Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: LKW FREDRICH

zdjecie uzytkownika
ja2 - 2014-07-30 09:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jezdze u nich juz podan rok. Nie wiem skąd biorą się te opinie, bo ja i jak inni przewoznicy jestesmy zadowoleni ze wspolpracy. Ale tez znam kilku ktorzy wiecznie marudza i to pewnie ci wypisuja te komentarze. wezcie sie do roboty i zacznijcie jezdzic tak jak trzeba, a nie wymyslajcie obiboki.
zdjecie uzytkownika
PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 10:24:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak z ciekawosci zapytam o co chodzi?
Jak jestescie oszukani, słyszałem, że są opóźnienia w płatnosciach ale to jak wszędzie.

Słyszałem,że firmy zrywają umowy i dostają kary czyli jak wszędzie. Gdyby ktos mógłby opisać o co chodzi będę wdzięczny
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-07-30 15:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 10:24:10]:
skoro to taka uczciwa i dobra firma, to powinna dać sobie spokój np. ze mną i zaakceptować moje zerwanie umowy a nie chcieć trzymać mnie jeszcze dwa miesiące (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 21:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-07-30 15:39:20]:
Gadasz jak potłuczony a w banku jak wexmiesz kredyt i przestaniesz się wywiązywać to co nie trzymają Cię, weź jakis samochód w kredyt i idź zerwij umowę bo Ci się tak podoba. Ludzie ile Wy macie lat? Podpisujesz jeden z drugim umowe a teraz jest płacz?
zdjecie uzytkownika
brumbrum - 2014-07-30 23:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka stawka wychodzi na międzynarodówce. Chwalą się że powyżej 0,85 w górę. jak realnie? Bo to, że jest okres wypowiedzenia to raczej ubezpieczaja siebie - jak cyfra!!!
zdjecie uzytkownika
kto usuw opinire - 2014-07-30 23:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto??????????????????????????????????
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-07-30 23:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a kto LKW FREDRICH
zdjecie uzytkownika
handlowiec - 2014-08-06 12:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Zalogowałem się na tym forum, bo dluzszy czas obserowowałem to forum bez pisania czegokolwiek, ale aktualnie od konca lipca pozegnałem się z byłym już praco dawcą i szukam jakiegoś zaczepienia gdzie kolwiek w okolicy na stanowisku przedstawiciela handlowego. Widzę po ogłoszeniach w necie i na stronie firmy, że jest od razu umowa o pracę. To bardzo spoko jak dla mnie. pytanie mam tylko czy doswiadczenie w tej konkretnej branzy jest tak ściśle przestrzegane na rozmowie kwalifikacyjnej. Nie mam pełnego roku przepracowanego jeszcze i caly czas mysle czy przejde ten etap rekrutacji. napiszcie jak wiecie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-06 18:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PUHT_rymańczuk - 2014-07-30 21:07:22]:
niech mają ten okres wypowiedzenia nawet i pół roku, tylko, żeby załatwiali konkretne kursy za odpowiednią stawkę a nie resztki po Dudzie. mi kiedyś lala znalazła kurs, który był trzy razy sprzedany, to ile w pierwszej wersji musiało być za niego kasy? spedytor, wysyłając kierowcę w trasę powinien mieć powrót a nie szukać dopiero po rozładunku. my się wywiązujemy ze swoich obowiązków a oni nie zapłacili ani jednej faktury w terminie. to gdzie tu mowa o współpracy?
zdjecie uzytkownika
aa - 2014-08-07 09:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani ( usunięte przez administratora ) była bardzo miłą kontaktową osobą, jedyna która oddzwaniała na telefony niestety nie umiała nam pomóc. Sporo osób, z którymi mieliśmy do czynienia już tam nie pracuje ciekawe dlaczego
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-19 14:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mozesz powiedziec cos wiecej, co jest nie tak? chce rozpoczac wspolprace z lkw i szukam opinii na ich temat.
zdjecie uzytkownika
m8m - 2014-08-20 10:49:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
mam nadzieję, że te osoby, które już zadzwoniły w sprawie współpracy, zastanowią się kilka razy nim podpiszą umowy z LKW - a serio odradzam, mam również kontakt z osobami, które zostały tak samo wyprowadzone w pole, jak ja
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-08-20 13:38:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co ludzie, weźcie są do pracy bo chyba Wam się nudzi. Kto w tych czasach ma czas na siedzenie w necie i opisywanie opini. Myślicie że to pisanie Wam cos pomoze...chyba naprawde macie sporo czasu wolnego. Ja jezdze w lkw i mam sie dobrze, jesli jestes sumienny i potrafisz wspolpracować to idzie do przodu. Zastanowcie się czy naprawde WY jestescie wporzadku wobec firm z ktorymi wspolpracujecie. Ja tez dostalem kare, ale to byla moja wina i mialem tez problemy, ale idzie sie dogadac. Dzisiaj mam wolne i spojrzalem do internetu z ciekawosci bo wczesniej nie mialem czasu zeby przegladnac firme lkw w internecie i tu znalazlem te opinie. Wiadomo sa jedni zadowoleni, drudzy nie. To jest tak z kazda rzecza. Zazdroszcze ze macie tyle wolnego czasu, bo ja nie mam. Bo pracuje.
zdjecie uzytkownika
Robercik - 2014-08-20 16:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemano, pojawiła się ciekawa oferta na handlowca na Kielce na ich stronie internetowej? Ma ktoś więcej informacji albo co kolwiek lepszego? Bo jak tak patrzę na wymagania i oczekiwania to wszsystko wydaje sie byc w porzadku, ale potem zerknąłem na Wasze komentarze i trochę się to zmieniło. Muszę mieć jakieś potwierdzenie, że ta praca jest generalnie w porządku. Pozdrawaim i czekam na odp. Robercik.
zdjecie uzytkownika
ig - 2014-08-21 08:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robercik - 2014-08-20 16:17:59]:
Ja pracowałem jako handlowiec ponad rok i byłem zadowolony. Niestety sprawy rodzinnie zmusiły mnie do wyjazdu za granicę i musiałem zrezygnować z tej pracy. Ale polecam pracę jak handlowiec.
zdjecie uzytkownika
hm - 2014-08-21 08:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stałych współpracowników mają i mają się świetnie. Sam tam pracuje i wiem jak jest. Naprawdę dziwię się tych opinii.
zdjecie uzytkownika
m8m - 2014-09-02 09:14:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokładnie, również przestrzegam przed podjęciem współpracy z LKW FREDRICH
zdjecie uzytkownika
cobi29 - 2014-09-02 10:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Ostrzegam przed podpisaniem umowy z LKW Fredrich.Wiecej informacji( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-09-04 18:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cobi29, kiedy dokłądnie miałeś do czynienia z ta firmą, bo kolega podjął z nimi współpracę jakiś czas temu i z tego co wiem, to nie ma żadnych problemów..może jest jakimś wyjątkowym klientem, aele nie miałby ku temu powodów, więc chyba niekoniecznie o to chodzi, no dziwne faktycznie to co piszesz, ale faktycznie może masz powód konkretny
zdjecie uzytkownika
wiki - 2014-09-19 12:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co jak co, ale trzeba im przyznać, że stronkę to maja profesjonalnie zrobioną i pod względem merytorycznym i graficznym, kolorki dobrali super moim zdaniem do branży, która zajmuje się transportem, spedycją i transportem międzynarodowym w kraju. jakie są u nich warunki jeśli chodzi o zatrudnienie, bo jestem zielony w temacie?
zdjecie uzytkownika
henry - 2014-10-03 15:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownicy to w tej firmie pracują z tego zdążyłem zauważyć jak u nich byłem, a nie siedza na forach i nie pisza pozytywnych opinii.. Chyba faktycznie złożę do nich apilkacje i przekonam się co na rozmowie by mi zaproponowali, to by już rozwiało wszelkie wątpliwości - zorbie taką akce i napisze potem co wyszło
zdjecie uzytkownika
Mtkacz - 2014-10-04 18:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje z nimi ponad trzy miechy, płatności w terminie, rzadko kiedy czekam na załadunki, robię międzynarodówkę, wcześniej na kraju. Jak dla mnie ok, nie miałem takich sytuacji jak inni. Mam nadzieję, że się to nie zmieni :)
zdjecie uzytkownika
papusz - 2014-11-09 09:22:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jak u nich z płatnościami?? tzn chodzi mi o terminy czy ich dotrzymują a jeśli nie czy w ogóle wypłacają?? prosze o odp
zdjecie uzytkownika
Kilof - 2014-11-13 00:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo, to LKW Fredrich jest sporą firmą logistyczną, która na rynku działa nie od wczoraj. Powinni oferować całkiem niezłe pieniądze - bo zatrudniają raczej ludzi ze sporym doświadczeniem (planuję wybrać się do nich na rozmowę rekrutacyjną więc może wtedy nieco więcej będę widział). Swoją drogą czego można się na rekrutacji spodziewać?
zdjecie uzytkownika
zoli - 2014-11-17 10:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak pracuje się w biurze?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LKW FREDRICH
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x