Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-29 08:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pw - 2015-04-29 08:24:17]:
masz racje nigdy ziolka nie ma a linie to ogarniaja lidezy(tez zresza nie douczeni) bo kierownicy (radziu i przemus) woza sie na nich bo jak czegos nie dopilnuja to straszenie ze AUT ze tez nikt tego nie widzi
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-30 08:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzialam Jefreja niech sie niektorzy boja bo lubi donosic robil to juz wczesniej ma doswiadczenie w tym ma duze ambicje i lubi podkladac swinie trawil na dobra zmiane tam takich potrzebuja
zdjecie uzytkownika
spoko - 2015-04-30 08:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ziolek da sobie z nim rade wygryzl lysego,nic nie robi,znajdzie haka i na niego
zdjecie uzytkownika
go on - 2015-05-01 02:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taa a ziolek poza "wygryzaniem" cos potrafi? wygryzc zagrozenie to jego cel - czyli kazdego madrzejszego od niego. dlatego obsada w tej firmie jest taka a nie inna:0
zdjecie uzytkownika
niebieska - 2015-05-01 08:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuje już w tej firmie rok czasu. Faktycznie,całe kierownictwo nadaje się do wymiany..nic nie robią tylko sie wożą po hali w adidaskach bez okularków. Na niczym sie nie znają i nie będą znać bo po co?
Firma robi z nami co tylko chce. Nie ma szacunku do pracowników. Jedyny plus to to że jeszcze mozna troche zarobić. Jednym słowem nie narzekam na swoją prace. Jak ktoś chce pracować to będzie pracował.
zdjecie uzytkownika
fajnapogoda - 2015-05-04 23:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moge sie tutaj dowiedziec czy oplaca sie zatrudniac w tej firmie? jaka jest ogolna atmosfera i jakie zarobki sa po kilku miesiacach?
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-05-08 09:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprubuj sam ocenisz jak jest,według mnie nie jest żle.
zdjecie uzytkownika
Swojak - 2015-05-10 19:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie, kasa na czas, nie jest zle.
Teraz szukają kiera do logistyki i magazynu, wiec dobra fucha
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-05-17 12:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli bezpośrednio masz styczność z produkcją to masz przerąbane.
jedyny argument by tam pracować to kasa. na czas i można dorobić.
ale jeśli jesteś słaby....to daj sobie spokój, bo nawet w ciężkich czasach - ta kasa to za słaby argument. Lubisz się czuć jak śmieć to śmiało to odpowiednie miejsce.
zdjecie uzytkownika
1975 - 2015-05-17 19:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Swojak - 2015-05-10 19:09:34]:
oooo już nawet tam rotacje? nie ma już stabilnego działu w tej firmie.
dobra kasa na pewno, ale za pół roku będziesz miał papkę z muzgu:) .... i kasy nie będziesz w stanie wykorzystać:) poprzedni kiero podobno wojskowym był to z papką juz przyszedł i jakoś się utrzymał:) !!!
zdjecie uzytkownika
Swojak - 2015-05-17 21:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest tak żle. MM i kiero produkcji bedą zaraz rok.
zdjecie uzytkownika
rk - 2015-05-17 22:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A MM to w końcu od czego jest??? bo jak coś jest od wszystkiego to jest do......niczego:) MM rok????? a w jakim kalendarzu:)
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-05-17 23:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiero produkcji? ten od ziółka? o rany a on też jeszcze pracuje. śmiech na sali.
zdjecie uzytkownika
Swojak - 2015-05-17 23:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest od końca sierpnia, czyli czerwiec lipiec jeszcze i będzie rok.
Taki kalendarz.
Od czego by nie był, działa skutecznie
zdjecie uzytkownika
Swojak - 2015-05-17 23:39:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu śmiech.
Gościu pilnuje cyfry. Towar na czas wyjeżdża. Wiec spox.
zdjecie uzytkownika
nie swojak - 2015-05-18 16:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No. dokładnie. STOI i pilnuje cyfry:) a zadaj mu jakieś pytanie nie dotyczące cyfry:))))
zdjecie uzytkownika
Swojak - 2015-05-18 18:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nie swojak - 2015-05-18 16:27:42]:
Można tez pogadać o jakości. Tu tez gościu wypada niezle
zdjecie uzytkownika
łołojojojjjj - 2015-05-18 21:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hahahahahaha no to już błazenada! o tym samym gościu mowa?:) on dziury we własnych portkach nie zauważy!
zdjecie uzytkownika
:0 - 2015-05-18 21:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten swojak to ta sama osoba co kicowarp czy jakos tak:)
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-05-19 18:10:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od razu widac ze ziolo powrocil
zdjecie uzytkownika
Jeeeeeeeeeeeeeee - 2015-05-20 14:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawda boli - 2015-03-19 17:15:29]:
Jaki Ty biedny/a, jak studia skkończyłeś/łaś to szukaj pracy w zawodzie albo pożal się prezydentowi,bo w Polsce możesz co najwyżej zarobić,ale mniej hahahahah
zdjecie uzytkownika
gggoooooonnnnnn - 2015-05-20 20:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jeeeeeeeeeeeeeee - 2015-05-20 14:22:05]:
kuuuurrdeee co to za mół ospały???
zdjecie uzytkownika
prawda boli - 2015-05-21 13:40:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jeeeeeeeeeeeeeee - 2015-05-20 14:22:05]:
otóż to. już dawno to zrobiłem, zostawiłem to dno i jestem happy! :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Naiwne pytania w formie książkowej i szkolnej żółtodzioba nie mające związku z rzeczywistym charakterem pracy
Pytania: Czy osoby rekrutujące przygotowujące pytania rekrutujące przez całą noc wraz z wyszukiwaniem prawidłowych odpowiedzi na youtube lub wikipedii potrafią tak naprawdę cokolwiek same? Czy rozumieją specyfikę, zróżnicowania zakresu technologii i umiejętność błyskawicznego uzupełniania wiedzy przez wielu rekrutowanych? Czy byliby by w stanie odpowiedzieć na moje 3 pytania i je zrealizować bez pomocy kolegów? Jestem przekonany na 100%, że NIEEE. Cienki zadufany w sobie Bolek pozostanie zawsze cienkim Bolkiem
zdjecie uzytkownika
hahahah - 2015-05-24 21:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak dalej pojdzie to przemiela cala legnice i okoliczne wiochy, a ostatecznie beda musieli swoich znajomych i rodziny wepchac na maszyny zamiast stoleczkow :D ciekawe kiedy zrobia porzadek z panem P z mapro, koles ma ostre jazdy i problemy ze soba, nalogi robia swoje :)
zdjecie uzytkownika
thenorthremembers - 2015-05-25 00:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, wiele ofert pracy z tej branży i nie tylko znajdziesz na stronie Rekrutacyjnej Rewolucji. Ja właśnie tam znalazłem coś dla siebie. Mają także wiele ofert szkoleń i kursów. Wpisz w wyszukiwarkę "rekrutacyjna rewolucja", wejdź na pierwszą wyszukaną stronę i do dzieła!:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie
alert