Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lear - 2015-08-17 17:50:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mazur nic nie robi z Radziem i Darkiem.To jest porażka tego zakładu żeby ta dwójka miała zero szacunku dla pracowników którzy naprawdę zasuwają za marne stawki.Ale co się dziwić jak pan Radzio dopiero robi średnie wykształcenie,to jest śmieszne awansować takiego debila na takie stanowisko,zbyt dużo bierze sterydów i mu odwala.
zdjecie uzytkownika
lear - 2015-08-18 11:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie się zwalniają a Marcin nić nie robi,człowieku ocknij się i zobacz co sie dzieje samych najlepszych pracowników tracisz a przez kogo?Przez Radzia i Darka którzy nie potrafią zarządzać zmianom.Potrafią przez 8h nić nie robić tylko na wyśmiewać się z tych co uczciwie pracują wstyd dla tego zakładu że spada na psy.
zdjecie uzytkownika
lear - 2015-08-19 12:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwolnili Wojtak ,pytanie nasuwa się dlaczego jego?
A Radzio i Dareczek pracują dalej,kolejny raz widać jak tych dwóch panów ma haka na Marcina a ten ich nie zwolni.Tylko jedno mnie dziwi Darka wyrzucili z Faureci za narkotyki a w Lear został kierownikiem zmiany .
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-19 16:06:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nie zmieni stosunku do pracownika to za niedługo będą musieli napisać do Ministra Sprawiedliwości o przydział więzniów(więżniowie będą musieli pracować za karę)ale normalny pracownik woli odejsć. Mam pytanie czy pani Agata i pan Krzysztof aż są tak nie do ruszenia ze firma woli pozbyć się pracowników a tych super nierobów zatrzymać???Przecież Pan Krzysztof nawet nie potrafi zmontować fotela, to jak mozna wymagać od pracownika po jednym dniu pracy. Dziwne podejscie, ale cóż na strefie firmy biją się o pracowników z lear. Jestem tego dowodem i inne osoby też.
zdjecie uzytkownika
już czas - 2015-08-19 19:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [lear - 2015-08-19 12:01:38]:
Wystarczy żeby go sprawdzili i też wyleci. Przecież on ciągle jest na haju.
zdjecie uzytkownika
niuch niuch - 2015-08-19 19:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taaaa wystarczy na niego popatrzeć :) Gibie się jak pie*****y rezus :)
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2015-08-19 23:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heja, pomóżcie koledzy, widziałem ogłoszenie na inżyniera, i jest że oczekuje się uczestnictwa w szkoleniach. Jak z tym jest, jakie to szkolenia i na jakich zasadach, czy dają lojalki na szkolenia? Bardzo to podejrzanie wygląda. Dajcie znać jak z tymi szkoleniami. Dzięki.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-08-20 10:30:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [inżynier - 2015-08-19 23:17:08]:
Jakie szkolenia biedacy kasy nie mają
zdjecie uzytkownika
operator - 2015-08-20 10:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lear - 2015-08-19 12:01:38]:
Za swoją niekompetencje musiał kogoś zwolnic przecież sam się nie zwolni,trzyma kiera od inżenieriungu który go rąbie a ten mu wierzy następny bedzie on chyba że dyra odstrzela za za brak kompetenci
zdjecie uzytkownika
lear - 2015-08-20 17:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zakład musi funkcjonować na wzajemnym szacunku kierownik do pracownika i odwrotnie a w Lear nie ma tego.Obserwuje to od dłuższego czasu i jestem w szoku co się tu dzieje to jest jeden nie ład z który dyrektor sobie nie radzi,przecież taka korporacja ma przynosić zyski a nie straty,a to właśnie operatorom należy się właśnie szacunek bo dzięki nim ta firma jeszcze dyszy.Wszyscy narzekają na P Radosława i Pana Dariusza a może jakby wymienić te ogniwo coś by się poprawiło?myślę że bardzo dużo
Pozdrawiam wszystkich,a przede wszystkim operatorom którym się należy ogromny szacunek że pracują w takie upały.
zdjecie uzytkownika
SOS - 2015-08-20 19:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawda! Jak chcecie by było dobrze najwyższa pora pozbyć sie NIEBIESKICH PTAKÓW! Pytanie dla władczych: dlaczego nikt nie prześlediłm poczynań pana Darka Z.??? i jego kompanów!!! wszyscy trąbią o tym od dawna i nic się nie dzieje! Aż taką ma władzę???? Co jest z szefostwem i właścicielami tej firmy? przecież wystarczy zamienić słowo z tym człowiekiem żeby dojść do tego że to nie odpowiednia osoba na nieodpowiednim stanowisku i że ciągnie ją w dół!!! Ratujcie Leara!!!!
zdjecie uzytkownika
ogarnijcie się - 2015-08-21 21:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedną wielką pomyłką dla firmy jest zmiana B(nieroby) na projekcie a5xn1-jakaś masakra. Czy szefostwo nie widzi jaka panuje tam samowolka, luzik atmosfera, ale co się dziwić skoro jest kierownik zmiany Darek Z tam PRZEWÓDCĄ. Czas na zmiany póki nie jest jeszcze za póżno.
zdjecie uzytkownika
kiwi - 2015-08-22 00:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedną wielką pomyłką jest ta firma a generalnie osoby nią zarządzające,nie łudżcie się nic się nie zmieni, wystarczy,że osoby które probowały coś zrobić już nie pracują,albo są na zwolnieniach lekarskich,i na pewno nie wrócą bo po co ? żeby ich zgnoili?takie nieuki zajmujące stanowiska za przyzwoleniem dyrekcji? to jakieś nieporozumienie, nie pytajmy o Ziółka o Malesę o Głąba o Kulasa i innych,to jest czarna siła tego zakladu ale gwarantuję, że juą niedługo. po prostu ta Firma w tej formie nie ma racji bytu ,ludzie uciekajcie z tego bałaganu bo nic się nie zmieni, podziękujcie tym kilku osobom, które chciały coś zrobić, a których już nie ma w tym zakładzie, przynajmniej próbowały...
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-23 20:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę nic się nie zmieniło??? To 3 świat? czy ktoś ma w tym interes aby firma padła. Ale inne firmy cieszą się jak słyszą wieczne narzekania Lear. Nawet w Urzędach Pracy huczy o Lear. Pozdrawiam wszystkich którzy pracują na produkcji.
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-08-23 20:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawdę nic się nie zmieniło??? To 3 świat? czy ktoś ma w tym interes aby firma padła. Ale inne firmy cieszą się jak słyszą wieczne narzekania Lear. Nawet w Urzędach Pracy huczy o Lear. Pozdrawiam wszystkich którzy pracują na produkcji.
zdjecie uzytkownika
Król Lear - 2015-08-25 23:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć
Szukam pracy na produkcji.
Pod którym kierownikiem będzie się dobrze pracować i czy jest możliwość awansu?
zdjecie uzytkownika
huyytt - 2015-08-26 18:58:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Król Lear - 2015-08-25 23:41:45]:
człowieku czy ty potrafisz czytać? tam nie ma normalnych kierowników i nie ma możliwości awansu chyba że..... się załużysz......
zdjecie uzytkownika
Robolek - 2015-08-26 21:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli len musi robic,konczy sie samowolka to I zali sie...Ale pamietajmy...kazdego dziesiatego za opierdalanie sie juz nie placa...wiec lenie powstan..skonczylo sie:-)
zdjecie uzytkownika
Dr.Dean WinchesteR - 2015-08-28 14:01:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te nabóry na spawaczy, tłocznie . liderów .. to pic na wode aby tylko zgarnąć wasze CV i zadzwonić do was z propozycja niewolnika produkcji
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 20:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Lear - 2015-08-28 20:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja, w tym zakładzie to Darek za 4tyś rozdaje kumplą stanowiska.Najlepiej jak Radzia w rok zrobił Mistrzem a przypominam że Radzio nie ma szkoły dopiero ją kończy:).Cóz taka firma w której rządzą sami debile i nieuki spada na psy,najlepiej to ludzią każą robić po 12h.Ale niech Darek przyzna się za co go we Faureci zwolnili?Darek przyznaj się.
zdjecie uzytkownika
zzzz.... - 2015-08-30 10:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lear - 2015-08-28 20:52:29]:
Racja, między innymi z Leara wyleci za to samo i skończy się sielanka. Starannie pracował na to co zaraz go spotka. wszystko m swoje granice.
zdjecie uzytkownika
atomek - 2015-08-30 22:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taa wszyscy wiedzą.
zdjecie uzytkownika
ROBOL - 2015-08-31 00:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja napiszę tylko jedno. W tej firmie każdy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kolegów ( a raczej znajome twarze bo w pracy nie ma kolegów) wskakując na ich stanowisko :) wspinając się na szczebelki po trupach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzie gdzie jest wasza godno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do kurwidołka złożyć kulturalny DONOS obrabiacie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszystkim a tak naprawdę jesteście sami w t [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] adowani. Frajerstwo zawsze będzie w tym zakładzie dopóki tacy ludzie będą tam pracowali. NARA
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Naiwne pytania w formie książkowej i szkolnej żółtodzioba nie mające związku z rzeczywistym charakterem pracy
Pytania: Czy osoby rekrutujące przygotowujące pytania rekrutujące przez całą noc wraz z wyszukiwaniem prawidłowych odpowiedzi na youtube lub wikipedii potrafią tak naprawdę cokolwiek same? Czy rozumieją specyfikę, zróżnicowania zakresu technologii i umiejętność błyskawicznego uzupełniania wiedzy przez wielu rekrutowanych? Czy byliby by w stanie odpowiedzieć na moje 3 pytania i je zrealizować bez pomocy kolegów? Jestem przekonany na 100%, że NIEEE. Cienki zadufany w sobie Bolek pozostanie zawsze cienkim Bolkiem
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 18:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
PRAWDA - 2015-08-31 18:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co, można siedzieć cicho... Ale jeśli milczysz i nie interesujesz się tym co inni robia, a ci inni zaczynają Ci dupę obrabiać (tak dziękują za milczenie) to sorry ale nikt nie zamierza kryć żadnej patologii. Ktoś już słusznie zauważył że zioła i inne mendy powinny już zakończyć pracę w tej firmie. i jakiej kolwiek. Łopata dla nich to zaszczyt.
zdjecie uzytkownika
młody - 2015-09-02 21:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemka, widziałem inżyniera jakości firma szuka. w opisie że pracownik ma uczestniczyc w szkoleniach organizowanych przez firmę...Co to znaczy, dają lojalki na szkolenia? jak tak to na jakie kwoty i na ile? Dzięki za info.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie
alert