brak logo

Lear Corporation Poland II

Legnica

Opinie o Lear Corporation Poland II

biuro 2016-04-26 02:19:17
Dyrektor Mazur miał wylew
stary 2016-04-26 10:40:23
Bzdura nie wiecie to nie piszcie takich informacji fałszywych.
majowka 200 setka 2016-04-27 23:23:29
Ludzie nie idzcie 1 maja do robty podobno obiecali 2 setki za 1 i 3 maja, na palarni pod chmorka mowili ze to sciema w tamtym roku tak samo bylo ludzie poprzychodzili a za tydzien info ze normalna setka plus dzien do odbioru.
burdelu ciag dalszy
szumka 2016-05-04 10:16:23
Hej, a wiecie jak wygląda teraz zatrudnienie jako kontroler jakości? Wiadomo, że można lliczyć u nich na niezłe zarobki, zwłaszcza, że wypłata jest terminowa. To doskonały dowód na to, że się u nich dobrze dzieje.
:) 2016-05-04 22:53:30
jak nie uciekasz na drzewo to cię przyjmą,
1
liwiusz 2016-05-06 18:11:01
widzę , żę to proste powiedzenie tego , że przyjmują praktycznie każdego. Chociaż nie sądze aby tak było akurat w przypadku działu księgowości do którego szuają
725486066 2016-05-07 09:18:38
Osoby pracujące w lear z Jawora proszę o kontakt telefoniczny
o żesz ty 2016-05-09 20:00:29
Do k... nędzy. Właśnie dostałem przelew za kwiecień. Od kiedy przeszedłem na umowę lear nie dostałem tak niskiej wypłaty. To jest ta obiecana PODWYŻKA panie Mazur ?!?! Lepiej to skorygujcie zanim dostanę fiszkę, bo poleje się krew ...
yahoo 2016-05-10 14:48:08
jakaś małolata dała mu pewnie zlewkę, coś w stylu bo jesteś łysy i się nie golisz, ma kasę a fajnych lalek nie ma, co mu z kasy jak paszteta pociśnie chodzi później sflustrowany,
spawacz a5x 2016-05-20 11:54:52
maur ty deta parówo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] qrwo jeszcze cie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
charity lear 2016-05-31 17:09:24
Obecnie dla naszego Klienta- firmy o ugruntowanej pozycji na rynku poszukujemy Kandydatek/Kandydatów na stanowisko: Opis stanowiska: -praca w firmie z branży automotive -montaż metalowych elementów -praca w systemie trzyzmianowym Wymagania: -zdolności manualne -dyspozycyjność -gotowość do pracy w systemie zmianowym -zaangażowanie, otwartość na różne propozycje z możliwością awansu(nikt Cie nie będzie oceniał ze taka jesteś inne tez tak robią)od kandydatów - ciężki do zajebania np. na spawalni, Oferujemy: - praca lekka, brak zapylenia, hałasu, prywatna opieka medyczna karta multisport wczasy pod jabłonką umowę o pracę tymczasową z możliwością zatrudnienia na stałe u ...
rura 2016-06-15 22:25:25
czytajac wasze opinie chyba nie dowiem sie nic z nich poważnego, wiem, ze teraz firma prowadzi jakas spora rekrutacje ne wnikam z jakiego powodu ale interesuje mnie stanwosiko Technika ds,jakosci jaka umowa i kasa/
charity lear 2016-06-17 22:48:41
w tym wypadku nie masz szans bo na to stanowisko wybiera mistrz-owa/area projektu-składa tzw. promesę do kierownika projektu a on nie znając gościa przyklepuje nie chcąc wchodzić w konflikt z nim, a wybiera z reguły nieskarzonych wiedzą(którzy się fizycznie wykazali, rozdawali kryształy tudzież wiedzieli z kim pić) którzy nie znają się na rysunku technicznym a znajomość i obsługa urządzeń pomiarowych to temat nie do ogarnięcia, na diagnostę trzeba mieć min. średnie żeby mieć uprawnienia w stacji kontroli pojazdów, a tutaj nie trzeba mieć jak sama nazwa wskazuje technik jakości technicznego wykształcenia,Wyobraź to sobie że taki ktoś ma wakat umysłowego w pracy, taki teścik z kompetencji na stanowisku to na z 3/4 ekipy za płotem albo opcja operatora ,wiedzą tyle co z jedzą przeważnie przydupasy z produkcji lub sojusznicy jak w polityce. Taka robota gdzie się łazi i bierze się kasę za obecność to tylko po układzie jest tutaj,możesz mieć doświadczenie kilku letnie w jakości na podobnym stanowisku zdobyte w innym zakładzie wykształcenie techniczne, chcąc nawet wyskoczyć z operatora pracując w tym zakładzie (bo z ulicy jak byś miał fantazję to tylko może się wyświetlać wakat na stronce)kilka lat a i tak projekt manager ma Cię za osłojeba z np spawalni, świetnie sam Maleone obrazuje różnicę pomiędzy ludźmi silnymi, a ludźmi sukcesu. Bo często np. w relacjach zawodowych widać kiedy osoba przeciętna wgryzie się na stanowisko kierownicze i każdą lepszą gnoi, bo zagraża jej pozycji. Ci najsilniejsi nie maja przyjaciół, a tylko sojuszników, albo przydupasów. To przydupasy mogą sobie pozwolić na komfort licznych przyjaźni a im wyższy masz poziom społeczny np . w pracy,tym bardziej jesteś zmuszony uważnie selekcjonować ile mówisz i komu. Jeśli chodzi o kasę to inż. d/s jakości ma od 6500brutto na okresie próbnym a technik ok. połowy
edf 2016-06-18 12:56:59
a na stanowisko kierownika magazynu ciezko jest sie dostac?oferuja możliwość ciągłego rozwoju i realizacji własnych inicjatyw umowę o pracę.
niunia 2016-06-18 21:43:02
na wózkowego nie jest łatwo,możesz się rozwiać oni mają to w ( usunięte przez administratora ) a ty ochłapy żebyś miał się po czym złamać, charity manager dołoży ci się do paliwa żebyś mordy nie krzywił jak będziesz jechał z daleka.
Fel 2016-06-18 22:23:57
Elektryk – Automatyk Utrzymania Ruchu jest potrzebny do Tych zdaje się, generalnie bardzo polecam się u nich zatrudnić a przynajmniej spróbować, świetna atmosfera, najlepsza w okolicy tak prawdę mówiąc, nigdy nie byłem bardziej szczęśliwy niż u nich.
stary 2016-06-22 10:43:31
Co się dzieje że się zwalniają z kadry kierowniczej?Juz tylu ich uciekło.
janek 2016-06-22 11:18:26
nie wydaje mi się, że można u nich zarobić dobrze jeśli chodzi o prace jako Operator Wózka Widłowego - Magazynier, tylko, że trzeba mieć tylko dobre kwalifikacje no i papierki na to, ze ma się uprawnienia,
nika 2016-06-22 11:28:46
przyznaje racje w tej firmie przymykają oczy na środki odurzające,udają że nie widzą bo jak zwrucic uwagę praownikowi skoro kadra zażądzająca też na bani.Za alkochol wywalają niech się przelecą z testem na narko to połowe zwolnią
rura 2016-06-22 17:57:37
co ty wogole mowisz jak mogą przymykać oczy na środki odurzajace w firmie? co ty bredzisz przecież to karalne a tym samym oni sami odpowiadaja za bezpieczenstwo ludzi!
na szczescie byly pracownik 2016-06-23 10:47:01
@rura ty chyba jeszcze bardzo krotko pracujesz w tym zakladzie skoro fakt ogolnie znany i tolerowany jest ci tak obcy i nie do przyjecia
antek 2016-06-23 11:26:40
Mi w ogóle nie chce się wierzyć w takie sytuacje, nie będę się tym nawet sugerował. Sam rozważam aplikację na stanowisko kierownika magazynu w Legnicy. Mam ponad 2letnie doświadczenie na takim stanowisku, więc powinno być ok ;)
majka 2016-07-02 00:57:03
przeczytalam właśnie artykuł o toyocie w walbrzychu. Masakra jeszcze gorsza niż u nas ale jedno mnie ubodło - gosć, który to opowiada mówi zarobki 2200 na rękę za 8 godzin. A nas lear ma nadal za tanich wyrobników. Łaskawie podnieśli do 2080 brutto. Panie dyrektorku, dobrze wiesz, że inne zakłady w strefie zaczynają płacić lepiej, a jak się wybuduje mercedes w jaworze to będziecie musieli zatrudnić chyba swoje rodziny, bo jak nie zatrzymacie nas kasą ( i to już, a nie za rok) to lepiej zwijajcie interes ...
product manager 2016-07-02 01:28:12
po prostu zależy ci na tej robocie i trzęsiesz gaciami, typowa idealistka takie robią za każde pieniądze nie myślą o karierze, przywiązują się do swojej pracy i nie chcą jej zmieniać chcesz ruszyć litość, takie chcą żeby facet je utrzymywał,martwisz się o firmę , nie myślałaś o szyciu kołdry po pracy zawsze można dorobić po pracy jak ci brakuje, wyostrz swoją kreatywność,
rura 2016-07-02 10:38:24
majka' wlasnie też mnie to zastanwia bo widzę, że ofert pracy już jest sporo ale chyba chetnych brakuje, może ludzie ktorzy pracują w biurze mają zupełnie inne stawki i nikt się nie odzywa bo nie pracuja fizycznie
przeciętny 2016-07-02 21:59:34
Czyżbyś był "managerem" po gimnazjum albo zawodówce? Z interpunkcji zapamiętałeś najwyraźniej tylko przecinki, o kropkach i wielkich literach już nie uczono ... Z cwaniackiego języka można przypuszczać, że to "długouchy" - tekst o szyciu kołdry chamski - i tyle. Dziewczyna nie pisze, że ją ma utrzymywać facet, ciężko haruje w tym przybytku - może i ty byś spróbował product managerze pożal się Boże ...
3e3 2016-07-02 22:21:02
to praawda ofert maja calkiem sporo teraz na przyklad na stanowisko Foam Process Engineer w Tychach zapewne trzeba znac dobrze jezyk angieslki do pracy
dfgh 2016-07-04 19:00:31
tak tak jednak mnie najbardziej zainteresowala praca jako narzędziowiec- ślusarz utrzymania ruchu w Legnicy nalezy miec miedzy innymi wykształcenie średnie techniczne (tokarz, frezer), minimum 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku czyli typowe dla tego stanowiska
fire tiger 2016-07-04 22:38:36
w porządku była trochę brak pewności siebie, kulturalnie się odnosiła do pracowników w sytuacjach kryzysowych nie wpadała w wszał jak inne przydupasy na stanowisku które boją sie odrąbania od koryta, miała takie ludzkie odruchy, nie miała syndromu mobbera jak jej byli przełożęni -ćpuny, można było bekę cisnąć u niej . sympatyczna
6
aruś 2016-07-04 22:42:31
@3e3 tylko napisali że "english skills" wymagane są
paszteciak 2016-07-07 21:55:25
pozdrów ladyboy ze spawalni żeby sobie tego palca między poślady włożyła pyskata smarkula, niech spina poślady i zapie...la na maszynę bo ją zdegradują
mnjkj 2016-07-07 22:26:12
@paszteciak a co masz konkretnie na myśli? jak sie tam pracuje?
pfk36 2016-07-07 23:03:31
(usunięte przez administratora) kupcie wiatraki na kazde stanowisko w koncu co Ty myslisz ze tymi duzymi wiatrakami ochlodzisz Hale w upal jak one wieja cieplym powietrzem nie rob z siebie posmiewiska inteligencie , . porazka przychodzisz z rana do pracy a twoj wiatrak hu.. wie gdzie nowe projekty typu MFA dziwie sie ze ludzie tam pracuja w takich warunkach przyjdz na stanowisko porob 15 minut i zobaczysz jak pot po jajach cieknie . Dachu nie otworza bo szkoda kasy a czlowiek nie ma czym oddychac.
Fel 2016-07-07 23:22:44
Wiesz co, no te wiatraki to jest faktycznie dobry pomysł heh, no ale co mam Wam powiedzieć, normalna firma, wiele osób ma jakieś tam drobne żale, ale przyznam, że ich w ogóle nie rozumiem, złwaszcza że wszystko zmienia się na lepsze ostatnio i jest coraz sprawniej
kily 2016-07-08 23:12:40
To co Lear nie stac na okolo 50 wiatrakow zamkneli ludziom by gęby a tak przyjda upaly i znowu to samo zalosne jest ...Ty pewnie siedzisz w biurze i masz wyje..
hilda 2016-07-08 23:16:13
jeśli już mówimy o biurze, to są w nim nowi pracownicy poszukiwani?
...?itd. 2016-07-16 00:17:48
Jeśli chcesz robić na produkcji, to powiedz na wstępie ze masz siusiawkę, a to ze tak wyglądasz to sprawa hormonów i ruskich odżywek, albo promieniowania z Czarnobyla. To dadzą ci lekką robotę, tak żeby ci z kichy nie leciało i nie bierz tego do siebie że ruskie mają lżejszą tyrkę od Ciebie to tylko w Polszy jest możliwe nie w UK
2
rura 2016-07-16 09:25:08
głownie to poszukują teraz Elektryków i Operatorów wozka widłowego, wiec na jedno i na drugie musisz miec urawnienia, nie wiem czy dosiwadczenie biora pod uwagę
Gulik 2016-07-22 20:43:36
Nie narzekajcie na pracę, problemem są ludzie a dokładnie nieudolność tych na górze. Co odbija się na zwykłych pracownikach. Jeżeli będą " olewać " zwykłych pracowników którzy pracują też na nich to sami będą musieli zmienić pracę albo sami będą robić jako zwykli pracownicy. Praca nie jest zła. Zły jest ten cały system i ciągła gonitwa. Górę proszę o jedno! słuchajcie zwykłych pracowników którzy znają te maszyny i ich problemy a nie kierujcie się tylko założeniami i teorią!!! Wtedy będzie dobrze.
Gulik 2016-07-22 20:52:10
Podstawą jest wiedza i zdobyte doświadczenie. Najpierw je zdobądź a następnie myśl o "karierze" bo bez wiedzy daleko nie zajedziesz. To nie sztuka włączyć maszynę. A sprawa druga to podejście i wyrozumiałość do ludzi. Jeżeli tego ci brak to życzę ci wszystkiego najlepszego.
mhm 2016-07-22 21:19:06
No to skoro podstawą jest wiedza i zdobyte doświadczenie, to się wcale nie dziwię, że ich oferty pracy są tak popularne. Zastanawiam się jednak czy wypłata u nich jest w pełni terminowa, wiecie? Dostawać wynagrodzenie o czasie jest bardzo pożądane wśród pracowników.
Yhy 2016-07-22 23:05:58
ta firma to jak byś pozbierał najbardziej nieudolnych pracowników, zwolnionych z innych zakładów(kierowników za mobbing, narkotyki)na strefie i zlokalizował ich na tych współrzędnych. Wyniki same za siebie, mówią tam nikt nie chce robić na patole, ukrainiaków ściągają żeby plany robić, za rok będzie ich tam z 70% robić poza lekkimi projektami, gdzie jeszcze niektórzy będą robić z przyzwyczajenia.
Jeśli chodzi o doświadczenie i wiedzę pomijając brygadzistów, mistrzów tu można by eseje pisać, jakie układy kto kogo zna, kto z kim ćpał kto kogo pompował itd. w zamian za koryto. Manager z Radziem rozmawia jak z kochankiem(to dlatego Radzio ma tak spoko,) uważa że ktoś kto robi na maszynie spawalniczej, zasługuję na taką samą stawkę jak ktoś kto robi na mapro , mechanizmach i hu.. wie czym tam jeszcze, to jego wiedza z ergonomii pracy jest taka że prof. do dzisiaj wspomina jego jędrne poślady.
5
laska 2016-07-23 19:12:44
Dziewczyny uważajcie na Żanete z MFA ze zmiany B....Lubi cudzych meżów.
9
Manni 2016-07-23 22:57:54
Ale to nie jest prawda chyba, tak mi się wydaje, że spoko jest bardzo
1
znajoma 2016-07-24 10:02:49
co za plota jakaś fajna dziewczyna do tańca i różanca :)
1
N 2016-07-24 13:38:08
No to akurat jest prawda, dziewczyny tutaj mają całkiem fajne, nie powiem, że nie, wartościowe chyba całkiem jeśli się nie mylę za bardzo
1
Marcin - biała koszula 2016-07-28 21:52:04
jestem za przyjęciem arabów do lear- to zmotywuje niektórych do robienia normy
1
seba 2016-07-28 21:59:00
bynajmniej nie wygląda na taka jak Ty! co lubi to robić raz w miesiącu i w dodatku po ciemku
antek 2016-07-29 11:14:42
@seba serio twoje komentarze są tak niesmaczne, że aż wstyd je tutaj czytać. Może zmienię temat i zapytać jakie kwalifikacje muszę mieć żeby zostać tutaj kierownikiem produkcji? Wiem, że jest taki wakat wolny, dajcie znać!
seba 2016-07-29 21:37:06
musisz mieć papier z ZIP
-doświadczenie kilku letnie jako mistrz albo kierownik najlepiej w automitive
- musisz mieć samochód bo służbówki ci nie dadzą a czym wrócisz po 18
- musisz analitycznie myśleć a nie być jakimś totalnym "głąbem"
- komunikatywnie angielski
- dobra reputacja nie ma kolesiostwa, żebyś czasem żonki tu nie wciągał bo kto w razie choroby dzieci pójdzie na chorobowe, TY? jest tu taki jeden pajac
-1 lear; 2 nadgodziny;3 życie prywatne
- należy wymienić mistrzów na swoich ziomali i brygadzistów z czasem( niech wracają do swojego pana który ich ozłocił )bo będą donosić na Ciebie wyżej ,tzw. lęk przed degradacją to klasyka zarzadzania
-nie możesz przychodzić naćpany albo pijany o widać albo skacowany
Zostaw swoją opinię o Lear Corporation Poland II - Legnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II