przywiązują się do swojej pracy i nie chcą jej zmieniać chcesz ruszyć litość, takie chcą żeby facet je utrzymywał,martwisz się o firmę , nie myślałaś o szyciu kołdry po pracy zawsze można dorobić po pracy jak ci brakuje, wyostrz swoją kreatywność,
rura 2016-07-02 10:38:24
majka' wlasnie też mnie to zastanwia bo widzę, że ofert pracy już jest sporo ale chyba chetnych brakuje, może ludzie ktorzy pracują w biurze mają zupełnie inne stawki i nikt się nie odzywa bo nie pracuja fizycznie
przeciętny 2016-07-02 21:59:34
Czyżbyś był "managerem" po gimnazjum albo zawodówce? Z interpunkcji zapamiętałeś najwyraźniej tylko przecinki, o kropkach i wielkich literach już nie uczono ... Z cwaniackiego języka można przypuszczać, że to "długouchy" - tekst o szyciu kołdry chamski - i tyle. Dziewczyna nie pisze, że ją ma utrzymywać facet, ciężko haruje w tym przybytku - może i ty byś spróbował product managerze pożal się Boże ...
1
3e3 2016-07-02 22:21:02
to praawda ofert maja calkiem sporo teraz na przyklad na stanowisko Foam Process Engineer w Tychach zapewne trzeba znac dobrze jezyk angieslki do pracy
dfgh 2016-07-04 19:00:31
tak tak jednak mnie najbardziej zainteresowala praca jako narzędziowiec- ślusarz utrzymania ruchu w Legnicy nalezy miec miedzy innymi wykształcenie średnie techniczne (tokarz, frezer), minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku czyli typowe dla tego stanowiska
fire tiger 2016-07-04 22:38:36
w porządku była trochę brak pewności siebie, kulturalnie się odnosiła do pracowników w sytuacjach kryzysowych nie wpadała w wszał jak inne przydupasy na stanowisku które boją sie odrąbania od koryta, miała takie ludzkie odruchy, nie miała syndromu mobbera jak jej byli przełożęni -ćpuny, można było bekę cisnąć u niej . sympatyczna
6
aruś 2016-07-04 22:42:31
@3e3 tylko napisali że "english skills" wymagane są
paszteciak 2016-07-07 21:55:25
pozdrów ladyboy ze spawalni żeby sobie tego palca między poślady włożyła pyskata smarkula, niech spina poślady i zapie...la na maszynę bo ją zdegradują
mnjkj 2016-07-07 22:26:12
@paszteciak a co masz konkretnie na myśli? jak sie tam pracuje?
pfk36 2016-07-07 23:03:31
(usunięte przez administratora) kupcie wiatraki na kazde stanowisko w koncu co Ty myslisz ze tymi duzymi wiatrakami ochlodzisz Hale w upal jak one wieja cieplym powietrzem nie rob z siebie posmiewiska inteligencie , . porazka przychodzisz z rana do pracy a twoj wiatrak hu.. wie gdzie nowe projekty typu MFA dziwie sie ze ludzie tam pracuja w takich warunkach przyjdz na stanowisko porob 15 minut i zobaczysz jak pot po jajach cieknie . Dachu nie otworza bo szkoda kasy a czlowiek nie ma czym oddychac.
Fel 2016-07-07 23:22:44
Wiesz co, no te wiatraki to jest faktycznie dobry pomysł heh, no ale co mam Wam powiedzieć, normalna firma, wiele osób ma jakieś tam drobne żale, ale przyznam, że ich w ogóle nie rozumiem, złwaszcza że wszystko zmienia się na lepsze ostatnio i jest coraz sprawniej
kily 2016-07-08 23:12:40
To co Lear nie stac na okolo 50 wiatrakow zamkneli ludziom by gęby a tak przyjda upaly i znowu to samo zalosne jest ...Ty pewnie siedzisz w biurze i masz wyje..
hilda 2016-07-08 23:16:13
jeśli już mówimy o biurze, to są w nim nowi pracownicy poszukiwani?
...?itd. 2016-07-16 00:17:48
Jeśli chcesz robić na produkcji, to powiedz na wstępie ze masz siusiawkę, a to ze tak wyglądasz to sprawa hormonów i ruskich odżywek, albo promieniowania z Czarnobyla. To dadzą ci lekką robotę, tak żeby ci z kichy nie leciało i nie bierz tego do siebie że ruskie mają lżejszą tyrkę od Ciebie to tylko w Polszy jest możliwe nie w UK
2
rura 2016-07-16 09:25:08
głownie to poszukują teraz Elektryków i Operatorów wozka widłowego, wiec na jedno i na drugie musisz miec urawnienia, nie wiem czy dosiwadczenie biora pod uwagę
Gulik 2016-07-22 20:43:36
Nie narzekajcie na pracę, problemem są ludzie a dokładnie nieudolność tych na górze. Co odbija się na zwykłych pracownikach. Jeżeli będą " olewać " zwykłych pracowników którzy pracują też na nich to sami będą musieli zmienić pracę albo sami będą robić jako zwykli pracownicy. Praca nie jest zła. Zły jest ten cały system i ciągła gonitwa. Górę proszę o jedno! słuchajcie zwykłych pracowników którzy znają te maszyny i ich problemy a nie kierujcie się tylko założeniami i teorią!!! Wtedy będzie dobrze.
Gulik 2016-07-22 20:52:10
Podstawą jest wiedza i zdobyte doświadczenie. Najpierw je zdobądź a następnie myśl o "karierze" bo bez wiedzy daleko nie zajedziesz. To nie sztuka włączyć maszynę. A sprawa druga to podejście i wyrozumiałość do ludzi. Jeżeli tego ci brak to życzę ci wszystkiego najlepszego.
mhm 2016-07-22 21:19:06
No to skoro podstawą jest wiedza i zdobyte doświadczenie, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawiam się jednak czy wypłata u nich jest w pełni terminowa, wiecie? Dostawać wynagrodzenie o czasie jest bardzo pożądane wśród pracowników.
Yhy 2016-07-22 23:05:58
ta firma to jak byś pozbierał najbardziej nieudolnych pracowników, zwolnionych z innych zakładów(kierowników za mobbing, narkotyki)na strefie i zlokalizował ich na tych współrzędnych. Wyniki same za siebie, mówią tam nikt nie chce robić na patole, ukrainiaków ściągają żeby plany robić, za rok będzie ich tam z 70% robić poza lekkimi projektami, gdzie jeszcze niektórzy będą robić z przyzwyczajenia.
Jeśli chodzi o doświadczenie i wiedzę pomijając brygadzistów, mistrzów tu można by eseje pisać, jakie układy kto kogo zna, kto z kim ćpał kto kogo pompował itd. w zamian za koryto. Manager z Radziem rozmawia jak z kochankiem(to dlatego Radzio ma tak spoko,) uważa że ktoś kto robi na maszynie spawalniczej, zasługuję na taką samą stawkę jak ktoś kto robi na mapro , mechanizmach i hu.. wie czym tam jeszcze, to jego wiedza z ergonomii pracy jest taka że prof. do dzisiaj wspomina jego jędrne poślady.
5
laska 2016-07-23 19:12:44
Dziewczyny uważajcie na Żanete z MFA ze zmiany B....Lubi cudzych meżów.
13
Manni 2016-07-23 22:57:54
Ale to nie jest prawda chyba, tak mi się wydaje, że spoko jest bardzo
1
znajoma 2016-07-24 10:02:49
co za plota jakaś fajna dziewczyna do tańca i różanca :)
1
N 2016-07-24 13:38:08
No to akurat jest prawda, dziewczyny tutaj mają całkiem fajne, nie powiem, że nie, wartościowe chyba całkiem jeśli się nie mylę za bardzo
4
Marcin - biała koszula 2016-07-28 21:52:04
jestem za przyjęciem arabów do lear- to zmotywuje niektórych do robienia normy
1
seba 2016-07-28 21:59:00
bynajmniej nie wygląda na taka jak Ty! co lubi to robić raz w miesiącu i w dodatku po ciemku
1
antek 2016-07-29 11:14:42
@seba serio twoje komentarze są tak niesmaczne, że aż wstyd je tutaj czytać. Może zmienię temat i zapytać jakie kwalifikacje muszę mieć żeby zostać tutaj kierownikiem produkcji? Wiem, że jest taki wakat wolny, dajcie znać!
seba 2016-07-29 21:37:06
musisz mieć papier z ZIP
-doświadczenie kilku letnie jako mistrz albo kierownik najlepiej w automitive
- musisz mieć samochód bo służbówki ci nie dadzą a czym wrócisz po 18
- musisz analitycznie myśleć a nie być jakimś totalnym "głąbem"
- komunikatywnie angielski
- dobra reputacja nie ma kolesiostwa, żebyś czasem żonki tu nie wciągał bo kto w razie choroby dzieci pójdzie na chorobowe, TY? jest tu taki jeden pajac
-1 lear; 2 nadgodziny;3 życie prywatne
- należy wymienić mistrzów na swoich ziomali i brygadzistów z czasem( niech wracają do swojego pana który ich ozłocił )bo będą donosić na Ciebie wyżej ,tzw. lęk przed degradacją to klasyka zarzadzania
-nie możesz przychodzić naćpany albo pijany o widać albo skacowany
hihi 2016-07-30 14:37:36
A jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na mistrza produkcji? zapewnienie realizacji planów produkcyjnych według ustalonego harmonogramu oraz wskaźników to jest normalny zakres obowiązku, ale szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy. Stabilność i tak jest.
PGR 2016-07-30 22:33:06
pewnie myślisz że to prestiżowa fucha ale nie w tym zakładzie, ten zakład cierpi na brak chętnych do pracy na produkcji, więc z planów nic. Nie zagrzejesz stołka
git 2016-07-30 22:34:25
Dla mnie idealne jest to, że umowa jest w pełni respektowana @hihi, ale ciekawe jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać, wiecie może? Dzięki
2
oksa 2016-08-09 10:58:41
a ktoś może mi konkretnie powiedzieć ile trwają u was staże i jakiego wynagrodzenia mogą się spodziewać?
mental 2016-08-21 11:54:17
staż płatny 3-6 miesięcy z możliwością awansu, pełny wymiar pracy
wujaszek:'ty mi materiał a ja cie ozłocę dziecinko 2016-08-21 23:04:49
materiał ucharakteryzował cały proces na produkcji i wiele osób dzięki dragom mam teraz spoko posadki i dobry hajs, w tym zakładzie . Tez spowodował masę zwolnień , a ci co zostali to desperaci nie mający pomysłu na siebie
tadadam 2016-08-22 08:10:39
A da się tam do was dojechać bez samochodu?
ibiza 2016-08-22 10:47:08
czy nadal szukają stażysty w Legnicy? można się czegoś nauczyć?
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II