Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gggrrrrryyyy - 2015-03-14 11:51:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Waizorzy, kierownicy zwłaszcza nissan to tragedia... nieważne czy baba czy chłop wiadomo o kogo chodzi. Jak już ktoś pisał należało by wymienić wszystkich z "gniazda" reklamacje się z powietrza nie biorą tylko ze złego zarządzania i niewiedzy, braku myślenia i bezradności zarządzających. Ludzie tutaj mogą powiedzieć co myślą bo nie jeden ma więcej rozumu niż ci wyżej i zaciskają zęby bo pracować trzeba a wiadomo że jak tylko ktoś się odezwie to bałwany znajdą albo "zrobią" powód by wywalić bo krytyki nie znoszą... Niestety nic innego nie można powiedzieć. Po to jest to "forum".
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-14 17:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gggrrrrryyyy - 2015-03-14 11:51:50]:
wzystko co piszesz to prawda ja pisze to samo, ale sa tacy jak mojsze i inni co uwazaja ze klamiemy.to sa pewnie ci ktorych ruszamy tutaj czyli glaby z kierownictwa.sami na siebie nadaja,mowa o kierow. zmianowych.
zdjecie uzytkownika
kiero - 2015-03-14 23:32:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mojsze żydku bo tylko parchatek tak by sie nazwal,masz jeszcze jakies ciekawe przyklady.czy moze wytlumaczysz dlaczego nissan robi sam zlom,waizorzy z tej lini to prostaki w damskiej lub meskiej wersji.mojsze czy kinwocarp w jednej osobie co ty na to.ktoregos dnia to wszystko stanie bo MM ne chce kupowac czesci.
zdjecie uzytkownika
Kinwocarp - 2015-03-15 09:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiero - 2015-03-14 23:32:58]:
Człowieku, spróbuj choć jeden post napisać bez wyzywania. Na pewno to potrafisz.
zdjecie uzytkownika
wypadek - 2015-03-17 13:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
byl w tej firmie powazny wypadek ,urwalo czlowiekowi z sur palca,jest pip ,policja ale szefostwo z pania od bhp chca zatuszowac sprawe i powiedziec ze nie bylo obraczki.
zdjecie uzytkownika
Jeeeeeeeeeeee - 2015-03-19 07:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale kocopoły :) Jest ok , jak narzekasz na zarobki to idź jebaj na rynek albo do kiosku może wtedy zobaczysz co to 'mało kasy'. Zrobił gimnazjum, w Pl takie warunki finansowe, a on narzeka na 1900 brutto plus premia. Ok, mało,ale na naszą Polską rzeczywistość jest powyżej normy ;) Tacy cwani,a sami do ogarnianiecia,narzekasz na kierownictwo najchętniej kazdego z osobna byś 'ocenił',a nawet nie znasz obowiązków każdego z nich. Kierownik zmiany ma inne obowiązki niż ,np kierownik produkcji więc bujać się. Sfrustrowane biedne polaczki , stworzyć wam trzeba kącik żalu . Mi tu dobrze. Amen ;)
zdjecie uzytkownika
prawda boli - 2015-03-19 17:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jeeeeeeeeeeee - 2015-03-19 07:59:29]:
musisz byc po 3 klasach podstawowki skoro tak ci tam dobrze a wlaszcza zarobki.wlasnie takich tam potrzebuja.
zdjecie uzytkownika
anty Głąb - 2015-03-27 00:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pierwsze co zwolnił bym Przemusia Głąba ten ciolekna nic sie nie nadaje a ciota wozi sie jak by nie wiadomo kim był a widac ze boi sie wlasnego cienia Ziółkowi malo w dupsko nie wejdzie. Walić głąba, a do tego Lidera Jarusia z nissana nie ogarnia nawet swojej roboty dajcie miska na Mistrza i bedzie ok
zdjecie uzytkownika
cieply cowboy - 2015-04-01 23:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZDDU!!!
zdjecie uzytkownika
Michas - 2015-04-03 00:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Chcialbym sie zapytacjaie sa warunki firmy i zmiany,atmosfera itp pracuje tam kolezanka Danuta Ser** i chcialbym sie zapytac jak jest
zdjecie uzytkownika
gefhfehjrg - 2015-04-03 18:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha bo ziółek wie jeszcze mniej od swoich przydupasów. zajęty jest czym innym ale na pewno nie pracą. on w ogóle nie wie co się dzieje wokół niego. zadaje pytania a jak się do niego mówi to w ogóle nic nie kuma:) a na drugi dzień pyta o to samo:)trochę dużo zarabia jak na kogoś kto tylko tabelki wpisuje i zadaje pytania wcześniej mu zadane i odpowiedzi czyjeś bo on nic nie umie. dlatego ta firma tak się super ma bo sponsoring uprawia.
zdjecie uzytkownika
zając -magazyn faurecja - 2015-04-06 15:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak byś wpompował w siebie tyle materiału w faureci to byś tez był taki doświadczony i elokwentny w corporacjach automotive, chlpaki w corporacjach ciężko pracują i na poprawę humoru się doładowują, podlizywał się w faureci z operatora na lidera nawet mistrza( zrobił sobie hay school) nie podobało mu się przyszedł do leara , wydaje mu sie ze jest samcem alfa na zmianie i wszystkie fajne dupy jego, otacza się miernotami(którzy maja go za autorytet, w sumie udają bo mają w tym interes) chłopaczkami którzy powinni gnojówkę na polu u ojca rozrzucać a nie wakaty za obecność, wystarczy go posłuchać na stołówce jaki ma kisiel w głowie pewnie po dopalaczach, więcej niż pół faurecji powciągał żeby pod nim nie ryli obcy , uwielbia jak ktoś mu się podlizuje i liże go małolata, czy warto? ma układ z dzilami, bo zalatwia wakaty na leadera audytora na magazyniera i inne także jak ktos szuka czegoś w tym stylu to tu nie działa, w zależności od płci kryterium rekrutacji, lale to wiadomo ale tylko takie 8.9 no 10 (dychy to jeszcze tam nie widziałem ) kolesie -melanż z posklejanymi powiekami(raczej kurierka)
zdjecie uzytkownika
low - 2015-04-07 10:43:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda. właściwie to mi go żal. bo w końcu się to na nim odbije. wystarczy że trafi na kogoś naprawdę kompetentnego kto nie da się pomiotowi zastraszać. skończą się lizuski i zacznie wciągać swojego wielkiego kciuka bo hajs na towar też się skończy. biedaczek...
zdjecie uzytkownika
Lisek - 2015-04-12 22:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z. jest jak Ferdek Kiepski... lepiej siedzieć i kombinować zamiast wziąć się do roboty. wychował sobie paziów co za niego robią (tak samo inteligentni) a jak widzi zagrożenie robi w gacie. Nie zdaje sobie sprawy, że mądrzejsi nie są baranami by paść się z nim na tym pastwisku. Obserwuje już tyle czasu co się dzieje i wniosek jest prosty...to wesołe towarzystwo jest do wymiany. Inaczej nic się nie zmieni. Zacznijcie zatrudniać ludzi z wiedzą a nie resztki po innych. Tu kto miał coś sensownego do powiedzenia już się pożegnał i zbrechtał to coś firmą nazwane.
zdjecie uzytkownika
njifrbrgjrjjjjghjrhkhithji - 2015-04-13 10:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tyle że zając wcale lepszy nie jest. I całe to "gniazdo" niudaczników. Był jeden kiedyś supervisor stwarzał zagrożenie to zioło załatwił mu zwolnienie. że niby kogoś targał....laska została brygadzistką (ta targana) i później sobie przypomniała że nic takiego miejsca nie miało. Po to oni przychodzą do pracy. Pobujać się ale nieeee pracować. Szkoda tej firmy seriooo. Mogła mieć potencjał. Ale nie z obecną obsadą.
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-04-14 11:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [njifrbrgjrjjjjghjrhkhithji - 2015-04-13 10:31:27]:
masz racje nie z ta banda glabow,radziow,ziolkow itd.jeden glupszy od drugiego.ze mazur jeszcze ich nie poznal i nie zwolnil.jak to zrobi to na 100procent bedzie lepiej w tej firmie,a ci kolesie do lopaty.
zdjecie uzytkownika
bozia - 2015-04-19 20:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam ja tam pracowalam ponad rok jednym slowem jest tam ciezko traktuja tam ludzi jak smieci co z tego ze zarabki sa duze ale chyba nikt nie da sie traktowac jak smiec
zdjecie uzytkownika
kjadijh3ihwe - 2015-04-22 19:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ten szajs LEAR jeszcze dziala,czy juz to zamkneli za ten zlom ktory produkuja ha ha ha.
zdjecie uzytkownika
ile można - 2015-04-24 00:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak w koncu zamkneli ten blaszany barłog. Myslalem ze juz sie nie doczekam. Biedni ludzie ida na bruk, ale przynajmniej koniec z wyzyskiem i baranami na stanowiskach.
zdjecie uzytkownika
kjadijh3ihwe - 2015-04-24 10:30:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ile można - 2015-04-24 00:33:38]:
Co Ty gadasz???
w prasie cisza na ten temat....
to chyba raczej plotka tylko???
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-24 18:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie z kad te info o zamykaniu przecierz nowe maszyny stawiaja
zdjecie uzytkownika
Putinio - 2015-04-24 21:26:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie do starych pracowników, jakis czas temu liderem w Waszej firmie był szymon tfardosz. Lideruje teraz w Kwangjin Poland. A pytanie moje brzmi jaki on jest naprawde? Bo nas tutaj jest jeszcze mało i nie wiemy na czym stoimy. Z góry dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stary - 2015-04-25 08:38:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas w firmie był superwizorem, bardzo się angażuje jeżeli chodzi o firme ;-)nie wiem czy gratulować czy współczuć. Ocenicie sami.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Naiwne pytania w formie książkowej i szkolnej żółtodzioba nie mające związku z rzeczywistym charakterem pracy
Pytania: Czy osoby rekrutujące przygotowujące pytania rekrutujące przez całą noc wraz z wyszukiwaniem prawidłowych odpowiedzi na youtube lub wikipedii potrafią tak naprawdę cokolwiek same? Czy rozumieją specyfikę, zróżnicowania zakresu technologii i umiejętność błyskawicznego uzupełniania wiedzy przez wielu rekrutowanych? Czy byliby by w stanie odpowiedzieć na moje 3 pytania i je zrealizować bez pomocy kolegów? Jestem przekonany na 100%, że NIEEE. Cienki zadufany w sobie Bolek pozostanie zawsze cienkim Bolkiem
zdjecie uzytkownika
76 - 2015-04-27 10:33:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bozia - 2015-04-19 20:02:07]:
Duże zarobki? no jak cały tydzień się tyra po 12 święta nie święta to łachy nie robią że płacą!
zdjecie uzytkownika
76 - 2015-04-27 10:35:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bozia - 2015-04-19 20:02:07]:
Duże zarobki? no jak cały tydzień się tyra po 12 święta nie święta to łachy nie robią że płacą!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear Corporation Poland II?
Zadaj pytanie