Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-03-09 19:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-03-09 18:46:06]:
Firma jest słaba a pracownicy nieudolni.
Może tak byc?
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-03-09 21:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedynymi nieudolnymi ludzmi o ktorych tak wypisujesz jest kierownictwo,ktore nalezy wymienic. Tylko to uratowaloby ta firme.Tez sa pracownikai Leara, wiec masz racje nazywajac siebie i kolegow ze stoleczkach nieudacznikami. Brawo! Pracownicy produkcyjni sa dobrzy, tylko tacy jak ty nie potrafia odpowiednio zarzadzac nimi i frma. Pracownicy robia to co im kaza, wiec za ten caly syf odpowiada nikt inny jak kierownictwo. Pracownicy ciagle przychodza i odchodza, jedyne co tam sie nie zmienia to to cale smieszne kierownictwo i dlatego jest jak jest. Boisz sie o stolek? Nic wiecej nie mam do dodania.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-03-09 22:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2015-03-09 21:54:34]:
Kierownictwo sie nie zmienia? Skąd Ry mieszkasz ze tak kłamiesz?
Pracownicy produkcji zasługuja na szacunek, bez dwóch zdań. Nie zmenia to faktu ze niektórzy nie dbają o to co robią i jak to robią. I stad reklamacje.
Masz pewnie w głowie plan naprawczy, błyskotliwy. Może sprzedaj go firmie, jesteś taki mądry.
Co, nikt je chce z Tobą gadać? Wytłumacz, dlaczego?
zdjecie uzytkownika
sakreble - 2015-03-10 16:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Litości.....zmieniają się tylko ci co widzą syf. A gamonie kierownicy są. Niestety no bo co? MaCdonald czy Brama?! :)
zdjecie uzytkownika
Milion dolarów - 2015-03-10 18:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sakreble - 2015-03-10 16:53:53]:
ale że co? wywalają ich? tak sie na hali i w palarni. Wie ktos cos pewnego?
pewnie rudy pierwszy aut?
zdjecie uzytkownika
bla - 2015-03-11 10:48:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
problemow jest wiecej w tej firmie. pracuje juz 8 miesiecy i tez sie dziwie ze tyle wytrzymalem jeszcze na projekcie b3b4. maszyny sa popsute. tyle tam ludzi jest zatrudnionych niepotrzebnie.obwiniacie nas za peknieta linke lub ryse na prowadnicy a to moze stac sie w czasie podruzy. no ale najlepiej biednego pracownika ktory tyra na was 6 dni w tyg. co chwile ktos przychodzi i odchodzi.co z tego ze mamy inz.skoro oni nie potrafia rozwiazac np klikajacego pałąka. zabieracie premie nie wiadomo dlaczego. nikt nic nie mowi. dopiero na fiszce sie dowiadujemy.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-11 16:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
inzyniering i kierownictwo w tej firmie to wielka pomylka.to prawda ze nic nie potrafia rozwiazac i na niczym sie nie znaja ,tylko puste gadanie.panowie kierownicy tez do niczego nawet nie wiedza gdzie znajduja sie niektore maszyny,smiech na sali.do mioteł ich.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-11 20:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa tacy co to wiedza najlepiej,ale tylko to i czasami doniosa na swojego kolege,ale tylko czasami.
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-03-12 02:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-03-11 20:17:24]:
nie zapomne slow jednego z mistrzow, gdy pewien pracownik informowal go, ze nie da rady przyjsc w weekend do pracy, bo cos mu wypadlo, cytuje " jestes na utrzymaniu leara, wiec masz dla niego zap....c".
zdjecie uzytkownika
prawda - 2015-03-12 03:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jesli ktos ma jeszcze jakies watpliwosci dotyczace firmy to poczytajcie wpisy kinwocarp i rztsim, przedstawiciela i obrońcę tej firmy, jego wpisy i obelgi rozwieją wszelkie watpliwosci i ukaza kulture osob zarzadzajacych tam i podejscie do operatorow produkcji. w firmie jest tak samo, a nawet lepiej, ta osoba jest najlepsza wizytowka Leara :) dziekuje za uwage i wiecej sie tu nie udzielam, wiec jakby ktos pisal pod tym nickiem, to na pewno nie bede ja :)
zdjecie uzytkownika
sakreble - 2015-03-12 09:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sakreble - 2015-03-10 16:53:53]:
Ci co widzą syf sami odchodzą.
zdjecie uzytkownika
er1234 - 2015-03-12 09:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2015-02-25 16:44:58]:
brawo mistrzu własnie dlatego stamtąd zwiałam
zdjecie uzytkownika
kinwocarp - 2015-03-12 11:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda - 2015-03-12 03:17:31]:
hola hola. Wskaż obelgi. Najostrzejsze słowo jakie padło to 'nieudacznicy' - dotyczace osób które tylko narzekają a same z siebie nic nie dają.
Malo tego, wpis z 2015-03-09 22:23:03 "Pracownicy produkcji zasługuja na szacunek, bez dwóch zdań" - to jest wyrazenie szacunku dla osob zaangazowanych w swoja prace.

Obelgi sa kasowane przez admina - nigdy taka sytuacja nie miała miejsca w ww. wpisach.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-12 16:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kinwocarp - 2015-03-12 11:34:59]:
wiesz ze Lear to syf i dziadostwo,same reklamacje,jakie straty sa ostatnio na mewagach,ogromne.Kierownicy traktuja ludzi jak smieci a sami sa glabami.A ty tylko bronisz tej firmy,ciekawe za co placa za to kase.przyklad waizorow z nissana czy pani czy pan chamstwo totalne.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-03-12 17:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-03-12 16:42:32]:
Uświadamiam nam wszystkim ze firma to MY. Nie jacyś mityczni oni.
To MY robimy coś dobrze lub nie. To MY możemy zareagować i poprawić rzeczy wokół siebie.
I tego oczekujmy od SIEBIE, co JA mogę zrobić lepiej. Bez oglądania sie ze ktoś inny nie robi.

Tylko tyle i aż tyle. Czekam na hejty...
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-13 19:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinwocarp - 2015-03-12 17:51:35]:
gosciu ja ci pisze ze waizorzy i kierownicy to chamy i prostaki a ty chrzanisz z innej beczki.wez sie ogarnij i przestan tu pisac bo robisz z siebie pajaca.
zdjecie uzytkownika
mojsze - 2015-03-13 21:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy bez wyjątku co tu piszecie na forum robicie z siebie pajacy. Myślicie że jak komuś ubliżycie to jesteście zajebiści. A w pracy pewnie siedzicie cicho, zwolnij się jeden z drugim jak ci tak żle a nie brużdzisz.A jeżeli już nie pracujesz to zamknij tą paszcze bo niema firmy idealnej wszędzie są reklamacje.A ta firma jak każda z czasem się ułoży.
zdjecie uzytkownika
gggrrrrryyyy - 2015-03-14 11:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Waizorzy, kierownicy zwłaszcza nissan to tragedia... nieważne czy baba czy chłop wiadomo o kogo chodzi. Jak już ktoś pisał należało by wymienić wszystkich z "gniazda" reklamacje się z powietrza nie biorą tylko ze złego zarządzania i niewiedzy, braku myślenia i bezradności zarządzających. Ludzie tutaj mogą powiedzieć co myślą bo nie jeden ma więcej rozumu niż ci wyżej i zaciskają zęby bo pracować trzeba a wiadomo że jak tylko ktoś się odezwie to bałwany znajdą albo "zrobią" powód by wywalić bo krytyki nie znoszą... Niestety nic innego nie można powiedzieć. Po to jest to "forum".
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-14 17:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gggrrrrryyyy - 2015-03-14 11:51:50]:
wzystko co piszesz to prawda ja pisze to samo, ale sa tacy jak mojsze i inni co uwazaja ze klamiemy.to sa pewnie ci ktorych ruszamy tutaj czyli glaby z kierownictwa.sami na siebie nadaja,mowa o kierow. zmianowych.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-14 23:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mojsze żydku bo tylko parchatek tak by sie nazwal,masz jeszcze jakies ciekawe przyklady.czy moze wytlumaczysz dlaczego nissan robi sam zlom,waizorzy z tej lini to prostaki w damskiej lub meskiej wersji.mojsze czy kinwocarp w jednej osobie co ty na to.ktoregos dnia to wszystko stanie bo MM ne chce kupowac czesci.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-03-15 09:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-03-14 23:32:58]:
Człowieku, spróbuj choć jeden post napisać bez wyzywania. Na pewno to potrafisz.
zdjecie uzytkownika
wypadek - 2015-03-17 13:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byl w tej firmie powazny wypadek ,urwalo czlowiekowi z sur palca,jest pip ,policja ale szefostwo z pania od bhp chca zatuszowac sprawe i powiedziec ze nie bylo obraczki.
zdjecie uzytkownika
Jeeeeeeeeeeee - 2015-03-19 07:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale kocopoły :) Jest ok , jak narzekasz na zarobki to idź jebaj na rynek albo do kiosku może wtedy zobaczysz co to 'mało kasy'. Zrobił gimnazjum, w Pl takie warunki finansowe, a on narzeka na 1900 brutto plus premia. Ok, mało,ale na naszą Polską rzeczywistość jest powyżej normy ;) Tacy cwani,a sami do ogarnianiecia,narzekasz na kierownictwo najchętniej kazdego z osobna byś 'ocenił',a nawet nie znasz obowiązków każdego z nich. Kierownik zmiany ma inne obowiązki niż ,np kierownik produkcji więc bujać się. Sfrustrowane biedne polaczki , stworzyć wam trzeba kącik żalu . Mi tu dobrze. Amen ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Naiwne pytania w formie książkowej i szkolnej żółtodzioba nie mające związku z rzeczywistym charakterem pracy
Pytania: Czy osoby rekrutujące przygotowujące pytania rekrutujące przez całą noc wraz z wyszukiwaniem prawidłowych odpowiedzi na youtube lub wikipedii potrafią tak naprawdę cokolwiek same? Czy rozumieją specyfikę, zróżnicowania zakresu technologii i umiejętność błyskawicznego uzupełniania wiedzy przez wielu rekrutowanych? Czy byliby by w stanie odpowiedzieć na moje 3 pytania i je zrealizować bez pomocy kolegów? Jestem przekonany na 100%, że NIEEE. Cienki zadufany w sobie Bolek pozostanie zawsze cienkim Bolkiem
zdjecie uzytkownika
prawda boli - 2015-03-19 17:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jeeeeeeeeeeee - 2015-03-19 07:59:29]:
musisz byc po 3 klasach podstawowki skoro tak ci tam dobrze a wlaszcza zarobki.wlasnie takich tam potrzebuja.
zdjecie uzytkownika
anty Głąb - 2015-03-27 00:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pierwsze co zwolnił bym Przemusia Głąba ten ciolekna nic sie nie nadaje a ciota wozi sie jak by nie wiadomo kim był a widac ze boi sie wlasnego cienia Ziółkowi malo w dupsko nie wejdzie. Walić głąba, a do tego Lidera Jarusia z nissana nie ogarnia nawet swojej roboty dajcie miska na Mistrza i bedzie ok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie