Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear corporation

Pracowałeś w firmie Lear corporation i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lukas - 2014-07-07 13:44:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No i teraz wszystko jasne. Dzięki robol za opinię. Ominę te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szerokim łukiem.
zdjecie uzytkownika
LLLLLLLL - 2014-07-08 08:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lukas - 2014-07-07 13:44:41]:
Najłatwiej ocenia się czyjąć pracę nie mając o niej pojęcia. A jak się komuś nie podoba to zapraszam na kasę do sklepu albo na pracownika ochrony, lekka praca za najniższą krajową, no czasem nocki, czasem 12godz. ale co tam! Trzeba było się uczyć i teraz zarządzać ale jak się nie chcialo to najłatwiej teraz szukać winnych w inych a nie w sobie.
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-07-08 13:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się że właśnie takie osoby co nigdy nie pracowały w firmach samochodowych to nie wiedzą jak się tam pracuje nie jest lekka praca ale też nie jest niewiadomo jaka cieżka,jeżeli komuś niepasuje to droga wolna przecież nikt tam kogoś nie trzyma na siłę.Niektóre osoby myślą że jak przyjdą do pracy to od razu niewiadomo ile bendą zarabiały.W żadnej firmie tak niema.Gdzie indziej jest tak samo wiec nie psujcie opini firmy.
zdjecie uzytkownika
mateja - 2014-07-08 13:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, ze specjalista ds. logistyki ma jakas szybka sciezke awansu albo premii. otworzylem sobie w zakladce oferte, wymagania ok, oczekiwania spelniam, ale kwestia umowy mnie niepokoi. pozdrawiam wszysktich.
zdjecie uzytkownika
były robol - 2014-07-09 08:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mateja - 2014-07-08 13:47:15]:
informacja dla STAREGO kwestia zarobków kontra traktowanie człwieka...myśle że sprawa nie podlega dyskusji,moge zarabiac 1800 ale chce byc traktowany z szacunkiem i godnością bo tez jestem człowiekiem z krwi i kosci tez mam rodzine a nie ukrywajmy nie jestesmy krajem 3go świata aby czuć się jak niewolnik ze pan rozkazuje a ja mam rozbic i niemiec prawa do niczego byc zastraszonym i zatracoc wartosci!! to juz lepiej zyc skromnie i w ATOMsferze ludzkiej, ale tu znów po=jawia sie paradoks..bo..dlaczego mamy nie żyć godnie na poziomie tylko za najmniejszą krajową kiedy ionni zyją jak pączusie w masełku szmacąc innych?
zdjecie uzytkownika
mateja - 2014-07-09 12:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
masz człowieku tyle racji, że aż zaznaczylem Ci plusa przy "wartościowej odpowiedzi". chociaż jedno tylko musze zaznaczyc: nie jestem absolutnie fanem rzadzacej ekipy i nie podzielam zachwytow, ale jak sie patrzy na Polskę teraz i tak z 10 lat temu to sie bardzo zmienila, ale to raczej zasluga tego, że zasuwamy jak roboty.
zdjecie uzytkownika
były robol - 2014-07-09 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mateja - 2014-07-09 12:11:23]:
dziękuje za słowa uznania forumowy kolego, jeżeli chodzi o twoją wypowiedź na temat rządzącej ekipy którą ja osobiście nazywam ..Tasiemcami Ojczyzny'' to zgodze się z tobą w tej kwesti i przyznam ci najjaśniejszą racje popierając cię na temat twojego poglądu z nią związanego. Mówisz ze na przestrzeni lat polska zmieniła swój wizerunek pod każdym względem. Ależ oczywiście!! można rzec nawet że nie odwracalnie, i to najbardziej boli ze wspomnienia odległych lat przebijają się przez mgłe teraźniejszości obecnych czasów i rzeczywistości z nią związanej ale nie jest to nasza zasługa, nasza czyli szarych zjadaczy chleba gdzie nawet i on na przestrzeni tych wszystkich lat stracił na swojej jakości i smaku,jest to zasługa naszych jakże zacnych włodarzy!! Ludzi którzy wartość i patriotyzm zmieszali z własnym kałem i pozbyli sie ich juz spory czas temu, Jest to zasługa naszego niedorozwiniętego albo i rozwiniętego za mocno lecz nie w odpowiednią stronę rządu który najzwyklej w swiecie nie potrafi zainwestować w kraj tylko jedynym rozwiązaniem jest poprostu popadanie ze skrajności w skrajność otaczając się jednoczesnie mgiełką niewinności i zakłopotania, to wina rzadu który pojęcie CZŁOWIEK wymazał z histori i zastapił go słowem sługa! Robot!! to przez decyzje rządu musisz teraz bombardować swoją duszę i psychikę brakiem nadzieji na godne i spokojne życie! to przez rząd który sprawił ze musisz wyrzec się człowieczeństwa na rzecz jego dobra! to rząd który traktuje nas jak bękartów którym sie nic nie należy , należy tylko zapier...ać.
zdjecie uzytkownika
Senior Production Manager - 2014-07-10 19:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Świetna ta oferta na Senior Product Managera, ale zastanawiam sie czy spelniam wszystkie wymagania, zwłaszcza odnośnie szkoleń. Na szczęście widzę, ze jednak nie sa to sztywne wymogi, ale takie w stylu "Ideal", "desirable". Ciekawe ile osób w ogóle spełni te wymagania, ja chyba wysyłam papiery - raz się żyję :).
zdjecie uzytkownika
grzegorzramzes - 2014-07-12 14:13:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak ze spawaczmi ? Tez tak kiepsko ?
zdjecie uzytkownika
fr - 2014-07-13 21:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
we remember - A-TEAM
zdjecie uzytkownika
miły - 2014-07-14 12:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie mam o tę ofertę na koordynatora ds. sprzedaży. czy są u Was pracownicy umysłowi, którzy czasem mogą popracować zdalnie (nie w delegacjach). Mam małe dziecko, jak tam się traktuje rodziców?
zdjecie uzytkownika
nie jestem Arabem - 2014-07-15 15:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Młodzian - 2014-06-21 19:45:04]:
Dokładnie tak jest , włuż mundur i heja.. po 12 godzin.Proponuję zabrać namiot i rozbić go obok pracy więcej się wyśpisz ze by znowu 12 godzin rano pracować.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-07-18 21:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Slyszalem, ze chlopakow z Ukrainy sciagaja. A co do Senior Product Menagera to zycze powodzenia. Twoj szef bedzie wspanily i wszystko wie o fabrykach bo sam kiedys pracowal na produkcji i lubi troche obelgami wrzucac. Daj znac ile popracujesz
zdjecie uzytkownika
Dezerter - 2014-07-21 18:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałem w firmie Lear dwa miesiące i z wielką radością się z tego syfu zwolniłem. Ta firma jest tylko dla desperatów mających długi lub upośledzonych co się obawiają, że w życiu już żadnej innej pracy nie znajdą. Wszystko to co tutaj czytacie jest autentyczną prawdą i nikt prawdy nie naciąga. Jeżeli ktoś myśli że jego to nie dotyczy i sobie tam poradzi bo jest robotny, kreatywny i komunikatywny to z pewnością tydzień pracy od poniedziałku do soboty po 12 godzin szybko zniweluje zapały takiej osoby. Robota jaka jest taka jest, raz ciężej raz lżej ale klimat tam panujący sprawia, że każdego prędzej czy później łapie frustracja. Ty jako robol masz tylko zapie....ć a cała masa liderów czy mistrzów tylko się buja w swoim gronie z nudów ciesząc się z byle czego albo bawiąc się telefonami. Śmiać się potrafią ale z organizacją to jest tam mega padaka. Czasami po rozpoczęciu pracy o 6 rano zaczniesz robić coś konkretnego robić dopiero o 7:30 bo lider nie wie co się w koło niego dzieje. Na koniec zaś do Ciebie podejdzie z przepięknym pytaniem czy zostaniesz na 12 godzin. Jeżeli odmówisz raz to raczej nic się nie stanie, ale jak odmówisz kilka razy to walną focha i wylecisz. Do tego wszystkiego dochodzi hałas na hali i mega duchota na rozgrzanej hali przez słońce a w środku od działających maszyn. Zero kultury pracy tam, chcesz być normalnym dobrym pracownikiem to zaraz Cie nerwy wezmą jak jakiś lider czy mistrz zacznie cwaniakować. Praktycznie co tydzień przyjmują po 15 nowych osób, żeby zapchać luki tam gdzie się ludzie pozwalniali bo już mieli dosyć. Umowę normalną można dostać minimum po przepracowaniu pół roku przez agencję pracy. Jeżeli ktoś ma niestandardowe poczucie humoru to niech się tam zatrudni na 2 tygodnie, na prawdę niezłe jaja. Firma Lear ma w tyle Ciebie jako pracownika i tak jak napisałem na początku jest to robota dla desperatów. Ciężko w tych czasach z dobrą pracą ale tam to jest przegięcie.
zdjecie uzytkownika
nie jestem Arabem - 2014-07-23 12:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wyobraż sobie ze codziennie tyrasz po 12 godzin. Ledwo skończysz prace, po jakimś czasie jesteś w domku i do łóżeczka.. bo rano czeka Cię to samo 12 godzin pracy, wiec jeśli masz obowiązki typu, zakupy- trzeba jeść, sprawy urzędowe, rodzinę. Zapomnij że na to będziesz miał/a czas - bo jak można mieć czas pracując non stop po 12 godzin.Ci co tam jeszcze pracują smieja się ze wypłatę dostają w ''Lirach'' a nie w złotowkach...smieją się bo to jedyna ich rozrywka jeśli wiażesz swoje zycie z tą fabryką.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-07-23 18:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lear-polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla polaków mieszczący się w Legnicy za przyzwoleniem władz lokalnych i państwowych!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stary - 2014-07-24 15:53:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i pewnie Dezerter poszedłeś do Wossu do pracy ,zobaczymy czy tam bendzie ci tak dobrze;-))))Niema już 12 od bardzo dawna,są 3 zmiany.!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Roman - 2014-07-25 18:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Stary ty kłamco!!! 12 godzin już się zaczyna na Mapro przymuszają do 12 godzin, na razie po cztery pięć osób musi przychodzić na 12 godzin ale z uwagi na duży brak chętnych do pracy w Lear z pewnością wróci kierat 12-sto godzinny.Większe odejścia szykują się jak nowo przyjęci dostaną wypłatę 1350 zł netto za normatywny czas pracy.Buuuuuhaha, 300 euro pensja w kraju uni europejskiej.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-07-27 00:02:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma Lear Corporation szuka pracowników


Lear Legnica co miesiąc przyjmuje nowych naiwnych , płaca brutto!! 1740, kto mądry to sobie obliczy netto. Umowa o pracę na dwa tygodnie i tak co dwa tygodnie, nie wierzcie w inne obiecanki obłudnych naganiaczek. Na razie ograniczyli pracę 12 godzin ale i tak zmuszają wybiórczo do pracy po 12 godzin z braku ludzi. Lear Legnica to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za przyzwoleniem polskich włodarzy, aby w statystykach nie podnosiło się bezrobocie. Firmą rządzą klany rodzinne i towarzyskie, ludzie na stanowiskach specjalistycznych typu jakość to układy rodzinne, panienki ,,gwiazdy" tam zatrudnione nie mają kierunkowego wykształcenia, w życiu nie widziały suwmiarki czy też mikrometra, mamusia z biura im tą pracę załatwiła albo kolega. Reszta pracowników jest traktowanych jak niewolnicy, bez szacunku. Pójdziesz na zwolnienie z wycieńczenia to cię zwolnią, nie zostaniesz kilka razy na tzw zaproszenie przed końcem pracy na dodatkowe 4 godziny to tez wynocha.
zdjecie uzytkownika
Anna Wilczewska - 2014-07-28 20:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej pojebanej firmie.Chuj nie firma.Asim to chyba jakis niedowartościowany pedał!Cieszę się,że jestem na urlopie.Rzygam na ta firmę!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-28
Żródło: pracuj.pl
Legnica
(dolnośląskie)
Lear Corporation to światowy lider w produkcji części dla przemysłu motoryzacyjnego, zatrudniający około 115.000 pracowników w 36 krajach. Obecnie w Polsce Lear Corporation posiada 5 zakładów, w których pracuje łącznie około 10.000 osób. Doskonale wiemy, że sukces naszej firmy zawdzięczamy wyjątkowemu zespołowi pracowników. Dlatego też od lat tworzymy przyjazne i rozwojowe środowisko pracy, które pozwala realizować własny potencjał i osiągać sat
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Anna Wilczewska - 2014-07-28 20:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I mam wyjebane na ta firmę! Nie przychodźcie tu do pracy bo murzynami u pierdolonych murzynów będziecie.Najlepiej na B0!
zdjecie uzytkownika
Anna Wilczewska - 2014-07-28 21:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Złożyłam papiery na audytora tylko po to by spowodować wypadek w pracy i pozwać tych skurwysynów!PIP za nich się weźmie! Na każdym kroku! Dość zmuszania do niewolniczej pracy po godzinach! macie rodziny? Nie przychodźcie do tej pojebanej firmy!
zdjecie uzytkownika
praca na zastepstwo - 2014-07-29 17:27:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. jestem zainteresowany robotą specjalisty ds. transportu, ale troche dziwia mnie te komentarze, szczegolnie te ostatnie. ja szukam pracy juz dluzszy czas i mam ochote po prostu wziac co daja. no niestety mamy takie czasy w Polsce i na Śląsku ze albo emigracja albo branie tego co jest. pytanie mam tylko o umowe na zastepstwo, bylbym bardzo wdzieczny jakbyscie napisali czy to radzej kilka tygodni czy dluzszy okres, np. kilka lat. pytam, bo mam aktualnie robote, ale szkopul polega na tym, ze nie jest ona za kółkiem, tylko siedze za biurkiem a tego nie lubie. :) jak ktos kiedys pracowal w transprorcie to wie o czym wlasnie pisze, to trzeba po prostu lubic i tyle. pytanie mam takze o takie przyziemne sprawy jak typ umowy, czy jest mozliwosc jakich kolwiek premii i czy latwo daja urlopy. mam male dzieci, ktorymi opiekuje sie samotnie i zalezy mi na tym bardzo zeby to wiedzeic przed wyslaniem papierow.
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-07-29 18:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca na zastepstwo - 2014-07-29 17:27:13]:
A nie lepiej po prostu zadzwonić samemu i się zapytać? To tylko forum, jeden napisze ci tak, drugi tak.
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-07-30 07:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "na zastępstwo"
jeśli masz małe dzieci i na dodatek samotnie je wychowujesz to raczej nie miejsce dla Ciebie , ale jeśli jesteś zdesperowany...........
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear corporation
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski