Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Lear Corporation Poland II

Pracowałeś w firmie Lear Corporation Poland II i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były PRACOWNIK - 2016-02-14 20:51:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były Pracownik - 2016-02-12 20:49:25]:
właśnie podaj przykład. MOżliwe ze sam kapujesz i chowasz łeb miedzy kolana kierownika luba area. tu na forum odważny jesteś a weź podejdz do swojego przelozonego co myślisz.
zdjecie uzytkownika
kiwi - 2016-02-15 20:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cały czas uświadamiam wszystkim jedno tutaj w tej firmie nie ma z kim rozmawiać, żaden przełożony nie zareaguje na żadne sugestie podrzędnego pracownika,nikt nie reagował kiedy będąc pracownikiem zglaszalam nieprawidłowości w zachowaniu kadry kierowniczej nikogo nic nie interesuje!nawet dyrekcji ważne że biorą swoje pensję!niemałe zresztą a los zakładu i zwykłych pracowników nic nikogo nie obchodzi!
zdjecie uzytkownika
Były Pracownik - 2016-02-16 19:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stanowiska dostają osoby które wybiją wodę z area lub liderem
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-02-19 20:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam aplikować do Lear'a na stanowisko pracownika produkcji... Ale jak tak czytam Wasze wypowiedzi, to odechciewa mi się wszystkiego.
Lear, Voss, Wezi-Tec... Wszędzie pracownicy narzekają. Voss nie ma kasy, Lear ma kierowników z gimnazjum, a Wezi Tec ma same ku...wy.
Skoro jest Wam wszystkim tak źle, to zostańcie w domach, zwolnijcie miejsca pracy dla tych, którym na prawdę zależy, bo mają np. rodziny na utrzymaniu.

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
kiwi - 2016-02-19 21:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
moja droga, większość z nas ma rodzinę na utrzymaniu,ja również, długi po byłym mężu i trójkę dzieci,masz moje miejsce w tej firmie gratis,jak tu popracujesz to zrozumiesz o czym większość pisze,bycie z rodziną? zapomnij kochana, życzę powodzenia....
zdjecie uzytkownika
coliber - 2016-02-20 13:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2016-02-19 20:58:23]:
Przjdź, popracuj i przekonaj się sama, to najlepsze wyjście na twoją opinię bo robota nie jest zła, wadą są nieudolni liderzy i area a po za tym jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
januszxyz - 2016-02-20 20:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nieprzedluzyli mi umowy w lg dispaly pod wroclawiem jakie stawki moze noegocjowac operator wozka widlosego? z z 9 letnim stazem wazne badania psychotechniczne
zdjecie uzytkownika
younganrich - 2016-02-21 03:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro robiłeś w hilo logistic to lepiej cie nie przyjmować bo pewnie jakies przekręty robiłeś,albo kartony sklejałeś łaziłeś ze skanerem,a tu sie za-pierdala albo pyskaty jesteś ze pytasz o stawki, na spawlnie z nim na operatora sie przydasz, bedziesz czarnuchem z azji na tle wojowników wschodu
zdjecie uzytkownika
Januszowy z Lear - 2016-02-21 03:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ona - 2016-02-19 20:58:23]:
w weziteku popielniczki skladaja robota jest lekka malo platna w Vossie podobnie, ( w obydwu niema takiego syfu w powietrzu i pełzającego-(pseudo przełożonych)
a w lear :
-ciezka syfiasta robota ,spawanie,skladanie złomu, z czarnymi łapami wytartą buła, bedziesz wyglądać po tygodniu jak wycior z komina,jak jestes mało ciekawa z wyglądu to spawalnia murowana-lekka robota jest zaklepana przez nierobow ktorzy na wzajem sie pod-pierdalają sami nie wiedza dlaczego to robią, być moze to jest ich jedyna satysfakcja z tej pracy
zdjecie uzytkownika
januszxyz - 2016-02-21 10:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Januszowy z Lear - 2016-02-21 03:20:21]:
pracowalem na magazynie materiałowym nie w hi logistick,zwolnili 350 osob wiec jestem jeden z wielu zal pennsji stawka 3100 brutto plus premie ale takiej stawki dorobiłem sie przez 9 do lat,do niemusze swiadczyc pracy do konca 31 marca do konca umowy plus 1 miesieczna pensja wiecej takze lezac do gory ujem przytule 7,5 tys,takze tragedi niema
zdjecie uzytkownika
zyx - 2016-02-21 20:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tu umowy na stałe nie dają, tu bedzesz dymany w kakao,nie ważne jak się będziesz przykladal i poświecał dla "pracy", taka ekipa
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-02-22 07:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bzdura dają ale na 3 umowę lear.Nie gadaj głupot.
zdjecie uzytkownika
projekt xyz - 2016-02-25 01:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście uważam pracę w tej firmie za największą porażkę w swoim życiu zawodowym
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2016-02-26 01:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [projekt xyz - 2016-02-25 01:43:50]:
Żadne to pocieszenie ani dla mnie, ani dla Ciebie, ale podzielam Twoją opinię. Od siebie muszę dodać, że cholernie mi wstyd przed samym sobą, że nadal to ciągnę. To najgłupsza rzecz w życiu, która mi się przydarzyła ... Mam nadzieję, że wkrótce wyrwę się z tej matni ...
zdjecie uzytkownika
wmb - 2016-02-29 19:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Piszę tylko dlatego, że chce powiedzieć - NIE CHCE MI SIĘ JUŻ O TEJ firmie NAWET PISAĆ !!!!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-03-01 11:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak Ci na gorze nie widza co sie dzieje przez kadre zarzadzajaca (Radziu, Ziolek, Wysocki) Odchodzacy ludzie pracujacy po 2 lata bez podwyzek czy spawacze pracujacy w sprzecie z biedronki latajacy po wszystkich dzialach bo jest ich malo... nie potrafia zachecic ludzi do pracy czy do tego by zostali w tej firmie w postaci np. podzyki czy docenienia ze cos sie udalo zapiac bo taxi czeka... Jedyna jakas ogarniajaca tam osoba z nich wszystkich to Anka Ona potrafila ludzi docenic pogadac jak z czlowiekiem.

Panie M.M zacznij pan sluchac ludzi a nie tej kadry matolow nie potrafiacych sluchac ludzi !!!
zdjecie uzytkownika
Kelly - 2016-03-02 16:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy praca dla kobiet jest ciężka ? Czy tylko stojaca ?
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-03-03 15:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kelly - 2016-03-02 16:38:33]:
praca dla kobiet nie jest ciężka wiadomo trzeba robic.Zdolności manualne trzeba posiadać i nic więcej.
zdjecie uzytkownika
zyx - 2016-03-03 18:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w takim razie dla facetów jest ciężka a maja taką samą stawkę i zazwyczaj jest ich brak bo takie siano placa wszędzie więc po co się przemęczać, wtedy stawia sie babki na maszynach,na niektórych projektach jest tak ze UK maja lżejsza robotę niz masze polskie kobiety, ale to swiadczy o tym ze my Polacy lubimy swoich upadlać i dojeżdżać żeby poczuć się lepszym,manager nie daje podwyżek bo twierdzi ze:" ludzie przychodzą i odchodzą"interesują go tylko słupki (jak słupki OK!) a praować to może nawet z kanibalami żeby wykonywać plany corpo
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-03-09 01:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
liderzy i z liderów niby ważni kierownicy wszystko to gnój ci nieliczni liderzy szanują ludzi i wzajemnie to znowu trafia sie pajac po kryminale i zaczyna rządy szlak mnie trafia a jestem dobrym obserwatorem szkoda słów.
Boli to ze człowiek sie stara a i tak go zgnoją zero szacunku,syf jakich mało mam nadzieje ze znajde lepsza prace gdzie beda doceniać i szanować pracownika a nie gnoić
zdjecie uzytkownika
Zulugula - 2016-03-10 00:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pitagoras twierdzi że Marta Terelak śmierdzi. A Tales do tego że, nic w tym dziwnego :) Pani Marto! Pani kadencja w lear nie długo się skończy :) pozdrowienia obiboku śmierdzący.
zdjecie uzytkownika
ProdukcjaLear - 2016-03-11 19:12:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie szanuje ludzi,wypłaty się nie zgadzają ciągle brakuje ciężko zarobionych nadgodziny,setek dlatego ludzie się zwalniają. Ile można prosić się o swoje pieniądze...Nie polecam
zdjecie uzytkownika
Mov - 2016-03-16 10:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może tylko się wydaje, że są braki w zarobionych pieniądzach, bo niekiedy zarobki z miesiąca na miesiąc mogą się trochę różnić... Przecież wiele osób u nich pracuje, tak samo jak i wiele się zatrudnia. Właśnie u nich można zdobyć bardzo dobre doświadczenie na programie stażowym, który trwa 3 miesiące, 40 h tygodniowo.
zdjecie uzytkownika
kiwi - 2016-03-16 16:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty Mov to skąd jesteś? z kosmosu? z tego co wiem to produkcja pracuje teraz po 16 godzin,stań na dnie w tej firmie a przejrzysz na oczy...
zdjecie uzytkownika
ajkimek - 2016-03-20 19:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak się do tego odnieść, ale wiem, że w firmie poszukują teraz np. pracowników produkcji a to info może komuś się przyda... no i chcą na umowę o pracę zatrudnić
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-03-21 19:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajkimek - 2016-03-20 19:56:37]:
A możesz dać jakiś kontakt, żeby wysłać podanie?
zdjecie uzytkownika
ojoj - 2016-03-21 21:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2016-03-21 19:02:18]:
Jasiu, nie marnuj sobie życia - wysyłaj podanie wszędzie, tylko nie tam. Wierz mi na słowo ...
zdjecie uzytkownika
olaboga - 2016-03-22 11:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajkimek - 2016-03-20 19:56:37]:
a kiedy oni nie szukaja? tam zawsze szukaja! ukraincy pouciekali juz? hahahaha
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-03-22 17:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ojoj - 2016-03-21 21:55:57]:
Powiem Ci, że pracuje w konkurencji dla Sitechu i kokosów nie ma. 1500 na rękę bez żadnych nadgodzin i cały czas na biegu i najlepiej nic się nie odzywać.
zdjecie uzytkownika
O.N.A. - 2016-03-22 22:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem młodym pracownikiem i chciałbym starać sie na leadera albo audytora podpowie kto z kim pić? co komu przynosić ?albo co komu zrobić np dobrze
- bo wiem że uczciwą pracą kompetencjami dobrą aparycją i poświeceniem w nadagodzinach to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a mogę zdziałać
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-03-23 15:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [O.N.A. - 2016-03-22 22:32:05]:
Zapomnij liderów już mamy i niema wolnych miejsc a audytorów też. Są chętni a coś niemogą iść.Operator produkcji są przyjęcia.
zdjecie uzytkownika
wytarte kule - 2016-03-24 15:29:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stary dzwoniłeś do wróżbity Macieja z zapytaniem kiedy lear legnica padnie?bo nikt z bliska nie chce robić w tym bagnie
zdjecie uzytkownika
kinwocarp - 2016-03-29 14:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wytarte kule - 2016-03-24 15:29:33]:
Lear mial padac i dwa lata temu i rok temu. I teraz znowu???
Cos ten upadek dlugi jakis.
zdjecie uzytkownika
zyx - 2016-04-01 16:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [stary - 2016-03-23 15:32:00]:
to po co sie tam pałować zeby robić na typów z dzielnicy i twoich ziomków z faurecia,je...c taki zakład który na starcie jak powstał da je ci jedyna opcje beduina
zdjecie uzytkownika
jfowf;oiasn - 2016-04-01 21:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukaja kierownika wydziału produckji czy ktos moze powiedziec ile ma osob pod soba , kto mu podlega ,komu raportuje ,
i jaka kasa , dzieki
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-04-02 11:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jfowf;oiasn - 2016-04-01 21:12:52]:
Złóż podanie ,na rozmowie się dowiesz.Tego niewie nikt.
zdjecie uzytkownika
antek - 2016-04-04 10:08:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jfowf;oiasn skąd ktokolwiek na tym forum ma wiedzieć takie rzeczy? Naprawdę - wyślij swoje cv i zobaczysz co i jak. Z samych wymagań można się spodziewać, że tych pracowników będzie sporo, bo trzeba mieć minimum 2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku w firmie produkcyjnej i doświadczenie w zrządzaniu grupą pracowników powyżej 50 osób.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-04-07 14:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 20 godzin... Ale pajacujecie, gdzie teraz jest dobrze? Wszędzie ten sam syf i kasa
zdjecie uzytkownika
bob budowniczy - 2016-04-10 23:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na produkcji jest wszędzie przeje..,chyba że masz plecy jeżeli mają cię za h...to masz taką a nie inną robotę tutaj to chyba najgorsza jest na automatach spawalniczych ujeb.. są nieżle, czyli jak ktoś się zapyta Ciebie, jakiś znajomy, gdzie robisz , ja mówię: 'że moja praca jest nielegalna i nie mogę zbytnio o niej rozmawiać '
można też powiedzieć :"moja praca polega na tym że jak siadasz w samochodzie czy w ciągniku i jest ci wygodnie to ja za to odpowiadam" to wersja dla tych co mają lepiej niż ci z produkcji
bo jak powiesz że w lear to albo jesteś mAŁO AMBITNY i zadowolisz się wszystkim i gotowy robić za każde pieniądze i nie masz pomysłu na siebie h.. wie co z tobą będzie, tu już osiągnąłeś co mogłeś osiągnąć
zdjecie uzytkownika
biuro - 2016-04-26 02:19:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor Mazur miał wylew
zdjecie uzytkownika
stary - 2016-04-26 10:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bzdura nie wiecie to nie piszcie takich informacji fałszywych.
zdjecie uzytkownika
majowka 200 setka - 2016-04-27 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie idzcie 1 maja do robty podobno obiecali 2 setki za 1 i 3 maja, na palarni pod chmorka mowili ze to sciema w tamtym roku tak samo bylo ludzie poprzychodzili a za tydzien info ze normalna setka plus dzien do odbioru.
burdelu ciag dalszy
zdjecie uzytkownika
szumka - 2016-05-04 10:16:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a wiecie jak wygląda teraz zatrudnienie jako kontroler jakości? Wiadomo, że można lliczyć u nich na niezłe zarobki, zwłaszcza, że wypłata jest terminowa. To doskonały dowód na to, że się u nich dobrze dzieje.
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-05-04 22:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak nie uciekasz na drzewo to cię przyjmą,
zdjecie uzytkownika
liwiusz - 2016-05-06 18:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:) - 2016-05-04 22:53:30]:
widzę , żę to proste powiedzenie tego , że przyjmują praktycznie każdego. Chociaż nie sądze aby tak było akurat w przypadku działu księgowości do którego szuają
zdjecie uzytkownika
725486066 - 2016-05-07 09:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby pracujące w lear z Jawora proszę o kontakt telefoniczny
zdjecie uzytkownika
o żesz ty - 2016-05-09 20:00:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do k... nędzy. Właśnie dostałem przelew za kwiecień. Od kiedy przeszedłem na umowę lear nie dostałem tak niskiej wypłaty. To jest ta obiecana PODWYŻKA panie Mazur ?!?! Lepiej to skorygujcie zanim dostanę fiszkę, bo poleje się krew ...
zdjecie uzytkownika
Spidi - 2016-05-10 02:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pań zająć kozaczek nie lubi nikogo olka Michalska maszyna do zwalniania ludzi liderzy porażka ludzie jeśli zostaliście potraktowani jak guwno byliście mobingowani to jest taka instytucja jak pip
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Początek 2500 brutto potem 2700 brutto Nieoficjalnie Lagasz po wszystkich działach i spawasz co popadnie dóża rotacja mało spawaczy. Operatorzy jak planu nie wyrobią to spawaczą też się niedostaje premiera oszukują w nad godzinach często wypłata się nie zgadza.




Pytania: Kto chce pracować w takiej patologii
zdjecie uzytkownika
yahoo - 2016-05-10 14:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakaś małolata dała mu pewnie zlewkę, coś w stylu bo jesteś łysy i się nie golisz, ma kasę a fajnych lalek nie ma, co mu z kasy jak paszteta pociśnie chodzi później sflustrowany,
zdjecie uzytkownika
spawacz a5x - 2016-05-20 11:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maur ty deta parówo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ci w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] qrwo jeszcze cie nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Lear Corporation Poland II!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lear Corporation Poland II
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert