Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-20 23:21:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolejny kierownik jakosci ,ktory to juz a wsparcie dyrektora kupa smiechu.tego dyrektora zaraz nie bedzie i nie bedzie wsparcia.ostatni pan dyrektor ile rzadzil az 3 miesiace.zaraz zatrzymaja np Toyote i pan dyrektor dostanie karton i za brame.w zadnej firmie nie zmienia ie tak dyrektorow i kierownikow jak tu,zenada.
zdjecie uzytkownika
wez przestan - 2015-01-21 01:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lear to jest po prostu szkoła przetrwania. Nie ważne, czy to dyro, czy zwykły szarak.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-21 13:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-20 23:21:18]:
Ten poprzedni był 3 miesiące. Coś zaczął działać, a obecny działał z nim. Wiec obecny kuma o co chodzi i ma jakby trochę łatwiej. Wiec nie musi tracić czasu, żeby wiedzieć gdzie rozwiązać problemy. To łebski facet !
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-21 23:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinwocarp - 2015-01-21 13:32:37]:
wszystkich kierownikow i dyrektorow tak zachwalasz ze tacy super madrzy itd ,a srednia robia po 3 miesiace.wiec o co chodzi w tej firmie.czy oni sa tak zdolni ze po takim czasie ich zwalniaja z nieudolnosc,czy to posrana firma jest.
zdjecie uzytkownika
mm - 2015-01-22 07:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest ok, tylko nikt w miarę inteligentny nie da się poniewierać i poniżać stąd takie roszady
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-22 08:51:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2015-01-22 07:44:57]:
No tak to właśnie wyglada. Zobacz na doświadczenie kierownikow. To ludzie którzy pracowali w poważnych firmach, z sukcesami. I co , nagle straciliby swoje umiejętności? Raczej nie. Część akceptuje styl pracy lear i zostaje, a części to nie odpowiada i odchodzą. Nic w tym nadzwyczajnego
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-22 22:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Eee, pozytywnego? To trudne... Wolę pluć jadem....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-22 22:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po pierwsze to kto mnie porabia. po drugie pozytywne to sa pewnie tylko przelewy na konto kierownikow bo nie zwyklych pracownikow.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-23 07:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-22 22:56:54]:
Czyli firma płaci ciężkie pieniądze nieudacznym kierownikiem... Toz to działanie na szkodę firmy! A każdy pracownik produkcji nosi buławę w plecaku, ale nic z tym nie robi... I co teraz?
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-23 13:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wcale nie jadę po ludziach produkcji. Produkcja robi wartość dla firmy. Ale ta sama produkcja rownież robi (albo nie robi) jakość, nikt inny! Audytorzy nie są do niczego potrzebni. Kierownic ogarniają całość zakładu, zamówienia, obsługę klienta, zmiany inżynieryjne i i i .
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-23 23:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinwocarp - 2015-01-23 13:28:58]:
ci ludzie zarabiaja smieszne pieniadze i widza kreacych sie kierownikow itp po hali, ogladajacych sie za dupami i platkujacych setny raz na palarni to maja to gdzies i dobrze.ci panowie zarzadzajacy nie potrafia czesci wlozyc na maszyne.najbardziej zepsuta opinie wsrod firm na strefie ma lear i nic juz tego nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-24 00:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-23 23:56:39]:
Ty masz kilka konkretnych osób na myśli a wrzucasz do jednego worka wszystkich. Jak który się ogłada za dziewczynami, to tyle jego. A części na maszynę ma umieć włożyć operator, - za to ma płacone
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-25 02:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiekszosc z kierownictwa to pajace na gumkach i nic wiecej,tlumoki ktorzy wiecej takich stanowisk ie beda miec,w innych firmach.czym sie wykaza,glupota.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-01-25 22:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ble ble ble. Tyle mam do powiedzenia.
zdjecie uzytkownika
pracowanik - 2015-01-27 18:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kinwocarp - 2015-01-24 00:35:51]:
Zadania Operatora
- Przygotowanie maszyny
- Wkładanie części przez 7 godz i 40 min
- Wypełnianie raportów jakości bezsensowne często
- przyklejanie na jakieś naklejki karteczek informacyjnych
- Wdychanie oparów z maszyn
- Nieustane samodzielne naprawianie maszyny
- częste skakanie z maszyny na maszynę gdy tylko na chwilę się zatrzyma
- kombinowanie z powodu braku narzędzi podstawowych
- wyklejanie lini taśmami na stanowiskach
oraz wiele wiele więcej
A kolo pisze że płacą im tylko za wkładanie części do maszyny.
Jest dobry.
zdjecie uzytkownika
wez przestan - 2015-01-27 18:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowanik - 2015-01-27 18:42:24]:
Najwidoczniej do niego tylko to nalezy. Wystarczy wiedzieć z kim pic ;)
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-27 20:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowanik - 2015-01-27 18:42:24]:
No, to są zadania operatora. Robienie wydajności i jakości. Wiékszość daje radé. Ty nie. Ty tylko narzekasz. Idź gdzie indziej robić.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 17:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kinwocarp - 2015-01-27 20:38:23]:
Odpowiedź jest prosta
Jak długo dadzą radę czy po powrocie do domu będą jeszcze chcieli coś zrobić dla siebie i swoich bliskich.
A co do wydajności masz pomysł lub sposób jak zmierzyć "wydajność" pracownika.
Pracownik ma pracować a nie zapier... bo tak sobie ktoś zmierzył.
I nie narzekam bo nie muszę wyrażam soją opinię.
Ja już gdzie indziej pracuję i jakoś nie widać takiej dezorganizacji.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-01-28 18:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie jest dezorganizacja tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolach. do swiat wielkanocych pan dyrektor M.M. wyleci za to pracy jak wielu innych bo ktos musi byc winny ha ha.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-28 19:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-28 18:22:30]:
Czemu aż czekać do świat, lepiej od razu wywalić.
Człowieku, nie wiesz co mowisz ale gadasz dla samego gadania. M.M będzie ze dwa lata.
Zna już firmę i wie c robić
zdjecie uzytkownika
pacownik - 2015-01-29 17:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kinwocarp - 2015-01-28 19:15:32]:
chyba siedzisz u kierownictwa pod biurkiem na kolankach i dzialasz bo bronisz ich strasznie.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-01-29 18:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pacownik - 2015-01-29 17:07:30]:
Czas pokaże kto ma racje. A Ty nie pracujesz w learze już a masz maksymalnie dużo do powiedZenia co się dzieje w firmie.
Tak myśle ze po prostu zazdrościsz
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-01 10:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten zaklad to dno, ludzie ogarnijcie sie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Naiwne pytania w formie książkowej i szkolnej żółtodzioba nie mające związku z rzeczywistym charakterem pracy
Pytania: Czy osoby rekrutujące przygotowujące pytania rekrutujące przez całą noc wraz z wyszukiwaniem prawidłowych odpowiedzi na youtube lub wikipedii potrafią tak naprawdę cokolwiek same? Czy rozumieją specyfikę, zróżnicowania zakresu technologii i umiejętność błyskawicznego uzupełniania wiedzy przez wielu rekrutowanych? Czy byliby by w stanie odpowiedzieć na moje 3 pytania i je zrealizować bez pomocy kolegów? Jestem przekonany na 100%, że NIEEE. Cienki zadufany w sobie Bolek pozostanie zawsze cienkim Bolkiem
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-02-01 19:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2015-02-01 10:45:27]:
Zaklad jest ponad 2 lata i bedzie kolejnych kilkanascie. Zarabia kase, ludzie maja wyplaty. Jest ani lepszy ani gorszy niz inne na steefie. Wazne, ze jest dobra atmosfera
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-02-01 23:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kinwocarp - 2015-02-01 19:59:24]:
ty łajzo tylko piszesz i chwalisz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kierownikow tez ,ten zaklad jest gorszy od innych i to prawda.jestes pajac na gumce.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie
x