Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: LKW FREDRICH

zdjecie uzytkownika
Pawel78 - 2014-11-28 17:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jak dla mnie firma w porządku. Jeżdżę u nich 4 miesiąc i bez problemowo. Jak się przestrzega warunków umowy to współpraca jest na bardzo dobrym poziomie. Może niektórzy mają problemy z czytaniem umów ze zrozumieniem i dlatego mają jakieś tam ,,ale".
zdjecie uzytkownika
Transporter - 2014-12-03 14:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Firma w sumie młoda bo chyba z 5 lat na rynku ale wstawiłem do nich 2 ciągniki i jak na razie nie narzekam, pieniądze na czas, dużo załadunków, nie zdarzyło sie jechać na pusto. Stawki zależne od frachtu, raz lepiej raz gorzej płatne ale średnia mnie zadowala.
zdjecie uzytkownika
michał - 2014-12-11 19:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to ja mam pytanie w takim razie czy firma jeszcze obecnie prowadzi jakieś rekrutacje czy jednak nie? bo to dla mnie ważne, bo planuje teraz iść do innej pracy i zastanawiam się własnie nad tą konkretną firmą i czy ktoś jest w stanie udzielić mi większych informacji tak naprawdę? będe wdzieczny za dalsze info.
zdjecie uzytkownika
Skiper - 2014-12-16 19:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostałem od nich zaproszenie do współpracy mam pytanie czy ktoś może mi więcej powiedzieć na ich temat pod kontem wstawienia ciągnika siodłowego (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-12-26 20:47:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam. Jakiś czas jeżdżę. Płatności kilometry są. Polecam
zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-01-01 20:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak jest w LKW Fredrich bo chce podjąć wspolprace, napiszcie cos? Czy maja poślizgi w platnosciach?
zdjecie uzytkownika
kamilll - 2015-01-02 11:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poślizg czasami jest, ale to normalne, ogólnie współpraca ok. polecam
zdjecie uzytkownika
MAR - 2015-01-02 11:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poslizg tzn ile wynosi? A stawka?
zdjecie uzytkownika
Hejnał - 2015-01-04 19:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) głupoty chłopie piszesz. Piszesz , że nie wypłacili bo nie dosłałeś CMR w terminie to gdzie oczy miałeś jak zlecenia brałaeśa teraz będziesz na forum płakać tak to jest jak kierowca bierze się za transport płaczesz. sprawdzałem KRS i kapitału to oni mają 220 tyś a nie 201 po drugie mają większy kapitał niż nie jedna spółka zoo w Polsce więc przestań płakać. Co więcęj napisz jaką firmę reprezenntujesz ANONIMIE
zdjecie uzytkownika
Hejnał - 2015-01-04 19:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) jeszcze jedno kapitał firmy a majątek to dwie różne rzeczy widać jakie masz pojęcie o transporcie i prowadzeniu działalności.
zdjecie uzytkownika
Konkurencja? - 2015-01-10 12:33:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Widać, że Kielecka konkurencja nie śpi i robi czarny pijar LKW. Wystarczy terminowo wysyłać CMR bo bez tego nikt wam nie wypłaci ale tak to jest jak się ktoś bawi równocześnie w szefa i kierowce i zapomina o podstawowych kwestiach jak rozliczanie się z frachtów.
zdjecie uzytkownika
Krk - 2015-01-17 10:03:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za spedycja?
zdjecie uzytkownika
miki08 - 2015-01-17 15:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jakie mają terminy płatności?!
zdjecie uzytkownika
piotrr - 2015-02-09 19:42:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chce podpisać umowę z ta firmą. Byłbym wdzięczny za informacje. prosze o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
danwoz - 2015-03-16 15:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,

Proszę przewoźników o podanie kontaktu telefonicznego chciałbym pozyskać bezstronną opinię na temat tej spedycji ponieważ planuję wstawić tam dwie ciężarówki, z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-03-16 21:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nikt prawdy Ci nie napisze jak jest faktyczne.
zdjecie uzytkownika
RAKU1 - 2015-04-29 21:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcesz pogadać to zadzwoń pod nr.84 6646462.
zdjecie uzytkownika
okki - 2015-06-12 08:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam pracę handlowca w LKW! Fajna atmosfera i młody zespół.
zdjecie uzytkownika
piterson - 2015-06-12 08:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem spedytorem w tej firmie. Dla mnie, jako pracownika - firma rzetelna, uczciwa. Praca OK.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-18 08:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
karooo - 2015-06-18 08:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w LKW jako handlowiec. Praca fajna, miła atmosfera. Podejście do pracownika i klienta jak dla mnie super. Motywująca załoga :)
zdjecie uzytkownika
yyyyxxx - 2015-06-18 23:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dostałem ofertę współpracy w zakresie międzynarodówki, czy ktoś potrafi coś powiedzieć więcej na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2015-06-29 15:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pawel78 - 2014-11-28 17:56:07]:
Witam czy mogę prosić o kontakt tel.( usunięte przez administratora ) chciałabym porozmawiać z Panem o tej firmie. Pozdrawiam Anna
zdjecie uzytkownika
truckgreg - 2015-07-17 13:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yyyyxxx - 2015-06-18 23:25:28]:
Trasy dwutygodniowe, co drugi weekend auto na bazie. Sporo km, stawki nie najgorsze, zawsze może być lepiej, ale najgorzej też nie jest. :) Poziom 95 centów - 1,15 Mam dobrego spedytora, który dobrze prowadzi auto, przez dwa msc miałem tylko dwa przestoje dwa dni wiec nie jest zle.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-22 22:01:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
kant - 2015-07-22 22:02:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [truckgreg - 2015-07-17 13:45:56]:
a szukają jeszcze ludzi do pracy? Czy już raczej nie ma aktualnie na co czkeać? dajcie inforamcję czy można się wkrótc spoddziewać jakichś ciekawych ofert pracy. wielkie dzięki za info aa jeszcze jakby ktoś napisał o benefitach jakie są benefity w pracy na co można liczyć jakiś socjal? wchodzi w grę?
zdjecie uzytkownika
Ho - 2015-08-22 12:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o firmę LKW FREDRICH to strona internetowa firmy funkcjonuje jak najbardziej.. aczkolwiek dziwi mnie jedna rzecz. Zakładka aktualności jest.. nieaktualna kompletnie, ostatni wpis jest z grudnia 2014 roku. To samo dotyczy ofert pracy. Czy ktoś wie jak to jest z tą firmą, czy ona działa cały czas.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW FREDRICH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy LKW FREDRICH?
Zadaj pytanie
alert