LKW Fredrich Sp. z o.o.

Kielce

Opinie o LKW Fredrich Sp. z o.o.

olo 2016-10-12 16:38
DLACZEGO NIE POLECASZ TEJ FIRMY??? Właśnie zamierzałem podjąć z nimi współprace...
19
olo 2016-10-13 15:29
Gwarantują 12 tyś. km ? I co ? nie dotrzymują słowa???
15
olo 2016-10-25 15:40
Spoko. Dzięki kolego za info. Raczej ominę ich szerrrokim łukiem ;-)
A może mógłby ktoś polecić jakąś porządną firmę gdzie można byłoby pojeździć?
2
Arnold 2016-10-26 09:54
Zadowolony współpracuje juz 2 miesiace poki co nie narzekam. Płaca co najważniejsze

Ciekawe jak sobie poradzą w okresie zimowym
1
nieważne1234 2016-10-27 11:25
Nie polecam
19
miro 2016-11-18 22:45
lipa
8
Anita krawczyk 2016-11-24 11:21
Zadowolony jestem . Moze kilometry nie beda zabojcze w grudniu
Ale najwazniejsze ze płacą
2
Fassion Trans 2016-11-25 11:17
Jak na spedycje nie jest źle
2
Leszek 2017-01-03 10:02
Ja jestem zadowolony
Ludzie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak zawsze
Boja się dać dobra opinie zeby nie starcic roboty
POLECAM !!!!
1
Itaka Ada 2017-01-03 15:23
Moze kiedys ślizgali się z płatnościami. Ale od dłuższego czasu nie mam problemów.
Nie znam firmy która na poczatku istnienia nie miałaby problemów.
Polecam spedytorów krajowych - okres zimowy świetnie przygotowany
Pelle 2017-01-10 10:46
Zadowolony wstawiam im 3 busa.
1
Leszek 2017-01-10 14:33
Praca poukładana, troche za mało kilometrów, ale mozna się dogadac ze spedytorem, trzeba pilnowac dokumentów i platnosci sa terminowo. Pozdrawiam
Oleg 2017-01-10 14:58
2 auta u nich jezdza wszystko ok miedzynarodowka spedytor Artur Poleceam
Zinzak 2017-01-12 10:56
Zima zima zima
2 tys robie w tygodniu
Zadowolony jestem
jezdze na kraju u Wojtka
Jerzys 2017-01-12 19:33
Mam u nich 2 auta na miedzynarodowce i jedno na Polsce. Duzo kilometrow bo w sumie te 3 auta ok 32 tys kilometrow robia. Stawki jak wszedzie. A co do platnosci... jezeli pilnuje sie dokumentow to platnosci sa na czas. Jezeli szukasz na chwile wspolpracy to nie wyjdziesz na tym ale ja juz jezdze 5 misiac, mam stale linie i kolejne auto juz w lutym idzie do nich. To chyba o czyms znaczy...
Fulmet 2017-01-13 15:42
30 dni termin płatności. Jeżdze juz rok czasu u Adriana
Sochaczew 2017-01-20 09:48
Zadowolony bardzo
Ale jezdze na kraju
1
WW 2017-01-24 17:06
to może chciałbyś poprowadzić moje auto?/
2
Kajtek 2017-01-26 11:41
Dla mnie to logiczne, umowy są obciążone karami na każdym etapie, skoro przewoźnik nie potrafi się wywiązać z umowy, nie wyśle stosownych dokumentów na czas to ktoś ponosi straty, i siłą rzeczy ktoś to musi uregulować. Wystarczy być ogarniętym a to akurat nie jest żaden wyczyn. Niestety problem w tym że często i gęsto przewoźnik to prosty chłop ,który całe życie pracował u kogoś i nie bardzo daje sobie radę z prowadzeniem dokumentacji... Nie mniej jednak wystarczy zadzwonić i sie dogadać, wszystko da się załatwić, byle nie olać tematu i potem liczyć na wyrozumiałość.
4
Alwaro 2017-01-31 10:19
Zadowolony
Płatności na czas
Kilometry i stawki w granicach normy
Alwaro 2017-02-02 11:20
Jezdze na kraju, od jakiegos miesiaca. Pierwsze FV zeszły . 5 dni przed terminem
Polecam
Alfa Trans Kraków
Max 2017-02-03 19:57
Zadowolony jestem u nich z miedz ale ciągnik. Busy na dwa razy. Ciągnik rzeczywiście mnóstwo zleceń
4
kierowca 2017-02-06 08:27
witam ,mam pytanie jeśli chodzi o busy to jakiego rodzaju wozicie towary? jakie macie wyposażenie oprócz pasów? proszę o pare zdań na ten temat
Wer 2017-02-06 08:31
Zadowolony
Jezdze 2 rok.
Jest duzo lepiej póki co
Pan Tomasz 2017-02-10 09:08
Nie wiem dlaczego poprzedni post tutaj nie trafił, napiszę więc ponownie -

Panowie/Panie ,na chłopski rozum, jeśli inaczej się nie da...
Spedytorzy są rozliczani z tego, jak prowadzą swoje auta, więc zależy im na tym aby robiły jak najwięcej kilometrów i jak najwięcej załadunków na trasie.
Często odpowiadają za zerwane umowy z przewoźnikami, więc nie biorą więcej samochodów niż potrafią ogarnąć. Pracowałem na spedycji 2 lata, wiem jak to wyglądało, kierowcy bez doświadczenia błądzili, nie odbierali załadunków na czas, przyjeżdżali pod magazyn ,,pod wpływem,, .
Potem spedycja płaci kary nałożone przez swoich klientów. Mają to brać na siebie, skoro ,,myślą,, za przewoźnika i podają mu wszystko na tacy ?
Teraz sam prowadzę firmę spedycyjną , korzystam z usług spedycji gdyż prowadzę jeszcze inne działalności i nie mam na to tyle czasu ile potrzebuję , dogadałem się jednak ze spedytorem , przekazałem te pozytywne relacje kierowcom, nie ma problemu. Wystarczy trochę strategicznego myślenia i podstawowe zdolności negocjacyjne, co jest podstawą w każdym biznesie. Pytacie obcych ludzi czy macie podjąć współpracę z daną firmą (logiczne jest że każdy podchodzi inaczej do prowadzenia firmy )... zadzwońcie, przyjedźcie i zapytajcie o wszystko na miejscu... Jeśli nie czujesz się na siłach to zawsze będzie jakiś problem, trzeba sobie zadać pytanie czy prowadzenie własnej działalności nas nie przerośnie, potem szuka się winnych za swoje niedopatrzenia. Mam nadzieję że to da do myślenia ;)
Pozdrawiam
8
justyna 2017-02-16 11:49
a jeśli chodzi o płatności to fracht płaca w euro a vat w złotówkach czy całośc w euro?
justyna 2017-02-16 12:05
witam. a jeśli chodzi o płatności fracht płaca w euro a vat w złotówkach czy całość w euro?
Oaza 2017-03-15 12:45
Zadowolony
Spoko robota
Maly 2017-03-29 21:32
Jaki jest termin płatności w Lkw Fredrich 45 czy mają skonto
Jura 2017-03-30 08:14
Płaca po 45 dniach albo 7 zalezy jak wybierzesz
Poka 2017-04-04 15:00
Dobra firma
Wazne ze placi
Salwa Piotr 2017-04-04 15:12
Dostałem namiary na Panią Sylwie z Kielc ktos cos powie ?
Podobno fajna robota z warszawy jest u niej
Jura 2017-04-04 15:23
Kazda spedycja ma swoje wady i minusy
LKW hmmm jest dobrze nie ma co psuc polecam ich jako spedycje.. płatnika

2
oszukana 2017-04-07 17:46
przez pięć lat nie trafiłam na tak fatalna spedycję........(usunięte przez administratora) odradzam współpracę z nimi

1
Polaris 2017-04-25 11:16
Bardzo dobrze sie współpracuje
Podstawiłem im juz 3 auto i jest dobrze
Aven 2017-04-25 11:17
Jezdze u nich busami
jest ok
Ceid 2017-04-26 10:43
Dobra spedycja
Lipto 2017-04-28 10:00
Zadowolony jestem
Jezdze i nie nazekam
waza121 2017-04-28 23:13
możesz coś więcej napisac na ten temat?
oszukana 2017-04-29 09:53
Jezdzilam pod wieloma spedycjami i mnie oszukiwali
U nich [ierwszy tydzien nie był dobry, ale tak jak mówili mi na spotkaniu ze pierwszy tydzien zanim podepna mnie pod klienta bedzie cieżki
Teraz jezdze u nich juz 3 msc i jest dobrze
3
ASIA 2017-05-11 11:16
Witam cię Maćku ;.-)
Dziękuję za bardzo przydatne informacje. Podrzuć jeszcze jak coś znajdziesz. a tak na marginesie... może masz jakąś spedycję godną polecenia gdzie można się zahaczyć?
Pozdro. Asia
Gues 2017-05-15 11:30
Ja u ich jezdze długo !!!
Dzis dostawiłem im kolejne dwa auta
Zadowolony jestem
Sa przewoznicy którzy maja oczekiwania jak nie powiem kto
Peniowa 2017-05-15 11:36
Placą terminowo to chyba najważniejsze
Sigma 2017-05-15 11:37
Prowadza auta dobrze
Nie mam zastrzezeń
Jedynie co grudzień był lichy
łukaszpoznan 2017-05-15 13:22
Praca ogarnięta w zalężności od spedytora. Da sie wyzyc jezdze na mn 2 samochodami na Włochy. Spedytor Krzysiek daje rade
jj 2017-05-22 14:49
nie wywiazuja sie z umowy.. wszystko dobrze jak robisz po ich planach a jezeli chcesz cos od siebie wymiguja sie z platnosciami.. nie polecam osobiscie
kama 2017-05-22 16:45
Nie polecam ,trzeba uważnie czytac umowe ,Pani Sylwi mówi dużo nieprawdy.
Plant 2017-05-23 14:26
Dobra praca
Jarek Olesno 2017-05-23 14:33
Ilu ludzi tyle opinni niestety nie kazdemu sie dogodzi ja juz jezdze ponad rok i jak ktos chce to i zrobi km i zarobi
normalny gosc 2017-05-23 22:21
Ta firma to jest cos czego nie widzilem od lat, a jestem osiem lat w transporcie... Przeczytajcie sobie umowe... generalnie jestes za wszystko odpowiedzialny, moze nie za gradobicie w Senegalu. Robia z ciebie niewolnika i zdany jestes na laske Pana spedytora ktory bierze co popadnie... potem ci wyrowna, z tym ze potem to cos co wystepuje u ciebie na czole. Pracujac tam nie masz zadnych praw, tylko obowiazki. Te pozytywne wpisy to chyba wpisuja pracownicy biura a nie przewoznicy. Odradzam firme kazdemu kto umie czytac. Pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o LKW Fredrich Sp. z o.o. - Kielce
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW Fredrich Sp. z o.o.