Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
iks - 2015-07-02 11:18:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrawiam iks heheh i Kiwi
zdjecie uzytkownika
kredka - 2015-07-02 18:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pierd...! ogarnijcie sie !
zdjecie uzytkownika
KO - 66 - 2015-07-02 20:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha
To nie było porównanie tylko przykład czytaj ze zrozumieniem to lepiej zrozumiesz tekst .
zdjecie uzytkownika
Mazi - 2015-07-02 23:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masakra ludzie pracujecie wszyscy razem a obrabiacie sb cztery litery na tym forum,to jest wręcz żenujące,a jak spotykacie się na działach to zachowujecie się jak najlepsi przyjaciele/przyjaciółki po prostu brak słów.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-07-03 05:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kredka - 2015-07-02 18:30:49]:
heheheh drewniak dobre :)Plotkara! nie to kłamliwa plotkara i dwulicowiec.
oby Tomuś z Mapro zabrał się za niego :)
zdjecie uzytkownika
cich - 2015-07-03 05:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-07-03 05:21:35]:
Też obserwuje tą PARÓWĘ z 8 godzin pracy przegada 6 reszta
to udawanie że coś robi. A inni robią na niego!!!
Że mu ktoś jeszcze nie wpierdzieił po pracy...
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-07-03 09:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Lear jest zwyczaj po Pracy Dać z Liścia Pseudo Liderowi Tomaszowi.P w ryj hheheh
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2015-07-03 09:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy warto jest zatrudnić sie w tej firmie,z komentarzy wynika że nie ale chciałabym wiedzieć jak jest,naprawdę.
zdjecie uzytkownika
PL - 2015-07-03 11:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Nissanie to ludzie już nie dają rady,ciagle soboty i niedziele
zdjecie uzytkownika
lalala - 2015-07-03 23:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypierają tylko ludzi szczyt głupoty Panie Krak
zdjecie uzytkownika
fill: - 2015-07-04 00:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jeszcze nikt nie dal
zdjecie uzytkownika
b3/b4 - 2015-07-04 01:00:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie panie KRAK-zwolniłeś p.Monikę -nie jednego chłopa w pracy przegoniła,zapierniczała jak wół(bez obrazy) i tak bez słowa!!!!
PANI MONIKO DAJ MU POPALIĆ CAŁY LEAR TRZYMA KCIUKI!!!!!!
zdjecie uzytkownika
***** - 2015-07-04 01:08:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to że Monię zwolnili to poducha głupiej k u r w y AGATY M.,bo Monia się jej stawiała-ale robiła swoje!!!!
TAK BEZ POWODU ZWOLNIĆ KOBIETĘ I TO ZA CO ....ZA WYRABIANIE NORMY I NA MONTAŻU I NA SPAWALNI????
CIEKAWE CZY BAŃKA JEST ZADOWOLONY ZE ZWOLNIENIA MONII???KTO MU TERAZ BĘDZIE ZAPIERDALAŁ????
zdjecie uzytkownika
lllllllll - 2015-07-04 08:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw to powini zwalniać tych w akwarium
zdjecie uzytkownika
najwyższa pora - 2015-07-04 13:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I na akwarium przyjdzie czas. Aż dziwne jeszcze nikt się za to nie zabrał.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-07-04 15:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powracając na chwile do K z mapro. Co wy od Niego chcecie? On sam ciężko pracuje i jeszcze wszystkim pomaga. A jak stoi to tylko dlatego ,że chwilowo nie ma nic do zrobienia. Proponuje by zmienił stanowisko i został liderem. Wtedy wszyscy przez 7 godzin będziemy stać i jeść.
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-07-04 15:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powracając na chwile do K z mapro. Co wy od Niego chcecie? On sam ciężko pracuje i jeszcze wszystkim pomaga. A jak stoi to tylko dlatego ,że chwilowo nie ma nic do zrobienia. Proponuje by zmienił stanowisko i został liderem. Wtedy wszyscy przez 7 godzin będziemy stać i jeść.
zdjecie uzytkownika
....... - 2015-07-04 18:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PANI MONIKO DAJ MU POPALIĆ CAŁY LEAR TRZYMA KCIUKI!!!!!!
zdjecie uzytkownika
...... - 2015-07-04 18:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

TAK BEZ POWODU ZWOLNIĆ KOBIETĘ I TO ZA CO ....ZA WYRABIANIE NORMY I NA MONTAŻU I NA SPAWALNI????
zdjecie uzytkownika
CRS - 2015-07-04 19:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dopiero zaczynam prace w tej firmie na terenie LEAR w Legnicy na strefie przez firme CRS w kontroli jakości. Co innego było mówione na rozmowie kwalifikacyjnej co innego jest w rzeczywistości - chociażby z godzinami pracy.Ludzie pracują moim zdaniem ponad siły bo czy 16 h w pracy to cos normalnego? 1 dzień pracy od razu nocka. Nikt mi nie powiedział gdzie mam iść na który dział.Nie ma szafki własnej nawet. Chodziłam po produkcji szukając kierownika, którego nie znalazłam. Wreszcie pytając osob trafiłam do grupy CRS. Praca trwała 8h z przerwa 20 min po 4 h pracy.Moje czynności to w 1 fazie sprawdzanie czy elementy fotela pasuja i stawianie kropek. Później sprawdzałam gwinty. Wkręcanie i wykręcanie śrubek.Dla osoby sprawnej fizycznie nie jest to az tak bardzo ciezka praca jeśli trwa 8 h. Oczywiście w trakcie wykonywania czynności było poganianie mniej lub bardziej inteligentne. Norma godzinowa to 100. Umowa o prace jaka dostałam do podpisania nie jest podpisana przez zleceniodawcę dlatego jej nie podpisałam na razie. Nawet potrącają 1 zł za przelew środków pienieżnych na twoje konto. Okres wypowiedzenia z naszej strony to 2 tygodnie a firma może zrezygnować z Ciebie od razu - to uważam też za nie fer.Umowa jest na 3 mce.
zdjecie uzytkownika
B0 - 2015-07-04 19:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy i Koleżanki oraz przyszli pracownicy tego zakładu.My , jako pierwsi pracownicy przyjęci w tej firmie byliśmy wysłani na szkolenie na Słowację.Tam już powinno dużo nam dać do myślenia jak wzajemnie pracownicy zmian odnoszą się do siebie.Niestety ,tam jest wzajemne napuszczanie zmian na siebie , teraz jesteśmy a przynajmniej ja o tym przekonani.Tam na zmianie ludzie nawet nie witają się ze sobą.Dlatego odpowiedzcie sobie na pytanie dlaczego wzajemnie , między zmianami skaczecie sobie do gardeł.To jest normalna polityka takich zakładów , skłócić zmiany ze sobą , wtedy wiadomo co się dzieje w brygadach i góra może z nami zrobić wszystko.Jeśli wszyscy nie będziemy się trzymać razem , sponiewierają każdego z osobna.Wiadomo że jest trudno z pracą , każdy ma jakieś zobowiązania do uregulowania , ale nie dajmy się poniewierać jak śmieci.Ile ludzi w tej firmie już mimo dopiero rozpoczęcia produkcji straciło zdrowie psychiczne, praca po dwanaście godzin .Nikt na rozmowie kwalifikacyjnej nie uprzedzał że można zapomnieć o życiu prywatnym , a jeszcze mimo tego że pracuje się po dwanaście godzin nie jest to proporcjonalne do zarobków.Dlatego dla nowych pracowników , bo starzy już masowo odchodzą , jeśli chcecie przyjąć się do zakładu gdzie nie będziecie mieli życia prywatnego , gdzie po odmowie pracy w nadgodzinach możecie liczyć na naganę lub zwolnienie , gdzie kadra kierownicza i zarządzająca będzie do was odnosić się po chamsku proponuję się przyjąć , chodź by po to żeby sprawdzić swoją psychikę.Dla odważnych powodzenia.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-07-04 20:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CRS WOGÓLE SIĘ NIE SPRAWDZA PUSZCZAJĄ SAME BABOLE
zdjecie uzytkownika
Praca - 2015-07-04 21:45:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam dzisiaj na pierwszej zmianie na nissanie totalna porażka gorąc że masakra,nie dają żadnych wiatraków,jak można pracowac w taki upał przy takich maszynach.Jak nie zrobisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normy to podchoszi zjebany lider i mówi c tak mało i nie patrzy się że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest gorąco czy coś.Tylko norma i norma a kierowniczki się dza w swoim pierdolniku i maja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na nas is siema sie znas ,było to moja ostatnia sobota na tym zjebanym nissanie ,a co jescze kazali mi jeszcze isc na zjebane jakis projekt.totalny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szum na zmiane pani kuciap... ,bo sie nie zjawił jakiś koles od nich jakis wyrzykowski,z tego co tedziewczyny mówiłi to jest to niezły patol bez żadnej wiedzy ,ponoc tomus potoniec go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie będzie liderem tylko jakas ich kolezanaka.Banda idotów a ty wyrzykowski jak cie tam zwą tak swą dobrałbys sie do naszej agatki dwójka póstaków .A na nissanie współczuje tej dziewczynie co stała dzisiaj obok mnie w czarych włosach jestem idotką że tak zaginasz ale to juz twoja sparawa
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Naiwne pytania w formie książkowej i szkolnej żółtodzioba nie mające związku z rzeczywistym charakterem pracy
Pytania: Czy osoby rekrutujące przygotowujące pytania rekrutujące przez całą noc wraz z wyszukiwaniem prawidłowych odpowiedzi na youtube lub wikipedii potrafią tak naprawdę cokolwiek same? Czy rozumieją specyfikę, zróżnicowania zakresu technologii i umiejętność błyskawicznego uzupełniania wiedzy przez wielu rekrutowanych? Czy byliby by w stanie odpowiedzieć na moje 3 pytania i je zrealizować bez pomocy kolegów? Jestem przekonany na 100%, że NIEEE. Cienki zadufany w sobie Bolek pozostanie zawsze cienkim Bolkiem
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-07-04 22:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś napisać o pracy w inżynierii procesu/produkcji, dział tłoczni? Jaka atmosfera w dziale, jaki kierownik, struktura organizacyjna, obowiązki, godziny pracy i orientacyjne wynagrodzenie ?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-07-05 10:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
typowy LIFE STYLE, 2400; musisz mieć zawsze fajki żeby ziomków poczęstować i drobne na kawę, nie tolerujemy tych co "pudrują" nosa bo podnoszą normę, i nie używamy tylko przed móżdżka jak na produkcji, chęci do pracy miękkie usta i głębokie gardo a będziesz miał szacón u załogi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie
alert