Profil firmy Lear Corporation Poland II

Lear Corporation Poland II

Legnica

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o Lear Corporation Poland II

stary 2016-02-22 07:59:25
bzdura dają ale na 3 umowę lear.Nie gadaj głupot.
0
projekt xyz 2016-02-25 01:43:50
Osobiście uważam pracę w tej firmie za największą porażkę w swoim życiu zawodowym
1
ojoj 2016-02-26 01:12:17
Żadne to pocieszenie ani dla mnie, ani dla Ciebie, ale podzielam Twoją opinię. Od siebie muszę dodać, że cholernie mi wstyd przed samym sobą, że nadal to ciągnę. To najgłupsza rzecz w życiu, która mi się przydarzyła ... Mam nadzieję, że wkrótce wyrwę się z tej matni ...
1
wmb 2016-02-29 19:58:29
Piszę tylko dlatego, że chce powiedzieć - NIE CHCE MI SIĘ JUŻ O TEJ firmie NAWET PISAĆ !!!!!
1
byly pracownik 2016-03-01 11:58:11
Jak Ci na gorze nie widza co sie dzieje przez kadre zarzadzajaca (Radziu, Ziolek, Wysocki) Odchodzacy ludzie pracujacy po 2 lata bez podwyzek czy spawacze pracujacy w sprzecie z biedronki latajacy po wszystkich dzialach bo jest ich malo... nie potrafia zachecic ludzi do pracy czy do tego by zostali w tej firmie w postaci np. podzyki czy docenienia ze cos sie udalo zapiac bo taxi czeka... Jedyna jakas ogarniajaca tam osoba z nich wszystkich to Anka Ona potrafila ludzi docenic pogadac jak z czlowiekiem.

Panie M.M zacznij pan sluchac ludzi a nie tej kadry matolow nie potrafiacych sluchac ludzi !!!
0
Kelly 2016-03-02 16:38:33
Czy praca dla kobiet jest ciężka ? Czy tylko stojaca ?
0
stary 2016-03-03 15:11:16
praca dla kobiet nie jest ciężka wiadomo trzeba robic.Zdolności manualne trzeba posiadać i nic więcej.
0
zyx 2016-03-03 18:49:14
w takim razie dla facetów jest ciężka a maja taką samą stawkę i zazwyczaj jest ich brak bo takie siano placa wszędzie więc po co się przemęczać, wtedy stawia sie babki na maszynach,na niektórych projektach jest tak ze UK maja lżejsza robotę niz masze polskie kobiety, ale to swiadczy o tym ze my Polacy lubimy swoich upadlać i dojeżdżać żeby poczuć się lepszym,manager nie daje podwyżek bo twierdzi ze:" ludzie przychodzą i odchodzą"interesują go tylko słupki (jak słupki OK!) a praować to może nawet z kanibalami żeby wykonywać plany corpo
1
xxx 2016-03-09 01:08:13
liderzy i z liderów niby ważni kierownicy wszystko to gnój ci nieliczni liderzy szanują ludzi i wzajemnie to znowu trafia sie pajac po kryminale i zaczyna rządy szlak mnie trafia a jestem dobrym obserwatorem szkoda słów.
Boli to ze człowiek sie stara a i tak go zgnoją zero szacunku,syf jakich mało mam nadzieje ze znajde lepsza prace gdzie beda doceniać i szanować pracownika a nie gnoić
0
Zulugula 2016-03-10 00:27:34
Pitagoras twierdzi że Marta Terelak śmierdzi. A Tales do tego że, nic w tym dziwnego :) Pani Marto! Pani kadencja w lear nie długo się skończy :) pozdrowienia obiboku śmierdzący.
0
ProdukcjaLear 2016-03-11 19:12:44
Firma nie szanuje ludzi,wypłaty się nie zgadzają ciągle brakuje ciężko zarobionych nadgodziny,setek dlatego ludzie się zwalniają. Ile można prosić się o swoje pieniądze...Nie polecam
0
Mov 2016-03-16 10:13:24
Może tylko się wydaje, że są braki w zarobionych pieniądzach, bo niekiedy zarobki z miesiąca na miesiąc mogą się trochę różnić... Przecież wiele osób u nich pracuje, tak samo jak i wiele się zatrudnia. Właśnie u nich można zdobyć bardzo dobre doświadczenie na programie stażowym, który trwa 3 miesiące, 40 h tygodniowo.
0
kiwi 2016-03-16 16:43:54
A Ty Mov to skąd jesteś? z kosmosu? z tego co wiem to produkcja pracuje teraz po 16 godzin,stań na dnie w tej firmie a przejrzysz na oczy...
0
ajkimek 2016-03-20 19:56:37
nie wiem jak się do tego odnieść, ale wiem, że w firmie poszukują teraz np. pracowników produkcji a to info może komuś się przyda... no i chcą na umowę o pracę zatrudnić
0
janek 2016-03-21 19:02:18
A możesz dać jakiś kontakt, żeby wysłać podanie?
0
ojoj 2016-03-21 21:55:57
Jasiu, nie marnuj sobie życia - wysyłaj podanie wszędzie, tylko nie tam. Wierz mi na słowo ...
0
olaboga 2016-03-22 11:31:11
a kiedy oni nie szukaja? tam zawsze szukaja! ukraincy pouciekali juz? hahahaha
0
janek 2016-03-22 17:30:23
Powiem Ci, że pracuje w konkurencji dla Sitechu i kokosów nie ma. 1500 na rękę bez żadnych nadgodzin i cały czas na biegu i najlepiej nic się nie odzywać.
0
O.N.A. 2016-03-22 22:32:05
jestem młodym pracownikiem i chciałbym starać sie na leadera albo audytora podpowie kto z kim pić? co komu przynosić ?albo co komu zrobić np dobrze
- bo wiem że uczciwą pracą kompetencjami dobrą aparycją i poświeceniem w nadagodzinach to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a mogę zdziałać
0
stary 2016-03-23 15:32:00
Zapomnij liderów już mamy i niema wolnych miejsc a audytorów też. Są chętni a coś niemogą iść.Operator produkcji są przyjęcia.
0
wytarte kule 2016-03-24 15:29:33
stary dzwoniłeś do wróżbity Macieja z zapytaniem kiedy lear legnica padnie?bo nikt z bliska nie chce robić w tym bagnie
0
kinwocarp 2016-03-29 14:45:43
Lear mial padac i dwa lata temu i rok temu. I teraz znowu???
Cos ten upadek dlugi jakis.
0
zyx 2016-04-01 16:03:25
to po co sie tam pałować zeby robić na typów z dzielnicy i twoich ziomków z faurecia,je...c taki zakład który na starcie jak powstał da je ci jedyna opcje beduina
2
jfowf;oiasn 2016-04-01 21:12:52
szukaja kierownika wydziału produckji czy ktos moze powiedziec ile ma osob pod soba , kto mu podlega ,komu raportuje ,
i jaka kasa , dzieki
0
stary 2016-04-02 11:50:29
Złóż podanie ,na rozmowie się dowiesz.Tego niewie nikt.
0
antek 2016-04-04 10:08:13
@jfowf;oiasn skąd ktokolwiek na tym forum ma wiedzieć takie rzeczy? Naprawdę - wyślij swoje cv i zobaczysz co i jak. Z samych wymagań można się spodziewać, że tych pracowników będzie sporo, bo trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej i doświadczenie w zrządzaniu grupą pracowników powyżej 50 osób.
0
kamil 2016-04-07 14:27:08
Po 20 godzin... Ale pajacujecie, gdzie teraz jest dobrze? Wszędzie ten sam syf i kasa
0
bob budowniczy 2016-04-10 23:38:08
na produkcji jest wszędzie przeje..,chyba że masz plecy jeżeli mają cię za h...to masz taką a nie inną robotę tutaj to chyba najgorsza jest na automatach spawalniczych ujeb.. są nieżle, czyli jak ktoś się zapyta Ciebie, jakiś znajomy, gdzie robisz , ja mówię: 'że moja praca jest nielegalna i nie mogę zbytnio o niej rozmawiać '
można też powiedzieć :"moja praca polega na tym że jak siadasz w samochodzie czy w ciągniku i jest ci wygodnie to ja za to odpowiadam" to wersja dla tych co mają lepiej niż ci z produkcji
bo jak powiesz że w lear to albo jesteś mAŁO AMBITNY i zadowolisz się wszystkim i gotowy robić za każde pieniądze i nie masz pomysłu na siebie h.. wie co z tobą będzie, tu już osiągnąłeś co mogłeś osiągnąć
1
biuro 2016-04-26 02:19:17
Dyrektor Mazur miał wylew
0
stary 2016-04-26 10:40:23
Bzdura nie wiecie to nie piszcie takich informacji fałszywych.
0
majowka 200 setka 2016-04-27 23:23:29
Ludzie nie idzcie 1 maja do robty podobno obiecali 2 setki za 1 i 3 maja, na palarni pod chmorka mowili ze to sciema w tamtym roku tak samo bylo ludzie poprzychodzili a za tydzien info ze normalna setka plus dzien do odbioru.
burdelu ciag dalszy
0
szumka 2016-05-04 10:16:23
Hej, a wiecie jak wygląda teraz zatrudnienie jako kontroler jakości? Wiadomo, że można lliczyć u nich na niezłe zarobki, zwłaszcza, że wypłata jest terminowa. To doskonały dowód na to, że się u nich dobrze dzieje.
0
:) 2016-05-04 22:53:30
jak nie uciekasz na drzewo to cię przyjmą,
1
liwiusz 2016-05-06 18:11:01
widzę , żę to proste powiedzenie tego , że przyjmują praktycznie każdego. Chociaż nie sądze aby tak było akurat w przypadku działu księgowości do którego szuają
0
725486066 2016-05-07 09:18:38
Osoby pracujące w lear z Jawora proszę o kontakt telefoniczny
0
o żesz ty 2016-05-09 20:00:29
Do k... nędzy. Właśnie dostałem przelew za kwiecień. Od kiedy przeszedłem na umowę lear nie dostałem tak niskiej wypłaty. To jest ta obiecana PODWYŻKA panie Mazur ?!?! Lepiej to skorygujcie zanim dostanę fiszkę, bo poleje się krew ...
0
yahoo 2016-05-10 14:48:08
jakaś małolata dała mu pewnie zlewkę, coś w stylu bo jesteś łysy i się nie golisz, ma kasę a fajnych lalek nie ma, co mu z kasy jak paszteta pociśnie chodzi później sflustrowany,
0
spawacz a5x 2016-05-20 11:54:52
maur ty deta parówo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] qrwo jeszcze cie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
0
charity lear 2016-05-31 17:09:24
Obecnie dla naszego Klienta- firmy o ugruntowanej pozycji na rynku poszukujemy Kandydatek/Kandydatów na stanowisko: Opis stanowiska: -praca w firmie z branży automotive -montaż metalowych elementów -praca w systemie trzyzmianowym Wymagania: -zdolności manualne -dyspozycyjność -gotowość do pracy w systemie zmianowym -zaangażowanie, otwartość na różne propozycje z możliwością awansu(nikt Cie nie będzie oceniał ze taka jesteś inne tez tak robią)od kandydatów - ciężki do zajebania np. na spawalni, Oferujemy: - praca lekka, brak zapylenia, hałasu, prywatna opieka medyczna karta multisport wczasy pod jabłonką umowę o pracę tymczasową z możliwością zatrudnienia na stałe u ...
0
rura 2016-06-15 22:25:25
czytajac wasze opinie chyba nie dowiem sie nic z nich poważnego, wiem, ze teraz firma prowadzi jakas spora rekrutacje ne wnikam z jakiego powodu ale interesuje mnie stanwosiko Technika ds,jakosci jaka umowa i kasa/
0
charity lear 2016-06-17 22:48:41
w tym wypadku nie masz szans bo na to stanowisko wybiera mistrz-owa/area projektu-składa tzw. promesę do kierownika projektu a on nie znając gościa przyklepuje nie chcąc wchodzić w konflikt z nim, a wybiera z reguły nieskarzonych wiedzą(którzy się fizycznie wykazali, rozdawali kryształy tudzież wiedzieli z kim pić) którzy nie znają się na rysunku technicznym a znajomość i obsługa urządzeń pomiarowych to temat nie do ogarnięcia, na diagnostę trzeba mieć min. średnie żeby mieć uprawnienia w stacji kontroli pojazdów, a tutaj nie trzeba mieć jak sama nazwa wskazuje technik jakości technicznego wykształcenia,Wyobraź to sobie że taki ktoś ma wakat umysłowego w pracy, taki teścik z kompetencji na stanowisku to na z 3/4 ekipy za płotem albo opcja operatora ,wiedzą tyle co z jedzą przeważnie przydupasy z produkcji lub sojusznicy jak w polityce. Taka robota gdzie się łazi i bierze się kasę za obecność to tylko po układzie jest tutaj,możesz mieć doświadczenie kilku letnie w jakości na podobnym stanowisku zdobyte w innym zakładzie wykształcenie techniczne, chcąc nawet wyskoczyć z operatora pracując w tym zakładzie (bo z ulicy jak byś miał fantazję to tylko może się wyświetlać wakat na stronce)kilka lat a i tak projekt manager ma Cię za osłojeba z np spawalni, świetnie sam Maleone obrazuje różnicę pomiędzy ludźmi silnymi, a ludźmi sukcesu. Bo często np. w relacjach zawodowych widać kiedy osoba przeciętna wgryzie się na stanowisko kierownicze i każdą lepszą gnoi, bo zagraża jej pozycji. Ci najsilniejsi nie maja przyjaciół, a tylko sojuszników, albo przydupasów. To przydupasy mogą sobie pozwolić na komfort licznych przyjaźni a im wyższy masz poziom społeczny np . w pracy,tym bardziej jesteś zmuszony uważnie selekcjonować ile mówisz i komu. Jeśli chodzi o kasę to inż. d/s jakości ma od 6500brutto na okresie próbnym a technik ok. połowy
0
edf 2016-06-18 12:56:59
a na stanowisko kierownika magazynu ciezko jest sie dostac?oferuja możliwość ciągłego rozwoju i realizacji własnych inicjatyw umowę o pracę.
0
niunia 2016-06-18 21:43:02
na wózkowego nie jest łatwo,możesz się rozwiać oni mają to w ( usunięte przez administratora ) a ty ochłapy żebyś miał się po czym złamać, charity manager dołoży ci się do paliwa żebyś mordy nie krzywił jak będziesz jechał z daleka.
0
Fel 2016-06-18 22:23:57
Elektryk – Automatyk Utrzymania Ruchu jest potrzebny do Tych zdaje się, generalnie bardzo polecam się u nich zatrudnić a przynajmniej spróbować, świetna atmosfera, najlepsza w okolicy tak prawdę mówiąc, nigdy nie byłem bardziej szczęśliwy niż u nich.
0
stary 2016-06-22 10:43:31
Co się dzieje że się zwalniają z kadry kierowniczej?Juz tylu ich uciekło.
0
janek 2016-06-22 11:18:26
nie wydaje mi się, że można u nich zarobić dobrze jeśli chodzi o prace jako Operator Wózka Widłowego - Magazynier, tylko, że trzeba mieć tylko dobre kwalifikacje no i papierki na to, ze ma się uprawnienia,
0
nika 2016-06-22 11:28:46
przyznaje racje w tej firmie przymykają oczy na środki odurzające,udają że nie widzą bo jak zwrucic uwagę praownikowi skoro kadra zażądzająca też na bani.Za alkochol wywalają niech się przelecą z testem na narko to połowe zwolnią
0
rura 2016-06-22 17:57:37
co ty wogole mowisz jak mogą przymykać oczy na środki odurzajace w firmie? co ty bredzisz przecież to karalne a tym samym oni sami odpowiadaja za bezpieczenstwo ludzi!
0
na szczescie byly pracownik 2016-06-23 10:47:01
@rura ty chyba jeszcze bardzo krotko pracujesz w tym zakladzie skoro fakt ogolnie znany i tolerowany jest ci tak obcy i nie do przyjecia
0
antek 2016-06-23 11:26:40
Mi w ogóle nie chce się wierzyć w takie sytuacje, nie będę się tym nawet sugerował. Sam rozważam aplikację na stanowisko kierownika magazynu w Legnicy. Mam ponad 2letnie doświadczenie na takim stanowisku, więc powinno być ok ;)
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II