Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo LKW FREDRICH

Opinie o LKW FREDRICH

Pracowałeś w firmie LKW FREDRICH i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zoli - 2014-11-17 10:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
A jak pracuje się w biurze?
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-11-27 14:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz o tym z doświadczenia czy z opowieści innych? Mi tez znajomi odradzali prace, ale ja zaryzykowałam i nie żałuję.
zdjecie uzytkownika
Pawel78 - 2014-11-28 17:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak dla mnie firma w porządku. Jeżdżę u nich 4 miesiąc i bez problemowo. Jak się przestrzega warunków umowy to współpraca jest na bardzo dobrym poziomie. Może niektórzy mają problemy z czytaniem umów ze zrozumieniem i dlatego mają jakieś tam ,,ale".
zdjecie uzytkownika
Transporter - 2014-12-03 14:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Firma w sumie młoda bo chyba z 5 lat na rynku ale wstawiłem do nich 2 ciągniki i jak na razie nie narzekam, pieniądze na czas, dużo załadunków, nie zdarzyło sie jechać na pusto. Stawki zależne od frachtu, raz lepiej raz gorzej płatne ale średnia mnie zadowala.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-11 19:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to ja mam pytanie w takim razie czy firma jeszcze obecnie prowadzi jakieś rekrutacje czy jednak nie? bo to dla mnie ważne, bo planuje teraz iść do innej pracy i zastanawiam się własnie nad tą konkretną firmą i czy ktoś jest w stanie udzielić mi większych informacji tak naprawdę? będe wdzieczny za dalsze info.
zdjecie uzytkownika
Skiper - 2014-12-16 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem od nich zaproszenie do współpracy mam pytanie czy ktoś może mi więcej powiedzieć na ich temat pod kontem wstawienia ciągnika siodłowego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-26 20:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Jakiś czas jeżdżę. Płatności kilometry są. Polecam
zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-01-01 20:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak jest w LKW Fredrich bo chce podjąć wspolprace, napiszcie cos? Czy maja poślizgi w platnosciach?
zdjecie uzytkownika
kamilll - 2015-01-02 11:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poślizg czasami jest, ale to normalne, ogólnie współpraca ok. polecam
zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-01-02 11:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poslizg tzn ile wynosi? A stawka?
zdjecie uzytkownika
Hejnał - 2015-01-04 19:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) głupoty chłopie piszesz. Piszesz , że nie wypłacili bo nie dosłałeś CMR w terminie to gdzie oczy miałeś jak zlecenia brałaeśa teraz będziesz na forum płakać tak to jest jak kierowca bierze się za transport płaczesz. sprawdzałem KRS i kapitału to oni mają 220 tyś a nie 201 po drugie mają większy kapitał niż nie jedna spółka zoo w Polsce więc przestań płakać. Co więcęj napisz jaką firmę reprezenntujesz ANONIMIE
zdjecie uzytkownika
Hejnał - 2015-01-04 19:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) jeszcze jedno kapitał firmy a majątek to dwie różne rzeczy widać jakie masz pojęcie o transporcie i prowadzeniu działalności.
zdjecie uzytkownika
Konkurencja? - 2015-01-10 12:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widać, że Kielecka konkurencja nie śpi i robi czarny pijar LKW. Wystarczy terminowo wysyłać CMR bo bez tego nikt wam nie wypłaci ale tak to jest jak się ktoś bawi równocześnie w szefa i kierowce i zapomina o podstawowych kwestiach jak rozliczanie się z frachtów.
zdjecie uzytkownika
Krk - 2015-01-17 10:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za spedycja?
zdjecie uzytkownika
miki08 - 2015-01-17 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
jakie mają terminy płatności?!
zdjecie uzytkownika
piotrr - 2015-02-09 19:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chce podpisać umowę z ta firmą. Byłbym wdzięczny za informacje. prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
danwoz - 2015-03-16 15:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-16 21:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nikt prawdy Ci nie napisze jak jest faktyczne.
zdjecie uzytkownika
RAKU1 - 2015-04-29 21:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz pogadać to zadzwoń pod nr.84 6646462.
zdjecie uzytkownika
okki - 2015-06-12 08:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam pracę handlowca w LKW! Fajna atmosfera i młody zespół.
zdjecie uzytkownika
piterson - 2015-06-12 08:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem spedytorem w tej firmie. Dla mnie, jako pracownika - firma rzetelna, uczciwa. Praca OK.
zdjecie uzytkownika
karooo - 2015-06-18 08:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w LKW jako handlowiec. Praca fajna, miła atmosfera. Podejście do pracownika i klienta jak dla mnie super. Motywująca załoga :)
zdjecie uzytkownika
yyyyxxx - 2015-06-18 23:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dostałem ofertę współpracy w zakresie międzynarodówki, czy ktoś potrafi coś powiedzieć więcej na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-06-29 15:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pawel78 - 2014-11-28 17:56:07]:
Witam czy mogę prosić o kontakt tel.( usunięte przez administratora ) chciałabym porozmawiać z Panem o tej firmie. Pozdrawiam Anna
zdjecie uzytkownika
truckgreg - 2015-07-17 13:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yyyyxxx - 2015-06-18 23:25:28]:
Trasy dwutygodniowe, co drugi weekend auto na bazie. Sporo km, stawki nie najgorsze, zawsze może być lepiej, ale najgorzej też nie jest. :) Poziom 95 centów - 1,15 Mam dobrego spedytora, który dobrze prowadzi auto, przez dwa msc miałem tylko dwa przestoje dwa dni wiec nie jest zle.
zdjecie uzytkownika
kant - 2015-07-22 22:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truckgreg - 2015-07-17 13:45:56]:
a szukają jeszcze ludzi do pracy? Czy już raczej nie ma aktualnie na co czkeać? dajcie inforamcję czy można się wkrótc spoddziewać jakichś ciekawych ofert pracy. wielkie dzięki za info aa jeszcze jakby ktoś napisał o benefitach jakie są benefity w pracy na co można liczyć jakiś socjal? wchodzi w grę?
zdjecie uzytkownika
Ho - 2015-08-22 12:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o firmę LKW FREDRICH to strona internetowa firmy funkcjonuje jak najbardziej.. aczkolwiek dziwi mnie jedna rzecz. Zakładka aktualności jest.. nieaktualna kompletnie, ostatni wpis jest z grudnia 2014 roku. To samo dotyczy ofert pracy. Czy ktoś wie jak to jest z tą firmą, czy ona działa cały czas.
zdjecie uzytkownika
TomaszJ - 2015-09-07 23:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
TomaszJ - 2015-09-15 22:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam
zdjecie uzytkownika
synol - 2015-09-21 16:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
widze ze zdania sie podzielone co do pracy w LKW FREDRICH, ja mimo wszystko chcialabym sprobowac swoich sil na stanowisku handlowca. ale mam pytanko, wiem ze juz ktos je zadal wczesniej czy beda prowadozne jakies nabory niedlugo, bo narazie nie ma nic, a bardoz mi zalezy na odpowiedzi. swoja aplikacje wyslalam do sekretariatu ale wiem jak to czasem ciezko zeby bylo przejrzane.
zdjecie uzytkownika
klon - 2015-10-08 21:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co pisze kiki to prawda pracuje dla nich od wiosny z początku było ok teraz jest porażka.
zdjecie uzytkownika
Maly - 2015-10-10 08:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiki bardzo proszę o kontakt ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
lina - 2015-10-21 21:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mimo wszystko chce sprobowac swoich sil w LKW FREDRICH. w koncu firma specjalizuje sie w spedycji krajowej i międzynarodowej, a starannie dobrany zespół dba o niezawodność świadczonych usług, które są dostosowane zarówno do indywidualnych potrzeb kontrahentów, jak i dynamicznie zmieniającej się sytuacji na rynku. tylko jak to jest tam aktualnie z naborami? bo nie widze zeby sie z czym oferowali.. z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
gabi - 2015-11-04 22:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapłacili mi faktury skonta , auto jeździ u nich miesiąc
zdjecie uzytkownika
Bober - 2015-11-06 09:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezdze od dluzszego czasu. Polecam
zdjecie uzytkownika
rogaty - 2015-11-12 18:33:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bober - 2015-11-06 09:08:12]:
witam mam pytanko jak długo dla nich jezdzisz i czy nigdy nie było problemu z kasa jakie maja stawki z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
rogaty - 2015-11-12 18:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bober - 2015-11-06 09:08:12]:
witam mam pytanko jak długo dla nich jezdzisz i czy nigdy nie było problemu z kasa jakie maja stawki z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
rogaty - 2015-11-12 18:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bober - 2015-11-06 09:08:12]:
witam mam pytanko jak długo dla nich jezdzisz i czy nigdy nie było problemu z kasa jakie maja stawki z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
ADAR - 2015-11-18 12:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o to ze niby ktoś komus nie płaci. Tak przyglądam się tym postą i się załamuje.
Są ustalenia praca na czas OKREŚLONY 2 MIESIACE. Jeśli ktoś bez słowa odchodzi i przetaje odbierać to jest dziecinada.
Zabawki i do piaskownicy
zdjecie uzytkownika
monika - 2015-11-26 02:04:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
patrzyłam troche na tą firme i faktycznie sa różne opinie, ale z tego co wiem daja umowy o prace, owszem jest na poczatku okres próbny, ale wydaje mi się, że głównie chodzi o to czy tutaj mozna mieć awans, bo tego nie podali w ogłolszeniu żadnym? a jednak taka perspektywa jest na pewno motywująca bardzo.
zdjecie uzytkownika
Doniu - 2015-12-07 21:39:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie większość nie podoba się fakt tego okresu próbnego, ale przecież jest to coś całkowicie normalnego. Pracodawca sprawdza czy dana osoba się rzeczywiście nadaje, a to już od nas w dużej mierze będzie zależało, czy będziemy się starać czy nie.
zdjecie uzytkownika
zorro - 2015-12-08 19:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzwonili panowie wlasnie do mnie oferuja super szybka platnosc 7 dni i duzo jazdy doradzcie co zrobic ?
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-12-18 01:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, ja mam podobny problem, zastanawiam się, czy nie zaaplikować, ale na innym forum przeczytałem dość niepochlebne opinie. Także zapytam tu, czy jest ktoś, kto aktualnie pracuje i jest zadowolony?
zdjecie uzytkownika
tadzio - 2015-12-28 18:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@romek, też mialem ten sam dylemat co , jednak kiedys mialem podobna sytacje, ze zrezygnowalem z pracy bo zasugerowalem sie tym co ktos powiedzial i żałowałem
zdjecie uzytkownika
toro - 2016-01-04 22:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cześć wszystkim. Szukam informacji na temat zarobków na jakie można liczyć w tej firmie. Ja chętnie posłucham rad, bo lepiej iść z jakąkolwiek wiedzą niż bez żadnej o firmie
zdjecie uzytkownika
TomTrans - 2016-01-25 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Jezdze od maja tam tego roku i jest OK.
Płatnosci hmm poślizgi sa do 4-5 dni.
zdjecie uzytkownika
Tomek - 2016-01-26 20:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcesz pójść z torbami to tylko Raben. Pomoże szybko, delikatnie i skutecznie.
zdjecie uzytkownika
man trans - 2016-02-01 11:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TomTrans - 2016-01-25 12:19:03]:
Witam Tom TRans. Mozesz mi podac nr. chcial bym Cie podpytac w sprawie wspolpracy z LKW Frydrich
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-04 13:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jeżeli ktoś szuka informacji na temat LKW FREDRICH to proszę o kotakt. Tel ( usunięte przez administratora )albo mail adamkancelaria@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
sołtys - 2016-02-07 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gabi - 2015-11-04 22:43:13]:
jeżdziłem od Pażdziernika do końca listopada z własnej woli, od grudnia domkońca stycznia pod przymusem (wynik podpisania umowy-beznadziejnej dla przewożnika)i nie dostałem ani grosza, piszę 2 wezwanie do zapłaty i sąd

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie LKW FREDRICH!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW FREDRICH

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert