Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear corporation

Pracowałeś w firmie Lear corporation i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
789 - 2014-11-24 11:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak praca dla dziewczyn? Nie narzekacie?;-)
zdjecie uzytkownika
k;7 - 2014-11-24 16:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jek się sprawuje podpierdalacz GŁĄB
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-11-25 15:23:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ty co Ormo?
zdjecie uzytkownika
komandos - 2014-11-28 14:33:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
slyszalem ze utrzymaniu ruchu tez sie psuje,podobno ten Gladysz donosi na swoich kumpli do dyrektora.
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-11-30 00:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wolno krasc!!
zdjecie uzytkownika
papaj - 2014-11-30 19:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2014-11-30 00:15:38]:
krasc trzeba szybko nie wolno
zdjecie uzytkownika
konsultant-coach- doradca - 2014-12-04 16:46:04 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Konsultanta - 2014-11-06 09:17:52]:
Bardzo dziękuję za powyższą odpowiedź . Jest ona bardzo cenna. Proszę abyś następnym razem, kiedy mój post będzie niejasny, śmiało zadawał pytania. Myślę, że jesteś na dobrej drodze, ale nadal przed tobą sporo pracy. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
konsultant-coach- doradca - 2014-12-04 17:05:05 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomek08948 - 2014-11-06 15:10:18]:
Wygląda na to, że nie wyraziłem swojego postu wyraźnie. Powtórz w klarowny sposób swoje oczekiwania. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
konsultant-coach- doradca - 2014-12-04 17:25:45 [użytkownik zarejestrowany] odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiwi - 2014-09-25 15:07:40]:
Dzień Dobry. Myślę, że jesteś odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu. Pozdrawiam serdecznie.
zdjecie uzytkownika
mig mag - 2014-12-08 22:08:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dlaczego w firmie jest tak duża rotacja spawaczy? Co miesiąc widać ogłoszenia o nowym naborze. Jak ogólnie sytuacja u SPAWACZY ? Da się wyżyć z pensji ? Ekipa zgrana ? Warto aplikować ? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-12-09 10:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacji niema, po prostu zawsze spawaczy za mało. Zapraszam do składania podania.
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-12-09 12:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Czy beda przyjecia w styczniu? I czy ciezka praca dla kobiet ?
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-12-09 12:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spawaczy brak bo odchodza do lepszych firm,ogolnie rotacja ogromna.ludzie wymieniaja sie grupami i tak bez przerwy.wszedzie kapusie,donosiciele itp.placa grosze jak wszedzie a wymagania ogromne.jak ktos potrzebuje kasy na juz to tam idzie i zaraz szuka czegos lepszego.
zdjecie uzytkownika
mloda - 2014-12-10 13:15:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kobiety maja ciezka prace? Co zazwyczaj robia? Heheh kapusie to wszedzie sa ...zeby sie przylizac :) wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma :) nie co narzekać tylko pracowac
zdjecie uzytkownika
Polak - 2014-12-11 17:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się gałki czaska pod stołem to się ma dobrze! A tak to trzeba łupać soboty i niedziele, nie ma że nie przyjdziesz bo jak nie to cię zwolnią!Praca może nie jest ciężka ale pracować na okrągło się nie da. Do tej firmy można się dostać po plecach lub przez agencje pracy która płaci najniższą krajową.( agencja pracy w taki kraju jak Polska to jakieś nieporozumienie)Ogólnie nie polecam!
zdjecie uzytkownika
kriss - 2014-12-13 12:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A c0 w tym zakladzie placa premie Absencyjna Kwartalnie ?300zl? A uznanoiwa do 350 zl? niby? Bo mam zamiar w nowym roku sie przyjac
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-14 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno obecny dyrektor juz leci na bruk,zastapi go jego zastepca a za trzy miesiace dostanie strzala za zle zarzadzanie firma lub cos podobnego.niech juz szuka pracy.ciagly bajzel i zle zarzadzanie w tej firmie.nic sie tam nie zmienia,jak ktos jest kapusiem to ma dobrze i awansuje po trupach do celu.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-15 21:50:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisać pierdoły to potraficie a w firmie cichutko siedzicie i trzymacie się swoich stanowisk.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2014-12-15 21:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pisać pierdoły to potraficie a w firmie cichutko siedzicie i trzymacie się swoich stanowisk.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-17 08:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aaa - 2014-12-15 21:51:30]:
dlaczego pierdoly,w niedziele pisalem ze dyrektor leci i w poniedzialek juz go nie bylo.ten co go zastapi do nastepnych swiat tez pojdzie za szlaban.a zwykli ludzie siedza cicho bo za byle co wylatuja,wiec nikt sie nie odzywa.
zdjecie uzytkownika
Kcin - 2014-12-17 16:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-12-17 08:32:07]:
Ten nastepca to bardziej ogarniety jest. Spokojnie popracuje ze dwa lata.
zdjecie uzytkownika
korpus - 2014-12-19 19:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to się jeszcze okaże. Myślę , że już po niejednym z byłyc spodziewano się , że pociągną dłużej firme , a kończyło się oczywiście jak zwykle... no nic miejmy nadzieję , że tym razem będzie inaczej. tak po za tematem to skoro tak wymieniają teraz dyrektorów to czy podobne zmiany szykują się na innych stanowiskach?
zdjecie uzytkownika
Suprok - 2014-12-19 21:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [korpus - 2014-12-19 19:14:16]:
Tak, maja byc potezne zmiany w Marketingu i Sprzedazy. Do konca roku nikt tam nie zostanie!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Naiwne pytania w formie książkowej i szkolnej żółtodzioba nie mające związku z rzeczywistym charakterem pracy
Pytania: Czy osoby rekrutujące przygotowujące pytania rekrutujące przez całą noc wraz z wyszukiwaniem prawidłowych odpowiedzi na youtube lub wikipedii potrafią tak naprawdę cokolwiek same? Czy rozumieją specyfikę, zróżnicowania zakresu technologii i umiejętność błyskawicznego uzupełniania wiedzy przez wielu rekrutowanych? Czy byliby by w stanie odpowiedzieć na moje 3 pytania i je zrealizować bez pomocy kolegów? Jestem przekonany na 100%, że NIEEE. Cienki zadufany w sobie Bolek pozostanie zawsze cienkim Bolkiem
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-12-20 18:07:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pan Marcin pozostanie na stanowisku dyrektora ok 3 miesiace.pojawia sie jakies problemy,wysylki nie na czas i trzeba bedzie kogos zwolnic i wiadomo kogo.pozniej nastepny przyjdzie itd. w zadnym dziele tej firmy nie ma dlugo szefa jakość czy utrzymanie ruchu ilu tam juz bylo szefow z osmiu.Lear to tonacy statek.
zdjecie uzytkownika
Ywon - 2014-12-20 18:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-12-20 18:07:30]:
2 lata i zaklad bedzie poukladany. Wiedza jest, ludzie sa, checi sa. Nowe projekty sa. Wiec zaklad ma przyszlosc.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear corporation
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Lear corporation?
Zadaj pytanie
x