Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: LKW Fredrich Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
man trans - 2016-02-01 11:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TomTrans - 2016-01-25 12:19:03]:
Witam Tom TRans. Mozesz mi podac nr. chcial bym Cie podpytac w sprawie wspolpracy z LKW Frydrich
zdjecie uzytkownika
Alfatrans - 2016-02-10 13:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dużo kilometrów trochę stawka słaba. Ale ważne ze terminowe płatności !!!!
zdjecie uzytkownika
ZenonK - 2016-02-11 13:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opóźnienia w płatnosciach do 4 dni .... Luty wyszedł licho w kiometrach w tygodniu 2200 na kraju mało kurde...
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-02-12 10:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam . spedytora Kamila brać
zdjecie uzytkownika
ARBATRANS - 2016-02-15 13:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinie anonimowe moze dodawac kazdy :) Porażka
Ja jezdze juz jakis czas i jest OK
zdjecie uzytkownika
Marian - 2016-02-17 10:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzecia spedycje przerabiam i przynajmnie ta wyplaca mi kase i mam kontakt ze spedytorem. Nigdzie nie ma lekko jak sie troche przjedzie czlowiek to doceni.
zdjecie uzytkownika
Pabloman - 2016-02-17 11:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pieniądze na czas płacą, to fakt. Ilość km nie zawsze jest tak że jest max, zdarza się że stoisz i czekasz, ale 10 tys zawsze mam, średnio wychodzi 11 tys jak jeżdzisz, ale nie cały miesiąc jeździsz bo do poslski trzeba zjechać, auto przejrzeć,
zdjecie uzytkownika
Czesław - 2016-02-17 15:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spedycja jak kazda inna jakos to idzie bywało lepiej ale i gorzej
zdjecie uzytkownika
edzio - 2016-02-17 15:59:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeżdżę u nich już prawie rok i jestem bardzo zadowolony. Jak się nie czyta umów to później się psioczy na firmę... Generalnie polecam
zdjecie uzytkownika
Robek - 2016-02-17 17:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pierd... o szopenie. Spedycja jak pozostałe ani szczególnych rewelacji, ani nie ma tragedii. Powiedzieli mi jak kiedyś zaczynałem że najsłabsze są pierwsze dwa tygodnie, bo muszą poustalać trasę sprawdzić kierowców i tak dalej- ok. nie były to kolorowe 2 tygodnie już miałem jeb... kluczykami ale mówie dobrze mówili że będzie lepiej, poczekam. Po prawie 3 tygodniach ruszyła się prawdziwa jazda już nie stoję i nie czekam na zlecenia spedytor kazał mi pisać smsa kiedy się zaczynam rozładowywać i zanim się rozładuje mam smsa z drugim zleceniem więc nie rozumiem czemu tak marudza niektórzy. Przecież to transport :)
zdjecie uzytkownika
Normalny - 2016-02-18 11:59:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja o tej firmie mam pozytywne zdanie. Wprawdzie jezdze z nimi od 2 miesięcy, ale moge juz co nie co powiedziec. Jezdze głownie niemcy, francja, beneluxy przez 2 tyg. tylko raz zdarzyl mi sie przestoj dluzszy ale ogolnie plynnie idzie robota. NIe moge narzekac choc powiem ze na poczatku bylo stresowo, bo slabe stawki mialem, ale teraz jak dla mnie i na moje potrzeby jest calkiem w porzadku. Nie planuje poki co sie z nimi rozstawac.
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2016-02-18 14:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konkurencja widzę nie śpi i wypisuje brednie :D Powiem tyle, ja zaryzykowałem mimo niepochlebnych opinii i się nie zawiodłem! W internecie każdy wszystko może napisać a jak jest naprawdę warto się przekonać na własnej skórze :)
zdjecie uzytkownika
Tourtrans - 2016-02-22 14:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam u nich już 5 samochodów i tylko raz był problem z wyjazdem, zmienili mi spedytora i teraz jest ok. No i płacą na czas przede wszystkim. Km tez w miare spoko
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-02-23 13:51:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuje z tą firma od 2 m-c jestem zadowolony. Fajna kasa, kręce w miesiącu 13-14 tys.km. Przynajmniej jedna spedycja która gwarantuje km.
zdjecie uzytkownika
Autoreno - 2016-02-23 14:16:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdze od roku. Zaczynałem z nimi od ładunków na transie.
Ok, ale spoznienia do 4-5 dni w płatnosciach
zdjecie uzytkownika
nowy - 2016-02-26 21:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maly - 2015-10-10 08:27:53]:
czy warto tam zacząć jeżdzić
zdjecie uzytkownika
Robek Mularczyk - 2016-02-28 22:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jezdze juz 2 lata kolega rok i jest oK. pilnuj tylko dokumentów na czas
zdjecie uzytkownika
transCatrina - 2016-03-01 14:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
transport - ale pierdzielisz! jak potłuczony normalnie. Firma ma chodzić za tobą i cie błagać o to żebys im dostarczył dokumenty? Dotrzymanie terminu i doreczenie ich leży w twojej gestii! W umowie jest jak wół 0,85euro - 1,30 euro netto za kilometr więc nie siej plot, że jest mniej. A kary za niepodstawienie ładunków są wszędzie, bo jak już sie bierzesz za robote to ją należy wykonać a nie czekać aż ci za pierdzenie w stołek zapłacą. Jeżdżę w firmie już ponad rok, stawki mam w porządku, pustych km nie robie, fakt płatność mogłaby być wcześniej niż w ciągu 45dni, ale to też jest znośne.
zdjecie uzytkownika
Antoni Siewruk - 2016-03-01 14:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko ok.
Wysyłać wszystko meilowo. Przy kolejnych autach stała linia. Nie polecam tylko jazdy na tydzien miedzynarodowka tragedia stawkowo
zdjecie uzytkownika
aga - 2016-03-04 13:01:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Czesław - 2016-02-17 15:56:05]:
nie wierzę w to co piszecie! to firma to jedna wielka masakra. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
marika 86 - 2016-03-17 11:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy cos nowego ktoś wie jak z ta firmą .
zdjecie uzytkownika
JACEK - 2016-03-20 20:28:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma jak każda inna. Kto nie kombinuje nie żyje, ale i mi coś zostaje. Czasami wkxxwia mnie spedytor ale idzie sie dogadać. Czytajcie uważnie umowy i nie będzie nieprzyjemności bo handlowiec to pracownik a nie Wasz przedstawiciel w interesach. Ja jestem zadowolony. Jeżdżę 3 miesiące i płatności miałem lekko spóźnione bo 4 dni ale jest ok.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2016-03-23 08:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W miarę .... nie jest źle spoźniają sie koło 5 dni z płatnościami.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-03-23 11:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpraca dobra, jedynie co to mogło byc wiecej kilometrów. Dobre warunki najmu.
Ja jezdze wywrotka u nich
zdjecie uzytkownika
mala - 2016-03-24 16:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a orientuje sie ktoś jak wyglada praca w biurze ? czy tylko się dzwoni do klientów? da sie wytrzymac? i czy faktycznie można zarobić ponad 2 tys?
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-03-25 09:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mozna zarobic. Praca w biurze i wyjazdy w trase.
zdjecie uzytkownika
tomj - 2016-04-04 20:44:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
same pozytywy dziwne ?
zdjecie uzytkownika
Romaszek - 2016-04-08 21:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy może mi ktoś napisać coś o firmie LKW Fredrich bo są różne opinie na forach, chcę podjąć z nimi współpracę . czy są wypłacalni i czy zapewniają km dla przewoźników?
zdjecie uzytkownika
ukasz - 2016-04-11 19:33:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [edzio - 2016-02-17 15:59:19]:
Konkretnie co polecasz z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-04-18 11:52:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce jeździć w lkw fredrich,interesują mnie opinie tych którzy jeżdżą.
zdjecie uzytkownika
AdamToruń - 2016-04-19 20:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystko ok. jezdze na kraju z 7 miesicy i jestem zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Jakuk Koper - 2016-04-19 20:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Opini ile przewoźników. Ja długo myslalem i myslalem. Kumpel mi nawet odradzał bo ktos tam jezdził cos tam ... i mineło 2 lata jak jezdze u Jarka G. Grudzien miałem słaby... Ale teraz jakos idzie. Wiesz najwazniejsze ze kasa jest na czas ale pilnuj dokumentów bo to ich pięta ahillesa. 7 dni i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musza byc . Pozdrawiam
(usunięte przez administratora) Kraków
zdjecie uzytkownika
ArturKaczyński - 2016-04-21 16:00:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ilu przewoznikow tyle opini. Traedi nie ma po zmianie zarzadu jest git.
zdjecie uzytkownika
Zenon Kupin - 2016-04-27 09:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zadowolony chociaz zalezy z kim jezdzisz. Polecam krajówke z Panem Jarkiem a międzynarodówke z Kamilem. Spoko prowadza mi auta
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-05-11 09:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj namiar na siebie :)
zdjecie uzytkownika
AntoniZasada - 2016-05-11 09:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam firme, tylko wysyłac terminowo dokumenty
zdjecie uzytkownika
stanisl12 - 2016-05-11 10:33:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co wy opowiadacie jezdze z nimi od jakiegoś czasu bodajże 9 mc mi idzie i nie mam zadnych problemów km sa stawki nie najgorzej co do platnosci terminowo ale jak ktoś szuka sobie czegos to zawsze się znajdzie
zdjecie uzytkownika
transspeed - 2016-05-11 12:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuje z nimi i wszystko jest ok. Wypłaty terminowo, kilometry się zgadzają.
zdjecie uzytkownika
Aron - 2016-05-19 15:07:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest okej
zdjecie uzytkownika
ludwik - 2016-06-07 15:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne. Z ciekawości sprawdzam opinie o tej firmie, bo znalazłem 3 ogłoszenia, że osoby poszukuja adwokata, bo zostały wykiwane przez ta firme!!###
To kto dodaje te pozytywne wpisy???
zdjecie uzytkownika
JASIEK - 2016-06-08 11:48:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, proszę o kontakt firmy które pracowały z LKW FRIEDRICH Sp. z o.o. prosze o kontakt pod ne tel: ( usunięte przez administratora )
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Antoni - 2016-06-10 09:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam . Jezdze dłuższy czas i jest dobrze
Polecam Panią S. - pomoże mi zawsze
Mi prowadzą busa.
zdjecie uzytkownika
LupusA - 2016-06-10 09:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4 dni spoznienia w płatnościach, ale to chyba nie ma tragedi. ogólnie Polecam
Kilometry duze i to jest najwazniejsze
zdjecie uzytkownika
Zenon - 2016-06-10 09:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma dobra i wypłacalna. Jeżdżę u nich już 4 miesiące i pieniądze mam zawsze na czas.
zdjecie uzytkownika
Niki - 2016-06-13 08:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazdy moze miec inne opinie. Jestem zdania ze konkurencja nie spi. Ja jestem zadowolona...
zdjecie uzytkownika
PiotrSasek - 2016-06-21 15:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo sie zastanawiałem ale jest bardzo dobrze. Pierwszy miesiac był troche kulawya a teraz git
zdjecie uzytkownika
Tomaszz\ - 2016-06-22 12:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdze z nimi od kilku mc i jest dobrze mój spedytor Michal na miedzynarodowce rewelacja kierowca powiedział ze nie chce już nigdzie indziej jezdzic wielki pozytyw
zdjecie uzytkownika
tadeusz - 2016-06-22 19:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak każde inne. Kilometry robię, pieniążki mam na koncie na czas, spedytor Roman dobre kursy daje więc aż chce się jeździć
zdjecie uzytkownika
szef - 2016-06-24 16:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziwne jest to ze sa tu same zalety a usuniete wątki negatywne wszystkim płaca a firma widnieje w KRD jako niewypłacalna to troche dziwne chyba sobie sami dobre ioinie malują
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2016-06-24 21:09:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze ze za transport biora sie dyletanci z kasa, ja wystartowalem z trzema nowymi zestawami pod transpedem, po trzech miesiącach stwierdzilem ze to malo
"odpaliłem" TimoCom znam tylko dobrze niemiecki wiec zatrudnilem osobe z dobrym angielskim i francuskim ja szukam ladunkow ona dzwoni. po pol roku dobralem nastepne trzy auta odpalilem malo znaną niemiecką gielde HansaCargo i zyję jak panisko. DLACZEGO MAM DAWAC ZAROBIC SPEDYCJI? SPEDYCJA Z FRACHTU ZARABIA WIECEJ NIZ PRZEWOŹNIK..... JA W MIESIĄCU ROBIE 13 TYS KM I SREDNI KILOMETR WYCHODZI MI OD 1,04 DO 1.27 EUR........... BEZ DALSZEGO KOMENTAZA

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LKW Fredrich Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW Fredrich Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert